FFO Solvang. FFO Solvang. Info - og Aktivitetskalender Et fritidshjem med de mange muligheder, tilknyttet Solvangskolen i Farum

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FFO Solvang. FFO Solvang. Info - og Aktivitetskalender Et fritidshjem med de mange muligheder, tilknyttet Solvangskolen i Farum"

Transkript

1 FFO Solvang FFO Solvang Et fritidshjem med de mange muligheder, tilknyttet Solvangskolen i Farum Et fritidshjem med de mange muligheder Der kan undtagelsesvis blive ændringer i de planlagte aktiviteter og arrangementer. I kan også opleve at der laves spontane aktiviteter i så fald vil vi informere via Iportalen Kontakt: I kan kontakte fritidshjemmet dagligt mellem 6.30 og 8 og igen fra kl til på telefon Solvognen og Bifrost. Hjemmeside Iportalen Hver forældre har eget login Åbningstider Morgenåbningen Kl til 8.00 Mandag til torsdag til Fredag kl til Info - og Aktivitetskalender 2012 Solvang FFO Nordtoftevej 56b, 3520 Farum

2 Aktivitetskalenderen 2012 Velkommen til denne informations - og aktivitetskalender der indeholder årets program for aktiviteter, datoer for arrangementer m.m. Indledning Vi har nu over en periode arbejdet med vores aktivitetsprofil. Der er kommet mere bevågenhed omkring vores virke med, og omkring børnene. Pædagogisk, har vi til opgave at inkludere alle børn samtidige med vi er godt i gang med samarbejdet med skolen. Vi skal arbejde på mange flere fronter end tidligere. Derudover har vi et mærkbart faldende børnetal. (Tidligere på året måtte vi sige farvel til Aminata. Om det stopper her ved vi ikke lige nu vi håber naturligvis at vi kan beholde nuværende personaleteam!). Alt dette beskrevet ovenfor får betydning for hvordan vi tilrettelægger vores arbejde, hvilke aktiviteter vi igangsætter og ikke mindst for hvilken struktur vi har. Vi har set os nødsaget til at foretage en strukturtilpasning allerede i år, hvor vi beholder 1. klasserne i Solvognen frem til nytår, hvorefter de rykker til Bifrost. I den forbindelse rykker Fatma til Solvognen pr. 1. maj. Til august bytter Mette og Claus C plads således at Mette er på Bifrost i en periode, og Claus C flytter, sammen med 1. klasserne, til Bifrost efter nytår. Over de næste 2 til 3 år kommer vi nok til at foretage forskellige strukturtilpasninger. I personalegruppen og i forældrerådet er der forståelse for denne situation med flere eller færre børn. Det er en usikker tid vi går i møde vedrørende børnetallet, derfor er vi enige om at vi tager tingene et halvt år ad gangen. Vi skal nok underrette jer undervejs. Pr. 1. april i år modtager vi 26 nye forventningsfulde førskolebørn. Som altid har vi tilrettelagt et forløb så vi får taget imod de nye børn bedst muligt.aktiviteter i 2012 November 2012 Tema; Halloween og Værksted Dato 2. november 5. november 9. november 16. november December 2012 Tema; Julehygge Dato 3. december 4. december 20. december 2013 Aktivitet Halloveenugen er slut, og vi afslutter med en lille aktivitet hvor I forældre kan deltage. Jule værksteder Bedsteforældredag! Dejligt hvis alle børn kunne repræsenteres. Personaledagen Det er her hvor I plejer at være flinke og hjælpe os med børnepasning!! Aktivitet Julearrangement Børnene optræder med Lucia i Solvognen og Julesange i Bifrost. Juleværksteder. Børnene laver deres gaver færdige, de pakker dem ind og laver navneskilte. Vi bager og hygger. Børnene har juleferie. Vi afslutter med julehygge med bl.a. risengrød. 3. januar Vi mødes igen efter en veloverstået jul og nytår!!

3 September 2012 Tema; Sport og Bevægelse 3. september Tema med udendørsliv og sport fortsætter hele måneden. Andelsligaen fortsætter. Der er mooncar løb senere på måneden så der skal øves.. Detail planlægning i øvrigt foregår på et senere tidspunkt. Info via Iportalen. 7. september Høstfest Tratitionen tro afholder vi vores store høstfest for børn og forældre. Planlægningen af arrangementet foregår senere. Info via Iportalen. 17. september de næste 4 uger. 3 personaler laver en Vi har børnehaverne på besøg to gange om ugen aktivitet 20. september med børnene dette foregår om formiddagen. Mooncar Oktober 2012 Tema; Sport og Bevægelse samt Værksteder og Halloween 1. oktober Afslutning på vores periode med ude aktiviteter. 5. oktober Årgangsfest for 1. klasser - denne gang som noget nyt - med overnatning. 10. oktober Finale i Andelsligaen 15. oktober Efterårsferien Hjemme aktiviteter, ridderturnering. 19. oktober Efterårsferien slut. 22. oktober Månedens tema; Værksteder. Vi begynder at være mere og mere indenfor, derfor er det oplagt med værksteder. Senere kan børnene komme i gang med at lave julegaver 29. oktober Halloweenuge. Traditionen tro afholder vi en halloween uge med alt hvad der dertil hører. Aktiviteter i 2012 Hvad er så det nye? Vi har delt året op i 5 perioder. Hver periode har et tema. 1. Januar til vinterferien i uge 7; Teater, dans, musik, sang. 2. Vinterferien og frem til påske; Kunst og kreativitet. 3. Påske og frem til sommerferien; Natur, ude liv og rollespil. 4. Sommerferie og frem til efterårsferie; Sport og bevægelse. Rollespil 5. Efterårsferie og frem til jul; Halloween, værksteder, jul. Mindst halvanden måned før hver nye periode laver personalet en detail planlægning for den enkelte aktivitet. Der er typisk 3 personaler der står for igangsætning af aktiviteten. De øvrige personaler kan byde ind med understøttende aktiviteter i forhold til temaet eller de kan stå for noget helt andet. Fremover laver vi et uge program så børn og forældre kan følge med i, hvad vi igangsætter. Ugens aktivitetsprogram kommer på tavlerne i alrummene og på Iportalen. Længere fremme i denne folder finder I månedsprogrammerne med vigtige datoer. Inden vi går i gang med noget nyt afholder vi et børnemøde i hvert hus så børnene er orienteret om det næste der skal ske.

4 Koloni Desværre har vi været nødt til at ændre på vores tilbud af koloni grundet besparelser. Vi fastholder dog at lave koloni for 3. klasserne hvert år. Vi har fundet et godt sted hvor det ikke er så dyrt. Kolonien bliver fra søndag den 5. august og til tirsdag den 7. august. Der vil være en egenbetaling som tidligere og vi vil bede jer om at transportere børnene til kolonien. Vi indkalder til møde inden sommerferien. Årgangsfester Igen i år afholder vi årgangsfester for hver årgang. Som noget nyt vil vi kombinere festen med en overnatning på fritidshjemmet. Dette gælder for alle bortset fra 3. klasserne der kommer på koloni. Se datoerne længere fremme. August 2012 Tema; Sport og bevægelse 1. august Sommerferie aktiviteter fortsat 5. august Koloni for 3. klasserne 7. august Børnene kommer hjem fra kolonien 13. august Månedens tema Sport og bevægelse Denne måned vil vi igen være meget ude i det gode vejr. Vi har planlagt mange ude aktiviteter, samt fodbold der er jo tradition tro Andelsliga. Personalet har timer i skolen i lighed med sidste skoleår. Vi henter børnene hver dag i indskolingen. Traditioner Vi holder fast i vores traditioner med Store legedag i maj, vores fødselsdag den 1. juni, daglejr i uge 27 og 28, andelsliga august til oktober, høstfest i september, mooncarløb i september, og julearrangement i december. Som noget nyt afholder vi en hyggeaften for nye forældre og børn i slutningen af maj måned. Bevægelse Hver torsdag året rundt har vi bevægelse på programmet. Det vil være forskelligt fra periode til periode. I vinter halvåret benytter vi skolens hal og sal, vi går til tennis og vi går til svømning.

5 Juli 2012 Tema: Daglejr og Sommerferie 2. juli Sommerferien starter. Børnene møder ind på Solvognen. Bifrost er som sædvanlig lukket i ferien. Vi afholder børnemøde hvor børnene orienteres omkring daglejeren. Personalet sætter lejren op sammen med medarbejdere fra de øvrige fritidshjem i byen. 3. juli Børnene møder ind på daglejren ved Store Bjerg. Solvang har sin base der. Der er altid to personaler i basen. De øvrige personaler er på de forskellige aktiviteter sammen med medarbejdere fra de øvrige fritidshjem i byen. Børnene afleveres og hentes på daglejren. 4 juli Forældrehygge aften. Forældre er velkommen til at komme og spise sammen med de øvrige forældre og personalerne. Jeres børn kan vise jer rundt på pladsen. Kom med madkurve, service og naturligvis det gode sommer humør. 12. juli Sidste dag på daglejren. Om eftermiddagen begynder personalet at pakke lejeren sammen. 13. juli Vi er tilbage i Solvognen 16. juli Sommerferie aktiviteter på fritidshjemmet, soppebassin, hygge, lege, ture i nærområdet, m.m. Dette frem til børnene starter i skole den 13. august. Rollespil Der er flere institutioner der har en eller anden form for rollespil. Ingen har dog rollespil så vel indpasset som vi har på vores institution. Dette skyldes de voksnes engagement i netop rollespil og udviklingen af det. Vi forsøger at profilere os med rollespil. Rollespil er et fantastisk eventyr-univers hvor børn og voksne følger en historie de spiller simpelthen historien live. Dette foregår ude i naturen. Der er magi, der er magt kampe, der er skønne piger, orker, sortelvere, der er dronninger, der er sammenhold, venskabsgrupper, der er sværd og kamp, liv og død, og skuffelser og glæde. Rollespil er for store som små, for drenge og piger og de voksne. Vi har sat juni måned af til rollespil, og en hel uge hvor vi omdanner Solvang til en rollespilsmarkedsplads. Hvordan det kommer til at se ud ved vi ikke endnu men vi har masser af ideer! Rollespil slutter ikke når vi har lukket i weekenden. Her fortsætter rollespillet en gang om måneden, i skoven ved Jonstrup. Vi har en gruppe af børn der troligt i alt slags vejr deltager i rollespillet. Solvang betaler kontingentet så alle vores børn kan deltage. Her er det jer forældre der må være på stikkerne hvis jeres barn har lyst til at deltage. Kontakt venligst personalet.

6 Svømning Vi vil i perioder målrette svømning bestemte grupper af børn. Opstart i efterårssæson Besked gives via Iportalen. I takt med at børnene bliver ældre, er det blevet mere almindeligt at forældrene sender deres barn til privat undervisning i svømmehallen. Det er ikke altid børnene syntes det er sjovt at skulle bade to gange samme dag. Derfor er interessen ikke så stor hos de store. Tilbuddet gives derfor til de yngste børn i FFO en. FFO`en betaler for hver 10 børn der deltager. Børnene skal selv medbringe badetøj og håndklæde. Juni 2012 Tema: Rollespil 1. juni Solvangs fødselsdag (kun for børn!). Vi laver en anderledes dag for børnene hvor fritidshjemmet og dermed børnene får en fødselsdags gave. Det bliver hemmeligeholdt indtil sidste øjeblik som altid 6. juni Opstart på vores rollespils projekt. Der vil være værksteder, hvor børnene kan lave sværd, dragter m.m. Vi inddrager hele legepladsen til projektet. Vores torsdags program fortsætter med bevægelses aktiviteter dette foregår her på fritidshjemmet. Fredagen kan bruges til mange forskellige aktiviteter, fredagskaffe, udstillinger, forestillinger m.m. Førskolebørnene har fast program hver formiddag. Om eftermiddagen deltager førskolebørnene i eftermiddagens aktiviteter bortset fra svømning. Førskolebørnene har svømning hver torsdag formiddag. 6. juni Kolonimøde for forældre til kommende 3. klasser, fra kl. 17 til på Bifrost 11. juni Rollespilsuge hvor hele fritidshjemmet deltager på den ene eller anden måde. Vi slår en lejr op, vi laver mad på bålet m.m. 15. juni Slut på rollespils ugen Forældresamarbejde Vi har det årlige forældremøde med valg til forældrerådet den 23. maj Sæt kryds i kalenderen allerede nu! Indkaldelsen sættes ind på Iportalen ca. 14 dage før mødet afholdes. 18. juni Rollespils projektet fortsætter for de børn der har lyst 29. juni Vi gør klar til Daglejren

7 Maj 2012 Tema; Natur 1. maj Opstart på månedens tema Natur. Om eftermiddagen vil børnene opleve mange forskellige aktiviteter i naturens tegn. Vi har planlagt en uge, hvor børnene kommer med en sommerblomst, planter den og derefter passer den. Dette foregår mandag, tirsdag og onsdag. Vores torsdags progran fortsætter med bevægelses aktiviteter dette foregår her på fritidshjemmet Fredagen kan bruges til mange forskellige aktiviteter, fredagskaffe, udstillinger, forestillinger m.m. Førskolebørnene har fast program hver formiddag. Om eftermiddagen deltager førskolebørnene i eftermiddagens aktiviteter bortset fra svømning. Førskolebørnene har svømning hver torsdag formiddag. 7. maj Opstart på blomster projekt 11. maj Blomster projekt sluttet. 11. maj Årgangsfest for 2. klasserne denne gang som noget nyt - med overnatning. 12. maj Børnenes Loppemarked for interesserede børn og forældre. Vi afsætter nogle ressourcer lørdag formiddag, og loppemarkedet afholdes fra kl til maj Store Båldag 23. maj Forældremøde med valg til forældrerådet 24. maj Storelegedag for alle børn og voksne i Solvang 30. maj Familiehyggeaften for vores nye forældre og nye børn. Information Vi har udviklet vores Iportal så den er en aktiv informationskilde. Der skrives små meddelelser, huskes på svømmetøj, og billeder af børnene i aktivitet bliver lagt ind. Kig dagligt og se om der er billeder af dagens aktivitet. Derudover udsender vi denne folder således at familien kan kigge i den derhjemme. Ligeledes kan I finde alle de vigtige datoer i årets løb og noterer dem straks i jeres kalendere eller adviserer børnenes bedsteforældre om datoen for årets bedsteforældre dag. Sidste havde ca. 50 børn deres bedsteforældre med vi vil gerne have endnu flere med i år. Der er nu lavet en plakat af billederne fra sidste år, og de kommer til at hænge op i begge huse. Forældrearbejdsdag Jeg er sikker på, at I tit har tænkt over hvor ramponeret vores institution er. Manglende vedligeholdelse over mange år bevirker at vi har problemer med vand indtrængning forskellige steder værst i kreaværksted i Bifrost og gruppe 1 i Solvognen. Boligselskabet tager sig af de her store ting. Men der mangler også en generel vedligeholdelse for eks. maling af udvendige døre og vinduer. Legepladsen trænger til en grundig oprydning. Vi har besluttet at vores indgang skal forskønnes. Den er både trist og ikke særlig indbydende. Dette vil vi gerne gøre noget ved i samarbejde med jer. Vi har en del ideer og vi har sat penge af i budgettet til forskønnelsen. Hvornår? Vi har sat fredag den 8. juni af til arbejdsdag. Det starter ca. kl. 15 og fortsætter til kl. 19 vi slutter af med en bid brød.

8 Fredagskaffe Hver fredag laver vi en kande kaffe så I forældre kan få en kop kaffe, snakke med et personale om ugens aktivitet måske har netop jeres barn været aktiv deltager i ugens aktiveter. I får mulighed for at følge med i jeres barns kreative arbejde. Foto Vi tager jævnligt billeder af børnene i forbindelse med aktiviteterne i hverdagen. Vi vil opfordre jer til dagligt at kigge i Iportalen efter nyheder, fotos og forskellige beskeder vedrørende det der sker i dagligdagen. Et typisk ugeprogram: Øvrige personaler = aktiviteter Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Tema Tema Tema 3 personaler Bevægelse Sport Fredags kaffe April 2012 Tema: Udeliv og bevægelse Lege og boldspil 2. april Nye førskolebørn starter 2 4.april Påske aktiviteter/nye børn 10.april Opstart på vores tema og bevægelses uger lege og boldspil. Om eftermiddagen vil børnene opleve, at der tilbydes mange forskellige udendørslege i hele april måned. Vi vil være mere og mere udenfor og nyder naturen og et. Dette foregår mandag, tirsdag og onsdag. Vores torsdags progran fortsætter med svømning, tennis og skolens sal og hal. Fredagen kan bruges til mange forskellige aktiviteter, fredagskaffe, udstillinger, forestillinger m.m. Førskolebørnene har fast program hver formiddag. Om eftermiddagen deltager førskolebørnene i eftermiddagens aktiviteter bortset fra svømning. Førskolebørnene har svømning hver torsdag formiddag. 19. april Tur til Store Bjerg for førskolebørnene. Denne tur er arrangeret sammen med børnehaverne og de to øvrige fritidshjem. 20. april Årgangsfest for børnehaveklasserne. Traditionen tro afholdes årgangsfest og denne gang som noget nyt - med overnatning. 27.april 28.april Rollespilsovernatning for 2. og 3. klasserne Slut på rollespils overnatning børnene hentes mellem kl og april Farvel til 3. klasserne

Solvang FFO. Solvang FFO. Solvang FFO. Info - og Aktivitetskalender En FFO med mange muligheder, tilknyttet Solvangskolen i Farum

Solvang FFO. Solvang FFO. Solvang FFO. Info - og Aktivitetskalender En FFO med mange muligheder, tilknyttet Solvangskolen i Farum Solvang FFO Solvang FFO En FFO med mange muligheder, tilknyttet Solvangskolen i Farum En FFO med mange muligheder Der kan undtagelsesvis blive ændringer i de planlagte aktiviteter og arrangementer. I kan

Læs mere

Førskole v. Solvang FFO

Førskole v. Solvang FFO Solvang FFO En FFO med mange muligheder. Førskole v. Solvang FFO En FFO med mange muligheder, tilknyttet Solvangskolen i Farum. Kontakt: Telefon: Solvang FFO:72358300 Lone Neve Pædagogisk koordinator og

Læs mere

KLUB DIGET AVISEN. August Gys og gru fredag d i klubben.. ughhhh

KLUB DIGET AVISEN. August Gys og gru fredag d i klubben.. ughhhh KLUB DIGET AVISEN August 2012 Gys og gru fredag d. 13.07.12 i klubben.. ughhhh Information. I klubbens entre hænger informationer til børn og forældre. Her ophænges seneste udgave af klubbens nyhedsbrev,

Læs mere

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk Børnehuset er en integreret institution, hvilket betyder, at vi både har en børnehave og en fritidsordning. Denne velkomstfolder

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen er et resultat af en vellykket skolefusion mellem Bybækskolen og Stenvadskolen. Lyngholmskolen bygger på anerkendende pædagogik. Det betyder at

Læs mere

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole Velkommen til SFO Fryndesholm Skole 1/10 Velkommen Hensigten med denne folder er at give en kortfattet orientering om skolefritidsordningen, dens dagligdag, traditioner og andre emner, som vi tror, er

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

SFO Højvangskolen 2013 Info

SFO Højvangskolen 2013 Info SFO Højvangskolen 2013 Info VELKOMMEN Vi vil gerne byde Jer velkommen i Højvangskolens SFO. Vores mål er at få et godt samarbejde mellem forældre, børn og personale, da det er vejen til god trivsel for

Læs mere

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf.

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf. Kildegård Klubben Kildegård Klubben Kildegårdskolen Kommenhaven 13 2730 Herlev Tlf.: 20 14 07 77 www.kildegårdskolen.dk www.kildegaardklubben.dk https://kildegaardskolen.iportalen.dk/common/index.do For

Læs mere

KONGSBJERGSKOLENS SFO 2018

KONGSBJERGSKOLENS SFO 2018 KONGSBJERGSKOLENS SFO 2018 Den pædagogiske ramme i SFO I SFO en arbejder vi med læringsrum, hvor der er mulighed for at veksle mellem forskellige læringsrum og aktiviteter ud fra de 7 læreplanstemaer;

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Fælles info. Nyt for 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2013

Fælles info. Nyt for 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2013 Fælles info Ny struktur i SFO. Som omtalt i sidste Nyhedsbrev havde vi er personaledag i SFO lørdag den 2. november, hvor vi drøftede, hvordan SFO skal tilrettelægges fra 1. januar 2014. Efter dette personalemøde

Læs mere

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning Side 1 af 8 Aabenraa Friskoles Fritidsordning Side 2 af 8 Adresse: Bakketoppen Aabenraa Friskole Bjerggade 26 6200 Aabenraa Tlf. 74 62 86 10 / 51 92 79 97 Mail: kr@aabenraafriskole.dk Åbningstider: Mandag

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017

NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 NYHEDSBREV FRA SFO januar 2017 Særlige informationer: Kære børn og forældre. Vi er nu godt i gang med det nye år. Vi havde en dejlig lang juleferie. Der var åbent i SFO og mange børn benyttede sig af SFO

Læs mere

Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX.

Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX. Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX. Dette velkomstbrev er både til de børn der kommer fra vuggestuen på Fredensgård, de der kommer fra dagplejen eller anden institution

Læs mere

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4 Nyhedsbrev Spor 4 Så kom tiden, hvor skoleårets sidste nyhedsbrev kom ud. Igennem året i Spor4 har vi delt oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende. Dette nyhedsbrev giver et lille indblik i vores

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Kedsomhed. Årshjul. Fælles fødselsdag. Billeder. Nyt fra afdelingerne. Fakkeltur. Kalender

Kedsomhed. Årshjul. Fælles fødselsdag. Billeder. Nyt fra afdelingerne. Fakkeltur. Kalender Kedsomhed Årshjul Fælles fødselsdag Billeder Nyt fra afdelingerne Fakkeltur Kalender Kedsomhed Det er kedeligt at være udenfor når man ikke har det rigtige tøj på! Vi er alle sammen på legepladsen den

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

Velkommen til Th. Langs SFO

Velkommen til Th. Langs SFO Velkommen til Th. Langs SFO Indhold Indholdsfortegnelse Velkommen til Th. Langs SFO Lille hus Indskolingen Bloktimer Hvad vil vi som SFO? Hverdagen Traditioner Aktiviteter ud af huset Daglige ændringer

Læs mere

Velkomstpjece til Fanø Børnehave

Velkomstpjece til Fanø Børnehave Velkomstpjece til Fanø Børnehave Kære børn og forældre! Velkommen til Fanø Børnehave. Hensigten med denne pjece er at give en kortfattet orientering om dagligdagen, traditioner og andre emner, som vi tror

Læs mere

Forårsbørn Søndersø FFO1.

Forårsbørn Søndersø FFO1. Forårsbørn 2016 Søndersø FFO1 VELKOMMEN Jeres børn skal til at starte i FFO og et nyt og forhåbentlig spændende kapitel i deres barndom begynder. Vi lægger stor vægt på, at børnene får en god og tryg start,

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Nyhedsbrev november 2018

Nyhedsbrev november 2018 Nyhedsbrev november 2018 Fælles Bedsteforældredag den 30 november: Der vises krybbespil og vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost. Besteforældrerne skal medbringe skål/fad, pynt og lys. Vi

Læs mere

Nyhedsbrev. Maj Barnets navn: (Sæt kryds de dage I ønsker at komme) Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Forældreunderskrift: Uge 28 (6/7-10/7)

Nyhedsbrev. Maj Barnets navn: (Sæt kryds de dage I ønsker at komme) Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Forældreunderskrift: Uge 28 (6/7-10/7) Nyhedsbrev Maj 2015 Så er det ved at være tid til tilmelding til sommerferien. Vi er på koloni i uge 27, så der har Byggeren lukket. I ugerne 28-31 har vi fællesåbent med både Herningvej og Smedegården.

Læs mere

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen er et resultat af en vellykket skolefusion mellem Bybækskolen og Stenvadskolen. Lyngholmskolen bygger på anerkendende pædagogik. Det betyder at

Læs mere

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på 1 De voksne er fordelt således: Sol-stuen: Nina Susanne W. Måne-stuen: Lena Gitte Charlotte Rune Stjerne-stuen: Grethe Susanne

Læs mere

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Strandgård Påskeferie Klubben holder påskeferie fra mandag den 6. april mandag den 13. april. Svømmehal Hver onsdag tager

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED, GOD TRIVSEL, FÆLLESSKAB OG BEVÆGELSE Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup VELKOMMEN til Mini-SFO Tlf.:

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre!

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Velkommen til Køgevejens Børne og Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en klub. Men vi vil

Læs mere

Nyhedsbrev december 2015

Nyhedsbrev december 2015 Nyhedsbrev december 2015 Fælles Bedsteforældredag. Der var julehygge over alt den 27. november, der blev lavet nogle flotte juledekotationer. Vi vil lige sige tak til Lene og? for hjælpen til julefrokosten,

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO. Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden

VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO. Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO Fynsvej 51b, 6000 Kolding Tlf. 79 79 79 30 Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden Vi glæder os til at lære jer at kende og håber I bliver

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Nyhedsbrev fra Grøftekanten nr maj, juni og juli 2015

Nyhedsbrev fra Grøftekanten nr maj, juni og juli 2015 Nyhedsbrev fra Grøftekanten nr. 4+6 maj, juni og juli 2015 Velkommen til i nr.4 : Christian og Nathalie som starter d.18/5, og til Ludvig som starter 1/6. Også velkommen til nye voksne på Troldestuen Ida

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret Egelundskolens SFO Velkomstfolder skoleåret 2013-2014 Personalet på Egelundskolens SFO Jonas 1.a Mediha 2.b Carsten afd.led. Jacob afd.led. Tina 0.b Frederikke 2.a Helle 0.a Birgit 3.b Bill 0.a Lise 3.a

Læs mere

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ DEN INTEGREREDE INSTITUTION TLF. 87 13 81 54 07 Velkommen til Børnegården Dagligdagen i vuggestueafdelingen Glade børn. Glade voksne. God stemning. Børnegården Rundhøj er et selvejende,

Læs mere

DAGLEJR FFO LYNGHOLMS INFORBREV OM SOMMERFERIEN OG

DAGLEJR FFO LYNGHOLMS INFORBREV OM SOMMERFERIEN OG 2013 FFO LYNGHOLMS INFORBREV OM SOMMERFERIEN OG DAGLEJR 2013 Her ligger Daglejren. Hvis I kommer i bil, skal I parkere ved Netto på Acacietorvet, da det ikke er tilladt at køre og parkere på Kålundsvej.

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Glædelig Jul og Godt Nytår Til Jer Alle. Å r s p l a n

Glædelig Jul og Godt Nytår Til Jer Alle. Å r s p l a n Kommende møder i Bestyrelsen Torsdag den 16.01.14 Tirsdag den 18.3.14 Info om valg til bestyrelsen kommer senere. Glædelig Jul og Godt Nytår Til Jer Alle. Å r s p l a n 2 0 1 4 På glædeligt Gensyn i 2015

Læs mere

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset.

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 06/2018 Kære bruger

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

Velkommen til Kollerup Skoles SFO

Velkommen til Kollerup Skoles SFO Velkommen til Kollerup Skoles SFO 1 Værdier og mål: Hverdagen i SFO/Klub er præget af fokus på: Trivsel og udvikling Frihed til at vælge Kreativitet Relationer Det betyder at: Børn føler sig set og hørt

Læs mere

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen A P R I O L 2 0 1 4 NYT Herskindskolen og Nordlyset Valg til Fællesbestyrelsen Kære forældre så er det nu, hvis du vil være med Fællesbestyrelsen og få indflydelse på dit barns skole. Det er valgår og

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Velkommen i Børnegården Lemtorp Nissumvej 8 7620 Lemvig 96 63 18 30

Velkommen i Børnegården Lemtorp Nissumvej 8 7620 Lemvig 96 63 18 30 Velkommen i Børnegården Lemtorp Nissumvej 8 7620 Lemvig 96 63 18 30 Kære forældre! Jeres barn skal nu til at opleve livet i en børnehave. Barnet er måske vant til dagpleje eller vuggestue, og skal nu til

Læs mere

Velkommen til Mælkebøtten

Velkommen til Mælkebøtten 2016 Velkommen til Mælkebøtten Mælkebøtten Ringvejen 1, 4900 Nakskov 54 92 11 16/54 95 19 80 maelkeboetten@lolland.dk Børneintra: https://lolland.inst.dk Ideen bag denne velkomstskrivelse er, at I som

Læs mere

Tid til tørt tøj. Glemt tøj og garderober. Drømmedynen. Fælles fødselsdag. Sildesmagning. Nyt fra afdelingerne. Varm din medbragte mad.

Tid til tørt tøj. Glemt tøj og garderober. Drømmedynen. Fælles fødselsdag. Sildesmagning. Nyt fra afdelingerne. Varm din medbragte mad. Tid til tørt tøj Glemt tøj og garderober Drømmedynen Fælles fødselsdag Sildesmagning Nyt fra afdelingerne Varm din medbragte mad Internet Kalender Tid til tørt tøj Vores legeplads er meget våd i øjeblikket,

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

får knus, lærer at føle kærlighed til verden som er elsket og Et menneske, PARKSKOLENS SFO VELKOMMEN I og håber I bliver glade

får knus, lærer at føle kærlighed til verden som er elsket og Et menneske, PARKSKOLENS SFO VELKOMMEN I og håber I bliver glade Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO Fynsvej 51b, 6000 Kolding Tlf. 79 79 79 30 Vi glæder os til at lære jer at kende og håber I bliver

Læs mere

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf:

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: Velkommen til Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: 72 57 82 60 www.aabybroskole.dk Indhold Indhold... 2 Velkommen i Ulveskov Børnehave... 3 Ulveskov Børnehave... 3 Personale...

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2015 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Vi ønsker alle en rigtig god sommer

Vi ønsker alle en rigtig god sommer Dokumentation Ved indgangen til Fritteren, i Glasgangen, har vi lavet en aktivitetstavle, så børnene kan danne sig et overblik over, hvad der sker i huset. Det er et stort hus, og det kan være svært for

Læs mere

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem 2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem Nr. 1 Nr. 22 N. W. Gadesvej 1 + 22 3480 Fredensborg Tlf. 7256 2600 Fredensborg 2015 Velkommen til LUNDELY FRITIDSHJEM Lundely er et stort fritidshjem og en del af

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Nyhedsbrev Januar/februar

Nyhedsbrev Januar/februar Så blev det vinter Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Januar/februar BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Velkommen til Ramløse Fritidsordning

Velkommen til Ramløse Fritidsordning Velkommen til Ramløse Fritidsordning - Vi glæder os til at møde dig August 2010 1 Kære Forældre! Med denne folder vil vi gerne informere jer om Ramløse Fritidsordning (FO). Hvis I har spørgsmål, er I altid

Læs mere

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn.

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. Overlund Skole SFO Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. I denne folder vil vi give praktisk info og indblik i forskellige aspekter af SFO en. Funktionsopdelt

Læs mere

Skolenyt uge 49

Skolenyt uge 49 Skolenyt uge 49 www.ørdingfriskole.dk Ugens Højdepunkter: Der læres, øves og samarbejdes i alle fagene. Vi glæder os til eventyr og blokdage med dansk i fokus og med blandede hold. Dejligt med en fin julepyntet

Læs mere

Traditioner i Børnehuset Viften.

Traditioner i Børnehuset Viften. Traditioner i Børnehuset Viften. Fastelavn: Vi holder fastelavnsfest i Børnehuset fastelavns mandag. Hver gruppe har deres egen tønde som de skal slå ned grupperne er rundt omkring i huset. Vi er alle

Læs mere

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie.

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. På Fredensgård har vi fokus på at være ude i naturen. Derfor vil

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB 2013-14 VELKOMMEN TIL GØRLØSE Fritids - og Ungdoms KLUB Gørløse Fritids og Ungdomsklub Gørløse Fritids- og Ungdomsklub 2013-14 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik -

Læs mere

Arrild Privatskole. HUSK: Mandag d kommer fotografen på besøg.

Arrild Privatskole. HUSK: Mandag d kommer fotografen på besøg. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 47/2018 Fotografering.

Læs mere

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Bordings Friskole 2016 Fritidsordningen Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Fritidsordningen på Bordings Friskole er for elever fra børnehaveklasse til 3. klasse.

Læs mere

Vonsild SFO. Velkommen til glidende overgang

Vonsild SFO. Velkommen til glidende overgang Glidende overgang Vonsild SFO Velkommen til glidende overgang Glidende overgang er et tilbud til kommende skolebørn om at starte på Vonsild Skole 1. april. Indtil skolestart - i august - vil børnene være

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Velkommen i forældrerådet på Sorø Borgerskole

Velkommen i forældrerådet på Sorø Borgerskole Velkommen i forældrerådet på Sorø Borgerskole Hvad er et Forældreråd? Forældrerådet består af 3-4 personer, der vælges i begyndelsen af skoleåret blandt forældrene til klassens elever. Forældrerådet sidder

Læs mere

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014 Kære børn og forældre Så kom vi vel ind i det nye, og med masser af sne og frost til stor glæde for børn og barnlige sjæle Husk derfor ekstra tøj og varm udetøj, for vi kælker og leger ude hver dag!! Her

Læs mere

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf:

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: 55888026 Vi er en af 6 afdelinger på Lille Næstved skole. Der går ca. 1800 elever på hele skolen.

Læs mere

Velkommen til vuggestuen i Solskin

Velkommen til vuggestuen i Solskin Velkommen til vuggestuen i Solskin En ny tid begynder for jeres barn og for jer. Der vil være mange indtryk med nye voksne, nye venner og forventninger børn og voksne imellem. Vuggestuen i Solskin hedder

Læs mere

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne.

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne. 1 Kære Alle! Velkommen tilbage fra ferie og specielt velkommen til nye børn og forældre. Håber I alle har nydt sommeren. Vi er kommet godt i gang efter ferien og de nye børn har fået indblik i, hvordan

Læs mere

Velkommen til SFO VADGÅRD

Velkommen til SFO VADGÅRD Velkommen til SFO VADGÅRD 1 Indholdsfortegnelse: Velkommen Side 3 Åbningstider Side 3 Beskeder Side 3 Komme og gå Side 3 Ferier Side 4 Frugtordning Side 4 Børnegrupper Side 4 Lege og aktiviteter Side 4

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Pædagogisk kalender for Afdeling Mejsebo. Sprog (dialogisk læsning) Venskaber (Bedste venner) samt selvhjulpenhed (store gruppen)

Pædagogisk kalender for Afdeling Mejsebo. Sprog (dialogisk læsning) Venskaber (Bedste venner) samt selvhjulpenhed (store gruppen) Pædagogisk kalender for 2017- Afdeling Mejsebo Januar 2017 Grupper på tværs start 02.01.17 selvhjulpenhed (store gruppen) Postkasse for børnene: medbestemmelse på indretning HUSK: Projektbeskrivelser til

Læs mere

Årsplan for Vejlebro SFO

Årsplan for Vejlebro SFO Vejlebro SFO Årsplan for 2013 måned/dato Tema Mål & indhold Januar Fokus på indendørs aktiviteter Mange børn kender ikke alle aktivitetsmuligheder. Vi vil have fokus på at børnene får kendskab og træning

Læs mere

Velkommen til Magdalene Haven

Velkommen til Magdalene Haven Velkommen til Magdalene Haven Vi er glade for, at I har valgt Magdalene Haven og vi håber at I bliver glade for at have jeres barn her i vores hus. Magdalene Haven er en integreret institution bygget i

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Indskolingen på Grønnemose

Indskolingen på Grønnemose Indskolingen på Grønnemose Velkommen indenfor Grønnemose Indskoling, Skolesvinget 8, 2860 Søborg tlf: 39 57 32 45 Velkommen: Velkommen til indskolingen pa Grønnemose Skole. Med denne information håber

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Fredag den 25.november 2016

Fredag den 25.november 2016 den 25.november 2016 Så er juleforberedelserne allerede gang, og i morgen når der er Juleklippedag vil hele skolen og Krabben blive udsmykket med diverse julepynt, og juletræet stå klar til at blive tændt.

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer:

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer: Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og Gøgl-temauge i Pavillonen. Juni måned betyder

Læs mere

Humlebo nyt januar/februar 2017

Humlebo nyt januar/februar 2017 Humlebo nyt januar/februar 2017 Kære forældre, vi håber I er kommet godt ind i det nye år og har haft en dejlig juleferie Vi mødes torsdag til Nytårskur d.5. januar kl.16.00-16.30 Praktiske oplysninger

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fuglegårdsvej 19 2820 Gentofte Tlf. 39682827

VELKOMMEN TIL. Fuglegårdsvej 19 2820 Gentofte Tlf. 39682827 VELKOMMEN TIL Fuglegårdsvej 19 2820 Gentofte Tlf. 39682827 Velkommen til Bakkegårdens Børnehave - og det vi i forældrebestyrelsen synes er en mægtig god børnehave. Denne brochure er lavet med det formål

Læs mere