Referat fra bestyrelsesmøde d. 21. oktober 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde d. 21. oktober 2012"

Transkript

1 Referat fra bestyrelsesmøde d. 21. oktober 2012 Deltagere: Kristina Avenstrup Lars Schmidt Klavs Hansen Brian Baltzer Nina Hartling Helene Bundgaard Lasse Lynæs Pia West Susanne Scotwin Bianca Moreno Ann Frederiksen (ref.) Afbud: Marianne Aaberg Bjerg Majda Hamad Jeanette Hyldig Mikkelsen Charite Kjær-Madsen Det Grønne Værksted: Det Grønne Værksted er åbnet. Der var desværre ikke mange deltagere/besøgende til åbningen. Det blev fortalt fra et af bestyrelsesmedlemmerne, at indbydelsen virkede som om at den var målrettet forældre fra Fasangården. Åbningen var lige ved at gå i vasken pga. påsat brand i et skur ved det Grønne Værksted. Indtil nu har værkstedet været en stor succes. Der har været sendt smagsprøver med børnene hjem. Fritidshjemmet kommer også i værkstedet, hver torsdag. Det var planen at værkstedet skal lukkes ned for vinteren, men der er pres på værkstedet, så det overvejes om det kan fortsættes ind over vinteren. Kristina spurgte om det kunne have interesse, hvis der kom en person ud og flåede eksempelvis et rådyr nede i værkstedet. Nogen synes det lød spændende. Nyt fra institutionerne:

2 Troldengen (vuggestue) har måttet lukke en gruppe ned pga. faldende børnetal i Kokkedal. Børneengen(Børnehave) har åbnet en ny gruppe. En med arbejder fra Børneengen har fået mulighed for at få 25 timer i Fritidshuset, resten af tiden (op til fuld tid) er i Troldengen. Ådalen har været hårdt ramt af personaleudskiftning mange er gået på efterløn. Ådalen har holdt 41 års fødselsdag. Fasangården har holdt 40 års jubilæum. Frokostordningen: Der er valg til fortsættelse af frokostordningen ultimo november. Afstemningen er lavet som at man skal vælge fra, hvis man ikke længere ønsker at deltage i ordningen. Hver enkel institution sørger for at dele sedler ud til forældrene. Evt. ændring i frokostordningen træder i kraft 1. juli Der blev spurgt til hvad der sker hvis alle institutioner melder fra. Kristina og Lars mener ikke det sker. Der har indtil nu været god opbakning omkring ordningen, og børnene er glade for maden. Fritidshjemmet får deres eftermiddagsmåltid fra produktionskøkkenet. Børnene tager godt i mod det der bliver serveret. Det er typisk brød, frugt eller grønt. Der blev spurgt til om produktionskøkkenet ville kunne levere mad til skolen for at sikre en fornuftig drift af køkkenet. Kristina pointerede at køkkenet er en non-profit produktion, så der må/kan ikke produceres med spild pga. eksempelvis manglende køb af maden i skolens kantine. Det blev diskuteret om der evt. ville kunne laves et bestillingssystem, så køkkenet ville vide hvor mange portioner der vil skulle laves. Kristina fortalte at man tidligere har talt en smule med skolen, men der var ikke kommet noget konkret ud af det. Fritidshjemmet har talt med skolen om at låne skolekøkkenet (det ligger tæt på Fritidshjemmets lokaler). Skolen er, villige til at stille køkkenet til rådighed. Klavs kunne evt. godt forestille sig evt. at låne køkkenets personale og lade dem lave mad sammen med børnene fra Fritidshjemmet. Indlæg fra formanden: Lars fortalte, at han havde deltaget et dialogmøde på kommunen. Der havde været mange gode emner. Mit Børnehus blev omtalt, dagplejen blev omtalt, nogle gåhjemmøder blev omtalt, forventninger til børnene i skolen blev drøftet (sengetider mv.) Lars var meget positiv overfor mødets indhold og udfald. Dog manglede noget om den gode tone fra børnehave til skolen der er mange ting der går tabt/stopper når man går ud af børnehaven og starter i skolen.

3 Kristina fortalte, at man måtte sande at arbejdet omkring de sociale kompetencer ikke er struktureret nok i institutionerne det er der nu fokus på. Der mangler en rød tråd fra børnehaven op igennem skoleårene desværre. Det opleves at de gode værdier som børnene får i børnehaven ryddes af vejen i skolen. Det er rigtig trist. Budget 2013: Kristina gennemgik budgettet i overordnede træk. Der er indgået budgetforlig ingen drastiske besparelser der vil skulle gennemføres effektiviseringer. 1,5 % af budgettet skal laves via effektiviseringer - Kristina håber, at besparelsen for 2013 er indhentet ved at lave fælles ledelse mellem Ådalen og Græstedgård. Der er afsat penge til flere hænder i 0-6 års området. Hvordan de udmøntes er endnu ikke fastlagt. Mit Børnehus: Brian er udvalgt som superbruger på Mit Børnehus. Brian fortalte om Mit Børnehus, og om de fordele der var for dem som institution. Det har været en hård opstart med mange udfordringer. Programmet har aldrig været brugt i et fritidshjem, hvor behovene er anderledes end i en børnehave. Børnene har gennem længere tid selv skulle taste sig ind ud af systemet via de 2 trykskærme der hænger i centralrummet det går generelt godt der er en voksen, der holder øje på afstand. Brian fortalte, at der kommer ændringer stille og roligt hen af vejen. Der er sendt en liste med ønsker til udbyderen. Der er bl.a. et ønske om, at man som afhentende forældre kan se på skærmen, hvor ens barn er henne huset er blevet så stort, at det kan tage lang tid at finde ens barn. Brian fortalte, at det først ville blive muligt, hvis de institutioner der er tilsluttet Mit Børnehus, synes det er en god ide dvs. lange udsigter. Ann fortalte om de udfordringer der er som forælder som bruger: nem ID/nøglekort skal bruges hvis man skal bruge Mit Børnehus via PC. En nemmere adgang ønskes. At bruge den mobile løsning virker ikke hvis der allerede er mobile enheder tilsluttet Der kan kun tilsluttes 2 enheder til programmet det var Brian ikke klar over. Mulighed for kontakt til Fritidshjemmet er kun via telefonen. Det er ikke muligt at se om ens barn har krydset sig ind eller om det gået hjem. Børnene sendes ikke hjem mere de skal selv holde øje med klokken. Man kan ikke ringe op i Fritidshjemmet og bede om at få sit barn sendt tidligere hjem! Ann synes at overgangen fra Iportalen til Mit Børnehus har forringet forældrenes muligheder væsentligt.

4 Kristina fortalte, at man havde udskudt opstarten af Mit Børnehus i de øvrige institutioner til pga. de mange udfordringer, der har været i Fritidshjemmet. Kristina fortalte at alene trykskærmene koster ca kr. ekskl. moms, hvilket er en voldsom omkostning for de enkelte institutioner en udgift som man ikke rigtig havde informeret om da det blev besluttet at man skulle overgår fra Iportalen til Mit Børnehus. Her ud over skal der investeres i Ipads, bærbare computere og netadgang. Kristina opfordre til at vi som forældre sender informationer omkring ønsker og udfordringer til hende, så vil hun samle op. Forældremøde d. 7. november 2012 /valg til bestyrelsen: Der er valg til bestyrelsen ved det kommende forældremøde. Mødet afholdes i Fritidshjemmet. Invitationen udsendes snarest. Der vælges ikke medlemmer pr. hus som der tidligere har været gjort. I stedet skal der vælges medlemmer indenfor aldersgrupperne. Der skal vælges 2 personer fra 0-3 års gruppen, 5 personer fra 3-6 års gruppen, 2 personer fra 6-9 års gruppen. Der må gerne være medlemmer fra hvert hus! På personalesiden vil der være 1 repræsentant fra vuggestuen, 1 fra børnehaven og 1 fra Fritidshjemmet. Suppleanter deltager ikke i bestyrelsesmøderne. Lars opfordre til at de valgte bestyrelsesmedlemmer deltager i møderne der er ikke så mange af dem på årsbasis, så det burde kunne lade sig gøre at få det ind i kalenderen. Kristina fortalte, at borgmesteren gerne vil deltage i det første bestyrelsesmøde i Kvalitetsrapporten: Kristina viste kvalitetsrapporten, men den blev ikke udleveret da den bygger på tal fra Den er ved at blive revideret. Rapporten vil efter revision være at finde i de enkelte institutioner. Fritidshjemmet Klavs fortæller: Klavs fortalte at personalet havde flyttet inventaret fra Egehuset til Fritidshjemmet. De nye lokaler er bygget til undervisning og ikke til fritidshjem, hvilket gør at nogle af lokalerne er for store man har måttet bygge vægge op som opdeling. Centralrummet er trafikknudepunktet for alle børn der kan være meget larm og virke stressende. Man har haft besøg af en arkitekt som er kommet med et forslag om et hus i centralrummet taget op i højde med gelænderet på 1. sal. Huset skulle gerne være med til at nedsætte støjniveauet/akustikken i centralrummet.

5 Arkitekten har også givet forslag til farver på endevæggene i de enkelte rum. Farverne kan være med til at påvirke børnene i en positiv retning det er dog en bekostelig affære at få det effektueret. Det kommer stille og roligt. Med indførelsen af Mit Børnehus har det været muligt at åbne flere værksteder. Der har været en del personaleudskiftning efter sommerferien, hvilket har været træls det er altid de rigtig gode der forsvinder enten til uddannelse eller til bedre stillinger i andre fritidshjem eller institutioner. Pt. er Fritidshjemmet ved at være tilbage på fuldt personale igen. Der blev spurgt til om man i Fritidshjemmet gør noget/har en strategi for hvordan man holder på det gode personale der er ikke nogen strategi pt. Man har talt om at man evt. kunne lave nogle delte stillinger som noget nyt. Klubtilbud i Kokkedal: Det er politisk besluttet at Børnehusene Kokkedal skal udvides med en ny klub. En klub der er tættere på skolen end Bøgen er der er børn, som synes Bøgen ligger for langt væk, og dermed ikke kommer der. Det er blevet besluttet at den skal ligge i den ene ende af Egedalshallen. Der er ved at blive nedsat en arbejdsgruppe der skal forsøge at stable klubben på benene til start 1. maj 2013 og dermed klar til at kunne tage imod de børn der går ud af Fritidshjemmet (3. klasserne). Ann og Lars deltager i workshop omkring ny klub 12. november. Andet: Kristina fortalte at der nu er en bevægelsespolitik på vej indenfor 0-6 års området og en der er udarbejdet i samarbejde ml skole og Fritidshjem. En af de tilstedeværende forældre havde hentet sit barn forleden, og havde i den forbindelse været en tur forbi toiletterne de er direkte klamme. Der er tisset på gulvet. Problemet med toiletterne blev drøftet en del. Toiletterne på 1. sal er knap så brugte som dem i stuen. Toiletterne i stuen bliver også med jævne mellemrum brugt af børnene i skoletiden, hvilket gør at de allerede fra starten kan være klamme. Toiletproblematikken blev drøftet en del. Der kom forslag om at lave børnerengøringshold! Det kunne måske være med til at holde toiletterne mere rene. Klavs fortalte at Fritidshjemmet havde haft besøg af sundhedsplejersken det havde været noget af en øjenåbner. Besøget havde været i forbindelse med udbruddet af meningitis. Hermed sluttede bestyrelsesmødet.

Referat fra konstituerende bestyrelsesmøde. Tirsdag den 28. Januar 2014

Referat fra konstituerende bestyrelsesmøde. Tirsdag den 28. Januar 2014 Referat fra konstituerende bestyrelsesmøde Tirsdag den 28. Januar 2014 Godkendelse af dagsorden Valg af referent Christian Kragh meldte sig som fast referent. Præsentationsrunde Lars Christian Scmidt,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00 Børnehusene Nivå Jane Sys Toftesgaard Telefon 72 56 53 44 JSTO@fredensborg.dk I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå 1.

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 21. november kl i Lærkereden.

Bestyrelsesmøde den 21. november kl i Lærkereden. Bestyrelsesmøde den 21. november kl. 17.30 20.00 i Lærkereden. Nivå området V/ områdeleder Jane Sys Toftesgaard Lærkereden Nivåhøj 80 2990 Nivå Tlf 72 56 53 44 jsto@fredensborg.dk Dato: 07.12.16 Afbud

Læs mere

Glostrup Kommune INTERNT REFERAT. Mødedato og sted:29/01/2014. Daginstitutionen Essedalen

Glostrup Kommune INTERNT REFERAT. Mødedato og sted:29/01/2014. Daginstitutionen Essedalen Glostrup Kommune INTERNT REFERAT Mødedato og sted:29/01/2014 Daginstitutionen Essedalen Deltagere: Pia Pedersen, institutionsleder. Gitte Enemærke og Lene Jensen, daglige pædagogiske ledere. Ann Skjold

Læs mere

Glidende overgang Lyshøj SFO

Glidende overgang Lyshøj SFO Glidende overgang 2015 Lyshøj SFO Velkommen til Glidende overgang - GLO GLO er et tilbud til kommende skolebørn om at starte på Lyshøjskolen i SFO 1. april. Indtil skolestart - i august - vil børnene lære

Læs mere

Referat FB-møde mandag den 15. september klokken 17.00 20.00.

Referat FB-møde mandag den 15. september klokken 17.00 20.00. Referat FB-møde mandag den 15. september klokken 17.00 20.00. Mødet afholdes i Æblehaven nr. 78, som er den gamle vuggestueafdeling i Mælkebøtten. Dagsorden: 1. Valg af referent Janni 2. Godkendelse af

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 50 skolebørn og 4 voksne. Men i den

Læs mere

Hobbitten Børnehus Bestyrelses møde tirsdag d.14. januar Dette dokument indeholder referat af bestyrelsesmødes i Hobbitten Børnehus

Hobbitten Børnehus Bestyrelses møde tirsdag d.14. januar Dette dokument indeholder referat af bestyrelsesmødes i Hobbitten Børnehus 2014 Hobbitten Børnehus Bestyrelses møde tirsdag d.14. januar Dette dokument indeholder referat af bestyrelsesmødes i Hobbitten Børnehus 6 Hewlett-Packard Nana Winther 30-01-2014 HOBBITTEN BØRNEHUS Referat

Læs mere

Referat fra Midgårds forældrerådsmøde d. 25. marts 2015

Referat fra Midgårds forældrerådsmøde d. 25. marts 2015 Børnehuset Midgård Tølløsevej 4340 Tølløse Referat fra Midgårds forældrerådsmøde d. 25. marts 2015 Deltagere: Poul, Lasse, Ditte, Marlene, Charlotte, Leif, Helle, Rikke, Maria, Jeanita, Dorte og Jeanette

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole 1 Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole Dato: Onsdag d. 26/10-2016 kl. 17.30-20.30 Sted: Nørholm Skoles personalerum Der vil blive serveret en let anretning Fraværende med afbud: Henrik, Jeanette, Tina,

Læs mere

Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen

Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen Dagsorden Bestyrelsesmøde: Onsdag den 26/10 kl. 18.45 21.15 Mødeleder: Carsten Kaffe: Anne Mette Afbud: 1. Tidspunkt 18.45 18.50 Godkendelse af referat, dagsorden

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

Fraværende med afbud: Lone Antonsen Kundby, Pernille Kundby, Thomas Kundby, Jannie Pilehytten

Fraværende med afbud: Lone Antonsen Kundby, Pernille Kundby, Thomas Kundby, Jannie Pilehytten Referat bestyrelsesmøde den 27. oktober 2014 Tid og sted: Gult mødelokale, Solsikken, Gislinge Fraværende med afbud: Lone Antonsen Kundby, Pernille Kundby, Thomas Kundby, Jannie Pilehytten Fraværende uden

Læs mere

Alle medlemmerne fra elevrådet blev gennemgået. Katrine fra 6. kl. er formand, Cecilie fra 6. kl. er næstformand.

Alle medlemmerne fra elevrådet blev gennemgået. Katrine fra 6. kl. er formand, Cecilie fra 6. kl. er næstformand. Dagsorden Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid Mandag d. 25. september 2018 kl. 17.00 20.00 Sted Verninge Skole Afbud Hanne Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd Alle medlemmerne fra elevrådet blev gennemgået.

Læs mere

Referat af møde d. 12/4 2011

Referat af møde d. 12/4 2011 Referat af møde d. 12/4 2011 Til stede Monica, Bestyrelsen Mariehønen Ditte, Bestyrelsen Mariahjemmet Louise, Bestyrelsen Knasten/Stauninggården Jeanette, Bestyrelsen Abildvænget Lea, Bestyrelsen Mariahjemmet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014

Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014 Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014 1. Valg af dirigent. Advokat Lars Stuckert blev valgt som dirigent og bød efterfølgende velkommen. 2. Forslag til vedtægtsændring.

Læs mere

Referat fra Østerdalens Bestyrelsesmøde Dato: 22-10-12 Mødeleder: Jørn Ordstyrer: Mette Referent: Mai-Britt

Referat fra Østerdalens Bestyrelsesmøde Dato: 22-10-12 Mødeleder: Jørn Ordstyrer: Mette Referent: Mai-Britt Referat fra Østerdalens Bestyrelsesmøde Dato: 22-10-12 Mødeleder: Jørn Ordstyrer: Mette Referent: Mai-Britt Afbud: Søren. Mødested: Skårup Børnehus kl. 19 til kl. 21.30. HVAD: Godkendelse af referat fra

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde 2014 Referat af bestyrelsesmøde Vibeke Overgaard Larsen Hobbitten Børnehus 10-06-2014 Indholdsfortegnelse Deltagere:... 2 Referent: Vibeke Overgaard Larsen... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Pkt. 1.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 2. juli 2014

Referat af bestyrelsesmøde 2. juli 2014 Referat af bestyrelsesmøde 2. juli 2014 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Budget 3. Vedligeholdelsesplan 4. Evaluering af forældrekaffe 5. information fra lederen 6. Hjertestarter 7. Pc i Asylet

Læs mere

Titel: Bestyrelsesmøde 6. september 2017 Resumé:

Titel: Bestyrelsesmøde 6. september 2017 Resumé: Placering: Elverhøjen» Forældremøder, bestyrelse og arrangementsudvalg» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 06-09-2017 kl.:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet d. 23. oktober 2013

Referat fra bestyrelsesmødet d. 23. oktober 2013 Referat fra bestyrelsesmødet d. 23. oktober 2013 Tilstede: Find, Dorthe, Mie, Inge-Marie, Lea, Maria, Jesper og Christian Afbud: Dorte 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. velkommen til den nye bestyrelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde. Onsdag d. 6/2-2013

Referat fra bestyrelsesmøde. Onsdag d. 6/2-2013 Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag d. 6/2-2013 Tilstede: Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Hanne, Thomas og Rikke. Fraværende Marika (suppleanter) Herudover deltog nyvalgte suppleanter

Læs mere

Velkommen til. Børnehaven i D.I.I. Byleddet. Byleddet 22a, 8220 Brabrand. Telefon

Velkommen til. Børnehaven i D.I.I. Byleddet. Byleddet 22a, 8220 Brabrand. Telefon Velkommen til Børnehaven i D.I.I. Byleddet Byleddet 22a, 8220 Brabrand Telefon 87 13 83 28 Velkommen til børnehaven i Byleddet Med denne lille pjece vil vi gerne byde jeres barn og jer forældre velkommen

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade Tirsdag den 19. september 2017, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse af

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde dagplejen

Forældrebestyrelsesmøde dagplejen Forældrebestyrelsesmøde dagplejen 28.02.19 Deltagere Referent Fraværende Punk t Dagsorden og referat 1 Nyansættelser Der har d. 25.2.19 været afholdt ansættelsessamtaler til stillingen i Blistrup. Vi har

Læs mere

Bestyrelsesmøde Daginstitutionen Skovgården

Bestyrelsesmøde Daginstitutionen Skovgården Bestyrelsesmøde Daginstitutionen Skovgården Tirsdag d.14.6. 2016, kl. 19-21.30, Balle børnehus (børnehaven) Indkaldt af: Hanne Skaarup og Betina Bredvig Hansen 1. Valg af referent a. Lars W. Hammer b.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag den kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag den kl Referat af bestyrelsesmøde torsdag den 15.06.2017 kl. 17.00-21.00 Deltagere: Maria, Lotte T., Lotte H., Mette, Anne, Helle, Lise, Casper Fraværende: Lea og Maria Gæster: Børnerådet: Anna fra Mørkeblå Andromeda,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hjerm Dagtilbud. Dato : Tid : Sted : Børnehaven

Bestyrelsesmøde i Hjerm Dagtilbud. Dato : Tid : Sted : Børnehaven Bestyrelsesmøde i Hjerm Dagtilbud Dato : 26.5 2015 Tid : 18.30 21.30 Sted : Børnehaven Forplejning : Kristina Afbud fra : Helle Ordstyrer : Kristina Referent : Lisbeth Udeblivelse: Anders, Nicklas Dagsorden

Læs mere

Nyhedsbrev Februar 2015

Nyhedsbrev Februar 2015 Fælles for hele Børnehuset Nyhedsbrev Februar 2015 Fødselsdag for hele Børnehuset: Tirsdag den 3. Februar holder vi fødselsdag for hele børnehuset med bla. Underholdning fra børnene og fællesspisning.

Læs mere

Lone M (Forældrerepræsentant, Store Vigerslevgård) Julie (Næstformand og forældrerepræsentant, Troldehøj)

Lone M (Forældrerepræsentant, Store Vigerslevgård) Julie (Næstformand og forældrerepræsentant, Troldehøj) Klynge VA2 Valby Referat af bestyrelsesmøde den 27. marts 2012 Til stede: Camilla (formand og forældrerepræsentant, Valnødden) Henrik (klyngeleder) Anette (pædagogisk lederrepræsentant, Valnødden) Rikke

Læs mere

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Bordings Friskole 2016 Fritidsordningen Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Fritidsordningen på Bordings Friskole er for elever fra børnehaveklasse til 3. klasse.

Læs mere

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 51 VUGGESTUEN TLF. 29 34 71 08 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: MANDAG TIL OG MED TORSDAG FRA KL. 6.00 TIL 16.30 FREDAG FRA

Læs mere

Fælles Forældrebestyrelse for Dagtilbud Als Syd. Referat. Ekstraordinært bestyrelsesmøde. Augustenborg hallen, Glasburet

Fælles Forældrebestyrelse for Dagtilbud Als Syd. Referat. Ekstraordinært bestyrelsesmøde. Augustenborg hallen, Glasburet DAGTILBUD ALS SYD Dagplejen, Fynshav Børnehave, Tandslet Naturbørnehave, Bygadens Børnegård, Børnehuset Tangsmose, Kløverlykke Børnehus, Børnehaven Augusta, Bro Børnehus og Kernehuset Fælles Forældrebestyrelse

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 4. marts 2015 Møde nr. 77

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 4. marts 2015 Møde nr. 77 MØDETIDSPUNKT Onsdag den 4. marts 2015 kl. 19.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d. 9/9 2015 Tilstede: Holger (forælder, SolsikkenÅby), Jonna (forælder, Heimdalsvej), Trine (pædagogisk leder, Hobbitten), Gitte (forælder, dagplejen), Lone (pædagog, SolsikkenÅby),

Læs mere

Bestyrelsesmøde d kl

Bestyrelsesmøde d kl Ringsted Lilleskole Fordi vores børn er vigtige Bestyrelsesmøde d. 15.12 2014 kl. 17.15-21.30 Fremmødte: Kim, Malthe, Yasmin, Lone, Jonas B., Jens, Mads, Jonas H., Anne, Gitte, Michelle, Jannie og Konrad.

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

Oversigt over bestyrelsernes beslutninger om til- eller fravalg af madordning i perioden

Oversigt over bestyrelsernes beslutninger om til- eller fravalg af madordning i perioden Oversigt over bestyrelsernes er om til- eller fravalg af i perioden 2019-2020 1 Allindelille 2 Bengerds 3 Benløse Børnegård Bestyrelsens Bestyrelsens eller om den samlede forældregruppe er inddraget og

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden

Bestyrelsesmøde. Dagsorden Bestyrelsesmøde Tirsdag d. 24/2. 2015 fra 19.00 21.00 Deltagere: Camilla Sørensen, Pia Østergaard, Dorthe Nielsen, Susanne Pold, Annette Jørgensen, Britt Olesen, Grethe Kirkeby, Tine Kristensen, Inge Vestergård.

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Påfuglen

Velkommen til Børnehuset Påfuglen Velkommen til Børnehuset Påfuglen Kære Du skal gå på: Velkommen i Påfuglen. Blå stue: Rød stue: Gul stue: Når du starter, er det: som tager imod dig og viser dig rundt. De andre voksne i vuggestuen er:

Læs mere

FællesMED-udvalg Børn og Undervisning

FællesMED-udvalg Børn og Undervisning FællesMED-udvalg Børn og Undervisning Til Uddannelse, Børn og Familie 4. marts 2019 Sags id: 18/24980 Høringssvar til Dagtilbuddenes fælles kvalitetsaftale 2017-2018 FællesMED-udvalg Børn og Undervisning

Læs mere

Fællesbestyrelsesmøde/ den

Fællesbestyrelsesmøde/ den Fællesbestyrelsesmøde/ den 28.06.2017 Sted: Nydam Børnehus Kl. 18.30 21.00 Nr. Accepteret Afbud: Camilla(dagplejen), Martin(Dybbølsten), Kirsten (Dybbøl Børnehus) 1 Information: Konstituerende møde den

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde 24. marts 2015

Referat skolebestyrelsesmøde 24. marts 2015 Referat skolebestyrelsesmøde 24. marts 2015 Dato : Tirsdag den 24. marts 2015 kl. 17.00 19.00 Sted : Stort mødelokale, B, 1. Sal Deltagere: Eva, Lars Aaberg, Annette, Nikolaj, Mads, Susanne, Stella Karina,

Læs mere

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Politiske mål (Udfyldes af leder):

Tilsyn i Dagtilbud Hillerød Kommune Politiske mål (Udfyldes af leder): Dato for uanmeldt tilsyn: 25.06.2018 Dato for anmeldt tilsyn: 27.06.2018 Tilsynsførende konsulent: Pia Charlotte Olsen Dagtilbudsrådsrepræsentant/formand for bestyrelse: Anders Johnsen Institutionens navn:

Læs mere

Vonsild SFO. Velkommen til glidende overgang

Vonsild SFO. Velkommen til glidende overgang Glidende overgang Vonsild SFO Velkommen til glidende overgang Glidende overgang er et tilbud til kommende skolebørn om at starte på Vonsild Skole 1. april. Indtil skolestart - i august - vil børnene være

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Tina Stadlmayer, Michael Brandt, Vanessa Futtrup, Mette Asgaard Suppleanter: Casper Larsen, Anette R. Poulsen, Malene Langkilde

Læs mere

VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ

VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ For at få den bedste start som ny medarbejder i Børnehuset Frijsenborgvej, har vi her samlet nogle af de vigtige informationer som er væsentlig

Læs mere

Referat fra dialogmøde i Børnehuset Planeten

Referat fra dialogmøde i Børnehuset Planeten Referat fra dialogmøde i Børnehuset Planeten Afholdt den 6. september 2016 i Børnehaven Planetens daglige leder, Sus, indledte med at fortælle om målet for mødet. Ledelsen har et ønske om at få en forældregruppe,

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde den 4. februar 2015 kl. 18.30 til 21.00

Referat. Skolebestyrelsesmøde den 4. februar 2015 kl. 18.30 til 21.00 SØHUSSKOLEN, Bispeengen 3, 5270 Odense N, Tlf. 63 75 76 00, Fax. 63 75 76 27 1. Mødeleder Susanne Referat Skolebestyrelsesmøde den 4. februar 2015 kl. 18.30 til 21.00 2. Godkendelse af dagsorden 3. Godkendelse

Læs mere

Dagtilbud HobroSYD. Hobro d. 4. september Bemærkninger til dagsorden. Ingen bemærkninger.

Dagtilbud HobroSYD.   Hobro d. 4. september Bemærkninger til dagsorden. Ingen bemærkninger. Dagtilbud HobroSYD Bymarken, Farvervænget, Onsild samt Stoldalen og Naturgården. Sdr. Allé 7E 9500 Hobro Tlf. 97 11 51 42 moson@mariagerfjord.dk www.dagtilbudhobrosyd.dk Hobro d. 4. september 2017 Referat

Læs mere

REF. fra : Bestyrelsesmøde på Limfjordsvej Tirsdag den 2. februar 2015

REF. fra : Bestyrelsesmøde på Limfjordsvej Tirsdag den 2. februar 2015 Referat af: Bestyrelsesmøde I det nye Kridthus Tirsdag den 5. maj 2015 Kl. 19.15 21.00 Dagsorden: Nyt fra Kridthuset (økonomi ol /børnetal) - Økonomi for maj 2015 er omdelt med en forbrugs % på 102 % denne

Læs mere

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse Bestyrelsesmøde nr. 53 Mødedato 11. juni 2013 Referat godkendt og udsendt d. 1. juli 2013 Deltagere: Marianne, Frederique, Gitte, Christoffer, Helge, Anne Vibeke og Anja, Ingelise. Fraværende: Anne Dorte

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2013. Børnehuset Ringen

Nyhedsbrev Juni 2013. Børnehuset Ringen Nyhedsbrev Juni 2013 Børnehuset Ringen Kære Forældre Så er vi ved at lande igen efter vores fyringsrunde og en omrokering. Men heldigvis er vi blevet tildelt de 2 tidligere omtalte ressourcepædagoger.

Læs mere

Hobbitten Børnehus Bestyrelsesmøde mandag d. 28. januar

Hobbitten Børnehus Bestyrelsesmøde mandag d. 28. januar 2013 Hobbitten Børnehus Bestyrelsesmøde mandag d. 28. januar Dette dokument indeholder referat fra bestyrelsesmøde i Børnehuset Hobitten 16-02-2013 HOBBITTEN BØRNEHUS Referat fra bestyrelsesmøde mandag

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde d. 27.8.14. Tidspunkt: 18.30 21.30. Sted: Børnehaven. Forplejning: Nicklas (afbud) Afbud: Joan ( p.g.

Indkaldelse til bestyrelsesmøde d. 27.8.14. Tidspunkt: 18.30 21.30. Sted: Børnehaven. Forplejning: Nicklas (afbud) Afbud: Joan ( p.g. Hjerm dagtilbud d. 20.8.2014. Indkaldelse til bestyrelsesmøde d. 27.8.14 Tidspunkt: 18.30 21.30 Sted: Børnehaven. Forplejning: Nicklas (afbud) Afbud: Joan ( p.g.a ferie) Dagsorden. 1. Godkendelse af referat

Læs mere

Randers Kommune. Bestyrelsesmøde d. 6. september 2016 I afdeling Gudenådalen kl

Randers Kommune. Bestyrelsesmøde d. 6. september 2016 I afdeling Gudenådalen kl Randers Kommune Dagtilbud Sydvest 7. september 2016 Bestyrelsesmøde d. 6. september 2016 I afdeling Gudenådalen kl. 19-22. Fraværende Helle Helles, Pernille - Suppleant fra Børnehaven Stevnstrup i stedet

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagtilbudsdistrikt Elverdam Tølløse, Stestrup, St. Merløse, Ugerløse

Bestyrelsesmøde Dagtilbudsdistrikt Elverdam Tølløse, Stestrup, St. Merløse, Ugerløse Bestyrelsesmøde Dagtilbudsdistrikt Elverdam Tølløse, Stestrup, St. Merløse, Ugerløse D. 25.3.2014, kl. 18.30-21.00 Mødested: Firkløveren, Hjortholmvej 9, 4340 Tølløse Forældre: Medarbejdere: Rikke Højlund-Firkløveren

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 28. august 2018, kl , i Skovhuset Referent: Marianne

Bestyrelsesmøde d. 28. august 2018, kl , i Skovhuset Referent: Marianne Bestyrelsesmøde d. 28. august 2018, kl. 19.30-21.30, i Skovhuset Referent: Marianne Deltagere: B. Madsen, Sine k: Bastrup, Anne K. Bell, Jeanette K. Kristensen, Janet S. Dall, Camilla M. Knudsen, Charlotte

Læs mere

Tid Emne Sat på af. Pkt. A: Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt, men med et ønske om at drøfte skolens internet- forbindelse.

Tid Emne Sat på af. Pkt. A: Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt, men med et ønske om at drøfte skolens internet- forbindelse. Til: Bestyrelsen Humble Skole, Børnehuset Rævehøj & Søbanke Naturbørnehave Hovedgaden 64 5932 Humble Tlf: 6351 6518 www.humbleskole.dk REFERAT Dato: Onsdag d. 24. september 2014 Tid: Kl 17:00 19:30 Deltagere:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse

SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse Deltagere Karsten Kloster, Rikke Toft Johnsen, Marianne Ravn, Torben Madsen, Anita Støve, Else Thoustrup, Bo Wolff, Kirsten Rübner, Kaastrup, Rikke Mosekjær, Bettina

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Aarhus Kommune, Børn og Unge Vejlby Dagtilbud Børnehuset Frijsenborgvej, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen Dagtilbudsleder Kristine Schroll Frijsenborgvej

Læs mere

Bestyrelsesmøde d kl

Bestyrelsesmøde d kl Referat af Bestyrelsesmøde d. 22-08 2018. kl. 18.00 Dagsordenspunkter Ca. min. debat info beslut. 1 Godkendelse af dagsorden. 5 B Pkt. 9 arbejdsskade flyttes til at være Ole N pkt. 3a. Tilføjelse til evt.

Læs mere

Til stede: Thomas Dyre Jespersen, Sanne Raunkjær Siglev, Monica Lange, Ulla Riise Jensen, Maj-britt Kjeldsen, Anne Rosendal

Til stede: Thomas Dyre Jespersen, Sanne Raunkjær Siglev, Monica Lange, Ulla Riise Jensen, Maj-britt Kjeldsen, Anne Rosendal Invitatione St Lerbjerg Børnehus Lerbjergvej 17 3390 Hundested Dato: 19.01.2012 Telefon: 47938456 E-mail: anro@halsnaes.dk Hjemmeside: www.lerbjergboernehus.halsnaes.dk Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmøde

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre.

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre. Kære forældre. Nyhedsbrev Regnbuen Oktober 2016 Efteråret er i fuld gang og vi har nydt det fantastiske vejr, som vi har haft i september. Vi er snart klar til indflytning af børnehaven og med dette nyhedsbrev,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d kl Store mødelokale HE

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d kl Store mødelokale HE Skolebestyrelsesmøde Torsdag d. 03.05.18 kl. 19.00-21.30 Store mødelokale HE Fremmødte: Anders, Jacob, Tine, Fredrik, Lone, Ken, John, Mette, Merete, Karl, Trine, Thomas (kommer senere) Afbud: Mahmed Godkendel

Læs mere

Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Henriette Wülser (HW).

Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Henriette Wülser (HW). Pårørenderådsmøde torsdag den 13. august 2015 Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Henriette Wülser (HW). Referent Anita Aagaard. Fraværende:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde kl Rasmus Devantier Jesper Palmelund Thomas Søndergaard Sarup

Referat af skolebestyrelsesmøde kl Rasmus Devantier Jesper Palmelund Thomas Søndergaard Sarup Buddinge Skole Skolebestyrelsen Referat af skolebestyrelsesmøde 25.04.2016 kl. 17.00-20.00 Afbud Afbud Torben Jørgensen Rasmus Devantier Jesper Palmelund Thomas Søndergaard Sarup Nina Lerche Anne Sofie

Læs mere

Møde i områdebestyrelsen Område Nord

Møde i områdebestyrelsen Område Nord Referat Dato: 31.5.2018 Tid: kl. 17.00 20.30 Sted: Skals børnehuse Emne: Møde i områdebestyrelsen Område Nord Mødedeltagere: Skals: Henrik Sigvardsen (formand) Vestervang: Johan I. Bjerremand Vestervang:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde D. 16.01.2019 kl. 19-21.30 Vuggestuen Graven, Graven 19 Mødeleder: Karin Referent: Hanne H Deltagere: Agnete, forælder Graven Berit, forælder Villekulla Gert, forælder Skattekisten

Læs mere

ROSKILDE PRIVATE REALSKOLE

ROSKILDE PRIVATE REALSKOLE Skolelederens beretning: Skoleåret 2009/2010 Indledning: I Danmark har vi en helt speciel ordning, som gør vores skolesystem til noget helt unikt. Man har mulighed for at vælge, hvilken skole ens barn

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 30/8 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Thomas, Kim, John, Pia, Louise, Tine, Ali, Cecilie, Stine, Jens, Anders, Charlotte, Troels (lidt forsinket) Fraværende:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat Mandag den 2.-6. 2014 kl. 18 på skolens kontor Dagsorden Skolebestyrelsesmedlemmer: Tom B. Rasmussen Jakob Flarup Mikkelsen Mads Bjerregaard Jeppe D. Friis Marianne Andersen

Læs mere

Styrelsesvedtægter for kommunale dagtilbud i Nordfyns Kommune

Styrelsesvedtægter for kommunale dagtilbud i Nordfyns Kommune Styrelsesvedtægter for kommunale dagtilbud i Nordfyns Kommune Forfatter: Sisse Dohrmann Oprettet den 17. september 2015 Dokument nr. 480-2015-332757 Sags nr. 480-2015-80793 Indhold Formål med forældrebestyrelsen...

Læs mere

10 spørgsmål til pædagogen

10 spørgsmål til pædagogen 10 spørgsmål til pædagogen 1. Hvorfor er I så få på stuen om morgenen? Som det er nu hos os, er vi 2 voksne om morgenen kl. 8.30 i vuggestuen og 2 kl. 9 i børnehaverne, og det fungerer godt. For det meste

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2016

Bestyrelsens beretning 2016 Bestyrelsens beretning 2016 ved generalforsamling tirsdag 26. april 2016 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. Det er dejligt at se jer. Vi deler interessen for vores børns skole, og det er vigtigt

Læs mere

Kastaniehaven Ændring af tidspunkt for valg: Godt at tidspunktet er ændret til april, så det følger tidspunkt for tidlig skolestart.

Kastaniehaven Ændring af tidspunkt for valg: Godt at tidspunktet er ændret til april, så det følger tidspunkt for tidlig skolestart. Alle indkomne høringssvar om ny revideret styrelsesvedtægt Februar 2019 Kastaniehaven Ændring af tidspunkt for valg: Godt at tidspunktet er ændret til april, så det følger tidspunkt for tidlig skolestart.

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Juni 2011 Siden sidst Skoleåret 2010/2011 er ved at være slut. På fredag samles vi alle sammen i gymnastiksalen til en fælles sommerferieafslutning med musik og fællessang.

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde d

Referat fra skolebestyrelsesmøde d Referat fra skolebestyrelsesmøde d. 04.03.2015 Forældrevalgte deltagere: Peter Krogh Ingrid Ank Liz Nymann Lausten Sanne Lindberg Gylling Elever: Isabella Renas Medarbejdere: Lone Sørensen (LS) Charlotte

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Referat af Generalforsamling ved Svenstrup Friskole

Referat af Generalforsamling ved Svenstrup Friskole Referat af Generalforsamling ved Svenstrup Friskole Tirsdag d. 21. april 2015 i gymnastiksalen på skolen Ordstyrer: Karin Frost Jensen Referent: Lene Christiansen Formanden Morten Carstensen aflagde årets

Læs mere

Der skal vælges en forældrerepræsentant til Skole og Samfund samt andre udvalg. - Skolen 5 min. Referat:

Der skal vælges en forældrerepræsentant til Skole og Samfund samt andre udvalg. - Skolen 5 min. Referat: Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid Mandag d. 20. august 2018 kl. 17.00 20.00 Sted Verninge Skole Fraværende: Kira og Linea. Louise deltog 1. Velkommen 2. Godkendelse af referat Referatet blev godkendt og

Læs mere

Fællesbestyrelsesmøde/ ordinær den Ronny x nej

Fællesbestyrelsesmøde/ ordinær den Ronny x nej Fællesbestyrelsesmøde/ ordinær den 27.6.2018 Bemærkning: Sted: Børnehaven Dybbølsten Kl. 18.30 21.00 Nr Accepteret. Afbud: Jan(dagplejen), Pia (Børnehuset Alsund), Anne Kathrine( Bhv Dybbølsten)- substitut

Læs mere

FORORD 3 ERNÆRINGSMÆSSIGE RAMMER FOR ET SUNDT FROKOSTMÅLTID 4 FORVENTET PRISNIVEAU 5 RETNINGSLINIER FOR FRAVALG AF FROKOSTMÅLTID 6

FORORD 3 ERNÆRINGSMÆSSIGE RAMMER FOR ET SUNDT FROKOSTMÅLTID 4 FORVENTET PRISNIVEAU 5 RETNINGSLINIER FOR FRAVALG AF FROKOSTMÅLTID 6 Frokostmåltid i daginstitutioner 2011 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD 3 ERNÆRINGSMÆSSIGE RAMMER FOR ET SUNDT FROKOSTMÅLTID 4 FORVENTET PRISNIVEAU 5 RETNINGSLINIER FOR FRAVALG AF FROKOSTMÅLTID 6 RETNINGSLINIER

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere

Bestyrelsesmøde Firkløveren Sted: Jættehøj Børnehave. Tid: Tilstede: Rikke, Jeanette, Lykke, Bente, Maria

Bestyrelsesmøde Firkløveren Sted: Jættehøj Børnehave. Tid: Tilstede: Rikke, Jeanette, Lykke, Bente, Maria Bestyrelsesmøde Firkløveren 04.09.19 Sted: Jættehøj Børnehave Tid: 19.00 21.00 Tilstede: Rikke, Jeanette, Lykke, Bente, Maria Afbud: Inge, Betina, Halima, Moise Forplejning: Bente og Maria Referent: Lisbeth

Læs mere

I Charlottes fravær er Dorthe mødeleder.

I Charlottes fravær er Dorthe mødeleder. Dagsorden til Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 2. december kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Charlotte og Bo. Til dette møde var også suppleant Bjarne Hansen indbudt. I Charlottes

Læs mere

Referat fra dagtilbudsbestyrelsesmøde d. 30/8 kl i Mælkevejen Peter Wesselsvej 40

Referat fra dagtilbudsbestyrelsesmøde d. 30/8 kl i Mælkevejen Peter Wesselsvej 40 Dok. nr. Referat fra dagtilbudsbestyrelsesmøde d. 30/8 kl. 19.00-21.30 i Mælkevejen Peter Wesselsvej 40 Indkaldt: Institution Forældrerepræsentant Medarbejderrepræsentant Mælkevejen "Abed" Abdulfattah

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

på Lyreskovskolen i Mødedeltagere: mødelokalet (på 1.sal) ved biblioteket. Torsdag den 20. august 2015 kl Dagsorden & referat

på Lyreskovskolen i Mødedeltagere: mødelokalet (på 1.sal) ved biblioteket. Torsdag den 20. august 2015 kl Dagsorden & referat Lyreskovskolen Der indkaldes til møde i Skolebestyrelsen på Lyreskovskolen i mødelokalet (på 1.sal) ved biblioteket. Torsdag den 20. august 2015 kl. 17.00-19.00 Andre inviterede: Mødedeltagere: Ulla Nissen

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Frederikssund Nord

Bestyrelsesmøde Frederikssund Nord Bestyrelsesmøde Frederikssund Nord Dagsorden til møde Den 11. april 2016 kl. 19.00-21.30 Børnehuset Lærkereden, Skovvej 6 MØDEDELTAGERE Susannah Woods, Pilehaven Morten Hansen, Toftelund Lotte Stæhr, Stenhøjgård

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt:

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt: Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen 2. Teams/ åbningstider / lukkedage samt ferie 3. Praktiske oplysninger 1. Aflevering/afhentning: 2. Mad: 3. Middagssøvn: 4. Tøj: 5. Legeplads: 6. Legetøj: 7. Fødselsdage:

Læs mere