Nr. 3 Årgang 1 December 2013 Husk beboermødet tirsdag d. 14. januar 2014 Nørreby 2630 Tåstrup

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nr. 3 Årgang 1 December 2013 Husk beboermødet tirsdag d. 14. januar 2014 Nørreby 2630 Tåstrup"

Transkript

1 Nørreby s talerør Nr. 3 Årgang 1 December 2013 Husk beboermødet tirsdag d. 14. januar 2014 Nørreby 2630 Tåstrup

2 Nørreby s beboer - information Nyttige tlf. numre. Alarm 112 Nærmeste politi 114 Akut telefon 1813 Dyrenes vagtcentral 1812 Lægevagten Tåstrup apotek Glostrup apotek døgnvagt Glostrup politi Ejendomskontoret DAB Høje Taastrup Kommune Samtlige Vaskerier Åbent alle dage hele døgnet Der er blevet opsat en hjertestarter i Timianhavens vaskeri, til brug for alle beboere i nødstilfælde. Alle beboerne i Nørreby har adgang til Timianhavens vaskeri med deres vaskekort. De bedes meddele ejendomskontoret hvis de har brugt hjertestarteren, så den kan blive opdateret. YouSee leverer TV- og radio signal: Tlf Sundt indeklima. Hold temperaturen på 21 i hele boligen. Sørg for alle radiatorerne er i brug, indstillet til samme temperatur. Hold vinduer og døre åbne i dagtimerne, så luften kan cirkulere. Hold udluftningsventilerne i din bolig åbne. Luft godt ud i soveværelset. Selv vejrtrækning giver meget vanddamp. Tør aldrig tøj indendørs. Luft godt ud, når du har været i bad.

3 13. december 2013 Under henvisning til vedtægterne indkaldes hermed til ordinært Dagsorden Afdelingsmøde Tirsdag den 14. januar 2014 kl i Selskabslokalet, Nørreby Torv 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg. 3. Aflæggelse af bestyrelsens beretning for det forløbne år. 4. Fremlæggelse af årsregnskabet for 2012/2013 til orientering. 5. Godkendelse af afdelingens budget 2014/2015. Det godkendte budget bestemmer huslejestigningen pr. 1. juni Indkomne forslag skal være afleveret i afdelingsbestyrelsens postkasse senest den 30. december Alle forslag bliver delt ud til beboerne 8 dage inden afdelingsmødet. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. Med venlig hilsen Afdelingsbestyrelsen

4 Praktiske oplysninger Afdelingsmødet finder sted i selskabslokalet på Nørreby Torv. Tirsdag den 14. januar 2014 kl dørene åbnes kl Adgang til afdelingsmødet og stemmeret har boligtagere i afdeling Nørreby, disses ægtefæller eller sidestillede personer samt hjemmeboende børn over 18 år. Hver husstand har 2 stemmer uanset husstandens størrelse. Afvikling af afdelingsmødet, henvises til TaBs vedtægter Der vil blive budt på kaffe og te m.m. til afdelingsmødets deltagere. Medbring venligst det omdelte materiale. Det er vigtigt at møde frem, hvis du ønsker indflydelse på dit boligmiljø og afdelingens økonomi. Ønsker du det udvidede budget 1. juni 2014 til 31. maj 2015 og regnskab 2012/13 kan dette hentes på ejendomskontoret i kontortiden. Venlig hilsen Afdelingsbestyrelsen Falck aftale. Hvis der opstår akutte problemer, når Ejendomskontoret har lukket, kan der Falck aftale. ringes til Falck på tlf: Hvis der opstår akutte problemer, når Ejendomskontoret har lukket, kan der Specialaftalen med Falck omfatter skader eller driftsforstyrrelser, der kan opstå ringes til Falck på tlf: i Specialaftalen afd. Nørreby uden med Falck for den omfatter normale skader arbejdstid, eller driftsforstyrrelser, f.eks. varme eller el-svigt, der kan opstå brud i afd. på Nørreby vandinstallationer uden for den i lejemålet, normale forstoppelser arbejdstid, f.eks. i afløbsrør, varme eller skader el-svigt, ved storm, brud på nedfaldne vandinstallationer / sammenstyrtede i lejemålet, genstande, forstoppelser sikring i afløbsrør, lejlighed skader ved indbrud ved eller storm, hærværk, nedfaldne afdækning / sammenstyrtede af knuste ruder. genstande, sikring af lejlighed ved indbrud eller hærværk, afdækning af knuste ruder.

5 Afdelingsmødet er beboernes møde. Afdelingsmødet er årets vigtigste møde i boligafdelingen. Det er grundlæggende for beboerdemokratiet, fordi netop dette møde med alle beboerne giver mulighed for en positiv demokratisk proces. På afdelingsmødet skal beboerne drøfte og godkende boligafdelingens budget og have forelagt sidste års regnskab. Endvidere skal der vælges medlemmer til afdelingsbestyrelsen og evt. repræsentantskabet. Det er væsentligt, at afdelingsmødet afholdes korrekt og at beslutningerne skrives ned i et referat, som underskrives af afdelingsmødets dirigent og afdelingens formand. Hvad bruges din husleje til? En almen boligafdeling er en selvstændig økonomisk enhed, hvor alle udgifter til drift af boligerne, f. eks. lån, ejendomsskatter, forsikringer, henlæggelser, vand osv. betales af beboerne over huslejen. Boligafdelingens udgifter består af mange forskellige poster, mens indtægterne hovedsageligt stammer fra beboernes huslejeindbetalinger. En lang række af udgifterne fastsættes ved beslutninger i offentlige myndigheder som stat og kommune, realkreditinstitutter mv. Det gælder lånene i bygningerne, ejendomsskatter, renovation mv. Det er den daglige drift, der fastsættes af beboerne det vil sige variable udgifter og henlæggelser. Kun en enkelt post: Administrationsudgifter fastsættes af selskabet og administrationen. Beboerne bestemmer og beboerne betaler. Sådan er det. Vi synes det er vigtigt, at du som beboer i boligafdelingen er bekendt med, hvad din husleje bruges til. Det er også vigtigt at vide, at beboerne har væsentlig indflydelse på boligafdelingens drift og vedligeholdelse. Beboerne bestemmer og beboerne betaler, sådan er det. Har du forslag, som har betydning for afdelingens økonomi og for det kommende budget, skal du aflevere forslaget til afdelingsbestyrelsen senest 30, december Du har også mulighed for, at stille ændringsforslag på selve budgetmødet. Dog vil forslag, der indebærer nye aktiviteter (som ikke er foreslået), som oftest blive afvist.

6 Farlige fødevarer for hunde. Hunde kan ikke tåle det samme som os mennesker og nogle fødevarer kan være direkte farlige eller ligefrem livsfarlige for en hund. Bruger du undertekster på dit tv, er her lidt hjælp: Underteksterne ligger på forskellige sider på tekst-tv alt efter, hvilken kanal eller station, du ser: Chokolade Alkohol Kaffe og the Tomater og tomatplanter Slik Æble/kirsebær/blomme kærner Avokado, løg og løgplanter Nødder, især valnødder DR1 side 398 DR2 side 397 DR3 side 396 DRK side 398 TV2 side 399 Sverige 1 side 199 Sverige 2 side 299 Rosiner og vindruer. Lad være at spise hundens foder, så behøver den heller ikke at spise din mad Go Jul

7 Høje-Taastrup Nyt fra Afdelingsbestyrelsen vedr. Udskiftningen af døre og vinduer Der har i den senere periode oparbejdet sig en forsinkelse som er blevet større og større. Derfor vil der blive indsat ekstra håndværkere på sagen for at indhente forsinkelsen. Det vil medføre at der er nogle beboere som får rykket tidspunktet for udskiftning af deres vinduer og døre. PNP BYG A/S har derfor lavet nedenstående oversigt: Start uge: Slut uge: Klintehaven Bynkehaven Akelejehaven blok 128, 129, 130 Ca Kløverhaven 2 5 Etageboliger 2 9 Fælleshuse ca. 4 9 Bemærk at tiderne er omtrentlige! Udvendig fugning af vinduer og døre kan af vejrmæssige årsager blive rykket til foråret 2014, da fugningen kræver en mild og tør vinter. HUSK tidsplanen kan ændres følg med på Nørrebys hjemmeside Eller på opslag i vaskerierne, Ejendomskontoret, Bestyrelsens kontor.

8 Optimisme trods flere år med byggeskader Afdelingsformanden i Nørreby benytter afdelingens 25-års jubilæum til at se tilbage på 25 år med byggeskader. Alligevel er hun glad for sin bolig. Tekst: Kenneth Wöhlisfelt. I september kunne Nørreby, der er en del af Taastrup almennyttige Boligselskab, fejre sit 25-års jubilæum. Festen blev holdt i sensommersolen med hoppeborg og skattejagt for børnene, mens de voksne kunne hygge sig med helstegt pattegris, lam, øl fra fad og levende musik. Men bag den festlige begivenhed gemmer sig en lang historie om byggesjusk, fejl og mangler. - Jeg har boet i Nørreby i alle årene, og allerede et år eller to efter indflytningen dukkede de første skader op. Som jeg husker det, så var en af de første fejl, at slangerne til vores udsugningsanlæg ikke var forbundet med hinanden. De hang bare og dinglede, siger Marianne Benjovitz, der er afdelingsformand i Nørreby. Siden begyndte mursten at falde ned, trapper og vinduer at rådne og vandrørene at lække. Alene de mange utætte rør har kostet bebyggelsen flere hundrede tusinde kroner. - Man siger jo, at rør holder i 40 år, men vi skal altså til at udskifte alle vores rør efter bare 25 år. Det betyder, at vi jo skal ind i alle lejlighederne og brække gulvene op. Det er jo rigtigt ærgerligt, men man skal jo også huske på, at byggeriet her er opført, da der stadig var boligmangel det skulle gå stærkt, og dengang havde man ikke så meget kontrol med byggeriet, som man har i dag, fortæller afdelingsformanden. Vi har det godt. Marianne Benjovitz er dog glad for, at bebyggelsen under hele forløbet har fået støtte af DAB. - DAB har hjulpet os med alt og stået bag os, når der er opstået problemer. Nørreby var jo noget af det første, der blev bygget herude. Dengang kunne man ikke få hjælp fra for eksempel Byggeskadestyrelsen, men lovgivningen er heldigvis blevet lavet om. Det betyder, at Vesterby og Sønderby herude er med i nogle garantiordninger.

9 - Nørreby er et dejligt sted. Vi har det godt med hinanden og har et stort fællesskab. Vi bor tæt på grønne omgivelser og har alligevel kun et kvarters kørsel til Rådhuspladsen. Det er naturligvis ærgerligt med skaderne, men ved du hvad, nu er vi snart igennem det hele, slutter Marianne Benjovitz med et optimistisk smil. Byd julen velkommen med et smil Julemanden, påskeharen, en dum blondine og en klog blondine går ned af gaden, da de før øje på en 100-krone seddel. Hvem samler den op? - Den dumme blondine. Der findes nemlig hverken julemænd, påskeharer eller kloge blondiner. Det var en dreng der sagde til sin far: - Far, jeg ønsker mig ikke den der Mountain-bike i julegave alligevel! Faderen: "Hvorfor ikke?" Sønnen: "Fordi jeg lige har fundet en splinterny ude i garagen". De fire stadier i livet: 1) Du tror på Julemanden. 2) Du tror ikke på Julemanden. 3) Du er Julemanden. 4) Du ligner Julemanden. Joke: Hvad kalder man en nisse, der arbejder på et elektricitetsværk? Svar: En wattnisse.

10 Fest for Nørreby I weekenden rundede Nørreby sine første 25 år. Jubilæet bød på skattejagt, live musik, borgmesterbesøg og helstegt pattegris. Det var formentlig sommerens sidste solstrejf, der i weekenden ramte Taastrup og sendte sin varme ned over den københavnske vestegn. I Taastrup almennyttige Boligselskabs afdeling Nørreby, et stenkast fra City 2, var beboerne inviteret til fest i anledningen af 'byens' 25 års jubilæum. ' Jeg har boet her i alle 25 år. Dengang var hækkene jo helt små og området havde sin helt egen nybyggerstemning. Dengang var det hele jo nyt for alle, men sammenholdet finder du endnu, specielt er der et stærkt bånd mellem børnefamilierne, siger Marianne Benjovitz, der er afdelingsformand i Nørreby. Hun står i solen ved siden af en velbesøgt hoppeborg i Klintehaven. Ved siden af er flere børn ved at blive ansigtsmalet mens forældrene nyder solen på græsset. I dag holder vi en lille fest, men når vi er helt færdige med renoveringen herude, så inviterer vi til det helt store brag, siger afdelingsformanden og inviterer inden for i lokalerne hos Seniorklubben, der i dagens anledning byder på kaffe og mindst ti forskellige slags hjemmebag. I klubbens hyggelige lokaler, hvor antikviteter og nyere møbler udgør interiøret, hygger unge og ældre sig i hinandens selskab. Ungerne kan jo bare løbe ud og lege Vi hygger os så godt herinde, men tager også ud på mange ture. Vidste du for eksempel at til næste år, så er det tiende sæson for vores populære skovture. Sidste gang var vi over 150 mennesker, der kørte ud i fire busser for at spise frokost i nærheden af Slagelse på en dejlig kro. Det var en fantastisk dag med mad og drikke for kun 150 kr., siger Birchen Myrup og går videre op mod baren sammen med sin veninde Karen Rasmussen. Udenfor i solen sidder tre generationer og hygger sig. Det er Poul, hans datter Stine og hendes søn Oliver. Jeg har boet her siden jeg var halvandet år. Da jeg så blev større, flyttede jeg ind til København, men nu er jeg altså tilbage igen, siger Stine og fortsætter: - Jeg har altid villet tilbage til Taastrup. Det er et godt sted at bo og meget børnevenligt. Ungerne kan jo bare løbe ud og lege. Jeg har fået en lejlighed med have og det er super, når man har børn. Min søn på fire år løber bare ind til naboen, når han vil lege. Jeg holder virkeligt at det her sted, men det er da også lidt underligt at bo det samme sted som jeg er vokset op, men på den anden side, så kender jeg jo det hele og det er nok også derfor, at jeg er her

11 igen. Det er begyndt at blive aften, duften at helstegt pattegris og lam fra de store grill begynder at kilde i næsen. I det store telt, hvor der om lidt skal spises, er The Loops også færdige med at sætte deres grej op. Også Taastrups borgmester, Michael Ziegler er ankommet for at deltage i jubilæet. Det bliver en fantastisk aften, griner Birchen Myrup og danser ind i teltet.

12

13 Seniorklubbens Mortens aften. Undgå alvorlige fugtskader. Pas godt på de nye vinduer og vindueskarme. Vand i vindueskarmen: Hvis der er dug på den indvendige side af ruderne, skal vandet tørres op. Brug engang imellem et svampedræbende middel, f.eks. klorin eller Rodalon. Det er selvfølgelig meget nødvendigt i de badeværelser, hvor der er vindueskarme af træ. Her skal du huske også at fjerne fugt efter brusebadet. Badning: Sørg for god udluftning under og efter badning. Hold døren lukket til boligens andre rum. Tøjtørring indendørs bør ske i et rum, hvor dørene til resten af boligen holdes lukket. Sørg for kraftig udluftning i rummet og sørg for, at rummet varmes op og tørres ud efter endt tøjtørring.

14 Så er det atter jul igen og det betyder at der kun er telefonisk henvendelse til ejendomskontoret mellem jul og nytår. Telefontiden er: Fredag den og mandag den mellem kl til Tlf: Onsdag aften den og den vil der være lukket på ejendomskontoret og materialegården. Der vil igen i år blive lagt en plastikpose i deres postkasse til papiraffald fra julegaverne. Pap bedes slås sammen. FALCK: , hvis der sker strømsvigt IKKE sikringer! Bestyrelsen og ejendomsfunktionærerne ønsker beboerne en rigtig god jul og et godt nytår.

15 LUFT UD! I løbet af et døgn udsættes boligen for en enorm påvirkning fra ting, vi normalt ikke tænker over. Når vi eksempelvis trækker vejret, dannes en masse vandmolekyler fra den luft vi ind- og udånder. Vandmolekylerne omdannes til mikroskopiske dråber, også det vi kender som fugt. Da fugtig luft er sværere at opvarme, er korrekt udluftning vigtig, hvis man vil undgå at fyre unødige kroner af på varmebudgettet. Derfor bør man udlufte boligen mindst 1 gang om dagen, specielt i de rum man befinder sig mest i. En emhætte i køkkenet fjerner langt fra det damp der opstår ved madlavning og mange lufter ud på grund af lugten efter eks. stegning. Et badeværelse med udsugning bør stadig luftes ud, så tør luft erstatter det fugtige. Soveværelset om natten er fyldt op med fugtig luft og skaber vanddråber på vinduerne - der er et godt eksempel på "vand" i boligen. Der er kort fortalt nogle helt enkelte huskeregler, når man skal lufte ud. 1. Åbn vinduer så der skabes gennemtræk (gør at luften strømmer frit, åbn gerne døre, hvis det kan hjælpe). 2. Lad radiatorerne være tændt (hjælper med til at skubbe den fugtige luft ud, samtidig holdes rummet lunt). 3. Luft ud i ca. 10 minutter (ved længere tid risikerer man at skabe ny fugt, fra luften udefra). At instruere i udluftning kan virke banalt, men gøres dette ikke korrekt kan det tydeligt ses på varmeregningen.

16 På Nørreby Torv ligger det store fælleshus, med et stort og veludstyret selskabslokale. Det udlejes til alle slags familiefester. Lokalet kan deles op i 2, ved hjælp af en skillevæg. Der er 2 selvstændige indgange til gæster, såvel som varemodtagelse. Lokalet er udstyret med musikanlæg, bar, møbler og stort professionelt køkken med opvaskemaskine, 2 kaffemaskiner, 2 ovne, service til 65 personer, serveringsvogne og go plads til f.eks. personale. Lokalet et udstyret med aircondition. Priser: Mandag torsdag for 1 døgn: Kr. 900,- Efterfølgende døgn: Kr. 450,- Weekend: Kr ,- Depositum: Kr. 1000,- Afbestilling: Indtil 8 dage før 25% af lejebeløbet. Senere afbestilling: Hele beløbet. Ombestilling: Indtil 8 dage før: Kr. 50,- Weekend er fra fredag kl mandag kl Gyvelhavens fælleshus. Til 30 personer. Priser: Mandag torsdag for 1 døgn: Kr. 600,- Efterfølgende døgn: Kr. 300,- Weekend: Kr ,- Snerlehavens fælleshus Til 20 personer. Festen skal være afsluttet kl også weekend. Priser: Mandag torsdag for 1 døgn: Kr. 300,- Efterfølgende døgn: Kr. 150,- Weekend: Kr. 600,-

17 Dagsarrangement uden brug af køkken og service: Mandag torsdag: Kr. 100,- Udlejning til gæster der IKKE bor i Nørreby: Disse kan kun leje lokalerne for en hel weekend. Centrale fælleshus Gyvelhavens fælleshus Weekend: Kr ,- Kr.1.500,- Depositum: Kr ,- Kr. 850,- Der gælder samme afbestillingsregler som for øvrige lejere. Lokalerne kan bestilles ½ år frem i tiden. Gulvvask er indregnet i lejeprisen og foretages af et rengøringsselskab. Inden ny udlejning bliver lokalerne gennemgået, service bliver talt op og rengøring af køleskabe, ovn m.v. bliver gennemgået. Såfremt du som lejer opdager fejl eller mangler, underret da venligst ejendomskontoret ved aflevering af nøglen. Dep. Retur. Afregning via DAB. Gæsteværelser. På 1. sal af lokalet i Timianhaven er der indrettet 2 gæsteværelser, hvor gæster til Nørrebys beboere har mulighed for at overnatte. Enten i forbindelse med en fest eller i forbindelse med et større rykind hos familien. Det ene værelse er udstyret med 2 sovepladser. Det andet er udstyret med køjesenge med plads til 4 personer. Der er adgang til bad og toilet. Medbring selv sengetøj. Pris pr. døgn: 2 sengs rummet: Kr. 100,- 4 sengs rummet: Kr. 125,- Reservation af lokaler eller værelser: Kontakt ejendomskontoret i åbningstiden pr. tlf. eller send en .

18 Stop Tyven bevar trygheden. Skrevet af Isabella Dupont Når man færdes ude: - Når man skal købe ind har man ofte en plastikpose eller et indkøbsnet med i stedet for en taske. Opbevar penge, nøgler og lignende i sikre lommer, helst i en inderlomme som kan lukkes med lynlås. Ofte har damefrakker ikke nogen inderlomme, det kan man selv lave. Der kan også bruges en lille taske eller en pengekat under frakken. - Hav aldrig pengepungen i baglommen, det frister lommetyve. - Hav aldrig mange pengene på dig, men hæv kun de penge der skal bruges, eller betal med kort når der handles. - Opbevar din mobil så den ikke kan stjæles. - Gør følgeskab med andre, når du skal hjem. - Aftal du ringer, når du er kommet hjem - Stig altid i den forreste vogn i toget, så at du kan få fat i chaufføren, hvis du ikke føler dig tryg. - Planlæg ruten, så du undgår at komme forbi værtshuse. - Lad være med at vise du er bange. Signaler at du har ret til at være der. Øjenkontakt og et smil virker afvæbnende. - Hvis det sker at man møder en tasketyv, så råb op, gør aldrig modstand, men observer så du kan give et så godt signalement af gerningsmanden, når politiet kommer. Tilkald politiet og fortæl dem, hvad der er sket.. Tricktyve og opbevaring af penge og værdier: Desværre opleves de såkaldte tricktyverier, hvor tyvene banker/ringer eller udgiver sig for at være nogle fra kommunen. De vil som regel gerne låne telefonen eller udføre en eller anden opgave. Sørg for, hvis de siger at de kommer fra kommunen eller en af deres samarbejdspartner, at bede om at se legitimation. Du har krav på det. Hvis de ikke vil, så lad være med at lukke dem ind. Imens du er optaget af at hjælpe, tømmer de andre, hvad du har af værdi. Set ude fra: Hvis du bor i stuen, så sørg for, at det ser ud som om at du er hjemme. Der må gerne se lidt rodet ud, lad f.eks. radioen spille selv om du ikke er hjemme. - Opbevar ikke penge, smykker og lignende skuffen. Opbevar dem et sikkert sted.

19 Ha' ikke store pengebeløb liggende, få f.eks. banken til at betale dine regninger vi PBS. Få mærkning på dit hævekort og viden om, hvordan man spærrer det, hvis det er blevet stjålet. Tal med banken om en boks, hvis du har værdier som ikke kan erstattes, f.eks. arvesmykker eller ting med affektionsværdi. Sikker bolig: Her skal der ikke så meget til uanset om det er nyere eller ældre låse. Lås din dør, men lås ikke dig selv inde. - Få evt. en låsesmed ud, og tjek om dine låse er okay. - En sikkerhedskæde. - Er du hjemmefra i længere tid, så bed din nabo om, at se efter din bolig. - Hvis du bor i stuen eller man kan se ind på anden måde, så lad' noget ligge på spisebordet eller lad' det se lidt beboet ud. Tyven bliver usikker hvis der er lys, derfor er det en god ide at have et tænd/sluk ur der tænder når skumringen begynder. Politiet udleverer disse gratis, forhør dig hos politiet. - Lad radioen køre når du ikke er hjemme. - Du kan hos Falck og nogle forsikringsselskab, få opbevaret en ekstranøgle, hvis du er medlem. Hører du hos naboen, at der gå nogen ind og du ved de ikke er hjemme, så ring til politiet med det samme. Heller engang for meget, end en gang for lidt. Støt naboerne omkring dig, men sørg altid for at være to. Aftal nabohjælp evt. få deres mobil nr. Læs mere på hjemmesiden om, hvordan boligen kan sikres bedre. Du kan også gå ind på denne hjemmeside

20 Kort referat fra møde med Bent Nikolajsen Fra Det Kriminalpræventive Politi i Nørreby, den Mødet indkaldt af en gruppe beboere i Klintehaven/Lene Gall. Til stede: 46 beboere Velkomst: V. Lene Gall Bent Nikolajsen. Alle deltagere var med på gåtur i Nørreby. BN påpegede flere områder som manglede lys, da personer der ønskede at forvolde indbrud havde gode muligheder for dette uden, at blive set. Områder med manglende lys: Flere steder i Klintehaven (etageboligerne). Porsehaven, Kløverhaven, og måske flere steder. Mere synlighed: Mange steder var der høje hække, og meget lukket ind til boligerne. BN gav udtryk for, at der skulle være mere åbent ind til boligerne, så man ikke kunne skjule sig for andre beboere. Power-point præsentation med foredrag: B.N. fortalte om at det var vigtigt, at vi selv sørgede for kontakt med naboer, hjalp hinanden med at holde øje med boliger, hvis vi var borte fra hjemmet. Nabohjælp, (www.nabohjælp.dk)som man kan tilmelde sig er en rigtig god mulighed, da man så kan kommunikere pr. mail ell. sms. (Jeg er bortrejst fra- til). Naboer sørger for at tænde lys, trække gardiner for/fra, tænder radio ind imellem. (gerne 2 naboer på skift). Opsatte skilte med nabohjælp kan også virke præventivt. ER man tilmeldt Nabohjælp, får man automatisk mails, hvis der er indbrud eller indbrudsforsøg i området. Evt. at opsætte større skilt ved adgangsvejen til boligblokkene. (Tilladelse fra Ejendomsbestyrelsen skal gives til dette).

21 Timer ur, med indstilling, så lys og radio tænder automatisk når man ikke er hjemme, helst med kontinuerlige tider, så det ikke er på samme tid hver dag. Gode/sikre låse med sikre nøgler. Gerne 2 låse på hoveddøren, hvor den ene er en cylinderlås, som skal låses med nøgle fra begge sider. Synlighed ind til boligen. Sørge for ikke, at have noget som tyve ønsker at stjæle. (Evt. sikringsskab, som skal boltes fast i væggen til smykker, harddiske med backup, samt andet af værdi som kan være der). Beviser: Tag fotografier af alle dine ting. (Læg på USB, ell. extern harddisk og gem dem evt. i en sikringsboks, bankboks ell. lignende). Mærk dine værdier: Kuffert med forskellige mærkningspenne, samt graveringssæt kan lånes hos Vestegnens politi. Der er penne med usynligt og synligt blæk. Der følger mærkater med, hvor det er angivet, at ting er mærket/tyverisikret. Disse kan sættes på de mærkede ting, samt på døre og vinduer. Opsætning af tyverialarmer: Undersøg hvad der er på markedet, der findes flere gode trådløse systemer, som styres med fjernebetjeninger, med h.h.v. følere til vinduer og døre, samt rumfølere, som gør, at alarmen går i gang, hvis nogen bevæger sig i rummet når alarmen er sluttet til. Disse kan sende sms er til flere telefoner, som så hurtigt kan komme og se om der er uvedkommende på stedet. Endvidere kan overvågningssensorer kobles på computeren, så man, på sin ferie kan se, hvis der er andre i boligen. Skilte med tyverialarm følger med systemerne, og opsættes flere steder på døre og vinduer. (Ovennævnte forklaring af Lene Gall, som mit system fungerer). Beboere påpeger at hoveddørene/i opgangene, indgangsdørene, samt dørkarmene til lejlighederne er en ret dårlig kvalitet.

22 Anmeldelse af indbrud, eller forsøg på indbrud: Alle tilfælde af indbrud, samt forsøg på indbrud skal meldes til politiet, da indbrudsforsøg så også tæller med i statistikken. Marianne Benjovitz: Redegjorde for, at man tidligere havde haft problemet med manglende lys oppe i bestyrelsen, der blev ofret ,- kr. på forbedring af dette. Dørtelefoner havde også været oppe på afdelingsmøde for nogle år siden, blev forkastet, da dette var meget dyrt. Bedre/sikrere døre. I enkeltboligerne har man fået opsat mere sikre døre. I etageboligerne bliver indgangsdøren skiftet til mere sikre døre, dog må disse ikke låses, med mindre hele opgangen er enige om dette. Der er tale om, at dørkarmene i stueetagens indgangsdøre til lejlighederne skal forstærkes, dog ændres der ikke på selve dørene. HJÆLP ved indbrud eller overfald: Hvis man skal anmelde et indbrudsforsøg, eller et indbrud, hvor personen/personerne er forsvundet: Kontakt den lokale sherif Thomas Ravn - Torsdage kl Tlf læg evt. en besked på telefonsvareren. Eller ring: Tlf. 114 Akut ved indbrud hvor personen er på stedet. Tlf Hvis man selv vil tjekke mistænkelige personer i et område, biler elle. andet, bør man altid være 2 ad gangen. Samt melde mistænkelige personer til politiet. På 114 ell. lokalpolitiet (Thomas Ravn) , og læg en besked på telefonsvareren. Ref. Lene Gall

23 Nørreby s beboer information Boligadministrationen Afdelingsbestyrelsen Ejendomskontoret Adr.: Timianhaven 1 Telefon Kontortid: Træffes i forbindelse med møderne. Datoerne er slået op på døren til kontoret. Kom en ½ time før mødets start. Kontortid personlig henvendelse: Mandag-fredag kl Onsdag tillige kl Telefontid: Mandag - fredag kl Telefonsvarer udenfor kontortid. Formand: Næstformand: Medlem: Medlem: Medlem: Suppleant: Marianne Benjovitz Flemming Poulsen Birthe de Krak Rita Hansen Jesper Therkelsen Carsten Broager Henvendelse pr. mail: Besvares kun i kontortiden! Hjemmeside: Selskabslokalerne Henvendelse til ejendomskontoret vedr. bookning af lokaler. For udlån af boremaskiner, trækvogne, kontakt ejendomskontoret i åbningstiden. Vagttelefonen Materialegården. Modtagelse af storskrald. Mandag: Onsdag: Fredag: Efter forudgående aftale med ejendomskontoret. Det er FORBUDT at smide køkkenaffald i genbrugsgården Benyttes kun udenfor ejendomskontorets åbningstid og kun i AKUTTE tilfælde. - sprængte vandrør - større problemer i vaskerierne - opsugning af vand i kælder - smadret rude (begge lag) - indbrud i lejlighed

24 Nørreby s beboer - information Nørreby Redaktion: Jette Nonboe (ansvarshavende redaktør) Marianne Benjovitz (formand for afd. best.) Indleveringsfristen skal overholdes. Indlæg indleveret efter deadline kan ikke forventes optaget. Læserbreve på over ord pr. husstand vil ikke blive bragt i sin fulde ordlyd. Artikler fremsættes for forfatterens eget ansvar, og giver ikke nødvendigvis udtryk for redaktionens mening. Gengivelse af bladets artikler er tilladt, men kilde skal opgives. Artikler skal, for at komme i betragning for optagelse i bladet, have almen interesse for Nørreby s beboere og ikke være personsøgende. Taastrup Lokalpoliti Helgeshøj allé 81 Telefon Birkelundsvej 2 Albertslund: Boretider. Hverdage kl Lørdage kl Søn- og helligdage kl Beboerbladet uddeles til: Samtlige husstande i Nørreby Høje-Taastrup Kommune Bibliotekerne i Taastrup Boligselskabernes landsforening Ejendomskontoret Ejendomsadministrationen Høje-Taastrup Lokalhistoriske Arkiv Miljø- og energicentret Lokalavisen Taastrup Annoncører Beboernes ikke erhversmæssige små annoncer optages under OPSLAGSTAVLEN og er gratis (dog max. 5 pr. husstand). Bladets erhvervsannoncører betaler: 1 side = 450 kr. (incl. moms) ½ side = 325 kr. (incl. moms) ¼ side = 200 kr. (incl. moms) NÆSTE DEADLINE 15. marts 2014 kl

Vidste du, at det omvendte er næsten lige så usandsynligt?

Vidste du, at det omvendte er næsten lige så usandsynligt? Vidste du, at det omvendte er næsten lige så usandsynligt? Slå angsten ud af hovedet Det Kriminalpræventive Råd Slå angsten ud af hovedet Mange ældre mennesker er bange for kriminalitet. Det er ikke så

Læs mere

Nr. 4 Årgang 2 April 2014 Nørreby 2630 Tåstrup

Nr. 4 Årgang 2 April 2014 Nørreby 2630 Tåstrup Nørreby s talerør Nr. 4 Årgang 2 April 2014 Nørreby 2630 Tåstrup Nørreby s beboer - information Nyttige tlf. numre. Alarm 112 Nærmeste politi 114 Akut telefon 1813 Dyrenes vagtcentral 1812 Lægevagten 38

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen

MØLLEPARKEN 1. Beboermappe. Side 1 Er du i tvivl om noget i Mølleparken 1, så kontakt afdelingsbestyrelsen Beboermappe Side 1 VELKOMMEN I MØLLEPARKEN 1 Denne mappe er ment som en information om de forhold, der er gældende her i MØLLEPARKEN 1. MØLLEPARKEN 1 består af 9 rækkehuse med 98 ens lejemål, hvor hverandet

Læs mere

Nr. 2 Årgang 1 Juli 2013 Nørreby 2630 Tåstrup

Nr. 2 Årgang 1 Juli 2013 Nørreby 2630 Tåstrup Nørreby s talerør Nr. 2 Årgang 1 Juli 2013 Nørreby 2630 Tåstrup Nørreby s beboer - information Nyttige tlf. numre. Alarm 112 Nærmeste politi 114 Akut telefon 1813 Dyrenes vagtcentral 1812 Lægevagten 38

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

Information fra Afdelingsbestyrelsen

Information fra Afdelingsbestyrelsen . Administrator: Dansk almennyttigt Boligselskab Finsensvej 33, 2000 Frederiksberg Tlf. 7732 0000. Fax 7732 0001 Information fra Afdelingsbestyrelsen 21-01-2015 Referat af ordinært afdelingsmøde 21. januar

Læs mere

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN HVEM HVAD HVOR I AFDELING 6 SIRIUSPARKEN VELKOMMEN: Når man som nyindflytter står med et spørgsmål af praktisk karakter vedrørende afdelingen, eller man som gammel beboer har glemt hvordan var det nu det

Læs mere

velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb?

velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb? velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb? indhold Når du flytter ind Syn og rapport ved indflytningen Mens du bor her At bo i en almen bolig Beboerne har indflydelse

Læs mere

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen.

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen. Velkommen i fsb fsb ønsker dig velkommen i din nye bolig. Denne pjece giver svar på mange af de spørgsmål, der kan opstå, når man flytter ind i en almen bolig. På fsb s hjemmeside www.fsb.dk kan du finde

Læs mere

!"##$%&'()"*+,'-%./(0+12*34%-%.5(-%+67..,*2&'5(6,)"'4%-%.12328,+9! 3

!##$%&'()*+,'-%./(0+12*34%-%.5(-%+67..,*2&'5(6,)'4%-%.12328,+9! 3 Sjælsmark 2 !"##$%&'()"*+,'-%./(0+12*34%-%.5(-%+67..,*2&'5(6,)"'4%-%.12328,+9! 3 Indbrudssikring/Nabohjælp KRIMINALITETSTREKANTEN Motiveret gerningsmand Gerningssted Offer/Forurettet - Tyvens indgang 26

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 37 HELLEKISTEN

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 37 HELLEKISTEN «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 37 HELLEKISTEN Velkommen i vores afdeling Afdelingsbestyrelsen byder velkommen i afdelingen og håber du må blive glad for at bo her. Vi arbejder for at skabe en

Læs mere

Referat af afdelingsmøde mandag d 14. januar 2013

Referat af afdelingsmøde mandag d 14. januar 2013 Referat af afdelingsmøde mandag d 14. januar 2013 Tilstede: 71 lejemål, svarende til 142 stemmer. Derudover deltog ejendomsmester Michael Vegeberg og Rikke Stisager fra DAB. 1) Valg af dirigent Rikke Stisager

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 46 BROHUSGADE/NYBROGADE/ØSTRE KANALGADE. «Bruger_Initial»

VELKOMMEN TIL AFDELING 46 BROHUSGADE/NYBROGADE/ØSTRE KANALGADE. «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 46 BROHUSGADE/NYBROGADE/ØSTRE KANALGADE «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 62

VELKOMMEN TIL AFDELING 62 «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 62 «Bruger_Initial» Ramblaen, Niels Bohrs Vej 36-40 Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar

Læs mere

Husorden 1-1029 Møllergården

Husorden 1-1029 Møllergården Husorden 1-1029 Møllergården 1. oktober 2011 2 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre afhængige af hinanden - og fælles om

Læs mere

Vadgårdsparken Selskabslokaler

Vadgårdsparken Selskabslokaler Vadgårdsparken Selskabslokaler Betingelser for leje af selskabslokale Udlejning Gældende fra 1. juni 2009 Lokalerne kan lejes af beboere i ABG. Reservationer kan kun ske ved personlig fremmøde, hvor depositum

Læs mere

ordinært afdelingsmøde mandag den 22. januar 2007 kl. 19.00 i selskabslokalet, Nørreby Torv Afdelingsmødet valgte Henning Bering-Bryld som dirigent.

ordinært afdelingsmøde mandag den 22. januar 2007 kl. 19.00 i selskabslokalet, Nørreby Torv Afdelingsmødet valgte Henning Bering-Bryld som dirigent. Administrator: DAB Finsensvej 33, 2000 Frederiksberg Tlf. 7732 0000. Fax 7732 0001. NØRREBY Referat af Til stede var: 31 lejemål Dagsorden ordinært afdelingsmøde mandag den 22. januar 2007 kl. 19.00 i

Læs mere

Oplysning om Afdeling:

Oplysning om Afdeling: Oplysning om Afdeling: Afdelingsbestyrelsen Afdelingsbestyrelsen vælges af og blandt beboerne på beboermødet. Det er afdelingsbestyrelsens opgave mellem beboermøderne at varetage det løbende samarbejde

Læs mere

Husorden Hørgården 3

Husorden Hørgården 3 Husorden 1-1035 Hørgården 3 Vedtaget af organisationsbestyrelsen den 16. september 2016 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 60 Egholm Færgevej

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 60 Egholm Færgevej «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 60 Egholm Færgevej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber

Læs mere

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bryld blev valg som dirigent Henning

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 (Revideret 28.08.2014) Vi vil gerne ønske dig velkommen til afd. 25 og håber du vil falde godt til i Højgården I denne folder vil du finde de fleste oplysninger,

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 20 HVALPSUNDVEJ

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 20 HVALPSUNDVEJ «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 20 HVALPSUNDVEJ Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne

Læs mere

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S.

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. DIRIGENT: MADS AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Godkendt, ingen bemærkninger.

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 35 RUNDDYSSEN 1-287

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 35 RUNDDYSSEN 1-287 «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 35 RUNDDYSSEN 1-287 Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: TKB Se hjemmesiden her: www.allégården.dk

Din afdeling er en del af boligorganisationen: TKB Se hjemmesiden her: www.allégården.dk Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Allégården. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også, hvad det vil sige

Læs mere

Beboermøde Afdeling 14

Beboermøde Afdeling 14 Beboermøde Afdeling 14 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Bestyrelsens beretning 5. Orientering om regnskabet 2013 6. Afdelingens driftsbudget 2015 7. Behandling af eventuelle

Læs mere

Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982

Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982 1. Organisation Boligselskabet BSB Søllerød ejer tre ejendomme: Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982 Administrationen

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 39

VELKOMMEN TIL AFDELING 39 «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 39 DANAGÅRDEN Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 1. Østre Allé, Himmerlandsgade m.v.

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 1. Østre Allé, Himmerlandsgade m.v. «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 1 Østre Allé, Himmerlandsgade m.v. Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-16 Leifgården

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-16 Leifgården Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-16 Leifgården Dato 14. juli 2015 kl. 17.00 Sted Selskabslokalerne, Leifsgade 24, 1. sal Deltagere Fra afdelingen: 27 lejemål repræsenteret Fra fsb: Bjarne Jensen,

Læs mere

Nr. 5 Årgang 2 Juni 2014 Nørreby 2630 Tåstrup

Nr. 5 Årgang 2 Juni 2014 Nørreby 2630 Tåstrup Nørreby s talerør Nr. 5 Årgang 2 Juni 2014 Nørreby 2630 Tåstrup Nørreby s beboer information Boligadministrationen Afdelingsbestyrelsen Ejendomskontoret Adr.: Timianhaven 1 Telefon 43 52 84 55 Kontortid:

Læs mere

Det Kriminalpræventive Råd. Nabohjælp. -tryghed i dit nærmiljø. Det Kriminalpræventive Råd

Det Kriminalpræventive Råd. Nabohjælp. -tryghed i dit nærmiljø. Det Kriminalpræventive Råd Det Kriminalpræventive Råd Nabohjælp -tryghed i dit nærmiljø Det Kriminalpræventive Råd Gode naboer Gode - trygge naboer naboer - trygge naboer Mange mennesker føler, at naboernes opsyn med deres bolig

Læs mere

April 2013. Bedre trivsel Bedre fællesskab Bedre bolig Hvordan får du det godt med dine naboer og din boligafdeling. BRØNDBYPARKEN Afdeling.

April 2013. Bedre trivsel Bedre fællesskab Bedre bolig Hvordan får du det godt med dine naboer og din boligafdeling. BRØNDBYPARKEN Afdeling. April 2013 Bedre trivsel Bedre fællesskab Bedre bolig Hvordan får du det godt med dine naboer og din boligafdeling BRØNDBYPARKEN Afdeling. 3 I Danmark bor hver 5. familie i en almen bolig, hus, lejlighed

Læs mere

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab.

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. Gældende ordensregler vedtaget på afdelingsmødet i Bispehaven den 2. september 2008. Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Lyngby Boligselskab Se hjemmesiden her:

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Lyngby Boligselskab Se hjemmesiden her: Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Fortunen, Lyngby Boligselskab. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også,

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Amagerbrogade 268, København S

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Amagerbrogade 268, København S Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK A/S Amagerbrogade 268, København S UNGBO DANMARK A/S er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. eller fuldpakken.

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 22

Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 22 Sted: Gildesalen, Hældagervej 75 Dato: Den 28. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 47 beboere + bestyrelsen

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Maglehøjen 10, Roskilde

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK A/S. Maglehøjen 10, Roskilde Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK A/S Maglehøjen 10, Roskilde UNGBO DANMARK A/S er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. eller fuldpakken.

Læs mere

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Referat af ordinært afdelingsmøde tirsdag den 18. november 2014, kl. 19.00 i selskabslokalerne 56 lejemål var repræsenteret. Formand Preben Mac bød velkommen

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 26 HEIMDALSGADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 26 HEIMDALSGADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 26 HEIMDALSGADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden. Til stede: Susanne, Jette, Najha, Jytte, Anna. Afbud: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 2.september 2013. Godkendt. 2. Godkendelse af bestyrelsens referat årsgennemgang den 24. september

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 71. «Bruger_Initial» Idrætsbyen, Hadsundvej

VELKOMMEN TIL AFDELING 71. «Bruger_Initial» Idrætsbyen, Hadsundvej VELKOMMEN TIL AFDELING 71 «Bruger_Initial» Idrætsbyen, Hadsundvej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 52. Fyrkildevej

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 52. Fyrkildevej «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 52 Fyrkildevej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 44. Sigrid Undsets Vej 103-223

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 44. Sigrid Undsets Vej 103-223 «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 44 Sigrid Undsets Vej 103-223 Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014

Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014 Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014 Efteråret er ved at nærme sig, og det er derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra Titanparken,

Læs mere

Velkommen til Reginehøj - afdeling 9

Velkommen til Reginehøj - afdeling 9 Velkommen til Reginehøj - afdeling 9 Juni 2011 Indledning Meningen med denne folder er først og fremmest at byde VELKOMMEN i afdelingen. REGINEHØJ bebyggelsen består af 5 stk. 7 etages blokke, som indeholder

Læs mere

Husorden i afdeling 37

Husorden i afdeling 37 Husorden i afdeling 37 1 September 2016 Afdelingsbestyrelsen har ansvar for, at husordenen bliver overholdt. De har pligt til, og ejendomsfunktionærerne har ret til, at påtale gældende bestemmelser. Det

Læs mere

Beboermøde. Afdeling 8

Beboermøde. Afdeling 8 Beboermøde Afdeling 8 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering fra teamleder 7. Orientering om regnskabet 2014 8. Afdelingens

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 53. Hvidkildevej

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 53. Hvidkildevej «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 53 Hvidkildevej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 DAGSORDEN DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for mødet 3. Orientering om helhedsplan - herunder orientering

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN Hermed en lille hilsen til dig og din familie, som beboere i Mølleparken Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden.

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 3. Henning Smiths Vej /Poul Buaas Vej

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 3. Henning Smiths Vej /Poul Buaas Vej «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 3 Henning Smiths Vej /Poul Buaas Vej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i

Læs mere

Sundt indeklima sådan gør du

Sundt indeklima sådan gør du Sundt indeklima sådan gør du Indeklimaet er vigtigt for din families sundhed Vi opholder os indendøre mange timer om dagen og derfor er indeklimaet vigtigt for vores sundhed. Rygning og fugt, men også

Læs mere

Referat af afdelingsmøde tirsdag d 14. januar 2014

Referat af afdelingsmøde tirsdag d 14. januar 2014 Referat af afdelingsmøde tirsdag d 14. januar 2014 Tilstede: 50 lejemål, svarende til 100 stemmer. Derudover deltog ejendomsmester Michael Vegeberg og Rikke Stisager fra DAB. 1) Valg af dirigent. Rikke

Læs mere

Husorden. For Lejerbo afdeling 123-0. Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32

Husorden. For Lejerbo afdeling 123-0. Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32 Husorden For Lejerbo afdeling 123-0 Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32 Varmemester: Bjarne V. Christensen e-mail: Afdeling.007-0@net.lejerbo.dk VARMEMESTERKONTORET Engvang 7-9 Telefon: 59430909 Kontoret

Læs mere

Nyhedsbrev No. 3 2007

Nyhedsbrev No. 3 2007 Bestyrelsen sammensætning: Nyhedsbrev No. 3 2007 Formand: Henrik Møller Næstformand: Brian Nymark Nielsen Charlotte Schultz Nete Nørkær Jesper Knudsen Email til bestyrelsen: bestyrelsen@runddyssen36.dk

Læs mere

Hvorfor TRYK POLITI?

Hvorfor TRYK POLITI? 1 Hvorfor TRYK POLITI? - fordi 1 mio. øjne ser mere end 1600 og derigennem Øge borgernes opmærksomhed Lette adgangen til at give politiet relevante oplysninger i en politisag Stresse gerningsmændene TRYK

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Referat af beboermødet, afholdt mandag den 21. januar 2013, i afd. 9 Poppelgården 3-13, 3450 Allerød

Referat af beboermødet, afholdt mandag den 21. januar 2013, i afd. 9 Poppelgården 3-13, 3450 Allerød Referat af beboermødet, afholdt mandag den 21. januar 2013, i afd. 9 Poppelgården 3-13, 3450 Allerød Valg af dirigent Det blev driftschef Svend Aage Hansen, som kunne konstatere, at indkaldelsen var sket

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 21 NÆSSUNDVEJ

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 21 NÆSSUNDVEJ «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 21 NÆSSUNDVEJ Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 3. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her. Afdeling

Læs mere

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 21. oktober 2014 Referat af ordinært afdelingsmøde i afdeling 17-03 Kirstinelund torsdag den 25. september 2014 kl. 18.30 i Glassalen på Rugvængets Skole

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 10. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her.

Læs mere

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus Velkommen til Andelsboligforeningen Sct. Kjelds Hus Bestyrelsen for andelsforeningen Sct. Kjelds Hus byder dig velkommen som ny andelshaver og beboer i huset. Denne folder er en kort orientering med nogle

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 2. onsdag den 11. maj 2016

Afdelingsmøde Afdeling 2. onsdag den 11. maj 2016 Afdelingsmøde Afdeling 2 onsdag den 11. maj 2016 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Orientering om ventilation ved Ventek 6. Bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Husorden 1-1013 Herlev Torv

Husorden 1-1013 Herlev Torv Husorden 1-1013 Herlev Torv Vedtaget den 3.marts.2003. Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling er et lille samfund, hvor beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden. For at skabe et godt

Læs mere

Boligforeningen ØsterBO årgang 32 2012 nr. 4. ØsterBO Nyt. Jesper Petersen ser på solcelleanlæg - Læs mere på side 4

Boligforeningen ØsterBO årgang 32 2012 nr. 4. ØsterBO Nyt. Jesper Petersen ser på solcelleanlæg - Læs mere på side 4 Boligforeningen ØsterBO årgang 32 2012 nr. 4 ØsterBO Nyt Jesper Petersen ser på solcelleanlæg - Læs mere på side 4 Nyt om HavneBO - Læse mere på side 6 Åbningstider i julen Gør din indflydelse gældende

Læs mere

Husorden. for. På sporet. Samvirkende Boligselskab. Samvirkende Boligselskaber 3044-6 - På sporet

Husorden. for. På sporet. Samvirkende Boligselskab. Samvirkende Boligselskaber 3044-6 - På sporet for På sporet Samvirkende Boligselskab E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 8 GENERELT En boligafdeling kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Ternevænget 1 6360 Tinglev Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 7 Buen, Stubbæk og Sejsbjerg, Stubbæk Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 16.

Læs mere

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger.

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. Sådan vil vi bo her! - husorden og leveregler for dig, der bor i Røde Kro Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. I Røde Kro ønsker vi at have et godt naboskab,

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Spørgsmål og svar i Vesterbo

Spørgsmål og svar i Vesterbo Spørgsmål og svar i Vesterbo Kære beboer august 2007 Her har vi samlet en række spørgsmål og svar, der handler om dagligdagen i Vesterbo. Det er spørgsmål, som både ejendomsfunktionærerne og afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Husorden 1-3052 Vestergården 3

Husorden 1-3052 Vestergården 3 Husorden 1-3052 Vestergården 3 Revideret på ordinært afdelingsmøde den 11. september 2013 Formålet med husordenen For at skabe et godt miljø er det vigtigt, at alle viser størst muligt hensyn til sine

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 17 Marts 2013 Lathyrushaven FORÅR I LATHYRUSHAVEN 2013. Indhold: Velkommen til nye beboere - Ejendomskontoret

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 11. marts 2015 kl. 13.00 i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 11. marts 2015 kl. 13.00 i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 11. marts 2015 kl. 13.00 i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning...

Læs mere

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Havde du indbrud hen over julen? Eller skal du ud nytårsaften, og er du utryg ved at efterlade huset alene? Der findes masser af teknologi, der kan hjælpe

Læs mere

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59.

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59. Velkommen til Søndersøhave! Denne brochure er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Brochuren indeholder en række oplysning i forbindelse med indflytning og ophold i Søndersøhave. Har De spørgsmål,

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Boligselskabet AKB, København. Se hjemmesiden her:

Din afdeling er en del af boligorganisationen: Boligselskabet AKB, København. Se hjemmesiden her: Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Frederiksholm Karré 18. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også, hvad

Læs mere

Boligforeningen Hvidovrebo 1. september 2010. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 1 september 2010 kl. 19.00 i følleshuset.

Boligforeningen Hvidovrebo 1. september 2010. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 1 september 2010 kl. 19.00 i følleshuset. Referat Afdelingsmøde september 2010 Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 1 september 2010 kl. 19.00 i følleshuset. Til stede var: 20 beboere + Georg Jensen Christel Halberg Johnny Ford

Læs mere

Forslag fra afdelingsbestyrelsen om NY HUSORDEN. Generelt

Forslag fra afdelingsbestyrelsen om NY HUSORDEN. Generelt Forslag fra afdelingsbestyrelsen om NY HUSORDEN Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange mennesker

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 16 MAGISTERPARKEN

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 16 MAGISTERPARKEN «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 16 MAGISTERPARKEN Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 13. Vi håber du vil føle dig hjemme, og blive glade for at bo her.

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 Der var mødt 15 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Ingen. Fra administrationen: Kurt Olsen, Claus

Læs mere

GHG-NYT nr. 9 d. 10/11-2013

GHG-NYT nr. 9 d. 10/11-2013 GHG-NYT nr. 9 d. 10/11-2013 Kære nabo _ Kære Nabo Så kommer der et nyhedsbrev her i det kolde vejr og efter stormen. Skønt! At vi ikke blev ramt hårdt af stormen. Siden sidste nyhedsbrev er der sket en

Læs mere

Uddrag af artikler til enkelt og korrekt udluftning.

Uddrag af artikler til enkelt og korrekt udluftning. SILKEBORG BOLIGSELSKAB Uddrag af artikler til enkelt og korrekt udluftning. INDHOLD Hvordan undgår du kondens på indersiden af vinduerne?... s. 1 Pas på med køligt soveværelse. s. 3 10 gode råd om udluftning

Læs mere

Beboer nyt LATHYRUS 1

Beboer nyt LATHYRUS 1 1 Beboer nyt Indholdsfortegnelse: Side 2: Side 3: Side 4: Side 4: Side 5: Side 6 og 7: Side 8: Side 9: Side 10 og 11: Side 12: Facebook. Bjarne Nederby Jessen. Nye beboer. Legepladsudvalget. Storskraldsordningen.

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Nordmarksgården 30.3.2016 1 2 Der var 30 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 27,8 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul

Læs mere

Ordensreglement for afdeling 107, Klintevej

Ordensreglement for afdeling 107, Klintevej Ordensreglement for afdeling 107 Klintevej Dato 22.03.2010 Vordingborg Boligselskab Side 1/6 Hvorfor et ordensreglement? En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund: Man bliver mere eller

Læs mere