Bestemmelser om udbud og tilbud Rammeaftale VIKING-projektsekretær for EasyWay VIKING sekretariatet. Oktober 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestemmelser om udbud og tilbud Rammeaftale VIKING-projektsekretær for EasyWay VIKING sekretariatet. Oktober 2014"

Transkript

1 Bestemmelser om udbud og tilbud Rammeaftale VIKING-projektsekretær for EasyWay VIKING sekretariatet Oktober 2014

2 2 af 10 Indholdsfortegnelse BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD ALMENT ORIENTERING Ordregiver Rammeaftalerne UDBUD Udbudsform Udbudsmateriale To-kuvert system og bedømmelsens faser Udvælgelse Serviceattest Kriterier for udvælgelse (egnethed) Tildeling Generelt Økonomisk mest fordelagtige tilbud Tildelingsmodel Resultat af bedømmelsen Indgåelse af rammeaftaler SPØRGSMÅL TIL UDBUDSMATERIALET TILBUD Alternativer Forbehold Aflevering af tilbud Dokumenter der skal vedlægges tilbuddet Vedståelse Vederlag... 9 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG)... 10

3 3 af 10 BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD 1. ALMENT Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) indeholder dels orienterende oplysninger om det udbudte projekt, dels bindende bestemmelser for udbud og tilbud. BUT er gældende frem til indgåelse af kontrakt, hvorefter BUT bortfalder. 2. ORIENTERING Aftalen omfatter teknisk konsulentassistance som "VIKING-projektsekretær" for EasyWay VIKING sekretariatet, der ledes af Trafikledelsesområdet, i forbindelse med afrapportering og afslutningen af projekter under NEXT-ITS, EIP, EIP+ og CEF Call, nærmere beskrevet i bilag 1. Opgavetyperne er nærmere beskrevet i bilag 1 Rammeaftale vedrørende Konsulentassistance i forbindelse med "VIKING-projektsekretær" for EasyWay VIKING sekretariatet Beskrivelse af ydelserne. 2.1 ORDREGIVER Opgaven udbydes af: Vejdirektoratet Niels Juels Gade 13, Postboks København K Yderligere oplysninger om Vejdirektoratet kan findes på: Den bydende og den tilbudsgivere, der senere indgås rammeaftale med, benævnes tilbudsgiver eller konsulent. 2.2 RAMMEAFTALERNE Vejdirektoratet vil ud fra de opstillede tildelingskriterier og tilhørende underkriterier bedømme tilbuddene som anført i BUT, afsnit 3.5, og herefter indgå rammeaftaler med op til 3 tilbudsgivere. Tildelingskriteriet er det økonomisk mest fordelagtige tilbud. Rammeaftalen forventes indgået ultimo december Rammeaftalerne løber i 24 måneder, således at der i denne periode kan tildeles konsulentaftaler (rekvisition) på baggrund af rammeaftalen. En konkret konsulentaftale kan således løbe i en periode, der slutter efter udløbet af de 24 måneder.

4 4 af 10 Rammeaftalen inkluderer option på forlængelse i 2 gange 12 måneder. Rammeaftalen er ikke eksklusive, dvs. Vejdirektoratet kan i konkrete situationer vælge at indgå konsulentaftale med konsulenter, der ikke har en rammeaftale. Vejdirektoratet er endvidere ikke forpligtet til at aftage ydelser fra tilbudsgiveren, dvs. tilbudsgiveren er ikke garanteret nogen minimumsomsætning hidrørende fra rammeaftalen. Tilbudsgiverne skal i forbindelse med tilbuddet angive 1 medarbejdere, der er allokeret til løsning af opgaver for Vejdirektoratet under den udbudte rammeaftale. 3. UDBUD 3.1 UDBUDSFORM Opgaven udbydes i offentligt udbud i henhold til Udbudsdirektivet for den offentlige sektor (direktiv 2004/18/EF af 31. marts 2004). Tilbud skal afgives på dansk. Bilag (dokumentation) til tilbuddet kan være på engelsk. Kontrakt- og arbejdssproget er dansk/engelsk. Udbudsbekendtgørelsen er bekendtgjort i EU-tidende samt på Vejdirektoratets Leverandørportal på Leverandørportalen Aktuelle udbud. Alt udbudsmateriale er tilgængeligt på Vejdirektoratets Leverandørportal. 3.2 UDBUDSMATERIALE Udbudsmaterialet omfatter følgende: Eventuelle rettelsesblade udarbejdet i tilbudsfasen, jfr. afsnit 5 Nærværende Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT), dateret oktober 2014 Tilbudsliste (TBL), dateret oktober 2014 Bilag 1 Rammeaftale vedrørende "VIKING-projektsekretær" for EasyWay VIKING sekretariatet Beskrivelse af ydelserne Bilag 2 Udkast til rekvisition under rammeaftale om "VIKING-projektsekretær" for EasyWay VIKING sekretariatet, dateret oktober 2014 Bilag 3 Udkast til rammeaftale om "VIKING-projektsekretær" for EasyWay VIKING sekretariatet, dateret oktober TO-KUVERT SYSTEM OG BEDØMMELSENS FASER Vejdirektoratet vil gennemføre dette udbud ved anvendelse et to-kuvert system. Konsulenten skal derfor aflevere tilbuddet i to dele som nærmere beskrevet i afsnit 3.5. Bedømmelsen sker i 3 faser:

5 5 af Tilbudskuverter mærket Del 2 - øvrige tilbudsdokumenter åbnes, og der sker en udvælgelse, som beskrevet i afsnit 3.4, hvor ukonditionsmæssige tilbud forkastes. 2. På baggrund af det øvrige indhold i samme kuvert sker der herefter en bedømmelse af det kvalitative underkriterium, som beskrevet i afsnit 3.5. Meddelelse om resultatet af denne evaluering udsendes til de bydende. 3. Kuverter mærket Del 1 - Pris åbnes, og der sker en bedømmelse af underkriteriet Pris. Meddelelse om tildeling af kontrakt udsendes til de bydende. 3.4 UDVÆLGELSE Serviceattest Den tilbudsgiver, med hvem Vejdirektoratet agter at indgå rammeaftale, skal - forinden kontraktindgåelse - fremlægge serviceattest fra Erhvervsstyrelsen eller tilsvarende dokumentation, jf. artikel 45, stk. 3 i udbudsdirektivet Kriterier for udvælgelse (egnethed) Kriterier for udvælgelse fremgår af udbudsbekendtgørelsens pkt. III.2). 3.5 TILDELING Generelt Kriteriet for tildeling er det økonomiske mest fordelagtige tilbud Økonomisk mest fordelagtige tilbud To underkriterier indgår i tilbudsbedømmelsen: A Pris B Kompetencer Vægtning: Der vil blive anvendt nedenstående vurderingsmodel med den anførte vægtning: Pris 40 % Samlet kompetenceprofil 60 % Tildelingsmodel Hvert underkriterium bedømmes ud fra en karakterskala, jf. nedenstående. Summen af de vægtede karakterer for de enkelte underkriterier udgør den samlede karakter. Den samlede karakter kan blive maksimalt 10,00.

6 6 af 10 Bedømmelse af underkriterium A Pris: Laveste tilbud tildeles karakteren 10. Et tilbud, der er 3,7 mio. kr. over laveste pris tildeles karakteren 0. De øvrige tilbudskarakterer findes ved retlinet interpolation og ekstrapolation. Tilbud, der ligger højere end 4 mio. kr. over laveste pris tildeles negativ karakter. Bedømmelse af underkriterium B Samlet kompetenceprofil: Vejdirektoratet vil bedømme dette underkriterium på grundlag af følgende elementer: Vejdirektoratet lægger vægt på, at den tilbudte medarbejder, der er allokeret til løsning af opgaverne for Vejdirektoratet under den udbudte rammeaftale har en samlet kompetenceprofil, der sandsynliggør, at de arbejdsopgaver, jf. beskrivelsen i bilag 1, som Vejdirektoratet forventes at få behov for bistand til, kan løses af den tilbudte medarbejder. Der skal vedlægges CV for den tilbudte medarbejder, der indeholder en oversigt over tidligere erfaringer, herunder en oversigt over de betydeligste tilsvarende opgaver, som medarbejderen har udført i de seneste 5 år med angivelse af opgavens art, honorar og udførelsesperiode. CV og oversigt bedes ikke overstige to A4 sider. Der skal vedlægges en redegørelse for den pågældende medarbejders mulighed for at løse de beskrevne forventede opgaver, som Vejdirektoratet kan få behov for bistand til. Redegørelsen bedes ikke over-stige 2 A4 sider. Der vil her blive lagt vægt på, at den tilbudte medarbejder kan repræsentere Vejdirektoratet, herunder forstå og kommunikere Vejdirektoratets strategier og politik på området. Ved bedømmelse af kvalitative underkriterier anvendes en 11-trins karakterskala fra 0 til 10. Delkriteriet Samlet kompetenceprofil vurderes på en skala fra 0-10, hvor 10 point gives til det tilbud, der fuldt ud opfylder Vejdirektoratets behov i forhold til den udbudte opgave og hvor 0 point gives til det tilbud, der kun netop opfylder Vejdirektoratets behov i forhold til den udbudte opgave. De øvrige karakterer er beskrevet nedenfor. Karakter Beskrivelse 10 Gives for det fremragende tilbud som bedst muligt opfylder underkriteriet med ingen eller få uvæsentlige undtagelser Gives for tilbud med god opfyldelse af underkriteriet 6 5 Gives for tilbud med middel tilfredsstillende opfyldelse af underkriteriet 4 3 Gives for tilbud med mindre tilfredsstillende opfyldelse af underkriteriet Gives for tilbud, som kun netop er konditionsmæssigt (underkriteriet lige netop opfyldt)

7 7 af 10 Mellemliggende karakterer finder anvendelse til at udtrykke nuancer i forhold til ovenstående definition af skalaen. Der behøves ikke foreligge tilbud, der opnår 10, henholdsvis 0 point Resultat af bedømmelsen Det tilbud, som opnår den højeste totalværdi er det økonomisk mest fordelagtige tilbud. Tilbuddene rangeres i henhold til deres totalværdi. Et tilbuds totalværdi findes ved produktsummen af vægte og karakterer for Pris og Kompetencer: Totalværdi = (Vp Kp) + (Vk Kk), hvor Vp er vægt for pris Kp er karakter for pris Vk er vægt for kompetencer Kk er karakter for kompetencer Totalværdien kan således maximalt blive Indgåelse af rammeaftaler Vejdirektoratet agter af indgå op til 1 rammeaftale. Tildeling sker ud fra rangfølgen i totalværdi, jf. afsnit SPØRGSMÅL TIL UDBUDSMATERIALET Såfremt udbudsmaterialet giver anledning til afklarende spørgsmål, kan den bydende fremsende sådanne spørgsmål til Vejdirektoratet senest 10 kalenderdage før tilbudsfristens udløb. Alle spørgsmål, der modtages senest 10 arbejdsdage før tilbudsfristens udløb, kan påregnes besvaret senest 6 kalenderdage før tilbudsfristens udløb. Spørgsmål, der modtages efter mindre end 10 arbejdsdage før tilbudsfristens udløb, vil blive besvaret, såfremt det er muligt at uploade svar senest 6 kalenderdage før tilbudsfristens udløb. Alle henvendelser skal ske skriftligt via til abas@vd.dk med CC til thwr@vd.dk. Udbuddets titel og spørgsmålets emne skal fremgå mailens emnebeskrivelse: Rammeaftale "VIKINGprojektsekretær" for EasyWay VIKING sekretariatet Spørgsmål vedr. < >. Vejdirektoratet offentliggør spørgsmål og tilhørende besvarelse offentliggjort på Leverandørportalen Aktuelle udbud senest 6 kalenderdage før tilbudsfristens udløb. Det vil ikke af besvarelsen fremgå, hvem der har stillet de pågældende spørgsmål.

8 8 af 10 Vejdirektoratet forbeholder sig ret til at offentliggøre supplerende meddelelser i form af rettelsesblade, der erstatter eller supplerer dele af udbudsmaterialet, indtil 6 kalenderdage før tilbudsfristens udløb. Supplerende meddelelser offentliggøres på Vejdirektoratets eget initiativ eller som følge af afklarende spørgsmål rejst af de bydende. Supplerende meddelelser vil blive gjort tilgængeligt på Leverandørportalen Aktuelle udbud 5. TILBUD 5.1 ALTERNATIVER Der modtages ikke alternative bud. 5.2 FORBEHOLD Håndtering af forbehold vil foregå som beskrevet nedenfor såvel ved vurdering af tilbud på rammeaftalerne som ved vurdering af tilbud ved miniudbud, jf. afsnit 5. Såfremt tilbuddet indeholder forbehold eller oplysninger, der strider mod grundlæggende elementer i udbudsmaterialet, vil dette medføre, at tilbuddet afvises af Vejdirektoratet. Såfremt tilbuddet indeholder ikke-væsentlige forbehold, kan tilbuddet afvises eller forbeholdene prissættes af Vejdirektoratet. Tilbudsgiveren må pga. ligebehandlingsreglerne ikke spørges om et evt. forbeholds prissætning. Tilbudsgiverne anmodes derfor nøje om at overveje karakteren og omfanget af evt. forbehold, og søge alle evt. usikkerheder afklaret inden tilbudsafgivelsen. 5.3 AFLEVERING AF TILBUD Tilbud skal afleveres senest Fredag den 28. november 2014 kl Tilbud skal afleveres i særskilt lukket emballage og skal indeholde én original papirudgave, 2 papirkopier og en USB eller lignende med materialet i digital form samlet i én pdf-fil. Den originale papirudgave er gældende i tilfælde af uoverensstemmelser. Tilbud skal afleveres til: Vejdirektoratet Niels Juels Gade København K Tilbud skal mærkes: Vejdirektoratet, Rammeaftale "VIKING-projektsekretær" for EasyWay VIKING sekretariatet, TILBUD. Åbning af tilbuddene vil ske uden tilbudsgivernes tilstedeværelse.

9 9 af DOKUMENTER DER SKAL VEDLÆGGES TILBUDDET Tilbudsmaterialet skal være mærket med tilbudsgiverens navn. Følgende dokumenter skal vedlægges tilbuddet Kuvert mærket Del 1 Pris (Underkriterium A): Udfyldt og underskrevet tilbudsliste indeholdende tro- og loveerklæring vedr. ubetalt forfalden gæld til det offentlige, erklæringer vedrørende artikel 27 og 45 i udbudsdirektivet 2004/18/EF og bemyndigelseserklæring og erklæring om solidarisk hæftelse, såfremt flere byder i forening, er vedlagt tilbuddet. Tilbudslisten afleveres både i 2 papireksemplarer og på elektronisk form, som pdf i underskrevet udgave (på USB eller lignende). Kuvert mærket Del 2 Øvrige tilbudsdokumenter (Udvælgelse samt underkriterium B Kompetencer): Oplysninger som anført i udbudsbekendtgørelsen III.2 Betingelser for deltagelse : o Tilbudsgivers navn, adresse, selskabsform og ejerforhold. For kontaktperson oplyses telefonnummer og adresse. o Til dokumentation for den økonomiske formåen skal tilbuddet indeholde ledelsesmæssig erklæring om samlet omsætning de seneste 3 år. For bydende, der har været etableret i mindre end 3 år, for så lang en periode som muligt. o Til dokumentation for den tekniske formåen skal tilbuddet indeholde referenceliste for opgaver, jf. bilag 1, udført inden for de sidste 3 år med angivelse af ordregiver, projektnavn, honorarstørrelse, beskrivelse af opgaven samt periode for opgavens gennemførelse. Underkriterium B: o Der skal vedlægges CV for den tilbudte medarbejder, der indeholder en oversigt over tidligere erfaringer, herunder en oversigt over de betydeligste tilsvarende opgaver, som medarbejderen har udført i de seneste 5 år med angivelse af opgavens art, honorar og udførelsesperiode. CV og oversigt bedes ikke overstige to A4 sider. o Der skal vedlægges en redegørelse for den pågældende medarbejders mulighed for at løse de beskrevne forventede opgaver, som Vejdirektoratet kan få behov for bistand til. Redegørelsen bedes ikke over-stige 2 A4 sider. Ovenstående dokumenter afleveres både i 2 papireksemplarer og på elektronisk form (på USB eller lignende). 5.5 VEDSTÅELSE Tilbud på rammeaftalen skal vedstås i 90 kalenderdage fra fristen for aflevering af tilbud. 5.6 VEDERLAG Der udbetales ikke vederlag for deltagelse i tilbudsgivningen og efterfølgende kontraktindgåelse.

10 10 af 10 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Der skal afgives tilbud på den vedlagte tilbudsliste (TBL). På tilbudslisten TILBUD side A anføres evt. modtagne rettelsesblade i tilbudsfasen. De i TBL anførte timetal er alene fastsat af hensyn til bedømmelsen af priselementet i tilbuddene, og de faktisk præsterede timer vil kunne variere ubegrænset i forhold hertil. De anførte timesatser skal dække alle udgifter til arbejdets udførelse og anvendelse af nødvendige IT-programmer være indeholdt i satserne.

11 Vejdirektoratet har lokale kontorer i: Aalborg, Fløng, Middelfart, Næstved og Skanderborg samt hovedkontor i København Find mere information på vejdirektoratet.dk Vejdirektoratet Niels Juels Gade København K Telefon vd@vd.dk vejdirektoratet.dk

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT), OVERSÆTTELSE-ENGELSK

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT), OVERSÆTTELSE-ENGELSK DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 21. marts 2014 14/02645-1 Tea Dyrbye Jensen tdj@vd.dk 7244 3130 BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT), OVERSÆTTELSE-ENGELSK 1. ALMENT Bestemmelser om udbud og tilbud

Læs mere

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) 1. ALMENT Bestemmelser om udbud og

Læs mere

RAMMEAFTALER ITS RÅDGIVNING

RAMMEAFTALER ITS RÅDGIVNING RAMMEAFTALER ITS RÅDGIVNING BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) MAJ 2013 Niels Juels Gade 13 1022 København K vd@vd.dk EAN 5798000893450 Postboks 9018 Telefon 7244

Læs mere

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) TILBUDS OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) RAMMEAFTALER. Planlægning af mindre anlæg MARTS 2014

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) TILBUDS OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) RAMMEAFTALER. Planlægning af mindre anlæg MARTS 2014 BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) TILBUDS OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) RAMMEAFTALER Planlægning af mindre anlæg MARTS 2014 2 af 16 Indholdsfortegnelse BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD... 3 1. ALMENT...

Læs mere

Analyse af muligheder for øget kapacitet på Motorring 3, herunder kørsel i nødspor

Analyse af muligheder for øget kapacitet på Motorring 3, herunder kørsel i nødspor Udbudsbetingelser Analyse af muligheder for øget kapacitet på Motorring 3, herunder kørsel i nødspor November 2014 1 af 8 UDBUD ANALYSE AF MULIGHEDER FOR ØGET KAPACITET PÅ MOTORRING 3, HERUNDER KØRSEL

Læs mere

RAMMEAFTALER VEJREGELRÅDGIVNING RÅDGIVER

RAMMEAFTALER VEJREGELRÅDGIVNING RÅDGIVER DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 29. september 2011 Tea Dyrbye Jensen tdj@vd.dk 7244 3130 RAMMEAFTALER VEJREGELRÅDGIVNING RÅDGIVER BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) SEPTEMBER 2011 Niels Juels

Læs mere

Betingelser om udbud og tilbud

Betingelser om udbud og tilbud Betingelser om udbud og tilbud Levering af GNSS-modtagere August 2015 Indhold 1. ALMENT... 4 2. ORIENTERING... 4 3. UDBUDSFORRETNINGEN... 4 3.1 Udbudsform... 4 3.2 Udbudsmaterialet... 4 3.3 Udvælgelse...

Læs mere

UDBUD FORUNDERSØGELSE AF RUTE 15 LØGTEN-ÅRHUS LUFTHAVN PROJEKTERING

UDBUD FORUNDERSØGELSE AF RUTE 15 LØGTEN-ÅRHUS LUFTHAVN PROJEKTERING DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Oktober 2011 11/16307 Hans-Carl Nielsen hcn@vd.dk 11/16249 7244 3652 Hans-Carl Nielsen h UDBUD FORUNDERSØGELSE AF RUTE 15 LØGTEN-ÅRHUS LUFTHAVN PROJEKTERING BESTEMMELSER

Læs mere

Rammeaftale om vejprojektering mv.

Rammeaftale om vejprojektering mv. udbudsbetingelser Rammeaftale om vejprojektering mv. vedrørende mindre anlægsopgaver november 2013 2 af 11 Indhold Rammeaftale om vejprojektering mv. vedrørende mindre anlægsopgaver INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT)

Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Dato 8. december 2014 Sagsbehandler Katrine Søborg Høyer Mail kash@vd.dk Telefon +45 7244 3117 Dokument 14/09168-38 Side 1/7 Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) 1. ALMENT Bestemmelser om udbud og tilbud

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) leverance af. Rammeaftale. juli 2013

Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) leverance af. Rammeaftale. juli 2013 Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) leverance af trafikdetektorer Rammeaftale juli 2013 2 af 8 Indholdsfortegnelse 1. Alment... 3 2. Orientering... 3 3. Udbud... 3 3.1 Udbudsform... 3 3.2 Udbudsmateriale...

Læs mere

ANNONCERING - HUSFOTOGRAF

ANNONCERING - HUSFOTOGRAF DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Eva Tolstrup Ziegler etz@vd.dk ANNONCERING - HUSFOTOGRAF 1. ORIENTERING Nærværende annoncering gælder i forbindelse med udbud og kontrahering af aftale om rådgivning

Læs mere

VIKING-samarbejde - genudbud

VIKING-samarbejde - genudbud Bestemmelser om udbud og tilbud - BUT Udbud af rammeaftale vedrørende konsulentassistance i forbindelse med VIKING-samarbejde - genudbud December 2017 Dokumentnr. 2 af 9 Indhold

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER AGGERS.R01. Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen i Limfjorden JULI 2014

UDBUDSBETINGELSER AGGERS.R01. Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen i Limfjorden JULI 2014 UDBUDSBETINGELSER AGGERS.R01 Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen i Limfjorden JULI 2014 2 af 7 Indhold AGGERS.R01 INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)... 3 1. Alment... 3

Læs mere

LEVERANCE AF FARTVISERE

LEVERANCE AF FARTVISERE UDBUDSBETINGELSER (BUT) LEVERANCE AF FARTVISERE JULI 2013 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON BESTEMMELSER

Læs mere

Udbudsbetingelser Rådgivning

Udbudsbetingelser Rådgivning Udbudsbetingelser Rådgivning 93200.R09 Supplerende geotekniske undersøgelser Storstrømsbroen November 2016 Dokumentnr. 16/11848-3 2 af 7 Indhold 93200.R09 Supplerende geotekniske undersøgelser INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

AFTALER VEJREGELRÅDGIVNING CEN-RÅDGIVER

AFTALER VEJREGELRÅDGIVNING CEN-RÅDGIVER DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 28. september 2011 Tea Dyrbye Jensen tdj@vd.dk 7244 3130 AFTALER VEJREGELRÅDGIVNING CEN-RÅDGIVER BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) SEPTEMBER 2011 Niels Juels

Læs mere

Udbudsbetingelser AD-AG.R13. Rammeaftale om støjberegningsydelser. December 2015

Udbudsbetingelser AD-AG.R13. Rammeaftale om støjberegningsydelser. December 2015 Udbudsbetingelser AD-AG.R13 Rammeaftale om støjberegningsydelser December 2015 2 af 10 Indhold AD-AG.R13 INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)... 3 1. Alment... 3 2. Orientering...

Læs mere

Kontakt: Jeanette Brockdorff Flygenring,

Kontakt: Jeanette Brockdorff Flygenring, Udbudsbetingelser 1. Alment Bestemmelser om udbud og tilbud, udbudsbetingelserne, indeholder dels orienterende oplysninger om den udbudte opgave, dels bindende bestemmelser for udbud og tilbud. Udbudsprocessen

Læs mere

BUT VVM-undersøgelse af Hillerødmotorvejens forlængelse - Skitseprojektering. Maj 2017

BUT VVM-undersøgelse af Hillerødmotorvejens forlængelse - Skitseprojektering. Maj 2017 BUT VVM-undersøgelse af Hillerødmotorvejens forlængelse - Skitseprojektering Maj 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)... 3 1. Alment... 3 2. Orientering... 3 3. Udbud... 3 4.

Læs mere

RAMMEAFTALER MILJØUNDERSØGELSER

RAMMEAFTALER MILJØUNDERSØGELSER RAMMEAFTALER MILJØUNDERSØGELSER BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) FEBRUAR 2011 Niels Juels Gade 13 1022 København K vd@vd.dk EAN 5798000893450 Postboks 9018 Telefon 7244 3333 vejdirektoratet.dk SE

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER PLA-PA.R004. Jernbanebro over Vejle Fjord - hydraulisk modellering i forbindelse med VVM AUGUST 2014

UDBUDSBETINGELSER PLA-PA.R004. Jernbanebro over Vejle Fjord - hydraulisk modellering i forbindelse med VVM AUGUST 2014 UDBUDSBETINGELSER PLA-PA.R004 Jernbanebro over Vejle Fjord - hydraulisk modellering i forbindelse med VVM AUGUST 2014 2 af 9 Indhold PLA-PA.R004 INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)...

Læs mere

Bygherrerådgivning i forbindelse med udvidelse af Hanstholm Havn BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) JANUAR 2016

Bygherrerådgivning i forbindelse med udvidelse af Hanstholm Havn BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) JANUAR 2016 Bygherrerådgivning i forbindelse med udvidelse af Hanstholm Havn BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) JANUAR 2016 28-01-2016 UDKAST TIL BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) SIDE 2 af 7 1. ALMENT Bestemmelser

Læs mere

BUT. Udbud AD-AG.R04. Ortofoto og højdemodel på strækningen Sdr. Borup - Assentoft. November 2014

BUT. Udbud AD-AG.R04. Ortofoto og højdemodel på strækningen Sdr. Borup - Assentoft. November 2014 BUT Udbud AD-AG.R04 Ortofoto og højdemodel på strækningen Sdr. Borup - Assentoft November 2014 2 af 6 Indhold AD-AG.R04 INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)... 3 1. Alment... 3 2.

Læs mere

RÅDGIVNING H20.06.R01

RÅDGIVNING H20.06.R01 UDBUDSBETINGELSER RÅDGIVNING H20.06.R01 Rådgivning vedrørende støjskærm ved Kongsted N. rasteplads AUGUST 2014 2 af 9 SIDE H20.06.R01 Indhold Indholdsfortegnelse BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)...

Læs mere

Udbudsbetingelser H06027.R02. Brorådgivning. H060 Østjyske Motorvej Ombygning TSA 49 Aarhus S - Genvejen. Maj 2016

Udbudsbetingelser H06027.R02. Brorådgivning. H060 Østjyske Motorvej Ombygning TSA 49 Aarhus S - Genvejen. Maj 2016 Udbudsbetingelser H06027.R02 Brorådgivning H060 Østjyske Motorvej Ombygning TSA 49 Aarhus S - Genvejen Maj 2016 Dokumentnr. 16/05980-5 2 af 6 H06027.R02 INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD

Læs mere

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) 1 ALMENT Bestemmelser om udbud og

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT)

Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Servicering af glatføremålerstationer Maj 2016 1 af 8 Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)... 2 1. Alment...

Læs mere

SIDE 1 af 13 Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT)

SIDE 1 af 13 Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) 1 af 13 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 2 af 13 1. Alment... 3 2. Orientering... 3 3. Udbud... 4 3.1 Udbudsform... 4 3.2 Udbudsmateriale... 4 3.3 Bedømmelsens faser... 4 3.4 Udvælgelse... 4 3.4.1 Dokumentation

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud - BUT Bistand til administration og udvikling af Dynamisk Database. November 2018

Bestemmelser om udbud og tilbud - BUT Bistand til administration og udvikling af Dynamisk Database. November 2018 Bestemmelser om udbud og tilbud - Bistand til administration og udvikling af Dynamisk Database November 2018 2 af 10 INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD ()... 3 1. Alment... 3 2. Orientering...

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud - BUT Rammeaftale vedrørende SAP konsulent bistand. Marts 2018

Bestemmelser om udbud og tilbud - BUT Rammeaftale vedrørende SAP konsulent bistand. Marts 2018 Bestemmelser om udbud og tilbud - BUT Rammeaftale vedrørende SAP konsulent bistand Marts 2018 Dokumentnr. 18/01417-1 2 af 10 Rammeaftale om SAP konsulentbistand INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER OM UDBUD

Læs mere

BILAG 2 RAMMEAFTALE OM ITS RÅDGIVNING

BILAG 2 RAMMEAFTALE OM ITS RÅDGIVNING DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Maj 2013 Vibeke Schiøler Sørensen vs@vd.dk 72443187 BILAG 2 RAMMEAFTALE OM ITS RÅDGIVNING SAP OPGAVENR. ITS_UDBUD FAKTURAREFERENCE Vil fremgå

Læs mere

RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND. ANL-UDB.R003 VEJARKITEKTUR, LANDSKAB OG BEPLANTNING

RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND. ANL-UDB.R003 VEJARKITEKTUR, LANDSKAB OG BEPLANTNING DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 12. juli 2013 13/13849 Anne Mette Sommer anso@vd.dk 7244 2239 RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND. ANL-UDB.R003 VEJARKITEKTUR, LANDSKAB OG BEPLANTNING SAP OPGAVENR.

Læs mere

GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING

GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING 2014-2017 FEBRUAR 2014 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 24. februar 2014 PJA BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD GENMARKERING AF

Læs mere

RAMMEAFTALER TVÆRGÅENDE MANAGEMENTYDELSER (LOHR)

RAMMEAFTALER TVÆRGÅENDE MANAGEMENTYDELSER (LOHR) RAMMEAFTALER TVÆRGÅENDE MANAGEMENTYDELSER (LOHR) (LEDELSE, ORGANISATIONSUDVIKLING OG VISSE HR YDELSER) BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) AUGUST 2011 Niels Juels Gade 13 1022 København K vd@vd.dk EAN

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT)

Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) VD.R004 Rammeaftale om rekruttering Oktober 2016 Dokumentnr. 16/08545 2 af 11 Indhold VD.R004 INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)... 3 1. Alment...

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud - BUT Multifunktionelt målekøretøj til tilstandsregistrering af vejoverflader. Februar 2018

Bestemmelser om udbud og tilbud - BUT Multifunktionelt målekøretøj til tilstandsregistrering af vejoverflader. Februar 2018 Bestemmelser om udbud og tilbud - BUT Multifunktionelt målekøretøj til tilstandsregistrering af vejoverflader Februar 2018 Dokumentnr. 2 af 9 INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD

Læs mere

Vintertjeneste med specialmaskiner 2013

Vintertjeneste med specialmaskiner 2013 bestemmelser om udbud og tilbud Vintertjeneste med specialmaskiner 2013 Februar 2013 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 8. februar 2013 BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) VINTERTJENESTE MED SPECIALMASKINER

Læs mere

EU-udbud Transport af forbrændingsegnet affald

EU-udbud Transport af forbrændingsegnet affald EU-udbud Transport af forbrændingsegnet affald Februar 2017 Udgivelsesdato : Projekt : 2206 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Twin Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 ORIENTERING

Læs mere

Udbudsbetingelser BUT Servicering af saltspredere og sneplove Maj 2017

Udbudsbetingelser BUT Servicering af saltspredere og sneplove Maj 2017 Udbudsbetingelser BUT Servicering af saltspredere og sneplove 2017 Maj 2017 Dokumentnr. 16/13796-1 2 af 10 INDHOLDSFORTEGNELSE BUT Servicering af saltspredere og sneplove BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD

Læs mere

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD RÅDGIVERUDBUD. Trafikal Drift SEPTEMBER 2012

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD RÅDGIVERUDBUD. Trafikal Drift SEPTEMBER 2012 BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD RÅDGIVERUDBUD Trafikal Drift 2013-2016 SEPTEMBER 2012 Vejdirektoratet, Driftsområdet Side 1 af 7 Orientering Ordregiver Opgaven Vejdirektoratet Driftsområdet Niels Juels

Læs mere

Levering af vintermateriel

Levering af vintermateriel Levering af vintermateriel Saltspredere til kørebaner og stier Juli 2017 Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Alment 3 2 Orientering 3 3 Bestemmelser om udbud og tilbud 4 3.1 Oplysninger om skatter, miljøbeskyttelse,

Læs mere

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) Vordingborg Kommune, Kultur og Fritid KUNSTGRÆS-SPORTSPLÆNE, 2015 BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) 24. oktober 2014 Vordingborg Kommune, Kultur og Fritid 1 ORIENTERING OM UDBUD... 1 2 UDBUD... 3 2.1

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud - BUT Udbud af totalrådgivning VVM vejudbygning Ålbæk - Skagen. Juli 2019

Bestemmelser om udbud og tilbud - BUT Udbud af totalrådgivning VVM vejudbygning Ålbæk - Skagen. Juli 2019 Bestemmelser om udbud og tilbud - BUT Udbud af totalrådgivning VVM vejudbygning Ålbæk - Skagen Juli 2019 2 af 11 BUT - VVM vejudbygning Ålbæk - Skagen - udbud af totalrådgivning INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER

Læs mere

+BUS Aalborg Udbud af rammeaftaler til Ressourcepersoner. BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) 29. maj 2018

+BUS Aalborg Udbud af rammeaftaler til Ressourcepersoner. BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) 29. maj 2018 +BUS Aalborg Udbud af rammeaftaler til Ressourcepersoner BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) Side 2 af 11 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Alment...3 2. Orientering...3 3. Prækvalifikation...3 4. Udbud...8 5.

Læs mere

Udbudsannonce. Prækvalifikation. Udbud af hjemmeplejeydelser. Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg

Udbudsannonce. Prækvalifikation. Udbud af hjemmeplejeydelser. Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg Udbudsannonce Prækvalifikation Torvegade 74 6700 Esbjerg Indhold Baggrund og formål...3 Opgavebeskrivelse og omfang...3 Ordregiver...3 Spørgsmål og kontaktperson...3 Prækvalifikationsmateriale...4 Udbudsproces...4

Læs mere

FAXE KOMMUNE APRIL 2015. Levering og montering af nyt dentaludstyr samt klinikinventar. UDBUDSBETINGELSER. April 2015 Sags nr.

FAXE KOMMUNE APRIL 2015. Levering og montering af nyt dentaludstyr samt klinikinventar. UDBUDSBETINGELSER. April 2015 Sags nr. FAXE KOMMUNE Levering og montering af nyt dentaludstyr samt klinikinventar. UDBUDSBETINGELSER APRIL 2015 New///Clinic Alhambravej 5, 1. tv. 1826 Frederiksberg. Side 1 af 8 INDHOLDSFORTEGNELSE Indhold 1

Læs mere

Udbudsbetingelser. Udbud af aftaler om levering af Konsulentydelser til Væksthusene".

Udbudsbetingelser. Udbud af aftaler om levering af Konsulentydelser til Væksthusene. Udbudsbetingelser Udbud af aftaler om levering af Konsulentydelser til Væksthusene". Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Generelle forhold... 3 3. Udbudsmateriale... 4 4. De udbudte aftaler... 5

Læs mere

Udbud af ingeniørrådgivning til projektet Brådalvej Cykelstiprojekt Tilbudsgrundlag (TG)

Udbud af ingeniørrådgivning til projektet Brådalvej Cykelstiprojekt Tilbudsgrundlag (TG) Udbud af ingeniørrådgivning til projektet Brådalvej Cykelstiprojekt Tilbudsgrundlag (TG) 1 Indhold 1 Orientering 1.1 Udbuddet 1.2 Klient 1.3 Rammeaftale 1.4 Tilbudsgrundlag 1.5 Opgavens overdragelse 2

Læs mere

Udbudsbetingelser for udbud af kontrakt om rådgivning af bygningsejere om PCB i 2014 og 2015.

Udbudsbetingelser for udbud af kontrakt om rådgivning af bygningsejere om PCB i 2014 og 2015. Udbudsbetingelser for udbud af kontrakt om rådgivning af bygningsejere om PCB i 2014 og 2015. 1. Baggrund for udbuddet Energistyrelsen varetager i dag en PCB-rådgivningsvirksomhed samt www.pcb-guiden.dk.

Læs mere

EU-udbud - Behandling af farligt affald

EU-udbud - Behandling af farligt affald EU-udbud - Behandling af farligt affald Maj 2017 Udgivelsesdato : Projekt : 2049 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Karc, Twin Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 ORIENTERING

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for. Støtte til salgsproces vedr. udvalgte låneporteføljer

UDBUDSBETINGELSER. for. Støtte til salgsproces vedr. udvalgte låneporteføljer UDBUDSBETINGELSER for Støtte til salgsproces vedr. udvalgte låneporteføljer 2 1. DEN ORDREGIVENDE MYNDIGHED Finansiel Stabilitet A/S Kalvebod Brygge 43 1560 København V Hjemmeside: http://www.finansielstabilitet.dk

Læs mere

Bilag 2 UDKAST TIL RAMMEAFTALE OM VEJPROJEKTERING MV. VEDRØRENDE MINDRE ANLÆGSOPGAVER. Vil fremgå af rekvisitionen for de konkrete opgaver.

Bilag 2 UDKAST TIL RAMMEAFTALE OM VEJPROJEKTERING MV. VEDRØRENDE MINDRE ANLÆGSOPGAVER. Vil fremgå af rekvisitionen for de konkrete opgaver. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON November 2013 13/18808-1 Morten Weigand mwe@vd.dk 7244 3059 Bilag 2 UDKAST TIL RAMMEAFTALE OM VEJPROJEKTERING MV. VEDRØRENDE MINDRE ANLÆGSOPGAVER SAP OPGAVENR.

Læs mere

Udbudsbetingelser September 2014

Udbudsbetingelser September 2014 Svend Bjerregaard Advokat sbj@holst-law.com T +45 8934 1159 J.nr. 040704-0003 SBJ/MGL Udbudsbetingelser September 2014 Holst, Advokater Advokatpartnerselskab Hans Broges Gade 2 DK-8100 Aarhus C T, +45

Læs mere

EU-udbud Afsætning af jern og metal fra genbrugspladser

EU-udbud Afsætning af jern og metal fra genbrugspladser EU-udbud Afsætning af jern og metal fra genbrugspladser December 2016 Udgivelsesdato : Projekt : 2063 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : TWIN, Maho Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Udbudsbetingelser. Projektnavn: Udskiftning af plastkædeskrabere i 3 rektangulære forklaringstanke på Helsingør Renseanlæg

Udbudsbetingelser. Projektnavn: Udskiftning af plastkædeskrabere i 3 rektangulære forklaringstanke på Helsingør Renseanlæg Projektnavn: Udskiftning af plastkædeskrabere i 3 rektangulære forklaringstanke på Helsingør Renseanlæg Bygherre: Forsyning Helsingør A/S Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse 1 Ordregivende myndighed... 3 2

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Indledning... 3. 2. Generelle forhold... 3. 3. Udbudsmateriale... 4. 4. Den udbudte rammeaftale... 5

Indholdsfortegnelse. 1. Indledning... 3. 2. Generelle forhold... 3. 3. Udbudsmateriale... 4. 4. Den udbudte rammeaftale... 5 Udbudsbetingelser Udbud af rammeaftaler om levering af konsulentydelser i forbindelse med gennemførelse af kursusmoduler til MEA - Midtjysk ErhvervsudvikingsAkademi. Indholdsfortegnelse 1. Indledning...

Læs mere

Rammeaftale. Trafik- og lystekniske undersøgelser på statsveje i Danmark. Tilbudsliste. september 2013

Rammeaftale. Trafik- og lystekniske undersøgelser på statsveje i Danmark. Tilbudsliste. september 2013 Tilbudsliste Rammeaftale Trafik- og lystekniske undersøgelser på statsveje i Danmark september 2013 Delaftale 1: Undersøgelser og udvikling af viden om trafikteknik Tilbudsgiver: navn: adresse: # Receptionen

Læs mere

EU-udbud - Indsamling af affald i Sønderborg Kommune

EU-udbud - Indsamling af affald i Sønderborg Kommune EU-udbud - Indsamling af affald i Sønderborg Kommune Juni 2017 Udgivelsesdato : Projekt : 2054 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Twin Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 ORIENTERING

Læs mere

Offentligt udbud. Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner. Rudersdal Kommune

Offentligt udbud. Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner. Rudersdal Kommune Offentligt udbud Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner i Rudersdal Kommune 1. Generelle udbudsbetingelser 15.12.2017 1 Indholdsfortegnelse Forside Side 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Tilbudsbetingelser. for. CSR i små og mellemstore virksomheder: Fra princip til praksis under team CSR v/erhvervsstyrelsen

Tilbudsbetingelser. for. CSR i små og mellemstore virksomheder: Fra princip til praksis under team CSR v/erhvervsstyrelsen Tilbudsbetingelser for CSR i små og mellemstore virksomheder: Fra princip til praksis under team CSR v/erhvervsstyrelsen 1 1. ORIENTERING 1.1 Udbuddet Erhvervsstyrelsen udbyder hermed opgaven CSR i små

Læs mere

Tilbudsbetingelser. for. Konsulentbistand vedr. tilstrækkelig bredbåndsdækning for digital velfærd

Tilbudsbetingelser. for. Konsulentbistand vedr. tilstrækkelig bredbåndsdækning for digital velfærd Tilbudsbetingelser for Konsulentbistand vedr. tilstrækkelig bredbåndsdækning for digital velfærd 1 ORIENTERING 1.1 Udbuddet udbyder hermed opgaven Konsulentbistand vedr. tilstrækkelig bredbåndsdækning

Læs mere

UDBUDSBETINGEL- SER FOR ASFALTUDLÆGGER

UDBUDSBETINGEL- SER FOR ASFALTUDLÆGGER Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen UDBUDSBETINGEL- SER FOR ASFALTUDLÆGGER DATO: 23.2.2015 Sags nr. 2014-0240583 Dokument nr. 2014-0240583-1 OFFENTLIGT UDBUD Udbudsbetingelser Asfaltudlægger

Læs mere

GULDBORGSUND SPILDEVAND A/S: "TØMNING AF BUNDFÆLDNINGSTANKE (SEPTIKTANKE, TRIXTANKE OG LIGNENDE)" UDBUDSBETINGELSER DECEMBER 2013

GULDBORGSUND SPILDEVAND A/S: TØMNING AF BUNDFÆLDNINGSTANKE (SEPTIKTANKE, TRIXTANKE OG LIGNENDE) UDBUDSBETINGELSER DECEMBER 2013 Guldborgsund Spildevand A/S Tømning af bundfældningstanke (septiktanke, trixtanke og lignende) GULDBORGSUND SPILDEVAND A/S: "TØMNING AF BUNDFÆLDNINGSTANKE (SEPTIKTANKE, TRIXTANKE OG LIGNENDE)" UDBUDSBETINGELSER

Læs mere

EU-udbud - Indsamling af dagrenovation

EU-udbud - Indsamling af dagrenovation EU-udbud - Indsamling af dagrenovation Maj 2016 Udgivelsesdato : Vores reference : 31.3030.16 Dokument nr. : 010 Udarbejdet : BER Kontrolleret : BHS Godkendt: : BHS Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Vejdirektoratet Intern Service Niels Juels Gade 13 Postboks København K

Vejdirektoratet Intern Service Niels Juels Gade 13 Postboks København K 1 Orientering 1.1 Ordregiver Opgaven rekvireres af: Vejdirektoratet Intern Service Niels Juels Gade 13 Postboks 9018 1022 København K Yderligere oplysninger om Vejdirektoratet kan findes på: www.vejdirektoratet.dk

Læs mere

I medfør af lov om indhentning af tilbud på visse offentlige og offentligt støttede kontrakter (tilbudsloven) 15 a - 15 d annonceres følgende:

I medfør af lov om indhentning af tilbud på visse offentlige og offentligt støttede kontrakter (tilbudsloven) 15 a - 15 d annonceres følgende: DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 02.12.2013 Indkøb af testsystem Jens Ole Nielsen joni@vd.dk 7244 3035 ANNONCERING AF INDKØB I medfør af lov om indhentning af tilbud på visse offentlige og offentligt

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER ALBERTSLUND UNGDOMSBOLIGER. EU-udbud, totalrådgivning

UDBUDSBETINGELSER ALBERTSLUND UNGDOMSBOLIGER. EU-udbud, totalrådgivning UDBUDSBETINGELSER ALBERTSLUND UNGDOMSBOLIGER EU-udbud, totalrådgivning 1. INDLEDNING Side 2 1.1 Kontraktens indhold Morbærhaven i Albertslund skal renoveres. I den forbindelse har Albertslund Ungdomsboliger

Læs mere

Herning Kommune. Vesterholmvej, Herning. Bestemmelser om Udbud og Tilbud (BUT)

Herning Kommune. Vesterholmvej, Herning. Bestemmelser om Udbud og Tilbud (BUT) Bestemmelser om Udbud og Tilbud (BUT) April 2013 April 2013 Version 0 Dato 2013-04-05 Udarbejdet af RWJ Kontrolleret af KES Godkendt af KMLJ Rambøll Danmark A/S Poulsgade 8 DK-7400 Herning Danmark Telefon

Læs mere

Udbud: Kontrakt om rådgivning og teknisk støtte vedrørende NemLog-in. Udbudsbetingelser

Udbud: Kontrakt om rådgivning og teknisk støtte vedrørende NemLog-in. Udbudsbetingelser Udbud: Kontrakt om rådgivning og teknisk støtte vedrørende NemLog-in Udbudsbetingelser 0. Den ordregivende myndighed Digitaliseringsstyrelsen Landgreven 4, Postboks 2193 1017 København K Telefon: 33 92

Læs mere

Udbudsbetingelser Indkøb af skilte til affaldsoplag

Udbudsbetingelser Indkøb af skilte til affaldsoplag Indkøb af skilte til affaldsoplag INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. INDLEDNING.... 1 2. DEN ORDREGIVENDE MYNDIGHED.... 1 3. UDBUDSMATERIALET.... 1 4. UDBUDDETS OMFANG.... 2 5. TILDELING AF KONTRAKT.... 2 5.1. Tildelingskriterier....

Læs mere

FAXE KOMMUNE AUGUST 2015. Levering og montering af nyt dentaludstyr samt klinikinventar. UDBUDSBETINGELSER. Dato: 17-08-2015 Sags nr.

FAXE KOMMUNE AUGUST 2015. Levering og montering af nyt dentaludstyr samt klinikinventar. UDBUDSBETINGELSER. Dato: 17-08-2015 Sags nr. FAXE KOMMUNE Levering og montering af nyt dentaludstyr samt klinikinventar. UDBUDSBETINGELSER AUGUST 2015 New///Clinic Alhambravej 5, 1. tv. 1826 Frederiksberg. Side 1 af 8 INDHOLDSFORTEGNELSE Indhold

Læs mere

Udbud og tildeling Vintertjeneste Udgave 1.0 Indholdsfortegnelse Dato: Marts Indholdsfortegnelse

Udbud og tildeling Vintertjeneste Udgave 1.0 Indholdsfortegnelse Dato: Marts Indholdsfortegnelse Udbud og tildeling Indholdsfortegnelse Dato: Marts 2018 UDBUD OG TILDELING Indholdsfortegnelse Side 1 ORIENTERING...1 1.1 VINTERTJENESTE RUTENUMMEREREDE VEJE...1 1.2 VINTERTJENESTE - KOMMUNEVEJE...1 1.3

Læs mere

Svendborg Kommune, Miljø, Klima og Teknik Kørebaneafmærkning 2015-2018

Svendborg Kommune, Miljø, Klima og Teknik Kørebaneafmærkning 2015-2018 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Orientering. 2 2. Retsgrundlag 2 3. Tilbudsfasen. 2 4. Tilbudsafgivelse.. 2 5. Egnethed 4 6. Tildeling. 5 2 1. Orientering Med disse bestemmelser udbydes kørebaneafmærkning i Svendborg

Læs mere

Bilag 2: Udbudsbetingelser - Rammeudbud (Paradigma)

Bilag 2: Udbudsbetingelser - Rammeudbud (Paradigma) Forhold markeret med gult er forhold, som skal præciseres i det konkrete udbud Tina Braad Partner tbr@holst-law.com T +45 8934 1116 Bilag 2: Udbudsbetingelser - Rammeudbud (Paradigma) J.nr. K5724-0022

Læs mere

DRIFT LEVERING AF VEJSALT. Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT, eksempel) December 2009. Vejregelrådet

DRIFT LEVERING AF VEJSALT. Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT, eksempel) December 2009. Vejregelrådet UDBUDSFORSKRIFT Bilag 2 til Vejledning DRIFT LEVERING AF VEJSALT Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT, eksempel) December 2009 Vejregelrådet Dette afsnit indeholder bindende oplysninger for udbuds- og

Læs mere

EU-Udbud på. Bilag IIA tjenesteydelse. Rengøring. til borgere i eget hjem. i Vesthimmerlands Kommune

EU-Udbud på. Bilag IIA tjenesteydelse. Rengøring. til borgere i eget hjem. i Vesthimmerlands Kommune EU-Udbud på Bilag IIA tjenesteydelse Rengøring til borgere i eget hjem i Vesthimmerlands Kommune Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 1.1 Generel beskrivelse af opgaven... 3 1.2 Ansvarlig for udbud...

Læs mere

udbudsbetingelser Rådgivning Rammeaftale om tilsynsopgaver Vej- og anlægsarbejder af 2013 juni 2013

udbudsbetingelser Rådgivning Rammeaftale om tilsynsopgaver Vej- og anlægsarbejder af 2013 juni 2013 udbudsbetingelser Rådgivning Rammeaftale om tilsynsopgaver Vej- og anlægsarbejder af 2013 juni 2013 2 af 13 Indhold Rammeaftaler om tilsynsopgaver ved vej- og anlægsopgaver af 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Olieregenerering på transformatorer

Olieregenerering på transformatorer Olieregenerering på transformatorer Olieregenerering på transformatorer Journalnr. 16-07547 Banedanmark Amerika Plads 15 2100 København Ø www.banedanmark.dk Olieregenerering på transformatorer Indhold

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud

Bestemmelser om udbud og tilbud Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Side 1 af 5 Bestemmelser om udbud og tilbud INDHOLDSFORTEGNELSE 1. ORIENTERING... 2 2. RETSGRUNDLAGET... 2 3. TILBUDSFASEN... 2 4. TILBUDSAFGIVELSE... 3 5. EGNETHED...

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud

Bestemmelser om udbud og tilbud Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Side 1 af 6 Bestemmelser om udbud og tilbud INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. ORIENTERING 2 2. RETSGRUNDLAGET 3 3. TILBUDSFASEN 3 4. TILBUDSAFGIVELSE 3 5. EGNETHED 5 6.

Læs mere

Udbudsbetingelser Udbud af håndværkerydelser

Udbudsbetingelser Udbud af håndværkerydelser Rammeaftale 2013-1118-03 Udbudsbetingelser Udbud af håndværkerydelser Februar 2014 Indhold: 1 Generelle oplysninger 1 3 1.1 Ordregiver 1.1 3 1.2 Udbudsprocedure 1.2 3 1.3 De udbudte ydelser 1.3 3 1.3.1

Læs mere

Generelle betingelser. I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne.

Generelle betingelser. I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne. Generelle betingelser I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne. Tilbudsindhentningen sker iht. til Tilbudslovens afsnit II vedr. Annonceringspligt. Side 1 af 6 1. Indledning 1.1 Generel beskrivelse

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for. Udbud af batterier til høreapparater 2013-2017

UDBUDSBETINGELSER. for. Udbud af batterier til høreapparater 2013-2017 UDBUDSBETINGELSER for Udbud af batterier til høreapparater 2013-2017 2 1. DE ORDREGIVENDE MYNDIGHEDER Region Hovedstaden Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Region Sjælland Alléen 15 4180 Sorø Region Syddanmark

Læs mere

EU-udbud Rådgiverydelse ifm. VVM for Lillebælt Syd Havmøllepark

EU-udbud Rådgiverydelse ifm. VVM for Lillebælt Syd Havmøllepark EU-udbud Rådgiverydelse ifm. VVM for Lillebælt Syd Havmøllepark Februar 2017 Udgivelsesdato : Projekt : 2199 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Ibni, Maho Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Udbudsbetingelser til offentligt EU-udbud. Rammeaftale for råstofkortlægning med henblik på forsyning af Region Syddanmark med sand, grus og sten

Udbudsbetingelser til offentligt EU-udbud. Rammeaftale for råstofkortlægning med henblik på forsyning af Region Syddanmark med sand, grus og sten 1 Udbudsbetingelser til offentligt EU-udbud af Rammeaftale for råstofkortlægning med henblik på forsyning af Region Syddanmark med sand, grus og sten EU-udbudsnummer Referencenummer 2013-050435 Region

Læs mere

Københavns Kommune offentliggør kontrakten ved en offentlig annonce på www.kk.dk/udbud.

Københavns Kommune offentliggør kontrakten ved en offentlig annonce på www.kk.dk/udbud. Udbudsbetingelser vedrørende annoncering af Tour de SUF Sundheds- og Omsorgsforvaltningen annoncerer her kontrakt om opgaver vedrørende gennemførelse af personalefest den 21. september 2012 - Tour de SUF

Læs mere

Udbud Afsætning af A2 og A4 træ

Udbud Afsætning af A2 og A4 træ August 2017 Udgivelsesdato : 2. aug. 2017 Projekt : 2267 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Twin Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 ORIENTERING 2 1.1 Udbyder 2 1.2 Udbudsmaterialet

Læs mere

Delaftale 5 Tværgående affaldsfaglige konsulentydelser

Delaftale 5 Tværgående affaldsfaglige konsulentydelser Miljøstyrelsens Rammeaftale på affaldsfaglige konsulentydelser og -bistand Bilag 3a: Miniudbudsbetingelser Delaftale 5 Tværgående affaldsfaglige konsulentydelser Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...

Læs mere

Prækvalifikationsbetingelser for deltagelse i udbud af DK2 systemtjenester. 1. Indledning. Oktober 2012 GEE/GEE

Prækvalifikationsbetingelser for deltagelse i udbud af DK2 systemtjenester. 1. Indledning. Oktober 2012 GEE/GEE Prækvalifikationsbetingelser for deltagelse i udbud af DK2 systemtjenester Oktober 2012 GEE/GEE 1. Indledning Som systemansvarlig for det overordnede danske transmissionsnet er Energinet.dk ansvarlige

Læs mere

Vejledning og vilkår for udbud

Vejledning og vilkår for udbud Vejledning og vilkår for udbud Indhold 1. Indledning... 2 Udbyder... 2 Hosted løsning eller In-house-løsning... 2 Tidsplan... 2 2. Udbudsbetingelser... 3 Behandling af spørgsmål... 4 Vedståelsesfrist...

Læs mere

Konkurrencebetingelser Rammeaftale om teknisk rådgivning

Konkurrencebetingelser Rammeaftale om teknisk rådgivning 15. maj 2017 REFER EU Projekt med 25 fjernvarmeselskaber Region Midtjylland, Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg BISGAARD EJSING Aps Rosenkrantzgade 23, 4. sal 8000 Aarhus C Region Midtjylland

Læs mere