SPÆNDENDE PRODUKTNYHEDER. Med oplevelser fra MWC Barcelona SE HVAD DU KAN OPLEVE PÅ HELLO

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SPÆNDENDE PRODUKTNYHEDER. Med oplevelser fra MWC Barcelona SE HVAD DU KAN OPLEVE PÅ HELLO"

Transkript

1 ONPOINT Special edition SPÆNDENDE PRODUKTNYHEDER SPECIALUDGAVE Med oplevelser fra MWC Barcelona SE HVAD DU KAN OPLEVE PÅ HELLO

2 MÄSSRAPPORT HELLO BARCA! Jeg landede ved middagstid om mandagen og blev mødt af en forårsvarme, som hela Svedala ville have haft godt af lige nu i stedet for de fire nuancer af grå, som vi har levet med de seneste måneder. Jeg stillede bagagen på hotellet og lod taxaen køre videre til det enorme messeområde Fira Gran Via. Jeg havde fire dage til at pløje mig igennem udstillere, ca besøgende og et enormt messeområde. Jeg var fast besluttet på at finde netop den nye tendens, det unikke produkt eller den unikke tjeneste, som jeg kunne tage med hjem og overraske de svenske forbrugere med. Tendenser var der nok af, men om jeg ramte plet, vil tiden vise.

3 LIDT BEDRE, MEN IKKE IMPONERENDE På telefonisiden blev der lanceret en del interessante produkter, hvor Samsung Galaxy S5 måske var det mest forudsigelige, og Nokias valg af Android som operativsystem til lav- og mellemsegmentet det mest overraskende. De fleste øvrige mobilproducenter præsenterede nye produkter med lidt større skærme, lidt tyndere kroppe og lidt bedre processorer. Kort og godt var det hele lidt bedre, men der var ikke noget revolutionerende. Jeg vil påstå, at dette er en udfordring for hele mobilmarkedet i vores del af verden lige nu. De fleste produkter, som sælges til de svenske forbrugere i dag, har et meget højt niveau, og for de fleste slutbrugerne bliver lysten til at skifte mobiltelefon mindre og mindre. De varemærker, som ikke er så etablerede på det nordiske marked, eksempelvis Alcatel, Asus, Acer og Lenovo, fremviste nogle forbavsende produkter til en attraktiv pris. Det er tydeligt, at der er mange aktører, som står i kø for at få en bid af det Apple/Samsungdominerede nordiske marked, og det vil lykkes for nogle af dem. Spørgsmålet er bare hvornår. Jeg stødte også på Motorola i vrimlen, hvilket resulterede i, at I kommer til at se det første Motorolaprodukt på det nordiske marked inden længe, og Ingram Micro Mobility er selvfølgelige enedistributør. Et lille spørgsmål blandt de mere etablerede varemærker var alligevel HTC, som præsenterede en nyhed i form af Desire 816, som ifølge dem selv skal slå igennem i mellemsegmentet for LTE-produkter. Produktet er absolut en kompetent smartphone, men de fleste havde måske forventet et nyt flagskib. Der er rygter om, at de har gang i noget, men det vil tiden vise. De vandt dog prisen for bedste smartphone i verden for One, som stadig står sig godt blandt konkurrenterne, men lidt nyt havde været rart. På tabletsiden synes jeg, at Sony var den klareste stjerne på himlen med deres nye supertynde Z2. Der er meget must have i dette produkt, og det vil garanteret tage en bid af kagen fra både Apple og Samsung, som i øvrigt dominerer i premiumsegmentet.

4 TILBEHØRET STYRER Den tydeligste røde tråd var dog alle de forskellige M2M-løsninger. Ure og pulsbånd, som lige nu er det mest indlysende, fandtes i en eller anden form hos næsten alle producenter. Dette føles helt klart som to indlysende produkter til det nordiske marked, som er inde i en sundheds- og træningsbølge. Pulsbåndene kan til en rimelig pris gøre træningen både sjovere og mere stimulerende. Sony stikker lidt mere ud i dette segment og har ud over et godt træningsprodukt satset væsentligt mere på underholdning, hvor hele din dag kan styres og også deles med venner og bekendte. De fleste af disse produkter vil være på markedet i slutningen af første kvartal eller starten af andet kvartal. M2M-løsninger (maskine til maskine) er et område, som vil ekspandere med stor hast i den nærmeste tid, og det er i princippet kun fantasien, der sætter grænser. Positionering er også en tendens, som er i stærk fremmarch, og her mener jeg ikke klassisk navigation, selvom dette er et område i konstant udvikling. Dette drejer sig om den mere avancerede form for indendørs positionering, f.eks. at overvåge personalets færden på store hospitaler for at kunne agere hurtigt i nødsituationer eller i sin enkleste form at finde ens nøgler eller mobiltelefon. Uanset produkterne vil vi hos IMM satse stort på dette segment, og vi giver dig en enestående mulighed for selv at komme og tage del i nyhederne på tæt hold på HELLO 2014 i Stockholm den 20. marts og i København den 27. marts. PS: For at holde dig opdateret på den hurtigst mulige måde skal du gå ind og downloade vores nyhedsapp NOW! Den fungerer til samtlige operativsystemer og giver dig oplysninger om nyheder og kampagner lige ned i lommen. Med venlig hilsen Fredrik Westeren Product and Marketing Manager Nordics

5 Kom og oplev den live på vores stand på Hello! Samsung Goldpartner HELLO 2014

6 Motorola is coming back to the Nordics Motorolas historie på det nordiske telekommarked går langt tilbage i tiden, og nu har vi den glæde snart at kunne se deres produkter igen, fordi Norden er et højt prioriteret marked i deres satsning for Ingram Micro Mobility er udpeget til at være enedistributør, og vi har fornøjelsen at byde dem velkommen til HELLO 2014 både i Stockholm og København.

7 MEET US AT HELLO 2014! Googles køb af Motorola Mobility for omkring to år siden medførte en stor omstrukturering af virksomheden. De trak sig ud af flere markeder og reducerede antallet af produkter. Nu hvor de har lanceret deres seneste nyhed, Moto G, i Nord- og Sydamerika, Europa og Asien, har de fået rigtig god respons. Noget, som Google har inspireret os til, er at lægge et enormt fokus på forbrugerne, og det, som de sætter pris på. Det har resulteret i en telefon, som er enkel og hurtig, og som har et godt display og design. Desuden tilbyder Moto G et rent Android-system uden en masse ekstra funktioner, som optager plads, siger Magnus Ahlqvist, som er Corporate Vice President, EMEA & APAC, for Motorola Mobility. Når nu Motorola skal ind på det nordiske marked igen, har de nogle tidligere succeser og en langsigtet plan med sig i bagagen. De vil udvide deres markeder under kontrollerede forhold, hvilket de viser ved også at have stort fokus på support og service til forbrugerne. Takket være Google har de fundet tilbage til et stærkt ståsted. Der er flere grunde til, at de har valgt Ingram Micro Mobility som samarbejdspartner. Vi har kun positive erfaringer fra vores tidligere samarbejde med Ingram Micro Mobility (det tidligere BrightPoint), og det siger sig selv, at det er en fordel, at vi allerede har stærke relationer. Men vi har også lavet en analyse af, hvem der ville være den stærkeste samarbejdspartner for os i 2014 og fremover, og også her blev svaret Ingram Micro Mobility, fortæller Magnus. Moto G er den første telefon i en serie med rigtig gode produkter, hvor forbrugeren har mulighed for at få en high-end mobiltelefon til en tredjedel af prisen. Eller som Motorola selv siger: An exceptional phone at an exceptional price! Telefonen kommer med den allerseneste version af Android, og der vil løbende komme opdateringer og forbedringer. Køber man en telefon fra Motorola, lover de, at man altid kan være sikker på at have det nyeste. HELLO 2014 er en rigtig god anledning til at vise os frem på det nordiske marked, og vi håber, at rigtig mange forhandlere derude benytter muligheden for at kigge forbi og møde det nye Motorola, afslutter Magnus.

8 Endnu en gang viser vi med en komplet produktportefølje, at vi er førende inden for vandbestandighed Xperia Z1 Compact får netop nu iphone-brugere til at skifte til Xperia, men det forhindrer ikke Sony i at fortsætte med at udfordre konkurrenterne. Rikard Skogberg, som er produktmarkedschef for Sony Mobile, tog til Mobile World Congress i Barcelona for at præsentere de seneste nyheder.

9 DU VAR I BARCELONA FOR AT PRÆSENTERE DEN NYE XPERIA Z2. HVORDAN VAR MODTAGELSEN? Meget positiv. Folk kan se, at de forbedringer, vi har lavet den større skærm, stereomikrofonen og de støjdæmpende hovedtelefoner er relevante og ikke bare gimmicks. Endnu en gang viser vi med en komplet produktportefølje, at vi er førende inden for vandbestandighed. OG DEN KAN FILME I 4K. HVORDAN VAR REAKTIONERNE PÅ DET? Vi brugte et 4K-tv til at vise videoklip, som vi selv havde filmet i Barcelona. Billedkvaliteten var fantastisk, og folk troede næsten ikke på mig. De journalister, som var der for at lave web-tv, havde store, dyre kameraer med sig. Xperia Z2 kan næsten erstatte disse helt. MANGE EFTERSPØRGER STØRRE SKÆRME, MEN SONY LAN- CEREDE FOR NYLIG EN KOMPAKT VERSION AF XPERIA Z1. KOM- MER VI TIL AT SE STØRRE ELLER MINDRE SKÆRME FREMOVER? Begge har deres berettigelse. Men Xperia Z2 er et godt eksempel, hvor vi har gjort skærmen større, samtidig med at telefonen faktisk er smallere end den forrige. I PRÆSENTEREDE OGSÅ DEN NYE XPERIA Z2 TABLET, SOM ER TRONFØLGEREN TIL XPERIA TABLET Z. HVORDAN BLEV DEN MODTAGET? Xperia Tablet Z fik meget opmærksomhed på grund af de gode specifikationer og premium-følelsen, og fordi den er ekstremt let og tynd. Nu har vi opdateret den med den seneste Qualcomm-processor, en ny skærm og større vandbestandighed, samtidig med at vi har gjort den 12 % lettere og 8 % tyndere. Den anses af mange for at være den eneste premium-tablet med Android på markedet. HVAD KAN DU FORTÆLLE OM XPERIA IN BUSINESS? En funktion, som vi fremviste på messen, er noget, vi kalder dual persona. Denne funktion er udviklet i samarbejde med VMware, som er store inden for enterprise mobility og allerede samarbejder med en masse virksomheder. Kort fortalt giver funktionen Xperia en privat tilstand og en virksomhedstilstand, hvor man er koblet til virksomhedens servere. HVAD ER DE STØRSTE FORSKELLE PÅ DEN NYE XPERIA Z2 OG FORGÆNGEREN XPERIA Z1? Skærmen og den nye indgang til hovedtelefoner, som gør, at man kan tilslutte stereomikrofonen og de støjdæmpende hovedtelefoner. Og at den har 3 GB RAM. Det gælder også tabletten. Android handler om multitasking. Effektive smartphones og tabletter erstatter nu den almindelige laptop og det almindelige kamera. DU HAR NU TESTET DEN NYE XPERIA Z2 I ET STYKKE TID. HVAD MENER DU ER DET BEDSTE VED DEN? Videokameraet er fantastisk. At kunne filme med en så god billedog lydkvalitet er noget helt nyt. Og jeg kan godt lide, at man får så meget skærm, til trods for at telefonen er så smal.

10 DORO LANCERER NY MOBILTELEFON INDEN FOR TELECARE -som giver større tryghed Som en del af Doros strategi for 2014 vil virksomheden tilbyde flere mennesker større tryghed, når de tager hjemmefra. Med lanceringen af Doro Secure 580 og tilhørende telecare-tjenester tilbydes brugerne større frihed, samtidig med at deres pårørende får ro i sindet. Doro Secure 580 supplerer Doros eksisterende produktsortiment til seniorer, som har et større behov for tryghedsskabende løsninger. På HELLO 2014 får de besøgende mulighed for at kigge på og få flere oplysninger om de seneste nyheder, som vi præsenterede på MWC i Barcelona: Doro TabEasy, Doro EasyPC, Doro Secure 580 og Doro Liberto 810, fortæller Camilla Nilsson, som er nordisk markedschef.

11 Doro ønsker at mindske den digitale kløft og den tekniske fremmedgørelse, der nogle gange opstår, når folk bliver ældre. Virksomheden er førende inden for produktudvikling og -design på dette område. Doro er i dag verdensførende inden for enkle mobiltelefoner og udforsker nu også andre dele af teknikken som eksempelvis letanvendelige tabletter og bærbare computere. Doro har de sidste to år udviklet sin egen brugergrænseflade til mobiltelefoner, tabletter og computere og fokuserer på at gøre dem mere tilgængelige og enkle at bruge for ældre mennesker. Denne viden ligger til grund for Doro TabEasy. Denne 10-tommers tablet sidder i et gribevenligt cover, så den er nemmere at håndtere og beskytte. Tabletten er baseret på operativsystemet Android og følger virksomhedens retningslinje: Det skal være nemt at surfe og nemt at få adgang til den digitale verden for nybegyndere. Virksomheden planlægger også en række Doro EasyPC -laptops. Dette er for at tilbyde en helt enkel computeroplevelse. Doro EasyPC kommer i tre forskellige formater: 15-tommers skærm, 17-tommers skærm og 15-tommers berøringsskærm. Det skal være nemt at surfe og nemt at få adgang til den digitale verden for nybegyndere.

12 DEN NYE DORO SECURE 580 Doro Secure 580 har dobbelt SIM-kort, hvilket giver adgang til både telecare-tjenester og almindelig mobiltelefoni via GSM- og 3G-nettet. Mobiltelefonen har fire knapper, som kan forprogrammeres med kontaktpersoner, som derefter kan ringes op med et enkelt tryk på en knap. Den er desuden certificeret til HD-voice, fungerer med høreapparater og kan opdateres og fjernstyres via en computer takket være Doro Experience Manager, som er Doros skybaserede fjernstyringstjeneste. DORO LIBERTO 810 SUPERNEM SMARTPHONE Doro Secure 580 supplerer Doros eksisterende produktsortiment og passer til seniorer med et større behov for tryghedsløsninger. Sortimentet omfatter blandt andet Doros smartphone, Doro Liberto 810. Dette er en letanvendelig smartphone, som har en masse praktiske måder at kommunikere på, og som giver adgang til og internet. Den har tre fysiske knapper, som gør den mere brugervenlig, og berøringsskærmen har desuden et intelligent tastatur, som tilpasser sig til den måde, du skriver på. Det er også nemt at håndtere og sikkerhedskopiere telefonens indhold via internettet. Den leveres med specielt udvalgte apps samt Google Play for at give dig ubegrænset frihed. Store, tydelige symboler, som gør det let at navigere Rigtige knapper til funktionerne Menu, Hjem og Tilbage Google Play og særligt udvalgte apps

13 Tablets med indbygget inspiration Oplev noget nyt fra Gigaset QV1030 QV830 Topkvalitet, høj ydeevne, ubegrænsede muligheder til hjemmet, til kontoret, til ethvert behov. Besøg os på vores stand på Hello København 27. marts

14

15

16 MEET OUR CURVED NEWBORN Verdens første buede Smartphone er her langt om længe. Den ny LG G Flex udfordrer holdningerne til, hvad der er teknisk muligt. Med et revolutionerende krumt batteri og en bøjelig 6 -OLED-skærm er det lykkedes os at frembringe en mobil, der ikke alene byder på en fantastisk farvegengivelse men også på en forfriskende ny oplevelse og betragtningsvinkel. LG G Flex er bevis på, at alt kan lade sig gøre. When it s all possible, life s good.

17 ONPOINT Udgiver: Ingram Micro Mobility, Solbakken 5, DK-6500 Vojens, , Produktion: BE Reklambyrå, bereklambyra.se

INDHOLDSFORTEGNELSE. Godt i gang med Android tablet... Indledning. KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. Godt i gang med Android tablet... Indledning. KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE Godt i gang med Android tablet... Indledning KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed Første gang... 8 Tilknyt Google-konto... 9 Sikkerhedskopiering... 10 Hjemmeskærmen...

Læs mere

INTERTON APP BRUGERVEJLEDNING

INTERTON APP BRUGERVEJLEDNING INTERTON APP BRUGERVEJLEDNING Introduktion Tillykke med at have downloadet Interton appen. Interton appen er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og give dig mulighed for at få mere ud af dine Interton

Læs mere

Velkommen. Valg af Smartphone

Velkommen. Valg af Smartphone Velkommen til Valg af Smartphone arrangeret af Kontor Syd i Padborg og Ældre Sagen i Distrikt 5 Dias 1 Hvem er vi: Mads Auerbach, Kontor Syd i Padborg, Willi Nielsen, Ældre Sagen i Bov Dias 2 Ældre Sagen,

Læs mere

dukapc spreder glæde i hele familien

dukapc spreder glæde i hele familien Det er en genial computer. Nu behøver vi ikke at hjælpe mine svigerforældre - de ringer bare til dukapc, hvis noget driller. Nu har vi fået oprettet en digital postkasse og kan nemt bruge netbank, når

Læs mere

Sony annoncerer nye og smarte måder at nyde musikken på i dit hjem

Sony annoncerer nye og smarte måder at nyde musikken på i dit hjem Pressemeddelelse Sony, 6. januar 2015 Sony annoncerer nye og smarte måder at nyde musikken på i dit hjem High-Resolution Audio gengiver musikken, som kunstneren oprindelig har tænkt den skulle høres Klar

Læs mere

Doros nemme guide til: Sms-beskeder. En begynderguide til at skrive, sende og læse sms-beskeder

Doros nemme guide til: Sms-beskeder. En begynderguide til at skrive, sende og læse sms-beskeder Doros nemme guide til: Sms-beskeder En begynderguide til at skrive, sende og læse sms-beskeder Introduktion Velkommen til Doros nemme guide til at skrive sms-beskeder. Det er en let basisguide til dig,

Læs mere

En app om dagen... John G. @johngdk

En app om dagen... John G. @johngdk En app om dagen... John G. @johngdk En app om dagen... John G. @johngdk Indhold - del 1 1. Velkommen 2. Mobilstatus netop nu 3. Platformene, hvilke, hvad sker der 4. Historisk tilbageblik 5. Pause... 2

Læs mere

Hvad er dukapc. E-mail modulet. dukapc 2

Hvad er dukapc. E-mail modulet. dukapc 2 dukapc 2 Hvad er dukapc dukapc er en ældrevenlig computer, som hjælper seniorer med at komme online og få glæde af computerens og internettets mange muligheder. Også selvom brugeren aldrig før har rørt

Læs mere

KRISTIAN LANGBORG-HANSEN. Godt i gang med Android tablet

KRISTIAN LANGBORG-HANSEN. Godt i gang med Android tablet KRISTIAN LANGBORG-HANSEN Godt i gang med Android tablet INDHOLDSFORTEGNELSE Godt i gang med Android tablet... Indledning KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed Første gang... 8 Tilknyt Google-konto...

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER 2 Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

Det første mobilabonnement, hvor du kan være med til at redde liv

Det første mobilabonnement, hvor du kan være med til at redde liv Teleskab SMS & MMS tale data pris per måned tilskud bindingsperiode 3 fri fri 12GB 170,00 kr 36 måneder 3 fri fri 50 GB + 2 datasimkort 192,50 kr 36 måneder Telia fri 50 t 1 GB 156,75 kr 1.500 kr 24 måneder

Læs mere

HTC INTRODUCERER NYE PRODUKTER OG SERVICES SOM REDEFINERER KVALITETEN -OG BRUGEN AF SMARTPHONEBILLEDER

HTC INTRODUCERER NYE PRODUKTER OG SERVICES SOM REDEFINERER KVALITETEN -OG BRUGEN AF SMARTPHONEBILLEDER HTC INTRODUCERER NYE PRODUKTER OG SERVICES SOM REDEFINERER KVALITETEN -OG BRUGEN AF SMARTPHONEBILLEDER Med lanceringen af RE, HTC Desire EYE, EYE Experience og Zoe har HTC defineret en helt ny måde at

Læs mere

Spørgsmål & svar til App

Spørgsmål & svar til App Spørgsmål & svar til App De mest stillede spørgsmål til Myfone App en til iphone, Android & Windows Phone Hvordan kan man hente Flexfones app? Den kan hentes i Apples App Store, Androids Google Play &

Læs mere

Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt

Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt Det lyder ens fra alle, at der er god support, og at det er rart at have et sted at ringe hen i stedet for at belemre

Læs mere

Skræddersyede digitale løsninger alle kan bruge

Skræddersyede digitale løsninger alle kan bruge Skræddersyede digitale løsninger alle kan bruge Tak for et givende samarbejde i år, og for altid gode oplevelser, når jeg har ringet til jer. Det er en fantastisk betjening man får - I er altid søde og

Læs mere

Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt

Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt Få frihed til at bruge din tid på det, du allerhelst vil. Det lyder ens fra alle, at der er god support, og at det er

Læs mere

Den nye serie af 4K-tv fra Sony åbner for en helt ny underholdningsverden med Android TV

Den nye serie af 4K-tv fra Sony åbner for en helt ny underholdningsverden med Android TV Pressemeddelelse Sony, 6. januar 2015 Den nye serie af 4K-tv fra Sony åbner for en helt ny underholdningsverden med Android TV De nye BRAVIA -tv fra Sony byder på en helt ny smart tv-oplevelse og overvældende

Læs mere

Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013

Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013 Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013 www.vardebib.dk Rådhustræde 2 Tlf.: 7694 6917 Va Internetkurser forår 2013 Velkommen til en ny undervisningssæson på bibliotekerne i Varde Kommune.

Læs mere

Statens Indkøb Telefoniaftalen Moderniseringsstyrelsen Finansministeriet Præsentation af den statslige telefoniaftale

Statens Indkøb Telefoniaftalen Moderniseringsstyrelsen Finansministeriet Præsentation af den statslige telefoniaftale Statens Indkøb Telefoniaftalen Moderniseringsstyrelsen Finansministeriet Præsentation af den statslige telefoniaftale V. Gerly Rimmer, indkøbschef, VIA University College Statens Indkøb Telefoniaftalen

Læs mere

MEGET MERE END BARE EN ALARM

MEGET MERE END BARE EN ALARM MEGET MERE END BARE EN ALARM DIN SIKKERHED Tyverisikring Som standard indeholder COSESY en alarm, som trådløst og med batteribackup overvåger dit hjem når du ikke er hjemme. Skulle tyven forsøge at sabotere

Læs mere

PRODUKTINDEKS. S3 support 26. Vil jeg få en fejlmelding på min S3, hvis der opstår problemer? 27. Vil jeg modtage teknisk support på min ipad mini?

PRODUKTINDEKS. S3 support 26. Vil jeg få en fejlmelding på min S3, hvis der opstår problemer? 27. Vil jeg modtage teknisk support på min ipad mini? OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTINDEKS Apparat Generelt 1. Hvad er S3 scannerens positionering? 2. Hvad måler S3 scanneren? 3. Hvad er forskellen på S2 Everest og S3? 4. Hvilke dele følger med S3 scanneren?

Læs mere

Mobilitet og anvendelse af smartphones

Mobilitet og anvendelse af smartphones Mobilitet og anvendelse af smartphones evikali a/s Etableret af Anders Rolann og Sten Nornes i år 2000. Begge ingeniører. Specialiseret i udvikling og implementering af løsninger og IT-assistance til forretnings-

Læs mere

Klargøring mobil RTGMOBILE

Klargøring mobil RTGMOBILE Klargøring mobil Med Klargøring Mobil sørger vi for, at installere og opsætte din nye smartphone. Vi overfører også din telefonbog og andre data fra din gamle mobiltelefon. Installation og konfigurering

Læs mere

Hvad er fremtiden for internettet?

Hvad er fremtiden for internettet? Hvad er fremtiden for internettet? pcfly.info Den Internettet er blot et par årtier gamle, men i dette korte tidsrum har oplevet væsentlige ændringer. Den voksede ud af et sammensurium af uafhængige netværk

Læs mere

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Applikationen

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Applikationen BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Applikationen BEYOND Touch -APPLIKATIONEN Vi anbefaler, at du spiller BEYOND: Two Souls med din trådløse DUALSHOCK 3- controller for at få den fulde oplevelse af spillet.

Læs mere

Statens Indkøb Telefoniaftalen Moderniseringsstyrelsen Finansministeriet Præsentation af den statslige telefoniaftale

Statens Indkøb Telefoniaftalen Moderniseringsstyrelsen Finansministeriet Præsentation af den statslige telefoniaftale Statens Indkøb Telefoniaftalen Moderniseringsstyrelsen Finansministeriet Præsentation af den statslige telefoniaftale V. Gerly Rimmer, indkøbschef, VIA University College. mail: geri@via.dk, tlf. 87551191

Læs mere

Her er de bedste mediebokse til streamingtjenester

Her er de bedste mediebokse til streamingtjenester Her er de bedste mediebokse til streamingtjenester Her fortæller BT sammen med Flatpanels.dk, hvilke mediebokse der er bedst til streamingtjenesterne Netflix, YouBio, HBO, Viaplay, TV 2 Play, Canal Digital

Læs mere

Gør. hver. dag. fantastisk. Beltone Amaze. M102661DK Rev.A

Gør. hver. dag. fantastisk. Beltone Amaze. M102661DK Rev.A Gør hver dag 2018 GN Hearing Care Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Beltone er et varemærke, der tilhører GN Hearing Care Corporation. Apple, Apple logoet, iphone, ipad, ipod touch og Apple Watch

Læs mere

Spørgsmål & svar til App

Spørgsmål & svar til App Spørgsmål & svar til App De mest stillede spørgsmål til Myfone App til iphone og Android Midt Solu on A/S Godthåbsvej 23-25 8660 Skanderborg Tlf. 70 22 19 03 e-mail: info@midtsolu on.dk Web: www.midtsolu

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Eftersyn. På adressen: Skalmstrupvej 3A 7850 Stoholm. Mandag d. 07. oktober :00-15:00. Auk: 4062 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: Skalmstrupvej 3A 7850 Stoholm. Mandag d. 07. oktober :00-15:00. Auk: 4062 Kat: 2. 4062 - Div. computere, iphone 6, Samsung tablets, div. telefoner m.v. Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: Skalmstrupvej 3A 7850 Stoholm Torsdag d. 10. oktober 2019 08:00-15:00

Læs mere

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk Handel på Internettet Pricerunner side 1 af6 www.pricerunner.dk Pricerunner er en side hvor man kan sammenligne produkter og priser. Det er muligt at filtrere sin søgning og at søge i emner, eller på et

Læs mere

Unik service og support til din Duka computer eller tablet. Læs om serviceordningerne til dit produkt her

Unik service og support til din Duka computer eller tablet. Læs om serviceordningerne til dit produkt her Unik service og support til din Duka computer eller tablet Læs om serviceordningerne til dit produkt her Det lyder ens fra alle, at der er god support, og at det er rart at have et sted at ringe hen i

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2015

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2015 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2015 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER Vil du gerne blive bedre til at bruge en computer, lære at bruge din digitale

Læs mere

Mobilitet. Jens Hjortflod, TDC Thomas Landwehr, Rambøll

Mobilitet. Jens Hjortflod, TDC Thomas Landwehr, Rambøll Mobilitet Jens Hjortflod, TDC Thomas Landwehr, Rambøll Mange virksomheder udfordres af tendenserne i mobiltelefonmarkedet Rambøll Danmark Rambøll Danmark leverer videnbaserede helhedsløsninger inden for:

Læs mere

Der er masser af muligheder i dit tv. TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele

Der er masser af muligheder i dit tv. TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele Der er masser af muligheder i dit tv TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele TDC HomeTrio Tv, bredbånd og telefoni Med TDC HomeTrio får du de bedste tv-kanaler direkte gennem dit telefonstik,

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi nu kan benytte

Læs mere

Oplev video og lyd, når det er bedst

Oplev video og lyd, når det er bedst artikel SateLlite p100 Satellite p100 Oplev video og lyd, når det er bedst Toshibas bærbare Satellite P100 leverer bedre personligt digitalt indhold. Satellite P100, der er udviklet med henblik på at håndtere

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING Flexfone er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på Flexfone.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

DGI Kategori 1. Nokia 230. Kr.329,- eks. moms.* Alcatel Kr. 305,- eks. moms.*

DGI Kategori 1. Nokia 230. Kr.329,- eks. moms.* Alcatel Kr. 305,- eks. moms.* DGI Kategori 1 Nokia 230 Smukt design med holdbar ramme. Med den holdbare ramme i polykarbonat, sandblæst aluminiumbagside og den smalle profil er Nokia 230 perfekt kombineret med det avancerede design

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

DE SMÅ VÆRKTØJER, DER GØR FORSKELLEN

DE SMÅ VÆRKTØJER, DER GØR FORSKELLEN Undervisning og AV Synlighed og Information DE SMÅ VÆRKTØJER, DER GØR FORSKELLEN Stenholm 7-9400 Nørresundby Tlf. +45 98 19 35 33 www.exakt.dk - exakt@exakt.dk Symbolkommunikation: En hjælp til børn og

Læs mere

Special Ops Live. Dansk Quick Guide. Kamera indstillinger ved Foto mode. Nu kan du styre dit kamera live via sms

Special Ops Live. Dansk Quick Guide. Kamera indstillinger ved Foto mode. Nu kan du styre dit kamera live via sms Dansk Quick Guide Nu kan du styre dit kamera live via sms Når du modtager dit kamera pakkes det ud, du finder 12 Stk. NYE batterier, finder dit Sandisk SD Kort og dit nye simkort fra det teleselskab du

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE. Makroforsatsen MCON-P01. Vidvinkelforsatsen WCON-P01. PENPAL kommunikation. Fiskeøjeforsatsen FCON-P01

PRESSEMEDDELELSE. Makroforsatsen MCON-P01. Vidvinkelforsatsen WCON-P01. PENPAL kommunikation. Fiskeøjeforsatsen FCON-P01 PRESSEMEDDELELSE Makroforsatsen MCON-P01 Fiskeøjeforsatsen FCON-P01 Vidvinkelforsatsen WCON-P01 PENPAL kommunikation E-PL2 E-PL2 byder på utrolig nem fotografering med en fremragende billedkvalitet og

Læs mere

Digital læring - Kurser efterår 2015

Digital læring - Kurser efterår 2015 www.taarnbybib.dk Digital læring - Kurser efterår 2015 Tårnby Kommunebiblioteker Velkommen til Tårnby Kommunebibliotekers kurser Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2013

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2013 Kurser for voksne Forår 2013 1 Velkommen til bibliotekets kurser Også denne sæson tilbyder Sønderborg en række kurser, der henvender sig til kommunens voksne borgere. Kurserne er alle relevante i forhold

Læs mere

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone Født til jobbet microsoft.com/da-dk/mobile/business/lumia-til-erhverv/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_danish.indd 1 19.11.2014 14.43 Office 365 på arbejde Giv dine medarbejdere

Læs mere

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat YouSee Mobil Få det, som du vil med særlig foreningsrabat Mobil til dem, der gerne vil have det hele Gode oplevelser skal ikke bare være noget, du får derhjemme. Derfor giver YouSee dig den bedste dækning

Læs mere

Den nemme måde til sikkerhed og enkelhed

Den nemme måde til sikkerhed og enkelhed Den nemme måde til sikkerhed og enkelhed BUSINESS SUITE Vælg datasikkerhed på den nemme måde Det kan være vanskeligt at vælge den rette it-sikkerhed for virksomheder med alle de endeløse muligheder, der

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 18 mio. musiknumre med YouSee Musik uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi

Læs mere

Slip for bøvlet med kvalitetsprodukter alle kan bruge. Læs om Dukas computere og tablets her

Slip for bøvlet med kvalitetsprodukter alle kan bruge. Læs om Dukas computere og tablets her Slip for bøvlet med kvalitetsprodukter alle kan bruge Læs om Dukas computere og tablets her Tak for et givende samarbejde i år og for altid gode oplevelser, når jeg har ringet til jer. Det er en fantastisk

Læs mere

PlejeNet på Android telefoner. Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner

PlejeNet på Android telefoner. Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner Indhold 1. Installation... 3 1.1 Installation på telefon...3 1.2 Valg af koder... 5 2. Anvendelse...6 3. Fejlsøgning...9 4. Oprettelse af Google konto... 10

Læs mere

Hvordan tilmelder jeg mig og bruger Instagram?

Hvordan tilmelder jeg mig og bruger Instagram? Hvordan tilmelder jeg mig og bruger Instagram? 1. Installation af Instagram på din telefon At åbne App Store Vejledningen tager udgangspunkt i installation, opsætning og brug på en iphone. Det er selvfølgelig

Læs mere

IPAD SOM ARBEJDSREDSKAB DET SKAL DU VIDE!

IPAD SOM ARBEJDSREDSKAB DET SKAL DU VIDE! IPAD SOM ARBEJDSREDSKAB DET SKAL DU VIDE! G O D E R Å D T I L D I G Selvom ipad en er i et cover, kan skærmen gå i stykker. Beskyt den derfor mod slag, vand og sand. Køb høretelefoner, så du kan arbejde

Læs mere

Sonys VAIO med Touch-skærm bliver nu lanceret i Norden

Sonys VAIO med Touch-skærm bliver nu lanceret i Norden Pressemeddelelse Sony, 14. september 2010 Sonys VAIO med Touch-skærm bliver nu lanceret i Norden Sony præsenterer nu den nye VAIO J-serie af ultra slanke og kompakte notebooks Multi-touch VAIO Display

Læs mere

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat YouSee Mobil Få det, som du vil med særlig foreningsrabat Mobil til dem, der gerne vil have det hele Gode oplevelser skal ikke bare være noget, du får derhjemme. Derfor giver YouSee dig den bedste dækning

Læs mere

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2015 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle både for nybegyndere og for dem der trænger til at få opgraderet

Læs mere

Kontakt. Vi glæder os til at høre fra dig

Kontakt. Vi glæder os til at høre fra dig Kontakt Hvis du ønsker at booke et eller flere af tilbuddene i denne folder, eller hvis du har forslag, spørgsmål eller andre kommentarer, kan du rette henvendelse til de forskellige biblioteker. Hedensted

Læs mere

Hvad mener du om din nye smartphone? - resultater fra spørgeskemaundersøgelse 1

Hvad mener du om din nye smartphone? - resultater fra spørgeskemaundersøgelse 1 Hvad mener du om din nye smartphone? - resultater fra spørgeskemaundersøgelse 1 To til fire uger efter at deltagende landmænd havde fået udleveret en smartphone 15 fik en android og 5 en Windows mobil

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på Android

Brugermanual til MOBI:DO Make på Android Brugermanual til MOBI:DO Make på Android Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en guide der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

Fremtidens TV Af Dan Pedersen (Senior TV Planner), Mads Peter Olsen (Digital Director) og Casper Christiansen (Invention Director) fra Mindshare

Fremtidens TV Af Dan Pedersen (Senior TV Planner), Mads Peter Olsen (Digital Director) og Casper Christiansen (Invention Director) fra Mindshare Fremtidens TV Af Dan Pedersen (Senior TV Planner), Mads Peter Olsen (Digital Director) og Casper Christiansen (Invention Director) fra Mindshare Danskerne har været trofaste TV-seere i mange år, men efter

Læs mere

Sikkerhed på Android. Der kan være forskelle i fremgangsmåden på de forskellige Android modeller.

Sikkerhed på Android. Der kan være forskelle i fremgangsmåden på de forskellige Android modeller. Sikkerhed på Android Der kan være forskelle i fremgangsmåden på de forskellige Android modeller. Opdatering af telefonen Det er vigtigt at holde telefonen opdateret med den nyeste software, da eventuelle

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

Lad os komme i gang. I denne vejledning: GAMEPAD. Montering og afmontering af din Moto Mod. Oplad Moto Gamepad

Lad os komme i gang. I denne vejledning: GAMEPAD. Montering og afmontering af din Moto Mod. Oplad Moto Gamepad Lad os komme i gang Vi vil guide dig gennem montering og brug af din Moto Mod. I denne vejledning: Montering og afmontering af din Moto Mod Oplad Moto Gamepad Betjening af Moto Gamepad Download spil Tilslut

Læs mere

Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere

Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere 1.Udgave okt. 2014 IT-Center Syd byder dig velkommen til Sønderborg Statsskole. Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som medarbejder,

Læs mere

Phonak Audéo TM B-Direct. Håndfri tale der er Made for All

Phonak Audéo TM B-Direct. Håndfri tale der er Made for All Phonak Audéo TM B-Direct Håndfri tale der er Made for All Dit høreapparat der er nemt at koble til både mobiltelefon og TV Hos Phonak stræber vi efter at skabe innovativ høreteknologi, der forbedrer livskvaliteten

Læs mere

Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid)

Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid) Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid) WiFi 4W LED RGBW Gu10 pære Kan styres via fjernbetjening eller iphone og android (kræver kontroller) Vurdering: Endnu ikke vurderet Pris: Pris: 194.00 kr

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 9053317 Vejeindikator EziWeigh7i Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Vejeindikator - Varenr. 9053317 Beskrivelse: Eziweigh7 er en avanceret

Læs mere

Wi-fi Brugsanvisning. SERIE: IZURU Program: Ewpe Smart. Dansk

Wi-fi Brugsanvisning. SERIE: IZURU Program: Ewpe Smart. Dansk @m Wi-fi Brugsanvisning SERIE: IZURU Program: Ewpe Smart Dansk WIFI-KOMPABILITET/FORBINDELSE INTRODUKTION TOYOTOMI IZURU Split vægmonterede varmepumpe er udstyret med indbygget wi-fiforbindelse. Ved hjælp

Læs mere

Den bedste underholdning samlet ét sted!

Den bedste underholdning samlet ét sted! Den bedste underholdning samlet ét sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din tv-pakke Se Live-tv og de nyeste film og serier med YouSee Play

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING MobiKOM er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på MobiKOM.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

Mobile Today Tlf:

Mobile Today Tlf: Vi forhandler et stort udvalg af covers og etuier, skærmbeskyttelse, kabler, opladere og meget andet tilbehør til din smartphone og tablet Mobile Today Tlf: 5310 4084 mobile-today@live.com www.mobiletoday.dk

Læs mere

guide TEST AF 5 POPULÆRE TABLET TEST December 2014 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

guide TEST AF 5 POPULÆRE TABLET TEST December 2014 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus guide December 2014 TEST AF 5 POPULÆRE TABLETS TABLET TEST Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 2 TABLET TEST LÆG STORE TABLETS UNDER TRÆET Torben Vognsen, Input Magazine En tablet er en lækker julegave,

Læs mere

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k INFLUENCERS Nemt igang på internettet Kom hurtigt igang med det du er god til Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k STOR effekt - billig løsning Hej, jeg hedder Anders Søndergaard, og jeg er selvstændig

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt, hvad du behøver for at være på Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge, og som er udviklet for at forbedre

Læs mere

Den intelligente bolig er lige om hjørnet

Den intelligente bolig er lige om hjørnet Af Jesper Andersen foto jan djenner Den intelligente bolig er lige om hjørnet Energistyring til private boliger er i rivende udvikling og vil i de kommende år blive hvermandseje. Vi har set nærmere på

Læs mere

Bredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning

Bredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning Bredbånd og Telefoni Trin for trin vejledning Indhold Det indeholder pakken Det indeholder pakken SIDE MODEM STRØMFORSYNING Trin for trin vejledning SIDE 4 Sådan tilslutter du det trådløse netværk SIDE

Læs mere

Brugervejledning. Stereomikrofon STM10

Brugervejledning. Stereomikrofon STM10 Brugervejledning Stereomikrofon STM10 Indholdsfortegnelse Grundlæggende...3 Oversigt over funktioner...3 Oversigt over hardware...3 Samling...4 Anvendelse af mikrofonen...5 Optagelse af lyd...5 Optagelse

Læs mere

Taler Titel. Tablet og laptop i én

Taler Titel. Tablet og laptop i én Taler Titel Tablet og laptop i én Enhedsdilemmaet Jeg vil gerne have en tablet Jeg skal bruge en bærbar pc En serie af enheder, der gør folk mere effektive Optimale brugeroplevelser Klar til virksomhedsbrug

Læs mere

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING Indhold Tilslut tv-boksen til internettet 4 Canal Digital GO 5 Installation af Wi-Fi-adapteren 6 Alternativ installation med WPS 7 Fejlfinding

Læs mere

dansk tv guide 4FF5B32E065D94EADE23B49ADD83576C Dansk Tv Guide

dansk tv guide 4FF5B32E065D94EADE23B49ADD83576C Dansk Tv Guide Dansk Tv Guide Thank you for downloading. As you may know, people have search hundreds times for their chosen readings like this, but end up in infectious downloads. Rather than enjoying a good book with

Læs mere

Brugervejledning. Care Tracker Android app og GPS brik eller ur

Brugervejledning. Care Tracker Android app og GPS brik eller ur Brugervejledning Care Tracker Android app og GPS brik eller ur Stella Care ApS Alhambravej 3 1826 Frederiksberg C Tlf. 42 42 90 60 info@stellacare.dk www.stellacare.dk Kære bruger, Denne vejledning indeholder

Læs mere

TAbazinemedia. dit magasin på tablets. PublisHer

TAbazinemedia. dit magasin på tablets. PublisHer TAbazinemedia dit magasin på tablets PublisHer 2013 INDHOLD Hvad er TabazineMedia Den nye vej til dine læsere Det hurtigst voksende medie Fra analog til rich-media Dit publiceringsværktøj Nye indtægter

Læs mere

windows mac ipad iphone google fotos android slægtsforskning NYE DATOER smartphone Privatundervisning Skræddersyede kurser Teknisk hjælp

windows mac ipad iphone google fotos android slægtsforskning NYE DATOER smartphone Privatundervisning Skræddersyede kurser Teknisk hjælp NYE DATOER ipad bureau bb iphone mac windows Privatundervisning Skræddersyede kurser Teknisk hjælp Mobil 5172 2433 bureau.bb@fasttvnet.dk www.bureaubb.dk slægtsforskning android smartphone google fotos

Læs mere

Se DR TV på dit fjernsyn

Se DR TV på dit fjernsyn Se DR TV på dit fjernsyn www.dr.dk Du kan se DR TV på dit tv på fem forskellige måder via kabel, trådløst, via app til Apple TV, smart tv eller Playstation 3/4 Du kan se DR TV på dit fjernsyn på fem forskellige

Læs mere

Quickguide. Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets

Quickguide. Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets Quickguide Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Velkommen til Waoo! Web TV på din Android...4 Det er nemt at komme i gang... 5 FAQ...10 Kontaktinformation... 14

Læs mere

Læs mere om KøgeBibliotekernes andre spændende tilbud på: www.koegebib.dk. It for alle It-kurser efterår 2010

Læs mere om KøgeBibliotekernes andre spændende tilbud på: www.koegebib.dk. It for alle It-kurser efterår 2010 Læs mere om KøgeBibliotekernes andre spændende tilbud på: www.koegebib.dk It for alle It-kurser efterår 2010 05.2010 Parkvej 2 4140 Borup Tlf.: 5667 2727 borupbib@koege.dk Herfølge Bibliotek Billesborgvej

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID? Parrot ASTEROID er en serie af integrerede multimedie systemer, der er designet for det automotive miljø og

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL 1 KÆRE DELTAGER I BØRNE- OG UNGEPANELET Jeg er glad for at kunne sende dig den anden pixi-rapport fra

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

Gruppe: Steffen Klausen, Hani Al-kerdi, Mathias Hansen og Jesper Anthonisen

Gruppe: Steffen Klausen, Hani Al-kerdi, Mathias Hansen og Jesper Anthonisen Opgaverne er lavet af: A er lavet af alle D er lavet af alle F er lavet af alle G er lavet af alle Gruppe: Steffen Klausen, Hani Al-kerdi, Mathias Hansen og Jesper Anthonisen Sikkerhed og risikofaktorer

Læs mere

Skanderborg Kommunes Biblioteker. Kurser efterår 2014 4102/08

Skanderborg Kommunes Biblioteker. Kurser efterår 2014 4102/08 Kurser efterår 2014 4102/08 Kom i gang med din ipad eller iphone - for begyndere Galten Bibliotek tirsdag d. 23.9. kl. 10.00-12.00 Hørning Bibliotek mandag d. 27.10. kl. 10.00-12.00 Ry Bibliotek onsdag

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 18 mio. musiknumre med YouSee Musik uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni

Læs mere

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING

FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING FÅ ÉN SAMLET KOMMUNIKATIONSLØSNING MobiKOM er proppet med funktionalitet De mest benyttede funktioner Se mange flere på MobiKOM.dk Åbningstider Med automatiseret åbningstider er I sikret, at jeres kunder

Læs mere

Hurtigt, nemt og bekvemt. Ønsker du, som mange andre, at få nye kompetencer. og være opdateret om mulighederne i de produkter

Hurtigt, nemt og bekvemt. Ønsker du, som mange andre, at få nye kompetencer. og være opdateret om mulighederne i de produkter Indhold Hvad er et webinar?... 2 Hvordan foregår det?... 3 Deltag via tablet... 9 Forskellige former for interaktion... 11 Hvilket udstyr skal jeg bruge?... 12 Hvad skal jeg ellers bruge?... 13 Kan man

Læs mere

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus Velkommen til Mit Børnehus Mit Børnehus Center for Skoler og Dagtilbud 2012 En dag i fritidshjemmet byder på mange sjove og spændende oplevelser - I Mit Børnehus kan I nu sammen, se billeder fra dagligdagen

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK DANSKE BANK HOLMENS KANAL DK 09 KØBENHAVN K TELEFON 45 3 4 WWW.DANSKEBANK.DK SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS 7876 05.03 Danske Bank A/S CVR-nr. 6 6 8 København DANSKE BANK DANSKE

Læs mere

OpenTele datamonitoreringsplatform

OpenTele datamonitoreringsplatform OpenTele datamonitoreringsplatform Installations- og opdateringsguide for OpenTele klienter 09. marts 2015 Side 1 af 25 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indledning Installation af Android klient

Læs mere

Når du har hentet disse programmer installerer du dem alle og følger guiden herunder.

Når du har hentet disse programmer installerer du dem alle og følger guiden herunder. Debranding af Nokia mobiler! For at komme i gang skal du have din computer forbundet til nettet, have et datakabel der kan forbinde din Nokia telefon med din computer og hente disse her 3 programmer :

Læs mere