Til arrangementet var tilmeldt i alt 33 voksne som repræsenterede 21 børn. 9 forældre ( 6 børn/unge)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til arrangementet var tilmeldt i alt 33 voksne som repræsenterede 21 børn. 9 forældre ( 6 børn/unge)"

Transkript

1 FRITIDSAKTIVITETER TIL VORES BØRN OG UNGE Afholdt den Til arrangementet var tilmeldt i alt 33 voksne som repræsenterede 21 børn. Tilmeldingerne fordelte sig således: Herning ny storkommune 15 forældre ( 10 børn/unge) Brande 2 forældre ( 1 barn/ung) Holstebro 9 forældre ( 6 børn/unge) Struer 2 forældre ( 1 barn/ung) Ringkøbing/Ulfborg 4 forældre ( 3 børn) Af praktiske hensyn var vi herefter opdelt i to hold, hvor hold 1 bestod af forældre fra Herning ny stor kommune, samt Ikast og Brande og hold 2 var forældre fra Ringkøbing/Ulfborg, Holstebro og Struer. Hvert hold havde efter ca min. ved henholdsvis Grethe Schøler og Flemming og Miira. Referat fra gruppesnak omkring opstart af kreative aktiviteter på Langvadbjerg. Flg. punkter blev foreslået og diskuteret: Opstart med en åben lørdag med deltagelse af forældre og børn, så der ud fra det kan dannes et overblik over behov og antal deltagere. Der forsøges at oprette et hold med kreative aktiviteter, der kører 3 lørdage i efteråret og 3 lørdage i foråret især et ønske fra forældre, der bor langt fra Herning. Hvis det viser sig, der er behov for det, kan der også oprettes et eftermiddagshold med børn/unge fra Herning området i tidsrummet kl Måske kan der også dannes et hold af teenager-piger, hvoraf nogle allerede går på billedskole aftenhold fra kl. 16 til 20. Kunstnerne Miira og Flemming Nørgaard udarbejder en folder, der beskriver de forskellige tilbud. Folderen udsendes efter sommerferien Flemming og Miira s web og kontakt-adresse: Referat vedr. idrætsaktiviteter. Oplæg ved idrætskonsulent i Dansk Handicapidræts-forbund (DHIF) Grethe Schøler Pedersen. Grethe indledte med at fortælle om principperne bag den frivillige foreningsidræt, som DHIF er en del af. Herunder at der er tale om organisationer, hvor ledere/trænere arbejder frivilligt og ulønnet og af den grund naturligvis ikke kan forventes at have særlig uddannelse eller viden til at håndtere vores børn og unge. Der udover er den frivillige foreningsidræt kendetegnet ved, at udøverne betaler medlemskontingent og i øvrigt er forpligtede til at overholde love og normer indenfor de enkelte foreninger.

2 Grethe orienterede endvidere om sin rolle og sine opgaver som idrætskonsulent og gav konkrete eksempler på, hvordan arbejdet som fødselshjælper foregår såvel indenfor eksisterende handicapforeninger som formidlingen af kontakt til raskforeninger. Grethe kunne oplyse, at der indenfor vores kredsforenings geografiske område p.t. ikke eksistere konkrete tilbud indenfor DHIF, som skræddersyet til vores børn. IDRÆTSAKTIVITER: Hvad kom der konkret ud af mødet: Hold 1 Herning ny stor kommune Ikast-Brande Konkrete muligheder i eksisterende klubber: Se mail fra Grethe Schøler Pedersen Herning Skydning. Herning skytteforening. Kontaktperson: Egon Stefansen tlf ( Egon har kendskab til vore Børns handicap. Han underviser børnene på Sønderagerskolen ) Sejlads Sunds sø i kæntrefri mini 12 joller. Kontaktperson Bent Ole Nielsen ( Erfaring med vores børn kan ikke forventes.) Golf Herning Golfklub mandag aften. Kontaktperson Rita Schultz. Tlf ( Erfaring med vores børn kan ikke forventes.) Svømning Torsdag aften 18:00 til 19:00 på Holtbjergskolen Kontaktperson: Lotte Mortensen Tlf: / Ikast Børneidræt: Skjold Handicapidræt onsdag 17:30 til 18:30 på Nordre Skole. Tilbuddet er p.t. lukket p.g.a. manglende deltagere, men der er mulighed for reetableret tilbuddet, såfremt der kan skabes fornyet tilslutning. Svømning: Fredag 18:15-19:45 Ikast Svømmecenter. Kontaktperson: Elisabeth Pedersen. Tlf.: Brande Golf Brande Golfklub. Kontaktperson. Christian Hostrup. Tlf eller Karsten Kristensen Tlf.: Forældreerfaringer ( Tips og ideer) Herning Bueskydning Herning skytteforening. Instruktøren har ikke speciel erfaring eller kendskab til vores børn, men to drenge skyder aktuelt i klubben og forældrene oplyser, at drengene er meget glade for tilbuddet og er blevet taget godt imod i klubben. Kontakt Bjarne Olsen. Tlf.: ( forældre) for nærmere oplysninger. Bjarne oplyser, at han ikke har fået henvendelser fra interesserede forældre. Han er der imod blevet kontaktet af pædagoger fra Sønderagerskolens udskolingsklasser, der har ønske om at forsøge at introducere bueskydningen som tilbud til de ældste elever i helhedsskolen. Bjarne er kontaktperson vedr. dette.

3 Det er uklart, om interessen er opstået som en følge af idé og dialogmødet ( flere af pædagogerne på Sønderagerskolen er medlemmer af foreningen og modtager således også vores nyhedsbreve) eller det er Bjarnes søn, der har skabt interessen hos pædagoger og elever. Børnegymnastik /motorika Snejbjerg gymnastikforening for børn i aldersgruppen 4 til 8 år. Onsdag fra Ledet af sundhedsplejerske Tove Pedersen og Betty Hansen Et godt og anbefalelsesværdigt tilbud for vores børn. Kontaktperson: Birgitte Vesterager. Tlf.: ( forældre) Birgitte har p.t. kontakt til Tove med henblik på at undersøge mulighederne for at etablere et tilbud til de lidt større børn. I den forbindelse efterlyses lærer, pædagoger eller forældre, der kunne tænke sig at være trænerer for børn og unge med AFS i Snejbjerg, hvis der kan startes små hold op. Kontakt Tove Pedersen. Tlf.: ( Tak til Birgitte) Birgitte oplyser, at hun ikke er blevet kontaktet af andre interesserede. Nyt hold er startet d med 3 børn, der tidligere har deltaget + evt. 2 nye deltagere, der har fået kontakt via lederne. Birgitte oplyser, at hun har modtaget hustandsomdelt folder vedr. nyt tilbud om børnegymnastil/motorika i Herning by, der henvender sig til børn i alderen 5 12 år. Brande Bordtennis for børn indtil 18 år. Forældreerfaring: Et godt tilbud ærgerligt, at der eraldersbegrænsning på. Kontaktperson: Yvonne Kolster. Tlf.: (forældre) Yvonne oplyser, at hun ikke er blevet kontaktet Ønsker om tilbud, der ikke eller kun delvis kunne efterkommes + input NB! Dreng på 13 har ønske om at gå til fægtning. Der blev foreslået rollespil i stedet. I så fald har drengen behov for støtteperson. Dreng på 14 har ønske om at gå til bowling (Havde også skydning som ønske. Dette tilbud kunne efterkommes) Er der andre, der har ønske om at være med til bowling? Kontaktperson: mor Berit Andersen. Tlf.: Dreng på 12 har ønske om at gå til redskabsgymnastik med trampolin og klatrevæg. (Etablering af et Motorika gymnastikhold for større børn blev foreslået. Kontaktperson: Birgitte Vesterager. Tlf.: ( forældre) Baboon City kunne måske være en anden mulighed) Mor til drengen: Lene Jensen GODE ØNSKER /IDEER LIDT UDEN FOR NUMMER Herning Musikskolen - Herning Har tilbud der er specielt målrettet vores børn. Har særligt kendskab til børn med kontakt og kommunikationsproblemer. Små hold. Kontaktperson på musikskolen er: Berit Klostergaard Tlf: Sønderagerskolen stater næste skoleår nogle særlige Idrætsklasser. Grethe Schøler vil tage kontakt til skolen og undersøge om det er et tiltag, kan komme vores børn til gode. Forespørgsel til Grethe Schøler sendt pr. mail Har du haft kontakt til Sønderagerskolen i.f.t om der er i forbindelse med opstart af særlige idrætsklasser er tiltag, der kan komme vores børn til gode? Svar fra Grethe Schøler Nej, men som jeg har læst i avisen, drejer det sig om træningsmulighed for potentielle eliteidrætsudøvere, hvor der i tilrettelæggelsen af elevernes skema, bliver taget

4 hensyn til at de kan træne dagligt i deres respektive idrætsklub - eksempelvis morgentræning inden de møder i skole og eftermiddagstræning indlagt i deres skoleskema. Ry Rollespil. For nærmere information kontakt Yvonne Kolster tlf: (forældre) Yvonne oplyser, at hun ikke har haft nogen henvendelser vedr. rollespil Hold 2 Ringkøbing/Ulfborg Holstebro Struer Holstebro Eksisterende tilbud Se mail fra Grethe Schøler Pedersen Atletik Atletikklubben Holstebro, mandag og onsdag kl. 17:00 på Holstebro Stadion. Kontaktperson: JacobLarsen. Tlf.: eller Linda Højland Tlf.: Gymnastik Hørt på vandrørene, at der barsles med at skabe børnegymnastik. Kontaktperson: Grethe Schøler Forespørgsel til Grethe Schøler sendt pr. mail Du havde hørt på vandrørene at man i Holstebro barslede med at skabe børnegymnastik. Ved du om dette tilbud er blevet til noget? Svar fra Grethe Schøler Jeg har ikke hørt mere, men skal til FM i fodbold den 22. sept. i Holstebro, hvor jeg skal være sammen med formanden for Holstebro Handicapidræt. Her vil jeg høre om de ved mere om dette tiltag og hvem der evt. kan kontaktes. Ringkøbing/Skjern Se mail fra Grethe Schøler Pedersen Skydning Tirsdag kl. 18:00 til 19:00 i Tarm Hallen. ( P.t. benyttes tilbuddet kun af voksne) Kontaktperson Bjørn Hundevad. Tlf.: Bowling Mandag 19:00-21:00 i Skjern Hallen. Kontaktperson: Ulla Søborg Tlf.: Struer: Svømning Handicapidrætsklubben Olympia, Struer svømmehal. Torsdag 16:45 18:15. Kontaktperson: Søren D Knudsen Tlf: Skydning Handicapidrætsklubben Olympia, Skydning på Gimsing skole mandag 15:00-18:00. (P.t. benyttes tilbuddet kun af voksne) Kontaktperson Ketty Andersen Tlf: / Forældreerfaringer ( Tips og ideer) Holmsland: Golf En far træner golf sammen med dreng i Holmsland og har gode erfaringer med denne sportsaktivitet. Kontaktperson: Højmark.( Forældre) Tlf.:

5 Holstebro: Svømning En mor anbefaler svømmetilbud til mindre børn på Thorsvej i Holstebro ( I tilknytning til AU-centret) Kontaktperson Lene Moustsen. ( Forældre) Tlf.: Ringkøbing Gymnastik Dette er ikke et eksisterende tilbud, men rammerne er til det i Rindum SU. Kontaktperson ved interesse for etablering af tilbud: Helene Højmark. Tlf.: Ønsker om tilbud, der ikke eller kun delvis kunne efterkommes + input Mor fra Ringkøbing har dreng på 12 år, som gerne vil spille bowling i ROFI-centret. Hun søger andre med samme interesse, som drengen kan spille med. Kontaktperson: Merete Agentoft Tlf.: Drengen har også ønske om at gå til skydning i ROFI-centret. Dette tilbud eksisterer i form af raskklub. Kontaktperson: Svend Bang Tlf.: (Dette års sæson er afsluttet 1. april. Moderen opfordres til at tage kontakt til klubben.) Far ( John Fischer Tlf.: ) fra Holstebro søger golftilbud til sit barn. Han blev opfordret til evt. at rette henvendelse til den far, der spiller golf sammen med sin søn for at få gode ideer og høste af erfaringerne før opstart. Nærmeste Golfklub: Holstebro Golfklub, Brandsbjergvej 4, 7570 Vemb. Tlf.: Er ikke blevet kontaktet. Hans søn har tidligere spillet men spiller ikke p.t. 4 forældre(par) fra Holstebro har børn i aldersgruppen 9 13 år, der gerne vil bowle i Keglen: Kontaktpersoner: John Fischer. Tlf.: Randi Henriksen Tlf.: Annitta Hansen Tlf.: Tove Schmidt Tlf.: Det blev foreslået, at forældrene tager kontakt til hinanden og aftaler nogle dage og tidspunkter, hvor børnene kan dele en bane og spille sammen. John Fischer oplyser, at de 4 forældre ikke ham bekendt har haft kontakt til hinanden. Han formoder, det enten kan skyldes travlhed med andre gøremål eller at der har manglet en initiativtager. GODE ØNSKER /IDEER LIDT UDEN FOR NUMMER Mor fra Struer vil gerne være med til at igangsætte uforpligtende fællesdage med hygge og klubaktivitet for børn og forældre i Struer i Folkets Hus. Hun efterlyser flere interesserede, som vil være med til at igangsætte eller som har lyst til at deltage. Kontaktperson.: Hanne Vendelbo Tlf.: Hanne (kontaktperson) oplyser, at hun ikke har fået nogen henvendelser fra andre interesserede. Hun formoder, at det kan skyldes, at folk er travlt beskæftiget med andre gøremål på denne årstid. Hanne vil forsat gerne være drivkraft for at få sin ide op at stå og foreslår, at igangsætning udskydes til foråret. Hun vil i den mellemliggende periode barsle med mere konkrete udspil til en eftermiddag/aften med uforpligtende fælleshygge. Hanne fortæller, at hun før sommerferien har haft kontakt til Folkets Hus, som oplyser, at lokalerne frit kan benyttes, når der står en forening bag arrangementet. Der er truffet aftale om, at Hanne vender tilbage til kredsforeningens bestyrelse, når/hvis hun har brug for hjælp til eksempelvis invitation, økonomisk tilskud til eksempelvis kaffe m.v.

6 Modtaget mail fra Hanne Hej Jette. Efter vi talte sammen pr. tlf. har jeg været i Folkets hus for at ville aftale nærmere omkring denne her aktivitets-/lege dag. Jeg fik dog ikke rigtig noget ud af det andet end at hende som står for den daglige drift dernede er langtids sygemeldt. Den anden jeg så talte med dernede kunne dog oplyse mig om at de ikke længere lånte gratis lokaler ud til foreninger. IDRÆTSAKTIVITETER: OPSAMLING Hvordan kommer vi videre herfra?: Det fine fremmøde og det store engagement, der blev udvist i løbet af aftenen må tages som udtryk for, at der er et stort behov for at få skabt idrætsaktiviteter, der kan rumme vores børn og unge. Det begrænsede udbud af eksisterende aktiviteter er samtidig et fingerpeg om at det vil kræve en indsats at få skabt tilbuddene. Der var et ønske fra deltagerne side om, at vi på sigt får lavet en form for katalog på vores hjemmeside over gode og anbefalelsesværdige tilbud. Det kræver, at bestyrelsen får en tilbagemelding fra jer om jeres erfaringer. Bestyrelsen har modtaget nedenstående mail fra Grethe Schøler vedr. kontaktpersonernes rolle m.v.. Tak for sidst. Jeg synes det virker til at være en aktiv forældrekreds, der godt er klar over at de selv skal være udfarende i forhold til fritidstilbud til deres børn/unge. Jeg har nogle opsamlingspunkter, der skal med i referatet. Kontaktpersonens opgave: At tage kontakt til den pågældende forening og være døråbner for det ønskede idrætstilbud. Hvis kontaktpersonen har brug for hjælp til denne kontakt ringes/mailes der til Grethe. Når der er etableret en kontakt og et konkret idrætstilbud kan påbegyndes gives der besked til Jette, der sørger for at informationen kommer ud til hele medlemskredsen. Jeg har rundsendt en mail til de DHIF foreninger jeg nævnte i går og orienteret dem om at de måske får en henvendelse fra nogle forældre til børn/unge med autisme. Med venlig hilsen Grethe Schøler Pedersen Idrætskonsulent Dansk Handicap Idræts- Forbund Team Nord Tingvej sal 8800 Viborg gsp@dhif.dk Tlf: Mob.: vedr. eksisterende tilbud under DHIF Forespørgsel til Grethe Schøler sendt pr. mail Er du blevet kontaktet af nogle af vores medlemmer, som har haft brug for din hjælp som kontaktperson/døråbner til eksisterende klubber eller har du fået tilbagemeldinger fra nogle af de eksisterende klubber i DHIF vedr. henvendelser fra vores medlemmer? Svar fra Grethe Schøler En forældre til en 7 årig pige har efterlyst et svømme og gymnastiktilbud til sin datter. Her har jeg formidlet kontakte til HIHO på Holtbjergskolen der har et svømmetilbud og til Motorikaholdet under Snejbjerg gymnastikforening. I begge tilfælde har jeg kontaktet trænerne for at informere om at der evt. kom en pige til deres idrætstilbud. Med venlig hilsen Bestyrelsen Kontaktpersoner bestyrelsen: Kreative aktiviteter på Langvadbjerg: Inger Enemark Tlf: Idrætsaktiviteter: Jette Bramming

Fritidsaktiviteter på Tingbjerg Heldagsskole. Det meste er gratis. Program EFTERår 2015

Fritidsaktiviteter på Tingbjerg Heldagsskole. Det meste er gratis. Program EFTERår 2015 Fritidsaktiviteter på Tingbjerg Heldagsskole Det meste er gratis Program EFTERår 2015 Nu går ISA i gang igen! ISA er et projekt, hvor skolens ældste elever sammen med lærere og foreninger arrangerer forskellige

Læs mere

Invitation til forældremøde Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk. Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING Spørgeskemaundersøgelse

Invitation til forældremøde Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk. Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING Spørgeskemaundersøgelse Nyhedsbrev uge 35-2013 Side 1 Billedskole Musikskole Side 11 Børnehaven Invitation til forældremøde Side 3 Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk Side 14 Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING

Læs mere

Hvad er Ta chancen. Se mere om de konkrete tilbud på de følgende sider.

Hvad er Ta chancen. Se mere om de konkrete tilbud på de følgende sider. Hvad er Ta chancen Det kan være rigtigt svært at forene det at have autisme/ en ADHD diagnose med en fritidsinteresse som giver succes. Projektet Ta Chancen er et forsøg på at imødekomme denne udfordring.

Læs mere

Vi håber på jeres forståelse for denne situation og har I spørgsmål er I velkomne til at henvende

Vi håber på jeres forståelse for denne situation og har I spørgsmål er I velkomne til at henvende SNEJBJERG SKOLE 21. marts 2013 Kære forældre til elever på Snejbjerg Skole Der er tidligere udsendt informationsbreve fra Herning Kommune omkring en eventuel lockout af lærerne, her på forældreintra. Lockouten

Læs mere

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema.

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema. Nyhedsbrev juni 2014 Folkeskolereformen 7 Sct. Jørgens Skole Helligkorsvej 42A 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 44 00 E-mail: sctjorgensskole@roskilde.dk www.sctjorgensskole.roskilde.dk 27. juni 2014 Kære forældre

Læs mere

VI BEVÆGER TWEENS - REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE OG AF BØRN OG UNGE LØRDAG DEN 7. JANUAR 2017 GYMDANMARK DANSK SVØMMEUNION DANMARKS IDRÆTSFORBUND

VI BEVÆGER TWEENS - REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE OG AF BØRN OG UNGE LØRDAG DEN 7. JANUAR 2017 GYMDANMARK DANSK SVØMMEUNION DANMARKS IDRÆTSFORBUND VI BEVÆGER TWEENS - REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE OG AF BØRN OG UNGE GYMDANMARK DANSK SVØMMEUNION DANMARKS IDRÆTSFORBUND LØRDAG DEN 7. JANUAR 2017 METTE SKAT NIELSEN OM VI BEVÆGER 4-årigt udviklingsprojektet

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

HIVO POSTEN. Fra vores grillhygge på Ellehøj

HIVO POSTEN. Fra vores grillhygge på Ellehøj HIVO POSTEN Fra vores grillhygge på Ellehøj Nummer 3 September 2017 2 HIVO Vejle Indholdsfortegnelse: Nyt fra bestyrelsen... 3 Nyt fra bowling... 7 Idrætstilbud... 8 Nyt fra fodbold... 11 Glimt fra sommeridræt...

Læs mere

Aktiv i svømmeklubber, både som udøver og træner Cand. Scient. Idræt Projektleder på diverse Idrætsundersøgelser, Center for Ungdomsstudier

Aktiv i svømmeklubber, både som udøver og træner Cand. Scient. Idræt Projektleder på diverse Idrætsundersøgelser, Center for Ungdomsstudier Aktiv i svømmeklubber, både som udøver og træner Cand. Scient. Idræt Projektleder på diverse Idrætsundersøgelser, Center for Ungdomsstudier Udviklingskonsulent, Dansk Svømmeunion 180000 170639 178047 160000

Læs mere

Hvad er Ta chancen. Se mere om de konkrete tilbud på de følgende sider.

Hvad er Ta chancen. Se mere om de konkrete tilbud på de følgende sider. Hvad er Ta chancen Det kan være rigtigt svært at forene det at have autisme/ en ADHD diagnose med en fritidsinteresse som giver succes. Projektet Ta Chancen er et forsøg på at imødekomme denne udfordring.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2015/2016 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning Landsbydyst til sommerfesten.. 1. gang 3. september 2015 kl. 18.00 kl. 20.00

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 5 / 2 0 1 6 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Program 1/1-31/72016. Aktivitetscentret Kildebakken SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ

Program 1/1-31/72016. Aktivitetscentret Kildebakken SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ Program 1/1-31/72016 Aktivitetscentret Kildebakken SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET KILDEBAKKEN Kildebakken er et åbent aktivitetscenter for selvhjulpne brugere. Programmet er sammensat

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Hvad er Ta chancen. jeres børn til en god idrætsoplevelse på foreningens almindelige hold.

Hvad er Ta chancen. jeres børn til en god idrætsoplevelse på foreningens almindelige hold. Hvad er Ta chancen Det kan være rigtigt svært at forene det at have autisme/ en ADHD diagnose med en fritidsinteresse som giver succes. Projektet Ta Chancen er et forsøg på at imødekomme denne udfordring.

Læs mere

Har du brug for en ven, der bare er der? I samarbejde med:

Har du brug for en ven, der bare er der? I samarbejde med: I samarbejde med: Har du brug for en ven, der bare er der? Denne folder er til dig som er barn eller ung Mangler du af og til en forstående voksen at snakke med? Synes du, at de voksne tit har for travlt

Læs mere

VK Det bedste fundament for uddannelse

VK Det bedste fundament for uddannelse 2014 VK Det bedste fundament for uddannelse 1 Stephanie, 2.g og rytter Dét at være Team Danmark elev på VK, gør at jeg ikke er nødsaget til at gå på kompromis med min sport pga. min uddannelse, eller omvendt.

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 Oversigt over Team RG kataloget - Hvad er Team RG 2 - Team RG volleyball 3 - Team RG håndbold 4 - Team RG badminton 5 - Team RG Indendørs fodbold 6 - Team RG

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2014/2015 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 4. september 2014 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro 1. Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter

Læs mere

Aktuelt nyt. Se kalender på bagsiden! LOKALbladet august-september 2014

Aktuelt nyt. Se kalender på bagsiden! LOKALbladet august-september 2014 Aktuelt nyt Side 2 RUBRIK: Kontakt de lokale foreninger Side 3 Feldballe Sommerfest: Evaluering 19. august Side 4 Feldballe Friskole: Klar til det nye skoleår Side 5 Tåstrup Forsamlingshus: Fællesspisning

Læs mere

SJOV SOMMEREN. for børn. og unge. Sommer HELE. aktiviteter

SJOV SOMMEREN. for børn. og unge. Sommer HELE. aktiviteter SJOV HELE SOMMEREN Sommer 09 Sommer 2009 SJOV HELE SOMMEREN God sommer og rigtig god fornøjelse Sommerferie 2009 Er du klar til at blive udfordret i din sommerferie? Faaborg-Midtfyn Kommune og en lang

Læs mere

Ekstra tilbud om svømning i maj og juni

Ekstra tilbud om svømning i maj og juni SILKEBORG SVØMMEKLUB Ekstra tilbud om svømning i maj og juni Mandag den 22. april vil administrationen tage stilling til, hvilke hold der evt. skal aflyses/lægges sammen. Derfor er det en fordel at tilmelde

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

ET MEDLEM SOM ALLE ANDRE. Kan handicappede være med i jeres forening? Hvad kan I gøre og hvordan?

ET MEDLEM SOM ALLE ANDRE. Kan handicappede være med i jeres forening? Hvad kan I gøre og hvordan? ET MEDLEM SOM ALLE ANDRE Kan handicappede være med i jeres forening? Hvad kan I gøre og hvordan? Der skal to til et møde Mennesker med handicap er sjældent medlemmer af foreningerne. Det er der mange årsager

Læs mere

Forældre Undervisning

Forældre Undervisning Forældre Undervisning På en skole nær dig Bliv bedre til at hjælpe dit barn med lektierne Efterår 2010 Bliv bedre til at hjælpe dit barn med lektierne Hvorfor Forældreundervisning? Oplever du også at det

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Gyttegård Nyt marts 2016. VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen

Gyttegård Nyt marts 2016. VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen Så nærmer tiden sig til en ny, og forhåbentlig spændende golfsæson. Den 3. april er der vor traditionelle åbningsmatch, hvor vi håber rigtig mange tilmelder

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september.

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Følgende blev meddelt og drøftet: INTERNT: KONTINGENT Kontingentet er uændret 600 kr. Det opkræves af Vivian Rasch, - og jeg har som sådan ikke

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere

LANDSFORENINGEN AUTISME RIBE KREDS. Medlemsblad Juni 2009

LANDSFORENINGEN AUTISME RIBE KREDS. Medlemsblad Juni 2009 LANDSFORENINGEN AUTISME RIBE KREDS Medlemsblad Juni 2009 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Køb / salg / bytte side 2 Tag med til Fun World - Esbjerg side 3 Referat fra generalforsamling 2009 side 4+5 Bestyrelses /

Læs mere

Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene

Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene Center for Ungdomsstudier og Religionspædagogik (CUR) Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene Nogle få input omkring unge, foreningsliv og udviklingspuljer! DUF 6.oktober 2011 Victor s

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Nykøbing Rørvig. Aktivitetsoversigt

Nykøbing Rørvig. Aktivitetsoversigt Nykøbing Rørvig Aktivitetsoversigt september 2016-10. januar 2017 Indholdsfortegnelse Sensommertur... 3 Underholdning og fællessang... 3 Foredrag... 4 Juleunderholdning/koncert... 4 Nytårskoncert... 5

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter EFTER SKOLETID Fritidstilbud og -aktiviteter 1 Kære elever og forældre Her ser I vores brede vifte af tilbud. Vi har forsøgt at dække de forskellige dage godt ind, ligesom vi har bestræbt os på, at aktiviteterne

Læs mere

Alssund Y s Men s Club

Alssund Y s Men s Club Alssund Y s Men s Club Årgang 2015 2016 Udgivelsesdag den 14. oktober nummer: 4 Redaktør Inger-Lise Hansen E-mail: inger-lise@ilos.dk Jeg vil gerne modtage indlæg til bladet Hvornår var det nu det var?

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO TILMELDING NU LEN Læs om skoler Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO TILMELDING NU LEN Læs om skoler Horsens Kunstmuseum Læs om top Sommer skoler BILLED fremtid starter her SKO din kreative LEN Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2013 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2013 Det er her en kreativ fritid og fremtid

Læs mere

-Nyhedsbrev november 2018

-Nyhedsbrev november 2018 -Nyhedsbrev november 2018 Nyheder fra formanden: Klubdragt Vinding Ungdoms- og Idrætsforening Så er det muligt at købe Vinding Ungdoms- og Idrætsforenings nye klubdragt til en særdeles favorabel pris.

Læs mere

Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse SOMMERSKOLEN UGERNE 26 OG 27

Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse SOMMERSKOLEN UGERNE 26 OG 27 Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse SOMMERSKOLEN 2010 UGERNE 26 OG 27 INFORMATION SOMMERSKOLEN 2010 PERIODE Sommerskolen er i ugerne 26 og 27. HVEM KAN DELTAGE Børn i 0. - 6. klasse

Læs mere

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent.

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. REFERAT EMNE: 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS 2011 1. Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. 2. Valg af referent Tina Hermann blev valgt til referent. 3. Formandens

Læs mere

O R 2. 3. O G 4. K L A S S E

O R 2. 3. O G 4. K L A S S E 2014, Uge 8 Ugens Avis År H A L G Å R D S F H F O R 2. 3. O G 4. K L A S S E O p s t a r t e n a f d e t n y e t i l b u d U G E N S R E D A K T I - ON: Mia 2.B Anna 2.B Ida M. 2.B Oliver 4.A Louise 2.B

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse gennemført af MDI i maj 2012

Tilfredshedsundersøgelse gennemført af MDI i maj 2012 Tilfredshedsundersøgelse gennemført af MDI i maj 2012 Spørgsmålene er besvaret på en skala fra 1-5 hvor 5 er det bedste Om barnet 2012 Børnenes gennemsnitsalder 3,4 Tilfredshed og trivsel a) Jeg er samlet

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

IDRÆT OG NETVÆRK EFTERÅR 2015

IDRÆT OG NETVÆRK EFTERÅR 2015 IDRÆT OG NETVÆRK EFTERÅR 2015 INDHOLD Ugentlige idrætsaktiviteter Fitness i DGI-Byen Mandage 11-13 3 Svømning i DGI byen Tirsdage 11-13 4 Idræt i Kongens Have Onsdage 11-13 5 Yoga og afspænding Torsdage

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

Hvad er Ta chancen. Se mere om de konkret tilbud på de følgende sider.

Hvad er Ta chancen. Se mere om de konkret tilbud på de følgende sider. Hvad er Ta chancen Det kan være rigtigt svært at forene det at have autisme/ en ADHD diagnose med en fritidsinteresse som giver succes. Projektet Ta Chancen er et forsøg på at imødekomme denne udfordring.

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

NÅR FORENINGER OG KOMMUNE MØDES TIL KAFFE A Q U A I N S P I R A T I O N

NÅR FORENINGER OG KOMMUNE MØDES TIL KAFFE A Q U A I N S P I R A T I O N NÅR FORENINGER OG KOMMUNE MØDES TIL KAFFE A Q U A I N S P I R A T I O N 2 0 1 8 LENE KIRSTINE HOUGAARD Foreningskonsulent i Mariagerfjord Kommune/ Kommunekonsulent i DGI Nordjylland Projektleder: AKTIV

Læs mere

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006 TIK bueskydning Nyhedsbrev, december 2005 Høje Taastrup Kommunes idrætspris Hvert år uddeler Høje Taastrup Kommune 2 idrætspriser, en idrætslederpris og en idrætsudøverpris. Prisen for den bedste idrætspræstation

Læs mere

Dataindsamling vedr. eftermiddagstilbud for klasse i skoleåret 2014/2015

Dataindsamling vedr. eftermiddagstilbud for klasse i skoleåret 2014/2015 Dataindsamling vedr. eftermiddagstilbud for 4.-6. klasse i skoleåret 2014/2015 1 2 Indhold Eftermiddagstilbud for børn i 4.-6.klasse 2014/2015... 4 Antal børn i 4.-6. klasse og tilslutning i eftermiddagstilbud...

Læs mere

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011 Fælles info Påske. De 3 dage op til påske har SFO en åben fra 07.00 til 16.00. Tilmelding ikke nødvendig. Ring på 8794 3213, hvis du kommer sent med dit barn for lige at høre at de er hjemme og ikke taget

Læs mere

Fritidsforeningen Kildevæld Sæson

Fritidsforeningen Kildevæld Sæson Fritidsforeningen Kildevæld Sæson 2011-2012 For 3. år tilbyder vi spændende aktiviteter for alle børn på Østerbro! Kildevældsskolens frivillige forældre ser frem til endnu et år, med godt samarbejde og

Læs mere

Kombinér ungdoms uddannelse & eliteidræt. - for idrætstalenter i Fredericia Kommune

Kombinér ungdoms uddannelse & eliteidræt. - for idrætstalenter i Fredericia Kommune Kombinér ungdoms uddannelse & eliteidræt - for idrætstalenter i Fredericia Kommune eliteidræts ordningen Eliteidræt på din uddannelse I Fredericia Kommune er eliteidræt og uddannelse ikke et spørgsmål

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04

Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04 Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04 Haderslev Familie og Firma Sport er en forening med mange spændende aktiviteter. Se de følgende

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 33 2018 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ UGEN Nye lærere Års jubilæum Birger Bengtsson Ledige pladser i børnehaveklassen Audonicons bogbus Frugt i haven Bærbars

Læs mere

2016/ For dig, der vil dyrke din idræt på højt niveau

2016/ For dig, der vil dyrke din idræt på højt niveau 2016/ 2017 For dig, der vil dyrke din idræt på højt niveau Velkommen på Idrætslinjen Sidste skoleår oprettede Skovvangskolen en idrætslinje. Der blev taget godt imod det nye tiltag, og der er i skrivende

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier.

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier. FODBOLDSTÆVNE Kære fodboldspillere, trænere og familier. Det er os en stor glæde at invitere unge fodboldspillere fra hele verden til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Fodboldstævne.

Læs mere

e n a d December 2014

e n a d December 2014 Spor tsl ig gr un e l s e n n a d d du December 2014 1 Idræt, fag og trivsel på højt plan Nu kan nuværende og kommende folkeskoleelever i IkastBrande Kommune vælge mere aktivitet og idræt i skolen. Ikast

Læs mere

NÆSTVED SENIOR MOTION

NÆSTVED SENIOR MOTION NÆSTVED SENIOR MOTION SEPTEMBER 2017 - SEPTEMBER 2018 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2017/2018 Næstved Senior Motion tilbyder motion til mænd og kvinder, der vil holde

Læs mere

Kære trænere og ledere i HFS fodbold

Kære trænere og ledere i HFS fodbold Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Kære trænere og ledere i HFS fodbold I denne folder vil vi oplyse om de praktiske forhold i forbindelse med at være fodboldtræner/-leder i

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i TS-foreningen 20/5 2006

Referat af bestyrelsesmøde i TS-foreningen 20/5 2006 Referat af bestyrelsesmøde i TS-foreningen 20/5 2006 Deltagere: Liselotte W. Andersen, Pia Damgaard, Pia-Merethe Jacobsen, Randi V. Jensen, Kirsten Bertel, Susanne Pedersen og Dines Hansen Liselotte bød

Læs mere

2015/ 2016. For dig, der vil dyrke din idræt på højt niveau

2015/ 2016. For dig, der vil dyrke din idræt på højt niveau 2015/ 2016 For dig, der vil dyrke din idræt på højt niveau AMBITIONER? Idrætslinjen giver dig mulighed for: At udvikle dig i et idrætsmiljø sammen med andre talentfulde idrætsudøvere og med kvalificerede

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Hovedforening Aktivitet 2016 I alt Aktiv Fritid i Glejbjerg Idræt om dagen Krocket 13 Arriva IF Badminton Bowling 16 Cykling 593

Hovedforening Aktivitet 2016 I alt Aktiv Fritid i Glejbjerg Idræt om dagen Krocket 13 Arriva IF Badminton Bowling 16 Cykling 593 Hovedforening Aktivitet 2016 I alt Aktiv Fritid i Glejbjerg Idræt om dagen 62 75 Krocket 13 Arriva IF Badminton 25 1.365 Bowling 16 Cykling 593 Fodbold 30 Gang 210 Idræt om dagen 35 Løb 176 Øvrige Idrætslige

Læs mere

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter EFTER SKOLETID Fritidstilbud og -aktiviteter 1 Kære elever og forældre Her ser I vores brede vifte af tilbud. Vi har forsøgt at dække de forskellige dage godt ind, ligesom vi har bestræbt os på, at aktiviteterne

Læs mere

Forældrebrev 15. marts 2013

Forældrebrev 15. marts 2013 Forældrebrev 15. marts 2013 1. Forårskoncert Tak for et godt fremmøde til vores forårskoncert i tirsdags Mit indtryk var at både børn og forældre hyggede sig og var glade for børnenes optræden både gennem

Læs mere

NÅR BØRN OG UNGE FRAVÆLGER GYMNASTIK OG SVØMNING

NÅR BØRN OG UNGE FRAVÆLGER GYMNASTIK OG SVØMNING NÅR BØRN OG UNGE FRAVÆLGER GYMNASTIK OG SVØMNING - Forundersøgelse til projektet Vi bevæger de unge Kick-off møde den 14. juni 2014 v/ Mette Skat Nielsen LIDT OM METODE Hvad gjorde vi og med hvem? Kvantitative

Læs mere

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 Velkommen til en ny sæson vi glæder os til at se jer, og håber I møder talstærkt frem, så vi også i fremtiden kan tilbyde gymnastik for alle aldre og være

Læs mere

Tina Nagina Juul Madsen

Tina Nagina Juul Madsen Tina Nagina Juul Madsen Fra: Stevns Kommune via Stevns Kommune Sendt: 12. august 2019 14:08 Til: }Kultur-fritid Emne: Fra Stevns.dk: Søg tilskud til din forening Vedhæftede filer: parasportdanmark.pdf

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO LEN Læs mere om Meget mere Animation TILMELDING NU din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2014 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Forår 2014 Selvom Billedskolen nu er 15 år, så

Læs mere

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten :

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten : Årshjulet: Vi har endnu ikke fået planlagt vores fælles årshjul for hele året, så derfor er der ikke en overordnet plan for hvilke temaer og aktiviteter året kommer til at bestå af. I får mere info om

Læs mere

Nyhedsbrev for juni 15

Nyhedsbrev for juni 15 Nyhedsbrev for juni 15 Kære børn og forældre Så er maj ved at være gået og der er kun 1 måned til at børnene får sommerferie. Derfor er der i dette brev flere tilmeldinger og andre oplysninger, som I skal

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Strandgård Påskeferie Klubben holder påskeferie fra mandag den 6. april mandag den 13. april. Svømmehal Hver onsdag tager

Læs mere

Frivillighed i Dansk Svømmeunion

Frivillighed i Dansk Svømmeunion Frivillighed i Dansk Svømmeunion Baseret på den hidtil største undersøgelse af frivilligt arbejde i danske idrætsforeninger foretaget af Syddansk Universitet og Idrættens Analyseinstitut for Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Ullerup Bæk Skolen - Ingen af os er så god, som vi er når vi er sammen! v. Jan Th. Voss. Kære elever, forældre og medarbejdere.

Ullerup Bæk Skolen - Ingen af os er så god, som vi er når vi er sammen! v. Jan Th. Voss. Kære elever, forældre og medarbejdere. 1 Ullerup Bæk Skolen - Årgang 1, Nummer 4 November Leder Ingen af os er så god, som vi er når vi er sammen! v. Jan Th. Voss Kære elever, forældre og medarbejdere. Efteråret har lagt sig ind over Danmark

Læs mere