OVNE KOGEPLADER MIKROBØLGEOVNE EMHÆTTER KØLESKABE VASKEMASKINER OG TØRRETUMBLERE

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OVNE KOGEPLADER MIKROBØLGEOVNE EMHÆTTER KØLESKABE VASKEMASKINER OG TØRRETUMBLERE"

Transkript

1

2 2 OVNE KOGEPLADER MIKROBØLGEOVNE EMHÆTTER KØLESKABE VASKEMASKINER OG TØRRETUMBLERE HVID. SORT. IT S SO ME! Min livsfilosofi er enkel. Jeg sætter pris på det, som passer til mine vaner og muligheder. Jeg designer og arrangerer mine omgivelser på min egen måde. Jeg vælger den kollektion af hårde hvidevarer, som respekterer min livsstil. Det er let for mig at integrere de flot designede hårde hvidevarer i Gorenje Simplicitykollektionen i sort eller hvid i min bolig. De giver mig mulighed for at leve, som jeg ønsker for de tilpasser sig til mig, ikke omvendt. Simplicity! Smukke. Enkle. Rimelige i pris.

3 3

4 4

5 5 Glas. Metal. Harmoni. Nærhed. Fryd for øjet. Måden det er designet på IT S SO ME!

6 6 LOGISK VALG ADAPTIV TEKNOLOGI I Gorenje Simplicity Collection har du altid direkte adgang til de hyppigst anvendte og de mest smarte indstillinger via en enkelt knap. Avancerede produkter som husker vores personlige valg og foreslår dem næste gang, vi bruger dem. Det eneste, du skal gøre, er at trykke på knappen for at bekræfte. HVID

7 7 ROBUST DESIGN Perfekt PRIS Rene linjer, kvalitetsmaterialer og ergonomi gør det muligt at integrere produkterne i enhver bolig. Da Gorenje Simplicity fås til en overkommelig pris, giver de øjeblikkelige besparelser. Endvidere sikrer avanceret teknologi, at du kun betaler for, hvad du virkelig behøver, hvilket giver dig ekstra besparelser på lang sigt. SORT

8 8 OVNE DUFTER VIDUNDERLIGT. DEN MÅDE AT BAGE PÅ IT S SO ME!

9 9 AdaptTech bagning - Intelligent hukommelse Slut med at gentage dine egne indstillinger Ovnen husker din temperaturindstilling for hvert foruddefineret program og foreslår den seneste eller hyppigst anvendte indstilling, næste gang du bruger den. Henkogningsprogram Sikker henkogning Et specielt foruddefineret program sørger for, at dine henkogte frugter kan holde sig gennem hele sæsonen og lang tid efter. GentleClose lukning af ovnlågen Ekstra komfort ved lukning af ovnlågen. Lågen lukker stille og roligt, uanset hvor meget kraft der anvendes. Elektronisk programmerbar timer med touch-betjening Enkel og logisk betjening Med timeren kan du indstille tilberedningstiden og vælge den rette temperatur. Timeren og det aktive varmesystem kan overvåges på et overskueligt display. Timerens overflade er helt glat og let at rengøre.

10 10 KOGEPLADER DET ER REN NYDELSE. DEN MÅDE AT LAVE MAD PÅ IT S SO ME!

11 11 Støbejernsriste Bedre stabilitet og længere levetid Støbejernsgitrene forbedrer stabiliteten og giver gaskogepladen et flottere udseende. De er lavet af et materiale, som giver dem en utrolig lang levetid og gør dem modstandsdygtige over for selv de højeste temperaturer. Enkel betjening med SmartControl Overblik over og kontrol med madlavningen Tilberedningstiden kan indstilles individuelt for hver kogezone på induktionskogepladen. Når den indstillede tid udløber, slukker timeren automatisk kogezonen og gør dig opmærksom på dette med et signal. SuperPower induktionskogeplade Hurtig og effektiv madlavning og enkel rengøring Induktionskogeplader reagerer utrolig hurtigt og effektivt og muliggør tilberedning af fantastiske og sunde retter. SuperBoost funktionen er hurtig og kraftfuld og sætter dig i stand til at lave mad både hurtigere og mere effektivt, så du sparer både tid og energi. SimpleOff timer. Sikker, enkel og frem for alt kontrolleret madlavning eller genopvarmning. SimpleOff er en patenteret innovation på markedet med unikke features. SimpleOff timeren er en integreret timer i gaskogepladen, som automatisk slukker for gassen, og gør det muligt at indstille timeren (op til 99 minutter), hvorefter kogepladen automatisk slukker.

12 12 MIKROBØLGEOVNE LÆKKER GENOPVARMET MAD - IT S SO ME!

13 13 Overskuelige og enkle betjeningselementer Mikrobølgeovnene er forsynet med enkle elektroniske betjeningselementer, som giver dig præcise indstillinger for timer- og opvarmningsfunktionen. Indstillingerne er overskuelige og lette at få adgang til med betjeningselementerne. Mikrobølger kombineret med grill Til fremragende grill- og opvarmningsresultater Gorenjes indbyggede mikrobølgeovne med en usædvanlig kapacitet på 23 liter giver dig fordelene ved både mikrobølger og grill i køkkenet. Den kombinerede funktion af grill og mikrobølger giver dig mulighed for eksempelvis at stege et lille stykke kød eller bage en pizza meget hurtigere. Foruddefinerede programmer Direkte og logiske valg uden besvær Ovnprogrammerne vælges nemt med en enkelt knap. Hvert eneste af de ni foruddefinerede programmer (pizza, fisk, grøntsager, smeltning af chokolade etc.) har en automatisk fast indstilling for opvarmningsfunktion, effekt og varighed. Programmets varighed kan justeres efter behov. Endvidere kan du også vælge forsinket start eller det selvrensende program, som anvender vand.

14 14 EMHÆTTER LUFTEN ER FRISK. DEN MÅDE DET FUNGERER PÅ IT S SO ME!

15 15 Funktionelt design Emhættens ydelse er ligeså vigtig som deres kvalitetsmaterialer, som f.eks. rustfrit stål kombineret med glas. Flot design betyder mere og mere, men emhætten kan også give dig god belysning af kogepladen, når du laver mad. Halogenlys Fremragende emhættelys Ekstra lyskilde til optimal belysning af kogepladen. Halogenlys er både kraftigere og mere økonomisk end belysning med glødepærer. Rengøringsvenlige filtre Enkel vedligeholdelse og længere levetid Metalfiltre i emhætter, som er designet til at fjerne fedtpartikler, er lette at fjerne og rengøre. Du kan vaske dem i hånden eller i en opvaskemaskine på et "skånsomt" opvaskeprogram.

16 16 KØLESKABE DET ER FRISK. DEN MÅDE AT KØLE PÅ IT S SO ME!

17 17 IonAir med DynamiCooling Holder fødevarer friske og smagfulde i op til 10 dage længere Ioner genereret i køleskabet eliminerer op til 95 % af alle bakterier, vira og lugte for at sikre, at luften i køleskabet altid er frisk. IonAir minimerer også effektivt ubehagelige lugte, som oftest stammer fra fødevarer med en stærk lugt, som f.eks. visse typer oste, fisk osv. DynamiCooling er et ventilationssystem, der takket være en avanceret ventilator sikrer en konstant og jævn cirkulation af kold luft i køleskabet. FreshZone-rum til letfordærvelige fødevarer FreshZone-rummet er designet til at bevare og forsegle letfordærvelige fødevarers friskhed. Det er placeret i den laveste, koldeste del af køleskabet, hvor temperaturen er 2-3 C lavere end i resten af køleskabet. Resultatet er, at frugt, grøntsager og køds friskhed, aroma, farve og kvalitet bevares meget længere. FrostLess FrostLess-teknologien reducerer effektivt ophobningen af frost på fødevarer og ophobningen af is indvendigt i fryserummet med 50 % sammenlignet med konventionelle frysere, hvilket giver et lavere strømforbrug og giver dig mere tid pga. den kortere og mindre hyppig afrimning af fryseren. SimpleSlide Fleksible dørhylder, som er nemme at flytte op og ned.

18 18 VASKEMASKINER DET ER PLETFRIT. DEN MÅDE AT VASKE PÅ IT S SO ME!

19 19 AdaptTech vask - Intelligent hukommelse Slut med at gentage dine egne indstillinger Vaskemaskinen husker dine indstillinger for centrifugeringscyklussen for hvert eneste af de faste programmer. Den husker også, om du valgte højere vandniveau eller forvask for et bestemt program. Du får foreslået de senest valgte indstillinger, når du anvender det samme program igen. SensorIQ-sensorteknologi Optimale resultater med væsentlige energi-, vand- og tidsbesparelser En lang række sensorer overvåger konstant vaskeprocessen. På grundlag af de indsamlede data tilpasser de automatisk vaskeprocessen efter det valgte program, vasketøjstypen og vasketøjets vægt. Programmering af begyndelsen af vaskeprogrammet Tøjvask på det rigtige tidspunkt Alle vaskemaskiner har en funktion, som gør det muligt at forsinke vaskecyklussen i 24 timer. Enestående energieffektivitet De mange innovative løsninger, f.eks. OptiDrum-vaskemaskinetromlen og det optimale QuickWet-iblødlægningssystem, kombineret med den intelligente SensorIQ-sensorteknologi giver en fremragende energieffektivitet. Gorenjes Simplicitymodeller kan bryste sig af en rating på A+++.

20 20 TØRRETUMBLERE DET ER BLØDT. DEN MÅDE AT TØRRE PÅ IT S SO ME!

21 21 AdaptTech tør - Intelligent hukommelse Slut med at gentage dine egne indstillinger Tørretumbleren husker, om du anvendte ExtraDry-funktionen, lavere tørretemperatur, opfriskningsfunktionen eller antikrølfunktionen for et bestemt program. Du får foreslået de seneste indstillinger, når du anvender det samme program igen. Kondenstørretumbler med varmepumpe Ekstremt økonomisk tørring A++ Den eneste tørretumbler, som anvender både varmepumpens køle- og varmefunktion. Helt fyldt op har den op til 50 % lavere energiforbrug sammenlignet med A-klassen. TwinAir Til jævnt tørret vasketøj Kondenstørretumblere med varmepumpe er forsynet med et unikt blæsesystem, som giver mulighed for at sende varm luft ind i tromlen gennem to ventilationshuller, når tromlen roterer i begge retninger. Programmering af starten på tørrecyklussen Tørring på det rigtige tidspunkt Starten på tørreprocessen kan indstilles op til 24 timer i forvejen. Dit tøj tørres med det senest indstillede fugtighedsniveau og kan lægges på plads i skabet eller stryges, når det passer dig.

22 22 Ovne Kogeplader HomeMADE - innovativ ovnrumsfacon AdaptTech bagning - husker din temperaturindstilling Henkogningsprogram - sikker henkogning GentleClose - ovnlågen lukker stille FastPreheat C på 6 minutter PerfectGrill - varmelegeme til jævn stegning AquaClean - rengøring med 0,5 l vand Over- og undervarme Stor grill Lille Grill Blæser med stor grill Blæser med undervarme Varmluft med undervarme Varmluft Optøningsfunktion SuperPower - kraftig effektforøgelse AllBoost - PowerBoost på alle zoner SmartControl - integreret timer SimpleOff timer - integreret timer

23 23 BO75SY2W Indbygningsovn A-20% Energiklasse Traditionel ovn med overog undervarme, Varmluft, Optøning, Undervarme og luftcirkulation, Undervarme med varmluft og luftcirkulation, Fast preheat, Normal grill, Stor grill, Stor grill med luftcirkulation, AquaClean, Henkogningsprogram Mål (HxBxD): 59,5 59,7 56,5 cm Indbygningsovn A-20% Energiklasse Traditionel ovn med overog undervarme, Varmluft, Optøning, Undervarme og luftcirkulation, Undervarme med varmluft og luftcirkulation, Fast preheat, Normal grill, Stor grill, Stor grill med luftcirkulation, AquaClean, Henkogningsprogram Fingertouch betjening SuperBoost AllBoost Timerfunktion Restvarmeindikator Låsefunktion SuperSilent SmartControl IT612SY2B Mål (HxBxD): 59,5 59,7 56,5 cm Elektronisk tænding Flammesikring Støbejernsriste SimpleOff timer GKTG6SY2B Gas glaskeramisk kogeplade Sort Fingertouch betjening SuperBoost AllBoost Timerfunktion Restvarmeindikator Låsefunktion SuperSilent SmartControl Mål (HxBxD): 5, cm Relativt energiforbrug på skalaen fra A (lavt forbrug) til G (højt forbrug). 6...baserat på standarden SS-EN Generelt Tilslutningseffekt (gas): 7,5 kw Kogeplade Kogezoner: Forreste venstre: 103 mm, 3,3 kw, Triple brænder, Forreste højre: 43 mm, 1 kw, Sparebrænder, Bagerste venstre: 67 mm, 1,75 kw, Standard brænder, Bagerste højre: 67 mm, 1,75 kw, Standard brænder Mål (HxBxD): 9,6 58,5 51 cm Glaskant Sort Generelt Tilslutningseffekt: 7,1 kw Kogeplade Kogezoner: Forreste venstre: 185 mm, 1,4/2 kw, PowerBoost, Forreste højre: 165 mm, 1,2/1,4 kw, PowerBoost, Bagerste venstre: 165 mm, 1,2/1,4 kw, PowerBoost, Bagerste højre: 205 mm, 2/2,3 kw, PowerBoost Hvid Induktionskogeplade Sort 1 Glaskant Hvid Generelt Tilslutningseffekt: 7,1 kw Kogeplade Kogezoner: Forreste venstre: 185 mm, 1,4/2 kw, PowerBoost, Forreste højre: 165 mm, 1,2/1,4 kw, PowerBoost, Bagerste venstre: 165 mm, 1,2/1,4 kw, PowerBoost, Bagerste højre: 205 mm, 2/2,3 kw, PowerBoost GKTG6SY2W Gas glaskeramisk kogeplade Mål (HxBxD): 5, cm BO75SY2B Generelt Energi-klasse1: A-20% Energiforbrug: 0,79 kwh (ventilator), 0,87 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,3 kw Ovn HomeMADE Multifunktion ovn - 65 ltr. Super-size madlavningsområde CoolDoor Dørkontakt GentleClose - ovnlågen lukker stille Børnesikring Udtræksskinner - 2 niveauer Bagerist Emalje bageplader Ekstra dyb bradepande AdaptTech bagning: husker din temperaturindstilling Induktionskogeplade Hvid Generelt Energi-klasse1: A-20% Energiforbrug: 0,79 kwh (ventilator), 0,87 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,3 kw Ovn HomeMADE Multifunktion ovn - 65 ltr. Super-size madlavningsområde CoolDoor Dørkontakt GentleClose - ovnlågen lukker stille Børnesikring Udtræksskinner - 2 niveauer Bagerist Emalje bageplader Ekstra dyb bradepande AdaptTech bagning: husker din temperaturindstilling IT612SY2W Generelt Tilslutningseffekt (gas): 7,8 kw Kogeplade Kogezoner: Forreste venstre: 103 mm, 3,3 kw, Triple brænder, Forreste højre: 43 mm, 1 kw, Sparebrænder, Bagerste venstre: 67 mm, 1,75 kw, Standard brænder, Bagerste højre: 67 mm, 1,75 kw, Standard brænder Elektronisk tænding Flammesikring Støbejernsriste SimpleOff timer Mål (HxBxD): 9,6 58,5 51 cm

24 24 Mikrobølgeovn Mikrobølger kombineret med grill Færdigprogrammer - foruddefinerede programmer Grill Emhætter Bredde Lys Mikrobølger

25 25 MO6240SY2W Mikroovn m/grill Hvid Elektronisk Ovnrum: 23 ltr. Mikroeffekt: 900 W Grill: 1000 W Færdigprogrammer: 8 Easy cook funktion Automatisk drejetallerken for jævn opvarmning Tallerkendiameter: 27 cm Børnesikring DT9SY2W Emhætte Vægmontering Aluminiumsfarvet Bredde: 90 cm Mekanisk Simplicity enkel betjening Aftræk eller recirkulation On/Off kontakt Belysning: halogen: 2 20 W Effekttrin: 3 Kapacitet: 618 m³/t Lydniveau (max.): 65 db(a) Aftræksdiameter: 15 cm 1 motor Vaskbar fedtfilter i aluminium Tilbehør Metalfilter: Kulfilter: DT6SY2W Emhætte Vægmontering Aluminiumsfarvet Bredde: 60 cm Mekanisk Simplicity enkel betjening Aftræk eller recirkulation On/Off kontakt Belysning: halogen: 2 20 W Effekttrin: 3 Kapacitet: 618 m³/t Lydniveau (max.): 65 db(a) Aftræksdiameter: 15 cm 1 motor Vaskbar fedtfilter i aluminium Tilbehør Metalfilter: Kulfilter: Mål (HxBxD): cm MO6240SY2B Mikroovn m/grill Sort Elektronisk Ovnrum: 23 ltr. Mikroeffekt: 900 W Grill: 1000 W Færdigprogrammer: 8 Easy cook funktion Automatisk drejetallerken for jævn opvarmning Tallerkendiameter: 27 cm Børnesikring DT9SY2B Emhætte Vægmontering Sort Bredde: 90 cm Mekanisk Simplicity enkel betjening Aftræk eller recirkulation On/Off kontakt Belysning: halogen: 2 20 W Effekttrin: 3 Kapacitet: 618 m³/t Lydniveau (max.): 65 db(a) Aftræksdiameter: 15 cm 1 motor Vaskbar fedtfilter i aluminium Tilbehør Metalfilter: Kulfilter: DT6SY2B Emhætte Vægmontering Sort Bredde: 60 cm Mekanisk Simplicity enkel betjening Aftræk eller recirkulation On/Off kontakt Belysning: halogen: 2 20 W Effekttrin: 3 Kapacitet: 618 m³/t Lydniveau (max.): 65 db(a) Aftræksdiameter: 15 cm 1 motor Vaskbar fedtfilter i aluminium Tilbehør Metalfilter: Kulfilter: Mål (HxBxD): cm

26 26 Køl/frys Vaskemaskiner Tørretumblere IonAir med DynamiCooling - holder fødevarer friske FrostLess - reducerer ophobning af is FreshZone - til let fordærvelige fødevarer CrispZone med fugtregulering SimpleSlide - fleksible dørhylder AdaptTech vask - intelligent hukommelse SensorIQ - sensorteknologi til optimalt forbrug af strøm, vand og tid SterilTub - selvrens af vaskemaskinens indre AquaStop - antioversvømmelsessystem Kapacitet 7 7 AdaptTech tør - intelligent hukommelsen SensorIQ - sensor-teknologi til optimalt forbrug af strøm og tid FiltrationSupreme - stort og effektivt filter Varmepumpeteknologi - tørring med mindre forbrug af energi Kapacitet 34cm Døråbning Døråbning LED display LED display Timerfunktion Timerfunktion ColdWash - program til vask ved 15 o C TwinAir - til jævnt tørret vasketøj OptiDrum - innovativ konstrueret tromle CarboTech - kar lavet af Carbotech Stor tromle l

27 27 34cm 7 7 RK62FSY2W Køle-/fryseskab Vaskemaskine Hvid Generelt Energi-klasse1: A++ Energiforbrug/år2: 230 kwh Nettorumfang kølerum: 223 ltr. Nettorumfang frostrum: 94 ltr. Stjernemærkning: 4 Optøningstid ved strømafbrydelse: 30 t Indfrysningskapacitet: 4,5 kg/døgn Lydniveau: 40 db(a) Antal af kompressorer: 1 Mekanisk betjening Døråbning: Vendbare døre WA74SY2W A++ Energiklasse Køl IonAir: Ionisator i køleskabet DynamiCooling Automatisk afrimning i køleren FreshZone Ægge-/isterningebakke: 1x7 SimpleSlide højdejusterbare hylder i døren: 2 4 glashylder BottleMat holder MultiBox CrispZone med fugtregulering Frys Manuel afrimning Frostless: Mindre rimdannelse i fryseren SpaceBox 38 ltr. 1 udtræksskuffe 2 helstøbte fryseskuffer Mål (HxBxD): cm Hvid Generelt Energi-klasse1: A+++ Centrifugeringsevne3: A Restfugtighed5: 44 % Centrifugerings-hastighed: 1400 omdr. Kapacitet: 7 kg Vasketid: 195 min Energiforbrug/år2: 166 kwh Årligt vandforbrug2: 9960 ltr. Døråbning: 34 cm Specialprogrammer Koldvask Skyl med skyllemiddel Udpumpning Centrifugering 17 min. quick-program Koldvask ved 15 C D76SY2W Kondenstørretumbler A+++ Energiklasse A Centrifugeringsevne Egenskaber AdaptTech vask: Intelligent hukommelse SensoIQ TotalWeight 3-D brusesystem Silent Balancekontrol LED display Vandniveau kontrol Aqua Stop Børnesikring Timerfunktion OptiDrum Carbotech kar Funktioner Ekstra skyl Forvask Kort program SterilTub Hvid A++ Energi-klasse : A++ Kapacitet: 7 kg Tromlevolumen: 117 ltr. Tørretid: 155 min Energiforbrug/år2: 199 kwh Apparattype: Kondens Reverserende tromlegang Døråbning: 35 cm Programmer Bomuld: 2 niveauer Syntetisk: 2 niveauer Uld 1 Mål (HxBxD): cm Energiklasse Egenskaber AdaptTech tør: intelligent hukommelse SensoIQ FiltrationSupreme TwinAir Antikrølfunktion Lys i tromlen Mulighed for forsinket start LED display Indbygget kondensbeholder (4,95 ltr.) Advarsel for fuld kondensbeholder Alarm ved program slut Restfugtighedssensor Børnesikring Mål (HxBxD): cm 34cm 7 7 RK62FSY2B Køle-/fryseskab Vaskemaskine Sort Generelt Energi-klasse1: A++ Energiforbrug/år2: 230 kwh Nettorumfang kølerum: 223 ltr. Nettorumfang frostrum: 94 ltr. Stjernemærkning: 4 Optøningstid ved strømafbrydelse: 30 t Indfrysningskapacitet: 4,5 kg/døgn Lydniveau: 40 db(a) Antal af kompressorer: 1 Mekanisk betjening Døråbning: Vendbare døre WA74SY2B A++ Energiklasse Køl IonAir: Ionisator i køleskabet DynamiCooling Automatisk afrimning i køleren FreshZone Ægge-/isterningebakke: 1x7 SimpleSlide højdejusterbare hylder i døren: 2 5 glashylder BottleMat holder MultiBox CrispZone med fugtregulering Frys Manuel afrimning Frostless: Mindre rimdannelse i fryseren SpaceBox 38 ltr. 1 udtræksskuffe 2 helstøbte fryseskuffer Mål (HxBxD): cm Sort Generelt Energi-klasse1: A+++ Centrifugeringsevne3: A Restfugtighed5: 44 % Centrifugerings-hastighed: 1400 omdr. Kapacitet: 7 kg Vasketid: 195 min Energiforbrug/år2: 166 kwh Årligt vandforbrug2: 9960 ltr. Døråbning: 34 cm Specialprogrammer Koldvask Skyl med skyllemiddel Udpumpning Centrifugering 17 min. quick-program Koldvask ved 15 C D76SY2B Kondenstørretumbler A+++ Energiklasse A Centrifugeringsevne Egenskaber AdaptTech vask: Intelligent hukommelse SensoIQ TotalWeight 3-D brusesystem Silent Balancekontrol LED display Vandniveau kontrol Aqua Stop Børnesikring Timerfunktion OptiDrum Carbotech kar Funktioner Ekstra skyl Forvask Kort program SterilTub Mål (HxBxD): cm Sort Energi-klasse1: A++ Kapacitet: 7 kg Tromlevolumen: 117 ltr. Tørretid: 155 min Energiforbrug/år2: 199 kwh Apparattype: Kondens Reverserende tromlegang Døråbning: 35 cm Programmer Bomuld: 2 niveauer Syntetisk: 2 niveauer Uld A++ Energiklasse Egenskaber AdaptTech tør: intelligent hukommelse SensoIQ FiltrationSupreme TwinAir Antikrølfunktion Lys i tromlen Mulighed for forsinket start LED display Indbygget kondensbeholder (4,95 ltr.) Advarsel for fuld kondensbeholder Alarm ved program slut Restfugtighedssensor Børnesikring Mål (HxBxD): cm GENERELT1 Relativt energiforbrug på skalaen fra A++ (lavt forbrug) til G (højt forbrug). KØL 2 Energiforbrug pr. år på grundlag af standardtest. Det faktiske forbrug afhænger af apparatets brug og hvor det anbringes. VASK 4 Energiforbrug pr. vask på grundlag af standardtest på 60 C - normalprogrammet for bomuld. Det faktiske forbrug afhænger af, hvorledes apparatet benyttes. 3 Vaskeevne og centrifugeringevne på skalaen fra A (høj) til G (lav). Hvis De anvender tørretumbler, skal De være opmærksom på, at en vaskemaskine, der er A-mærket med hensyn til centrifugering halverer omkostningerne til tørring sammenlignet med en vaskemaskine, der er G-mærket og at elektrisk tørretumbling af tøj normalt bruger mere energi end selve vaskningn. 5 Restvandindhold efter centrifugering (i forhold til tørt tøj). 2 Anslået årligt forbrug af energi og vand for en husstand på 4 personer (200 gange vask på 60 normalprogrammet for bomuld) TØR 4 Energiforbrug i kwh pr. portion på programmet skabstørt bomuld. Det faktiske forbrug afhænger af, hvorledes apparatet benyttes.2 Anslået årligt forbrug for en husstand på fire personer, hvor der normalt benyttes tørretumbler.

28 GORENJE GROUP NORDIC A/S Roskildevej 290 DK-2610 Rødovre

sættilbud Alle priser er ex. fragt

sættilbud Alle priser er ex. fragt sættilbud lle priser er ex. fragt 201 2 GP852B Indbygningsovn Pyrolyse Energi-klasse 1 : Energiforbrug: 0,79 (Ventilator), 0,87 (traditionel) Lydniveau: 47 db() Tilberedningstid 6 : 49,3 min (varmluft),

Læs mere

PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +.

PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +. PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +. PLUS symboliserer eksklusive nyskabelser, som er skabt til at opfylde dine mest

Læs mere

Vi præsenterer dig for de vigtige funktioner, som sikrer et frisk og naturligt mikroklima inde i køleskabet.

Vi præsenterer dig for de vigtige funktioner, som sikrer et frisk og naturligt mikroklima inde i køleskabet. KØLE-/FRYSESKABE Vi præsenterer dig for de vigtige funktioner, som sikrer et frisk og naturligt mikroklima inde i køleskabet. Enkle og praktiske løsninger for opbevaring af madvarer, som bevarer et ideelt

Læs mere

Verdens mest fleksible køle-/fryseskab

Verdens mest fleksible køle-/fryseskab Køle-/fryseskabe Verdens mest fleksible køle-/fryseskab 7 C 6 C 5 C 4 C 3 C 2 C 1 C Døråbningsfrekvens Med den nye adaptive temperaturstyring tilpasser dit ASKO køle-/fryseskab sig til dine vaner og styrer

Læs mere

25_013. Vaskemaskiner

25_013. Vaskemaskiner 25_013 Vaskemaskiner 2013 IKEA vaskemaskiner er designet til brug hver dag. IKEA vaskemaskiner har funktioner, der er nemme at bruge, opfylder forskellige behov og gør det nemmere at vaske tøj. Vi har

Læs mere

SCANDINAVIAN HOUSEHOLD SUPPLIER

SCANDINAVIAN HOUSEHOLD SUPPLIER SCANDINAVIAN HOUSEHOLD SUPPLIER Introduktion Scandomestic er et ungt firma, der beskæftiger en række medarbejdere med lang erfaring inden for køl og frys. Scandomestic importerer, lagerfører og distribuerer

Læs mere

Den omfattende serie af hvidevarer leveres i 100% matchende design, hvis elegance afspejler dens kvalitet og rene linjer.

Den omfattende serie af hvidevarer leveres i 100% matchende design, hvis elegance afspejler dens kvalitet og rene linjer. 2 GORENJE BY STARCK Gorenjes nye kollektion af hvidevarer til køkkenet er designet af en af de mest unikke og velanset designere i verden, Philippe Starck. Den bygger på de mest moderne teknologier og

Læs mere

Udtryk dig gennem farver

Udtryk dig gennem farver Udtryk dig gennem farver Dine personlige stil- og farvevalg er komplicerede og dybtfølte, især når du skal se et nyt køkken eller køkkenkoncept for dig. Den næste store designfarve inden for indretning

Læs mere

BOSCH. KØLE/FRYSESKAB KGV 36 NW 20 Køl/frys: 215/94 liter LowFrost, Superfrys H x B x D: 186 x 60 x x 65 cm. Energikl.: A+ / 274 kwh/år 999,-

BOSCH. KØLE/FRYSESKAB KGV 36 NW 20 Køl/frys: 215/94 liter LowFrost, Superfrys H x B x D: 186 x 60 x x 65 cm. Energikl.: A+ / 274 kwh/år 999,- ANBEFALER HVIDEVARER R TIL SERIØSE PRISER OP I SMU 50 E 52 Højdejusterbar overkurv Lydniveau: 48 db(a) Udskudt start, VarioSpeed Energikl.:A+ / 294 kwh/år 3.499,- KØLE/FRYSES KGV 36 NW 20 Køl/frys: 215/94

Læs mere

Vaskemaskine WM 16Y890DN

Vaskemaskine WM 16Y890DN hvid 13895 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Kapacitet: 8 kg k Energiklasse: A+++ k Årligt energiforbrug 189 kwh, baseret på 220 standardvaske ved 60 C- og 40 C-normalprogrammerne

Læs mere

Vaskemaskine WM 16Y750DN

Vaskemaskine WM 16Y750DN hvid 13195 kr* *Vejledende pris Kan kombineres med: WT48Y850DN Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Kapacitet: 9 kg k Energiklasse: A+++ -10% k Årligt energiforbrug 189 kwh, baseret på 220 standardvaske

Læs mere

CE92GPX. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

CE92GPX. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A CE92GPX 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709113889 Gaspladen: 6 brændere: Venstre bag /frem: 1,00 kw-hurtig 4,00 kw Midte bag/frem: 1,75 kw-1,00 kw Højre

Læs mere

FOKUSSORTIMENT 2014-2

FOKUSSORTIMENT 2014-2 FOKUSSORTIMENT 2014-2 ZANUSSI BASIS HVID ZOB30601WK clean emalje 6 ovnfunktioner, bl.a. ægte varmluft, over/undervarme, grill og optøning Stort ovnrum: 74 l Temperaturindstilling: 50-275 C Kølig ovnlåge

Læs mere

Kravspecifikation VERSION 3

Kravspecifikation VERSION 3 Udbud af rammeaftale for hårde hvidevarer til husholdningsbrug for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Kravspecifikation Kravspecifikation Rammeaftale for hårde hvidevarer til husholdningsbrug for Forsvarsministeriets

Læs mere

> Stor maskine i lille indpakning

> Stor maskine i lille indpakning > Stor maskine i lille indpakning Med E Sidros får du en tørretumbler der har stor kapacitet men stadig ikke fylder mere end en husholdningsmaskine. Fra ende til anden er maskinen bygget som et professionelt

Læs mere

6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN

6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN 6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN EN NY STJERNE ER FØDT WHIRLPOOLS GREEN GENERATION STARCLEAN OVN Hvis din kærlighed til madlavning er lige så

Læs mere

1.199,- Findes også i stål

1.199,- Findes også i stål ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER WAB 24260 SN 5,5 kg, 1200 omdr. VarioPerfect AquaSpar-system /A/C SMALT KOMBISKAB A + ENERGI KLASSE KØLE/FRYSESKAB KAB ENF 2800 AOW Køl/frys: 190/64 liter Selvafrimende

Læs mere

En serie af eksklusive hårde hvidevarer til indbygning Peppet op med nye idéer!

En serie af eksklusive hårde hvidevarer til indbygning Peppet op med nye idéer! En serie af eksklusive hårde hvidevarer til indbygning Peppet op med nye idéer! PEP DIT LIV OP MED PLUSSER Det kan kun være et køkken. Det kan være meget mere, hvis du pepper det op med din kreativitet.

Læs mere

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A C92IPX8 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709150129 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1,85 kw Booster 3,0 kw Venstre frem: Ø 145

Læs mere

Tørretumbler EDC78550W. Vigtige funktioner til EDC78550W Tilbage til toppen. 1 av 6 2010-06-04 16:01

Tørretumbler EDC78550W. Vigtige funktioner til EDC78550W Tilbage til toppen. 1 av 6 2010-06-04 16:01 1 av 6 2010-06-04 16:01 Tørretumbler EDC78550W Kondenstørretumbler, elektronsk fugtighedsregistrering, mellemstort LCD display, belysning i tromlen, Invertermotor, mange special programmer, kapacitet 8

Læs mere

din for altid M60 KØL OG FRYS

din for altid M60 KØL OG FRYS din for altid M60 KØL OG FRYS 2 Miljø, funktionalitet og tidløst design GRAM er kendt for at udvikle produkter, der glæder forbrugerne i dagligdagen og dermed bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

Produktkatalog / 2012 NYT TIL DIT KØKKEN? NEMT

Produktkatalog / 2012 NYT TIL DIT KØKKEN? NEMT Produktkatalog / 2012 NYT TIL DIT KØKKEN? NEMT AT VÆLGE DET RIGTIGE: SÅ NEMT SOM 1 Klare svar Størrelser, funktioner, programmer... At vælge de modeller, der er helt rigtige til dig og dit køkken kan i

Læs mere

3.299,- 2.999,- 1.299,- 1.799,- 1.699,- ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER Oktober-December 2015

3.299,- 2.999,- 1.299,- 1.799,- 1.699,- ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER Oktober-December 2015 NBEFLER HVIDEVRER TIL SERIØSE PRISER Oktober-December 2015 ELECTROLUX VSKEMSKINE FW33L8143 1400 omdr. / 8 kg Udskudt start Display med resttidsvisning H x B x D: 85 x 60 x 55,9 cm. OPVSKEMSKINE SMU 40

Læs mere

NYHEDER NOVEMBER HVIDEVARER2012

NYHEDER NOVEMBER HVIDEVARER2012 NYHEDER NOVEMBER HVIDEVARER2012 OVNE Model EOB3311AAW EOB3311AAX EOA5651AAX EOC5651AAX EOC5851AAX Ovn, emalje Clean emalje Clean emalje Katalyse Pyrolyse - 2 prg Pyrolyse - 3 prg Antal ovnfunktioner 8

Læs mere

Vestfrost SW 315 M Solid www.vestfrost.dk

Vestfrost SW 315 M Solid www.vestfrost.dk Vestfrost SW 315 M Solid www.vestfrost.dk AAB Afdeling 53 Bushøjen Se valgfri front på næste side Vestfrost SW 315 M Solid www.vestfrost.dk AAB Afdeling 53 Bushøjen ed ved strømafbrydelse i timer fra -

Læs mere

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 )

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 ) Hvidevarer- Shop.dk Hvidevarer- Shop.dk Gl. Banegårdsplads 4 4220 Korsør Danmark CVR-nummer: 35946152 E-mail: Info@hvidevarershop.dk http://hvidevarershop.dk Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015

Læs mere

A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A

A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A EAN13: 8017709155001 6 brændere Venstre bag: ekstra hurtig 4200 W Venstre frem: 1800 W Midte bag:

Læs mere

A2PYID CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN

A2PYID CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN A2PYID-6 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN EAN13: 8017709145804 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 145 mm, 1,40 kw Booster

Læs mere

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A C92IPX8 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709150129 Anti fingerprint 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1850 W Booster 3000 W Venstre

Læs mere

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER NBEFLER HVIDEVRER TIL SERIØSE PRISER EG VSKEMSKINE L 60260 FL 6 kg, 1200 omdr. Quickprogram 3 kg./20 min. OptiSense vaskesystem Energiklasse: //B 3.299,- KØLE-/FRYSESKBSK RF 4121 W Køl/frys: 145/48 liter

Læs mere

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER OP SGU 54 E 02 SK 5 prog./4 temp. Lydniveau: 48 db Forsænkbar drejevælger /A 2.999,- WM 1600 IBIZA 6 kg Mængdeautomatik Ubalancekontrol +/A/A Fås og med WM 1400

Læs mere

SFP4120PZ. Funktioner. linea 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+

SFP4120PZ. Funktioner. linea 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+ SFP4120PZ 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+ EAN13: 8017709215354 45 cm høj kompaktovn 10 funktioner Ovnvolumen: Netto: 36 liter Brutto:

Læs mere

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener 74 L 74 L pyrolyse BC3003001M1 EG indbygnings 74 L, rustfri stål med antifingerprint Betjening via pop-ud knapper Elektronisk timer Isofront plus, kold låge

Læs mere

Køle-/fryseskab, 201 cm

Køle-/fryseskab, 201 cm stål-easyclean 13195 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 8 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, 179 kwh/år Nettovolumen total: 355 l Design og komfort Front i stål med

Læs mere

Brug energien på mærkerne det betaler sig

Brug energien på mærkerne det betaler sig rug energien på mærkerne det betaler sig lovne rysere Køle-fryseskabe Køleskabe Opvaskemaskiner Tørretumblere Vaskemaskiner Vaske-/tørremaskiner Klimaanlæg Mærke Model Højt forbrug Nettovolumen Størrelse:

Læs mere

SCB92MX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

SCB92MX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A SCB92MX8 classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709149963 5 brændere Venstre bag : 1,80 kw Venstre frem: 3,00 kw Midte: ekstra hurtig 3,50 kw Højre bag:

Læs mere

A42-6 70 CM OPERA GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE(1 MULTIFUNKTIONSOVN) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A (STOR OVN) ENERGIKLASSE B (LILLE OVN)

A42-6 70 CM OPERA GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE(1 MULTIFUNKTIONSOVN) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A (STOR OVN) ENERGIKLASSE B (LILLE OVN) A42-6 70 CM OPERA GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE(1 MULTIFUNKTIONSOVN) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A (STOR OVN) ENERGIKLASSE B (LILLE OVN) EAN13: 8017709122171 4 brændere Venstre bag: 1,80 kw Venstre frem: ekstra

Læs mere

HvidevareAvisen 3.499,- 3.499,- 4.999,- 599,- 799,- April 2014 BEGRÆNSET ANTAL

HvidevareAvisen 3.499,- 3.499,- 4.999,- 599,- 799,- April 2014 BEGRÆNSET ANTAL Hvidevarevisen pril 2014 OPVSKEMSKINE SMU 50 E 52 SK 13 kuverter, lydniveau 48 db() Højdejusterbar overkurv Udskudt start, VarioSpeed Energikl.: / 294 kwh/år 3.499,- GRM KØLE-/FRYSESKB KF 3255-90 Køl/frys:

Læs mere

ASKO Pro Series 1 Vejl. priser inkl moms fra 1. december 2014

ASKO Pro Series 1 Vejl. priser inkl moms fra 1. december 2014 ASKO Pro Series Vejl. priser inkl moms fra 1. december 2014 1 Vores arv er vores fremtid Svensk kvalitet siden 1950. Historien om ASKO er en god historie. Det begyndte i Vara i Sverige i 1950 med en innovativ

Læs mere

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design - med alle fordele GRAM har gennem generationer været kendt for at udvikle produkter, der gør hverdagen nemmere og bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B

A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B EAN13: 8017709162375 6 brændere Venstre bag: 1800 W Venstre frem: ekstra hurtig 4200 W Midte bag:

Læs mere

I-COOK. innovativ betjening. i-cook timer

I-COOK. innovativ betjening. i-cook timer New Platinum 2011 New Platinum 2011 Ny design serie til indbygning giver dig den flotteste køkkenløsning. Her passer alle produkterne sammen, lige fra indbygningsovn til opvaskemaskine. Og der er nok at

Læs mere

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige Indbygningsløsninger til alle personligheder! Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige BPR Maj 2007 elementer i et køkken. Det var udgangspunktet, da Bosch udviklede sin nye serie

Læs mere

A2PYID-8 nyhed 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

A2PYID-8 nyhed 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A A2PYID-8 nyhed 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709155025 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1,85 kw - Booster 3,0 kw Venstre

Læs mere

Hvidevarer. Produktguide

Hvidevarer. Produktguide 37_015 Produktguide Hvidevarer Det er måske ikke alle produkter, som er vist her, der kan købes i varehuset. Kontakt en medarbejder, eller gå ind på IKEA.dk og få flere oplysninger. Se detaljerede produktoplysninger

Læs mere

Kompakte og effektive tørretumblere med stor kapacitet

Kompakte og effektive tørretumblere med stor kapacitet Perfektion i alle detaljer > Kompakte og effektive tørretumblere med stor kapacitet Tørretumblere EC Sidros BT7, EC Sidros BT7C, EC Sidros BT7HP, EC Sidros BT9 og EC Sidros BT9HP > Stor maskine i lille

Læs mere

INDBYGNINGS- PRODUKTER TIL KØKKENET

INDBYGNINGS- PRODUKTER TIL KØKKENET INDBYGNINGS- PRODUKTER TIL KØKKENET 2015 Indbygningsprodukter 3 The simple way to happiness Køkkenet er omdrejningspunktet i vores liv. De vigtigste ting har sit udspring her. Vores sundhed, vores lykke,

Læs mere

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER NBEFLER HVIDEVRER TIL SERIØSE PRISER Marts 2014 OPVSKEMSKINE SMU 50 E 52 SK 13 kuverter, lydniveau 48 db() Højdejusterbar overkurv Udskudt start, VarioSpeed Energikl.: / 294 kwh/år 3.499,- GRM KØLE-/FRYSESKB

Læs mere

NYE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber?

NYE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber? NYE HVIDEVRER - hvad skal jeg vide, før jeg køber? Brug lidt energi - og få et mindre energiforbrug Vil du gerne have et lavt energiforbrug med i købet, når du anskaffer nye hvidevarer? Så betaler det

Læs mere

Skolebakken - Østergade 59, 8370 Hadsten Spændende udlejningsprojekt med central beliggenhed i Hadsten

Skolebakken - Østergade 59, 8370 Hadsten Spændende udlejningsprojekt med central beliggenhed i Hadsten Spændende udlejningsprojekt med central beliggenhed i Hadsten Den Gl. Jydske Håndværkerskole beliggende Østergade 59 i Hadsten - i dag kaldet Skolebakken gå afstand til tog og bus og indkøbsmuligheder

Læs mere

3.299,- 3.999,- 1.699,- 899,- 3.299,- ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER April 2014 BEGRÆNSET ANTAL A +

3.299,- 3.999,- 1.699,- 899,- 3.299,- ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER April 2014 BEGRÆNSET ANTAL A + NBEFLER HVIDEVRER TIL SERIØSE PRISER pril 2014 SIEMENS VSKEMSKINE WM 14 B 261 DN 6 kg, 1400 omdr. Display med programforløb VarioPefect, udskudt start Energikl.: / 196 kwh/år 3.299,- GRM KOMFUR EK 66030

Læs mere

GÆLDER D. 2. OKTOBER - TIL OG MED D. 15. OKTOBER

GÆLDER D. 2. OKTOBER - TIL OG MED D. 15. OKTOBER KØB NU BETAL OM 180 DAGE elsalg.dk SPAR 602,- KB 741 1520 W 2 varmelegemer Før 1699,- 2297,- VASKEMASKINE, WM 12 B 261 DN 6 kg. kapacitet VarioPerfect - Energi- og tidsoptimering WaterPerfect, mængdeautomatik

Læs mere

DO81CSS-5. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE AA

DO81CSS-5. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE AA 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE AA EAN13: 8017709080853 STOR OVN: 8 funktioner Ovnvolumen: 51 liter Ovntemperatur 50-250 C Elektronisk tænd/sluk ur Digital analog ur Minutur

Læs mere

UP TO. 7585-GREEN profil brochure-v10.indd 1 07/10/10 15.39

UP TO. 7585-GREEN profil brochure-v10.indd 1 07/10/10 15.39 SWITCH UP TO GREEN LEV LIVET - MED OMTANKE FOR KLIMAET electrolux EnergySaver husholdningsapparater 1 7585-GREEN profil brochure-v10.indd 1 07/10/10 15.39 BLIV KLIMAVENLIG DET BETALER SIG FOR VORES FÆLLES

Læs mere

60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A

60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A SFP4120 nyhed 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709189426 45 cm høj Ovnvolumen: Netto: 40 liter Brutto: 41 liter Ovntemperatur: 50-250 C

Læs mere

NY EMHÆTTE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber?

NY EMHÆTTE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber? NY EMHÆTTE - og få den rigtige emhætte Gå efter den bedst mulige emhætte 2 Energimærket kan hjælpe dig med at vælge den rigtige emhætte til netop dit behov. Der er også EU-krav til nye emhætters energieffektivitet,

Læs mere

Sådan 爀爀 nder du den perfekte tørretumbler

Sådan 爀爀 nder du den perfekte tørretumbler Sådan 爀爀 nder du den perfekte tørretumbler En guide, som hjælper dig med at vælge rigtigt Af Heidi Lund d. 24/08/2016 Hvor skal jeg begynde? Du ved, at du skal have en ny tørretumbler, men ikke hvilken

Læs mere

650 LITER KØLE- /FRYSESKAB - ACTIVE

650 LITER KØLE- /FRYSESKAB - ACTIVE KØLE- / FRYSESKABE Serien består af 4 modeller med en kapacitet fra 650 til 1400 liter. Skabene opfylder de højeste krav til udførsel og effektivitet. Modellerne findes i køl og frys med henholdsvis 1

Læs mere

Vaskemaskiner og Tørretumblere

Vaskemaskiner og Tørretumblere Vaskemaskiner og Tørretumblere 2 Vasker rent på alle fronter. LG kombinerer ny teknologi med brugervenlighed og tilbyder markedets største udvalg af frontbetjente vaskemaskiner, fra kompakte maskiner med

Læs mere

GRAM KØLE-/FRYSESKAB KF 3296-90 183/87 liter - 261 kwh/år 4 glashylder/3 dørhylder Indfrysning: 5 kg./døgn H x B x D: 175 x 59,5 x 60 cm.

GRAM KØLE-/FRYSESKAB KF 3296-90 183/87 liter - 261 kwh/år 4 glashylder/3 dørhylder Indfrysning: 5 kg./døgn H x B x D: 175 x 59,5 x 60 cm. NBEFLER HVIDEVRER TIL SERIØSE PRISER Juli-September 2015 GRM KØLE-/FRYSESKB KF 3296-90 183/87 liter - 261 kwh/år 4 glashylder/3 dørhylder Indfrysning: 5 kg./døgn H x B x D: 175 x 59,5 x 60 cm. 3.999,-

Læs mere

Programmér problemerne væk.

Programmér problemerne væk. Programmér problemerne væk. Tysk ingeniørkunst løser vaskebehovet. Bosch Hvidevarer Telegrafvej 4 2750 Ballerup Telefon: 44 89 85 25 E-mail: bosch.hvidevarer@bshg.com www.bosch-home.dk 2011 Bosch Hvidevarer,

Læs mere

FRIT VALG Bosch vaskemaskine eller opvaskemaskine 1995,- Pris v. mere end 1 stk.: 4495,- Stort udvalg!

FRIT VALG Bosch vaskemaskine eller opvaskemaskine 1995,- Pris v. mere end 1 stk.: 4495,- Stort udvalg! ! UDSALGSSTART TIRSDAG DEN 27. DECEMBER 1400 o/min. Vaskemaskine WAA28163SN Kapacitet: 5 kg Energiforbrug: 0,85 kwh Vandforbrug: 41 liter FRIT VALG Bosch vaskemaskine eller opvaskemaskine 1995 499,- 1995,-

Læs mere

ST2FABP2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A

ST2FABP2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A ST2FABP2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166946 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER AEG L 60260 FL 3.299,- Findes også i stål Protex Plus model GRAM OP SKI KIN OM 60-36 T 3.999,- Nyhed SILVERLINE EMHÆTTE EL 12 499,- 1.299,- SCANDOMESTIC MIKRO-/KOMBIO

Læs mere

Skave El-Forretning. Kr.299.- Kr. 2999.- spar 2500. Kr. 1999.- spar 150. spar 1900. Viborgvej 237, Skave 7500 Holstebro Tlf.

Skave El-Forretning. Kr.299.- Kr. 2999.- spar 2500. Kr. 1999.- spar 150. spar 1900. Viborgvej 237, Skave 7500 Holstebro Tlf. Kr.299.- spar 150 Kr. 2999.- spar 2500 bosch opvaskemaskine 12 kuverter. 4 programmer. Betjening via drejeknap. Mekanisk børnesikring. Justerbare ben. Ekskl. topplade. Før 3899,- bosch sgu40e02sk c vandforbrug

Læs mere

4.499, , , , ,- ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER Juli-september 2017

4.499, , , , ,- ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER Juli-september 2017 ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER Juli-september 2017 EW5265R 250 liter - 127 kwh/år 5 glashylder Stor grøntsagsskuffe H x B x D: 144 x 54 x 59,5 cm. 3.199,- KØLE/ FRYSESKAB EW5375M 209 liter / 81

Læs mere

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER KGV 36 V 03 Køl/frys: 225/87 liter 4 glashylder 3 transparente fryseskuffer 185 x 60 x 61 1700,- ELECTROLUX EWF 147110 W 7 kg 1400 omdr. Sensorstyret mængdeautomatik

Læs mere

Enhver kan vaske og dosere sæbe. Men kun Miele kan gøre det perfekt

Enhver kan vaske og dosere sæbe. Men kun Miele kan gøre det perfekt Enhver kan vaske og dosere sæbe. Men kun Miele kan gøre det perfekt Miele W1 med TwinDos - unikt doseringssystem med 2-komponent vaskemiddel. Køb en Miele W1-vaskemaskine med TwinDos i perioden 1. september

Læs mere

DOSF6390X. Funktioner. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

DOSF6390X. Funktioner. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A DOSF6390X 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709214203 Stor ovn: 6 funktioner Ovnvolumen: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Ovntemperatur 50-270 C 5 niveauer (ovnribber)

Læs mere

De nye vaskemaskiner og tørretumblere

De nye vaskemaskiner og tørretumblere De nye vaskemaskiner og tørretumblere De nye vaskemaskiner og tørretumblere Value Added. De nye 8 kg-maskiner Vaskemaskiner og tørretumblere med kapacitet til 8 kg tøj er i mange vaskerier den optimale

Læs mere

Køle-/fryseskab, 186 cm Front i stål med easyclean, sider i sølvgrå KG 36EMI41

Køle-/fryseskab, 186 cm Front i stål med easyclean, sider i sølvgrå KG 36EMI41 stål-easyclean 9495 kr* KG 36EMW41 hvid 8695 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 8 kr eks. moms. Produktegenskaber k Energiklasse: A+++, 149 kwh/år k Elektronisk temperaturstyring, kan aflæses digitalt

Læs mere

Skolebakken - Østergade 59, 8370 Hadsten Nyt spændende udlejningsprojekt med central beliggenhed i Hadsten

Skolebakken - Østergade 59, 8370 Hadsten Nyt spændende udlejningsprojekt med central beliggenhed i Hadsten Nyt spændende udlejningsprojekt med central beliggenhed i Hadsten Den Gl. Jydske Håndværkerskole beliggende Østergade 59 i Hadsten - i dag kaldet Skolebakken gå afstand til tog og bus og indkøbsmuligheder

Læs mere

Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid

Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid Pressemeddelelse Den 25. marts 2015 Siemens nye ovne - serie iq700: Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid I en travl hverdag har behovet for nemme og hurtige løsninger aldrig

Læs mere

NY EMHÆTTE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber?

NY EMHÆTTE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber? NY EMHÆTTE - og få den rigtige emhætte Gå efter den bedst mulige emhætte Emhætter skal nu have EU s energimærke. Energimærket kan hjælpe dig med at vælge den rigtige emhætte til netop dit behov. Der er

Læs mere

https://www.elektronico.dk/produkter/hk654403fb

https://www.elektronico.dk/produkter/hk654403fb Datablad Induktions & Kogeplader Hvidevarer > Induktions & Kogeplader Vare: Beskrivelse: HK654403FB Aeg Induktionskogeplade Altid god lav pris. Dette produkt har 2+2års garanti! Pr odukt information https://www.elektronico.dk/produkter/hk654403fb

Læs mere

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER NBEFLER HVIDEVRER TIL SERIØSE PRISER Maj 2014 OPVSKEMSKINE SMU 50 E 52 SK 13 kuverter, lydniveau 48 db() Højdejusterbar overkurv Udskudt start, VarioSpeed Energikl.: / 294 kwh/år 3.499,- GRM KØLE-/FRYSESKB

Læs mere

A5-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

A5-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A A5-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709154844 7 brændere Venstre bag: 1800 W Venstre frem: ekstra hurtig 4200 W Midte bag: 3000 W Midte frem: 1000

Læs mere

Energibesparelser i boligen

Energibesparelser i boligen Energibesparelser i boligen Boligkontoret Danmark åbent hus Helsingør 17.4.2010. Ann Vikkelsø, energivejleder. Energitjenesten København. Ann Vikkelsø Energitjenesten København Ingeniør (energi) Energivejleder

Læs mere

5.999, , , , ,- ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER Januar-Marts 2017 A + + A + A + A BREDDE 45 CM

5.999, , , , ,- ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER Januar-Marts 2017 A + + A + A + A BREDDE 45 CM ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER Januar-Marts 2017 L 7 FER 862 C 8 kg. /1600 omdr. Kulfri motor Dampprogrammer Energikl.: A+++ / 137 kwh/år 5.999,- T 8 DEN 843 C Kondens 8 kg. Varmepumpe Skånsom

Læs mere

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Genanvender den varme luft Reducerer energiforbruget op til 60% Hurtig tilbagebetalingstid Varmepumpe-tørretumblere BOLIGVASKERIER DAGINSTITUTIONER PLEJEHJEM

Læs mere

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER April-Juni 2017

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER April-Juni 2017 ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER April-Juni 2017 WAH 1900 6 kg. / 1400 omdr. Display med LED visning Mulighed for udskudt start Energikl.: A++ / 172 kwh/år 2.499,- SMU 40 D 12 SK 12 kuverter/lydniveau

Læs mere

CS150-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

CS150-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A CS150-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709158613 7 brændere Venstre bag: 1,80 kw Venstre frem: ekstra hurtig 4,20 kw Midte bag: 3,00 kw Midte frem:

Læs mere

SCP112B-8. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE HVID ENERGIKLASSE: A

SCP112B-8. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE HVID ENERGIKLASSE: A SCP112B-8 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE HVID ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709131982 12 funktioner Ovnvolumen: 72/79 liter (+35%) Ovntemperatur: 30-280 C Display med LED-lys indikatorer Digitalt ur

Læs mere

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER 1ÅRS GARANTI et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER Lige i hjertet til det I en travl hverdag i det professionelle køkken er det vigtigt at

Læs mere

Whirlpool. Tilbehørskatalog

Whirlpool. Tilbehørskatalog Whirlpool Tilbehørskatalog Indeks Rengøring NATUR Rengøring Blandet tilbehør Madlavning Madlavning Mikro Glastallerkener Slanger Reservedele Varmepumpe 4 5 6 9 12 13 14 15 16 18 For yderligere information

Læs mere

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER GSN 32 V 23 244 liter No Frost 2 intensiv frysefag med transparent front 5 transparente fryseskuffer, heraf 1 BigBox EasyOpen ventil Frysekalender + 186 x 60 x 65

Læs mere

Vedligeholdelse og rengøring Separate vedligeholdelses- og rengøringsvejledninger er vedhæftet som bilag.

Vedligeholdelse og rengøring Separate vedligeholdelses- og rengøringsvejledninger er vedhæftet som bilag. Hårde hvidevarer Beskrivelse Boligen er forsynet med fuld hårde hvidevarer pakke med køle/fryseskab, opvaskemaskine, glaskeramisk kogeplade og indbygningsovn fra Siemens, samt vaskemaskine og tørretumbler

Læs mere

SCB66MPX5. classic 60 CM SPIS MED PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN OCH GLASKERAMIKHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A

SCB66MPX5. classic 60 CM SPIS MED PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN OCH GLASKERAMIKHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A SCB66MPX5 60 CM SPIS MED PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN OCH GLASKERAMIKHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A EAN13: 8017709089436 HÄLL Glaskeramikhäll med 4 värmezoner: Vänster bak: Ø 140 mm, 1,20 kw Vänster

Læs mere

SC112GT2. Funktioner 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A

SC112GT2. Funktioner 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A EAN13: 8017709117405 12 funktioner 12 recept varav 3 programmerbara Ugnskapacitet: 46 liter Temperaturer mellan 40 280 C Dubbel digital display

Læs mere

GRAM for miljø, funktionalitet og tidløst design

GRAM for miljø, funktionalitet og tidløst design GRM for miljø, funktionalitet og tidløst design Gennem generationer er GRM kendt for at udvikle produkter, der glæder forbrugerne i dagligdagen og bidrager til positive oplevelser i køkkenet. Det skyldes,

Læs mere

Produktkatalog. Køleskab Fryseskab Køle-/fryseskab Komfur Indbygningsovn Kogeplade Emfang Opvaskemaskine

Produktkatalog. Køleskab Fryseskab Køle-/fryseskab Komfur Indbygningsovn Kogeplade Emfang Opvaskemaskine Produktkatalog Køleskab Fryseskab Køle-/fryseskab Komfur Indbygningsovn Kogeplade Emfang Opvaskemaskine Danmark 2015 Indhold Design for enhver smag 4-5 Køl og frys - Classic 6000-60 cm 6-9 Køl og frys

Læs mere

Udviklet til professionelle, nu tilpasset dig

Udviklet til professionelle, nu tilpasset dig Produktoversigt 2013 Udviklet til professionelle, nu tilpasset dig Oplev Electrolux Inspiration Range Ganske enkelt delikat Kombinér damp og varmluft i madlavningen Fyld det hele ind Opvaskemaskiner der

Læs mere

650 LITER KØLE- /FRYSESKAB - ACTIVE

650 LITER KØLE- /FRYSESKAB - ACTIVE KØLE- / FRYSESKABE Serien består af 4 modeller med en kapacitet fra 650 til 1400 liter. Skabene opfylder de højeste krav til udførsel og effektivitet. Modellerne findes i køl og frys med henholdsvis 1

Læs mere

STA6539L3 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A

STA6539L3 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A EAN13: 8017709202200 Højde:82 cm 13 kuverter 10 programmer (5 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 45-65, Super Hurtigprogram: Speed

Læs mere

Produkter - Madlavning - Emhætter - LC956BB40S. LC956BB40S - rustfrit stål Emfang til vægmontering, 90 cm

Produkter - Madlavning - Emhætter - LC956BB40S. LC956BB40S - rustfrit stål Emfang til vægmontering, 90 cm Produkter - Madlavning - Emhætter - LC956BB40S http://www.siemens-home.dk/lc956bb40s.html?source=search&print=1 Side 1 af 2 SIEMENS LC956BB40S - rustfrit stål Emfang til vægmontering, 90 cm Kapacitet fritblæsende:

Læs mere

SFP390X-1. Funktioner. Tilbehør. classic 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

SFP390X-1. Funktioner. Tilbehør. classic 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A SFP390X-1 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709193980 Anti fingerprint 12 funktioner Ovnvolumen: 70/79 liter Ovntemperatur: 30-280 C Digital ur Elektronisk programmvalg

Læs mere

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER WA 82145 8 kg Supersilence Timerfunktion med forskudt start SterilTub rengøringssystem Eco-system +/A/A KGV 36 V 03 Køl/frys: 225/87 liter AntiBacteria i køl 3 transparente

Læs mere

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER VESTFROST CW 260 M Køl/frys: 187/48 liter 4 justerbare glashylder 1 grøntsagsskuffe 144 x 54 x 60 LN 58460 1400 omdr. 6 kg. Udskudt start: 3,6 eller 9 timer Kvikvask

Læs mere

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem 2 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Nedsæt din varmeregning og nyd godt af naturens gratis energi Compress 6000 AW er en luft/vand

Læs mere

Minimum plads Minimum forbrug Maximum performance

Minimum plads Minimum forbrug Maximum performance DK CombiSlim Når pladsen er trang - CombiSlim passer i alle køkkener Kvalitetsovne til ethvert behov Igennem mere end 30 år har HOUNÖ udviklet og fremstillet ovne af høj kvalitet. Ovne, hvor design, funktionalitet

Læs mere