SAS TRAVEL CLUB BESTYRELSESLISTE AF DEN 2. marts Indmeldelses - Blanket Nyt medlemkort Ansattes navn: Afdelings kode:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SAS TRAVEL CLUB BESTYRELSESLISTE AF DEN 2. marts 2006. Indmeldelses - Blanket Nyt medlemkort Ansattes navn: Afdelings kode:"

Transkript

1 JANUAR

2 SAS TRAVEL CLUB BESTYRELSESLISTE AF DEN 2. marts 2006 Rudi Junghans Formand Per Larsen Næstformand Filip Lange Kasserer Lise Gam Best. Medlem Peer Klein Best. Medlem Peter Bodin Best. Suppleant Lillian Jørgensen Best. Suppleant Indmeldelses - Blanket Nyt medlemkort Ansattes navn: Afdelings kode: Funktionær nr./ Timeløn nr./ Afdelings lokal tlf. nr.: Privat post adresse. Vej: Post nr.: By: Privat tlf. nr.: adresse: Medlem af SAS CLUB Ja: Nej: Dato: Underskrift: SAS TRAVEL CLUB Amager Strandvej Kastrup. Danmark. Åbningstid: Mandag - Torsdag KL: Telefon: Telefax: På kontoret: Dorthe Holm. office@sastravel.dk Hjemmesider:

3 Information Generalforsamling torsdag den 1. marts 2007 Kl. 16:00 på Diget DAGSORDEN: 1. formanden BYDER VELKOMMEN 2. VALG AF DIRIGENT - KONSTATERING AF LOVLIGHED 3. ÅBNING AF MØDET - KONSTATERING AF STEMMETAL 4. FORMANDEN AFLÆGGER BERETNING 5. KASSEREN FREMLÆGGER REGNSKAB 6. INDKOMNE FORSLAG, 7. VALG IFL. LOVENE 8.. EVT PÅ VALG ER FØLGENDE: NÆST FORMAND PER LARSEN ØNSKER IKKE GENVALG KASSERER FILIP LANGE ACCEPTERER GENVALG BEST. MEDLEM PEER KLEIN ACCEPTERER GENVALG BEST. MEDLEM LISE GAM ACCEPTERER GENVALG BEST. SUPP. PETER BODIN ACCEPTERER GENVALG EFTER GENERALFORSAMLINGEN VIL DER BLIVE SERVERET EN LETTERE ANRETNING SAMT ØL, VAND OG KAFFE Undertegnede ønsker hermed at tilmelde sig til generalforsamling torsdag den 1. marts 2007 kl. 16:00 ved Diget NAVN.:... AFD.:...PERSONALE NR.:... Tilmelding sendes til Amager Strandvej Kastrup. Du kan også ringe til kontoret på tlf eller sende en mail til office@sastravel.dk

4 Vi kom godt over vores julebanko, som vi selv syntes gik over al forventning, mange gik hjem med præmier nogle flere end andre, så vi laver et julebanko igen til næste år. Vi håber i alle har haft en rigtig god jul og et godt nytår. BESTYRELSESMØDER I 2007 Alle bestyrelsesmøder er om torsdagen og afholdes på kontoret. Føreste møde afholdes den 25 januar - derefter den 24. maj - 30 august - 8 november. Vores store julebanko afholdes torsdag den 29. november MAIL ADRESSER Som noget nyt i SAS Travel club vil vi tilbyde at sende SAS TRAVEL News direkte til din , så hvis dette har din interesse skal du sende tilmelding til SAS TRAVEL CLUB Amager Strandvej Kastrup. Du kan også ringe til kontoret på tlf eller sende en mail til office@sastravel.dk NAVN:... PERSONALE NR...AFD:... MAIL:... ADVARSEL SET I TV AVISEN: Kommer du til skade på din ferie i Europa, så sørg for at du sammen med dit gule sygesikringsbevis har en skrivelse på engelsk, hvor der står, at du ønsker at blive indlagt på det kommunale sygehus, da sygesikringsbevisets forsikring ikke dækker det fulde beløb ved indlæggelse på et privat hospital. Regningen herfra kan komme til at koste dig rigtig dyrt, dersom du ikke har en supplerende rejseforsikring. En regning kan nemt runde kr.

5 OM ANNONCERING I TRAVEL NEWS Her i bladet er der lagt en del annoncer ind, men på kontoret kan I nu få udleveret en oversigt over samtlige annoncer, da pladsmangel til tider kræver at vi fjerner annoncer fra TRAVEL NEWS. Ud over de annoncer vi ligger inde med, har vi dog altid andre udlejnings muligheder verden over, se side 18 RCI. De annoncer vi har her i bladet er med rabat. Dermed ikke sagt at andre udlejninger er til en højere pris, men de skal af og til først forhandles på plads, så bestil din ferielejlighed/hus i god tid. Har du selv et sommerhus/ferielejlighed du ønsker at leje ud, så hjælper vi dig gerne til en annonce her i bladet. Annoncen i bladet er gratis, dersom du giver rabat til vore medlemmer. INTERNET OPLYSNING For nye såvel som gamle på "nettet" vil vi lige minde jer om SAS TRAVEL CLUB S hjemmesider sastravel. dk og hjælpesiden: dk kan ses af alle, men det kræver et password at få oplysninger om udlejning og priser. Så vil I se siderne med udlejning og rabat, så ring eller skriv for at få password. Tlf.: office@sastravel.dk Du kan også gå direkte til nogle af informationerne på dk uden password. Vær blot opmærksom på at priserne på informations siderne junghans. dk er uden rabat. Den rigtige pris fås på kontoret eller på sastravel. dk og her i bladet for samme annonce. Vigtigt! Når du sender s til office@sastravel.dk, skriv også løn nr. og afdelings kode. Det sikrer at vi kan fremsende materiale med company mail til dig. REJSEBESKRIVELSE Har du en god, sjov, spændende eller anderledes rejsebeskrivelse som du kunne tænke dig at andre skal læse, vil vi gerne optage den i SAS TRAVEL NEWS. Du bliver selvfølgelig honoreret med en eller to flasker vin. Du kan sende den på til office@sastravel.dk

6 AFLYSNINGER KOSTER DYRT EU-reglerne sikrer større erstatning. Luftfartsselskaberne skal fremover betale større erstatning til passagerne i tilfælde af aflysninger af flyafgange eller overbooking. De nye regler skyldes et EU-direktiv, som trådte i kraft den 17. februar, og som pålægger luftfartsselskaberne at give højere kompensation for forsinkelser eller aflysninger af planlagte afgange. Passagererne har ret til følgende erstatninger: Aflysning eller overbooking af flyrejse under 1500 kilometer: 250 Aflysning eller overbooking af flyrejse fra 1500 til kilometer: 400 Aflysning eller overbooking af flyrejse over kilometer: 600 EU-direktivet strammer samtidig reglerne for forsinkelser, idet passagererne fremover har ret til mad- og drikkevarer, samt gratis telefonopkald i følgende tilfælde: Forsinkelser over to timer på indenrigsfly Forsinkelser over tre timer på flyforbindelser mellem EU-lande. Forsinkelser over fire timer på langdistanceafgange. Passagererne har desuden ret til gratis overnatning og transport til og fra hotellet, hvis afgangen udsættes til den følgende dag. I tilfælde af forsinkelser over fem timer har passagerne ret til at få billettens pris refunderet, såfremt de er tvunget til at ændre rejseplaner. VISUM VISUM VISUMVISUM VISUM VISUM Ambassade oplysninger vil ikke være at finde i bladet, da de forskellige ambassader for ofte skifter bopæl, ændrer telefon nr. og nedlægges. SAS TRAVEL CLUB har derfor valgt at henvise til hjælpesiden Klik under Rejselinks -Tips, derefter tryk på Konsulater. Har du ikke adgang til internettet? Så kan du ringe til SAS TRAVEL CLUB på FÅ EN FLASKE VIN SAS TRAVEL CLUB mangler brochurer, så hvis du har nogle af nyere dato som du kunne tænke dig at give klubben, vil vi give en flaske vin for hver kilo rejsebrochurer. HUSK AT MEDDELE SAS TRAVEL CLUB hvis du skifter adresse, afdeling eller navn. Har vi din korrekte afd. kode, er du sikker på at modtage SAS TRAVEL NEWS. Selv om du går på pension, kan du fortsat være medlem til halv pris.

7 MEDLEM AF SAS KLUBBEN. For at være medlem af SAS TRAVEL CLUB, skal man også være medlem af SAS KLUBBEN, da denne giver et tilskud pr. medlem. Det er derfor, vi kan holde det lave kontingent. Derfor modtager alle pensionister og eksterne medlemmer en giro opkrævning fra SAS Klubben, som også har en masse gode tilbud til sine medlemmer. ER DU TIL PAKKELØSNINGER KAN DU KONTAKTE INGA JUEL. GEBYRFRIT FOR MEDLEMMER AF SAS TRAVEL CLUB. HUN KAN VÆRE DIG BEHJÆLPELIG MED AT PLANLÆGGE REJSEN UANSET OM DEN ER TIL SAFARI I AFRIKA ELLER EN ALMINDELIG HYGGETUR FOR FAMILIEN SÅ HAR DETTE DIN INTERESSE SÅ GÅ IND PÅ www. mama-safari.dk O.B.S DET NYE MASTER-CARD Pas på, og vær opmærksom når du har brugt dit Master Card. Ved tilbagebetaling bliver der kun trukket et minimum beløb over PBS hver måned, så kan de nemlig få flere penge i renter. Så hvis du ikke vil betale for mange renter skal du skynde dig at betale rest beløbet over netbank eller giro. Hvis du har nogle kedelige oplevelse med det nye kort vil vi meget gerne høre fra dig, vi har allerede fået et par stykker som vi sammenfatter til næste blad. HUSK NYE REGLER FOR HÅNDBAGAGE 1. Planlægger du at checke din bagage ind. bør du pakke eventuelle væsker og toilettaske i den bagage, du checker ind. Hvis du gør dette, behøver du ikke forholde dig yderligere til de nyr regler. 2. Rejser du udelukkende med håndbagage, og skal du have væske med, så gør dig selv en stor tjeneste, hvis du allerede hjemmefra pakker håndbagagen sådan, at der kun medtages væskebeholdere der rummer max 100 ml. Disse skal pakkes i en gennemsigtig plastpose på max 1 l. Myndighederne har endnu ikke oplyst præcis hvilken pose, der kan bruges og hvor den kan askaffes. 3. I selve lufthavnen vil københavns Lufthavne sammen med flyselskaberne sørge for, at du bliver mindet om de nye regler, inden du checker ind og skal igennem security check.

8 SAS Travel Club fylder 40 år den 28 august 2009, så derfor vil vi bringe nogle af de første rejsebeskrivelser som udkom, i de kommende SAS TRAVEL NEWS. Den første sender vi i dette blad og er det allerførste som udkom september 1982, desværre er det ikke muligt for os at tage billederne med, da de er for dårlige. Rigtig god - fornøjelse og se så hvordan det var at rejse for 25 år siden siden. Fra autobane til verdens største fuglepark. De fleste af os danskere, der kører sydpå i bil på de tyske autobaner, har ingen ide om, at de ca. 85 kilometer efter Hamborg eller ca. 60 kilometer før Hannover kører forbi verdens største fuglepark. Jeg har besøgt denne fantastiske park og kigget på papegøjer, pelikaner, paradisfugle, små tropefugle samt store strudse og mange flere, som det simpelthen vil være umuligt at beskrive her. Men det er ikke gjort med parken alene. Omgivelserne ligefrem oser af berømte steder. De fleste har sikker hørt tale om en hede ved navn Lüneburger Heide. Kører man på autobanen mellem Hamborg og Hannover, kører man lige igennem den, og man har ikke kørt mange kilometer, før man synes, at landskabet virker ret ensformigt. Forlader man derimod autobanen og begiver sig ud på de små sideveje, får man snart noget andet at tænke på, for dette her er slet ikke som autobanen. Lüneburger Heide har givet dig et indtryk af at være en kedelig ensformig hede, men væk fra autobanen viser det sig, at det er en vidunderlig smuk lynghede. Så langt øjet rækker, ser man en rosa-violet-blå lyngmåtte med buske og birketræer, fyr-og grantræer. 8

9 At gå her er som at gå i en anden verden. Ens næsebor fyldes med duften af birk og lyng. VIDSTE DU DET?? På Lüneburger Heide findes nogle bærbuske, som er han-og hunbuske. Jo, det er sandt, jeg har kontrolleret det; og nede på Lüneburger Heide påstår man minsandten også, at det er de runde velnærede buske, som repræsenterer det svage køn. Dog er de ikke svagere end man af disse bær, præcis som han-buskens bær, kan fremstille en morgenbitter. Hvad de end gør disse bær, prøv bare ikke den hedelikør, som hedder Ratzeputz, selv om der loves, at den indeholder kræfter, så man kan stå imod hvad som helst. Ratzeputz er nemlig en snaps, som er iblandet store mængder ingefær og peber. NATUR FOR MILLIONER AF TURISTER. De bedste og skønneste steder af Lüneburger Heide er udnævnt til Naturschutzgebiet naturreservat. Herinde må man ikke køre bil., men der findes gode parkeringspladser i udkanten af reservaterne. Herfra kan man køre med hestevogn, men man kan også leje en cykel eller et par travesko. Millioner af tyskere og udenlandske turister besøger årligt disse naturreservater, gennem hvilken der løber gammeldags landeveje og små stier. Men alt er ikke bare lynghede. Hvor disse ophører, begynder skove med birk, fyr og gran og midt i det hele dukker der et lille hyggeligt Gasthaus op, hvor der er mulighed for en forfriskning eller en hyggelig middag. Helt unaturligt er det heller ikke på lynghederne at møde den såkaldte Heideschnucken en urgammel halvvild fårerace som synes, at en stor bid lyng er det bedste i verden. Det er takket være deres foretagsomhed på lyngen, at den har den rigtige vækst og blomstrer så skønt. Men når tiden er inde, forvandles disse nøjsomme får til Heideschnuckbraten, en specialitet for Lüneburgerkøkkenet. Da viser det sig, at dyrene ikke forgæves har gået rundt under åben himmel og mæsket sig i lyngen. Fårekødet smager ikke længere af uld, men minder snarere om rådyrsteg og folk med den rigtige gastronomiske gane, vil fornemme en svag duft af efterårets smukke Lüneburger Heide. TO PARKER OG TO BERØMTE BYER. Kommer man nordfra på autobanen, skal man vælge naturparken Lüneburger Heide. Afkørslen fra autobanen bliver så enten ved Evendorf (P-plads i Döhle) eller ved Bispinge (P-plads i Niederhaverbeck). Kommer man sydfra, kan man vælge naturpark Südheide, et stykke nordøst om byen Celle. 9

10 Celle er med sin lange hovedgade af ældgamle bindingsværkshuse den ene af Lüneburger Heides to meget berømte byer. Den anden er Lüneburg by. Ved det aflange torv Am Sande og langs Bäckerstrasse, bugter de 500-årige husgavle sig på en sådan måde, at man næsten forventer, at de er ved at falde sammen, og det beror ikke bare på alderen, men også på, at folk her i tusinde år har gravet salt fra miner, der ligger under byen og aldrig har brugt at understøtte disse miner ordentligt. DET BEGYNDTE MED FASANER. Hermed er det tid at præsentere Vogelpark Walsrode, verdens største fuglepark, som begyndte sin fuglebane i 1958 med nogle ganske få fasaner og ænder, som nu kan byde på det meste fra de mindste kolibrier til de største strudse, og ingen steder findes en så fantastisk fremvisning af papegøjer som her. Denne store park, som samtidig er en virkelig smuk anlagt botanisk have med træer og blomster ligger ca. 85 kilometer syd for Hamburg og 9 kilometer vest for autobanen. Man behøver bare at dreje af ved afkørslen til Fallingbosted eller ved Dreieck Walsrode, så er man der på minutter. Ved selve fugleparken findes en P-plads til omkring 4000 biler, og det er ikke spor for meget, for det er ikke ualmindeligt, at besøgstallet er oppe på , på en enkelt dag. Parken er åben fra 1. marts til 15. november (9-19). Entre 7 mark FUGLE PÅ 3 TIMER. Det vil være den rene dårskab at begynde at beskrive hele denne park med sine fugle og roser m.m. Jeg har besøgt parken omkring 10 gange nu sidst i maj i år (1982) 0g jeg finder stadigvæk nye ting, nye fugle og blomster, jeg kan glæde mig over. De forskellige turistbusser, der ankommer til parken, giver som regel den besked, at gæsterne skal være tilbage 3 timer senere, og det er garanteret det mindste, man kan gøre parken på. Jeg skal her forsøge at give en lille beskrivelse af, hvad denne VERDENS STØRSTE FUGLEPARK indeholder, men det kan også kun blive en lille beskrivelse, for den skal simpelthen opleves med egne øjne. En af de smukkeste ting, jeg har set, er en flok flamingoer, der med sine rosarøde farver fik området, de gik i, til at virke som solen en sommeraften, mens de stod der og knebrede med deres næb ikke en meter fra os tilskuere. Ungerne er lysegrå, indtil de smider deres dun og får rigtige fjer. Noget af det mest komiske, jeg har oplevet dernede, var en pelikan, der skulle have dagens ret. Den havde i pelikanernes private sø fanget en stor fisk. Nu lå den i pelikanens store næb, men ikke rigtig, som pelikanen ville. Den kastede 10

11 gang på gang den sprællende fisk op i luften, og hver gang greb han den igen, men 2/3 inde på næbbet. Til sidst lå den næsten ude på spidsen, således, at det kun var fiskens hoved næbbet havde fat i, og det var tydeligvis perfekt, og med et højlydt smask, forsvandt dagens ret på godt og vel 1 kilo ned i pelikanens mave, uden den så meget som slikkede sig om næbbet. Det var virkelig festligt at se. FLYVENDE FLØJEKUNSTNERE OG SNAKKEHOVEDER. Papegøjesamlingen er helt fantastisk. Af Amazon papegøjer er der så mange og i så mange størrelser og dejlige farver, at de nok er værd at ofre en ekstra time på. Disse papegøjer opfører sig meget hjemmevandt. De fløjter og snakker i en uendelighed, men de kan ikke måle sig med Gråpapegøjen i konversationsteknik. Blandt dem findes der bl.a. én som hilser sit publikum med Guten Morgen, men kun om morgenen. Længere op ad dagen siger den n Abend, som er den nordtyske hilsen for God dag. Ikke langt fra papegøjernes hovedkvarter ligger Paradishalle og her vandrer man rundt blandt palmer og eksotiske planter. Her flyver de små tropefugle frit omkring de besøgende, mens duer og andre fugle sidder på grenene og kigger på en, som om de vil sige: Kig du bare og kom bare nærmere, vi skal nok blive siddende stille, til du har taget dit billede. EN FUGL I PARADISET. I kollektionen her indgår naturligvis de fugle, der har givet hallen dens navn: Paradisfuglene. De fleste er fra Ny Guinea, og nu skal du høre en mærkelig historie. Det var omkring år 1500, at europærerne første gang stiftede bekendtskab med Paradisfuglene eller rettere sagt dens skind og utrolige smukke fjerpragt. Af en eller anden grund, var benene væk, ligesom en del af bugskindet, når fuglenes skind ankom til Europa, og dette gav anledning til en historie om, at fuglene kom fra Paradiset; - for der behøvede de jo ingen ben. Ligesom højere væsener berørte de jo ikke jorden. Hunnerne lagde sine æg på hannernes ryg, hvor de blev udruget, mens fuglene fløj omkring højt oppe i det blå. Endnu for 200 år siden troede man på denne ejendommelige historie på trods af at man da var meget vel kendte den rette sammenhæng. Men Paradisfugle det blev deres navn og det hedder de endnu. SVÆRVÆGTERNE. Fuglenes sværvægtsklasse toppes ubetinget af strudsene, som vejer mellem 100 og 125 kilo. Kasuaren, som ser ud som en underlig blanding af struds og en meget kolerisk kalkun, hører også til blandt de tunge drenge; i sig selv virker den yderst aggressiv og lurende, og det er, ligesom den ikke synes om 11

12 publikum, der står på den anden side af nettet og kigger. Gudskelov er den bag et kraftigt net. At møde den i Australiens urskov, hvor den hører hjemme, ville jeg meget nødig. Hovedet er forlænget med en slags styrthjelm, ansigtet er grønblåt, øjnene er lurende og halsen behængt med blodrøde hudlapper. Til alt dette kommer, at fødderne er meget store og bagtil har en lang klo, som er som et barberblad. I kataloget står der, at æggene, som hunnen lægger, ser ud som skønne bemalede påskeæg, men med den lille forskel, at de vejer ½ kilo stykket. LUISENHÖHE. En tiltrængt pause efter en lang vandring i Vogelpark Walsrode, kan man få i Rosencafe. Her kan man få kaffe og kager, kæmpestore is og lidt til ganen. Vil man derimod spise en god middag, ligger der, lige før man går over den store indgangsbro, en vidunderlig restaurant Luisenhöhe, som holder sig med egne foreller og ålerøgeri. En gang foreller her med diverse, det er sagen;. Der findes flere hoteller i Walsrode, men billige er de ikke. Derimod er der nogle små pensionater, hvor prisen for en overnatning er 21 DM pr. person med morgenmad. (1982 pris). I Fallingbostel, 7 km. fra Walsrode og med udfart til autobanen er der et godt og helt moderne Hotel Karpienski, tlf.: Her koster et dobbeltværelse med bad 65 DM. I den pris indgår stort morgenbord samt serviceafgift. SAFARITUR. Hvad kan omegnen ellers byde på af seværdigheder? Hvad kan få ungerne til at hoppe og danse på bagsædet af bilen? En safaritur selvfølgelig: Hvis man forlader autobanen ved Dreieck-Walsrode, har man lige i nærheden familieparadiset Serengeti (adresse Hodenhagen) og som er holdt i afrikastil. Området ligger sådan nogenlunde i Mombassaland: Gamle som unge bader i Victoriasøen og efter en dejlig svømmetur, tager man bilen og kører ind i safariland, hvor løver, næsehorn, strudse og andre vilde dyr springer omkring i bushen. Der findes i øvrigt endnu en safaripark. I nærheden af Soltau, men den har jeg ikke besøgt. På reklamebrochuren stod der nemlig. Gå på fotosafari i vor store vildtpark, 300 vilde dyr glæder sig til dit besøg og det syntes jeg ærlig talt, lød lidt for farligt;.. Dette var den første rejsebeskrivelse som udkom i SAS Travel News 1982 Denne rejsebeskrivelse skrev Erik Agerlin i 1982 til SAS Travel News I næste blad kommer der også en af de gamle rejsebeskrivelser. 12

13 ER DU TIL KARIBIEN - SEJLSKIBS - KRYDSTOGTER Er dette måske noget for dig. Igennem nogle år var Irene Hess & N. Carl Nielsen kaptajner for 3- & 4-mastede sejl-krydstogtskibe i Karibien - det 55 år gamle Windjammer Cruises. Og for mange år siden sejlede vi med Air/France-flybesætninger ved Cote d'azur, især til Corsica, med vor charter-sejlyacht "Mignon". Det var en stor success - fordi fly-besætninger er i stand til at værdsætte det skønne liv ombord på et sejlskib. Nu vil vi på en måde gentage vor gamle 'profession' - ved at sælge krydstogter til de 4 skibe, der besejler hele Karibien, og med tilbud om at arrangere Karibiske kryds. Har dette din interesse kan du kontakte Rejseklubben om yderligere information og brochurer. Irene Hess- & N. Carl Nielsen TRÆT - UDKØRT - STRESSET Få kontrol med din stress og forøg din livskvalitet Mange organisationer og virksomheder er blevet bevidste om den gensidige påvirkning, der eksisterer mellem medarbejdernes private og arbejdsmæssige liv. Flere og flere anerkender, at de dygtigste medarbejdere ofte er dem, der har et afbalanceret forhold mellem stress-påvirkninger og personlige ressourcer. Konceptet handler om sammenhængen mellem stress og livskvalitet. StresshåndteringsProfilen giver en vurdering af hver enkelts nuværende stress og livskvalitetstilstand. Deltagerne lærer at reducere og håndtere den stress, som de oplever i hverdagen, så de dermed oplever, at deres livskvalitet er forbedret. Det handler ikke om at reducere deltagerens eget stressniveau. Udgangspunkt Jo flere håndteringsressourcer man har udviklet, jo bedre kan man stå imod den stress man møder i sin hverdag, og jo bedre bliver livskvaliteten. Derfor er de 3 primære komponenter i modellen følgende: Oplevet stress. Ressourcer til at håndtere stress: - Evne til problemløsning. - Evne til kommunikation. - Evne til nærhed. - Evne til fleksibilitet. Oplevet tilfredshed/livskvalitet Training Gallery 13

14 PRIVATE UDLEJERE ALLE PRISERNE ER MED FORBEHOLD COSTA DEL SOL SPANSK LANDHUS NÆR CÓMPENTA Villa Violeta ligger på en bjergskråning ved Cómpeta i ca. 700 m højde for enden af lukket vej. Fra terrassen er der en fantastisk udsigt til de hvide byer Canillas de Albaida og Cómpeta samt til bjerge, Sayalonga-dalen og Middelhavet. I klart vejr kan man se til Fuengirola, Gibraltar og bjergene i Marokko. Huset har stue møbleret med gamle egetræsmøbler, TV, video, satellit-tv og stereoanlæg, køkken, tre soveværelser til max. 5 personer og to badeværelser, og dertil kommer et værksted med vaskemaskine, ekstra ovn, mikroovn og opbevaringsplads for havemøbler og i haven swimmingpool. Pris pr. uge: 1. uge kr., 2. uge kr. Nedenstående pris for medlemmer! Pris pr. uge: 1. uge kr., 2. uge kr. Depositum: 500 kr. Nærmere oplysninger kan fås på SAS TRAVEL CLUB se også / Ref. nr. 1 MALAGA/T0RROX 45 km. øst for Malaga, i stor gammel charmerende landsby med 5000 indbyggere, med 3 km til Middelhavet udlejes dejligt ældre byhus (85m2). Indeholder: Køkken, spisestue, opholdsstue med TV, bad, soveværelse og tagterrasse med skøn udsigt over havet og bjergene. Sengelinned og alt tilbehør forefindes i huset. Huset er kun til 2 personer. Pris pr. uge: kr. fra 1/11 til 31/3 og 2500 kr. fra 1/4 til 31/10 + forbrug. Udflugtsmuligheder i omegnen: Nerja. (7 km). Imponerende drypstenshuler. Granada. (84 km). Maurerpaladset Alhambra. Competa. (14 km). Naturresevat PARQUE NATIONAL DE ALMIJARA. Frigiliana. (12 km). Meget smuk tur fra Torrox over bjergene. Golf. (ca. 12 km). Kør mod Malaga ad motorvejen. (18 huller). OBS! Kun telefonisk henvendelsepå SAS TRAVEL CLUB ligger inde med brochure på lejligheden eller gå på Internettet Ref. nr. 2 14

15 TORREVIEJA - COSTA BLANCA - ALLICANTE 3 Værelses lejlighed, fuldt udstyret, beliggende i roligt rækkehusområde. 200 meter til strand og indkøbsmuligheder, samt strandcafeer og restauranter. Beliggenhed minutters kørsel syd for Alicantes lufthavn ca. 40 Euro med Taxi. For medlemmer er lejen Pr. uge 3.000, incl. el, gas, linned og håndklæder. Lejligheden har aircondition og TV med skandinaviske kanaler. Der desuden adgang til swimmingpool, med tilhørende baby / børnepool, samt tennisbaner, ca. 3,5 Euro. Åbent i perioden April - Oktober. Lejligheden har åbent køkkenstue arrangement, med mikroovn og stort køleskab m/lille fryser. Der er 2 soveværelser, og badeværelse m/vaskemaskine. Til lejligheden er der 2 altaner, samt en lille gårdhave, alle med havemøbler HUS I MONTE MAR ALTO ( LINDA ) Rækkehus i rolige omgivelser, ca. 200 m. til bus og supermarked m. til strand og 500 m. til tog. Huset indeholder: entre med gæstetoilet - køkken med vaskemaskine - stue med TV og udgang til terrasse - 1. sal: 2 soveværelser + 1 badeværelse - 2. sal : soveværelse med dobbeltseng og terrasse med udsigt til havet - eget badeværelse. Pris pr. uge for 6 personer fra 220 euro til 530 euro Ref. nr. 7 C LEJLIGHED ARROYO ( PLAZA MAYOR) Lejlighed i 2 etager, beliggende i centrum af Arroyo de la Miel let adgang til tog og bus. Marked hver fredag hele året. Tivoli og bjergbane. Lejligheden indeholder stue med terrasse hvor der er udgang til privat gårdhave - køkken - gæstetoilet. På 1. sal: 2 soveværelser det ene med udgang til terrasse - 2 badeværelser. Pris pr. uge fra 230 euro til 650 euro. Ref. nr. 7 D 15

16 BENALMADENA - BONANZA 3 værelses ferielejlighed med plads til 4 personer. Lejligheden ligger i BONANZA, kun 5 min. gang fra Arroyo de la Miel, og 10 min. gang til Middelhavet. Oppe i Arroyo ligger togstationen hvor der kører tog hele dagen mellem Fuengirola og Malaga via lufthavnen. På Avenida de Bonanza kører busser til Torremolinos og Mijas. Lejligheden der ligger på 7. etage indeholder entre, køkken, bad med kar og bruser, stue med radio og farve TV (parabol) samt to soveværelser med dobbeltsenge og indbyggede skabe. En altan hvor der er sol hele dagen og udsigt til Middelhavet. Der er 2 elevatorer. Til boligkomplekset er der fælles have med swimmingpool, tennisbane og legeplads. I lejligheden findes alt hvad du skal bruge, bestik, porcelæn, håndklæder, sengetøj etc., så det eneste du selv skal have med er dine personlige ejendele. Afstand fra lufthavnen ca. 15 km. PRISEN FOR EN UGE ER FRA 1200 TIL 1500 kr. Depositum:1000 kr. Ref. nr. 9 Spanien, Malaga, Estación de Cártama Huset ligger ca. 15 min. kørsel fra Costa del Sol s vidunderlige hovedstad, Malaga, som indeholder en bred vifte af underholdningstilbud både indenfor det kulturelle og indenfor det gastronomiske. Desuden kan Malaga fremvise nogle af Costa del Sol s bedste strande med tilhørende promenader. Turen kan gøres fra Estación de Cártama både med tog og bus. Så hvis man ikke er til masseturisme og hvad der dermed følger, er dette et seriøst alternativ. Huset indeholder to soveværelser med to dobbeltsenge samt to gæstesenge, stue / spisestue, stort køkken med udgang til terrasse, to badeværelser. A / C i soveværelserne og i stue / spisestue, desuden en stor garage. Leje pr. uge inkl. el og slutrengøring: Jan. Feb. Mar. Apr. Okt. Nov. Dec. Kr / Euro % rabat til medlemmer Maj. Jun. Jul. Aug. Sep. Kr. 3460/ Euro % rabat til medlemmer Ref. nr. 17 A 16

17 Hus i det smukke Nerja 45 min. fra Malaga, nær golfbane og Sierra Nevada. Huset har 3 soveværelser med i alt 6 senge og sydvendt terasse og svømme pøl. Nogle minutters gang til Burriana Beach og den lille bykerne med Europabalkongen. Huset udlejes på ugebasis Ref. nr. 18 PENTHOUSE - BENALMADENA COSTA Lejligheden ligger på 14 etage med en terrasse på 55 m2 som går rundt om hele lejligheden. Lejligheden fremstår som ny og indeholder stue med panoramavinduer, stort 42 tommer fladskærms TV med dansk TV - åben køkken med opvaskemaskine - stort lækkert badeværelse - 2 soveværelser med dobbeltsenge og mulighed for en ekstra opredning - stor have - 3 swimmingpools - parkering i kælderen. Pris pr. uge i højsæson kr. For medlemmer af SAS Travel club kr. ved længere leje kr. pr. uge. Ref. nr. 19 Ejendom med 6 lejligheder i Kata, Phuket, Thailand. Der gives 30% rabat til SAS TRAVEL CLUB, samt familie og venner. Nærmere oplysninger kan fås på SAS TRAVEL CLUB Ref. Nr 20 HOTEL THE LITTLE MERMAID Beliggende i centrum af Karon med alle de bekvemmeligheder et bycentrum kan tilbyde, og stadig kun 50 m. fra en af de bedste badestrande på Phuket. Yderligere oplysninger kontakt SAS TRAVEL CLUB Ref. nr

18 CAP D`AIL Cote d`azur PORTES DE MONACO Dejlig 2 værelses ferielejlighed med 15 m2 altan og panoramaudsigt over middelhavet til leje for max 5 personer. Denne lejlighed har privilegeret beliggenhed med 1,5 km til Monaco og med Eze og Saint Jean Cap Ferrat som nærmeste nabo. Ejendommen har voksen/børne swimmingpool. Til stranden ca. 400 m. Til banegård ca. 500 m. Til Lufthavnen i Nice ca. 23 km. Busforbindelser langs kystvejen. 4 km. til Monaco Golf Club. Pris pr. uge i højsæsonen 900 Euro (2 sidste uger i juni, hele juli, de 2 første uger i august samt den uge hvor der er Formel 1 i Monaco) Pris pr. uge i lavsæsonen 550 Euro. 25% i rabat til SAS TRAVEL CLUB medlemmer. Linned, håndklæder og viskestykker skal medbringes. Rengøring: Lejligheden skal forlades i samme stand, som man overtager den. Gratis aflukket garage. Ref. nr. 31 "Sicilien kalder" Pæn lejlighed på 50 m2 udlejes i Taormina, med kort vej til strand og 1 min. til butik. Nærmeste storby er Messina/Catania Lejligheden består af stue, badeværelse og soveværelse med 4 sovepladser. Pris for 2 personer i Euro: Pris pr. uge lavsæson 300,- Pris pr. uge højsæson 400,- Tillæg på 67,00 henholdsvis 94,00 for høj og lavsæson, for hver ekstra opredning (i alt 2 ekstra pladser) 5 % til medlemmer af SAS TRAVEL CLUB 18 Ref. nr. 39

19 SAS CARGO CENTER FERIEBOLIGFORENING HAR ET GODT TILBUD TIL DIG Vi har en lejlighed i Jomtien, La Clusaz, Malaga og Lissabon. Lejer du lejligheden i Lissabon, er lejen for en uge 1300,- kr. Den ligger i Costa Caparica, ca. 30 minutter med TAXI fra lufthavnen. Tæt ved en pragtfuld badestrand. Lejligheden i Lissabon og de andre kan du se på vore nye hjemmeside som er: På hjemmesiden kan du finde information om foreningen og dens lejligheder i Frankrig, Spanien, Portugal og den kommende ferielejlighed i Jomtien i Thailand. Du kan også kontakte SAS TRAVEL CLUB på Tlf Ref. nr. 40 FLORIDA - FORT LAUDERDALE Stor moderne lejlighed på guldkysten i det tropiske Florida udlejes på ugebasis. Lejligheden er beliggende i Pompano Beach ved Fort Lauderdale. Der er i lejlighedens område mange muligheder for fritidsaktiviteter (tennis, basket, fitness center, stor opvarmet swimming pool, jogging sti, sauna etc..). Du kan gratis benytte disse faciliteter som lejer af vor lejlighed. Herlig badestrand findes i Pompano Beach. Nogle af USA s bedste golfbaner findes tæt ved lejligheden. Lejligheden er på ca. 100 kvm. Og fuldt moderne møbleret. Alle faciliteter forefindes - air condition anlæg, opvaskemaskine, mikroovn, køl og frys, vaskemaskine, tørretumbler, loftvifte, komfur med ovn og grill samt telefon, TV og stereo. Alt nødvendigt sengetøj, linned og håndklæder forefindes. Privat parkeringsplads foran lejligheden. Beliggende ca. 10 min. kørsel fra Fort Lauderdale lufthavn (FLL). Også Miami (MIA) og Palm Beach(PBI) lufthavne ligger i komfortabel køreafstand (ca.. 30 minutter). Lejemål går normalt fra lørdag til lørdag. Pris US$ 395:- per uge. Ring til SAS TRAVEL CLUB, og få nærmere oplysninger vedrørende reservation og brochuremateriale. Ref. nr

20 Bornholm Allinge Halvdelen af dobbelt hus til leje i Sommerbyen Lille Sandvig beliggende på den Bornholmske nordkyst midt mellem Allinge og Sandvig. Lille Sandvig er et ferieparadis med korte afstande til det bedste som Bornholm kan tilbyde. Sommerbyen er opdelt i tre små landsbyer midt i naturen med kik til Østersøen og med fælles faciliteter: Swimmingpool, boldbane og fællesvaskeri. Huset indeholder stue med åbent køkken, TV og radio med CD. Soveværelse med to senge, samt værelse med en 2 personers køjeseng. Der er mulighed for en ekstra opredning. Sengene er med dyner og puder, kun sengelinned og håndklæder skal medbringes. Køkken med 2 kogeplader, miniovn og køleskab uden fryser. Badeværelse med brus. Udlejning fra juni til og med oktober. Pris højsæson: juli - august 2800 kr. alt iberegnet, dog efterlades huset rengjort efter udlejning. Pris udenfor højsæson: 1800 kr. alt iberegnet, dog efterlades huset rengjort efter udlejning. Ref. nr. 78 HERSKABSSOMMERHUS - VESTERHAVET FÆRCHS HUS Huset er på 190m2 med 3 soveværelser. Underetage med stort moderne spisekøkken med opvaskemaskine. Indgang til pejsestue med spiseafdeling og stor åben pejs. Herfra udgang til biblioteksstue samt musik-og TV-stue. Ved køkkenet desuden soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruser / WC. Fra pejsestuen stor trappe op til 1. sal. Her er et soveværelse med dobbeltseng og fin udsigt. Forgang med adgang til badeværelse med sauna og endnu et soveværelse med dobbeltsenge. Pris pr. uge: sæson A ( uge ) kr. sæson B ( uge ) kr. sæson C ( uge ) kr. sæson D ( uge ) kr sæson E ( uge ) kr. Ref. nr. 81 A 20

21 SOMMERHUS - SØNDERVIG ( MED POOLHUS ) Huset ligger ved Vesterhavet i Houvig, 3 km. nord for Søndervig ca. 12 km. til Ringkøbing, i et skønt naturområde. Nærliggende golfbane, og en Put and Take sø, naturreservat, mange museer og udflugtsmål Hus på 90m2 med 3 gode soverum. Specielt og smukt indrettet med arkitekttegnede møbler og god kunst. Alle moderned bekvemmeligheder. Seperat poolhus på 85 m2 med 24m2 pool, whirpool, sauna og solarium. Stue med spiseplads og hjørnesofa. Der er B&O fjernsyn med flere kanaler. Fra stuen adgang til soverum med 2 sovepladser, og lille garderobeskab. Adgang til huset via bryggers m/ vaskemaskine og tørretumbler. Velfungerende køkken med opvaskemaskine. Fra bryggers adgang til badeværelse. Fra stuen åben trappe til 1. sal med stor repos og indgang til stort soveværelse med 2 senge og garderobeskab Lejepriser pr. uge: Sæson A (uge 28-32) kr. Sæson B (uge ) kr. Sæson C (uge ) kr. Sæson D (uge ) kr. Sæson E (uge ) kr. Rabat på 2. uge og følgende 10%. Hertil kommer forbrug af el og fjernvarme. Sengetøj/ håndklæder kan lejes for 50 kr. pr. person/skift. Slutrengøring ved lejer eller mod betaling 600 kr. Afbestillingsforsikring 5% af lejebeløb. Ref. nr. 81 B SOMMERHUS - PRÆSTØ FJORD Hyggeligt sommerhus på 35 m2, beliggende kun 100 m. fra Præstø fjord til 4 personer.. Huset indeholder stue - soveværelse - køkken - toilet/bad - anneks, huset er moderne indrettet og har TV og radio. Have med dejlig terrasse. Husdyr ikke tilladt Evt 15 fods jolle med påhængsmotor. Pris pr. uge kr kr kr. Ref. nr

22 FERIEHUS - LANGELAND Huset er på 63 m2 og ligger på en 1350 m2 naturgrund, 600 m. til vand og fiskemuligheder. Huset indeholder stue med brændeovn - 1 soveværelse med dobbeltseng - 1 soveværelse med 2 enkelt senge - 1 alkove med dobbeltseng - køkken - bad - vaskemaskine Pris pr. uge højsæson kr. lavsæson kr. mellemsæson kr. Ref. nr 86 Sverige Gislaved i Småland Lækker hytte, omgivet af skøn natur, med en speciel varm og hyggelig atmosfære. Hytten er på ca. 100 m 2 med en god indretning - også til 2 familier eller mindre grupper. Hytten ligger kun 20 min. kørsel fra Isaberg (Sydsveriges største skiområde) Og 0 meter til skov med trolde og elge. 500 m. fra Nissan elven. Børnevenlig have med bålplads og dejlig solrig terrasse. Bade- og fiskemuligheder. Andre aktiviteter i rimelig køreafstand! Stue med pejs/brændeovn ((brænde er inkl. prisen) (så længe lager haves)) 5 soveværelser, heraf 3 med dobbeltsenge og 2 med køjesenge Badeværelse med WC, håndvask, douche og sauna. Toilet med WC, håndvask og vaskemaskine. Køkken med køleskab, fryser, komfur og ovn med grill, kaffemaskine, opvaskemaskine osv. Stue med TV, video og DVD, stereoanlæg med CD, radio og båndoptager. Udlejningspris pr. uge: Skoleferier: 3600 kr. Juli: 4200 kr. August: 3000 kr. Uden for skoleferier: 2400 kr. El. pr. kwh.: 1,50 kr. Vand pr. enhed: 0,0 kr. 22 Ref. nr. 112

23 KOM I FORM EFTER JULEN KOMOG BESØG OS I KASTRUP FITNESS TILBUDDET GÆLDER FOR ALLE MED ET GYLDIGT SAS ID KORT O Skal du til Costa Del Sol og skal du have nye briller kan det betale sig at besøge UNIOPTICA, Her får du en 1. klasses betjening og vejledning, men ikke mindst prismæssigt kan det betale sig at købe briller i Spanien. 23

24 Avis billeje til specialpriser Billige feriepriser overalt i verden med Avis SuperValue SuperValue priserne gælder normalt fra 3 dages leje. Priserne inkluderer fri km, selvrisikoforsikring (CDI - reducerer selvrisikoen), tyveriforsikring (TI) og lokale skatter. Rabat Som medlem af SAS Travel Club opnår du: 25% rabat på SuperValue i Europa 10% rabat på SuperValue i USA og Canada (skal bestilles før afrejse til USA og Canada). Lejemål i Danmark Derudover tilbyder vi dig specielle dags- og weekendlejepriser i Danmark. Dit Personlige kort Henvend dig hos SAS Travel Club, hvis du ikke allerede har et Avis/SAS Club Card. Reservation Online på Indtast dit personlige Avis Wizard nr. eller AWD nr. (aftalenr.), som fremgår af dit Avis/SAS Club Card NB! De sidste to tal på dit AVIS kort er 01 brug 02 da 01 er en trykfejl. Avis ReservationsCenter, tlf

25 PÅ VEJ TIL RABAT? vi viser vej Bestil din rejseforsikring gennem SAS portalen - så får du 33 % i rabat. For færre penge får du den samme hjælp - og den er altid lige i nærheden. Uanset hvor du er, er vores alarmcentral klar til at hjælpe dig. Verden rundt, året rundt, døgnet rundt. OBS! Du får kun rabat, når du benytter ID billetter og bestiller direkte over SAS portalen. SIKKERHED UD OVER ALLE GRÆNSER 25

26 DU HAR BRUG FOR MERE END DIT SYGESIKRINGSBEVIS Det er vigtigt at man er godt sikret når man har pakket sin kuffert og er klar til at rejse ud i den store verden. Nu er muligheden for at du bliver overfaldet af en isbjørn nok ikke særlig stor hvis du skal på forretningsrejse til Østrig, eller på ferietur til Thailand. Men pointen er netop at en rejseforsikring skal dække for skader eller uheld netop når du mindst venter det. Der er formentlig ingen som kommer til skade fordi man har planlagt det. Det er her Northern Primary kommer ind. Vi har valgt at sammensætte en komplet rejseforsikrings- løsning. En pakke som består af alle de nødvendige elementer en rejseforsikring skal have, dertil har vi valgt verdens bedste Alarmcentral SOS-International A/S i Danmark. Alle vores produkter for det skandinaviske markedet er underwritten 100% af Lloyds of London. SOS-International A/S 24 Timers effektiv Alarm service blev i 2002 kåret som verdens bedste skadebehandler og assistance organisation ved den årlige verdens omspændende rejseforsikrings kongres, ITIC. Northern Primary limited U.K. sælger og distribuerer rejseforsikringer over hele Europa. Det tager kun 60 sekunder at købe en rejseforsikring hvad enten du bor i Danmark, Tyskland, Portugal, eller Grønland. Northern Primary tilbyder meget rimelige priser på vores rejseforsikrings produkter. Dette opnås ved at skære alt unødvendig bureaukrati væk, og selv udvikle vores forsikringssystemer. Dertil har vi et papirløst miljø hvor alle dokumenter bliver scannet og digitaliseret for derved at sikre vores kunder en god og lynhurtig service. Hvis en kunde mister eller ikke kan huske sit police nummer kan SOS-International a/s finde vedkommende ved blot at søge på navn, adresse, telefon nummer, etc i løbet af nogle sekunder mens kunden er i telefonen og skal have hjælp. Special Priser og websider for Ansatte i Luftfart i Skandinavien 26

27 JAPAN er et spændende land med megen rigdom, natur og kultur. Det er også et land med gode transportmuligheder. Landets jernbane og Metro-net fører en ud i selv den fjerneste krog, men det er dyrt at benytte disse tog, så man kan med stor fordel spare en del penge hvis man hjemmefra køber et RAIL KORT. Det koster 2600,- kr. for 14 dage. Det gælder for al kørsel med Japan Rail ( JR ) og kan købes hos NET TRAVEL SERVICE A/S, VESTER VOLDGADE 94, 1552 KØBENHAVN V, TLF Det er kun turister der kan købe disse kort, da man kun kan købe dem i lande uden for Japan. Hertz is pleased to offer special car rental rates to SAS Employees. Simply quote CDP whenever you need to reserve a Hertz car and we will provide you with preferential rates. Whether you are travelling on business or pleasure for a weekend, week or even longer Hertz offers the latest cars with the features you want for safety and comfort. As always, you ll receive great Hertz services such as 24 hour emergency roadside assistance and Computerised Driving Directions. Great benefits, reliable services, exactly what you would expect from Hertz. 27

28 SAS TRAVEL CLUB S biludlejningspartner på Costa del Sol 15 % rabat opnår du hos HELLE HOLLIS som medlem af SAS TRAVEL CLUB NB! Bil skal bestilles via SAS TRAVEL CLUB for at få den rabat, som fratrækkes ved betaling af lejen. Du kan også få brochurer med information samt priser på det store udvalg af udlejningsbiler. Det kan oplyses at der er fri km. i prisen og der er fri airport shuttle til udlejningskontoret som ligger 800 meter fra Malaga lufthavnsbygning. Desuden er der centralt placeret afdelingskontor i Fuengirola, Marbella, Nerja samt et terminalkontor i Malagas lufthavn, tæt ved bagageudlevering. Her kan bilen også udleveres mod et mindre beløb, fremfor udlejningskontoret 800 meter borte. For at få 15% rabat gør du følgende: 1) Gå ind på og find den bil der passer til dit behov. Der er 17 forskellige kategorier. 2) Få tilsendt et skema fra klubben eller få det på Gå ind på tilbud, klik på ovenstående logo, så kommer skemaet frem og det kan printes ud. 3) Udfyld skema og send det til SAS TRAVEL CLUB 4) Du modtager herefter bekræftelse på din booking. 5) Har du ikke adgang til Internet sender klubben dig et skema, samt oversigt over de 17 bil kategorier. Reservation for ikke medlemmer på: Telefon.: Fax.:

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Søndervig Lodbergsvej 10, 1. 4., Søndervig, 6950

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet København Thorshavnsgade 23, stuen, København

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet København Thorshavnsgade 23, stuen, København

Læs mere

Revideret juni 2010 - Varenummer 3506. Side 2

Revideret juni 2010 - Varenummer 3506. Side 2 Hold da helt ferie 2010 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side 1 Side 2 Revideret juni 2010 - Varenummer 3506 Søndervig Lodbergsvej 10, 1. 4., Søndervig, 6950 Ringkøbing Nyhed Lejligheden

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Dejlig feriebolig i Brixton se side 12 HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet

Læs mere

Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019.

Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019. Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019. Link til hjemmesiden: www.hosfrede.dk/naar-du-har-fri-tilbud-til-dig/feriefonden-hoerfred

Læs mere

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Fra 1/1 kan alle medlemmer af 3F leje ferieboligerne i 2009.

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Fra 1/1 kan alle medlemmer af 3F leje ferieboligerne i 2009. OBS! Fra 1/1 kan alle medlemmer af 3F leje ferieboligerne i 2009. Hold da helt ferie 2009 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side Side Revideret februar 2009 - Varenummer 3506 Ringkøbing

Læs mere

Der er aircondition, trådløs Internetadgang og telefon. Huset er lyst og venligt med dobbelt garage. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler.

Der er aircondition, trådløs Internetadgang og telefon. Huset er lyst og venligt med dobbelt garage. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler. Vores Summerhome er beliggende i Highland Reserve, Davenport, 15 min. kørsel syd for Orlando og lige midt i Florida. Perfekt beliggenhed, hvis man vil opleve Floridas mangfoldighed. Det er dejligt bolig/ferie

Læs mere

SOMMERHUS til 6 Personer:

SOMMERHUS til 6 Personer: SOMMERHUS til 6 Personer: Sommerhuset er beliggende på Blomstervangen 81, Jegum, 6840 Oksbøl Huset på 74 m2 og er indrettet med: Entre 1 værelse med 2 enkelte senge 1 værelse med køjeseng 1 soveværelse

Læs mere

Lej feriebolig på Solkysten i Spanien

Lej feriebolig på Solkysten i Spanien Lej feriebolig på Solkysten i Spanien 3-værelses feriebolig på Costa del Sol (Duquesa), op til 6 personer Privat pool 300 meter til Restauranter, butikker mv. 500 meter til stranden Lejligheden Lejligheden

Læs mere

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Udlejningen er nu åben for alle 3F-medlemmer for resten af året.

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Udlejningen er nu åben for alle 3F-medlemmer for resten af året. OBS! Udlejningen er nu åben for alle 3F-medlemmer for resten af året. Hold da helt ferie 2007 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side Side Ringkøbing Fjord Arvidvej 150, 6960 Hvide Sande

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Nyt lækkert rækkehus i Brixton, London HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet

Læs mere

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME Vi har flere hundrede ejendomme til salg i Sydfrankrig. Her er et lille udvalg. Kontakt os med Deres ønsker og behov på tlf 70 20 29 59 eller email hs@helleskovby.dk

Læs mere

SAS Travel Club Din klub i SAS

SAS Travel Club Din klub i SAS SAS Travel Club Din klub i SAS Office@sastravel.dk Indhold Indhold... 2 Med os kan du både ryge og rejse Vision Mission Strategi Værdier... 3 Vi hjælper dig på vej... 4 Hvordan finder du os... 5 Hjælp?...

Læs mere

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i Overskrift Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i 1 Indholdsfortegnelse: Velkommen - udlejning side 3 Ferieboligen i Juelsminde

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i PRIVAT OVERNATNING i Hjørring og Sindal Sov godt i Velkommen til Hjørring og Sindal... Hvis du mangler et sted at sove, så er der i Hjørring og Sindal mange muligheder for privat indkvartering. Værter

Læs mere

Ferielejlighed i Spanien

Ferielejlighed i Spanien Roskilde afdeling Ferielejlighed i Spanien Malaga Algarrobo Udlejes til 6 personer Adresse: Balate15, BLOQ 4 4A, Torre Atalaya, Algarrobo Costa, 29700 Malaga Lejligheden indeholder: Køkken Udsigt fra køkken

Læs mere

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga.

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Reserva del Higuerón er en urbanisation med mange tilbud

Læs mere

Sæsonen 2011-2012. FORSIKRINGSAGENTURFORENINGEN/Tjenestemændenes Forsikring ønsker alle en rigtig god ferie.

Sæsonen 2011-2012. FORSIKRINGSAGENTURFORENINGEN/Tjenestemændenes Forsikring ønsker alle en rigtig god ferie. Sæsonen 2011-2012 Nu er det tid for at lægge planerne for feriesæsonen 2011-2012. Jeg håber på, at FORSIKRINGSAGENTUR- FORENINGENs tilbud kan være så attraktive, at I vælger at benytte jer heraf. FORSIKRINGSAGENTURFORENINGEN

Læs mere

Udlejning af Ferieboligfondens boliger (hotel og restauration) for hele 2016 starter den 1. oktober 2015 kl. 13 00

Udlejning af Ferieboligfondens boliger (hotel og restauration) for hele 2016 starter den 1. oktober 2015 kl. 13 00 Feriekontoret Peter Ipsens Allé 27, 2400 København NV Tlf.: 88 92 33 60 Mail: feriekontoret-kbh@3f.dk Web: www.3fpost.dk Opdateret den 18.09.15 Udlejning af Ferieboligfondens boliger (hotel og restauration)

Læs mere

SAS TRAVEL CLUB BESTYRELSESLISTE AF DEN 1. marts 2007. Indmeldelses - Blanket Nyt medlemkort Ansattes navn: Afdelings kode:

SAS TRAVEL CLUB BESTYRELSESLISTE AF DEN 1. marts 2007. Indmeldelses - Blanket Nyt medlemkort Ansattes navn: Afdelings kode: MAJ 2007 1 SAS TRAVEL CLUB BESTYRELSESLISTE AF DEN 1. marts 2007 Rudi Junghans Formand Inga Juel Johansen Næstformand Filip Lange Kasserer Lise Gam Best. Medlem Peer Klein Best. Medlem Peter Bodin Best.

Læs mere

HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA

HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA BENALMÁDENA - COSTA DEL SOL - SPANIEN HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA Imponerende udsigt over Middelhavet Beliggende mellem Fuengiorola og Mijas 475 m2 bebyggelse - 240 m2 terrasse

Læs mere

Hvorfor et sikkert tilbud?

Hvorfor et sikkert tilbud? Boligtilbuddet drejer sig om en 3-soveværelses lejlighed på 145 m2 + ca. 80 m2 privat tagterrasse. Prisen er nedsat fra oprindelig 350.000 euro til nu 210.000 euro. En prisnedsættelse på 40 procent. Hvorfor

Læs mere

Velkommen til Politiforbundets ferieboliger

Velkommen til Politiforbundets ferieboliger 2018/2019 Gl. Skagen Husby Klit Skallerup Vejers Strand Sydals Frederiksberg Tversted Strand Ellinge Lyng Lalandia / Rødby Berlin / Tyskland Wagrain / Østrig Velkommen til Politiforbundets ferieboliger

Læs mere

PRIVATE UDLEJERE SPANIEN & MALLORCA Januar 2013

PRIVATE UDLEJERE SPANIEN & MALLORCA Januar 2013 PRIVATE UDLEJERE SPANIEN & MALLORCA Januar 2013 ADRESSE: Amager Strandvej 402 E-MAIL: 2770 Kastrup office@sastravel.dk TELEFON: HJEMMESIDE: 32 46 18 19 www.sastravel.dk TIDER: Tisdag - Torsdag 12.00-16.00

Læs mere

FERIEAVISEN 2010. Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Spanien og Sverige. Falcks Personaleforening Sivlandvænget 2 5260 Odense S

FERIEAVISEN 2010. Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Spanien og Sverige. Falcks Personaleforening Sivlandvænget 2 5260 Odense S FERIEAVISEN 2010 Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Spanien og Sverige Falcks Personaleforening Sivlandvænget 2 5260 Odense S Tlf.: 66 19 20 45 (mellem 09.00-14.00) Fax: 66 19 20 43 www.falckpf.dk

Læs mere

Velkommen til Prag. HTS PRAHA 21 Jana Rúzicky 1155 Lejlighed 11 14800 PRAHA 4 Tjekkiet

Velkommen til Prag. HTS PRAHA 21 Jana Rúzicky 1155 Lejlighed 11 14800 PRAHA 4 Tjekkiet Velkommen til Prag HTS PRAHA 21 Jana Rúzicky 1155 Lejlighed 11 14800 PRAHA 4 Tjekkiet BELIGGENHED 2 PRAKTISKE OPLYSNINGER OM LEJLIGHEDEN: Lejligheden er på ca. 80 m² og består af en kombineret stue/køkken,

Læs mere

Aftale om udlejning af feriehuse og lejligheder til AVM i ishockey

Aftale om udlejning af feriehuse og lejligheder til AVM i ishockey Aftale om udlejning af feriehuse og lejligheder til AVM i ishockey Aftale mellem (Udlejer) (adresse) (postnr. & by) (i det følgende kaldet udlejeren) og VisitHerning Østergade 21 7400 Herning Tlf: 9727

Læs mere

Casa Alma Borgo Bagata, Gaiato, Italien

Casa Alma Borgo Bagata, Gaiato, Italien Casa Alma Borgo Bagata, Gaiato, Italien Casa Alma ligger i Norditalien i Regionen Emilia Romagna, i bjergområdet syd for Modena og Bologna, tæt ved den Toscanske grænse. Huset var oprindeligt et bjergkloster

Læs mere

Aftale om udlejning til AVM i ishockey

Aftale om udlejning til AVM i ishockey Aftale om udlejning til AVM i ishockey Aftale mellem (Udlejer) (adresse) (postnr. & by) (i det følgende kaldet udlejeren) og VisitHerning Østergade 21 7400 Herning Tlf: 9727 2235 E-mail: booking@visitherning.dk

Læs mere

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark Hytte No. 9 + 11, 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2017 Dag Kr. Uge Kr. Dag Euro Uge Euro 2017 Pris højsæson 23/6-6/8 490 3430 69 483 Pris mellemsæson

Læs mere

DFDS FRITID. Lodtrækning af fritidsboliger 2010

DFDS FRITID. Lodtrækning af fritidsboliger 2010 DFDS FRITID Lodtrækning af fritidsboliger 2010 Lejlighed i Berlin 5 fritidshuse i Danmark Italien: Toscana Sydfrankrig: Nice & Sainte Maxime Skagen i august Lodtrækning finder sted tirsdag 2. februar 2010

Læs mere

Strømlund. Huset er helårsisoleret og opvarmet ved oliefyr (inkluderet varmt vand). Boligindretning: Stueetagen

Strømlund. Huset er helårsisoleret og opvarmet ved oliefyr (inkluderet varmt vand). Boligindretning: Stueetagen Strømlund Strømlund ligger i meget naturskønne omgivelser, 7 km. fra Fjellerup Strand", hvor der er en usædvanlig dejlig strand og skønt vand. Børnefamilier vil også have glæde af Djurs Sommerland, som

Læs mere

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her PTU s feriehuse i Danmark Start ferieoplevelsen her Indhold PTU ønsker god ferie 03 Bagenkop, Sydlangeland 04 Thy, Nordvestjylland 08 Dueodde og Allinge, Bornholm 12 PTU s feriehuse i Danmark 3 PTU ønsker

Læs mere

Investering / Feriebolig

Investering / Feriebolig Andelsprojekt, El Bosque, Penthouse lejlighed Investering / Feriebolig Almeda Del Mar / Torrevieja / Spanien 1/6 andel af penthouse lejlighed i det dejlige Almeda Del Mar område udbydes til salg = 8 ugers

Læs mere

Alternativ Indkvartering

Alternativ Indkvartering Alternativ Indkvartering 2011 Velkommen til Dana Cup, Hjørring 2011! Deltagelse i Dana Cup betyder, at deltagerne får mulighed for nogle dejlige oplevelser i nogle af de skjønneste dele af Danmark. Hjørring

Læs mere

Tilbudskatalog. Kanon priser på boliger i Spanien:

Tilbudskatalog. Kanon priser på boliger i Spanien: Tilbudskatalog Kanon priser på boliger i Spanien: Foråret er over Spanien og det vrimler med kanon gode priser på hele boligmarkedet. Ligesom i Danmark, har bolig salget i Spanien været svagt i hele 2008,

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

FERIEBOLIGER 2017/2018. Skagen Husby Klit Skallerup Vejers Strand Sydals Frederiksberg Tversted Strand Ellinge Lyng Lalandia Berlin Wagrain

FERIEBOLIGER 2017/2018. Skagen Husby Klit Skallerup Vejers Strand Sydals Frederiksberg Tversted Strand Ellinge Lyng Lalandia Berlin Wagrain FERIEBOLIGER 2017/2018 Skagen Husby Klit Skallerup Vejers Strand Sydals Frederiksberg Tversted Strand Ellinge Lyng Lalandia Berlin Wagrain Velkommen til Politiforbundets ferieboliger 2017-2018 HUSK LODTRÆKNING

Læs mere

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2018

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2018 Hytte No. 9 + 11, 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2018 Dag Kr. Uge Kr. Dag Euro Uge Euro 2018 Pris højsæson 19/6-5/8 500 3500 70 493 Pris mellemsæson

Læs mere

Danfoss Marathon Club - Gran Canaria Marathon 2013

Danfoss Marathon Club - Gran Canaria Marathon 2013 Danfoss Marathon Club - Gran Canaria Marathon 2013 Rejs med Danfoss Marathon Club til Gran Canaria i januar 2013 og få en forrygende start på løbeåret 2013. Du kan vælge både et helt maraton eller en kortere

Læs mere

Roskilde afdeling. Sommerhuset på Møn. Adresse: Hymersvej 4, Hårbølle, 4792 Askeby. Udlejes til 6 personer.

Roskilde afdeling. Sommerhuset på Møn. Adresse: Hymersvej 4, Hårbølle, 4792 Askeby. Udlejes til 6 personer. Roskilde afdeling Sommerhuset på Møn Adresse: Hymersvej 4, Hårbølle, 4792 Askeby Udlejes til 6 personer. Huset er 71 kvm.: Stor stue i forbindelse med åbent køkken Stue med udgang til terrasse Køkken Soveværelse

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

Flyrejse fra København (Kastrup Lufthavn) til Jerez de la Fronterra via Barcelona

Flyrejse fra København (Kastrup Lufthavn) til Jerez de la Fronterra via Barcelona Så er Dansk Svømmeunions mastersudvalg klar med et rejseoplæg for masterssvømmerne i de nordiske lande til Masters- EM i Cadiz den 12-20. september 09. Cadiz er spaniernes eget foretrukne ferierejsemål

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

Nogle afstande: Firenze 90 km - Siena 55 km - Montepulciano 20 km - Trasimenosøen 16 km - Assisi 55 km og Rom 190 km.

Nogle afstande: Firenze 90 km - Siena 55 km - Montepulciano 20 km - Trasimenosøen 16 km - Assisi 55 km og Rom 190 km. L Ippocastano Ferieboliger udlejes i Et hus i Toscana Hold ferie i den dejlige italienske feriebolig L Ippocastano der er centralt beliggende i Toscana ca.1700 km fra den danske grænse, ca. samme afstand

Læs mere

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME PENTHOUSE Sainte Maxime er indbegrebet af den sydfranske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved

Læs mere

Ferie i Danmark eller i udlandet

Ferie i Danmark eller i udlandet Ferie i Danmark eller i udlandet Århus Kommunes Feriefond Indholdsfortegnelse Lejeregler... side 3 Ferieboliger i Nordjylland...side 4 Ferieboliger i Nordvestjylland...side 8 Ferieboliger i Vestjylland...side

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

FERIEAVISEN 2011. Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Bulgarien, Tyrkiet, Spanien og Sverige

FERIEAVISEN 2011. Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Bulgarien, Tyrkiet, Spanien og Sverige FERIEAVISEN 2011 Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Bulgarien, Tyrkiet, Spanien og Sverige Falcks Personaleforening Rugårdsvej 20 5000 Odense C Tlf.: 66 19 20 45 (mellem 09.00-14.00) Fax: 66 19

Læs mere

Velkommen til Berlin

Velkommen til Berlin Velkommen til Berlin Anton-Saefkow-Strasse 52, 1 tv 10407 Berlin Tyskland Herover ser du lejlighedens placering = grøn cirkel, og nærmeste S-bane station = Greiswalder Strasse Station. 2 PRAKTISKE OPLYSNINGER

Læs mere

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya 195.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Sæsonen 2012-2013. Blåvand side 4-5. Prag side 6-7

Sæsonen 2012-2013. Blåvand side 4-5. Prag side 6-7 Sæsonen 2012-2013 Nu er det tid for at lægge planerne for feriesæsonen 2012-2013. Jeg håber på, at FORSIKRINGSAGENTURFORENINGENs tilbud kan være så attraktive, at I vælger at benytte jer heraf. Kort Blåvand

Læs mere

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE ----------------------------- 0 ------------------------------ Sommerhus på Strandvejen i Klampenborg

Læs mere

Sæsonen 2013-2014. Ulrik Salmonsen Formand for Forsikringsagenturforeningen

Sæsonen 2013-2014. Ulrik Salmonsen Formand for Forsikringsagenturforeningen Sæsonen 2013-2014 FORSIKRINGSAGENTURFORENINGEN stiller et sommerhus i Blåvand og en ferielejlighed i Prag til rådighed for de afdelinger, som ikke har haft mulighed for at tilbyde forsikringstagerne i

Læs mere

Ferielejlighed i Spanien

Ferielejlighed i Spanien Roskilde afdeling Ferielejlighed i Spanien Malaga Algarrobo Udlejes til 6 personer Adresse: Balate15, BLOQ 4 4A, Torre Atalaya, Algarrobo Costa, 29700 Malaga Lejligheden indeholder: Køkken Udsigt fra køkken

Læs mere

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli 248.000 Euro Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

De Bonte Wever Assen.

De Bonte Wever Assen. De Bonte Wever Assen De Bonte Wever Assen. Introduktion På De Bonte Wever Assen kan I nyde godt af hotellets indendørs- og udendørs pool, spa, bowlingbane og legerum. I kan også bestille tid til en afslappende

Læs mere

Velkommen til Berlin Anton-Saefkow-Strasse 52, 1 tv 10407 Berlin Tyskland Opdateret den 08.11.2013

Velkommen til Berlin Anton-Saefkow-Strasse 52, 1 tv 10407 Berlin Tyskland Opdateret den 08.11.2013 Velkommen til Berlin Anton-Saefkow-Strasse 52, 1 tv 10407 Berlin Tyskland Opdateret den 08.11.2013 Herover ser du lejlighedens placering = grøn cirkel, og nærmeste S-bane station = Greiswalder Strasse

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

New York, Columbus Circle

New York, Columbus Circle New York, Columbus Circle Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er der således skabt

Læs mere

Luksus Sommerhuse Udlejes

Luksus Sommerhuse Udlejes Luksus Sommerhuse Udlejes Udbyhøj Syd Djursland Booking. Benny Vittrup Tlf. 0045 40812270 www. Luksussommerhuse.com E.mail. bennyvittrup1@gmail.com Eller på www.djurspakken.dk og få hele ferien som pakkeløsning

Læs mere

Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD!!! 8. - 15. April 2015!

Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD!!! 8. - 15. April 2015! Kære alle medlemmer af Greve Golfklub. Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD 8. - 15. April 2015 SIDSTE TILMELDINGSFRIST, DEN 20. FEBRUAR 2015 På vegne af

Læs mere

Velkommen til Ferie Hotel Südharz.

Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Ferien Hotel Südharz Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Introduktion Bygningen, hvor hotellet er indrettet, har aner tilbage til 1900-tallet og indbyder til en hyggelig og charmerende atmosfære i grønne

Læs mere

Næsten så godt som hjemme...

Næsten så godt som hjemme... Næsten så godt som hjemme... TeaterHotellet udvider med 12 hotel lejligheder Nyindrettede og indflytningsklare, lækre møbler, lyse rum, elevator og central beliggenhed. TeaterHotellet som er kendt for

Læs mere

Velkommen til H+ Hotel Goslar

Velkommen til H+ Hotel Goslar H+ Hotel Goslar Velkommen til H+ Hotel Goslar Introduktion Det 4-stjernede H+ Hotel Goslar ligger i grønne omgivelser i udkanten af den spændende by Goslar. Hotellet ligger blot 15 minutters gang fra den

Læs mere

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter Super Læserrejsetilbud KUN fra kr. 2.699 pr. voksen KUN fra kr. 940 pr. barn Tyrkiet - Side i samarbejde med Herning Folkeblad/Midtjyllands Avis og Spies Side ligger på en halvø, omgivet af lange sandstrande.

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Læs mere

SØNDERVIG FERIEPARK. Søndervig Sag. r1901. Nybolig Ringkøbing & Søndervig. Enghavevej 18 6900 Ringkøbing Tlf. 97324344

SØNDERVIG FERIEPARK. Søndervig Sag. r1901. Nybolig Ringkøbing & Søndervig. Enghavevej 18 6900 Ringkøbing Tlf. 97324344 SØNDERVIG FERIEPARK Søndervig Sag. r1901 Nybolig Ringkøbing & Søndervig Enghavevej 18 6900 Ringkøbing Tlf. 97324344 Søndervig Feriepark - bolig 60 m2. 02 Søndervig Feriepark - her opføres Danmarks ubetinget

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

SAS TRAVEL CLUB BESTYRELSESLISTE AF DEN 1. marts 2007. Indmeldelses - Blanket Nyt medlemkort Ansattes navn: Afdelings kode:

SAS TRAVEL CLUB BESTYRELSESLISTE AF DEN 1. marts 2007. Indmeldelses - Blanket Nyt medlemkort Ansattes navn: Afdelings kode: SEPTEMBER 2007 1 SAS TRAVEL CLUB BESTYRELSESLISTE AF DEN 1. marts 2007 Rudi Junghans Formand Inga Juel Johansen Næstformand Filip Lange Kasserer Lise Gam Best. Medlem Peer Klein Best. Medlem Peter Bodin

Læs mere

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof BW Nordic Hotel Lübecker Hof er perfekt i forhold til at opleve Lübeck Introduktion Det 4-stjernede Nordic Hotel Lübecker Hof ligger lige udenfor den charmerende

Læs mere

Lejlighedshotel Amari i Chalkidiki på det græske fastland

Lejlighedshotel Amari i Chalkidiki på det græske fastland Lejlighedshotel Amari i Chalkidiki på det græske fastland af Henriette Hansen 15. juni 2013 Hotel Amari er et lejlighedshotel på det græske fastland beliggende i en lille skov kun 30 m fra strand. Landsbyen

Læs mere

Sommerhuset i Lalandia

Sommerhuset i Lalandia Roskilde afdeling Sommerhuset i Lalandia Digestien L 166, Rødby Udlejes til 8 personer Huset er i 2 plan, 103 m 2 Åbent køkken med spiseplads Køkken. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler Åben stue

Læs mere

Et godt gemme. Et fund i bjergene

Et godt gemme. Et fund i bjergene AUGUST 2014 Et godt gemme Labrador-krydsningen Choco er den første, der byder velkommen, når du kommer inden for lågen i The Urban Villa. Glad og logrende kommer han stille og roligt hen og snuser interesseret

Læs mere

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/ Priser med EGEN campingvogn eller telt

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/ Priser med EGEN campingvogn eller telt PRISLISTE Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2017 Priser med EGEN campingvogn eller telt 23/6 til 8/8 9/6-23/6 og 8/8 til 20/8 Før 9/6 og efter 20/8 Voksen per nat 98 kr. 87 kr. 82 kr. Barn op til 12

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME App. L Ensolleille SAINTE MAXIME Sainte Maxime er indbegrebet af den syd-franske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved den gamle

Læs mere

Vil du med på fællesferie? - Tenerife i juni 2016

Vil du med på fællesferie? - Tenerife i juni 2016 ChrisTravel Dyssevangen 48 3520 Farum Telefon +45 4448 2119 Info@christravel.dk www.christravel.dk CVR.nr. 3245 2205 Danske Bank Reg.nr. 4190 Konto 1053 2574 IBAN 2530000010532574 SWIFT DABADKKK Vil du

Læs mere

Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand

Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand

Læs mere

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer:

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer: Vi har nu fornøjelsen at fremsende tilbud, på Mallorca. Er der nogle spørgsmål eller noget I er i tvivl om er I selvfølgelig meget velkomne til at kontakte mig på mit direkte tlf nr: 33488479 Mallorca/Cala

Læs mere

Her bor du midt i golfparadis

Her bor du midt i golfparadis Her bor du midt i golfparadis 20 km fra lufthavnen og det historiske Malaga på den spanske solkyst i fredelige og naturskønne omgivelser. Kun 170.000 euro M. Goldschmidt Holding A/S Fra lejlighedens terrasse

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp fra106.970,- Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari i

Læs mere

Tenerife Health & Training Camp

Tenerife Health & Training Camp Tenerife Health & Training Camp 15-22 April 2012 Understående er et udkast til hvordan programmet kan se ud, det endelige program bliver lagt op 1. marts 2012 Søndag Mandag Ankomst til hotellet, frokost

Læs mere

Alcudia / Playa de Muro

Alcudia / Playa de Muro LINEDANCE & FERIE PÅ MALLORCA 04. - 11. juni 2016 Alcudia / Playa de Muro På Mallorca Om hotellet Linedance & Ferie kan igen i år byde velkommen til den skønne Alcudia-bugt på Mallorca, med ikke mindre

Læs mere

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 209.000 Euro N Ndr. Strandvej

Læs mere

Ung Frivillig Weekend 2018

Ung Frivillig Weekend 2018 5.-7. oktober 2018 5 Dronningens Ferieby Ung Frivillig Weekend 2018 I frivillighedens tegn 5 Dronningens Ferieby 5.-7. oktober 2018 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend for

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. Indkvartering

Læs mere

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen Velkommen til Strandkanten - med tæerne i havet og byen i ryggen Da Strandkanten endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt 3D

Læs mere

Balatonfüred Cup 2017

Balatonfüred Cup 2017 Balatonfüred Cup 2017 Team Helsinge Håndbold - For piger & drenge årgang 97 til og med 04 Søndag d. 02/7 til søndag d. 09/7 Balatonfüred Cup 2017 Team Helsinge Håndbold deltager for første gang i det dansk

Læs mere

PRIVATE UDLEJERE December 2012

PRIVATE UDLEJERE December 2012 ØSTRIG Ref. nr. 155...LEJLIGHEDER I ZELL AM SEE Lejligheder udlejes/byttes Lejlighederne ligger i hjertet af Zell Am See, har syd/øst vendt balkon med panoramaudsigt udover Sø By & Bjerge. Der er plads

Læs mere

Velkommen til Paris. 30, Rue des Ardennes 6. Sal 75019 Paris Frankrig

Velkommen til Paris. 30, Rue des Ardennes 6. Sal 75019 Paris Frankrig Velkommen til Paris 30, Rue des Ardennes 6. Sal 75019 Paris Frankrig BELIGGENHED 2 PRAKTISKE OPLYSNINGER OM LEJLIGHEDEN: Lejligheden er på ca. 60 m² og består af en stue, køkken, et pænt soveværelse m/2

Læs mere

Vi gør opmærksom på, at bookning kun kan ske pr. telefon.

Vi gør opmærksom på, at bookning kun kan ske pr. telefon. Feriekontoret Peter Ipsens Allé 27, 2400 København NV Tlf.: 88 92 33 60 Mail: feriekontoret-kbh@3f.dk Web: www.3fpost.dk Opdateret den 06.07.15 Ring på tlf. 88 92 33 60 hvis du vil booke et af Postens

Læs mere