Grundejerforeningen Fuglebakken

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Grundejerforeningen Fuglebakken"

Transkript

1 Grundejerforeningen Fuglebakken Medlemsblad nr. 3 - Sept. 2011

2 Kære Medlem Fuglebakken GRUNDEJERFORENING Vi valgte at springe over det planlagte blad i Juni måned, men håber dog på, at følgende blad kan udfylde nogle af hullerne. Vi kan nu med glæde henvise til vor hjemmeside: da den nu næsten er fuldt opdateret. Husk lige at sende mig en mail med vej og husnummer - så kan vi automatisk få jeres mail-adresse registreret i foreningen. Efteråret kalder på en skovtur - indsamling af kogler og frø - suppleret med et gartneribesøg - samt en aften med lidt julehygge - vel mødt - se side 4. Indhold: Godt efterår Steen Borregaard sb@bioplant.dk Formanden har ordet...vandledning/udskiftning... s. 3 Efterårstur i Lisbjerg Skov m. Gartneri-besøg...Kreativ aften... s. 4 Fuglebakkens bog / Mødested / Tennisklub... s. 5 Løst & Fast... s. 6 Bestyrelsen og Kalender... s. 7 Krydderurter... s. 8 Fuglebakkens Medlemsblad: Medlemsbladet udgives af bestyrelsen for grundejerforeningen Fuglebakken. Nr (sept ) Medlemsbladet udkommer næste gang til generalforsamlingen i februar 2012 Redaktør: Steen Borregaard, mail: sb@bioplant.dk Ansvarshavende: Trine Grove, mail: trine.grove@gmail.com Du kan læse mere om Grundejerforeningen på: Tryk: Johnsen offset - Grenå. Antal: 320 stk forside: : S. Borregaard Eftertryk med kildeangivelse er tilladt.

3 Formanden har ordet: Vi vil gerne gøre Fuglebakken til et endnu bedre sted at bo for alle lige fra børnefamilien til pensionisten. Dertil skal dels de fysiske rammer være i orden, men det handler også om, at skabe et godt fællesskab og naboskab. I bestyrelsen arbejder vi på at løfte begge områder. Som de fleste nok har bemærket, har det desværre trukket ud med at få igangsat asfalteringsarbejdet i kvarteret, men i skrivende stund er DanJord i gang i den sydlige del og den nordlige del følger umiddelbart derefter. (se desuden nedenunder). På det sociale område har vi i år valgt at udskifte den traditionsrige gåtur i kvarteret med hele to arrangementer, som vi håber, I vil støtte op om. Læs mere om disse inde i bladet. Bestyrelsesarbejdet har desværre været særligt ramt i år af udefrakommende omstændigheder, som har gjort flere bestyrelsesmedlemmer ekstra presset på tiden. Vi er derfor mere end nogensinde afhængige af hjælpsomme grundejere ved arrangementer mv. Meld dig til undertegnede på mail fuglebakkenaarhus@gmail.com eller telefon , hvis du har lyst til at give en hånd med i arbejdet. Der er masser af spændende opgaver at tage fat i. På den lidt længere bane ser det i skrivende stund ud til, at der vil blive en ledig plads i bestyrelsen ved næste generalforsamling, så meld dig under fanerne, hvis du gerne vil gøre en forskel i dit kvarter. Jeg ønsker alle et godt efterår. Vel mødt! Trine Grove Vandledninger i nordlige del: Ang.: Udskiftning af vandledninger i den nordlige del af Fuglebakken. Grundejerne i den nordlige del fik d. 20/9 et informationsbrev fra Aarhus Vand vedr. den forestående udskiftning af vandledningerne på Falkevej, Nattergalevej, Blåmejsevej og Tornskadevej. Vi har efterfølgende haft et møde med Aarhus Vand samt de involverede entreprenører mv. Arbejdet forventes udført i perioden 3/10-9/12. På Nattergalevej vil fortovet på vejens østlige side blive gravet helt op, mens man på de øvrige veje vil kunne nøjes med punktopgravninger ud for stiklinjeventilerne. Opgravningerne betyder, at det vil blive nødvendigt at udskifte defekte fliser og kantsten i fortovene, og da disse er grundejernes ansvar, skal den enkelte grundejer 3 selv afholde udgiften til nye fliser og kantsten. Derudover anbefaler Aarhus Vand, at man i forbindelse med arbejdet overvejer, om man skal benytte lejligheden til at få udskiftet stikledningen på egen grund, da der vil være penge at spare, når der i forvejen er gravet op ved stikledningsventilen. Dette er især relevant for grundejere, der endnu har en gammel stikledning i støbejern. Man skal selv som grundejer bekoste udskiftningen, og man skal selv entrere med en VVS installatør, der så koordinerer arbejdet med Aarhus Vands folk. I samarbejde med Aarhus Vand arbejder vi på at få mere detaljeret information ud til alle berørte grundejere snarest muligt.

4 Søndag d. 16. oktober kl. 14 Lisbjerg Skov og gartneriet JNP Du inviteres hermed til en hyggelig eftermiddag i gode naboer lag. Vi mødes kl. 14 på parkeringspladsen ved gartneriet på Elevvej. Herfra går vi i skoven, hvor vi kan samle kogler med mere til juledekorationer. Turen afsluttes hos Gartner Jens Nørgaard Poulsen, hvor der vil være mulighed for at se på deres store udvalg af krydderurter. Gartneriet leverer mange forskellige krydderurter, og kører produktionen næsten økologisk. (lidt biologi bliver I altså også fodret med). Medbring selv kaffe og kage. Husk varmt tøj og fornuftig beklædning og fodtøj til en tur i skoven. Det vil også være en fordel Efterårstur i Skoven: at medbringe en rosensaks eller lignende samt kurv eller pose til indsamlingen. Ved tilmeldingen bedes du oplyse: - Antal deltagere - Om du har behov for kørelejlighed - Hvis du kører selv, om du har plads til flere i bilen Tilmelding skal ske senest mandag d. 10. oktober til: Tlf Mail: aarhusseashop@mail.dk Trine Grove Tlf Mail: fuglebakkenaarhus@gmail.com Kreativ aften med dekorationer onsdag d. 23. november kl. 19 Grundejerforeningen Fuglebakken inviterer til en kreativ aften, hvor vi laver dekorationer til den forestående højtid. Kreativ Aften: Der vil være et lille traktement til deltagerne. Da der kun er plads til 15 deltagere, bliver det efter først til mølle princippet. Tilmelding skal ske senest fredag d. 18. november til: Tid og sted: Åbogade 23A 8200 Århus N Kl (ca.) Alle bedes medbringe lys, ler, fade, grønt, pynt, kogler, bånd med mere til eget forbrug men også gerne lidt til naboen. 4 Tlf Mail: aarhusseashop@mail.dk Trine Grove Tlf Mail: fuglebakkenaarhus@gmail.com

5 Fuglebakkens egen Bog Bogen om Fuglebakken blev udgivet i 2009, og er købt af mange beboere. Bogen fortæller om kvarterets udvikling over 100 år og indeholder en række personlige erindringer fra kvarteret. Det er en lidt utraditionel bog, for udover at fortælle om veje og beboere anviser den også, hvordan den enkelte kan finde frem til historien om sit eget hus. Den fortæller om de bedste kilder til ejendomshistorie samt om, hvor man finder dem, og hvordan de bruges. Kilderne er mange, hvorfor det næsten kun er den enkeltes engagement, der sætter grænserne. Bogen er på 86 sider, i blød indbinding og rigt illustreret med kort og fotos i farver. Prisen for grundejerforeningens medlemmer er nu kr 100,-. Medlemmer, der tidligere har købt, kan evt supplere deres lager. Bogen kan købes ved henvendelse til: Langaa, Duevej 18, tel eller Kibsgaard, Nattergalevej 18 B, tel Indlæg i bladet: Efter vejfesten på Blåmejsevej/Tornskadevej lyder der hermed en opfordring til alle forældre med små/mindre børn. Vi vil fremadrettet mødes til leg og snak på legepladsen ved Blåmejsevej/Falkevej den 1. søndag i hver måned kl Der vil være tale om fri leg - fokus vil være at mødes med børnefamilier i nærområdet. Alle er velkomne til at deltage - der er dog primært legeredskaber til børn i før-skole alderen. Vel mødt Beboerne på Blåmejsevej & Tornskadevej Møllevangens Tennisklub Møllevangens Tennisklub ligger på sportsarealet ved Møllevangsskolen. Klubben optager medlemmer der tilhører skolens optageområde. I øjeblikket er der ledige pladser. Banen er nyomlagt til kunstgræsbane. Hvis du er interesseret kan kontakt ske til kasseren: 5 Ellen Ladegaard Fasanvej Århus V Ellenladegaard@fiber.dk eller på telefon: Vi benytter on-line bookinsystem:

6 Kontingent Kontingentopkrævningen for 2011 er i år udsendt senere end normalt, for at tilpasse det til vores regnskabsår, i forhold til afholdelse af vores generalforsamling. Derfor var forfaldsdatoen ændret. Trods dette er der stadigvæk nogle, der ikke har betalt endnu. I den forbindelse vil jeg gerne pointere, at bestyrelsen bygger på frivillig arbejdskraft. Skal vi derfor bruge unødvendig energi på flere gange at rykke for indbetalinger, tyder det på at enkelte grundejere ikke respekterer dette. Vi har endda afventet med at sende flere rykkere ud til de der ikke har betalt, trods dette er der stadig nogen, der skylder kontingent. jeg skal i den forbindelse orientere om at gebyret på rykkerene er vedtaget af generalforsamling, hvorfor disse som ikke har betalt gebyret, vil stå i restance til foreningen på det manglende beløb. Alternativ fakturerings adresse. Nogle medlemmer har en alternativ fakturerings adresse. Til jer vil jeg minde om, at I har pligt til at orientere bestyrelsen om adress-ændringer, da vi ikke har mulighed for ellers at finde jer. Fraflytning/nye beboere : Der er mange grundejere, der glemmer at fortælle os, at de har solgt deres hus, og at der er kommet nye ejere. Vi bruger en del tid på hele tiden at holde vores kartotek opdateret, men vi fanger desværre ikke alle. Derfor beder vi jer, som sælgere, at orientere bestyrelsen om fra flytnings dato og navn på nye ejere. Så de nye beboere kan føle sig velkomne, og vi kan komme ud med vores velkomstbrev. At nogle på den bekostning, har fået opkrævning med forkert navn, kan vi kun beklage, og vi håber at I vil have os undskyldt. Til sidst håber jeg, at de, der endnu ikke har betalt, vil gøre det hurtigst muligt, så foreningen undgår at skulle bruge penge på advokater. Med venlig hilsen Løst & Fast: 6 Nye Medlemmer Vi byder velkommen til. Tornskadevej 46 B Nattergalevej Tornskadevej 8 Husk at meddele os hvis du sælger dit hus, så vi fortløbende kan have de rigtige oplysninger. På forhånd tak. Annoncer Annoncer her i bladet er for lokale handlende til ejerforeningens medlemmer. Annoncerne kan primært tegnes af ejerforeningens medlemmer. Pris pr. år: kr. 600,00 Annoncen vil også vises på vor hjemmeside. Henvendelse: Steen Borregaard: sb@bioplant.dk Bestyrelsesmøder Bestyrelsesmøder afholdes fra kl privat hos (hvis ikke andet er annonceret). Punkter til dagsorden skal være sekretæren i hænde senest 10 dage før. Dagsorden skal udsendes senest 8 dage før, og referat tilsendt senest 8 dage efter mødet. Fastelavnsfest Fastelavnsfest 2012: Festen afholdes på legepladsen på hjørnet af Nattergalevej og Falkevej, og alle er inviteret. Se dato under: Kalender. Medlemsblad Materialer til bladet skal indsendes senest dagen før deadline. (se Kalender). Materialet modtages helst pr. mail, men alt materiale/gode ideer etc. modtages gerne. Generalforsamling Generalforsamlingen 2012 indkaldes i forbindelse med Bladet i januar/februar måned. Se deadlines for forslag samt diverse datoer under Kalender.

7 Bestyrelse Kalender Formand: Trine Grove Nattergalevej 22 - tel trine.grove@gmail.com Næstformand/Kommunikation Peter Nørskov Mørch Fasanvej 11 A - tlf peter.pmj@gmail.com Kasserer - Nye medlemmer: Nattergalevej 15 - tel / aarhusseashop@mail.dk Vej - Kloak - Snerydning: Louis Nilsson Falkevej 16 louis@inano.dk Ulla Møldrup Fasanvej 25 - tel ullamoel@gmail.com Bladet: Steen Borregaard Ørnevej 8 - tel sb@bioplant.dk Januar kvartal 2011 Bestyrelsesmøde jan Deadline for materiale til generalfors. 02. feb Medlemsblad (mat. til generalfors) feb Generalforsamling feb Fastelavnsfest mar Bestyrelsesmøde (konstituering) mar Deadline for materiale til bladet mar April kvartal Medlemsblad (m. kontingentopkrævn.) 22. apr Bestyrelsesmøde (konstituering) apr Frist for indbetaling af kontingent maj Bestyrelsesmøde maj Frist for tilmelding til Bike & Run jun Deadline for materiale til bladet jun Bike & Run jun Bestyrelsesmøde jun Medlemsblad... afl. Juli kvartal Bestyrelsesmøde aug Deadline for materiale til bladet sep Bladet udsendes sep Bestyrelsesmøde (externt) sep Oktober kvartal Skovtur okt Bestyrelsesmøde nov Julehygge nov Deadline for materiale til bladet heruder indkaldelse til generalforsamling nov Bestyrelsesmøde dec Bladet udsendes dec Januar kvartal 2012 Bestyrelsesmøde jan Deadline for materiale til generalfors. 06. feb Fastelavnsfest feb Bladet med materiale til generalfors. udsendes (samt indbydelse til Fastelavnsfest) feb Generalforsamling feb Bestyrelsesmøde (konstituering) mar Webmaster: Trine Grove 1. suppleant: Britta H. Meyer - Svalevej 26 - tlf suppleant: Kjeld Kibsgaard - Nattergalevej 18 7 Revisorer: Svend Asmussen (Blåmejsevej 7) Jan Rasmussen (Vagtelvej 13 B) Revisorsuppleant: Lise Hansen (Nattergalevej 37)

8 8 Frit efter: Gloria Mundi krydderurter

Grundejerforeningen Fuglebakken

Grundejerforeningen Fuglebakken Grundejerforeningen Fuglebakken Medlemsblad nr. 2 - Juni 2010 Kære Medlem Med en helt ny og overvejende ung bestyrelse ændres opfattelsen af mange traditioner sig væsentligt. Et af emnerne er relevansen

Læs mere

Grundejerforeningen Fuglebakken

Grundejerforeningen Fuglebakken Grundejerforeningen Fuglebakken Medlemsblad nr. 3 - Dec. 2010 Kære Medlem Indhold: Fuglebakken GRUNDEJERFORENING Vi undskylder at Oktobers blad ikke kom på gaden, men håber at have fulgt op på manglen

Læs mere

Grundejerforeningen Fuglebakken

Grundejerforeningen Fuglebakken Grundejerforeningen Fuglebakken Medlemsblad nr. 2 - April 2011 Kære Medlem Vi kan med glæde henvise til vor hjemmeside: www.fuglebakkenaarhus.dk, da den nu næsten er fuldt opdateret. Igen i år blev Fastelavnsfesten

Læs mere

Grundejerforeningen Fuglebakken

Grundejerforeningen Fuglebakken Grundejerforeningen Fuglebakken Medlemsblad nr. 3, Maj 2009 Kære Medlem Lokalhistorie er spændende, specielt når det handler om vort kvarter. Derfor vil vi anbefale at investere i Bogen om Fuglebakken,

Læs mere

Grundejerforeningen Fuglebakken

Grundejerforeningen Fuglebakken Grundejerforeningen Fuglebakken nr. 1 - April 2008 Medlemsblad for Grundejerforeningen Kære Medlem Så titter foråret rundt om hjørnet, og bladet må derfor atter en gang puttes i Jeres postkassen. Jeg håber

Læs mere

Fuglebakkens Grundejerforening. Sidste Ordinære Blad. ønskes!

Fuglebakkens Grundejerforening. Sidste Ordinære Blad.  ønskes! Fuglebakkens Grundejerforening Sidste Ordinære Blad E-mail ønskes! Medlemsblad - April 2012 Kære Medlem Fuglebakken GRUNDEJERFORENING Dette er vort sidste ordinære medlemsblad. Det har været hyggeligt

Læs mere

Grundejerforeningen Fuglebakken

Grundejerforeningen Fuglebakken Grundejerforeningen Fuglebakken Medlemsblad nr. 2, April 2009 Kære Medlem Den nye (gamle) bestyrelse byder velkommen til det nye år. Ved konstitueringen efter generalforsamlingen forandredes bestyrelsen

Læs mere

Grundejerforeningen Fuglebakken indkalder til ordinær generalforsamling.

Grundejerforeningen Fuglebakken indkalder til ordinær generalforsamling. Grundejerforeningen Fuglebakken indkalder til ordinær generalforsamling. Den ordinære generalforsamling afholdes mandag d. 18. februar 2013 kl. 18:45 22:00 i foyeren i bygning S på Handelshøjskolen. Program:

Læs mere

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af

Læs mere

Grundejerforeningen Fuglebakken

Grundejerforeningen Fuglebakken Grundejerforeningen Fuglebakken Medlemsblad nr. 1, Jan. 2009 Kære Medlem Hermed det første blad i det nye år. Selv om det er skrevet i 2008 med de referencer vi har til dette år, gør det ikke noget at

Læs mere

Nyhedsbrevet udgives af Grundejerforeningen FUGLEBAKKEN af 1920 * Redaktion: John Hermansen og Lis Jensen *

Nyhedsbrevet udgives af Grundejerforeningen FUGLEBAKKEN af 1920 * Redaktion: John Hermansen og Lis Jensen * #! " # Travetur d. 22. maj 14.00 17.00 1 ,&''$ Foråret er lige om hjørnet, eller det er måske allerede kommet. Det pibler i hvert fald op af jorden med forårsblomster, og musvitterne er mere interesserede

Læs mere

Grundejerforeningen Fuglebakken

Grundejerforeningen Fuglebakken Grundejerforeningen Fuglebakken Medlemsblad nr. 1, Januar2010 Kære Medlem Indlæg fra Handelshøjskolen, NRGi-fiber og et par private grundejere viser, at Fuglebakken er i stadig bevægelse med nye tiltag,

Læs mere

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015.

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. 1. Møde med fest udvalg Rindsholm 2. Tanja Barsel, Anette Ærbo sup. Mail tlf. Rettes på virs, rep. landsbyrådet? 3. Evaluering fællesspisning 4. Status

Læs mere

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 24. februar, 2015, Møllevangsskolen

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 24. februar, 2015, Møllevangsskolen Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 24. februar, 2015, Møllevangsskolen Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af regnskab 2014 4. Indkomne forslag

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Grundejerforeningen Fuglebakken

Grundejerforeningen Fuglebakken Grundejerforeningen Fuglebakken Generalforsamling Særnummer februar 2009 Indkaldelse til Ordinær generalforsamling Den ordinære generalforsamling afholdes d. 25. februar 2009 kl. 19.00 22.00 på Lokalcentret

Læs mere

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold:

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold: NYHEDSBREV Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006 Formanden har ordet Parkeringsproblematikken Travetur Fastelavn Ny hjemmeside Løst og Fast Indhold: Husk den historiske travetur Søndag

Læs mere

Grundejerforeningen Fuglebakken

Grundejerforeningen Fuglebakken Grundejerforeningen Fuglebakken Medlemsblad nr. 2, Okt. 2008 Kære Medlem Det er længe siden sidste blad blev omdelt på Fuglebakken. Jeg håber at I har savnet det. En redaktørs mareridt er tit at finde

Læs mere

Ordinær Generalforsamling for Grundejerforeningen Fuglebakken den 24. Oktober 2007 - klokken 19.00-21.00 på Lokalcenter Fuglebakken

Ordinær Generalforsamling for Grundejerforeningen Fuglebakken den 24. Oktober 2007 - klokken 19.00-21.00 på Lokalcenter Fuglebakken Ordinær Generalforsamling for Grundejerforeningen Fuglebakken den 24. Oktober 2007 - klokken 19.00-21.00 på Lokalcenter Fuglebakken Tilmelding til Generalforsamlingen til: John Hermansen, Fuglesangs Alle

Læs mere

Grundejerforeningen Fuglebakken. Grundejerforeningen Fuglebakken. Medlemsblad nr. 4, Okt. 2009. Medlemsblad nr. 2, Okto-

Grundejerforeningen Fuglebakken. Grundejerforeningen Fuglebakken. Medlemsblad nr. 4, Okt. 2009. Medlemsblad nr. 2, Okto- Grundejerforeningen Fuglebakken Grundejerforeningen Fuglebakken Medlemsblad nr. 4, Okt. 2009 Medlemsblad nr. 2, Okto- Kære Medlem Til dette sensommernummer af bladet har vi måttet udvide med hele 4 sider.

Læs mere

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Regnskab for perioden fra 14. december 2012 til 31. december 2013 1. regnskabsår Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 3 Formandens beretning... 4 Bestyrelsens

Læs mere

Revideret 9.November 2018

Revideret 9.November 2018 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 20 September 2006. Indhold:

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 20 September 2006. Indhold: NYHEDSBREV Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 20 September 2006 Indhold: Indkaldelse til ordinær Generalforsamling Formanden har ordet Løst og Fast NRGi Arrangementer Pæretræer på Fuglebakken

Læs mere

Formandens beretning

Formandens beretning Hvordan organiserede vi arbejdet? Efter generalforsamlingen i 2001 afholdt vi det konstituerende bestyrelsesmøde, og posterne blev fordelt, som det fremgår af nyhedsbrevet årgang 4 nr.7 fra december 2001.

Læs mere

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 20. februar 2017, Møllevangsskolens festsal

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 20. februar 2017, Møllevangsskolens festsal Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 20. februar 2017, Møllevangsskolens festsal Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

L2 | Odder - Mårslet - Aarhus - Universitetshospitalet - Lisbjerg - Lystrup | Gyldig 12~August~2019 | Aarhus Letbane

L2 | Odder - Mårslet - Aarhus - Universitetshospitalet - Lisbjerg - Lystrup | Gyldig 12~August~2019 | Aarhus Letbane - - Aarhus - Universitetshospitalet - Lisbjerg - Hverdage, ikke 24/12, 31/12 og 5/6 4.33 4.35 4.36 4.38 4.40 4.41 4.42 4.44 4.46 4.47 4.50 4.52 4.53 4.54 4.56 4.57 4.59 5.01 5.04 4.49 4.51 4.52 4.54 4.56

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 25. februar 2019, Møllevangsskolens festsal

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 25. februar 2019, Møllevangsskolens festsal Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Mandag den 25. februar 2019, Møllevangsskolens festsal Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Generalforsamlingen 2004 var igen en god oplevelse. Det er der mange grunde til. Jeg vil prøve at nævne nogle stykker her.

Generalforsamlingen 2004 var igen en god oplevelse. Det er der mange grunde til. Jeg vil prøve at nævne nogle stykker her. !" %& & #$%&' ()**+! " " # $, -. /0 Nyhedsbrevet udgives af Grundejerforeningen FUGLEBAKKEN af 1920 * Redaktion: John Hermansen og Lis Jensen * Ansvarshavende: John Hermansen- email: jaka@stofanet.dk,

Læs mere

Revideret 12.oktober 2016

Revideret 12.oktober 2016 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Grundejerforeningen Fuglebakken

Grundejerforeningen Fuglebakken Grundejerforeningen Fuglebakken Generalforsamling Særnummer februar 2011 Generalforsamling 2011 Den ordinære generalforsamling afholdes d. 21. februar 2011 kl. 19.00 22.00 på Lokalcentret Fuglebakken.

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges. Møde i haveudvalget. Sådan kommer du i Olfert:

Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges. Møde i haveudvalget. Sådan kommer du i Olfert: Side 10 Side 1 Odder Lille Friskoles forældreblad side 3 side 4-5 side 5 side 6-7 side 8 side 9 side 10 Sådan kommer du i Olfert: Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges Galathea 3

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter September 2017 "Madam Blå" danser "Boogie-Woogie" med børn og forældre Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

U H R E V I N D M Ø L L E L A U G I/S

U H R E V I N D M Ø L L E L A U G I/S ORIENTERINGSBREV NR. 13, MARTS 2013 ORDINÆRT INTERESSENTSKABSMØDE Der indkaldes hermed til ordinært interessentskabsmøde, der holdes på Uhre Kro mandag den 25. marts 2013, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 AKTIVITETSOVERSIGT 2014 Lørdag den 6. december Julebanko 2015 Lørdag den 10. januar Nytårsfest Tirsdag den 13. januar Politi-aften Lørdag den 7. februar Fødselsdagsfest

Læs mere

Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 19. januar 2011.

Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 19. januar 2011. 1 Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 19. januar 2011. 1) Sidste referat 2) Fastelavn 3) Generalforsamling 2011 4) Kontingenter 5) Nyanlagt sø 6) Boldbane 7) Gennemskæring af

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD   Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD www.holmegaard-gf.dk Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 Hermed indkaldes til ordinær Generalforsamling Tirsdag den 6. november 2018 kl. 19.00 22.00 i mødesalen på

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 21 December 2006. Indhold: Referat fra generalforsamlingen 2006

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 21 December 2006. Indhold: Referat fra generalforsamlingen 2006 NYHEDSBREV Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 21 December 2006 Indhold: Bestyrelsens konstituering Formanden har ordet Referat fra generalforsamlingen 2006 Opgavefordeling i bestyrelsen Årskalender

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012 KNUDEN august 2012 KNUDEN August 2012 1 Sikken en grisefest! Sommerferien og Spejdernes Lejr er nu veloverstået og Broager Drenge trækker igen i arbejdstøjet klar til en spændende efterårssæson. Grisefesten

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 H-D Journalen er medlemsmagasin for medlemmerne af Harley- Davidson Club of Denmark. Klubben består af ca. 6.400 medlemmer

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. juni 2015 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. juni 2015 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken. Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. juni 2015 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2011 hos Signe, ÅV 10 A

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2011 hos Signe, ÅV 10 A Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2011 hos Signe, ÅV 10 A 1. Afbud Nicoline Varberg, suppleant 2. Godkendelse af dagsordenen Dagsorden blev godkendt. 3. Godkendelse af referat fra forrige møde

Læs mere

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bfbakken.com Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Grundejerforeningen PLANTAGEN Bestyrelsens beretning for året 2017

Grundejerforeningen PLANTAGEN   Bestyrelsens beretning for året 2017 Ordinær generalforsamling i Plantagen i Stensballe Hallen Til stede: Bestyrelsen samt nr 1. Onsdag den 21. marts 2018 kl. 17,00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Grundejerforeningen Fuglebakken indkalder til ordinær generalforsamling.

Grundejerforeningen Fuglebakken indkalder til ordinær generalforsamling. Grundejerforeningen Fuglebakken indkalder til ordinær generalforsamling. Mandag d. 26. februar 2018 kl. 18:30-20:00 i festsalen på Møllevangsskolen (Møllevangs Allé 20, 8210 Aarhus V.). Program: 18:15

Læs mere

Grundejerforeningen Fuglebakken indkalder til ordinær generalforsamling.

Grundejerforeningen Fuglebakken indkalder til ordinær generalforsamling. Grundejerforeningen Fuglebakken indkalder til ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 24. februar 2014 kl. 19:00-22:00 i festsalen på Møllevangsskolen (Møllevangs Allé 20, 8210 Aarhus V.). Program: 18:45

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

MARINETELEGRAFEN. Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL

MARINETELEGRAFEN. Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL MARINETELEGRAFEN Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL Nr. 28 2009 Opråberen!!! Har du fået overrakt dit medlemsemblem? Vi har stadigvæk nogen medlemsemblemer liggende, som det

Læs mere

Grundejerforeningen Ørnebjerg

Grundejerforeningen Ørnebjerg Grundejerforeningen Ørnebjerg Indkaldelse til ordinær Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2018 i Kantinen på Toftehøjskolen, Frederiksborgvej 4 Kl. 19.30: 1. Valg af Dirigent. Generalforsamling starter.

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan.

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan. Grundejerforeningen Frydenstrand i Hvidovre kommune Giro: 80187122 (bestyrelsens adresser findes på hjemmesiden) Alkestien, Avedøre Enghavevej, Frihedslyst alle, Frihedsvej, Frydenstrands alle, Gl. Køge

Læs mere

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt:

Dagsorden BESTYRELSESMØDE. Sted: Værløse Dato: 12. april 2014. Steen, Lars, Anette, Ulla. Deltagere: Ikke mødt: BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12. april 2014 Deltagere: Steen, Lars, Anette, Ulla Ikke mødt: Afbud: Referent: Uffe Ulla Dagsorden 1.0 Valg af referent... 2 2.0 Kommentarer til sidste referat... 2

Læs mere

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671 Ormslevs Borgerforenings Nyhedsbrev April 2012 1. Konstituering af ny bestyrelse 2. Nyhedsbrev 3. Den nye hjemmeside 4. Aktiviteter i nær fremtid 5. Aktiviteter - nye 6. Offentlig trafik Re 1: Konstituering

Læs mere

indkalder hermed til ordinær generalforsamling

indkalder hermed til ordinær generalforsamling indkalder hermed til ordinær generalforsamling 12. Husk Grundejerforeningen har en hjemmeside med mange relevante oplysninger: www.bredballe-villapark.dk Onsdag d. 13. marts 2013 kl. 19.30 i Sognegården

Læs mere

Ørenlyd. Indhold : Grundejerforeningen Øresundsparken informerer Nr. 143 20 årgang 16. maj 2010

Ørenlyd. Indhold : Grundejerforeningen Øresundsparken informerer Nr. 143 20 årgang 16. maj 2010 Ørenlyd Grundejerforeningen Øresundsparken informerer Nr. 143 20 årgang 16. maj 2010 Indhold : Den nye bestyrelse se også bagsiden af Ørenlyd Side 1 Vedtægtsændringer Afstemning Side 1 Udvalg Side 2 Fodboldmål

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar Afdelingsformand Lissi Lund er kommet i julestemning, og her fotograferet med den flotte juledekoration, der er i receptionen i afdelingshuset på Bataljonsvej i Næstved 19. årgang, december 2018, nr. 6

Læs mere

MØDE DEN.: 27. maj 2013, kl. 19.00 21.00 hos Suna Svend Ole Mikkelsen. AFBUD FRA.: Trine Jakobsen Christina Wedel

MØDE DEN.: 27. maj 2013, kl. 19.00 21.00 hos Suna Svend Ole Mikkelsen. AFBUD FRA.: Trine Jakobsen Christina Wedel DAGSORDEN.: SIDE 1 AF 2 1. GODKENDELSE AF REFERAT DEN 4. april 2013 GODKENDELSE AF REFERAT, FORGÅENDE MØDE 2. SANKT HANS DEN 23. JUNI HVEM GØR HVAD FLYVERS 3. NY REGNSKABSMAND / KVINDE HELLE JENSEN & RASMUS

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Ford V8 Nyt. Nr. 23 september 2012

Ford V8 Nyt. Nr. 23 september 2012 Kære Medlemmer i Dansk Ford V8 Klub. Som de fleste af jer sikkert har erfaret, så er klubbladet udeblevet. Dette skyldes at vores formand og redaktør, Hans Pedersen har valgt at trække sig helt ud af klubben

Læs mere

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. april 2014 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. april 2014 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken. Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 2. april 2014 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emne Ordinært

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde - kladde

Referat af bestyrelsesmøde - kladde Referat af bestyrelsesmøde - kladde Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag 21. januar 2014, kl. 19 Sted Frede Kjær, Møllestykket 16 Deltagere: Jan Magleby (Formand) Frede Kjær Hanne Gleitze, (Kasserer) Torben Toldam-Andersen

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 22. oktober 2018 Til stede: Lystgårdsparken 1, 9, 10, 13, 16, 18, 20, 21, 22, 23, 30, 32, 33, 36, 38 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt

Læs mere

Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget.

Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget. Viborg, 1. juli 2009 Medlemsinfo fra den nye bestyrelse. Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget. 1: Ekstraordinær generalforsamling: Ekstraordinær

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JANUAR 2013 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Forslag til vedtægtsændringer side 6 Formanden har ordet side 7 Gravreparation / ny grav side 8 Gravreparation/ny

Læs mere

Torsdagsbrev den 30. april 2015

Torsdagsbrev den 30. april 2015 Torsdagsbrev den 30. april 2015 Tak for en fin forårskoncert til alle deltagende! Det blev en meget dejlig aften med mange optrædende og stort, opbakkende publikum. Jeg bringer her nogle af Heinos billeder,

Læs mere

Nr. 88 November 2001

Nr. 88 November 2001 Nr. 88 November 2001 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe Kan det virkelig passe, at der ikke skal serveres mad til næste forestilling???? Der er ikke tilmeldt nogle hjælpere. Er det en

Læs mere

Grundejerforeningen Fuglebakken indkalder til ordinær generalforsamling.

Grundejerforeningen Fuglebakken indkalder til ordinær generalforsamling. Grundejerforeningen Fuglebakken indkalder til ordinær generalforsamling. Mandag d. 24. februar 2014 kl. 19:00-22:00 i festsalen på Møllevangsskolen (Møllevangs Allé 20, 8210 Aarhus V.). Program: 18:45

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Hulvejens Grundejerforening indbyder hermed til ordinær generalforsamling og spisning på: Shell Motel, Støvring Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Bestyrelsen har i år valgt at vi, inden selve generalforsamlingen,

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Grundejerforeningen Februar 2019 Farum Nord-Øst ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN KL I LYNGHOLMKOLENS KANTINE

Grundejerforeningen Februar 2019 Farum Nord-Øst   ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN KL I LYNGHOLMKOLENS KANTINE Grundejerforeningen Februar 2019 Farum Nord-Øst www.farumnordost.dk ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 19.3.2019 KL. 19.30 I LYNGHOLMKOLENS KANTINE Dagsordenen er følgende i henhold til vedtægterne: 1. Valg

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype)

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12.03.2014 Deltagere: Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) Ikke mødt: Afbud: Referent: Ulla Dagsorden Valg af referent... 2 Mikkel Gundersen har valgt at gå

Læs mere