En børsnotering vil blandt andet give Selskabet adgang til kapitalmarkederne og styrke kendskabet til NNIT s brand.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En børsnotering vil blandt andet give Selskabet adgang til kapitalmarkederne og styrke kendskabet til NNIT s brand."

Transkript

1 Pressemeddelelse København, 9. februar 2015 MÅ IKKE UDLEVERES, DISTRIBUERES ELLER OFFENTLIGGØRES, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA, JAPAN ELLER NOGEN ANDEN JURISDIKTION, HVOR DISTRIBUTION ELLER OFFENTLIGGØRELSE ER ULOVLIG Dette er en meddelelse og udgør ikke et prospekt. Ethvert tilbud om at erhverve værdipapirer i forbindelse med udbuddet skal udelukkende foretages på grundlag af oplysningerne i et prospekt, der er offentliggjort i Danmark i forbindelse med udbuddet, og enhver investor bør foretage sin egen investeringsbeslutning. Prospektet vil efter offentliggørelse være tilgængeligt for personer i Danmark på Selskabets hovedkontor og, med forbehold for visse undtagelser, via Selskabets hjemmeside. Novo Nordisk A/S søger børsnotering af NNIT A/S Søborg, Danmark, 9. februar 2015, NNIT A/S ( NNIT eller Selskabet ) meddeler, at Novo Nordisk A/S i dag har offentliggjort en beslutning om at gennemføre en børsnotering af NNIT A/S på NASDAQ OMX Copenhagen A/S ( Nasdaq Copenhagen ). NNIT er en af Danmarks førende leverandører af itservice og -rådgivning og er et 100 % ejet datterselskab af Novo Nordisk A/S. Beslutningen er truffet på baggrund af en undersøgelse af mulighederne for en separat børsnotering af NNIT på Nasdaq Copenhagen, som NNIT s bestyrelse har gennemført på opfordring af Novo Nordisk A/S. Undersøgelsen blev igangsat på basis af mange års solid vækst og indtjening i NNIT. Som den sælgende aktionær modtager Novo Nordisk A/S hele nettoprovenuet fra udbuddet. En børsnotering vil blandt andet give Selskabet adgang til kapitalmarkederne og styrke kendskabet til NNIT s brand. 1 af 9 NNIT A/S Østmarken 3A Tlf.:

2 Jesper Brandgaard, bestyrelsesformand for NNIT og CFO i Novo Nordisk, udtaler: Novo Nordisk er meget tilfreds med NNIT s resultater, og vi er overbeviste om, at en ændret ejerstruktur bedre vil kunne understøtte NNIT s videre udvikling og værdiskabelse og styrke selskabets markedsposition både i Danmark og internationalt. Per Kogut, NNIT s CEO, udtaler: NNIT har gennemført en vellykket transformation fra intern it-afdeling i Novo Nordisk til en førende og anerkendt leverandør af it-services i Danmark. Vi har en bred vifte af serviceydelser, og vores forretning er fokuseret på kunder, der driver virksomhed inden for brancher med omfattende regulering, eller som har et komplekst it-setup, hvor vi kan udnytte vores erfaring fra det regulerede life sciences-segment. Vi er stolte af vores gode resultater gennem det seneste årti. Vi er overbeviste om, at NNIT er et robust selskab, der er positioneret til fortsat vækst. Vi ser frem til at byde nye aktionærer i NNIT velkommen. Om NNIT NNIT er en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning og tilbyder kunderne en bred vifte af it-services og -løsninger. Siden 1994, da Novo Nordisk udskilte sine it-funktioner i en selvstændig driftsenhed, har NNIT gennemgået en vellykket transformation fra at være en intern itafdeling i Novo Nordisk til at være en førende leverandør af it-services i Danmark med en kundebase bestående af store danske kunder og store internationale life sciences-kunder. NNIT er Danmarks tredjestørste leverandør af it-services og havde ifølge IDC en markedsandel på ca. 6,1 % i ) NNIT s serviceydelser omfatter rådgivning, udvikling, implementering, styring og support af it-løsninger samt drift af it-systemer for kunderne. Selskabet tilbyder også ydelser specifikt rettet mod life sciences-sektoren, såsom rådgivning om overholdelse af lovgivningsmæssige krav og validering, warehousing for kliniske data samt GxP, dokumentation og serialisationskompetencer. 1) Kilde: IDC International Data Corporation (IDC) er et amerikansk markedsundersøgelses-, analyse- og rådgivningsfirma med speciale i informationsteknologi, telekommunikation og forbrugerteknologi. 2 af 9 NNIT A/S Østmarken 3A Tlf.:

3 NNIT fokuserer på at levere ydelser til kunder, som har komplekse itsystemer, og som driver virksomhed inden for brancher med omfattende regulering. Størstedelen af kunderne er inden for life sciences-sektoren (herunder NNIT s største kunde, Novo Nordisk, der er en globalt førende life sciences-virksomhed) samt inden for kundegrupperne public, enterprise og finance. NNIT har en stærk markedsposition i Danmark, og i 2014 hidrørte mere end 90 % af NNIT s omsætning fra Selskabets danske aktiviteter. Selskabet har udvidet sin kundebase inden for den internationale life sciences-sektor og understøtter fortsat sine danske kunder i deres internationale ekspansion. NNIT har hovedkontor i København (Søborg) og har en fuldt integreret global leverancemodel med offshore-leverancecentre i Tianjin (Kina), Manila (Filippinerne) samt i Prag og Olomouc (begge Tjekkiet). NNIT har endvidere salgskontorer i Zürich (Schweiz) og Princeton, New Jersey (USA). NNIT s arbejdsstyrke består i dag af mere end medarbejdere, hvilket næsten udgør en fordobling fra ca i Ca. 36 % af Selskabets medarbejdere er baseret uden for Danmark, primært i Kina. Væsentlige styrker Stærk væksthistorik på det voksende danske marked for it-services NNIT har løbende øget sin markedsandel på det voksende danske marked for it-services og er ifølge IDC Danmarks tredjestørste leverandør af itservices. NNIT s brede udbud af it-services og -løsninger, Selskabets størrelse, lokale tilstedeværelse og brand samt dets unikke erfaring fra regulerede brancher har gjort det muligt for NNIT at blive en betroet leverandør af it-services i Danmark for life sciences- og enterprise-kunder samt kunder inden for kundegrupperne finance og public. I 2014 voksede NNIT s nettoomsætning med 9,3 %. Tocifret overskudsgrad NNIT har gennem de seneste ti år leveret tocifrede årlige overskudsgrader på grundlag af sit stærke produktudbud kombineret med en global leverancemodel og stordriftsfordele. Endvidere er NNIT s erfaring og baggrund inden for life sciences samt Selskabets procesbaserede tilgang til levering af komplekse og højt integrerede it-løsninger medvirkende hertil. Ekspertise på det attraktive marked for it-services til life sciences Med sin baggrund som intern leverandør af it-services i en førende life sciences-virksomhed har NNIT udviklet et differentieret og specialiseret 3 af 9 NNIT A/S Østmarken 3A Tlf.:

4 udbud af it-services til life sciences-virksomheder. Det, at NNIT har Novo Nordisk som sin primære kunde, har sikret NNIT en stærk og stabil platform til fortsat udvikling og forbedring af sine it-løsninger og -services inden for life sciences-segmentet. NNIT s væsentligste ydelser omfatter it-services og -løsninger, der er udviklet med henblik på at styre overholdelse af lovgivningsmæssige krav, håndtering af kliniske forsøgsdata, serialisation, kvalitetsstyring og overholdelse af GxP-standarder. Godt positioneret til fortsat vækst i Danmark NNIT er godt positioneret til fortsat vækst i Danmark, både ved at tiltrække nye kunder og ved at skabe mersalg til eksisterende kunder. NNIT s størrelse og stærke markedsposition i Danmark gør det muligt for Selskabet at byde på de fleste større danske it-projekter. Høj grad af gennemsigtighed i den fremtidige omsætning Den langsigtede karakter af mange af NNIT s større kontrakter (tre til fem år) giver NNIT stor gennemsigtighed i forhold til den fremtidige omsætning og indtjening. NNIT har indgået en række større it-outsourcingaftaler og har oplevet en stigning i omsætningsandelen fra kontrakter på outsourcing af itinfrastruktur og applikationsoutsourcing. Pr. 31. december 2014 udgjorde ordrebeholdningen (forventet omsætning fra indgåede kontrakter eller ordrer, som forventes indregnet i det følgende kalenderår) mio. kr. Integreret global leverancemodel NNIT har en integreret lokal, nearshore- (Tjekkiet) og offshoreleverancemodel (Kina og Filippinerne) med ca. 840 medarbejdere ansat på Selskabets nearshore- og offshore-lokaliteter. Denne globale leverancemodel gør det muligt for NNIT at udnytte de forskellige tidszoner og lønforskelle og levere ydelser og løsninger til konkurrencedygtige priser. Erfarent ledelsesteam med dokumenterede resultater understøttet af NNIT s stærke kultur og værdier NNIT s ledelsesteam har opnået gode resultater inden for it-branchen og har spillet en afgørende rolle i den seneste del af NNIT s udvikling fra at være en intern it-afdeling til at være en betroet leverandør af it-services. Udbyttepolitik NNIT forventer at have en udbyttepolitik med en indledende målsætning for udbytteprocenten på 40 % af årets resultat. 4 af 9 NNIT A/S Østmarken 3A Tlf.:

5 Betaling af udbytte afhænger af en række forhold, herunder NNIT s fremtidige indtjening, finansielle forhold, generelle samfundsøkonomiske og forretningsmæssige forhold og fremtidsudsigter samt andre forhold, som bestyrelsen måtte finde relevante, samt gældende myndigheds- og lovgivningsmæssige krav. Nye bestyrelsesmedlemmer I forbindelse med børsnoteringen vil Wilbert A.M. Kieboom og John Beck blive valgt som nye medlemmer af bestyrelsen, umiddelbart inden børsnoteringen gennemføres. De nye medlemmer vil tilføre bestyrelsen omfattende og bred ledelses- og brancheerfaring, og Selskabet vurderer, at deres ekspertise vil bidrage til NNIT s fremtidige vækst og hjælpe NNIT med at opnå sine strategiske målsætninger. Wilbert A.M. Kieboom (født 1959, hollandsk statsborger, uafhængig) er CEO i Acti Consult og har tidligere været ansat i Logica og Atos Origin. Wilbert A.M. Kieboom har desuden været medlem af Atos Origins globale bestyrelse og har været konsulent for Atos Origin, Logica og Computication. Det forventes, at Wilbert A.M. Kieboom bliver valgt til næstformand for bestyrelsen. John Beck (født 1962, britisk statsborger, uafhængig) er uafhængig virksomhedsrådgiver og autoriseret revisor (chartered accountant) hos Coniston General Services Ltd., hvor han også er medlem af bestyrelsen. Han har tidligere haft ledende stillinger i IBM Global Business Services og PricewaterhouseCoopers. Ud over ovennævnte er Anne Broeng indtrådt i bestyrelsen i april Anne Broeng er tidligere CFO for PFA Holding A/S og medlem af bestyrelsen i ATP, Lønmodtagernes Garantifond, Købmand Herman Sallings Fond, F. Salling Holding A/S, F. Salling Invest A/S, VKR Holding A/S og Bikubenfonden. Jesper Brandgaard fortsætter som bestyrelsesformand efter børsnoteringen, og Wilbert A.M. Kieboom forventes at blive næstformand. I forbindelse med børsnoteringen forventes Lars Fruergaard Jørgensen, Executive Vice President og Chief of Staff i Novo Nordisk A/S, at fratræde som bestyrelsesmedlem og forventes afløst af et ikke-uafhængigt bestyrelsesmedlem. 5 af 9 NNIT A/S Østmarken 3A Tlf.:

6 Endvidere er Anders Vidstrup i januar 2015 blevet valgt som ny medarbejderrepræsentant, og han vil erstatte Kenny Smidt i bestyrelsen, umiddelbart inden børsnoteringen gennemføres. Anders Vidstrup (født 1962, dansk statsborger, ikke-uafhængig) er Senior IT Quality Subject Matter Expert hos NNIT. Anders Vidstrup er ligeledes formand for bestyrelsen i Residence Massena Nice A/S, og han er stifter og indehaver af en enkeltmandsvirksomhed. Efter noteringen af NNIT på Nasdaq Copenhagen vil bestyrelsen bestå af seks generalforsamlingsvalgte medlemmer, hvoraf fire anses for uafhængige i overensstemmelse med Anbefalingerne for god Selskabsledelse, samt to medarbejderrepræsentanter. Finansiel udvikling i hovedtal DKK mio Resultatopgørelse Nettoomsætning Nettoomsætningsvækst, % 9,3 % 8,7 % 12,9 % Nettoomæstningmsætning fra Novo Nordisk, % 52,3 % 53,1 % 56,9 % Produktionsomkostninger Bruttoresultat Resultat af primær drift Overskudsgrad 11,0 % 11,2 % 10,7 % Årets resultat Balance Aktiver i alt Andre nøgletal Ordrebeholdning¹ ) Ordrebeholdningen omfatter den forventede nettoomsætning fra kontrakter eller ordrer, der er indgået, men endnu ikke afsluttet eller fuldt udført, og hvilken nettoomsætning forventes indregnet i nettoomsætningen i det følgende regnskabsår. Beregningen af ordrebeholdningen er med forbehold for visse væsentlige forudsætninger. 6 af 9 NNIT A/S Østmarken 3A Tlf.:

7 NNIT s resultater gennem de seneste 10 år har været kendetegnet ved tocifret gennemsnitlig omsætningsvækst og tocifrede overskudsgrader trods de seneste års generelt negative makroøkonomiske forhold. NNIT s nettoomsætning er steget med 9,3 % fra 2013 til 2014, hovedsageligt drevet af solide resultater inden for forretningsområdet Operations, der primært kan tilskrives udviklingen inden for enterprisekundegruppen. Lidt over to tredjedele af omsætningen i 2014 hidrørte fra forretningsområdet Operations, mens den resterende tredjedel hidrørte fra forretningsområdet Solutions en fordeling, der har været relativt stabil i de senere år. Overskudsgraden var 11,0 %, hvilket var på niveau med tidligere år. Siden udskillelsen og stiftelsen som et selvstændigt selskab i 1998 har NNIT genereret stærke pengestrømme trods påvirkningen fra investeringer i et nyt datacenter i 2010 og Ordrebeholdningen for det følgende år, og dermed muligheden for at forudsige fremtidige indtægter, har generelt været god og er steget fra mio. kr. pr. 31. december 2013 til mio. kr. pr. 31. december Oplysninger om Udbuddet Den planlagte børsnotering forventes at bestå af et salg af aktier af Selskabets eneaktionær, Novo Nordisk A/S. Selskabet, medlemmer af bestyrelsen og koncernledelsen og Novo Nordisk A/S vil være underlagt sædvanlige lockup-aftaler. Danske Bank A/S og Morgan Stanley & Co. International plc er Joint Global Coordinators og Joint Bookrunners, og Skandinaviska Enskilda Banken, Danmark, filial af Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ), Sverige er Co- Lead Manager i den planlagte børsnotering. Henvendelser: NNIT Pressekontakt: Robert Neimanas, Head of Communications: , rbnm@nnit.com Investorkontakt: Jesper Wagener, Head of Investor Relations: , jvwa@nnit.com 7 af 9 NNIT A/S Østmarken 3A Tlf.:

8 Om NNIT NNIT A/S er et helejet datterselskab af Novo Nordisk A/S, der leverer en bred vifte af it-løsninger til virksomhedens kunder, primært inden for life science-sektoren i Danmark og internationalt samt inden for kundegrupperne public, enterprise og finance i Danmark. NNIT A/S har i dag flere end medarbejdere og havde i 2014 en omsætning på 2,4 mia. kr. Resultat af primær drift i 2014 var 265 mio. kr. Vigtig meddelelse Denne meddelelse udgør ikke et tilbud om at sælge eller en opfordring til at købe værdipapirer udstedt af NNIT A/S ( Selskabet ). Eksemplarer af denne meddelelse er ikke udarbejdet til og må ikke distribueres eller sendes i eller til USA, Australien, Canada, Japan eller nogen anden jurisdiktion, hvor en sådan distribution er ulovlig eller vil kræve registrering eller andre foranstaltninger. I enhver medlemsstat i det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ( EØS-medlemsstat ) ud over Danmark, som har gennemført direktiv 2003/71/EF med senere ændringer (sammen med alle gældende gennemførelsesbestemmelser i de enkelte medlemsstater benævnt prospektdirektivet ), er denne meddelelse alene rettet mod og henvender sig alene til investorer i den pågældende EØSmedlemsstat, som opfylder undtagelsesbestemmelserne fra at offentliggøre et prospekt, herunder til kvalificerede investorer i den pågældende EØS-medlemsstat, som defineret i prospektdirektivet og implementeret i den pågældende EØS-medlemsstat. Værdipapirer, hvortil der henvises i denne meddelelse, er ikke og vil ikke blive registreret i henhold til U.S. Securities Act of 1933, med senere ændringer ( Securities Act ) og må ikke udbydes eller sælges i USA, medmindre der foreligger en registrering, eller hvis det sker ifølge en undtagelse fra eller i forbindelse med en transaktion, der ikke er underlagt registreringskravene i Securities Act. Der er ingen planer om at registrere værdipapirer, hvortil der henvises i denne meddelelse, i USA eller foretage et offentligt udbud af værdipapirerne i USA. Ethvert udbud af værdipapirer i USA vil udelukkende finde sted til qualified institutional buyers (som defineret i Rule 144A i Securities Act) i henhold til Rule 144A. I Storbritannien distribueres og henvender denne meddelelse og alt andet materiale, der vedrører de heri beskrevne værdipapirer, sig alene til, og enhver investering eller investeringsaktivitet, som denne meddelelse vedrører, er alene tilgængelig for og vil udelukkende blive indgået med, qualified investors (som defineret i section 86(7) i Financial Services and Markets Act 2000), og som er (i) personer med professionel erfaring med forhold, der vedrører investeringer, som falder inden for definitionen af investment professionals i Article 19(5) i Financial Services and Markets Act 2000 (Financial Promotion) Order 2005 ( Bekendtgørelsen ), eller (ii) high net worth entities omfattet af Article 49(2)(a) til (d) i Bekendtgørelsen (alle sådanne personer betegnes under ét som relevante personer ). Personer, som ikke er relevante personer, bør ikke handle på baggrund af eller i tillid til denne meddelelse. Denne meddelelse udgør ikke et prospekt, og intet i denne meddelelse indeholder et udbud af værdipapirer. Ingen person bør købe eller tegne værdipapirer i Selskabet, medmindre dette sker på grundlag af oplysningerne i et prospekt, der er offentliggjort af Selskabet i forbindelse med det mulige udbud og optagelse af værdipapirer til handel og officiel notering på NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 8 af 9 NNIT A/S Østmarken 3A Tlf.:

9 Eksemplarer af et sådant prospekt vil efter offentliggørelsen blive gjort tilgængelig på Selskabets hovedkontor og hjemmeside. Joint Bookrunners og Co-lead Manager og disses tilknyttede selskaber repræsenterer udelukkende Selskabet og Novo Nordisk A/S og ingen andre i forbindelse med den påtænkte børsnotering. De anser ingen andre for at være deres respektive klienter i relation til den påtænkte børsnotering, og de er således ikke forpligtede over for nogen andre end Selskabet og Novo Nordisk A/S til at yde den beskyttelse, der ydes til deres respektive klienter, og de er heller ikke ansvarlige over for nogen andre for at yde rådgivning i relation til den planlagte børsnotering, indholdet af denne meddelelse eller nogen transaktion, aftale eller andet forhold, hvortil der henvises i denne meddelelse. I forbindelse med den påtænkte børsnotering kan Joint Bookrunners og Co-lead Manager og ethvert af disses tilknyttede selskaber, der fungerer som investorer for egen regning, tegne eller købe aktier, og i denne egenskab beholde, købe, sælge, tilbyde at sælge eller på anden måde handle for deres egen regning med sådanne aktier og andre værdipapirer i Selskabet eller relaterede investeringer i forbindelse med den påtænkte børsnotering eller på anden vis. Som følge heraf bør henvisninger i et prospekt, hvis det offentliggøres, til at aktierne bliver udstedt, udbudt, tegnet, købt, placeret eller på anden måde handlet med, læses som omfattende enhver udstedelse eller udbud til, eller tegning, køb, placering eller handel foretaget af sådanne Joint Bookrunners og Co-lead Manager og ethvert af disses tilknyttede selskaber, der fungerer som investorer for egen regning. Joint Bookrunners og Co-lead Manager har ikke til hensigt at oplyse omfanget af sådanne investeringer eller transaktioner, ud over hvad der følger af eventuelle lovgivningsmæssige eller tilsynsmæssige oplysningsforpligtelser. Forhold, der er omhandlet i denne meddelelse, kan udgøre fremadrettede udsagn. Fremadrettede udsagn er udsagn, der ikke er historiske kendsgerninger, og som kan identificeres ved ord som mener, forventer, skønner, agter, anslår, vil, kan, fortsætter, bør og tilsvarende udtryk. De fremadrettede udsagn i denne meddelelse er baseret på en række forudsætninger, hvoraf en stor del er baseret på yderligere forudsætninger. Selvom Selskabet vurderer, at disse forudsætninger var rimelige, da de blev foretaget, er de i sagens natur forbundet med betydelige kendte og ukendte risici, usikkerheder, uforudsete hændelser og andre væsentlige forhold, der er vanskelige eller umulige at forudsige eller uden for Selskabets kontrol. Sådanne risici, usikkerheder, uforudsete hændelser og andre væsentlige forhold kan få de faktiske begivenheder til at afvige væsentligt fra de forventninger, der er udtrykt eller underforstået i forbindelse med de fremadrettede udsagn i denne meddelelse. 9 af 9 NNIT A/S Østmarken 3A Tlf.:

Jesper Brandgaard, bestyrelsesformand for NNIT og CFO i Novo Nordisk A/S, udtaler:

Jesper Brandgaard, bestyrelsesformand for NNIT og CFO i Novo Nordisk A/S, udtaler: Selskabsmeddelelse 1/2015 Søborg, den 23. februar 2015 MÅ IKKE UDLEVERES, DISTRIBUERES ELLER OFFENTLIGGØRES, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA, JAPAN ELLER NOGEN ANDEN JURISDIKTION,

Læs mere

Novo Nordisk A/S forhøjer det indikative udbudskursinterval for børsnoteringen af NNIT A/S

Novo Nordisk A/S forhøjer det indikative udbudskursinterval for børsnoteringen af NNIT A/S MÅ IKKE UDLEVERES, DISTRIBUERES ELLER OFFENTLIGGØRES, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA, JAPAN ELLER NOGEN ANDEN JURISDIKTION, HVOR DISTRIBUTION ELLER OFFENTLIGGØRELSE ER ULOVLIG

Læs mere

DONG Energy offentliggør i dag lukning af sit udbud, herunder tidlig lukning af udbuddet til private investorer.

DONG Energy offentliggør i dag lukning af sit udbud, herunder tidlig lukning af udbuddet til private investorer. Selskabsmeddelelse Nr. 18/2016 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN Denne meddelelse udgør ikke

Læs mere

Selskabsmeddelelse. Stabiliseringsperiode begynder. Nr. 21/2016

Selskabsmeddelelse. Stabiliseringsperiode begynder. Nr. 21/2016 Selskabsmeddelelse Nr. 21/2016 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN Denne meddelelse udgør ikke

Læs mere

Stabiliseringsperiode begynder

Stabiliseringsperiode begynder Selskabsmeddelelse Nr. 7/2016 Lautrupbjerg 10 2750 Ballerup www.nets.eu CVR-nr. 37427497 23. september 2016 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE,

Læs mere

Selskabsmeddelelse. ISS offentliggør prospekt og fastsætter et indikativt kursinterval for børsnoteringen. København, 3. marts 2014 Nr.

Selskabsmeddelelse. ISS offentliggør prospekt og fastsætter et indikativt kursinterval for børsnoteringen. København, 3. marts 2014 Nr. Selskabsmeddelelse København, 3. marts 2014 Nr. 1/2014 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL AUSTRALIEN ELLER JAPAN ISS offentliggør prospekt og

Læs mere

ISS offentliggør prospekt og fastsætter et indikativt kursinterval i forbindelse med Selskabets børsnotering

ISS offentliggør prospekt og fastsætter et indikativt kursinterval i forbindelse med Selskabets børsnotering Selskabsmeddelelse 1/2011 København, 3. marts 2011 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN ISS offentliggør prospekt

Læs mere

DENNE MEDDELELSE OG INFORMATIONERNE HERI ER IKKE TIL OFFENTLIGGØRELSE ELLER VIDEREGIVELSE, HVERKEN DIREKTE ELLER INDIREKTE, TIL ELLER I USA, AUSTRALIEN, CANADA, JAPAN ELLER I NOGEN ANDEN JURISDIKTION,

Læs mere

Spar Nord Bank A/S udbyder nye aktier for ca. DKK 913 mio.

Spar Nord Bank A/S udbyder nye aktier for ca. DKK 913 mio. Til NASDAQ OMX Copenhagen og Pressen 5. marts 2012 Selskabsmeddelelse nr. 9 MÅ IKKE UDGIVES, OFFENTLIGGØRES ELLER DISTRIBUERES, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I USA, CANADA, AUSTRALIEN ELLER JAPAN ELLER I EN

Læs mere

NNIT A/S. Tillæg til Prospekt dateret den 23. februar 2015. (et dansk aktieselskab, CVR-nr. 21 09 31 06)

NNIT A/S. Tillæg til Prospekt dateret den 23. februar 2015. (et dansk aktieselskab, CVR-nr. 21 09 31 06) NNIT A/S Tillæg til Prospekt dateret den 23. februar 2015 (et dansk aktieselskab, CVR-nr. 21 09 31 06) Udbudskursinterval opjusteret fra DKK 100 DKK 120 til DKK 120 DKK 130 pr. Udbudt Aktie Dato for tidlig

Læs mere

NKT HOLDING A/S' UDSTEDELSE OG SALG AF OP TIL AKTIER I FORBINDELSE MED EN RETTET EMISSION

NKT HOLDING A/S' UDSTEDELSE OG SALG AF OP TIL AKTIER I FORBINDELSE MED EN RETTET EMISSION Nasdaq Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København K 4. oktober 2016 Selskabsmeddelelse nr. 48 MÅ IKKE UDLEVERES, OFFENTLIGGØRES ELLER DISTRIBUERES, HVERKEN HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I

Læs mere

Zealand Pharma fastsætter udbudskursen til DKK 86 pr. aktie i forbindelse med sin børsnotering og udbud af nye aktier

Zealand Pharma fastsætter udbudskursen til DKK 86 pr. aktie i forbindelse med sin børsnotering og udbud af nye aktier Zealand Pharma fastsætter udbudskursen til DKK 86 pr. aktie i forbindelse med sin børsnotering og udbud af 4.336.047 nye aktier Selskabsmeddelelse Nr. 5/2010 23. november 2010 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER

Læs mere

Indberetning af ledende medarbejderes transaktioner med aktier og tilknyttede værdipapirer i Chr. Hansen Holding A/S

Indberetning af ledende medarbejderes transaktioner med aktier og tilknyttede værdipapirer i Chr. Hansen Holding A/S S E L S K A B S M E D D E L E L S E N R. 5 / 2 0 1 0 3. juni 2010 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA, JAPAN ELLER SYDAFRIKA

Læs mere

Scandinavian Tobacco Group fastsætter kursen til DKK 100 pr. udbudt aktie i forbindelse med Selskabets børsnotering

Scandinavian Tobacco Group fastsætter kursen til DKK 100 pr. udbudt aktie i forbindelse med Selskabets børsnotering SELSKABSMEDDELELSE Nr. 4/2016 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES - HVERKEN DIREKTE ELLER INDIREKTE - I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN Denne meddelelse udgør ikke et prospekt,

Læs mere

Selskabsmeddelelse. ISS fastsætter udbudskursen til DKK 160 pr. udbudt aktie. København, 13. marts 2014 Nr. 3/2014

Selskabsmeddelelse. ISS fastsætter udbudskursen til DKK 160 pr. udbudt aktie. København, 13. marts 2014 Nr. 3/2014 Selskabsmeddelelse København, 13. marts 2014 Nr. 3/2014 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL AUSTRALIEN ELLER JAPAN ISS fastsætter udbudskursen

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, CANADA, AUSTRALIEN ELLER JAPAN Selskabsmeddelelse nr. 1/2011 7. juni 2011

Læs mere

TK Development A/S offentliggør i dag prospekt i forbindelse med udbud af 56.087.620 stk. nye aktier à nominelt DKK 1 til DKK 4,11 pr.

TK Development A/S offentliggør i dag prospekt i forbindelse med udbud af 56.087.620 stk. nye aktier à nominelt DKK 1 til DKK 4,11 pr. Selskabsmeddelelse nr. 19/2013 Side 1 af 5 Ikke til offentliggørelse eller distribution i USA, Canada, Australien eller Japan Denne meddelelse er ikke et tilbud om køb eller salg af værdipapirer i TK Development

Læs mere

Denne meddelelse udgør ikke et prospekt, og intet i denne meddelelse indeholder et udbud af værdipapirer

Denne meddelelse udgør ikke et prospekt, og intet i denne meddelelse indeholder et udbud af værdipapirer IKKE TIL OFFENTLIGGØRELSE, DISTRIBUTION ELLER UDLEVERING DIREKTE ELLER INDIREKTE I USA, CANADA, AUSTRALIEN, JAPAN, SCHWEIZ ELLER NOGEN ANDEN JURISDIKTION UDEN FOR DANMARK, HVOR DETTE VILLE UDGØRE EN OVERTRÆDELSE

Læs mere

OW BUNKER OFFENTLIGGØR HENSIGT OM AT GENNEMFØRE EN BØRSNOTERING PÅ NASDAQ OMX COPENHAGEN

OW BUNKER OFFENTLIGGØR HENSIGT OM AT GENNEMFØRE EN BØRSNOTERING PÅ NASDAQ OMX COPENHAGEN PRESSEMEDDELELSE 5. marts 2014 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN Denne meddelelse er ikke et prospekt, men udgør

Læs mere

Nets offentliggør Prospekt og det indikative kursinterval for den planlagte Børsnotering

Nets offentliggør Prospekt og det indikative kursinterval for den planlagte Børsnotering Selskabsmeddelelse Nr. 2/2016 Nets A/S Lautrupbjerg 10 2750 Ballerup www.nets.eu CVR-nr. 1/37427497 13. september 2016 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER

Læs mere

Matas A/S fastsætter udbudskursen til DKK 115 pr. Aktie i forbindelse med selskabets børsnotering

Matas A/S fastsætter udbudskursen til DKK 115 pr. Aktie i forbindelse med selskabets børsnotering Selskabsmeddelelse 5/2013 Allerød, den 28. juni 2013 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN Matas A/S fastsætter

Læs mere

DONG Energy offentliggør hensigt om at gennemføre en børsnotering

DONG Energy offentliggør hensigt om at gennemføre en børsnotering Koncernmeddelelse Nr. 14/2016 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN Denne meddelelse udgør ikke

Læs mere

Victoria Properties A/S - Børsprospekt 2011

Victoria Properties A/S - Børsprospekt 2011 FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 143 1 af 6 Victoria Properties A/S - Børsprospekt 2011 Delvis garanteret fortegningsemission af op til 2.459.578 stk. nye aktier a nom. DKK 50 til DKK 85 pr. Aktie. Rettet udbud

Læs mere

Jeudan udbyder nye aktier for DKK 1 mia.

Jeudan udbyder nye aktier for DKK 1 mia. Ikke til offentliggørelse eller distribution i Australien, Canada, Japan eller USA Denne meddelelse er ikke et tilbud om køb eller salg af værdipapirer i Jeudan A/S ( Værdipapirer ) i Australien, Canada,

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr september 2019

Selskabsmeddelelse nr september 2019 Selskabsmeddelelse nr. 26-19 24. september 2019 MÅ IKKE UDSENDES, DISTRIBUERES ELLER OFFENTLIGGØRES, HVERKEN HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN ELLER I NOGEN

Læs mere

Denne meddelelse udgør ikke et prospekt, og intet i denne meddelelse indeholder et udbud af værdipapirer

Denne meddelelse udgør ikke et prospekt, og intet i denne meddelelse indeholder et udbud af værdipapirer Hovedkontor Borgergade 3 7200 Grindsted Tlf. +45 76 72 09 99 Fax +45 47 36 77 20 E-mail: direktion@djs.dk www.djs.dk Cvr 39178443 IKKE TIL OFFENTLIGGØRELSE, DISTRIBUTION ELLER UDLEVERING DIREKTE ELLER

Læs mere

Østjydsk Bank A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission.

Østjydsk Bank A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Mariager, den 30. august 2013 Fondsbørsmeddelelse nr. 28/2013 Østjydsk Bank A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission. Bestyrelsen

Læs mere

NNIT lancerer ny ambitiøs 2022-strategi, justerer de langsigtede forventninger og implementerer ny organisation

NNIT lancerer ny ambitiøs 2022-strategi, justerer de langsigtede forventninger og implementerer ny organisation Selskabsmeddelelse nr. 1/2019 Den 29. januar 2019 NNIT lancerer ny ambitiøs 2022-strategi, justerer de langsigtede forventninger og implementerer ny organisation Efter at have gennemført en omfattende

Læs mere

Danish Aerospace Company A/S udbyder aktier og har søgt om optagelse på Nasdaq First North Denmark.

Danish Aerospace Company A/S udbyder aktier og har søgt om optagelse på Nasdaq First North Denmark. Danish Aerospace Company A/S udbyder aktier og har søgt om optagelse på Nasdaq First North Denmark. SELSKABSMEDDELELSE MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER

Læs mere

Joint Global Coordinators og Joint Bookrunners. Co-Lead Manager

Joint Global Coordinators og Joint Bookrunners. Co-Lead Manager NNIT A/S Udbud af 10.000.000 stk. Aktier (et dansk aktieselskab, CVR-nr. 21 09 31 06) Dette dokument vedrører udbuddet af 10.000.000 stk. Aktier à nominelt DKK 10 ( Udbuddet ) i NNIT A/S ( Selskabet eller

Læs mere

Topsil Semiconductor Materials udbyder nye aktier

Topsil Semiconductor Materials udbyder nye aktier NASDAQ OMX Copenhagen A/S 20.04.2010 Nikolaj Plads 6 1067 København K Nr. 07/10 Topsil Semiconductor Materials udbyder nye aktier Topsil Semiconductor Materials A/S ( Topsil ) udbyder 103.890.151 stk.

Læs mere

Vestjysk Bank offentliggør beslutning om fortegningsretsemission

Vestjysk Bank offentliggør beslutning om fortegningsretsemission Finanstilsynet Nasdaq Copenhagen A/S Vestjysk Bank A/S Torvet 4-5 7620 Lemvig Telefon 96 63 20 00 31. juli 2017 Vestjysk Bank offentliggør beslutning om fortegningsretsemission Vestjysk Bank har truffet

Læs mere

Alm. Brand A/S Alm. Brand A/S offentliggør prospekt i forbindelse med en fuldt garanteret fortegningsemission

Alm. Brand A/S Alm. Brand A/S offentliggør prospekt i forbindelse med en fuldt garanteret fortegningsemission ALM. BRAND Direktionssekretariatet Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 47 47 Telefax 35 26 62 38 www.almbrand.dk NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Ref SLB/hdg Selskabsmeddelelse

Læs mere

NNIT går på. Bliv medejer af et førende it-selskab

NNIT går på. Bliv medejer af et førende it-selskab NNIT går på børsen Bliv medejer af et førende it-selskab 2 førende leverandør af IT-services NNIT er en af Danmarks førende leverandører af it-services og hjælper kunderne med at drive deres forretning

Læs mere

SSBV-Rovsing offentliggør prospekt og udbyder nye aktier for ca. DKK 26,1 mio. i en fuldt garanteret fortegningsemission

SSBV-Rovsing offentliggør prospekt og udbyder nye aktier for ca. DKK 26,1 mio. i en fuldt garanteret fortegningsemission 25. januar 2013 Meddelelse nr. 143 SSBV-Rovsing offentliggør prospekt og udbyder nye aktier for ca. DKK 26,1 mio. i en fuldt garanteret fortegningsemission MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, VIDERESENDES ELLER DISTRIBUERES,

Læs mere

Til: NASDAQ OMX Copenhagen A/S Hørsholm, den 30. september 2010

Til: NASDAQ OMX Copenhagen A/S Hørsholm, den 30. september 2010 Selskabsmeddelelse nr. 15/2010 Til: NASDAQ OMX Copenhagen A/S Hørsholm, den 30. september 2010 indkalder til ekstraordinær generalforsamling med henblik på at muliggøre et aktieudbud stor opbakning fra

Læs mere

PANDORA FASTSÆTTER UDBUDSKURSEN TIL DKK 210 PR. AKTIE I FORBINDELSE MED SELSKABETS BØRSNOTERING OG UDBUD AF AKTIER

PANDORA FASTSÆTTER UDBUDSKURSEN TIL DKK 210 PR. AKTIE I FORBINDELSE MED SELSKABETS BØRSNOTERING OG UDBUD AF AKTIER Nr. 1 SELSKABSMEDDELELSE 5. oktober 2010 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA, JAPAN ELLER SYDAFRIKA PANDORA FASTSÆTTER

Læs mere

Udbud af aktier i Danske Bank A/S

Udbud af aktier i Danske Bank A/S Må ikke offentliggøres, publiceres eller distribueres i Australien, Canada, Hong Kong, Japan, Sydafrika eller USA. Dette materiale er ikke et tilbud om salg af værdipapirer i USA. Værdipapirer må ikke

Læs mere

til forsknings Kogle Allé Hørsholm

til forsknings Kogle Allé Hørsholm Til: NASDAQ OMX Copenhagen A/S Hørsholm, den 29. oktober 2010 offentliggør prospektt i forbindelse med fortegningsretsemission Kapitalforhøjelse af op til maksimalt 395.974.670 stk. nye aktierr à nom.

Læs mere

Selskabsmeddelelse. DONG Energy offentliggør resultatet af sin børsnotering, herunder en udbudskurs på DKK 235 pr. udbudt aktie. Nr.

Selskabsmeddelelse. DONG Energy offentliggør resultatet af sin børsnotering, herunder en udbudskurs på DKK 235 pr. udbudt aktie. Nr. Selskabsmeddelelse Nr. 19/2016 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN DONG Energy A/S Kraftværksvej

Læs mere

Tryg A/S giver meddelelse om privatplacering af aktier i forbindelse med finansieringen af købet af Alka Forsikring

Tryg A/S giver meddelelse om privatplacering af aktier i forbindelse med finansieringen af købet af Alka Forsikring Til NASDAQ København Meddelelse nr. 20-2017 5. december 2017 MÅ HVERKEN HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE UDGIVES, OFFENTLIGGØRES ELLER DISTRIBUERES I USA (HERUNDER USA'S TERRITORIER OG BESIDDELSER,

Læs mere

Lån & Spar Bank A/S ("Banken") offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission

Lån & Spar Bank A/S (Banken) offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission Nasdaq Copenhagen A/S Lån & Spar Bank A/S Højbro Plads 9-11 1200 København K CVR.nr. 13 53 85 30 Telefon 33 78 20 00 Telefax 33 78 20 01 E-mail lsb@lsb.dk www.lsb.dk Den 21. november 2018 IKKE TIL OFFENTLIGGØRELSE

Læs mere

Velkommen NNIT s generalforsamling marts 2016

Velkommen NNIT s generalforsamling marts 2016 Velkommen NNIT s generalforsamling 2016 11. marts 2016 Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning ved formand Jesper Brandgaard 2. Fremlæggelse og godkendelse af årsrapport ved CEO Per Kogut og CFO Carsten Krogsgaard

Læs mere

Konsolidator har søgt om optagelse på Nasdaq First North Denmark. Den succesfulde salgsstrategi skal nu udrulles.

Konsolidator har søgt om optagelse på Nasdaq First North Denmark. Den succesfulde salgsstrategi skal nu udrulles. Konsolidator A/S MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN. Denne meddelelse udgør ikke en virksomhedsbeskrivelse.

Læs mere

Matas offentliggør hensigt om at gennemføre en børsnotering på NASDAQ OMX Copenhagen

Matas offentliggør hensigt om at gennemføre en børsnotering på NASDAQ OMX Copenhagen Selskabsmeddelelse Allerød, 31. maj 2013 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN Denne meddelelse er ikke et

Læs mere

Admiral Capital A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission

Admiral Capital A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission MÅ IKKE DIREKTE ELLER INDIREKTE DISTRIBUERES TIL ELLER PÅ ANDEN MÅDE GØRES TILGÆNGELIG I USA, CANADA, AUSTRALIEN, SCHWEIZ ELLER JAPAN, ELLER ANDRE JURISDIKTIONER UDEN FOR DAN- MARK, MEDMINDRE EN SÅDAN

Læs mere

Skælskør Bank udbyder nye aktier for at styrke bankens solvens

Skælskør Bank udbyder nye aktier for at styrke bankens solvens Denne meddelelse eller kopi heraf må, hverken direkte eller indirekte, medtages, sendes eller distribueres til eller i USA, Canada, Australien, eller Japan eller i nogen jurisdiktion, hvori en sådan fremsendelse

Læs mere

BANG & OLUFSEN A/S MEDDELELSE NR. 08.22 16. APRIL 2009

BANG & OLUFSEN A/S MEDDELELSE NR. 08.22 16. APRIL 2009 Bang & Olufsen a/s offentliggør i dag et prospekt i forbindelse med en garanteret fortegningsemission i forholdet 1 : 2 til kurs 19 DKK pr. B-aktie á nominelt 10 DKK med et bruttoprovenu på i alt cirka

Læs mere

Nets offentliggør resultatet af Udbuddet, herunder en udbudskurs på DKK 150 pr. aktie

Nets offentliggør resultatet af Udbuddet, herunder en udbudskurs på DKK 150 pr. aktie Selskabsmeddelelse Nr. 5/2016 Nets A/S Lautrupbjerg 10 2750 Ballerup www.nets.eu CVR-nr. 37427497 23. september 2016 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER

Læs mere

4. kvt. 2013. Ændring %/pp Nettoomsætning 689 612 12,5 % 2.410 2.205 9,3 % Bruttomargin 21,4 % 23,5 % -2,1pp. Ændring %/pp 2014

4. kvt. 2013. Ændring %/pp Nettoomsætning 689 612 12,5 % 2.410 2.205 9,3 % Bruttomargin 21,4 % 23,5 % -2,1pp. Ændring %/pp 2014 Årsregnskabsmeddelelse for Organisk vækst i nettoomsætningen på 9 % i Solid overskudsgrad på 11 % fastholdt Resultatet i hovedtal Nettoomsætningen steg med 9,3 % til DKK 2.41 mio. Resultat af primær drift

Læs mere

NNIT Første år som børsnoteret virksomhed. Dansk Aktionærforening InvestorDagen 2016 København 12. april 2016

NNIT Første år som børsnoteret virksomhed. Dansk Aktionærforening InvestorDagen 2016 København 12. april 2016 NNIT Første år som børsnoteret virksomhed Dansk Aktionærforening InvestorDagen 2016 København 12. april 2016 Forward looking statements This presentation contains forward-looking statements. Words such

Læs mere

Nasdaq OMX Copenhagen A/S Skjern, 22. november 2012 Nikolaj Plads 6 1007 København K

Nasdaq OMX Copenhagen A/S Skjern, 22. november 2012 Nikolaj Plads 6 1007 København K Nasdaq OMX Copenhagen A/S Skjern, 22. november 2012 Nikolaj Plads 6 1007 København K Selskabsmeddelelse nr. 21/2012 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, VIDERESENDES ELLER DISTRIBUERES, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I USA,

Læs mere

Østjydsk Bank A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission

Østjydsk Bank A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Mariager, den 18. november 2015 Selskabsmeddelelse nr. 19/2015 Østjydsk Bank A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission Bestyrelsen

Læs mere

Introduktion til NNIT

Introduktion til NNIT Introduktion til NNIT IT-kontraktsnetværk 18. august 2014 PUBLIC Kort fortalt En af Danmarks fire største leverandører af itservices Vi leverer udvikling, implementering og drift til life sciences, finanssektoren,

Læs mere

Prospektmeddelelse. Udbuddet kan sammenfattes som følger: Udbuddet:

Prospektmeddelelse. Udbuddet kan sammenfattes som følger: Udbuddet: FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 142 1 af 7 Prospektmeddelelse Victoria Properties A/S offentliggør i dag prospekt vedrørende en delvis garanteret fortegningsemission af op til 2.459.578 stk. nye aktier samt et

Læs mere

Jeudan offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsretsemission

Jeudan offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsretsemission Jeudan offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsretsemission Tegningsforhold på 5:1 (en ny aktie for hver fem eksisterende aktier) Udbud på op til 1.155.014 stk. nye aktier af nominelt DKK 100

Læs mere

To Nasdaq Copenhagen 12. februar 2018

To Nasdaq Copenhagen 12. februar 2018 To Nasdaq Copenhagen 12. februar 2018 Selskabsmeddelelse 9/2018 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, PUBLICERES ELLER UDLEVERES DIREKTE ELLER INDIREKTE I ELLER TIL NOGEN JURISDIKTION, HVIS DETTE VILLE UDGØRE EN OVERTRÆDELSE

Læs mere

Amagerbanken udbyder den planlagte kapitaltilførsel af aktiekapital og ansvarlig lånekapital (efterstillet kapitalindskud).

Amagerbanken udbyder den planlagte kapitaltilførsel af aktiekapital og ansvarlig lånekapital (efterstillet kapitalindskud). Meddelelse nr. 30-2009 18. november 2009 Selskabsmeddelelse Amagerbanken udbyder den planlagte kapitaltilførsel af aktiekapital og ansvarlig lånekapital (efterstillet kapitalindskud). Aktiekapital o Bestyrelsen

Læs mere

Amagerbanken udbyder den planlagte aktieemission med fortegningsret for eksisterende aktionærer.

Amagerbanken udbyder den planlagte aktieemission med fortegningsret for eksisterende aktionærer. Meddelelse nr. 25-2010 17. august 2010 Selskabsmeddelelse Amagerbanken udbyder den planlagte aktieemission med fortegningsret for eksisterende aktionærer. Amagerbanken offentliggør i dag prospekt i forbindelse

Læs mere

Danske Bank køber Sampo Bank

Danske Bank køber Sampo Bank P R E S S E M Ø D E Danske Bank køber Sampo Bank Ekspansion i Finland og Baltikum Peter Straarup, Ordførende direktør 9. November 2006 Danske Bank køber Sampo Bank - Finlands tredjestørste bank med aktiviteter

Læs mere

MEDDELELSE OM VÆSENTLIGE ÆNDRINGER I DE I TILBUDS- DOKUMENT AF 8. MAJ 2012 ANGIVNE OPLYSNINGER UNITED FOOD TECHNOLOGIES INTERNATIONAL S.A.L.

MEDDELELSE OM VÆSENTLIGE ÆNDRINGER I DE I TILBUDS- DOKUMENT AF 8. MAJ 2012 ANGIVNE OPLYSNINGER UNITED FOOD TECHNOLOGIES INTERNATIONAL S.A.L. MEDDELELSE OM VÆSENTLIGE ÆNDRINGER I DE I TILBUDS- DOKUMENT AF 8. MAJ 2012 ANGIVNE OPLYSNINGER vedr. UNITED FOOD TECHNOLOGIES INTERNATIONAL S.A.L. S pligtmæssige købstilbud til ejerne i AQUALIFE A/S CVR-nr.

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S Investorpræsentation - Opdateret februar 2013 Indhold Danske Andelskassers Bank Organisation Historie Fokus på det lokale En betydende spiller Værdiskabelse for aktionærer

Læs mere

MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER DISTRIBUERES I USA, CANADA, AUSTRALIEN OG JAPAN

MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER DISTRIBUERES I USA, CANADA, AUSTRALIEN OG JAPAN MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER DISTRIBUERES I USA, CANADA, AUSTRALIEN OG JAPAN Til OMX Københavns Fondsbørs A/S og pressen Fondsbørsmeddelelse nr. 1/2006 10. november 2006 FirstFarms A/S offentliggør prospekt

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S Investorpræsentation - Opdateret november 2012 Indhold Danske Andelskassers Bank Organisation Historie Fokus på det lokale En betydende spiller Værdiskabelse for aktionærer

Læs mere

Redegørelse fra bestyrelsen i Cimber Sterling Group A/S vedrørende pligtmæssigt købstilbud fra Mansvell Enterprises Ltd.

Redegørelse fra bestyrelsen i Cimber Sterling Group A/S vedrørende pligtmæssigt købstilbud fra Mansvell Enterprises Ltd. Selskabsmeddelelse nr. 24-2011/12 29. august 2011 Denne redegørelse er udarbejdet i henhold til dansk ret. Redegørelsen er ikke rettet mod aktionærer, hvis deltagelse i Købstilbuddet kræver udsendelse

Læs mere

Vestjysk Bank offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsretsemission

Vestjysk Bank offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsretsemission Finanstilsynet Nasdaq Copenhagen A/S Vestjysk Bank A/S Torvet 4-5 7620 Lemvig Telefon 96 63 20 00 6. september 2017 Vestjysk Bank offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsretsemission I forlængelse

Læs mere

Agillic offentliggør virksomhedsbeskrivelse for børsintroduktion i København

Agillic offentliggør virksomhedsbeskrivelse for børsintroduktion i København MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN. Denne meddelelse udgør ikke en virksomhedsbeskrivelse.

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr september 2019

Selskabsmeddelelse nr september 2019 Selskabsmeddelelse nr. 23-19 10. september 2019 MÅ IKKE UDSENDES, DISTRIBUERES ELLER OFFENTLIGGØRES, HVERKEN HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN ELLER I NOGEN

Læs mere

Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14

Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14 Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14 Delårsrapport for perioden 1. januar - 31. marts 2008 Bestyrelsen for Dan-Ejendomme Holding

Læs mere

Happy Helper offentliggør prospekt for børsintroduktion i København

Happy Helper offentliggør prospekt for børsintroduktion i København Selskabsmeddelelse nr. 1-2018 Happy Helper A/S København, 5. april 2018 Langelinie Allé 47 DK-2100 København Ø Happy Helper A/S: Happy Helper offentliggør prospekt for børsintroduktion i København www.happyhelper.dk

Læs mere

Ledende medarbejderes og deres nærtståendes transaktioner med aktier og tilknyttede værdipapirer i Genmab A/S

Ledende medarbejderes og deres nærtståendes transaktioner med aktier og tilknyttede værdipapirer i Genmab A/S Selskabsmeddelelse København, Danmark, 15. december 2016 I henhold til artikel 19 i forordning nr. 596/2014 om markedsmisbrug og gennemførelsesforordning 2016/523 har nedenstående personer givet (Nasdaq

Læs mere

Til Nasdaq Copenhagen. 4. februar Nykredit Realkredit A/S offentliggør tillæg nr. 3 til basisprospekt af 13. maj 2015

Til Nasdaq Copenhagen. 4. februar Nykredit Realkredit A/S offentliggør tillæg nr. 3 til basisprospekt af 13. maj 2015 Til Nasdaq Copenhagen 4. februar 2016 Nykredit Realkredit A/S offentliggør tillæg nr. 3 til basisprospekt af 13. maj 2015 Nykredit Realkredit A/S offentliggør tillæg nr. 3 til basisprospekt for udstedelse

Læs mere

Formandens beretning. Alf Duch-Pedersen Formand. 29. marts 2011

Formandens beretning. Alf Duch-Pedersen Formand. 29. marts 2011 Formandens beretning Alf Duch-Pedersen Formand 29. marts 2011 1 Disclaimer Vigtig meddelelse Dette materiale er ikke og skal ikke opfattes eller fortolkes som et tilbud om at sælge eller udstede værdipapirer

Læs mere

Ord og udtryk, der ikke er defineret i denne Tilbudsannonce, har samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet.

Ord og udtryk, der ikke er defineret i denne Tilbudsannonce, har samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet. TILBUDSANNONCE Ord og udtryk, der ikke er defineret i denne Tilbudsannonce, har samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet. Denne Tilbudsannonce og Købstilbuddet, som denne Tilbudsannonce relaterer

Læs mere

ÅRSRAPPORT FOR 2017/18

ÅRSRAPPORT FOR 2017/18 Selskabsmeddelelse nr. 17a/2018 ÅRSRAPPORT FOR Omsætningen for koncernens fortsættende aktiviteter faldt med 9,2% i lokal valuta til 1.535 mio. DKK (1.714 mio. DKK). Bruttomarginen var 1,0%-point højere

Læs mere

ISS udbyder op til 8 mio. stk. nye B-aktier til markedskurs og offentliggør børsprospekt og fastholder sin målsætning fra aim2002

ISS udbyder op til 8 mio. stk. nye B-aktier til markedskurs og offentliggør børsprospekt og fastholder sin målsætning fra aim2002 ISS-International Service System A/S Pressemeddelelse Fondsbørsmeddelelse nr. 23/99 3. juni 1999 ISS udbyder op til 8 mio. stk. nye B-aktier til markedskurs og offentliggør børsprospekt og fastholder sin

Læs mere

Halvårsrapport for 1. halvår 2006/07, Keops EjendomsObligationer VI (Sverige) A/S

Halvårsrapport for 1. halvår 2006/07, Keops EjendomsObligationer VI (Sverige) A/S 8 1 Halvårsrapport for 1. halvår 2006/07, Keops Indberettet til Københavns Fondsbørs via Company News Service den 16. maj 2007 Bestyrelsen i Keops har i dag afholdt bestyrelsesmøde, hvor koncernens halvårsrapport

Læs mere

TDC A/S ejer 51,6 pct. af aktierne i Song Networks Holding AB og forhøjer sit Købstilbud på Song Networks Holding AB til SEK 95 per aktie

TDC A/S ejer 51,6 pct. af aktierne i Song Networks Holding AB og forhøjer sit Købstilbud på Song Networks Holding AB til SEK 95 per aktie Til fondsbørserne i 27. oktober 2004 København og Stockholm Meddelelse 30/2004 TDC A/S ejer 51,6 pct. af aktierne i Song Networks Holding AB og forhøjer sit Købstilbud på Song Networks Holding AB til SEK

Læs mere

Generalforsamling 29. april 2013 kl. 16:00

Generalforsamling 29. april 2013 kl. 16:00 Generalforsamling 29. april 2013 kl. 16:00 Velkommen Bestyrelsen ved Direktør Poul Erik Tofte CFO Per Have Tidl. intern revisionschef Jørgen Madsen og direktionen Direktør Peter Ott, PFA Portefølje Administration

Læs mere

Amagerbanken PROSPEKTTILLÆG 2. Til Prospekt 2010 Aktieemission, dateret den 17. august 2010, med prospekttillæg 1, dateret den 3.

Amagerbanken PROSPEKTTILLÆG 2. Til Prospekt 2010 Aktieemission, dateret den 17. august 2010, med prospekttillæg 1, dateret den 3. Amagerbanken PROSPEKTTILLÆG 2 Til Prospekt 2010 Aktieemission, dateret den 17. august 2010, med prospekttillæg 1, dateret den 3. september 2010 12. september 2010 Prospekttillægget indeholder ændringer

Læs mere

InvestorDagen 2014. Værdiskabelse for kunder og aktionærer. Morten Hübbe, CEO Tryg Forsikring A/S Download præsentationen på tryg.

InvestorDagen 2014. Værdiskabelse for kunder og aktionærer. Morten Hübbe, CEO Tryg Forsikring A/S Download præsentationen på tryg. InvestorDagen 2014 Værdiskabelse for kunder og aktionærer Morten Hübbe, CEO Tryg Forsikring A/S Download præsentationen på tryg.com Følg os på Twitter: @TrygIR Forbehold Visse udsagn i denne præsentation

Læs mere

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE Computershare Din globale leverandør af investorservices Lokal ekspertise med global rækkevidde Computershares innovative investorservices sikrer value for money for dit selskab,

Læs mere

J2A Holding ApS vil fremsætte et købstilbud til aktionærerne i Arkil Holding A/S

J2A Holding ApS vil fremsætte et købstilbud til aktionærerne i Arkil Holding A/S MÅ HVERKEN DISTRIBUERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE I ELLER IND I USA, CANADA, AUSTRALIEN, JAPAN ELLER NOGEN ANDEN JURISDIKTION, HVOR DISTRIBUTION STRIDER MOD LOVGIVNINGEN. Nasdaq Copenhagen

Læs mere

Udsigterne for 2015. Generalforsamling i SEBinvest april 2015

Udsigterne for 2015. Generalforsamling i SEBinvest april 2015 Udsigterne for 2015 Generalforsamling i SEBinvest april 2015 Indhold Konklusion Basis scenarie Baggrund Lidt banaliteter 0-rente miljø Hvad siger det noget om? Konsekvens 2015 Basis scenarie Risici 08-04-2015

Læs mere

KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I DIBA BANK A/S

KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I DIBA BANK A/S Denne Tilbudsannonce og Købstilbuddet, som denne Tilbudsannonce relaterer til, er ikke rettet mod aktionærer, hvis deltagelse i Købstilbuddet kræver udsendelse af et tilbudsdokument, registrering eller

Læs mere

Præsentation af analysen. C25 by Numbers Henrik Steffensen Partner og regnskabsekspert, PwC. Marts 2019

Præsentation af analysen. C25 by Numbers Henrik Steffensen Partner og regnskabsekspert, PwC. Marts 2019 Præsentation af analysen C by Numbers 019 Henrik Steffensen Partner og regnskabsekspert, PwC Marts 019 Om PwC s analyse C by Numbers Indgår i C by Numbers De ikke-finansielle selskaber i OMX C-indekset

Læs mere

Anbefalet Købstilbud til aktionærerne i Alm. Brand Pantebreve A/S

Anbefalet Købstilbud til aktionærerne i Alm. Brand Pantebreve A/S Anbefalet Købstilbud til aktionærerne i Alm. Brand Pantebreve A/S Tilbudsannonce Alm. Brand Bank A/S, CVR nr. 81753512, Midtermolen 7, 2100 København Ø ( Alm. Brand Bank eller Banken ), fremsætter herved

Læs mere

Meddelelse nr. 9, 12. november 1999 Side 1 of 6

Meddelelse nr. 9, 12. november 1999 Side 1 of 6 Til Københavns Fondsbørs Pressen Meddelelse nr. 9 12. november 1999 Omsætningen i 3. kvartal blev DKK 1 mia. svarende til en stigning på 22% i forhold til samme kvartal 1998 Resultat før skat i 3. kvartal

Læs mere

Halvårsrapport for 1. halvår 2006/07, Keops EjendomsObligationer VIII (Sverige II) A/S

Halvårsrapport for 1. halvår 2006/07, Keops EjendomsObligationer VIII (Sverige II) A/S 8 1 Halvårsrapport for 1. halvår 2006/07, Keops Indberettet til Københavns Fondsbørs via Company News Service den 16. maj 2007. Bestyrelsen i Keops har i dag afholdt bestyrelsesmøde, hvor koncernens halvårsrapport

Læs mere

DuPont forhøjer Danisco-købstilbud til DKK 700 pr. aktie som sit "bedste og endelige tilbud" Betingelsen om minimumsaccept nedsættes til 80 % fra 90 %

DuPont forhøjer Danisco-købstilbud til DKK 700 pr. aktie som sit bedste og endelige tilbud Betingelsen om minimumsaccept nedsættes til 80 % fra 90 % Kontaktperson: Michael Hanretta +1 302-774-4005 michael.j.hanretta@usa.dupont.com DuPont forhøjer Danisco-købstilbud til DKK 700 pr. aktie som sit "bedste og endelige tilbud" Betingelsen om minimumsaccept

Læs mere

- 2 af 5 -

- 2 af 5 - - 1 af 5 - - 2 af 5 - Meddelelsen er udarbejdet udelukkende på grundlag af oplysninger modtaget fra Bang & Olufsen og offentligt tilgængelige kilder på eller før datoen herfor og er ikke blevet selvstændigt

Læs mere

KØB AF ULSTRUP PLAST. Præsentation v/adm. direktør Frank Gad 22. juni 2015. Køb af Ulstrup Plast 22. juni 2015 / SP Group

KØB AF ULSTRUP PLAST. Præsentation v/adm. direktør Frank Gad 22. juni 2015. Køb af Ulstrup Plast 22. juni 2015 / SP Group KØB AF ULSTRUP PLAST Præsentation v/adm. direktør Frank Gad 22. juni 2015 1 DAGSORDEN Resumé Kort om SP Group Kort om Ulstrup Plast Rationalet bag transaktionen Udstedelse af op til 200.000 stk. nye aktier

Læs mere

Auriga som investering

Auriga som investering Auriga som investering Medlemsarrangement Dansk Aktionærforening Nordjylland 26. maj 2014 V/ Lene Faurskov, Manager, Investor Relations Helping you grow Udsagn om fremtidige forhold Denne præsentation

Læs mere

Helping you grow. Meddelelsen afspejler frasalg af Cheminova

Helping you grow. Meddelelsen afspejler frasalg af Cheminova UDDRAG PÅ DANSK FRA Delårsrapport 3. KVT. 2014 / Resumé / 1 af 5 19. november 2014 Uddrag PÅ DANSK Meddelelsen afspejler frasalg af Cheminova Delårsrapporten er udarbejdet og offentliggjort på engelsk.

Læs mere

Medmindre andet er specifikt angivet i dette Tillæg, har de definitioner, der anvendes i Tillægget, samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet.

Medmindre andet er specifikt angivet i dette Tillæg, har de definitioner, der anvendes i Tillægget, samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet. MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, PUBLICERES ELLER UDLEVERES DIREKTE ELLER INDIREKTE I ELLER TIL NOGEN JURISDIKTION, HVIS DETTE VILLE UDGØRE EN OVERTRÆDELSE AF GÆLDENDE RET ELLER REGLER I DEN PÅGÆLDENDE JURISDIKTION

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse. Redegørelse fra bestyrelsen i ISS A/S. Fondsbørsmeddelelse nr. 14/05 12. april 2005

Fondsbørsmeddelelse. Redegørelse fra bestyrelsen i ISS A/S. Fondsbørsmeddelelse nr. 14/05 12. april 2005 Fondsbørsmeddelelse Fondsbørsmeddelelse nr. 14/05 12. april 2005 Redegørelse fra bestyrelsen i Redegørelse fra bestyrelsen i i henhold til 7 i Fondsrådets bekendtgørelse nr. 827 af den 10. november 1999

Læs mere

Coloplast generalforsamling

Coloplast generalforsamling Coloplast generalforsamling 2015/16 5. december 2016 Bestyrelsens formand Michael Pram Rasmussen Side 2 Bestyrelsen Øvrige generalforsamlingsvalgte medlemmer Per Magid Brian Petersen Sven Håkan Björklund

Læs mere

POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK

POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK POLITIK FOR HÅNDTERING AF INTERESSEKONFLIKTER SAXO BANK THE SPECIALIST IN TRADING AND INVESTMENT Page 1 of 5 1. INTRODUKTION 1.1 Er udstedt i medfør af og i overensstemmelse med EU direktiv 2004/39/EF

Læs mere

MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, UDLEVERES ELLER UDSENDES I USA (HERUNDER USA S TERRITORIER OG BESIDDELSER, ALLE STATER I USA SAMT DISTRICT OF COLUMBIA)

MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, UDLEVERES ELLER UDSENDES I USA (HERUNDER USA S TERRITORIER OG BESIDDELSER, ALLE STATER I USA SAMT DISTRICT OF COLUMBIA) Carlsberg A/S 100 Ny Carlsberg Vej DK-1760 Copenhagen V Tel +45 33 27 33 00 CVR no 61056416 SELSKABSMEDDELELSE 15. maj 2008 Side 1 af 6 CARLSBERG OFFENTLIGGØR 1:1 FORTEGNINGSRETS- EMISSION PÅ DKK 30,5

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen 15. september 2014 Selskabsmeddelelse 15/2014

Til NASDAQ OMX Copenhagen 15. september 2014 Selskabsmeddelelse 15/2014 Til NASDAQ OMX Copenhagen 15. september 2014 Selskabsmeddelelse 15/2014 TDC udvider sin forretning ved at købe det førende norske kabel-tv selskab Get AS TDC A/S meddeler i dag, at selskabet har indgået

Læs mere