Midtjylland. Protokol. Årsmøde 27. april 2017 Bording Hallen. 2 Valg af stemmetællere

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Midtjylland. Protokol. Årsmøde 27. april 2017 Bording Hallen. 2 Valg af stemmetællere"

Transkript

1 Årsmøde 27. april 2017 Bording Hallen Protokol Midtjylland Før selve årsmødet - Kl var der workshops med fem emner: Rigtige mænd Socialt udsatte Foreningsnetværk Seniorer og ældre E-sport Kl. 18 Velkomst Velkomst v/formand Lars Engeborg. Velkommen til Ikast/Brande Kommune v/frank Heidemann Sørensen, Formand for Ældre- og Omsorgsudvalget og det tværgående udvalg med ansvar for visionsaftalen. Understregede Idrættens betydning prioriteret højt i kommunen i flere udvalg. Kommunen har en Bevæg dig for Livet aftale med DGI Midtjylland og har mål om at 85 % skal være aktive. Kl spisning Kl årsmøde 1 Valg af dirigent Gunnar Jakobsen, Bording, tidligere bestyrelsesmedlem og tidligere byrådsmedlem blev valgt som dirigent. Gennemgik dagsordenen og oplyste 55 stemmeberettigede deltagere. 2 Valg af stemmetællere Fem medarbejdere blev valgt til stemmetællere 3 Bestyrelsens beretning v/lars Engeborg DGI Midtjylland nu med mange foreningsnetværk Gymnastikken har veletablerede ERFA-møder og netværk, 10 foreningsnetværk for flerstrengede foreninger både små og store foreninger med og uden deltagelse af idrætsråd Håndbold, tennis, badminton og MTB har nu også netværk. Vi vil forsøge at etablere endnu flere netværk i de kommende år. Vi opfatter foreningsnetværk som en af de vigtigste aktiviteter i DGI Midtjylland. Bevæg dig for livet hvor bevæger det sig hen? - Visionsaftalen DIF/DGI Målet er flere idrætsudøvere i Heraf flere i idrætsforeningerne Floorball, cykling, løb, badminton, håndbold og foreningsudvikling er idrætter, som har været med og med udsigt til ny periode Nyere visionsaftaler, er fodbold, tennis, fitness, seniorer, kano/kajak og volleyball. Kommuneaftaler DIF og DGI har i fællesskab satset meget på samarbejdet med kommunerne i forhold til at få flere til at dyrke idræt. I den forbindelse er der flere kommuneaftaler på vej. Samarbejdet med kommunerne går godt. Der er indgået aftale med Ikast-Brande Kommune, hvor vi har ansat en fælles konsulent Skive kommune er på vej med en aftale, og vi er stolte af at komme indenfor hos BDFL-kommuneaftaler med fælles projektledere i Ikast-Brande Kommune og Skive Kommune. Viborg Kommune får ny bevægelses- og idrætspolitik med afsæt i Bevæg dig for livet.

2 Vi har ambition om aftaler på senere tidspunkt med Silkeborg og Herning Kommuner med eller uden tilskud BDFL. Events Motorvejsløbet i Silkeborg sept var et kæmpe arrangement, hvor stemningen næsten var som Landsstævnet i 1998, da det jo også var i samme område. Hærvejsløbet har vokseværk ca deltagere i 2017 mo d4.500 i Som noget nyt har vi Silkeborg Cycle Challenge i juli måned i samarbejde med SIF-cykling, hvor vi forventer deltagere Frivillighedsstrategi i DGI Midtjylland DGI er, ligesom idrætsforeningerne, på udkig efter forskellige typer af frivillige: Politikere, strategiske frivillige, kompetencegrupper, unge talenter, aktivitetsfrivillige og eventfrivillige. Hvis nogle af jer har interesse for at blive frivillig i DGI, så skal I ikke holde jer tilbage. Vi har lavet en ny Frivillighedsstrategi for at professionalisere rekruttering og fastholdelse af frivillige i DGI. Via IILU (International Idrætslederuddannelse) laver de unge idrætsevents i små landsbyer i Ghana og Filippinerne med lokalbefolkningen. Vi vil gerne kombinere rejserne med et Unge talent netværk på tværs af idrætter. Det kommer I til at høre mere om. Medlemstal Vi har netto fået 548 flere medlemmer i DGI Midtjyllands foreninger i Herunder fremgang for Fitness +1997, Cykling +522, Badminton +178, Floorball Her fremhævede Lars Engeborg især badminton, som det er lykkedes at knække kurven efter nogle års nedgang både lokalt og på landsplan I den anden retning trækker Gymnastik -733, Håndbold -411, Fodbold -303 medlemmer har været det bedste år i DGI Midtjyllands historie fordi: To kommuner ud af fem har for første gang søgt et forpligtende samarbejde med DGI Midtjylland med fælles ansatte Vi har et langt større overblik over vores økonomi Vi fik vendt medlemskurven sammen med foreningerne Vi bliver skarpere på, hvordan vi selv kommer i nye netværk med nye samarbejdspartnere og at vi nu vil forpligte de gamle samarbejdspartnere noget mere Vi blev skarpere på at definere os selv som både interesseorganisation og konsulenthus så forskellen er tydelig Frivillighedsstrategien får liv, således at der f.eks. bliver etableret udvalg med strategiske frivillige i alle prioriterede idrætter og programområder Udviklingsforløb under Bevæg dig for livet og DM-foreninger. Her viste Lars Engeborg de 20 foreninger, der igangsat siden årsmødet i Uddannelsen I Front er DGI s bidrag til den åbne skole. Også her blev de 8 skoler nævnt og Lars oplyste, at flere aftaler er på vej herunder friskoler og efterskoler. Til slut rette Lars Engeborg en tak til de mange udvalgsmedlemmer, de ansatte i DGI Midtjylland, til DGI s landsorganisation i Vingsted, samarbejdspartnere herunder de 5 kommuner, idrætsrådene i Viborg, Silkeborg og Herning, Skive Idrætssamvirke og Folkeoplysningsudvalget i Ikast-Brande og ikke mindst alle medlemsforeninger for et begivenhedsrigt 2016.

3 Vi går igen en spændende tid i møde. Vi har store ambitioner på idrætsforeningernes og egne vegne På årsmøde var det via slido.com (på smartphone) muligt at stille spørgsmål og kommentere beretningen - og det blev udnyttet i stor grad. Et udpluk af kommentarerne: Et evt. Erhvervsnetværk fra DGI, må IKKE undergrave lokalforeningernes sponsorater!! God ide med unge-netværks møder. Det kunne jeg som ung have gavn af. Hvad med de unge der vil skate, klatre og udøve parkour. Kan man få endnu flere af dem til at bevæge sig for livet? Kom i gang med e-sport DGI, det kan kun gå for langsomt. Hvor er skydesporten i visionsaftalen? Hvorfor to landsorganisationer, når det meste sker i Bevæg dig for livet og landsdelene. DGI Vingsted spild? Hvad er fordelene for kommunen ift. DGI samarbejdet? Har man tænkt på at tage e-sport med i det? Her er sundhed også et stort emne. DGI skal tage de bedste frivillige Dygtige frivillige gider ikke DGI. De vil have indflydelse. Er seniorerne interesserede i at være frivillige instruktører evt. I forbindelse med Åben skole? Det er godt at høre om åbenhed over mod elitedelen- elite skaber jo også bredde, ligesom omvendt. I Ikast brande udelukker det ene ikke det andet... Hvad ville der ske hvis øvrige aktiviteter fik lige så meget opmærksomhed? Antal ansatte eks. håndbold hvor der er nedgang? Kan der være sammenhæng? Hvordan og kan DGI være med til hjælpe de idrætten der er i nedgang til fremgang Er det alene idrættens størrelse/popularitet der er afgørende for tilbuddet fra DGI? Undervejs i beretningen blev der kort orienteret fra de fem workshops Udpluk af svar og andre kommentarer: Skatere klatrere: Ove Laustsen, Viborg nævnte at Nordea yder 1 mio. kr. til gadeidrætten i forbindelse med landsstævnet. Spændende hvis vi kunne få de 25% skatere m.fl. ind i foreningerne. Lars Engeborg svarede i forhold til frivilligstrategi, at man er udfordret af mindre indflydelse, da noget er besluttet på forhånd. Orienterede om rekruttering til bestyrelsen. Savner flere unge generelt i DGI Midtjylland Vi skal være bedre i foreningslivet til at prikke til folk og tage en ven med. Tænke i rummelighed lukke op for de lukkede fællesskaber. Tænke uddannelse ud i foreningerne og lave vejledning. I forbindelse med events kommer deltagerne ikkenødvendigvis ind i foreningen en udfordring. Erik Madsen nævnte i relation til Bevæg dig for Livet, at skydning ikke har været klar endnu. Kommunesamarbejde: Fordele for kommunen: - kommunerne får nogle interesserede foreninger. 4 Fremlæggelse af det revidere regnskab v/svend Hagelskjær Nævnte indledningsvis: Nyt regnskabssystem fungerer, opfølgning er blevet meget lettere, aktiviteter og idrætter har fortsat fokus, større overskud, Lidt til sammenligning: Resultat kr kr. Overskudsgrad 0,47% 2,54%

4 Likviditetsgrad 58,3% 73,1% Soliditetsgrad 5,5% 19,4% De største tal fra regnskabet: Indtægter: Danske Spil kr. Medlemskontingent kr. Øvrige indtægter kr. Idrætterne samlet kr. Samlede indtægter kr. Udgifter: Idræt og Motion kr. Projekt og udvikling kr. Administration Kommunikation m.m kr. Samlede omkostninger Årets resultat kr. (efter afskrivninger) -Overføres til fri kapital Balancen: Aktiver Finansielle anlægsaktiver kr. Materielle anlægsaktiver kr. Omsætningsaktiver kr. Passiver Egenkapital kr. Gæld (primært feriepengeforpl. og periodisering) kr. Balance kr. Der henvises i øvrigt til årsrapporten. Svend Hagelskjær nævnte, at bestyrelsen var glade og stolte over resultatet. Ingen øvrige kommentarer til regnskabet. 5 Indkomne forslag Der var ikke indkommet forslag 6 Fremlæggelse og drøftelse af handlingsplan og økonomisk styringsplan for de kommende år Svend Hagelskjær fremlagde følgende tal: Indtægter kr. Udgifter kr. Overskud kr. Overskudsgrad 0,95% Uforudsete udgifter kr. Forventning 0 kr. Målsætning ultimo 2020: Egenkapital = 10% af omsætning = 2,8-3 mio. kr. som skal - Sikre os mod uforudsete hændelser - Fremme strategiske valg 7 Valg Valg af op til tre medlemmer til bestyrelsen: Følgende genopstillede og blev valgt: Inge Dinis, Bording Preben Sørensen, Sinding Jeppe Lysdahl, Århus og Svend Hagelskjær, Levring genopstillede ikke nyvalgt blev:

5 Ulrik Hyldgaard, Lind - byrådsmedlem, formand for KLG fitness og bestyrelsesmedlem i Alpi hallerne, Lind. Der er en plads yderligere i bestyrelsen, der ikke blev besat. Besluttet at bestyrelsen kan supplere sig. Valg af en kritisk revisor for to år ad gangen. På valg var: Hans Nielsen, Sejs genopstillede ikke nyvalg blev: Jens Sørensen, Silkeborg (tidligere formand) Valg af kritisk revisorsuppleant for et år ad gangen. På valg var Jørgen Gustafsson, Herning - modtog ikke genvalg nyvalgt blev: Martin Damholdt, Sunds (tidligere bestyrelsesmedlem) Lars Engeborg takkede de afgående: Hans Nielsen, Jeppe Lysdahl (ikke til stede) og Svend Hagelskjær Alle valg på årsmødet var uden afstemning. 8 Eventuelt Lars Engeborg takkede Gunnar Jakobsen for dirigenthvervet. Ref: Hans Eriksen 1. maj 2017 Dirigent Gunnar Jakobsen

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland torsdag 6. oktober 2016 på kontoret i Silkeborg.

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland torsdag 6. oktober 2016 på kontoret i Silkeborg. DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 7. oktober 2016 Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland torsdag 6. oktober 2016 på kontoret i Silkeborg.

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland tirsdag 18. april kl på Rådhuset i Ikast

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland tirsdag 18. april kl på Rådhuset i Ikast DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 21. april 2017 Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland tirsdag 18. april kl. 17.30-21.30 på Rådhuset

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Lørdag 1. december kl i DGI Huset Herning (i forlængelse af bestyrelsesseminar)

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Lørdag 1. december kl i DGI Huset Herning (i forlængelse af bestyrelsesseminar) DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 27. november 2018 Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Lørdag 1. december kl. 12.45-14.30 i DGI Huset

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland tirsdag 6. december kl på kontoret i Silkeborg

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland tirsdag 6. december kl på kontoret i Silkeborg DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 7. december 2016 Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland tirsdag 6. december kl. 17.30-19.30 på kontoret

Læs mere

Anita Hylke Møller, foreningskonsulent, deltog under pkt. 4 og 5 Bjørn Søvsø Jensen, projektleder BDFL-Silkeborg, deltog under pkt.

Anita Hylke Møller, foreningskonsulent, deltog under pkt. 4 og 5 Bjørn Søvsø Jensen, projektleder BDFL-Silkeborg, deltog under pkt. DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 22. august 2018 Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Mandag 20. august kl. 17.30-21.00 på kontoret

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Torsdag 11. april på Idrætshøjskolen Viborg, Vinkelvej 32, 8800 Viborg. Dagsorden:

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Torsdag 11. april på Idrætshøjskolen Viborg, Vinkelvej 32, 8800 Viborg. Dagsorden: DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 15. april 2019 Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Torsdag 11. april på Idrætshøjskolen Viborg,

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl på DGI Midtjyllands kontor i Silkeborg

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl på DGI Midtjyllands kontor i Silkeborg DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 10. januar 2019 Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl. 17.30-21.00 på DGI Midtjyllands

Læs mere

Frivillighedsstrategi - DGI Midtjylland

Frivillighedsstrategi - DGI Midtjylland Frivillighedsstrategi - DGI Midtjylland DGI Midtjylland søger med denne strategi, at anvise en vej i hele organisationen i forhold til rekruttering og fastholdelse af frivillige. Strategien giver bud på,

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland tirsdag d. 28. april kl på DGI Midtjyllands kontor.

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland tirsdag d. 28. april kl på DGI Midtjyllands kontor. Silkeborg 30. april 2015 Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland tirsdag d. 28. april kl. 17.30-21.00 på DGI Midtjyllands kontor. Deltagere: Lars Engeborg, Daniel Andersen (mødeleder), Maj-Britt Sejer

Læs mere

SKAL DIN IDRÆTSFORENING VÆRE SENIORPARTNER?

SKAL DIN IDRÆTSFORENING VÆRE SENIORPARTNER? SKAL DIN IDRÆTSFORENING VÆRE SENIORPARTNER? Stil skarpt på 60+ og få støtte til foreningsudvikling, PR, nye aktiviteter og en masse andet. FÅ SENIORERNE I GANG - BLIV SENIORPARTNER Nu kan jeres idrætsforening

Læs mere

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Indledning og mindeord Gert Clausen blev mindet Valg af dirigent og stemmetællere og referat Poul Weber blev valgt til dirigent Dirigenten erklærede årsmødet

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde - DGI Midtjylland -onsdag 6. april 2016 i Snejbjerg Hallen.

Referat bestyrelsesmøde - DGI Midtjylland -onsdag 6. april 2016 i Snejbjerg Hallen. DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 7. april 2016 Referat bestyrelsesmøde - DGI Midtjylland -onsdag 6. april 2016 i Snejbjerg Hallen. Deltagere:

Læs mere

NETVÆRKSMØDE FOR IDRÆTSRÅD

NETVÆRKSMØDE FOR IDRÆTSRÅD NETVÆRKSMØDE FOR IDRÆTSRÅD Region Sjælland Den 30. marts 2016 DAGSORDEN Kl. 17.00 Velkommen ved DIF-bestyrelsesmedlem Tine Teilmann Kl. 17.05 Siden sidst ved Jørn C. Nielsen Kl. 17.30 Siden sidst ved Tine

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJLE IDRÆTSRÅDS REPRÆSENTANTSKABSMØDE DGI Huset torsdag den 7. marts 2019

VELKOMMEN TIL VEJLE IDRÆTSRÅDS REPRÆSENTANTSKABSMØDE DGI Huset torsdag den 7. marts 2019 VELKOMMEN TIL VEJLE IDRÆTSRÅDS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 DGI Huset torsdag den 7. marts 2019 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af nye medlemsforeninger 3. Bestyrelsens beretning fortid og

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland torsdag 23. februar kl i Bording Hallen, Klochsvej 25, 7441 Bording

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland torsdag 23. februar kl i Bording Hallen, Klochsvej 25, 7441 Bording DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 26. februar 2017 Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland torsdag 23. februar kl. 17.30-21.00 i Bording

Læs mere

DGI Skydning. DGI Skydning for alle. Find en af landets 755 skytteforeninger i dit lokalområde Læs mere på dgi.dk & skytten.dk & blivskytte.

DGI Skydning. DGI Skydning for alle. Find en af landets 755 skytteforeninger i dit lokalområde Læs mere på dgi.dk & skytten.dk & blivskytte. DGI Skydning DGI Skydning for alle Find en af landets 755 skytteforeninger i dit lokalområde Læs mere på dgi.dk & skytten.dk & blivskytte.dk 2 Discipliner Masser af tilbud alle kan være med! Som skytte

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland mandag 2. maj kl på kontoret i Silkeborg

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland mandag 2. maj kl på kontoret i Silkeborg DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 4. maj 2016 Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland mandag 2. maj kl. 17.30-21.00 på kontoret i Silkeborg

Læs mere

DGI HIR FÆLLES. Retningslinjer eller politik for frivillighed, samarbejde, etik m.m.

DGI HIR FÆLLES. Retningslinjer eller politik for frivillighed, samarbejde, etik m.m. Indsatsområder antal antal Kommunikation 44,10% 26 Kommunikation 65,45% 37 63 Kommunikation 53,80% Flere medlemmer 40,70% 24 Flere medlemmer 80,00% 23 47 Flere medlemmer 40,20% Samarbejde med kommunen

Læs mere

DGI Nordsjælland. Vedtægter DGI Nordsjælland.

DGI Nordsjælland. Vedtægter DGI Nordsjælland. DGI Nordsjælland Vedtægter DGI Nordsjælland www.dgi.dk/nsjmedlem 1 Navn og juridisk status Stk. 1. Landsdelsforeningens navn er DGI Nordsjælland. Stk. 2. DGI Nordsjælland er en forening og er en selvstændig

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening.

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. 1 Navn Foreningens navn er Ulfborg Idrætsforening. Foreningen er stiftet den 4. marts 1937 og har hjemsted i Holstebro Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at danne

Læs mere

På rette vej med foreningsarbejdet. DGI Bornholm. Vi sætter øen i bevægelse. www.dgi.dk/bornholm

På rette vej med foreningsarbejdet. DGI Bornholm. Vi sætter øen i bevægelse. www.dgi.dk/bornholm På rette vej med foreningsarbejdet DGI Bornholm Vi sætter øen i bevægelse www.dgi.dk/bornholm 2 Velkommen til DGI Bornholm Vi er en af DGI s 14 landsdelsforeninger. Vi har i øjeblikket 71 medlemsforeninger

Læs mere

Vedtægter DGI Midtjylland

Vedtægter DGI Midtjylland 1 - Navn Vedtægter DGI Midtjylland Landsdelsforeningens navn er DGI Midtjylland Danske Gymnastik og Idrætsforeninger Midtjylland. 2 - Formål DGI Midtjylland vil styrke de frivillige foreninger som ramme

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

GENERALFORSAMLING 14. MARTS 2019

GENERALFORSAMLING 14. MARTS 2019 BREDSTRUP-PJEDSTED IDRÆTSFORENING HOVEDBESTYRELSEN GENERALFORSAMLING 14. MARTS 2019 MØDETID OG STED: 14. marts 2019, kl. 19:00 xx.xx i BPI hallen DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretninger

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland tirsdag d. 24. marts på DGI Midtjyllands kontor.

Referat - bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland tirsdag d. 24. marts på DGI Midtjyllands kontor. DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 19. marts 2015 Referat - bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland tirsdag d. 24. marts på DGI Midtjyllands kontor.

Læs mere

Silkeborg Kajakklub. Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013

Silkeborg Kajakklub. Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013 Silkeborg Kajakklub Ordinær generalforsamling den 9. marts 2013 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Formanden for bestyrelsen aflægger årsberetning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Analyse af halvårsregnskab 2016 DGI Midtjylland

Analyse af halvårsregnskab 2016 DGI Midtjylland Analyse af halvårsregnskab 2016 DGI Midtjylland Vedlagt fire dokumenter som baggrund for denne analyse af DGI Midtjyllands halvårsregnskab pr. 30. juni 2016: - Halvårsregnskab pr. 30. juni 2016 - Bilag

Læs mere

DGI Nordsjælland Årsmøde 27. november Dagsorden Årsberetning.

DGI Nordsjælland Årsmøde 27. november Dagsorden Årsberetning. DGI Nordsjælland Årsmøde 27. november 2018 Dagsorden Årsberetning www.dgi.dk 2 Program og dagsorden for Årsmødet 2018 3 Årsmødet afholdes tirsdag 27. november på Hotel FC Nordsjælland i Farum Program Kl.

Læs mere

DDS Storstrømmen pr. Referat fra ekstra ordinært årsmøde i DDS Storstrømmen tirsdag den 29. oktober 2013. Dagsorden

DDS Storstrømmen pr. Referat fra ekstra ordinært årsmøde i DDS Storstrømmen tirsdag den 29. oktober 2013. Dagsorden y1 1?SrRØK Referat fra ekstra ordinært årsmøde i DDS tirsdag den 29. oktober 2013 Dagsorden Ad 1: Velkomst. Jimmy G. Roed bød velkommen. Ad 2: Valg at dirigent. Steen F. Andersen valgt. Ad 3: Godkendelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

LUI GENERALFORSAMLING. 31. marts 2016

LUI GENERALFORSAMLING. 31. marts 2016 LUI GENERALFORSAMLING 31. marts 2016 GENERALFORSAMLING 31. MARTS 2016 DAGSORDEN 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. Valg af dirigent Foreningens beretning Planer for næste års aktiviteter Afdelingernes

Læs mere

Vær med til at præge udviklingen. DGI Nordjyllands årsmøde 2016

Vær med til at præge udviklingen. DGI Nordjyllands årsmøde 2016 DGI Nordjyllands årsmøde 2016 Vær med til at præge udviklingen 31. marts i Nordkraft stiller vi skarpt på foreningstiltag og Landsstævne 2017. Få indblik og indflydelse. 2 Velkommen til årsmøde 2016 Da

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2016

Repræsentantskabsmøde 2016 Lørdag d. 16. april 2016 på Hellebjerg Idrætsefterskole - cirka 30 deltog i mødet 1. Valg af dirigent. Henning Christiansen blev foreslået og valgt. Han kunne konstateret at repræsentantskabsmødet var

Læs mere

DGI Midtjylland. Årsrapport for Glarmestervej 18A, 1. sal, 8600 Silkeborg. CVR-nr

DGI Midtjylland. Årsrapport for Glarmestervej 18A, 1. sal, 8600 Silkeborg. CVR-nr DGI Midtjylland Glarmestervej 18A, 1. sal, 8600 Silkeborg CVR-nr. 13 77 43 15 Årsrapport for Indholdsfortegnelse Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors revisionspåtegning 2 De folkevalgte

Læs mere

1 Navn og juridisk status Stk. 1. Landsdelsforeningens navn er DGI Nordsjælland.

1 Navn og juridisk status Stk. 1. Landsdelsforeningens navn er DGI Nordsjælland. NUVÆRENDE VEDTÆGTER DGI Nordsjælland Forslag til VEDTÆGTSÆNDRINGER DGI Nordsjælland 1 Navn og juridisk status Stk. 1. Landsdelsforeningens navn er DGI Nordsjælland. Stk. 2. DGI Nordsjælland er en forening

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Budget Midtjylland. Godkendt på bestyrelsesmøde 30. november 2010.

Budget Midtjylland. Godkendt på bestyrelsesmøde 30. november 2010. Budget 2011 Midtjylland Godkendt på bestyrelsesmøde 30. november 2010. Regnskab Regnskab Budget Budget Note 2008 2009 maj 2010 2011 Indtægter 14.350.520 19.913.529 17.368.000 19.348.000 1 Danske Spil A/S

Læs mere

Den 22. april Referat fra DGI Midt- og Vestsjællands Årsmøde den 22. april 2015 På Sorø Gymnastikefterskole.

Den 22. april Referat fra DGI Midt- og Vestsjællands Årsmøde den 22. april 2015 På Sorø Gymnastikefterskole. Den 22. april 2015 Referat fra DGI Midt- og Vestsjællands Årsmøde den 22. april 2015 På Sorø Gymnastikefterskole. Deltagere: 119 personer, heraf 93 stemmeberettigede. Dagsorden 1. Valg af dirigent Velkomst

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

DGI Midtjylland. Årsrapport for Glarmestervej 18A, 1. sal, 8600 Silkeborg. CVR-nr

DGI Midtjylland. Årsrapport for Glarmestervej 18A, 1. sal, 8600 Silkeborg. CVR-nr DGI Midtjylland Glarmestervej 18A, 1. sal, 8600 Silkeborg CVR-nr. 13 77 43 15 Årsrapport for 2016 Indholdsfortegnelse Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors revisionspåtegning 2 De folkevalgte

Læs mere

Referat af Cystisk Fibrose Foreningens generalforsamling d. 10. april 2019

Referat af Cystisk Fibrose Foreningens generalforsamling d. 10. april 2019 ~ Cystisk Fibrose 'i i, Foreningen Referat af Cystisk Fibrose Foreningens generalforsamling d. 10. april 2019 Deltagere i alt: 20 i Aarhus og via livestreaming. Der var 4 fuldmagter med stemmeret. Der

Læs mere

Vedtægter for Idrætsforeningen "Skjold" Skævinge Tilsluttet DGI som 32. Kreds, samt medlem af DIF

Vedtægter for Idrætsforeningen Skjold Skævinge Tilsluttet DGI som 32. Kreds, samt medlem af DIF Vedtægter for Idrætsforeningen "Skjold" Skævinge Tilsluttet DGI som 32. Kreds, samt medlem af DIF Foreningens Navn 1 stk. 1 Foreningens navn er: Idrætsforeningen "SKJOLD" Skævinge. Foreningens hjemsted

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

//Pause// 5. Forelæggelse af budget for det kommende år, v. bestyrelsens økonomiansvarlige Lars Jørgensen. 6. Behandling af indkomne forslag

//Pause// 5. Forelæggelse af budget for det kommende år, v. bestyrelsens økonomiansvarlige Lars Jørgensen. 6. Behandling af indkomne forslag 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning, herunder beretninger fra afdelingerne, v. formand Kjeld Egebo Larsen. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsrapport, v. bestyrelsens økonomiansvarlige Lars

Læs mere

Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion.

Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion. Albertslund Idrætsforening Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion. Stemmeberettigede til stede: Bordtennis 3, Tennis 3 + 1 fuldmagt, Svømning 2, Badminton 3, Senior Idræts 6, Gymnastik

Læs mere

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet

Læs mere

Kampen om fritidsbrugerne. Jørlunde d

Kampen om fritidsbrugerne. Jørlunde d Kampen om fritidsbrugerne. Jørlunde d. 27.1.2017 . Program Baggrund, DGI og forening Bevæg dig for livet . DGI i tal 6.351 medlemsforeninger 1.5 mio. medlemmer 106.000 frivillige 14 landsdele og tæt på

Læs mere

Idræt for alle Tryghed Netværk Glæde Hovedbestyrelse

Idræt for alle Tryghed Netværk Glæde Hovedbestyrelse Vedtægter for 1 Foreningens navn er Tvis Stiftet den 1. januar 2013 ved sammenlægning af Tvis KFUM samt Tvis Idrætsforening. Navnet ændret på ekstraordinær generalforsamling 19. juni 2014 Foreningens hjemsted

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted.

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Havndal -Udbyneder Idrætsforening, der er stiftet den 7-11-1962. Foreningen er hjemmehørende i Havndal, Randers

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening Vedtægter for Østsalling Idrætsforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østsalling Idrætsforening, stiftet den 17. november 1969. Dens hjemsted er i Skive Kommune. 2. Formål Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening Vedtægter for Østsalling Idrætsforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østsalling Idrætsforening, stiftet den 17. november 1969. Dens hjemsted er i Skive Kommune. 2. Formål Foreningens formål

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling MTB Randers. Mandag d. 22. februar 2016

Velkommen til Generalforsamling MTB Randers. Mandag d. 22. februar 2016 Velkommen til Generalforsamling MTB Randers Mandag d. 22. februar 2016 Agenda 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Fremlæggelse af regnskab for 2015 til godkendelse 4. Fremlæggelse

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

Aftale mellem. DGI ##### og DDS ##### om fusion

Aftale mellem. DGI ##### og DDS ##### om fusion Aftale mellem DGI ##### og DDS ##### om fusion Bestyrelserne i Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger ##### og DDS ##### er enige om at fusionere de to landsdelsforeninger med virkning fra den 1. januar

Læs mere

Vision Målsætninger Værdier 2010-2012

Vision Målsætninger Værdier 2010-2012 Vision Målsætninger Værdier 2010-2012 S i d e 2 Indhold Indledning... 3 Vision... 4 Målsætninger... 4 Politik... 4 Service... 4 Udvikling... 4 Interessenter... 5 Værdikæde... 6 Idrætsrådet Silkeborg Kommunes

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Vedtægter for DGI VESTJYLLAND

Vedtægter for DGI VESTJYLLAND Vedtægter for DGI VESTJYLLAND DGI Vestjylland Tingvej 5 6990 Ulfborg Tlf. 79 40 42 50 vestjylland@dgi.dk www.dgi.dk/vestjylland 1 Navn Landsdelsforeningens navn er DGI VESTJYLLAND. Landsdelsforeningen

Læs mere

Vedtægter for DGI VESTJYLLAND

Vedtægter for DGI VESTJYLLAND Vedtægter for DGI VESTJYLLAND DGI Vestjylland Tingvej 5 6990 Ulfborg Tlf. 79 40 42 50 vestjylland@dgi.dk www.dgi.dk/vestjylland 1 Navn Landsdelsforeningens navn er DGI VESTJYLLAND. Landsdelsforeningen

Læs mere

Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening

Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening Indholdsfortegnelse Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening 1 Indholdsfortegnelse 2 Foreningens navn og hjemsted 1 3 Formål 2 3 Medlemskab af organisationer

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen 31.10.14 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret regnskab 4.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DGI FYN

VEDTÆGTER FOR DGI FYN VEDTÆGTER FOR DGI FYN Årsmøde, 11. marts 2016 DGI Fyn Svendborgvej 337 5260 Odense S Tlf. 7940 4600 CVR: 2635 7411 fyn@dgi.dk www.dgi.dk/fyn Vedtægter for DGI Fyn 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922

VEDTÆGTER. FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 VEDTÆGTER FOR KOLDING SVØMMEKLUB stiftet 5. oktober 1922 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Kolding Svømmeklub (forkortet KSK), stiftet den

Læs mere

Referat DGI Nordjyllands årsmøde 22. marts 2019

Referat DGI Nordjyllands årsmøde 22. marts 2019 Referat DGI Nordjyllands årsmøde 22. marts 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent stemmetællere og referent 2. Beretning 3. Fremlæggelse og godkendelse af revideret regnskab 2018 4. Indkomne forslag 5. Fremlæggelse

Læs mere

Vedtægter i Jernløse Gymnastikforening

Vedtægter i Jernløse Gymnastikforening 1. Navn og Hjemsted. Foreningens navn er Jernløse Gymnastikforening og foreningen er hjemmehørende i Holbæk kommune. Jernløse Gymnastikforening er stiftet den 9. november 1892. 2. Formål. Foreningens formål

Læs mere

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 Håndbold Region Øst Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Valg af dirigent. 1 2.Formanden aflægger Bestyrelsens beretning. 2 3.Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Oversigt: Aktivitetsniveau Tal og statistik Kommunerne Pressen DGI Nordvest Væsentlige begivenheder Satsningsområder Idrætspolitik

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Forslag til revision af Vejle IdrætsRåds vedtægter Til venstre står de nuværende vedtægter og til højre står forslaget til revision.

Forslag til revision af Vejle IdrætsRåds vedtægter Til venstre står de nuværende vedtægter og til højre står forslaget til revision. Forslag til revision af Vejle IdrætsRåds vedtægter Til venstre står de nuværende vedtægter og til højre står forslaget til revision. Vedtægt for Vejle idrætsråd 1. Idrætsrådets navn og hjemsted Idrætsrådets

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat John

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Idrætsforeninger i Lyngby-Taarbæk. Strategi 2019

Fællesrepræsentationen for Idrætsforeninger i Lyngby-Taarbæk. Strategi 2019 Fællesrepræsentationen for Idrætsforeninger i Lyngby-Taarbæk Strategi 2019 Frivillige Rammer Indledning fra FIL s formand Anni Frisk Carlsen Med FIL s strategi 2019 er kursen sat for, hvordan FIL kan styrke

Læs mere

Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland. Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose!

Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland. Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose! Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose! Vores udvalg, der organiserer idrætterne, har fortsat det hårde, men flotte arbejde med at være omkostningsbeviste

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

LUI GENERALFORSAMLING. 30.marts 2017

LUI GENERALFORSAMLING. 30.marts 2017 LUI GENERALFORSAMLING 30.marts 2017 GENERALFORSAMLING 30. MARTS 2017 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Foreningens beretning 3. Planer for næste års aktiviteter 4. Afdelingernes årsberetninger 5. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune 1 Idrætssamvirkets navn og hjemsted Idrætssamvirkets navn er Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune. Idrætssamvirkets hjemsted er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde den 15. december 2016 Bilag 11.1

Hovedbestyrelsesmøde den 15. december 2016 Bilag 11.1 Hovedbestyrelsesmøde den 15. december 2016 Bilag 11.1 DGI s arbejde med målstyring. Formålet med målstyring er at sikre og tydeliggøre en klar sammenhæng mellem de strategiske prioriteringer og det daglige

Læs mere

Ebeltoft Idrætsforening, Hovedbestyrelsen. Referat af generalforsamling d. 3. november Dagsorden:

Ebeltoft Idrætsforening, Hovedbestyrelsen. Referat af generalforsamling d. 3. november Dagsorden: Ebeltoft Idrætsforening, Hovedbestyrelsen. Referat af generalforsamling d. 3. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af beretning. 3. Godkendelse af regnskab og budget. 4. Nyheder

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer. Referat af generalforsamling i BMI - torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Vedtægter. Side 1 af 7

Vedtægter. Side 1 af 7 Vedtægter Side 1 af 7 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens navn er DGI Nordjylland Stk. 2. DGI Nordjylland er en forening og en selvstændig juridisk enhed. Stk. 3. Landsdelsforeningen er en sammenslutning

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK.

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Vedtægter for Toksværd Badminton Klub 1. Navn & hjemsted. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Klubben har registreret domænet: Stk. 3. Klubben er hjemmehørende i Næstved Kommune,

Læs mere

Vedtægter for Svendborg Idræts Samvirke

Vedtægter for Svendborg Idræts Samvirke Vedtægter for Svendborg Idræts Samvirke 1 NAVN OG HJEMSTED Sammenslutningen af idrætsforeninger i Svendborg Kommune hedder Svendborg Idræts- Samvirke (SIS). Svendborg Idræts- Samvirkes hjemsted er Svendborg

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Referat fra AIF s generalforsamling torsdag den 19. maj, kl i Klubhuset

Referat fra AIF s generalforsamling torsdag den 19. maj, kl i Klubhuset Referat fra AIF s generalforsamling torsdag den 19. maj, kl. 19 2016 i Klubhuset Alle afdelinger var repræsenteret bortset fra Cricket, der var forhindret. Der var 37 deltagere til generalforsamlingen

Læs mere

3. IS skal præge udviklingen i tæt samarbejde med foreningerne og kommunen og bistå kommunen i dennes idrætspolitiske arbejde.

3. IS skal præge udviklingen i tæt samarbejde med foreningerne og kommunen og bistå kommunen i dennes idrætspolitiske arbejde. Vedtægter for Idrætsrådet i Silkeborg Kommune 1. NAVN OG HJEMSTED: 1. Sammenslutningens navn er IDRÆTSRÅDET I SILKEBORG KOMMUNE (IS) Idrætsrådets hjemsted er Silkeborg Kommune. 2. FORMÅL: 2. IS skal varetage

Læs mere

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd Vedtægter for 1 Navn og hjemsted Idrætsrådets navn er (HI). Idrætsrådets hjemsted er Halsnæs Kommune. 2 Formål Idrætsrådets formål er, gennem samarbejde mellem idrætsforeninger i Halsnæs Kommune, at 1.

Læs mere

og SAM er inde i sit 43. leveår. Til november er det allerede 3 år siden, vi fejrede 40 års jubilæum.

og SAM er inde i sit 43. leveår. Til november er det allerede 3 år siden, vi fejrede 40 års jubilæum. Beretning, januar 2019. 2019 - og SAM er inde i sit 43. leveår. Til november er det allerede 3 år siden, vi fejrede 40 års jubilæum. I weekenden sad jeg og kiggede de to sidste års beretninger igennem.

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Fremtiden for idrætten på Bornholm Temaaften 3. oktober. Partnerskab Partnerskaber..? hvem hvad -hvor

Fremtiden for idrætten på Bornholm Temaaften 3. oktober. Partnerskab Partnerskaber..? hvem hvad -hvor Fremtiden for idrætten på Bornholm Temaaften 3. oktober. Partnerskab Partnerskaber..? hvem hvad -hvor Hvad er et partnerskab? Hvad er et partnerskab? Et partnerskab er et ligeværdigt, forpligtende og tillidsbaseret

Læs mere