avisen der skaber resultater

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "avisen der skaber resultater"

Transkript

1 avisen der skaber resultater - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S M e d i e i n f o

2 Fakta Den redaktionelle målsætning Fritidsmarkedet er en avis for alle, der er bosat uden for de større byer. Med indhold, design og format skabes en synlig distance til konkurrenterne. Det redaktionelle indhold er hovedsageligt korte og informative artikler, som giver målgrupperne nyttig og brugbar viden. Annoncerne giver læserne et bredt beslutningsgrundlag inden for områderne: Hus, have, dyr og maskiner. Hvem er læseren? Familier med arbejde i byen og bopæl på landet og til familier med landbrug som hoved- eller bierhverv. Kendetegnende for målgruppen: 69% er i aldersgruppen år 64% interesserer sig for hus, have, bil og maskiner 74% har købt langvarige forbrugsgoder inden for de sidste to år 61% har foretaget ombygninger og forbedringer inden for de sidste tre år Læserne ligger typisk i mellem til høje indkomstklasser Målgruppen omfatter: Landbrug og gartnerier uanset størrelsen af det dyrkede areal Kvægbrug Svineproducenter Fårefarme Hjortefarme Pelsdyravlere Hønserier Ægproducenter Frugtplantager Planteskoler Anlægsgartnerier Skovbrug Stutterier Hesteavlere Rideskoler Campingpladser Slotte og parker Kontaktinfo Annoncer Tlf Fax Redaktion Tlf Fax Web Tlf Fax Adresse Birk Centerpark Herning fritidsmarkedet.dk - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S FagBladsGruppen A/S står bag Maskinbladet, Byggeteknik, Fritidsmarkedet, Agrologisk, Bovilogisk, Hyologisk, maskinbladet.dk og byggeteknik.dk i Danmark. I Sverige: Jordbruksaktuellt, Skogsaktuellt, Entreprenadaktuellt, ja.se og maskinmarknaden.se. Vil du vide mere om os, så er du velkommen på fbg.dk.

3 Afsnit Udgivelseskalender 2012 Det siger kunderne Fokusoversigt Læseranalyse Priser og formater Medieoplysninger Webmakers - produktion af hjemmesider

4 4 Afsnit Indryk annoncen i det afsnit, der passer til budskabet Fritidsmarkedet er opdelt i forskellige afsnit, målrettet mod læserens interesseområder. FOKUS HUS Materialer, tips og inspiration REJSER Få rabat med Fritidsmarkedet HAVE Redskaber, maskiner, planter og ideer NATUR Skov, jagt og vildtpleje DYR Stalde, foder og tilbehør MASKINER Maskiner og værktøj BRUGT Stort udvalg i brugte maskiner

5 5 Udgivelseskalender 2012 JANUAR FEBRUAR MARTS APRIL MAJ JUNI S 1 Nytårsdag O 1 Fritidsmarkedet 2 T 1 Fritidsmarkedet 3 S 1 Palmesøndag T 1 F 1 M 2 T 2 F 2 M 2 O 2 L T 3 F 3 L 3 T 3 T 3 S 3 O 4 Fritidsmarkedet 1 L 4 S 4 O 4 F 4 Store bededag M 4 23 T 5 S 5 M 5 T 5 Skærtorsdag L 5 T 5 Grundlovsdag 10 F 6 M 6 T 6 F 6 Langfredag S 6 O 6 Deadline udg L 7 T 7 O 7 L 7 M 7 Deadline udg. 6 T 7 S 8 O 8 T 8 S 8 Påskedag T 8 F 8 19 M 9 T 9 F 9 M 9 2. Påskedag O 9 L T 10 F 10 L 10 T 10 T 10 S 10 O 11 L 11 S 11 O 11 Deadline udg. 5 F 11 M T 12 S 12 M 12 T 12 L 12 T F 13 M 13 T 13 F 13 S 13 O L 14 T 14 O 14 Deadline udg. 4 L 14 M 14 T 14 S 15 O 15 Deadline udg. 3 T 15 S 15 T F 15 M 16 T 16 F 16 M 16 O 16 L T 17 F 17 L 17 T 17 T 17 Kr. Himmelfartsdag S 17 O 18 Deadline udg. 2 L 18 S 18 O 18 F 18 M 18 T 19 S 19 M 19 T 19 L 19 T F 20 M 20 T 20 F 20 S 20 O 20 Fritidsmarkedet 7 08 L 21 T 21 O 21 L 21 M 21 T S 22 O 22 T 22 S 22 T 22 F 22 M 23 T 23 F 23 M 23 O 23 Fritidsmarkedet 6 L T 24 F 24 L 24 T 24 T 24 S 24 O 25 L 25 S 25 O 25 Fritidsmarkedet 5 F 25 M T 26 S 26 M 26 T 26 L 26 T F 27 M 27 T 27 F 27 S 27 Pinsedag O L 28 T 28 O 28 Fritidsmarkedet 4 L 28 M Pinsedag T S 29 O 29 T 29 S 29 T 29 F 29 M 30 F 30 M 30 O 30 L T 31 L 31 T 31 afsnit udgivelseskalender JULI AUGUST SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER S 1 O 1 L 1 M 1 T 1 L 1 M 2 T 2 S 2 T 2 40 F 2 S 2 27 T 3 F 3 M 3 O 3 Deadline udg. 10 L 3 M O 4 L 4 T 4 T 4 S 4 T 4 T 5 S 5 O 5 Deadline udg. 9 F 5 M 5 O 5 45 F 6 M 6 T 6 L 6 T 6 T 6 32 L 7 T 7 F 7 S 7 O 7 F 7 S 8 O 8 Deadline udg. 8 L 8 M 8 T 8 L 8 M 9 T 9 S 9 T 9 41 F 9 S 9 28 T 10 F 10 M 10 O 10 L 10 M O 11 L 11 T 11 T 11 S 11 T 11 T 12 S 12 O 12 F 12 M 12 O 12 Fritidsmarkedet F 13 M 13 T 13 L 13 T 13 T L 14 T 14 F 14 S 14 O 14 Fritidsmarkedet 11 F 14 S 15 O 15 L 15 M 15 T 15 L M 16 T 16 S 16 T 16 F 16 S T 17 F 17 M 17 O 17 Fritidsmarkedet 10 L 17 M O 18 L 18 T 18 T 18 S 18 T 18 T 19 S 19 O 19 Fritidsmarkedet 9 F 19 M 19 O F 20 M 20 T 20 L 20 T 20 T L 21 T 21 F 21 S 21 O 21 F 21 S 22 O 22 Fritidsmarkedet 8 L 22 M 22 T 22 L 22 M 23 T 23 S 23 T F 23 S T 24 F 24 M 24 O 24 L 24 M O 25 L 25 T 25 T 25 S 25 T 25 Juledag T 26 S 26 O 26 F 26 M 26 O juledag F 27 M 27 T 27 L 27 T T 27 L 28 T F 28 S 28 O 28 Deadline udg. 12 F 28 S 29 O 29 L 29 M 29 T 29 L 29 M 30 T 30 S 30 T F 30 S T 31 F 31 O 31 Deadline udg. 11 M 31 53

6 6 Det siger kunderne Hvorfor jeg valgte Fritidsmarkedet som medie? Der er tre grunde til, at jeg har valgt Fritidsmarkedet: 1. som marketingperson: Fordi det er her, jeg får kontakt til en bred og aktiv læserskare, samt får skabt en positiv dobbeltdækning i forhold til andre medier. 2. Som økonom: Fordi jeg her får en masse værdi for pengene. 3. som et travlt menneske: Fordi Fritidsmarkedets medarbejdere har et serviceniveau, der imponerer, og som aldrig svigter. Derfor valgte jeg dem som samarbejdspartnere. Og det har vi ikke fortrudt! Robert A. Munnecke, Marketingmanager/marketingsansvarlig STIHL Grene har en ambition om at tilbyde en bred produktportefølje, til en familie, der er bosat på landet hvad enten de er professionelle, eller driver et mere hobbybetonet landbrug, eller har interesse for have, park og skov. Vi oplever, at vi gennem annoncering i Fritidsmarkedet rammer netop denne målgruppe, og får en mulighed for at vise vores dybde og bredde. Vores forhandlere beretter om kunder, der kommer ind i butikken med annoncen i hånden så annonceringen virker både for os, og for vores landsdækkende net af forhandlere. Mathilde Ingvardsen, Marketingchef GRENE A/S Vi har i flere år booket 1 til 2 annoncer hos Fritidsmarkedet pr. gang afhængig af årstiden. Vi sælger træpiller og fyringsanlæg og vores målgruppe er primært huse og ejendomme udenfor kollektivt varmeforsynede områder. Derfor er Fritidsmarkedet et godt sted for os at annoncere. Vi kan konstatere, at vores hjemmeside er godt besøgt efterfølgende ved hver bladudgivelse. Janni Nielsen, Kontor & marketingsansvarlig Sydjysk Stoker Vi er meget tilfredse med at annoncere i bladet. Vi kan se og høre hos vores kunder, at bladet bliver flittigt læst, og det ligger længe ude hos folk og bliver således læst flere gange. Fritidsmarkedet rammer vores kundegruppe perfekt, idet indholdet er relevant for alle lige fra hobbymanden til den store professionelle landmand. Vi får altid en god betjening fra bladets ansatte. Her er der ingen smarte og useriøse sælgere! Sidst, men ikke mindst, kan vi tydeligt mærke, når avisen udkommer. For så ringer telefonen! Preben Christensen, Indehaver PC Maskiner

7 7 Fokusoversigt Temaoversigt Nr. Udg. dato fokus 1 4. januar Energi og miljø 2 1. februar Skoven, planter og maskiner 3 1. marts marts april Hest og Rytter Nyt til haven Dyrskuer Det siger kunderne udgivelser - temaoversigt maj Fornyelse og renovering juni Landsskuet august Varmesystemer og fyring september Dyr oktober Alternativ energi november Agromek december ATV og vintermaskiner

8 8 Læseranalyse Kilde: Synovate Metode Undersøgelsen er gennemført i overenstemmelse med Dansk Fagpresses kodeks for fagbladsanalyser. stikprøve Stikprøven er taget med udtræk fra Post Danmarks modtagergruppe jordbrugere. kendskab OG læsning Mere end syv ud af ti respondenter kender Fritidsmarkedet (71%). Til sammenligning er kendskabsniveauet kun 63% og 62% for henholdsvis Idé Nyt og Land & Liv. Læsertal Hos 48% af modtagerne læses Fritidsmarkedet af mere end én person i husstanden. Læsetid I gennemsnit anvender 18% af Fritidsmarkedets læsere over 30 minutter på at læse avisen. 17% anvender mellem minutter, 26% anvender minutter, 28% anvender 5-10 minutter, mens 11% anvender under 5 minutter. Gemmeværdi Ca. halvdelen af Fritidsmarkedets læsere gemmer avisen i én uge. Fire ud af ti læsere gemmer bladet mellem 2-4 uger. Annonceeffekt 18% af Fritidsmarkedets læsere har taget kontakt til annoncørerne i Fritidsmarkedet. hvilken aldersgruppe tilhører du? 24% 7% 15% Er du? 37% år år år 24% 30% Mand Kvinde 63% år +61 år de områder i fritidsmarkedet, som respondenterne vægter højest, er følgende: Er du/driver du? Fritidslandbrug Hobbylandbrug Prof. landbrug Ingen af nævnte 26% 26% 31% 17% Brugte maskiner Maskiner Hus Have Husdyr 33% 22% 36% 45% 38%

9 9 Priser og formater forside B x H: 60 x 48 mm kr x 48 mm 1/4 side B x H: 125 x 142 mm kr v/ 6 indrykninger, pr. stk kr v/ 12 indrykninger, pr. stk kr x 142 mm 1/2 side B x H: 254 x 142 mm kr B x H: 125 x 288 mm kr v/ 6 indrykninger, pr. stk kr v/ 12 indrykninger, pr. stk kr x 142 mm 125 x 288 mm 1/1 side B x H: 264 x 309 mm (+5 mm til beskæring) kr v/ 6 indrykninger, pr. stk kr v/ 12 indrykninger, pr. stk kr læseranalyse Priser og formater 264 x 309 mm galleri - brugte maskiner B x H: 60 x 48 mm kr x 48 mm Se øvrige betingelser på side 10.

10 10 Medieoplysninger Tekniske specifikationer udgiver FagBladsGruppen A/S Ansvarshavende: Adm. direktør Jørgen Lindhard Birk Centerpark Herning Tlf: Fax fritidsmarkedet.dk kontortid Mandag - torsdag kl Fredag kl oplag og distribution Fritidsmarkedet distribueres med Post Danmark i et oplag på eksemplarer. Annoncemateriale Færdigt annoncemateriale skal være afleveret i trykbar stand og inden for deadline. Med trykbar stand menes materiale produceret til avistryk. Informationer findes på Følgende filer modtages: Indesign, Illustrator, PDF-filer (Press- Optimized), eps-filer. Samtlige skrifter og illustrationer vedlægges. Anvend kun PostScript fonte. For PDF-filer gælder følgende: Fotos skal være lagret som CMYK eller grayscale og ikke som 5-fils CMYK/DCS. Annoncer udarbejdet ved hjælp af programmer i Office-pakken er ikke egnet til tryk. Vi hjælper gerne med opsætning af annoncer, som indrykkes i Fritidsmarkedet. Materialegodtgørelse På færdigt annoncemateriale, vedlagt indrykningsordre og leveret via medienet.net, ydes 5% i materialegodtgørelse. Materialekravene skal overholdes. Der ydes ikke materialegodtgørelse på farvetillæg. betalingsbetingelser 20 dage netto. Herefter beregnes 1,5 % rente pr. påbegyndt måned. ANNULLERING AF ORDRE Annulleres ordren efter annoncedeadline, faktureres der 50% af annoncens pris. Levering af annoncer Elektroniske medier under 20 MB kan sendes på og skal komprimeres via WinZip eller StuffIt. En fil må kun indeholde én annonce. Annoncer kan også leveres på Ritzaus Medienet, Fritidsmarkedet påtager sig intet ansvar for materiale leveret på elektroniske medier. almindelige bestemmelser Fritidsmarkedet er ikke ansvarlig for fejl i annoncer, som er indrykket i overensstemmelse med kundens angivelser eller ønsker. Fritidsmarkedet er ikke ansvarlig for materiale modtaget fra andre medier og annoncer, der har været i korrektur hos kunden. Fritidsmarkedet forbeholder sig ret til på et hvilket som helst tidspunkt at afvise annoncer, der strider mod bladets interesser eller mod lov og ærbarhed. Eventuelle reklamationer over annoncer skal ske omgående efter annoncens indrykning. Fritidsmarkedets ansvar for kundens tab som følge af fejl i annoncer, der kan tilregnes Fritidsmarkedet, er maksimeret til pågældende annonces pris og er uden ansvar for et evt. yderligere tab, som kunden måtte lide, herunder indirekte tab. Aftalte annoncepriser kan forhøjes med stigningen i portotakster, der træder i kraft efter aftale om indrykning af annonce, og som fra Post Danmark eller anden distributør er meddelt Fritidsmarkedet med mindre end 2 måneders varsel. Konstateres udefra kommende prisstigninger på over 10 %, er Fritidsmarkedet berettiget til at forhøje annonceprisen, såfremt dette varsles med 1 måneds varsel. Ved varslede prisforhøjelser på baggrund af denne bestemmelse er kunden dog berettiget til med et varsel på 1 uge at meddele, at annonceaftalen fremadrettet bringes til ophør. - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S

11 11 Produktion af hjemmesider Webmakers er et full-service webbureau, som siden slutningen af halvfemserne har produceret tidssvarende og dynamiske hjemmesider og shopløsninger til kunder i mange forskellige brancher. I samarbejde med kunden afdækkes ønsker og behov til design og funktionaliteter, så hjemmesiden matcher den øvrige markedsføring og brand identitet. Med en komplet projektbeskrivelse sikrer vi optimal tryghed fra produktionsstart til den endelige deadline, hvor de ansvarlige for hjemmesiden gennemgår et kursus i vedligeholdelse og opdatering. Vi lægger primært vægt på: Brugervenlig funktionalitet Rent design Nem at vedligeholde og opdatere Søgemaskinoptimering Minimale driftsomkostninger Trænger din hjemmeside til et facelift eller måske en helt ny moderne version, så kontakt os på telefon fbg fbg fbg fbg arne-poulsen.dk bybach.dk fbg.dk globalcarsourcing.com fbg fbg fbg fbg grimme.dk limas.dk novabags.dk - et selskab under FagBladsGruppen A/S weda.dk Medieoplysninger WEBMAKERS

12 Unikke målgrupper: Eneste medie i Danmark med denne sammensætning Høj kendskabsgrad: 71% kender Fritidsmarkedet Høj gemmeværdi: 90% gemmer Fritidsmarkedet Høj dokumenteret annonceeffekt: 18% tager kontakt til en annoncør Dækker husstande uden for byerne (jordbrugere) Købestærke læsere med brede interesseområder Dækker bredt inden for hus, have, dyr og maskiner Birk Centerpark DK-7400 Herning Tel: Fax: fritidsmarkedet.dk

avisen der skaber resultater

avisen der skaber resultater avisen der skaber resultater - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S M e d i e i n f o 2 0 1 1 Fakta Den redaktionelle målsætning Fritidsmarkedet er en avis for alle, der er bosat uden for de større

Læs mere

avisen der skaber resultater

avisen der skaber resultater avisen der skaber resultater - en del af F AGB LADS G RUPPEN A/S M e d i e i n f o 2 0 1 3 2 Fakta Den redaktionelle målsætning Fritidsmarkedet er en avis for alle, der er bosat uden for de større byer.

Læs mere

Medie info 2014. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5277. mail@fritidsmarkedet.dk fritidsmarkedet.dk AVISEN DER SKABER RESULTATER

Medie info 2014. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5277. mail@fritidsmarkedet.dk fritidsmarkedet.dk AVISEN DER SKABER RESULTATER Medie info 2014 Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5277. mail@fritidsmarkedet.dk fritidsmarkedet.dk AVISEN DER SKABER RESULTATER FAKTA 2 REDAKTIONEL MÅLSÆTNING Fritidsmarkedet er en avis

Læs mere

MEDIE INFO 2014. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5277. mail@fritidsmarkedet.dk fritidsmarkedet.dk AVISEN DER SKABER RESULTATER

MEDIE INFO 2014. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5277. mail@fritidsmarkedet.dk fritidsmarkedet.dk AVISEN DER SKABER RESULTATER MEDIE INFO 2014 Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5277. mail@fritidsmarkedet.dk fritidsmarkedet.dk AVISEN DER SKABER RESULTATER FAKTA 2 REDAKTIONEL MÅLSÆTNING Fritidsmarkedet er en avis

Læs mere

20 1 5 AVISEN DER SKABER RESULTATER

20 1 5 AVISEN DER SKABER RESULTATER MEDIE INFO Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5277. mail@fritidsmarkedet.dk fritidsmarkedet.dk 20 1 5 AVISEN DER SKABER RESULTATER En moderne medievirksomhed med flere end 40 engagerede

Læs mere

format til mere M e d i e i n f o 2 0 1 2

format til mere M e d i e i n f o 2 0 1 2 - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S format til mere M e d i e i n f o 2 0 1 2 Fakta Nu 32.316 eksemplarer 15 gange årligt Det eneste fagblad i Danmark, der dækker hele den samlede bygge- og

Læs mere

Læseranalyse af Byggeteknik

Læseranalyse af Byggeteknik Læseranalyse af Byggeteknik - 2007 Udarbejdet for Udarbejdet af Jobnummer Dato Fagbladsgruppen Christian Martorell & Martin Troelsgaard 13808 Maj/juni 2007 Baggrund og metode Formål: Fagbladsgruppen A/S

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE OM MOMENTO Momento er gratismagasinet, som er landsdækkende og sprængfyldt

Læs mere

Medie info 2014 TIL FREMTIDENS LANDMÆND. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning. Tel: +45 7620 7970 agro@fbg.dk. bovi@fbg.dk. hyo@fbg.

Medie info 2014 TIL FREMTIDENS LANDMÆND. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning. Tel: +45 7620 7970 agro@fbg.dk. bovi@fbg.dk. hyo@fbg. Medie info 2014 Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning. Tel: +45 7620 7970 agro@fbg.dk. bovi@fbg.dk. hyo@fbg.dk agrologisk.dk bovi.dk hyo.dk TIL FREMTIDENS LANDMÆND FAKTA 2 fagmagasiner til eliten af de

Læs mere

HVEM ER SØNDAGSAVISEN

HVEM ER SØNDAGSAVISEN HVEM ER SØNDAGSAVISEN Fakta 1.147.000 læsere hver uge Målrettet annoncering i 24 lokale udgaver Over 1.500 lokale, regionale og landsdækkende annoncører Udgivelse fredag Den mest læste avis i weekenden

Læs mere

Print Læsertal: 103.000 Oplagstal: 9.778. online Brugere: 9.691

Print Læsertal: 103.000 Oplagstal: 9.778. online Brugere: 9.691 Mediekit 2014 MEDIEKIT 2014 / tidens kvinder TIDEns KvInDEr tidens kvinder er skandinaviens eneste erotiske magasin for kvinder. tidens kvinder skriver om kærlighed, krop, erotik, sex og parforhold. Magasinet

Læs mere

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk Medieinformation 2016 KONTAKT Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk OM AARHUS PANORAMA Aarhus Panorama er et lokalt gratismagasin, der med nysgerrighedens lygte søger

Læs mere

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 3/4 SIDE: 10.000,- 164 mm x 178 mm 3/4 SIDE: 10.500,- Til kant 190 mm x 189 mm + beskæring 2/3 SIDE: 9.500,- Til kant 115 mm x 260 mm + beskæring 1/2

Læs mere

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE Mediekit 2014 GRATIS MAGASIN September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P NYT G R AT I S M AG A S I N TIL DIG Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH + I HÆLENE PÅ EN

Læs mere

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste DAGBLADET SJÆLLANDSKE NORDVESTNYT FREDERIKSBORG AMTS AVIS LOLLAND-FALSTER FOLKETIDENDE GÆLDENDE PR.1. JANUAR 2014 Søgade 10-4100 Ringsted - Tlf 3315 7500 - mail@gefion-sjaellandsgruppen.dk

Læs mere

MEDIEKIT SENIOR BLADET

MEDIEKIT SENIOR BLADET MEDIEKIT SENIOR BLADET SENIOR BLADET SeniorBladet udgives af Landsorganisationen Danske Seniorer. Danske Seniorer er et landsdækkende demokratisk fællesskab af enkeltmedlemmer, foreninger, klubber, ældrecentre,

Læs mere

Fakta om læserne. af Tandlægebladet. Redaktion. Annoncesalg. Hvor er du ansat? Læsernes bedømmelse af troværdigheden generelt i Tandlægebladet

Fakta om læserne. af Tandlægebladet. Redaktion. Annoncesalg. Hvor er du ansat? Læsernes bedømmelse af troværdigheden generelt i Tandlægebladet Tandlægebladet Medieinfo 2016 NR. 9 // SEPTEMBER 2015 ÅRGANG 119 NR. 9 TANDLÆGEBLADET SEPTEMBER 2015. 119. 653-772 TEMA: SAMFUNDSODONTOLOGI 2105, DEL 1 TANDLÆGEFORENINGENS DANISH DENTAL MEDLEMSBLAD JOURNAL

Læs mere

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne. Mediaplan. Nyhedsbrev. Hjemmeside

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne. Mediaplan. Nyhedsbrev. Hjemmeside Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Avis Magasin Mediaplan Nyhedsbrev 2015 Hjemmeside Mediaplan 2015 1 7 14/1 21/1 GIFA/METEC/NEWCAST 2015 (16/6-20/6) 15/5 26/5 2 8 Måleteknik 5/2

Læs mere

Energiforum Danmark udkommer fem gange om året. Det ene nummer er samtidig konferencenummer forud for foreningens årlige konference.

Energiforum Danmark udkommer fem gange om året. Det ene nummer er samtidig konferencenummer forud for foreningens årlige konference. Medieplan 15 Energiforum Danmark er et blad, hvor fagfolk skriver til fagfolk. Eksperter gør læserne klogere. Og de store linjer står side om side med de konkrete løsninger, der virker. Omdrejningspunktet

Læs mere

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Mediaplan 2016 Mediaplan 2016 1 2 /1 18/1 Elmia Verktygsmaskiner 2016 (10/5-13/5) 21/4 Elmia Svets/Elmia Plåt 2016 (10/5-13/5) 2/5 Elmia Automation

Læs mere

I T E T TEMA. uddannelseskvalitet. Read independent news in English on UniversityPost.dk Læs de seneste danske nyheder på Uniavisen.

I T E T TEMA. uddannelseskvalitet. Read independent news in English on UniversityPost.dk Læs de seneste danske nyheder på Uniavisen. Uniavisen Medieinfo 2015 UAFHÆNGIG AF LEDELSEN PÅ KØBENHAVNS UNIVERSITET NR. 1 FEBRUAR 2014 UNIVERSITETSAVISEN.DK Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk københavns universitet K V A L I T E

Læs mere

format til Mere - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S M e d i e i n f o 2 0 1 3

format til Mere - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S M e d i e i n f o 2 0 1 3 format til mere - en del af F AGB LADSG RUPPEN A/S Medieinfo 2013 2 PRINT OG ONLINE REDAKTIONEL MÅLSÆTNING: BYGGE teknik vil være Danmarks førende fagblad til byggebranchen. Vi henvender os til alle fra

Læs mere

Medieinformation 2010 GO-CARD

Medieinformation 2010 GO-CARD Medieinformation 2010 GO-CARD KONCEPT GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet unge trendsættere. GO-CARD postkort er et velegnet medie til kulturelle og humanitære budskaber samt virksomheder

Læs mere

Medieinformation 2013

Medieinformation 2013 Medieinformation 2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

Skolernes aktivitets- og feriekalender

Skolernes aktivitets- og feriekalender Ma 1 27 2 Juli 3 4 5 6 7 Ma 8 28 9, 10, 11, 12, 13, 14, Ma 15 29 16, 17, 18, 19, 20, 21, Ma 22 30 23, 24, 25, 26, 27 28 Ma 29 31 30 31 21 22 23 24 25 Ma 26 35 27 28 29 30 31 August 22 arbejdsdage ekskl.

Læs mere

T 1 T 1 S 1 S 2 O 2 F 2 L 3 F 4 S 4 S 6 T 28 T 8 F 9. O 9 Besættelsen L 10 F 11 S 11 L 12. S 13 Palmesøndag M O 14 T 15

T 1 T 1 S 1 S 2 O 2 F 2 L 3 F 4 S 4 S 6 T 28 T 8 F 9. O 9 Besættelsen L 10 F 11 S 11 L 12. S 13 Palmesøndag M O 14 T 15 Barselskalender 2014 Januar ebruar Marts April Maj Juni O 1 Nytårsdag M 2 23 3 M 3 6 M 3 10 S 5 M 5 Befrielsen 19 Grundlovsdag M 6 2 M 7 15 O 7 Pinsedag Besættelsen M 9 2. pinsedag 24 M 10 7 M 10 11 0

Læs mere

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. PROCES nr. 1 / 17. januar 2014 / 44. årgang. Kolbøtter og solidt håndværk

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. PROCES nr. 1 / 17. januar 2014 / 44. årgang. Kolbøtter og solidt håndværk 2015 PRISLISTE 2 Oplag 2015 Redaktionel målsætning Hver uge bringer vi nyheder, interviews og aktuelt baggrundsstof til bladets 30.000 læsere, beslutningstagerne og lederne i jern-, metal-, plast- og maskinindustrien.

Læs mere

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 H-D Journalen er medlemsmagasin for medlemmerne af Harley- Davidson Club of Denmark. Klubben består af ca. 6.400 medlemmer

Læs mere

Playfamily. mediekit 2011. livsstilsmagasin for østjyske børnefamilier. Århusmedia Værkmestergade 7 DK 8000 Aarhus C Tlf. 87 69 69 69 aarhusmedia.

Playfamily. mediekit 2011. livsstilsmagasin for østjyske børnefamilier. Århusmedia Værkmestergade 7 DK 8000 Aarhus C Tlf. 87 69 69 69 aarhusmedia. PLAY FAMILY er et nyt postomdelt langs E45 fra Randers til Vejle. Børnefamilier er storforbrugere. Storforbrugere af digitale bekvemmeligheder, af aktiviteter, af mad, af forbrugsvarer, af beklædning,

Læs mere

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014 PERSONLIGE UDVIKLING MEDiEkiT 2014 MEDIEKIT 2014 / psykologi PERSONLIGE UDVIKLING Dit ansigt sladrer Det afslører Dine træk ny forskning DerFor bliver Du som Din Mor Giv efter For Din hævntørst NR. 7,

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

Uge 2 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Teori Teori 7 Holdstart Uge 3 Mandag Tirsdag

Uge 2 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Teori Teori 7 Holdstart Uge 3 Mandag Tirsdag Uge 2 Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Uge 3 Dato 12-01-2015 13-01-2015 14-01-2015 15-01-2015 16-01-2015 Uge 4 Dato 19-01-2015 20-01-2015 21-01-2015 22-01-2015 23-01-2015 Uge

Læs mere

Annoncesalg Danske Torpare Rosenkæret 13 A DK-2860 Søborg Tel.: +45 39 29 52 82

Annoncesalg Danske Torpare Rosenkæret 13 A DK-2860 Søborg Tel.: +45 39 29 52 82 Medieinfo 2016 magasinet for danskere med fritidshus i Sverige Foreningen Danske Torpare har omkring 10.000 familier, hvoraf størstedelen har hus i Sverige og nogle leder efter hus. Som del af medlemskabet

Læs mere

Prisliste 2012. Herning Folkeblad Midtjyllands Avis. Horsens Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad

Prisliste 2012. Herning Folkeblad Midtjyllands Avis. Horsens Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad Prisliste 2012 w w w. p l u s g r u p p e n. d k Herning Folkeblad Midtjyllands Avis Horsens Folkeblad Vejle Amts Folkeblad 2012 Søndergade 47 8700 Horsens Rådhuspladsen 37, 2 1785 København V Navn Oplag

Læs mere

BT PRISLISTE 2015. Nyheder, der ikke spilder din tid

BT PRISLISTE 2015. Nyheder, der ikke spilder din tid BT PRISLISTE 2015 BERLINGSKE MEDIA PRISLISTE 2015 Find os på www.berlingskemedia.dk Tekstsidepriser (PRIS KR. PR. SPALTEMILLIMETER INKL. 4 FARVER) BT 0-525 mm 526-1094 mm 1095-2189 mm 2190+ mm HVERDAG

Læs mere

Print annoncer i avisen. 24 gange om året

Print annoncer i avisen. 24 gange om året 2015 Print annoncer i avisen 24 gange om året Om avisen Dagens Medicin er Danmarks eneste uafhængige nyheds- og debatavis inden for sundhedssektoren Avisen bliver hver uge læst af flere end 55.000 læsere,

Læs mere

Dansk Camping Union GI'R DIG. for annonce- Medieplan/prisliste 2005

Dansk Camping Union GI'R DIG. for annonce- Medieplan/prisliste 2005 Dansk Camping Union GI'R DIG MERE Medieplan/prisliste 2005 for annonce- CAMPING-FRITID Den helt rigtige kombination Camping-Fritid er Dansk Camping Unions blad, som distribueres gratis til alle unionens

Læs mere

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på DTL Magasinet Medieinfo 2015 DTLmagasinet TÆT PÅ VOGNMANDENS HVERDAG 08 AUGUST 2014 16. ÅRGANG SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk DTL INVITERER

Læs mere

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12 Side 1 af 12 JANUAR 1 Lørdag 1 Nytår Søndag 2 Mandag 3 Uge 1 Tirsdag 4 Onsdag 5 Torsdag 6 Hellig 3 konger Fredag 7 Lørdag 8 Søndag 9 Mandag 10 Uge 2 Tirsdag 11 Onsdag 12 Torsdag 13 Fredag 14 Lørdag 15

Læs mere

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk Medieinformation 2016 KONTAKT Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk OM AARHUS PANORAMA Aarhus Panorama er et lokalt gratismagasin, der med nysgerrighedens lygte søger

Læs mere

FOR ALLE STUDERENDE DELFINEN AF STUDERENDE FOR STUDERENDE

FOR ALLE STUDERENDE DELFINEN AF STUDERENDE FOR STUDERENDE FOR ALLE STUDERENDE DELFINEN AF STUDERENDE FOR STUDERENDE EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET 16.800 STUDERENDE LÆSER DELFINEN Delfinen er et selvstændigt og

Læs mere

BO BEDRE. verdens skønneste hjem REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012

BO BEDRE. verdens skønneste hjem REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012 // Mediekit 2012 BO BEDRE Temaer: M øbler, belysning og indretning K økken og bad Boligforandringer Trends Faste elementer: N yheder og shopping Temaartikler I ndretning og bolig Mad Læserprofil K vinder

Læs mere

Medieinformation 2009

Medieinformation 2009 Downtown magazine I Downtown Magazine finder du de informationer, du ikke vidste, du havde brug for. Downtown Magazine henvender sig til den aktive bruger af København, som ønsker at holde sig opdateret

Læs mere

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på.

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på. Psykolog Nyt Medieinfo 2015 19. september 2014 68. gang Dansk Psykolog Forening 15 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Forsker i skizofreni Skizofrene personer har svært ved social kommunikation.

Læs mere

Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804

Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804 a n n o n c e r i n g 2 0 0 9 / 1 0 Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804 Mediehuset Herning Folkeblad s medieplatforme kan afdække enhver form for profilering

Læs mere

format til Mere - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S M e d i e i n f o 2 0 1 3

format til Mere - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S M e d i e i n f o 2 0 1 3 format til mere - en del af F AGB LADSG RUPPEN A/S Medieinfo 2013 2 PRINT OG ONLINE REDAKTIONEL MÅLSÆTNING: MASKIN teknik vil være Danmarks førende fagblad til anlægsbranchen. Vores fagområder er nedbrydning,

Læs mere

M A G A S I N E T MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS

M A G A S I N E T MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS GOLF 2010 MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS GOLF GOLFmagasinet DEN KORTESTE VEJ TIL GOD GOLF GOLFmagasinet er Danmarks største kommercielle golfmedie. Og det er det, fordi vi formår at behandle sporten seriøst

Læs mere

BT PRISLISTE 2014. Nyheder, der ikke spilder din tid

BT PRISLISTE 2014. Nyheder, der ikke spilder din tid BT PRISLISTE 2014 Tilbuddet gælder kun 3., 4. og 5. oktober Tilbuddet gælder i Irma, Irma City og på Irma.dk torsdag den 3., fredag den 4. og lørdag den 5. oktober 2013. PÅ AL KOLOGISK FRUGT OG GRØNT Se

Læs mere

MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS

MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS 2010 MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS MAGASINET OM DET GODE KØKKENLIV Hos MAD&venner brænder vi for mad. Både maden til festen med venner og familie, men også maden til hverdagen, til weekenden og til højtiden.

Læs mere

Medieinfo. Lederne. København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55

Medieinfo. Lederne. København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55 M E B D B Pr All um fa da Så læ Me ikk R Medieinfo 2011 Lederne København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55 Re DG an sti fra me ov Den typiske læser af Lederne er Lederne er et eksklusivt magasin, som

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Inspiration til ledelse af forsyningskæden - Netværk skal skubbe gang i Supply Chain Management Erhvervsmagasinet SCM er det førende medie

Læs mere

STANDARDER FOR ANNONCERING I BLADE TILSLUTTET DANSKE DAGBLADES FORENING

STANDARDER FOR ANNONCERING I BLADE TILSLUTTET DANSKE DAGBLADES FORENING STANDARDER FOR ANNONCERING I BLADE TILSLUTTET DANSKE DAGBLADES FORENING 1 Standardernes område Nærværende standarder gælder ved køb, salg og formidling af annoncer i blade tilsluttet DDF. Stk. 2. Ved annoncering

Læs mere

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. Læsertal: Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen.

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. Læsertal: Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen. 2015 PRISLISTE Oplag 2015 Redaktionel målsætning Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen. Det redaktionelle fokus er på godstransport - uanset om det sker med

Læs mere

Bliv annoncør i Plastindustriens medier

Bliv annoncør i Plastindustriens medier Bliv annoncør i Plastindustriens medier Priser for 2013/2014 Side 3: Annoncering på print Side 4: Annoncer i nyhedsbreve Side 5 og 6: Annoncer på hjemmeside Side 7: Massiv eksponering i kortere perioder

Læs mere

Udgivelser Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. Nyeste version findes på

Udgivelser Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. Nyeste version findes på m e d i e i n f o r m a t i o n 2 0 1 4 Udgivelser 2014 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline 1 25. februar 31. januar 2 14. april 12. marts 3 6. juni 2. maj 4 28. august 18. juni 5 28. oktober 3. oktober

Læs mere

Midsommer og majstænger. Medieinfo traditionen fortsætter Side 30. Side 12. BOREDE BRØNDE Problemer med jernsmag, okker og dårlig lugt.

Midsommer og majstænger. Medieinfo traditionen fortsætter Side 30. Side 12. BOREDE BRØNDE Problemer med jernsmag, okker og dårlig lugt. Medieinfo 2017 DANSKE TORPARE BLAD NR. 166 JUNI 2016 35. ÅRGANG Midsommer og majstænger traditionen fortsætter Side 30 Side 12 BOREDE BRØNDE Problemer med jernsmag, okker og dårlig lugt. Side 10 GØR MAN

Læs mere

A pony is a childhood dream, a horse is an adulthood treasure - Forfatteren Rebecca Carroll

A pony is a childhood dream, a horse is an adulthood treasure - Forfatteren Rebecca Carroll A pony is a childhood dream, a horse is an adulthood treasure - Forfatteren Rebecca Carroll Til maj får alle heste-interesserede en forårsgave. Her udkommer vi med et nyt magasin, der ser frem til at fortælle

Læs mere

Medieinformation Stillingsannoncer 2016

Medieinformation Stillingsannoncer 2016 Medieinformation Stillingsannoncer 2016 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 3 FREDAG 30. JANUAR 2015 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 13 FREDAG 5. JUNI 2015 dagensmedicin.dk DAGENS MEDICIN NR. 17 FREDAG

Læs mere

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk indeholder læsestof om alt hvad der vedrører den enkelte i hverdagen. Mode, personlig pleje, karriere, underholdning, elektronik,

Læs mere

FAKTA. Hvad læser landmænd? - og hvad mener de om deres medier?

FAKTA. Hvad læser landmænd? - og hvad mener de om deres medier? FAKTA Hvad læser landmænd? - og hvad mener de om deres medier? Analyseinstituttet Aspectos Landbrugsbarometer 2012 Kære annoncør. Det er meget andet end de nøgne læsertal, der afgør, hvor man bedst kan

Læs mere

Photo: istock MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS

Photo: istock MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS 2010 Photo: istock MEDIEKIT & PRISER PUBLICATIONS JAGT, Vildt & Våben til jægeren med overskud JAGT, Vildt & Våben er Danmarks største kommercielle jagtmagasin, og det, tror vi selv, bunder i vores grundlæggende

Læs mere

GO-CARD. Mediakit 2011. Dronning Olgas Vej 39 B DK - 2000 Fredriksberg tlf.: +45 81 10 18 20 fax: +45 81 10 18 29. www.go-card.dk. www.go-card.

GO-CARD. Mediakit 2011. Dronning Olgas Vej 39 B DK - 2000 Fredriksberg tlf.: +45 81 10 18 20 fax: +45 81 10 18 29. www.go-card.dk. www.go-card. GO-CARD Mediakit 2011 Dronning Olgas Vej 39 B DK - 2000 Fredriksberg tlf.: +45 81 10 18 20 fax: +45 81 10 18 29 GO-Card GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet en primær målgruppe på 20-49

Læs mere

Bliv rapportør om Sveriges natur

Bliv rapportør om Sveriges natur Medieinfo 2015 DANSKE TORPARE BLAD NR. 154 JUNI 2014 33. ÅRGANG Klik her og se de seneste magasiner Bliv rapportør om Sveriges natur Side 10 PÅ TOPPEN ATLETIK DEN KÆRE BRØND Side 6 Side 18 Side 21 Opdagede

Læs mere

DELFINEN MAGASINET AF STUDERENDE FOR STUDERENDE

DELFINEN MAGASINET AF STUDERENDE FOR STUDERENDE MAGASINET AF STUDERENDE FOR STUDERENDE EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET 16.800 STUDERENDE LÆSER DELFINEN Delfinen er et selvstændigt og uafhængigt studieblad

Læs mere

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STUDIEKALENDER PROMOVER DINE YDELSER OG PRODUKTER Over for alle de studerende ved de videregående uddannelser i Danmark Studenterrådet udgiver hvert år ved

Læs mere

Medieinfo. Perspektiv. Hvor langt vil du gå for et job? tema E-BOGSLÆSERE LÆSER MERE FORANDRINGER STRESSER. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo

Medieinfo. Perspektiv. Hvor langt vil du gå for et job? tema E-BOGSLÆSERE LÆSER MERE FORANDRINGER STRESSER. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo Perspektiv Medieinfo 2015 BIBLIOTEKAR FORBUNDETS FAGMAGASIN JUNI 2013 BIBLIOTEKARFORBUNDETS FAGMAGASIN PERSPEKTIV NR. 06 2013 TEMA: MOBILITET tema Hvor langt vil du gå for et job? Læs mere om vores mange

Læs mere

100% dækning Af AKTiVe LAndMÆnd - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S dagens landbrug M e d i e i n f o 2 0 1 3

100% dækning Af AKTiVe LAndMÆnd - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S dagens landbrug M e d i e i n f o 2 0 1 3 100% DÆKNING AF AKTIVE LANDMÆND - en del af F AGB LADSG RUPPEN A/S dagens landbrug Medieinfo 2013 2 Velkommen til Maskinbladet Velkommen til Maskinbladet REDAKTIONEL MÅLSÆTNING: Maskinbladet skal være

Læs mere

DRØMMER DU OM ENDNU FLERE KUNDER? 200.000. 60 MIN. pr. udgave 88 % I har produkterne, vi har campisterne! Book en annonce på leon@dcu.

DRØMMER DU OM ENDNU FLERE KUNDER? 200.000. 60 MIN. pr. udgave 88 % I har produkterne, vi har campisterne! Book en annonce på leon@dcu. Projekt1_Layout 1 22/01/15 15.42 Side 1 M E D I E P L A N 2 0 1 6 DRØMMER DU OM ENDNU FLERE KUNDER? I har produkterne, vi har campisterne! Book en annonce på leon@dcu.dk Omslaget #08-09_2015_1_Layout 1

Læs mere

m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9

m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 U d g i v e l s e r 2 0 0 9 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 14. januar 8. december 2008 Logistik, sporing og transport: Udvikling og tendenser Messe: ISM,

Læs mere

Har du, hvad der skal til for at få fyldt DIN forretning med nye kunder?

Har du, hvad der skal til for at få fyldt DIN forretning med nye kunder? Har du, hvad der skal til for at få fyldt DIN forretning med nye kunder? Mød mere end 203.500 af vores læsere i Camping-fritid Det har vi. Nemlig 203.500 engagerede campister, der er vilde med campinglivet.

Læs mere

Mulighederne er uendelige...

Mulighederne er uendelige... Mulighederne er uendelige... Indhold Flyers / Løsblade...................................... 3 Foldere / Brochurer.................................... 4 Brevpapir / Kuverter...................................

Læs mere

Vi med Hund / Media kit & Priser 2012 / JSL Publications A/S. MediA kit & Priser PUBLICATIONS

Vi med Hund / Media kit & Priser 2012 / JSL Publications A/S. MediA kit & Priser PUBLICATIONS MediA kit & Priser 2012 Vi med Hund livsstilsmagasinet til os, der elsker hunde Vi med Hund er Danmarks største kommercielle magasin, der henvender sig direkte til alle danske hundeejere. Om man har en

Læs mere

DRØMMER DU OM ENDNU FLERE KUNDER?

DRØMMER DU OM ENDNU FLERE KUNDER? CAMPING- AUGUST-SEPTEMBER 2015 www.camping-fritid.dk Book en annonce på leon@dcu.dk DRØMMER DU OM ENDNU FLERE KUNDER? I har produkterne, vi har campisterne! Mød godt 200.000 af vores læsere i Camping-fritid

Læs mere

Prisliste og mediedata 2008

Prisliste og mediedata 2008 Prisliste og mediedata 2008 København Vejle fax 70 27 11 57 Malrettet kontakt Markedsføring Der findes kun ét medie i Danmark, hvis du vil i kontakt med professionelle inden for marketing, reklame, kommunikation

Læs mere

U d g i v e l s e r Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema Messe: Elmässa Öresund, Malmø, januar

U d g i v e l s e r Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema Messe: Elmässa Öresund, Malmø, januar m e d i e i n f o r m a t i o n 2 0 1 8 Udgivelser 2018 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 23. januar 5. januar Tele- og datakommunikation i virksomhed og hjem Kabler, switche og routere Messe:

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2015

MEDIEINFORMATION 2015 MEDIEINFORMATION 2015 www.pejgruppen.dk Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både på print og online.

Læs mere

Jagt- og naturrelateret markedsføring

Jagt- og naturrelateret markedsføring MEDIEINFORMATION Jagt- og naturrelateret markedsføring Danmarks Jægerforbund tilbyder annoncører landsdækkende kontakt med flere end 90.000 danske jægere og endnu flere læsere og brugere i hele Danmark.

Læs mere

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE Kom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web, mobil og Facebook. Med omkring 40.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT etableret

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2016

MEDIEINFORMATION 2016 MEDIEINFORMATION 2016 pejgruppen.com Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både offline og online. Universet

Læs mere

PLANLÆGNINGSKALENDER. Følgende deltager på nuværende tidspunkt i kalenderen:

PLANLÆGNINGSKALENDER. Følgende deltager på nuværende tidspunkt i kalenderen: PLANLÆGNINGSKALENDER Denne kalender er til brug for foreninger, klubber og andre i Hammerum - Gjellerup området, der ønsker at koordinere deres arrangementer, så der ikke sker overlapning i forhold til

Læs mere

// Mediekit 2013 Bolig magasinet

// Mediekit 2013 Bolig magasinet // Mediekit 2013 Bolig magasinet Faste elementer Trends Nyhedssektion Boligreportager Indretningsguide Shopping Før/efterforvandlinger Madsider Profiler af virksomheder og designere Læserprofil Kvinder

Læs mere

Retningslinier for levering af annoncemateriale. DDF og DRRB.

Retningslinier for levering af annoncemateriale. DDF og DRRB. Retningslinier for levering af annoncemateriale. DDF og DRRB. Leverings- og kvalitetssikkerhed. Formål Udgangspunkt for retningslinierne for digital levering af annoncemateriale er løbende at sikre en

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2016

MEDIEINFORMATION 2016 MEDIEINFORMATION 2016 FASHION & BUSINESS TRENDS pejgruppen.com TØJs redaktionelle profil er skarp og præcis! Læserne kræver hurtig og selekteret information, perspektiv og holdninger fra en uafhængig kilde

Læs mere

MEDIA KIT PUBLICATIONS

MEDIA KIT PUBLICATIONS MEDIA KIT 2012 PUBLICATIONS OM BIL EKSPRESSEN LÆSERPROFIL BIL EKSPRESSEN er Danmarks nye magasin om biler, men du kender os sikkert allerede. Holdet bag Bil Ekspressen består nemlig af ildsjæle med en

Læs mere

STUDENTERHANDBOGEN FOR NYE STUDERENDE 2016/2017

STUDENTERHANDBOGEN FOR NYE STUDERENDE 2016/2017 STUDENTERHANDBOGEN FOR NYE STUDERENDE 2016/2017 STUDENTERHÅNDBOGEN EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN MÅLRETTET KONTAKT TIL 12.000 NYE STUDERENDE Studenterrådet udgiver hvert år ved studiestart en Studenterhåndbog.

Læs mere

U d g i v e l s e r Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema Messe: JEC World, Paris, marts

U d g i v e l s e r Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema Messe: JEC World, Paris, marts m e d i e i n f o r m a t i o n 2 0 1 8 Udgivelser 2018 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 30. januar 10. januar Sprøjtestøbning 2 27. februar 6. februar Kompositter Messe: JEC World, Paris, 6.-8.

Læs mere

Profil. Chefredaktør Jens Matthiesen

Profil. Chefredaktør Jens Matthiesen Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Illustreret Videnskab tager læseren på en opdagelsesrejse i videnskabens verden. De gennemarbejdede artikler giver læseren et overblik og en indsigt, som er svær

Læs mere

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE Kom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web, mobil og Facebook. Med flere end 47.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT

Læs mere

TV2.DK. TV 2 NET vil i 2010 tilbyde sine annoncører et endnu større udbud af attraktive produkter.

TV2.DK. TV 2 NET vil i 2010 tilbyde sine annoncører et endnu større udbud af attraktive produkter. TV2.DK PRODUKTER 70 SPONSORAT 71 PRISER 72 EJERSKABER 73 RABAT 74 SPECIFIKATIONER 76 BETALINGSBETINGELSER 77 GODTGØRELSE 77 JURIDISK RÅDGIVNING 83 GENERELLE BETINGELSER 84 68 TV 2 NET vil i 2010 tilbyde

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2015

MEDIEINFORMATION 2015 MEDIEINFORMATION 2015 FASHION & BUSINESS TRENDS www.pejgruppen.dk TØJs redaktionelle profil er skarp og præcis! Læserne kræver hurtig og selekteret information, perspektiv og holdninger fra en uafhængig

Læs mere

Mediekit & priser 2011

Mediekit & priser 2011 PUBLICATIONS Af Per Kauffmann. Foto: Michael Sand 36 J A G T, V I L D T & V Å B E N J A G T, V I L D T & V Å B E N en uerfarne bukkejæger karakteriseres ved ikke at have begået fejltagelser nok endnu og

Læs mere

Mediekit & Priser 2011

Mediekit & Priser 2011 Mediekit & Priser 2011 GOLFmagasinet er Danmarks største kommercielle golfmedie Og det er det, fordi vi formår at behandle sporten seriøst samtidig med, at vores passion for sporten ikke kan undgå at fascinere.

Læs mere

International satsning fra Midtjylland

International satsning fra Midtjylland International satsning fra Midtjylland Her frasorterer de både artikler og annoncer om andet end deres klart definerede fokusering, og de er gået i gang med tv på nettet, mens de spekulerer på, hvordan

Læs mere

Medieinfo. Politisk Forum 2015. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på

Medieinfo. Politisk Forum 2015. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på Politisk Forum 2015 Medieinfo 2015 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk København tockholm Oslo Politisk Forum 2015 27. - 28. april 2015 Politisk Forum er KL's årlige konference på teknik-

Læs mere

32.000. media partners. Udvikling. Faglighed Inspiration. Dækker mere end 1/2 million boliger! Medieinfo 2014

32.000. media partners. Udvikling. Faglighed Inspiration. Dækker mere end 1/2 million boliger! Medieinfo 2014 media partners Medieinfo 2014 Dækker mere end 1/2 million boliger! 32.000 ansatte og beslutningstagere - både ejendomsadministration og bygherrer Boligudvikling byggeri - energi renovering - politik Faglighed

Læs mere

plejeren media partners Tandplejernes eget fagblad til tandplejere i hele Danmark Medieinfo 2014

plejeren media partners  Tandplejernes eget fagblad til tandplejere i hele Danmark Medieinfo 2014 Tandplejerne instruerer i brugen af dentale produkter plejeren Medieinfo 2014 media partners Tandplejere forebygger tandsygdomme i alle aldersgrupper Tandplejerne er både privat-praksiserende og kommunualt

Læs mere

Når manden har smidt slipset og sætter kurs mod passionen!

Når manden har smidt slipset og sætter kurs mod passionen! M EDIEK IT 2014 Når manden har smidt slipset og sætter kurs mod passionen! 4 MEDIER - 1 MÅLGRUPPE MEST FOR MÆNDS FAVORITTER TÆLLER: Bil Ekspressen, BådNyt, GOLFmagasinet samt JAGT, Vildt & Våben VI DÆKKER

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2017

MEDIEINFORMATION 2017 MEDIEINFORMATION 2017 PEJGRUPPEN.COM Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både offline og online. Universet

Læs mere

Profil. Chefredaktør Leif Jonasson

Profil. Chefredaktør Leif Jonasson Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Komputer for alle er Danmarks suverænt største pc-magasin. Magasinet hjælper via letforståelige trin for trin-vejledninger læserne med ubesværet at bruge deres

Læs mere

KOMMUNALBLADET Digitalt klædt på Faget digitalisering er nu for alvor et tilbud til velfærdssamfundets frontpersonale. Stort tema om uddannelse.

KOMMUNALBLADET Digitalt klædt på Faget digitalisering er nu for alvor et tilbud til velfærdssamfundets frontpersonale. Stort tema om uddannelse. HK Kommunalbladet Medieinfo 2016 08 25. 09. 2015 FOR ANSATTE I KOMMUNER, REGIONER OG FÆLLESKOMMUNALE VIRKSOMHEDER KOMMUNALBLADET Digitalt klædt på Faget digitalisering er nu for alvor et tilbud til velfærdssamfundets

Læs mere