Program Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i. Frederikshavn og Omegns Havekreds

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Program 2014. Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i. Frederikshavn og Omegns Havekreds"

Transkript

1 Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Formand: Karsten Thoft Tlf.: ritaschack@hotmail.com Næstformand: Kaj Eisenhardt Tlf.: eisenhardt@live.dk Sekretær: Jørgen Elbæk Andersen Tlf.: b3elling@turbopost.dk Kasserer: John Christensen Tlf.: john@christensen-frh.dk Bestyrelsesmedlem: Ruth Ehrenreich Tlf.: ruth.ehrenreich@arkimedes.dk Bestyrelsesmedlem: Maibritt Kirkeby Ehlern Tlf.: mkehlern@live.dk Bestyrelsesmedlem & Web-master: Ejnar Josefsen Tlf.: ejnarjosefsen@gmail.com Frederikshavn og Omegns Havekreds Program Plantemarked på Havens Dag i Bangsbo Botaniske Have var en nyhed i 2013! Bangsbo Botaniske Have fik overdraget en gave fra Havekredsen på Havens Dag den 8. september 2013.

2 Generalforsamling 2014 og Foredrag om Haver i Tjekkiet Onsdag den 29. januar 2014 kl : Generalforsamling: Dagsorden i henhold til vedtægterne. Se vedtægterne på: Foredrag om Haver i Tjekkiet: Ejnar Josefsen kommer og fortæller, samt viser billeder fra alpinklubbens rejse maj 2013 til Tjekkiet, hvor de udover en konference besøgte 20 private haver som er alpine med klipper og forskellige planter mest i den alpine afdeling. Mange af haveejerne avler selv planter til salg. Turen kommer også til at indeholde et besøg på det store "Maj Rock Garden Show" i Prag. I pausen serveres der kaffe/te og hjemmebag, samt sælges amerikansk lotteri. Arrangementet er gratis. Haver og planter fra Tjekkiet. Juleroser og Påskeklokker. Tirsdag den 25. februar 2014 kl Marianne Strange Andersen kommer og fortæller om, og viser flotte billeder af juleroser, de forskellige arter og sorter, deres vækstkrav, hvordan de skal plejes således vi får stor succes med vores juleroser. Vi får også fif til hvordan vi opnår gode resultater med formering. Juleroser kan også tørres og bruges til dekorationer, Marianne giver os et tricks til, hvordan vi selv kan sandtørre blomsterhovederne. De tørrede juleroser er smukke i vinterens blomsterdekorationer. Marianne har sin egen forretning "Blomsten & Krukken" i Mariager Butikken er i tilknytning til privatboligen, som er et gammelt, lavloftet bindingsværkshus fra ca Her er ikke meget plads, men masser af planter og skønne ting til hus og have. Marianne medbringer planter, der kan købes til fordelagtige priser efter foredraget. I pausen serveres der kaffe/te og hjemmebag, samt sælges amerikansk lotteri. Pris inkl. kaffe/te og kage: 50 kr. for medlemmer og 70 kr. for ikke medlemmer Juleroser kan du se i blomst allerede fra jul - derfor navnet!!

3 Mød "Haveselskabet" og få en oplevelse. Lørdag den 15. marts 2014 kl Sted: Frederikshavn Bibliotek Parallelvej 16, 9900 Frederikshavn. Mød haveselskabet, bliv inspireret og få en god oplevelse. Haveselskabet har i samarbejde med biblioteket, lavet dette arrangement, hvor der fortælles og vises, hvad haveselskabet gør lokalt og på landsplan. Der vil være udstilling om udnyttelse af dit regnvand, noget om planteformering, bogudstilling og salg af havebøger, foredrag af havearkitekt Knud Bundgaard, med masser af ny inspiration til, hvordan vi kan indrette vores haver. Arrangementet er gratis for alle. Primula og Dejlige Selskabsplanter - En Verden af skønhed. Onsdag den 23. april kl Thomas Uhre fra Dansk Primula Klub, fortæller om Primula fra frø til blomst. Primært om primula som kan dyrkes i vore haver. Udgangspunktet er Primula Klubbens to bøger: Haveprimula Polyanthus & Primrose samt Beskrivelse og dyrkningsvejledning for de 50 mest dyrkede primula i Norden. Herefter viser han billeder af Primula placeret i forskellige miljøer i haven, f.eks. sammen med Hosta, Bregner og Rhododendron. Til slut vises nogle billeder af primula fra deres naturlige voksesteder i Danmark, Alperne og Asien. Såfremt der er tid, vises en billedserie fra blomsterøen Mainau i Bodum søen. Thomas medbringer planter, som efter foredraget kan købes til fordelagtige priser I pausen serveres der kaffe/te og hjemmebag, samt amerikansk lotteri med flotte præmier. Pris inkl. kaffe/te og kage: 50 kr. for medlemmer og 70 kr. for ikke medlemmer. Primula er blandt de smukkeste blomster vi ser.

4 Rundvisning i kommunens gartneri, samt i Fylleledet skov. Lørdag den 10. maj 2014 kl Sted: Kommunens gartneri Brønderslevvej 20, 9900 Frederikshavn. Vi mødes i kommunens gartneri, hvor vi får en rundvisning og der vises hvad der bliver fremavlet i gartneriet. Der er mulighed for at stille spørgsmål om planter og driften. Efter rundvisningen går vi over i Fylleledet skov, hvor Jens Erik vil tage os med på en dejlig tur rundt i den ny udsprungne bøgeskov og hvor bunden er dækket af hvide anemoner. På turen rundt vil vi få historien om området og hvad de forskellige bunkers har været brugt til, men også hvad området bruges til i dag med kunst m.v. Efter turen, går vi ind i Cafe Fylle til Birgit, som står klar med kaffe/te og kage. Pris inkl. kaffe/te og kage: 50 kr. for medlemmer og 70 kr. for ikke medlemmer. Af hensyn til traktement, er tilmelding til Ejnar Josefsen på senest d Åbne haver hos 2 haveentusiaster. Søndag den 25. maj 2014 kl til kl : 1) Karen Margrethe & Jørgen Elbæk Andersen, Brorsonsvej 3 Elling, 9900 Frederikshavn. En 1000 m². stor alsidig have påbegyndt i ca. 170 forsk. rhododendron, vildarter, hybrider og selskabsplanter, frugttræsespalier m.m.. Stiklingeformering og lidt plantesalg 2) Inger og Kurt Hansen, Knud Rasmussens vej 6, 9900 Frederikshavn. Havens græsplæne er fjernet i Haven er indrettet med mange højbede og stenbede med flisebelagte gangstier mellem bedene. Bedene er beplantet med rhododendron, spændende små sjældne buske, roser, små stauder, hosta, spændende stenbedsplanter og mange flotte lewisia. I haven findes mange hyggekroge med siddepladser. Arrangementet er gratis. Brorsonsvej 3 Elling, Frederikshavn - Lewisia - Knud Rasmussens vej 6, Frederikshavn.

5 Blomsterfestival Weekenden den 31.maj og 1. juni 2014 kl til kl : Sted: Bangsbo Botaniske Have, Dronning Margrethes Vej 3, 9900 Frederikshavn. Blomsterfestivalen er "Blomster og Tilbehør til Haven". Men Festivalen byder også på et hav af familievenlige aktiviteter som musik, folkedans, squaredance, mavedans, amatørteater og meget mere. Når sulten og tørsten melder sig, kan man også købe mad i mange varianter og drikkevarer til at læske tørsten. Havekredsen er til stede med udstilling, plantesalg, samt salg af amerikansk lotteri. Åbne haver hos 2 Haveamatører. Søndag den 29. juni 2014 kl til kl : 1) Inger Marie Andersen og Ejnar Josefsen, Norgesvej 15, 9900 Frederikshavn. Mindre have som blev påbegyndt for 7 år siden. Haven er en samler have med mange forskellige planter og temaer. Der er urtebed, alpine planter, en del helleborus, kameliaer, stauder, stenbede, græsser, hortensiaer, hostaer, georginer, abernes skræk, rododendron, lidt specielle planter, drivhuse og vand. En have som blomstrer fra tidlig forår og til frosten sætter ind. 2) Birthe & John Christensen Nordstjernevej 11 Kilden, 9900 Frederikshavn. 40 år gammel parcelhushave, der de sidste ca. 5 år har været under stadig omlægning. Ejernes store forkærlighed for fuchsia ses tydeligt ved et besøg. Derudover er der i haven flere surbundsbede, roser, små specielle og sjældne træer, to drivhuse og flere små hyggelige terrasser med siddepladser rundt omkring i haven. Arrangementet er gratis. Norgesvej 15, 9900 Frederikshavn. Nordstjernevej 11, 9900 Frederikshavn.

6 Bustur til 3 haver i det smukke Thy og Omegn. Søndag den 10. august 2014 kl : Afgang fra rådhusets store parkeringsplads, Fasanvej, 9900 Frederikshavn. Følgende haver besøges på dagens tur: 1) Mette og Karl Thingstrup, Kallerupvej 18, Kallerup, 7700 Thisted En sydvendt samler-landbohave i stadig udvikling. Der er pelargonier, 400 forskellige iris, liljer, dagliljer, primulaer, orkideer, klematis og meget mere. 2) Vera og Knud Nielsen, Kærshøjvej 10, 7752 Snedsted En 3300 m2 stor blomsterrig landbohave i flere afsnit indeholder bl.a. mange forskellige stauder, orkideer, georginer, 180 forskellige hostaer, 3 slags gunnera, hortensia, og flere slags. Yderligere er der 20 volierer med smukke prydfasaner. 3) Mona og Børge Jensen, Thylandsgade 26, 7755 Bedsted En 4000 m2 stor varieret have med ca. 200 roser, dagliljer, klematis, floks, frugttræer m.m. Der er plantesalg i alle 3 haver, og god plads i bussen, til nye momsfri indkøb. Der serveres formiddagskaffe og eftermiddagskaffe med hjemmebag. Medbring selv madpakke til frokost. Prisen er inklusiv bus, entreer, 2 gange kaffe/te og kage, samt en masse havesnak. Pris for arrangement er 250 kr. for medlemmer og 300 kr. for ikke medlemmer. Indmeldelse i Haveselskabet sparer dig for 50 kr. pr. deltager af husstanden. Tilmelding senest den 4. august til Jørgen Andersen tlf eller Billeder fra de tre haver vi skal besøge i det smukke Thy område. Åben have hos 1 haveentusiast. Søndag den 17. august 2014 kl til kl : 1) Anni og Ole Brøndum, Solsbækvej 17, 9300 Sæby. Besøg hos Klematisentusiasten i Sæby. Det er en mindre byhave med et utal af Klematis i alle afskygninger, ligeledes en del flotte Hortensia og Phlox, alt sammen meget velplejet og godt sammensat i haven, hvor der er nogen niveauforskel tilpasset hus og have. Der er et righoldigt plantesalg i haven, bl.a. klematis af egen avl. 2) Denne have er desværre blevet aflyst. Billeder fra de åbne haver søndag den 17. august.

7 Havens Dag. Søndag den 14. september 2014 kl til kl Sted: Bo Grønt i Elling. Husk Som medlem af Frederikshavn og Omegns Havekreds Får du 10 % rabat på plantekøb I Elling Plantecenter!!! Ved fremvisning af gyldig medlemskort. Plantemarked i Bangsbo Botanisk Have. Søndag den 14. september 2014 kl til kl Sted: Bangsbo Botanisk have, Dronning Margrethes vej 3, 9900 Frederikshavn. Du kan selv deltage med en stadeplads, pris 50 kr. + 2 gevinster til lotteri. Havens dag fejres med: Plantemarked og af tilbehør til haven, i Bangsbo Botaniske have. Arrangementet afvikles i samarbejde med Botanisk Haves Venner. Udover køb og salg, kan der købes kaffe, te, kage, samt sælges amerikansk lotteri i haven. Tilmelding for stadeholderne: Kaj Andersen, Flauenskjold. Tlf Mail: flauenskjoldsvej60@gmail.com Yderligere info: Jørgen Andersen tlf Mail: b3elling@turbopost.dk Kaffe og kage enhedspris 5 kr. pr. stk. Gratis adgang til arrangement. Hvordan vi får succes med Pelargonier. Tirsdag den 23. september kl Sted: Maskinhallen Skolegade 8, 9900 Frederikshavn Lisbeth Sørensen fra Pelargonieklubben Nordjylland, kommer og deler ud af sin store viden om Pelargonier. Hun vil fortælle om en lille del af vildarterne, om deres voksesteder, deres navne og hvorfor, om pelargoniens vej til Europa, men mest om de forskellige sorter som vi har i vores samling, det er blandt andet: Duftpelargonier, Zonalepelargonier, Stjernepelargonier og Dværgpelargonier. Hun vil også videregive erfaringer om hvordan vi kan passe og overvintre både vildarter og sorter, om hvordan de kan stiklingeformeres og lidt om frøsåning af vildarter. Vi får gode råd om indkøb af nye planter, ja i det hele taget, hvordan vi får succes med pelargonier. Lisbeth viser også en billedserie med forskellige pelargonier, så vi får en forståelse af, hvorfor vi skal gøre mere i netop disse planter. Vi kender Pelargonieklubben Nordjylland og Lisbeth Sørensen fra deres deltagelse i Blomsterfestivalen i Bangsbo Botaniske Have. Lisbeth medbringer et sortiment af pelargonier, som vi efter foredraget, kan købe til fordelagtige priser. I pausen serveres der kaffe/te og hjemmebag, samt sælges amerikansk lotteri. Pris inkl. kaffe/te og kage: 50 kr. for medlemmer og 70 kr. for ikke medlemmer Pelargonier altid i Smukke Farver

8 Støbning af Fuglebade & Plantetrug. Lørdag den 04. oktober kl. AFLYST Juledekorationer Ved "Blomsten og Krukken". Tirsdag den 25. november kl Marianne Strange Andersen fra "Blomsten og Krukken" fortæller, og viser os hvordan vi kan lave anderledes og smukke juledekorationer. Hvordan vi anvender de materialer vi finder i vores egne haver og i naturen omkring os, hvordan vi sætter tingene sammen, således vi selv kan fremstille "Årets Juledekoration". Marianne medbringer også skønne produkter til Jul og Hygge. Ting og sager til inspiration til adventskranse og juledekorationer, som eks. pynt, bånd, kugler, lys og stager, som efter arrangementet kan købes til "Julepriser". Vi kender Marianne fra hendes tidligere foredrag hos os om Juleroser. I pausen serveres kaffe/te og hjemmebag og sælges amerikansk lotteri, hvor gevinsterne er nogle af de juleting, som Marianne har fremtryllet. Pris inkl. kaffe/te og kage: 50 kr. for medlemmer og 70 kr. for ikke medlemmer "Årets Juledekoration" er julens højdepunkt Generalforsamling Tirsdag den 27. januar kl Dagsorden i henhold til vedtægterne.

FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2008.

FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2008. Åben som PDF FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2008. Generalforsamling i Frederikshavn og Omegns Havekreds. Tirsdag den 22. januar 2008 kl. 19.00: Dagsorden i henhold til vedtægterne: a.

Læs mere

FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2007.

FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2007. Åben som PDF FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2007. Onsdag den 31. januar 2007 kl. 19.00: Generalforsamling i Frederikshavn og Omegns Havekreds. Dagsorden i henhold til vedtægterne: a.

Læs mere

Program 2016. Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds

Program 2016. Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Frederikshavn og Omegns Havekreds www.frederikshavnhavekreds.dk Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Formand: Karsten Thoft Tlf.: 21 62 02 48 E-mail: ritaschack@hotmail.com Næstformand: Kaj

Læs mere

2012. Program. Frederikshavn og Omegns Havekreds. for Frederikshavn og Omegns Havekreds. www.frederikshavnhavekreds.dk.

2012. Program. Frederikshavn og Omegns Havekreds. for Frederikshavn og Omegns Havekreds. www.frederikshavnhavekreds.dk. Frederikshavn og Omegns Havekreds Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Formand: Karsten Thoft Tlf.: 98 42 90 12 E-mail: ritaschack@hotmail.com Næstforma nd: Kaj Eisenhardt Tlf.: 21 73 84 58

Læs mere

Program 2013. Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds

Program 2013. Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Frederikshavn og Omegns Havekreds Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Formand: Karsten Thoft Tlf.: 98 42 90 12 E-mail: ritaschack@hotmail.com Næstformand: Kaj Eisenhardt Tlf.: 21 73 84 58 E-mail:

Læs mere

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2016 32. årgang Årets aktiviteter kort: Gratis arkitekttegnet haveplan læs hvordan sidst i bladet Onsdag den 10. februar Generalforsamling

Læs mere

Program for Varde Havekreds 2016

Program for Varde Havekreds 2016 Velkommen til sæson 2016 I Varde Havekreds. Velkommen til den nye sæson i Varde Havekreds. Vi håber at I finder årets program interessant og møder talstærkt frem. I bestyrelsen glæder vi os til at møde

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER for Aabenraa Havekreds 2015

AKTIVITETSKALENDER for Aabenraa Havekreds 2015 AKTIVITETSKALENDER for Aabenraa Havekreds 2015 Tirsdag den 17. februar 2015 HAVEINSPIRATION og ORDINÆR GENERALFORSAMLING Børge Christensen, Ålsø ved Grenaa holder lysbilled-foredrag om anlæg af haver og

Læs mere

Brande Havekreds bestyrelse.

Brande Havekreds bestyrelse. Side 2 Brande Havekreds bestyrelse. Formand: Lis Mercy Jacobsen, Søndervænget 42, 7330 Brande Mobil.: 2149 8639 Næstformand: Lilian Rauff, Præstelunden 7, 7330 Brande, Tlf.: 9718 3930 Mobil:2268 1586 Kasserer:

Læs mere

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.herninghavekreds.dk som vil blive opdateret med foto og omtale.

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.herninghavekreds.dk som vil blive opdateret med foto og omtale. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2016 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.herninghavekreds.dk som vil blive

Læs mere

Videbæk og Omegns Havekreds Program 2019

Videbæk og Omegns Havekreds Program 2019 Videbæk og Omegns Havekreds Program 2019 Videbæk og Omegns Havekreds byder velkommen til sæson 2019 Mandag den 28. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Generalforsamling Temaaften om Hosta v/

Læs mere

HAVESELSKABET VARDE KREDS PROGRAM 2015

HAVESELSKABET VARDE KREDS PROGRAM 2015 KARENS BLOMSTER MEGET MERE END BLOMSTER! Vestergade 11 6840 Oksbøl Tlf 75571085 Mail: 5210@interflora.dk HAVESELSKABET VARDE KREDS PROGRAM 2015 12 Velkommen til sæson 2015 i Varde Havekreds Velkommen til

Læs mere

Program Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i. Frederikshavn og Omegns Havekreds

Program Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i. Frederikshavn og Omegns Havekreds Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Formand: Karsten Thoft Tlf.: 21 62 02 48 E-mail: ritaschack@hotmail.com Næstformand: Kaj Eisenhardt Tlf.: 21 73 84 58 E-mail: eisenhardt@live.dk Sekretær:

Læs mere

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside som vil blive opdateret med foto og omtale.

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside   som vil blive opdateret med foto og omtale. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2017 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.haveselskabet.dk/herning som

Læs mere

Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Husk tilmelding senest den 17. februar

Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Husk tilmelding senest den 17. februar Haveselskabet 75 år Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2019 35. årgang Onsdag den 20. februar Generalforsamling/foredrag - alpine planter Husk tilmelding senest den 17. februar Lørdag

Læs mere

Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2019 program.

Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2019 program. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2019 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.haveselskabet.dk/herning, som

Læs mere

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson Lørdag den 28. januar kl Westergårds Hotel, Videbæk

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson Lørdag den 28. januar kl Westergårds Hotel, Videbæk Videbæk og Omegns Havekreds byder velkommen til sæson 2017 Lørdag den 28. januar kl. 9.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Generalforsamling og reception Der markeres mærkedage: Brejning-Hover Havekreds 70

Læs mere

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson 2015. Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson 2015. Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Videbæk og Omegns Havekreds byder velkommen til sæson 2015 Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Generalforsamling Foredrag ved Fru Pedersen, Fru Pedersens have kendt fra tv-midtvest

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2015

HK Senior Djursland Program 2015 HK Senior Djursland Program 2015 Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2014: Formand: Hanna Rasmussen, tlf. 86321620 Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 Sekretær: John Ole Rasmussen,

Læs mere

Vi glæder og rigtig meget til at se jer, og husk at alle er velkommen også ikke-medlemmer af Haveselskabet.

Vi glæder og rigtig meget til at se jer, og husk at alle er velkommen også ikke-medlemmer af Haveselskabet. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2018 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.haveselskabet.dk/herning, som

Læs mere

Havekredsen for Esbjerg og omegn PROGRAM 2013

Havekredsen for Esbjerg og omegn PROGRAM 2013 Havekredsen for Esbjerg og omegn PROGRAM 2013 Side 2 Program 2013 / Esbjerg Havekreds Bestyrelsen: Formand og - WEB ansvarlig: Anitha Nygård Guldagergårdsvej 25, 6710 Esbjerg V Tlf.: 5087 1787 Kasserer:

Læs mere

Hadsten Havekreds Program 2014

Hadsten Havekreds Program 2014 Hadsten Havekreds Program 2014 Bestyrelsen: Anton Silleborg 60139570 Grethe Rasmussen 86981802 Kirsten Amstrup 86981662 Karsten Olesen 29871911 Jonna Majcher 31354664 Birgit Kaadner 21462308 Hans Frørup

Læs mere

Husk at I kan deltage i alle arrangementer i Haveselskabet også i de øvrige kredse.

Husk at I kan deltage i alle arrangementer i Haveselskabet også i de øvrige kredse. Faaborg Midtfyn Kreds Program 2015 Bestyrelse Faaborg - Midtfyn Formand Inge Leen tlf. 65 99 29 29 (aften) Næstformand Troels Rasmussen tlf. 65 99 10 81 Kasserer Birgit Andersen tlf. 62 66 16 58 Dorte

Læs mere

Haderslev Havekreds Program 2015

Haderslev Havekreds Program 2015 Oversigt over arrangementer 2015 i og Christiansfeld havekreds 27. januar Floks og storkenæb v/ Birgitte Husted Bendtsen 12. februar Christiansfeld Generalforsamling og Pæoner Holsted 26. februar Generalforsamling

Læs mere

Brande Havekreds bestyrelse.

Brande Havekreds bestyrelse. HAVESELSKABET Side 2 Brande Havekreds bestyrelse. Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Bestyrelsesmedlem: Lis Mercy Jacobsen, Søndervænget 42, 7330 Brande Mobil.: 2149 8639 lisjakob2@gmail.com Lilian

Læs mere

Haderslev Havekreds. Program 2016

Haderslev Havekreds. Program 2016 Haderslev Havekreds Program 2016 Program 2016 Haderslev og Christiansfeld Havekredse Den frodige og blomsterrige skovbund, ved Bent Nielsen Esbjerg. Tirsdag den 26. januar 2016 kl. 19.30 i KFUM s klubhus

Læs mere

Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Årets aktiviteter kort: Husk tilmelding senest den 29.

Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Årets aktiviteter kort: Husk tilmelding senest den 29. Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2018 34. årgang Årets aktiviteter kort: Torsdag den 1. februar Lørdag den 10. marts Lørdag den 12. maj Tirsdag den 5. juni Tirsdag den

Læs mere

Bestyrelsen Faaborg Midtfyn Kreds

Bestyrelsen Faaborg Midtfyn Kreds Faaborg Midtfyn Kreds Program 2016 Bestyrelsen Faaborg Midtfyn Kreds Inge Leen 65 99 29 29 (aften) Troels Rasmussen Sundstrup 65 99 10 81 Birgit Andersen 62 66 16 58 Dorte Bäcklund Isaksen 30 54 01 50

Læs mere

Ølgod og Omegns Havekreds Ølgod, Horne, Skovlund, Ansager og Blåbjerg Program 2017

Ølgod og Omegns Havekreds Ølgod, Horne, Skovlund, Ansager og Blåbjerg Program 2017 Ølgod og Omegns Havekreds Ølgod, Horne, Skovlund, Ansager og Blåbjerg Program 2017-1 - Formandsord Et nyt år ligger foran os. Det kan jo bruges på mange måder, måske på nye tiltag i haven. Vinter har vi

Læs mere

Haderslev Havekreds. Program 2016. Oversigt over arrangementer 2016 i Haderslev og Christiansfeld havekredse.

Haderslev Havekreds. Program 2016. Oversigt over arrangementer 2016 i Haderslev og Christiansfeld havekredse. Oversigt over arrangementer 2016 i Haderslev og Christiansfeld havekredse. 26. januar Haderslev Den blomsterrige skovhave, ved Bent Nielsen Esbjerg. 18. februar Christiansfeld Generalforsamling og haveorkideer

Læs mere

HAVEKREDSEN FOR ESBJERG OG OMEGN PROGRAM 2016

HAVEKREDSEN FOR ESBJERG OG OMEGN PROGRAM 2016 HAVEKREDSEN FOR ESBJERG OG OMEGN PROGRAM 2016 Side 2 Program 2016 / Esbjerg Havekreds Torsdag 28. januar kl. 19.00. Foredrag om Orkideer og Generalforsamling Billedforedrag om Jord orkideer Peter Møller

Læs mere

Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Årets aktiviteter kort: Husk tilmelding senest den 27.

Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Årets aktiviteter kort: Husk tilmelding senest den 27. Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2017 33. årgang Årets aktiviteter kort: Tirsdag den 31. januar Lørdag den 25. februar Søndag den 23. april Lørdag den 13. maj Onsdag

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Program 2018 HAVESELSKABET Ribe kredsen

Program 2018 HAVESELSKABET Ribe kredsen Program 2018 HAVESELSKABET Ribe kredsen Påskens dekorationer v. Preben Madsen, Vejle Onsdag d. 21. marts kl. 19.00 Margrethegården Skyttevej 200, Ribe Blomsterdekoratør Preben Madsen fra Vejle kommer for

Læs mere

Program Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds

Program Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Frederikshavn og Omegns Havekreds www.haveselskabet.dk/frederikshavn Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Formand: Karsten Thoft Tlf.: 21 62 02 48 E-mail: ritaschack@hotmail.com Næstformand

Læs mere

Lørdag den 26. september Plantemarked i Tambours Have

Lørdag den 26. september Plantemarked i Tambours Have Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2015 31. årgang Årets aktiviteter kort: Tirsdag den 3. februar Tirsdag den 21. april Lørdag den 9. maj Fredag den 5. juni Torsdag den

Læs mere

Faaborg Midtfyn Kreds Program 2012

Faaborg Midtfyn Kreds Program 2012 Faaborg Midtfyn Kreds Program 2012 Bestyrelse Faaborg - Midtfyn Formand Inge Leen tlf. 65 99 29 29(aften) Næstformand Dorte Bäcklund Isaksen tlf. 64 73 35 69 Kasserer Birgit Andersen tlf. 62 66 16 58 Sekretær

Læs mere

Havenyt 2016. Aabenraa Havekreds - 32. årgang

Havenyt 2016. Aabenraa Havekreds - 32. årgang Havenyt 2016 Aabenraa Havekreds - 32. årgang Ny bank, nye muligheder Ring til mig og aftal et møde Karl Henning Clausen Aabenraa afdeling Gør det muligt Aabenraa Storegade 31 70 33 33 33 nordea.dk Aabenraa

Læs mere

Nykøbing F. Seniorklub

Nykøbing F. Seniorklub Nykøbing F. Seniorklub Program 1. halvår 2019 Nykøbing F. Seniorklub er et lokalt netværk for dig, der er på efterløn eller pension og er medlem af HK Sjælland Hvad står HK Sjælland, Nykøbing F. Seniorklub

Læs mere

Bestyrelsen: Formand:

Bestyrelsen: Formand: Åbningstider 2008: 15. marts - 14. juni, alle dage kl. 9.00-17.00 15. juni - 15 november, alle dage undtagen lørdag kl. 9.00-17.00 Internet butik åbent hele døgnet året rundt. Telefon: 9745 4321 info@lundhede.com

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Hjemmeside: www.faaborg-midtfyn.haven.dk Tilmelding til arrangementer på havenfaaborgmidtfyn@gmail.com

Hjemmeside: www.faaborg-midtfyn.haven.dk Tilmelding til arrangementer på havenfaaborgmidtfyn@gmail.com Faaborg Midtfyn Kreds Program 2014 Bestyrelse Faaborg - Midtfyn Inge Leen tlf. 65 99 29 29 (aften) Dorte Bäcklund Isaksen tlf. 30 54 01 50 Kasserer Birgit Andersen tlf. 62 66 16 58 Ulla Johansen tlf. 62

Læs mere

HAVESELSKABET SÆBY HAVEKREDS PROGRAM 2017 / 2. Alle er velkomne til havekredsens arrangementer, medlemmer såvel som ikke-medlemmer!

HAVESELSKABET SÆBY HAVEKREDS PROGRAM 2017 / 2. Alle er velkomne til havekredsens arrangementer, medlemmer såvel som ikke-medlemmer! HAVESELSKABET SÆBY HAVEKREDS PROGRAM 2017 / 2 Alle er velkomne til havekredsens arrangementer, medlemmer såvel som ikke-medlemmer! Forårsfest i Nellemanns Have Januar 2017 Onsdag den 25. januar kl. 19.30

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

HAVESELSKABET. Program Vinderup - Haderup kreds

HAVESELSKABET. Program Vinderup - Haderup kreds HAVESELSKABET Program 2017 Vinderup - Haderup kreds Vinderup - Haderup kreds Formand: Lillian Jepsen grudjepsen@gmail.com 61747928 Kasserer: Hanne Krohn Hvidberg hanneogkaj@hotmail.com 24988021 Sekretær:

Læs mere

Laden og Vejrup s have. Karen og Frits Trankjær. Winni og Per Ibsen

Laden og Vejrup s have. Karen og Frits Trankjær. Winni og Per Ibsen Laden og Vejrup s have Mårdalsvej 2, Vester Velling 8860 Ulstrup Tlf. 86 46 63 79 Mobil: 51 86 63 79/22 79 23 97 e-mail: laden@city.dk www.laden.dk Kæmpe stor have 10.000 m². Speciale er stauder. Haven

Læs mere

Brande Havekreds bestyrelse.

Brande Havekreds bestyrelse. HAVESELSKABET Side 2 Brande Havekreds bestyrelse. Formand: Lis Mercy Jacobsen, Søndervænget 42, 7330 Brande Mobil.: 2149 8639 Næstformand: Lilian Rauff, Præstelunden 7, 7330 Brande, Tlf.: 9718 3930 Mobil:2268

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Det Sker Frederikshavn / Strandby November 2015

Det Sker Frederikshavn / Strandby November 2015 Mandag 16. november kl. 19.30: Michael Kvium og den menneskelige dårskab. Foredrag ved Anne Lie Stokbro. Pris: Kr. 75,- Tirsdag 17. november kl. 10.00: Trylle Tirsdag hvor børnebibliotekaren læser fortryllende

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Velkommen til Medicinhavernes nyhedsbrev

Velkommen til Medicinhavernes nyhedsbrev Velkommen til Medicinhavernes nyhedsbrev Og velkommen til alle vores nye læsere, som er strømmet til. Hele 530 er nu tilmeldt nyhedsbrevet. Den næste måned byder på mange spændende aktiviteter i og udenfor

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

2. halvår 2014 1. halvår 2015

2. halvår 2014 1. halvår 2015 PROGRAM 2. halvår 2014 1. halvår 2015 FOA FREDERIKSHAVN Fejl! Ukendt argument for parameter./fejl! Ukendt argument for parameter./fejl! Ukendt argument for parameter. Seniorklubben VELKOMMEN til Den tredje

Læs mere

Nordvestjylland Afdeling KARUP FREDERIKS KREDS

Nordvestjylland Afdeling KARUP FREDERIKS KREDS Nordvestjylland Afdeling KARUP FREDERIKS KREDS Årsprogram 2018 2 Kredsbestyrelsen: Formand: Kirsten Andersen, Bøgevej 33, Karup tlf. 97 10 25 32 mail: familien@bertel-andersen.dk Næstformand: Thorvald

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger HK Senior Djursland Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2018 Formand: Sonja Irene Andersen, tlf. 29739719 mail: sogr@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail: ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

november - december 2018

november - december 2018 november - december 2018 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: tlf.: Betina Gregersen/ Lene Thiemer Hedegaard på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp:

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER 2010

AKTIVITETSKALENDER 2010 AKTIVITETSKALENDER 2010 www.tangesoeveteranklub.dk PROGRAM FOR TANGE SØ VETERANKLUB 2010 Tirsdag 16. marts Sammen med DVMC besøg hos Bojesen Bilsyn, Bredhøjvej 3, 8600 Silkeborg. 19.00 21.30. Der vil blive

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR HELSINGØR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN

HK HOVEDSTADEN SENIOR HELSINGØR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN HELSINGØR / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld

Læs mere

ISSN 0909-380X. Dansk Iris og Liljeklub

ISSN 0909-380X. Dansk Iris og Liljeklub ISSN 0909-380X Dansk Iris og Liljeklub Iris og Liljer Nr. 1 Forår 2011 blad nr 1 2011.indd 1 blad nr 1 2011.indd 2 Redaktørens ord! Temaet hvis man kan snakke om et sådan så må det være prøv det selv.

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober 2013 Fællesspisning Fredag, den 25. oktober er der fællesspisning i forsamlingshuset kl. 18.30. Kortklubben som består af Kirsten Hundahl,

Læs mere

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf April 2019 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail: Karin Liltorp: kalil@vejle.dk

Læs mere

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer.

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer. Program Efterår 2018 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer Side 1 Heldagsudflugt til Mandø, torsdag den 16. august 2018 I

Læs mere

Indvielse af orangeri

Indvielse af orangeri Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Indvielse af orangeri Fredag den 31. august kl. 18.00 klipper vi snoren til det nye orangeri! KBIF er vært ved en let buffet med vin, vand, øl og kaffe. Medbring

Læs mere

Sydfyns Sydfyns single- Single- og venskabsklub Venskabsklub

Sydfyns Sydfyns single- Single- og venskabsklub Venskabsklub Sydfyns Sydfyns single- Single- og venskabsklub og Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk OKTOBER 2012 Fredag den 5. oktober kl. 19 Klubaften på Færgegården, Færgevej 13, 5700 Svendborg Der serveres krydderstegt

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Så kom foråret og sommeren næsten på en gang vi har også ventet længe på lidt sol, men især også til at se hvordan haven ville se ud efter vinteren. Det har været et

Læs mere

ENDNU ET GODT ÅR ER GÅET

ENDNU ET GODT ÅR ER GÅET Den nye have for infektioner og immunsystem med Hildegard von Bingen haven i midten bliver gjort færdig i år. Dronefoto: Ole J. ENDNU ET GODT ÅR ER GÅET Onsdag den 6. februar afholdt Medicinhaverne sin

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Faaborg Midtfyn Kreds Program 2011

Faaborg Midtfyn Kreds Program 2011 Faaborg Midtfyn Kreds Program 2011 Bestyrelse Faaborg - Midtfyn Formand Inge Leen tlf. 65 99 29 29 (aften) Næstformand Birgit Andersen tlf. 62 66 16 58 Kasserer Dorte Bäcklund Isaksen tlf. 64 73 35 69

Læs mere

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand Januar 2018 Kære medlemmer og familie. Der har i den forløbne uge været afholdt bestyrelsesmøde i vores lille forening, og jeg kan herfra sende jer alle en hilsen og ønsket om et godt og på alle måder

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold:

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold: Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Dansk Cabby Club www.danskcabby.dk Indhold: Cabby Club Danmark Cabby Clubbens formål Klub kontingent Kontakt Cabby Club Danmark En lille historie fra Vintertræf i Esbjerg

Læs mere

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl Åbent Aktivitets- og træningscentre. Skovcenter Træning og aktiviteter for alle selvhjulpne +60 årige, hørende under Ældre & Sundhed, bosiddende i Lolland kommune. For at benytte tilbuddet, skal du kunne

Læs mere

Referat Dato: Onsdag den 3. oktober 2018 kl. 19:00-21:00 Sted: Lene, Pilevej 12, 4000 Roskilde

Referat Dato: Onsdag den 3. oktober 2018 kl. 19:00-21:00 Sted: Lene, Pilevej 12, 4000 Roskilde Navn Dagsorden Referat Dato: den 3. oktober 2018 kl. 19:00-21:00 :, Pilevej 12, 4000 Roskilde 1 Godkendelse af referat Ok 2 Beslutningsdygtighed Ja 3 Meddelelser fra formanden Intranet Afbud/ fravær Navn

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Seniorklubben FOA Frederikshavn 1. halvår halvår 2019

Seniorklubben FOA Frederikshavn 1. halvår halvår 2019 Seniorklubben FOA Frederikshavn 1. halvår 2018-2. halvår 2019 FOA Frederikshavn 2. halvår 2015 1. halvår 2016 Seniorklubben VELKOMMEN til Den tredje alder hvad enten du er efterlønner, førtidspensionist

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Indkaldelse til generalforsamling i Kalundborg Turistforening tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.30 på Kalundborg Vandrerhjem Stadion Allé 5 4400 Kalundborg

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben FORÅRSPROGRAM Seniorklubben Kære medlemmer Så er vi i gang med foråret, og der er mange dage, som vi skal udnytte. Det er nemlig tid til at modtage programmet for det første halve år af 2015. Vi håber

Læs mere

Program Efterår 2019

Program Efterår 2019 Program Efterår 2019 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Der kan arrangeres samkørsel fra Lemvig, det er gratis. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer Side 1

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2018

HK Senior Djursland Program 2018 HK Senior Djursland Program 2018 Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2017 Formand: Ruth Nyhus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail:

Læs mere

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyhedsbrev Forår 2016.vi har måske et tilbud til dig, som det er svært at sige nej til! Røde Kors Cafe Square dance Modelteater På hyggelig

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 30. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2019. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 30. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2019. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 30. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2019 Læs inde i bladet: ÅRETS ARRANGEMENTER INVITATION TIL GENERALFORSAMLING VIL DU MED EN TUR TIL MECKLENBURG? 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

SENIOR - BØRN Medl APRIL _ MAJ E OG UNGE NYT emsblad for DUI Le- JUNI.-JULl2018,. / /"" _,.' o _ virke.&' Støtt e f orenln en

SENIOR - BØRN Medl APRIL _ MAJ E OG UNGE NYT emsblad for DUI Le- JUNI.-JULl2018,. / / _,.' o _ virke.&' Støtt e f orenln en SENIOR - BØRN Medl APRIL _ MAJ E OG UNGE NYT emsblad for DUI Le- JUNI.-JULl2018,. / /"" _,.' o _ virke.&' Støtt e f orenln en .' Afdelingens.~.,..1.. Kontaktoplysninger Formand: Poul Olsen. Akacievej 14

Læs mere

Læs om: Børneworkshop på biblioteket i vinterferien Kunstnere på plejehjem Generalforsamlingen 2016 - Nytårkuren 2016 Rammeaftalen

Læs om: Børneworkshop på biblioteket i vinterferien Kunstnere på plejehjem Generalforsamlingen 2016 - Nytårkuren 2016 Rammeaftalen INFO 1/2016 Fredensborg Ny Kunstforening Læs om: Børneworkshop på biblioteket i vinterferien Kunstnere på plejehjem Generalforsamlingen 2016 - Nytårkuren 2016 Rammeaftalen Børneworkshop på biblioteket

Læs mere

Sang og musik. Foredrag om Lemvig Kommune

Sang og musik. Foredrag om Lemvig Kommune Program 2017 1 Indhold Sang og musik v/ Jan Lilholt... 3 Foredrag om Lemvig Kommune... 3 Generalforsamling... 4 Tur til Thyborøn... 4 Tur til Samsø... 5 Ferietur til Thüringen... 5 Virksomhedsbesøg på

Læs mere

beplantet trug med vandbassin Keywords: EgenHave, Krukker-Trug, Sten Filename: NSCF0068.JPG Description: beplantet stentrug i stensætning

beplantet trug med vandbassin Keywords: EgenHave, Krukker-Trug, Sten Filename: NSCF0068.JPG Description: beplantet stentrug i stensætning beplantet trug Keywords: Alpine, Krukker-Trug Filename: DSCF4108.JPG Description: Trug beplantet med: Sempervivum ciliosum, Sempervivella sedoides, Saponaria olivana, Limonium minutum, Dianthus ainaceus

Læs mere

Fredericia Museums Venners Program 2014-2015

Fredericia Museums Venners Program 2014-2015 Fredericia Museums Venners Program 2014-2015 Dronningensgade set mod nord fra ca. Jyllandsgade. Foto Hugo Matthiessen 1914 VELKOMMEN TIL SÆSON 2014-2015 Vi håber, at rigtig mange vil deltage i vore arrangementer.

Læs mere

P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012

P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012 P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012 Seniorklubben i FOA Frederikshavn Seniorklubben En klub for DIG og alle afdelingens efterlønsmodtagere, pensionister og førtidspensionister. Klubben afholder

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Seniorklubben. FOA Frederikshavn. 2. halvår halvår Program

Seniorklubben. FOA Frederikshavn. 2. halvår halvår Program FOA Frederikshavn Seniorklubben 2. halvår 2015 1. halvår 2016 Program Seniorklubben VELKOMMEN til Den tredje alder hvad enten du er efterlønner, førtidspensionist eller folkepensionist. Det er svært at

Læs mere

Program Forår 2018 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, med mindre andet annonceres.

Program Forår 2018 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, med mindre andet annonceres. Program Forår 2018 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, med mindre andet annonceres. Adressen er: Skolegade 5A, 7600 Struer Side 1 Lidt information fra formanden Hej alle HK seniorer Vi

Læs mere

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner.

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. December 2014 Kære medlemmer og familie. 2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. Det har været et godt år for

Læs mere

Program 2011 PROGRAM Juli. Januar: Februar: August. Marts: September: Oktober: April: Maj: November: December: Juni.

Program 2011 PROGRAM Juli. Januar: Februar: August. Marts: September: Oktober: April: Maj: November: December: Juni. PROGRAM 2011 Program 2011 Januar: Ingen arr. Juli Ingen arr. men flere åbne have rundt i regionen Februar: 24.februar kl. 19.30, Jerne Sognehus Lysbilledforedrag om Magnolie og generalforsamling August

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere