Ordinær generalforsamling i Varde Cykelklub 19. februar 2008 hos Jyske Bank

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordinær generalforsamling i Varde Cykelklub 19. februar 2008 hos Jyske Bank"

Transkript

1 Ordinær generalforsamling i Varde Cykelklub 19. februar 2008 hos Jyske Bank I lighed med sidste år har vi også til denne generalforsamling lave en skriftlig beretning. En beretning som ser tilbage på et travlt år for Varde Cykelklub, men vi kommer også lidt ind på, hvad der skal ske i det kommende år. Vi har jo altid et par nye ting støbeskeen. Vi vil være rigtig glade hvis I vil kommentere skriftligt er der noget vi kan gøre bedre, har du forslag til nye tiltag eller blot lidt ros. God læselyst. Vi ved det godt 7. januar 2007 er en dato vi har nævnt før - det var dagen, hvor vi arrangerede Jyske Bank Cykle Cross DM og 3. afdeling af Vinter Cuppen inde midt i Varde by. Hvorfor er det så værd at nævne igen? Jo for det første fik Varde Cykelklub 2 medaljer, en af guld og en af bronze. En anden god grund er at 2007 startede stort med dette flotte arrangement som blot viste standarden for hele Der er efterhånden blevet en tradition at landevejscyklerne kommer frem lidt tidligere end Varde Cykelklubs officielle opstart som typisk ligger i den sidste weekend i marts. Sådan blev det også i Midt i februar var vi klar til de første ture på landevejene omkring Varde. Det passede i øvrigt fint med at vintertræningen på MTB stoppede på det tidspunkt. Det er også blevet en tradition at Varde Cykelklub er repræsenteret på Jysk/fynsk distrikts træningslejr på Stensballe skolen ved Horsens. Sidste år var der 6 unge ryttere med: Martin, Nicolai, Casper, Mads, Christian og Lasse. Derudover havde vi Aske fra Vejle boende på vores kammer. Trænerne i klubben opfordrer alle B&U ryttere til også at deltage i arrangementet i Afgang fra Varde fredag den 29. februar og med hjemkomst søndag den 2. marts sidst på eftermiddagen. Marts måned er vanen tro en rigtig travl måned. Marts 2007 var ingen undtagelse. Det er her det kommende år i store træk tilrettelægges. Arly havde fremtryllet et par nye landevejsruter og fundet 12 motionsløb, hvor klubben havde samlet tilmelding. Kaptajnlisten blev lavet og mangfoldiggjort på hjemmesiden. Vi sluttede marts måned med at være ca. 50 mand stærk til rundstykker og cykeltur. Vejret viste sig i øvrigt fra sin bedste side med blå himmel og sol.

2 I påsken var der dømt Påsketur til Himmelbjerget på MTB. Det var Lars og Birgitte som tog sig af de unge MTBér Påskedag, den 8. april. Godt et par timer skulle de tilbringe i det bakkede terræn omkring Himmelbjerget. 2. Påskedag var det så de gamles tur. På MTB i ca. 4 timer kræver sin mand, men hva vi er vel i form. Første weekend i april blev indledt med dominans af Varde Cykelklub i indledningsløbet i Gesten arrangeret af Vejen BC. Ikke kun i løbet, men også på deltagerantallet var Varde med i spidsen. Hele 11 ryttere stillede til start: Lasse Rangstrup Nielsen, Kristian Brix, Mikkel Andersen, Nicolai Rangstrup Nielsen, Daniel Rahbæk, Henrik Jørgensen, Claus Termansen, Johnny Nielsen, Bent Kovdahl, Jan Vestergaard og Henrik Nielsen. Det første af tre cykelløb i regi af de syd- og sønderjyske klubber. Også MTB rytterne fik en god sæson start med flere podiepladser i de to første løb i henholdsvis Århus og Silkeborg. Både Simon, Niklas, Christian og Kaj var på skamlen i de to løb. Det kunne kun blive en stor sæson. Vi måtte i 2007 holde en ekstra generalforsamling i klubben. Det havde på den ordinære generalforsamling ikke været muligt at finde en kasserer til klubben så der måtte en ny generalforsamling til. Det blev den 2. maj i forbindelse med medlemsarrangementet. Aase Lykke blev valgt som kasserer for klubben - velkommen til hende. Samme aften havde vi indbudt Christian Hüttemeier til at fortælle om doping. Helt præcist om Hammiltons Journaler og operation Puerto. Christian var jo en af de første til at fortælle historien. En rigtig god klubaften, hvor ca. 50 stykker var mødt op Jyske Banks lokaler Harzen det blev noget af et tilløbsstykke. Mere en 40 ryttere deltog i de to ture til syden. Både MTBér og landevejsfolk. Vind og vejrforhold var som altid på de kanter utilregnelige. På MTB turen var der højt solskinsvejr, 14 dage senere på landevejsturen regnede det en smule (læs meget) med kun få solstråler. Det blev dog en god tur alligevel. Alle havde mulighed for at få lysten styret med hensyn til bakke kørsel. Med stigninger på op til 18% til 20% var der lidt for enhver smag. Et par deltagere måtte da også bide i det sure æble og trække.!

3 Vade Cykelklub har gjort det igen. For første gang i klubbens historie har vi afviklet et MTB løb i DCU regi. Et cykelløb som blev besøgt af omkring 130 ryttere, sæsonens bedst besøgte DCU MTB løb. Det til trods for at vejrguder ikke ligefrem var med os, men det gik. Der bliver også DCU MTB løb i sæsonen INVITA/DANHAUS MTB er kommet for at blive. En dag sidst i juli er Jan og jeg (Kaj) på vej til Blåbjerg for at træne da Jans mobil ringer. Da han lægger på fortæller han at det konsulen fra den Thailandske ambassade der ville høre om VCK havde 2 MTB ryttere der kunne tænke sig at deltage i et etapeløb i Thailand der foregik fra den 23. til den 27. august. Det Thailandske Turistbureau (TAT) ville betale??????? Øhhh ja og så kom Kaj og Christian på en uforglemmelig tur til Thailand. Der er rift om rytterne fra VCK.. For andet år i træk var der også arrangeret MTB træning med Rune Larsen. Rune har næsten kørt på cykel i snart 25 år og har virket som landstræner for MTB landsholdet i godt 3 år så han ved, hvad han snakker om. En stor kapacitet af få til Varde. 25 VCK er havde muligheden for at deltage. Den 18. og 19. august var der DM for MTB. Varde Cykelklub var godt repræsenteret og lavede gode præstationer. Christian tog jo hjem med en flot guldmedalje i klassen for yngste drenge. I weekenden den 25. og 26. august var ca. 460 cykelryttere samlet i Køge til DM på landevej for B&U. Varde havde 4 ryttere med Nicolai, Mads, Christian og Lasse. En weekend som ikke kun var cykelløb, men også hygge. Kaj s Auto Sommer Cup 2007 bød på en markant ændring. 1. Etape i militærskoven foregik på en kort rundstrækning med en smule grusvej. En god udfordring for alle ryttere. Det var selvfølgelig med en vis spænding at vi prøvede dette tiltag, hvordan ville rytterne tage i mod det?? Men det endte jo rigtigt godt så vi havde ingen grund til bekymring. Det store fremmøde der har været 144 forskellige deltagere til start, og i gennemsnit ca. 80 deltagere pr. afdeling - har igen i år været den store drivkraft for os der laver løbene, og for Varde Cykelklub er det naturligvis dejligt at se 65 af vores egne medlemmer deltage i cuppen, som samtidig er VCK s klubmesterskab. Derfor fortsætter Cuppen også til næste år. Midt i september forsøgte vi os igen med noget nyt, kaptajn-kursus! Vi tilmeldte 3 mand stærk til et kursus i Haderslev, hvor modtagelse af nye ryttere, viftekørsel og hensyn til medtrafikanter bl.a. var på dagsorden. De 3 deltagere var Arly Lauritsen, Karen Lauritsen og Holger Hansen.

4 For at skabe muligheder og interesse for cykelsporten havde vi igen i 2007 lånt DCU s 14 låne MTB cykler. Vi havde lånt dem op til INVITA MTB Race. Der var flere som tog imod tilbuddet og flere er blevet medlem efterfølgende og har købt sin egen cykel. Et tiltag som vi tilstræber også kommer igen de kommende år. Cykelklubbens flagskib er uden tvivl Invita MTB Race når vi taler arrangementer. I 2007, helt præcist den 21. oktober, deltog ikke mindre end 296 rytter fra det ganske land. Det er for vildt. Vi ser kun fremgang år efter år. Det er nok endnu mere vildt at der er 50 deltagere i ungdomsklassen. Det er flot i en tid, hvor man snakker om at de unge mennesker ikke rør sig nok!! Her ses stemningen på Rævebakken. Fælles tilmelding til motionsløb. Arly havde til sæsonen på forhånd fundet 12 motionsløb, hvor han ville stå for fælles tilmelding til. Han har i 2007 i alt tilmeldt 121 klubmedlemmer, det største antal i de år han har stået for det. Arly efterlyser i øvrigt en hjælper og vi vil her bringe efterlysningen videre. I 2007 fik vi forhandlet en ny sponsoraftale forhandlet på plads med Jyske Bank. En aftale som strækker sig frem til 31. december Under forhandlingerne tilbød Varde Cykelklub at Jyske Bank s personale kunne få mulighed for, at opleve vores sportsgren på ryggen af en mountainbike. Afdelingsdirektør Morten Stoll tog straks imod tilbuddet, på vegne af alle de ansatte i Jyske Bank s afdeling i Varde. Onsdag den 10. oktober var dagen, hvor 12 friske bankfolk kl. 16:30 stod klar med alt det nødvendige MTB-udstyr, for at blive instrueret i skovcykelsportens verden. Efter lidt teknisk undervisning gik turen ud til området omkring gymnasiet og Lunden, hvor vintercup-ruten blev gennemkørt, og der blev gået til den med liv og sjæl, så det var nogle trætte - men også kåde og glade - cykelryttere der ved 18-tiden var tilbage ved Jyske Bank s lokaler. Måske skal vi gentage succesen på landevejscykler til sommer? Cykle Cross i Varde blev det også til i det forgangne år. Dog ikke helt så storslået som DM i starten af Men Varde og Vejen havde de sidste 2 afdelinger af Post Cuppen som samtidig var afslutningen på cross sæsonen 2007 og Lørdag den 19. januar 2008 kørte vi Cykle Cross rundt om Varde Gymnasium. En rigtig udfordrende rute med lange krævende græsstykker og bløde op- og nedkørsler. Vi fik en enkelt mand på podiet denne dag, Henrik Møller blev 2 er i veteranklassen. Det må siges at være tilfredsstillende.

5 Vestergades Cykler MTB Cup 2007/2008. Mudder og atter mudder - sådan sluttede vinter cuppen ude i Lunde. Men vi lader os ikke kyse af en smule smattet føre. Vinterens MTB Cup blev endnu en succes for Varde Cykelklub. Der har været rigtig mange deltagere til alle 4 afdelinger. 275 forskellige deltagere har der været med, fordelt over de 4 afdelinger. 153 til den afsluttende i Lunden. Ikke alle ved lige, hvordan man skal vedligeholde sin cykel. Klubben havde spurgt Lars om ikke han ville være med til at lave en aften, hvor vi lige kunne få de mest nødvendige tips i vedligehold. Den 6. februar var der fuldt booket til en gang undervisning hos Vestergade Cykler og Knallerter. En rigtig givtig aften som må gøres om for dem der desværre ikke var plads til. Torsdag den 7. februar 2008 var 3 ryttere fra Varde Cykelklub til kåring af Årets Mestre Arrangementet foregik i Smedeværkstedet i Varde, hvor 125 mestre fra hele kommunen var samlet. Alle sportsgrene var repræsenteret lige fra skakspillere til cykleryttere. Ja også alle aldersgrupper lige fra 6 år og op til. var repræsenteret. De tre mestre fra Varde Cykelklub er Christian Storgaard, Mads Gregersen og Kim Blach. Erindringsgaven blev overrakt af formand for Kultur og Fritid Lisbet Rosendahl. Et stort tillykke til rytterne og held og lykke med den kommende sæson. Den 9. og 10. februar havde vi tyvstart på landevejstræningen. Både for børn og eliten. Begge dage havde vi masser af solskin så der var ingen undskyldninger for at blive hjemme på sofaen. For ungerne bliver det rigtigt alvor når vi tager til Horsens på den årlige træningslejr fra den 29. februar til den 2. marts. Vi har i den forgangne periode haft mange gode resultater på cyklerne og vi har lavet mange gode arrangementer, det kan vi være stolte af, men vi glemmer tit og ofte de mange hjælpere som frivilligt bruger en hel dag på at give en hånd med så vi andre kan køre cykelløb. Det skal de have stor tak for, selv om tak er en ringe løn. Vi skal jo tænke på at uden hjælpere ingen cykelløb.!

6 Plan Noget vi vil komme til at høre meget mere til i den kommende tid. Men for at gøre en lang historie kort her så er: Fællesskab/Rummelighed/Åbenhed Som medfører Kvalitet og udfordringer Nøgleord i cykelklubbens fremtidige virke. Vi er meget aktive i Varde Cykelklub, vi har en aktiv hjemmeside ( som vi anbefaler alle medlemmer at søge oplysninger på. Hvis du har oplevet noget på din vej som du tror, kan være spændende for andre så send et par ord til webmasteren. Vi forsøger hele tiden at gøre den bedre, men har du forslag til forbedringer eller, hvis du har ros eller ris er du meget velkommen til at skrive til os. På gensyn på landevejene Varde Cykelklubs bestyrelse Jyske Bank tirsdag den 19. februar 2008

: Generalforsamling VCK 2008 Referat

: Generalforsamling VCK 2008 Referat Varde Cykelklub (VCK) 21.02.2008: Generalforsamling VCK 2008 Referat 1. Valg af dirigent Michael Gregersen blev valgt som dirigent 2. Bestyrelsens beretning Henrik Nielsen fremlagde bestyrelsens beretning.

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Varde Cykelklub 6. februar 2007 på Varde Gymnasium

Ordinær generalforsamling i Varde Cykelklub 6. februar 2007 på Varde Gymnasium Ordinær generalforsamling i Varde Cykelklub 6. februar 2007 på Varde Gymnasium Som noget nyt vil vi prøve med en skriftlig beretning til generalforsamlingen. Vi håber, at I vil tage godt imod tiltaget

Læs mere

Du indkaldes til ordinær generalforsamling torsdag den 24. februar 2011 kl. 18.30 i Jyske Banks lokaler.

Du indkaldes til ordinær generalforsamling torsdag den 24. februar 2011 kl. 18.30 i Jyske Banks lokaler. Generalforsamling Du indkaldes til ordinær generalforsamling torsdag den 24. februar 2011 kl. 18.30 i Jyske Banks lokaler. Dagsorden: Udlevering af tøj og drikkedunke til dem som ikke allerede har fået..

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling VCK 2009

Generalforsamling VCK 2009 Generalforsamling VCK 2009 Referat 1. Valg af dirigent Michael Gregersen blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indkaldt. 2. Bestyrelsen beretning for det forløbne år

Læs mere

Referat fra Generalforsamling den 23. februar 2010 Varde Cykelklub.

Referat fra Generalforsamling den 23. februar 2010 Varde Cykelklub. Referat fra Generalforsamling den 23. februar 2010 Varde Cykelklub. Formand Henrik Nielsen bød velkommen til generalforsamling 2010. Morten Stoll er desværre forhindret, men tak til ham fordi vi må være

Læs mere

Nyhedsbrev. Future Marts Indhold. Kære Forældre og Børn & Unge. Future træningen Holdinddeling ATK

Nyhedsbrev. Future Marts Indhold. Kære Forældre og Børn & Unge. Future træningen Holdinddeling ATK Nyhedsbrev Future Marts 2018 Indhold Future træningen Holdinddeling ATK Aktiviteter i 2018 Introduktionsdage Klubtur til Harzen Future fest Konkurrencer DCU Ungdomscup Shimano Liga H12 Kære Forældre og

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Ordinær generalforsamling onsdag den 21. februar 2018, kl. 18.30 i Varde Cykelklubs lokaler på Håndværkervej 10 A, 6800 Varde. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Bent Mulbjerg

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling i Varde Cykelklub

Referat Ordinær Generalforsamling i Varde Cykelklub Referat Ordinær Generalforsamling i Varde Cykelklub Onsdag d. 25. februar 2015 kl. 18:30 Varde Cykelklub s lokaler på Håndværkervej 10A, 6800 Varde. DAGDORDEN 1. Valg af dirigent. Dirigent Johan Brøndsted

Læs mere

Info januar 2010. Infobrev fra Varde Cykelklub 15-01-2010

Info januar 2010. Infobrev fra Varde Cykelklub 15-01-2010 Info januar 2010 Infobrev fra Varde Cykelklub 15-01-2010 Du sidder nu med det årlige infobrev fra Varde Cykelklub som forhåbentlig giver dig appetit på endnu et cykel år som medlem af klubben. Du kan i

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERATER I VARDE CYKELKLUB (VCK)

GENERALFORSAMLINGSREFERATER I VARDE CYKELKLUB (VCK) GENERALFORSAMLINGSREFERATER I VARDE CYKELKLUB (VCK) REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 05 13.11.2004: Referat ordinær generalforsamling VCK, den 12. januar 2005 Der var 30 fremmødte til generalforsamlingen

Læs mere

RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP. UNGDOM: Resultat 1. afd.

RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP. UNGDOM: Resultat 1. afd. RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP UNGDOM: Resultat 1. afd. Nr. Navn Klub Klasse Afd.1 1 407 Christian Zeeberg Varde Cykelklub Ungdom 00:54:00 2 424 Mikkel Møller Vejen BC Ungdom 00:54:04 3 406

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

Generalforsamling i ACK den 3. november 2014

Generalforsamling i ACK den 3. november 2014 Generalforsamling i ACK den 3. november 2014 00 Fremmøde: Der var mødt 35. 01 Valg af dirigent: Kirsten Nielsen 02 Valg af protokolfører: Erik 03 Formandens beretning: Der vedlægges bilag efter renskrivning

Læs mere

Næste års lange fællesture:

Næste års lange fællesture: Stormøde - landevej November 2014 Dagsorden: Velkomst Niels Chr. - oplæg Cl vintertræning Næste års lange fællesture? Tur Cl Harzen og Mallorca? Træningslejr (som i år Cl EbeltoO eller andet sted)? Fællesture

Læs mere

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Af Dameudvalget, ved Tina Dideriksen 2016 ambitioner Damudvalget ønsker at rekruttere to medlemmer til udvalget gerne fra

Læs mere

VCK generalforsamling

VCK generalforsamling 20. februar 2013 VCK generalforsamling Referat Ad. 1. Bent Mulbjerg blev valgt som dirigent. Der er ikke modtaget forslag til behandling på generalforsamlingen. Ad. 2. Bestyrelsens beretning ved formanden:

Læs mere

Nyhedsbrev. Future Februar Indhold. Kære Forældre og Børn & Unge. Future træningen Holdinddeling ATK

Nyhedsbrev. Future Februar Indhold. Kære Forældre og Børn & Unge. Future træningen Holdinddeling ATK Nyhedsbrev Future Februar 2017 Indhold Future træningen Holdinddeling ATK Aktiviteter i 2017 Introduktionsdag Langtur Klubtur til Harzen Udvekslingstur Future fest Konkurrencer DCU Ungdomscup SRAM Liga

Læs mere

Nyhedsbrev. Future April Kære Forældre og Børn & Unge. Indhold

Nyhedsbrev. Future April Kære Forældre og Børn & Unge. Indhold Nyhedsbrev Future April 2019 Indhold Future træningen Holdinddeling ATK Aktiviteter i 2018 Introduktionsdage Klubtur til Næstved Klubtur til Harzen Future fest Klubtur til Slettestrand Konkurrencer DCU

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

RESULTATLISTE EFTER 1. AFDELING - KAJS-AUTO SOMMERCUP 2008

RESULTATLISTE EFTER 1. AFDELING - KAJS-AUTO SOMMERCUP 2008 RESULTATLISTE EFTER 1. AFDELING - KAJS-AUTO SOMMERCUP 2008 Version: 10/05/2008 7 404 Magnus Nielsen Esbjerg Cykel Ring 1996 Ungdom 00:25:01 00:25:01 8 401 Rasmus Beck Knudsen Esbjerg Cykel Ring 1997 Ungdom

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

AFSLUTNING I PEDALKLUBBEN 30. SEPTEMBER 2013.

AFSLUTNING I PEDALKLUBBEN 30. SEPTEMBER 2013. AFSLUTNING I PEDALKLUBBEN 30. SEPTEMBER 2013. 1. VELKOMST Johannes bød velkommen til 41 tilmeldte. Sidste år 25. Godt fremmøde. 63 har betalt kontingent. Johs. lovede smørrebrød og øl/vand og kaffe og

Læs mere

AKTIVITETER SÆSON 2018

AKTIVITETER SÆSON 2018 AKTIVITETER SÆSON 2018 Kære alle, Hermed planlagte aktiviteter for sæsonen 2018, som starter med datoer for de enkelte begivenheder og dernæst en nærmere beskrivelse samt oplysninger om tilmeldingsfrist,

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Beretning 2013 Hedensted Cykelklub

Beretning 2013 Hedensted Cykelklub 1 Året der gik, vi runder følgende: Motionsafdeling B&U Voksenlicens MTB afdeling Kåringer og udmærkelser Løb Øvrige arrangementer I øvrigt Fremtiden Tak 2 Motionsafdeling successen med hold 3 Martin og

Læs mere

AKTIVITETER SÆSON 2018

AKTIVITETER SÆSON 2018 AKTIVITETER SÆSON 2018 Kære alle, Hermed planlagte aktiviteter for sæsonen 2018, som starter med datoer for de enkelte begivenheder og dernæst en nærmere beskrivelse samt oplysninger om tilmeldingsfrist,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

RESULTAT 3. AFDELING - KAJ's AUTO SOMMERCUP 2011 UNGDOM:

RESULTAT 3. AFDELING - KAJ's AUTO SOMMERCUP 2011 UNGDOM: RESULTAT 3. AFDELING - KAJ's AUTO SOMMERCUP 2011 UNGDOM: Nr. Navn Klub Klasse Måltid Starttid Kørt tid Placering 402 Simon Holgersen Varde Cykelklub Ungdom 17:53:56 17:38:00 00:15:56 1 405 Frederik Vejrum

Læs mere

Velkommen til cykling 2017

Velkommen til cykling 2017 Cykling 2017 Velkommen til cykling 2017 Sæsonstart den 26. marts kl. 9.00 Med denne folder vil vi gerne byde velkommen til en ny cykelsæson. Vildbjerg Motion er en motionsklub, der lægger vægt på bredden

Læs mere

AKTIVITETER SÆSON 2018

AKTIVITETER SÆSON 2018 AKTIVITETER SÆSON 2018 Kære alle, Hermed planlagte aktiviteter for sæsonen 2018, som starter med datoer for de enkelte begivenheder og dernæst en nærmere beskrivelse samt oplysninger om tilmeldingsfrist,

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 5. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Torsdag den 11. juni, individuelle finaler: Tre medaljer mere til Danmark! Efter dagens finaler stod klart at

Læs mere

Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub

Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub Hvem er vi Hammerum Gjellerup Cykelklub blev stifter i 1999. Har som formål at styrke interessen for motionscykling. Klubben er medlem af DCU s motionsafdeling.

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

Baseret på deltagelse af 20 lederes indsats og engagement på et seminar lørdag den 3. november 2007 i Jyske Bank i Varde.

Baseret på deltagelse af 20 lederes indsats og engagement på et seminar lørdag den 3. november 2007 i Jyske Bank i Varde. 1 Varde Cykelklub PLAN 2010 Baseret på deltagelse af 20 lederes indsats og engagement på et seminar lørdag den 3. november 2007 i Jyske Bank i Varde. Seminaret startede klokken 09.00 og sluttede klokken

Læs mere

Team Rødovre Cykelklub

Team Rødovre Cykelklub Team Rødovre Cykelklub REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 30 MARTS 2011 Onsdag den 30. marts 2011 kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Team Rødovre Cykelklub i klublokalet Milestedet Nørrekær

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Team Odder

Velkommen til generalforsamling i Team Odder Velkommen til generalforsamling i Team Odder Generalforsamling i Team Odder Styregruppens beretning 17. november 2013 Status Ca. 120 medlemmer og fortsat kraftig vækst i medlemstallet 4 hold (1, 2+, 2

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

VISION 2016 VI CYKLER ALLE

VISION 2016 VI CYKLER ALLE Holstebro Cykle Club af 1960 Banetoften 22, 7500 Holstebro www.holstebro.cc 15. januar 2014 VISION 2016 VI CYKLER ALLE Cykling er en motionsform og en sport der er i stor udvikling. Holstebro Cykle Club

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

1 april 2017 startede den nye sæson for 2017/18, så hvis ikke du har tilmeldt dig denne, er det på tide at få det gjort hurtigst muligt.

1 april 2017 startede den nye sæson for 2017/18, så hvis ikke du har tilmeldt dig denne, er det på tide at få det gjort hurtigst muligt. Jyllinge Løbeklub Nyhedsbrev Maj 2017. Nyhedsbrev Maj 2017. Til trods for at vi nu er kommet et godt stykke ind i foråret, har vi ikke set meget til sol og varme udover de sidste par dage. Vi er efterhånden

Læs mere

Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013.

Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013. Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013. Med de gode erfaringer fra deltagelse i løb i den tyske Radmarathon Cup i 2009 og 2012 vendte vi atter blikket mod Tyskland

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt Kinsman Cup 2014 Gladsaxe Søborg Badmintonklub (GSB) og Carshalton Junior Badminton Club, fra Sutton, England mødtes for 31. gang til den årlige Påsketurnering Kinsman Cup. I år gik turen til Sutton, hvor

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 6 OKT 2008 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Tune IF Cykel Motion Vintercup 2018

Tune IF Cykel Motion Vintercup 2018 Efter den flotte afslutning på vintercup 2018, har vi valgt at lave en lille opsamling af cuppens første gennemførelse. Forberedelserne startede allerede tilbage i eftersommeren 2017, hvor Sven Møller

Læs mere

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Formandens Beretning 26 Januar 2010 Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Sæson 2009 Vores cykelsæson blev startet op med kaffe, te og blødt brød ude i svinestalden

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Mandag den 11. november 2013

Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Mandag den 11. november 2013 Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Mandag den 11. november 2013 Mandag den 11. november 2013 kl. 19 afholdtes ordinær generalforsamling i Silkeborg Cykle Ring Motion. Generalforsamlingen

Læs mere

Velkommen til cykling 2016

Velkommen til cykling 2016 Cykling 2016 Velkommen til cykling 2016 Sæsonstart den 27. marts kl. 9.00 Med denne folder vil vi gerne byde velkommen til en ny cykelsæson. Vildbjerg Motion er en motionsklub, der lægger vægt på bredden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

December 2014. Nyt fra Bestyrelsen

December 2014. Nyt fra Bestyrelsen TAK Nyt fra Bestyrelsen Side 1 Taastrup Agility Klub Træningsplads: Snubbekorsvej 24C 2630 Taastrup Hjemmeside: www.tak-agility.dk Formand: Kim Andersen formand@tak-agility.dk Kasserer: Jane Sørensen kasserer@tak-agility.dk

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

Lykønskninger til S.C.K. 50 år

Lykønskninger til S.C.K. 50 år Lykønskninger til S.C.K. 50 år Jeg ønsker Sønderborg Cykle Klub hjertelig tillykke med 50-års jubilæet. I mange år har cykleklubben været samlingsstedet for unge og gamle, der har dyrket denne friske og

Læs mere

Træning. Amager Cykle Ring Motionsmøde 12. februar 2017 Referat

Træning. Amager Cykle Ring Motionsmøde 12. februar 2017 Referat Amager Cykle Ring Motionsmøde 12. februar 2017 Referat Træning På grund af forsat tilstrømning af nye ryttere både herrer og kvinder udvider vi vores træningstilbud og der vil være flere kaptajner/løjtnant

Læs mere

Kirke Hyllinge skytteforening

Kirke Hyllinge skytteforening Referat: 1. Velkomst Formanden bød velkommen til de 39 medlemmer der havde fundet vej til generalforsamlingen. 2. Valg af dirigent Jan E. Larsen blev valgt 3. Valg af 2 stemmetællere Johnny Jensen og Henrik

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Marts April 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere