Tids- og jobregistreringssystem

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tids- og jobregistreringssystem"

Transkript

1 Tids- og jobregistreringssystem

2 Vi hjælper vore kunder med at fokusere på deres kerneområder CompuClock er et brugervenligt og driftsikkert tidsregistreringssystem, der benyttes af hundredevis af firmaer i Norden. CompuClock s software er modulopdelt. Den enkelte virksomhed får dermed et system, som kan tilpasses virksomhedens behov for registrering, hvorved virksomhederne kan udnytte systemets muligheder fuldt ud. CompuClock tilbyder forskellige registreringsmuligheder. Virksomhedens medarbejdere kan registrere deres arbejdstider og fravær enten på en registreringsterminal, pr. telefon eller på nettet. CompuClock er et yderst fleksibelt system, som bruges af virksomheder i alle brancher og alle størrelser.

3 Du sparer tid med CompuClock Unødvendigt dobbeltarbejde i form af manuel registrering og udregning af arbejdstid og fravær undgås ved brug af CompuClock. Arbejdstiden fordeles på de takster der anvendes i virksomheden, fx normtid, dagtid, 50 % og 100 % overtid, flextid etc. Alle forskudttidstillæg og genetillæg kalkuleres. Takster, satser og lønarter defineres individuelt for hver virksomhed. Ledelsens adgang til informationer betyder kortere svartid på alle forespørgsler fra medarbejderne om arbejdstid og fraværssaldi. Du får overblik med CompuClock CompuClock gør det lettere at føre tilsyn med medarbejdernes arbejdstid, jobtider og fravær. Ledelsen har umiddelbar adgang til oplysninger om produktiviteten i virksomheden som helhed eller opdelt efter afdelinger. Du har altid de nyeste data med CompuClock Elektronisk registrering af komme/gå tider reducerer og minimerer risikoen for fejl og misforståelser. Alle oplysninger om arbejds- og jobtider, flexsaldi og fravær foreligger omgående, når registreringerne er foretaget.

4 Sådan bruges CompuClock Alle medarbejdere kan stemple ind og ud via en registrering s- terminal, webside og/eller telefon stemple ind på en vagt/et bestemt job registrere fravær både bagud og frem i tid Terminal PC Telefon Medarbejdere med webadgang kan se egne tidsregistreringer via en webside rette egne tidsregistreringer registrere fravær registrere forklaringer på rettelser og på fraværsregistreringer se status på ferie, sygdom og andre fraværskoder udskrive perioderapporter mv. Afdelingsledere kan gennemgå deres medarbej d eres tidsregistreringer foretage ændringer, tilføje evt. manglende stemplinger og godkende registreringer registrere forklaringer udskrive et utal af rapporter over arbejdstid og fravær Lønafdelingen kan gennemgå tidsregistreringer for hele firmaet overføre godkendte registrer inger til lønsystemet registrere fravær og holde styr på feriesaldo bruge systemet til rapportering Overordnede medarbejdere kan bruge CompuClock til omfattende rapportering sammenligne resultater mellem afdelinger eller medarbejdergrupper sammenligne resultater mellem perioder efterkalkulationer af det totale forbrug af tid opdelt på effektiv arbejdstid; fravær opdelt på fraværs koder, overtid, firmaets samlede flexsaldi mv.

5 Rapportering CompuClock giver mulighed for meget fleksibel rapportering over indsamlede og beregnede data. CompuClock leveres med en række standardrapporter. Derudover giver den valgte opsætning af CompuClock en række rapportmuligheder, der i vid udstrækning tillader brugeren selv at opstille de ønskede rapporter. Oplysningernes rækkefølge og detaljeringsgrad bestemmes med nogle få museklik. Rapporterne sorteres efter de kriterier, der er brug for, fx dato, job, operation, afdeling, medarbejdere, koder mm. Opstillede rapporter kan gemmes som skabeloner, der hentes frem, når der er behov for samme rapport indeholdende nye data. Komprimerede rapporter kan sendes til registreringsterminalerne, og medarbejderne kan der få vist uddrag af de data der vedrører den enkelte, fx flexsaldo, total tilstedetid i en periode, feriesaldo mm. Integration med løn- og produktionsstyringssystemer CompuClock kan integreres med alle lønsystemer, som er på markedet i Danmark, fx Axapta, XAL, Navision, SAP, Multiløn/Dataløn, Epos, Lessor, C5 mv. Elektronisk overførsel af data fra CompuClock til andre systemer sparer megen tid i forbindelse med lønafregning ligeledes når jobtimer overføres til administrative systemer. Antallet af fejltastninger og fejlberegninger reduceres betragteligt, når man ikke skal bruge kostbar tid på manuel indtastning. Eksportmodulet i CompuClock er meget fleksibelt, og opsætningen af outputfiler har meget vide grænser.

6 Mette Haugaard Mammen Mejeri

7 Med CompuClock har vi sparet tid og opnået sikkerhed for korrekt lønberegning Ved at tage CompuClock i brug har vi reduceret forbruget af arbejdstid med ca % i forbindelse med lønberegning. Det gik ret stærkt med at få god nytte af systemet, for CompuClock er meget nemt i brug. Nu har vi ingen manuel udregning af arbejdstid og ingen manuel indtastning i lønsystemet. Vi har fjernet en del kedeligt dobbeltarbejde og kan nu bruge tiden til noget andet og mere fornuftigt. Både virksomhed og medarbejdere har sikkerhed for, at udregning af arbejdstiden er korrekt, og så overfører vi den færdige lønkladde til Dataløn. Vores arbejdssteder ligger med flere kilometers afstand, men med terminalerne tilknyttet softwaren via intranettet, er der ingen forskel på, om medarbejderne stempler her i huset eller på vores andet mejeri i Drøsbro. Vi er meget glade for at bruge CompuClock. Vi får altid hurtig og kompetent hjælp, når vi har spørgsmål til brugen af systemet. Det er vigtigt for os, at hjælpen kommer meget hurtigt, så vi igen kan fokusere på mejeriet s kerneområder.

8 CompuClock s registreringsløsninger CompuClock s forskellige registreringsløsninger arbejder 100 % sammen. Medarbejderne kan fx stemple ind via internettet om morgenen, skifte job i løbet af dagen via en telefon for at slutte af med at stemple ud til fyraften på en registreringsterminal.

9 Registreringsterminal Registreringsterminalen er udstyret med en touch screen og er enkel og ligetil i brug. På terminalen kan medarbejderne stemple ind/ ud ved at taste direkte på skærmen. Terminalen kan forsynes med en magnetlæser eller berøringsfri læser, som kan aflæse de adgangskort der evt. er i brug i virksomheden. Telefonstempling Telefonstempling er velegnet for virksomheder, som har geografisk spredte arbejdssteder. Medarbejderne kan tidsregistrere ved brug af fastnet eller mobil. Webstempling Webstempling giver medarbejderne adgang til at foretage alle stemplinger via virksomhedens intranet. Webstemplingen er især praktisk for de medarbejdere, som har egen pc.

10 CompuClock giver os det fulde overblik over fremmøde og fravær Med CompuClock har jeg hele tiden fuldt overblik over fremmøde og fravær på lageret, og jeg kan hurtigt gribe ind, hvis der mangler registreringer. Registreringsterminalerne er driftsikre og simple i brug, hvilket er en nødvendighed her, hvor vi har mange medarbejdere af forskellige nationaliteter. Al arbejdstid beregnes og fordeles automatisk på dagtid, overtid og de forskellige tillæg vi opererer med. Den måde man opstiller overenskomster på i CompuClock, er meget fleksibel, og det sikrer, at selv de mest besværlige tillæg kan beregnes af systemet. Dermed er løngrundlaget hele tiden i orden, og det kan overføres elektronisk til Dansk Supermarkeds Lønsystem. Ingen dobbeltindtastning her.

11 Marianne Kristensen Netto s Centrallager, Køge

12 Moduler Webløsning Afdelingsledermodul. Ved hjælp af webløsningen kan afdelingsledere tildel es adgang til alle registreringer foretaget af den gruppe medarbejdere, der hører under dem. Lederne har således overblik over deres medarbejdere foruden at kunne tjekke og godkende disses tidsregistreringer. Medarbejdermodul. Medarbejderne kan tildeles adgang til egne oplysninger og egne tidsregistreringer ved brug af webløsningen. Herved kan de afhængig af tildelte rettigheder fx rette i deres tidsregistreringer, indberette fravær, skrive forklaring på registrering og godkende egne timer inden slutningen af en lønperiode. CompuClock s brugerflade CompuClock s brugerflade webløsning

13 Mødt/fraværende Vagtmodul Jobregistrering Kantinekøb Er et ekstramodul, der viser øjebliksbillede/status på medarbejdernes fremmøde og fravær. Dette modul er særdeles velegnet ved telefonomstillingen, hvor der på et skærmbillede gives overblik over den aktuelle inde/ude status for samtlige medarbejdere i virksomheden. Skærmbilledet viser medarbejdernes navn, lokaltelefon, -adresse, mobil og privattelefon samt medarbejdernes seneste stempling (inde/ude). Er et ekstramodul, som gør det muligt at lade Compu Clock beregne arbejdstid og tillæg afhængig af, hvilken vagt medarbejderen arbejder på. Vi har omfattende erfaringer med CompuClock s vagtmodul, blandt andet inden for sundhedssektoren, i produktionsvirksomheder og i servicevirksomheder, hvor der arbejdes på skiftehold. CompuClock kan integreres med det meget fleksible vagtplanlægningssystem Time Care. Er et ekstramodul, som gør det muligt at registrere med arbejdernes arbejdstid på forskellige job/ordrer. CompuClock kan hånd t ere jobregistrering på tre niveauer, fx ordre, operation og underoperation. Jobmodulet indeholder en lang række rapporter, som giver adgang til dyberegående efterkalkulationer af ordrer og operationer. Compu Clock s jobregi st rering anvendes i mange entre prenør- og produktions virksomheder mm. Er et ekstramodul, hvor med arbejdernes køb af mad og drikke mv. i virksomhedens kantine kan registreres. Når medarbejderne har registreret deres køb elektronisk ved hjælp af et medarbejdernummer eller et ID-kort, kan kantinens personale nemt og hurtigt få overblik over omsætningen på en enkel og overskuelig måde. Samtidig slipper man af med kuponer og kon tanter i kantinen!

14 Færre fejl og ingen systemnedbrud Vi bruger CompuClock til forholdsvis heftig jobregistrering med mange jobskift. Vi kan hele tiden følge forbruget af tid på enkeltordrer, og vi overfører data til Concorde C5 hver dag til efterkalkulation. Derfor er det vigtigt, at registreringerne er i orden, og at der ikke er fejl i datagrundlaget. Sådan som CompuClock er opbygget, kan medar b ejderne praktisk talt ikke lave fejl på terminalerne. Vi bruger i øvrigt også CompuClock til at holde medarbejderne selv ajour om deres arbejdstidsforhold og flex- og fraværssaldi ved at sende rapporter, som medarbejderne kan læse på terminalen. Løntimerne overfører vi naturligvis også elektronisk. Men ellers er der ikke så meget at sige om systemet andet end, at når det først er sat op, så virker det bare og vi har faktisk aldrig haft systemnedbrud på CompuClock.

15 Søren Olsen Silkeborg Maskinfabrik

16 Sterna ApS Øvej Ringsted Tel:

Kom godt i gang med Danløn

Kom godt i gang med Danløn Kom godt i gang med Danløn Indledning Danløn er et lønsystem, der anvendes via internettet. Da der ikke skal installeres software på den enkelte PC, kan du logge på Danløn fra en hvilken som helst PC med

Læs mere

TeamLink Workflow Elektronisk fakturastyring

TeamLink Workflow Elektronisk fakturastyring Side 1 TeamLink Workflow Elektronisk fakturastyring TeamLink A/S Tel.: +45 70 26 66 11 www.teamlink.dk fakturastyring@teamlink.dk Uanset om du har 2.000 eller 200.000 indgående fakturaer pr. år, er processen

Læs mere

Kom godt i gang. Kom godt i gang. Indhold

Kom godt i gang. Kom godt i gang. Indhold Kom godt i gang Indhold Indledning.....2 Hovedmenu.....4 Oprettelse af brugere.....6 Organisationer og personer.....9 Aktiviteter... 11 E-mails... 14 Tilbud salgspipeline... 16 Enkle tilpasninger... 18

Læs mere

Kom godt i gang. Indhold. Kom godt i gang. Version 2.0 webcrm december 2011

Kom godt i gang. Indhold. Kom godt i gang. Version 2.0 webcrm december 2011 Kom godt i gang Indhold Indledning.....2 Hovedmenu.....3 Oprettelse af brugere.....4 Organisationer og personer.....6 Aktiviteter.....7 E-mails.....8 Tilbud salgspipeline.....9 Enkle tilpasninger... 10

Læs mere

Denne vejledning er skrevet til kalkulationsprogrammet Sigma 2013, udviklet af Sigma Estimates A/S.

Denne vejledning er skrevet til kalkulationsprogrammet Sigma 2013, udviklet af Sigma Estimates A/S. Guide - Kom i gang Denne vejledning er skrevet til kalkulationsprogrammet Sigma 2013, udviklet af Sigma Estimates A/S. Alle rettigheder haves af Sigma Estimates A/S. Materialet må ikke kopieres, og er

Læs mere

Vejledning til KMD Vagtplan

Vejledning til KMD Vagtplan Vejledning til KMD Vagtplan Udarbejdet af Staben Social og Sundhed Varde Kommune 2008 Ver. 1.2 Sidst opdateret 16. december 2009 Side 1 af 31 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Indledning...

Læs mere

Drift, Vedligehold & Smøring Software til vedligeholdsstyring

Drift, Vedligehold & Smøring Software til vedligeholdsstyring Drift, Vedligehold & Smøring Software til vedligeholdsstyring Legende let med DVS Til vedligeholdsfolk Udnyt EDB-teknologiens fordele: Du kan søge og få hurtigt overblik over al tænkelig information. DVS

Læs mere

Før I køber. forretningssoftware. Udnyt mere end 10 års erfaring... Læs hvordan I bedst muligt forbereder jer inden køb af forretningssoftware.

Før I køber. forretningssoftware. Udnyt mere end 10 års erfaring... Læs hvordan I bedst muligt forbereder jer inden køb af forretningssoftware. Før I køber forretningssoftware Læs hvordan I bedst muligt forbereder jer inden køb af forretningssoftware. Udnyt mere end 10 års erfaring... og undgå overraskelser med disse gode råd fra en aktør, der

Læs mere

VALUE YOUR TIME TIMELOG PROJECT 5.7 NY RESSOURCEPLANLÆGGER PROJEKTER I ANDEN VALUTA OG MEGET MERE...

VALUE YOUR TIME TIMELOG PROJECT 5.7 NY RESSOURCEPLANLÆGGER PROJEKTER I ANDEN VALUTA OG MEGET MERE... VALUE YOUR TIME NY RESSOURCEPLANLÆGGER PROJEKTER I ANDEN VALUTA OG MEGET MERE... www.timelog.dk info@timelog.dk Introduktion Et år med nye standarder for projektstyring 2 Christoffer Lanstorp Head of IT

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelse 2013 Handlingsplan

Brugertilfredshedsundersøgelse 2013 Handlingsplan Brugertilfredshedsundersøgelse 2013 Handlingsplan Fordelingssekretariatet har gennemført en brugertilfredsundersøgelse. Undersøgelsen er påbegyndt den 3. september og afsluttet ultimo den 18. september

Læs mere

XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt

XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt OPLEV XMO Har du set videoen? På xmo.dk kan du se en kort video om XMO. Hvis du vil se mere, kommer vi gerne og viser systemet i din klinik. Se den på

Læs mere

Epos Portal Brugermanual for UCL

Epos Portal Brugermanual for UCL Indholdsfortegnelse Indledning...... 2 Formål... 2 Generelt... 2 Hvordan kommer du på Epos Portal?... 3 Første gang du logger på Epos... 3 Har du glemt dit password?... 5 Hvorfor kan jeg ikke logge på

Læs mere

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO INDHOLDSFORTEGNELSE XMO er det mest anvendte lægesystem i Danmark XMO lægesystem er din sikkerhed for en effektiv hverdag i praksis. XMO er det mest anvendte lægesystem

Læs mere

Baggrund Forord Luk Filer Gem

Baggrund Forord Luk Filer Gem Lectio Lectio Elevmodul vejledning 1992-2010 MaCom A/S MaCom A/S Vesterbrogade 48, 1. 1620 København V Telefon: 33 79 79 00 Telefax: 33 79 79 84 E-mail: mail@macom.dk Internet: www.macom.dk Baggrund Forord

Læs mere

DANSK BYGGERI IT-MESSE 2015

DANSK BYGGERI IT-MESSE 2015 Velkommen til DANSK BYGGERI IT-MESSE 2015 3. & 4. februar Arrangeret af: Dansk Byggeri & BASIT Bliver afholdt hos: Teknologisk Institut Program Præsentation af udstillere Indhold Vært og arrangører 7

Læs mere

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker - App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 0

Indholdsfortegnelse. Side 0 Quickguide Indholdsfortegnelse 1. Navigering i MinTid - generel beskrivelse... 1 2. Fanen MinTid... 2 3. Fanen Ønsker... 3 3.1 Generelt om ønsker... 3 3.2 Se dine ønsker og afdelingens behov... 6 3.3

Læs mere

MIT FØRSTE PROJEKT PLC PROJEKT. Sådan arbejder du med plc er i PC SCHEMATIC Automation. Udviklet af PC SCHEMATIC A/S. Dok. nr.

MIT FØRSTE PROJEKT PLC PROJEKT. Sådan arbejder du med plc er i PC SCHEMATIC Automation. Udviklet af PC SCHEMATIC A/S. Dok. nr. MIT FØRSTE PROJEKT PLC PROJEKT Sådan arbejder du med plc er i PC SCHEMATIC Automation. Udviklet af PC SCHEMATIC A/S Dok. nr.: 74-100 079-001 FORORD Dette hæfte indeholder beskrivelse af, hvordan man dokumenterer

Læs mere

Smag på dagen - en håndbog til dig, der er en del af Cheval Blanc.

Smag på dagen - en håndbog til dig, der er en del af Cheval Blanc. Smag på dagen - en håndbog til dig, der er en del af Cheval Blanc. VELKOMMEN Du er nu blevet en del af Cheval Blanc, og det er vi glade for. Vi har høje ambitioner med den mad, vi tilbereder og serverer

Læs mere

NIS Kvikguide. Kom godt i gang. Log ind i NIS. Intro til NIS. Opsætningsguiden

NIS Kvikguide. Kom godt i gang. Log ind i NIS. Intro til NIS. Opsætningsguiden NIS Kvikguide Kom godt i gang Velkommen til NIS EG Kommuneinformations webbaserede lovinformationssystem. Denne kvikguide giver dig en kort introduktion til arbejdet med NIS, så du kan gå i gang med det

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPlanning

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPlanning Med bemandingsplanlægning i opnås den optimale fordeling af medarbejderressourcerne i forhold til virksomhedens produktions-, job- og aktivitetsbehov. IDENTIFIKATION AF OPGAVER DER SKAL LØSES OG HVORNÅR

Læs mere

UNDERSØGELSE AF RAMMERNE FOR DEN VIRKSOMHEDSRETTEDE BESKÆFTIGELSESINDSATS

UNDERSØGELSE AF RAMMERNE FOR DEN VIRKSOMHEDSRETTEDE BESKÆFTIGELSESINDSATS UNDERSØGELSE AF RAMMERNE FOR DEN VIRKSOMHEDSRETTEDE BESKÆFTIGELSESINDSATS UDARBEJDET FOR ARBEJDSMARKEDSSTYRELSEN NOVEMBER 2011 Undersøgelse af rammerne for den virksomhedsrettede beskæftigelsesindsats

Læs mere

Kom i gang med Mamut! Gode råd som vil hjælpe dig hurtigt i gang med systemet

Kom i gang med Mamut! Gode råd som vil hjælpe dig hurtigt i gang med systemet Kom i gang med Mamut! Gode råd som vil hjælpe dig hurtigt i gang med systemet Komplette økonomi- og informationssystemer for virksomheder med 1-0 ansatte Side 6-7 8-9 10 11 1-1 1 1 16 17 18 19 Indhold

Læs mere

Bogen om budgetter i Microsoft Excel

Bogen om budgetter i Microsoft Excel Bogen om budgetter i Microsoft Excel Bogen om budgetter er for dig, der er iværksætter, selvstændig, bogholder eller generelt er interesseret i en introduktion til mindre virksomheders budgettering. Bogen

Læs mere

Godt i gang med e-fakturering

Godt i gang med e-fakturering Godt i gang med e-fakturering sådan sender du regninger til det offentlige Indhold Godt i gang med e-fakturering 3 Hvilke oplysninger skal med på e-fakturaen? 4 Sådan sender du en e-faktura 6 Hvem vælger

Læs mere

Lundberg. Lundberg Nyt, december 2013. Information om C5 standard og C5 Håndværk:

Lundberg. Lundberg Nyt, december 2013. Information om C5 standard og C5 Håndværk: Lundberg Nyt, december 2013 C5 Standard og Håndværk 2012 ny version klar Status på C5 2012 s levetid Integration til Håndværk LMe WPA Timesedler Fakturaboks KlarPris. Nyt produkt: Gem emails Nyt om navne

Læs mere

Integration mellem webcrm og NN Markedsdata

Integration mellem webcrm og NN Markedsdata Integration mellem webcrm og NN Markedsdata I samarbejde med NN Markedsdata (NNM) tilbyder webcrm følgende 3 tillægsmoduler, der giver mulighed for direkte integration mellem webcrm og NN Markedsdatabasen,

Læs mere

RESULTAT LØN. belønning og anerkendelse

RESULTAT LØN. belønning og anerkendelse RESULTAT LØN belønning og anerkendelse RESULTAT LØN belønning og anerkendelse 2 RESULTATLØN FORORD 3 Forord Øvirge udgivelser i PlusLøn serien Som inspiration til virksomhedernes lønsystemer udgiver DI

Læs mere

Lær din mac at kende. Poul Erik Larsen. 2014 Poul Erik Larsen

Lær din mac at kende. Poul Erik Larsen. 2014 Poul Erik Larsen Lær din mac at kende Poul Erik Larsen Indholdsfortegnelse 03 Mac en udvendigt 04 Skrivebordet 05 Æble-menuen 06 Finder-menuen 07 Arkiv-menuen 08 Dock 10 Hvilket styresystem? 11Systemindstillinger 11 Generelt

Læs mere

Time Advice A/S, Thorsgade 8, 5000 Odense C Kontakt : Ulrik Rasmussen, ukr@timeadvice.dk eller Telefon: 3125 7630

Time Advice A/S, Thorsgade 8, 5000 Odense C Kontakt : Ulrik Rasmussen, ukr@timeadvice.dk eller Telefon: 3125 7630 Introduktion til Time Care metoden Time Advice A/S, Thorsgade 8, 5000 Odense C Kontakt : Ulrik Rasmussen, ukr@timeadvice.dk eller Telefon: 3125 7630 Helt kort om Time Advice A/S Vi planlægger menneskers

Læs mere