Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt."

Transkript

1 Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt. Kort sagt - Når kun det bedste er godt nok!

2 Guld til næsen. En ekstraordinær kombination af ekstraordinære dufte. Atypisk tysk. Umiskendelig. Made in Germany.

3 Kan en duft være spontan, utraditionel og sprudle af livslyst? JA! Det unge mærke Nasengold fra Hamburg begyndte som en spontan idé, som impulsivt blev omsat og kreativt udviklet til sin helt egen identitet. Nasengold er anderledes og ønsker at skille sig ud fra mængden, at være individuel, direkte og umiskendelig.

4 Parfumøren: Bag Nasengold står duftdesigner Christian Plesch, som i slutningen af halvfemserne opdagede sin kærlighed til parfume efter en kort afstikker i kunstens verden. Ligesom mange andre fremtrædende tyske parfumører før ham, begyndte Plesch sin uddannelse på en velrenommeret parfumeskole tilhørende en stor ingrediensproducent i Tyskland. Som juniorparfumør flyttede han til Paris, hvor han udviklede sine første store individuelle dufte. I dag arbejder Christian Plesch som succesfuld lifestyle-parfumør i et dufthus i Hamburg. Hans stil: For Nasengold har Christian Plesch kombineret gængse duftindtryk med en høj kvalitet af naturlige ingredienser. Med sine dufte forlader han den kommercielle verdens duftingredienser og gør sig bevidst udelukkende afhængig af sin egen næse. Hans kreationer er kendetegnet ved en umiddelbar klarhed med vittige og legesyge noter, som gør duftene umiskendelige. I udviklingen af sine idéer er han specielt inspireret punk rock, koffein, kurver, impulsivitet og maleri. Duftdesigneren fra Hamburg skaber særlige, markante dufte: Transparente kreationer med hjørner og kant, med overraskende drejninger og nuancer, radikale og inspirerende.

5 #S vejl. uds. 100 ml kr. 960,- meget #S(exet)! In Vino Veritas: Nasengold præsenterer sin første duft #S Hamburg mærket Nasengold er kendetegnet ved nutidige parfumer fra Tyskland: Kreationer uden konventioner og klichéer, uden dikkedarer og ballade. Duftdesigner Christian Plesch beviser sin kunnen med sin første duft #S = meget #S(exet)! #S er bemærkelsesværdig. Alene navnet, som naturligvis står for meget #S(exet) signalerer øjeblikkeligt, at duften er moderne og fortjener sit # i tiden trend. Flakonens design er dragende, hvilket afspejler det sprudlende klare indhold. #S er karakteristisk og bemærkelsesværdig. Duftens tiltrækkende virkning er ufejlbarlig og udløser en synesgodt-om og en bliver-stoppet-på-gaden-effekt, som kun er sjældent set.. #S rammer med sin raffinerede enkelthed danskerne lige i hjertet eller skal man sige i næsen Top: Hjerte: Bund: Vinbærme, bergamotte, kardemomme, ingefær, davana, grapefrugt, lyserød peber, citron. Rose, tuberose, liljekonval, maltnoter, vin. Vetiver, ISO E, musk, røgelse, egemos, lædernoter. Livlig, boblende, ekstatisk: #S er en ode til vinguden Bacchus og til beruselsen. En note af vinbærme hyldes med pink peber, ingefær og kardemomme, kredser omkring et blomster-dekoreret bord med grapefrugt og maltnoter og afrundes til sidst med sensuel musk og amber: Chill out!

6 : P vejl. uds. 100 ml kr. 960,- Derfra hvor peberet gror Duftdesigner Christian Plesch beviser igen sin kunnen med sin anden duft : P - på smukkeste vis - eller snarere på skarpeste vis. : P er en livlig lille vand: Peber kombineret med Palosanto (helligt træ fra Sydamerika), og amber udfordrer næsen. Er : P et våben? Afvæbnende virker den i hvert fald. Det modsatte køn overgiver sig under alle omstændigheder, uanset om mand eller kvinde. : P er for peber, for passion og for punkattitude i gallapåklædning: Top: Hjerte: Bund: Sort og pink peber, elemi, koriander. Sambac, jasmin. Harpiks, ISO E, amber, palasanto træ. Når : P roteres 90 grader, rækker verden kækt sin tunge ud. Ikke kun dét lægger en sand duftkender mærke til.

7 G. vejl. uds. 100 ml kr. 960,- G.uddommelig - G.rapefrugt Nasengold er kommet til det punkt med G. G. er en vandig duft lige så g.uddommelig som djævelsk raffineret. G. fra Nasengold mærker tiden tæt på pulsen: Parfumør Christian Plesch sender med sin nye duftkreation en reel eksplosion af friskhed fra byernes indre. G. er beat, dans og adrenalinsus, komponeret af stimulerende grapefrugt, lyserød peber og kakao med et strejf af amber. Det djævelske stof flyder i storbyens kapillarer, drevet af rytme - og alle synes, det er g.uddommeligt. G. spænder en bred olfaktorisk bue mellem amber, cedertræ og svovlholdige noter af grapefrugt; sammenholdt med ingefær og pink peber ender de i et friskt tordenvejr. Rose, orangeblomst og sambac understreger perfekt den djævelsk forfriskende sammensætning, som HAN såvel som HUN kan bære. Top: Hjerte: Bund: Grapefrugt, svovlnoter, pink peber, ingefær, lime. Sambac, rose, orangeblomst. Cedertræ, lædernoter, vetiver, patchouli, kakao. "I løbet af dagens afslutning stilner tidens hjertebanken... Klæderne falder, det nøgne spejlbillede sløret i tusmørke, refleksionerne tager dyriske former. Blandede skabninger vil rejse sig... og transformationen sker. Dette er G-punkt!

8 Hemmeligheden bag smukke øjenvipper & øjenbryn

9 Fra vision til luksusmærke: Innovativ og højeffektiv kosmetik med aktive ingredienser, som optimerer den naturlige skønhed.

10 M2 BEAUTÉ The Researced Formula Beauty Brand Med visionær flair og en forbilledlig lidenskab for skønhed og æstetik spottede Elke Moysies og Marci Marrek, stifterne af M2 BEAUTÉ, på et tidligt tidspunkt det voksende behov for effektiv kosmetik med aktive ingredienser som et vigtigt alternativ til kosmetisk invasive behandlinger. De to veninder udviklede derfor idéen om en innovativ, meget effektiv produktserie, som optimerer det naturlige skønhedspotentiale og bringer dette optimalt til udtryk gennem dokumenterbart synlige og overbevisende resultater. I 2007 blev visionen til virkelighed i første omgang med et enkelt produkt: M2 BEAUTÉ Eyelash Activating Serum, et revolutionerende serum, som stimulerer den naturlige vækst af øjenvipperne, og som til dato er den ubestridte bestseller i M2 BEAUTÉs produktsortiment. Succeskonceptet bag de effektive produkter fra M2 BEAUTÉ bygger på nyeste opdagelser fra videnskabelig forskning. Disse danner grundlag for udviklingen af innovative, meget effektive kombinationer af aktive ingredienser, som udnytter alle muligheder for at optimere det naturlige udseende maksimalt det ideelle alternativ til traditionelle plejende eller sågar invasive behandlingsmetoder. Det omfattende sortiment af regenererende produkter fra M2 BEAUTÉ fuldender det individuelle, daglige plejeritual og medfører dokumenterbart overbevisende og synlige resultater uanset alder. M2 BEAUTÉ opfylder i sit virke til enhver tid de højeste kvalitetskrav: Alle produkter testes i studier udført af internationalt anerkendte laboratorier for deres effektive virkning og dermatologiske kompatibilitet. Siden lanceringen har M2 BEAUTÉ etableret sig som et af de mest succesrige luksusbeautymærker i kosmetikbranchen, og er med sin konstant voksende produktportefølje repræsenteret i over 30 lande for at imødekommende det stigende ønske om naturlig og autentisk skønhed.

11 Eyelash Activating Serum vejl. uds. 5 ml kr. 990,- Hemmeligheden bag billedskønne øjenvipper med imponerende volumen: EYELASH ACTIVATING SERUM er et yderst effektivt aktivt serum, der giver markant længere, fyldigere og tættere øjenvipper. Endvidere får øjenvipperne en mørkere tone og en harmonisk kurve. Det aktive serum giver flere øjenvipper, virker forlængende på vækstfasen og forlænger perioden, inden de falder af. Uafhængige studier dokumenterer en synlig tilvækst af øjenvipper på gennemsnitligt 45 % allerede efter 6-8 uger. Anvendelse & ingredienser EYELASH ACTIVATING SERUM påføres én gang dagligt helst om aftenen efter afrensning af øjenomgivelserne som en traditionel eyeliner på den øverste vippekant. Når serummet har virket lidt, er det muligt at anvende andre plejeprodukter. EYELASH ACTIVATING SERUM er baseret på en innovativ, meget kraftfuld kombination af aktive og plejende ingredienser: Det specielle MDN-kompleks er udviklet efter nyeste videnskabelige forskningsresultater og fremmer øjenvippernes naturlige vækst. Biotin styrker øjenvipperne og forlænger perioden, inden de falder af. Hyaluronsyre gør vipperne smidige og giver dem et sundt udseende. Andre værdifulde plejende ingredienser optager og binder fugt og giver vipperne mere elasticitet og styrke.

12 Oil-free Eye make-up Remover Det perfekte udgangspunkt for din skønhedspleje: OIL-FREE EYE MAKE-UP REMOVER er en yderst effektiv, olie-fri og samtidig mild øjenmakeupfjerner til sensitive og krævende øjenomgivelser. vejl. uds. 150 ml kr. 250,- 7 stk. cleansing pads kr. 80,- Den renser skånsomt og grundigt uden at efterlade en olieagtig film og forhindrer på denne måde endvidere tilstoppede porer og hævelser omkring øjnene den ideelle forberedelse af hud og øjenvipper til en jævn påføring og optimal optagelse af EYELASH ACTIVATING SERUM samt den plejende EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX. Det milde aktive kompleks sikrer desuden en plejende virkning og en vedvarende regenerering af huden. Anvendelse & ingredienser OIL-FREE EYE MAKE-UP REMOVER anvendes ideelt set om aftenen til afrensning af øjenomgivelserne for effektivt at understøtte M2 BEAUTÉ-produkternes virkning. Øjenmakeupfjerneren påføres en vatrondel, som føres hen over området omkring øjnene i bløde bevægelser, indtil al make-up er fjernet. Skyl om nødvendigt efter med lunkent vand. Den innovative kombination af ingredienser både renser og plejer: Hyaluronsyre tilfører fugt og bevarer fugten i huden. D-panthenol forbedrer hudens evne til at holde på fugt og har endvidere en hæmmende effekt på betændelsestilstande. Det aktive kompleks acetyltetrapeptid-5 har en effektiv virkning på tåresække og hævelser omkring øjnene og reducerer mørke rande under øjnene. Fås som flaske eller et praktisk sæt bestående af syv separat emballerede breve til rejsebrug.

13 Eyebrow Renewing Serum vejl. uds. 5 ml kr ,- Fra lyse og diskrete til bredt svungne og markante perfekt stylede øjenbryn skaber ikke kun et individuelt look, men har også udviklet sig til at være en absolut beauty trend. EYEBROW RENEWING SERUM er et innovativt, meget effektivt aktivt serum, der giver tættere, karakteristiske øjenbryn med en sund glans og giver nye, fleksible stylingmuligheder. Serummet stimulerer øjenbrynenes naturlige vækst, styrker og forlænger, fylder huller ud og giver en velplejet, markant forbedret udstråling. Uafhængige studier dokumenterer en forbedring af øjenbrynenes tæthed på op til 83 % allerede efter 4-6 uger. Anvendelse & ingredienser EYEBROW RENEWING SERUM påføres én gang dagligt helst om aftenen efter afrensning kun på de steder, hvor ønsket om en optimering af øjenbrynene er størst. Den specielle penselapplikator sikrer en præcis og målrettet påføring. Når serummet har virket lidt, er det muligt at anvende andre plejeprodukter som vanligt. Ligesom EYELASH ACTIVATING SERUM er EYEBROW RENEWING SERUM også baseret på det innovative og meget kraftfulde MDN-kompleks og forstærket med Black Sea Rod Oil for at fremme øjenbrynenes naturlige vækst. Hyaluronsyre giver hårene smidighed og et sundt udseende. Andre værdifulde og effektive, plejende ingredienser optager og binder fugt og giver øjenbrynene mere elasticitet og styrke.

14 Eyezone Conditioning Care Complex vejl. uds. 8 ml kr. 390,- Det ideelle supplement til velplejede og perfekt stylede øjenvipper og -bryn: EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX giver både præcis styling og meget effektiv pleje for sunde, skinnende øjenvipper og øjenbryn og sikrer dermed udtryksfulde og naturligt smukke øjenomgivelser. Den innovative, nærende conditioner understøtter således på optimal vis virkningen af EYEBROW RENEWING SERUM og EYELASH ACTIVATING SERUM. Anvendelse & ingredienser EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX påføres én gang dagligt med en lille børste (som traditionel mascara) på tørre, rene øjenvipper og øjenbryn. Om natten anvendes conditioneren til pleje af øjenvipperne om dagen egner den sig perfekt som plejende primer for en farvet mascara. Endvidere fikserer det øjenbrynene, giver dem en blød glans og fremmer dannelsen af collagen. Det skal blot føres hen over øjenbrynene som en øjenbrynbørste. Den meget effektive kombination af peptidekomplekser og det aktive ekstrakt af acai-bær øger dannelsen af kollagen i øjenvipperne og -brynene. De styrkes og får en fascinerende glans og smidighed. Andre værdifulde plejende ingredienser optager og binder fugt og optimerer øjenvippernes og øjenbrynenes elasticitet og formbarhed.

15 Must-have kit til velplejede og perfekt stylede øjenvipper Eyezone Conditioning Care Complex 8 ml + Eyelash Comb vejl. uds. kr. 430,- (Værdi kr. 580,-) M2 Beauté Spring Box 2015 M2 Beauté byder foråret velkommen med et must-have kit til velplejede og perfekt stylede øjenvipper og -bryn: Sættet indeholder: EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX giver både præcis styling og meget effektiv pleje for sunde, skinnende øjenvipper og øjenbryn og sikrer dermed udtryksfulde og naturligt smukke øjenomgivelser. Desuden giver EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX optimal beskyttelse mod solens stråler og forhindrer udtørring af vippe- og brynshår. Den meget effektive kombination af peptidekomplekser og det aktive ekstrakt af acai-bær øger dannelsen af kollagen i øjenvipperne og -brynene. De styrkes og får en fascinerende glans og smidighed. Andre værdifulde plejende ingredienser optager og binder fugt og optimerer øjenvippernes og øjenbrynenes elasticitet og formbarhed. EYELASH COMB er en innovativ øjenvippekam, som bringer professionel styling af øjenvipper op på et helt nyt niveau. Prøv den, og du vil ikke leve uden! Pris for sættet er kr. 430,- (Værdi kr. 590,-) Limited Edition fås så længe lager haves fra 1. april 2015

16 Eyelash Comb vejl. uds. kr. 200,- EYELASH COMB er en innovativ øjenvippekam, som bringer professionel styling af øjenvipper op på et helt nyt niveau: Takket være det ergonomiske design ligger øjenvippekammens elegante, specialudviklede greb perfekt og behageligt i hånden. Dens afrundede ståltænder sikrer professionelt formede øjenvipper med et perfekt touch. Mascara og EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX påføres præcist og jævnt over hele viften af øjenvipper og adskiller samtidig øjenvipperne. Et uundværligt hjælpemiddel til en formfuldendt finish og en absolut must-have for dig, der går op i øjenstyling. Anvendelse EYELASH COMB anvendes, når mascaraen og EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX er blevet påført og har tørret. Øjenvippekammen skal føres nedefra og op gennem viften af øjenvipper.

17 Magnetic Lash Santhilea London Logo Sets Magnetic Lash er et innovativt system, der sætter nye standarder for kvinders make-up rutiner. Få en false-lash effekt så vild, at du ikke tror dine egne øjne

18 Ingen klatter, ingen klumper, intet besvær, ingen falsies og uden sidestykke! Magnetic Lash er et innovativt system, der sætter nye standarder for kvinders make-up rutiner. Magnetic Lash er et 2-trins vippe-extention system, som giver øjenvipperne det perfekte glamourøse look. Fyldige, lange øjenvipper med en blød finish og en sofistikeret naturlighed. Det London baserede firma Santhilea har skabt en false-lash-effekt mascara, der virker! Faktisk virker den så godt, at billedredigering på alle fotos er bandlyst. Magnetic Lash virker som en almindelig mascara, hurtig og nem at bruge, og med 2-trinsystemet får du øjeblikkelige og super holdbare resultater. Kvinder har dømt Magnetic Lash træningssikker, hot yoga sikker og endda water-aerobicsikker. Samtidig er den voksbaserede formel meget lettere og blidere at fjerne end standard oliebaseret mascara. I modsætning til mange andre duo- eller fibermascaraer, skaber Magnetic Lash et superflot og naturligt resultat. INGEN RETOUCHERING INGEN KUNSTIGE Magnetic Lash ØJENVIPPER Santhilea London Logo Sets

19 Magnetic Lash egenskaber vejl. uds. 250,- Indeholder hyaluronsyre, som giver fugt og komfort til sarte øjenvipper. Jet black pigmenter giver en klassisk sort fløjls-glans. Den unikke voksbaserede formel er skånsom mod vipperne, langtidsholdbar og kan samtidig fjernes på den halve tid. Ideel til kvinder med korte eller sparsomme øjenvipper, men også smuk og naturlig på lange. Føles let og behagelig. Holder en flot bue hele dagen - og natten Vipperne ser aldrig kunstige ud men skinnende og luksuriøse og passer derfor til alle aldre, stilarter og lejligheder. Den slanke metalemballage har en lufttæt forsegling, Den perfekte Mascara I mit arbejde er det vigtigt med lækre fyldige vipper, og jeg afprøver tonsvis af gode mascaraer. Når der så er én der står ud som noget helt specielt og giver en wow effekt, så må jeg jo bukke mig i støvet. Magnetic Lash er helt suveræn, den giver definition, volumen og extrem fylde. Når det er sagt, så gør den lidt mere... du kan nemlig bygge den op og op og ja op igen... Magnetic Lash Santhilea London Logo Sets Du kan få en false lash effekt så vild, at du ikke tror dine egne øjne... WOW! Sidsel Marie Bøg (professionel make-up artist)

20 Er parfume kunst? Ja - i hvert fald hos biehl. parfumkunstwerke.

21 Er parfume kunst? Ja - i hvert fald hos biehl. parfumkunstwerke. Her finder du ikke duft til alle og enhver, heller ikke designerdufte, som er produceret i millionvis for at imødekomme tidens trend. Ingen lånte koncepter fra supermodellernes drømmeverden. Ingen ekstravagant indpakning. Ingen særlig flakon. Det er kvalitet og eksklusivitet, der tæller og ikke bare, når det gælder ingredienserne. I et interessant samarbejde med nogle af verdens mest anerkendte duftek- sperter har Thorsten Biehl skabt biehl. parfumkunstwerke og gjort det muligt at sætte helt nye dimensioner på duftudvikling. Uden hensyntagen til kommercielle aspekter som markedsforskning, markedsføring og budgetter, har 6 af verdens top parfumører kreeret deres helt egne dufte. Hver især har de eksklusivt for Biehl kreeret luksuriøse dufte, som udtrykker deres helt egen karakter, personlighed, og olfaktoriske stil. Kort sagt kunst på flaske! INGEN RETOUCHERING INGEN KUNSTIGE ØJENVIPPER

22 mb01 - kølig erotik. hvid. fuldkommen og slet ikke uskyldig. Top: Forførende blomsternoter. Som en friskplukket buket af gardenia, mimose med et friskt strejf af bergamotte og varmende solbær. Hjerte: Eksotisk dybde. Tuberose, champaca absolue, jasmin Bund: En meget erotisk harmoni af amber, musk og sandeltræ. mb02 - afslappet avantgarde. ekstrem raffineret. meget casual. meget mmmh Top: Ekstravagant. Grønne, blomstrende, krydrede elementer med en stærk udstråling. Viol, bergamotte, fløjlsblomst, basilikum. Hjerte: Naturlige blomsternoter af meget høj kvalitet. Nellike, violblade, iris, labdanum. Bund: Raffineret blanding af træ, læder og musk. sandeltræ, musk, granbalsam og benzoe siam. mb03 - den mørke side af magt. leg. og enhver synd værd Top: Anderledes nok ingen klassisk topnote Hjerte: Strålende, krydrede noter af romersk kamille, rød peber, elemi. Bund: Ikke mindre usædvanlig harmonien med sakrale elementer af soløjetræ, cashmeretræ, styrax, amber, musk, røgelse, sandeltræ og patchouli. vejl. uds. 100 ml kr ,- Mark Buxton Præcision. Maksimal hengivenhed. Hellere blind end uden lugtesans cirka sådanlader Mark Buxton sig karakterisere, tysk-englænder i Paris og én af de mest idérige næser i branchen. Enhver næse kan skelne imellem lugte, men kun folk som Mark Buxton, kan også benævne nogle tusinde af dem. Kun ved at tale om det, siger han, kan man træne lugtesansen. En parfumør bliver aldrig en stjerne, siger han, men beviser med sine kreationer alligevel det modsatte. hans stil: mystisk, provokerende, storbyjungle.

23 gs01 - fængslende klarhed. dybde. ånd ud. stilhedens kraft Top: Usædvanlig med aromatiske og friske elementer. Dugfrisk grønt, appelsinblomst, lime, gulerodsfrø, rød peber, magnolia, basilikum, laubær. Hjerte: Eksotiske frugtige nuancer i elegant samspil med kostbare absolue blomster. Hvid fersken, fresia, åkande, rose, jasmin, davana. Bund: Varme saftige trænoter. Cedertræ, vetiver, sandeltræ, guajak, basmati, musk, amber, mos. gs02 - karisma. beslutsomhed. arrogance kan sagtens være erotisk... Top: Aromatisk. Krydret. Et livligt og elegant samspil imellem absinth, campari, appelsin, timian, angelicarod. Hjerte: Læder i perfekt kombination med castoreum, meget erotisk afrundet med tobaksblade. Bund: Amber, tonka bønne, vanilie. vejl. uds. 100 ml kr ,- Geza Schön Less is more. Hvor mange ville blande hundredevis af ingredienser, holder Geza Schön sig til et mindre udvalg af råvarer i top kvalitet. Allerede som 13-årig kunne han skelne mere end 100 forskellige dufte fra hinanden. intet under, at han skulle udvikle sig til én af de mest radikale parfumedesignere og med intet, absolut intet tilovers for masseproducerede dufte. gs03 - pirrende renhed, varm, sart, skjult forførelse... Top: En sjælden kompineret friskhed af neroli, orange blomst absolue, mandarin, enebær, schinus molle. Hjerte: Skinnende elegance. en fusion af iris absolue, rosenolie og hedion. Bund: Sofistikeret sensualitet. Vetiver, castoreum, musk, benzoe siam, mos, tonkabønne, cedertræ. hans stil: revolutionær, minimalistisk, rebelsk og meget sexet.

24 vejl. uds. 100 ml kr ,- Patricia Choux pc01 - sol, endelig. en smag af vinden. sjælen smiler. Top: Begynder med en levende friskhed af eksotiske frugter. Mandarin, neroli, davana, mangoblade. Hjerte: En ny fortolkning af hvide blomster. Pæon, iris, mango. Bund: Afrundet med en dybde af cashmeretræ, vetiver, musk. pc02 - cirkus og candy floss. kildende sommerfugle i maven. maksimalt overmod. Top: Vovet og lige til at spise. Bergamotte, kardemomme, krydderier. Hjerte: Pudrede, krydrede blomsternoter. Pæon, fresia, turkish delight. Bund: Meget sensuel, varm og erotisk. Hvidt træ, patchouli, tonkabønne, honning, musk. Lidenskaben blev til hendes karriere. Siden hun var en helt lille pige har den verdensberejste franskmand været helt sikker på én sag: hun ville være parfumør. Optagelsen på den prestigefyldte parisiske parfumerskole ISIPCA (Institut supérieur internationale du parfum, de la Cosmetique et de l'aromatique alimentaire), blev det afgørende skridt. parfumør, det blev hun og hvilken én af slagsen! Der findes kun få som hende, der har så meget mod til at eksperimentere og bryde med de uskrevne regler. hendes stil: crazy. chic. en tempofyldt blanding af behændig tradition og en modig lidenskab efter at afprøve nye idéer

25 Thorsten Biehl - en eventyrer med en passion for duft. Hele verden er hans hjem. Thorsten Biehl er en rejsende. Allerede i en alder af 16 år tog han med sin far, den berømte perfumeur Henning Biehl, til New York. Den amerikanske millionstorby formede Thorsten Biehl. Hans ønske: at lære om nye kulturer, lade dem inspirere hans arbejde, og leve med fingeren på pulsen. Siden har han rejst i over 60 lande. Hans karriere førte ham gennem Europa, Sydamerika og Asien, og i 1999 tilbage igen til New York, som til stadighed fascinerer 48-årige Thorsten Biehl. Efter hans tidlige år på Manhattan, vendte Thorsten Biehl tilbage til Tyskland - hans hjemby i Holzminden, Niedersachsen. Hans karriere som duftekspert begyndte i 1987 med en kommerciel uddannelse og træning hos Haarman & Reimer, en af verdens førende duft virksomheder (nu Symrise). Forskellige kurser i duftens kunst, skulle snart vække Thorstens Biehls kreative side frem. Kombinationen af hans faglige viden og den, fra barnsben formede passion for dufte, gjorde Thorsten Biehl til ekspert i markedspositionering og udviklinsstrategier indenfor parfumeindustri. Han tilbragte 6 år som marketing and evaluation manager for Harmann & Reimer i Mexico City og kom derefter til New York som salgschef for international duft udvikling. I 2007 tog Thorsten Biehl det modige, men meget vellykkede skridt mod uafhængighed - hans nye eventyr. Med sit eget firma, biehl. parfumkunstwerke, etableret i 2007, er Thorsten Biehl er en succesfuld iværksætter, der har realiseret et usædvanligt koncept. Biehls olfaktoriske galleri har ligesom ham selv en international aura: Seks parfumører fra fem forskellige lande udvikler luksusdufte for Thorsten Biehl. Hans rejse som en iværksætter er netop begyndt og vil tage ham på en ny rejse rundt i verden.

26 Brands of Beauty ApS C/O Hotel Marina Vedbæk Strandvej 391 DK 2950 Vedbæk T: (+45) M: W: brandsofbeauty.dk Salg Sjælland: Vibeke Vinther-Jensen T: (+45) M: Salg Jylland/Fyn: Mette Cassøe T: (+45) M:

Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt.

Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt. Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt. Kort sagt - Når kun det bedste er godt nok! Guld til næsen. Atypisk tysk. Umiskendelig

Læs mere

Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt.

Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt. Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt. Kort sagt - Når kun det bedste er godt nok! Guld til næsen. En ekstraordinær kombination

Læs mere

Oplev duftene fra AMWAY

Oplev duftene fra AMWAY Oplev duftene fra AMWAY WISTFUL - Hver dag har sin egen glød. Ny flakon Sprudlende og berusende kvindelighed. Indre frihed til at stråle. Sprudlende, og forfriskende velvære. WISTFUL WISTFUL No1 WISTFUL

Læs mere

Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på udkig efter noget helt særligt.

Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på udkig efter noget helt særligt. Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på udkig efter noget helt særligt. Kort sagt - Når kun det bedste er godt nok! Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter,

Læs mere

sommerdufte VIND Skønne din nye duft

sommerdufte VIND Skønne din nye duft sommerdufte Skønne VIND din nye duft AF SONJA HØFLER FOTO: LARS LANDT, COLOURBOX M.FL. Vi har samlet en sommerbuket med 28 fantastiske dufte og udlodder 84 flakoner så du kan komme til at dufte af blomster

Læs mere

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The ordinary oils issue

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The ordinary oils issue www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The extra ordinary oils issue OLIE: EN DEJLIG SAMMENSÆTNING Olie har altid været en vigtig ingrediens i skønhedsprodukter. nu kommer den også som

Læs mere

Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på udkig efter noget helt særligt.

Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på udkig efter noget helt særligt. Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på udkig efter noget helt særligt. Kort sagt - Når kun det bedste er godt nok! Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter,

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE THE ROCKET. Vipperne letter i eksplosiv volumen

PRESSEMEDDELELSE THE ROCKET. Vipperne letter i eksplosiv volumen PRESSEMEDDELELSE THE ROCKET Vipperne letter i eksplosiv volumen THE BUZZ Det vippelook, der får mest opmærksomhed lige nu: stor og glat volumen uden klumper. FÅ VOLUMEN FRA ROD TIL SPIDS - HURTIGT! Hørt:

Læs mere

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Den mest elegante måde at opnå synligt smukkere hud på. Det revolutionerende koncept SQOOM kombinerer ultralyd og iontoforese i et stilfuldt og handy apparat.

Læs mere

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud.

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud. Optimal Skin Care System Sund hud er smuk hud. Velkommen til et univers, hvor skønhed og velvære smelter sammen og hvor naturen fungerer i harmoni med kroppen. Vi introducerer Mannatech Optimal Skin Care

Læs mere

Weingut Domtalhof "Wein vom Roten Hang"

Weingut Domtalhof Wein vom Roten Hang Vin er livslyst Vin er sansefuldt Vin skal opleves Vin er harmoni med naturen Vores mål er at producere høj kvalitet fine frugtagtige vine med en karakteristisk terroir. Intensivt arbejde i vingården og

Læs mere

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Ainhoa Bio økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Bio Til økologisk hudpleje Biolinien fra Ainhoa er en bred økologisk hudpleje- og makeupserie, der som det første professionelle hudplejemærke i verden

Læs mere

DK Gyldig fra til og med For you and me NYHED BODY FORMER

DK Gyldig fra til og med For you and me NYHED BODY FORMER DK Gyldig fra 23-10-2017 til og med 31-12-2017 For you and me NYHED BODY FORMER NYHED Kropspleje Lille størrelse, stor effekt! BODY FORMER FORDELSSÆT DKK 2.792,00 Nr. 479 Du sparer: DKK 195,00 Består af:

Læs mere

BEAUTIFUL HAIR. I dag anvender mere end 6000 topfrisører verden over produkterne i deres saloner, samt sælger dem videre til deres kunder.

BEAUTIFUL HAIR. I dag anvender mere end 6000 topfrisører verden over produkterne i deres saloner, samt sælger dem videre til deres kunder. 03 BEAUTIFUL HAIR and making the most of it Vil man gerne have et sundt og velplejet hår, er det nødvendigt at forstå hårets behov. Disse behov kender Hans Conzen Kosmetik GmbH. Resultatet er et førsteklasses

Læs mere

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans.

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Solcreme kan blive for gammel, i stedet for at smide den ud, kan du

Læs mere

MAKEUPBØRSTE MAKEUPBØRSTE

MAKEUPBØRSTE MAKEUPBØRSTE VELKOMMEN til byswiercz et univers af stærke kvinder, der nyder trygheden i, at makeuppen sidder, hvor den skal og ikke mindst, er holdbar. Til alle stolte kvinder, der ranker ryggen og hilser på livets

Læs mere

DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM. FRI FOR parfumer, parabener, siliconeolier, farvestoffer og mineralolier.

DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM. FRI FOR parfumer, parabener, siliconeolier, farvestoffer og mineralolier. DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM En kompromisløs hårpleje- og stylingserie uden noget ekstra. Udviklet, uden allergifremkaldende ingredienser, i samarbejde med det finske astma

Læs mere

Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt.

Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt. Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt. Kort sagt - Når kun det bedste er godt nok! Skaberen - Parfumøren Mark Buxton Mark Buxton

Læs mere

ET UNIVERS - TO VARIANTER

ET UNIVERS - TO VARIANTER ET UNIVERS - TO VARIANTER FABEL TE Der var engang. Sådan starter alle gode eventyr. Om prinser og prinsesser. Om guld og grønne skove. Om at det gode altid vinder. Men! Hvorfor flygte fra den virkelige

Læs mere

forår 2013 gavekollektion Det bedste til dig og dine kære Flotte produkter og gaver

forår 2013 gavekollektion Det bedste til dig og dine kære Flotte produkter og gaver forår 2013 gavekollektion Det bedste til dig og dine kære Flotte produkter og gaver Kærlighed, påskønnelse og taknemmelighed udtrykkes bedst med en gave. Smuk og sensuel, luksuriøs og lækker usædvanlig

Læs mere

DREAM FRESH GOD HUD I ET TRIN - VOV AT GÅ NUDE!

DREAM FRESH GOD HUD I ET TRIN - VOV AT GÅ NUDE! DREAM FRESH BB GOD HUD I ET TRIN - VOV AT GÅ NUDE! DEN FRISKE RAPPORT DET NYE NUDE LOOK, DER HOLDER AF DIN HUD Indviklede, besværlige hudplejerutiner og tung, tydelig makeup hører fortiden til. Moderne

Læs mere

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HÅR + HOVEDBUND Til specielle hovedbunds problemer HAIR + SCALP BC Hair + Scalp Pre Shampoo Peeling Exfolierer og renser hovedbunden

Læs mere

NU INTRODUCERES...MASTER SMOKY

NU INTRODUCERES...MASTER SMOKY MASTER SMOKY NU INTRODUCERES...MASTER SMOKY SMOKY EYES I TO ENKLE TRIN Denne dynamiske duo giver den rette mængde farve og intensitet. Maybelline New York er stolt over at lancere to spændende nye produkter

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN NÅR KUN FANTASTISK ER GODT NOK At skabe det perfekte for hver ny service på restauranten er blevet betydelig nemmere. Evolin er et helt nyt materiale, der kombinerer luksus

Læs mere

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. The Magique issue

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. The Magique issue www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. The issue Det nye foundation-koncept fra L Oréal paris Fra det perfekte resultat, der ser naturligt ud, og diskret hudtone med glød til en fløjlsglat

Læs mere

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form ULTIMATE Hudpleje i sin reneste form Ultimativ ansigtspleje til alle hudtyper Faaborg Pharma ULTIMATE består af en række gennemtestede og rene plejeprodukter, der styrker, fugter og forbedrer huden i ansigtet.

Læs mere

Guinot. Guinot. Yon-ka

Guinot. Guinot. Yon-ka B E A U T Y A C A D E M Y 2010 Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 328,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 419,00 Afrens, peeling, damp, udrensning, maske inkl. hals, massage

Læs mere

r trykfejl og ændringer. d fo rbehol er tages fo ber 2012 Version 1.0. D Varenr. 1000009 Septem passion

r trykfejl og ændringer. d fo rbehol er tages fo ber 2012 Version 1.0. D Varenr. 1000009 Septem passion Varenr. 1000009 September 2012 Version 1.0. Der tages forbehold for trykfejl og ændringer. passion Hvordan elsker man kaffe?... På samme måde som man elsker livet. Med omhu. Passion. Omtanke, og ved at

Læs mere

Med venlig hilsen Anna Hassing-Kjær Brand Manager

Med venlig hilsen Anna Hassing-Kjær Brand Manager ww Pressemeddelelse efterårslook 2010 Inspiration Dennis Knudsen har til efterårslooket fra INK by Dennis Knudsen fundet inspiration i udtrykkene Naturlig skønhed og Power. Det nye look sammenfatter tendensen,

Læs mere

Farouk Royal Treatment

Farouk Royal Treatment Farouk Royal Treatment White Truffle and Pearl Serious Care for Beautiful Hair FAROUK Royal Treatment by CHI med hvide trøfler og perler uden sulfater og parabener er baseret på filosofien om balance

Læs mere

tækkers visuelle univers

tækkers visuelle univers tækkers visuelle univers inspiration og udvikling 2006 Fra skovens skygge til coorporate identity En sommernat i skoven mellem teltdug og fuldmånen stod skyggen af et egeblad. En silhuet, en form, en fortælling,

Læs mere

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger det blide alternativ til Botox indsprøjtninger En tydelig reducering af rynker samtidig plejes huden blidt uden brug af kemisk konservering, mineralske olier og PEG. toxskincare Perfectly Clean Balancing

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

professionel terapeutisk makeup CS by MEDEX make-up elégance raffinée

professionel terapeutisk makeup CS by MEDEX make-up elégance raffinée professionel terapeutisk makeup CS by MEDEX make-up elégance raffinée CS by MEDEX CS by MEDEX PÅ KLINIKKEN CS by MEDEX er en terapeutisk og plejende makeup serie, som er velegnet til såvel sart hud som

Læs mere

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris.

www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. www.lorealparis.com Pressemeddelelse fra L Oréal Paris. The preference issue En skræddersyet couture-kollektion fra l'oréal paris jeg er overhovedet ikke overrasket over, at kvinder i hele verden elsker

Læs mere

SUMMER a til og med yldig fr G DK

SUMMER a til og med yldig fr G DK SUMMER Vibes DK Gyldig fra 01-07-2016 til og med 30-09-2016 SUN CARE NYD SOLEN UDEN BEKYMRINGER BESKYT DIN HUD SOL HANDY SÆT Består af: Sololie SPF 15 Sollotion SPF 30 Ansigtssolcreme SPF 50 Strandtaske

Læs mere

Every woman s heart will beat faster for

Every woman s heart will beat faster for Every woman s heart will beat faster for with GARNIER Hair colour enters a new era GARNIER OLIA ÆNDRER REGLERNE HJEMMEHÅRFARVNING VIL ALDRIG BLIVE DET SAMME IGEN. Udviklingen af Garnier Olia begyndte med

Læs mere

AMWAY VINTERGAVEKOLLEKTION 2011

AMWAY VINTERGAVEKOLLEKTION 2011 AMWAY VINTERGAVEKOLLEKTION 2011 E IG A L E R M R F AY EM AVE MW VE L A GA ON G G R I N O DI TER EKT F U N L VI OL K AMWAY VINTERGAVEKOLLEKTION 2011 Forkæl din familie og venner med skønne, uforglemmelige

Læs mere

Verden Rundt med Riesling

Verden Rundt med Riesling Drue Smagning Verden Rundt med Riesling Riesling Prince Abbés, Domaine Schlumberger, Alsace, Frankrig Riesling Feinherb, Kabinett, Josephshöfer, Reichgraff von Kesselstatt, Mosel, Tyskland Riesling St.

Læs mere

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk PRISLISTE Dermadeluxe www.dermadeluxe.dk ANSIGTSBEHANDLINGER EmerginC ansigtsbehandling (75 min)...595,- En dybderensende og afslappende behandling, hvor de yderst aktive og resultatorienterede produkter

Læs mere

Fakta: Fakta: Fakta:

Fakta: Fakta: Fakta: Forbruger tendenser Fakta: Markedet for hudpleje og kosmetik forventes at nå over $ 11 mia. i 2010. Fakta: Forbrugerne ønsker naturlige og rene produkter. Fakta: Forbrugerne er nu mere proaktive når det

Læs mere

ET ANDALUSISK PAR A DIS

ET ANDALUSISK PAR A DIS bolig ET ANDALUSISK PAR A DIS I salatdronningen Tina Scheftelowitz sommerhus i Sydspanien er stemningen på én gang eksotisk og hjemlig. Her hersker der ikke én stil, men et eklektisk mix af marokkanske

Læs mere

BV 05.12. Together. A passion for hair. www.schwarzkopf-professional.com www.bella-vista.dk. Kundebrochure Blondme DANSK.indd 1

BV 05.12. Together. A passion for hair. www.schwarzkopf-professional.com www.bella-vista.dk. Kundebrochure Blondme DANSK.indd 1 BV 05.12 Together. A passion for hair. www.schwarzkopf-professional.com www.bella-vista.dk Kundebrochure Blondme DANSK.indd 1 01/05/12 08.41 Together. A passion for hair. Kundebrochure Blondme DANSK.indd

Læs mere

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign daglig luksus for dig aktiv pleje for din hud nyt design 15 luksus for dig sek. målrettet pleje for din hud Luksus behøver ikke at være dyr eller tidskrævende. Det kan også være de 15 sek., hvor du plejer

Læs mere

Hvilke ord 'trigger' dine kunder?

Hvilke ord 'trigger' dine kunder? Hvilke ord 'trigger' dine kunder? Af Rikke Moos, Webskribenten Du kender talemåden: vælg dine ord med omhu. Et fornuftigt råd, der er værd at følge, hvis du vil undgå at blive misforstået af andre. Men

Læs mere

nature caring clean ction softness pure

nature caring clean ction softness pure elements elements nature caring clean ction softness p pure pu nature carin Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden i en hurtigt skiftende teknologisk verden har vi ledt efter en løsning,

Læs mere

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind.

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. Tredobbelt regenerering Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. 98,6 % Naturligt udvundne plantebaserede ingredienser MERE LIVLIG HUD FRA DAG ET. 2 www.lifewave.com Naturligt udvundet.

Læs mere

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements.

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. elements elements I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy MARKEDSFØRINGS KATALOG @ info@dermaoxy.com MARKEDSFØRINGS K A T A L O G Dette er et katalog der giver en oversigt over alt dermaoxy og niteovita markedsføringsmateriale. Alle produkter kan hentes via vores

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen er at tilbyde et

Læs mere

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind.

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. Tredobbelt regenerering Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. 98,6 % Naturligt udvundne plantebaserede ingredienser MERE LIVLIG HUD FRA DAG ET. 2 www.lifewave.com Naturligt udvundet.

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på udkig efter noget helt særligt.

Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på udkig efter noget helt særligt. Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på udkig efter noget helt særligt. Kort sagt - Når kun det bedste er godt nok! Innovativ nyhed fra M2 Beauté ULTRA PURE

Læs mere

Weingut St. Antony Spitzenklasse

Weingut St. Antony Spitzenklasse På St. Antony kan vi se tilbage på omkring 250 år begivenhedsrig historie med vin. Det hele startede i 1758 i Ruhr-området, hvor det første jernværk er opkaldt efter skytshelgen St. Antony. Her var der

Læs mere

High Five 10 - Australien

High Five 10 - Australien High Five 10 - Australien High Five is Back! Endnu en Holstebro vine, tegnet af Pauls børn; Jamie, Theresa, Tobias & Dj Glimrende Shiraz og Cabernet Sauvignon som byder på friske aromaer af brombær, solbær

Læs mere

Snaps Bornholm og Copenhagen Cocktail Academy ApS byder velkommen til resultatet af en fusion mellem otte unikke snapse og en umættelig kærlighed til

Snaps Bornholm og Copenhagen Cocktail Academy ApS byder velkommen til resultatet af en fusion mellem otte unikke snapse og en umættelig kærlighed til Snaps Bornholm og Copenhagen Cocktail Academy ApS byder velkommen til resultatet af en fusion mellem otte unikke snapse og en umættelig kærlighed til samt ekspertise inden for bartenderens univers. Vi

Læs mere

Min haves muld. Hun fortæller mig at jeg har en smuk have i mig i min krop at jeg ER en smuk have

Min haves muld. Hun fortæller mig at jeg har en smuk have i mig i min krop at jeg ER en smuk have Min haves muld Hendes dejlige stemme guider mig ind i mig Ligger på sofaen alene hjemme trygt og rart Med tæppet over mig Min egen fred og ro Kun for mig indeni mig Hun fortæller mig at jeg har en smuk

Læs mere

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN HVAD ER dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje,

Læs mere

lash extensions God fornøjelse, Charlotte Torpegaard ILOVEBEAUTY.DK

lash extensions God fornøjelse, Charlotte Torpegaard ILOVEBEAUTY.DK lash extensions Denne skønhedsguide handler om smukke vipper. Som i de lange, tætte og fyldige af slagsen, som vi alle sammen drømmer om. Du har sikkert været igennem et arsenal af mascaraer, vippepudder,

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Château De Valcombe Herning Vin Center Herning Vin Center Er en lille familie drevet virksomhed Vi er et af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende

Læs mere

Academy Program forår 2015

Academy Program forår 2015 Academy Program forår 2015 I dette første halvår har vi igen fornøjelsen af at præsentere jer for nye spændende produkter, som Davines laboratorier i Parma har udviklet. Lige siden Davines blev grundlagt,

Læs mere

Weingut Meyer-Näkel Spitzenklasse

Weingut Meyer-Näkel Spitzenklasse Der har været dyrket vin i Ahr dalen siden Romertiden. Meyer-Näkel familien har dyrket vin i Ahr dalen siden 1950 hvor ægteparret aula Meyer og Willibald Näkel startede med at dyrke vin på beskedne 1,5

Læs mere

Øjenvipper, medicinsk behandling

Øjenvipper, medicinsk behandling rev. jan. 2017 - næste rev. jan. 2019 Kraftigere, længere, tættere og mørkere ved medicinsk behandling Baggrund Bimatoprost øjendråber 0,03% er et receptpligtigt præparat til behandling af grøn stær. Det

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

En overordnet god nyhed er, at Interflora fremover tilbyder 60 dages kredit på alle centrale indkøb fra PR Chokolade fra 01.05.2015.

En overordnet god nyhed er, at Interflora fremover tilbyder 60 dages kredit på alle centrale indkøb fra PR Chokolade fra 01.05.2015. Sortimentsændringer på chokolade Juni 2015 ChocoYeah Sammen skal vi bygge Interflora til en endnu mere lønsom, kreativ og inspirerende butik. Det er vi allerede, så vi er klar til at fortsætte festen.

Læs mere

INGREDIENSER NATURLIGE PA R A B E N P P D U D E N

INGREDIENSER NATURLIGE PA R A B E N P P D U D E N & UDEN A M MONIAK P e r m a n e n t fa r v e c r e m e u d e n a m m o n i a k NATURLIGE INGREDIENSER PA R A B E N P P D U D E N be BLACK be RED be BROWN be BLOND At være GREEN : Det er en ansvarlig og

Læs mere

Style! Clever in. Best of. modeller. Filati. Dresscode! Everyday Classics: De smukkeste modeller fra Classici 01 + 03 i ny fortolkning!

Style! Clever in. Best of. modeller. Filati. Dresscode! Everyday Classics: De smukkeste modeller fra Classici 01 + 03 i ny fortolkning! classici Filati Udgave 7 DKK 55 www.lanagrossa.com I går, i dag, for altid Best of De smukkeste modeller fra Classici 01 + 03 i ny fortolkning! 33 modeller Everyday Classics: Favoritter til en ukompliceret

Læs mere

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013 , Chenin B./Pinotage,, 2013 er synonym med Sydafrikas mest velansete og celebre vinområde, og så er også en smuk, gammel universitets by med et rigt kulturliv. Vi sydafrikanske vinregion,. Beyers Truter

Læs mere

CHANGE. VEND RYGGEN TIL DINE GAMLE VANER: DET NYE GROHE SENSIA ARENA DUSCHTOILET. SE HVOR DU KAN OPLEVE SENSIA ARENA PÅ:

CHANGE. VEND RYGGEN TIL DINE GAMLE VANER: DET NYE GROHE SENSIA ARENA DUSCHTOILET. SE HVOR DU KAN OPLEVE SENSIA ARENA PÅ: CHANGE. VEND RYGGEN TIL DINE GAMLE VANER: DET NYE GROHE SENSIA ARENA DUSCHTOILET. SE HVOR DU KAN OPLEVE SENSIA ARENA PÅ: arena.grohe.dk VASK FREM FOR AT TØRRE. FORDI INTET RENGØRER DIG MERE END VAND. VELKOMMEN

Læs mere

7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere..

7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere.. 7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere.. TIL SPORTSFOLK, SKØNHEDER, VITAMINHUNGRENDE, LÆKKERTØRSTIGE, MÆND, KVINDER OG BØRN! Ønsker du at optimere din energi, din vitalitet og booste dit immunforsvar på

Læs mere

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe!

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Her får du opskriften på, hvad du skal gøre for at købe det maleri, der er det helt rigtige for lige præcis dig. Rigtig god fornøjelse!

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

2013 / 2014. Katalog. Gavepakker & LOGO produkter

2013 / 2014. Katalog. Gavepakker & LOGO produkter 2013 / 2014 Katalog Gavepakker & LOGO produkter gavepakker Gavepakke 57191 Vejl. erhvervspris Kr. 130,- Gavepakke 57163 Vejl. erhvervspris Kr. 300,- Gavepakke 57171 Vejl. erhvervspris Kr. 560,- 2 Gavepakke

Læs mere

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L Oréal Paris. NÅR BB MØDER LYSET

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L Oréal Paris. NÅR BB MØDER LYSET www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L Oréal Paris. NÅR BB MØDER LYSET EN NY TYPE BB-CREME EN FORMEL, DER KOMBINERER LYS MED BB-CREMENS EGENSKABER BB-Creme, Som Du Ikke Har Set Den Før Youth Code Luminizer

Læs mere

i en galakse langt væk

i en galakse langt væk Caroline Legrands lejlighed i London er et univers for sig selv. Indretningsarkitekten har skabt en unik parallelverden med vintagefund fra 1900-tallet og eksklusiv kunst. Tekst: Mette Nexmand Foto: Douglas

Læs mere

Årets mest eksklusive whiskysamling

Årets mest eksklusive whiskysamling PRESSEMEDDELELSE 25-09-2017 Special Releases 2017 Årets mest eksklusive whiskysamling For 16. år i træk lancerer Diageo en samling meget sjældne og eksklusive whiskyer fra en række forskellige destillerier,

Læs mere

REPAIR YOUR HEAL YOUR

REPAIR YOUR HEAL YOUR REPAIR YOUR HEAL YOUR Hair&Soul I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der fi ndes

Læs mere

LET OP!!! Lage resolutie!

LET OP!!! Lage resolutie! Auping Superbox 2980.pdf - pag.1 LET OP!!! Lage resolutie! Komfort og design i ét Når Auping introducerer en seng, så er det aldrig nogen almindelig seng. Og denne her er virkelig speciel. Superbox er

Læs mere

zinobel ORGANIC BOOST

zinobel ORGANIC BOOST Day no.1, Fruit eller Naturel, 50 ml En eksklusiv og koncentreret økologisk baseret dagcreme til kvinder og mænd med alle hudtyper, især sart hud. Anti-aging. Beskytter, fugter, plejer, genopbygger. Der

Læs mere

KÄHLER DESIGN. Årets designgave fra

KÄHLER DESIGN. Årets designgave fra Årets designgave fra KÄHLER DESIGN Når du giver en gave fra Kähler, forærer du din medarbejder eller samarbejdspartner et smukt og elegant designprodukt, der har rødder i de unikke danske designtraditioner.

Læs mere

ageloc Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål (side 2-3) Anvendelse (side 3-5) Sikkerhedsspørgsmål (side 5)

ageloc Ofte stillede spørgsmål Generelle spørgsmål (side 2-3) Anvendelse (side 3-5) Sikkerhedsspørgsmål (side 5) Generelle spørgsmål (side 2-3) 1. Hvad er arsupermarkers? 2. Arbejder ageloc produkterne i underhuden? Hvis ikke, hvordan virker ingredienserne så på generne? 3. Hvilke arsupermarkers behandler Nu Skin

Læs mere

Aloe Activator. All round-præparat. som kombinerer ren Aloe Vera Gel. Exfoliating Cleanser. Renselotion til ansigt og hals med Aloe Vera, jojoba,

Aloe Activator. All round-præparat. som kombinerer ren Aloe Vera Gel. Exfoliating Cleanser. Renselotion til ansigt og hals med Aloe Vera, jojoba, Skønhed Med Forevers skønhedsprodukter ser du rigtig godt ud og føler dig frisk. Samtidigt kommer du til at føle dig godt tilpas, eftersom de naturlige egenskaber hos Aloe Vera arbejder for dig døgnet

Læs mere

De Danske Mesterskaber i Makeup Lørdag den 8. marts 2014

De Danske Mesterskaber i Makeup Lørdag den 8. marts 2014 DM De Danske Mesterskaber i Makeup Lørdag den 8. marts 2014 TEMA: Picknick Naturen er TEMA for dette års Danmarks Mesterskab i Makeup. En romantisk sommer, strålende solskin, den søde duft af blomsterenge,

Læs mere

I 2005 blev Simons kunstnerisk direktør hos Jil Sander, som under hans ledelse blev kendt for sin vitale og sofistikerede modernisme.

I 2005 blev Simons kunstnerisk direktør hos Jil Sander, som under hans ledelse blev kendt for sin vitale og sofistikerede modernisme. Accessory-kollektion Med accessory kollektionen fra Kvadrat/Raf Simons føres designerens sans for æstetik videre til de detaljer som effektfuldt fuldender hjemmets indretning. I det nøje udvalgte sortiment

Læs mere

SADOLIN PRÆSENTERER. Colour. News INSPIRATION SADOLIN.DK

SADOLIN PRÆSENTERER. Colour. News INSPIRATION SADOLIN.DK PRÆSENTERER Colour News INSPIRATION.DK » Det skal være sjovt at male!«efterårets farvenyheder For os hos Sadolin kommer maling altid i første række. Vi elsker, hvordan forskellige farver kan hæve humøret,

Læs mere

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements.

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. elements I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden i en hurtigt

Læs mere

OM UNIVERSAL CONTOUR WRAP

OM UNIVERSAL CONTOUR WRAP BEHANDLINGER OM UNIVERSAL CONTOUR WRAP Universal Contour Wrap Classic Professionel er den eneste videnskabeligt beviste behandling, der garanterer en reduktion på 15 cm. på blot to timer, hvilket gør det

Læs mere

Ultra Pure Solutions Facial Nano Sprays. Studie & testresultater

Ultra Pure Solutions Facial Nano Sprays. Studie & testresultater Ultra Pure Solutions Facial Nano Sprays Studie & testresultater Nanocos Nanocos er en kosmetisk virksomhed beliggende i Salt Lake City, Utah. De specialiserer sig i udviklingen af hudpleje, der er effektiv,

Læs mere

Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013

Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013 Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013 Så nærmer vi os igen den dejlige højtid, med hygge i familiens og venners gode selskab, efterfulgt af dejlig Julemad,hvortil jeg har fundet nogle Vine/hedvine og lækre

Læs mere

Be a Star. Hvorfor gemme glitrende udstråling til den røde løber?

Be a Star. Hvorfor gemme glitrende udstråling til den røde løber? Sebastian Professional Selective Brands Nøglegårdsvej 10 DK-3540 Lynge tlf 702 70 702 Be a Star Hvorfor gemme glitrende udstråling til den røde løber? Den nye Laminates Cellophanes fra Sebastian Professional

Læs mere

Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y

Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y prisliste 2013 Ansigtsbehandlinger Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 358,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 449,00 Afrens, peeling,

Læs mere

AGERBÆK HOTEL. Velkomst

AGERBÆK HOTEL. Velkomst - vinkort AGERBÆK HOTEL Velkomst Abrikos, alkoholfri 15,00 FRANKRIG Concert de Paris, Peche Concert de Paris er en mousserende vin med en vidunderlig smag af fersken 20,00 SPANIEN Miquel de March, Cava

Læs mere

Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED

Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED PRODUKTER OG BESKRIVELSER Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED Ø K O LO G I S K CHOKOLADE I Spanien ligger en af Europas bedste og mest unikke chokoladeforretninger. Den hedder Mayan

Læs mere

Brugsanvisning til Depend GelLack

Brugsanvisning til Depend GelLack Depend GelLack En ny generation af neglelak, der hærder i LED-lampe og giver et lakresultat, som holder i 2-3 uger. Depend GelLack er et nyt revolutionerende produkt, der er lettere at påføre end almindelig

Læs mere

Vinkort. VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970

Vinkort. VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970 Vinkort VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970 Hvidvine Glas 1/2 flaske Pearl Valley White, Sydafrika 32,- 128,- I smagen går mange af noterne fra duften igen, og vinen opleves frisk

Læs mere

the perfumers Frank Voelkl Patricia Choux

the perfumers Frank Voelkl Patricia Choux Parfume You may not know their names, but you ve smelled them. In fact, you probably smell of them right now. Without them, your fragrance simply wouldn t exist. While natural essences bask in the limelight,

Læs mere

Portfolio. Grafisk Design AF TINA BUUS GISSEL HOLD: 14HF37MGH2

Portfolio. Grafisk Design AF TINA BUUS GISSEL HOLD: 14HF37MGH2 Portfolio AF TINA BUUS GISSEL Grafisk Design HOLD: 14HF37MGH2 OPGAVEN Line Typografi Komposition Lave personlig collage med 1 billede og illustrati- Er i gang med uddannelsen til ergoterapeut. Bermuda

Læs mere