Københavns Universitets bestyrelse. Forum Bestyrelsesmøde nr. 87. Møde afholdt 31. januar 2017 kl Sted Udvalgsværelse 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Københavns Universitets bestyrelse. Forum Bestyrelsesmøde nr. 87. Møde afholdt 31. januar 2017 kl Sted Udvalgsværelse 1"

Transkript

1 K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T Å B E N T 22. FEBRUAR 2017 Forum Bestyrelsesmøde nr. 87 Møde afholdt 31. januar 2017 kl Sted Udvalgsværelse 1 REKTORSEKRETARIATET NØRREGADE KØBENHAVN K Referent Steen Ulrich, Sofie Hemmingsen DIR MOB Til stede Formand Nils Strandberg Pedersen, Mads Krogsgaard Thomsen, Anja C. Andersen, Jannik Johansen, Signe Møller Johansen, Kari Melby, Elias Westergaard, Jakob Thomasen, Alexander Schwartz Thorvaldsen og Eske Willerslev. Sine Sunesen deltog under punkt 11. ash@adm.ku.dk REF: ASH Daglig ledelse: Rektor Ralf Hemmingsen, prorektor for forskning og innovation Thomas Bjørnholm, prorektor for uddannelse Lykke Friis, universitetsdirektør Jesper Olesen. Sekretariat: Steen Ulrich, Sofie Hemmingsen. Gæster: Pkt. 5: Vicedirektør Anders Boe Hauggaard-Nielsen fra Campus Service. Pkt. 8: Informationssikkerhedschef Poul Halkjær Nielsen. Bestyrelsesformanden bød nyt bestyrelsesmedlem Elias Westergaard velkommen i bestyrelsen. Ad 1) Godkendelse af dagsorden

2 Dagsordenen blev godkendt. Punkt 11 blev flyttet frem og behandlet før punkt 6. Referat af bestyrelsens selvevaluering tages under bestyrelsens kvarter. SIDE 2 AF 6 Ad 2) Godkendelse og underskrivelse af referat af bestyrelsesmøde d. 6. dec Der var ikke yderligere kommentarer til referatet af mødet 6. december, og bestyrelsen underskrev det godkendte referat. Ad 3) Godkendelse: Mødeplan og årshjul 2017 Der var i bestyrelsen ønske om yderligere et bestyrelsesmøde i forbindelse med bestyrelsesformandens og Jannik Johansens udtræden af bestyrelsen og de to nye kommende medlemmers indtræden medio september. Sekretariatet går videre med planlægningen heraf. Et bestyrelsesmedlem opfordrede til, at alle hver især løbende overvejer og kommer med forslag til mulige gæsteoplæg på bestyrelsesmøderne. Med de bemærkninger godkendte bestyrelsen mødeplan og årshjul Ad 4) Godkendelse: Strategiproces i 2017 Bestyrelsesformanden indledte punktet. Strategiprocessen er tilrettelagt med brug af de formelle organer i medinddragelsen af ansatte og studerende. Som et selvstændigt element i strategiprocessen drøftes også implementering og styringsredskaber. KU s nye strategi vedtages på bestyrelsesmøde i december. Bestyrelsen drøftede, hvordan der skabes bedst mulig involvering, og det blev besluttet, at alle medarbejdere og studerende skal have mulighed for at bidrage med skriftlige input til specifikke spørgsmål eller temaer udvalgt af ledelsen undervejs i processen. Et bestyrelsesmedlem gjorde opmærksom på, at de forskellige råds input skal bæres hele vejen op igennem ledelsessystemet, sådan at det er tydeligt hvor forskellige idéer og forslag kommer fra. Bestyrelsen besluttede at starte strategiseminaret i marts mandag morgen frem for som foreslået mandag eftermiddag. Der er så to hele dage til strategidrøftelser, herunder med plads til eksterne gæster/oplægsholdere. Bestyrelsesseminaret afsluttes med besøg på det nye Søndre Campus onsdag formiddag. Bestyrelsen godkendte strategiprocessen med de nævnte justeringer i processen, som bestyrelsen også ser ved strategiseminaret i marts.

3 Ad 5) Godkendelse: Nyt væksthus til plante- og fødevareforskning på Frederiksberg Campus område 2 Bestyrelsen besluttede at udsætte en eventuel godkendelse til det kommende bestyrelsesmøde d. 4. april. SIDE 3 AF 6 Referatet fra dette punkt er lukket af hensyn til KU s relation til tredjepart. Ad 6) Mundtlig orientering: Årlig status for forskning og innovation på KU Prorektor for forskning og innovation præsenterede årlig status for forskning og innovation [slides vedlagt referatet]. På baggrund af gennemgangen drøftede bestyrelsen blandt andet synligheden af de tørre fag i statistikerne. Et bestyrelsesmedlem bemærkede nødvendigheden af systematisk og strategisk at arbejde med at sikre at udvalgte forskere bringes i stilling til nobelprisen ved at sørge for at de nødvendige priser og anerkendelser er opnået. Dette gøres allerede på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og metoden kan muligvis udbredes til hele KU. Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning. Præsentationen KU leverer til vidensamfundet rundsendes efterfølgende til bestyrelsens orientering. Ad 7) Godkendelse: Udpegning af nye bestyrelsesmedlemmer: Profilog kompetencebeskrivelse samt udpegning af bestyrelsesmedlem til indstillingsudvalget Bestyrelsesformanden fremlagde profilbeskrivelsen til bestyrelsens drøftelse. Bestyrelsen godkendte oplægget til profilbeskrivelse med en justering af ordlyden af makroøkonomiske kompetencer samt med tilretning af punkt to, hvor det ekspliciteres, at det kan være en person fra uddannelsesområdet som f.eks. en gymnasierektor. Hvad angår krav om sprogkompetencer, så står muligheden for et ikke dansk-/skandinavisktalende medlem åbent. Et ikke dansk-/skandinavisktalende medlem udpeges kun, hvis personen kan tilføje bestyrelsen kompetencer, som ikke kan findes hos dansk- /skandinavisktalende kandidat. Det præciseres, at indstillingsudvalget skal være meget konkret på, hvad det er for særlige kompetencer, der hentes hos hver af de indstillede kandidater, herunder en evt. ikke dansk- /skandinavisktalende.

4 Bestyrelsen besluttede at udpege Sine Sunesen til indstillingsudvalget som bestyrelsesrepræsentant. Bestyrelsesformanden har tidligere besluttet, at Mads Krogsgaard Thomsen er formand for indstillingsudvalget. SIDE 4 AF 6 Ad 8) Orientering: Informationssikkerhed på KU Universitetsdirektøren indledte kort og gav hernæst ordet til informationssikkerhedschef Poul Halkjær Nielsen, der gennemgik status for informationssikkerhed på KU. De typer af sager, der kendes fra pressen, kender vi også til på KU. Der arbejdes med en række indsatser for at forbedre IT-sikkerheden, herunder en opdateret IT-sikkerhedspolitik ud fra ISO27001 standarden. Universitetsdirektøren bemærkede, at ledelsen forholder sig konkret til det risikobillede, der kendetegner KU, og at universitetet er nødt til at have en større risikovillighed end eksempelvis bankerne. KU har ansvar for at leve op til lovgivningen og det konstateres at samarbejdspartnere som Danmarks Statistik, regioner ol., generelt er lidt længere fremme med sikring af ITsikkerheden end universitetet er. I forhold til revisionsbemærkningerne, så er det ikke et realistisk mål for KU at lukke alle revisionspunkter fuldt ud. Eksempelvis er automatiske screensavere et tema, revisionen kigger på, men som KU vil have vanskeligt ved fuldt ud og på alle områder at leve op til standarderne for, eksempelvis når det gælder specialiseret forskningsudstyr. Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning med ønske om løbende at følge hovedinitiativerne for at forbedring af IT-sikkerheden på KU gerne i et let overskueligt format med trafiklys eller lignende og med rangordnet risikoliste. Der skal fremlægges en plan for informationssikkerhedsindsatsen med konkrete større milepæle. Bestyrelsen vil herefter løbende blive orienteret om fremdriften i overensstemmelse med de fastlagte milepæle. Ad 9) Orientering fra direktionen Der var ikke yderligere orienteringspunkter fra direktionen. Ad 10) Orientering fra bestyrelsesformanden a. Mundtlig orientering: Status på proces for ansættelse af ny studenterambassadør Bestyrelsesformanden orienterede om at ansættelse af ny studenterambassadør er i proces. Ansættelsesudvalget består af bestyrelsesformanden (formand), Jesper Olesen, Søren Axel Petersen, dekan og formand for evalueringsgruppen til evaluering af studenterambassadørfunktionen Kirsten Busch Nielsen og

5 studenterambassadørens kommunikationsmedarbejder Maria Merrild Madsen. Stillingsopslaget er slået op og der er frist d.d. mhp. ansættelse 1. april Tina Kaare har sidste arbejdsdag d.d. og formanden har på bestyrelsens vegne takket for samarbejdet og afleveret en lille gave. SIDE 5 AF 6 b. Mundtlig orientering: Status på Mærsk-byggeriet fortrolig c. Mundtlig orientering: Status på Niels Bohr Bygningen fortrolig Ad 11) Orientering om personalesag og drøftelse af bestyrelsens rolle fortrolig Punktet blev behandlet fortroligt. Bestyrelsen ønskede, at en del af drøftelsen skulle refereres åbent, hvorfor referatet af punktet er opdelt i en lukket og en åben del. Bestyrelsen tog ledelsens orientering om en konkret personalesag til efterretning. Bestyrelsen noterede sig, at ledelsen i sin refleksion over den konkrete sag og KU s renommé fandt, at særligt ledelsens kommunikation kunne være forberedt og styret bedre. Bestyrelsen var enig i, at debatten om ledelse og styring på universitetet (af nogle betegnet creeping corporate culture ) er et vigtigt opmærksomhedspunkt for ledelsen på KU. Bestyrelsen tilsluttede sig rektors forslag om at etablere en fast enhedsstyring af ledelsens kommunikation i potentielt vanskelige sager, således at risiko for skade på KU s renommé minimeres. I forlængelse af ledelsens orientering havde bestyrelsen en bredere drøftelse af KU s renommé, arbejdsmiljø ( creeping corporate culture ), medarbejdertilfredshed, og hvad der skal til for at have en attraktiv arbejdsplads. Bestyrelsen opfordrede på rektors forslag den daglige ledelse til at sikre en systematisk styrkelse af medindflydelse, bl.a. af centrale Faculty VIP, i videnskabelige/faglige spørgsmål på fakultets- og på KUniveau samt at der sker et arbejde med at præcisere indholdet i begrebet "tenure-lignende" ansættelser. Bestyrelsen besluttede, at disse overordnede temaer skal indgå som en central del af KU s kommende strategi, der skal diskuteres hen over resten af 2017, både i bestyrelsen og bredt på universitetet.

6 Ad 12) Meddelelser Der var ikke yderligere meddelelser. SIDE 6 AF 6 Ad 13) Evt. Rektor afrundende mødet med på et gensyn til afskedsreceptionen den 24. februar kl i Festsalen. Bestyrelsen takkede rektor Ralf Hemmingsen for indsatsen med afsluttende klapsalver. Bestyrelsens kvarter uden sekretariat og direktion. Fortroligt Mødet blev hævet kl

Bestyrelsesmøde nr. 87 b (ekstraordinært møde) 13. marts 2017 kl Mødet blev genoptaget den 14. marts kl

Bestyrelsesmøde nr. 87 b (ekstraordinært møde) 13. marts 2017 kl Mødet blev genoptaget den 14. marts kl K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T Å B E N T 4. APRIL 2017 Forum Møde afholdt Sted Referent Bestyrelsesmøde nr. 87 b (ekstraordinært møde)

Læs mere

Københavns Universitets bestyrelse. Forum Bestyrelsesmøde nr. 85. Møde afholdt 25. oktober 2016 kl Sted Udvalgsværelse 1

Københavns Universitets bestyrelse. Forum Bestyrelsesmøde nr. 85. Møde afholdt 25. oktober 2016 kl Sted Udvalgsværelse 1 K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T Å B E N T 18. NOVEMBER 2016 Forum Bestyrelsesmøde nr. 85 Møde afholdt 25. oktober 2016 kl. 9-19 Sted Udvalgsværelse

Læs mere

Københavns Universitets bestyrelse. Forum Bestyrelsesmøde nr. 77. d. 17. marts 2015 kl.9.15-15.00. Møde afholdt: Sted: Udvalgsværelse 1

Københavns Universitets bestyrelse. Forum Bestyrelsesmøde nr. 77. d. 17. marts 2015 kl.9.15-15.00. Møde afholdt: Sted: Udvalgsværelse 1 KØBENHAVNS UNIVERSITET Københavns Universitets bestyrelse GODKENDT MØDEREFERAT - ÅBENT 10. APRIL 2015 Forum Bestyrelsesmøde nr. 77 REKTORSEKRETARIATET Møde afholdt: d. 17. marts 2015 kl.9.15-15.00 NØRREGADE

Læs mere

Sekretariat: Steen Ulrich, Vibeke Raaschou-Nielsen og Sofie Hemmingsen.

Sekretariat: Steen Ulrich, Vibeke Raaschou-Nielsen og Sofie Hemmingsen. KØBENHAVNS UNIVERSITET Københavns Universitets bestyrelse MØDEREFERAT ÅBENT - GODKENDT 20. SEPTEMBER 2017 Forum Bestyrelsesmøde nr. 89 Møde afholdt 6. juni 2017 kl. 11.30-17.00 Sted Udvalgsværelse 1 REKTORSEKRETARIATET

Læs mere

Københavns Universitets bestyrelse REKTORSEKRETARIATET

Københavns Universitets bestyrelse REKTORSEKRETARIATET K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Københavns Universitets bestyrelse G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Å B E N T 1. APRIL 2014 Forum Københavns Universitets bestyrelse REKTORSEKRETARIATET Møde

Læs mere

Københavns Universitets bestyrelse. Forum Bestyrelsesmøde nr. 84. Møde afholdt 8. juni 2016 kl Sted Udvalgsværelse 1

Københavns Universitets bestyrelse. Forum Bestyrelsesmøde nr. 84. Møde afholdt 8. juni 2016 kl Sted Udvalgsværelse 1 K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T Å B E N T G O D K E N D T 28. JUNI 2016 Forum Bestyrelsesmøde nr. 84 Møde afholdt 8. juni 2016 kl. 10.00

Læs mere

61. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET

61. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T - Å B E N T 14. MARTS 2012 Forum 61. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET Møde afholdt: 13. marts 2012 kl. 11.15-14.00 Sted: Københavns Universitet,

Læs mere

Vibeke Raaschou-Nielsen og Nele Høgsbro

Vibeke Raaschou-Nielsen og Nele Høgsbro KØBENHAVNS UNIVERSITET Københavns Universitets bestyrelse GODKENDT MØDEREFERAT ÅBENT 4. APRIL 2018 Forum Bestyrelsesmøde nr. 93 Møde afholdt 30. januar 2018 kl. 10.00-15.00 Sted Udvalgsværelse 1 REKTORSEKRETARIATET

Læs mere

Københavns Universitets bestyrelse. 67. bestyrelsesmøde. Forum. 19. marts 2013, kl Møde afholdt:

Københavns Universitets bestyrelse. 67. bestyrelsesmøde. Forum. 19. marts 2013, kl Møde afholdt: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T 18. APRIL 2013 Forum Møde afholdt: 67. bestyrelsesmøde 19. marts 2013, kl.11.00-15.00 REKTORSEKRETARIATET

Læs mere

42. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET. Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet

42. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET. Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T - Å B E N T 30. OKTOBER 2009 Forum 42. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET Møde afholdt: 29. oktober 2009

Læs mere

Sekretariat: Konst. Vicedirektør for Rektorsekretariatet Vibeke Raaschou- Nielsen og Nele Høgsbro.

Sekretariat: Konst. Vicedirektør for Rektorsekretariatet Vibeke Raaschou- Nielsen og Nele Høgsbro. KØBENHAVNS UNIVERSITET Københavns Universitets bestyrelse REFERAT GODKENDT - ÅBENT 24. OKTOBER 2017 Forum Bestyrelsesmøde nr. 90 Mødedato 20. september kl. 9.15-13.00 Sted Udvalgsværelse 1 REKTORSEKRETARIATET

Læs mere

Bestyrelsen. 37. bestyrelsesmøde. Forum. 27. januar 2009 kl.13.00. Møde afholdt: Sted: CSS, Øster Farimagsgade 5, lokale 5.1.46

Bestyrelsen. 37. bestyrelsesmøde. Forum. 27. januar 2009 kl.13.00. Møde afholdt: Sted: CSS, Øster Farimagsgade 5, lokale 5.1.46 K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Bestyrelsen M Ø D E R E F E R A T 10. FEBRUAR 2009 Forum Møde afholdt: 37. bestyrelsesmøde 27. januar 2009 kl.13.00 REKTORSEKRETARIATET NØRREGADE 10 Sted: CSS,

Læs mere

Københavns Universitets bestyrelse. Forum Bestyrelsesmøde nr. 76. d. 27. jan kl Møde afholdt: Det Juridiske Fakultet.

Københavns Universitets bestyrelse. Forum Bestyrelsesmøde nr. 76. d. 27. jan kl Møde afholdt: Det Juridiske Fakultet. Københavns Universitets bestyrelse GDOKENDT MØDEREFERAT - ÅBENT 6. MARTS 2015 Forum Bestyrelsesmøde nr. 76 REKTORSEKRETARIATET Møde afholdt: Sted: d. 27. jan. 2015 kl.14-16 Det Juridiske Fakultet NØRREGADE

Læs mere

Proces for udpegning af to nye eksterne medlemmer af KU s bestyrelse med indtræden pr. 16. september 2017 Sagsbehandler Rektorsekretariatet

Proces for udpegning af to nye eksterne medlemmer af KU s bestyrelse med indtræden pr. 16. september 2017 Sagsbehandler Rektorsekretariatet K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Bestyrelsesmøde nr. 86 d. 6. december 2016 Punkt 13. Bilag 1 Københavns Universitets bestyrelse S A G S N O T A T 24. NOVEMBER 2016 Vedr. Proces for udpegning af

Læs mere

56. bestyrelsesmøde. Forum. Møde afholdt: 26. oktober 2011 kl Sted: Københavns Universitet, udvalgsværelse 1. Steen Ulrich, Anne Holme

56. bestyrelsesmøde. Forum. Møde afholdt: 26. oktober 2011 kl Sted: Københavns Universitet, udvalgsværelse 1. Steen Ulrich, Anne Holme KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT ÅBENT 27. OKTOBER 2011 Forum 56. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET Møde afholdt: 26. oktober 2011 kl. 11.15-14.00 Sted: Københavns Universitet, udvalgsværelse 1 NØRREGADE

Læs mere

Københavns Universitets bestyrelse. Forum Bestyrelsesmøde nr. 88. Møde afholdt 4. april 2017 kl Sted Udvalgsværelse 1

Københavns Universitets bestyrelse. Forum Bestyrelsesmøde nr. 88. Møde afholdt 4. april 2017 kl Sted Udvalgsværelse 1 K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T Å B E N T 2. MAJ 2017 Forum Bestyrelsesmøde nr. 88 Møde afholdt 4. april 2017 kl. 9.15-15 Sted Udvalgsværelse

Læs mere

60. bestyrelsesmøde. Forum. Møde afholdt: 27. januar 2012 kl Sted: Københavns Universitet, udv. 1. Steen Ulrich og Anne Holme.

60. bestyrelsesmøde. Forum. Møde afholdt: 27. januar 2012 kl Sted: Københavns Universitet, udv. 1. Steen Ulrich og Anne Holme. KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 30. JANUAR 2012 Forum 60. bestyrelsesmøde. REKTORSEKRETARIATET Møde afholdt: 27. januar 2012 kl. 9.15-14.00. Sted: Københavns Universitet, udv. 1. NØRREGADE 10 1017 KØBENHAVN

Læs mere

40. bestyrelsesmøde. REKTORSEKRETARIATET

40. bestyrelsesmøde. REKTORSEKRETARIATET K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T - Å B E N T 29. JUNI 2009 Forum 40. bestyrelsesmøde. REKTORSEKRETARIATET Møde afholdt: 19. juni 2009 Sted:

Læs mere

Københavns Universitets bestyrelse. Forum Bestyrelsesmøde nr. 86. Møde afholdt 6. december 2016 kl Sted Udvalgsværelse 1

Københavns Universitets bestyrelse. Forum Bestyrelsesmøde nr. 86. Møde afholdt 6. december 2016 kl Sted Udvalgsværelse 1 K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T Å B E N T 6. JANUAR 2017 Forum Bestyrelsesmøde nr. 86 Møde afholdt 6. december 2016 kl. 9.15-17 Sted Udvalgsværelse

Læs mere

64. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET

64. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T Å B E N T 2. NOVEMBER 2012 Forum 64. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET Møde afholdt: 9. oktober 2012,

Læs mere

Søren Nedergaard, Nele Høgsbro TLF

Søren Nedergaard, Nele Høgsbro TLF KØBENHAVNS UNIVERSITET Københavns Universitets bestyrelse MØDEREFERAT ÅBENT - GODKENDT 17. JUNI 2019 Forum Bestyrelsesmøde nr. 99 Møde afholdt D. 8. april 2019 kl. 10.00-17.00 Sted Udvalgsværelse 1 REKTORSEKRETARIATET

Læs mere

Søren Nedergaard, Nele Høgsbro TLF

Søren Nedergaard, Nele Høgsbro TLF KØBENHAVNS UNIVERSITET Københavns Universitets bestyrelse MØDEREFERAT ÅBENT - GODKENDT 25. JANUAR 2019 Forum Bestyrelsesmøde nr. 97 Møde afholdt D. 6. dec. 2018 kl. 10.00-17.00 Sted Udvalgsværelse 1 REKTORSEKRETARIATET

Læs mere

Bestyrelsen. 48. bestyrelsesmøde. Forum. Møde afholdt: 14. september 2010 kl Sted: Udvalgsværelse 1. Steen Ulrich, Caroline Kristensen

Bestyrelsen. 48. bestyrelsesmøde. Forum. Møde afholdt: 14. september 2010 kl Sted: Udvalgsværelse 1. Steen Ulrich, Caroline Kristensen K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Bestyrelsen M Ø D E R E F E R A T Å B E N T. 15. SEPTEMBER 2010 Forum 48. bestyrelsesmøde KØBENHAVNS UNIVERSITET REKTORSEKRETARIATET Møde afholdt: 14. september

Læs mere

Københavns Universitets bestyrelse. 65. bestyrelsesmøde. Forum. 4. december 2012, kl Møde afholdt:

Københavns Universitets bestyrelse. 65. bestyrelsesmøde. Forum. 4. december 2012, kl Møde afholdt: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T - Å B E N T 12. FEBRUAR 2013 Forum Møde afholdt: 65. bestyrelsesmøde 4. december 2012, kl.9.15-15.00 REKTORSEKRETARIATET

Læs mere

66. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET

66. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T 11. MARTS 2013 Forum 66. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET Møde afholdt: 24. januar 2013 kl. 9.15-16.00

Læs mere

35. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET

35. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Bestyrelsen M Ø D E R E F E R A T 21. NOVEMBER 2008 Forum 35. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET Møde afholdt: 28. oktober 2008 kl. 13.00 Sted: Udvalgsværelse

Læs mere

38. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET

38. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T 20. APRIL 2009 Forum 38. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET Møde afholdt: 30. marts 2009 kl. 13.00 Sted:

Læs mere

Strategiarbejde på KU fra 2017 og frem REKTORSEKRETARIATET

Strategiarbejde på KU fra 2017 og frem REKTORSEKRETARIATET KØBENHAVNS UNIVERSITET Bestyrelsesmøde nr. 87 d. 31 januar 2017 Punkt 4. Bilag 1. Københavns Universitets bestyrelse SAGSNOTAT 23. JANUAR 2017 Vedr. Strategiarbejde på KU fra 2017 og frem REKTORSEKRETARIATET

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 17. december 2014, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM )

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 17. december 2014, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM ) Møde onsdag den 17. december 2014, kl. 13.00 17.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 6-2014) REFERAT Deltagere: Bestyrelsens medlemmer: Michael Christiansen (bestyrelsesformand), Connie Hedegaard, Margareta

Læs mere

63. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET

63. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T - Å B E N T 9. OKTOBER 2012 Forum 63. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET Møde afholdt: 7. juni 2012,

Læs mere

REFERAT CBS BESTYRELSESMØDE 17. DECEMBER 2018

REFERAT CBS BESTYRELSESMØDE 17. DECEMBER 2018 REFERAT CBS BESTYRELSESMØDE 17. DECEMBER 2018 Tilstede: Formand Karsten Dybvad, Næstformand Michael Rasmussen, Ida Boe, Arvid Hallén, Alfred Josefsen, David Lando, Mette Morsing, Thomas Skinnerup Phillipsen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 95, d. 12. juni 2018 Pkt. 8. Bilag 1. Københavns Universitets bestyrelse

Bestyrelsesmøde nr. 95, d. 12. juni 2018 Pkt. 8. Bilag 1. Københavns Universitets bestyrelse KØBENHAVNS UNIVERSITET Bestyrelsesmøde nr. 95, d. 12. juni 2018 Pkt. 8. Bilag 1 Københavns Universitets bestyrelse SAGSNOTAT 1. JUNI 2018 Vedr. Prioritering af strategi 2023-projekter og det samlede arbejde

Læs mere

Implementering af strategi

Implementering af strategi Bestyrelsesmøde nr. 91, d. 24. okt. 2017 Pkt. 4. Bilag 2 Implementering af strategi 2017-2018 Proces for implementering og opfølgning på KU s nye strategi 2017-2018 Rektorsekretariatet sept. 2017 13/10/2017

Læs mere

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU)

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) Bilag 7 Forretningsorden Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) Nærværende forretningsorden tager udgangspunkt i ITUs interimvedtægter af 30. juni 2003 samt lov nummer 403 af 28. maj 2003 om universiteter

Læs mere

Pkt. 9. Strategiopfølgning: proces vedr. Målplan og Udviklingskontrakt

Pkt. 9. Strategiopfølgning: proces vedr. Målplan og Udviklingskontrakt K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Bestyrelsesmøde nr. 62. 19. april 2012 Pkt. 9. Bilag 1. Københavns Universitets bestyrelse S A G S N O T A T 12. APRIL 2012 Vedr.: Pkt. 9. Strategiopfølgning:

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 Deltagere: Ingelise Bogason (fra pkt. 5), Nille Juul-Sørensen, Andres Lykke-Olesen (fra pkt.7), Carsten With Thygesen, Peder Elgaard, Karen Olesen, Marianne Kazar,

Læs mere

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen.

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen. Referat FSU TECH 2019 FSU-møde, 2. kvartal, 18. juni 2019 18-06-2019 13:00-18-06-2019 15:00 NOVI, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø Punkt 1: Godkendelse af dagsorden (5 min) Til stede ved mødet: Ole

Læs mere

Akademisk Råd. Akademisk Råd. Forum. Mødedato Mandag den 31. oktober 2016 kl B Sted

Akademisk Råd. Akademisk Råd. Forum. Mødedato Mandag den 31. oktober 2016 kl B Sted K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Akademisk Råd M Ø D E I N D K A L D E L S E O P D A T E R E T V E R S I O N 25. OKTOBER 2016 Forum Akademisk Råd LEDELSE

Læs mere

REFERAT. Møde i Syddansk Universitets bestyrelse. Mandag den 15. september 2014, kl. 15

REFERAT. Møde i Syddansk Universitets bestyrelse. Mandag den 15. september 2014, kl. 15 15. september 2014 J.nr. 043-1 JS/BF REFERAT Emne: Dato og tidspunkt: Sted: Referent: Møde i Syddansk Universitets bestyrelse Mandag den 15. september 2014, kl. 15 Bestyrelseslokalet, Odense Adelige Jomfrukloster,

Læs mere

46. bestyrelsesmøde KØBENHAVNS UNIVERSITET. Torben Rytter Kristensen, Caroline Kristensen

46. bestyrelsesmøde KØBENHAVNS UNIVERSITET. Torben Rytter Kristensen, Caroline Kristensen K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Bestyrelsen M Ø D E R E F E R A T Å B E N T 23. APRIL 2010 Forum 46. bestyrelsesmøde KØBENHAVNS UNIVERSITET Møde afholdt: 19. april 2010 kl. 9.00-12.00 REKTORSEKRETARIATET

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 25. februar 2015, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM )

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 25. februar 2015, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM ) Møde onsdag den 25. februar 2015, kl. 13.30 17.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 1-2015) REFERAT Deltagere: Bestyrelsens medlemmer: Michael Christiansen (bestyrelsesformand), Connie Hedegaard, Steen

Læs mere

Emne: Høring af forslag til ændring af Vedtægt for Københavns Universitet

Emne: Høring af forslag til ændring af Vedtægt for Københavns Universitet Fra: Dorthe Vejen Hansen Til: Cc: Ulf Riber Hedetoft; Signe Hove Jacobsen Emne: Høring af forslag til ændring af Vedtægt for : HUM Dato: 17. november 2017 09:54:16 Kære Jon Det Humanistiske Fakultet har

Læs mere

HSU-følgegruppe til implementering af KU s it-strategi

HSU-følgegruppe til implementering af KU s it-strategi K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T HSU-følgegruppe til implementering af KU s it-strategi M Ø D E R E F E R A T 18. JUNI 2009 Forum HSU-følgegruppe til implementering af KU s it-strategi Møde afholdt:

Læs mere

36. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET

36. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Bestyrelsen M Ø D E R E F E R A T 17. DECEMBER 2008 Forum 36. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET Møde afholdt: 3.december 2008 kl. 9.00 Sted: Udvalgsværelse 3

Læs mere

Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16, 2200 København N Frokoststuen på 2. sal

Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16, 2200 København N Frokoststuen på 2. sal D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Til MØDEINDKALDELSE 22. OKTOBER 2008 Forum Mødedato: Tirsdag d. 28. oktober 2008, kl. 13.00-16.00 Sted:

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 Side 1 af 5 Deltagere: Ingelige Bogason, Peder Elgaard, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Christopher Germann Bæhring,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 30. NOVEMBER 2018

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 30. NOVEMBER 2018 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 30. NOVEMBER 2018 Deltagere: Ingelise Bogason, Nille Juul-Sørensen, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Peder Elgaard, Karen Olesen, Marianne Kazar, Thor Bested og Jakob

Læs mere

Bestyrelsen for VUC Roskilde

Bestyrelsen for VUC Roskilde Bestyrelsen for VUC Roskilde Referat af bestyrelsesmøde torsdag den 4. juni 2015, kl. 08.30-10.30 på Hotel Comwell, Roskilde i forbindelse med bestyrelsesseminar. Til stede: Astrid Dahl, formand Bjarne

Læs mere

Sekretariat: Vicedirektør Søren Nedergaard, chef for policy og fora Vibeke Raaschou-Nielsen, fuldmægtig Nele Høgsbro.

Sekretariat: Vicedirektør Søren Nedergaard, chef for policy og fora Vibeke Raaschou-Nielsen, fuldmægtig Nele Høgsbro. KØBENHAVNS UNIVERSITET Københavns Universitets bestyrelse MØDEREFERAT- ÅBENT- GODKENDT 2. OKTOBER 2018 Forum Bestyrelsesmøde nr. 95 Møde afholdt 12. juni 2018 kl. 9.00-14.00 Sted Udvalgsværelse 1 REKTORSEKRETARIATET

Læs mere

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden.

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 21. september 2016 kl. 13.00-15.00 hos Nupark/Den midtjyske Iværksætterfond, Nupark 51, 7500 Holstebro. Mødet indledtes med en orientering om Den midtjyske

Læs mere

44. bestyrelsesmøde KØBENHAVNS UNIVERSITET

44. bestyrelsesmøde KØBENHAVNS UNIVERSITET K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T Å B E N T 8. FEBRUAR 2010 Forum 44. bestyrelsesmøde KØBENHAVNS UNIVERSITET Møde afholdt: 2. februar 2010

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. august 2014 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. august 2014 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. august 2014 kl. 9.00 12.00 hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Mødet indledtes med en orientering om Envision A/S v. 2. næstformand

Læs mere

69. Bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET

69. Bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET KØBENHAVNS UNIVERSITET Københavns Universitets bestyrelse MØDEREFERAT 10.DECEMBER 2013 Forum 69. Bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET Møde afholdt: 29. oktober 2013 Sted: Det Humanistiske Fakultet, Karen

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 13. december 2016 Tid: Kl. 15.00 16.30 Sted: Deltagere: Afbud: Park Inn, Engvej 171, 2300 København S Niels Nybye Aagesen, Kim Herlev Jørgensen, Henrik Kruse, Per Ullerichs,

Læs mere

Udkast til referat AARHUS UNIVERSITET. Mødet onsdag den 14. juni 2016, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM )

Udkast til referat AARHUS UNIVERSITET. Mødet onsdag den 14. juni 2016, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM ) Mødet onsdag den 14. juni 2016, kl. 13.00 17.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 3-2016) Udkast til referat I mødet deltog: Bestyrelsens medlemmer: Michael Christiansen (bestyrelsesformand), Peder

Læs mere

Københavns Universitets bestyrelse. Forum Bestyrelsesmøde nr. 92. Møde afholdt d. 11. dec Sted Udvalgsværelse 1. Steen Ulrich, Nele Høgsbro

Københavns Universitets bestyrelse. Forum Bestyrelsesmøde nr. 92. Møde afholdt d. 11. dec Sted Udvalgsværelse 1. Steen Ulrich, Nele Høgsbro KØBENHAVNS UNIVERSITET Københavns Universitets bestyrelse GODKENDT MØDEREFERAT - ÅBENT 23. JANUAR 2018 Forum Bestyrelsesmøde nr. 92 Møde afholdt d. 11. dec. 2017 Sted Udvalgsværelse 1 REKTORSEKRETARIATET

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde: Tid: Mandag den 10. september 2018 kl Sted: Restauranten, Minervavej 1, Rønne. Med følgende dagsorden:

Referat fra bestyrelsesmøde: Tid: Mandag den 10. september 2018 kl Sted: Restauranten, Minervavej 1, Rønne. Med følgende dagsorden: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Steen Nielsen (Dansk Industri) Mette Hansen (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm) Winni Grosbøll

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 29. marts 2016 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: D 0.21 Deltagere: Mødesekretær: Bestyrelsen

Læs mere

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K Spejdernes bestyrelse Mandag d. 26. juni 2017 kl. 17.00-21.00 Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink,

Læs mere

Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse

Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse Bestyrelsesmøde nr. 93, d. 30. januar 2018 Pkt. 4. Bilag 1 Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse I medfør af 176, stk. 2 i vedtægt for Københavns Universitet fastsættes herved følgende

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 3 Referat 2.10.2014 Kl. 16:00-19:00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Afbud: Deltagere: Carlsbergvej 34, Hillerød, Mødelokale,

Læs mere

REFERAT MØDE I RÅDET FOR MENNESKERETTIGHEDER, 8. MAJ 2019 KL. 13:00-16:00 NORDSKOV: WILDERS PLADS 8K, 1403 KØBENHAVN K

REFERAT MØDE I RÅDET FOR MENNESKERETTIGHEDER, 8. MAJ 2019 KL. 13:00-16:00 NORDSKOV: WILDERS PLADS 8K, 1403 KØBENHAVN K REFERAT MØDE I RÅDET FOR MENNESKERETTIGHEDER, 8. MAJ 2019 KL. 13:00-16:00 NORDSKOV: WILDERS PLADS 8K, 1403 KØBENHAVN K DOK. NR. 19/00980-4 REF. LELI 1. Status på Danmarks arbejde i FN s Menneskerettighedsråd

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

1 Godkendelse af dagsorden Meddelelser fra bestyrelsesformand og rektor til orientering Strategisk rammekontrakt...

1 Godkendelse af dagsorden Meddelelser fra bestyrelsesformand og rektor til orientering Strategisk rammekontrakt... Mødereferat Mødedato: Tirsdag den 10. oktober 2017 Mødested: Til stede: Professionshøjskolen Absalon Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø, lokale D010 Fra bestyrelsen: Anne Møller Ronex, Bente Sorgenfrey (næstformand),

Læs mere

Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse

Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse Bestyrelsesmøde nr. 81, den 8. dec. 2015 Pkt. 11. Bilag 2 Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse I medfør af 16, stk. 2 i vedtægt for Københavns Universitet fastsættes herved følgende

Læs mere

Søren Nedergaard, Nele Høgsbro TLF

Søren Nedergaard, Nele Høgsbro TLF KØBENHAVNS UNIVERSITET Københavns Universitets bestyrelse MØDEREFERAT ÅBENT GODKENDT 8. APRIL 2019 Forum Bestyrelsesmøde nr. 98 Møde afholdt D. 28. jan. 2019 Sted Udvalgsværelse 1 REKTORSEKRETARIATET NØRREGADE

Læs mere

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet.

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet. REFERAT Bestyrelsesmøde 30. september 2016 19. september 2016 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Astrid Dahl, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune, Lotte Nowack, Roskilde kommune. Peter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Service A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Service A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Service A/S torsdag den 5. april 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

Direktionen. Torsdag 8. januar AKKC Europa Plads Aalborg

Direktionen. Torsdag 8. januar AKKC Europa Plads Aalborg Direktionen Torsdag 8. januar 2015 AKKC Europa Plads 4 9000 Aalborg 1 1. Dagsorden Dagsordenen er godkendt. 2 2. Status på udpegningerne Direktionen tager orienteringen om sammensætningen af ErhvervsForum

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 29. april 2015, kl. 13.00 17.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 2-2015)

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 29. april 2015, kl. 13.00 17.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 2-2015) Møde onsdag den 29. april 2015, kl. 13.00 17.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 2-2015) REFERAT Deltagere: Bestyrelsens medlemmer: Michael Christiansen (bestyrelsesformand), Connie Hedegaard, Margareta

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

Akademisk Råd på SCIENCE. Forum. Møde afholdt Fredag d. 28. juni 2019, kl

Akademisk Råd på SCIENCE. Forum. Møde afholdt Fredag d. 28. juni 2019, kl K ØBENHAVNS UNIVERSITET DET NATUR- OG BIOVIDENSKABELIGE FAKULTET MØDEREFERAT 1. JULI 2019 Forum Akademisk Råd på SCIENCE Møde afholdt Fredag d. 28. juni 2019, kl. 13.00-16.00 Sted Fakultetssekretariatet,

Læs mere

Udvalgsværelse 4, Nørregade 10, 1017 København K (indgang via port A Frue Plads)

Udvalgsværelse 4, Nørregade 10, 1017 København K (indgang via port A Frue Plads) K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET O P S A M L I N G 12. MARTS 2014 Forum Dialogforum REKTORSEKRETARIATET Mødedato: Sted: 12. marts 2014 kl.16.00 Udvalgsværelse 4, Nørregade 10, 1017 København K

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4. Gribvand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00-16:00. Mødedeltagere: Bo Jul Nielsen

Læs mere

47. bestyrelsesmøde KØBENHAVNS UNIVERSITET

47. bestyrelsesmøde KØBENHAVNS UNIVERSITET K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Bestyrelsen M Ø D E R E F E R A T Å B E N T 15. JUNI 2010 Forum 47. bestyrelsesmøde KØBENHAVNS UNIVERSITET Møde afholdt: 14. juni 2010 kl. 9.15-14.00 REKTORSEKRETARIATET

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 18. juni 2018 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Peter Haldor Hansen Allan Kristensen

Læs mere

Fakultetssekretariatet, Palaver Hall Øster Voldgade 3, 1350 København K

Fakultetssekretariatet, Palaver Hall Øster Voldgade 3, 1350 København K D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Akademisk Råd MØDEREFERAT (GODKENDT) 27. MAJ 2008 Forum Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET Møde afholdt:

Læs mere

REFERAT. Mandag den 18. marts 2019 kl

REFERAT. Mandag den 18. marts 2019 kl REFERAT 28. marts 2019 J.nr. 19/200 ANRA Emne: Møde i Universitetsrådet Dato og tidspunkt: Mandag den 18. marts 2019 kl. 13.30-15.30 Sted: O77 Referent: Anne Rasmussen Dagsorden: Punkter: 1. Ny bestyrelsesformand

Læs mere

Fakultetets samarbejdsudvalg. Fakultetets samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt 21. april 2017 kl HUM, lok. 15b Sted

Fakultetets samarbejdsudvalg. Fakultetets samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt 21. april 2017 kl HUM, lok. 15b Sted K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets samarbejdsudvalg M Ø D E R E F E R A T 28. APRIL 2017 Forum Fakultetets samarbejdsudvalg Møde afholdt

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 27. Marts 2019 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Johan Klingberg Müller Peter Haldor

Læs mere

Møde afholdt: Torsdag den 3. maj 2018 kl BLEGDAMSVEJ 3B. Mødelokale 5, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Øst

Møde afholdt: Torsdag den 3. maj 2018 kl BLEGDAMSVEJ 3B. Mødelokale 5, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Øst DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 7. JULI 2018 Forum Møde i Censorformandskabet for lægeuddannelsen i Danmark FAKULTETSSERVICE AFDELINGEN FOR UDDANNELSE OG STUDERENDE

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Godkendelse

Læs mere

Bilag 11. Tilpasning af bestyrelsens mødeform (beslutning)

Bilag 11. Tilpasning af bestyrelsens mødeform (beslutning) Direktionen vers: 12. april 2010 Tilpasning af bestyrelsens mødeform (beslutning) Bestyrelsen har udtrykt ønske om at tilpasse sin mødeform, så der ved de fleste bestyrelsesmøder afsættes tid til en grundig

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 01/

Referat af bestyrelsesmøde 01/ Referat af bestyrelsesmøde 01/122010 Punkter på dagsordenen: 1. Protokol 2. Valg af næstformand 3. Budget for 2011 4. Orientering om byggeriet 5. Rygning 6. Meddelelser fra formanden 7. Meddelelser fra

Læs mere

Mødedato: Torsdag d kl Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby

Mødedato: Torsdag d kl Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby Mølleåværket A/S Referat Dato: 26-06-2018 Ref.: msv Mødenr.: 2/2018 Mødedato: Torsdag d. 21.6.2018 kl. 14-16 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Inge Prip, direktør, tilforordnet for skolen Glenn Christensen, økonomichef, tilforordnet for skolen Astrid Berg, referent, tilforordnet for skolen

Inge Prip, direktør, tilforordnet for skolen Glenn Christensen, økonomichef, tilforordnet for skolen Astrid Berg, referent, tilforordnet for skolen BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 4 Referat 11.12.2014 Kl. 13.00 16.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Peder Oxes Allé 4, 3400 Hillerød mødelokale 1-1-02 Afbud: Deltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S torsdag den 5. april 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering HB-mødeindkaldelse Tirsdag d. 19. maj 2015 Dagsorden 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Nykredit - afkast og muligheder for alternative investeringer 2.2 Næste

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Hovedbestyrelsens forretningsorden 2015-16 2.2 Afrapportering

Læs mere

Sekretariat: Chefjurist Mads Niemann-Christensen, Universitetsledelsens Stab

Sekretariat: Chefjurist Mads Niemann-Christensen, Universitetsledelsens Stab Møde torsdag den 23. februar 2017, kl. 13.00-17.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 1-2017) Udkast til referat Mødet blev holdt i Frandsensalen Deltagere: Bestyrelsens medlemmer: Connie Hedegaard (formand),

Læs mere

Sekretærrollen i bestyrelsen

Sekretærrollen i bestyrelsen Sekretærrollen i bestyrelsen Rutiner og opgaver med et digitalt afsæt Vi er: Kim Bruhn Jens Skipper Rasmussen Sekretærens opgaver Du har ansvaret for at sikre bestyrelsens kollektive hukommelse og historieskrivning

Læs mere

Fortrolig Information er markeret med gråt og er til bestyrelsens eget brug. Det gælder ligeledes bilag, som er anført med gråt.

Fortrolig Information er markeret med gråt og er til bestyrelsens eget brug. Det gælder ligeledes bilag, som er anført med gråt. Til bestyrelsens medlemmer Direktionen Direkte tlf.: 7218 5072 E-mail: gigr@itu.dk Journalnr.: 2010-021-0018 8. september 2010 Fortrolig Information er markeret med gråt og er til bestyrelsens eget brug.

Læs mere

Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET. Mødedato: Torsdag d. 15. september 2011, kl TAGENSVEJ 16

Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET. Mødedato: Torsdag d. 15. september 2011, kl TAGENSVEJ 16 D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T REFERAT 28. SEPTEMBER 2011 Forum Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET Mødedato: Torsdag d. 15. september

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Fredag den 22. marts 2013 Mødested: Campus Roskilde Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige (formand), Knud

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent VIA-DSR møde Sted: Studenthouse Ammunitionsvej 1 Viborg, Denmark Mødedato: 12. november 2016 Kl. 9-11 Deltagere, Næstformand Christopher Ammentorp, Sarah Kamstrup, Anders Andersen, Thai Fuglsang, Cristian

Læs mere

Tid: Fredag, den 8. september 2017 kl Sted: Lokale 327, Merkurvej 10

Tid: Fredag, den 8. september 2017 kl Sted: Lokale 327, Merkurvej 10 Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Kenn Ivan Kjellberg (Dansk Industri) (Afbud) Claus Rosenkrands Olsen (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) (Afbud) Jonna Nielsen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 28. JANUAR 2019

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 28. JANUAR 2019 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 28. JANUAR 2019 Side 1 af 4 Deltagere: Ingelise Bogason, Nille Juul-Sørensen, Andreas Lykke-Olsen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Thor Bested og Jakob Brask.

Læs mere

Forslag til model for implementering og opfølgning på Strategi Bestyrelsesmøde nr. 91, d. 24. okt Pkt. 4. Bilag 1

Forslag til model for implementering og opfølgning på Strategi Bestyrelsesmøde nr. 91, d. 24. okt Pkt. 4. Bilag 1 Forslag til model for implementering og opfølgning på Strategi 2018-2023 Bestyrelsesmøde nr. 91, d. 24. okt. 2017 Pkt. 4. Bilag 1 13-10-2017 2 Et samlet og fokuseret KU, der arbejder i samme retning Ny

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Mandag den 29. marts 2010 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: 7-03-001-0007 Til stede: Bente Sorgenfrey, Hans Stige (formand),

Læs mere