Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt."

Transkript

1 Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt. Kort sagt - Når kun det bedste er godt nok!

2 Guld til næsen. En ekstraordinær kombination af ekstraordinære dufte. Atypisk tysk. Umiskendelig. Made in Germany.

3 Kan en duft være spontan, utraditionel og sprudle af livslyst? JA! Det unge mærke Nasengold fra Hamburg begyndte som en spontan idé, som impulsivt blev omsat og kreativt udviklet til sin helt egen identitet. Nasengold er anderledes og ønsker at skille sig ud fra mængden, at være individuel, direkte og umiskendelig.

4 Parfumøren: Bag Nasengold står duftdesigner Christian Plesch, som i slutningen af halvfemserne opdagede sin kærlighed til parfume efter en kort afstikker i kunstens verden. Ligesom mange andre fremtrædende tyske parfumører før ham, begyndte Plesch sin uddannelse på en velrenommeret parfumeskole tilhørende en stor ingrediensproducent i Tyskland. Som juniorparfumør flyttede han til Paris, hvor han udviklede sine første store individuelle dufte. I dag arbejder Christian Plesch som succesfuld lifestyle-parfumør i et dufthus i Hamburg. Hans stil: For Nasengold har Christian Plesch kombineret gængse duftindtryk med en høj kvalitet af naturlige ingredienser. Med sine dufte forlader han den kommercielle verdens duftingredienser og gør sig bevidst udelukkende afhængig af sin egen næse. Hans kreationer er kendetegnet ved en umiddelbar klarhed med vittige og legesyge noter, som gør duftene umiskendelige. I udviklingen af sine idéer er han specielt inspireret punk rock, koffein, kurver, impulsivitet og maleri. Duftdesigneren fra Hamburg skaber særlige, markante dufte: Transparente kreationer med hjørner og kant, med overraskende drejninger og nuancer, radikale og inspirerende.

5 #S vejl. uds. 100 ml kr. 960,- meget #S(exet)! In Vino Veritas: Nasengold præsenterer sin første duft #S Hamburg mærket Nasengold er kendetegnet ved nutidige parfumer fra Tyskland: Kreationer uden konventioner og klichéer, uden dikkedarer og ballade. Duftdesigner Christian Plesch beviser sin kunnen med sin første duft #S = meget #S(exet)! #S er bemærkelsesværdig. Alene navnet, som naturligvis står for meget #S(exet) signalerer øjeblikkeligt, at duften er moderne og fortjener sit # i tiden trend. Flakonens design er dragende, hvilket afspejler det sprudlende klare indhold. #S er karakteristisk og bemærkelsesværdig. Duftens tiltrækkende virkning er ufejlbarlig og udløser en synesgodt-om og en bliver-stoppet-på-gaden-effekt, som kun er sjældent set.. #S rammer med sin raffinerede enkelthed danskerne lige i hjertet eller skal man sige i næsen Top: Hjerte: Bund: Vinbærme, bergamotte, kardemomme, ingefær, davana, grapefrugt, lyserød peber, citron. Rose, tuberose, liljekonval, maltnoter, vin. Vetiver, ISO E, musk, røgelse, egemos, lædernoter. Livlig, boblende, ekstatisk: #S er en ode til vinguden Bacchus og til beruselsen. En note af vinbærme hyldes med pink peber, ingefær og kardemomme, kredser omkring et blomster-dekoreret bord med grapefrugt og maltnoter og afrundes til sidst med sensuel musk og amber: Chill out!

6 : P vejl. uds. 100 ml kr. 960,- Derfra hvor peberet gror Duftdesigner Christian Plesch beviser igen sin kunnen med sin anden duft : P - på smukkeste vis - eller snarere på skarpeste vis. : P er en livlig lille vand: Peber kombineret med Palosanto (helligt træ fra Sydamerika), og amber udfordrer næsen. Er : P et våben? Afvæbnende virker den i hvert fald. Det modsatte køn overgiver sig under alle omstændigheder, uanset om mand eller kvinde. : P er for peber, for passion og for punkattitude i gallapåklædning: Top: Hjerte: Bund: Sort og pink peber, elemi, koriander. Sambac, jasmin. Harpiks, ISO E, amber, palasanto træ. Når : P roteres 90 grader, rækker verden kækt sin tunge ud. Ikke kun dét lægger en sand duftkender mærke til.

7 G. vejl. uds. 100 ml kr. 960,- G.uddommelig - G.rapefrugt Nasengold er kommet til det punkt med G. G. er en vandig duft lige så g.uddommelig som djævelsk raffineret. G. fra Nasengold mærker tiden tæt på pulsen: Parfumør Christian Plesch sender med sin nye duftkreation en reel eksplosion af friskhed fra byernes indre. G. er beat, dans og adrenalinsus, komponeret af stimulerende grapefrugt, lyserød peber og kakao med et strejf af amber. Det djævelske stof flyder i storbyens kapillarer, drevet af rytme - og alle synes, det er g.uddommeligt. G. spænder en bred olfaktorisk bue mellem amber, cedertræ og svovlholdige noter af grapefrugt; sammenholdt med ingefær og pink peber ender de i et friskt tordenvejr. Rose, orangeblomst og sambac understreger perfekt den djævelsk forfriskende sammensætning, som HAN såvel som HUN kan bære. Top: Hjerte: Bund: Grapefrugt, svovlnoter, pink peber, ingefær, lime. Sambac, rose, orangeblomst. Cedertræ, lædernoter, vetiver, patchouli, kakao. "I løbet af dagens afslutning stilner tidens hjertebanken... Klæderne falder, det nøgne spejlbillede sløret i tusmørke, refleksionerne tager dyriske former. Blandede skabninger vil rejse sig... og transformationen sker. Dette er G-punkt!

8 Hemmeligheden bag smukke øjenvipper & øjenbryn

9 Fra vision til luksusmærke: Innovativ og højeffektiv kosmetik med aktive ingredienser, som optimerer den naturlige skønhed.

10 M2 BEAUTÉ The Researced Formula Beauty Brand Med visionær flair og en forbilledlig lidenskab for skønhed og æstetik spottede Elke Moysies og Marci Marrek, stifterne af M2 BEAUTÉ, på et tidligt tidspunkt det voksende behov for effektiv kosmetik med aktive ingredienser som et vigtigt alternativ til kosmetisk invasive behandlinger. De to veninder udviklede derfor idéen om en innovativ, meget effektiv produktserie, som optimerer det naturlige skønhedspotentiale og bringer dette optimalt til udtryk gennem dokumenterbart synlige og overbevisende resultater. I 2007 blev visionen til virkelighed i første omgang med et enkelt produkt: M2 BEAUTÉ Eyelash Activating Serum, et revolutionerende serum, som stimulerer den naturlige vækst af øjenvipperne, og som til dato er den ubestridte bestseller i M2 BEAUTÉs produktsortiment. Succeskonceptet bag de effektive produkter fra M2 BEAUTÉ bygger på nyeste opdagelser fra videnskabelig forskning. Disse danner grundlag for udviklingen af innovative, meget effektive kombinationer af aktive ingredienser, som udnytter alle muligheder for at optimere det naturlige udseende maksimalt det ideelle alternativ til traditionelle plejende eller sågar invasive behandlingsmetoder. Det omfattende sortiment af regenererende produkter fra M2 BEAUTÉ fuldender det individuelle, daglige plejeritual og medfører dokumenterbart overbevisende og synlige resultater uanset alder. M2 BEAUTÉ opfylder i sit virke til enhver tid de højeste kvalitetskrav: Alle produkter testes i studier udført af internationalt anerkendte laboratorier for deres effektive virkning og dermatologiske kompatibilitet. Siden lanceringen har M2 BEAUTÉ etableret sig som et af de mest succesrige luksusbeautymærker i kosmetikbranchen, og er med sin konstant voksende produktportefølje repræsenteret i over 30 lande for at imødekommende det stigende ønske om naturlig og autentisk skønhed.

11 Eyelash Activating Serum vejl. uds. 5 ml kr. 990,- Hemmeligheden bag billedskønne øjenvipper med imponerende volumen: EYELASH ACTIVATING SERUM er et yderst effektivt aktivt serum, der giver markant længere, fyldigere og tættere øjenvipper. Endvidere får øjenvipperne en mørkere tone og en harmonisk kurve. Det aktive serum giver flere øjenvipper, virker forlængende på vækstfasen og forlænger perioden, inden de falder af. Uafhængige studier dokumenterer en synlig tilvækst af øjenvipper på gennemsnitligt 45 % allerede efter 6-8 uger. Anvendelse & ingredienser EYELASH ACTIVATING SERUM påføres én gang dagligt helst om aftenen efter afrensning af øjenomgivelserne som en traditionel eyeliner på den øverste vippekant. Når serummet har virket lidt, er det muligt at anvende andre plejeprodukter. EYELASH ACTIVATING SERUM er baseret på en innovativ, meget kraftfuld kombination af aktive og plejende ingredienser: Det specielle MDN-kompleks er udviklet efter nyeste videnskabelige forskningsresultater og fremmer øjenvippernes naturlige vækst. Biotin styrker øjenvipperne og forlænger perioden, inden de falder af. Hyaluronsyre gør vipperne smidige og giver dem et sundt udseende. Andre værdifulde plejende ingredienser optager og binder fugt og giver vipperne mere elasticitet og styrke.

12 Oil-free Eye make-up Remover Det perfekte udgangspunkt for din skønhedspleje: OIL-FREE EYE MAKE-UP REMOVER er en yderst effektiv, olie-fri og samtidig mild øjenmakeupfjerner til sensitive og krævende øjenomgivelser. vejl. uds. 150 ml kr. 250,- 7 stk. cleansing pads kr. 80,- Den renser skånsomt og grundigt uden at efterlade en olieagtig film og forhindrer på denne måde endvidere tilstoppede porer og hævelser omkring øjnene den ideelle forberedelse af hud og øjenvipper til en jævn påføring og optimal optagelse af EYELASH ACTIVATING SERUM samt den plejende EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX. Det milde aktive kompleks sikrer desuden en plejende virkning og en vedvarende regenerering af huden. Anvendelse & ingredienser OIL-FREE EYE MAKE-UP REMOVER anvendes ideelt set om aftenen til afrensning af øjenomgivelserne for effektivt at understøtte M2 BEAUTÉ-produkternes virkning. Øjenmakeupfjerneren påføres en vatrondel, som føres hen over området omkring øjnene i bløde bevægelser, indtil al make-up er fjernet. Skyl om nødvendigt efter med lunkent vand. Den innovative kombination af ingredienser både renser og plejer: Hyaluronsyre tilfører fugt og bevarer fugten i huden. D-panthenol forbedrer hudens evne til at holde på fugt og har endvidere en hæmmende effekt på betændelsestilstande. Det aktive kompleks acetyltetrapeptid-5 har en effektiv virkning på tåresække og hævelser omkring øjnene og reducerer mørke rande under øjnene. Fås som flaske eller et praktisk sæt bestående af syv separat emballerede breve til rejsebrug.

13 Eyebrow Renewing Serum vejl. uds. 5 ml kr ,- Fra lyse og diskrete til bredt svungne og markante perfekt stylede øjenbryn skaber ikke kun et individuelt look, men har også udviklet sig til at være en absolut beauty trend. EYEBROW RENEWING SERUM er et innovativt, meget effektivt aktivt serum, der giver tættere, karakteristiske øjenbryn med en sund glans og giver nye, fleksible stylingmuligheder. Serummet stimulerer øjenbrynenes naturlige vækst, styrker og forlænger, fylder huller ud og giver en velplejet, markant forbedret udstråling. Uafhængige studier dokumenterer en forbedring af øjenbrynenes tæthed på op til 83 % allerede efter 4-6 uger. Anvendelse & ingredienser EYEBROW RENEWING SERUM påføres én gang dagligt helst om aftenen efter afrensning kun på de steder, hvor ønsket om en optimering af øjenbrynene er størst. Den specielle penselapplikator sikrer en præcis og målrettet påføring. Når serummet har virket lidt, er det muligt at anvende andre plejeprodukter som vanligt. Ligesom EYELASH ACTIVATING SERUM er EYEBROW RENEWING SERUM også baseret på det innovative og meget kraftfulde MDN-kompleks og forstærket med Black Sea Rod Oil for at fremme øjenbrynenes naturlige vækst. Hyaluronsyre giver hårene smidighed og et sundt udseende. Andre værdifulde og effektive, plejende ingredienser optager og binder fugt og giver øjenbrynene mere elasticitet og styrke.

14 Eyezone Conditioning Care Complex vejl. uds. 8 ml kr. 390,- Det ideelle supplement til velplejede og perfekt stylede øjenvipper og -bryn: EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX giver både præcis styling og meget effektiv pleje for sunde, skinnende øjenvipper og øjenbryn og sikrer dermed udtryksfulde og naturligt smukke øjenomgivelser. Den innovative, nærende conditioner understøtter således på optimal vis virkningen af EYEBROW RENEWING SERUM og EYELASH ACTIVATING SERUM. Anvendelse & ingredienser EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX påføres én gang dagligt med en lille børste (som traditionel mascara) på tørre, rene øjenvipper og øjenbryn. Om natten anvendes conditioneren til pleje af øjenvipperne om dagen egner den sig perfekt som plejende primer for en farvet mascara. Endvidere fikserer det øjenbrynene, giver dem en blød glans og fremmer dannelsen af collagen. Det skal blot føres hen over øjenbrynene som en øjenbrynbørste. Den meget effektive kombination af peptidekomplekser og det aktive ekstrakt af acai-bær øger dannelsen af kollagen i øjenvipperne og -brynene. De styrkes og får en fascinerende glans og smidighed. Andre værdifulde plejende ingredienser optager og binder fugt og optimerer øjenvippernes og øjenbrynenes elasticitet og formbarhed.

15 Must-have kit til velplejede og perfekt stylede øjenvipper Eyezone Conditioning Care Complex 8 ml + Eyelash Comb vejl. uds. kr. 430,- (Værdi kr. 580,-) M2 Beauté Spring Box 2015 M2 Beauté byder foråret velkommen med et must-have kit til velplejede og perfekt stylede øjenvipper og -bryn: Sættet indeholder: EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX giver både præcis styling og meget effektiv pleje for sunde, skinnende øjenvipper og øjenbryn og sikrer dermed udtryksfulde og naturligt smukke øjenomgivelser. Desuden giver EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX optimal beskyttelse mod solens stråler og forhindrer udtørring af vippe- og brynshår. Den meget effektive kombination af peptidekomplekser og det aktive ekstrakt af acai-bær øger dannelsen af kollagen i øjenvipperne og -brynene. De styrkes og får en fascinerende glans og smidighed. Andre værdifulde plejende ingredienser optager og binder fugt og optimerer øjenvippernes og øjenbrynenes elasticitet og formbarhed. EYELASH COMB er en innovativ øjenvippekam, som bringer professionel styling af øjenvipper op på et helt nyt niveau. Prøv den, og du vil ikke leve uden! Pris for sættet er kr. 430,- (Værdi kr. 590,-) Limited Edition fås så længe lager haves fra 1. april 2015

16 Eyelash Comb vejl. uds. kr. 200,- EYELASH COMB er en innovativ øjenvippekam, som bringer professionel styling af øjenvipper op på et helt nyt niveau: Takket være det ergonomiske design ligger øjenvippekammens elegante, specialudviklede greb perfekt og behageligt i hånden. Dens afrundede ståltænder sikrer professionelt formede øjenvipper med et perfekt touch. Mascara og EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX påføres præcist og jævnt over hele viften af øjenvipper og adskiller samtidig øjenvipperne. Et uundværligt hjælpemiddel til en formfuldendt finish og en absolut must-have for dig, der går op i øjenstyling. Anvendelse EYELASH COMB anvendes, når mascaraen og EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX er blevet påført og har tørret. Øjenvippekammen skal føres nedefra og op gennem viften af øjenvipper.

17 Magnetic Lash Santhilea London Logo Sets Magnetic Lash er et innovativt system, der sætter nye standarder for kvinders make-up rutiner. Få en false-lash effekt så vild, at du ikke tror dine egne øjne

18 Ingen klatter, ingen klumper, intet besvær, ingen falsies og uden sidestykke! Magnetic Lash er et innovativt system, der sætter nye standarder for kvinders make-up rutiner. Magnetic Lash er et 2-trins vippe-extention system, som giver øjenvipperne det perfekte glamourøse look. Fyldige, lange øjenvipper med en blød finish og en sofistikeret naturlighed. Det London baserede firma Santhilea har skabt en false-lash-effekt mascara, der virker! Faktisk virker den så godt, at billedredigering på alle fotos er bandlyst. Magnetic Lash virker som en almindelig mascara, hurtig og nem at bruge, og med 2-trinsystemet får du øjeblikkelige og super holdbare resultater. Kvinder har dømt Magnetic Lash træningssikker, hot yoga sikker og endda water-aerobicsikker. Samtidig er den voksbaserede formel meget lettere og blidere at fjerne end standard oliebaseret mascara. I modsætning til mange andre duo- eller fibermascaraer, skaber Magnetic Lash et superflot og naturligt resultat. INGEN RETOUCHERING INGEN KUNSTIGE Magnetic Lash ØJENVIPPER Santhilea London Logo Sets

19 Magnetic Lash egenskaber vejl. uds. 250,- Indeholder hyaluronsyre, som giver fugt og komfort til sarte øjenvipper. Jet black pigmenter giver en klassisk sort fløjls-glans. Den unikke voksbaserede formel er skånsom mod vipperne, langtidsholdbar og kan samtidig fjernes på den halve tid. Ideel til kvinder med korte eller sparsomme øjenvipper, men også smuk og naturlig på lange. Føles let og behagelig. Holder en flot bue hele dagen - og natten Vipperne ser aldrig kunstige ud men skinnende og luksuriøse og passer derfor til alle aldre, stilarter og lejligheder. Den slanke metalemballage har en lufttæt forsegling, Den perfekte Mascara I mit arbejde er det vigtigt med lækre fyldige vipper, og jeg afprøver tonsvis af gode mascaraer. Når der så er én der står ud som noget helt specielt og giver en wow effekt, så må jeg jo bukke mig i støvet. Magnetic Lash er helt suveræn, den giver definition, volumen og extrem fylde. Når det er sagt, så gør den lidt mere... du kan nemlig bygge den op og op og ja op igen... Magnetic Lash Santhilea London Logo Sets Du kan få en false lash effekt så vild, at du ikke tror dine egne øjne... WOW! Sidsel Marie Bøg (professionel make-up artist)

20 Er parfume kunst? Ja - i hvert fald hos biehl. parfumkunstwerke.

21 Er parfume kunst? Ja - i hvert fald hos biehl. parfumkunstwerke. Her finder du ikke duft til alle og enhver, heller ikke designerdufte, som er produceret i millionvis for at imødekomme tidens trend. Ingen lånte koncepter fra supermodellernes drømmeverden. Ingen ekstravagant indpakning. Ingen særlig flakon. Det er kvalitet og eksklusivitet, der tæller og ikke bare, når det gælder ingredienserne. I et interessant samarbejde med nogle af verdens mest anerkendte duftek- sperter har Thorsten Biehl skabt biehl. parfumkunstwerke og gjort det muligt at sætte helt nye dimensioner på duftudvikling. Uden hensyntagen til kommercielle aspekter som markedsforskning, markedsføring og budgetter, har 6 af verdens top parfumører kreeret deres helt egne dufte. Hver især har de eksklusivt for Biehl kreeret luksuriøse dufte, som udtrykker deres helt egen karakter, personlighed, og olfaktoriske stil. Kort sagt kunst på flaske! INGEN RETOUCHERING INGEN KUNSTIGE ØJENVIPPER

22 mb01 - kølig erotik. hvid. fuldkommen og slet ikke uskyldig. Top: Forførende blomsternoter. Som en friskplukket buket af gardenia, mimose med et friskt strejf af bergamotte og varmende solbær. Hjerte: Eksotisk dybde. Tuberose, champaca absolue, jasmin Bund: En meget erotisk harmoni af amber, musk og sandeltræ. mb02 - afslappet avantgarde. ekstrem raffineret. meget casual. meget mmmh Top: Ekstravagant. Grønne, blomstrende, krydrede elementer med en stærk udstråling. Viol, bergamotte, fløjlsblomst, basilikum. Hjerte: Naturlige blomsternoter af meget høj kvalitet. Nellike, violblade, iris, labdanum. Bund: Raffineret blanding af træ, læder og musk. sandeltræ, musk, granbalsam og benzoe siam. mb03 - den mørke side af magt. leg. og enhver synd værd Top: Anderledes nok ingen klassisk topnote Hjerte: Strålende, krydrede noter af romersk kamille, rød peber, elemi. Bund: Ikke mindre usædvanlig harmonien med sakrale elementer af soløjetræ, cashmeretræ, styrax, amber, musk, røgelse, sandeltræ og patchouli. vejl. uds. 100 ml kr ,- Mark Buxton Præcision. Maksimal hengivenhed. Hellere blind end uden lugtesans cirka sådanlader Mark Buxton sig karakterisere, tysk-englænder i Paris og én af de mest idérige næser i branchen. Enhver næse kan skelne imellem lugte, men kun folk som Mark Buxton, kan også benævne nogle tusinde af dem. Kun ved at tale om det, siger han, kan man træne lugtesansen. En parfumør bliver aldrig en stjerne, siger han, men beviser med sine kreationer alligevel det modsatte. hans stil: mystisk, provokerende, storbyjungle.

23 gs01 - fængslende klarhed. dybde. ånd ud. stilhedens kraft Top: Usædvanlig med aromatiske og friske elementer. Dugfrisk grønt, appelsinblomst, lime, gulerodsfrø, rød peber, magnolia, basilikum, laubær. Hjerte: Eksotiske frugtige nuancer i elegant samspil med kostbare absolue blomster. Hvid fersken, fresia, åkande, rose, jasmin, davana. Bund: Varme saftige trænoter. Cedertræ, vetiver, sandeltræ, guajak, basmati, musk, amber, mos. gs02 - karisma. beslutsomhed. arrogance kan sagtens være erotisk... Top: Aromatisk. Krydret. Et livligt og elegant samspil imellem absinth, campari, appelsin, timian, angelicarod. Hjerte: Læder i perfekt kombination med castoreum, meget erotisk afrundet med tobaksblade. Bund: Amber, tonka bønne, vanilie. vejl. uds. 100 ml kr ,- Geza Schön Less is more. Hvor mange ville blande hundredevis af ingredienser, holder Geza Schön sig til et mindre udvalg af råvarer i top kvalitet. Allerede som 13-årig kunne han skelne mere end 100 forskellige dufte fra hinanden. intet under, at han skulle udvikle sig til én af de mest radikale parfumedesignere og med intet, absolut intet tilovers for masseproducerede dufte. gs03 - pirrende renhed, varm, sart, skjult forførelse... Top: En sjælden kompineret friskhed af neroli, orange blomst absolue, mandarin, enebær, schinus molle. Hjerte: Skinnende elegance. en fusion af iris absolue, rosenolie og hedion. Bund: Sofistikeret sensualitet. Vetiver, castoreum, musk, benzoe siam, mos, tonkabønne, cedertræ. hans stil: revolutionær, minimalistisk, rebelsk og meget sexet.

24 vejl. uds. 100 ml kr ,- Patricia Choux pc01 - sol, endelig. en smag af vinden. sjælen smiler. Top: Begynder med en levende friskhed af eksotiske frugter. Mandarin, neroli, davana, mangoblade. Hjerte: En ny fortolkning af hvide blomster. Pæon, iris, mango. Bund: Afrundet med en dybde af cashmeretræ, vetiver, musk. pc02 - cirkus og candy floss. kildende sommerfugle i maven. maksimalt overmod. Top: Vovet og lige til at spise. Bergamotte, kardemomme, krydderier. Hjerte: Pudrede, krydrede blomsternoter. Pæon, fresia, turkish delight. Bund: Meget sensuel, varm og erotisk. Hvidt træ, patchouli, tonkabønne, honning, musk. Lidenskaben blev til hendes karriere. Siden hun var en helt lille pige har den verdensberejste franskmand været helt sikker på én sag: hun ville være parfumør. Optagelsen på den prestigefyldte parisiske parfumerskole ISIPCA (Institut supérieur internationale du parfum, de la Cosmetique et de l'aromatique alimentaire), blev det afgørende skridt. parfumør, det blev hun og hvilken én af slagsen! Der findes kun få som hende, der har så meget mod til at eksperimentere og bryde med de uskrevne regler. hendes stil: crazy. chic. en tempofyldt blanding af behændig tradition og en modig lidenskab efter at afprøve nye idéer

25 Thorsten Biehl - en eventyrer med en passion for duft. Hele verden er hans hjem. Thorsten Biehl er en rejsende. Allerede i en alder af 16 år tog han med sin far, den berømte perfumeur Henning Biehl, til New York. Den amerikanske millionstorby formede Thorsten Biehl. Hans ønske: at lære om nye kulturer, lade dem inspirere hans arbejde, og leve med fingeren på pulsen. Siden har han rejst i over 60 lande. Hans karriere førte ham gennem Europa, Sydamerika og Asien, og i 1999 tilbage igen til New York, som til stadighed fascinerer 48-årige Thorsten Biehl. Efter hans tidlige år på Manhattan, vendte Thorsten Biehl tilbage til Tyskland - hans hjemby i Holzminden, Niedersachsen. Hans karriere som duftekspert begyndte i 1987 med en kommerciel uddannelse og træning hos Haarman & Reimer, en af verdens førende duft virksomheder (nu Symrise). Forskellige kurser i duftens kunst, skulle snart vække Thorstens Biehls kreative side frem. Kombinationen af hans faglige viden og den, fra barnsben formede passion for dufte, gjorde Thorsten Biehl til ekspert i markedspositionering og udviklinsstrategier indenfor parfumeindustri. Han tilbragte 6 år som marketing and evaluation manager for Harmann & Reimer i Mexico City og kom derefter til New York som salgschef for international duft udvikling. I 2007 tog Thorsten Biehl det modige, men meget vellykkede skridt mod uafhængighed - hans nye eventyr. Med sit eget firma, biehl. parfumkunstwerke, etableret i 2007, er Thorsten Biehl er en succesfuld iværksætter, der har realiseret et usædvanligt koncept. Biehls olfaktoriske galleri har ligesom ham selv en international aura: Seks parfumører fra fem forskellige lande udvikler luksusdufte for Thorsten Biehl. Hans rejse som en iværksætter er netop begyndt og vil tage ham på en ny rejse rundt i verden.

26 Brands of Beauty ApS C/O Hotel Marina Vedbæk Strandvej 391 DK 2950 Vedbæk T: (+45) M: W: brandsofbeauty.dk Salg Sjælland: Vibeke Vinther-Jensen T: (+45) M: Salg Jylland/Fyn: Mette Cassøe T: (+45) M:

GROHE armaturer til bad. www.grohe.dk. www.grohe.dk. DK 08.2007 Copyright by GROHE

GROHE armaturer til bad. www.grohe.dk. www.grohe.dk. DK 08.2007 Copyright by GROHE GROHE armaturer til bad DK 08.2007 Copyright by GROHE Grohe A/S Walgerholm 11 3500 Værløse Tlf.: 44 65 68 00 Fax: 44 65 02 52 E-mail: grohe@grohe.dk Nyder du vand? Armaturer side 12 Termostater side 72

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Det nye OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTSERIEN Hvad er SATINIQUE? SATINIQUE er en kvalitetsserie af hårpleje-, behandlings- og stylingprodukter, der er udviklet til at opfylde behovene hos alle hårtyper.

Læs mere

dōterras historie VORES MISSION

dōterras historie VORES MISSION PRODUKTKATALOG dōterras historie I foråret 2008 startede en gruppe sundhedspersonale og forretningsfolk et samarbejde. De havde stor personlig erfaring med de livsbekræftigende fordele ved æteriske olier

Læs mere

FRISURE KOSMETIK MODE WELLNESS DANSK FRISØR & KOSMETIKER FORBUND MAJ NR. 5 2008

FRISURE KOSMETIK MODE WELLNESS DANSK FRISØR & KOSMETIKER FORBUND MAJ NR. 5 2008 FRISURE KOSMETIK MODE WELLNESS DANSK FRISØR & KOSMETIKER FORBUND MAJ NR. 5 2008 Indhold Kendte navne på fine flasker...4-5 Gun-Britt...6 Stuhr...7 René Fris...8 ChaChaCha...9 Dennis Knudsen...10 Hele Danmark

Læs mere

DANSK SALVIA DIVINORUM BRUGERGUIDE

DANSK SALVIA DIVINORUM BRUGERGUIDE DANSK SALVIA DIVINORUM BRUGERGUIDE Denne version er fra: Maj 2006 ( Seneste version kan altid findes på: http://sagewisdom.org/usersguide.html ) Denne guide er skrevet af "Sage Student" med hjælp fra Daniel

Læs mere

DAVID G. BENNER. At åbne sig for Gud. Lectio divina som ramme for et liv i bøn

DAVID G. BENNER. At åbne sig for Gud. Lectio divina som ramme for et liv i bøn DAVID G. BENNER At åbne sig for Gud Lectio divina som ramme for et liv i bøn 5 Indhold Introduktion: Forvandlende åbenhed over for Gud 7 1. Mere end du kan forestille dig 11 2. Forberedelse til det guddommelige

Læs mere

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ 1 DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ af Barbara Berger (Copyright Barbara Berger 2000/2009) 2 Indhold Introduktion 3 De Mentale Love / Måden sindet fungerer på - Loven om at tanker opstår 4 - Loven

Læs mere

Negle design EN PASSION

Negle design EN PASSION KURSUSOVERSIGT 2014 Negle design EN PASSION Siden 1989 har alessandro International s innovative produkter og intensive kurser hjulpet tusindvis af neglestylister, med at holde dem på forkant med deres

Læs mere

Doo-wop farverig, eksklusiv og multianvendelig. Tenka Gammelgaard lys i en kunstners univers. Nicolai Bergmann lys og blomster harmoni i Tokyo

Doo-wop farverig, eksklusiv og multianvendelig. Tenka Gammelgaard lys i en kunstners univers. Nicolai Bergmann lys og blomster harmoni i Tokyo Doo-wop farverig, eksklusiv og multianvendelig Tenka Gammelgaard lys i en kunstners univers Nicolai Bergmann lys og blomster harmoni i Tokyo En keramikers passion for PH 1 L Lys i de mørke tider Dagene

Læs mere

En guide for transkønnede

En guide for transkønnede En guide for transkønnede Indholdsfortegnelse OM EN GUIDE FOR TRANSKØNNEDE... 3 FORORD... 4 AFSNIT 1. TRANSKØNNET HVAD BETYDER DET?... 7 AFSNIT 2. SPRING UD FOR FAMILIE & VENNER?... 13 AFSNIT 3. HORMONBEHANDLING

Læs mere

BØRNS EGEN STEMME. hvordan det opleves, når mor og far går hver til sit CENTER FOR FAMILIEUDVIKLING EGMONT FONDEN

BØRNS EGEN STEMME. hvordan det opleves, når mor og far går hver til sit CENTER FOR FAMILIEUDVIKLING EGMONT FONDEN BØRNS EGEN STEMME hvordan det opleves, når mor og far går hver til sit CENTER FOR FAMILIEUDVIKLING EGMONT FONDEN Børns egen stemme hvordan det opleves, når mor og far går hver til sit Center for familieudvikling

Læs mere

praktisk-musiske fag

praktisk-musiske fag Velkommen til samarbejde Hvordan kan VORES BØRN lære mere i skolen? Glæden ved at SKABE OG FORME om de praktisk-musiske fag i skolen Tekst af Niels Rebsdorf, Karen Sandager og Jørgen Mogensen AKTIVE FORÆLDRE

Læs mere

Aalborg Universitet. Den Kreative Platform i skolen Hansen, Søren; Sørensen, Christian Malmkjær Byrge. Publication date: 2010

Aalborg Universitet. Den Kreative Platform i skolen Hansen, Søren; Sørensen, Christian Malmkjær Byrge. Publication date: 2010 Aalborg Universitet Den Kreative Platform i skolen Hansen, Søren; Sørensen, Christian Malmkjær Byrge Publication date: 2010 Link to publication from Aalborg University Citation for published version (APA):

Læs mere

INDHOLD. Forord Musik betaler sig Hvorfor spille musik HVORDAN MUSIK? Musik i telefon Musik på arbejdet. Musik i radio Musik på andre måder

INDHOLD. Forord Musik betaler sig Hvorfor spille musik HVORDAN MUSIK? Musik i telefon Musik på arbejdet. Musik i radio Musik på andre måder MUSIKKENS VÆRDI INDHOLD 07 09 10 13 18 41 44 46 52 54 Forord Musik betaler sig Hvorfor spille musik HVORDAN MUSIK? CASES, INSPIRATION OG OPLYSNING Musik HVORDAN Musik i telefon Musik på arbejdet Musik

Læs mere

Kle art. Rudi Hass William Mortensen. Se her! Billedkomposition for fotografer og andre billedskabere

Kle art. Rudi Hass William Mortensen. Se her! Billedkomposition for fotografer og andre billedskabere Kle art Rudi Hass William Mortensen Se her! Billedkomposition for fotografer og andre billedskabere Indhold 1. En billedformel Nogle billeder virker ikke 14 En formel for billedsucces 15 Billedets anslag

Læs mere

dybe vand Melbourne bevægelse firma til 7 mia. Karriere og krudtugle Vores mand i jobansøgning En karriere i permanent Den perfekte

dybe vand Melbourne bevægelse firma til 7 mia. Karriere og krudtugle Vores mand i jobansøgning En karriere i permanent Den perfekte career En karriere i permanent bevægelse Louise på 20 sprang ud på det dybe vand Den perfekte jobansøgning Jens, 28: Jeg værdiansatte et firma til 7 mia. Karriere og krudtugle Udstationeret i Australien

Læs mere

Forord... 4 Skywalks Eksistensgrundlag... 5. Skywalks trosgrundlag... 7 Cellegruppernes formål... 10

Forord... 4 Skywalks Eksistensgrundlag... 5. Skywalks trosgrundlag... 7 Cellegruppernes formål... 10 cellehåndbog indholdsfortegnelse Forord... 4 Skywalks Eksistensgrundlag... 5 Skywalks trosgrundlag... 7 Cellegruppernes formål... 10 Cellegruppelederen... 12 Cellegruppeaftenerne... 15 Facilitering...

Læs mere

Pop-Up's. - hvem, hvad, hvor. Af: Anine Thomsen. Masterafhandling: Master i Oplevelsesledelse(Mol) Roskilde Universitet

Pop-Up's. - hvem, hvad, hvor. Af: Anine Thomsen. Masterafhandling: Master i Oplevelsesledelse(Mol) Roskilde Universitet Pop-Up's - hvem, hvad, hvor Af: Anine Thomsen Masterafhandling: Master i Oplevelsesledelse(Mol) Roskilde Universitet Afleveret den 24.juni 2011 1 Indholdsfortegnelse Abstract...4 Motivation...5 1. Kapitel:

Læs mere

A K RY L PÅ L Æ R R E D M A L D I G G L A D MAL DIG GLAD

A K RY L PÅ L Æ R R E D M A L D I G G L A D MAL DIG GLAD A K RY L PÅ L Æ R R E D M A L D I G G L A D m ø b e r g s f o r l a g MAL DIG GLAD MAL DIG GLAD af Susanne Møberg Copyright Møbergs Forlag, 2008 1. udgave 1. oplag Layout og foto: Søren Larsen Tlf. +45

Læs mere

NURAN: Guddommeligt lys EUC LILLEBÆLT: Ædelsmede rykker THOMAS SABO: Søde diamanter 3D INVENTAR: Vi mødes under uret KARIN BORUP:

NURAN: Guddommeligt lys EUC LILLEBÆLT: Ædelsmede rykker THOMAS SABO: Søde diamanter 3D INVENTAR: Vi mødes under uret KARIN BORUP: NUAN: Guddommeligt lys UC LILLBÆLT: Ædelsmede rykker THOMA ABO: øde diamanter 3D INVNTA: Vi mødes under uret AIN BOUP: n hånd til skovens mennesker MUM! mykker & Ure P BOUP DIGN: kift stenen FANTATI U

Læs mere

4.3 Artikler: Derfor har vi valgt dem...22

4.3 Artikler: Derfor har vi valgt dem...22 1. Indledning...3 1.1 Motivation: Suzanne Brøgger eller Sienna Miller?...3 1.2 Vores mission: Finanskrisen på forsiden...5 1.3 Valg af medie: Mere end et glossy frikvarter...5 1.4 Metode: Sådan gør vi...6

Læs mere

CAMP GUIDE. Genvej til unikke idéer

CAMP GUIDE. Genvej til unikke idéer Af Mette Ullersted, Torben Bager, Ulrik Blom, Christian Byrge og Tommy Borg Larsen Redaktion og layout: Helene E. Pedersen CAMP GUIDE Genvej til unikke idéer CAMP GUIDE Genvej til unikke idéer Udgivet

Læs mere

Tegn og Mal med intuition

Tegn og Mal med intuition Dansk niveau C Winnie Soelberg Pedersen Social- og sundhedsskolen i Hammerbakker Omskolingsforløb til social- og sundhedsassistent Hold: 0309165 Lærer: Liselotte Meelsen Oktober 2003 Forord I forbindelse

Læs mere

Karsten Bangsgaard Thomas R. S. Albrechtsen. Leonardo da Vinci. Fortællinger om mennesket og naturen

Karsten Bangsgaard Thomas R. S. Albrechtsen. Leonardo da Vinci. Fortællinger om mennesket og naturen Karsten Bangsgaard Thomas R. S. Albrechtsen Leonardo da Vinci Fortællinger om mennesket og naturen Center for Naturvidenskabernes og Matematikkens Didaktik, Syddansk Universitet Nummer 2 2007 Skrift nr.

Læs mere

Livet er dit Tag det, brug det, skab det!

Livet er dit Tag det, brug det, skab det! Livet er dit Tag det, brug det, skab det! Elevbog Søren Ventegodt Forskningscenter for Livskvalitet Version 5.0 REttet 30. oktober 1996 af IR for konsistens med opgavehæfte Stavekontrol er kørt. Endnu

Læs mere

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov Unge på kanten af livet Spørgsmål og svar om selvmord Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov 1 Indhold Brugervejledning 3 Hvad er problemet? Fup eller fakta 5 Metode 9 Piger/Drenge

Læs mere

INSPIRED ET INSPIRATIONSMAGASIN FRA GUSTAVSBERG. Badeværelser / Trends / Personligheder / Design / Nyheder / Vand / Lyd Nr. 1 2015

INSPIRED ET INSPIRATIONSMAGASIN FRA GUSTAVSBERG. Badeværelser / Trends / Personligheder / Design / Nyheder / Vand / Lyd Nr. 1 2015 ET INSPIRATIONSMAGASIN FRA GUSTAVSBERG INSPIRED Badeværelser / Trends / Personligheder / Design / Nyheder / Vand / Lyd Nr. 1 2015 DELTAG OG VIND EN VANDTÆT HØJTTALER! HVAD VIL DU HØRE PÅ BADEVÆRELSET?

Læs mere

mistede alt dit hvis Hvad ville du gøre, >>>>> <<<<< Kvinde og skaldet

mistede alt dit hvis Hvad ville du gøre, >>>>> <<<<< Kvinde og skaldet dokumentar Kvinde og skaldet hvis Hvad ville du gøre, du mistede alt dit >>>>> hår?

Læs mere

Sådan kommer du videre som ung og arbejdsløs

Sådan kommer du videre som ung og arbejdsløs Sådan kommer du videre som ung og arbejdsløs Af Cecilie Hansen, PeopleInsync. Redigeret af Philip Dam - Oktober 2012 03 Introduktion 05 Meld dig ind i en A-kasse 07 CV'et 13 Kampen for et arbejde - Jeppes

Læs mere

Vækst via oplevelser - En casesamling med ti danske virksomheder i oplevelsesøkonomien

Vækst via oplevelser - En casesamling med ti danske virksomheder i oplevelsesøkonomien Vækst via oplevelser - En casesamling med ti danske virksomheder i oplevelsesøkonomien September 2008 Vækst via oplevelser - En casesamling med ti danske virksomheder i oplevelsesøkonomien 10 fortællinger

Læs mere