Referat for Fællesmøde Den 3. november kl på Hotel Nyborg Strand

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat for Fællesmøde Den 3. november kl. 14-16 på Hotel Nyborg Strand"

Transkript

1 Referat for Fællesmøde Den 3. november kl på Hotel Nyborg Strand Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel Fax dkr@danskekirkersraad.dk København den 7. november 2012 Tilstede med stemmeret: Anders Gadegaard (Danske Kirkers Råd), Preben Brohus (Apostolsk Kirke), Marianne Plum (Assisikredsen), Lone Møller-Hansen (Baptistkirken), Preben Schousboe (Bibelselskabet), Inge-Lise Lollike (Danmarks Økumenisk Kvindekomite), Karsten Bach (Dansk Oase), Margit Sprotte (Danske Baptisters Kvindekomite), Karin Christensen (Danske Baptisters Kvindekomite), Rita Jørgensen (Danske Kirkers Råd), Karen Bolette Berg (De Grønne Pigespejdere), Inge S. Lund (De Grønne Pigespejdere), Peter Götz (Det Danske Missionsforbund), Mikael Giødesen (DØC), Biskop Peter Fischer-Møller (Folkekirkens Mellemkirkelige Råd), Birthe Juel Christensen (Folkekirkens Nødhjælp), Michael Marvell (Frelsens Hær), Gethe Jakobsen (Herlevs Fælleskirkelige Udvalg), Flemming Kramp (Kirkeligt Centrum), Alice Pedersen (KFUM/K), Alice Brask (Malteserraadet), Lili Uth (Metodistkirken), Ole Birch (Metodistkirken), Lilly Krarup (Mission Afrika), Tonny Jakobsen (Pinsekirken), John Jensen (Roskilde Stift), Ole Andersen (Viborg Stift), Steen Christiansen (Ys Men), Thorsten Rørbæk (Økumenisk Ungdom), Birgit Thomassen (Aalborg Stift), John Nielsen (Det Danske Missionsforbund), Christian Arffmann (Økumenisk Ungdom), Anne Mie Skak Johanson (Dansk Oase), Erling Tiedemann (Den Katolske Kirke), Peter Gabrielsen (Malteserraadet), Biskop Czezlaw Kozon (Den Katolske Kirke), Jakob Rönnow (FDF), Aase Rønkilde (Vor Frue Kirke), Poul Kirk (Pinsekirken), Christian Pedersen (Folkekirkens Mellemkirkelige Råd) og Lars Obel (Københavns Stift). Tilstede i øvrigt: Tommy Liechti (DSUK), Marie Bohn (Økumenisk Ungdom), Linda Rönnow (3K), Jacqueline Ryle (Den Katolske Kirke), Christen Sinding (Danske Kirkedage), Alice Sprotte (sekretariatet), Ellen Margrethe Krabbe (sekretariatet), Birthe Willumsen (sekretariatet), Maria Pedersen (sekretariatet) og Mads Christoffersen (sekretariatet). 1. Velkommen ved Anders Gadegaard - Velkommen til nye repræsentanter. - Dagsorden godkendt. 2. Økonomi ved kasserer Aase Rønkilde (se bilag) a. Kontingent 2013 til godkendelse. - Kontingent 2013 godkendt.

2 b. Budget 2013 til godkendelse. Gennemgang af budget Budget for 2013 godkendt c. Varsling kontingent Varsling godkendt. 3. Nyt fra a. Sekretariatet ved Mads Christoffersen Dialogkonferencen i Beirut og København tog naturligvis meget tid at forberede både med formål, program, deltagere, etc. Efter nogle måneder med særlig fokus på dialogkonferencen er sekretariatet nu i fuld gang igen involveret i de mange arbejdsgrupper. En af de arbejdsgrupper der rører på sig lige nu rører på sig er Krop og kirke-gruppen. Med arrangementer på World Aids Day den 1. december, et åbent møde om forholdet mellem krop og kirke den 5. februar, et arrangement om Moderskab og den perfekte familie den 8. marts og et seminar den 5-6. april sker der en del i den gruppe. Desuden er der Migrantgruppen, der laver gudstjeneste og konference i foråret. Og så er der selvfølgelig Kirkedage, som vi alle skal arbejde på bliver en stor succes i Aalborg i maj Det kan vi ikke gøre alene på sekretariatet. Vi skal hver især blandt organisationer og kirker sikrer os, at vores baglande kommer med til Danske Kirkedage. b. Dialogkonferencen 2012 ved Anders Gadegaard Anders Gadegaard orienterede om konferencens forløb og resultat samt perspektiver for videre samarbejde. Vi ønsker at udvide samarbejdet og vil inden længe tage kontakt til Udenrigsministeriet for at se på det videre arbejde med dialog mellem Danmark og Mellemøsten. Det var en flot konference med en kæmpe indsats af sekretariatet. Danske Kirkers Råd er vokset gennem denne opgave. Se hjemmesiden for information om konferencen, deltagerne, de fælles erklæringer samt en dokumentationsfilm (10 min) fra konferencen. c. Grøn Kirke ved Alice Sprotte Alice Sprotte orienterede om arbejdet med Grøn Kirke. Der lød desuden en opfordring til at gå ind på vores nye hjemmeside og komme meget gerne med respons på den. Roskilde Stift og Grøn Kirke har haft et godt samarbejde gennem de sidste par år. Der er alene den sidste måned kommet 20 nye grønne kirker især fra Roskilde Stift. Der har været en række møder, stiftsdag, gudstjenester etc.

3 Samarbejdet med Roskilde Stift har mundet ud i en række erfaringer, vi vil gøre brug af til det kommet europæiske samarbejde. Over de næste to år vil der være tre internationale konferencer med godt 60 deltagere fra de forskellige lande. Der skal ske læring lokalt og internationalt. Fra Danmark deltager 4 pastorater svarende til 17 sogne. d. Liturgigruppen ved Mads Christoffersen Den 23. februar vil der være en dag om liturgi og økumeni. Hvad giver mening for det moderne menneske? Hvad er tro og hvordan udtrykkes den? Hvor mødes det moderne menneske i liturgien? Hvordan møder man det moderne menneske gennem i liturgien? Hvorfor laver man nyt? Genopdage gamle traditioner længsel efter rødderne. Opdage nye tendenser. Hvordan møder liturgien aktuelle samfundsproblemer, fx forbønsgudstjeneste for Skaberværket? En dag med oplæg, workshops og masser af salmesang. - Alle er velkomne på denne dag med fokus på liturgi og økumeni. Det sker i Jerusalemskirken (Metodistkirken) i Rigensgade i København den 23. februar 2013 kl e. Stående Udvalg angående Årsmøde 2013 ved Rita Jørgensen Rita Jørgensen opfordrede alle til at komme til Årsmøde den 20. april 2013 i Pinsekirken på Drejervej i København 4. Danske Kirkedage a. Danske Kirkedage 2013 i Aalborg. Orientering og drøftelse ved sekretær for komiteen Christen Sinding. Christen Sinding orienterede om det flotte arbejde, der gøres i Aalborg frem mod Her kommer bl.a. Olav Fykse Tveit som en af hovedtalerne. Der er mere end 200 programpunkter for Danske Kirkedage, der kommer til at foregå i Aalborg Kongrescenter og andre lokaliteter i Aalborg. - Alle blev opfordret til at deltage ved Danske Kirkedage maj og desuden udbrede invitationer og foldere i vores forskellige sammenhænge. b. Danske Kirkedages styrelse. Danske Kirkedage 2016? Ved Anne Mie Skak Johanson Anne Mie Skak Johanson fortalte om styrelsens arbejde og dens funktion at sikre Kirkedage fra år til år. Styrelsen er lige nu i gang med at skrive en manual for Danske Kirkedage til gavn for fremtidige arrangører. Det er desværre sket alt for ofte at meget viden går tabt i overdragelsen fra et Kirkedagearrangement til et andet. Det må vi gøre noget ved. Styrelsen er i dialog med Københavns Stift om at holde Kirkedage i København Det skal behandles i stiftsrådet i november. Der er valg hvert tredje år til styrelsen, men ikke det år hvor der afholdes Kirkedage (f.eks. 2013). Der blev opfordret til at vi skal invitere organisationerne med til en drøftelse sammen med kirkesamfundene, når vi indleder samtalen om København 2016.

4 5. Kairos Palæstina en respons KFUM/K og Folkekirkens Nødhjælp har henvendt sig til Danske Kirkers Råd for at give mulighed for at tilslutte sig dokumentet og det danske svar til underskriverne af dokumentet. KFUM/K og Folkekirkens Nødhjælp har bedt Danske Kirkers Råd om at kendskabet til dokumentet udbredes. Dokumentet blev drøftet, ligesom det også blev drøftet, om vi skulle bakke op om det svar, der er skrevet af Folkekirkens Nødhjælp og KFUM/K eller om vi skulle nedsætte en arbejdsgruppe, der skal se på et muligt svar. I drøftelsen blev det bl.a. kommenteret fra nogle, at en bredere skare af kristne palæstinensere var savnet blandt afsenderne. Desuden blev det overvejet, om det stadig er relevant at besvare et dokument fra Hertil blev det kommenteret, at situationen i Israel/Palæstina stadig er meget svær og at mange stadig finder dokumentets budskab relevant. Biskop Munib Yunan kommer til Danske Kirkedage og det kan overvejes at et eventuelt svar fra Danske Kirkers Råd kobles sammen med hans besøg. Opsamling Der nedsættes en arbejdsgruppe, der ser på Kairos-dokumentet. Alene denne drøftelse, der nu har været viser, at det er noget, der ligger os på sinde på tværs af vores forskellige syn på den konflikt. Arbejdsgruppen kunne være i løbende dialog med kristne i Palæstina. Den første henvendelse kunne jo være nogle spørgsmål om hvorfor f.eks. der er kristne grupperinger, der ikke er nævnt. - Nedsættelsen af en arbejdsgruppe blev godkendt. - Poul Kirk, Lars Karstensen (OSMTH), Flemming Kramp melder sig til at være med i gruppen. Desuden vil Birthe Juel Christensen finde en fra Folkekirkens Nødhjælp til at sidde med i gruppen. - Forretningsudvalget i Danske Kirkers Råd udpeger denne gruppe ved sit næste møde. Det skal være en relativt hurtigt arbejdende gruppe. Peter Lodberg blev foreslået til at være med i gruppen. - Der er stadig problemer i Israel/Palæstina. Derfor er det stadig relevant. Hvis der er nogen, der gerne vil være medunderskrivere på FKNs og KFUM/Ks brev udover et evt. brev fra Danske Kirkers Råd er de velkomne. 6. Kommende valg Ved Årsmødet den 20. april 2013 er der valg til Forretningsudvalg og Stående Udvalg. Forretningsudvalget På valg i 2013: Formand Anders Gadegaard (2010) og ordinært medlem Peter Fischer-Møller (2010). Øvrige medlemmer: Næstformand Peter Götz (2012), Kasserer Aase Rønkilde (2011), Erling Tiedemann (2011) og Lone Møller-Hansen (2012).

5 Stående Udvalg På valg i 2013: Formand Rita Jørgensen (2010), Alice Pedersen (2011) og Thorsten Rørbæk (2011). Øvrige medlemmer: Jakob Rønnow (2012) og Finn Kier-Hansen (2012). Der er IKKE valg til Danske Kirkedages styrelse i Kommende møder Rådsmøde: 16. januar 2013 kl i København Årsmøde 2013: 20. april 2013 kl Pinsekirken i København. Fællesmøde 2013: 2. november 2013 kl Hotel Nyborg Strand 8. Eventuelt Det har været et godt Økumenisk Efterårskursus i år med et godt tema. Der har dog været for lidt information/pr, så det skal gøres bedre. Der er studietur til Geneve. Alle opfordres til at deltage og/eller at finde andre interesserede. Det er en fantastisk mulighed for at lære det økumeniske miljø at kende.

Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 20. april 2013 16.30-18.00 Kirken i Kulturcentret. Drejervej 11-21. 2400 København NV.

Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 20. april 2013 16.30-18.00 Kirken i Kulturcentret. Drejervej 11-21. 2400 København NV. Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 20. april 2013 16.30-18.00 Kirken i Kulturcentret. Drejervej 11-21. 2400 København NV. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543

Læs mere

Referat af Årsmøde i Danske Kirkers Råd

Referat af Årsmøde i Danske Kirkers Råd Referat af Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 3. maj 2014 16.15-18.00 Konventhuset, Domkirkestræde 10. 4000 Roskilde Peter Bangs Vej 1 DK-2000 Frederiksberg Tel + 45 3543 2943 dkr@danskekirkersraad.dk

Læs mere

Endeligt referat for Fællesmøde for Danske Kirkers Råd, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage. 5. november 2011 kl. 14-16 på Hotel Nyborg Strand.

Endeligt referat for Fællesmøde for Danske Kirkers Råd, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage. 5. november 2011 kl. 14-16 på Hotel Nyborg Strand. Endeligt referat for Fællesmøde for Danske Kirkers Råd, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage. 5. november 2011 kl. 14-16 på Hotel Nyborg Strand. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45

Læs mere

Dronning Elisabeths Alle København S. Rettelser sendes til senest den 4. december Derefter er referatet godkendt.

Dronning Elisabeths Alle København S. Rettelser sendes til senest den 4. december Derefter er referatet godkendt. UDKAST Referat af Fællesmøde Den 21. november 2013 kl 15.00-18.00 Sankt Annæ Kirke Dronning Elisabeths Alle 3 2300 København S. Rettelser sendes til hs@danskekirkersraad.dk senest den 4. december 2013.

Læs mere

1. Velkommen ved Rita Jørgensen, formand for Stående Udvalg Mads Christoffersen indledte med en kort velkomst og en bøn.

1. Velkommen ved Rita Jørgensen, formand for Stående Udvalg Mads Christoffersen indledte med en kort velkomst og en bøn. Referat for møde i Økumenisk Forum Den 25 april 2015 kl. 10.00 Roskilde Baptistkirke Vindingevej 32A, 4000 Roskilde. Rettelser til referatet sendes til mc@danskekirkersraad.dk senest 4. maj 2015. Herefter

Læs mere

Referat for Årsmøde den 24. april 2010. Frederiksberg d. 22. marts 2011

Referat for Årsmøde den 24. april 2010. Frederiksberg d. 22. marts 2011 Referat for Årsmøde den 24. april 2010 Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk Giro 605 5710 Frederiksberg

Læs mere

Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 14. maj 2011 kl i Jerusalemskirken, Rigensgade 19, 1316 København K.

Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 14. maj 2011 kl i Jerusalemskirken, Rigensgade 19, 1316 København K. Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 14. maj 2011 kl. 16.00-18.00 i Jerusalemskirken, Rigensgade 19, 1316 København K. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943

Læs mere

Endeligt referat. for Rådsmøde den 6. januar kl. 15.00-18.00.

Endeligt referat. for Rådsmøde den 6. januar kl. 15.00-18.00. Endeligt referat for Rådsmøde den 6. januar kl. 15.00-18.00. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk Frederiksberg

Læs mere

Dette års Fællesmøde var delt op i to dele: En forretningsdel og en visionsdel, der kiggede fremad mod en ny arbejdsplan fra 2011.

Dette års Fællesmøde var delt op i to dele: En forretningsdel og en visionsdel, der kiggede fremad mod en ny arbejdsplan fra 2011. Referat for Fællesmøde den 6. november 2010 kl. 14.00-17.00. Til Repræsentanter og sekretariater i Danske Kirkers Råd og Økumenisk Forum. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543

Læs mere

0. Velkomst ved Anders Gadegaard (AG)

0. Velkomst ved Anders Gadegaard (AG) Hermed udsendes endeligt referat for Fællesmøde på Nyborg Strand den 7. november 2009 kl. 14.00-16.00. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden - Dagsorden godkendt. Dog tilføjes punkt med Nyt fra Frikirkeforum som punkt 9.

1. Godkendelse af dagsorden - Dagsorden godkendt. Dog tilføjes punkt med Nyt fra Frikirkeforum som punkt 9. Endeligt referat Til FU Endeligt referat for møde i Forretningsudvalget den 2. juni kl. 16-18 i Trinitatisstuen på Diakonissestiftelsen. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943

Læs mere

Referat for Rådsmøde 27. august 2014 Kl i Vangede Kirke. Den 28. august 2014

Referat for Rådsmøde 27. august 2014 Kl i Vangede Kirke. Den 28. august 2014 Referat for Rådsmøde 27. august 2014 Kl. 15-18 i Vangede Kirke Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk Giro

Læs mere

Rådsmødet havde fokus på Kirkens udvikling i lyset af de meget omtalte kirkelukninger i København Grundlovens 69

Rådsmødet havde fokus på Kirkens udvikling i lyset af de meget omtalte kirkelukninger i København Grundlovens 69 Referat af Rådsmøde i Danske Kirkers Råd Den 21. august 2013 kl. 15.00-18.00 Sankt Andreas Kirke Gothersgade 148, 1123 København K Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax

Læs mere

0. Velkomst og indledning ved formand Anders Gadegaard (AG)

0. Velkomst og indledning ved formand Anders Gadegaard (AG) Til alle i Rådet og Mellemkirkeligt Arbejdsforum Endelig referat for Fællesmøde for Rådet og Mellemkirkeligt Arbejdsforum den 1. november 2008 på Hotel Nyborg Strand. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg

Læs mere

Referat for Møde i Forretningsudvalget Den 17. marts kl. 16-18 i Pinsestuen på Diakonissestiftelsen Peter Bangs Vej 1D (3. sal).

Referat for Møde i Forretningsudvalget Den 17. marts kl. 16-18 i Pinsestuen på Diakonissestiftelsen Peter Bangs Vej 1D (3. sal). Referat for Møde i Forretningsudvalget Den 17. marts kl. 16-18 i Pinsestuen på Diakonissestiftelsen Peter Bangs Vej 1D (3. sal). Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax

Læs mere

0. Velkomst v. Anders Gadegaard AG bød velkommen til alle. En særlig velkomst lød til AMS, der har været fraværende ved de sidste FU-møder.

0. Velkomst v. Anders Gadegaard AG bød velkommen til alle. En særlig velkomst lød til AMS, der har været fraværende ved de sidste FU-møder. Til FU Frederiksberg d. 11. december 2008 Hermed udsendes referat for Forretningsudvalgsmøde den 2. december 2008. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3887 1493

Læs mere

2. Nyt fra - Sekretariatet Kontoret. Alice Sprotte er stoppet 31. maj. Hanna Smidt begynder den 1. august efter endt barselsorlov.

2. Nyt fra - Sekretariatet Kontoret. Alice Sprotte er stoppet 31. maj. Hanna Smidt begynder den 1. august efter endt barselsorlov. Referat for møde i Forretningsudvalget den 4. juni 2013 kl. 16.00-18.00. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3887 1493 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk

Læs mere

Se desuden Mogens Mogensens blog for nogle af de perspektiver, han fremlagde for Rådet: https://mogenssmogensen.wordpress.com/

Se desuden Mogens Mogensens blog for nogle af de perspektiver, han fremlagde for Rådet: https://mogenssmogensen.wordpress.com/ Referat af Rådsmøde 30. august 2016 Peter Bangs Vej 1 DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk Frederiksberg d. 13. september 2016 Til stede: Aleksandar

Læs mere

Referat for Rådsmøde 30. august Frederiksberg d. 12. september 2017

Referat for Rådsmøde 30. august Frederiksberg d. 12. september 2017 Referat for Rådsmøde 30. august 2017 Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk Giro 605 5710 Frederiksberg

Læs mere

Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd Lørdag den 21. maj :00-16:00 Trinitatis Sognehus. Pilestræde København K

Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd Lørdag den 21. maj :00-16:00 Trinitatis Sognehus. Pilestræde København K Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd Lørdag den 21. maj 2016 14:00-16:00 Trinitatis Sognehus. Pilestræde 67. 1112 København K Årsmødet var for både medlemmer af Rådet og Økumenisk Forum. Inden selve

Læs mere

Referat af fællesmøde Danske Kirkers Råd og Økumenisk Forum 1. november 2014 kl. 9-12 Hotel Nyborg Strand. Frederiksberg d. 20.

Referat af fællesmøde Danske Kirkers Råd og Økumenisk Forum 1. november 2014 kl. 9-12 Hotel Nyborg Strand. Frederiksberg d. 20. Referat af fællesmøde Danske Kirkers Råd og Økumenisk Forum 1. november 2014 kl. 9-12 Hotel Nyborg Strand Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk

Læs mere

Vedtægter for Danske Kirkers Råd

Vedtægter for Danske Kirkers Råd Vedtægter for Danske Kirkers Råd 1. Grundlag Stk. 1. Danske Kirkers Råd er et fællesskab af kristne kirker, trossamfund og menigheder i Danmark, som tilbeder og bekender én Gud - Faderen, Sønnen og Helligånden

Læs mere

Referat for Fællesmøde 4. november 2017

Referat for Fællesmøde 4. november 2017 Til repræsentanter og sekretariater for Rådet, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk

Læs mere

Til alle repræsentanter i Danske Kirkers Råd, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage.

Til alle repræsentanter i Danske Kirkers Råd, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage. Til alle repræsentanter i Danske Kirkers Råd, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage. Referat for Årsmøde i Danske Kirkers Råd lørdag den 2. juni 2018 13:00-16:00 Sted: Svenska Gustafskyrkan. Folke Bernadottes

Læs mere

Dagsorden 0. Indledning og velkomst v. Anders Gadegaard AG vil gerne, om der i stedet for indledning nøjes med en velkomst og en salme.

Dagsorden 0. Indledning og velkomst v. Anders Gadegaard AG vil gerne, om der i stedet for indledning nøjes med en velkomst og en salme. Endeligt referat Til FU Frederiksberg d. 11. september 2008 Hermed udsendes referat for Forretningsudvalgsmøde den 2. september 2008 i Trinitatis Stuen, Peter Bangs Vej 1 D 16.00-18.00. Peter Bangs Vej

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, den 3. april 2014 J.nr. 013 JSS/--- Protokol fra konstituerende møde i Folkekirkens

Læs mere

Frederiksberg d. 17. februar 2015

Frederiksberg d. 17. februar 2015 Referat for Rådsmøde 29. januar 2015 Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk Giro 605 5710 Frederiksberg

Læs mere

Fra sekretariatet: Søren Dalsgaard, Susanne Bak Knudsen (punkt 4), Birger Nygaard, Thorsten Rørbæk og Rebekka Højmark Svenningsen.

Fra sekretariatet: Søren Dalsgaard, Susanne Bak Knudsen (punkt 4), Birger Nygaard, Thorsten Rørbæk og Rebekka Højmark Svenningsen. Peter Bangs Vej 1 DK-2000 Frederiksberg T: +45 33 11 44 88 interchurch@interchurch.dk www.interchurch.dk Frederiksberg, den 28. april 2016 J.nr. 013 BN/rhs Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Vejle, den 31. januar 2014 J.nr. 013 JSS/dlv Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

Desuden drøftede vi planerne om en dansk imamuddannelse.

Desuden drøftede vi planerne om en dansk imamuddannelse. Referat for Forretningsudvalgsmøde 3 marts kl. 15-18. Tilstede: Peter Fischer-Møller, Lone Møller-Hansen, Erling Tiedemann, Rita Jørgensen, Preben Brohus, Hanna Smidt, Peter Götz, Anders Gadegaard og Mads

Læs mere

Protokol fra MKR møde i Folkekirkens Mellemkirkelige Råd Torsdag, den 27. september 2018, kl til Bispegården, København

Protokol fra MKR møde i Folkekirkens Mellemkirkelige Råd Torsdag, den 27. september 2018, kl til Bispegården, København Frederiksberg, den 27. september 2018 J.nr. 01.30 Protokol fra MKR 2018-3 møde i Folkekirkens Mellemkirkelige Råd Torsdag, den 27. september 2018, kl. 14.00 til 17.00 Bispegården, København Til stede:

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, den 3. december 2014 J.nr. 013 JSS/-- Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd, fredag den 5. februar 2016 kl. 15-17

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, den 2. december 2015 J.nr. 013 BN/rhs Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 1. november 2017 kl. 16.30 til 19.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Afbud Karen

Læs mere

Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 4. september 2013 J.nr. 013 JSS/-- Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd onsdag d. 4. september

Læs mere

Stiftsudvalget for Økumeni, Mission og Religionsmøde

Stiftsudvalget for Økumeni, Mission og Religionsmøde Stiftsudvalget for Økumeni, Mission og Religionsmøde Ingen afbud. Referat fra møde torsdag den 20. november 2014 kl. 15.30 18.00 i Landemodesalen, Viborg Bispegård. Indledning ved Hans Vestergaard Jensen

Læs mere

Dagsorden for møde mandag den 24. marts 2014 kl. 15.30 18 i Sognegårdens konfirmandstue

Dagsorden for møde mandag den 24. marts 2014 kl. 15.30 18 i Sognegårdens konfirmandstue Stiftsudvalget for Økumeni, Mission og Religionsmøde Dagsorden for møde mandag den 24. marts 2014 kl. 15.30 18 i Sognegårdens konfirmandstue Indledning ved Christian Bach Iversen 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 17. september 2015 kl. 16.30 20.00 i Bispegården, Nørregade 11, 1165 København K. Afbud fra Ole Pagels 1. Godkendelse af dagsorden. Ad. 1. Ingen bemærkninger

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 22. maj 2013 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra: Torben Larsen Anders Gadegaard For mødet

Læs mere

Til FU. Frederiksberg d. 2. februar, 2007

Til FU. Frederiksberg d. 2. februar, 2007 Til FU Frederiksberg d. 2. februar, 2007 Hermed udsendes endeligt referat fra forretningsudvalgsmøde i Danske Kirkers Råd d. 17. januar i Trinitatisstuen på Peter Bangs Vej 1D kl. 15-18 med efterfølgende

Læs mere

Beslutningsprotokol til 03. møde i Stiftsrådet i Aarhus Stift torsdag, den 30. august 2018 i Aarhus Bispegård

Beslutningsprotokol til 03. møde i Stiftsrådet i Aarhus Stift torsdag, den 30. august 2018 i Aarhus Bispegård Aarhus Stift Dalgas Avenue 46 8000 Aarhus C Den 30. august 2018 Akt.id.: 172429 Sagsbehandler: PEEL/uga 13104 Beslutningsprotokol til 03. møde i Stiftsrådet i Aarhus Stift torsdag, den 30. august 2018

Læs mere

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Protokol

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Protokol Folkekirkens mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Middelfart, d. 5. februar 2010 J.nr. 013 JSS/jn MKR 1/10 Protokol fra møde i Folkekirkens

Læs mere

Desuden deltog som gæster/oplægsholder: Hans Grishauge (Himmelske Dage/Danske Kirkedage).

Desuden deltog som gæster/oplægsholder: Hans Grishauge (Himmelske Dage/Danske Kirkedage). Rådsmøde 26 august 2015 Tilstede: Jacob Viftrup (Apostolsk Kirke), Preben Brohus (Apostolsk Kirke), Jacob B. Møller (Baptistkirken), Bent Hylleberg (Baptistkirken), Lone Møller-Hansen (Baptistkirken),

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd tirsdag den 6. maj 2014 klokken 10:00

Læs mere

Referat af Rådsmøde 27. januar 2016

Referat af Rådsmøde 27. januar 2016 Referat af Rådsmøde 27. januar 2016 Peter Bangs Vej 1 DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 dkr@danskekirkersraad.dk www.danskekirkersraad.dk Frederiksberg d. 23. februar 2016 Til stede: Aleksandar

Læs mere

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Folkekirkens mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Snoghøj, d. 4. februar 2011 J.nr. 013 JSS/jn Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00 Mødedeltagere: Ester Larsen, Erik Vind, Inger Lund, Rasmus Kr. Rasmussen, Inge Dalsgaard, Jens Rønn Sørensen, Henrik Wigh-Poulsen, Eva

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 13. marts 2014 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Tom Allan For mødet var fastsat følgende dagsorden:

Læs mere

Fra sekretariatet: Thorsten Rørbæk, Birger Nygaard, Søren Dalsgaard, Christian Arffmann (referent) Protokol MKR 1/18

Fra sekretariatet: Thorsten Rørbæk, Birger Nygaard, Søren Dalsgaard, Christian Arffmann (referent) Protokol MKR 1/18 Frederiksberg, den 1. februar 2018 J.nr. 013 Protokol fra MKR 1/18 møde i Folkekirkens Mellemkirkelige Råd torsdag, den 1. februar 2018, kl. 14.00 til 17.00 Diakonissestiftelsen, Frederiksberg Til stede:

Læs mere

Det mellemkirkelige Råd PROTOKOL 4/08

Det mellemkirkelige Råd PROTOKOL 4/08 Det mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 5. september 2008 J.nr. 013 JSS/ka MKR 4/08 Protokol fra møde i Det mellemkirkelige

Læs mere

Det mellemkirkelige Råd PROTOKOL 3/08

Det mellemkirkelige Råd PROTOKOL 3/08 Det mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 23.april, 2008 J.nr. 013 JSS/ka MKR 3/08 Protokol fra møde i Det mellemkirkelige

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, den 4. december 2013 J.nr. 013 JSS/-- Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

Protokol fra MKR 2/18 møde i Folkekirkens Mellemkirkelige Råd Torsdag, den 5. april 2018, kl til Diakonissestiftelsen, Frederiksberg

Protokol fra MKR 2/18 møde i Folkekirkens Mellemkirkelige Råd Torsdag, den 5. april 2018, kl til Diakonissestiftelsen, Frederiksberg Frederiksberg, den 5. april 2018 J.nr. 013 Protokol fra MKR 2/18 møde i Folkekirkens Mellemkirkelige Råd Torsdag, den 5. april 2018, kl. 13.00 til 15.30 Diakonissestiftelsen, Frederiksberg Til stede: Ingrid

Læs mere

Referat af Fællesmøde 31. oktober 2015 For Rådet, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage Konventhuset, Roskilde.

Referat af Fællesmøde 31. oktober 2015 For Rådet, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage Konventhuset, Roskilde. Referat af Fællesmøde 31. oktober 2015 For Rådet, Økumenisk Forum og Danske Kirkedage Konventhuset, Roskilde. Peter Bangs Vej 1D DK-2000 Frederiksberg Danmark Tel + 45 3543 2943 Fax + 45 3838 1793 dkr@danskekirkersraad.dk

Læs mere

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Protokol

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Protokol Folkekirkens mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 22. september 2010 J.nr. 013 JSS/jn MKR 4/10 Protokol fra møde i Folkekirkens

Læs mere

Fra sekretariatet: Thorsten Rørbæk, Birger Nygaard, Christian Arffmann, Søren Dalsgaard og Mogens Kjær (referent) Protokol MKR 4/17

Fra sekretariatet: Thorsten Rørbæk, Birger Nygaard, Christian Arffmann, Søren Dalsgaard og Mogens Kjær (referent) Protokol MKR 4/17 Frederiksberg, den 4. december 2017 J.nr. 013 Protokol fra MKR 4/17 møde i Folkekirkens Mellemkirkelige Råd fredag, den 1. december 2017, kl. 10:30 til 12:30 på Teologisk Fakultet, Københavns Universitet,

Læs mere

Protokol fra Stiftsrådsmødet onsdag den 21. februar 2018 kl

Protokol fra Stiftsrådsmødet onsdag den 21. februar 2018 kl Protokol fra Stiftsrådsmødet onsdag den 21. februar 2018 kl. 13.00 15.30 Mødedeltagere: Erik Vind, Ester Larsen, Tine Lindhardt, Regina Ljung, Kjeld Danielsen, Erik Witten, Doris Krarup Mogensen, Mikael

Læs mere

Protokol og referat fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd, onsdag den 7. december 2016 kl. 13:00 til 17:00, Diakonissestiftelsen, Frederiksberg

Protokol og referat fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd, onsdag den 7. december 2016 kl. 13:00 til 17:00, Diakonissestiftelsen, Frederiksberg Frederiksberg, den 7. december 2016 J.nr. 013 MK Protokol og referat fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd, onsdag den 7. december 2016 kl. 13:00 til 17:00, Diakonissestiftelsen, Frederiksberg Til

Læs mere

Protokol fra MKR 2/17 møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd, onsdag den 19. april 2017 kl. 11:00 til 15:45, Diakonissestiftelsen, Frederiksberg

Protokol fra MKR 2/17 møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd, onsdag den 19. april 2017 kl. 11:00 til 15:45, Diakonissestiftelsen, Frederiksberg Frederiksberg, den 28. april 2017 J.nr. 013 Protokol fra MKR 2/17 møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd, onsdag den 19. april 2017 kl. 11:00 til 15:45, Diakonissestiftelsen, Frederiksberg Til stede:

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 24. november 2010 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Arthur T. Mønsted, Pernille Østrem, Tom Allan.

Læs mere

Folkekirkens mellemkirkelige Råd

Folkekirkens mellemkirkelige Råd Folkekirkens mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 6. februar 2009 J.nr. 013 JSS/ka MKR 1/09 Protokol for møde i Det mellemkirkelige

Læs mere

Beslutningsprotokollat Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag d. 8. marts 2018 kl. 16.30-20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Annette Kaas og Anders Gadegaard (studieorlov). For

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 19. ordinære møde den 3. juni 2014 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 19. ordinære møde den 3. juni 2014 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 67565/14 MJOH Referat af Stiftsrådets 19. ordinære møde den 3. juni 2014 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Jens Peter Skjølstrup Madsen (Hjørring

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 12. november 2015 kl. 16.30-20.00 i Københavns Bispegård, Nørregade 11, 1165 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Der forelå afbud

Læs mere

Dagsorden for møde i Stiftsrådet torsdag den 16. november 2017 kl

Dagsorden for møde i Stiftsrådet torsdag den 16. november 2017 kl Dagsorden for møde i Stiftsrådet torsdag den 16. november 2017 kl. 16.00 Dok.nr. 122596/17 Sted Vor Frue Kloster, Hestemøllestræde 3 A, Helsingør Mødedeltagere Afbud Fraværende uden afbud Fra stiftsadministrationen

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 20. ordinære møde den 26. august 2014 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 20. ordinære møde den 26. august 2014 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 94590/14 HREJ Referat af Stiftsrådets 20. ordinære møde den 26. august 2014 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti),

Læs mere

Folkekirkens mellemkirkelige Råd

Folkekirkens mellemkirkelige Råd Folkekirkens mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 5. december 2012 J.nr. 013 JSS/--- Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 18. ordinære møde den 24. februar 2014 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 18. ordinære møde den 24. februar 2014 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 25493/14 MJOH Referat af Stiftsrådets 18. ordinære møde den 24. februar 2014 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Ole Dørum Jensen (Aalborg Nordre provsti),

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 11. februar 2016 kl. 16.30 20.00 i Bispegården, Nørregade 11, 1165 København K. Afbud fra: Tom Allan, Jens Andersen og Ole Pagels. For mødet er fastsat

Læs mere

Referat fra møde torsdag den 28. august 2014 kl. 15.30 18.30 i Søndermarkskirken, Koldingvej 79 8800 Viborg

Referat fra møde torsdag den 28. august 2014 kl. 15.30 18.30 i Søndermarkskirken, Koldingvej 79 8800 Viborg Stiftsudvalget for Økumeni, Mission og Religionsmøde Referat fra møde torsdag den 28. august 2014 kl. 15.30 18.30 i Søndermarkskirken, Koldingvej 79 8800 Viborg Afbud fra Christian Bach Iversen Indledning

Læs mere

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark

FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD. Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark FOLKEKIRKENS MELLEMKIRKELIGE RÅD Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, den 3. september 2014 J.nr. 013 JSS/-- Protokol fra møde i Folkekirkens

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Mandag den 24. januar 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Menighedsrådsmøde Onsdag den 28. maj 2014 kl. 19.00 i menighedslokalerne, lille sal

Menighedsrådsmøde Onsdag den 28. maj 2014 kl. 19.00 i menighedslokalerne, lille sal Hans Egedes Sogns Menighedsråd Møde d. 28. maj 2014 Side 1 Menighedsrådsmøde Onsdag den 28. maj 2014 kl. 19.00 i menighedslokalerne, lille sal Dagsordenstekst: Tilstede Protokollat: Inge Kjær Andersen

Læs mere

Referat fra konference den 4. september 2018 kl i Landemodesalen i Bispegården

Referat fra konference den 4. september 2018 kl i Landemodesalen i Bispegården Stiftsudvalget for Økumeni, Mission og Religionsmøde Referat fra konference den 4. september 2018 kl. 15.30-18.30 i Landemodesalen i Bispegården Fraværende: Vilhelm Værge, Else Højvang. 1. Valg af dirigent

Læs mere

SAMTALE SAMARBEJDE DANSKE KIRKERS RÅD 2012

SAMTALE SAMARBEJDE DANSKE KIRKERS RÅD 2012 SAMTALE SAMARBEJDE DANSKE KIRKERSRÅD 2012 17 folkemødet VELkoMMEn TiL årsberetningen 2012 26 DiALogkonfEREncE Samtale & samarbejde er titlen på årsberetningen for 2012. Her kan du læse om Danske Kirkers

Læs mere

Protokol fra: Stiftsrådsmødet onsdag den 10. oktober 2018 kl

Protokol fra: Stiftsrådsmødet onsdag den 10. oktober 2018 kl Protokol fra: Stiftsrådsmødet onsdag den 10. oktober 2018 kl. 15.00 17.30 Mødedeltagere: Tine Lindhardt, Regina Ljung, Ester Larsen, Hanne Møller Wolfsberg, Mikael Krarup, Ole Nielsen, Kjeld Danielsen,

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 5. februar 2013 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Susanne Mønsted. For mødet er fastsat følgende

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 21. maj 2014 kl. 14.00-17.00 Mødedeltagere: Tine Lindhardt, Henrik Wigh Poulsen, Erik Vind, Ester Larsen, Helga Højsager, Bente Kaysen, Grethe Krogh Jakobsen, Mikael

Læs mere

Referat af Stiftsrådsmødet tirsdag den 13. november 2012 kl

Referat af Stiftsrådsmødet tirsdag den 13. november 2012 kl Referat af Stiftsrådsmødet tirsdag den 13. november 2012 kl. 14.00 Mødedeltagere: Ester Larsen, Erik Vind, Inger Lund, Rasmus Kr. Rasmussen, Inge Dalsgaard, Henrik Wigh-Poulsen, Eva Fischer Boel, Grethe

Læs mere

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Protokol MKR 2/12

Folkekirkens mellemkirkelige Råd. Protokol MKR 2/12 Folkekirkens mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 2. maj 2012 J.nr. 013 JSS/-- Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere

Referat for Landssamrådsmøde den 14. november 2013

Referat for Landssamrådsmøde den 14. november 2013 Referat for Landssamrådsmøde den 14. november 2013 Deltagere: Alice Linning (formand for Landssamrådet, Det Danske Spejderkorps), Bie Andersen (Det Danske Spejderkorps), Nina Hanberg (De grønne pigespejdere),

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 31. januar 2018 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud Karen Lisbeth Rasmussen. For mødet er fastsat følgende

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet tirsdag den 22. november 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra Anders Gadegaard. Stiftsrådet indledte

Læs mere

Referat af Stiftsrådets 11. ordinære møde den 23. maj 2012 i Aalborg Bispegård

Referat af Stiftsrådets 11. ordinære møde den 23. maj 2012 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 55260/12 MJOH Referat af Stiftsrådets 11. ordinære møde den 23. maj 2012 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Elin Klitgaard (Hadsund provsti), Jørgen

Læs mere

Protokol fra MKR 3/17 møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd Onsdag den 6. september 2017, kl. 11:00 til 15:30 Diakonissestiftelsen, Frederiksberg

Protokol fra MKR 3/17 møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd Onsdag den 6. september 2017, kl. 11:00 til 15:30 Diakonissestiftelsen, Frederiksberg Frederiksberg, den 6. september 2017 J.nr. 013 Protokol fra MKR 3/17 møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd Onsdag den 6. september 2017, kl. 11:00 til 15:30 Diakonissestiftelsen, Frederiksberg Til stede:

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Stiftsrådet Dagsorden og referat Dato: Den 21. oktober 2015 Kl.: 17:00 Sted: Roskilde Stiftskontor, Stændertorvet 3 A, 4000 Roskilde Følgende deltog i mødet: Biskop Peter Fischer-Møller, domprovst Jens

Læs mere

fra stiftsrådsmødet onsdag den 13. november 2013 kl

fra stiftsrådsmødet onsdag den 13. november 2013 kl Dagsorden og referat: fra stiftsrådsmødet onsdag den 13. november 2013 kl. 14.00 Mødedeltagere: Afbud: Fra Stiftet: Erik Vind, Ester Larsen, Jens Hebsgaard, Lars Ole Johnsen, Grethe Krogh Jakobsen, Mads

Læs mere

Folkekirkens mellemkirkelige Råd

Folkekirkens mellemkirkelige Råd Folkekirkens mellemkirkelige Råd Council on International Relations of the Evangelical Lutheran Church in Denmark Frederiksberg, d. 2. september 2009 J.nr. 013 JSS/jn MKR 3/09 Protokol fra møde i Det mellemkirkelige

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 15. november 2016 kl. 16.30-20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud fra Leif Georg Christensen, Niels Underbjerg og Tom

Læs mere

Referat - af møde i Forretningsudvalget 18 19. november 06 på Sekretariatet

Referat - af møde i Forretningsudvalget 18 19. november 06 på Sekretariatet Referat - af møde i Forretningsudvalget 18 19. november 06 på Sekretariatet Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Justering af dagsorden 3. Godkendelse af referater 4. Status på Forretningsudvalget

Læs mere

Generalforsamling lørdag den 11. marts 2017 på Hotel Nyborg Strand

Generalforsamling lørdag den 11. marts 2017 på Hotel Nyborg Strand Generalforsamling lørdag den 11. marts 2017 på Hotel Nyborg Strand kl. 10:30 Gudstjeneste i Nyborg Kirke, prædikant Jørgen Bendixen, Glamsbjerg kl. 11.45 Frokost på Hotel Nyborg Strand kl. 13:00 Generalforsamling

Læs mere

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Mørkhøj skole Ilbjerg Allé 25 2860 Herlev 26. august 2015 Skolebestyrelsesmøde Referat nr. 7 onsdag den 26. august 2015 kl. 18.30-21.00 Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Forældre repræsentanter Kenneth

Læs mere

Referat fra Diakonhøjskolens Diakonforbunds generalforsamling, Lørdag d. 21. juni 2008 på Diakonhøjskolen.

Referat fra Diakonhøjskolens Diakonforbunds generalforsamling, Lørdag d. 21. juni 2008 på Diakonhøjskolen. Referat fra Diakonhøjskolens Diakonforbunds generalforsamling, Lørdag d. 21. juni 2008 på Diakonhøjskolen. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Leif Bønning Referent: Connie Kjærgård Jensen. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet den 20. november 2014

Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet den 20. november 2014 Dok.nr. 132982/14 Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet den 20. november 2014 Sted Mødedeltagere Afbud Indkaldt stedfortræder Fraværende uden afbud Fra stiftsadministrationen Vor Frue Kloster, Hestemøllestræde

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Mandag den 19. november 2012 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud til mødet fra: Pernille Østrem Tom Allan

Læs mere

Formandsmøde 26. april 2017 Herning Provstierne. BUDGETSAMRÅD samt valg til Provstiudvalg og Stiftsråd

Formandsmøde 26. april 2017 Herning Provstierne. BUDGETSAMRÅD samt valg til Provstiudvalg og Stiftsråd Formandsmøde 26. april 2017 Herning Provstierne BUDGETSAMRÅD samt valg til Provstiudvalg og Stiftsråd Vi begyndte mødet med at synge salme nr. 370 Menneske, din egen magt. Som afslutning sang vi salme

Læs mere

Ansøgning om støtte til Kirkedagene i 2019

Ansøgning om støtte til Kirkedagene i 2019 Til Ikast-Brande Kommune Vi tillader os at sende denne ansøgning med håbet om, at Byrådet vil se positiv på den. Ansøgning om støtte til Kirkedagene i 2019 På vegne af Danske Kirkers Råd (se beskrivelse

Læs mere

Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd, torsdag den 7. september 2016 kl. 11:00 til 16:00, Diakonissestiftelsen, Frederiksberg

Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige Råd, torsdag den 7. september 2016 kl. 11:00 til 16:00, Diakonissestiftelsen, Frederiksberg Peter Bangs Vej 1 DK-2000 Frederiksberg T: +45 33 11 44 88 interchurch@interchurch.dk www.interchurch.dk Frederiksberg, den 7. september 2016 J.nr. 013 BN/HJ Protokol fra møde i Folkekirkens mellemkirkelige

Læs mere