En farve mere. Uendeligt flere muligheder.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En farve mere. Uendeligt flere muligheder."

Transkript

1 DocuTech HighLight Colour Systems Oversigt Xerox DocuTech 155/180 HighLight Colour Systems En farve mere. Uendeligt flere muligheder.

2 Tilføj en farve virkningen fordobles. Farve kan gøre så meget mere end bare være dokumentets udseende. Det kan hjælpe dig med at nå virksomhedens mål. Ved at tilføje farver kan du trække opmærksomheden derhen, hvor du gerne vil så du har mulighed for at få hver side i dokumentet til at udføre dets arbejde hurtigere og mere effektivt. DocuTech 155/180 HighLight Colour Systems fordobler de muligheder, der er med højhastigheds udskrivning i sort-plus-en-farve. Resultaterne? Øgede svarrater og nye applikationer. Få resultater. Kan sammenlignes med prisen på sort/hvid. DocuTech 155/180 HighLight Colour Systems giver dig styrke og fleksibilitet til at skabe applikationer med høj værdi og stor gennemslagskraft. Uanset om du genanvender eksisterende dokumenter eller maksimerer nye dokumenter, er fremhævning af farver de rigtige steder med til at gøre dem mere effektive end nogensinde før. For ikke at nævne afkastet på investeringen. Tiltrækker øjet. Sort/hvid mangler den virkning, som en applika tion med farve har. Dokumentet giver ingen indikation af, hvilke oplysninger der er vigtigst. Fuld farve er bestemt attraktivt, men det bruger stadigvæk ikke farve strategisk nok for at få læseren til at fokusere på et særligt punkt. Se forskellen. Fremhævet farve gør dine vigtige punkter såsom salgspriser, rabatter osv. klare med det samme. Det tiltrækker også opmærksom heden på vigtige meddelelser inklusive udløbsdatoer, advarsler og instruktioner simpelthen sidens fokus.

3 DocuTech 155/180 Highlight Colour Printer DocuTech 180 Highlight Colour Publisher En farve motiverer. Ved at tilføje en enkelt farve tiltrækker du læserens opmærksomhed. Ved at placere blikket der, hvor du ønsker det skal være, kan du motivere læseren til at: Købe det produkt, som du ønsker, at der skal købes, når du fremhæver en god pris eller en tidsbegrænset rabat etale mere rettidigt ved at alarmere om en udestående betaling eller forfaldsdato på en faktura Tage handling mere beslutsomt ved at fremhæve vigtigheden af din meddelelse Se svaret hurtigere i træningsdokumenter, og forstå det primære budskab med det samme Huske noget som dit mærke, dine produkter, dine kontaktoplysninger og meget mere For mange applikationer er det ikke sikkert, at fuld farve har lige så meget gennemslagskraft som en enkel, velplaceret farve. Du kan få en mere overbevisende virkning fra et dokument, der har sort-plus-en-farve end fuld farve til en bedre pris. En farve slår igennem. Hver dag bliver vi bombarderet med tusinder af meddelelser. Reklamer, regninger, beskeder, plakater, løbesedler, pjecer, brochurer etc. der kappes om vores opmærksomhed. Dem, der får succes, er strategisk formuleret og overbevisende udført. Fremhævet farve giver dig styrke til at: Få dine meddelelser til at skille sig ud fra mængden, og få den opmærksomhed, de fortjener Gøre det let for læseren at fokusere på vigtig information En farve udvider mulighederne. DocuTech 155/180 HighLight Colour Systems er ganske enkelt verdens hurtigste arkprinter med fremhævet farve. Den giver dig styrken til hastighed og produktivitet på produktionsniveau. Med et system kan du udvide dine applikationer, muligheder og fortjeneste. Og du kan tilføje fleksibiliteten og styrken fra Xerox FreeFlow -softwaren til at supplere og forbedre din arbejdsgang. Det er styrken ved Xerox farve til fremhævning. Uanset om I printer i sort/hvid eller i sort/hvid plus én farve, får I med Xerox Highlight Colour Systems verdens hurtigste printere med fremhævningsfarver til enkeltark.

4 HighLight Colour Systems med styrken fra DocuTech. Stor styrke kommer indefra. Med udgangspunkt i DocuTech-systemets høje kvalitet har vi bygget maskiner, der giver dig større styrke inden for udgivelse og udskrivning end nogensinde før. t udskrive med 155/180 sider i minuttet vil aldrig være et problem. Mulighederne for hæftning, indbinding, interposing og stakning af store mængder giver dig de muligheder for efterbehandling, som du kun havde drømt om. Kraftfuld software, der passer til din arbejdsgang. Styrken ved FreeFlow-printserverens workflow software kombineret med DocuTech HighLight Colour Systems giver dig en uforlignelig jobstyring, inklusive: En kraftfuld server til effektiv drift Samarbejde med RIP, udskrivning og program alt sammen på samme tid Den nyeste processor med hestekræfter til selv de mest komplekse opgaver og udfordrende produktionsmiljøer ccepter flere job med flere formater. HighLight Colour Systems har fleksi biliteten til at acceptere job via: TCP/IP, Netware, ppletalk IM Channel: us og Tag Native support af dobe Postscript level 3, PDF, HP PCL6, VIPP, TIFF, PPML, RDO og SCII Native support af LCDS, IPDS (tilbehør) Integrerede FreeFlow-komponenter: FreeFlow Variable Information Suite, FreeFlow Makeready, FreeFlow Web Services, FreeFlow Process Manager, FreeFlow Print Manager (tilbehør) C Enestående resultater fra en kombination af to printteknologier. HighLight Colour Systems afhænger af to billedteknologier en xerografisk motor med et laserbilledsystem til sort og et LED-billedsystem til farve. Sorte og farvede billeder er indbygget i fotoreceptoren i single pass og overføres til papiret ved maksimale printerhastigheder. Opløsning: 600 x dpi for sort 600 x 600 dpi for farve

5 C D E F FreeFlow Scanner 665 Hastigheden, der opfylder dine krav. HighLight Colour Systems findes med 2 hastigheder 155 eller 180 sider i minuttet. I takt med at din virksomhed ændrer sig og vokser, kan du nemt øge hastigheden på et senere tidspunkt med vores opgraderinger på stedet. Vi tilbyder også to konfigurationer med efterbehandlingsmuligheder. D Indsæt en ny farve for at få endnu mere knald på. Ændring af farver er lige så enkelt som at udskifte enheder, der kan udskiftes af brugeren (CCU). Det er utroligt hurtigt og let at tilføje virkningen med farverne blå, cyan, rød, kardinalrød, magenta, violet, grøn, kongeblå eller gul til dine sorte og hvide doku menter. utomatisk papirfri justering af udskrifts kvalitet (PQ) sikrer en enestående, ensartet billedkvalitet. E Ensartet kvalitet, som man lægger mærke til. SmartPress Imaging-teknologien sikrer kvaliteten på billedet med fremhævet farve. Denne billedbehandlingsproces uden kontakt udsender en tonersky til den opladede fotoreceptor, hvilket reducerer mulige skader på papiret og forbedrer billedkvaliteten. F Distribueret scanning eller ingen scanning. Det er dit valg. Valgfri distribution med FreeFlow Scanner 665 gør alle de prepress-funktioner, du foretager i dine digitale dokumenter lettere. Det er den distribuerede scanningsløsning, der passer til din arbejdsgang, som tilbyder fleksibel klargøring og en enestående billedkvalitet på 600 x 600 dpi for scanning i både farve og sort/hvid med en output opløsning på op til x dpi interpoleret. Uanset hvilken efterbehandling eller indbinding du vælger, bruger DocuTech HighLight Colour Systems den samme effektive og alsidige teknologi med tofarvede dokumenter i høj kvalitet på en lang række medier.

6 DocuTech HighLight Colour Publisher. Dine behov din konfiguration. estemt for succes. Hæftning og indbinding handler om at tilføre værdi. Med den konfiguration med fremhævet farve og indbinding får du nye måder at oprette dokumenter med stor gennemslagskraft på, samtidig med at arbejdsgangens processer faktisk forbedres. Hold job i gang uafbrudt med stærk fremføring. Større papirkapacitet i hvert magasin og kontinuerlige fremføringsmuligheder holder dig i gang. Papirkapacitet: (80 g/m²) Magasin 1: ark Magasin 2: 600 ark Magasin 3: ark hver Magasin 4: 550 ark hver (Kun indsæt efter fiksering) Magasin 5: ark hver Muligheder for valsefremføring: Muligheder for valsefremføring fra tredje part via Level 1 Digital Finishing rchitecture (DF). Kontakt din Xerox-repræ sentant for at høre om tilgængelighed. Det papir, du har brug for, for at få jobbet udført. Type Etiketter, faneblade, karbonfrit papir, forudperforeret papir, sikkerhedspapir og andre specialiserede applikationsmaterialer Format Fra 203 mm x 254 mm til 363 mm x 432 mm, inklusive 4, 3, 4 Vægt Fra 60 til 200 g/m² cut-sheet papir C Flere måder at stakke resultaterne på. Efterbehandling med indbinding leveres standard med et arks, 80 g/m² stakningsmagasin. Men det er kun starten. Du kan vælge ekstra stakningsmagasiner, inklusive: arks stakningsmagasin Ekstra arks stakningsmagasiner er tilgængelige D Hæftet indbinding med ekstra muligheder. Det nye hæftningsmodul hæfter mellem 2 70 ark med en eller to justerbare indstillinger. Indbinding med rygtape der passer til dine ønsker. Med en kapacitet på 15 til 125 ark og valget mellem tapefarver (sort, blå, rød, grå eller hvid på indbindinger pr. tape) giver indbinding med tape dine applikationer større værdi, gennemslagskraft og kvalitet. E Føjer værdi og variation til dine dokumenter. Interposer med 2 magasiner gør det muligt at indsætte farveomslag og indsæt efter fiksering hvilket forbedrer produktiviteten ved at fjerne manuel sortering af job efter udskrivning og muliggør in-line efterbehandling. E C Xerox DocuTech Highlight Colour System Konfiguration med hæftning/indbinding D *Kontakt din Xerox-repræsentant for ekstra muligheder fra tredjepart.

7 The DocuTech Highlight Colour Printer Stak resultaterne til din fordel. Uanset hvilken mulighed dine særlige, fleksible løsninger giver dig, kan du udnytte fordelen ved flere muligheder, når de forekommer. Med en konfiguration, der har behændig stakning, er du klar til at give dig i kast med flere jobtyper end nogensinde før. Hold job i gang uafbrudt med stærk fremføring. Større papirkapacitet i hvert magasin og kontinuerlige fremføringsmuligheder holder dig i gang. Papirkapacitet: (80 g/m²) Magasin 1: ark Magasin 2: 600 ark Muligheder for valsefremføring: Magasin 3 og 4 (store magasiner): ark hver (tilbehør) Muligheder for valsefremføring fra tredjepart via Level 1 Digital Finishing rchitecture. Kontakt din Xerox-repræsentant for at høre om tilgængelighed. Det papir, du har brug for, for at få jobbet udført. Type Etiketter, faneblade, karbonfrit papir, forudperforeret papir, sikkerhedspapir og andre specialiserede applikationsmaterialer Format Fra 203 mm x 254 mm til 363 mm x 432 mm, inklusive 4, 3, mm x 254 mm aktiveringssæt Vægt Fra 60 til 200 g/m² cut-sheet papir C Flere muligheder for efterbehandling end nogensinde før. asismodulet til efterbehandling inkluderer to store stakningsmagasiner (standard) kapacitet på ark hver (80 g/m² papir). Op til to ekstra store stakningsmagasiner fås som tilbehør. På udkig efter mere fleksibilitet til efter behand ling? Se vores muligheder for udvidelse.* C Xerox DocuTech Highlight Colour System Konfiguration med høj kapacitet for stakning *Kontakt din Xerox-repræsentant for ekstra efterbehandlingsmuligheder fra tredjepart.

8 Dit spektrum med muligheder udfolder sig. Det er alt sammen inden for rækkevidde. Ved at til føje Xerox kvalitet, hastighed, muligheder og service kan en ny serie med applikationer måske lyde som et dyrt tilbud. Men det er det ikke. Muligheden for fremhævet farve er billigere, end du kan forestille dig. Og hvad angår afkast, er det simpelthen en god forretning. En præcis blanding af benchmark teknologier. Xerox DocuTech HighLight Colour Systems kombinerer teknologi fra Xerox sort/hvide produktionsprintere med branchens bench mark til et komplet nyt system til billedbehandling i farve. Det består af to separate, men alligevel fuldt ud integrerede billedbehandlingssystemer, der er kombineret for at levere op til 180 sider pr. minut og en kapacitet på op til seks millioner tryk pr. måned. Denne intense produktivitet styres af en patenteret proces til udskrivning af sort/hvid og farve med single pass hvilket betyder output på produktionsniveau til kun sorte billeder og billeder med sort-plus-enfarve. Der opstår aldrig et nedsat tempo i forbindelse med fremhævet farve eller udskrivning på kraftigt papir.

9 Få det meste ud af farve. Xerox DocuTech HighLight Colour Systems bringer omkostningen på farve tættere på omkostninger på sort/hvid, end du kan forestille dig. De unikke teknologier, der gør fremhævet farve til en stor mulighed, sikrer dig: Stor produktivitet til at håndtere jobvolumener på produktionsniveau Mere effektive dokumenter med fremhævet farve til mere tilfredse, loyale kunder Et bredere udvalg med applikationer, inklusive individuelt tilpasset indhold med variable data Produktionsmuligheder til komplekse dokumenter, der inkluderer farve integration, farveomslag, faneblade, adskillige papirtyper og mange forskellige former for efterbehandling Hastigheden til at være foran. Xerox HighLight Colour Systems findes med 2 hastigheder 155 eller 180 sider i minuttet. Muligheden for udvidet efter be handling findes også med 155 og 180 sider i minuttet. Så start med den hastighed, du har brug for i dag, og kom ind i fremtiden med nemme, hurtige opgraderinger on-site. Vælg dine farver. DocuTech HighLight Colour Systems giver dig mulighed for at vælge mellem sort samt blå, cyan, rød, kardinalrød, kongeblå, violet, grøn, magenta eller gul standardtoner. Tilpas farver. Det er ikke alle applikationer, der kræver standardfarver. Nogle kunder vil komme til dig og være på udkig efter en farve, der matcher deres brand. Xerox Custom lended Highlight Colours er designet til at hjælpe dig med at imødekomme disse anmodninger. Uanset hvilken nuance det er, arbejder vi sammen med dig om at skabe en farve, der imødekommer dine kunders krav og overstiger deres forventninger. Indsæt en ny farve for at få endnu mere knald på. Ændring af farvemoduler kunne ikke være lettere. Modulerne er designet til at kunne blive udskiftet på få minutter. Rul ganske enkelt farvevognen hen til maskinen, åbn boksen og udskift modulet. Det er det. Og når du begynder at bruge flere farver, er du i stand til at skifte farver lige så let og udvide de applikationer og job, som du påtager dig. Uanset om du udskriver i sort eller fremhævet farve, udskriver HighLight Colour Systems med maksimale hastigheder.

10 Udvid dine tilbud, og produktiviteten forbedres. DocuTech HighLight Colour Systems åbner døren til muligheder. Tilføj fremhævet farve, udskrivning af variable oplysninger, en række datastrømme og efterbehandlingsmuligheder, og se, hvordan horisonten udvider sig. Xerox FreeFlow Digital Workflow Collection får det hele til at fungere for at forbedre dine processer til arbejdsgange. Hvert system, vi udvikler, arbejder på at forbedre din arbejdsgang. Xerox DocuTech HighLight Colour Systems arbejder sammen med Xerox FreeFlow Digital Workflow Collection en voksende serie med produkter til arbejdsgangen for problemfrit at passe ind i din arbejdsgang. FreeFlowprodukter er udviklet til åbne stan darder og designet til, at du kan udnytte dine eksisterende arbejdsgange og øge produktiviteten og indtjeningen. FreeFlow-produkter hjælper med at skabe arbejdsgangsløsninger til output, proces og virksomhedsstyring i miljøer lige fra fabrikker til kommerciel udskrivning. FreeFlow understøtter også grundpillerne i digitale produktionsarbejdsgange fra velkendte Xerox-navne som VIPP, til software og efterbehandlingsenheder, der er udviklet af mere end 100 af Xerox forretningspartnere. Din proces. Vores hestekræfter. DocuTech HighLight Colour Systems giver dig styrken og fleksibiliteten fra Xerox FreeFlowprintserveren. FreeFlow kører med den nyeste processorteknologi, der giver dig de hestekræf ter, du har brug for, når du skal håndtere de mest komplekse job og udfordrende miljøer. Du kan bruge det til at oprette op til 250 tilpassede printkøer for at håndtere og styre job mere effektivt. Du kan tildele karaktertræk til køer for at udføre kraftfulde, tidsbesparende funktioner, endda tilsidesætte parametre for jobbet uden at skulle ind blande operatøren. Ligeledes kan du vælge de datastrøm me du har brug for i dag, og være sikker på at du kan tilføje yderligere funktionalitet, når du har brug for det. FreeFlow forbedrer også udskrivningen med: Ressourcebaseret planlægning, der sikrer, at ressourcerne til udskrivning findes, før jobbet planlægges Programmering på hver enkelt side anvender specifik programmering til hver side i en opgave så brugeren har fuld kon trol over selv de mest komplekse opgaver. Ekstern arbejdsgang tillader kontrol over en række FreeFlow-baserede printere og webbaseret styring af opgaver fra enhver pc, uanset hvor i verden den befinder sig RIP under udskrivning sikrer, at din proces er i gang Videresendelse af opgave balancerer din arbejdsbyrde Variabel udskrivning, grafik, billeder og data med strategisk farve. Variabel udskrivning er nu et standardtilbud. Og det er nemt og omkostningseffektivt at føje til dine tilbud med HighLight Colour Systems og FreeFlow Variable Information (VI) Suite. FreeFlow VI Suite giver dig alle de ressourcer, du har brug for, når du vil føje variabel grafik, billeder og data til dine dokumenter i en optimeret arbejdsgang. Slutresultatet er marketingkommunikation med stor gennemslagskraft og værdi, der udvider dine applikationer og skaber indtægter. Med arbejdsgangen i FreeFlow VI Suite kan du forvente optimalt gennemløb og effektivitet for alle dine VI-applikationer.

11 ngrib dine udfordringer. For at kunne imødekomme kravene fra miljøer til produktionsprint skal dine printløsninger være parate og pålidelige hver gang du har brug for det. Den nye teknologi bag HighLight Colour Systems giver mulighed for at levere en exceptionel driftssikkerhed og mak si mal oppetid for at kunne klare kravene til din virksomhed. Fremhævning af kvalitet. Vores digitalt optimerede papir og specialmedier er specifikt udviklet i forbindelse med Xerox DocuTech 155/180 HighLight Colour Systems for at levere en enestående produktivitet, uovertruffen driftssikkerhed og exceptionel fleksibilitet. Med vores brede portefølje af papir og specialmedier, der tilbydes i en lang række vægt og formater har du mulighed for at tilpasse dine applikationer og fremhæve hovedbudskaber på materialer, f.eks. medlemskort, nyhedsbreve, hyldeforkanter, rapporter og manualer. Med vores Xerox DocuTech 155/180 HighLight Colour Systems, Xerox-forbrugsstoffer og din fantasi er mulighederne uendelige.

12 Xerox og vores miljø farver os grønne. Velvilligt indstillet overfor handel og miljøet. Der er ingen grund til at suveræn teknologi skal være på bekostning af miljøet. Med vores mangeårige førerposition som miljøvenligt selskab har vi lært, at hvad der gavner miljøet, kan gavne virksomhederne og vores kunder. Miljøvenlig konstruktion og funktion. Xerox DocuTech HighLight Colour Systems: Mindre spild/affald og lavere energiforbrug med genfremstilling af materialer. Strømspare- og nedlukningsfunktioner for lavere energiforbrug ruger udskiftningsenheder, som efter endt brug er konstrueret til indlevering og genbrug. ruger effektivt papir ved hjælp af genbrugspapir, udskrivning af materialer og scanning af dokumenter til elektroniske filer Xerox Corporation. lle rettigheder forbeholdes. Xerox, Xerox-logoet, DocuTech, FreeFlow, FreeFlow Makeready, FreeFlow Process Manager, printeract, SquareFold ooklet Maker er varemærker tilhørende Xerox Corporation i U.S.. og/eller andre lande. dobe og PostScript er varemærker tilhørende dobe Systems, Inc. IM er et varemærke tilhørende International usiness Machines Corporation. ppletalk er et varemærke tilhørende pple Computer, Inc. Produktdesign, tilgængelige konfigurationer, produktionsstatus og/eller specifikationer er med forbehold for ændringer uden varsel. Som led i Xerox målsætninger om at indtage en førerstilling som miljøvenligt selskab kan denne model indeholde istandsatte genvindingskomponenter. 01/10 DT1R-01

Professionelle farver.

Professionelle farver. printer-kopimaskine Stærk ydelse. Professionelle farver. Fleksibel interface til enhed! Stor pegeskærm i fuld farve er let at anvende og enkel at programmere. Tilpas tastaturet med de funktioner, du bruger

Læs mere

Xerox 700 Digital Colour Press. Digital Colour Press. En kraftfuld performer

Xerox 700 Digital Colour Press. Digital Colour Press. En kraftfuld performer Xerox 700 Digital Colour Press Xerox 700 Digital Colour Press En kraftfuld performer En solid investering for virksomheden Uanset hvilken branche du befinder dig i, skal du tage fornuftige beslutninger,

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Production Systems Group Wide Format Solutions Brochure. Xerox bredformatløsninger Bedre måder at udnytte de store muligheder på

Production Systems Group Wide Format Solutions Brochure. Xerox bredformatløsninger Bedre måder at udnytte de store muligheder på Production Systems Group Wide Format Solutions Brochure Xerox bredformatløsninger Bedre måder at udnytte de store muligheder på Det er blevet tid til at udvide horisonten for jeres virksomhed Der er en

Læs mere

Farvetyper. Om farver. Udskrivning. Brug af farve. Papirhåndtering. Vedligeholdelse. Fejlfinding. Administration. Stikordsregister

Farvetyper. Om farver. Udskrivning. Brug af farve. Papirhåndtering. Vedligeholdelse. Fejlfinding. Administration. Stikordsregister Printeren gør det muligt at kommunikere i farver. Farver tiltrækker opmærksomhed og forøger værdien af det udskrevne materiale eller de udskrevne oplysninger. r øger læsbarheden, og farveudskrifter læses

Læs mere

CopyCentre TM C32/C40

CopyCentre TM C32/C40 Detaljerede specifikationer CopyCentre C32 Colour. CopyCentre C40 Colour vist med dobbeltsidet automatisk dokumentfremfører og ekstra modul med to magasiner. OUTPUTHASTIGHED CopyCentre TM C32 Colour Digital

Læs mere

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver Samsung multifunktionsfarveprinter CLX-2160/2160N Nu lanceres verdens mindste og fl otteste multifunktionsfarveprinter. Med Samsung

Læs mere

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering.

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Print Danmark ApS Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Rammeaftale Til GAF Danmark Bilag 1. Bilag 1 Om print Danmark ApS Print Danmark er en veltrænet, dedikeret salgs- og support-organisation,

Læs mere

Xerox 4110. Oversigt. nye højder. med optimal. ydeevne

Xerox 4110. Oversigt. nye højder. med optimal. ydeevne Oversigt Nå nye højder med optimal ydeevne Hjælper dig med at optimere dine resultater hver dag En løsning, mange fordele Brug mindre tid på at vente på kopimaskinen, og få mere tid til andre opgaver.

Læs mere

Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat

Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat MP W5100/MP W7140 Den perfekte partner til bredformat Du ved, hvad du kræver af en bredformatprinter. Den skal kunne håndtere arbejdsgange

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

Lys sort, lys lys sort, fotosort, mat sort, cyan, lys cyan, gul, klar magenta, klar lys magenta, orange, grøn, violet 4

Lys sort, lys lys sort, fotosort, mat sort, cyan, lys cyan, gul, klar magenta, klar lys magenta, orange, grøn, violet 4 SPECIFIKATIONER SureColor SC-P6000 SureColor SC-P7000/V SureColor SC-P8000 SureColor SC-P9000/V Teknologi Blækteknologi UltraChrome HD UltraChrome HDX UltraChrome HD UltraChrome HDX Udskrivningsmetode

Læs mere

Vejledning til farvekvalitet

Vejledning til farvekvalitet Side 1 af 6 Vejledning til farvekvalitet Vejledningen til farvekvalitet beskriver, hvordan printeren kan bruges til at justere og tilpasse farveoutput. Menuen Kvalitet Menupunkt Udskriftstilstand Farve

Læs mere

Pro C5100S/5110S. Kompakte produktionsprintere til light production. Pro C5100S. Pro C5110S. S/h. S/h. s/min. s/min

Pro C5100S/5110S. Kompakte produktionsprintere til light production. Pro C5100S. Pro C5110S. S/h. S/h. s/min. s/min Pro C5100S/5110S Kompakte produktionsprintere til light production Pro C5100S Pro C5110S S/h S/h 65 Farve 80 Farve s/min s/min Høj farveproduktivitet til lave omkostninger I det aktuelle økonomiske klima

Læs mere

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services Version 1.0 09/10 Xerox 2010 Xerox Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. Upublicerede rettigheder forbeholdes under copyright-lovgivningen i USA. Indholdet i denne publikation må ikke gengives på nogen

Læs mere

INNOVER, OPRET, UDSKRIV

INNOVER, OPRET, UDSKRIV SureColor SC-T3200, SC-T5200, SC-T7200 24", 36" og 44" produktionsprintere INNOVER, OPRET, UDSKRIV CAD-tegninger Reprografier POS-bannere FREMSTILLET TIL PRINT T e k n o l o g i DESIGNET TIL DIT NÆSTE

Læs mere

Nem, hurtig og alsidig scanning

Nem, hurtig og alsidig scanning DR1210C brochure Danish.qxd 6-4-2006 11:17 Page 1 Kompakt scanner til arbejdsgrupper Nem, hurtig og alsidig scanning DR1210C brochure Danish.qxd 6-4-2006 11:17 Page 2 Nem at bruge for alle Bliv mere effektiv,

Læs mere

CBS Marketing INFORMERER

CBS Marketing INFORMERER CBS Marketing INFORMERER CBS marketing introducerer en helt ny 22. juni 2006 serie af meget spændende storformatprintere! Ultimativ kvalitet - 12 farver MBK BK C PC M PM Y GY PGY R B G ipf5000 og ipf9000

Læs mere

SP 8300DN. Sort-hvid A3-laserprinter. Printer. 50 S/h s/min. SP 8300DN

SP 8300DN. Sort-hvid A3-laserprinter. Printer. 50 S/h s/min. SP 8300DN SP 8300DN Sort-hvid A3-laserprinter Printer SP 8300DN 50 S/h s/min. Højtydende og driftsikker s/h-laserprinter Laserprinteren SP 8300DN leverer en stærk kombination af høj hastighed, alsidighed og driftsikkerhed.

Læs mere

FLERE FORDELE. Semler Services indgår samarbejdsaftale med canon. Services

FLERE FORDELE. Semler Services indgår samarbejdsaftale med canon. Services FLERE FORDELE Semler Services indgår samarbejdsaftale med canon Services Semler Services indgår samarbejdsaftale med Canon Canon imagerunner ADVANCE C5250i Specifikationer: Hastighed: 51 sider pr. minut

Læs mere

JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK IN-HOUSE PRINT PRODUKTIONS PRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med stor succes ind på produktionsprintmarkedet

Læs mere

XP Output Management

XP Output Management XP Output Management 2 3 Hvorfor investere i Output Management? Output Management betyder oversat til dansk: håndtering og styring af din kommunikation. Dette indebærer alle former for kommunikation med

Læs mere

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: ET STÆRKT VALG TIL INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan giver kontormedarbejdere let adgang til at gemme dokumenter og distribuere kopier

Læs mere

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M221 Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen.

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III til Microsoft Navision Axapta forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III Produktionsserien til Microsoft Navision Axapta gør det muligt for producenter at styre hele Fordele

Læs mere

Hvorfor er det nødvendigt at have standarder for sidekapacitet?

Hvorfor er det nødvendigt at have standarder for sidekapacitet? Indledning Hvorfor er det nødvendigt at have standarder for sidekapacitet? Sidekapaciteten angiver det anslåede antal sider, der kan udskrives med en bestemt tonerpatron. Tidligere har producenterne af

Læs mere

Digital SurePress L-6034VW mærkatpresse ENSARTET FARVE ENESTÅENDE FINISH

Digital SurePress L-6034VW mærkatpresse ENSARTET FARVE ENESTÅENDE FINISH Digital SurePress L-6034VW mærkatpresse ENSARTET FARVE ENESTÅENDE FINISH SKAB NYE FORRETNINGSMULIGHEDER Den digitale SurePress L-6034-inkjetmærkatpresse gør mindre kvalitetsudskriftsjob lettere og mere

Læs mere

WorkCentre Pro 265/275. CopyCentre 265/275. WorkCentre 265/275. kopiér udskriv scan fax e-mail. Produktivitetsfyldt. ydelse.

WorkCentre Pro 265/275. CopyCentre 265/275. WorkCentre 265/275. kopiér udskriv scan fax e-mail. Produktivitetsfyldt. ydelse. CopyCentre WorkCentre WorkCentre Pro kopiér udskriv scan fax e-mail Produktivitetsfyldt ydelse til kontoret CopyCentre WorkCentre WorkCentre Pro Multi-tasking gør det nemt for det travle kontor Perfekt

Læs mere

Forms Composer. Document Producer 1. Document Producer

Forms Composer. Document Producer 1. Document Producer 1 I Lexmark TM, version 3.1, kombineres softwaren til udformning af e-formularer med et serverprogram for e-formularer. Du kan nu oprette dine egne formularer og kombinere dem med scripts og på den måde

Læs mere

Digital SurePress L-4033 mærkatpresse ALSIDIG UDSKRIVNING ENSARTET KVALITET

Digital SurePress L-4033 mærkatpresse ALSIDIG UDSKRIVNING ENSARTET KVALITET Digital SurePress L-4033 mærkatpresse ALSIDIG UDSKRIVNING ENSARTET KVALITET BLIV DIGITAL OG FÅ BEDRE BUNDLINJE Den digitale SurePress L-4033-inkjetmærkatpresse gør mindre kvalitetsudskriftsjob lettere

Læs mere

Skabt til kontinuerligt arbejdsflow

Skabt til kontinuerligt arbejdsflow PDS-5000 & PDS-6000 Skabt til kontinuerligt arbejdsflow Dokumentscanning til din virksomhed Hurtig og sikker digital konvertering til scanning og arkivering af store dokumentmængder PDS-5000 & PDS-6000

Læs mere

Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE

Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund

Læs mere

Store print til ethvert formål

Store print til ethvert formål LFP brochure Danish.qxd 20-6-2006 10:55 Page 1 LFP Printløsninger i stort format Store print til ethvert formål K O R R E K T U R C A D / G I S V I R K S O M H E D F I N E A R T F O T O S P L A K A T E

Læs mere

Brugermenu. Kopiering

Brugermenu. Kopiering Kopiering Kopiering Outputfarve Auto-registrering Sort/hvid Farvet 1 farve Reduktion/forstørrelse Proportional % Individuel X - Y % Auto-centrering Variabel % Faste indstillinger Papirvalg 1- eller 2-sidet

Læs mere

Kort gennemgang af. CopyCentre/ WorkCentre Pro. Systemet tilbyder nogle særlige fordele, der hjælper dig med at udføre opgaven.

Kort gennemgang af. CopyCentre/ WorkCentre Pro. Systemet tilbyder nogle særlige fordele, der hjælper dig med at udføre opgaven. CopyCentre WorkCentre Pro C65/C75/C90 65/75/90 CopyCentre/ WorkCentre Pro Kort gennemgang af Systemet tilbyder nogle særlige fordele, der hjælper dig med at udføre opgaven Indholdsfortegnelse Kopiering

Læs mere

C3200. C3000-serien - farve- og sort/hvid printere C3200. C3200n

C3200. C3000-serien - farve- og sort/hvid printere C3200. C3200n C3200 C3000-serien - farve- og sort/hvid printere C3200 C3200n Hvorfor vælge mellem farver og sort/hvid, når du kan få begge dele og endda få hurtigere og flottere udskrifter? 12 farvesider og 20 s/h sider

Læs mere

DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES

DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES ColumbusCare DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES At vælge at implementere det rigtige software til at drive din virksomhed er kun en del af din udfordring. PERSONLIG SUPPORT TIL

Læs mere

Grafisk Tekniker. Introduktion til digitaltryk Avanceret digitaltryk Studietur 2013 - PANTONE 659

Grafisk Tekniker. Introduktion til digitaltryk Avanceret digitaltryk Studietur 2013 - PANTONE 659 PANTONE 659 SpecialeFAG 2013-2016 Offsettrykning og materialer Kvalitetskontrol og -styring Grafisk teknologiudvikling Introduktion til storformatprint Produktion af storformatprint Introduktion til digitaltryk

Læs mere

Produktion II. Produktionsserien er opdelt i tre områder: Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion ll til Microsoft Navision Axapta

Produktion II. Produktionsserien er opdelt i tre områder: Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion ll til Microsoft Navision Axapta h Produktion ll til Microsoft Navision Axapta introducerer begrebet rutestyring, som gør det muligt at udnytte ressourcer mere effektivt. Fordele Valg af den bedste rute til en operation på en given dag.

Læs mere

Denne farvekvalitetsvejledning beskriver, hvordan printeren kan bruges til at justere og tilpasse farveoutput.

Denne farvekvalitetsvejledning beskriver, hvordan printeren kan bruges til at justere og tilpasse farveoutput. Side 1 af 6 Farvekvalitet Denne farvekvalitetsvejledning beskriver, hvordan printeren kan bruges til at justere og tilpasse farveoutput. Menuen Kvalitet Udskriftstilstand Farve Kun sort Farvekorrektion

Læs mere

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK GRAFISK KOMMUNIKATION PRODUKTIONSPRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med stor succes ind på produktionsprintmarkedet

Læs mere

Epson Expression Home. Ultrakompakte inkjetprintere til hjemmebrug.

Epson Expression Home. Ultrakompakte inkjetprintere til hjemmebrug. Expression Home Epson Expression Home Ultrakompakte inkjetprintere til hjemmebrug. Expression Home Epsons mindste inkjetprintere nogensinde er designet til at passe ind i ethvert hjem. Den nye Epson Claria

Læs mere

Utrolig alsidighed...

Utrolig alsidighed... WorkCentre 7228 / 7235 / 7245 print kopi scan fax e-mail Utrolig alsidighed... med stærke farver til kontoret WorkCentre 7228 / 7235 / 7245 Én multifunktionsenhed giver dig alle de vigtige funktioner,

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Størrelsen på printede billeder

Størrelsen på printede billeder Størrelsen på printede billeder Udskriftsstørrelse i forhold til antal pixels og dpi 72 dpi 100 dpi 200 dpi 300 dpi 600 dpi 9 13 cm 255 369 354 512 709 1024 1063 1535 2126 3071 10 15 cm 284 425 394 591

Læs mere

Ilægning i standardskuffen til 250 ark

Ilægning i standardskuffen til 250 ark Oversigtsvejledning Ilægning af papir og specialmedier Denne sektion forklarer hvorledes man ilægger skufferne til 250 og 550 ark, og den manuelle arkføder. Det indeholder også oplysninger om indstilling

Læs mere

Et fuldautomatisk system

Et fuldautomatisk system Et fuldautomatisk system Optimerer fleksibilitet og effektivitet Manuelle indstillinger er fortid med SI 92, dette gælder også falseindstillinger. Det brugervenlige design gør det muligt at indstille kuverteringssystemet

Læs mere

Version 2.0 09/09. Xerox ColorQube 9201/9202/9203 Alle vejledninger

Version 2.0 09/09. Xerox ColorQube 9201/9202/9203 Alle vejledninger Version 2.0 09/09 Xerox ColorQube 9201/9202/9203 Alle vejledninger 2009 Xerox Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. Upubliserede rettigheder forbeholdes under copyright-lovgivningen i USA. Indholdet

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

IKV-materiale til Digital printoperatør Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation & Ledelse

IKV-materiale til Digital printoperatør Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation & Ledelse IKV-materiale til Digital printoperatør Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation & Ledelse Undervisningsministeriet 30. november 2011. Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget

Læs mere

SAXOTECH Cloud Publishing

SAXOTECH Cloud Publishing SAXOTECH Cloud Publishing Fuld hosted infrastruktur til mediebranchen Stol på flere års erfaringer med hosting til mediehuse Fuld tillid til et dedikeret team af hostingeksperter Opnå omkostningsbesparelser

Læs mere

DI-Plot. Brugervejledning

DI-Plot. Brugervejledning DI-Plot Brugervejledning Digital Information Ltd. Technoparkstrasse CH-8005 Zürich Copyright - Digital Information Ltd. 2006 Copyright for denne tekniske dokumentation tilhører Digital Information Ltd.

Læs mere

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når rent bliver grønt Rengøring med rengøringsmiddel eller grønt med rent vand? Hvorfor ikke begge dele - Nilfisk har tænkt fremadrettet og finpudset kunsten

Læs mere

Skyen der er skræddersyet til din forretning.

Skyen der er skræddersyet til din forretning. Skyen der er skræddersyet til din forretning. Dette er Microsoft Cloud. Alle virksomheder er unikke. Fra sundhedsvæsen til detail, produktion eller finans der er ikke to virksomheder, der opererer på samme

Læs mere

PCSYS Label Print Server. Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere.

PCSYS Label Print Server. Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere. PCSYS Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere. PCSYS Overordnet set sørger en Label Print Server for, at en virksomheds etiketter har en høj kvalitet. Løsningen sørger for at berige

Læs mere

Brug menuen Finishing til at angive, hvordan printeren skal levere udskrifter. Vælg et menupunkt for at få yderligere oplysninger: Menuer

Brug menuen Finishing til at angive, hvordan printeren skal levere udskrifter. Vælg et menupunkt for at få yderligere oplysninger: Menuer Brug menuen Finishing til at angive, hvordan printeren skal levere udskrifter. Vælg et menupunkt for at få yderligere oplysninger: Tomme sider Udskr. fl. sider 1 Sortering Kopier Duplex Duplexindbind.

Læs mere

NOVEMBER FESTIVAL KOM TIL ÅBENT HUS HELE NOVEMBER OG OPLEV EN PERLERÆKKE AF NYHEDER TIL ÅBENT HUS PRISER

NOVEMBER FESTIVAL KOM TIL ÅBENT HUS HELE NOVEMBER OG OPLEV EN PERLERÆKKE AF NYHEDER TIL ÅBENT HUS PRISER NOVEMBER FESTIVAL KOM TIL ÅBENT HUS HELE NOVEMBER OG OPLEV EN PERLERÆKKE AF NYHEDER TIL ÅBENT HUS PRISER KÆMPE LODTRÆKNING 1. præmie iphone 7 2. præmie ipad Mini 3. præmie Dauphin kontorstol Develop +258

Læs mere

Xerox CentreWare Vejledning til printerdrivere for Macintosh

Xerox CentreWare Vejledning til printerdrivere for Macintosh Xerox CentreWare Vejledning til printerdrivere for Macintosh 2009 Xerox Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. Xerox og Xerox-logoet, CentreWare, WorkCentre og ColorQube er varemærker tilhørende Xerox

Læs mere

I denne vejledning kan du få mere at vide om, hvordan printerhandlinger kan bruges til at justere og tilpasse farveudskrift.

I denne vejledning kan du få mere at vide om, hvordan printerhandlinger kan bruges til at justere og tilpasse farveudskrift. Side 1 af 5 Farvekvalitet I denne vejledning kan du få mere at vide om, hvordan printerhandlinger kan bruges til at justere og tilpasse farveudskrift. Menuen Kvalitet Print Mode (Udskriftstilstand) Farve

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

Product Builder. Fleksible produktmodeller. Præcision. Med Microsoft Navision Axapta Product Builder. kan produktionsmedarbejdere, sælgere og

Product Builder. Fleksible produktmodeller. Præcision. Med Microsoft Navision Axapta Product Builder. kan produktionsmedarbejdere, sælgere og Med Microsoft Navision Axapta Product Builder kan produktionsmedarbejdere, sælgere og kunder konfigurere komplekse produkter ved hjælp af en Windows-klient eller internettet. Product Builder Produktionsvirksomheder

Læs mere

FACILITIES MANAGEMENT PRINTERVEJLEDNING RICOH PRINTERE

FACILITIES MANAGEMENT PRINTERVEJLEDNING RICOH PRINTERE FACILITIES MANAGEMENT PRINTERVEJLEDNING RICOH PRINTERE MASKINE INFO. Automatisk dupleks dokumentfremføring 250 originaler. Blandet standardstørrelser. Enkelt side output Flere side output Betjeningspanel

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

GTA SUITE SOFTWARE BRUGERVEJLEDNING. AGCO GTA200 Record Keeper

GTA SUITE SOFTWARE BRUGERVEJLEDNING. AGCO GTA200 Record Keeper GTA SUITE SOFTWARE BRUGERVEJLEDNING AGCO GTA200 Record Keeper TIL VORE KUNDER: Tillykke med valget af et AGCO Produkt. Vi er overbeviste om at du har truffet den bedst mulige beslutning ved at vælge denne

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN

PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN 315-025 www.brother.dk Printløsninger til din virksomhed De udvidede modeller er kompatibel med en række professionelle løsninger, som kan hjælpe dig med at

Læs mere

CONTINIA DOCUMENT CAPTURE FACTSHEET

CONTINIA DOCUMENT CAPTURE FACTSHEET FACTSHEET EGENSKABER Continia Document Capture DATAFANGST > Lokal- og fjernbaseret scanning af købsfakturaer direkte ind i Microsoft Dynamics NAV. > Automatisk download og registrering af PDF-dokumenter

Læs mere

PACOM UNISON SIKKERHEDSSTYRING PÅ EN NEM MÅDE

PACOM UNISON SIKKERHEDSSTYRING PÅ EN NEM MÅDE PACOM UNISON SIKKERHEDSSTYRING PÅ EN NEM MÅDE Hospitaler Den åbne, integrerede platform for sikkerhedsstyring. PACOM Unison er en åben og integreret sikkerhedsstyringsplatform, der giver dig mulighed for

Læs mere

Kopiering ELLER. Xerox WorkCentre 5845/5855/5865/5875/5890. Betjeningspanel. Dokumentfremfører. Glasplade. Flere oplysninger

Kopiering ELLER. Xerox WorkCentre 5845/5855/5865/5875/5890. Betjeningspanel. Dokumentfremfører. Glasplade. Flere oplysninger Xerox WorkCentre 8/8/8/8/890 Kopiering Alle opgavetyper Opgavestatus Berøringsskærm Start Slet alt Stop. Læg dine dokumenter med tekstsiden opad i dokumentfremføren. Justér papirstyrene, så de netop rører

Læs mere

Få styr på forbruget

Få styr på forbruget Få styr på forbruget Spild og frustrationer Printer-frustrationer er velkendt hverdag på alle uddannelsesinstitutioner. Lærere og studerende står ofte i kø og roder i bunkerne efter deres print. Har man

Læs mere

Aflæsning via dit netværk

Aflæsning via dit netværk FRANKERING TIL EN DIGITAL VERDEN Aflæsning via dit netværk MERE END EN FRANKERINGSMASKINE 30 45 65 PostBase er mere end en frankeringsmaskine. Postbase er modulopbygget og kan derfor tilpasses alle dine

Læs mere

Shop Floor Control. Registrering. Med Shop Floor Control i Microsoft Navision. Axapta kan du indsamle og analysere

Shop Floor Control. Registrering. Med Shop Floor Control i Microsoft Navision. Axapta kan du indsamle og analysere Med Shop Floor Control i Microsoft Navision Axapta kan du indsamle og analysere produktionsrelaterede oplysninger, f.eks. arbejdstimer og produktionsaktiviteter, for at forbedre omkostningsstyringen samt

Læs mere

Gør dine billeder livagtige og smukke

Gør dine billeder livagtige og smukke W6200 fld Danish OK.qxd 23-2-2004 11:30 Pagina 3 W6200P farveprinter i storformat Gør dine billeder livagtige og smukke OFFICIEL PARTNER W6200 fld Danish OK.qxd 23-2-2004 11:30 Pagina 4 Høj kvalitet og

Læs mere

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning TM-T88VI serien Næste generations POS-udskrivning Markedsførende løsninger Oplev den seneste generation af kvitteringsprintere fra den førende på markedet inden for POS-udskrivning 1. Vores avancerede

Læs mere

Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/ 5755/5765/5775/5790 Kopiering. Klargøring. Scanning. Flere oplysninger

Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/ 5755/5765/5775/5790 Kopiering. Klargøring. Scanning. Flere oplysninger ." Xerox WorkCentre /0// Kopiering. Læg dine originaler med tekstsiden opad i dokumentfremføreren. Tryk på Slet alt (C) for at annullere alle tidligere 88 99. Tryk på knappen lle opgavetyper og vælg Kopiering.

Læs mere

Lexmark X-serien. Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! We make printing easy. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne.

Lexmark X-serien. Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! We make printing easy. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne. Sommetider ikke. Lexmark X-serien Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! Hvordan vælger du den bedste multifunktionsløsning til din

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Autodesk Design & Creation Suites Ofte stillede spørgsmål I dette dokument finder du svar på dine ofte stillede spørgsmål vedrørende det kommende ophør af salget af de nye Design & Creation Suites. 24.

Læs mere

PostNord Strålfors vi gør det muligt

PostNord Strålfors vi gør det muligt PostNord Strålfors vi gør det muligt Sæt strøm til dine papirer og få øget salg og gladere kunder postnordstralfors.dk 2 Kort om PostNord Strålfors PostNord Strålfors Nettoomsætning: 2.335 MSEK Antal medarbejdere

Læs mere

Hvad er Input Management?

Hvad er Input Management? XP Input Management 2 Hvad er Input Management? På jævnt dansk betyder Input Management indsamling, håndtering og lagring af papirdokumenter. Det omfatter alle typer dokumenter, som f.eks. breve fra kunder

Læs mere

Visma Consulting. It-løsninger til Liv & Pension

Visma Consulting. It-løsninger til Liv & Pension Visma Consulting It-løsninger til Liv & Pension Visma Consulting It-løsninger til Liv & Pension Som repræsentant for en pensionskasse eller et pensionsselskab kan du sikkert nikke genkendende til disse

Læs mere

ScanSuite produktbeskrivelse Scan@Suite Fleksibel dokumentskanning Produktbeskrivelse Neopost, juni 2015 DocID: ScanSuite produktblad.

ScanSuite produktbeskrivelse Scan@Suite Fleksibel dokumentskanning Produktbeskrivelse Neopost, juni 2015 DocID: ScanSuite produktblad. Scan@Suite Fleksibel dokumentskanning Produktbeskrivelse Neopost, juni 2015 DocID: ScanSuite produktblad.docx side 1/7 Overblik Neopost har udviklet en løsning, der hjælper private og offentlige organisationer

Læs mere

Color LaserJet Pro MFP M278-M281. Vejledning til tekniske specifikationer

Color LaserJet Pro MFP M278-M281. Vejledning til tekniske specifikationer Color LaserJet Pro MFP M278-M281 Vejledning til tekniske specifikationer Copyright og licens Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Reproduktion, tilpasning eller oversættelse er, uden forudgående

Læs mere

HP anbefaler Windows. Slip kreativiteten løs.

HP anbefaler Windows. Slip kreativiteten løs. HP anbefaler Windows. Slip kreativiteten løs. Oplev den seneste generation af kraftfulde HP workstations med NVIDIA grafik. Case Study Mercedes slipper kreativiteten løs med NVIDIA og HP NVIDIA og HP har

Læs mere

Personlige kopimaskiner 2005/2006

Personlige kopimaskiner 2005/2006 Personlige kopimaskiner 2005/2006 Symbolforklaring Digitale personlige kopimaskiner AXIS NETVÆRKSPRINTADAPTER Giver mulighed for at sætte en printer i netværk, så den kan benyttes af flere brugere. ENERGY

Læs mere

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone Født til jobbet microsoft.com/da-dk/mobile/business/lumia-til-erhverv/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_danish.indd 1 19.11.2014 14.43 Office 365 på arbejde Giv dine medarbejdere

Læs mere

Skilteteknik Brug af grafikprogrammer til print

Skilteteknik Brug af grafikprogrammer til print Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri Skilteteknik Brug af grafikprogrammer til print Undervisningsministeriet. Januar 2011. 46662 Materialet er udviklet for Efteruddannelses-udvalget for

Læs mere

(Tilbehør) Ekstra bakke: 530 ark Multifunktionsbakke: 100 ark. Folio. Farve: Ca. 14,0 sekunder, sort/hvid: Ca. 12,0 sekunder

(Tilbehør) Ekstra bakke: 530 ark Multifunktionsbakke: 100 ark. Folio. Farve: Ca. 14,0 sekunder, sort/hvid: Ca. 12,0 sekunder OKI MC363dn Kopi Type Stationær computer Skanningsmetode Color CIS Print-teknologi Digital 4 LED fuldfarve elektrofotografisk udskrivningsmetode Kapacitet for input Bakke 1: 250 ark (Tilbehør) Ekstra bakke:

Læs mere

U3000/U3100 Mini (Til Eee PC på Linux Operations System) Quick Guide

U3000/U3100 Mini (Til Eee PC på Linux Operations System) Quick Guide U3000/U3100 Mini (Til Eee PC på Linux Operations System) Quick Guide ASUS_U3000_U3100_mini.indd 1 2/2/08 3:44:20 PM DA3656 Første Udgave januar 2008 Ophavsret 2008 ASUSTeK Computers, Inc. Alle rettigheder

Læs mere

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering GE Security VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering - viser årsagen, når alarmen går Hvad kan VVMIQ gør for dig? VVMIQ tilfører ekstra værdi til sikkerhedsløsninger, fordi den viser årsagen,

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

PROMOVER MED BIG DATA

PROMOVER MED BIG DATA PROMOVER MED BIG DATA Vores systemer analyserer konstant real-time datastrømme om eksempelvis lokale vejrforhold, eller rejsemål. Informationerne kommunikerer systemet så direkte til dine digitale skærme.

Læs mere

System & Metode ApS præsenterer. En effektiv dokumentportal

System & Metode ApS præsenterer. En effektiv dokumentportal System & Metode ApS præsenterer En effektiv dokumentportal Den 7. september 2006 Velkommen Martin Hecht Olsen, Direktør System & Metode blev etableret i 1989 IBM Business Partner Salg direkte til kunde

Læs mere

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Kort funktionsoversigt M570

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Kort funktionsoversigt M570 LASERJET PRO 500 COLOR MFP Kort funktionsoversigt M570 Brug direkte USB-udskrivning 1. Sæt USB-flashdrevet i USB-porten på produktets forside. 2. Menuen USB-flashdrev åbner. Brug piletasterne til at rulle

Læs mere

Xerox WorkCentre 7800-modeller Betjeningspanel

Xerox WorkCentre 7800-modeller Betjeningspanel Betjeningspanel Tilgængelige funktioner kan afhænge af printerens konfiguration. Se Betjeningsvejledning for flere oplysninger om funktioner og indstillinger. ABC DEF Menuer GHI PQRS 7 JKL TUV 8 MNO 6

Læs mere

3D print i plast. fra idé til produktionsklart design. www.vink.dk

3D print i plast. fra idé til produktionsklart design. www.vink.dk 3D print i plast fra idé til produktionsklart design www.vink.dk Enhver virksomhed med CADdesignere burde have en Blueprinter Designet, udviklet og produceret i Danmark Blueprinter er en kontor-, bruger-

Læs mere

UDVALG AF EPSON INKJETPRINTERE TIL KONTORBRUG KLARTIL BRUG

UDVALG AF EPSON INKJETPRINTERE TIL KONTORBRUG KLARTIL BRUG UDVALG AF EPSON INKJETPRINTERE TIL KONTORBRUG KLARTIL BRUG EFTERÅR 2008 UDVALGET AFEPSON KONTORLØSNINGER. HURTIGE,ALSIDIGE PRINTEREOGALL- IN-ONEPRINTERE, DERNEMTPASSER TILDITKONTOR UDVALG AF EPSON INKJETPRINTERE

Læs mere

DIN 1m 2 coffee shop.

DIN 1m 2 coffee shop. DIN 1m 2 coffee shop. DIN 1m 2 coffee shop. Hvad siger du til at løfte din virksomhed med et komplet sortiment af lækre kaffespecialiteter? Det eneste, du skal bruge, er 1 m 2 og den nye NESCAFÉ Milano

Læs mere

KØBERVEJLEDNING. Toshiba-FUNKTION

KØBERVEJLEDNING. Toshiba-FUNKTION Toshiba-FUNKTION TILBAGE TIL SKOLEN TILBAGE TIL SKOLEN KØBERVEJLEDNING Uanset om der er tale om en studerende, en lærer eller en skole, der skal købe udstyr til et klasselokale, tilbyder Toshiba et stort

Læs mere

Projektindlevering, del 2, Teknologiopgaven bruges som forberedelse i forhold til bedømmelsen af teknologiprisen.

Projektindlevering, del 2, Teknologiopgaven bruges som forberedelse i forhold til bedømmelsen af teknologiprisen. TEKNISK TEKNOLOGI BEDØMMING MODELL 1. Lag Hold nr: nr: Lagets Holdets alder: Lag Hold navn: Teknologiprisen Forslag Fri vurdering til spørsmål Konstruktion & design Funktionelle værktøjer Programmeringskundskab

Læs mere

Brugermanual. AirPrint

Brugermanual. AirPrint Brugermanual AirPrint INDLEDNING Der er gjort alt, hvad der er muligt for at sikre, at oplysningerne i dette dokument er komplette, nøjagtige og up-to-date. Producenten påtager sig ikke ansvaret for følgerne

Læs mere