Deltagere: FH Flemming Hansen, SFP Svend-Erik Fangel Pedersen, OR Ole Rasmussen, JM Jan Mosegaard, MB Merete Boe.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Deltagere: FH Flemming Hansen, SFP Svend-Erik Fangel Pedersen, OR Ole Rasmussen, JM Jan Mosegaard, MB Merete Boe."

Transkript

1 1 Bestyrelsesmøde i Friluftsrådet København Kreds 22 Referat af møde den 11. oktober 2012 afholdt på Spejdercenter CPH, Wagnersvej 33, 2450 København SV. Deltagere: FH Flemming Hansen, SFP Svend-Erik Fangel Pedersen, OR Ole Rasmussen, JM Jan Mosegaard, MB Merete Boe. Afbud: Flemming Møller - Lars Kruse - Casper Mortensen - Hans Jørgen Rasmussen. 1. Referat fra sidste møde er kommenteret og udsendt. 2. Post og siden sidst v/ Formanden Postliste - Der er udsendt Kbh. Affalds diskussion KBH FOS udsending LOA-Fondens nyhedsbreve Havreholmen, bådpladser. (stærk strøm!) Københavns budgetaftale Naturens dag Ny Vestamager Trangraven og laboratoriegraven Saltholm og Green Roof Konference LOA-Fondens nyhedsbrev FRIL Artikel om Kløverstier FRIL Fællesmøde Friluftsrådet Sydhavnstippen FRIL 2 Konsulenter i kredsene Klubhus Cricket Kultur- fritids udv. ref. Der er senere kommer indkaldelse til møde om ring 5. Postlisten blev gennemgået og kommenteret: Når der nu tales om vejtræer og jord til nedsivning af regnvand undrer det at der er fældet træer på Købmagergade og at hele gaden er støbt til. Grønne tage er trendy og trylleord for løsning af byens problem, - opsugning, bremsning og afledning af massiv nedbør. Trendy fordi kubisme i ekstrem grad præger tidens arkitektur med flade tage. Når arkitekturen skifter stilling løber vandet af! Lad os dog få grønne stræder, pladser og gader, - der kan absorbere regnvand i kaskader!

2 2 Udfordringen er, at gøre en dyd ud af nødvendigheden og lade regnvand gavne og fornøje i gader, stræder og pladser. København kan lære noget af Berlin. Enhver gade, især i det tidl. Vest-Berlin, med respekt for sig selv er overordentlig velforsynet med gadetræer, ubefæstede rabatter og blomsterbede. Aldrig mere ligegyldig væg-til-væg-tæppe belægning på københavnske gader. 3. Siden sidst v/ bestyrelsesmedlemmerne Der har været møde om Ny Vestamager-projektet, afholdt på Amager Naturcenter. Ole Ras. og Svend-Erik havde deltaget og det var meget på helikopter-perspektivplan om visioner for områdets fremtid, samarbejde om hele området, formidling til omverdenen og ideer til facilitering af publikum. Der ligger en undertone af behov for ekstern foundraising i projektet. Svend-Erik har kommenteret mødeform og formål overfor Naturstyrelsen. Vi har anbefalet Naturstyrelsen, at projektets modning mod en handleplan og høringsforslag overvåges af en følgegruppe af brugerrepræsentanter for at undgå, at løsrevne workshop-synspunkter tages til indtægt for legitimiteten af et endeligt høringsforslag. 5. Opgave- og aktionsliste 5.1 Byer og bydele: 1.1 København, Østerbro Vores synspunkt i høringssvar om Metro-forpladsen ved Vibenshus om at sikre den grønne portal til Fælledparken opretholdes, er afvist. 1.2 København, Indre by, Chr. Havn Krøyers Plads. Der er et nyt projekt på beddingen der nu frivilligt reducerer byggehøjden fra 55 m til 24 m. Vi arbejder på at skaffe yderligere materiale om sagen, herunder især om vores krav om fuld offentlig tilgængelighed og passage langs kaj-kanten. 1.3 København, Amager Vest Lokaludvalgene Amager Øst og Vest arbejder i fællesskab på at hindre, at Amagerbrogade lider samme skæbne som Nørrebrogade. 1.4 København, Amager Øst Ombygningen af forbrændingsanstalten på Amager er godkendt foreløbig uden skihopbakken. Om vindmøllerne på Lynetten, har vi i høringssvar anbefalet at møllernes placering fastholdes på nordsiden af støjvolden, væk fra fritidsområderne.

3 3 1.8 København Valby Vi følger med i togplanerne og ser efter Lokalplanerne i Valby. 1.9 København, Vesterbro, Kgs. Enghave Startredegørelse om byudviklingsprojekt Enghave Brygge. Projektet omfatter betydelige opfyldninger ud i Sydhavnsløbet så det bliver en smal kanal med væsentlig øget vandstrøm. Det vil betyde sikkerhedsmæssige problemer for småbåde, kanoer og kajakker at bevæge sig i vandet uden motorkraft. Ole følger op på sagen i Havneforum og Svend-Erik anmoder om kredssektionen om faglig bistand til at afdække problemerne Tårnby Vi følger de planlagte eksproprieringer der sker ved Kastrup Broforening, (den af den gl. lystbådehavn). Der argumenteres med behov for opsætning af lysregulering ifm. adgang og parkeringsforhold til Den Blå Planet. Broforeningens område er landskabsfredet som en del af Kastrup Strandpark. Ole og Svend-Erik følger op på sagen i samarbejde med DN-Amager! 1.12 Dragør Der forestår en indvielse af Fasanstien og et fugletårn i Dragør på Kofoeds Enge og Aflandshage. Ole R repræsenterer Kredsbestyrelsen. 5.2 Råd, udvalg og projekter m. m.: 2.1 Grønt Råd i København Der holdes møde i Det grønne Råd i København d. 14. november. Vi afholder formøde med DN. Vi har bedt om at få kolonihaver omkr. Kastrup Fort og ansøgning til Blåt Flag i 2013 for Amager Strandpark på dagsordenen. 2.2 Grønt Råd i Frederiksberg Merete havde meldt forfald. 2.3 Grønt Råd i Tårnby & Dragør Næste møde er i april 2013!!!!. Svend-Erik har bedt TMU-formanden som også er formand for Grønt Råd, at rundsende projekt Ny Vestamager til rådets medlemmer, - (det giver ingen mening at afvente en behandling i april 2013). 2.4 Friluftsrådets Regionsudvalg Mødet afholdes b. Amager Strandpark. Vi har fået et forvarsel om og har senere erfaret at der er startet et nyt Grejbank-initiativ op sammen med en række DGI-relaterede foreninger på

4 4 Nordøen ifm. Naturcentret. Vi undrer os over at der ikke er indkaldt til møde i parkbrugerrådet i den anledning. Nordspidsen af Strandøen er nu meget langt fra det fredsommelige naturpræg, der var meningen med fredningen fra starten af. Svend-Erik udarbejder en historik og statusredegørelse til bestyrelsen om forløbet omkr. byggefeltet på Nordøen. 2.5.c. Storkøbenhavns skovdistrikt Syd. Der er nu etableret et sundhedsspor på Amager Fælled. Natura 2000 Plejeplanen på Amager har været offentlig høring i august md. Der er indsendt høringssvar fra Friluftsrådet især om tilgængelighed i form af stenter o.lign. Et fremtidigt landdige i forlængelse af kystdiget projekteres nu langs Fasanstien. Løse hunde i Kongelunden og på Vestamager får et friløbsområde syd for Kongelunden, i øvrige områder nu kun en advarsel, efter advarslen vil der komme en endegyldig reaktion. Kite Surferne skal holde sig indenfor de tilladte områder. Ole følger op på sagen i Havneforum. 2.5.e. Grønne partnerskabsprojekter - Saltholm. Høring om revision af Vildtreservatbekendtgørelse for Saltholm om omgivende hav er i høring indtil 1. oktober. Vi anbefaler, at alle involverede planmyndigheder, (- og det er mange forskellige), taler sammen og får koordineret deres reguleringsiver med det simple formål, at sikre de gældende fredningsbestemmelser fremmet, - at driftsformer og vilkår for øen med henblik på at sikre forsat fast bosættelse, kan realiseres! 2.6 Grøn Skole og Grønt flag Ole R har været ude og aflevere et grønt flag på Nordregårdsskolen i Tårnby. 2.7 Blåt flag Spørgsmålet om ansøgning om Blåt Flag i 2013 for Amager Strandpark rejser Friluftsrådet i Det grønne Råd i København idet Københavns Kommune har tilsynspligten for Amager Strandpark. 2.8 Tipsambassadør Bestyrelsen diskuterede et par ansøgninger. Der er et større beløb som forekommer at være skolelærernes linjefag, og skov-landskab helseskov laboretet samt til et arkitektfirmaværksted aps. 5.3 Temaer: 3.1 Friluftsrådets indsatsområder/kampagner/projekter. Svend-Erik repræsenterer kredsbestyrelsen på formandsmødet med kredsformændene på landsplan Mødet afholdes på Naturcenter Vestamager.

5 5 3.3 Sports- og friluftsanlæg Der arbejdes indenfor den Københavnske sportsverden med at få etableret et Københavner-sportssamvirke. På et møde med foreningerne i FOS regi er der lagt op til at dette forum også skal til at blande sig i byplanerne. Et kommende borgmestermøde deltager formanden i. 3.4 PR- & pressevirksomhed Vort efterårsnyhedsbrev er udsendt, det sendes elektronisk til alle vore medlemsorganisationer. 3.5 Grønne områder & samarbejde med DN m.fl. Der samarbejdes med DN på Amager i sagerne om Kastrup Strandpark og broforeningen. 3.6 Kolonihaver Københavns kommunes parkafdeling er kontaktet. Det viser sig at de dispensationer der gives f. eks. omkring Kastrup Fort danner baggrund for millionfortjenester. I nogle kommuner følger kolonihave-dispensationerne om bebyggelsesomfang og anvendelse personerne og ikke matriklen. 6. Kommende møder & arrangementer 6.1 Kommende bestyrelsesmøde / Aftalt møderække Næste bestyrelsesmøde i kreds 22 er d. 22. november kl i Spejdercentret CPH. Mødet slut ref. Fl. H.

Referat af møde den kl afholdt på Spejdercenter CPH, Wagnersvej 33, 2450 København SV.

Referat af møde den kl afholdt på Spejdercenter CPH, Wagnersvej 33, 2450 København SV. 1 Bestyrelsesmøde i Friluftsrådet København Kreds 22 Referat af møde den 12.09. 2019 kl. 18.00 afholdt på Spejdercenter CPH, Wagnersvej 33, 2450 København SV. Deltagere: FH Flemming Hansen, SFP Svend-Erik

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat fra Grønt Råd

TÅRNBY KOMMUNE. Referat fra Grønt Råd TÅRNBY KOMMUNE Referat fra Grønt Råd Dato: 23.01.2012 Tidspunkt: 15.00-17.05 Sted: C2 Deltagere: Lars Brandstrup Nielsen, Arne S. Hansen, Betina Grimm, Viviane Mortensen, Bertel Riber, Kim Jørgensen, Jørgen

Læs mere

Repræsentantskabsmøde for Friluftsrådet København 12. marts 2013

Repræsentantskabsmøde for Friluftsrådet København 12. marts 2013 Repræsentantskabsmøde for Friluftsrådet København 12. marts 2013 Bus - 3A og 10 stopper ved Sydhavn Station - 30 og 65E stopper ved Scandiagade Friluftsrådet København Kredsformand Flemming Hansen Lille

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Friluftsrådet København Kreds 22 Referat af møde den 11-09. 2012 afholdt på Spejdercentret CPH Wagnersvej 33.

Bestyrelsesmøde i Friluftsrådet København Kreds 22 Referat af møde den 11-09. 2012 afholdt på Spejdercentret CPH Wagnersvej 33. 1 Bestyrelsesmøde i Friluftsrådet København Kreds 22 Referat af møde den 11-09. 2012 afholdt på Spejdercentret CPH Wagnersvej 33. Deltagere: FH Flemming Hansen, SFP Svend-Erik Fangel Pedersen, OR Ole Rasmussen,

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 63. Tid: 19.mar. 2015, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 63. Tid: 19.mar. 2015, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 63. Tid: 19.mar. 2015, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen (TS) Christian Kragh (CK) Børge Poulsen (BP) Finn Frandsen (FF) Karin Winther

Læs mere

Friluftsrådet Kreds København Kredsrepræsentantskabsmødet den 30. marts 2011

Friluftsrådet Kreds København Kredsrepræsentantskabsmødet den 30. marts 2011 Friluftsrådet Kreds København Kredsrepræsentantskabsmødet den 30. marts 2011 SKRIFTLIG BERETNING fra kredsbestyrelsen Byens åndehuller Sidste års to primære arbejdsstatements, - "at byrum også er frirum"

Læs mere

Poul.Erik@Pedersen.mail.dk. Hallandsvej 75, 3140 Ålsgårde. Tlf. 4970 9902. Mobil 2033 3412 eller Gunnar Brusch gb@brusch.dk

Poul.Erik@Pedersen.mail.dk. Hallandsvej 75, 3140 Ålsgårde. Tlf. 4970 9902. Mobil 2033 3412 eller Gunnar Brusch gb@brusch.dk Beretning om Friluftsrådets arbejde i Kreds 19, Nordsjælland år 2010 v/ Kreds- og Regionsformand Poul Erik Pedersen, medlem af Det Danske Spejderkorps. Arbejdet i vores Kredsbestyrelse. Det har været et

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 74. Tid: 19.jan.2017, kl Mødested: Aalborg Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 74. Tid: 19.jan.2017, kl Mødested: Aalborg Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 74. Tid: 19.jan.2017, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen (TS) Christian Kragh (CK) Kristian Slyk (KS) Andreas Bekker (AB) Randi Stub Petersen

Læs mere

Friluftsrådet Kreds København Kredsrepræsentantskabsmødet den 19. april 2012

Friluftsrådet Kreds København Kredsrepræsentantskabsmødet den 19. april 2012 Friluftsrådet Kreds København Kredsrepræsentantskabsmødet den 19. april 2012 BERETNING fra kredsbestyrelsen Friluftsrådet København har fokus på at styrke friluftslivet i byen. Friluftsliv, det individuelle,

Læs mere

Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 68-2014 Afholdt d.30. oktober 2014 kl. 19:00 til 22:00 på FrivilligCentret, Kronborgvej 1 C, 3000 Helsingør

Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 68-2014 Afholdt d.30. oktober 2014 kl. 19:00 til 22:00 på FrivilligCentret, Kronborgvej 1 C, 3000 Helsingør Kredsbestyrelsen I Friluftsrådet for Kreds 19 Nordsjælland Hillerød d. 30. oktober 2014 Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 68-2014 Afholdt d.30. oktober 2014 kl. 19:00 til 22:00 på FrivilligCentret, Kronborgvej

Læs mere

Referat LUFT 1. december 2014

Referat LUFT 1. december 2014 Referat LUFT 1. december 2014 Fremmødt: Østerbro/ Axel Thrige Laursen Vanløse/ Bent Christensen Indre By/Bent Lohmann Brønshøj-Husum/Erik Fisker Valby/Michael Fjeldsøe Amager Øst/Ole Pedersen Christianshavn/Poul

Læs mere

Himmerland - Aalborg. Til stede: Kristian Slyk (KS) Jørgen Pedersen (JP) Karin Winther (KW) Mette Arleth (MA) Afbud: Finn Frandsen (FF)

Himmerland - Aalborg. Til stede: Kristian Slyk (KS) Jørgen Pedersen (JP) Karin Winther (KW) Mette Arleth (MA) Afbud: Finn Frandsen (FF) Himmerland - Aalborg Hadsund, den 28. januar 2019 Dagsorden for kredsbestyrelsesmøde nr. 86 Tid: 16. januar 2019 kl.18.00 Mødested: Hadsund Sejlklub, Thygeslundvej 3, 9560 Hadsund Til stede: Kristian Slyk

Læs mere

Trafikplan / Jeppe Grønholt-Pedersen. Økonomiforvaltningen/Team Mobilitet D

Trafikplan / Jeppe Grønholt-Pedersen. Økonomiforvaltningen/Team Mobilitet D Trafikplan 2016 / Jeppe Grønholt-Pedersen Økonomiforvaltningen/Team Mobilitet D. 05.12.16 Politiske beslutninger 30. april 2015 BR godkendte, at Økonomiforvaltningen gik i gang med at udarbejde forslag

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 63

Referat af bestyrelsesmøde nr. 63 Referat af bestyrelsesmøde nr. 63 Dato: Onsdag d. 10.09.2014 Sted: F. Lund, Emiliekildevej 13D, 2930 Klampenborg Klokkeslæt: 19:30 Bestyrelsesmedlemmer: Susanne Thorkilsen, ST Steen Dawids, SD Birgitte

Læs mere

Orientering fra Kµbenhavns Kommune Statistisk Kontor. Folkeregisteropgµrelse Kµbenhavns bydele, primo oktober 2002

Orientering fra Kµbenhavns Kommune Statistisk Kontor. Folkeregisteropgµrelse Kµbenhavns bydele, primo oktober 2002 Orientering fra Kµbenhavns Kommune Statistisk Kontor Folkeregisteropgµrelse Kµbenhavns bydele, primo oktober 2002 Nr. 32. 6. november 2002 Folkeregisteropgørelse i Københavns bydele, primo oktober 2002

Læs mere

Dagsordnen blev godkendt med følgende ekstra punkt, som formanden ønskede: Orientering fra en tilgængelighedsgruppe, nedsat af Københavns Kommune.

Dagsordnen blev godkendt med følgende ekstra punkt, som formanden ønskede: Orientering fra en tilgængelighedsgruppe, nedsat af Københavns Kommune. REFERAT Møde i Trafik- og Miljøudvalget Dato: Mandag den 9. maj 2016 kl. 13-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, 3. sal, lokale 402 Til stede: Svend Aage Sørensen (formand), Knud Johnsen (næstformand),

Læs mere

Naturråd 14. Anbefalinger & udpegninger til Grønt Danmarkskort. Tårnby Rådhus, den 13. juni 2018

Naturråd 14. Anbefalinger & udpegninger til Grønt Danmarkskort. Tårnby Rådhus, den 13. juni 2018 Naturråd 14 Anbefalinger & udpegninger til Grønt Danmarkskort Tårnby Rådhus, den 13. juni 2018 Naturråd 14 har nu afsluttet sit arbejde i henhold til kommissoriet for naturråd, jf. bekendtgørelse om etablering

Læs mere

Naturråd 14. Anbefalinger & udpegninger til Grønt Danmarkskort. Tårnby Rådhus, den 13. juni 2018

Naturråd 14. Anbefalinger & udpegninger til Grønt Danmarkskort. Tårnby Rådhus, den 13. juni 2018 Naturråd 14 Anbefalinger & udpegninger til Grønt Danmarkskort Tårnby Rådhus, den 13. juni 2018 Naturråd 14 har nu afsluttet sit arbejde i henhold til kommissoriet for naturråd, jf. bekendtgørelse om etablering

Læs mere

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording.

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august. 2012 kl. 19.00 På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Dagsorden: Underpunkter: Beslutninger: Mødedeltagelse Deltager

Læs mere

Friluftsrådets kommunikationschef Astrid Bjørg Mortensen deltager i dette dagsordenspunkt.

Friluftsrådets kommunikationschef Astrid Bjørg Mortensen deltager i dette dagsordenspunkt. Dagsorden for møde i Regionskontaktudvalget torsdag den 8. juni 2016 kl. 15.30-19.00 i Friluftsrådet, Scandiagade 13, 2450 København SV 25. maj 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden - Leif Dagsordenen

Læs mere

I Københavns Kommune vil vi gerne blive endnu bedre til at være i dialog med dig om

I Københavns Kommune vil vi gerne blive endnu bedre til at være i dialog med dig om Kære københavner I Københavns Kommune vil vi gerne blive endnu bedre til at være i dialog med dig om kommunens arbejde med at udvikle byens indretning, services og tilbud. Vi vil derfor gerne vide, hvad

Læs mere

Kredsrepræsentantskabsmøde Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse

Kredsrepræsentantskabsmøde Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Kredsrepræsentantskabsmøde 2019 - Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Hvad er på programmet? Friluftsrådets arbejde med adgang i 2019 Grønt Danmarkskort i kommuneplanerne Lidt om nogle af erfaringerne fra

Læs mere

Referat fra kredsbestyrelsesmøde nr. 83 Tid: 29. maj 2018 kl Mødested: Andreas Bekker Kirketerpvej 25, Hjeds, 9541 Suldrup

Referat fra kredsbestyrelsesmøde nr. 83 Tid: 29. maj 2018 kl Mødested: Andreas Bekker Kirketerpvej 25, Hjeds, 9541 Suldrup Referat fra kredsbestyrelsesmøde nr. 83 Tid: 29. maj 2018 kl.18.00 Mødested: Andreas Bekker Kirketerpvej 25, Hjeds, 9541 Suldrup Til stede: Andreas Bekker () Kristian Slyk () Jørgen Pedersen () Karin Winther

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 69. Tid: 22.mar.2016, kl Mødested: Aalborg Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 69. Tid: 22.mar.2016, kl Mødested: Aalborg Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 69. Tid: 22.mar.2016, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen (TS) Christian Kragh (CK) Finn Frandsen (FF) Kristian Slyk (KS) Andreas Bekker

Læs mere

Møde mellem DOF-Københavns bestyrelse, naturpolitiske udvalg og kommunerepræsentanter den 17/9 2013.

Møde mellem DOF-Københavns bestyrelse, naturpolitiske udvalg og kommunerepræsentanter den 17/9 2013. DANSK ORNITOLOGISK FORENING DOF- København Naturpolitisk Udvalg Møde mellem DOF-Københavns bestyrelse, naturpolitiske udvalg og kommunerepræsentanter den 17/9 2013. Deltagende kommunerepræsentanter: Anders

Læs mere

Vedr.: Høringssvar fra Friluftsrådet Enghave Brygge, forslag til lokalplan med tilhørende kommuneplantillæg i offentlig høring

Vedr.: Høringssvar fra Friluftsrådet Enghave Brygge, forslag til lokalplan med tilhørende kommuneplantillæg i offentlig høring Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Bydesign Postboks 447 DK 1505 København V Fremsendt pr. e-mail til bydesign@tmf.kk.dk / www.blivhoert.kk.dk København, den 1. marts 2013 Vedr.:

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse om københavnerinddragelse

Spørgeskemaundersøgelse om københavnerinddragelse Spørgeskemaundersøgelse om københavnerinddragelse Kære københavner I Københavns Kommune vil vi gerne blive endnu bedre til at være i dialog med dig om kommunens arbejde med at udvikle byens indretning,

Læs mere

Referat af Kredsbestyrelsesmøde no Afholdt d.10. marts 2014 kl. 19:00 til 22:00 hos Søren Pedersen, Baunehøjen 13, 3320 Skævinge

Referat af Kredsbestyrelsesmøde no Afholdt d.10. marts 2014 kl. 19:00 til 22:00 hos Søren Pedersen, Baunehøjen 13, 3320 Skævinge Kredsbestyrelsen I Friluftsrådet for Kreds 19 Nordsjælland Hillerød d. 10. marts 2014 Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 63-2014 Afholdt d.10. marts 2014 kl. 19:00 til 22:00 hos Søren Pedersen, Baunehøjen

Læs mere

Lokaludvalget havde den 21. januar et borgermøde om sagen. Ca. 60 borgere deltog. En opsummering af synspunkterne:

Lokaludvalget havde den 21. januar et borgermøde om sagen. Ca. 60 borgere deltog. En opsummering af synspunkterne: Indre By Lokaludvalg Rådhusstræde 13 1466 København K indrebylokaludvalg@okf.kk.dk Tlf. 60 37 80 58 EAN nr. 5798009800077 Teknik- og Miljøforvaltningen Lokaludvalget er blevet bedt om et høringssvar vedrørende

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Beretning for 2016/2017

Beretning for 2016/2017 Beretning for 2016/2017 Velkommen Velkommen til årsmødet i Bryggens Borgerforening. Bryggens Borgerforening omfatter beboerne på Islands Brygge mellem Amager Boulevard i nord, Sjællandsbroen / Vejlands

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

Areal og inddelinger - A.1

Areal og inddelinger - A.1 Areal og inddelinger - A.1 14 Areal og inddelinger Area and divisions Nr. (No.) Side (Page) Areal og inddelinger (tekst) Area and divisions (text) 15 Inddelinger Divisions A 1.1 Bydele i København fra

Læs mere

BILAG 3. Teknik- og Miljøforvaltningen

BILAG 3. Teknik- og Miljøforvaltningen BILAG 3 Christianshavn Lokaludvalg Rådhuspladsen 77, st. 1550 København V Teknik- og Miljøforvaltningen Teknik- og Miljøforvaltningen har den 10. november 2011 bedt om et høringssvar angående startredegørelsen,

Læs mere

Enhedslisten i Amager Øst. Læs hvordan: vi skaber nye spændende bykvarterer. vi gør Strandparken endnu bedre

Enhedslisten i Amager Øst. Læs hvordan: vi skaber nye spændende bykvarterer. vi gør Strandparken endnu bedre Enhedslisten i Amager Øst Læs hvordan: vi skaber nye spændende bykvarterer vi gør Strandparken endnu bedre vi gør plads til både busser, cykler og biler vi skaffer Amager grøn energi vi giver bydelens

Læs mere

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet:

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet: 168/19 den 17-5-19 Referat HB-mødet den 5. maj i Huset Deltagere på mødet: Annette Lunau landsformand og mødeleder Linda Lundh landsnæstformand Christian Ravn kredsformand kreds 1 Gitte D. Christensen

Læs mere

3. Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Leif orienterede kort om udvalgte emner fra de seneste to bestyrelsesmøder:

3. Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Leif orienterede kort om udvalgte emner fra de seneste to bestyrelsesmøder: Referat af møde i Regionskontaktudvalget den 15. september 2015 Deltagere: Aksel Leck Larsen, Thomas Elgaard Jensen, Poul Erik Pedersen, Bent Holgersen, Jan Karnøe, Kirsten Skovsby, Preben Schmidt, Leif

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat fra Grønt Råd

TÅRNBY KOMMUNE. Referat fra Grønt Råd TÅRNBY KOMMUNE Referat fra Grønt Råd Dato: 07.11.2011 Tidspunkt: 15.00-16.45 Sted: 211 Deltagere: Lars Brandstrup Nielsen, Arne S. Hansen, Betina Grimm, Viviane Mortensen, Hanne Stockbridge, Kim Jørgensen,

Læs mere

Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 64-2014 Afholdt d.28. april 2014 kl. 19:00 til 22:00 på Hammergården, Hammer Bakke 13, 4050 Skibby

Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 64-2014 Afholdt d.28. april 2014 kl. 19:00 til 22:00 på Hammergården, Hammer Bakke 13, 4050 Skibby Kredsbestyrelsen I Friluftsrådet for Kreds 19 Nordsjælland Hillerød d. 29. april 2014 Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 64-2014 Afholdt d.28. april 2014 kl. 19:00 til 22:00 på Hammergården, Hammer Bakke

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 65. Tid: 8.jun.2015, kl Mødested: Egense Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 65. Tid: 8.jun.2015, kl Mødested: Egense Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 65. Tid: 8.jun.2015, kl.18.00 Mødested: Egense Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen () Christian Kragh (CK) Børge Poulsen () Finn Frandsen (FF) Vibeke Rasmussen (VR)

Læs mere

Dragør Kommune Brugerbestyrelsen for Dragør Havn Tirsdag 23 januar 2007.

Dragør Kommune Brugerbestyrelsen for Dragør Havn Tirsdag 23 januar 2007. Dragør Kommune Møde dato Brugerbestyrelsen for Dragør Havn Tirsdag 23 januar 2007. Blad nr. Mødedeltagere: Erik Nicolaisen (EN), Bente Walløe Poulsen (BWP), Arne Holten (AH), Jess Brønden (JB), Carl Larsen

Læs mere

Retningslinjer for kredsrepræsentationernes arbejde i Friluftsrådet. Revideret marts 2013.

Retningslinjer for kredsrepræsentationernes arbejde i Friluftsrådet. Revideret marts 2013. Retningslinjer for kredsrepræsentationernes arbejde i Friluftsrådet. Revideret marts 2013. Friluftsrådets bestyrelse har det overordnede, politiske ansvar for kredsrepræsentationerne og de valgte kredsbestyrelser.

Læs mere

Høringssvar vedr. Københavns Kommunes Agenda 21-plan 2008-2011

Høringssvar vedr. Københavns Kommunes Agenda 21-plan 2008-2011 Økonomiforvaltningen Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Miljø Høringssvar vedr. Københavns Kommunes Agenda 21-plan 2008-2011 28-04-2008 Sagsnr. 2008-50032 Dokumentnr. 2008-211820 Under forudsætning

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 73. Tid: 21.nov.2016, kl Mødested: Aalborg Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 73. Tid: 21.nov.2016, kl Mødested: Aalborg Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 73. Tid: 21.nov.2016, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen (TS) Christian Kragh (CK) Finn Frandsen (FF) Kristian Slyk (KS) Andreas Bekker

Læs mere

Høringssvar vedr. lokalplanforslag for Amager Strandpark

Høringssvar vedr. lokalplanforslag for Amager Strandpark KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Sekretariatet for Amager Øst Lokaludvalg TMF BU CBP Byplan Syd 22. november 2018 Sagsnr. 2018-0270795 Høringssvar vedr. lokalplanforslag for Amager Strandpark Dokumentnr.

Læs mere

Københavns Kommune Statistisk Kontor. Folkeregisteropgørelse Københavns bydele, primo juli 2003

Københavns Kommune Statistisk Kontor. Folkeregisteropgørelse Københavns bydele, primo juli 2003 Københavns Kommune Statistisk Kontor Folkeregisteropgørelse Københavns bydele, primo juli 2003 Netpublikation, 22. juli 2003 Folkeregisteropgørelse i Københavns bydele, primo juli 2003 Lis Søgaard Hansen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Bilag 1 - Forslag til nye fodboldbaner i København Kataloget er en oversigt over områder, hvor der på sigt kan etableres nye fodboldbaner.

Bilag 1 - Forslag til nye fodboldbaner i København Kataloget er en oversigt over områder, hvor der på sigt kan etableres nye fodboldbaner. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning NOTAT Bilag 1 - Forslag til nye fodboldbaner i København Kataloget er en oversigt over områder, hvor der på sigt kan etableres nye fodboldbaner.

Læs mere

Referat fra ordinært kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet (FR) Sydvestsjælland

Referat fra ordinært kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet (FR) Sydvestsjælland Referat fra ordinært kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet (FR) Sydvestsjælland - 2018 Tid: Tirsdag den 27. februar 2018 kl. 19.00-22:00 Sted: Gildehytten, Møllevej 6A, 4180 Sorø Deltagere: I alt

Læs mere

Velkommen. Fællesmøde den. 12. November 2016

Velkommen. Fællesmøde den. 12. November 2016 Velkommen Fællesmøde den. 12. November 2016 Program Program 11.00-17.00 11.00 Velkomst og præsentationsrunde, Leif Nielsen 11.10 Status for arbejdet med Politisk Udviklingsområde (PU): Lokal struktur,

Læs mere

Friluftsrådet. Friluftsrådet. Præsentation af en paraplyorganisation. Friluftsrådet mere natur mere friluftsliv

Friluftsrådet. Friluftsrådet. Præsentation af en paraplyorganisation. Friluftsrådet mere natur mere friluftsliv Friluftsrådet Friluftsrådet Præsentation af en paraplyorganisation Præsentation af en paraplyorganisation Friluftsrådet mere natur mere friluftsliv September 2011 Friluftsrådets formål Friluftsrådets formål

Læs mere

Beretning Generalforsamling 2015.

Beretning Generalforsamling 2015. Beretning Generalforsamling 2015. Ved generalforsamlingen i 2014 blev der skiftet lidt ud i bestyrelsen, således at Susanne Steffensen nu er næstformand og Anita Jensen er valgt som repræsentant for havnens

Læs mere

Beretning til Kredsrepræsentationen d. 5. marts 2013 Friluftsrådet i Vendsyssel

Beretning til Kredsrepræsentationen d. 5. marts 2013 Friluftsrådet i Vendsyssel Beretning til Kredsrepræsentationen d. 5. marts 2013 Friluftsrådet i Vendsyssel Beretningen for 2012 vil være et tilbageblik på de arbejdsopgaver, som kredsbestyrelsen har lagt flest kræfter i at få løst

Læs mere

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE FAQ VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE Regler om valg til lokaludvalg findes primært i Retningslinjer for lokaludvalgenes opstillingsmøde, godkendt af Københavns Borgerrepræsentation den 15. juni

Læs mere

riluftsliv i tårnby og dragør kommuner

riluftsliv i tårnby og dragør kommuner riluftsliv i tårnby og dragør kommuner Billederne viser med start øverst til venstre: En bypark, foto: Allan Meyer. Kastrup Strandpark, foto: Tårnby Kommune, pressefoto. Kalvebod Fælled, foto: Allan Me

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

OPSAMLING. Trusler og muligheder for Amager Øst Lokaludvalg. Amager Øst Lokaludvalg Internt seminar Lørdag den 8. november 2014.

OPSAMLING. Trusler og muligheder for Amager Øst Lokaludvalg. Amager Øst Lokaludvalg Internt seminar Lørdag den 8. november 2014. OPSAMLING Amager Øst Lokaludvalg Internt seminar Lørdag den 8. november 2014 og muligheder for Amager Øst Lokaludvalg Interne forhold Integration af nye medlemmer Snævre rammer Sådan plejer vi at gøre

Læs mere

Referat. Grønt Råd. - Jammerbugt Kommune 28. august 2012 kl Mødelokale 1

Referat. Grønt Råd. - Jammerbugt Kommune 28. august 2012 kl Mødelokale 1 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 28. august 2012 kl. 12.00 Mødelokale 1 Dagsorden: Siden sidst.... 1 Grøftekanter langs de kommunale veje.... 2 Havvindmølleparker i Jammerbugten.... 3 Orientering

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks Naturfond, Fredag d. 3. februar 2017.

Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks Naturfond, Fredag d. 3. februar 2017. ! Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks Naturfond, Fredag d. 3. februar 2017. Tid: Kl. 10.00 - Sted: Skovsgaard Gods Program: Kl. 10.00 10.00 Kl. 10.00 12.00 Kl. 12.00 12.30 Kl. 12.30 Ankomst kaffe m.

Læs mere

Referat fra mødet torsdag den 15. august 2019 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland.

Referat fra mødet torsdag den 15. august 2019 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Referat fra mødet torsdag den 15. august 2019 kl. 18.00 i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Mødet startede med besigtigelse ved Nylandsmøllen, Nashøjvej 17, 4700 Næstved. Herefter kørte

Læs mere

2. Orientering om projekterne Danske Naturparker, Kløverstier og Naturens Dag 2013

2. Orientering om projekterne Danske Naturparker, Kløverstier og Naturens Dag 2013 REFERAT Af møde i Regionskontaktudvalget Tirsdag den 4. december 2012 kl. 15.30-19.00 Deltagere: Jeppe Jørgensen, Leif Nielsen, Poul-Erik Pedersen, Anni Juhl Jørgensen, Thomas Elgaard Jensen, Hanne Voetmann,

Læs mere

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE FAQ VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE Regler om valg til lokaludvalg findes primært i Retningslinjer for lokaludvalgenes valgmøde, godkendt af Københavns Borgerrepræsentation den 15. juni 2011.

Læs mere

Vedhæftet er oversigten for 2015 samt 1. halvår af 2016 over fravær til møder i lokaludvalgene.

Vedhæftet er oversigten for 2015 samt 1. halvår af 2016 over fravær til møder i lokaludvalgene. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Borgerrepræsentationens Sekretariat NOTAT Til gruppeformandskredsen Oversigt over fravær i lokaludvalgene - og Gruppeformandskredsen bestilte i 2014 en årlig oversigt

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 38 19. november 2015 18:30 21:30 Fløng Forsamlingshus DELTAGERE: AFBUD: Anne Mette, Jeanette, Søren, Kenth, Brian og Lars og Pia Dagsorden jf. forretningsorden: 1. Valg af

Læs mere

Grønt Råd Referat. til møde den 22. september 2011 kl i Byrådssalen

Grønt Råd Referat. til møde den 22. september 2011 kl i Byrådssalen Grønt Råd 2011 Referat til møde den kl. 16.00 i Byrådssalen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 42 GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 3 43 GODKENDELSE AF REFERAT... 3 44 PLAN- OG AGENDA-21

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl i klubhuset Virksund Lystbådehavn.

Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl i klubhuset Virksund Lystbådehavn. Referat af: Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl. 18.00 i klubhuset Virksund Lystbådehavn. Deltagere: Mogens Hansen (MH) formand Kåre Foss Johannesen (KJ) næstformand Leif Folke (LF) kasserer Niels

Læs mere

UDSKOLING 2009/10. Orientering til forældre og elever i 9. klasse i Tårnby Kommune og Dragør Kommune

UDSKOLING 2009/10. Orientering til forældre og elever i 9. klasse i Tårnby Kommune og Dragør Kommune UDSKOLING Ungdommens Uddannelsesvejledning i Tårnby Saltværksvej 191 2770 Kastrup Tlf.: 3252 5274 uu.uk@taarnby.dk www.uutaarnby.dk 2009/10 Orientering til forældre og elever i 9. klasse i Tårnby Kommune

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 53. Tid: 2.maj 2013, kl Mødested: Høstemark Skov.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 53. Tid: 2.maj 2013, kl Mødested: Høstemark Skov. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 53. Tid: 2.maj 2013, kl.18.00 Mødested: Høstemark Skov. Deltagere: Thyge Steffensen () Christian Kragh () Kristian Slyk () Randi Stub Petersen () Finn Frandsen (FF)

Læs mere

HØRINGSSVAR PÅ FORSLAG OM ÆNDRET ANVENDELSE FOR IDRÆTSGRUNDEN I ØRESTAD NORD

HØRINGSSVAR PÅ FORSLAG OM ÆNDRET ANVENDELSE FOR IDRÆTSGRUNDEN I ØRESTAD NORD Teknik- og Miljøforvaltningen, Center for Bydesign Islands Brygge 35 2300 København S Njalsgade 106, 2. sal, lok. 17.3.242 2300 København S www.avlu.dk HØRINGSSVAR PÅ FORSLAG OM ÆNDRET ANVENDELSE FOR IDRÆTSGRUNDEN

Læs mere

Dagsorden/referat fra mødet onsdag den 1. august 2018 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland.

Dagsorden/referat fra mødet onsdag den 1. august 2018 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Dagsorden/referat fra mødet onsdag den 1. august 2018 kl. 17.30 i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Vi startede med en lille udflugt til Udsigtspunkt ved Glumsø sø. Mødested Nødholmsvej

Læs mere

Høringssvar til Forslag til Lov om ændring af lov om Metroselskabet I/S og Udviklingsselskabet By & Havn I/S

Høringssvar til Forslag til Lov om ændring af lov om Metroselskabet I/S og Udviklingsselskabet By & Havn I/S DN København Formand: Ole Damgaard Næstformand: Knud Erik Hansen Telefon: 40 40 43 44, e-mail:koebenhavn@dn.dk Dato: 3. januar 20199 Til: Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Høringssvar til Forslag

Læs mere

De første to år med. V/ Lars Mortensen

De første to år med. V/ Lars Mortensen De første to år med V/ Lars Mortensen Disposition 1. Strategiens indhold 2. Hvordan har vi anvendt strategien? 3. Hvilke samarbejder har strategien medført? 4. Reaktioner fra omverdenen 5. Forbedret kommunikation

Læs mere

2. Endelig godkendelse af referatet af Kredsbestyrelsesmøde nr. 65 af 27. maj 2014. Referatet blev godkendt.

2. Endelig godkendelse af referatet af Kredsbestyrelsesmøde nr. 65 af 27. maj 2014. Referatet blev godkendt. Kredsbestyrelsen I Friluftsrådet for Kreds 19 Nordsjælland Hillerød d. 20. august 2014 Referat af Kredsbestyrelsesmøde no. 66-2014 Afholdt d. 27. maj 2014 kl. 18:30 til 22:00 i Jægerhytten på Ellehammervej,

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30. Side 209/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen

Læs mere

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE FAQ VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE Regler om valg til lokaludvalg findes primært i Retningslinjer for lokaludvalgenes opstillingsmøde, godkendt af Københavns Borgerrepræsentation den 15. juni

Læs mere

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Natur- og Miljøklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet.

Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme. Taksationskommissionen. Natur- og Miljøklagenævnet. Overfredningsnævnet. Fredningsnævnet. Afgørelser Reg. nr.: Fredningen vedrører: Domme Taksationskommissionen Natur- og Miljøklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet Forslag Dispensationer: sidst i filen med den nyeste til sidst Tårnby

Læs mere

Høringsnotat for høring af Agenda 21-strategi Bæredygtige sammenhænge

Høringsnotat for høring af Agenda 21-strategi Bæredygtige sammenhænge KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen NOTAT Bilag 2: Høringsnotat for høring af Agenda 21-strategi 2016-2019 Bæredygtige sammenhænge Indledning Agenda 21-strategien Bæredygtige sammenhænge har

Læs mere

DAGSORDEN REFERAT AF NATURRÅDSMØDE DEN 24. MAJ 2018 TIL STEDE VED MØDET: TÅRNBY KOMMUNE FRAVÆRENDE:

DAGSORDEN REFERAT AF NATURRÅDSMØDE DEN 24. MAJ 2018 TIL STEDE VED MØDET: TÅRNBY KOMMUNE FRAVÆRENDE: DAGSORDEN REFERAT AF NATURRÅDSMØDE DEN 24. MAJ 2018 TIL STEDE VED MØDET: Anita Garbers (Friluftsrådet) Inge Christiansen (Birdlife/DOF) Jens Glytner (Nordsjællands Landboforening) Jørgen Munch (Agenda

Læs mere

Natur- & Miljørådet. Referat. Greve Kommune. Torsdag den kl i mødelokale 4+5

Natur- & Miljørådet. Referat. Greve Kommune. Torsdag den kl i mødelokale 4+5 Natur- & Miljørådet Torsdag den 20.05.10 kl. 16.00 i mødelokale 4+5 Medlemmer: Formand, Byrådsmedlem Brian Hemmingsen Danmarks Naturfredningsforening, Jan Kiding Grøn Guide Greve, Tina Frederiksen Sjællandske

Læs mere

Dagsorden/referat fra mødet mandag den 1. april 2019 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland.

Dagsorden/referat fra mødet mandag den 1. april 2019 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Dagsorden/referat fra mødet mandag den 1. april 2019 kl. 19.00 i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Mødet afholdtes hos Arne Kristensen, Stendyssevej 17, 4171 Glumsø Deltagere: Arne

Læs mere

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE FAQ VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE Regler om valg til lokaludvalg findes primært i Retningslinjer for lokaludvalgenes valgmøde, godkendt af Københavns Borgerrepræsentation den 15. juni 2011.

Læs mere

Areal og inddelinger - A.1

Areal og inddelinger - A.1 Areal og inddelinger - A.1 14 Areal og inddelinger Area and divisions Nr. (No.) Side (Page) Areal og inddelinger (tekst) Area and divisions (text) 15 Inddelinger Divisions A 1.1 Bydele i København pr.

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. april 2012, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. april 2012, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. april 2012, kl. 16,30. Side 18/6 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Lene Rasmussen, Henny Rasmussen, Aase Andersen,

Læs mere

Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden:

Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden: Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden og referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret

Læs mere

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune.

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune. Referat JKF møde d. 29. august 2012. Sted: Flemmings Fiskehytte Horne Strandvej. Tilstede: Ejgil Jensen (EJ), Peter Reitz (PR), Jerrik Andersen (JA), Jesper Langfeldt (JL), Flemming Sørensen (FS) og Jens

Læs mere

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl Mødelokale 2

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl Mødelokale 2 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl. 9.30 Mødelokale 2 Dagsorden: Siden sidst....1 Grønt Partnerskab Oasen...2 Friluftsliv i Jammerbugt Kommune...3 Jammerbugt kommunes skiltning

Læs mere

BYNATUR I KØBENHAVN. Rikke Hedegaard Christensen, Teknik- og Miljøforvaltningen Planlovsdage marts 2019

BYNATUR I KØBENHAVN. Rikke Hedegaard Christensen, Teknik- og Miljøforvaltningen Planlovsdage marts 2019 BYNATUR I KØBENHAVN Rikke Hedegaard Christensen, Teknik- og Miljøforvaltningen Planlovsdage 2019 14. marts 2019 BYNATUR I KØBENHAVN Mål for 2025: 75 % af københavnerne oplever København som en grøn by

Læs mere

Grønt Råd Beslutningsreferat

Grønt Råd Beslutningsreferat Grønt Råd Beslutningsreferat af møde den 5. marts 2015 kl. 16.00 i Udvalgsværelse Medlemmer Ebbe Vitt ( ) formand Charlotte Scheel ( ) Morten Bødker ( ) Jens Bjerregaard Christensen ( ) Jakob Lausen (

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/ t / t /264e9d7c-3e

file:///c:/adlib%20express/work/ t / t /264e9d7c-3e file:///c:/adlib%20express/work/20151208t114245.293/20151208t114245.620/264e9d7c-3e50-4... Page 1 of 1 08-12-2015 From: iniz tvillinggaard Sent: 25-11-2015 15:21:15 To: info@avlu.dk; info@aoelu.dk CC:

Læs mere

PRODUKTKATALOG BULLETINS

PRODUKTKATALOG BULLETINS PRODUKTKATALOG BULLETINS 6 7 13 Vibenhus Runddel Nørrebro st. Nordhavn 11 5 Adobe Reader / browser Østerport Jagtvej/Åboulevarden Går til skrevne placering 1 3 CBS/Frb. Centret For optimal visning: 10

Læs mere

Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2018

Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2018 Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2018 1. SAMMENSÆTNING Hovedbestyrelsen træder sammen snarest efter det årlige ordinære landsmøde og konstituerer sig. Hovedbestyrelsen består

Læs mere

Referat 34. møde i Grønt Forum den 23. april 2015

Referat 34. møde i Grønt Forum den 23. april 2015 Referat 34. møde i Grønt Forum den 23. april 2015 Deltagere: Leder Natur og Miljø, Peter Dorff Hansen (formand) Friluftsrådet, Jørgen E. Petersen Grøn Hverdag Sorø og omegn, Dorte E. Nielsen Sorø Kodriverlaug,

Læs mere

Opsamling fra informationsmøde afholdt d. 21. januar 2015

Opsamling fra informationsmøde afholdt d. 21. januar 2015 Til Informationsmøde om Kvæsthusprojektet og Sankt Annæ Projektet 28. januar 2015 Fra Kvæsthusselskabet og Sankt Annæ Selskabet ddd Opsamling fra informationsmøde afholdt d. 21. januar 2015 Kvæsthusselskabet

Læs mere

NYE BOLIGØER PÅ ENGHAVE BRYGGE

NYE BOLIGØER PÅ ENGHAVE BRYGGE NYE BOLIGØER PÅ ENGHAVE BRYGGE FEBRUAR 2014 Forudgående høring om VVM-redegørelse for nye boligøer og kanaler på Enghave Brygge BYUDVIKLING PÅ ENGHAVE BRYGGE Det aktuelle projekt med boligøer og kanaler

Læs mere

Referat. Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 9. januar 2018 kl til Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

Referat. Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 9. januar 2018 kl til Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Referat Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 9. januar 2018 kl. 12.30 til 14.30 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Svend Aage Sørensen (formand), Vera Eckhardt (næstforkvinde),

Læs mere

Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Bestyrelsesmedlem Helle Stuart orienteret om følgende aktuelle emner i Friluftsrådet.

Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Bestyrelsesmedlem Helle Stuart orienteret om følgende aktuelle emner i Friluftsrådet. Referat af kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet kreds Østsjælland 25. marts 2019 kl. 19.30 Sted: Haslev Biblioteket, Jernbanegade 62, 4690 Haslev - mødelokale 2 Tilstede: Navn Medlemsorganisation

Læs mere

Referat fra møde i Regionskontaktudvalget den 29. januar 2009

Referat fra møde i Regionskontaktudvalget den 29. januar 2009 Til Regionskontaktudvalget (REKU) Februar 2009 Referat fra møde i Regionskontaktudvalget den 29. januar 2009 Deltagere: Lis Nielsen: Bestyrelsen Egon Østergaard: Bestyrelsen Thomas E. Jensen: Region Nordjylland

Læs mere

Høringssvar vedr. forslag om 10-bydelsinddeling

Høringssvar vedr. forslag om 10-bydelsinddeling Høringssvar vedr. forslag om 10-bydelsinddeling Følgende foreninger og organisationer i Københavns Kommune har afgivet høringssvar i forbindelse med forslag om 10 bydelsinddeling af Københavns Kommune.

Læs mere

I den handleplan, der er under udarbejdelse for kommunens turismeindsats, peges der på en række konkrete projekter.

I den handleplan, der er under udarbejdelse for kommunens turismeindsats, peges der på en række konkrete projekter. Planmæssig vurdering af de konkrete projekter i handlingsplanerne for turisme I den handleplan, der er under udarbejdelse for kommunens turismeindsats, peges der på en række konkrete projekter. Flere af

Læs mere