Referat af ordinær generalforsamling den Ubberud Idrætsforening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af ordinær generalforsamling den Ubberud Idrætsforening"

Transkript

1 Referat af ordinær generalforsamling den Ubberud Idrætsforening Ove Nellemann Larsen blev valgt som dirigent. Hovedformandens beretning: En lille medlems tilbagegang skal ikke ødelægge et ellers godt år for vores forening var året, hvor vi ville sætte fokus på 2 områder, volleyball og badminton. Volleyball blev prioriteret højest, da der allerede var trænere til rådighed, og via et godt stykke arbejde fra afdelingen, er der nu kommet flere spillere til. Håber fremgangen vil fortsætte, så vi på sigt kan stille hold i flere årgange. På badminton siden var det noget mere besværligt at skaffe nye spillere. Der var ingen trænere til eventuelt nye spillere, og da mange af træningstiderene allerede var brugt af motionsspillerne, har vi skudt fjerbolden til hjørne. Vi har nu indledt et samarbejde med Pårup, Korup og Ubberud skole, og med TPI og KIF omkring uddannelse af trænere også kaldet (træner spiren) i forskellige idrætsgrene. Et akademi, hvor eleverne fra 7-9 klassetrin fra de forskellige skoler, får muligheden for at vælge en idrætsgren, hvor de kan dygtiggøre sig. Et projekt, som starter op i efteråret med en masse teori på de respektive skoler, efterfulgt af en praktisk del. Og det er så her, at vi træder ind med hjælpetrænere, der selvfølgelig har fået udleveret materiale, som skal hjælpe eleverne med at få denne træneruddannelse. Der er nedsat et udvalg, der vil søge tilskud til projektet gennem kommunen og fonde. Projektet skal i første omgang køre i 3 år med mulighed for at flere skoler og idrætsforeninger i distriktet bliver koblet på, og forhåbentlig vil det danne grobund for en ny måde for klubberne at få skaffet dygtige, bedre og flere unge trænere til klubberne. Projektet har kørt i Morud, hvor man har fået 8-10 gode, unge nye trænere til klubben. Jeg ser det som et rigtig godt initiativ, et spændende projekt med masser af muligheder og udfordringer, og som først og fremmest vil give både eleverne, men også os klubber, nogle nye og gode kompetencer og udviklingsmuligheder. Alt dette er styret af DGI i samarbejde med skolerne.

2 Så er der selvfølgelig det med økonomien, og der er lagt op til at skoler og idrætsforeningerne deles om udgiften til DGI, hvilket vil sige kr til hver. Når vi sammenligner dette beløb med, hvad det ellers koster at sende folk på kursus, så er dette ikke alene billigt, men samtidig også en rigtig god investering. UKB: Vi har haft nogle gode og konstruktive møder med halbestyrelsen, og har nu fået muligheden for at få de forskellige afdelingers aktiviteter og nyheder med i det omdelte blad, som pt. bliver uddelt primo januar og august måned. Et, blandt mange punkter vi har diskuteret, var en evt. forlængelse af den udvidede TVlicenspakke, som hovedsageligt er en udvidet fodboldpakke. En ekstra udgift på kr for fodboldafdelingen årligt. Fodboldafdelingen, hallen og forretningsudvalget er derfor blevet enige om at den udvidede licenspakke fravælges. UIF og UKB deler ligeligt den årlige afgift til licens og TV-abonnementet. Endvidere diskuterer vi mulighederne for øget aktivitet i både halregi og idrætsforeningen, og skulle der være nogen her i lokalet eller nogen, der kender andre, der kunne tænke sig at indgå i halbestyrelsen, eller har nogle gode ideer, skal jeg sige fra hallens bestyrelse, at I er særdeles velkomne. Jeg synes vi er kommet godt i gang og håber, at det vil ende med nogle gode og synlige resultater, som vil gavne idrætslivet og lokalsamfundet her i Ubberud. Jeg vil lige nævne nogle af de ting, som sker i UKB: Møder, fredagsjazz, vin- og portvins smagning, udstillinger, foredrag, bankospil, koncerter, fællesspisninger, selskaber og fester. Aktiviteter, som tidligere lå ovre i forsamlingshuset er nu, som noget helt naturligt, overgået her til UKB. s lokaler I december 2016 havde vi igen inviteret til julekomsammen for æresmedlemmer, sølvnåle og hovedbestyrelsesmedlemmer. Igen mødte rigtig mange op, og vi havde en hyggelig aften, hvor rigtig mange fik snakket og udvekslet anekdoter. En begivenhed, som skal fastholdes. Oktoberfesten var igen en stor succes, hvor endnu flere festklædte og glade mennesker, fra nær og fjern, var kommet for at få en hyggelig aften. SIKO, DIF & DGI: Forretningsudvalgets samarbejde med SIKO, DIF er begrænset til modtagelse af diverse informationer, men spændende bliver det med det nye projekt omkring trænerspiren med DGI.

3 Odense Kommune: Vi har en rigtig god dialog og samarbejde med kommunen i forbindelse med lån af lokaler og anlæg samt ansøgningsskemaer i forbindelse med aktivitetstilskud og tilskud til lokaler. Forretningsudvalg og hovedbestyrelse: Der bliver holdt møder i hovedbestyrelsen hvert kvartal med rigtig pænt fremmøde og forretningsudvalget mødes efter behov. Til sidst vil jeg godt takke alle ledere, trænere, sponsorer og alle jer andre, der yder et kæmpe stykke arbejde i klubben. Traditionen tro bedes forsamlingen udbringe et leve for Ubberud Idrætsforening. Hermed overdrager jeg forretningsudvalgets årsberetning til godkendelse. På forretningsudvalgets vegne: formand Michael Moresco Badminton afdelingen. På motion siden går det rigtigt godt, vi har næsten lejet alle baner ud til motion i år (2 ledige). Så vi må sige der er ok. Vi har 110 motionsspillere en fremgang på 15 spillere. Ungdom. Her har vi ikke nogle. En stor tak til Sanne for at ordne vores kontingenter. Super fedt. Tak til Ubberud Kultur & Bevægelseshus for en flot jule afslutning, + tak for at Addie gider lave mad til vores motionspiller mandag. Tak til badmintonbestyrelsen og hoved bestyrelsen for året som er gået. Badminton afd. Finn Lundahl.

4 Fodbold afdelingen Stor tak til alle som har været involveret i UIF fodboldafdeling og som har lagt deres kræfter og tid i foreningens arbejde - eller på andet måde støttet vores forening. - medlemmer - trænere - ledere - bestyrelsesmedlemmer - aktivitetsudvalg - dommere - forældre - sponsorerer - Pensionistholdet - Ubberud kultur og bevægelseshus v/addie GENERELT I 2016 har vi haft en fremgang. Vi er ved udgangen af efteråret 2015 i alt 243 medlemmer, 138 seniorer og 105 ungdom. Sammenholdt til 2015 havde vi 243 spiller og spillere. Det kan hermed konstateres at det gennemsnitlige medlemstal er rimeligt konstant. Der er uddelt sølvnål til Lars Breum samt Steen Kjeldsen mens Stefan Hansen og John Hansen har fået 5 års nåle. UNGDOM Piger U9-U11: Finn og Mie har stået for spillerene i U9-U11. Vi har nogle rigtigt gode spillere på disse årgange nogle af de bedste på Fyn. U14: Julie overtog holdet efteråret startede hårdt, da flere piger valgte at søge nye græsgange for at spille på et højere niveau. Julie stod i foråret 2015 med et hold med få spillere. Men på trods at dette er det lykkedes Julie at få sammensat et hold der efter et svært forår formåede at ende som nr. 4 af 8 hold i U13A-rækken.

5 Drenge U5/U6/U7/U8/U9: Kasper og Carsten: Rigtig mange spillere at holde styr på. U10: Holdet trænes af Frank. Holdet har deltaget i mange stævner hen over både forår og efterår. U11: Desværre har holdet været i opløsning. Efter et forår (Frank har hjulpet og trænet dem) uden træner lykkedes det at finde en til efterårs sæsonen. Det var dog en ren katastrofe og Frank har i løbet af efteråret forsøgt at støtte op omkring holdet. Der er 3-6 spillere tilbage som vi forventer at kunne tilbyde et hold samarbejde med Korup. Resterne af holdet vil træne med Korup hen over vinteren så må vi se hvad status er i foråret. U14: Holdet er sammensat af U13 og U14 spillere med overvægt på U13. Holdte har igennem hele sæsonen været trænet af Jon, Peter og Lars. Holdet har spillet 11 mands og det har til tider været svært at stille med nok spillere I lighed med U11 har vi en del udfordringer fremadrette med dette hold, da en del spillerne ønsker at spille på et alderstilsvarende niveau. Vi er i gang med at indlede et samarbejde med Korup på dette hold også. Holdet endte midt i B-rækken. U16: Vi har stillet 2 hold. Holdene er sammensat af spillere fra både Korup og Ubberud. Efter en ihærdig indsats af Carsten lykkedes det i foråret at få et holdsamarbejde op at stå. Det har kørt hele sæsonen Der er dog kun 4-5 Ubberud spillere tilbage på holdene som begge endte som nr. 2 i henholdsvis A og B rækken. A-række holdet skal fra 2016 spille i mesterrækken. Begge hold deltog i Limone cup her i efteråret. U17: Som følge af at en del spillere ikke ønskede at deltage i samarbejde med Korup, havde vi mulighed for at stille et U17 8 mands hold. Hans Andersen har haft ansvaret og i en række bestående af 5 hold lykkedes det at blive en suveræn vinder. Vi har haft 4 spillere med til Øens Hold træning samt besøg af 2 OB spillere. Grundet Ubberud IF 70 års jubilæum ansøges om en sommerkamp mod OB s superligahold. Tildeling vil typisk ske i december. FS Nord samarbejdet er jeg meget usikker på. Vi står stadigvæk registreret på Næsbys hjemmeside. Vi har forsøgt at kontakte Næsby. Tror FS Nord samarbejdet er dødt. SENIOR Dame senior Startede i foråret 2016 i Vest divisionen. Som tidligere blev det svært og vi må indse at springet fra Fyens bedste række til vest divisionen er stort og en ½ sæson giver ikke den store mening, da sæsonen mere eller mindre er ovre før spillerene har nået at vende sig til tempo mm. Efteråret tilbage i Albani serien gav en flot 4 plads, hvilket faktisk er imponerende med skader, manglende

6 fremmøde til træning mm. Generelt står damefodbold på Fyn i en situation, hvor det er svært at tiltrække nye spillere og hold melder afbud til kampe. Der ligger store opgaver for dame fodbolden på Fyn hvis den skal udvikles. Jeg frygter at den nye satsning med Odense Q desværre er med til at udvande de mindre klubber og deres muligheder for at kunne stille med hold på et fornuftigt niveau. Addie Lundahl har i som tidligere haft et 7 mands seniorhold. Dette består af ældre spillere suppleret med unge/yngre spillere fra dame senior 1. Ligeledes er der startet nyt dame senior op i efteråret, primært unge spillere som for en dels vedkommende er opvokset i Ubberud eller omegn. Herre senior Hold 1: Lå godt til i Serie 1 fra efteråret Men hen over foråret blev forspringet mindre og der skulle hjælp til i sidste kamp fra Middelfat for at sikre oprykning. Efteråret har holdet spillet i Albani serien og ligger på en 13 plads. Det specielle ved denne sæson er, at der med stor sandsynlighed er 6 nedrykkere. Holdet har i efteråret fået ny holdleder efter at Kurt valgte at stoppe efter mange år på posten. Ligeledes er Dennis Andersen tilknyttet som hjælpetræner. Hold 2: Endte foråret i nedre halvdel af serie 2 og undgik nedrykning til serie 3. Efter 1 halvsæson her i efteråret ligger holdet under stregen. 2 holdet trænes af Frank Andersen. For at kunne skabe en jævn overgang mellem 1 og 2 holdet er det vigtigt at der arrangeres fælles træning, hvor vi også her i efteråret har oplevet at der kun har været 2-8 spillere til træning. Hold 3: Holdet har spillet med i serie 3 og skal ud i nedrykningsspil her i foråret. Mike har ansvaret for holdet som primært består af unge spillere. Holdet har brug for opbakning da mange (ligesom) de fleste spillere i Ubberud ikke bor i nærområdet. Vi vil iværksætte initiativer til at holde disse spillere i klubben. Hold 4: God sæson hvor holdet spillede med i toppen af serie 3. Er i oprykningsspil i foråret 2017 (lukket hold). Hold 5: Nystartet hold i efteråret Klarede sig godt i serie 4. Består af primært unge spillere som i lighed med det nye dame hold har eller har haft tilknytning til Ubberud. Overblik efterår dame senior Fynsserien 2.dame senior Serie B 7:7 2.dame senior Serie C 7:7 U14-piger U11-piger U9/U10-piger 1.herre senior A-rækken Stævne Stævne Albani serien

7 2.herre senior Serie 2 3.herre senior Serie 3 4.herre senior Serie 3 5.herre senior Serie 4 U11-drenge U10-drenge U8/U9-drenge U7 drenge A-rækken Stævne Stævne Stævne VETERANER Vi har igen i 2016 kunne mønstre 2 hold. Begge hold har klaret sig tilfredsstillende. Veteraner nr. 3 og super veteraner nr. 2. Vi vil dog opfordre folk til at støtte op omkring disse hold, da spillerne på disse hold er en del af klublivet i og omkring Ubberud. BANER/FACILITETER Vedligeholdelsen og driften af vores baner har kørt godt i Vi har fået ny op kridter Jørgen Madsen. Vi har gjort brug af kommunens elektroniske op kridter på vores 2 11 mands baner samt fået sat hjørner (børster) i 5 mands banerne. Vi fik boldrum færdigt i foråret og takket være mange hjælpere fik vi indrettet dette til sæsonstart. Banderne omkring bane 1 er blevet renoveret, samt nye sponsorer er kommet til. Ligeledes er der kommet nyt hegn omkring bane 1 samt bokse er malet. Omklædning ved stenmelsbanen er renoveret. Tak til bla. John Marker som har koordinerede omkring dette Vi har lanceret ny hjemmeside i OB- Kamp ca tilskuere og resultat ca Banko ikke synligt nok resultat ca Oktoberfest rekorddeltagerantal ca. 230 spisende resultat ca KÆMPE TAK TIL ALLE SOM DELTAGER I PLÆNLÆGNING OG AFHOLDELSE AF ARRANGEMENTER

8 ØKONOMI Lover positivt resultat for 2016 Øget sponsorindtægter Arrangementer Ændring opkrævningssystem for at lette administrationen med opkrævning af kontingent Opfordring til at der er endnu flere som vil hjælpe med arbejdet i klubben. Fodboldbestyrelsen, UIF Indendørs Bestyrelse har bestået af John Marker og jeg selv Anders Brink. Opstart var i år omkring den 1. oktober. Vi slutter officielt den 31. marts, og det virker til at mange af holdene fortsætter. De sidste 14 dage bliver dog uden bander. Vi var igen heldige at så mange af vores trænere fra udendørs fodbold ønskede at forsætte indendørs. Vi har dog også fået hjælp fra helt nye ansigter gennem vinteren. Uden jer var det ej muligt at have en afdeling som indendørs. Stævner har der ikke været afholdt i år. Vi prøver i den nye sæson og se og det kan lykkes at få noget op at stå igen. Det giver en god indtægt til driften i afdelingen. Vi har i år givet et tilskud på kr. 250,- pr. kontingent betalende spiller. Nogle hold har været meget ude og spille, mens andre noget mindre. Vi mangler nu kun at afholde trænermøde og få afregnet honorar, så går vi på ferie. Der skal vælges ny bestyrelse senere og vi håber på at nogen vil give et nap med i den kommende sæson. Medlemsmæssigt ligger vi lige omkring de 110 ungdomsspillere. Vores unge drenge på år, har fået en tid igen fredag aften, så de er kommet tilbage til klubben her til vinter. Vi har startet et lukket seniorhold op igen, og de har også fået rørt sig lidt. Ligeledes har vi givet hal tid til vores unge damesenior, men der var vist ikke det store tilløbsstykke. Vores tilbud om hyggebold lørdag og dame-senior bold, har ikke været det helt store tilløbsstykke. Til sidst en tak til vores bandeteam også kendt under pensionistservice, og Bente som har sørget for at de har fået delt dage ud.. Også en stor tak til alle vores trænere, hjælpere og de mange forældre der har kørt til stævner. På bestyrelsens vegne Anders Brink

9 Gymnastik Sæson 16/17 skulle have været et år, hvor vi gerne skulle have lært lidt, fra året før, men 2 år er ikke ens. Vi var klar med hold, trænere og nye tiltag, men tilmeldingen til holdene, har desværre ikke været god i år. Vi har i år følgende 6 hold: Forældre barn med 7 deltagere Puslinge med 31 deltagere Mixhold med 11 deltagere Funktionel træning med 11 deltagere Mave ryg med 10 deltagere Callanetics med 31 deltagere I alt aktive 101 medlemmer. Et fald på 43 medlemmer, som vi desværre ikke helt forstår, men vi spænder bredt, med den yngste på 2 år og den ældste på 82 år. Forældre barn har trænet i Gymnastiksalen, det har kørt fornuftigt, det har været et meget lille hold i år men de har hygget sig. Puslinge har kørt rigtig godt, det er et hold med mange aktive og til tider trætte børn. Mixholdet har desværre ikke kunne trække så mange i år, men dem der har været der har givet den gas. Funktionel træning er et nyt hold, det har kørt ok. Vi har prøvet lidt nyt hvor deltagerne betaler pr gang og det ser rimmeligt fornuftigt ud. Callanetics har kørt som det skulle, de ældre damer har det bedst, hvis de kan passe sig selv uden for mange ændringer. Mange af vores hold, har desværre ikke kunne trække, så mange deltagere i år, vi vil i den kommende sæson blive mere synlige på hjemmeside og facebook. Gymnastikopvisning holder vi den 25/3 kl 10. vi har desværre kun 2 hold med i år, men opvisning det skal vi have. Vi vil gerne takke alle instruktørerne for deres indsats i sæsonen de har gjort det godt i år. Formand for gymnastikafdelingen Asger Petersen

10 Volleyball afdelingen Ungdom: Ved sæsonens start var der 4 piger, der gerne ville fortsætte med at spille volleyball. Erwin var frisk på at fortsætte. Vi lavede et skolestævne i samarbejde med en konsulent fra kredsen. Hun sørgede for arrangementet og vi bidrog med en seniorspiller, der bistod hende på dagen. Tak til Birgitte. Stævnet gav 19 nye spillere! Det betyder, at der godt kunne bruges nogle ekstra personer til at hjælpe. Dog er forældrene rigtig flinke til at hjælpe ved stævner med mere. Børnene har deltaget i flere stævner med flotte resultater til følge. Sidst i april deltager DU 14 i DM i Ishøj. Sidst i marts deltager 18 spillere og 5 voksne i weekendstævne i Ishøj. Midt i sæsonen dukkede der 13 nye spillere op, det er 17 til 19 årige drenge og piger, der tidligere har spillet i klubben. De har spillet tirsdag samtidig med trim, men vi håber de kan indlemmes i seniortruppene. Trim: Der er uændret ca. 12 til 14 spillere, der træner hver tirsdag. Der har været den sædvanlige deltagelse i stævner, med jævne resultater til følge. Sidst år måtte festen efter det traditionelle Uofficielle fynsmesterskab aflyses, og lige nu afventer vi om der er tilmeldinger til dette års stævne. Senior: Både dame og herre senior har spillet i stævneform før jul. Begge hold kvalificerede sig til Danmarksserien her efter jul. Begge hold kunne komme i betragtning til oprykning til 2. division. Damerne har meldt fra, da der ikke er nok der vil bruge den tid der skal til. Herrerne derimod har afholdt spillermøde før jul, hvor aftalen blev, at man ville spille for at rykke op. Det lykkedes så i weekenden, så nu er Ubberud volley igen med i Divisions sammenhæng. Både damer og herre består af en blanding af unge spillere og meget erfarne/ ældre spillere. En kombination der tilsyneladende fungerer godt.

11 Jeg tænker det er lidt spændende hvad fremtiden bringer, jeg tror der er flere der gerne vil deltage på det niveau vi kan tilbyde. Til slut vil jeg takke trænere, tovholdere på forskellige opgaver og bestyrelsen for deres indsats i år. Og, tak til forretningsudvalg og hovedbestyrelse for et godt samarbejde. Inge Hansen Formand Pétanque-afdelingen Sæson start som sædvanlig udendørs 1. tirsdag i april. Vi havde dog spillet indendørs petanque i vinter sæsonen fra januar til og med marts. Midt i maj fik vi endelig anlagt baner, efter at have spillet ca.1 måneds tid på åben bane. Sct. Hans aften foregik som sædvanlig meget traditionelt, med medbragt mad til grillen Helge var grillmester. Der var de sædvanlig div. spil, hvor vi bl.a. fandt "Årets heks og trold som blev Monika og Jørgen. De blev fotograferet og hænger nu i klubhuset, indtil næste års heks og trold bliver udnævnt. Aftenen blev sluttet af med bål og sang. En dejlig aften, hvor vejret var med os. Klubmesterskab 2016 og sæson afslutning. Vi mødtes til morgenkaffen og en lille en til ganen. Spillede 3 spil før frokost og 2 spil bagefter for at få afgørelsen. Medaljerne gik til Nr. 1 Finn, Nr. 2 Ulla, Nr. 3 Margit. Bagefter velfortjent kaffe og kage med gruppefoto af vinderne. Julefrokosten blev afholdt UIF s klubhus. Vi var 20 deltagere, hvilket er flot i forhold til vores medlemstal på 20. Vi fik stor hjælp af Svend og Hans kammerat Kaj til lån og afhentning af borde og stole, en stor tak til dem. Monika den geniale ide, at vi skulle aktiveres efter julefrokosten, så vi spillede indendørs petanque. Spillerne blev fundet ved lodtrækning. Der blev 2 hold, de der fik en nitte, var heppe- og øv kor. Vi spillede i 1½ time, og var en stor succes, fordi vi fik rørt os lidt oven på maden. Finn Rasmussen og Leif Pedersen vandt. Det er desværre ikke lykkedes os at erhverve flere medlemmer i det forløbne år. Vi har prøvet med at uddele foldere f.eks. til bagagerums marked, mund til mund metode, på hjemmeside men udeheld. Vi har dog ikke mistet modet og forsøger med bl.a. foldere igen i år. Selv om klubbens antal er lille i forhold til så mange andre klubber, er vores medlemmer meget trofaste og ngagerede, også selv om sygdom stadig præger os. Margit Kristensen, formand. Regnskabet blev fremlagt af John Marker, der var ingen spørgsmål.

12 Michael Moresco blev genvalgt til forretningsudvalget. Carsten Rasmussen blev genvalgt som suppleant til forretningsudvalget. Som revisorer blev valgt Carsten Bahr og Ulla Vølund. Tonni Jensen blev valgt som revisor suppleant. Michael Moresco sluttede generalforsamlingen med at takke alle, som gør et stort stykke arbejde, for klubben. Forretningsudvalget

Det har været taget op på hovedbestyrelsesmøde, og vi vil selvfølgelig følge op på det og arbejde videre med disse i det nye år.

Det har været taget op på hovedbestyrelsesmøde, og vi vil selvfølgelig følge op på det og arbejde videre med disse i det nye år. Referat af ordinær generalforsamling den 04-04-18 Ove Nellemann Larsen blev valgt som dirigent. Hovedformandens beretning: 2017 har været et godt år for vores forening. Medlemstallet har stabiliseret sig

Læs mere

Gymnastik Ubberud Skole Ubberud Hallen Fodbold Ubberud 3 baner Ravnebjerg - 1 bane. Volleyball Ubberud Hallen Korup Kultur og Idrætscenter

Gymnastik Ubberud Skole Ubberud Hallen Fodbold Ubberud 3 baner Ravnebjerg - 1 bane. Volleyball Ubberud Hallen Korup Kultur og Idrætscenter Referat af ordinær generalforsamling den 11-03-15 Carsten Rasmussen blev valgt som dirigent. Hovedformandens beretning: Aktiviteter og medlemmer: Året er gået uden de helt store udsving, men det har været

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Korinth Idræts Forening mandag d. 19. marts 2018 klokken 19:00 - sted: Korinth Hallen

Referat af generalforsamling i Korinth Idræts Forening mandag d. 19. marts 2018 klokken 19:00 - sted: Korinth Hallen Referat af generalforsamling i Korinth Idræts Forening mandag d. 19. marts 2018 klokken 19:00 - sted: Korinth Hallen Referat: Lise Hansen Torben Pedersen bød velkommen til generalforsamling i Korinth Idræts

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626

KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626 KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626 Dagsorden for hovedgeneralforsamling onsdag den 14. januar 2009 kl. 19.30 i Station 14. Til stede: 27 fremmødte 1. Valg af dirigent og to stemmetællere Flemming

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt.

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt. Generalforsamling 28. august 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Bent Wiuff). Bent Wiuff blev valgt som dirigent. 2. Beretning af formand. Beretning aflagt. Se beretning efter referatet.

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017

Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017 Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017 Valg af dirigent Jens Schmidt tager ordet og leder mødet. Dagsorden godkendes og generalforsamlingen erklæres gyldig. Valg af

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

Udvalgsarbejdet har fungeret godt. Udvalgene har i 2012 været Ungdom, Senior, Anlæg, Kommunikation og Sponsor.

Udvalgsarbejdet har fungeret godt. Udvalgene har i 2012 været Ungdom, Senior, Anlæg, Kommunikation og Sponsor. HGF fodbold Generalforsamling den 16. januar 2013 Beretning for året 2012 Indledning Tak til alle fremmødte i dag. I 2012 har vi haft et flot aktivitets niveau i HGF fodbold. Udover træning og kampe har

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.07! " # $ % # & '#() '* +, -. ') / # ) &! +! 0 1 *) 23 & 2 /& 2 /1)++ - 3 + 22 + " 4+! 5 (+ *)4 + +++ 2 2/! 6. ')

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Hornslet IF Fodbold ønsker hermed at ansøge om støtte til etablering af kunststofbane Ansøgningen indeholder: Hvorfor støtte til kunststofbane i HIF... Side 2

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 11. oktober 2010 Til stede var: Carsten G. Nielsen, Alex Nielsen, Jeppe Olesen (i stedet for Anders Bertel), Bente Madsen, Inge Lindal, Pia Arendt, Paul Johan Madsen. Afbud:

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

PEDERSKER IF. Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg

PEDERSKER IF. Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg PEDERSKER IF Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg 28 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand???? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 mobil nr. 22222358

Læs mere

Generalforsamling i Solbjerg IF Fodbold Afd. Sportscafeén onsdag den 2. marts 2016 klokken 19:00.

Generalforsamling i Solbjerg IF Fodbold Afd. Sportscafeén onsdag den 2. marts 2016 klokken 19:00. Generalforsamling i Solbjerg IF Fodbold Afd. Sportscafeén onsdag den 2. marts 2016 klokken 19:00. Vi lover, igen i år, at standard punkterne(1-5) er afholdt indenfor max. 45 min. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Referat Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Tilstede: Peter Windum (HB), Heidi Liljedahl (HB), Margit Enevoldsen (Tennis), Nicolaj Lyng Madsen (Fodbold), Jacob Bertelsen

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

MEDLEMSFOLDER Sæson 2011/2012

MEDLEMSFOLDER Sæson 2011/2012 MEDLEMSFOLDER Sæson 2011/2012 Sæson 2011-2012 Kære spiller i Team Fyn Badminton. Denne lille folder er tænkt som et praktisk opslagsværk, som indeholder alverdens oplysninger. Du kan her finde alt fra

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere