ÅRSBERETNING Bestyrelsens beretning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ÅRSBERETNING Bestyrelsens beretning"

Transkript

1 ÅRSBERETNING 2007 Bestyrelsens beretning

2 Årsberetning 2007 Den ordinære generalforsamling blev afholdt den 13. marts 2007 på Rungsted Gymnasium. Bestyrelsen konstituerede sig med følgende personer: Lars Gundorph, formand Jan Lerchedahl, næstformand Povl Gramkow Johansen, honorær kasserer Hanne Falkensteen, honorær sekretær Birgit Bjerregaard, medlem Erik Weber Olesen, medlem Lars Güldner, medlem Bestyrelsen har udover de sædvanlige opgaver bl.a. arbejdet på følgende projekter/områder: Forbedring af banen og faciliteterne. Opførelse af nyt greenkeeperhus efter branden. Forhandlet med kommunen om køb af banearealerne. Drøftet samarbejdsmuligheder med Kjær & Lassen vedrørende Kokkedal Slot. Der vil efterfølgende i beretningen blive gjort status på ovennævnte områder. Medlems- og ventelistesituationen ultimo 2007 så ud, som følger (tallene i parentes viser ultimo 2006) Medlemmer Seniorer 760 (788) Hverdagsmedlem 41 (44) Ynglinge 70 (74) Pensionister (70 år) 160 (125) Long distance 12 (8) Juniorer 106 (131) Passive 201 (163) Medlemmer i alt 1350 (1333) Ventelister Venteliste senior 193 (185) Venteliste senior familie 103 (104) Venteliste junior 62 (79) Venteliste junior familie 80 (52) Venteliste yngling 10 (13) Ventelister i alt 448 (433) Klubbens økonomi Resultatet for 2007 blev et overskud på 249 t.kr. mod et budgetteret overskud på 183 t.kr. Bestyrelsen finder resultatet tilfredsstillende. På generalforsamlingen vil klubbens kasserer give en redegørelse for Et sammendrag af det reviderede regnskab for 2007 vil blive offentliggjort på klubbens hjemmeside 3 uger før generalforsamlingen. Sammendraget kan fra samme tidspunkt afhentes i administrationen, og endvidere udleveres det på generalforsamlingen. Det reviderede årsregnskab kan afhentes i administrationen senest 8 dage før generalforsamlingen. Samarbejdspartnere og sponsorer Klubbens samarbejde med Hørsholm Kommune har fungeret tilfredsstillende i Vi har fået godkendt genopførelsen af greenkeeperhuset efter branden i foråret, og vi har opnået tilladelse til at isætte nye porte i stakladen. Herudover har vi været i forhandlinger om køb af vores egen bane. Disse forhandlinger er forløbet på en god og konstruktiv måde, og vi er tæt på at indgå en principaftale med kommunen. Denne principaftale skal godkendes i løbet af 1. kvartal 2008 i Kommunalbestyrelsen, og herefter vil vi forelægge aftalen og mulige finansieringsforslag for medlemmerne. Dette vil ske på en ekstraordinær generalforsamling, formentlig i løbet af maj måned Vi kan yderligere nævne vores forespørgsel til kommunen om omlægning af 6. hul og ny green på 18. hul. Disse ændringer er videresendt til Fredningsmyndighederne til godkendelse. Vi forventer en godkendelse i løbet af foråret, og vi vil herefter fremlægge en projektplan for medlemmerne.

3 I eget regi har vi haft et godt samarbejde med Nigel, Michael, Inge og Jesper. Det glæder os meget, at de alle fortsætter, og vi ser frem til samarbejdet i En stor tak til alle vores sponsorer gennem 2007 og velkommen til såvel nuværende som nye sponsorer i Sammen med sponsorudvalget og Golfmanageren har vi gennemgået vores sponsoraftaler for at skaffe merværdi både for klubben og for vores sponsorer. Husk at støtte vores sponsorer de støtter Kokkedal Golfklub! Nytårsaftensdag 2006 væltede et stort træ på nordsiden af klubhuset. Til alt held var det kun vaskepladsen og en del af rhododendron-bedet der blev smadret. Glenn var mand for med hjælp fra greenkeeperne i løbet af foråret at få bygget en ny og bedre vaskeplads, og rhododendron-bedet blev genoprettet. Det nye greenkeeperhus blev taget i brug. Bagskabsituationen, som de foregående år havde været utilfredsstillende, var løst med indvielsen af det nye hus. Langt om længe kunne vi opfylde de fleste ønsker om bagskabe. Netop som sæsonen skulle til at gå i gang, brændte det nye greenkeeperhus. Det var naturligvis en katastrofe - her ligger mange spildte timer. Greenkeeperne mistede alt og måtte endnu engang til at arbejde fra skurvogne. Medlemmerne manglede igen bagskabe men vi fik dog løst udfordringerne ved at rideklubben endnu engang var os behjælpelig med udlån af et lokale. Kommunikation I 2006 ophørte vi med udgivelsen af klubbladet og trods bestyrelsens tilsagn på forrige generalforsamling om fortsat at afsætte penge til en udgivelse, har ingen friviliige meldt sig for at løfte opgaven. I år har vi yderligere opgraderet informationsniveauet via vores hjemmeside. Vi kan med stolthed sige, at vi har en af de bedste hjemmesider med daglig opdatering. Der skal lyde en stor tak til vores Webmaster Ken Lauritsen og hans hjælpere for arbejdet med hjemmesiden. Bestyrelsen arbejder på at udbygge informationsniveauet i 2008 i tæt samarbejde med vores administration og kommunikationsudvalget. Klubhuset og andre faciliteter For at give medlemmerne og gæster en bedre oplevelse har klubben ansat en servicemedarbejder på fast tid. Rengøringsfirmaet blev opsagt, og Glenn Ledertoug overtog rengøring og andet praktisk arbejde i og omkring klubhuset. Det har vi haft glæde af i Greenkeeperhuset forventes at stå klar omkring sæsonstart og vil denne gang blive malet sort. Stakladen blev renoveret i Kommunen lagde nyt tag på, og vi fik, med et mindre tilskud fra kommunen, nye porte i alle de manglende fag. Stakladen vil efter aftale med kommunen blive malet sort i foråret Også klubhuset blev malet sort. Tak til Glenn for en stor indsats. Restauratørernes forpagtningskontrakt er endnu engang blevet forlænget - denne gang til udgangen af 2010.

4 Projekt fjernvarme er blevet forsinket af branden, idet det vil være mest hensigtsmæssigt at slå varmeforsyningen til klubhuset og greenkeeperhuset sammen i én arbejdsproces. Vi forventer at gå i gang i løbet af foråret Sølvmedaljen blev hjembragt af Christina og Jan Lerchedahl ved DM for 2 generationer. Årets guld blev vundet af pigernes Thomas Bjørn Cup hold bestående af Anne og Line Krejberg og Christina Lerchedahl efter en utrolig spændende finale i Svendborg, som først blev afgjort på sidste hul i den sidste match. Banen Der er blevet arbejdet en hel del med at optimere banen gennem Arbejdet har blandt andet bestået i at gøre vores fairways bedre ved at prikke og sande dem flere gange i sæsonen. Dette arbejde vil vi fortsætte for at få bedre underlag og tættere græs. Dette vil på lidt længere sigt give os mulighed for at klippe vores fairways længere ned var også året, hvor vi anlagde vores nye backtees. Dette giver os langt flere muligheder, idet vi nu har fire tee-steder at spille fra. Takket være en stor indsats fra vores greenkeepere har både de nye teesteder og banen generelt være i super stand det meste af året. Det gav naturligvis nogle udfordringer i løbet af sæsonen med de store mængder regn, men alt i alt har det været endnu en sæson, hvor vi har forbedret niveauet. Et andet projekt, som blev startet i efteråret, var en tilskæring af de mange træer, som efterhånden er godt sammengroede. Det er planen, at vi overalt på banen vil skære til, så vi kan finde bolden, og træerne samtidig får de bedste betingelser for at gro på en fornuftig måde. Eliten Guld sølv bronze Kokkedals elite fortsatte medaljehøsten i Det er efterhånden blevet lidt af en vane for klubbens elitespillere at vinde medaljer ved DGU s mesterskaber. Således også i år, hvor herrernes 1. hold vandt bronze foran Smørum på Hornbæks bane. Damernes 1. hold var igen meget tæt på oprykning til elitedivisionen. Herrernes 2. hold må desværre en tur ned i 3. division efter en svær sæson med nogle knebne nederlag. Til gengæld rykker klubbens seniorhold igen op i landets bedste række, hvor de rettelig hører hjemme. Af flotte individuelle resultater kan nævnes Jakob Hommels sejr i Royal Tour III i Vejle, og Jacob Roth, som vandt Wibroe Cup i Helsingør, hvor han samtidig satte ny banerekord (63). Jeff Winther vandt Hillerødpokalen med en tangering af banerekorden undervejs (64).

5 Jakob Hommel fik udover sejren i Royal Tour en 2. plads i Mølleå Open og en 3. plads i Hillerødpokalen og har besluttet sig for at prøve sig selv af som pengespiller, idet han bliver professionel fra starten af sæson Held og lykke til Jakob. Jacob Roth fik udover sejren i Wibroe Cup også en 2. plads i Furesøpokalen, en 3. plads i Royal Tour II udover en flot 6. plads med landsholdet ved EM for hold i Skotland, før et par brækkede fingre og hænder satte en effektiv stopper for resten af sæsonen. to formentlig vil kunne melde sig blandt de bedste juniorer herhjemme, og samtidig sikre at Kokkedal Golfklub i mange år frem vil være blandt de mest fremtrædende klubber herhjemme. Tak til eliteafdelingens sponsorer Nykredit Willis Kokkedal Pro Shop TOPS Eva Sko - som er med til at gøre alt dette muligt. Juniorafdelingen Juniorafdelingen har i løbet af sæsonen 2007 spillet 17 onsdagsturneringer med et gennemsnit på 22 spillere. Årets klubmester Jesper Lerchedahl holdt lav profil i første halvdel af sæsonen pga. aftjening af værnepligt i Livgarden. Han nåede dog at stikke snuden lidt frem sidst på sæsonen med en 6. plads ved DM i slagspil, hvor Jakob Hommel med en 7. plads sikrede Kokkedal to spillere i top ti. Jesper spillede også med ved det individuelle Europamesterskab i Berlin og blev her næstbedste dansker i konkurrence med 6 landsholdsspillere. Jesper opnåede også en femteplads ved Turkish Amateur Open, hvor han satte ny banerekord (65) undervejs. Onsdag den 9. maj blev der spillet Kid Cup, som er en landsdækkende turnering, hvor overskuddet går til Rigshospitalets Børneafdeling. Andreas Lunding nåede helt frem til finalen, som blev spillet samme dag som Stjernegolf og havde en fin dag sammen med nogle af Danmarks største stjerner. Peter Flou-Jensen sikrede sig en 3. plads i Hillerødpokalen og en 2. plads i Wibroe Cup. På spindesiden skal nævnes Stine Koeds 3. plads i Hillerødpokalen og 2. pladsen i Wibroe Cup. Årets rangliste i Kokkedal blev vundet af Anne Orholm på damesiden og af Simon Gundorph på herresiden. Selvom juniordrengene i år ikke kunne fremvise de helt store resultater, er der tydelige tegn på, at et nyt kvalitetskuld er i støbeskeen. Vi har således 5-6 helt unge spillere på vej, som i løbet af et år eller Derudover har vi haft 8 hold med i Thomas Bjørn Cup. Her gik et pigehold og holdene U16A og U16D videre til landsdelsfinalen. Pigerne vandt landsdelsfinalen og derefter landsfinalen og blev Danmarksmester i deres række. U16A spillede uafgjort i finalen, men tabte på regel om færrest ups, og U16D tabte i semifinalen.

6 I JDT havde vi 5 spillere med i hver række, i U 14 blev Niklas Hartman nummer 2, og i U17 blev Frederik Dreier nummer 4. På par-3 banen har der hver onsdag været stor aktivitet med at lære nye juniorer at spille golf, men uden hjælp fra en trofast gruppe på 6 voksne hjælpere havde det ikke været muligt at få godkendt de 19 juniorer, som i løbet af sæsonen fik spilletilladelse til stor bane. Fra mandag den 30. juni til onsdag den 1. august var der sommertur til Ljungbyhed i Sverige med deltagelse af 12 juniorer som havde 3 dejlige dage med golf fra morgen til aften. Den lokale golfklub synes, at vore juniorer var meget velopdragne. Rart at arbejdet med juniorerne bærer frugt både golfmæssigt og hvad angår deres opførsel. Tak til Flemming og hans team af frivillige for et stort arbejde med vores juniorer. Vi ser disse turneringer som en vigtig del af vores klubliv og takker samtidig de mange frivillige turneringsledere og hjælpere for en stor indsats gennem sæsonen. I år er det 25. gang, vi afholder Kokkedal Ugen, og turneringsudvalget arbejder på at gøre det så festligt som muligt. Administrationen Som tidligere meddelt sker der ændringer i administrationen i Lars Børgesens kontrakt udløb ultimo året, og vi havde den glæde at kunne byde vores webmaster Ken Lauritsen velkommen i en ny rolle som Golfmanager. Bestyrelsen ønsker at optimere indsatsen og mulighederne overfor medlemmer og gæster, og vi ser frem til mange nye tiltag i samarbejde med Ken og Elsebeth. Vi takker Lars Børgesen for et godt samarbejde igennem mange år og ønsker Lars held og lykke fremover. Børnegolf Vi fik endnu engang stor succes med børnegolf. Dejligt at se de mange børn som leger og hygger sig med golf på en anderledes måde. Tak til Michael for en stor indsats og til de involverede forældre som virkelig gør dette projekt muligt. Turneringer Vi har stadig stor glæde af vores mange interne turneringer. Turneringsudvalget arbejder konstant på at finde nye turneringsformer, så det fortsat vil være attraktivt at deltage. Fremtiden 2008 bliver et rigtigt spændende år, hvor vi forhåbentlig bliver ejere af vores egen bane, og hvor vi finder en afklaring på et eventuelt samarbejde med ejerne af slottet. Det bliver igen et år, hvor medlemmer og gæster vil kunne glæde sig over en bane i rigtig god stand og nogle faciliteter, som indbyder til hygge og samvær. God fornøjelse med spillet og oplevelserne i Hørsholm, den 28. februar 2008 På bestyrelsens vegne Lars Gundorph

KOKKEDAL GOLFKLUB BESTYRELSEN

KOKKEDAL GOLFKLUB BESTYRELSEN Referat af ordinær generalforsamling i Kokkedal Golfklub Tirsdag den 10. marts 2009, kl. 19.00 på Rungsted Gymnasium, Stadion Allé 14, 2960 Rungsted Kyst, afholdtes klubbens ordinære generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Økonomi Golfklubberne i Danmark har det svært i disse tider, klubber går konkurs og der kæmpes om medlemmerne. I vores nærområde gik Greve Golf Klub konkurs i foråret 2012,

Læs mere

KOKKEDAL GOLFKLUB BESTYRELSEN

KOKKEDAL GOLFKLUB BESTYRELSEN Referat af ordinær generalforsamling i Kokkedal Golfklub Onsdag den 21. marts 2012, kl. 19.00 på Rungsted Gymnasium, Stadion Allé 14, 2960 Rungsted Kyst, afholdtes klubbens ordinære generalforsamling med

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. den 23. maj Arrangør: PI Aarhus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. den 23. maj Arrangør: PI Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open den 23. maj 2014 Arrangør: PI Aarhus Kære PI-Golfer 2 Århus PI og Østjyllands Politi har igen i år den store glæde og fornøjelse, at invitere jer til Jysk Open i golf.

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg Årsberetning 2017 Kære medlemmer. 2017 er snart fortid. Desværre måtte vi tage afsked med to af vores æresmedlemmer i foråret. Jens Pedersen døde i februar og Pagh Mørup døde i april. De har begge haft

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

KOKKEDAL GOLFKLUB BESTYRELSEN

KOKKEDAL GOLFKLUB BESTYRELSEN Referat af ordinær generalforsamling i Kokkedal Golfklub Tirsdag den 16. marts 2010, kl. 19.00 på Rungsted Gymnasium, Stadion Allé 14, 2960 Rungsted Kyst, afholdtes klubbens ordinære generalforsamling

Læs mere

Referat generalforsamling 8. april 2011.

Referat generalforsamling 8. april 2011. Referat generalforsamling 8. april 2011. Emne Generalforsamling Erhvervsklubben i Mollerup Golfklub Dato for møde Tidspunkt Sted 8.april 2010 Kl. 18.30 Mollerup Golf Club Dagsorden 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Kære alle hermed august nyhedsbrev,

Kære alle hermed august nyhedsbrev, Kære alle hermed august nyhedsbrev, Inden sommerferien sluttede vi forårs sæsonen af med Sommer Camp. Igen i år gik det helt forrygende. Masser af træning, spil og sjov. på såvel som uden for banen. Det

Læs mere

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet En af HGK s talentfulde juniorer, 15-årige Anne Lasthein Hansen snuppede den samlede sejr i Girls Only Tour 2017. DGU turneringen "Girls Only Tour" består af

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

I N F O N Y T NR 11. På fotoet ovenfor ses holdet der ved distriktsfinalen i Volsted vandt en flot sølvmedalje. Aabybro Golfklub Side 1 10-Nov-12

I N F O N Y T NR 11. På fotoet ovenfor ses holdet der ved distriktsfinalen i Volsted vandt en flot sølvmedalje. Aabybro Golfklub Side 1 10-Nov-12 Junior Afdelingen Juniorene i Aabybro Golfklub har haft en fantastisk sæson. Der har været mange hyggelige trænings samlinger med godt socialt samvær, men også med seriøs træning. Juniorene har ikke kun

Læs mere

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger.

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. Formandens beretning 2018. Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. I år har vi i Simons golf klub haft European Senior Tour event Shipco Masters, og stor fest hvor vi

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

ÅRET DER GIK. Og lidt om det kommende år

ÅRET DER GIK. Og lidt om det kommende år ÅRET DER GIK Og lidt om det kommende år INDHOLD 3 Passebækgård A/S 5 Greenkeeperen 6 Sponsormatch 2017 7 Klubmestre 2016 8 Hole-in-on 2016 9 Tak til vores sponsorer ÅRET DER GIK side 2 PASSEBÆKGÅRD A/S

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. Arrangør: PI-Århus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. Arrangør: PI-Århus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open Arrangør: PI-Århus i Golf 31. maj 2013 Kære PI Århus, Østjylland, har igen i 2013 den store fornøjelse at byde dig og andre golfere velkommen til Jysk Open i golf. Nu

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017.

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. 2 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2017. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome Høj / Lav. Max. HCP. 44,0 Mødetid: Kl. 9:00 Gunstart Kl. 10:00

Læs mere

Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 2012

Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 2012 Generalforsamling efterår 202 - referat Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 202 Afholdt i Stensballegaard Golfklub Deltagere: Distriktsledelsen: Peter Bøgelund Riis (PBR), Bjarne Nielsen, Bjarne

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 23. november 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

VELKOMMEN TIL DEN 36. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN

VELKOMMEN TIL DEN 36. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN VELKOMMEN TIL DEN 36. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG PÅ EN UGE MED SJOVE GOLFOPLEVELSER I MUNTERT, SOCIALT SAMVÆR TILSAT KULINARISKE INDSLAG, LIFLIGE DRIKKE OG EN HERLIG AFSLUTNINGSAFTEN.

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S:

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. juli 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Velkomst. Kære medlemmer. Traditionen tro holder vi jo vores generalforsamling her i midten af marts måned. Det plejer at være omkring det tidspunkt,

Læs mere

Medlemsorientering. Nedenstående en nærmere orientering om status på en række fokusområder.

Medlemsorientering. Nedenstående en nærmere orientering om status på en række fokusområder. Medlemsorientering Kære medlemmer September er over os, og med den har vi taget hul på efterårssæsonen. Desværre måtte vi i starten af sæsonen afbryde samarbejdet med vores golfmanager Thomas, hvilket

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

Årsberetning for Søllerød Golfklub 2016

Årsberetning for Søllerød Golfklub 2016 Årsberetning for Søllerød Golfklub 2016 2016 har været et historisk år for Søllerød Golfklub med det første danmarksmesterskab for herrer i klubbens historie. Sejren kom i hus efter en nervepirrende finale

Læs mere

Årsrapport 2008. 37. regnskabsår. KOKKEDAL GOLFKLUB Kokkedal Allé 9, 2970 Hørsholm CVR-NR.: 46 51 98 17

Årsrapport 2008. 37. regnskabsår. KOKKEDAL GOLFKLUB Kokkedal Allé 9, 2970 Hørsholm CVR-NR.: 46 51 98 17 Årsrapport 2008 37. regnskabsår KOKKEDAL GOLFKLUB Kokkedal Allé 9, 2970 Hørsholm CVR-NR.: 46 51 98 17 INDHOLDSFORTEGNELSE Oplysninger om klubben... Side 3 Ledelsespåtegning... Side 4 Den uafhængige revisors

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2014

Juniorafdelingen Sæson 2014 Juniorafdelingen Sæson 2014 Velkommen til endnu en golfsæson i Odsherred Golfklub Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter, og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg

Læs mere

KOKKEDAL GOLFKLUB BESTYRELSEN. Indkaldelse til generalforsamling

KOKKEDAL GOLFKLUB BESTYRELSEN. Indkaldelse til generalforsamling Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægternes 20 indkaldes medlemmer af Kokkedal Golfklub hermed til ordinær generalforsamling, der afholdes: tirsdag den 8. marts 2011 kl. 19.00 på Rungsted

Læs mere

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning:

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: 1 Generalforsamling 2008 Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: Bestyrelsen har i lang tid beskæftiget sig med tanken om en baneomlægning som allerede udtrykt i klubbens værdigrundlag fra

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 27. februar 2014 Beretning 2014 Indledning Nedenstående beretning er bestyrelsens bud på at fortælle om et der er gået i Tollundgaard Golfklub. Desværre har vi nu

Læs mere

Et tilbageblik på. Åskov Golfklubs. første 25 år. med fokus på. den løbende udvikling. suppleret med nogle. billeder.

Et tilbageblik på. Åskov Golfklubs. første 25 år. med fokus på. den løbende udvikling. suppleret med nogle. billeder. Sandetvej 19 7280 Sdr. Felding DGU-klub nr. 107 Stiftet 19. maj 1992 www.aaskov-golfklub.dk mail: aaskov-golfklub@mail.dk Telefon sekretariatet: 2887 9107 Et tilbageblik på Åskov Golfklubs første 25 år

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 1) Så er vi kommet godt i gang med sommersæsonen Den 31. marts startede vi sommersæsonen med afholdelse af vores åbningsturnering med deltagelse af ikke mindre

Læs mere

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning Bestyrelsen Nu kan vi snart se tilbage på endnu et år i Trehøje Golfklubs historie. Marius har brugt meget tid sammen med Maibrit på at indføre et nyt regnskabssystem der hænger godt sammen

Læs mere

VELKOMMEN TIL DEN 35. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN

VELKOMMEN TIL DEN 35. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN VELKOMMEN TIL DEN 35. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG PÅ EN UGE MED SJOVE GOLFOPLEVELSER I MUNTERT, SOCIALT SAMVÆR TILSAT KULINARISKE INDSLAG, LIFLIGE DRIKKE OG EN HERLIG AFSLUTNINGSAFTEN.

Læs mere

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson:

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson: Nyhedsbrev fra Baneudvalget i Sorø Golfklub Baneudvalget vil gerne give lidt informationer om nogle af de ting som udvalget har besluttet ændret i 2018, såvel som almene informationer der kan være til

Læs mere

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl. 19.00 På Hotel Søpark, Maribo 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår advokat Tina Høpfner fra Advodan. Dirigenten takkede

Læs mere

Velkommen til golfklubben

Velkommen til golfklubben Her kan du færdes midt i naturen. Medlemskaber efter individuel behov. Velkommen til golfklubben Afslappet og hyggelig klubmiljø Varde Golfklub Tager imod dig med et smil! Spil Golf i Varde Golfklub -

Læs mere

Generalforsamling 24. november 2009

Generalforsamling 24. november 2009 Generalforsamling 24. november 2009 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. 4. Forelæggelse af budget, samt

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub oktober 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub DM til klubbens junior U19A hold Roskilde Golfklub har fået sit første danske mesterskab for juniorhold, da vores U19A i weekenden slog Svendborg ved finalestævnet

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt 10. Markedsføringsudvalget Regnskab og budgetter 11. Sponsorudvalget 12. IT udvalg 13.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt 10. Markedsføringsudvalget Regnskab og budgetter 11. Sponsorudvalget 12. IT udvalg 13. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 21. februar 2017 kl. 16:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Generalforsamling tirsdag den 19.3.2013 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning: Brande Golfklub 2012 Trods en del konkurser så lysner det faktisk lidt omkring i de forskellige golfklubber. Jeg vil indlede

Læs mere

Få kontakt til hele Djursland.

Få kontakt til hele Djursland. Sponsor for Norddjurs Golfklub Få kontakt til hele Djursland. 800 medlemmer fra Randers i vest til Grenå i øst, og mindst 2000 betalende gæster årligt. Om Norddjurs Golfklub Hvorfor sponsorstøtte? Norddjurs

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open Golf. den 29. maj Arrangør: PI Aarhus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open Golf. den 29. maj Arrangør: PI Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open Golf den 29. maj 2014 Arrangør: PI Aarhus JYSK OPEN 2015 Kære Golfere Så er det endelig blevet rigtig forår, og golfsæsonen er godt i gang. Det er med stor fornøjelse,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub.

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Formanden. Formand år 2019: Lars Nøhr Olsen. Indkalde til bestyrelsesmøde og lede dette. Følge klubbens drift løbende. Forhandler med

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. februar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Agenda Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Juniorafdelingen Juniorer pr. 1.3.2015 162 juniormedlemmer 46

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Nyhedsbrev April 2007

Nyhedsbrev April 2007 Nyhedsbrev April 2007 Sæsonen er i fuld gang husk Golfens dag! Nu er foråret kommet og der er gang i rigtig mange aktiviteter i Greve Golf Center. Vores næste store projekt bliver Golfens dag, hvor vi

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB.

KALUNDBORG GOLFKLUB. KALUNDBORG GOLFKLUB. MATCHER 2015. 12 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2015. Sponsor: SPAR NORD HOLBÆK. Matchform: Greensome høj/lav 18 huller. Max. HCP. 44,0 gunstart. Mødetid: Kl. 9:00 Turneringsleder: Max Anthoni

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE),

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard

Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard Motivationstale ved bestyrelsesmedlem Mogens Damm ved generalforsamlingen i Frederikshavn Golf Klub 04.03.2014 Kære Lucas Når Frederikshavn Golfklub ved

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Medlemstallet pr. 31. december 2015

Medlemstallet pr. 31. december 2015 I 2015 kunne vi fejre klubbens 30 års jubilæum, hvilket skete med en jubilæumsturnering i slutningen af august måned med rigtig mange deltagere. Det er glædeligt at medlemmerne støtter op omkring turneringerne

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2016 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN Referat fra 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen valgt GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL. 18.00 DAGSORDEN 2. Formandens beretning. Der var ingen kommentarer til Hanne Knudsens

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Bestyrelsen Sponsorudvalg

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Bestyrelsen Sponsorudvalg Emne Bestyrelsesmøde Dato: 23. marts 2015 kl. 17:30 21:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye (HØ) Jesper Wedersøe (JW) Mads Bjørn Hansen (MH)

Læs mere

Spændende SPONSOR - MATCHER i nærmeste fremtid:

Spændende SPONSOR - MATCHER i nærmeste fremtid: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. marts 2012: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen (JP) Sussie Hørlyk (SH) Claus Pedersen (CP) Christa

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-9-2018 Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr. 7-2018 Angående: Bestyrelsesmøde Jesper Helmer Deltagere: Afbud: Gæst: Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-4-2017 Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 3-2017 Deltagere: Gæst: Jesper Helmer Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss () Erik

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

BK Amager og Royal Unibrew A/S ønsker hermed samtlige hold, trænere og tilskuere hjertelig velkommen til ungdomsstævnet, Faxe Kondi Cup 2007

BK Amager og Royal Unibrew A/S ønsker hermed samtlige hold, trænere og tilskuere hjertelig velkommen til ungdomsstævnet, Faxe Kondi Cup 2007 HJERTELIG VELKOMMEN BK Amager og Royal Unibrew A/S ønsker hermed samtlige hold, trænere og tilskuere hjertelig velkommen til ungdomsstævnet, Faxe Kondi Cup 2007 Samarbejdet fortsætter og vi skal nu i gang

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 1. Valg af dirigent Preben Olesen er udpeget og bliver godkendt. Generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Jesper Clausen og Torben er valgt

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2011 kl. 17.30 22.00 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Banen Flotte resultater af klubbens juniorer 3 Hole in One på 3 dage Resultater fra SuperSenior 14. NYHEDSBREV 22. september 2011 Banen Banen skal klippes

Læs mere

Turneringsprogram 2017

Turneringsprogram 2017 Turneringsprogram 2017 Information fra turneringsudvalget om aktiviteter for året 2017. Der sker en del forandringer i forhold til sidste års turneringsplan. Der er ikke så mange turneringer. Vi gentager

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren.

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren. Forretningsorden og opgaver for Eliteudvalget i Odense Golfklub Formål: At tilstræbe for at der til stadighed deltages med minimum såvel 1 herre- som 1damehold i Dansk Golf Unions Danmarksturnering og

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

DGU Turneringer Title Start Where

DGU Turneringer Title Start Where DGU Turneringer Danmarksturneringen - 1. og 2. spillerunde 27/04/13 Aon Junior Tour I drenge 11/05/13 Dragsholm Golfklub Aon Junior Tour I piger 11/05/13 Asserbo Golfklub DGU Challenger Tour I (herrer)

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2019 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2012

Juniorafdelingen Sæson 2012 Juniorafdelingen Sæson 2012 Velkommen til endnu en golf sæson Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg for at I har den

Læs mere

Mollerup Golf Club. Mødereferat Mødedato og sted: mandag d. 9. november 2015 kl. 17.00 i Klubhuset

Mollerup Golf Club. Mødereferat Mødedato og sted: mandag d. 9. november 2015 kl. 17.00 i Klubhuset Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: mandag d. 9. november 2015 kl. 17.00 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Knud Høgh (KH) Marianne Maegaard (MM) Jesper Lorentzen (JLO)

Læs mere

Særlig meddelelse fra bestyrelsen:

Særlig meddelelse fra bestyrelsen: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. april 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen Side 1 af 5 Dato 7 april 2005 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Klubhuset Charlie Herbst CH Formand Kenneth Radoor KR Næstformand Lars Storr LS Sekretær Alice Ogstrup AO Kassere Merethe Aggergren MA Medl.

Læs mere