DET MULTIFUNKTIONELLE BORD

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DET MULTIFUNKTIONELLE BORD"

Transkript

1 NEXUS

2 2 Nexus

3 Nexus 3 NEXUS Bordserien Nexus indgår som en naturlig del af sammenhængen. En fleksibel kobling mellem den enkelte og gruppen. Fritstående eller sat sammen. Dit arbejdsbord. Min personlige arbejdsflade. Eller vores fælles work bench løsning. Multifunktionelt. Skabt til tidens kreative arbejdsmiljøer. Og til at arbejde. Samarbejde. Side ved side. Eller overfor hinanden. Fleksibelt. Kommunikativt. Og socialt. Ideelt til dialog. Men også med mulighed for fokuseret arbejde. Med æstetiske fordele. Der alt sammen indgår som en del af jeres sammenhæng. Og arbejdsdag. DET MULTIFUNKTIONELLE BORD Bordserien Nexus er let at tilpasse efter, hvad den skal anvendes til og hvordan. Det er en fleksibel serie til forskellige typer af situationer, arbejdsmåder og arbejdsmiljøer, som med sine egenskaber passer perfekt til tidens måde at arbejde på. Den alsidige måde at tænke på gør det let for dig at ændre Nexus fra en løsning med individuelle arbejdspladser til et område til projekt- og gruppemøder. Dette gør også serien egnet til aktivitetsbaserede miljøer, hvor samme bord kan anvendes af forskellige personer i forskellige situationer i løbet af en arbejdsdag. Work bench løsningens unikke Flexrail-system giver dig mulighed for at tilføje tilbehør uden at anvende værktøj. Arbejdsbordene kan kobles sammen og gør det let at skabe flere arbejdsflader i bredden og overfor hinanden. Nexus har et sofistikeret design. Med forskellige bordpladeformer i både finér og laminat. Du kan få både arbejdsbord og work bench løsning i samme design og dermed et ensartet udtryk. Nexus produceres på vores egne produktionsanlæg, og vi har derfor kontrol med hele forsyningskæden. Produktionen sker ligeledes på ressourceeffektiv og bæredygtig vis.

4 4 Nexus SMARTE LØSNINGER FOR VARIATION I dag foregår meget arbejde i grupper. Vi mødes, diskuterer, træffer beslutninger, inspireres og skaber værdi i fællesskab. Med Nexus får du en pladsbesparende og tilpasningsparat løsning, som giver mulighed for flere funktionelle arbejdsflader. Du har nu mulighed for at skabe faste og fleksible arbejdspladser på en og samme tid dermed skaber du et arbejdsmiljø, der fremmer både dialog og koncentration. Hvor tanker bliver til idéer, og der skabes fælles mål. Du får et kreativt miljø, der både passer til individet, teamet og gruppen.

5 Nexus 5 ALENE ELLER SAMMEN

6 6 Nexus ET SOFISTIKERET UDTRYK Nexus er designet med gennemtænkte detaljer, som tilsammen danner en funktionel helhed. Valgmulighederne er mange. Forskellige varianter skaber et udtryk for vor tid. Du kan vælge mellem ege-, bøge- eller birketræsfinér og ti laminater kombineret med ben i sort, hvid eller sølvgrå. Balancen mellem design og funktion er altid i fokus. Det er designet, der sikrer en tilpasset og fleksibel anvendelse, og som er med til at skabe karakter. Nexus-serien har et stilrent design, hvor fokus har været at tilbyde en funktionel arbejdsplads, som er let at tilpasse efter de arbejdsopgaver, der skal udføres i løbet af dagen. Med andre ord, en fuldstændig aktivitetsbaseret løsning. Per Enskär, International Produktchef Desk and Meetings

7 Design: Kinnarps Studio Nexus 7

8 8 Nexus

9 Nexus 9 ARBEJDSBORD FUNKTIONALITET TIL DIG Arbejdsbordet har mange fordele. De forskellige bordplader og stel gør dem lette at placere og enkle at kombinere med den øvrige indretning. Benene kan justeres, så du har den rette højde ved siddende arbejde. Der findes mange praktiske tilvalgsmuligheder som eksempelvis bordskærme til at skabe personlige rum. Med skydeplade, udskæring til kabler og kabelrende er det nemt at skjule kabler og kontakter, hvilket giver en ren og ryddelig arbejdsflade. Der er stor fleksibilitet, og du kan vælge at anvende Nexus fritstående eller koble det sammen med flere borde. Med de smarte koblingsben kan du koble arbejdsbord og plader sammen for at skabe mere plads og ny funktionalitet. Du skaber den placering, arbejdsgruppen ønsker, og du kan opdele arbejdsfladen med bordskærme i stof eller akryl. FAKTA OM ARBEJDSBORD Vælg mellem to forskellige ben modeller i hvid, sort eller sølvgrå: rektangulært med fast højde kvadratisk med justérbar højde Bordpladerne findes i 30 forskellige pladestørrelser. Se mere på side 22. Tre finér og ti laminater. Skydeplade og kabelrende til enkel håndtering af ledninger. Bordene kan kobles sammen og sikrer en fleksibel arbejdsflade og placering. Kabelrenden (sølvgrå, sort og hvid) er indstillelig i højden og kan let åbnes begge veje. Supplér med bordskærme. Findes i stof i ti forskellige farver eller matteret hvid akryl.

10 10 Nexus NEXT OFFICE ACTIVITY BASED WORKING Teknikken gør, at vi i dag kan arbejde når som helst og hvor som helst. Behovet for personlige arbejdspladser er faldende, hvorimod det er stigende for fleksible og aktivitetsbaserede miljøer. Miljøer, hvor du på optimal vis kan finde en balance mellem den private og den sociale sfære, mellem møder og individuelt arbejde, mellem koncentration og dialog. De multifunktionelle Nexus-borde passer perfekt i forskellige typer af miljøer, hvor samme bord kan anvendes af forskellige personer i løbet af én og samme arbejdsdag.

11 Nexus 11

12 12 Nexus

13 Nexus 13 WORK BENCH LØSNING MANGE BORDE I ET Med work bench løsningen fra Nexus får du et bord, der er let at tilpasse. Det unikke Flexrail-system betyder, at du uden brug at værktøj kan tilføje og fjerne forskelligt tilbehør. Eksempelvis bordskærme, el-udtag, rumdelere eller monitorarme. Med bordskærme skabes personlige rum med plads til fokuseret arbejde. Uden bordskærme skabes et større arbejdsområde til projektmøder eller gruppearbejde. Den praktiske tillægsplade skaber let ekstra arbejdsplads. Alt gennemsyres af en funktionel tankegang, hvor forskellige alternativer til kabelhåndtering giver dig rene flader. Det giver også mange muligheder for sammenkobling, der er tilpasset til dagens mobile teknik. Med tillægspladen supplerer du let work bench løsningen med ekstra plads. Denne plads kan du anvende til ekstra mødeplads, en tiltrængt arbejdsflade eller en ekstra arbejdsplads. FAKTA WORK BENCH LØSNING Flexrail-systemet sikrer en work bench løsning, der kan ændres afhængigt af arbejdsopgaverne. Rektangulære ben med fast højde i hvid, sort eller sølvgrå. Bordpladerne er 700 eller 800 mm dybe. Se mere på side 23. Tre finér og ti laminater. Skydeplade og kabelrende til enkel håndtering af ledninger. Tillægsplade skaber ekstra arbejdsplads. Supplér med bordskærme. Findes i stof i ti forskellige farver eller matteret hvid akryl.

14 14 Nexus LET AT TILPASSE Med Nexus får du en fleksibel og pladsbesparende løsning. Som passer perfekt til tidens arbejdsmiljøer, hvor behovet for antal arbejdspladser ofte skifter. Bordene er derfor nemme at tilpasse til flere eller færre medarbejdere. Med Flexrail-systemet udstyrer du work bench løsningerne med det tilbehør, der kræves for at skabe arbejdspladser. Du kan efterfølgende fjerne tilbehøret igen for at få mere plads. Du kan også flytte bordskærme, rumdelere og monitorarme sidevejs på Flexrail for at skabe flere arbejdsflader.

15 Nexus 15

16 16 Nexus

17 Nexus 17 FUNKTIONER OG TILVALG FLEXRAIL Med det unikke Flexrail-system (fås som tilvalg) får work bench løsningen en integreret funktionalitet. Denne funktionalitet giver dig alle de tilvalg, du behøver, på samme tid, og uden at du behøver at vælge. Du kan hurtigt og med et enkelt greb fjerne og tilføje tilbehør som eksempelvis bordskærme eller monitorarme uden at anvende værktøj. Du kan også flytte tilbehør i Flexrail-sporet helt uden begrænsninger. Som tilvalg findes lettilgængelige el-udtag, hvor du tilkobler computeren og anden teknik, du måtte have brug for. Dermed kommer intet til at være i vejen, alt har sin plads og er lige ved hånden, når du skal bruge det. Dette sikrer, at du kan udføre de arbejdsopgaver, du har brug for, uanset om det er små eller store opgaver, projektmøder, gruppearbejde eller arbejde alene. Rumdelere Til at skabe tilpassede og fleksible arbejdspladser. Kan flyttes sidevejs i Flexrail afhængigt af, hvor stor arbejdsflade du har brug for. Findes med stof (Indus) eller i matteret hvid akryl (Nexus Screen). Bordskærm Med en bordskærm skabes personlige arbejdsflader med plads til fokuseret arbejde. Findes med stof (Indus) eller i matteret hvid akryl (Nexus Screen). Monitorarm Drejelig og roterbar monitorarm til computerskærme, som du let kan fastgøre i Flexrail. Flexrail Intelligent system med tre spor, hvor du let kan tilføje og fjerne tilbehør, hvis du har brug for det. El-udtag Placeres i Flexrail for let strømtilførsel og opkobling. Dækplade Med dækpladen får du en plan flade, og du kan ændre bordet til en større møde- eller projektarbejdsflade.

18 18 Nexus FUNKTIONER OG TILVALG SLIDE FUNKTION Skydeplade (justérbar 130 mm i dybden), der giver et rent udtryk, da alle kabler og kontakter er skjult. Har kuglelejer til ekstra styring og kviklås, der gør den let at anvende. KABELRENDE ARBEJDSBORD Kabelrenden samler alle kabler og kontakter. Følger benenes farve (sølvgrå, sort og hvid). Kan tilpasses i to længder og i højden. Kan endda åbnes fra begge sider for let adgang til kabler. Høje kanter holder styr på kablerne ved åbning. KABELRENDE WORK BENCH LØSNING Rumlig justérbar kabelrende (i sølvgrå), hvor du samler alle kabler og el-udtag. Kan hægtes på én eller begge sider, så den er let at komme til. TILLÆGSPLADE Til work bench løsningen findes en praktisk tillægs plade. Den giver ekstra plads, en tiltrængt arbejdsflade eller en ekstra arbejdsplads. Monteres på den ydre bengavl. Kan også eftermonteres. BEN JUSTÉRBAR HØJDE Kvadratisk udformet ben (50x50 mm i sølvgrå, sort og hvid) med justérbar højde ( mm). Passer kun til arbejdsbord. BEN FAST HØJDE Rektangulært udformet ben (30x50 mm i sølvgrå, sort og hvid) med fast højde (740 mm). Passer til både arbejdsbord og work bench løsning. PANELER Paneler i finér, laminat eller metal, som passer til ben og bordplade. Monteres under bordpladen. KOBLINGSBEN WORK BENCH LØSNING Koblingsben til work bench løsning (standard, når fire eller flere borde kobles). For at sikre nem kabelhåndtering indgår rumlige vertikale kabeldæksler, der kan justeres i højden. Følger benenes farve (sølvgrå, sort, hvid). KOBLINGSBEN ARBEJDSBORD Koblingsben til arbejdsbord, der anvendes til at koble 800 mm dybe borde sammen på længde siden. Fås i sølvgrå, sort og hvid.

19 Nexus 19 KABELDÆKSLER Praktiske kabeldæksler af stål, som fastgøres med magnet på et valgfrit bordben. Følger benenes farve (sølvgrå, sort, hvid). Kan også eftermonteres. KABELGENNEMFØRING OVALT I disse kebelgennemføringer kan du forsyne bordet med tilbehør som skærme og monitorarme og får samtidig en praktisk kabelhånd- KABELGENNEMFØRING MED KANTLISTE Kabelgennemføring (kun til work bench løsning), der placeres i midten af bordpladen. Anvendes til til behør og kabelhåndtering. Har tering. Du kan få op til tre ovale kabelgennemføringer pr. plade med kant udskæring og drejeligt plastdæksel. kantliste, der følger farven på pladen for at sikre et ensartet udtryk. SKÆRM I STOF INDUS Indus fås som rumdeler og bordskærm og kan anvendes på arbejdsbord eller work bench løsning. Findes i ti farver i stof Delta. Du vælger beslag afhængigt af, hvor du vil placere bordskærmen og hvordan. AKRYLSKÆRM NEXUS SCREEN Bordskærm eller rumdeler i matteret hvid akryl. Kan anvendes på arbejdsbord eller work bench løsning. Du vælger beslag afhængigt af, hvor du vil placere bordskærmen og hvordan. MONITORARM Praktisk og justérbar arm (sølvgrå, hvid) til fladskærme. Kan både drejes og roteres, så du opnår bedst mulige funktionalitet. Kan også kompletteres med en holder til ipad. KABELGENNEMFØRING MED STRØM ELUDTAG OG OPKOBLING Med denne powerbox har du el-udtag, netværksstik og USB lige ved hånden. Den har også en praktisk kabelholder. LADER TIL MOBILTELEFON Med denne praktiske trådløse opladningsenhed (placeres i bordpladen) kan du let oplade din mobiltelefon ved at placere den på enheden. Rund gennemføring med firkantet, sølvgrå ramme og sort el-udtag. Med fire huller til kabelgennemføring.

20 20 Nexus MATERIALE, BORDPLADER OG BEN LAMINAT FINÉR METAL Eg Grå eg Eg Sølvgrå Birk Bøg Bøg Hvid Valnød Amouk Birk Sort Hvid Gråhvid Lysegrå Sort

21 Nexus 21 MATERIALE, BORDSKÆRME OG RUMDELERE INDUS NEXUS SCREEN Delta 6003 Beige Delta 6006 Grå Hvid, matteret 1 INDUS Polstret bordskærm til montering på arbejdsbord eller work bench løsning. Supplér med beslag og kit (til kabelgennemføring). Beklædt med stof Delta. Delta 6008 Blå Indus Delta 6018 Mellemblå Delta 6038 Lysegrå Indus Indus Delta 6076 Limegrøn Indus BORDSKÆRM Højde 377 mm. Højde over bordflade 394 mm. Tykkelse 20 mm. us Delta 6081 Offwhite BORDSKÆRM FORAN BORD Højde 595 mm. Højde over bordflade 394 mm. Tykkelse 20 mm. Delta 6084 Sand RUMDELERE Højde 342 mm. Højde over bordflade 359 mm. Tykkelse 20 mm. Delta 6098 Mørkegrå Delta 6099 Sort INDUS BORDSKÆRM NEXUS SCREEN stof. BORDSKÆRM Tykkelse 8 mm, akryl, matteret hvid. BESLAG Bordskærmen BESLAG Skærmen monteres med skærmbeslag. 2 beslag til skærme på op til monteres med skærmbeslag. 2 beslag til bordskærme med en bredde på mm. 3 beslag til skærme fra mm. RUMDELER Tykkelse 20 mm, mm og mm. 3 beslag til bordskærme med en bredde fra mm. krydsfinérbund, rockwool, stof. BESLAG Monteres med skærmbeslag ved RUMDELERE Tykkelse 8 mm, akryl, matteret hvid. Monteres med skærmbeslag bordets kant samt ovenpå bordet. SKALA 1:100 ENHED mm. ved bordets kant samt ovenpå bordet. SKALA 1:100 ENHED mm. Tykkelse 20 mm, krydsfinérbund, rockwool, Nexus Akrylskärm Nexus Akrylskärm Nexus Akrylskärm 2000

22 188 ARBEJDSBORDE Du kan kombinere de mange bordplader i forskellige Nexus Nexus Nexus Nexus Nexus Nexusformer med forskellige funktioner på utallige måder. To eller flere borde kan Nexus Nexus Nexus Nexus kobles sammen ved hjælp af koblingsben. Nexus NEX66NEX66NEX86 NEX86 NEX66 NEX66 NEX66 NEX86 NEX66 NEX86 NEX86 NEX86 Nexus NEX66 NEX66 NEX66 NEX86 NEX66 NEX86 NEX86 NEX86 Nexus NEX66 NEX86 ARBEJDSBORD Fast højde 740 mm, justérbar højde mm. Nexus NEX86 NEX NEX66 NEX NEX NEX88NEX88 NEX88 NEX88 NEX88 NEX NEX88 NEX86 NEX88 NEX69 88 NEX NEX88 NEX A NEX NEX69NEX69 NEX189 NEX189 NEX209 NEX209 NEX209 NEX69 NEX69 NEX69 NEX69 NEX189 NEX189 NEX189 NEX189 NEX209 NEX209 NEX NEX NEX69 NEX2010 NEX69 NEX69 NEX69 NEX69 NEX189 NEX189 NEX189 NEX189 NEX2410 NEX189 A NEX209 NEX2010 NEX2010NEX2010 NEX2410 NEX2410NEX2410 NEX2010 NEX2010 NEX2010 NEX24 NE NEX NEX NEX69 NEX189 A A A A A A A A 149A 169A NEX209 NEX209 NEX209 NEX209 NEX NEX NEX2010 NEX2010 NEX2010 NEX2010 NEX2010 NEX A NEX2010 NEX2410 NEX A NEX2010 NEX2410 A NEX209A A NEX149A NEX149ANEX149A NEX169A NEX169ANEX169A NEX189A NEX189ANEX189A NEX209A NEX209ANEX209A NEX149A NEX149A NEX149A NEX169A NEX169A NEX169A NEX189A NEX189A NEX189A NEX209A NEX209A NEX209A Påbyggnadsskivor NEX189A NEX8816 NEX8816 NEX8816 NEX8816 NEX149A NEX8816 NEX169A NEX189A NEX209A NEX8816 NEX8816 NEX147 NEX147 NEXUS NEX147 Påbyggnadsskivor ARBEJDSBORD PLADE 23 mm, spånplade med træfinér (bøg, birk og eg) og kantliste af massivt træ eller laminerede plader (eg, bøg, birk, lysegrå, hvid, sort, valnød, gråhvid, grå eg, amouk) med kantliste af ABS-plast. STEL To varianter af bengavle til samtlige plader med fast højde (740 mm) eller justérbar højde ( mm). TILVALG Kabel gennemføring, paneler, kabelrende, kabeldæksler, powerbox, PC-holdere, bordskærm, rumdelere, monitorarm, el-udtag og lader til mobiltelefon. DESIGN Kinnarps SKALA 1:100 Studio. ENHED mm. Påbyggnadsskivor NEX147 NEX147 NEX147 NEX147 NEX8816 NEX147 NEX147 NEX147 NEX147 NEX147 NEX147 NEX147 Påbyggnadsskivor NEX209A NEX8816 NEX8816NEX8816 NEX8816 NEX8816 NEX8816 NEX209A NEX169A Påbyggnadsskivor NEX149A NEX189A NEX209A NEX169A 800 Påbyggnads Påbyggn Påb 8816 NEX149A NEX189A 800 A 8816 NEX169A A Påbyggnadsskivor Påbyggnadsskivor Påbyggnads Påbyggn Påb NEX209A NEX209A NEX209A NEX209A NEX149A 1212D A 1200 NEX169A NEX169A NEX169A NEX169A NEX189A NEX189A NEX189A NEX189A NEX149A NEX149A NEX149A NEX149A A A A 600 NEX2410 NEX24 NE NEX2410 A AA A A A AA A A A A A A A A A 148A A 168A 188A NEX A A A NEX NEX189A A A A A A 800 NEX88 NEX88 NEX88 NEX Nexus

23 Nexus 23 WORK BENCH LØSNINGER WORK BENCH LØSNINGER Fast højde 740 mm Tillægsplader BT165 BT145 Når det gælder bordplader til work benchløsninger er der flere forskellige størrelser at vælge imellem. Du kan også koble et eller flere borde sammen og opnå ny funktionalitet. Produkterne er mærket i visse udførelser. NEXUS WORK BENCH LØSNING BORDPLADE 23 mm, spånplade med træfinér (bøg, birk og eg) og kantliste af massivt træ eller laminerede plader (eg, bøg, birk, lysegrå, hvid, sort, valnød, gråhvid, grå eg, amouk) med kantliste af ABS-plast. STEL To varianter af bengavle til samtlige plader. Fast højde 740 mm. TILVALG Tillægsplade, Flexrail, kabelgennemføring, paneler, kabelrende, kabeldæksler, powerbox, PC-holdere, bordskærm, rumdelere, monitorarm, el-udtag og lader til mobiltelefon. DESIGN Kinnarps Studio. SKALA 1:100 ENHED mm.

24 KINNARPS MARKETING & COMMUNICATIONS/ /1505 DER TAGES FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER

EN TILPASSET FUNKTIONALITET

EN TILPASSET FUNKTIONALITET NANO 2 3 NANO Bordserien kan tilpasses. Og tilpasser sig dine behov. Den er en fleksibel kobling mellem den enkelte og gruppen. Fritstående eller sat sammen. Dit arbejdsbord. Min personlige arbejdsflade.

Læs mere

WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS

WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS NEXUS ER KONTORETS RYGRAD. EN KOMPLET BORDSERIE TIL DET MODERNE KONTOR. MED ARBEJDSBORDE, WORKBENCH- LØSNINGER OG MØDEBORDE ER DET NEMT AT INDRETTE HELE MILJØER OG GIVE DEM ET

Læs mere

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS POLARIS ER EN FLEKSIBEL WORK- BENCH, SOM DELES AF GRUPPEN. OG TILPASSES AF INDIVIDET. AFBALANCERET LYDNIVEAU OG DIT EGET RUM Polaris giver, sammen med forskellige varianter

Læs mere

ET FLOT OG SMART VALG

ET FLOT OG SMART VALG SERIE[P] 2 Serie[P] SERIE[P] Skandinavisk design er tidløst og kommer af vores kærlighed til lyset og naturen. Serie[P] borde tager udgangspunkt i denne tradition med rene linjer, funktionelt design og

Læs mere

Serie[f] city. 2 Serie[f] city

Serie[f] city. 2 Serie[f] city Serie[f] city 2 Serie[f] city Serie[f] city Serie[f] city-borde er klassiske med rektangulære ben. Vi har placeret den smalleste del af benet højst oppe under pladen, hvilket giver et svævende udtryk.

Læs mere

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5

Design: Kinnarps Studio. Oberon 5 OBERON 2 Oberon Oberon 3 OBERON Et bord, der med dets smarte konstruktion kan antage mange former. Til individuelt arbejde arbejde. Spontane samtaler. Planlagte møder. En forfriskende blanding af materialer

Læs mere

WORKSPACE SOLUTIONS OBERON

WORKSPACE SOLUTIONS OBERON WORKSPACE SOLUTIONS OBERON OBERON ER VORES MEST ALSIDIGE BORD. EN KOMPROMISLØS SERIE, SOM INTEGRERER NY TEKNIK OG FUNKTIONALITET MED HENBLIK PÅ AT OPFYLDE BEHOVENE I FREMTIDENS KONTOR. ELEGANT OG ERGONOMISK

Læs mere

WORKSPACE SOLUTIONS SERIE[P]

WORKSPACE SOLUTIONS SERIE[P] WORKSPACE SOLUTIONS SERIE[P] DE STABILE HÆVE-/ SÆNKEBORDE I SERIE[P] ER DESIGNET TIL DAGENS FLEKSIBLE ARBEJDSLIV. DE ER NEMME AT BETJENE, FÅS I MANGE UDFØRELSER MED SMARTE TILVALG OG LEVER OP TIL ALLE

Læs mere

BORDSERIEN TIL ALLE TYPER MØDER

BORDSERIEN TIL ALLE TYPER MØDER MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Sammen skaber vi værdi. Netop når vi mødes, opstår der nye tanker, der kan skabe noget unikt. Multicom er bordserien med løsninger, der fremmer kreativitet og dialog. Navnet

Læs mere

COMBINE. Combine 3. kurver. En spændende balance mellem materiale og form. Du skaber dit eget bord. Din perfekte kombination.

COMBINE. Combine 3. kurver. En spændende balance mellem materiale og form. Du skaber dit eget bord. Din perfekte kombination. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE At kombinere. Og vælge frit. At finde det sofabord, der passer allerbedst. Både til rummet. Funktionen. Og udtrykket. Sammen med sofa, puf eller lænestol. Til gruppen

Læs mere

EFG WORKSTATIONS EFG ACTIVE EFG TAB EFG ADD

EFG WORKSTATIONS EFG ACTIVE EFG TAB EFG ADD EFG WORKSTATIONS EFG ACTIVE EFG TAB e w r e h t e Tog ake it matter m Sammenhængen mellem skiftende arbejdsstillinger og et sundt ar bejdsmiljø har aldrig været tydeligere, og den traditionelle arbejdsmå

Læs mere

SKABENDE KOMBINATIONER

SKABENDE KOMBINATIONER TRIXAGON 2 Esencia Trixagon 3 TRIXAGON I naturen finder du den sekskantede heksagon i snefnug, bistader og på skildpaddens skjold. Det er naturens mest pladseffektive form, der kan kombineres og sættes

Læs mere

DEKORATIV OG LYDABSORBERENDE

DEKORATIV OG LYDABSORBERENDE PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM Prim er den første rene tone i et musikinterval mellem to toner. Ordet kommer fra latinsk primus, som betyder første. Vores Prim er en kreativ opdeling, hvis vigtigste egenskaber

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Nu åbner vi døren til noget helt nyt. Vi har taget noget godt og har gjort det endnu bedre. Entrada II er en videreudvikling af en populær kontorstol. Et

Læs mere

OPFORDRER TIL BEVÆGELSE

OPFORDRER TIL BEVÆGELSE XACT Xact 3 XACT Den multifunktionelle og ergonomiske elevstol Xact findes i to størrelser - Xact og Xact Start. Det giver mulihed for at anvende Xact lige fra børnehaveklassen til personalerummene og

Læs mere

EFG Izi Niveau Project Når du selv vil bestemme hvordan bordet skal se ud

EFG Izi Niveau Project Når du selv vil bestemme hvordan bordet skal se ud EFG Izi Niveau Project Når du selv vil bestemme hvordan bordet skal se ud Tilpasning lidt ud over det sædvanlige Et bredt sortiment til kontorer og offentlige miljøer har altid været en vigtig del af vores

Læs mere

ALLE VIL VÆRE VENNER MED LEIA. HUN ER LEGESYG, KREATIV OG NEM AT SYNES OM. EN FUNKTIONEL STOL, DER ER NEM AT PLACERE I STØRRE ELLER MINDRE GRUPPER,

ALLE VIL VÆRE VENNER MED LEIA. HUN ER LEGESYG, KREATIV OG NEM AT SYNES OM. EN FUNKTIONEL STOL, DER ER NEM AT PLACERE I STØRRE ELLER MINDRE GRUPPER, LEIA ALLE VIL VÆRE VENNER MED LEIA. HUN ER LEGESYG, KREATIV OG NEM AT SYNES OM. EN FUNKTIONEL STOL, DER ER NEM AT PLACERE I STØRRE ELLER MINDRE GRUPPER, OG SOM BÅDE KAN KOBLES OG STABLES. LEIA HAR ET ENKELT,

Læs mere

SKOLEBORD/PICCO Borde THORSØ

SKOLEBORD/PICCO Borde THORSØ 1 BORDE THORSØ Skolebord/Picco 4 U-bord 6 Læsepult 8 Euroline 10 Uno-M 12 Step by Step 14 Rondo Lift 16 Cafébord 18 Gavlbord Living 20 Gavlbord 22 Spisesalsbord 24 Langbord 26 Unik 28 Klapbord 30 Vores

Læs mere

SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren

SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren EPJ-VOGN Mobil funktionsvogn med batteridrevet hæve/sænke-søjle som forsynes med strøm fra genopladeligt batteri. Kan anvendes som f.eks. elektronisk patientjournal-bord,

Læs mere

OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ

OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ 1 OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ Garderobeskab Living 4 Reol Living 6 Garderobeskab 8 Klasseskab 10 Lærerskab 12 Lockers 14 Opbevaringsvogn 16 IT-Vogn 18 Børnegarderobe 20 Thors 22 Vores udvalg af opbevaringsmøbler

Læs mere

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 02 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 02 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE HUSBÅD PÅ INDRETNING MØBELPAKKE T3 SPISEBORD Design: bykato T3-bordet er skabt ud fra ønsket om at lave et klassisk spisebord med super funktionelle detaljer. T3 bordet har synkronudtræk, hvilket giver

Læs mere

Cabale prisliste 2015

Cabale prisliste 2015 Cabale prisliste 2015 CABALE SERIEN ARBEJDS- OG MØDEBORD: Stel til arbejds- og mødebord: Konstruktionskomponent: Sort søjle, topramme og knægte. Ben: Sort, hvid, Color Collection samt valgfri farver fra

Læs mere

FURNITURE WITH DEDICATION HASLEV.COM SYMPHONY SPISEBORDE TIL ALLE BEHOV

FURNITURE WITH DEDICATION HASLEV.COM SYMPHONY SPISEBORDE TIL ALLE BEHOV FURNITURE WITH DEDICATION HASLEV.COM SYMPHONY SPISEBORDE TIL ALLE BEHOV BO MED HASLEV MØBLER SPISEBORDE TIL ALLE BEHOV Kombiner vores klassiske træmøbler med moderne design og lad træet give sjæl og personlighed

Læs mere

MED EN FORNEMMELSE FOR DETALJER

MED EN FORNEMMELSE FOR DETALJER ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroas stol har fået sit navn Esencia fra det latinske essentia. Det betyder det væsentlige, en tings kerne eller det afgørende. Vi gav stolen dette navn,

Læs mere

PRODUCT LAUNCH: Strengthen the strongest

PRODUCT LAUNCH: Strengthen the strongest PRODUCT LAUNCH: Strengthen the strongest We continually strive for excellence in everything we do. We strive to improve. Within all areas. Even where we have proven record of success. This launch, we focus

Læs mere

MØBLER DER MATCHER DIT KONTOR

MØBLER DER MATCHER DIT KONTOR MØBLER DER MATCHER DIT KONTOR 1 MØBLER DER MATCHER DIT KONTOR En gennemtænkt indretning skaber stor værdi for din virksomhed. En god arbejdsplads der matcher behov og fysiske rammer skaber effektivitet

Læs mere

EN VERDEN AF MULIGHEDER

EN VERDEN AF MULIGHEDER SERIE[E] 2 Serie[e] Serie[e] 3 SERIE[E] Serie[e] er mere end opbevaringsmøbler. Den startede som en idé baseret på et behov og har i sin endelige form mange forskellige udseender. Mulighederne er uendelige.

Læs mere

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen.

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen. m ø b l e r m a r t s 2 0 1 0 Design kan være lige så forskelligt som vi mennesker. Nogle foretrækker klassisk design, mens andre er til det smarte eller til at købe billigt og smide væk. Som møbelproducent

Læs mere

A COMPANY INSPIRATION MØBELINSPIRATION SIDE 1

A COMPANY INSPIRATION MØBELINSPIRATION SIDE 1 A COMPANY MØBEL SIDE 1 KVALITET HOLDBARHED DYNAMISK UDTRYK SAMMENHÆNG FLEKSIBILITET ENKELT TIDSLØST TIDSLØSHED Kontorindretning Udgangspunktet i indretningen af kontoret har været at understøtte en moderne

Læs mere

PIET HEIN (1905-1996) BRUNO MATHSSON (1907-1988) ARNE JACOBSEN (1902-1971) DESIGN BESKRIVELSE GARANTI

PIET HEIN (1905-1996) BRUNO MATHSSON (1907-1988) ARNE JACOBSEN (1902-1971) DESIGN BESKRIVELSE GARANTI BORD SERIE Bordserien omfatter Super-Elliptiske og Super-Cirkulære borde designet af Piet Hein og Bruno Mathsson samt cirkulære, kvadratiske og rektangulære borde designet af Arne Jacobsen Inspirationen

Læs mere

MONROE. Monroe 3. er, at du sidder bekvemt. Og opnår alsidig funktionalitet. Og tilfører samtidig din indretning et smagfuldt design.

MONROE. Monroe 3. er, at du sidder bekvemt. Og opnår alsidig funktionalitet. Og tilfører samtidig din indretning et smagfuldt design. MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Med Monroe har hver kurve en mening. Hver linje et formål. Designet af Idesign og opkaldt efter en klassisk skønhed. En stol, som det er nemt at synes om med indbydende

Læs mere

PIET HEIN ( ) BRUNO MATHSSON ( ) ARNE JACOBSEN ( ) GARANTI DESIGN BESKRIVELSE

PIET HEIN ( ) BRUNO MATHSSON ( ) ARNE JACOBSEN ( ) GARANTI DESIGN BESKRIVELSE BORDSERIE Bordserien omfatter Super-Elliptiske og Super-Cirkulære borde designet af Piet Hein og Bruno Mathsson samt cirkulære, kvadratiske og rektangulære borde designet af Arne Jacobsen Inspirationen

Læs mere

Totalleverandør af elektriske løsninger til danske kontorer. Installationsmateriel i gulv, væg og loft samt strømdistribution under skrivebordet.

Totalleverandør af elektriske løsninger til danske kontorer. Installationsmateriel i gulv, væg og loft samt strømdistribution under skrivebordet. Totalleverandør af elektriske løsninger til danske kontorer. Installationsmateriel i gulv, væg og loft samt strømdistribution under skrivebordet. Indholdsfortegnelse Hvem er vi... 3 Gulvsøjler/gulvstandere...

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

Symphony borde til alle

Symphony borde til alle Symphony borde til alle FURNITURE WITH DEDICATION HASLEV.COM Bo med Haslev spiseborde til alle behov Kombiner vores klassiske træmøbler med moderne design og lad træet give sjæl og personlighed i din indretning.

Læs mere

RATIO REOLSYSTEM. Ismaning Bibliotek, Tyskland

RATIO REOLSYSTEM. Ismaning Bibliotek, Tyskland RATIO REOLSYSTEM Ismaning Bibliotek, Tyskland RATIO REOLSYSTEM Funktionel, fleksibel og æstetisk Dette reolsystem er indbegrebet af fleksibilitet. Dets modulære opbygning giver optimal funktionalitet og

Læs mere

Få plads til mere med. Linkstor reoler

Få plads til mere med. Linkstor reoler Få plads til mere med Linkstor reoler Muligheder ud over det sædvanlige: fleksibilitet Linkstor er det bærende reolsystem i en lang række løsninger, der er specielt tilpasset individuelle krav til opbevaring.

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

FREMMER EN AKTIV SIDDESTIL

FREMMER EN AKTIV SIDDESTIL CAPELLA 02 Capella Capella 03 CAPELLA Capella er en kontorstol, der er designet specielt til dig. Uanset hvem du er og hvor du arbejder, sidder du bare behageligt i denne unikke og innovative stol. Den

Læs mere

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd Installationssystemer - Når design og funktion går hånd i hånd Når design og funktion går hånd i hånd Den er nødvendig. Vi har brug for den, men vi vil helst ikke se den. Sådan er det ofte med el-installationen,

Læs mere

ARMATURER, VASKE & AFFALDSSORTERING

ARMATURER, VASKE & AFFALDSSORTERING ARMATURER, VASKE & AFFALDSSORTERING 2012 DKK - incl. 25% moms STÅLBORDE EFTER MÅL Fleksible bordplader med plads til hele familien. Stålbordpladerne laves på bestilling. Forventet leveringstid er ca. 4

Læs mere

individuel skønhed og funktionalitet

individuel skønhed og funktionalitet by MOTU.DK individuel skønhed og funktionalitet Indhold side 4-5 soveværelse side 6-7 soveværelse side 8-9 side 10-11 side 12-13 side 14-15 side 16-17 side 18-19 påklædning éntre kontor skæve rum stue

Læs mere

EFG Room, EFG play & EFG Flow. Screens for focusing

EFG Room, EFG play & EFG Flow. Screens for focusing EFG Room, EFG play & EFG Flow Screens for focusing Design med respekt for miljøet Her er systemet, hvor du kan kombinere fleksibiliteten i en åben planløsning med trivsel for den enkelte medarbejder.

Læs mere

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Januar 2011 Skræddersyede førsteklasses dørløsninger som kan tilpasses dit hjems personlige stil EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Du kan opleve Selection dørløsninger hos udvalgte forhandlere. Find dem og en

Læs mere

Media 100/300 Biblioteksreol

Media 100/300 Biblioteksreol Media 100/300 Biblioteksreol 2 Låsbare hjul Media 100 Dette er markedets mest anvendte stålreolsystem, med en gennemprøvet og fleksibel modulopbygning, der giver mulighed for individuelle tilpasninger.

Læs mere

Produktprogram. PJ PRODUCTION Tlf.: +45 86 81 23 75 www.pj-production.dk info@pj-production.dk. Om PJ Production

Produktprogram. PJ PRODUCTION Tlf.: +45 86 81 23 75 www.pj-production.dk info@pj-production.dk. Om PJ Production PJ Production Produktprogram PJ PRODUCTION Tlf.: +45 86 81 23 75 www.pj-production.dk info@pj-production.dk Indhold: Om PJ Production CPU-holder model 2001 Tilbehør til CPU-holder CPU-holder NewLine Kabelbakker

Læs mere

SCREENS FOR FOCUSING 1

SCREENS FOR FOCUSING 1 SCREENS FOR FOCUSING 1 Design med respekt for miljøet Her er systemet, hvor du kan kombinere fleksibiliteten i en åben planløsning med trivsel for den enkelte medarbejder. Med EFG Rooms lydabsorberende

Læs mere

Soveværelser KAAGAARD SIDEN 1960

Soveværelser KAAGAARD SIDEN 1960 Soveværelser KAAGAARD SIDEN 1960 Senge Seng nr. 421 hvid 180 x 200 cm Sengeborde nr. 215037 hvid til vægophæng Seng nr. 421 hvid 180 x 200 cm Rullelamelbunde nr. 500 Madrasser nr. 540 9.181,- Seng nr.

Læs mere

J Y S K H A N D I KOMMUNIKATION

J Y S K H A N D I KOMMUNIKATION J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 KOMMUNIKATION Tag os med på råd... - vi har mange års erfaring med, at finde den helt rigtige løsning! Kommunikationsudstyr VELKOMMEN til Jysk

Læs mere

Vores sortiment byder på hvilemøbler i alle prisklasser, samt en verden af muligheder ud i farver på polster, stel, overflader og materialer.

Vores sortiment byder på hvilemøbler i alle prisklasser, samt en verden af muligheder ud i farver på polster, stel, overflader og materialer. HVILEMØBLER THORSØ EndLess Basic 4 EndLess Slide 6 Gavlbænk 8 Gavlbænk Living 10 Bænkserie 12 Dublo 14 Torso 16 Bokssofa 18 Puf 20 L-sækkestol 22 Sækkestol 24 Sækkepude 26 Vores udvalg af hvilemøbler er

Læs mere

Dansk. Design. Dansk produceret

Dansk. Design. Dansk produceret 2017 Dansk Design Dansk produceret 1 INDHOLD 04-07 Badsæt med Ifö Sense vask dybde 47 cm 08-11 Badsæt med Square vask dybde 36 cm 12-19 Badsæt med Square + vask dybde 48 cm 20-23 Badsæt med Wave vask dybde

Læs mere

Plusserien bogvogne og DisPlAYeleMenTer D e s i g n e u r o b i b D i r e c T

Plusserien bogvogne og DisPlAYeleMenTer D e s i g n e u r o b i b D i r e c T Plusserien bogvogne og DISPLAYELEMENTer DESIGN Eurobib direct bogvogne med omsorg for dig og dine behov Du finder flere forskellige bogvogne i Plus Serien, se hele udvalget på Eurobib.dk. Kombinér bogvognene

Læs mere

WORKSPACE SOLUTIONS SPACE

WORKSPACE SOLUTIONS SPACE WORKSPACE SOLUTIONS SPACE SPACE HAR INGEN BEGYNDELSE OG INGEN SLUTNING. DET ER EN UENDELIG SERIE SKABT AF DEN ANERKENDTE DESIGNER STEFAN BRODBECK. FORSKELLIGE UDTRYK OG MULTIFUNKTIONALITET TIL NUTIDENS

Læs mere

N X T MOV. Multirack NEXT MOVE kombinerer innovativt design med et utal af funktioner. De nye racks

N X T MOV. Multirack NEXT MOVE kombinerer innovativt design med et utal af funktioner. De nye racks Multirack NEXT MOVE N X T MOV Multirack NEXT MOVE kombinerer innovativt design med et utal af funktioner. De nye racks er skabt til den dynamiske og moderne virksomhed, hvor effektivitet og funktionalitet

Læs mere

Indhold 3 CASØ CASØ 700 spisebord, sofabord, lampebord og CASØ 701 sofabord. 6 CASØ Deluxe stole. 8 CASØ 700 highboard og skænk

Indhold 3 CASØ CASØ 700 spisebord, sofabord, lampebord og CASØ 701 sofabord. 6 CASØ Deluxe stole. 8 CASØ 700 highboard og skænk CASØ 700 Indhold 3 CASØ 700 4 CASØ 700 spisebord, sofabord, lampebord og CASØ 701 sofabord 6 CASØ Deluxe stole 8 CASØ 700 highboard og skænk 10 CASØ 700 TV-bord 12 CASØ 700 vitrine og CASØ 701 vitrine

Læs mere

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann GH1 Q, GH1 F Lofthejsserien GH1 og GH Q Tid til omsorg Lofthejs til daglig pleje Lofthejssystemet er designet til at dække alle daglige løftebehov i private hjem, plejeboliger og institutioner. Lofthejssystemet

Læs mere

STUDIEOMRÅDER. Industrivej 12 9310 Vodskov tlf 51 51 60 10 hojer@hojermobler.dk www.hojermobler.dk. Arbejdsplads med udsyn,

STUDIEOMRÅDER. Industrivej 12 9310 Vodskov tlf 51 51 60 10 hojer@hojermobler.dk www.hojermobler.dk. Arbejdsplads med udsyn, STUDIEOMRÅDER STUDIEOMRÅDER Skab et attraktivt og brugbart studieområde ved hjælp af en velovervejet indretning. Skab plads til gruppearbejde, hyggesnak og evt. spisning ved at indrette i niveauer med

Læs mere

PERSONALEFACILITETER DET ERGONOMISKE ARBEJDSMILJØ

PERSONALEFACILITETER DET ERGONOMISKE ARBEJDSMILJØ PERSONALEFACILITETER DET ERGONOMISKE ARBEJDSMILJØ November 2013 Fly-inn F Fritidsaktiviteter Understøttende Skærmbekendtgørelsens særlige bestemmelser De særlige bestemmelser gælder, når medarbejderen

Læs mere

SQUARE hæve-/sænkeborde

SQUARE hæve-/sænkeborde XPRESS-LAGER SQUARE hæve-/sænkeborde Bordkantprofil: Ret abs kant Pladetykkelse: 22 mm plade Bordplader: Hvid eller lys grå laminat SQUARE Stelfarve: Sargfarve: Sarg: Højdejustering: Fast højde: Søjler:

Læs mere

Tango produktbeskrivelse

Tango produktbeskrivelse Tango Tango produktbeskrivelse Tango serien stø er op om idéen, Less is More. Aluminiumrammens grafiske signatur skaber en underspillet lstedeværelse, hvor selv store bordstørrelser fremstår med en minimalis

Læs mere

Underskabe Tilbehør I TV/Hifi moduler Tilbehør. Prisliste. Pr. 1. marts 2014 MANO. reolsystemer

Underskabe Tilbehør I TV/Hifi moduler Tilbehør. Prisliste. Pr. 1. marts 2014 MANO. reolsystemer Underskabe Tilbehør I TV/Hifi moduler Tilbehør Prisliste Pr. 1. marts 2014 MANO reolsystemer Beaujolais Blue Seed Earth Koks Sort Hvid Eg Underskabe Tilbehør Underskabe 38,4 cm dybde Koks malet 0284 Korpus:

Læs mere

Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas.

Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas. Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas. Lager: 4 stk Str.: H.800XB.400xD.400 mm Stk pris 3.000,- Dkr. 1.500,- Dkr.

Læs mere

WORKSPACE SOLUTIONS FIELDS

WORKSPACE SOLUTIONS FIELDS WORKSPACE SOLUTIONS FIELDS FIELDS ER ET MODERNE KONCEPT, SOM KOMBINERER FÆLLESKABET MED DET INDIVIDUELLE, SAMARBEJDE MED DET SELVSTÆNDIGE ARBEJDE OG INDIVIDET MED GRUPPEN. EN SERIE SOM UNDERSTØTTER FREM-

Læs mere

ONLY THE SKY S THE LIMIT AKUSTISK DESIGN UDEN BEGRÆNSNINGER

ONLY THE SKY S THE LIMIT AKUSTISK DESIGN UDEN BEGRÆNSNINGER ONLY THE SKY S THE LIMIT AKUSTISK DESIGN UDEN BEGRÆNSNINGER DEN AKUSTISKE BYGGEKLODS SmartDivider Rumdeler nedhængt i wire SmartArt Akustikpanel til væg SmartScreen Akustisk bordskærm KOLLEKTIONEN kollektionen

Læs mere

ARBEJDSMILJØ INVENTAR OG RAMMER

ARBEJDSMILJØ INVENTAR OG RAMMER ARBEJDSMILJØ INVENTAR OG RAMMER April 2014 Fly-inn F Fritidsaktiviteter Understøttende Skærmbekendtgørelsens særlige bestemmelser De særlige bestemmelser gælder, når medarbejderen regelmæssigt og i en

Læs mere

Indstiksplade Med trækant... kr ,- Med MDF kant... kr ,-

Indstiksplade Med trækant... kr ,- Med MDF kant... kr ,- RM13 DINING TABLE Ønsker kunden at sætte sit helt eget præg på RM13 DINING TABLE er L160/180/200 x B80 x T2,5 cm L160/180/200 x B90 x T2,5 cm L160/180/200 x B100 x T2,5 cm Eg - massiv... kr. 12.883,- /

Læs mere

Lærerforberedelsespladser til skoler og undervisningsinstitutioner. Plads til alle -også til lærerne. SKI-aftale 50.31/50.32

Lærerforberedelsespladser til skoler og undervisningsinstitutioner. Plads til alle -også til lærerne. SKI-aftale 50.31/50.32 Lærerforberedelsespladser til skoler og undervisningsinstitutioner Plads til alle -også til lærerne SKI-aftale 50.31/50.32 En skole med plads til alle - også til lærerne Reformen på skoleområdet varsler

Læs mere

INDHOLD 18 70 18 100 18 OPUS 19 CLASSIC 19 800 20 MONET 20 460/470 23 150 23 170 24 171 24 172 25 PAUSE 25 BUTTERFLY

INDHOLD 18 70 18 100 18 OPUS 19 CLASSIC 19 800 20 MONET 20 460/470 23 150 23 170 24 171 24 172 25 PAUSE 25 BUTTERFLY INDHOLD 4 SLEIPNER 5 TRIO 6/7 HARMONY 8/9 SYMPHONY 10 400 11 600 12/13 500 14 900 15 96 15 ELLIPSE 16/17 180 18 70 18 100 18 OPUS 19 CLASSIC 19 800 20 MONET 20 460/470 21/22 3200 22 3500 23 150 23 170

Læs mere

Danmark 01/01, 2017 FOREST. vejledende priser (DKK) webside telefon

Danmark 01/01, 2017 FOREST. vejledende priser (DKK) webside    telefon Danmark 01/01, 2017 FOREST vejledende priser (DKK) webside www.kristensen.dk e-mail kristensen@kristensen.dk telefon +45 470303 PRISLISTE Forest, møbelserie OBS: Alle Forest borde fås med skrå, lige eller

Læs mere

Danmark 01/02, 2019 FOREST. Vejledende priser (DKK) webside telefon

Danmark 01/02, 2019 FOREST. Vejledende priser (DKK) webside    telefon FOREST Vejledende priser (DKK) Danmark 01/02, 2019 webside www.kristensen.dk e-mail kristensen@kristensen.dk telefon +45 75470303 PRISLISTE Forest, møbelserie OBS: Alle Forest borde fås med skrå, lige

Læs mere

C A R I T A C H A I R C A R I T A S I D D E M ø B L E R

C A R I T A C H A I R C A R I T A S I D D E M ø B L E R CARITA SIDDEMøBLER 2 Carita Siddemøbler Carita Siddemøbler 3 CARITA Siddemøbler Det er vigtigt, at vi tager os godt af dem, der har allermest brug for det. Vi har derfor givet vores møbelserie Carita de

Læs mere

Senge. Madrasmål B: 85/90 L: 190/200/210. Madrasmål B: 100/120 L: 190/200/210. Madrasmål B: 70/80 L: 190/200/210

Senge. Madrasmål B: 85/90 L: 190/200/210. Madrasmål B: 100/120 L: 190/200/210. Madrasmål B: 70/80 L: 190/200/210 45 rislister Senge 45 Model Træsort B: 70/80 B: 85/90 B: 100/120 B: 140 m/midtersprosse B: 160/170/180 m/midtersprosse nr. 420 Bøg 1849,- 1849,- 2010,- 2236,- 2322,- Brunbejdset 1957,- 1957,- 2107,- 2365,-

Læs mere

COUNTDOWN COUNTDOWN. Vejl. prisliste ekskl. moms - Danske kr.

COUNTDOWN COUNTDOWN. Vejl. prisliste ekskl. moms - Danske kr. COUNTDOWN COUNTDOWN 2016 105 COUNTDOWN GERRIT: Bordplade: Hvid 10 mm kompakt laminat med sort kerne. Stel: I farverne sort, hvid, gul, grøn, rød og blå. Højdejustering 63-120 cm Max vægtbelastning 80 kg

Læs mere

Sverige 01/01, 2017 FOREST. vejledende priser (SEK) webside telefon

Sverige 01/01, 2017 FOREST. vejledende priser (SEK) webside    telefon Sverige FOREST vejledende priser (SEK) webside www.kristensen.dk e-mail kristensen@kristensen.dk telefon +45 470303 01/01, 2017 PRISLISTE Forest, møbelserie OBS: Alle Forest borde fås med skrå, lige eller

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

Nye LexCom udtag og montagebokse

Nye LexCom udtag og montagebokse Nye LexCom udtag og montagebokse Nemt, fleksibelt og gennemtænkt 3 LexCom dataudtag - LK FUGA og LK OPUS 66 Uanset om din kunde har valgt LK FUGA eller LK OPUS 66 til sin installation, er der et LexCom

Læs mere

60/30 Stålreol DESIGN BCI

60/30 Stålreol DESIGN BCI 60/30 Stålreol DESIGN BCI 60/30 STÅLREOL Funktionel, fleksibel og æstetisk 60/30 Stålreol er resultatet af mange års erfaring og succes. Dette fleksible produktkoncept har udviklet sig over årene og dets

Læs mere

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s M2 Multi-tip Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion M2 Multi-tip M2 Multi-tip er HMN s unikke badestol, som lever op til fremtidens krav til bade/toiletstole. Den

Læs mere

UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer

UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer 11_014 Produktguide UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer Godt at vide Hærdet glas skal behandles forsigtigt! Glasset kan pludselig gå i stykker, hvis kanten er beskadiget, eller overfladen er ridset.

Læs mere

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance S.P.A. kollektion Sikker. Personlig. Assistance Vi støtter dig. Vær dig selv. For de fleste af os kommer der et tidspunkt på grund af alder eller noget andet hvor man har brug for ekstra støtte. Man er

Læs mere

NoteCart Tablet TABLET

NoteCart Tablet TABLET NoteCart Tablet TABLET TABLET NoteCart Supreme Tablet 16 NoteCart med plads til 16 Tablets Bemærk Maks str. på tablet 18,5 cm x 35 cm inkl. strømudtag Dansk designet mobilt kabinet til opbevaring af tablets

Læs mere

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB 3 INTRO Forestil dig soveværelset, der har det hele, dit eget indbydende rum. Her er plads til drømme, ro og en afslappende atmosfære, som afgrænses af rene, klare linjer, der sætter rammen for en god

Læs mere

2.495,- 2.995,- Kampagnepris 1000,- 1400,- Roomz chär b sic. Roomz chär w1n. års garanti. Kampagnepris. Kampagnepris. Kampagnepris SPAR SPAR

2.495,- 2.995,- Kampagnepris 1000,- 1400,- Roomz chär b sic. Roomz chär w1n. års garanti. Kampagnepris. Kampagnepris. Kampagnepris SPAR SPAR Roomz chär b sic - Synkron vippefunktion - Justerbar vippemodstand - Låsbar vippefunktion - Sædeforskydning - Gashøjde justering - Ryghøjde justering - Justerbart armlæn - 5 stjernet fodkryds - Sort polstring

Læs mere

MANO. reolsystemer. MANO reolen tilpasses efter dine ønsker og behov. Mix MANO farver, materialer, Modulbredde, højde og dybde.

MANO. reolsystemer. MANO reolen tilpasses efter dine ønsker og behov. Mix MANO farver, materialer, Modulbredde, højde og dybde. MANO reolsystemer MANO reolsystemer MANO reolen tilpasses efter dine ønsker og behov. Mix MANO farver, materialer, Modulbredde, højde og dybde. MANO reolen leveres med hylder, skuffer og låger monteret.

Læs mere

El i dit køkken. Inspiration og planlægningstips

El i dit køkken. Inspiration og planlægningstips El i dit køkken Inspiration og planlægningstips Kom godt i gang Køkkenet spiller i dag en større rolle i boligen end nogensinde. Det er familiens funktionelle fællesrum. Ud over at være et madværksted

Læs mere

Fleksible køkkensystemer

Fleksible køkkensystemer Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende køkken. Store, enkle

Læs mere

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Pat. Pend. Pa 2004 00634 Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende

Læs mere

INSPIRATION MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2

INSPIRATION MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2 DENCON CENTER MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2 SIDE 1 KVALITET HOLDBARHED MODERNE UDTRYK HELHED SAMMENHÆNG FLEKSIBILITET ENKELT TIDSLØST GOD STANDARD På de følgende sider illustreres ideer til møbler og indretning

Læs mere

Installationsstandere

Installationsstandere Installationsstandere MULTIFUNKTIONELLE OG NEMME T INSTLLERE GLOBL SPECILIST INDEN FOR ELEKTRISK OG DIGITL INFRSTRUKTUR I BYGGEBRNCHEN Mulighed for frit at vælge Et udvidet sortiment, som dækker alle behov

Læs mere

Badehjælpemidler. Aquatec. Stilrent design og komfort

Badehjælpemidler. Aquatec. Stilrent design og komfort Badehjælpemidler Stilrent design og komfort Med Badehjælpemidler er sikkerhed, uafhængighed, design og komfort i højsædet. Let indstilling og montering er en fællesnævner for alle vore produkter. De fleste

Læs mere

DK design for your life

DK design for your life design for your life DK Mistralen er detaljen der gør forskellen MISTRAL har været noget særligt siden den danske designer Lone Sterner Nordam skabte de første møbler i 1990 erne. I starten af det nye

Læs mere

Actassi udtag og montagebokse

Actassi udtag og montagebokse Actassi udtag og montagebokse Ny generation af Actassi udtag og montagebokse - nemt, fleksibelt og gennemtænkt Velkommen til en helt ny serie Actassi udtag og montagebokse - som tidligere var kendt under

Læs mere

Indretning af skolen Kantine og opholdsrum

Indretning af skolen Kantine og opholdsrum Indretning af skolen Kantine og opholdsrum SONESSON INDRETNING kaffepause planlægge frikvarter lege mødes genvinde kræfterne Skolebordssæt Pausa Bord Pausa Endelig frikvarter... Såvel elever som lærere

Læs mere

RBM KAMPAGNE R N I G N G FO F R DEMO

RBM KAMPAGNE R N I G N G FO F R DEMO RBM KAMPAGNE RING FOR DEMO 1 RBM 310 Vejl. Pris: 1.406,- Ø 50 mm hjul Skolestol Nylonunderstel / Nem at indstille RBM 566 Vejl. Pris: 3.309,- Free flow Trinlæs låsning God lændestøtte Vægt regulering Ø50

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

Nyudviklet inventar koncept til klinik indretning

Nyudviklet inventar koncept til klinik indretning Nyudviklet inventar koncept til klinik indretning Den enkle og den lette løsning Netclinic.dk er et nyudviklet inventarkoncept til klinikindretning designet med fokus på funktionalitet enkelt og stilrent,

Læs mere

WORKSPACE SOLUTIONS FIELDS

WORKSPACE SOLUTIONS FIELDS WORKSPACE SOLUTIONS FIELDS FIELDS ER ET MODERNE KONCEPT, SOM KOMBINERER FÆLLESKABET MED DET INDIVIDUELLE, SAMARBEJDE MED DET SELVSTÆNDIGE ARBEJDE OG INDIVIDET MED GRUPPEN. EN SERIE SOM UNDERSTØTTER FREM-

Læs mere

Prisliste. Simple Reolen

Prisliste. Simple Reolen Prisliste Alle priser er ekskl. Moms forbehold for trykfejl og ændringer Simple Reolen fairpris.nu Reoler Alle reoler er incl. ophængsliste Dybde 34 cm Dybde 42 cm Dybde 20 cm Modul 01 1/1 Square med 4

Læs mere