Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale)"

Transkript

1 Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale) YouSee kodet Tv via kabel-tv-stik YouSee Tv via telefonstik eller fiber (TVoIP) (private husstande med individuel aftale) Maj 2017 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen Forudsætninger A. Tilslutning og forudsætninger for YouSee Tv via kabel-tv-stik B. Digitalmodtager og forudsætninger for YouSee kodet Tv via kabel-tv-stik C. Digitalmodtager og forudsætninger for YouSee Tv via telefonnet eller fiber (TVoIP) Brug af YouSee Tv på flere tv-apparater og i flere rum Offentlig visning og videredistribution Tillægstjenester YouSee Musik YouSee WebTV (Live-tv) YouSee Premiere Kundens misligholdelse (YouSee's lukkeret) Kundens skift af tv-pakke Ændring af priser, tv-pakker, funktioner og faciliteter Ikrafttrædelse Abonnementsaftalen For aftaler om abonnement på YouSee Tv gælder følgende tjenestespecifikke abonnementsvilkår i supplement til Generelle Vilkår for levering og drift af YouSee s tjenester (herefter YouSee s Generelle Vilkår). Ved modstrid mellem vilkårene går de tjenestespecifikke abonnementsvilkår for YouSee Tv forud. YouSee Tv leveres via følgende net og teknologier: YouSee Tv via kabel-tv-stik er tv-signal leveret i ukodet form via YouSee s kabel-tv-net (Coax) YouSee kodet Tv via kabel-tv-stik er tv-signal leveret i kodet form via YouSee s kabel-tv-net (Coax) YouSee Tv via telefonstik eller fiber er tv-signal i form af IP-tv leveret via YouSee s telefonnet eller fibernet. Dette kaldes også YouSee s TVoIP-tjeneste. YouSee A/S, København, CVR

2 2 Et abonnement på YouSee Tv via kabel-tv-stik omfatter følgende: Eventuel etablering og drift af én fast forbindelse til YouSee s kabel-tv-net (individuel tilslutning), jf. pkt. 5.A og 5.B i YouSee s Generelle Vilkår. Mulighed for at modtage et nærmere bestemt antal tv-kanaler via You- See s kabel-tv-net (ukodet). Antallet af tv-kanaler afhænger af den valgte tv-pakke eller det valgte abonnement (Grundpakke, Mellempakke, Fuldpakke). Tv-kanalerne modtages ukodet digitalt. Adgang til at bruge og abonnere på tillægstjenester, funktioner og faciliteter (tillægsydelser), som udbydes i tilknytning til den valgte abonnementsform. Et abonnement på YouSee kodet Tv via kabel-tv-stik omfatter følgende: Mulighed for mod ekstra betaling at abonnere på kodede digitale TVkanaler. Adgang til at modtage kodede tv-kanaler via YouSee s kabel-tvnet sker ved brug af digitalmodtager til YouSee Tv via kabel-tv-stik (dekoder), jf. pkt. 2.B. Antallet af kodede tv-kanaler afhænger af det valgte abonnement. Tv-kanalerne modtages via kodet, digitalt tv-signal. Adgang til at bruge og abonnere på tillægstjenester, funktioner og faciliteter (tillægsydelser), som udbydes i tilknytning til den valgte abonnementsform. Et abonnement på YouSee Tv via telefon-stik eller fiber omfatter følgende: Etablering af én forbindelse til tjenesten (YouSee s TVoIP-tjeneste). Mulighed for at modtage et nærmere bestemt antal tv-kanaler. Adgang til at modtage de kodede tv-kanaler sker ved brug af digitalmodtager til YouSee Tv via telefonstik eller fiber (dekoder), jf. pkt. 2.C. Antallet af tvkanaler afhænger af den valgte tv-pakke eller det valgte abonnement. Tvkanalerne modtages via IP-tv (TVoIP). Adgang til at bruge og abonnere på tillægstjenester, funktioner og faciliteter (tillægsydelser), som udbydes i tilknytning til den valgte abonnementsform. De tre TV-tjenester benævnes herefter tilsammen som tjenesten eller You- See TV. Det fremgår af ordrebekræftelsen/produktnavnet eller af tillægsvilkårene for det valgte abonnement, hvilken tv-pakke/abonnementsform og hvilken tv-tjeneste/teknologi aftalen om YouSee Tv omfatter. 2. Forudsætninger Det er en forudsætning for abonnementsaftalen, at det er teknisk muligt at levere tjenesten på installationsadressen, herunder at installationsadressen ligger inden for fibernettets, kabel-tv-nettets henholdsvis det kobberbaserede telenets geografiske dækningsområde. YouSee giver snarest muligt meddelelse til kunden, hvis levering ikke er mulig.

3 3 2.A. Tilslutning og forudsætninger for YouSee Tv via kabel-tv-stik Kunden kan enten være individuelt tilsluttet til YouSee s kabel-tv-net, jf. pkt. 5.A og 5.B i YouSee s Generelle Vilkår, eller kunden kan være tilsluttet et kabel-tv-net via kundens boligforening eller antenneforening (herefter foreningen), som har indgået aftale med YouSee om levering af programforsyning fra YouSee til foreningens kabel-tv-net. Hvis kunden er individuelt tilsluttet til YouSee s kabel-tv-net, kan kunden indgå aftale med YouSee om abonnement på en tv-pakke fra YouSee. Oplysning om hvilke tv-pakker, der distribueres i det kabel-tv-net, hvor kunden er individuelt tilsluttet, kan fås ved henvendelse til YouSee Hvis kunden er tilsluttet via en forening, som har indgået aftale med YouSee om levering af tv-signal fra YouSee til foreningens net, men hvor foreningen ikke har indgået kollektiv aftale med YouSee om levering af en bestemt tvpakke til foreningens medlemmer, kan kunden indgå aftale med YouSee om abonnement på de tv-pakker fra YouSee, der udbydes i foreningens net (Grundpakke, Mellempakke eller Fuldpakke). Hvis kunden er tilsluttet via en forening, som har indgået aftale med YouSee om levering af tv-signal fra YouSee til foreningens net, og hvor foreningen har indgået kollektiv aftale med YouSee om levering af en bestemt tv-pakke til foreningens medlemmer, kan kunden i visse tilfælde indgå aftale med YouSee om abonnement på en tillægspakke. YouSee s kabel-tv-net har normalt en kapacitet, der sikrer kunden adgang til minimum 20 tv-kanaler i sin tv-pakke, når tv-signalet udsendes ukodet. Tvkanaler derudover vil normalt være betalingskanaler, der udsendes via kodet tv-signal, jf. pkt. 2.B, eller andre særlige tjenester. Antallet af tv-kanaler kan herudover variere bl.a. afhængig af den samlede kapacitet i fællesantenneanlægget og i YouSee s net. Tv-kanalerne modtages via ukodet, digitalt tv-signal. 2.B. Digitalmodtager og forudsætninger for YouSee kodet Tv via kabel-tv-stik Det er en forudsætning for abonnementsaftalen om YouSee kodet Tv via kabel-tv-net, at kunden modtager tv-signal fra YouSee i form af minimum en Grundpakke. Forudsætningen om modtagelse af tv-signal kan opfyldes på én af følgende måder: Kunden har indgået aftale med YouSee om abonnement på kabel-tv hos YouSee, og er individuelt tilsluttet til YouSee s kabel-tv-net, jf. pkt. 5.A og 5.B i YouSee s Generelle Vilkår.

4 4 Kunden har indgået aftale med YouSee om abonnement på kabel-tv hos YouSee, og er tilsluttet et kabel-tv-net via kundens boligforening eller antenneforening (herefter foreningen), som har indgået aftale med YouSee om levering af tv-signal og kodet digitalt kabel-tv fra YouSee til foreningens net. Kunden er tilsluttet et kabel-tv-net via kundens boligforening eller antenneforening (herefter foreningen), som har indgået aftale med YouSee om levering af tv-signal og kodet digitalt kabel-tv fra YouSee til foreningens net; og kunden har indgået aftale med foreningen om levering af programforsyning fra YouSee til kundens adresse enten som Grundpakke, Mellempakke eller Fuldpakke. Brug af kodet kabel-tv fra YouSee forudsætter, at kunden har en digitalmodtager, som enten kan være en digital tv-boks eller en digital kortlæser til You- See Kort, som er beregnet til modtagelse af kodet tv-signal via YouSee s kabel-tv-net (dekoder). For digitale tv-bokse gælder Vilkår for YouSee s digitale tv-bokse. Afhængig af hvilken type digitalmodtager, kunden benytter, får kunden ved aftaleindgåelsen udleveret et programkort, som giver adgang til de aftalte tv-kanaler. Det fremgår af tillægsvilkårene for det valgte produkt eller abonnement, om leje af digital tv-boks indgår i abonnementet, og om programkort udleveres til kunden. Brug af kodet kabel-tv fra YouSee forudsætter, at kunden har et fjernsyn med en indbygget digital tuner (DVB-C). 2.C. Digitalmodtager og forudsætninger for YouSee Tv via telefonnet eller fiber (TVoIP) Det er en forudsætning for abonnementsaftalen om YouSee Tv via telefonstik eller fiber (TVoIP) og for kundens adgang til de aftalte tv-kanaler, at kunden har en digitalmodtager fra YouSee i form af en digital tv-boks, som er beregnet til modtagelse af tv-signal via YouSee s telefonstik eller fiber. For den digitale tv-boks gælder Vilkår for YouSee s digitale tv-bokse. YouSee udleverer tv-boksen til kunden, og YouSee har ejendomsretten tv-boksen. Det er endvidere en forudsætning for abonnementsaftalen om YouSee's TVoIP -tjeneste, at kunden har adgang til et abonnement på bredbånd via YouSee s kobberbaserede telenet (xdsl-aftalen) eller et abonnement på bredbånd via YouSee s fibernet frem til installationsadressen. Den accesforbindelse, som er en forudsætning for den forudsatte xdsl-aftale skal enten bestå af en PSTN-forbindelse eller en bærelinje til xdsl (basislinje), som kunden har indgået abonnementsaftale om. I visse tilfælde vil det ikke være muligt for YouSee at levere abonnement på YouSee s TVoIP-tjeneste og abonnement på YouSee s ISDN-tjeneste til samme installationsadresse.

5 5 Ved brug af YouSee Tv via telefonnet eller fiber (TVoIP) reduceres hastigheden på kundens forudsatte bredbåndsforbindelse. Download-hastigheden reduceres mellem 2,5 Mbit/s og 5,5 Mbit/s pr. tv, der er i brug til tv-visning eller optagelse. Hastighedsreduktionen afhænger af, om kanalen eller optagelsen vises i SD eller HD. Hastigheden vil dog aldrig reduceres til under 512/128 kbit/s. Hvis abonnementsaftalen om YouSee Bredbånd via xdsl eller fiber, som er en forudsætning for abonnementsaftalen om YouSee's TVoIP-tjeneste, opsiges af enten kunden eller af YouSee, ophører abonnementsaftalen om YouSee Tv via telefonnet eller fiber samtidig. 3. Brug af YouSee Tv på flere tv-apparater og i flere rum Kundens eksisterende ekstra antennestik og ledningsføring (interne fordelingsnet, jf. pkt. 5 i YouSee s Generelle Vilkår) fungerer som udgangspunkt ved levering af forbindelse til YouSee Tv via kabel-tv-net (ukodet), så kunden kan modtage sin tv-pakke på alle tv-apparater i alle rum. Ved levering af YouSee kodet Tv via kabel-tv-stik og YouSee Tv via telefonstik eller fiber får kunden adgang til at bruge abonnementet på ét tv-apparat med én digitalmodtager, jf. pkt. 2.B hhv. pkt. 2.C. Kunden kan mod yderligere betaling bestille ekstra digitalmodtagere med henblik på anvendelse af abonnementet på flere tv-apparater eller i flere rum (Tv i flere rum). Ved Tv i flere rum til YouSee kodet Tv via kabel-tv-net kan benyttes både ekstra digitale tv-bokse og ekstra digitale kortlæsere med YouSee Kort, jf. særskilte tillægsvilkår herfor. Ved Tv i flere rum til YouSee Tv via telefonstik eller fiber kan benyttes ekstra digitale tv-bokse. 4. Offentlig visning og videredistribution De leverede ydelser (tv-kanaler, film, mv.) må ikke videredistribueres til andre adresser end installationsadressen eller til tredjemand, jf. pkt. 2.A. i You- See s Generelle Vilkår. For kunder, der abonnerer på YouSee Tv via telefonnet eller fiber (TVoIP) gælder, at kunden ikke må foretage offentlig visning, intern videredistribution i virksomheder eller erhvervsmæssig udnyttelse af de leverede ydelser. For kunder, der abonnerer på YouSee Tv via kabel-tv-net og YouSee kodet Tv via kabel-tv-net gælder, at hvis der på eller uden for installationsadressen ønskes adgang til at foretage offentlig visning, intern videredistribution eller anvendelse i virksomheder eller erhvervsmæssig udnyttelse af tv-kanalerne, kræver det, at der indgås en særlig aftale med YouSee herom.

6 6 5. Tillægstjenester 5.1. YouSee Musik Kunder, der har indgået aftale om YouSee Tv via telefonstik eller fiber (You- See s TVoIP-tjeneste) i perioden 9. november 2014 til 26. juni 2016, har adgang til YouSee Musik, jf. særskilte tillægsvilkår for YouSee Musik. Det fremgår af YouSee s produktinformation eller tillægsvilkår for den valgte abonnementsform, om kunden har ret til at benytte YouSee Musik. Hvis kundens abonnement på YouSee s TVoIP-tjeneste giver adgang til You- See Musik, har kunden også adgang til YouSee Musik via den udleverede tvboks (på YouSee Menuen på tv-skærmen), og musikken kan afspilles på kundens tv YouSee WebTV (Live-tv) Et abonnement på YouSee Tv giver kunden adgang til YouSee Web tv (Livetv) inkl. funktionerne Tv-arkiv og Start Forfra, jf. særskilte tillægsvilkår for YouSee Web tv, dog med de undtagelser, der følger nedenfor: Kunder, der abonnerer på YouSee Tv via kabel-tv-net i abonnementsformen Grundpakke har ikke adgang til funktionerne Tv-arkiv og Start Forfra. Kunder, der abonnerer på YouSee kodet Tv via kabel-tv-net i abonnementsformen YouSee Kort i tillæg til en Grundpakke har ikke adgang til funktionerne Tv-arkiv og Start Forfra. Kunder, der abonnerer på YouSee Tv via telefonnet eller fiber, oprettet før 27. marts 2017, har ikke adgang til funktionerne Tv-arkiv og Start Forfra, medmindre de har indgået aftale om et Plusabonnement, jf. særskilte tillægsvilkår herfor YouSee Premiere Kunder, der abonnerer på YouSee Tv, har adgang til YouSee Premiere. YouSee Premiere giver kunden adgang til at streame én bestemt, udvalgt lejefilm via YouSee s hjemmeside. YouSee stiller den udvalgte lejefilm til rådighed for kunden til i en måned. Kunder, der abonnerer på en digitalmodtager fra YouSee i form af en tv-boks, har adgang til visning af filmen på kundens tv-skærm via den udleverede tvboks. For kunder oprettet den 8. maj 2017 eller senere, kan YouSee Premiere fravælges mod en reduktion i abonnementsafgiften.

7 7 6. Kundens misligholdelse (YouSee's lukkeret) I tilfælde af kundens væsentlige misligholdelse af forpligtelser i henhold til abonnementsaftalen er YouSee berettiget til at afbryde kundens forbindelser til tjenesten eller begrænse kundens mulighed for brug af tjenesten. Følgende forhold anses blandt andet for væsentlig misligholdelse: A. Kunden videredistribuerer de leverede ydelser (tv-kanaler, film mv.) til andre adresser end installationsadressen eller til tredjemand, jf. pkt. 4. B. Kunden foretager offentlig visning, intern videredistribution eller anvendelse i virksomheder, eller erhvervsmæssig udnyttelse af de leverede tvprogrammer i strid med pkt. 4 i disse vilkår. C. Tillægstjenester, jf. pkt. 5, anvendes uberettiget af andre end kundens husstand eller den registrerede bruger. Misligholdelsesbestemmelserne i pkt. 14 i YouSee s Generelle Vilkår finder endvidere anvendelse. 7. Kundens skift af tv-pakke Kunden kan bestille skift mellem tv-pakker ved henvendelse til YouSee. For kunder med abonnement på YouSee Tv via kabel-tv-net skal skift af tvpakke bestilles med 14 dages varsel og mod betaling af en ændringsafgift. Oplysning om de til enhver tid gældende tv-pakkepriser kan fås ved henvendelse til YouSee. YouSee opgør mellemværendet på tidspunktet for ændringen og foretager refusion eller opkrævning af et eventuelt differencebeløb på den næstkommende regning. YouSee fremsender en skriftlig bekræftelse ved modtagelse af anmodningen om skift af tv-pakke. 8. Ændring af priser, tv-pakker, funktioner og faciliteter YouSee kan uden varsel en gang årligt den 1. januar regulere prisen på abonnementet i henhold til ændringerne i nettoprisindekset for juli, som opgøres og offentliggøres af Danmarks Statistik. Moms, andre offentlige afgifter og afgifter til rettighedsorganisationer, herunder COPY-DAN og KODA, følger egne reguleringsnormer, således at ændringer i form af stigninger eller fald i disse afgifter mv. medfører tilsvarende ændringer uden varsel i abonnementsafgiften.

8 8 YouSee kan ændre tv-pakkernes sammensætning samt antallet af kanaler, funktioner og faciliteter. Dette sker normalt med mindst 1 måneds varsel. YouSee er dog berettiget til straks at foretage en sådan ændring uden forudgående varsel, hvis ændringen skyldes forhold, der ligger uden for YouSee s kontrol. Væsentlige ændringer herunder ændringer i tv-pakkernes sammensætning, som medfører, at en kanal udgår af pakken varsles ved fremsendelse af en skriftlig meddelelse til kunden, eventuelt sammen med en regning eller som tekst på betalingsoversigten fra kundens bank eller Nets A/S (tidligere PBS). Væsentlige ændringer, kan endvidere varsles pr. til kunden, hvis kunden har indgået aftale om e-kommunikation, jf. pkt. 10 i YouSee s Generelle Vilkår. Mindre væsentlige ændringer varsles via Infokanalen eller YouSee s hjemmeside eller ved fremsendelse af en skriftlig meddelelse til kunden. Mindre væsentlige ændringer omfatter bl.a. ændringer i kanalernes rækkefølge, ændringer i funktioner og faciliteter (fx start forfra og optag) samt ændringer i det tekniske format for udsendelse af kanalerne (fx HD- eller andet digitalt format), medmindre ændringen kan medføre, at kunden ikke kan se kanalen. Ændringer af rent begunstigende karakter, fx tilføjelse af flere tv-kanaler, kan gennemføres uden varsel. Ved YouSee s varsling af ændring af tv-pakker kan kunden - senest 14 dage før ændringens ikrafttrædelse opsige aftalen med virkning fra ændringens ikrafttrædelse, uanset en eventuel bindingsperiode og uanset det normale opsigelsesvarsel, jf. pkt. 17 og 17.A i YouSee s Generelle Vilkår. Ændringer, der er til gunst for kunden, kan dog ikke begrunde sådan opsigelse. Hvis YouSee som følge af forhold uden for YouSee s kontrol foretager ændring af tv-pakker uden forudgående varsel, er kunden berettiget til - i en periode på 14 dage regnet fra YouSee s skriftlige meddelelse til kunden om ændringen - at opsige aftalen med tilbagevirkende kraft fra ændringens gennemførelse. YouSee kan ændre i skærmdesignet, i rækkefølgen af de enkelte tv-kanaler, og i kortere perioder udsende de kanaler, som er omfattet af aftalen, ukodet, således at disse vil kunne modtages af ikke-abonnenter. Pkt. 19 i YouSee s Generelle Vilkår finder endvidere anvendelse. 9. Ikrafttrædelse Disse vilkår træder i kraft den 8. maj 2017.

Abonnementsvilkår for YouSee's TVoIP-tjeneste (YouSee TV via telefonnet eller fiber)

Abonnementsvilkår for YouSee's TVoIP-tjeneste (YouSee TV via telefonnet eller fiber) Abonnementsvilkår for YouSee's TVoIP-tjeneste (YouSee TV via telefonnet eller fiber) Juni 2016 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Accesforbindelse, digital modtager og andre forudsætninger...

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv)

Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv) Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv) August 2015 Alle abonnementsvilkår kan også læses på www.danskkabeltv.dk/vilkaar Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv) August 2015 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen

Læs mere

Vilkår for C More. Juni 2019

Vilkår for C More. Juni 2019 Vilkår for C More Juni 2019 Indholdsfortegnelse Tillægsvilkår for C More 4 1. Abonnementsaftalen 4 2. Brug af C More 4 3. Personoplysninger 5 4. Forbud mod offentlig visning og videredistribution 5 5.

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv)

Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv) Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv) Juni 2015 Alle abonnementsvilkår kan også læses på www.danskkabeltv.dk/vilkaar Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv) Juni 2015 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen

Læs mere

Abonnementsvilkår for Fullrates TVoIP-tjeneste (Fullrate TV)

Abonnementsvilkår for Fullrates TVoIP-tjeneste (Fullrate TV) Abonnementsvilkår for Fullrates TVoIP-tjeneste (Fullrate TV) Februar 2015 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Accesforbindelse, digital modtager og andre forudsætninger... 1 3. Hastighedsreduktion...

Læs mere

Abonnementsvilkår for TDC s TVoIP-tjeneste (TDC TV)

Abonnementsvilkår for TDC s TVoIP-tjeneste (TDC TV) Abonnementsvilkår for TDC s TVoIP-tjeneste (TDC TV) Februar 2015 Indhold 1. Abonnementsaftalen...3 2. Accesforbindelse, digital modtager og andre forudsætninger...3 3. Registrering af bruger...3 4. Offentlig

Læs mere

Vilkår for YouSee s digitale tv-bokse:

Vilkår for YouSee s digitale tv-bokse: Vilkår for YouSee s digitale tv-bokse: Maj 2017 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Forudsætninger... 2 3. Interaktive tjenester (pause, spole, optage, tv-arkiv og start forfra)... 2 4. Video

Læs mere

Abonnementsbetingelser DLG TV Bredbånd gennem Mobilic Oktober 2013

Abonnementsbetingelser DLG TV Bredbånd gennem Mobilic Oktober 2013 Abonnementsbetingelser DLG TV Bredbånd gennem Mobilic Oktober 2013 Abonnementsbetingelser DLG TV Bredbånd gennem Mobilic Indholdsfortegnelse 1. DLG TV Bredbånd/Mobilic... 3 2. Digital modtager... 3 3.

Læs mere

Vilkår for YouSee s digitale tv-bokse:

Vilkår for YouSee s digitale tv-bokse: Vilkår for YouSee s digitale tv-bokse: Maj 2018 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Forudsætninger... 2 3. Interaktive tjenester (Tv-arkiv og Start Forfra)... 2 4. Video on demand fra kundens

Læs mere

Tillægsvilkår for TDC Play TV

Tillægsvilkår for TDC Play TV Tillægsvilkår for TDC Play TV Februar 2015 Indhold 1. Tillægsaftalen...3 2. Brug af TDC Play TV...3 3. Registrering af bruger...3 4. Personoplysninger...4 5. Offentlig visning og videredistribution...4

Læs mere

1. Abonnementsaftalen. Juli 2017

1. Abonnementsaftalen. Juli 2017 Abonnementsvilkår for YouSee Bredbånd: Bredbånd, Fiber (YouSee Bredbånd via fiber) Bredbånd, Coax (YouSee Bredbånd via kabel-tv-stik) Bredbånd, DSL (YouSee Bredbånd via telefonstik) Juli 2017 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Abonnementsvilkår for Fullrate Bredbånd: Bredbånd via fiber Bredbånd via telefonstik Bredbånd via kabel-tv-stik Juni 2019

Abonnementsvilkår for Fullrate Bredbånd: Bredbånd via fiber Bredbånd via telefonstik Bredbånd via kabel-tv-stik Juni 2019 Abonnementsvilkår for Fullrate Bredbånd: Bredbånd via fiber Bredbånd via telefonstik Bredbånd via kabel-tv-stik Juni 2019 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Forudsætninger...

Læs mere

Abonnementsvilkår for Mofibo

Abonnementsvilkår for Mofibo Abonnementsvilkår for Mofibo Juni 2016 1. Tillægsaftalen Denne tillægsaftale gælder for aftaler om abonnement på Mofibo-tjenesten, der udbydes af Mofibo ApS (Mofibo). Mofibo-tjenesten giver adgang til

Læs mere

1. Abonnementsaftalen. November 2016

1. Abonnementsaftalen. November 2016 Abonnementsvilkår for TDC Bredbånd: TDC Erhverv Bredbånd, DSL TDC Erhverv Bredbånd, Coax TDC Erhverv Fiber TDC Erhverv Fiber Plus Bredbånd, Fiber Bredbånd, Coax Bredbånd, DSL November 2016 Indholdsfortegnelse

Læs mere

TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY (TILLÆGS- YDELSE):

TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY (TILLÆGS- YDELSE): TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY (TILLÆGS- YDELSE): Telmore Play Premium Telmore Play - Film og Serier Telmore Play - Musik og Magasiner Telmore Play - Musik, Magasiner og Bøger Telmore Play - Musik Maj

Læs mere

1. Abonnementsaftalen. Juni 2016

1. Abonnementsaftalen. Juni 2016 Abonnementsvilkår for YouSee Bredbånd: Bredbånd, Fiber (YouSee Bredbånd via fiber) Bredbånd, Coax (YouSee Bredbånd via kabel-tv-net) Bredbånd, DSL (YouSee Bredbånd via telefonnet) Juni 2016 Indholdsfortegnelse

Læs mere

TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY. TELMORE Play Premium TELMORE Play med Film og Serier TELMORE Play med Musik og Magasiner

TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY. TELMORE Play Premium TELMORE Play med Film og Serier TELMORE Play med Musik og Magasiner TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY Premium med Film og Serier med Musik og Magasiner Januar 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Tillægsaftalen...3 1.A. Brugernavn (e-mailadresse)...3 2. Brug af...4 3. Betaling...4

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee Tv og Mobil (lukket for salg)

Tillægsvilkår for YouSee Tv og Mobil (lukket for salg) Tillægsvilkår for YouSee Tv og Mobil (lukket for salg) YouSee Tv Lille og Mobil YouSee Tv Basis og Mobil YouSee Tv Viasat Mellem og Mobil YouSee Tv Viasat Stor og Mobil Juni 2016 1. Tillægsaftalen For

Læs mere

Abonnementsvilkår for Mofibo

Abonnementsvilkår for Mofibo Abonnementsvilkår for Mofibo Maj 2014 Indhold Abonnementsvilkår for Mofibo 1. Tillægsaftalen... 3 2. Aftalens parter... 3 3. Brug af Mofibo-tjenesten... 3 4. Priser... 3 5. Betaling... 3 6. Personoplysninger....

Læs mere

Abonnementsvilkår for TDC Alarmnet

Abonnementsvilkår for TDC Alarmnet Abonnementsvilkår for TDC Alarmnet Juli 2018 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Forudsætninger... 1 2.A. Accesforbindelse... 1 2.B. Udvidet Fejlretning eller Mobil backup... 2 3. Aftalens

Læs mere

YouSee s telefonitjeneste (PSTN)

YouSee s telefonitjeneste (PSTN) Abonnementsvilkår for YouSee s telefonitjenester (YouSee Telefoni): YouSee s telefonitjeneste (PSTN) YouSee s ISDN-tjeneste (ISDN2) YouSee s ip-telefonitjeneste via Bredbånd, DSL eller Fiber YouSes s ip-telefonitjeneste

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee Bredbåndstelefoni FriTale. Juni 2016

Tillægsvilkår for YouSee Bredbåndstelefoni FriTale. Juni 2016 Tillægsvilkår for YouSee Bredbåndstelefoni FriTale Juni 2016 Indholdsfortegnelse Abonnementsvilkår for YouSee s telefonitjenester (YouSee Telefoni) YouSee s telefonitjeneste (PSTN) YouSee s ISDN-tjeneste

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Abonnementsaftalen

Indholdsfortegnelse. 1. Abonnementsaftalen Abonnementsvilkår for bredbånd via telefonstik (xdsl) og bredbånd via kabel-tv-stik (coax) hos Fullrate (Nye vilkår Fullrate kan uden varsel præcisere vilkårsteksten) Juni 2016 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...

Læs mere

LIC Bredbåndstelefoni Abonnementsvilkår Februar 2013

LIC Bredbåndstelefoni Abonnementsvilkår Februar 2013 LIC Bredbåndstelefoni Abonnementsvilkår Februar 2013 Tjenestespecifikke abonnementsvilkår for LIC Bredbåndstelefonitjenester gældende i supplement til LIC Mobilics Generelle Vilkår Kort præsentation af

Læs mere

Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjenesten hos DANSK KABEL TV Maj 2017

Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjenesten hos DANSK KABEL TV Maj 2017 Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjenesten hos DANSK KABEL TV Maj 2017 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Forudsætninger... 1 3. E-mail-adresse... 2 4. Fast ip-adresse...

Læs mere

Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjenesten hos Dansk Kabel TV

Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjenesten hos Dansk Kabel TV Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjenesten hos Dansk Kabel TV April 2015 Alle abonnementsvilkår kan også læses på www.danskkabeltv.dk/vilkaar Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjeneste

Læs mere

2. Abonnementsformer og hastighed

2. Abonnementsformer og hastighed [Skriv her] Tillægsvilkår for HomeDuo med bredbåndstelefoni, : HomeDuo med fastnet, HomeDuo Basic med fastnet, HomeDuo Mini med fastnet, Juni 2016 1. Tillægsaftalen For aftale om HomeDuo med bredbåndstelefoni,

Læs mere

Abonnementsvilkår for DANSK KABEL TV s bredbåndstelefonitjeneste Maj Indholdsfortegnelse. 1. Abonnementsaftalen... 2

Abonnementsvilkår for DANSK KABEL TV s bredbåndstelefonitjeneste Maj Indholdsfortegnelse. 1. Abonnementsaftalen... 2 Abonnementsvilkår for DANSK KABEL TV s bredbåndstelefonitjeneste Maj 2018 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 2 2. Forudsætning om internetadgang... 3 4. Eksisterende telefonstik (interne net)...

Læs mere

Disse vilkår gælder endvidere for leje af digital boks, jf. pkt. 7.A. En aftale om YouSee Kort omfatter ikke leje af digital boks.

Disse vilkår gælder endvidere for leje af digital boks, jf. pkt. 7.A. En aftale om YouSee Kort omfatter ikke leje af digital boks. Abonnementsvilkår for kodet digitalt kabel-tv hos YouSee (YouSee kodet tv via kabel-tv-net): YouSee Tv-boks YouSee Plus (lukket for salg) YouSee Kort valgfrie kanaler Juni 2016 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen...

Læs mere

LIC Bredbånd Abonnementsvilkår Februar 2013

LIC Bredbånd Abonnementsvilkår Februar 2013 LIC Bredbånd Abonnementsvilkår Februar 2013 Tjenestespecifikke abonnementsvilkår for LIC Bredbåndstjenester gældende i supplement til LIC Mobilics Generelle Vilkår LIC Bredbånd Abonnementsvilkår Indholdsfortegnelse

Læs mere

Tillægsvilkår for TDC Medarbejder Mobilt Bredbånd 15 Mbit Maj Trafikken på internetadgangen er ikke krypteret.

Tillægsvilkår for TDC Medarbejder Mobilt Bredbånd 15 Mbit Maj Trafikken på internetadgangen er ikke krypteret. Tillægsvilkår for TDC Medarbejder Mobilt Bredbånd 15 Mbit Maj 2008 1. Tillægsaftalen For aftaler om abonnement på TDC Medarbejder Mobilt Bredbånd 15 Mbit gælder følgende vilkår i tillæg til abonnementsvilkår

Læs mere

Abonnementsvilkår for kabel-tv hos YouSee YouSee Clear. Private husstande med individuel tilslutning Februar 2012

Abonnementsvilkår for kabel-tv hos YouSee YouSee Clear. Private husstande med individuel tilslutning Februar 2012 Abonnementsvilkår for kabel-tv hos YouSee YouSee Clear Private husstande med individuel tilslutning Februar 2012 Kort præsentation af abonnementsvilkårene På de næste sider kan du læse de vilkår, som gælder

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee Bredbåndstelefoni FriTale. Maj 2018

Tillægsvilkår for YouSee Bredbåndstelefoni FriTale. Maj 2018 Tillægsvilkår for YouSee Bredbåndstelefoni FriTale Maj 2018 Indholdsfortegnelse Abonnementsvilkår for YouSee s telefonitjenester (YouSee Telefoni) YouSee s telefonitjeneste (PSTN) YouSee s ISDN-tjeneste

Læs mere

Abonnementsvilkår for internetadgang via xdsl eller fiber hos TDC

Abonnementsvilkår for internetadgang via xdsl eller fiber hos TDC Abonnementsvilkår for internetadgang via xdsl eller fiber hos TDC Juni 2015 Abonnementsvilkår for internetadgang via xdsl eller fiber hos TDC Juni 2015 1. Abonnementsaftalen xdsl eller Fiber (herefter

Læs mere

Et abonnement på tjenesten omfatter følgende: Etablering af én eller flere forbindelser til tjenesten.

Et abonnement på tjenesten omfatter følgende: Etablering af én eller flere forbindelser til tjenesten. 1 Abonnementsvilkår for Fullrates IP-telefonitjeneste Maj 2018 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Forudsætning om Bredbånd via telefonstik (DSL)... 1 3. Eksisterende telefonstik... 2 4.

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til Grundejerlauget Holteavlsgård V/ Christian Limkilde Agenda Digital/Analog TV pakker NYHED: Bland selv TV fra YouSee Se TV når det passer dig (YouSee Plus) Bredbånd YouSee

Læs mere

Abonnementsvilkår for kabel-tv hos YouSee YouSee Clear

Abonnementsvilkår for kabel-tv hos YouSee YouSee Clear B008, 04, 12. Forbehold for trykfejl. Kabel-tv Få mere information på yousee.dk Kundeservice Tlf. 80 80 40 40 Hverdage 08.00 18.30 Support Tlf. 80 80 40 50 Hverdage 08.00 20.00 Weekend 12.00 20.00 Abonnementsvilkår

Læs mere

Status på jeres nuværende aftale. - Den eksisterende aftale er indgået i maj 2003. - Bindingsperiode på 60 mdr er udløbet

Status på jeres nuværende aftale. - Den eksisterende aftale er indgået i maj 2003. - Bindingsperiode på 60 mdr er udløbet Status på jeres nuværende aftale. - Den eksisterende aftale er indgået i maj 2003 - Bindingsperiode på 60 mdr er udløbet - Aftalen er med returvej og service - Anlægget er et stikledningsanlæg uden at

Læs mere

Tillægsvilkår for HBO Nordic

Tillægsvilkår for HBO Nordic Tillægsvilkår for HBO Nordic Juli 2015 Indhold Tillægsaftalen... 3 Brug af HBO Nordic.... 3 Personoplysninger.... 3 Forbud mod offentlig visning og videredistribution.... 3 Ophavsret og misligholdelse

Læs mere

behøves ikke hvis du bare skal se Pakke 1, Pakke 2 og Pakke 3 fra Fensmark Antenneforening.

behøves ikke hvis du bare skal se Pakke 1, Pakke 2 og Pakke 3 fra Fensmark Antenneforening. Installation af Zaptor-kort i kortlæser (CA-modul) ved fjernsyn med indbygget DVB-C tuner behøves ikke hvis du bare skal se Pakke 1, Pakke 2 og Pakke 3 fra Fensmark Antenneforening. Ønsker du derimod at

Læs mere

Stofa Kabel-tv. AFTALEVILKÅR Gældende pr. 1. oktober 2013. 1 Stofa Kabel-tv AFTALEVILKÅR

Stofa Kabel-tv. AFTALEVILKÅR Gældende pr. 1. oktober 2013. 1 Stofa Kabel-tv AFTALEVILKÅR Stofa Kabel-tv AFTALEVILKÅR Gældende pr. 1. oktober 2013 1 Stofa Kabel-tv AFTALEVILKÅR Aftalevilkår for StofaTv version 1.9. 1. GENERELT 1.1. Nærværende aftalevilkår er gældende for abonnentens tilslutning

Læs mere

Digitalt/Analogt kabel TV

Digitalt/Analogt kabel TV Digitalt/Analogt kabel TV Analogt TV signal Som kunde hos YouSee skal du ikke foretage dig noget i forbindelse med, at det analoge signal bliver slukket den 31. oktober 2009. YouSee vil de næste mange

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee Mobil Fri Tale + 1 GB

Tillægsvilkår for YouSee Mobil Fri Tale + 1 GB Tillægsvilkår for YouSee Mobil Fri Tale + 1 GB Juni 2019 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen... 1 2. Elektronisk kommunikation og gebyr for brevpost... 3 3. Mobildata hastighed... 3 4. Taksering af samtaler

Læs mere

Abonnementsbetingelser DLG TV (version 1.7/juni 2014)

Abonnementsbetingelser DLG TV (version 1.7/juni 2014) Abonnementsbetingelser DLG TV (version 1.7/juni 2014) Betingelserne for DLG TV er tillægsbetingelser til DLG Fastnet og DLG Bredbånd betingelser. Aftaleforhold, der ikke er dækket af DLG TV betingelserne,

Læs mere

Danmarks største underholdningsunivers De bedste tv-kanaler, film, serier og musik

Danmarks største underholdningsunivers De bedste tv-kanaler, film, serier og musik Niverød III Danmarks største underholdningsunivers De bedste tv-kanaler, film, serier og musik Jeres anlæg er ombygget. Det betyder; Pakkevalg 2 Pakkevalgsbreve er udsendt. - I skal tage stilling til et

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se de nyeste film og serier med YouSee Play Millioner af

Læs mere

YouSee Fri Tale / 3 GB YouSee Fri Tale / 3 GB (Med YouSee Konto) YouSee Fri Tale / 5 GB

YouSee Fri Tale / 3 GB YouSee Fri Tale / 3 GB (Med YouSee Konto) YouSee Fri Tale / 5 GB Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder: YouSee Fri Tale / 3 GB YouSee Fri Tale / 3 GB (Med YouSee Konto) YouSee Fri Tale / 5 GB YouSee Fri Tale / 5 GB (Med YouSee Konto)

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 20 mio. musiknumre med YouMusic uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni med

Læs mere

Tillægsvilkår for Click

Tillægsvilkår for Click Tillægsvilkår for Click Juni 2016 1. Tillægsaftalen For aftaler om abonnementsformen Click gælder følgende vilkår i tillæg til Abonnementsvilkår for YouSee s mobiltjenester. Ved modstrid mellem vilkårene

Læs mere

Tillægsvilkår for TDC Bredbåndstelefoni FriTale

Tillægsvilkår for TDC Bredbåndstelefoni FriTale Tillægsvilkår for TDC Bredbåndstelefoni FriTale Februar 2015 2 Indhold Abonnementsvilkår for TDC s IP-telefonitjeneste.... 4 1. Abonnementsaftalen... 4 2. Forudsætning om xdsl eller fiber... 4 3. Registrering

Læs mere

TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY. Juni 2016

TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY. Juni 2016 TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY Juni 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Tillægsaftalen...3 1.A. Elektronisk kommunikation...3 2. Brug af TELMORE Play...3 3. Betaling...4 4. Personoplysninger...4 5. Forbud mod

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder

Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder (lukket for salg): Mobil 0 Timer Mobil 4 Timer Mobil 8 Timer Mobil Fri Tale 2 Timer/1 GB 4 Timer/1 GB 8 Timer/3 GB Fri Tale/5 GB Fri

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder: Fri + 10 GB Fri + 20 GB Fri + 50 GB Fri + Fri Data. 1.

Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder: Fri + 10 GB Fri + 20 GB Fri + 50 GB Fri + Fri Data. 1. Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder: Fri + 10 GB Fri + 20 GB Fri + 50 GB Fri + Fri Data Februar 2019 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen... 1 2. Elektronisk kommunikation...

Læs mere

Abonnementsvilkår for TDC Webtekst

Abonnementsvilkår for TDC Webtekst Abonnementsvilkår for TDC Webtekst Kort præsentation af abonnementsvilkårene Her kan du læse de vilkår, som gælder for din abonnementsaftale med TDC. Vilkårene er sammen med prislisten og den fremsendte

Læs mere

Abonnementsvilkår for YouSee s internettjeneste (dial-up)

Abonnementsvilkår for YouSee s internettjeneste (dial-up) Abonnementsvilkår for YouSee s internettjeneste (dial-up) Juni 2016 Indholdsfortegnelse Abonnementsvilkår for YouSee s internettjeneste (dial-up)... 1 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Skift af abonnementsform...

Læs mere

Maj 2014 (senest revideret juni 2016)

Maj 2014 (senest revideret juni 2016) Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder (lukket for salg): Mobil 0 Timer Mobil 4 Timer Mobil 8 Timer Mobil Fri Tale 2 Timer/1 GB 4 Timer/1 GB 8 Timer/3 GB Fri Tale/5 GB Fri

Læs mere

Abonnementsvilkår for TDC s nomadiske IP-telefonitjeneste

Abonnementsvilkår for TDC s nomadiske IP-telefonitjeneste Abonnementsvilkår for TDC s nomadiske IP-telefonitjeneste Juli 2019 Indholdsfortegnelse Abonnementsvilkår for TDC s nomadiske IP-telefonitjeneste... 1 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Forudsætninger... 1

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til Antenneforeningen Langdraget Christian Limkilde Chefkonsulent 2 YouSee Præsentation Status på Kabel TV 2. april signal på eksisterende anlæg 31. maj anlægget færdigombygget

Læs mere

VELKOMMEN. Ekstraordinært Afdelingsmøde VALG AF KOMMENDE ÅRS TV- OG INTERNETLØSNING. 26. September 2016 Ekstraordinært Afdelingsmøde 1

VELKOMMEN. Ekstraordinært Afdelingsmøde VALG AF KOMMENDE ÅRS TV- OG INTERNETLØSNING. 26. September 2016 Ekstraordinært Afdelingsmøde 1 VELKOMMEN Ekstraordinært Afdelingsmøde VALG AF KOMMENDE ÅRS TV- OG INTERNETLØSNING 26. September 2016 Ekstraordinært Afdelingsmøde 1 FAKTA Forlængelse af Yousee aftalen drøftet på tidligere Afdelingsmøde.

Læs mere

Abonnementsvilkår for kodet digitalt kabel-tv hos YouSee

Abonnementsvilkår for kodet digitalt kabel-tv hos YouSee S044, 04, 12. Forbehold for trykfejl. Få mere information på yousee.dk Kundeservice Tlf. 80 80 40 40 Hverdage 08.00 18.30 Support Tlf. 80 80 40 50 Hverdage 08.00 20.00 Weekend 12.00 20.00 Abonnementsvilkår

Læs mere

Indhold. Velkommen 3. Generelle aftalevilkår for Zaptor 4. Særlige aftalevilkår for Zaptor. ved leje af Zaptor-boks 20. Kontaktinformation 22

Indhold. Velkommen 3. Generelle aftalevilkår for Zaptor 4. Særlige aftalevilkår for Zaptor. ved leje af Zaptor-boks 20. Kontaktinformation 22 Zaptor aftalevilkår Indhold Velkommen 3 Generelle aftalevilkår for Zaptor 4 Særlige aftalevilkår for Zaptor ved leje af Zaptor-boks 20 Kontaktinformation 22 3 Tillykke med Zaptor! Du har nu bestilt Zaptor

Læs mere

Tillægsvilkår for Fri Tale 4 GB

Tillægsvilkår for Fri Tale 4 GB Tillægsvilkår for Fri Tale 4 GB November 2015 (senest revideret juni 2016) Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen... 1 2. Elektronisk kommunikation og gebyr for brevpost... 3 3. Mobildata hastighed... 3

Læs mere

YouSee Tv. - hvad vil du se?

YouSee Tv. - hvad vil du se? YouSee Tv - hvad vil du se? Faste tv-pakker som vi har blandet Grundpakke 25 Mellempakke 3 5 Fuldpakke 64 * * * Regionskanaler fra TV 2, hvor der indgår to af kanalerne i tv-pakken DR1, DR2 og DR3 Synstolkning

Læs mere

Maj 2017 (senest revideret juni 2018)

Maj 2017 (senest revideret juni 2018) Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder: 5 GB 5 GB (Med YouSee Konto) 8 GB 8 GB (Med YouSee Konto) 15 GB 15 GB (Med YouSee Konto) 50 GB 50 GB (Med YouSee Konto) Fri Data

Læs mere

Mobilt Bredbånd 20 GB med 4G (lukket for nysalg) Mobilt Bredbånd 100 GB med 4G (lukket for nysalg) Mobilt Bredbånd 300 GB med 4G (lukket for nysalg)

Mobilt Bredbånd 20 GB med 4G (lukket for nysalg) Mobilt Bredbånd 100 GB med 4G (lukket for nysalg) Mobilt Bredbånd 300 GB med 4G (lukket for nysalg) Tillægsvilkår for Mobilt Bredbånd 20 GB med 4G (lukket for nysalg) Mobilt Bredbånd 100 GB med 4G (lukket for nysalg) Mobilt Bredbånd 300 GB med 4G (lukket for nysalg) Maj 2016 (senest revideret juni 2019)

Læs mere

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Støvring @ntenneforening Dine muligheder hos Støvring Antenneforening - information om tv, bredbånd og mobil Det bedste tv-udbud Hos Støvring Antenneforening får du Danmarks bedste og bredeste udbud af

Læs mere

Medlemsvilkår for TDC ForeningsRabat Mobiltelefoni og -data, Erhvervskunder

Medlemsvilkår for TDC ForeningsRabat Mobiltelefoni og -data, Erhvervskunder Medlemsvilkår for TDC ForeningsRabat Mobiltelefoni og -data, Erhvervskunder Marts 2011 1 Omfang Aftale om TDC ForeningsRabat forudsætter, at kunden har abonnement på mobiltelefoni hos TDC, i hvilken forbindelse

Læs mere

Tillægsvilkår for. 1. Tillægsaftalen. Maj 2016 (senest revideret juni 2016)

Tillægsvilkår for. 1. Tillægsaftalen. Maj 2016 (senest revideret juni 2016) Tillægsvilkår for Mobilt Bredbånd 2 GB med 4G (lukket for nysalg) Mobilt Bredbånd 10 GB med 4G (lukket for nysalg) Mobilt Bredbånd 20 GB med 4G (lukket for nysalg) Mobilt Bredbånd 100 GB med 4G (lukket

Læs mere

SÆRLIGE ABONNEMENTSVILKÅR FOR BOXER BREDBÅND

SÆRLIGE ABONNEMENTSVILKÅR FOR BOXER BREDBÅND SÆRLIGE ABONNEMENTSVILKÅR FOR BOXER BREDBÅND 1. GENERELT 1.1 Disse særlige abonnementsvilkår for Boxer bredbånd ( Særlige Bredbåndsvilkår ) gælder i tillæg til de Generelle Abonnementsvilkår, og er gældende

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder:

Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder: Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder: YouSee 2 Timer + 2 GB YouSee Fri Tale + 6 GB YouSee Fri Tale / 7 GB YouSee Fri Tale / 10 GB YouSee Fri Tale + 25 GB YouSee Fri Tale

Læs mere

Tillægsvilkår for: 1. Tillægsaftalen. November 2015 (revideret juni 2016)

Tillægsvilkår for: 1. Tillægsaftalen. November 2015 (revideret juni 2016) Tillægsvilkår for: Mobilt Bredbånd 1 GB + 4G (lukket for nysalg) Mobilt Bredbånd 5 GB + 4G (lukket for nysalg) Mobilt Bredbånd 15 GB + 4G (lukket for nysalg) Mobilt Bredbånd 50 GB + 4G (lukket for nysalg)

Læs mere

Vilkår - for bredbånds-abonnement

Vilkår - for bredbånds-abonnement MORUD ANTENNEFORENING TV, Radio, Bredbånd og IP telefoni Vilkår - for bredbånds-abonnement Kundevilkår for bredbånds-abonnement til private brugere Følgende vilkår er pr. 1. november 2013 gældende for

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee Mobilt Bredbånd (4G): YouSee Mobilt Bredbånd 20 GB (4G) YouSee Mobilt Bredbånd 500 GB (4G)

Tillægsvilkår for YouSee Mobilt Bredbånd (4G): YouSee Mobilt Bredbånd 20 GB (4G) YouSee Mobilt Bredbånd 500 GB (4G) Tillægsvilkår for YouSee Mobilt Bredbånd (4G): YouSee Mobilt Bredbånd 20 GB (4G) YouSee Mobilt Bredbånd 500 GB (4G) November 2016 (senest revideret april 2018) (lukket for salg) 1. Tillægsaftalen For aftaler

Læs mere

Medlemsvilkår for TDC ForeningsRabat Mobiltelefoni og -data, Erhvervskunder

Medlemsvilkår for TDC ForeningsRabat Mobiltelefoni og -data, Erhvervskunder Medlemsvilkår for TDC ForeningsRabat Mobiltelefoni og -data, Erhvervskunder Oktober 2013 1 Omfang Aftale om TDC ForeningsRabat forudsætter, at kunden har abonnement på mobiltelefoni hos TDC, i hvilken

Læs mere

Abonnementsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder: Mindst Meget Mere Mest

Abonnementsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder: Mindst Meget Mere Mest Abonnementsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder: Mindst Meget Mere Mest April 2015 Kort præsentation af abonnementsvilkårene På de næste sider kan du læse de vilkår, som gælder

Læs mere

Vilkår for YouSee Tv Privatbetalt og HomeTrio Privatbetalt

Vilkår for YouSee Tv Privatbetalt og HomeTrio Privatbetalt Vilkår for YouSee Tv Privatbetalt og HomeTrio Privatbetalt YouSee Tv Lille Privatbetalt YouSee Tv Basis Privatbetalt YouSee Tv Viasat Mellem Privatbetalt YouSee Tv Viasat Stor Privatbetalt HomeTrio Fiber

Læs mere

Stofa kabel-tv. AFTALEVILKÅR Gældende pr. 7 Februar 2013

Stofa kabel-tv. AFTALEVILKÅR Gældende pr. 7 Februar 2013 Stofa kabel-tv AFTALEVILKÅR Gældende pr. 7 Februar 2013 Aftalevilkår for StofaTv version 1.9. 1. GENERELT 1.1. Nærværende aftalevilkår er gældende for abonnentens tilslutning til StofaTv via antenneforeningens,

Læs mere

Medlemsvilkår for TDC ForeningsRabat Mobiltelefoni og data, Erhvervskunder

Medlemsvilkår for TDC ForeningsRabat Mobiltelefoni og data, Erhvervskunder Medlemsvilkår for TDC ForeningsRabat Mobiltelefoni og data, Erhvervskunder Januar 2012 1 Omfang Aftale om TDC ForeningsRabat forudsætter, at kunden har abonnement på mobiltelefoni hos TDC, i hvilken forbindelse

Læs mere

Stofa SmartTv og ekstra kanaler AFTALEVILKÅR

Stofa SmartTv og ekstra kanaler AFTALEVILKÅR Stofa SmartTv og ekstra kanaler AFTALEVILKÅR 1 Indhold Velkommen 3 Generelle aftalevilkår for ekstra kanaler og Stofa SmartTv 3 Velkommen til Stofa SmartTv og/eller ekstra kanaler! Du får her et overblik

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee Mobilt Bredbånd 200 GB med 4G (lukket for salg)

Tillægsvilkår for YouSee Mobilt Bredbånd 200 GB med 4G (lukket for salg) Tillægsvilkår for YouSee Mobilt Bredbånd 200 GB med 4G (lukket for salg) November 2014 (senest revideret juni 2019) Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen... 1 2. Elektronisk kommunikation og gebyr for

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee More. September 2017

Tillægsvilkår for YouSee More. September 2017 Tillægsvilkår for YouSee More Indholdsfortegnelse Tillægsvilkår for YouSee More 4 4 2. YouSee More uden beregning 4 3. Brug af YouSee More 4 4. Kombination af YouSee More og andre YouSee produkter 5 5.

Læs mere

Tillægsvilkår for Redundans Mobil og Redundans Mobil Plus

Tillægsvilkår for Redundans Mobil og Redundans Mobil Plus Tillægsvilkår for Redundans Mobil og Redundans Mobil Plus November 2016 1. Tillægsaftalen For aftale om Redundans Mobil eller Redundans Mobil Plus gælder følgende vilkår i tillæg til Abonnementsvilkår

Læs mere

LIC Fastnet Abonnementsvilkår Februar 2013

LIC Fastnet Abonnementsvilkår Februar 2013 Tjenestespecifikke abonnementsvilkår for LIC Fastnettjenester gældende i supplement til LIC Mobilics Generelle Vilkår LIC Fastnet Abonnementsvilkår Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 3 2. Aftalens

Læs mere

Bredbånd PRISER HASTIGHED VILKÅR. Hastigheder og priser senest opdateret 13/

Bredbånd PRISER HASTIGHED VILKÅR. Hastigheder og priser senest opdateret 13/ Bredbånd PRISER HASTIGHED VILKÅR Hastigheder og priser senest opdateret 13/11 2015 20/5 Mbit/s 139,- kr. (*834,- kr.) 60/20 Mbit/s 199,- kr. (*1.194,- kr.) 80/30 Mbit/s 259,- kr. (*1.554,- kr.) 100/40

Læs mere

Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening

Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening... dit lokale fibernet som kombinerer fremtidens muligheder med nutidens teknologi - information om tv, bredbånd og telefoni Mange valgmuligheder hos Nørhalne

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se Live-tv og de nyeste film og serier med YouSee Play Tv

Læs mere

betingelser for Signalforsyning

betingelser for Signalforsyning betingelser for Signalforsyning Almindelige betingelser for forsyning fra GVD Antenneforening På de følgende sider kan du læse de vilkår, som er gældende for din aftale om leverance af tv og/eller andre

Læs mere

YouSee Fri Tale + 25 GB (Med YouSee Konto) YouSee Fri Tale + 10 GB YouSee Fri Tale + 10 GB (Med YouSee Konto) YouSee Fri Tale + 25 GB

YouSee Fri Tale + 25 GB (Med YouSee Konto) YouSee Fri Tale + 10 GB YouSee Fri Tale + 10 GB (Med YouSee Konto) YouSee Fri Tale + 25 GB Tillægsvilkår for s standard mobilabonnementer til privatkunder: 1 Time + 1 GB 1 Time + 1 GB (Med Konto) 8 Timer + 2 GB 8 Timer + 2 GB (Med Konto) 10 Timer + 4 GB 10 Timer + 4 GB (Med Konto) Fri Tale +

Læs mere

21-11-2013. 21. november 2013 2 YouSee Præsentation

21-11-2013. 21. november 2013 2 YouSee Præsentation 21. november 2013 2 YouSee Præsentation 1 Alt leveres til dig via et fremtidssikkert net TDC koncernen har mere end 35.000 km digital optisk fiber nedgravet, hvoraf YouSee råder over 12.000 km. fiber samt

Læs mere

Tillægsvilkår for HomeMobil (lukket for salg) September 2014 (senest revideret juni 2017)

Tillægsvilkår for HomeMobil (lukket for salg) September 2014 (senest revideret juni 2017) Tillægsvilkår for (lukket for salg) September 2014 (senest revideret juni 2017) 1. Tillægsaftalen For aftaler om abonnementsformer markedsført under varemærket gælder følgende vilkår i tillæg til abonnementsvilkår

Læs mere

Stofa SmartTv og ekstra kanaler AFTALEVILKÅR

Stofa SmartTv og ekstra kanaler AFTALEVILKÅR Stofa SmartTv og ekstra kanaler AFTALEVILKÅR 1 Velkommen til Stofa SmartTv og/eller ekstra kanaler! Du får her et overblik over de vilkår, som gælder for din aftale om Stofa SmartTv og/eller ekstra kanaler.

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder. YouSee Mini Fri tale 5 GB Light Small Medium Large

Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder. YouSee Mini Fri tale 5 GB Light Small Medium Large Tillægsvilkår for YouSee s standard mobilabonnementer til privatkunder (med YouSee Konto): YouSee Mini Fri tale 5 GB Light Small Medium Large April 2016 (revideret juni 2016) Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede. Fejlfindings tips. Beskrivelse af analogt og digitalt TV. Kontakt information.

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede. Fejlfindings tips. Beskrivelse af analogt og digitalt TV. Kontakt information. Indholdsfortegnelse Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Velkomst. Vigtig information til nytilsluttede. Fejlfindings tips. Beskrivelse af analogt og digitalt TV. Kontakt information.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede Fejlfindings tips Beskrivelse af analogt og digitalt TV Kontakt information

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede Fejlfindings tips Beskrivelse af analogt og digitalt TV Kontakt information Indholdsfortegnelse Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Velkomst Vigtig information til nytilsluttede Fejlfindings tips Beskrivelse af analogt og digitalt TV Kontakt information

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 18 mio. musiknumre med YouSee Musik uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni

Læs mere

Vilkår for YouSee Tv og Bredbånd

Vilkår for YouSee Tv og Bredbånd Vilkår for YouSee Tv og Bredbånd YouSee Tv Lille med Bredbånd YouSee Tv Basis med Bredbånd YouSee Tv Viasat Mellem med Bredbånd YouSee Tv Viasat Stor med Bredbånd Juni 2019 Kort præsentation af abonnementsvilkårene

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til A/F Langdraget Christian Limkilde Chefkonsulent 2 YouSee Præsentation Det vil jeg fortælle om Komplet løsning med mange valgmuligheder YouSee kabel-tv On Demand tv og

Læs mere

1. Tillægsaftalen. Januar 2011 (senest revideret juni 2016)

1. Tillægsaftalen. Januar 2011 (senest revideret juni 2016) Tillægsvilkår for YouSee s standard-abonnementer på You- See s mobiltjenester (lukket for salg): Mobil Familie Mobil Sms Media Mobil Mix Mobil MixMedia Mobil Tale Mobil imedia Mobil Max Mobil MaxMedia

Læs mere