Tids- og jobregistreringssystem

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tids- og jobregistreringssystem"

Transkript

1 Tids- og jobregistreringssystem

2 Vi hjælper vore kunder med at fokusere på deres kerneområder CompuClock er et brugervenligt og driftsikkert tidsregistreringssystem, der benyttes af hundredevis af firmaer i Norden. CompuClock s software er modulopdelt. Den enkelte virksomhed får dermed et system, som kan tilpasses virksomhedens behov for registrering, hvorved virksomhederne kan udnytte systemets muligheder fuldt ud. CompuClock tilbyder forskellige registreringsmuligheder. Virksomhedens medarbejdere kan registrere deres arbejdstider og fravær enten på en registreringsterminal, pr. telefon eller på nettet. CompuClock er et yderst fleksibelt system, som bruges af virksomheder i alle brancher og alle størrelser.

3 Du sparer tid med CompuClock Unødvendigt dobbeltarbejde i form af manuel registrering og udregning af arbejdstid og fravær undgås ved brug af CompuClock. Arbejdstiden fordeles på de takster der anvendes i virksomheden, fx normtid, dagtid, 50 % og 100 % overtid, flextid etc. Alle forskudttidstillæg og genetillæg kalkuleres. Takster, satser og lønarter defineres individuelt for hver virksomhed. Ledelsens adgang til informationer betyder kortere svartid på alle forespørgsler fra medarbejderne om arbejdstid og fraværssaldi. Du får overblik med CompuClock CompuClock gør det lettere at føre tilsyn med medarbejdernes arbejdstid, jobtider og fravær. Ledelsen har umiddelbar adgang til oplysninger om produktiviteten i virksomheden som helhed eller opdelt efter afdelinger. Du har altid de nyeste data med CompuClock Elektronisk registrering af komme/gå tider reducerer og minimerer risikoen for fejl og misforståelser. Alle oplysninger om arbejds- og jobtider, flexsaldi og fravær foreligger omgående, når registreringerne er foretaget.

4 Sådan bruges CompuClock Alle medarbejdere kan stemple ind og ud via en registrering s- terminal, webside og/eller telefon stemple ind på en vagt/et bestemt job registrere fravær både bagud og frem i tid Terminal PC Telefon Medarbejdere med webadgang kan se egne tidsregistreringer via en webside rette egne tidsregistreringer registrere fravær registrere forklaringer på rettelser og på fraværsregistreringer se status på ferie, sygdom og andre fraværskoder udskrive perioderapporter mv. Afdelingsledere kan gennemgå deres medarbej d eres tidsregistreringer foretage ændringer, tilføje evt. manglende stemplinger og godkende registreringer registrere forklaringer udskrive et utal af rapporter over arbejdstid og fravær Lønafdelingen kan gennemgå tidsregistreringer for hele firmaet overføre godkendte registrer inger til lønsystemet registrere fravær og holde styr på feriesaldo bruge systemet til rapportering Overordnede medarbejdere kan bruge CompuClock til omfattende rapportering sammenligne resultater mellem afdelinger eller medarbejdergrupper sammenligne resultater mellem perioder efterkalkulationer af det totale forbrug af tid opdelt på effektiv arbejdstid; fravær opdelt på fraværs koder, overtid, firmaets samlede flexsaldi mv.

5 Rapportering CompuClock giver mulighed for meget fleksibel rapportering over indsamlede og beregnede data. CompuClock leveres med en række standardrapporter. Derudover giver den valgte opsætning af CompuClock en række rapportmuligheder, der i vid udstrækning tillader brugeren selv at opstille de ønskede rapporter. Oplysningernes rækkefølge og detaljeringsgrad bestemmes med nogle få museklik. Rapporterne sorteres efter de kriterier, der er brug for, fx dato, job, operation, afdeling, medarbejdere, koder mm. Opstillede rapporter kan gemmes som skabeloner, der hentes frem, når der er behov for samme rapport indeholdende nye data. Komprimerede rapporter kan sendes til registreringsterminalerne, og medarbejderne kan der få vist uddrag af de data der vedrører den enkelte, fx flexsaldo, total tilstedetid i en periode, feriesaldo mm. Integration med løn- og produktionsstyringssystemer CompuClock kan integreres med alle lønsystemer, som er på markedet i Danmark, fx Axapta, XAL, Navision, SAP, Multiløn/Dataløn, Epos, Lessor, C5 mv. Elektronisk overførsel af data fra CompuClock til andre systemer sparer megen tid i forbindelse med lønafregning ligeledes når jobtimer overføres til administrative systemer. Antallet af fejltastninger og fejlberegninger reduceres betragteligt, når man ikke skal bruge kostbar tid på manuel indtastning. Eksportmodulet i CompuClock er meget fleksibelt, og opsætningen af outputfiler har meget vide grænser.

6 Mette Haugaard Mammen Mejeri

7 Med CompuClock har vi sparet tid og opnået sikkerhed for korrekt lønberegning Ved at tage CompuClock i brug har vi reduceret forbruget af arbejdstid med ca % i forbindelse med lønberegning. Det gik ret stærkt med at få god nytte af systemet, for CompuClock er meget nemt i brug. Nu har vi ingen manuel udregning af arbejdstid og ingen manuel indtastning i lønsystemet. Vi har fjernet en del kedeligt dobbeltarbejde og kan nu bruge tiden til noget andet og mere fornuftigt. Både virksomhed og medarbejdere har sikkerhed for, at udregning af arbejdstiden er korrekt, og så overfører vi den færdige lønkladde til Dataløn. Vores arbejdssteder ligger med flere kilometers afstand, men med terminalerne tilknyttet softwaren via intranettet, er der ingen forskel på, om medarbejderne stempler her i huset eller på vores andet mejeri i Drøsbro. Vi er meget glade for at bruge CompuClock. Vi får altid hurtig og kompetent hjælp, når vi har spørgsmål til brugen af systemet. Det er vigtigt for os, at hjælpen kommer meget hurtigt, så vi igen kan fokusere på mejeriet s kerneområder.

8 CompuClock s registreringsløsninger CompuClock s forskellige registreringsløsninger arbejder 100 % sammen. Medarbejderne kan fx stemple ind via internettet om morgenen, skifte job i løbet af dagen via en telefon for at slutte af med at stemple ud til fyraften på en registreringsterminal.

9 Registreringsterminal Registreringsterminalen er udstyret med en touch screen og er enkel og ligetil i brug. På terminalen kan medarbejderne stemple ind/ ud ved at taste direkte på skærmen. Terminalen kan forsynes med en magnetlæser eller berøringsfri læser, som kan aflæse de adgangskort der evt. er i brug i virksomheden. Telefonstempling Telefonstempling er velegnet for virksomheder, som har geografisk spredte arbejdssteder. Medarbejderne kan tidsregistrere ved brug af fastnet eller mobil. Webstempling Webstempling giver medarbejderne adgang til at foretage alle stemplinger via virksomhedens intranet. Webstemplingen er især praktisk for de medarbejdere, som har egen pc.

10 CompuClock giver os det fulde overblik over fremmøde og fravær Med CompuClock har jeg hele tiden fuldt overblik over fremmøde og fravær på lageret, og jeg kan hurtigt gribe ind, hvis der mangler registreringer. Registreringsterminalerne er driftsikre og simple i brug, hvilket er en nødvendighed her, hvor vi har mange medarbejdere af forskellige nationaliteter. Al arbejdstid beregnes og fordeles automatisk på dagtid, overtid og de forskellige tillæg vi opererer med. Den måde man opstiller overenskomster på i CompuClock, er meget fleksibel, og det sikrer, at selv de mest besværlige tillæg kan beregnes af systemet. Dermed er løngrundlaget hele tiden i orden, og det kan overføres elektronisk til Dansk Supermarkeds Lønsystem. Ingen dobbeltindtastning her.

11 Marianne Kristensen Netto s Centrallager, Køge

12 Moduler Webløsning Afdelingsledermodul. Ved hjælp af webløsningen kan afdelingsledere tildel es adgang til alle registreringer foretaget af den gruppe medarbejdere, der hører under dem. Lederne har således overblik over deres medarbejdere foruden at kunne tjekke og godkende disses tidsregistreringer. Medarbejdermodul. Medarbejderne kan tildeles adgang til egne oplysninger og egne tidsregistreringer ved brug af webløsningen. Herved kan de afhængig af tildelte rettigheder fx rette i deres tidsregistreringer, indberette fravær, skrive forklaring på registrering og godkende egne timer inden slutningen af en lønperiode. CompuClock s brugerflade CompuClock s brugerflade webløsning

13 Mødt/fraværende Vagtmodul Jobregistrering Kantinekøb Er et ekstramodul, der viser øjebliksbillede/status på medarbejdernes fremmøde og fravær. Dette modul er særdeles velegnet ved telefonomstillingen, hvor der på et skærmbillede gives overblik over den aktuelle inde/ude status for samtlige medarbejdere i virksomheden. Skærmbilledet viser medarbejdernes navn, lokaltelefon, -adresse, mobil og privattelefon samt medarbejdernes seneste stempling (inde/ude). Er et ekstramodul, som gør det muligt at lade Compu Clock beregne arbejdstid og tillæg afhængig af, hvilken vagt medarbejderen arbejder på. Vi har omfattende erfaringer med CompuClock s vagtmodul, blandt andet inden for sundhedssektoren, i produktionsvirksomheder og i servicevirksomheder, hvor der arbejdes på skiftehold. CompuClock kan integreres med det meget fleksible vagtplanlægningssystem Time Care. Er et ekstramodul, som gør det muligt at registrere med arbejdernes arbejdstid på forskellige job/ordrer. CompuClock kan hånd t ere jobregistrering på tre niveauer, fx ordre, operation og underoperation. Jobmodulet indeholder en lang række rapporter, som giver adgang til dyberegående efterkalkulationer af ordrer og operationer. Compu Clock s jobregi st rering anvendes i mange entre prenør- og produktions virksomheder mm. Er et ekstramodul, hvor med arbejdernes køb af mad og drikke mv. i virksomhedens kantine kan registreres. Når medarbejderne har registreret deres køb elektronisk ved hjælp af et medarbejdernummer eller et ID-kort, kan kantinens personale nemt og hurtigt få overblik over omsætningen på en enkel og overskuelig måde. Samtidig slipper man af med kuponer og kon tanter i kantinen!

14 Færre fejl og ingen systemnedbrud Vi bruger CompuClock til forholdsvis heftig jobregistrering med mange jobskift. Vi kan hele tiden følge forbruget af tid på enkeltordrer, og vi overfører data til Concorde C5 hver dag til efterkalkulation. Derfor er det vigtigt, at registreringerne er i orden, og at der ikke er fejl i datagrundlaget. Sådan som CompuClock er opbygget, kan medar b ejderne praktisk talt ikke lave fejl på terminalerne. Vi bruger i øvrigt også CompuClock til at holde medarbejderne selv ajour om deres arbejdstidsforhold og flex- og fraværssaldi ved at sende rapporter, som medarbejderne kan læse på terminalen. Løntimerne overfører vi naturligvis også elektronisk. Men ellers er der ikke så meget at sige om systemet andet end, at når det først er sat op, så virker det bare og vi har faktisk aldrig haft systemnedbrud på CompuClock.

15 Søren Olsen Silkeborg Maskinfabrik

16 Sterna ApS Øvej Ringsted Tel:

TIDSREGISTRERING JOBREGISTRERING PROJEKTREGISTRERING ADGANGSKONTROL. WinTid Web 2 BROWSERBASERET TIDS- OG PROJEKTREGISTRERING TIL WINTID

TIDSREGISTRERING JOBREGISTRERING PROJEKTREGISTRERING ADGANGSKONTROL. WinTid Web 2 BROWSERBASERET TIDS- OG PROJEKTREGISTRERING TIL WINTID TIDSREGISTRERING JOBREGISTRERING PROJEKTREGISTRERING ADGANGSKONTROL BROWSERBASERET TIDS- OG PROJEKTREGISTRERING TIL WINTID BROWSERBASERET TIDS- OG PROJEKTREGISTRERING TIL WINTID BROWSERBASERET BRUGERGRÆNSEFLADE

Læs mere

Registrering af arbejdstid i produktionsvirksomheder

Registrering af arbejdstid i produktionsvirksomheder Registrering af arbejdstid i produktionsvirksomheder med KRONO SYSTEMER Med Krono systemer opnås fuld kontrol med arbejdstid og pauser Tid pauser job materialer ferie vagt reception KronoSYSTEM Funktioner

Læs mere

Kartoteker. CompuClock s vigtigste datakartoteker er: Medarbejdere Registreringer Afdelinger Koder Helligdage Perioder Regler

Kartoteker. CompuClock s vigtigste datakartoteker er: Medarbejdere Registreringer Afdelinger Koder Helligdage Perioder Regler Kartoteker CompuClock s vigtigste datakartoteker er: Medarbejdere Registreringer Afdelinger Koder Helligdage Perioder Regler Der er mulighed for højre klik i dem alle sammen, og fra den derved fremkomne

Læs mere

Shop Floor Control. Registrering. Med Shop Floor Control i Microsoft Navision. Axapta kan du indsamle og analysere

Shop Floor Control. Registrering. Med Shop Floor Control i Microsoft Navision. Axapta kan du indsamle og analysere Med Shop Floor Control i Microsoft Navision Axapta kan du indsamle og analysere produktionsrelaterede oplysninger, f.eks. arbejdstimer og produktionsaktiviteter, for at forbedre omkostningsstyringen samt

Læs mere

For at ændre en eksisterende registrering kan man dobbeltklikke på den eller trykke ENTER på en valgt registrering.

For at ændre en eksisterende registrering kan man dobbeltklikke på den eller trykke ENTER på en valgt registrering. Daglig brug Vedligehold af registreringer Når CompuClock startes kan man åbne vinduet for de registreringer der er blevet registreret i systemet. Her opsamles alle registreringer vedrørende arbejdstid

Læs mere

Your vision... our mission

Your vision... our mission Your vision... our mission JobManager giver dine medarbejdere den enkleste tidsregistrering, og skaber samtidig præcise registreringer, der giver dig fuld indsigt i lønsomheden i din virksomhed Tid er

Læs mere

Rapporter / Udskrifter

Rapporter / Udskrifter Rapporter / Udskrifter Fra CompuClock kan der udskrives et meget stort antal oplysninger og kunsten består tit i at begrænse sig for ikke at drukne i papir. All udskrivning foregår under menuen Udskrifter.

Læs mere

RCS Tidsregistering. Læs mere på næste side 1/6. 3 gode grunde til at vælge RCS Tidsregistrering: 1.

RCS Tidsregistering. Læs mere på næste side 1/6. 3 gode grunde til at vælge RCS Tidsregistrering: 1. RCS Tidsregistering RCS Tidsregistrering er værktøjet til håndtering af medarbejdernes Komme/Gå og Job/Tid registreringer. Systemet samler alle facetter af Komme/Gå og Job/Tidregistreringerne i et enkelt

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal er den enkle, webbaserede indgangsvinkel til ProMark både når det drejer sig om registrering af egen tid og opgaver, information og udførelse af konkrete arbejdsopgaver. kører i en webbrowser og kan også

Læs mere

EazyProject Tidsregistrering

EazyProject Tidsregistrering EazyProject Tidsregistrering Vores konsulenter har aldrig haft nemmere ved at registrere tid også via deres iphone, når de er på farten. Stine Osted, TestCenter Chef, TestHuset.dk Hvad er EazyProject Tidsregistrering

Læs mere

Feriefri. Indholdsfortegnelse

Feriefri. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1... 3 1. Løbende opsparing af feriefri... 3 2. dage uden opsparing af beløb... 4 3. timer uden opsparing af beløb... 6 4. beløb... 9 5. Opsparing af feriefribeløb i procent af ferieberettiget

Læs mere

PROPORTAL DEN WEBBASEREDE BRUGERFLADE TIL PROMARK

PROPORTAL DEN WEBBASEREDE BRUGERFLADE TIL PROMARK PROPORTAL DEN WEBBASEREDE BRUGERFLADE TIL PROMARK er den webbaserede indgang til ProMark for både medarbejdere, ledere og lønadministration. I portalen kan man registrere egen tid, opgaver og fravær, hente

Læs mere

Vejledning: Feriefri

Vejledning: Feriefri Vejledning: Feriefri Feriefri I Visma Løn (Tidligere MultiLøn Erhverv) administreres afholdt feriefri gennem fraværssystemet. Tildeling, udbetaling og opsparing af beløb sker via lønarter. Optjening og

Læs mere

ProMobile PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROMOBILE APP TIL SMARTPHONE

ProMobile PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROMOBILE APP TIL SMARTPHONE PROMOBILE APP TIL SMARTPHONE Med -appen kan alle mobile og rejsende medarbejdere registrere fremmøde, fravær og tid på forskellige arbejdsopgaver på deres smartphone når som helst og hvor som helst. De

Læs mere

Brugerhåndbog Hovedprogram

Brugerhåndbog Hovedprogram Brugerhåndbog Hovedprogram Sterna ApS www.sterna.dk Indholdsfortegnelse Indledning... 5 CompuClock Kort gennemgang af det mest grundlæggende... 6 Menu linien... 6 Værktøjslinie... 6 Navigationsmenuer/-bjælker...

Læs mere

Fejlrettelser og justeringer - TimePlan

Fejlrettelser og justeringer - TimePlan Anvendes modulet Feriesaldostyring og bliver I ramt af fejlrettelserne, A-22484, A-22473, A-22369 og A-19412 kræves en fuld feriekørsel efter opdatering til TimePlan version 6.36.198.633 TimePlan version

Læs mere

ProJect PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROJECT OPSAMLING AF TID PÅ PROJEKTER, AKTIVITETER OG OPGAVER

ProJect PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROJECT OPSAMLING AF TID PÅ PROJEKTER, AKTIVITETER OG OPGAVER PROJECT OPSAMLING AF TID PÅ PROJEKTER, AKTIVITETER OG OPGAVER I kan medarbejdere registrere deres tid på projekter, aktiviteter og opgaver. Det gør det muligt at følge op på tidsforbruget og giver et præcist

Læs mere

ProAbs Ferie PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROABS ER AVANCERET FRAVÆRSHÅNDTERING

ProAbs Ferie PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROABS ER AVANCERET FRAVÆRSHÅNDTERING PROABS ER AVANCERET FRAVÆRSHÅNDTERING ProAbs består af to funktionsområder: ProAbs Sygdom PROABS FERIE giver mulighed for avanceret feriehåndtering og forenkler ferieregnskabet i virksomheden. Modulet

Læs mere

PROMOBILE APP TIL EFFEKTIV REGISTRERING AF TID OG FRAVÆR

PROMOBILE APP TIL EFFEKTIV REGISTRERING AF TID OG FRAVÆR PROMOBILE APP TIL EFFEKTIV REGISTRERING AF TID OG FRAVÆR Med ProMobile-appen kan medarbejderne registrere fremmøde, fravær og tid på forskellige arbejdsopgaver på deres smartphone uanset hvor de arbejder.

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC er den mobile arbejdsplads en Windowsbaseret terminal til alle typer registreringer via PC eller tablet både i virksomheden og på farten. Imponerende stærk offline-funktionalitet. WINDOWSBASERET TERMINAL

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPlanning

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPlanning Med bemandingsplanlægning i opnås den optimale fordeling af medarbejderressourcerne i forhold til virksomhedens produktions-, job- og aktivitetsbehov. IDENTIFIKATION AF OPGAVER DER SKAL LØSES OG HVORNÅR

Læs mere

Guide ved køb af lønsystem

Guide ved køb af lønsystem Guide ved køb af lønsystem LessorLøn - Microsoft Dynamics Nav (Navision) C5 løn Microsoft Dynamics C5 Dataløn ProLøn Danløn Quickguide - Lønsystemer Det kan være vanskeligt at overskue fordele og ulemper

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProHost

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProHost -modulet sikrer opsætning og tilretning af integrationer mellem ProMark og andre forretningssystemer. indeholder allerede en lang række integrationer som standard, og der kommer løbende flere til. PROMARK

Læs mere

Danløn. Internetbaseret lønsystem. Kør lønnen på internettet

Danløn. Internetbaseret lønsystem. Kør lønnen på internettet Danløn Internetbaseret lønsystem Nemt, billigt og brugervenligt lønsystem Kør lønnen på internettet Det eneste, du behøver, er adgang til internettet. Danløn koster kun 15,- kr. ekskl. moms pr. afregnet

Læs mere

Shop Floor System til Microsoft Dynamics NAV* *Microsoft Dynamics NAV (Navision)

Shop Floor System til Microsoft Dynamics NAV* *Microsoft Dynamics NAV (Navision) Shop Floor System til Microsoft Dynamics NAV* *Microsoft Dynamics NAV (Navision) Et banebrydende system til planlægning og rapportering i produktionen. NAVEKSA s Shop Floor System anvendes til planlægning,

Læs mere

ProMark workforce management ProMileage

ProMark workforce management ProMileage anvendes til at rapportere kørselsforbrug og udgifter så som transportudgifter og andre udlæg i forbindelse med en specifik sag. Registreringen foretages i ProPortal og danner grundlag for viderefakturering

Læs mere

Brug af terminal type 3

Brug af terminal type 3 Brug af terminal type 3 Skærmbillede Når medarbejderen kommer til terminalen ser skærmbilledet således ud (her med logo for TDC, men dette logo skiftes meget let ud med det aktuelle) Stempling Når skærmen

Læs mere

6.36. Nyheder fra version 6.35 til 6.36

6.36. Nyheder fra version 6.35 til 6.36 6.36 Nyheder fra version 6.35 til 6.36 TimePlan Software A/S Side 1 af 19 Fra TimePlan ver. 6.35 til ver. 6.36 Frigivelses dato den 30.11.2017 INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse... 2 04-01 Globale

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-Dansk Håndværk

Serviceminded lønsystem med ProLøn-Dansk Håndværk Serviceminded lønsystem med ProLøn-Dansk Håndværk Introduktion til ProLøn-Dansk Håndværk. Lønsystem baseret på Dansk Håndværks overenskomst. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte

Læs mere

Fejlrettelser og justeringer - TimePlan

Fejlrettelser og justeringer - TimePlan Anvendes modulet Feriesaldostyring og bliver I ramt af fejlrettelserne, A-22484, A-22473, A-22369 og A-19412 kræves en fuld feriekørsel efter opdatering til TimePlan version 6.36.198.635 TimePlan version

Læs mere

RENOMATIC. Affaldsadministration

RENOMATIC. Affaldsadministration RENOMATIC Affaldsadministration ENOMATIC Effektiv styring af Affaldsadministration RENOMATIC anvendes af kommuner, affaldsselskaber og renovatører til administration og styring af affaldsindsamlingen.

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-Glarmester

Serviceminded lønsystem med ProLøn-Glarmester Serviceminded lønsystem med ProLøn-Glarmester Introduktion til ProLøn-Glarmester. Lønsystem baseret på Glarmesterlauget s overenskomst. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-DSM

Serviceminded lønsystem med ProLøn-DSM Serviceminded lønsystem med ProLøn-DSM Introduktion til ProLøn-Danske Slagermestre. Lønsystem baseret på Danske Slagtermestres overenskomst. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte

Læs mere

ProLøn-Maler. Serviceminded lønsystem med

ProLøn-Maler. Serviceminded lønsystem med Serviceminded lønsystem med ProLøn-Maler Introduktion til ProLøn-Maler. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os på 87 10 19 30 Servicen er helt i top med ProLøn-Maler ProLøn har

Læs mere

For at kunne anvende tidsregistrering med scanner skal der foretages og/eller tjekkes en del opsætning i systemet.

For at kunne anvende tidsregistrering med scanner skal der foretages og/eller tjekkes en del opsætning i systemet. Tidsregistrering med scanner I dette dokument beskrives løsningen, hvor montøren scanner sin tid ved hjælp af stregkoder via en PC, som er opsat på værkstedet. De indscannede data havner i en tidsregisteringskladde,

Læs mere

NemTid. Produktbeskrivelse

NemTid. Produktbeskrivelse NemTid Produktbeskrivelse Overordnet: NemTid er et værktøj til styring af tid og tidsforbrug. Udover registrering af komme/gå tider kan NemTid holde styr på følgende: Arbejdstider, herunder ugeprofiler.

Læs mere

LESSOR-5. Web-lønsystemet til offentlige overenskomster. Fleksibilitet og effektivitet

LESSOR-5. Web-lønsystemet til offentlige overenskomster. Fleksibilitet og effektivitet LESSOR-5 Web-lønsystemet til offentlige overenskomster Effektive og fleksible IT-løsninger til LØN, TID og HR Fleksibilitet og effektivitet LESSOR-5 er Danmarks første webbaserede lønsystem der håndterer

Læs mere

DM Nyt. Indhold i dette DM-Nyt. Siden sidst. Genvej til StarCatcher data. Eksport til Lessor og Proløn

DM Nyt. Indhold i dette DM-Nyt. Siden sidst. Genvej til StarCatcher data. Eksport til Lessor og Proløn DM Nyt September 2017 Indhold i dette DM-Nyt Siden sidst Genvej til StarCatcher data Eksport til Lessor og Proløn Briklæser/StarPC automatisk skift mellem komme og gå Skip visning af autogodkendte tidsposter

Læs mere

Kundetilfredshedsundersøgelse Oktober 2015

Kundetilfredshedsundersøgelse Oktober 2015 Kundetilfredshedsundersøgelse Oktober 2015 Introduktion Den 18. september fik alle kunder tilsendt en e-mail med et link til en kundetilfredshedsundersøgelse. 28 % valgte at besvare spørgsmålene, og der

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-DRC

Serviceminded lønsystem med ProLøn-DRC Serviceminded lønsystem med ProLøn-DRC Introduktion til ProLøn-DRC. Lønsystem baseret på Horesta s og RAF-2000 s overenskomster. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os på 87 10

Læs mere

RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger. 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1

RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger. 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1 RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1 RCS hvem er vi? Autogenbrugsbranchen Kundefordeling Hvorfor et nyt program? Programmodel Skalérbar

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-Arbejdsgiverne

Serviceminded lønsystem med ProLøn-Arbejdsgiverne Serviceminded lønsystem med ProLøn-Arbejdsgiverne Introduktion til ProLøn-Arbejdsgiverne. Lønsystem baseret på Arbejdsgivernes - Håndværk og Industri s overenskomster. Har du spørgsmål, er du altid meget

Læs mere

ProMark workforce management ProJob

ProMark workforce management ProJob ProMark workforce management er løsningen til optimering af virksomhedens produktionsprocesser og -omkostninger gennem oversigter, indsamling af produktionskritiske jobdata, effektiv rapportering og integration

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-Danske Service

Serviceminded lønsystem med ProLøn-Danske Service Serviceminded lønsystem med ProLøn-Danske Service Introduktion til ProLøn-Danske Service. Lønsystem baseret på Danske Services overenskomster. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte

Læs mere

Vejledning til HB Bus App til godkendelse af kørselstider

Vejledning til HB Bus App til godkendelse af kørselstider Vejledning til HB Bus App til godkendelse af kørselstider Introduktion HB Bus App er et system til at indberette din arbejdstid til lønafdelingen. HB Bus App en ligger på din mobiltelefon og holdes automatisk

Læs mere

ERP. Uddrag af artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret.

ERP. Uddrag af artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. ERP Uddrag af artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger er Danmarks største og stærkeste videns- og udviklingsklub.

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-GL

Serviceminded lønsystem med ProLøn-GL Serviceminded lønsystem med ProLøn-GL Introduktion til ProLøn. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os på 87 10 19 30 Servicen er helt i top med ProLøn-GL ProLøn A/S og Guldsmedebranchens

Læs mere

SuperbrugerService PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT LAD OS VÆRE DIN PROMARK-SUPERBRUGER

SuperbrugerService PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT LAD OS VÆRE DIN PROMARK-SUPERBRUGER LAD OS VÆRE DIN PROMARK-SUPERBRUGER Med kan I trygt overdrage funktionen som superbruger i ProMark til Mark Information. Vi sørger både for den løbende opsætning og vedligeholdelse af stamdata, profiler

Læs mere

Serviceminded lønsystem med ProLøn-GA

Serviceminded lønsystem med ProLøn-GA Serviceminded lønsystem med ProLøn-GA Introduktion til ProLøn-GA. Lønsystem baseret på Grafisk Arbejdsgiverforenings overenskomster. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os på

Læs mere

TimeGuru. Kom godt fra start med opsætning af: Medarbejdere

TimeGuru. Kom godt fra start med opsætning af: Medarbejdere TimeGuru Kom godt fra start med opsætning af: Medarbejdere Indholdsfortegnelse Forberedelse... 3 Korrekt opsætning af medarbejder... 3 Feltet startdato... 4 Feltet Beregn flekstid fra... 4 Feltet timer

Læs mere

TeamLink Workflow Elektronisk fakturastyring

TeamLink Workflow Elektronisk fakturastyring Side 1 TeamLink Workflow Elektronisk fakturastyring TeamLink A/S Tel.: +45 70 26 66 11 www.teamlink.dk fakturastyring@teamlink.dk Uanset om du har 2.000 eller 200.000 indgående fakturaer pr. år, er processen

Læs mere

MOBILITET SERVICE GØR GOD SERVICE ENDNU BEDRE MED LITTLEBEACON SERVICE. The new approach to software. LittleBeacon

MOBILITET SERVICE GØR GOD SERVICE ENDNU BEDRE MED LITTLEBEACON SERVICE. The new approach to software. LittleBeacon MOBILITET SERVICE GØR GOD SERVICE ENDNU BEDRE MED LITTLEBEACON SERVICE The new approach to software LittleBeacon CASESTORY Northern Micro er en af Canadas største udbydere af it med hovedsæde i Ottawa.

Læs mere

Guide til registrering på Medarbejdernet for månedslønnet

Guide til registrering på Medarbejdernet for månedslønnet Guide til registrering på Medarbejdernet for månedslønnet 1 Indhold 1. Login på privat computer... 3 1.1 Login på arbejdscomputer... 3 1.2 Login på Ipad... 5 2. Registrering af fravær... 6 2.1 Indberetning

Læs mere

Tidsregistrering sker ved at der:

Tidsregistrering sker ved at der: Montør vejledning til tidsregistrering via sms Denne vejledning beskriver hvordan du tidsregistrer via din mobiltelefon ved at sende en sms. Inden du kan anvende tidsregistrering skal din telefon (telefonnummer)

Læs mere

Vejledning til HB Bus App til godkendelse af kørselstider

Vejledning til HB Bus App til godkendelse af kørselstider Vejledning til HB Bus App til godkendelse af kørselstider Introduktion HB Bus App er et system til at indberette din arbejdstid til lønafdelingen. HB Bus App en ligger på din mobiltelefon og holdes automatisk

Læs mere

TEKNISK INFORMATION LESSOR PAYROLL FRATRÅDT FUNKTIONÆR MICROSOFT DYNAMICS NAV

TEKNISK INFORMATION LESSOR PAYROLL FRATRÅDT FUNKTIONÆR MICROSOFT DYNAMICS NAV MICROSOFT DYNAMICS NAV Indholdsfortegnelse TEKNISK INFORMATION: Opsætning... 3 LESSOR PAYROLL Ferieoplysninger... 3 Saldotabel... 4 Lønarter... 4 Fraværsårsag... 5 Fraværsregistreringer... 6 Modregn ferietillæg...

Læs mere

DGdoc.net. Effektivt og fleksibelt IT-system til udarbejdelse af transportdokumenter for farligt gods GRATIS DEMOVERSION. Move forward with confidence

DGdoc.net. Effektivt og fleksibelt IT-system til udarbejdelse af transportdokumenter for farligt gods GRATIS DEMOVERSION. Move forward with confidence PRØV GRATIS DEMOVERSION DGdoc.net Effektivt og fleksibelt IT-system til udarbejdelse af transportdokumenter for farligt gods Move forward with confidence Håndteringen af transportdokumenter har aldrig

Læs mere

Kom godt i gang med Danløn

Kom godt i gang med Danløn Kom godt i gang med Danløn Indledning Danløn er et lønsystem, der anvendes via internettet. Da der ikke skal installeres software på den enkelte PC, kan du logge på Danløn fra en hvilken som helst PC med

Læs mere

ProAbs Sygdom PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROABS ER AVANCERET FRAVÆRSHÅNDTERING

ProAbs Sygdom PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROABS ER AVANCERET FRAVÆRSHÅNDTERING PROABS ER AVANCERET FRAVÆRSHÅNDTERING ProAbs består af to funktionsområder: ProAbs Ferie PROABS SYGDOM Med kan virksomheden strukturere opfølgningen på fravær ved at analysere medarbejdernes fravær og

Læs mere

1. Indledning Indstillinger Mine indstillinger 4. Diverse indstilling 4. Medarbejdersøgning 4. Organisationer

1. Indledning Indstillinger Mine indstillinger 4. Diverse indstilling 4. Medarbejdersøgning 4. Organisationer Indstillinger 1. Indledning 3 2. Indstillinger 3 2.1. Mine indstillinger 4 Diverse indstilling 4 Medarbejdersøgning 4 Organisationer 5 2.2. Organisation 5 2.3. Opslagstabeller 5 2.3.1. Opret ny opslagstabel

Læs mere

ProReport PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROREPORT FAKTABASEREDE BESLUTNINGER

ProReport PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROREPORT FAKTABASEREDE BESLUTNINGER PROREPORT FAKTABASEREDE BESLUTNINGER er et rapporteringsredskab til at dele information. Det giver jer mulighed for at præsentere og distribuere data i ProMark i form af automatiserede rapporter og statistikker,

Læs mere

TimeLog Value your time... 5 ting du bør spørge om. når du skal vælge det helt rigtige tidsregistreringssystem

TimeLog Value your time... 5 ting du bør spørge om. når du skal vælge det helt rigtige tidsregistreringssystem 5 ting du bør spørge om når du skal vælge det helt rigtige tidsregistreringssystem Er der for mange timer i dit firma, der ikke bliver faktureret? Er du i tvivl om, hvorvidt nogle projekter tjener sig

Læs mere

ShopFloor (SFL) modul til produktion med MS Dynamics

ShopFloor (SFL) modul til produktion med MS Dynamics ShopFloor ShopFloor (SFL) modul til produktion med MS Dynamics Planlægning og papirløs udførelse af virksomhedens produktionsordrer Effektiv produktionsplanlægning og shopfloor udførelse med et NAV baseret

Læs mere

Easybooks. Gratis regnskabsprogram på internettet. Kør dit regnskab på internettet

Easybooks. Gratis regnskabsprogram på internettet. Kør dit regnskab på internettet Easybooks Gratis regnskabsprogram på internettet Nemt, gratis og brugervenligt regnskabsprogram Kør dit regnskab på internettet Alt, du behøver, er adgang til internettet. Det er ganske gratis, da Easybooks

Læs mere

ClientView og ClientTime

ClientView og ClientTime 10. oktober 2018 ClientView og ClientTime 2018.3 Indhold 1 ClientView og ClientTime 2018.3... 2 2 ClientView... 2 2.1 /forbedringer... 2 3 ClientTime... 7 3.1 /forbedringer... 7 Side 1 af 11 1 ClientView

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProAbs

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProAbs er redskabet til analyse af medarbejdernes fremmøde, fravær og overtid til fastlæggelse af faste rutiner for sygefraværssamtaler og anden opfølgning samt til enkel håndtering af sygedagpengerefusion via

Læs mere

Bruger manual Administrator Psupport

Bruger manual Administrator Psupport Bruger manual Administrator Psupport Side 1 af 50 Indholdsfortegnelse Log-on til systemet.... 4 Månedsskema... 5 Tilføj fraværsdag/periode... 5 Ændre/Slet en fraværsdag/periode... 6 Vis Print... 7 Fraværs

Læs mere

Fejlrettelser og justeringer - TimePlan

Fejlrettelser og justeringer - TimePlan Anvendes modulet Feriesaldostyring og bliver I ramt af fejlrettelserne, TP-22668, TP-22633, TP- 22513, TP-22484, TP-22473, TP-22369 og TP-19412 kræves en fuld feriekørsel efter opdatering til TimePlan

Læs mere

Hjælp din forretning igang med Ajour

Hjælp din forretning igang med Ajour Hjælp din forretning igang med Ajour Hvorfor er Ajour perfekt for din forretning? Ajour gør bare det hele nemt for jer! Bag den elegante og intiutive brugerflade, er Ajour bygget af avancerede integrationer

Læs mere

ProArkiv ProArkiv. Beskrivelse af ProLøn s internetbaserede arkivsystem. Udarbejdet af ProLøn A/S, Randers.

ProArkiv ProArkiv. Beskrivelse af ProLøn s internetbaserede arkivsystem. Udarbejdet af ProLøn A/S, Randers. ProArkiv Udarbejdet af ProLøn A/S, Randers. Beskrivelse af ProLøn s internetbaserede arkivsystem. Hensigten med dette hæfte er at give en kort introduktion til ProArkiv, som alle brugere af ProLøn har

Læs mere

ARBEJDSTID... 8 FLEX FLEX - EN DEL AF DAGEN: FLEX MIDT I ARBEJDSTIDEN: FLEX - HELE DAGE:... 12

ARBEJDSTID... 8 FLEX FLEX - EN DEL AF DAGEN: FLEX MIDT I ARBEJDSTIDEN: FLEX - HELE DAGE:... 12 1 Indhold INDLEDNING... 4 Overordnede rammer for WEBTAS... 4 Hvad er WEBTAS?... 4 Ansvar og roller:... 4 SOM BRUGER:... 5 SOM GODKENDER OG STEDFORTRÆDER FOR BRUGER:... 7 ARBEJDSTID... 8 FLEX... 10 FLEX

Læs mere

of Office Fraværsregistrering Fraværsadministration Reduceret sygefravær ON THE SPOT REGISTRATION MOBILE WEB WWW.BITABIZ.

of Office Fraværsregistrering Fraværsadministration Reduceret sygefravær ON THE SPOT REGISTRATION MOBILE WEB WWW.BITABIZ. Out of Office Fraværsregistrering Fraværsadministration Reduceret sygefravær SMS fra BitaBIZ BitaBIZ Out of Office Hej Jens, Meld sygdom vi har modtaget din registrering. Du har Ansøg om ferie haft 3 sygedage

Læs mere

1 Opsætning af Lønaftaler

1 Opsætning af Lønaftaler Indhold 1 Opsætning af Lønaftaler... 1 1.1 Lønaftalen... 2 1.1.1 Gyldighed... 2 1.1.2 Arbejdstid... 2 1.1.3 Flex... 4 1.1.4 Løntillæg og flextillæg... 6 1.2 Ny overenskomst... 9 1.3 Kopier lønaftale...

Læs mere

DayCare. CIM Care Systemer. Mere tid til børn og omsorg

DayCare. CIM Care Systemer. Mere tid til børn og omsorg DayCare CIM Care Systemer Mere tid til børn og omsorg CIM Care Systemer PPB Kommunikationsmodel Pårørende Tryghed Kommunikation Information Involvering Indsigt Borger Tryghed Information Hjælp til selvhjælp

Læs mere

EG Lønservicekatalog til Microsoft Dynamics AX. Funktionaliteter, der letter det daglige arbejde i Payroll for Microsoft Dynamics AX.

EG Lønservicekatalog til Microsoft Dynamics AX. Funktionaliteter, der letter det daglige arbejde i Payroll for Microsoft Dynamics AX. til Microsoft Dynamics AX Funktionaliteter, der letter det daglige arbejde i Payroll for Microsoft Dynamics AX. Der er mange faldgruber ved lønkørsler, og det kræver store ressourcer at holde både medarbejdere

Læs mere

ScanPas. brugervejledning

ScanPas. brugervejledning brugervejledning Indholdsfortegnelse Generelt... 3 Ind i...3 Ændring af adgangskode...6 Forespørgsel - medarbejderdata... 13 Udvalgte medarbejderoplysninger...13 Alle centrale oplysninger...20 Fravær...

Læs mere

Guide ved køb af økonomisystem

Guide ved køb af økonomisystem Guide ved køb af økonomisystem Microsoft Dynamics Nav (Navision) Economic Microsoft Dynamics C5 Guide ved køb af økonomisystem Det kan være vanskeligt at overskue fordele og ulemper i de mange forskellige

Læs mere

Manual version 7. TimePlan A/S Vandmanden 10C, DK-9200 Aalborg SV CVR

Manual version 7. TimePlan A/S Vandmanden 10C, DK-9200 Aalborg SV CVR Manual version 7 Side 2 af 46 TimePlan A/S Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 3 TimePlan App... 5 Log ind... 5 Log ind-oplysning... 6 Menuen... 8 Søg... 9 Dashboard... 10 Vagtplan... 11 Mine tider...

Læs mere

Brunata DriveBy. mobil fjernaflæsning af målere

Brunata DriveBy. mobil fjernaflæsning af målere Brunata DriveBy Pr netveint rsio A4 n Brunata DriveBy Til dem, der ikke vil bruge tiden på måleraflæsning Langt de fleste varmemålere aflæses i dag manuelt ved et besøg af en aflæser. Den metode kræver

Læs mere

Vejledning til. v 5.25.02. SmartTID, 2014

Vejledning til. v 5.25.02. SmartTID, 2014 Vejledning til v 5.25.02 SmartTID, 2014 1 Indhold Kort om SmartTID... 6 Data Application Builder... 7 Brug af Data Application Builder... 7 Hovedmenuen... 7 Genveje i Data Application Builder... 8 Funktions

Læs mere

XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt

XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt OPLEV XMO Har du set videoen? På xmo.dk kan du se en kort video om XMO. Hvis du vil se mere, kommer vi gerne og viser systemet i din klinik. Se den på

Læs mere

AirBOSS Minuba. Leveret af: Sydjysk Data

AirBOSS Minuba. Leveret af: Sydjysk Data AirBOSS Minuba Leveret af: Sydjysk Data Administrationssystem Skab overblik, udnyt ressourcer og spar tid Professionel kundekontakt Opret professionelle tilbud og ordrer, når kunden ringer. Send det på

Læs mere

Vi har udarbejdet denne korte vejledning for at hjælpe dig i gang med at afprøve BCpro / Projektstyring.

Vi har udarbejdet denne korte vejledning for at hjælpe dig i gang med at afprøve BCpro / Projektstyring. Kom godt i gang BCpro / Projektstyring En simpel brugerflade med avancerede funktioner Byggecentrum Introduktion Formålet med denne vejledning Vi har udarbejdet denne korte vejledning for at hjælpe dig

Læs mere

WTM Tidsregistrering. Fordele i WTM Tidsregistrering: Nem og hurtig tidsregistrering. Øget faktureringsgrundlag og højere udfaktureringsgrad

WTM Tidsregistrering. Fordele i WTM Tidsregistrering: Nem og hurtig tidsregistrering. Øget faktureringsgrundlag og højere udfaktureringsgrad WTM Tidsregistrering Tid og udfaktureringsgrad er alfa og omega for en konsulentvirksomhed, der lever af at sælge sine ydelser på timebasis. Det gælder om at udnytte sine ressourcer fuldt ud og få betaling

Læs mere

IDENTITY SECURITY MANAGER INTEGRATION MELLEM MENNESKER OG SIKKERHED

IDENTITY SECURITY MANAGER INTEGRATION MELLEM MENNESKER OG SIKKERHED INTEGRATION MELLEM MENNESKER OG SIKKERHED SIDE 2/6 INTRODUKTION AVIOR Identity Security Manager (ISM) er en omfattende løsning og koncept til håndtering af identiteter og integration til eksisterende bruger-

Læs mere

Team Planner. Kakulation. Indhold: 4 - Kalkulation

Team Planner. Kakulation. Indhold: 4 - Kalkulation Team Planner 4 - Kalkulation Kakulation Indhold: Kalkulationsprincip...4.2 Oprettelse af ny kalkulation...4.2 Valuta og ønsket pris...4.4 Gruppeopdeling af kalkulation...4.4 Kunde- og medarbejderafhængige

Læs mere

Udvalgte funktioner for Pancomp Clean online løsning januar 2018

Udvalgte funktioner for Pancomp Clean online løsning januar 2018 Udvalgte funktioner for Pancomp Clean online løsning januar 2018 1 Adgang til arbejdstegninger og andre dokumenter 2 Medarbejderens aktiviteter. Periode kan vælges. GPS Koordinator dokumenterer yderligere

Læs mere

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere.

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere. C-WEB Byggeprojekt.dk og C-WEB leverer mobile og webbaserede digitale byggerier i skyen. IT-infrastrukturen er skræddersyet efter specifikke behov og til udveksling af kvalitetssikrede byggeinformationer

Læs mere

EazyProject Lokalestyring

EazyProject Lokalestyring EazyProject Lokalestyring Det overblik vi har fået, har betydet, at vi nu udnytter vores faciliteter langt bedre end førhen, og det har givet store besparelser. Faktisk er det lykkedes os at optimere så

Læs mere

Sådan gør du som leder i Randers kommune

Sådan gør du som leder i Randers kommune Randers kommune personaleafdelingen Sådan gør du som leder i Randers kommune Indberetning til lønsystemet Version 1.1 Dato 04.01.2007 1 Indholdsfortegnelse: Side 1: Side 2: Side 3: Forside Indholdsfortegnelse

Læs mere

ProLøn - ProLøn A/S udfører lønkørsler for alle virksomheder uanset branche og. Serviceminded lønsystem

ProLøn - ProLøn A/S udfører lønkørsler for alle virksomheder uanset branche og. Serviceminded lønsystem DOFK_Logo_Pantone 1. september 2011 13:24:20 100 95 75 25 5 0 ProLøn - Serviceminded lønsystem ProLøn A/S udfører lønkørsler for alle virksomheder uanset branche og størrelse. Vi servicerer i dag 10.000

Læs mere

OBS! Hvis du skal oprette en bruger på din kundes aftale, skal du bruge den vejledning, som du finder længere nede i dette dokument.

OBS! Hvis du skal oprette en bruger på din kundes aftale, skal du bruge den vejledning, som du finder længere nede i dette dokument. Når du skal oprette en ny bruger på din lønpartneraftale, starter du på forsiden af DataLøn, hvor du i topmenuen vælger Opsætning og klikker på Brugeradministration. Herefter skal du vælge Mine brugere

Læs mere

Integrationen Mamut Stellar- og Mamut ServiceSuite. Vejledning version 2.0

Integrationen Mamut Stellar- og Mamut ServiceSuite. Vejledning version 2.0 Integrationen - og Mamut ServiceSuite Vejledning version 2.0 Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Generel Systemopsætning... 3 Vare eksport... 3 Ordreimport og Import af priser... 4 Opret aftale... 4

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

Integration mellem webcrm og NN Markedsdata

Integration mellem webcrm og NN Markedsdata Integration mellem webcrm og NN Markedsdata I samarbejde med NN Markedsdata (NNM) tilbyder webcrm følgende 3 tillægsmoduler, der giver mulighed for direkte integration mellem webcrm og NN Markedsdatabasen,

Læs mere

LØNADMINISTRATION ansatte

LØNADMINISTRATION ansatte 20 100 ansatte e Outsourcing af lønadministration Outsourcing af lønadministration til Amesto sikrer en effektiv og korrekt lønbehandling, samt en kompetent sparring omkring virksomhedens lønfunktion.

Læs mere

Bruger manual Administrator Psupport

Bruger manual Administrator Psupport Bruger manual Administrator Psupport Side 1 af 47 Indholdsfortegnelse Log-on til systemet.... 4 Månedsskema... 5 Tilføj fraværsdag/periode... 5 Ændre/Slet en fraværsdag/periode... 6 Print af månedsskema

Læs mere

LØNADMINISTRATION ansatte

LØNADMINISTRATION ansatte 100 250 ansatte e Outsourcing af lønadministration Formålet med at outsource en del eller hele virksomhedens lønadministration til fast pris pr. lønseddel er, at tilføre den eksisterende HR- eller økonomifunktion

Læs mere

Vejledning. Tabulex TEA. Indberet fravær via internettet

Vejledning. Tabulex TEA. Indberet fravær via internettet Tabulex TEA Indberet fravær via internettet Værd at vide inden du går i gang med registreringen Log ind Der er to indgange til indberetning af fravær over nettet. Du kan logge ind enten via www.tabulex.net

Læs mere

SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN« PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM. The new approach to software.

SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN« PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM. The new approach to software. SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN«PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM The new approach to software LittleBeacon CASESTORY KRUUSE A/S er totalleverandør af alt, hvad dyrlæger har brug

Læs mere