Lægehuset Augustenborg. velkommen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lægehuset Augustenborg. velkommen"

Transkript

1 Lægehuset Augustenborg velkommen

2 Historie Historie: Praksis blev oprettet i 1929 af Gregers Jensen, der drev praksis fra aktuelle lokaler, der samtidigt var privatbolig. I 1960 overtog hans søn Arvid Gregers Jensen praksis, der i 1972 blev udvidet med endnu en læge, Erik Busch, der samtidigt var hans svoger. I 1986 indtræder Rolf Brendel i kompagniskabet. Gregers Jensen sælger i 1995 sin del til Steen Ruwald, og i 1998 overlades Erik Busch`s del til Lone Grønbæk. I 2009 sælger Lone Grønbæk sin andel. Jette Andersen og Kerstin Höflich indtræder i kompagniskabet. Praksis får i 2009 desuden tildelt et ekstra ydenummer, og praksis er således nu en 4 mands kompagniskabspraksis. I 2014 udtræder Kerstin Höflich af kompagniskabspraksis, så vi i Lægehuset Augustenborg nu er 3 faste læger. Praksis har ca tilmeldte patienter, både voksne og børn. Desuden er læge Trine Bildsøe Jessen fast vikar i Lægehuset.

3 Historie Lægehuset er en 3-mands-kompagniskabspraksis drevet som et I/S. Alle læger er ligestillede m.h.t. ejerskab, og patienterne er tilmeldt Lægehuset og ikke den enkelte læge. De fleste patienter går til en foretrukken læge i huset, for andre betyder det ikke noget, og de kan alle frit vælge, hvem de vil konsultere, fraset akutte konsultationer. Når man er praktiserende læge, er man selvstændig erhvervsdrivende medførende fordele og ulemper. Arbejdet i praksis er spændende og varieret. Herudover består lønnen af overskuddet i virksomheden. Ansvar og beslutninger varetages i fællesskab, om end nogle fordeles efter evner og interesser, f.eks. er SR EDB ansvarlig, JA og SR er uddannelsesansvarlige, mens RB er personaleansvarlig, og JA er skemalægger.

4 Historie og Personale Læge Rolf Brendel, som indtrådte 1986 i kompagniskabet.

5 Historie og Personale Læge Steen Ruwald, der i 1998 blev en del af Lægeshuset. Steen er It ansvarlig uddannelsesansvarlig økonomiansvarlig

6 Historie og Personale Læge Jette Andersen har siden januar 2009 været kompagnon i Lægehuset. Jette er udannelsesansvarlig. Læge Trine Bildsøe Jessen har siden september 2013 været lægevikar i Lægehuset. Trine Bildsøe Jessen

7 Personale Lægesekretærer Kirsten Møller Betina Jacobsen Randi Bladt Jonna Iversen Kirsten Møller Betina Jacobsen Randi Bladt Jonna Iversen

8 Personale Sekretærerne udfører skrivearbejdet i praksis, om end lægerne selv skriver de korte journalnotater. Herudover varetager de alle indkommende telefonopkald med receptfornyelser, tidsbestilling, blodprøve- og smea-svar efter oplæring, visiterer til en vis grad patienterne til konsultation m.m. Af selvstændige konsultationer udfører personalet efter oplæring og erfaring: sårskift, vortebehandling, øreskylning, blodtryksmåling, antabusadministration, vaccinationer, m.m. kost- og rygestopsamtale.

9 Personale Lægesekretær Jonna Iversen, som har mangeårige erfaring i lægepraksis, har været ansat i huset siden Lægesekretær Betina Jakobsen, tidligere ansat på forskellige sygehusafdelinger, ansat siden Lægesekretær Kirsten Møller, tidligere ansat i praksis, ansat siden SoSu assistent Randi Bladt, tidligere mangeårig erfaring fra fødegangen på Sønderborg Sygehus, ansat siden 2008.

10 Laboratoriet I laboratoriet udføres analyser, p.t.: hæmoglobin, sænkning, CRP, leukocyt-differentialtælling, INR, blodsukker EKG, urinstix, urindyrkning og resistensbestemmelse, lungefunktionsundersøgelse

11 Værdigrundlag Værdigrundlaget i lægehuset er at drive en almen medicinsk lægepraksis med høj faglig standart, godt service niveau og godt arbejdsmiljø og klima for såvel læger som personale.

12 Uddannelse Uddannelse spiller en stor rolle i lægehuset. Dels fordi der stilles spørgsmål, men også fordi man får gode faglige diskussioner. Uddannelseslæger er vigtige, da de kan give ny inspiration.

13 Uddannelses forløb. Første dag Afhænger i nogen grad af uddannelseslægens ( UL ) niveau. Den første dag starter med at følge tutorlægen i konsultation om formiddagen. Herunder sættes UL ind i MEDWIN-systemet og bruger selv tid på at benytte dette ca. 1 t, evt. med hjælp fra sekretærerne. Eftermiddagen bruges til at blive sat yderligere ind i arbejdet af sekretærerne, bl.a. telefonsystem, indhold i skuffer og skabe, attester og formularer i praksis mm. Dagen afsluttes sammen med tutorlægen.

14 Uddannelse forløb. Anden dag Anden dag starter som kollegernes med telefonkonsultationer fra 8-9. Efter behov kan man være med hos kollega først. Herefter foreslås det at følge en anden læge frem til frokostpausen. Om eftermiddagen vil der være afsat tid til enkelte patienter, ½- times-moduler.

15 Uddannelses forløb Tredje dag Tredje dag starter som fremover med telefonkonsultation og gennemlæsning af epikriser, samt -henvendelser. Herefter enkelte selvstændige konsultationer samt 1½ time i laboratoriet med personalet.

16 Uddannelses forløb Hver dag efter frokost superviseres dagens konsultationer, ligesom tutorlægens egne patienter vil blive lagt frem. Herudover forventes det, at UL kontakter tutorlæge eller anden ledig læge ved tvivlsspørgsmål, akut om nødvendigt eller i pausen. Vi har fælles et ansvar for, at patienterne kan få et godt patientforløb. Vi står til rådighed personligt eller per telefon afhængig af behov og vil især i starten have afsat tid til afbrydelser. Dagene fremover vil blive planlagt under hensyntagen til dit niveau efter fælles aftale.

17 Uddannelses forløb Der er, som det fremgår, en formel tutor for dig, men i praksis vil vi i dagligdagen dele forpligtigelsen i mellem os, og vi vil alle føle os ansvarlige for dit ophold. Har du et problem med en patient, der helst skal løses her og nu, er du velkommen til at kontakte den af os, du finder mest formålstjenlig. Det er imidlertid ikke kun dig, der skal lære af os. Vi venter også at få gavn af den nye viden, du kan komme med. Vi sætter gensidig faglig loyalitet meget højt og betragter dig som lægelig kollega og forventer høj grad af personligt ansvar, både i patientbehandling og i evne til at kende egne stærke og mindre stærke faglige og personlige sider. Vi kan rumme forskellighed i lægerollen, men tilstræber en vis konsensus blandt alle læger i praksis, f.eks. vedr. brug af antibiotika, psykofarmaka og hypertensions behandling.

18 Supervision Direkte supervision, hvor en af tutorlæger sidder med hos dig flue på væggen Indirekte supervision, før konsultationen - hjælp til fokusering - under konsultationen on line hjælp. Efter konsultationen - gennemgang af journalnotater eller diskussion af udvalgte kliniske problemstillinger. På det mere formelle plan er der en række samtaler, som vi rutinemæssigt gennemfører: Kemisamtale (inden ansættelsen, gerne nogle uger før). Introduktionssamtale (efter ca. 1½ måned). Justeringssamtale (ca. 3 mdr.). Evalueringssamtale (inden for den sidste uge).

19 Uddannelses indhold Der tages udgangspunkt i den nye målbeskrivelse for speciallægeuddannelse til almen praksis samt for uddannelsesprogram for klinisk basisuddannelse i almen praksis. Begge kan findes på Dansk Selskab for Almen Medicin s hjemmeside. Desuden henvises til

20 Dagsplan Kl. 8-9 telefontid for lægerne, nogen af os kan have korte konsultationer samtidigt. Sekretærerne stiller patienterne ind. Kl lægekonsultationer efter tidsbestilling i 15 min.-moduler, til nogle konsultationstyper afsættes ½ time. Kl akutte patienter Kl fælles frokost for alle, om muligt. Kl konsultation efter aftale som ovenfor. På skift kører en læge besøg 1-2 gange om ugen i stedet for eftermiddagskonsultationen. Lægen, der har sygebesøg, har også vagten for akutte henvendelser om formiddagen. Kl overtages vagten af den læge, som ifølge dagsplanen kører sygebesøg dagen efter.

21 Dagsplan -konsultationer besvares ind til videre af adspurgte læge, så vidt muligt dagligt. Den vagthavende læge har øverste ansvar for godkendelse af recepterne, som gøres flere gange dagligt. For uddannelseslægen vil der være mulighed for mere individuel aftale omkring arbejdstimernes fordeling i løbet af ugen. Det forventes dog at uddannelseslægen møder kl. 8.00, sammen med de andre læger. Arbejdstiden udgør 37 timer om ugen.

22 Samarbejdspartnere. Vi har en del samarbejdspartnere i den primære sundhedstjeneste, og i det omfang den uddannelsessøgende måtte ønske det, kan der arrangeres dagsbesøg hos nogle af disse: Apoteker Speciallæger Sygehuse Fysioterapeuter Kiropraktorer Psykologer

23 Etik Under hele opholdet i praksis skal uddannelseslægen (UL) demonstrere respekt for patienterne. I al daglig, faglig håndtering og i temadiskussionerne bør indgå en etisk dimension, sådan som vi er forpligtede af lægeløftet og de internationale regler og deklarationer. Tutorlægerne bør i deres daglige optræden selv være bevidste om, at de i denne sammenhæng vil blive opfattet som modeller. Emnet bør direkte berøres i supervisionssamtalerne, dels for at berøre lovgivningen og deklarationerne, men også helt konkret for at adskille en empatisk, medmenneskelig, respektfuld holdning fra mistanken om økonomisk begrundet patientpleje.

24 Etik UL må til stadighed forholde sig kritisk til sit faglige arbejde. Kendskab til funktion og struktur i velfungerende 12-mandsforeninger, hvor der også arbejdes med sådan selverkendelse eller selvindsigt, anbefales. UL må være opmærksom på, at lægens faglige tiltag kan have store økonomiske konsekvenser. Almen praksis er ansvarlig for en stor del af det samlede ressourceforbrug i sundhedssektoren.

25 Vi glæder os til at se dig! Lægehuset Augustenborg

Præsentation af praksis

Præsentation af praksis Præsentation af praksis Læge Annemette Als, Kongevej 37, 6300 Gråsten, Tlf.nr. 74 65 48 20 Indledning I 1995 blev Annemette Als praktiserende læge i den ene kompagniskabs-praksis i Lægehuset i Gråsten.

Læs mere

Præsentation af praksis Lægerne Holsedore

Præsentation af praksis Lægerne Holsedore Præsentation af praksis Lægerne Holsedore Praksisbeskrivelse februar 2015 Lægerne Holsedore Skt. Anne Plads 4,underetagen 5000 Odense C Yder nr. 039489 Telefon 66142313 Historie: Lægerne Holsedore er en

Læs mere

Lægerne Toldbodvej I/S

Lægerne Toldbodvej I/S Lægerne Toldbodvej I/S Velkommen Velkommen som læge hos Lægerne Toldbodvej. Praksis er en 3-mands kompagniskabspraksis i hjertet af den maritime købsstad Svendborg. Kompagniskabet består af Gorm Palludan

Læs mere

Fårup Lægehus. Fra 1974 blev Fårup Lægepraksis omdannet til en kompagniskabspraksis, idet daværende læge optog en kompagnon.

Fårup Lægehus. Fra 1974 blev Fårup Lægepraksis omdannet til en kompagniskabspraksis, idet daværende læge optog en kompagnon. Fårup Lægehus Historisk: I forbindelse med den kraftige udbygning af sundhedsvæsenet for mere end 100 år siden nedsatte den første praktiserende læge sig i Fårup By i 1894. Der har siden, uden kontinuitetsbrud,

Læs mere

Tandsbjerg Lægehus Sønderborg den

Tandsbjerg Lægehus Sønderborg den Tandsbjerg Lægehus Sønderborg den 01.01.17 Tandsbjerg 12, 6400 Sønderborg. Tlf.nr. 7442 1201 www.tandsbjerglaegehus.dk Historie: Lægehuset i sin aktuelle placering er bygget af Knud Thorslund Andersen

Læs mere

Beskrivelse af praksis

Beskrivelse af praksis Beskrivelse af praksis Lokalisation: Klinikken er beliggende Bispebroen 2 B, 1.sal, 6100 Haderslev. Der er handikapvenlig adgang via elevator. I samme bygning findes en lægeklinik på 2. sal. Der er et

Læs mere

Lægerne Thuesvej. Praksisbeskrivelse

Lægerne Thuesvej. Praksisbeskrivelse Lægerne Thuesvej Praksisbeskrivelse Adresse: Lægerne Thuesvej 10, 6740 Bramming. Tlf: 75 17 41 00 E-mail: sek-thuesvej@mail.dk Hjemmeside: www.gangweb.dk/thuesvej Præsentation Praksis er grundlagt af Læge

Læs mere

Praksisbeskrivelse Lægehuset Søndergade 42, 9600 Aars

Praksisbeskrivelse Lægehuset Søndergade 42, 9600 Aars Praksisbeskrivelse Lægehuset Søndergade 42, 9600 Aars www.98624050.dk Den historiske baggrund for lægearbejde i Aars strækker sig tilbage til 1890 med en læge. Fra 1920 var der 2 læger i byen. Fra 1955

Læs mere

Trustrup lægehus, Århusvej 190, 8570 Trustrup. Tlf. 8633 4211. Fax 8633 4775. Praksisbeskrivelse

Trustrup lægehus, Århusvej 190, 8570 Trustrup. Tlf. 8633 4211. Fax 8633 4775. Praksisbeskrivelse Praksisbeskrivelse Vi hedder Trustrup lægehus og ligger i en landsby med et ganske stort opland ca. 10 km fra Grenaa og 50 km fra Århus. Vore patienter er en blanding af land- og byboere, mange ældre mennesker

Læs mere

Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Michael Giessing,

Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Michael Giessing, 4.2. Introduktionsprogram Beskrivelse af praksis Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Michael Giessing, læge Lars Ebbe Pedersen og læge Christina Kaas Løber. At vi

Læs mere

Præsentation af Ans Lægehus, samt lidt om uddannelsesforløbet for uddannelseslæger i Ans lægehus.

Præsentation af Ans Lægehus, samt lidt om uddannelsesforløbet for uddannelseslæger i Ans lægehus. Præsentation af Ans Lægehus, samt lidt om uddannelsesforløbet for uddannelseslæger i Ans lægehus. Præsentation af ansættelsessted og uddannelsesforløb. Ydernr. 069701 Lægehuset Teglgade 23 8643 Ans tlf.

Læs mere

Beskrivelse af praksis

Beskrivelse af praksis Beskrivelse af praksis Lægeklinikken Birthe Agerbo Gaist Gråbrødrepassagen 9, 1. th, 5000 Odense C 82134466 birthegaist@gmail.com / Klinik@birthegaist.dk Historie: Anette Møllegård startede lægeklinikken

Læs mere

Praksis beskrivelse af Lægehuset Solvang v/henrik Vagn Madsen

Praksis beskrivelse af Lægehuset Solvang v/henrik Vagn Madsen Praksis beskrivelse af Lægehuset Solvang v/henrik Vagn Madsen Støvring Støvring er en mellemstor by med ca. 7000 indbyggere og er hovedbyen i Rebild kommune. Støvring ligger ca. 20 km syd for Aalborg,

Læs mere

Lægerne Nørredige Nørredige Ringkøbing

Lægerne Nørredige Nørredige Ringkøbing Lægerne Nørredige Nørredige 28 6950 Ringkøbing Klinikkens historie: Klinikken har siden 1889 haft adresse på St. Blichersvej 12 i Ringkøbing og havde dengang navnet Lægerne St. Blichersvej. Det var en

Læs mere

PRAKSISBESKRIVELSE. Lægerne Hunderupvej, Hunderupvej 120 st, 5230 Odense M. Tlf.: 66131710/30131705 (hemmeligt) E-mail: kontakt@lhv.

PRAKSISBESKRIVELSE. Lægerne Hunderupvej, Hunderupvej 120 st, 5230 Odense M. Tlf.: 66131710/30131705 (hemmeligt) E-mail: kontakt@lhv. PRAKSISBESKRIVELSE Lægerne Hunderupvej, Hunderupvej 120 st, 5230 Odense M. Tlf.: 66131710/30131705 (hemmeligt) E-mail: kontakt@lhv.dk Hjemmeside: www.lhv.dk Christian mobil: 22555885 Daniel mobil: 20913013

Læs mere

Værdigrundlag Alle patienter behandles ligeværdigt. Behandlingen tager udgangspunkt i patientens ønsker og behov (patientcentreret).

Værdigrundlag Alle patienter behandles ligeværdigt. Behandlingen tager udgangspunkt i patientens ønsker og behov (patientcentreret). BHansen@health.sdu.dk 20090317 Kære: Lægerne Hansen og Stokholm Fisketorvet 4-6, 4 sal 5000 Odense C Historie Lægerne Bjarne Lühr Hansen og Kurt Stokholm startede samarbejdspraksis i 1992 og indgik kompagniskabspraksis

Læs mere

Lægerne Busgadehuset Frederiksgade 25,2 8000 Aarhus C

Lægerne Busgadehuset Frederiksgade 25,2 8000 Aarhus C Lægerne Busgadehuset Frederiksgade 25,2 8000 Aarhus C Beskrivelse af praksis Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Line Staehelin, læge Lars Ebbe Petersen og læge Christina

Læs mere

Uddannelsesprogram for yngre læger i Lægeklinikken Regionshospitalet Skive.

Uddannelsesprogram for yngre læger i Lægeklinikken Regionshospitalet Skive. Uddannelsesprogram for yngre læger i Lægeklinikken Regionshospitalet Skive. Kære kommende uddannelseslæge; Velkommen til Lægeklinikken. Vi ser frem til at have dig ansat her i de næste 6 måneder. Inden

Læs mere

Beskrivelse af praksis. Sct. Nicolaiklinikken ved Læge Leif Max Nielsen

Beskrivelse af praksis. Sct. Nicolaiklinikken ved Læge Leif Max Nielsen Beskrivelse af praksis Sct. Nicolaiklinikken ved Læge Leif Max Nielsen Historie Praksis blev overtaget i 1999 på Torvet 5, i Svendborg. Jeg overtog praksis efter læge Poul Haugsted. I 1995 flyttede praksis

Læs mere

KÆRE UDDDANNELSESLÆGE!

KÆRE UDDDANNELSESLÆGE! KÆRE UDDDANNELSESLÆGE VELKOMMEN til lægehuset på Ringgade 168 Vi glæder os til at møde dig og til dit ophold hos os Det er vigtigt for os at du får et godt ophold og vi vil gøre hvad vi kan for at det

Læs mere

Lægerne Bredgade 67 Struer

Lægerne Bredgade 67 Struer Lægerne Bredgade 67 Struer Lægepraksis er beliggende tæt ved centrum af Struer og har haft lokale her siden februar 2007. Læger: Anders Dahl Ingvardsen (f. 50). Været i praksis siden 1986. Tommy Stoltz

Læs mere

Ansættelsen finder sted i Tørring Lægehus Ydernummer: 052078. Adresse: Torvegade 12, 7160 Tørring. Telefon: 7580 1611

Ansættelsen finder sted i Tørring Lægehus Ydernummer: 052078. Adresse: Torvegade 12, 7160 Tørring. Telefon: 7580 1611 Ansættelsen finder sted i Tørring Lægehus Ydernummer: 052078. Adresse: Torvegade 12, 7160 Tørring. Telefon: 7580 1611 E-mail:Mail@Toerringlaegehus.dk. Hjemmeside: WWW.Toerringlaegehus.dk Lægerne: Holger

Læs mere

Beskrivelse af praksis:

Beskrivelse af praksis: Beskrivelse af praksis: Lægehuset i Uldum Ydernr.: 053058 Kirkegade 18 Tlf.: 75678900 7171 Uldum Fax: 75679247 Historie: Første læge i Uldum kom 17. august 1869. Han hed Johan Ferdinand Tesch og praktiserede

Læs mere

Vi glæder os meget til at se dig og at arbejde sammen med dig i vores klinik.

Vi glæder os meget til at se dig og at arbejde sammen med dig i vores klinik. Praksisbeskrivelse Lægerne Sønderåparken Borgvold 14 D 7100 Vejle Ydernr: 052183 Vi glæder os meget til at se dig og at arbejde sammen med dig i vores klinik. Historie Klinikkens historie fører tilbage

Læs mere

Med denne præsentation af uddannelsesforløbet hos Lægerne Slotsgade ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde.

Med denne præsentation af uddannelsesforløbet hos Lægerne Slotsgade ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde. Praksisbeskrivelse Kære kollega Med denne præsentation af uddannelsesforløbet hos Lægerne Slotsgade ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde. Lægerne Slotsgade Slotsgade 21, 1.th

Læs mere

Bryrup Lægepraksis. Du har dit eget klinikrum, fuldt udstyret med EDB ( XMO), internet-adgang, undersøgelsesleje og alt til faget hørende.

Bryrup Lægepraksis. Du har dit eget klinikrum, fuldt udstyret med EDB ( XMO), internet-adgang, undersøgelsesleje og alt til faget hørende. Bryrup Lægepraksis Til vores kommende praksisreservelæge. Bryrup 30-01-2011 Bryrup lægepraksis er en solopraksis beliggende i Bryrup by. Adressen er Sportsvej 17. Kommer du fra Silkeborg drejer du til

Læs mere

HVAD SKAL DEN STUDERENDE?

HVAD SKAL DEN STUDERENDE? 21. OKTOBER 2015 HVAD SKAL DEN STUDERENDE? Opleve at du som tutorlæge demonstrerer Sådan gør jeg, så din glæde og dit engagement ved arbejdet med patienterne smitter af på studenten. Den studerende skal

Læs mere

Åbyhøj Lægehus Silkeborgvej Åbyhøj Dato 23/05/2014

Åbyhøj Lægehus Silkeborgvej Åbyhøj Dato 23/05/2014 Åbyhøj Lægehus Silkeborgvej 262 8230 Åbyhøj Dato 23/05/2014 Kære uddannelseslæge Stort velkommen til dig fra os alle her fra Åbyhøj Lægehus. Vi håber, at du i den kommende tid vil komme til at trives i

Læs mere

Praksisbeskrivelse. Læge Kristian Egersgård Kirkestræde Fredericia Præsentation af praksis, læger og personale

Praksisbeskrivelse. Læge Kristian Egersgård Kirkestræde Fredericia Præsentation af praksis, læger og personale Praksisbeskrivelse Læge Kristian Egersgård Kirkestræde 2 7000 Fredericia Præsentation af praksis, læger og personale Velkommen til Speciallæge i almen medicin, Kristian Egersgård, ydernr.: 055387, Tlf.:

Læs mere

Lægerne Klinikgården Vestergade 22, 8850 Bjerringbro

Lægerne Klinikgården Vestergade 22, 8850 Bjerringbro Lægerne Klinikgården Vestergade 22, 8850 Bjerringbro 8668 2200 Lokalisation Praksis ligger på Vestergade 22, hvortil vi flyttede i november 2003. Byens anden praksis, som vi deler vagten fredag eftermiddag

Læs mere

Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb.

Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb. Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb. Praksisbeskrivelse Beliggenhed: Them Lægepraksis, Mølleløkken 7, 8653 Them Hjemmeside: www.themlaegepraksis.dk E-mail: them@themlaegepraksis.dk

Læs mere

Præsentation af lægehuset Lægerne Nyenstad Januar 2016

Præsentation af lægehuset Lægerne Nyenstad Januar 2016 Præsentation af lægehuset Lægerne Nyenstad Januar 2016 Lægehuset Lægerne Nyenstad Værdigrundlag Vi tilstræber, at både læger, personale og patienter trives i praksis. Vi bestræber os på, at der er en positiv

Læs mere

Lægerne i Havnegade, Havnegade 3,1, 5500 Middelfart. Tlf

Lægerne i Havnegade, Havnegade 3,1, 5500 Middelfart. Tlf Beskrivelse af praksis: Lægerne i Havnegade, Havnegade 3,1, 5500 Middelfart. Tlf. 64410942. Mail: laegerneihavnegade@live.dk Lene Glent-Madsen, mobil 20874747 Anja Sørensen, mobil 51144467 Jeff Sørensen,

Læs mere

Lægerne Fjederholt, Landbo, Krogh og Schnoor

Lægerne Fjederholt, Landbo, Krogh og Schnoor Praksisbeskrivelse for Lægerne Østerbro, Skive Lægerne Fjederholt, Landbo, Krogh og Schnoor Præsentation af praksis, lægerne og personalet Lægerne Østerbro Ydernr. 069841 Østerbro 5 Tlf.: 97520900 7800

Læs mere

Rådhuslægerne-Hårby Ydernr

Rådhuslægerne-Hårby Ydernr Rådhuslægerne-Hårby Ydernr. 040681 Mia Skytte Petersen & Erland Møss Christoffersen "Det Gamle Rådhus" Møllevej 2, 5683 Hårby telf. 64732312 fax 64732212 email: Laegerne@raadhuslaegerne-haarby.dk www.rådhuslægerne-hårby.dk

Læs mere

Karen Yde Hove 1967 Kandidat 1994 Godkendt som tutorlæge Uddannelsesansvarlig Censor i censorkorpset for lægeuddannelsen i Danmark

Karen Yde Hove 1967 Kandidat 1994 Godkendt som tutorlæge Uddannelsesansvarlig Censor i censorkorpset for lægeuddannelsen i Danmark Praksisbeskrivelse for lægerne i Møldrup Præsentation af praksis, læger og klinikpersonale. Lægerne i Møldrup Ydernr. 069949 Nørregade 15 9632 Møldrup Tlf: 86691833 Fax: 86691844 e-post: post@laegerneimoeldrup.dk

Læs mere

Lægehuset Gl. Stillingvej 409, Harlev

Lægehuset Gl. Stillingvej 409, Harlev Lægehuset Gl. Stillingvej 409, Harlev Præsentation af praksis, læger og personale Lægehuset Gl. Stillingvej 409 Ydernr.: 066788 Gl. Stillingvej 409, Tlf.: 8694 1950 8462 Harlev J. Fax: 8694 2609 www.laegehuseharlev.dk

Læs mere

Introduktion/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund

Introduktion/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund Introduktion/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund Velkommen i vores praksis. Vi håber, at du vil få et udbytterigt ophold hos os som led i din videreuddannelse. Vi vil gøre vores

Læs mere

Uddannelsesprogram for Yngre læger i lægehuset i Tarm.

Uddannelsesprogram for Yngre læger i lægehuset i Tarm. Uddannelsesprogram for Yngre læger i lægehuset i Tarm. Kære kommende uddannelseslæge. Velkommen til Lægehuset i Tarm! Vi ser frem til at have dig ansat i de kommende 6 måneder. Inden du starter hos os

Læs mere

Præsentation af praksis, læger og personale

Præsentation af praksis, læger og personale Præsentation af praksis, læger og personale Lægerne Annette V. Lund og Ole Bülow Pedersen Ydernr.: 066834 Tjelevej 17 Tlf.nr: 8742 5010 8240 Risskov Fax nr.: 8742 5019 Praksis er en 2-mands kompagniskabspraksis

Læs mere

Lægeklinikken på Ramsherred 8 er etableret af læge Ida Gjessing i 2008 og er en solopraksis med adresse og adgang fra gågaden i Aabenraa.

Lægeklinikken på Ramsherred 8 er etableret af læge Ida Gjessing i 2008 og er en solopraksis med adresse og adgang fra gågaden i Aabenraa. Praksisbeskrivelse Læge Ida Gjessing, Ramsherred 8, Aabenraa Lægeklinikken på Ramsherred 8 er etableret af læge Ida Gjessing i 2008 og er en solopraksis med adresse og adgang fra gågaden i Aabenraa. Klinikken

Læs mere

Praksisbeskrivelse Lægerne Schmidt og Brødbæk

Praksisbeskrivelse Lægerne Schmidt og Brødbæk Praksisbeskrivelse Lægerne Schmidt og Brødbæk Historie: I 2007 købte Elisabeth Schmidt og Herdis Brødbæk et ydernummer af Ole Vissing. Dengang lå praksis i Grønnegade i centrum af Odense. I 2009 købte

Læs mere

Uddannelsesprogram. Region Nord

Uddannelsesprogram. Region Nord Uddannelsesprogram Region Nord Lægerne Vejgaard Torv Vejgård Torv 1 9000 Aalborg www.98113066.dk Laegernevt@gmail.com l 1 1. Præsentation af praksis og uddannelsesforløb LÆGERNE VEJGÅRD TORV 1. Historie:

Læs mere

INTRODUKTION FOR UDDANNELSESLÆGEN.

INTRODUKTION FOR UDDANNELSESLÆGEN. INTRODUKTION FOR UDDANNELSESLÆGEN. Velkommen til praksis LÆGERNE MARGRETHEVEJ 6 6500 VOJENS telefon 7454 1735 / fax 7459 1735 Vi glæder os til at se dig. Vi er en klinik der har haft uddannelseslæger alle

Læs mere

Præsentation af uddannelsesforløbet og praksis Adressen Klinikken Lægerne Elsebeth Rasmussen Inger Ahnfeldt-Mollerup Peder Ahnfeldt-Mollerup

Præsentation af uddannelsesforløbet og praksis Adressen Klinikken Lægerne Elsebeth Rasmussen Inger Ahnfeldt-Mollerup Peder Ahnfeldt-Mollerup Præsentation af uddannelsesforløbet og praksis Adressen Gunhilds Plads 4 A, Vejle Tlf. 75836222 eller 75822708 Hjemmeside: www.lægehusetvejle.dk Lægehuset ligger midt i Vejle by, tæt på apoteker og gågade,

Læs mere

Præsentation af praksis, læger og personale

Præsentation af praksis, læger og personale Præsentation af praksis, læger og personale Lægerne Annette V. Lund og Ole Bülow Pedersen Ydernr: 066834 Tjelevej 17 Tlf 87425010 8240 Risskov. Fax: 87425019 Praksis er en 2-mands kompagniskabspraksis

Læs mere

LOGBOG. For praktik og undervisning i klinikophold akut-kronisk kurset. Stud.med. Studienummer. Sygehus. Afdeling

LOGBOG. For praktik og undervisning i klinikophold akut-kronisk kurset. Stud.med. Studienummer. Sygehus. Afdeling LOGBOG For praktik og undervisning i klinikophold akut-kronisk kurset Stud.med. Studienummer Sygehus Afdeling Kære studerende Klinik på hospitalsafdeling og almen praksis Alle studerende skal i klinikophold

Læs mere

Praksisbeskrivelse. Læge Christian Vejlø

Praksisbeskrivelse. Læge Christian Vejlø Om lægehuset Praksisbeskrivelse Læge Christian Vejlø Læge Christian Vejlø er en solopraksis, som er en del af et lægehus med i alt 3 praktiserende læger samt deres personale. Yderligere er der løbende

Læs mere

Vores praksis Lægerne 1. Sal, Sygehusvej 7, 8660 Skanderborg består af 4 læger:

Vores praksis Lægerne 1. Sal, Sygehusvej 7, 8660 Skanderborg består af 4 læger: Hjemmeside: www.lagerne1sal.dk Vores praksis Lægerne 1. Sal, Sygehusvej 7, 8660 Skanderborg består af 4 læger: o Maria Boas (1971) o Lisbeth Schøler Rosborg (1962) o Claus Orloff Juhl (1961) o Peter Voss

Læs mere

Præsentation af uddannelsesforløbet og ansættelsesstedet

Præsentation af uddannelsesforløbet og ansættelsesstedet Præsentation af uddannelsesforløbet og ansættelsesstedet Lægerne Haslund & Ingerslev Næsbyhovedvej 5 5270 Odense N Yder nr. 042242 Tlf: 66 18 07 09 Vores praksis: September 2010 overtog vi en tomands kompagniskabspraksis

Læs mere

Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb.

Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb. Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb. Praksisbeskrivelse Beliggenhed: Them Lægepraksis, Mølleløkken 7, 8653 Them Hjemmeside: www.themlaegepraksis.dk E-mail: them@themlaegepraksis.dk

Læs mere

Velkommen hos Lægerne i Nibe

Velkommen hos Lægerne i Nibe Velkommen hos Lægerne i Nibe Opdateret aug.2018 Indledning Aktuelle beskriver arbejdsstedet, arbejdsforhold og arbejdsgange. Præsentation af huset Lægerne i Nibe er en 7-mands kompagniskabspraksis, som

Læs mere

Uddannelsesprogram for xx Stilling i Almen Medicin 2015

Uddannelsesprogram for xx Stilling i Almen Medicin 2015 Den Lægelige Videreuddannelse Uddannelsesprogram for xx Stilling i Almen Medicin 2015 Møllegade Lægehus Møllegade 20 6400 Sønderborg Kære. Du har fået en uddannelsesstilling i vores lægehus og vi glæder

Læs mere

Lægehuset Ryomgård www.ryomdoktor.dk

Lægehuset Ryomgård www.ryomdoktor.dk Lægehuset Ryomgård www.ryomdoktor.dk Velkommen til Lægehuset Ryomgård, som er relativ nyopført 2006 og særlig bygget og indrettet som et velfungerende lægehus. Historisk set har der været lægepraksis siden

Læs mere

Praksisbeskrivelse for Lægerne Østervold

Praksisbeskrivelse for Lægerne Østervold Praksisbeskrivelse for Lægerne Østervold Lægerne Østervold, Østervold 20, 4.sal 8900 Randers C Tlf.: 86417900 Ydernr.: 065080 www.lægerneøstervold.dk Læger Praksis er en 3-mandskompagniskabspraksis med

Læs mere

BESKRIVELSE AF PRAKSIS

BESKRIVELSE AF PRAKSIS BESKRIVELSE AF PRAKSIS Lokalisation Lægerne Eithz og Væsel JC Stillingsvej 37 7800 Skive Tlf: 97521088, 26751088 Ydernr:070734 E-mail: klinik@etihz-vaesel.dk Internet adresse: www.eithz-vaesel.dk By praksis

Læs mere

Vi er i samarbejde med Lægerne Venusvej afd. Øst. (Marianne Bendtsen og Troels Kjær Hansen).

Vi er i samarbejde med Lægerne Venusvej afd. Øst. (Marianne Bendtsen og Troels Kjær Hansen). PRAKSIS HISTORIE Tidligere Lægepraksis : Gothersgade 57, 7000 Fredericia. Periode: 1917-2003 Nu Lægekompagniet Tina Asp Hansen, Maribel Kjærhus, Lis Thomsen, Mogens Zarling Venusvej 2, 7000 Fredericia.

Læs mere

Præsentation af praksis Lægerne Randlevvej Lægerne: Praksismedarbejdere:

Præsentation af praksis Lægerne Randlevvej Lægerne: Praksismedarbejdere: Præsentation af praksis Lægerne Randlevvej : Praksis er et kompagniskab og delepraksis, som har sin baggrund i en solopraksis, som tidligere var lokaliseret i centrale Odder. Else Marie Larsen drev denne

Læs mere

Introduktionspapirer/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund

Introduktionspapirer/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund Introduktionspapirer/praksisbeskrivelse til uddannelseslæger hos Lægerne Marielund Velkommen i vores praksis. Vi håber, at du vil få et udbytterigt ophold hos os som led i din videreuddannelse. Vi vil

Læs mere

Lægehuset Ferritslev

Lægehuset Ferritslev Lægehuset Ferritslev Praksisbeskrivelse Adresse: Lægehuset Ferritslev Ørbækvej 871 B 5863 Ferritslev Ydernummer: 042781 Tlf.nummer: 65981002 Hjemmeside: www.lægehusetferritslev.dk Facebook: Lægehuset Ferritslev

Læs mere

Praksis drives som kompagniskabspraksis fra lejede lokaler. Vi råder over 273 m2. Vi har ca 3200 patienter pr. 1.3.2015.

Praksis drives som kompagniskabspraksis fra lejede lokaler. Vi råder over 273 m2. Vi har ca 3200 patienter pr. 1.3.2015. Praksisnavn: Familielægerne Store Torv V/Lone Bækby & Rune Christiansen Store Torv 5 1.sal, t.h. 8000 Århus C Telefon:86201199, Fax:86201170.Mobil Lone: 61268620, mobil Rune: 31653277. Vores akutnummer:

Læs mere

Uddannelsesprogram. Brenderup Lægehus. Rugårdsvej 195, 5464 Brenderup. Tlf:

Uddannelsesprogram. Brenderup Lægehus.  Rugårdsvej 195, 5464 Brenderup. Tlf: Uddannelsesprogram Brenderup Lægehus www.brenderuplægehus.dk 2017 Rugårdsvej 195, 5464 Brenderup. Tlf: 64441007 Indholdsfortegnelse: 1. Om Brenderup Lægehus 2. Introduktion 3. KBU 4. Introduktionsstilling

Læs mere

Temadag 16. februar 2009. Jesper Thorøe, uddannelseskoordinator

Temadag 16. februar 2009. Jesper Thorøe, uddannelseskoordinator Temadag 16. februar 2009 Formiddagens program Kaffe og præsentation. Om uddannelseskoordinatoren. Lidt om arbejdet i almen praksis. Erfaringer og udfordringer. Målbeskrivelsen og uddannelsesprogrammer.

Læs mere

Ansættelses finder sted hos Lægerne Elmira Christensen & Dorthe Olsen, Klinikfællesskabet Nørrestræde 1, 8900 Randers fra 1/5 2013 til 31/10 2013.

Ansættelses finder sted hos Lægerne Elmira Christensen & Dorthe Olsen, Klinikfællesskabet Nørrestræde 1, 8900 Randers fra 1/5 2013 til 31/10 2013. 2. Præsentation af uddannelsesforløbet og ansættelsesstedet. I-stillingen er halvårlig og er ikke koblet formelt til øvrige elementer i specialeuddannelsen i almen medicin. Indehaveren af denne stilling

Læs mere

Beskrivelse af Lægehuset i Strib

Beskrivelse af Lægehuset i Strib Adresse: Idrætsvej 21, Strib 5500 Middelfart Tlf.: 64 40 10 66 Fax: 64 401 056 Hjemmeside: www.64401066.dk Beskrivelse af Lægehuset i Strib Læger i kompagniskabet: Vibeke Munch-Jensen født 1960 Kandidat

Læs mere

Navn Lægerne Næsbyhovedvej Lægerne Dorthe Licht, Kai Juul Petersen og Kirsten Zwisler Næsbyhovedvej Odense N Ydernr Tlf.

Navn Lægerne Næsbyhovedvej Lægerne Dorthe Licht, Kai Juul Petersen og Kirsten Zwisler Næsbyhovedvej Odense N Ydernr Tlf. Præsentation af praksis Navn Lægerne Næsbyhovedvej Lægerne Dorthe Licht, Kai Juul Petersen og Kirsten Zwisler Næsbyhovedvej 5 5270 Odense N Ydernr. 040118 Tlf. 6618 0323 Praksis er en kompagniskabspraksis

Læs mere

Praksisbeskrivelse for Lægerne Banepladsen

Praksisbeskrivelse for Lægerne Banepladsen Praksisbeskrivelse for Lægerne Banepladsen April 2018 Lægehuset Lægehuset er bygget i år 2000 og har tilmeldt ca. 5.200 gruppe 1 patienter og næsten ingen gruppe 2 patienter. Vi er en 3-mands kompagniskabspraksis

Læs mere

KBU Kompetencevurderingsskemaer

KBU Kompetencevurderingsskemaer KBU Kompetencevurderingsskemaer Kort brugsvejledning: Kompetencevurderingsskemaerne på de følgende sider relaterer sig til de 16 kompetencer som skal opnås i KBU uddannelsen jf. målbeskrivelsen fra 2016.

Læs mere

Praksisbeskrivelse. Lægerne Nr. Voldgade 58, Nyborg

Praksisbeskrivelse. Lægerne Nr. Voldgade 58, Nyborg Praksisbeskrivelse Lægerne Nr. Voldgade 58, Nyborg Kære Inden længe skal du i et uddannelsesforløb hos Lægerne Nr. Voldgade 58, Nyborg, og vi sender dig hermed en praksisbeskrivelse, så du på forhånd kan

Læs mere

Lægerne i Skårup. Historie

Lægerne i Skårup. Historie Lægerne i Skårup Østergade 59, 5881 Skårup Tlf: 6223 1019 Hjemmeside: www.laegerneiskaarup.dk Lægerne i Skårup Vi er en 3 mands kompagniskabspraksis, der drives som delepraksis med 3 læger på 2 kapaciteter.

Læs mere

Lægehuset Gl. Stillingvej 409, Harlev

Lægehuset Gl. Stillingvej 409, Harlev Lægehuset Gl. Stillingvej 409, Harlev Præsentation af praksis, læger og personale Adresse: Gl. Stillingvej 409, 8462 Harlev J. Tlf.: 86 94 19 50 Fax: 86 94 26 09 Ydernr.: 066788 Web: www.laegehusetharlev.dk

Læs mere

Praksispræsentation: Personale: Læger: 3 fuldtidslæger på 3 ydernumre, alle speciallæger i almen medicin. Sekretær: Receptionist: Sygeplejersker:

Praksispræsentation: Personale: Læger: 3 fuldtidslæger på 3 ydernumre, alle speciallæger i almen medicin. Sekretær: Receptionist: Sygeplejersker: Lægerne Slemming, Fly og Mehnert Lægerne Slemming, Fly og Mehnert Hinneruplægerne Herredsvej 25 8382 Hinnerup Ydernummer: 066656 Tlf: 8762 2070 www.hinneruplægerne.dk Praksispræsentation: Praksis er en

Læs mere

LÆGERNE MIDDELFARTVEJ 129

LÆGERNE MIDDELFARTVEJ 129 LÆGERNE MIDDELFARTVEJ 129 Praksisbeskrivelse Adresse: Lægerne Middelfartvej 129, Middelfartvej 129, 1., 5200 Odense V Tlf.: 66 16 63 35 E-mail: Hjemmeside: Hannenybo@dadlnet.dk, mettehesselbjerg@hotmail.com,

Læs mere

Præsentation af praksis, læger og personale for uddannelseslæge

Præsentation af praksis, læger og personale for uddannelseslæge Præsentation af praksis, læger og personale for uddannelseslæge Velkommen til vores Praksis Praksisbeskrivelse Lægerne Agnethe Bak Jensen og Steen Larsen Teglgårdsparken 100 1. sal 5500 Middelfart Ydernr:

Læs mere

Praksisbeskrivelse. Historie

Praksisbeskrivelse. Historie Praksisbeskrivelse Lægerne i Langå i/s Alléen 1, 8870 Langå Ydernr. 064904 Tlf. nr. 86461399 Fax nr. 86462398 www.langaalaegerne.dk e-mail: mail@langaalaegerne.dk Lægehuset i Langå er placeret centralt

Læs mere

Beskrivelse af Lægehuset i Strib Adresse: Idrætsvej 21, Strib 5500 Middelfart Tlf.: Fax: Hjemmeside:

Beskrivelse af Lægehuset i Strib Adresse: Idrætsvej 21, Strib 5500 Middelfart Tlf.: Fax: Hjemmeside: Beskrivelse af Lægehuset i Strib Adresse: Idrætsvej 21, Strib 5500 Middelfart Tlf.: 64 40 10 66 Fax: 64 401 056 Hjemmeside: www.64401066.dk Læger i kompagniskabet: Vibeke Munch-Jensen, født 1960 Kandidat

Læs mere

Beskrivelse af praksis:

Beskrivelse af praksis: Beskrivelse af praksis: Læge Tine Dreijer APS Skovvej 11 5610 Assens Tlf. 64715020 Fax 64711459 Hjemmeside www.64715020.dk Praksis har tidligere været både solo- og kompagniskabspraksis. Der er tilmeldt

Læs mere

Præsentation af Hans Asger Holmsgaards lægepraksis i Thyborøn

Præsentation af Hans Asger Holmsgaards lægepraksis i Thyborøn Præsentation af Hans Asger Holmsgaards lægepraksis i Thyborøn Thyborøn Thyborøn er en lille fiskerby med ca. 2600 indbyggere beliggende på nordspidsen af den 10 km lange Harboøre Tange. Harboøre er et

Læs mere

Praksisbeskrivelse for uddannelseslæger i Brørup lægehus:

Praksisbeskrivelse for uddannelseslæger i Brørup lægehus: Praksisbeskrivelse for uddannelseslæger i Brørup lægehus: Indhold: Værdigrundlag og visioner: Side 1 Historie: 1 Patientgrundlag: 2 Læger og personale: 2 Arbejdsdagen i Brørup lægehus: 3 Supervision af

Læs mere

Præsentation af praksis, læger og personale

Præsentation af praksis, læger og personale Præsentation af praksis, læger og personale Lægerne Jesper Kjeldgaard, Alf Steen Lødrup & Ole Melskens Mikkelsen Dytmærsken 9, 8900 Randers Vi er 3 læger i gruppepraksis dvs. egne patienter og eget ydernummer,

Læs mere

Praksisbeskrivelse Bredsten Lægehus

Praksisbeskrivelse Bredsten Lægehus Praksisbeskrivelse Bredsten Lægehus Historie I 1975 åbnede Jens Andersen solopraksis som såkaldt nul-praksis. I byen var i forvejen en anden solo-læge i det gamle lægehus, som blev åbnet i 1866. I 2000,

Læs mere

Praksisbeskrivelse Lægerne J. B. Winsløws Vej

Praksisbeskrivelse Lægerne J. B. Winsløws Vej Historie Januar 2005 blev APU Odense (almen praksis med tilknytning til Syddansk Universitet) etableret, efter opkøb af 4 lokale solo praksis. Praksis var da ejet af APU fonden, som var etableret af Amtsrådsforeningen

Læs mere

Lægeklinikken Hans Bertelsen, 5970 Ærøskøbing. Tlf.: 66 16 63 35/.. (hemmeligt), E-mail: hhb@dadlnet.dk. Hjemmeside: www.arredoc.

Lægeklinikken Hans Bertelsen, 5970 Ærøskøbing. Tlf.: 66 16 63 35/.. (hemmeligt), E-mail: hhb@dadlnet.dk. Hjemmeside: www.arredoc. Godkendt 1.11.2014 Martin Munk. Beskrivelse af praksis Lægeklinikken Hans Bertelsen, 5970 Ærøskøbing. Tlf.: 66 16 63 35/.. (hemmeligt), E-mail: hhb@dadlnet.dk. Hjemmeside: www.arredoc.dk Historie: Jeg

Læs mere

Praksisbeskrivelse, Lægehuset i Padborg

Praksisbeskrivelse, Lægehuset i Padborg Praksisbeskrivelse, Lægehuset i Padborg Lægerne i Padborg, Lægehuset i Padborg, Trækobbel 6, 6330 Padborg Ydernr.: 044792, tlf. : 74671375, fax: 74671788, e-mail: doc@docbov.dk Lægehuset i Padborg, Trækobbel

Læs mere

Nuværende læger Kamila Marie Kallas har været her siden 2015 og Egon Jensen siden 2004.

Nuværende læger Kamila Marie Kallas har været her siden 2015 og Egon Jensen siden 2004. Praksisbeskrivelse: Vi håber du vil få et udbytterigt ophold hos os, som led i din videre uddannelse. Du vil få en grundig introduktion og du forventes naturligvis at gøre løbende brug af vores hjælp og

Læs mere

Beskrivelse af egen praksis:

Beskrivelse af egen praksis: Beskrivelse af egen praksis: Lokalisation: Vesterbro 101, 1. tv. 9000 Aalborg Jeg har tilmeldt ca. 1870 patienter, hvoraf 200 er børn. Der er kun ganske få gruppe II patienter. Praksishistorie: I sin tid

Læs mere

Haarbylægerne. Præsentation for uddannelseslæger

Haarbylægerne. Præsentation for uddannelseslæger Haarbylægerne Præsentation for uddannelseslæger Kære: Med denne præsentation af uddannelsesforløbet ved Haarbylægerne, ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde. Vi vil gerne have,

Læs mere

Beskrivelse af afdelingen/praksis

Beskrivelse af afdelingen/praksis Beskrivelse af afdelingen/praksis Praksisbeskrivelse Lægerne på Odensevej Odensevej 29C 5610 Assens Tlf 64715020 Hjemmeside http://www.64715020.dk/ Fax 64711459 Praksis har tidligere været en solopraksis,

Læs mere

Lægerne Okholm og Andersen Ydernr.: 066389 Park Alle 1, 2.sal th. Tlf.: 86 12 09 66 8000 Århus C. Fax: 87186727

Lægerne Okholm og Andersen Ydernr.: 066389 Park Alle 1, 2.sal th. Tlf.: 86 12 09 66 8000 Århus C. Fax: 87186727 Præsentation af almen praksis: lægerne Okholm og Andersen Lægerne Okholm og Andersen Ydernr.: 066389 Park Alle 1, 2.sal th. Tlf.: 86 12 09 66 8000 Århus C. Fax: 87186727 Praksis er en 3-mands kompagniskabspraksis

Læs mere

Praksisbeskrivelse Lægerne Rolighedsvej

Praksisbeskrivelse Lægerne Rolighedsvej Praksisbeskrivelse Lægerne Rolighedsvej Lægerne Rolighedsvej Rolighedsvej 45 B, 1. Sal 8240 Risskov Tlf. nr: 86177911 www.86177911.dk Ydernummer : 071005 Praksispræsentation: Praksis er en kompagniskabspraksis

Læs mere

Lægehuset Ryomgård

Lægehuset Ryomgård Lægehuset Ryomgård www.ryomdoktor.dk Velkommen til Lægehuset Ryomgård, som er relativ nyopført 2006 og særlig bygget og indrettet som et velfungerende lægehus. Historisk set har der været lægepraksis siden

Læs mere

Uddannelsesprogram for praksisreservelæge i Basisuddannelse. Først og fremmest håber vi på at du bliver glad for at være her!

Uddannelsesprogram for praksisreservelæge i Basisuddannelse. Først og fremmest håber vi på at du bliver glad for at være her! Velkommen til vor praksis i Gørding! Først og fremmest håber vi på at du bliver glad for at være her! Vi har haft reservelæger/amanuensis i mange år, og vi oplever at det i alt fald beriger vores dagligdag

Læs mere

Velkommen. Dagens mål: Den nye uddannelse og nye metoder Brush-up på i forvejen kendt viden Erfaringsudveksling

Velkommen. Dagens mål: Den nye uddannelse og nye metoder Brush-up på i forvejen kendt viden Erfaringsudveksling Velkommen Dagens mål: Den nye uddannelse og nye metoder Brush-up på i forvejen kendt viden Erfaringsudveksling Hvad kan jeg - som tutorlæge - udsættes for? Klinisk basislæge ( KBU ) Intro læge Fase 1 Fase

Læs mere

Praksisbeskrivelse Bredsten Lægehus I/S

Praksisbeskrivelse Bredsten Lægehus I/S Praksisbeskrivelse Bredsten Lægehus I/S Historie Praksis er oprettet 1/9 2017 ved en sammenlægning af 2 lægehuse. Lægehuset i Bredsten og lægehuset i Gadbjerg. Begge lægehuse har eksisteret i mange år.

Læs mere

Konkretisering af målene i den almen medicinske del af KBU

Konkretisering af målene i den almen medicinske del af KBU Konkretisering af målene i den almen medicinske del af KBU Din tutorlæge er.. I kliniske basisuddannelse i almen medicin skal basislægen arbejde med følgende mål: Mål 1 Modtage, vurdere og initiere behandling

Læs mere

LÆGERNE VESTERGADE 8 Vestergade 8, Holstebro

LÆGERNE VESTERGADE 8 Vestergade 8, Holstebro LÆGERNE VESTERGADE 8 Vestergade 8, 1 7500 Holstebro Klinikken har ligget i Vestergade siden 2005. Praksis er en to-mands kompagniskabspraksis med 3 læger og status som delepraksis, hvilket betyder at patient-tallet

Læs mere

Introduktionsstilling i almen medicin. i praksis: i Region:

Introduktionsstilling i almen medicin. i praksis: i Region: Uddannelsesprogram for Introduktionsstilling i almen medicin i praksis: i Region: 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning side 3 2. Præsentation af uddannelsesforløbet og ansættelsesstedet side 4 3. Præsentation

Læs mere

Praksisbeskrivelse, Trøjborg Lægehus, Trøjborgvej 60, st., 8200 Århus

Praksisbeskrivelse, Trøjborg Lægehus, Trøjborgvej 60, st., 8200 Århus Praksisbeskrivelse, Trøjborg Lægehus, Trøjborgvej 60, st., 8200 Århus Præsentation af praksis, læger og personale Velkommen! Trøjborg Lægehus, ydernr.: 070874, Trøjborgvej 60, st., 8200 Århus N, Tlf.:

Læs mere

Telefon: 86 20 11 99, Fax: 86 20 11 70, Mobil Jens: 21 45 65 88, Mobil Karen: 23 46 46 88.

Telefon: 86 20 11 99, Fax: 86 20 11 70, Mobil Jens: 21 45 65 88, Mobil Karen: 23 46 46 88. Praksisnavn: Lægerne Frost og Bækby Store Torv 5 1.sal 8000 Århus C Telefon: 86 20 11 99, Fax: 86 20 11 70, Mobil Jens: 21 45 65 88, Mobil Karen: 23 46 46 88. Mobil Lone: 61 26 86 20 Ydernummer: 067733

Læs mere

Beskrivelse af praksis

Beskrivelse af praksis Beskrivelse af praksis Kontaktoplysninger Lægerne Banepladsen Banepladsen 15, 5450 Otterup Tlf.: 64 82 10 27 / 22 74 00 27 (Mobil) Mail: mail@laegernebanepladsen.dk Hjemmeside: www.laegernebanepladsen.dk

Læs mere