Referat af bestyrelsesmøde d

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde d. 17.12.13"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde d Fremmødt: Baagøe, Daniel, Bo, Parbæk, Kåre, Yvonne, Steffen, Kathrine Afbud: Thorup Ikke fremmødt: Kappers Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk sætter gang i tiltag for at få mere styr på cafeen. Der er 5 delopgaver; 1) Fratage nøgler fra dem, der ikke skal bruge dem, 2) månedlig optælling af varelageret, 3) Justere priserne for at kunne håndtere svindet, 4) indskærpe, at alarmen SKAL slås til hver gang nogen forlader cafeen og 5) Vi skal sikre, at alle folk får talt op - og får talt tiere op - opfølgning. Fortsætter stadigvæk. Det nye kasseapparat bliver anvendt fra 1/ Parbæk informerer udvalgene om at de skal dele relevante filer i foreningens dropbox. Ikke videre, tages op på næste møde. Daniel tager opgaven. Parbæk lægger filerne fra værdidebatten i dropbox. Er gjort. Parbæk skal kontrollere hos kommunen at vi har de rigtige adresser og s hos kommunen. De er korrekte. Parbæk skal huskes på at lave budget til 2 år. Tages op på januar mødet. Punktet forbliver på mødet. Parbæk orienterer cafeudvalget om at lave et budget for renovering af cafeen. Afventer debat om cafeen. Parbæk har teten på at iværksætte renovering af termostater, Daniel kommer til at stå for den praktiske udførsel. Har kontaktet VVS og fået pris. Jvf. mail-godkendelse skifter vi alle termostater (i alt 14 eller 15 stk). VVS manden vi gerne se vores teknik-rum inden han skifter termostaterne. VVS mand får OK onsdag d. 18/12-13 og beder ham aftale nærmere med Daniel. Kåre skriver revideret stofpolitik ind på TRoAs hjemmeside. Er gjort.

2 Kåre har budget på maksimalt DKK til plugins mm. Ikke gjort endnu, gøres på den anden side af nytår. Steffen hjælper Kappers med hans opgaver omkring AAK. Steffen har snakket med Kappers, men der er intet sket. Steffen tager fat i ham igen. Steffen sørger for, at der laves to ekstra poser til stænger. Ikke gjort endnu, tages op på næste møde. Steffen sørger for, at de skader der er på det sidste telt bliver repareret. Ikke gjort endnu, tages op på næste møde. Steffen indhenter budgetter og årsberetninger. Er skrevet rundt. Bo får lavet det sidste på vores teltflager - delene er købt, vi mangler bare en arbejdsdag. Stirlandsflokken overtager opgaven, Kåre har teten. Det bliver først i februar / marts. Bo får lavet en vejledning i hvordan man installerer printeren. Printeren virker! Vi kan printe, scanne og kopiere. Guiden er stadig under udarbejdelse Bo tager kontakt til arrangører af sommerlejr og snakker med dem. Det er gjort, og vi har godkendt budgettet. Kappers laver et oplæg på hvordan en aktionsgruppe til at håndtere AAK arrangementer kan organiseres og har fremadrettet ansvaret for at organisere den, og forhandler betingelser med AAK. Ikke gjort endnu. Daniel vil spørge yderligere ind til forsikringsforhold i forhold til Airsoft når han kontakter dem omkring husene. Vi afventer mail fra forsikringen. Ikke gjort endnu. Daniel har til ansvar at lave sedler til alle lokaler med en oversigt over hvordan bordene skal stilles i lokalet og en henstilling om, at bordene skal løftes, ikke trækkes, af hensyn til bordenes holdbarhed. Skiltene er lavet men de bliver først printet efter efterårsferien. Ikke gjort endnu. Daniel tager fat i Sidste Søndag og forklarer dem bestyrelsens holdning omkring de midler, der er reserveret til at bygge i Lundby Krat. Der er ikke sket så meget, men det er blevet irrelevant. Hvilende opgaver Vi vender tilbage til at booke PITSTOP gennem DGI efter værdidebatten.

3 Næste gang containerne tages i brug skal de efterses for behov for reparationer og mulighed for forbedringer og ompakninger. Indtil da gør vi intet. Yvonne og Kappers udarbejder et oplæg til en PR-strategi. Vi skal have rykket for vores stempler hos møntmanden. Vi skal have aflåst den øverste container. Østerskov Efterskole mangler stadig at hente deres sider, men status er lidt langt ude i fremtiden. Jvf. referat fra d skal vi se nærmere på hvilke ting der mangler for at reparere vores borde og bænke - og om det er rentabelt. Opgaven er ledig til den der vil kaste sig over den. Værdidebatten kan tages op af dem, der har overskud til det. 2. Indkommen post Stirland har skrevet og spurgt til telte, borde/bænke og teltflager til 25 mand til Krigslive X. De har også foreslået, at der først tages en beslutning efter Tolderne og Skytterne har været hørt - de eneste grupper som de er bekendt med kunne have relevans af at låne TRoAs telte. Det er min holdning, at dem der har tilknytning til TRoA og interesse i at leje telte oa. derfra skal blive enige om fordelingen af de tilgængelige telte ud fra en dialog omkring behov og hvad de ellers har af muligheder. I tilfælde af, at der ikke er nok telte eller andet til at dække alles behov mener jeg fordeling skal foretages ud fra en vurdering om tilknytning til TRoA dvs. antal personer i gruppen der er medlem af TRoA idet TRoAs aktiver først og fremmest bør komme medlemmerne til gode. Det er dog min klare holdning, at baseret på de øvrige års håndtering af teltfordeling, bør det være muligt at finde en ordning hvor alle bliver tilgodeset uden at skulle diktere noget fra bestyrelsens side. Stirland tager sig af den videre fordeling af telte jvf. ovenstående anbefaling. Indstilling til VIP-guldkort. Skal vi gøre det? Det gør vi ikke, da der ikke er nogen der vil prioritere tid til det. 3. Sekretæren / Kasseren Vi har fået regnskabet vedr. Lokalestøtte tilbage og får i alt kr ,- retur fra kommunen. Vi når ikke at opkræve kontingenter her i december. Kontingenter for første halvår 2014 bliver opkrævet primo januar med PBS opkrævning pr. 1/ Bo og Parbæk har besluttet at forsætte opdateringen af Filemaker indtil 31/ for at sikre at vi har korrekte medlemsoplysninger fra 2013 mht Bifrost dokumentation og evt. kommunal revision (medlemmer) Kathrine hjælper med opdatering af medlemsdatabasen. Hvis vi ikke når det skriver Kåre noget på hjemmesiden. Hvis jeg ikke har hørt noget fredag aften poster han på hjemmesiden om forsinket kontingentopkrævning. 4. Yxengaard Projektet Siden sidste bestyrelsesmøde har der ikke været et møde i projektgruppen, og der er således intet at rapportere.

4 Orientering ved Kåre års jubilæum Oplæg v/yvonne Oplægget kommer til Januar. 6. Sekretærens arbejdsopgaver v/bo Oplæg fra Bo omkring sekretærens arbejdsopgaver og henstillinger til ændringer. Udskydes til februar-mødet. 7. Køb af Doxie Vi snakkede på et tidspunkt om at købe en Doxie og ville se på det ultimo 2013 for at se om pengene var der. Min umiddelbare indstilling er, at vi dropper punktet. Det droppes. 8. Planlægningen af GF Fastlæggelse af dato for GF Vi skal have fastlagt møder omkring GF. Et møde til at lægge budget ud fra indkomne budgetter + bestyrelsens forslag der skal diskuteres. Første offentliggørelse 4 uger før. Anden 2 uger før. Det hele kan klares over internet nu. Vi bør også planlægge møder for 2014 frem til og med Juni. Bestyrelsesmøde d. 21. januar. Bestyrelsesmøde d. 18. februar Indkaldelse sendes d. 23. februar Deadline for indkomne forslag er d. 2. marts. Bestyrelsesmøde d. 4. marts. Regnskab og budget udsendes d. 9. marts. Generalforsamling lægges d. 23. marts klokken 11. Bestyrelsesmøde d. 25. marts. Derfra holder vi møde d. 3. tirsdag året ud som planen er pt. Kåre skriver det ind på TRoAs hjemmeside og google kalender. 9. Lejekontrakt v/bo Vi bør se på hvor mange år vi har tilbage på kontrakten for evt. og lave en forlængelse af den så vi får 10 nye uopsigelige år. Parbæk tager en dialog med Tove omkring mulighederne for uopsigelighed.

5 10. Tobak og Aalborg kommunes regler Følgende er de retningslinier der er kommet fra Aalborg kommune ang. tobak som kan være relevante: "Skole- og Kulturudvalget har fulgt op på reglerne om røgfri miljøer i Aalborg Kommune. I den forbindelse er alle godkendte foreninger, kommunale og private/selvejende idrætshaller samt kulturinstitutionerne blevet spurgt, om de sælger tobak i deres lokaler. Skole- og Kulturudvalget besluttede, at der ikke må sælges tobak fra kommunens idrætshaller, klubhuse og kulturinstitutioner. Udvalget besluttede også, at det henstilles til kommunalt støttede institutioner og foreninger, at de ikke sælger tobak." Hvad vil vi gøre i den sammenhæng - vi bør vel skærpe vores tobakregler til at klarificere, at vi ikke må sælge tobak når vi bruger kommunalt ejede lokaler, f.eks. låner en folkeskole? Skal vi gøre noget i forhold til cafeen - og evt. fester? Vi har allerede forbud mod at sælge tobak i klubbens lokaler, det skriver vi ind i vores retningslinier. Arrangementer udenfor klubben kan sætte deres egne regler. 11. Gamle cafevarer v/bo Vi har været nødt til at smide varer ud for over DKK fra cafeen, fordi de blev for gamle. Det er vi nødt til at gøre noget for at undgå sker en anden gang. Kathrine bliver bestyrelsens tovholder på Cafeen. Kathrine tager kontakten til Karsten og forklarer problematikken om de gamle varer og hvad vi skal gøre fremadrettet. 12. Prioriteringskataloget v/parbæk Lundby Krat projektet er røget ud af prioriteringskataloget fordi opførslen af en sådan bygning ikke forventedes at kunne blive godkendt af fredningsmyndighederne. Hvad skal vi gøre med det hensatte midler nu? Vi informerer om at vi forventer at midlerne bliver frigjort. Kåre skriver på hjemmesiden. Kåre skriver mail til Sidste Søndag. 13. Projektoverblik Igangværende projekter er Krigslive IX - Kåre Kjær Der er et par opgaver: Rykke kogle for gravsten og skæreværktøjer. Vinterlejr Yvonne Hagbard Mangler 7-9 tilmeldte inden det bliver en realitet. Udvalgstur Morten Baagøe Der mangler stadig tilmeldte og tilbagemeldinger. Sommerlejr Bo Karlsen De har indsendt et budget der er blevet godkendt TRoA 25 års jubilæum - Yvonne Hagbard

6 Kommer der mere om til januar. 14. Eventuelt Krater lukker. Der er ikke nok deltagere. Udvalget vil nærmere diskutere hvordan det skal håndteres. Bestyrelsen indstiller til, at udvalget laver en liste over det udstyr Krater har. Parbæk har teten på det. Dialog omkring de ejendele der befinder sig i Tornby. I mail per 23/ fremgår det, at alle genstande deroppe der ikke er anskaffet gennem TRoA, tilhører Claus. Derfor er det Claus' udstyr og hans ansvar hvad han vil med det. Kåre orienterer Claus.

Referat af bestyrelsesmøded. 22.01.14

Referat af bestyrelsesmøded. 22.01.14 Referat af bestyrelsesmøded. 22.01.14 Fremmødt: Parbæk, Thorup, Kathrine, Kappers, Daniel, Steffen, Yvonne, Bo, Kåre, Baagøe Afbud: Ingen Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre

Læs mere

Status: Nyt kasseapparat er opsat. Parbæk er i gang med at lave en ekspedient-manual. Når denne er klar er planen:

Status: Nyt kasseapparat er opsat. Parbæk er i gang med at lave en ekspedient-manual. Når denne er klar er planen: 17. September 2013 Fremmødt: Kathrine, Steffen, Baagøe, Bo, Yvonne, Kåre Afbud: Parbæk, Daniel, Kappers og Thorup Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk

Læs mere

Parbæk får omkodet de eksisterende låse der er på værktøjsskabene til klubnøgler. Ikke gjort endnu grundet kursus.

Parbæk får omkodet de eksisterende låse der er på værktøjsskabene til klubnøgler. Ikke gjort endnu grundet kursus. 18. juni 2013 Fremmødt: Parbæk, Daniel, Kåre, Thorup, Steffen, Kathrine, Baagøe Afbud: Yvonne, Bo, Kappers Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk sætter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 25.03.14

Referat af bestyrelsesmøde d. 25.03.14 Referat af bestyrelsesmøde d. 25.03.14 Fremmødt: Nadia, Holland, Bo, Parbæk, Steffen, Baagøe, Thorup, Kåre, Kathrine Afbud: Daniel, Kappers, Yvonne Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 20. Januar 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 20. Januar 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 20. Januar 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Bo, Kahtrine, Steffen, Nadia, Thorup, Kåre, Parbæk Afbud: Holland, Baagøe Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 21. oktober 2014 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 21. oktober 2014 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 21. oktober 2014 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Nadia, Holland, Baagøe, Kåre, Parbæk, Thorup Afbud: Bo, Kathrine Ikke fremmødt: - Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 15.04.14

Referat af bestyrelsesmøde d. 15.04.14 Referat af bestyrelsesmøde d. 15.04.14 Fremmødt: Baagøe, Kåre, Kappers, Steffen, Kathrine, Yvonne, Thorup, Nadia, Holland, Parbæk, Bo Afbud: Daniel Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 24. Februar 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 24. Februar 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 24. Februar 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Afbud: Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk sætter gang i tiltag for at få mere styr på cafeen. Der er 4 delopgaver;

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Thorup, Rasmus, Nadia, Bo, Kåre, Parbæk Fremmødt: Kathrine Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Rasmus har sendt

Læs mere

Fremmødt: Baagøe, Parbæk, Bo, Kathrine, Daniel Kansberg, Thorup, Kåre Afbud: Yvonne, Steffen Ikke fremmødt: Daniel Kappers

Fremmødt: Baagøe, Parbæk, Bo, Kathrine, Daniel Kansberg, Thorup, Kåre Afbud: Yvonne, Steffen Ikke fremmødt: Daniel Kappers 20. August 2013 Fremmødt: Baagøe, Parbæk, Bo, Kathrine, Daniel Kansberg, Thorup, Kåre Afbud: Yvonne, Steffen Ikke fremmødt: Daniel Kappers Formalia Ordstyrer: Daniel Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk

Læs mere

Bestyrelsesmøde 19.11.13

Bestyrelsesmøde 19.11.13 Bestyrelsesmøde 19.11.13 Fremmødt: Søren Thorup, Bo Karlsen, Steffen Kanstrup, Kathrine Refsgaard, Yvonne Hagbard, Kåre Kjær, Morten Baagøe, Søren Parbæk Afbud: Daniel Kansberg, Daniel Kappers Ikke fremmødt:

Læs mere

Yvonne skal sende en mødedato til Anima Kita med henblik på et afslutningsmøde.

Yvonne skal sende en mødedato til Anima Kita med henblik på et afslutningsmøde. 8. januar 2013 Fremmødt: Rasmus, Daniel, Parbæk, Thorup, Yvonne, Kåre, Uffe. Afbud: Ingen. Ikke fremmødt: Ingen. Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre 1. Opgavelisten Yvonne skal sende en mødedato

Læs mere

Yvonne skal sende en mødedato til Anima Kita med henblik på et afslutningsmøde.

Yvonne skal sende en mødedato til Anima Kita med henblik på et afslutningsmøde. 5. Februar 2013 Fremmødt: Thorup, Parbæk, Yvonne, Kåre, Uffe Afbud: Daniel Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Thorup Referent: Kåre 1. Opgavelisten Yvonne skal sende en mødedato til Anima Kita med

Læs mere

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde.

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde. 3. januar 2012 Fremmødt: Thorup, Yvonne, Charlotte, Parbæk, Kåre, Uffe, Søren Kristian Afbud: Jacob Ikke fremmødt: Kim Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre Opfølgning Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Nadia, Rasmus, Parbæk, Thorup, Steffen, Kåre Afbud: Bo Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk laver en analyse af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 16. Juni 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 16. Juni 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 16. Juni 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Thorup, Rasmus, Nadia, Bo, Kåre, Parbæk, Kathrine Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Rasmus har sendt et papir-brev

Læs mere

Jacob Hansen trækker sig på mødet, fordi han ikke kan afse al den tid der er påkrævet. Han vil kigge på mulighederne for at indtræde i et udvalg.

Jacob Hansen trækker sig på mødet, fordi han ikke kan afse al den tid der er påkrævet. Han vil kigge på mulighederne for at indtræde i et udvalg. 4. September 2012 Fremmødt: Parbæk, Daniel, Thorup, Uffe, Kåre, Jacob Afbud: Yvonne, Rasmus, Søren Kristian Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Uffe Referent: Kåre 0. Omkonstituering af bestyrelsen

Læs mere

13. April 2010. 1 - Formalia. 2 - Opfølgning. Afbud: Ingen Ikke fremmødt: Jakob og Victor. Valg af dirigent Uffe V. Jensen

13. April 2010. 1 - Formalia. 2 - Opfølgning. Afbud: Ingen Ikke fremmødt: Jakob og Victor. Valg af dirigent Uffe V. Jensen 13. April 2010 Afbud: Ingen Ikke fremmødt: Jakob og Victor 1 - Formalia Valg af dirigent Uffe V. Jensen Valg af referent Kåre M. Kjær 2 - Opfølgning v/kåre Bo - Kontakt banken ang. konti / renter Kontaktet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 18. November 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde 18. November 2014 kl Referat af bestyrelsesmøde 18. November 2014 kl. 18.30 Fremmødt: Parbæk, Bo, Nadia, Steffen, Holland, Thorup, Kåre, Baagøe Afbud: Kathrine Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 21. Juni 2016 kl

Referat af bestyrelsesmøde 21. Juni 2016 kl Referat af bestyrelsesmøde 21. Juni 2016 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Kåre, Bo, Parbæk, Kathrine, Nadia, Rasmus, Baagøe Afbud: Thorup Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Rasmus spørger

Læs mere

Fremmødt: Søren Kristian, Rasmus Overgaard Jensen, Søren Thorup, Jacob Hansen, Kåre Murmann, Uffe Jensen

Fremmødt: Søren Kristian, Rasmus Overgaard Jensen, Søren Thorup, Jacob Hansen, Kåre Murmann, Uffe Jensen 28. juni 2012 Fremmødt: Søren Kristian, Rasmus Overgaard Jensen, Søren Thorup, Jacob Hansen, Kåre Murmann, Uffe Jensen Afbud: Søren Parbæk Formalia Ordstyrer: Jacob Hansen Referent: Daniel Kansberg 1.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 5. august 2014 kl. 18.30

Referat Bestyrelsesmøde d. 5. august 2014 kl. 18.30 Referat Bestyrelsesmøde d. 5. august 2014 kl. 18.30 Fremmødt: Holland, Kåre, Nadia, Kathrine, Steffen, Parbæk, Bo Afbud: Thorup, Baagøe Ikke fremmødt: Daniel Kappers Formalia Ordstyrer: Steffen Referent:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 21. April 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 21. April 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 21. April 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Thorup, Rasmus, Nadia, Bo, Kathrine, Kåre, Parbæk Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk laver en analyse

Læs mere

Endnu ikke gjort. Yvonne laver en navneliste og inviterer folk til et inspirationsmøde.

Endnu ikke gjort. Yvonne laver en navneliste og inviterer folk til et inspirationsmøde. 27. Marts 2012 Fremmødt: Kåre, Søren Thorup, Yvonne, Søren Kristian og Uffe Afbud: Parbæk og Jacob Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre 1. Opgavelisten Yvonne tager ansvaret for

Læs mere

Er gjort. Der kommer et møde omkring afslutning af dette. Yvonne vender tilbage med en dato.

Er gjort. Der kommer et møde omkring afslutning af dette. Yvonne vender tilbage med en dato. 2. Oktober 2012 Fremmødt: Rasmus, Uffe, Yvonne, Kåre, Parbæk, Thorup Afbud: Daniel Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre 1. Opgavelisten Yvonne skal sende information om Anima

Læs mere

Parbæk redegjorde for mødet med Claus i Tornby og bestyrelsen læste referatet af mødet med Lindholm Høje.

Parbæk redegjorde for mødet med Claus i Tornby og bestyrelsen læste referatet af mødet med Lindholm Høje. 13. September 2011 Fremmødt: Kåre, Majken, SK, Yvonne, Thorup, Parbæk Bo på kontoret Afbud: Charlotte, Jacob Ikke fremmødt: Uffe Formalia Valg af ordstyrer: Yvonne Valg af referent: Parbæk Opfølgning Hjerteblod

Læs mere

Onsdag d. 1. februar kl

Onsdag d. 1. februar kl REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Onsdag d. 1. februar kl. 18.30 Fremmødte bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter: Nadia, Kåre, Morten, Karsten, Mikkel, Astrid, Erik, Parbæk (ankom senere) Afbud fra bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 15. September 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 15. September 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 15. September 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Rasmus, Kåre, Parbæk, Nadia, Bo, Thorup, Kathrine, Astrid Afbud: Steffen Formalia Ordstyrer: Bo Referent: Kåre 1. Opgavelisten Steffen

Læs mere

Østerskov Efterskole mangler stadig at hente deres side, men status er lidt langt ude i fremtiden. Parbæk har teten på det.

Østerskov Efterskole mangler stadig at hente deres side, men status er lidt langt ude i fremtiden. Parbæk har teten på det. 21. Maj 2013 Fremmødt: Parbæk, Kåre, Yvonne Afbud: Daniel, Thorup Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Bo Referent: Kåre 1. Opgavelisten Østerskov Efterskole mangler stadig at hente deres side, men

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 16. september 2014 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 16. september 2014 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 16. september 2014 kl. 18.30 Fremmødt: Bo, Nadia, Holland, Kåre, Steffen, Thorup, Kahtrine, Baagøe Afbud: Parbæk Ikke fremmødt: Daniel Kappers Formalia Ordstyrer: Steffen Referent:

Læs mere

Fremmødt: Yvonne Hagbard, Søren Parbæk, Uffe Jensen, Søren Thorup, Daniel Kansberg, Søren Kristian Kristensen, Kåre Kjær

Fremmødt: Yvonne Hagbard, Søren Parbæk, Uffe Jensen, Søren Thorup, Daniel Kansberg, Søren Kristian Kristensen, Kåre Kjær 5. Juni 2012 Fremmødt: Yvonne Hagbard, Søren Parbæk, Uffe Jensen, Søren Thorup, Daniel Kansberg, Søren Kristian Kristensen, Kåre Kjær Afbud: Jacob Hansen, Rasmus Jensen Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 16. November 2016 kl

Referat af bestyrelsesmøde 16. November 2016 kl Referat af bestyrelsesmøde 16. November 2016 kl. 18.30 Fremmødt: Erik, Karsten, Nadia, Astrid, Mikkel, Baagøe, Thorup, Kåre, Parbæk, Mikkel Afbud: Ingen Formalia Ordstyrer: Nadia Referent: Kåre 1. Opgavelisten

Læs mere

Fremmødt: Søren Thorup, Søren Kristian, Rasmus Jensen, Uffe V. Jensen, Søren Parbæk, Yvonne Hagbard, Kåre Kjær, Daniel Kansberg

Fremmødt: Søren Thorup, Søren Kristian, Rasmus Jensen, Uffe V. Jensen, Søren Parbæk, Yvonne Hagbard, Kåre Kjær, Daniel Kansberg 1. Maj 2012 Fremmødt: Søren Thorup, Søren Kristian, Rasmus Jensen, Uffe V. Jensen, Søren Parbæk, Yvonne Hagbard, Kåre Kjær, Daniel Kansberg Afbud: Jacob Hansen Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer:

Læs mere

Mandag d. 14. januar kl Fremmødte bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter: Kåre, Christian, Nadia, Christine, Baagøe, Erik

Mandag d. 14. januar kl Fremmødte bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter: Kåre, Christian, Nadia, Christine, Baagøe, Erik INDKALDELSE TIL BESTYRELSESMØDE Mandag d. 14. januar kl. 18.45 Fremmødte bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter:, Christian, Nadia, Christine, Baagøe, Erik Afbud fra bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 20. Oktober 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 20. Oktober 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 20. Oktober 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Parbæk, Nadia, Bo, Thorup, Kathrine, Astrid Afbud: Kåre, Rasmus Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Bo 1. Opgavelisten Steffen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 21. September 2016 kl

Referat af bestyrelsesmøde 21. September 2016 kl Referat af bestyrelsesmøde 21. September 2016 kl. 18.30 Fremmødt: Karsten, Bo, Baagøe, Mikkel, Erik, Astrid, Parbæk, Nadia, Kåre, Thorup Afbud: Ingen Formalia Ordstyrer: Nadia Referent: Kåre 1. Opgavelisten

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Hanne

Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Hanne Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Deltagere, Vivian, Tove, Olaf, Dagsorden Punkt Indhold Ansvarlig 1 Referat fra sidste møde godkendt 2 Siden sidst: Der er underskrevet en 2 årig kontrakt

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13

Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13 Referat for bestyrelsesmøde # 3 i Dramaterne 2012/13 Torsdag den 6. september 2012 Sted: Haraldsgade 47 (Morten) Tid: 17.30 Afbud/Forsinkelser: Rikke (orlov), Camilla (orlov), Line (Højskole) 1. Velkomst

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Yvonne skal vende tilbage med dato på afslutningsmøde omkring Anima Kita.

Yvonne skal vende tilbage med dato på afslutningsmøde omkring Anima Kita. 6. November 2012 Fremmødt: Daniel, Baagøe, Uffe, Yvonne, Thorup og Parbæk Afbud: Kåre. Ikke fremmødt: Rasmus Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Parbæk 1. Opgavelisten Yvonne skal vende tilbage med dato

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde - kladde

Referat af bestyrelsesmøde - kladde Referat af bestyrelsesmøde - kladde Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag 21. januar 2014, kl. 19 Sted Frede Kjær, Møllestykket 16 Deltagere: Jan Magleby (Formand) Frede Kjær Hanne Gleitze, (Kasserer) Torben Toldam-Andersen

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister Bestyrelsesmøde Dato: 25/02, 2015 kl. 18.30 Tilstede: Claus, Jørgen, Leif J, Lene, Jens H, Finn B Afbud: Leif C Opsamling fra sidste referat. Den. 25/11 2014 GF. Den. 18/01 2015 Dagsorden Drøftelser etc.

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 PACT Bestyrelsesmøde Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 Emne Diskussions Formål Kommentar /Baggrundsdokumenter 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Deltagere: Kirsten, Henrik, Rikke,

Læs mere

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde.

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde. Dagsorden til bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. marts 2010 kl. 20.00 Afbud: Camilla 1) Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelser. Fælles Forum Konklusion Loftsrum Kælderrumsopgørelse 2) Godkendelse

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag den 7. april 2015 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: Tegnstyrer: KUP Kvaje

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 12. april 2016 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 12. april 2016 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 12. april 2016 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Bo, Thorup, Nadia, Parbæk, Rasmus, Nadia, Kathrine, Kåre, Astrid Afbud: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Kanstrup Referent: Kåre

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30

Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30 Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Simon Pham 1504 3118 2893 Bjarke Heesche 1602 2060 8393 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Christian

Læs mere

Vestre Baadelaug Mødereferat

Vestre Baadelaug Mødereferat Vestre Baadelaug Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 09. marts, 2015 Deltagere: Hans R. Petersen (HRP), formand Ole Espensen (OE), næstformand Peter Hinrup (PH), kasserer Henrik Kam Kristensen (HKK),

Læs mere

REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014

REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014 REFERAT bestyrelsesmøde 12. August 2014 Deltagere: Malene Nielsen, Nadja Jensen, Anne Fritzner, Jakob Agergaard, Michael Lindberg, Nikolaj Clausen, Kasper Brix og Jakob Færch Afbud: Charlotte Olsen 1.

Læs mere

Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00

Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00 Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 Kim Kofoed 1606 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Simon Pham 1504 4259 8128 Kristian Jensen 1013

Læs mere

Tema: Konstituering. Odense d. 4. april 2016

Tema: Konstituering. Odense d. 4. april 2016 Odense d. 4. april 2016 Endeligt referat fra bestyrelsesmøde for Scleroseforeningens lokalafdeling NORDFYN tirsdag d. 22. marts 2016 kl. 18.00-21.00 hos B. Larsen, Pederstrupsvej 7E, 5210 Odense NV Tema:

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 4. februar, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet,. Ordinære medlemmer: Anders Steen Mortensen, Kristoffer Mæng, næstformand Johan Sørensen, kasserer ** (AFBUD) Pia

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK Referat fra Bestyrelses i VTK Dato Tirsdag d. 07. januar 2014 Indkaldt af Sted Deltagere Fraværende Referent Palle (Sekretær) Hos Christina Christina () Formand Flemming (FL) Næstformand Rasmus (RA) Kasser

Læs mere

Uddybende Dagsorden. Møde i studentersamfundets bestyrelse

Uddybende Dagsorden. Møde i studentersamfundets bestyrelse Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 4. februar 2014 klokken 17:00, Ridderlokalet/Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Daniel Mose Thiilborg, Anne Kathrine Krushave, næstformand Kasper Gram, kasserer Philip

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 21-05-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 21-05-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 21. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 9. november 2016 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 9. november 2016 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.harrestrup-of.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 9. november 2016 kl. 18.30 Deltagere Torben Lohfert Marianne Ringborg Jan Lindhardt

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Forening af Kollegianer på Damager Kollegiet

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Forening af Kollegianer på Damager Kollegiet Bestyrelsesmøde REFERAT 02-03-2014 19:00-21:00 FÆLLESRUMMET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Sandal Nissen Almindelig bestyrelsesmøde Forening af Kollegianer på Damager Kollegiet Anne Johnson

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

Dagsorden GAB Bestyrelsesmøde nr. 11 d. 5. September 2019 Kl

Dagsorden GAB Bestyrelsesmøde nr. 11 d. 5. September 2019 Kl Dagsorden GAB Bestyrelsesmøde nr. 11 d. 5. September 2019 Kl.19.00 22.00 Forventede deltagere: Zahir Bashir, Thomas Rasmussen, Maria Ottesen, Karsten Ankerdal, Anita Pauly Jensen, Lysette Kofoed, Mathias

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e Referat Møde nr. 7-2013 Bestyrelsesmøde mandag 6. maj 2013 kl. 19.00 22.00 Indkaldt: forældrebestyrelsen, skolelederen, lærerrepræsentanten. Tilstede: Martin, Peter, Louise, Susanne, Jonas, Neel, Jesper

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 30. april 2016

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 30. april 2016 Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.harrestrup-of.dk 30. april 2016 Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 30. april 2016 Deltagere Torben Lohfert Marianne Ringborg Jan

Læs mere

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Dagsorden og referat Dato: 10. januar 2013 Tidspunkt: kl. 18.00 Hos: Susanne Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Agenda 1. Godkendelse af dagsorden og sidste

Læs mere

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Bestyrelsesmøde tirsdag den 13.01.2015, klokken 12.00 Mødedeltagere: Afbud: Referent: André Bjørn Nielsen, Janne Mosbak, Jakob Kruse Enemærke, Karl Zilmer,

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 09/04 2015

Referat af bestyrelsesmøde d. 09/04 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 09/04 2015 Tilstede: Anders, Rasmus, Petur, Thomas, Annika, Mattias, Lykke, Hanne, Fønss, Carsten, (Niels). Referent: Annika Munch Kristensen 1. Valg af referent Annika blev

Læs mere

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bfbakken.com Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den Kl. 18

Referat af bestyrelsesmøde mandag den Kl. 18 Referat af bestyrelsesmøde mandag den 09.10.2017. Kl. 18 Mødeholder: Jens Mødeleder: Holm Velkommen til: Niels - ungdomsrepræsentant 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING På generalforsamlingen februar 2013: BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013 Valgte formand Henny Christensen, at trække sig formand, idet Kasserer Nina Ziegler og næstformand ikke ønskede

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Mødedeltagere Repræsentanter fra følgende adresser: Almindingen 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 26, 30 Ikke fremmødt eller afbud: Almindingen

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 8. april 2008, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab 2007 samt

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Møde i studentersamfundets bestyrelse

Møde i studentersamfundets bestyrelse Møde i studentersamfundets bestyrelse Den d 25. marts 2014 klokken 17:00, Ridderlokalet/Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Daniel Mose Thiilborg, Anne Kathrine Krushave, næstformand Kasper Gram, kasserer

Læs mere

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode 2018-2019 og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom tidsperspektivet er gået ud over den oprindelige dato

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde REFERAT 29-11-2012 20:00 TT:MM FÆLLESRUMMET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Nissen Almindeligt bestyrelsesmøde Forening af kollegianer på Damager kollegiet Anne Johnson

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel og Maybritt. Casper var fordi for at orientere om et af punkterne. Afbud fra Lars. Referent: Maybritt Dagsorden:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde (Eksternt)

Referat af bestyrelsesmøde (Eksternt) Referat af bestyrelsesmøde (ksternt) Dato: 01-09-2014 Deltagere: Poul rik Lykke Henrik Pilgaard Torben Alex Nielsen Trine Jensen Jens Munk Nielsen Lindy Thorup Peter Kjær Kopi: Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13.

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13. Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde mandag den 20. januar kl. 19.00. Mødet afholdes i Skæring hallen. Dagsorden: 1. Velkomst Fremtidig regnskabsfører Lene Laursen

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Claus Rømer Andersen. Søren Danekilde

Claus Rømer Andersen. Søren Danekilde REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I KSJ Oplæg til agenda for ordinært bestyrelsesmøde i KSJ Mødedato: 10. April 2012 Mødedeltagere Navn Til stede Ej til stede Elisabeth Westermann Janne Boldt Petersen Allan

Læs mere

Onsdag d. 21. juni kl

Onsdag d. 21. juni kl REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Onsdag d. 21. juni kl. 18.30 Fremmødte bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter: Morten Baagøe, Søren Thorup, Astrid Budolfsen, Kåre Kjær, Karsten Rasmussen, Erik Preussler, Nadia

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Linda Kampmann, Kim Reenberg, Kim Sommer 10. januar 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Referat 2008-4 Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Fremmødt: Kasserer Jan Clausen Formand Turneringsleder Hans Jørgen Rand Næstformand Kim Nielsen Afbud: Bestyrelsesmedlem Mark Nielsen Gæst:

Læs mere

Åbent Referat Bestyrelsesmøde

Åbent Referat Bestyrelsesmøde GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT t Referat Bestyrelsesmøde Møde Deltagere Afbud Referent Mandag, den 14. januar 2019, kl. 17:30 Bestyrelsen: Jørgen Jæger Pedersen (JJP) Jørgen Rasmussen (JR) Inge Lise Hummelgaard

Læs mere

- Der er efterspurgt en 10 års plan for vedligehold Jeppe sørger for, at der udarbejdes en, der er til at forstå.

- Der er efterspurgt en 10 års plan for vedligehold Jeppe sørger for, at der udarbejdes en, der er til at forstå. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde 2015 Kildehøjen 1. oktober Tilstede: Vagn Erik, Kasper, Kasper, Peter, Dorthe og Mette Dagsorden; 1. Opfølgning på afdelingsmødet 2. Konstituering af bestyrelsen 3.

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 05-05-2011. Rundvisning og gennemgang af synsproces med Torben (inspektør)

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 05-05-2011. Rundvisning og gennemgang af synsproces med Torben (inspektør) Formøde Tid og sted: Tor. 5. maj 2011 klokken 18:00 udenfor beboerkontoret Rundvisning og gennemgang af synsproces med Torben (inspektør) Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. maj 2011 klokken

Læs mere

Til stede: Jane Brøndum (JB), Jeppe Vestenaa (JV), Lisa Vogel (LV), Dan Olvhøj (DO), Anders Gadkjær (AG) og Henrik Hougaard (Hou)

Til stede: Jane Brøndum (JB), Jeppe Vestenaa (JV), Lisa Vogel (LV), Dan Olvhøj (DO), Anders Gadkjær (AG) og Henrik Hougaard (Hou) Referat til bestyrelsesmøde den 13. marts kl. 16.00 22.00: Til stede: Jane Brøndum (JB), Jeppe Vestenaa (JV), Lisa Vogel (LV), Dan lvhøj (D), Anders Gadkjær (AG) og Henrik Hougaard (Hou) Afbud: Jannick

Læs mere