Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt."

Transkript

1 Eksklusiv distribution af unikke skønhedsprodukter, der taler til feinschmeckere på jagt efter noget helt særligt. Kort sagt - Når kun det bedste er godt nok!

2 Guld til næsen. En ekstraordinær kombination af ekstraordinære dufte. Atypisk tysk. Umiskendelig. Made in Germany.

3 Kan en duft være spontan, utraditionel og sprudle af livslyst? JA! Det unge mærke Nasengold fra Hamburg begyndte som en spontan idé, som impulsivt blev omsat og kreativt udviklet til sin helt egen identitet. Nasengold er anderledes og ønsker at skille sig ud fra mængden, at være individuel, direkte og umiskendelig.

4 Parfumøren: Bag Nasengold står duftdesigner Christian Plesch, som i slutningen af halvfemserne opdagede sin kærlighed til parfume efter en kort afstikker i kunstens verden. Ligesom mange andre fremtrædende tyske parfumører før ham, begyndte Plesch sin uddannelse på en velrenommeret parfumeskole tilhørende en stor ingrediensproducent i Tyskland. Som juniorparfumør flyttede han til Paris, hvor han udviklede sine første store individuelle dufte. I dag arbejder Christian Plesch som succesfuld lifestyle-parfumør i et dufthus i Hamburg. Hans stil: For Nasengold har Christian Plesch kombineret gængse duftindtryk med en høj kvalitet af naturlige ingredienser. Med sine dufte forlader han den kommercielle verdens duftingredienser og gør sig bevidst udelukkende afhængig af sin egen næse. Hans kreationer er kendetegnet ved en umiddelbar klarhed med vittige og legesyge noter, som gør duftene umiskendelige. I udviklingen af sine idéer er han specielt inspireret punk rock, koffein, kurver, impulsivitet og maleri. Duftdesigneren fra Hamburg skaber særlige, markante dufte: Transparente kreationer med hjørner og kant, med overraskende drejninger og nuancer, radikale og inspirerende.

5 #S vejl. uds. 100 ml kr. 960,- meget #S(exet)! In Vino Veritas: Nasengold præsenterer sin første duft #S Hamburg mærket Nasengold er kendetegnet ved nutidige parfumer fra Tyskland: Kreationer uden konventioner og klichéer, uden dikkedarer og ballade. Duftdesigner Christian Plesch beviser sin kunnen med sin første duft #S = meget #S(exet)! #S er bemærkelsesværdig. Alene navnet, som naturligvis står for meget #S(exet) signalerer øjeblikkeligt, at duften er moderne og fortjener sit # i tiden trend. Flakonens design er dragende, hvilket afspejler det sprudlende klare indhold. #S er karakteristisk og bemærkelsesværdig. Duftens tiltrækkende virkning er ufejlbarlig og udløser en synesgodt-om og en bliver-stoppet-på-gaden-effekt, som kun er sjældent set.. #S rammer med sin raffinerede enkelthed danskerne lige i hjertet eller skal man sige i næsen Top: Hjerte: Bund: Vinbærme, bergamotte, kardemomme, ingefær, davana, grapefrugt, lyserød peber, citron. Rose, tuberose, liljekonval, maltnoter, vin. Vetiver, ISO E, musk, røgelse, egemos, lædernoter. Livlig, boblende, ekstatisk: #S er en ode til vinguden Bacchus og til beruselsen. En note af vinbærme hyldes med pink peber, ingefær og kardemomme, kredser omkring et blomster-dekoreret bord med grapefrugt og maltnoter og afrundes til sidst med sensuel musk og amber: Chill out!

6 : P vejl. uds. 100 ml kr. 960,- Derfra hvor peberet gror Duftdesigner Christian Plesch beviser igen sin kunnen med sin anden duft : P - på smukkeste vis - eller snarere på skarpeste vis. : P er en livlig lille vand: Peber kombineret med Palosanto (helligt træ fra Sydamerika), og amber udfordrer næsen. Er : P et våben? Afvæbnende virker den i hvert fald. Det modsatte køn overgiver sig under alle omstændigheder, uanset om mand eller kvinde. : P er for peber, for passion og for punkattitude i gallapåklædning: Top: Hjerte: Bund: Sort og pink peber, elemi, koriander. Sambac, jasmin. Harpiks, ISO E, amber, palasanto træ. Når : P roteres 90 grader, rækker verden kækt sin tunge ud. Ikke kun dét lægger en sand duftkender mærke til.

7 G. vejl. uds. 100 ml kr. 960,- G.uddommelig - G.rapefrugt Nasengold er kommet til det punkt med G. G. er en vandig duft lige så g.uddommelig som djævelsk raffineret. G. fra Nasengold mærker tiden tæt på pulsen: Parfumør Christian Plesch sender med sin nye duftkreation en reel eksplosion af friskhed fra byernes indre. G. er beat, dans og adrenalinsus, komponeret af stimulerende grapefrugt, lyserød peber og kakao med et strejf af amber. Det djævelske stof flyder i storbyens kapillarer, drevet af rytme - og alle synes, det er g.uddommeligt. G. spænder en bred olfaktorisk bue mellem amber, cedertræ og svovlholdige noter af grapefrugt; sammenholdt med ingefær og pink peber ender de i et friskt tordenvejr. Rose, orangeblomst og sambac understreger perfekt den djævelsk forfriskende sammensætning, som HAN såvel som HUN kan bære. Top: Hjerte: Bund: Grapefrugt, svovlnoter, pink peber, ingefær, lime. Sambac, rose, orangeblomst. Cedertræ, lædernoter, vetiver, patchouli, kakao. "I løbet af dagens afslutning stilner tidens hjertebanken... Klæderne falder, det nøgne spejlbillede sløret i tusmørke, refleksionerne tager dyriske former. Blandede skabninger vil rejse sig... og transformationen sker. Dette er G-punkt!

8 Hemmeligheden bag smukke øjenvipper & øjenbryn

9 Fra vision til luksusmærke: Innovativ og højeffektiv kosmetik med aktive ingredienser, som optimerer den naturlige skønhed.

10 M2 BEAUTÉ The Researced Formula Beauty Brand Med visionær flair og en forbilledlig lidenskab for skønhed og æstetik spottede Elke Moysies og Marci Marrek, stifterne af M2 BEAUTÉ, på et tidligt tidspunkt det voksende behov for effektiv kosmetik med aktive ingredienser som et vigtigt alternativ til kosmetisk invasive behandlinger. De to veninder udviklede derfor idéen om en innovativ, meget effektiv produktserie, som optimerer det naturlige skønhedspotentiale og bringer dette optimalt til udtryk gennem dokumenterbart synlige og overbevisende resultater. I 2007 blev visionen til virkelighed i første omgang med et enkelt produkt: M2 BEAUTÉ Eyelash Activating Serum, et revolutionerende serum, som stimulerer den naturlige vækst af øjenvipperne, og som til dato er den ubestridte bestseller i M2 BEAUTÉs produktsortiment. Succeskonceptet bag de effektive produkter fra M2 BEAUTÉ bygger på nyeste opdagelser fra videnskabelig forskning. Disse danner grundlag for udviklingen af innovative, meget effektive kombinationer af aktive ingredienser, som udnytter alle muligheder for at optimere det naturlige udseende maksimalt det ideelle alternativ til traditionelle plejende eller sågar invasive behandlingsmetoder. Det omfattende sortiment af regenererende produkter fra M2 BEAUTÉ fuldender det individuelle, daglige plejeritual og medfører dokumenterbart overbevisende og synlige resultater uanset alder. M2 BEAUTÉ opfylder i sit virke til enhver tid de højeste kvalitetskrav: Alle produkter testes i studier udført af internationalt anerkendte laboratorier for deres effektive virkning og dermatologiske kompatibilitet. Siden lanceringen har M2 BEAUTÉ etableret sig som et af de mest succesrige luksusbeautymærker i kosmetikbranchen, og er med sin konstant voksende produktportefølje repræsenteret i over 30 lande for at imødekommende det stigende ønske om naturlig og autentisk skønhed.

11 Eyelash Activating Serum vejl. uds. 5 ml kr. 990,- Hemmeligheden bag billedskønne øjenvipper med imponerende volumen: EYELASH ACTIVATING SERUM er et yderst effektivt aktivt serum, der giver markant længere, fyldigere og tættere øjenvipper. Endvidere får øjenvipperne en mørkere tone og en harmonisk kurve. Det aktive serum giver flere øjenvipper, virker forlængende på vækstfasen og forlænger perioden, inden de falder af. Uafhængige studier dokumenterer en synlig tilvækst af øjenvipper på gennemsnitligt 45 % allerede efter 6-8 uger. Anvendelse & ingredienser EYELASH ACTIVATING SERUM påføres én gang dagligt helst om aftenen efter afrensning af øjenomgivelserne som en traditionel eyeliner på den øverste vippekant. Når serummet har virket lidt, er det muligt at anvende andre plejeprodukter. EYELASH ACTIVATING SERUM er baseret på en innovativ, meget kraftfuld kombination af aktive og plejende ingredienser: Det specielle MDN-kompleks er udviklet efter nyeste videnskabelige forskningsresultater og fremmer øjenvippernes naturlige vækst. Biotin styrker øjenvipperne og forlænger perioden, inden de falder af. Hyaluronsyre gør vipperne smidige og giver dem et sundt udseende. Andre værdifulde plejende ingredienser optager og binder fugt og giver vipperne mere elasticitet og styrke.

12 Oil-free Eye make-up Remover Det perfekte udgangspunkt for din skønhedspleje: OIL-FREE EYE MAKE-UP REMOVER er en yderst effektiv, olie-fri og samtidig mild øjenmakeupfjerner til sensitive og krævende øjenomgivelser. vejl. uds. 150 ml kr. 250,- 7 stk. cleansing pads kr. 80,- Den renser skånsomt og grundigt uden at efterlade en olieagtig film og forhindrer på denne måde endvidere tilstoppede porer og hævelser omkring øjnene den ideelle forberedelse af hud og øjenvipper til en jævn påføring og optimal optagelse af EYELASH ACTIVATING SERUM samt den plejende EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX. Det milde aktive kompleks sikrer desuden en plejende virkning og en vedvarende regenerering af huden. Anvendelse & ingredienser OIL-FREE EYE MAKE-UP REMOVER anvendes ideelt set om aftenen til afrensning af øjenomgivelserne for effektivt at understøtte M2 BEAUTÉ-produkternes virkning. Øjenmakeupfjerneren påføres en vatrondel, som føres hen over området omkring øjnene i bløde bevægelser, indtil al make-up er fjernet. Skyl om nødvendigt efter med lunkent vand. Den innovative kombination af ingredienser både renser og plejer: Hyaluronsyre tilfører fugt og bevarer fugten i huden. D-panthenol forbedrer hudens evne til at holde på fugt og har endvidere en hæmmende effekt på betændelsestilstande. Det aktive kompleks acetyltetrapeptid-5 har en effektiv virkning på tåresække og hævelser omkring øjnene og reducerer mørke rande under øjnene. Fås som flaske eller et praktisk sæt bestående af syv separat emballerede breve til rejsebrug.

13 Eyebrow Renewing Serum vejl. uds. 5 ml kr ,- Fra lyse og diskrete til bredt svungne og markante perfekt stylede øjenbryn skaber ikke kun et individuelt look, men har også udviklet sig til at være en absolut beauty trend. EYEBROW RENEWING SERUM er et innovativt, meget effektivt aktivt serum, der giver tættere, karakteristiske øjenbryn med en sund glans og giver nye, fleksible stylingmuligheder. Serummet stimulerer øjenbrynenes naturlige vækst, styrker og forlænger, fylder huller ud og giver en velplejet, markant forbedret udstråling. Uafhængige studier dokumenterer en forbedring af øjenbrynenes tæthed på op til 83 % allerede efter 4-6 uger. Anvendelse & ingredienser EYEBROW RENEWING SERUM påføres én gang dagligt helst om aftenen efter afrensning kun på de steder, hvor ønsket om en optimering af øjenbrynene er størst. Den specielle penselapplikator sikrer en præcis og målrettet påføring. Når serummet har virket lidt, er det muligt at anvende andre plejeprodukter som vanligt. Ligesom EYELASH ACTIVATING SERUM er EYEBROW RENEWING SERUM også baseret på det innovative og meget kraftfulde MDN-kompleks og forstærket med Black Sea Rod Oil for at fremme øjenbrynenes naturlige vækst. Hyaluronsyre giver hårene smidighed og et sundt udseende. Andre værdifulde og effektive, plejende ingredienser optager og binder fugt og giver øjenbrynene mere elasticitet og styrke.

14 Eyezone Conditioning Care Complex vejl. uds. 8 ml kr. 390,- Det ideelle supplement til velplejede og perfekt stylede øjenvipper og -bryn: EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX giver både præcis styling og meget effektiv pleje for sunde, skinnende øjenvipper og øjenbryn og sikrer dermed udtryksfulde og naturligt smukke øjenomgivelser. Den innovative, nærende conditioner understøtter således på optimal vis virkningen af EYEBROW RENEWING SERUM og EYELASH ACTIVATING SERUM. Anvendelse & ingredienser EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX påføres én gang dagligt med en lille børste (som traditionel mascara) på tørre, rene øjenvipper og øjenbryn. Om natten anvendes conditioneren til pleje af øjenvipperne om dagen egner den sig perfekt som plejende primer for en farvet mascara. Endvidere fikserer det øjenbrynene, giver dem en blød glans og fremmer dannelsen af collagen. Det skal blot føres hen over øjenbrynene som en øjenbrynbørste. Den meget effektive kombination af peptidekomplekser og det aktive ekstrakt af acai-bær øger dannelsen af kollagen i øjenvipperne og -brynene. De styrkes og får en fascinerende glans og smidighed. Andre værdifulde plejende ingredienser optager og binder fugt og optimerer øjenvippernes og øjenbrynenes elasticitet og formbarhed.

15 Must-have kit til velplejede og perfekt stylede øjenvipper Eyezone Conditioning Care Complex 8 ml + Eyelash Comb vejl. uds. kr. 430,- (Værdi kr. 580,-) M2 Beauté Spring Box 2015 M2 Beauté byder foråret velkommen med et must-have kit til velplejede og perfekt stylede øjenvipper og -bryn: Sættet indeholder: EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX giver både præcis styling og meget effektiv pleje for sunde, skinnende øjenvipper og øjenbryn og sikrer dermed udtryksfulde og naturligt smukke øjenomgivelser. Desuden giver EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX optimal beskyttelse mod solens stråler og forhindrer udtørring af vippe- og brynshår. Den meget effektive kombination af peptidekomplekser og det aktive ekstrakt af acai-bær øger dannelsen af kollagen i øjenvipperne og -brynene. De styrkes og får en fascinerende glans og smidighed. Andre værdifulde plejende ingredienser optager og binder fugt og optimerer øjenvippernes og øjenbrynenes elasticitet og formbarhed. EYELASH COMB er en innovativ øjenvippekam, som bringer professionel styling af øjenvipper op på et helt nyt niveau. Prøv den, og du vil ikke leve uden! Pris for sættet er kr. 430,- (Værdi kr. 590,-) Limited Edition fås så længe lager haves fra 1. april 2015

16 Eyelash Comb vejl. uds. kr. 200,- EYELASH COMB er en innovativ øjenvippekam, som bringer professionel styling af øjenvipper op på et helt nyt niveau: Takket være det ergonomiske design ligger øjenvippekammens elegante, specialudviklede greb perfekt og behageligt i hånden. Dens afrundede ståltænder sikrer professionelt formede øjenvipper med et perfekt touch. Mascara og EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX påføres præcist og jævnt over hele viften af øjenvipper og adskiller samtidig øjenvipperne. Et uundværligt hjælpemiddel til en formfuldendt finish og en absolut must-have for dig, der går op i øjenstyling. Anvendelse EYELASH COMB anvendes, når mascaraen og EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX er blevet påført og har tørret. Øjenvippekammen skal føres nedefra og op gennem viften af øjenvipper.

17 Magnetic Lash Santhilea London Logo Sets Magnetic Lash er et innovativt system, der sætter nye standarder for kvinders make-up rutiner. Få en false-lash effekt så vild, at du ikke tror dine egne øjne

18 Ingen klatter, ingen klumper, intet besvær, ingen falsies og uden sidestykke! Magnetic Lash er et innovativt system, der sætter nye standarder for kvinders make-up rutiner. Magnetic Lash er et 2-trins vippe-extention system, som giver øjenvipperne det perfekte glamourøse look. Fyldige, lange øjenvipper med en blød finish og en sofistikeret naturlighed. Det London baserede firma Santhilea har skabt en false-lash-effekt mascara, der virker! Faktisk virker den så godt, at billedredigering på alle fotos er bandlyst. Magnetic Lash virker som en almindelig mascara, hurtig og nem at bruge, og med 2-trinsystemet får du øjeblikkelige og super holdbare resultater. Kvinder har dømt Magnetic Lash træningssikker, hot yoga sikker og endda water-aerobicsikker. Samtidig er den voksbaserede formel meget lettere og blidere at fjerne end standard oliebaseret mascara. I modsætning til mange andre duo- eller fibermascaraer, skaber Magnetic Lash et superflot og naturligt resultat. INGEN RETOUCHERING INGEN KUNSTIGE Magnetic Lash ØJENVIPPER Santhilea London Logo Sets

19 Magnetic Lash egenskaber vejl. uds. 250,- Indeholder hyaluronsyre, som giver fugt og komfort til sarte øjenvipper. Jet black pigmenter giver en klassisk sort fløjls-glans. Den unikke voksbaserede formel er skånsom mod vipperne, langtidsholdbar og kan samtidig fjernes på den halve tid. Ideel til kvinder med korte eller sparsomme øjenvipper, men også smuk og naturlig på lange. Føles let og behagelig. Holder en flot bue hele dagen - og natten Vipperne ser aldrig kunstige ud men skinnende og luksuriøse og passer derfor til alle aldre, stilarter og lejligheder. Den slanke metalemballage har en lufttæt forsegling, Den perfekte Mascara I mit arbejde er det vigtigt med lækre fyldige vipper, og jeg afprøver tonsvis af gode mascaraer. Når der så er én der står ud som noget helt specielt og giver en wow effekt, så må jeg jo bukke mig i støvet. Magnetic Lash er helt suveræn, den giver definition, volumen og extrem fylde. Når det er sagt, så gør den lidt mere... du kan nemlig bygge den op og op og ja op igen... Magnetic Lash Santhilea London Logo Sets Du kan få en false lash effekt så vild, at du ikke tror dine egne øjne... WOW! Sidsel Marie Bøg (professionel make-up artist)

20 Er parfume kunst? Ja - i hvert fald hos biehl. parfumkunstwerke.

21 Er parfume kunst? Ja - i hvert fald hos biehl. parfumkunstwerke. Her finder du ikke duft til alle og enhver, heller ikke designerdufte, som er produceret i millionvis for at imødekomme tidens trend. Ingen lånte koncepter fra supermodellernes drømmeverden. Ingen ekstravagant indpakning. Ingen særlig flakon. Det er kvalitet og eksklusivitet, der tæller og ikke bare, når det gælder ingredienserne. I et interessant samarbejde med nogle af verdens mest anerkendte duftek- sperter har Thorsten Biehl skabt biehl. parfumkunstwerke og gjort det muligt at sætte helt nye dimensioner på duftudvikling. Uden hensyntagen til kommercielle aspekter som markedsforskning, markedsføring og budgetter, har 6 af verdens top parfumører kreeret deres helt egne dufte. Hver især har de eksklusivt for Biehl kreeret luksuriøse dufte, som udtrykker deres helt egen karakter, personlighed, og olfaktoriske stil. Kort sagt kunst på flaske! INGEN RETOUCHERING INGEN KUNSTIGE ØJENVIPPER

22 mb01 - kølig erotik. hvid. fuldkommen og slet ikke uskyldig. Top: Forførende blomsternoter. Som en friskplukket buket af gardenia, mimose med et friskt strejf af bergamotte og varmende solbær. Hjerte: Eksotisk dybde. Tuberose, champaca absolue, jasmin Bund: En meget erotisk harmoni af amber, musk og sandeltræ. mb02 - afslappet avantgarde. ekstrem raffineret. meget casual. meget mmmh Top: Ekstravagant. Grønne, blomstrende, krydrede elementer med en stærk udstråling. Viol, bergamotte, fløjlsblomst, basilikum. Hjerte: Naturlige blomsternoter af meget høj kvalitet. Nellike, violblade, iris, labdanum. Bund: Raffineret blanding af træ, læder og musk. sandeltræ, musk, granbalsam og benzoe siam. mb03 - den mørke side af magt. leg. og enhver synd værd Top: Anderledes nok ingen klassisk topnote Hjerte: Strålende, krydrede noter af romersk kamille, rød peber, elemi. Bund: Ikke mindre usædvanlig harmonien med sakrale elementer af soløjetræ, cashmeretræ, styrax, amber, musk, røgelse, sandeltræ og patchouli. vejl. uds. 100 ml kr ,- Mark Buxton Præcision. Maksimal hengivenhed. Hellere blind end uden lugtesans cirka sådanlader Mark Buxton sig karakterisere, tysk-englænder i Paris og én af de mest idérige næser i branchen. Enhver næse kan skelne imellem lugte, men kun folk som Mark Buxton, kan også benævne nogle tusinde af dem. Kun ved at tale om det, siger han, kan man træne lugtesansen. En parfumør bliver aldrig en stjerne, siger han, men beviser med sine kreationer alligevel det modsatte. hans stil: mystisk, provokerende, storbyjungle.

23 gs01 - fængslende klarhed. dybde. ånd ud. stilhedens kraft Top: Usædvanlig med aromatiske og friske elementer. Dugfrisk grønt, appelsinblomst, lime, gulerodsfrø, rød peber, magnolia, basilikum, laubær. Hjerte: Eksotiske frugtige nuancer i elegant samspil med kostbare absolue blomster. Hvid fersken, fresia, åkande, rose, jasmin, davana. Bund: Varme saftige trænoter. Cedertræ, vetiver, sandeltræ, guajak, basmati, musk, amber, mos. gs02 - karisma. beslutsomhed. arrogance kan sagtens være erotisk... Top: Aromatisk. Krydret. Et livligt og elegant samspil imellem absinth, campari, appelsin, timian, angelicarod. Hjerte: Læder i perfekt kombination med castoreum, meget erotisk afrundet med tobaksblade. Bund: Amber, tonka bønne, vanilie. vejl. uds. 100 ml kr ,- Geza Schön Less is more. Hvor mange ville blande hundredevis af ingredienser, holder Geza Schön sig til et mindre udvalg af råvarer i top kvalitet. Allerede som 13-årig kunne han skelne mere end 100 forskellige dufte fra hinanden. intet under, at han skulle udvikle sig til én af de mest radikale parfumedesignere og med intet, absolut intet tilovers for masseproducerede dufte. gs03 - pirrende renhed, varm, sart, skjult forførelse... Top: En sjælden kompineret friskhed af neroli, orange blomst absolue, mandarin, enebær, schinus molle. Hjerte: Skinnende elegance. en fusion af iris absolue, rosenolie og hedion. Bund: Sofistikeret sensualitet. Vetiver, castoreum, musk, benzoe siam, mos, tonkabønne, cedertræ. hans stil: revolutionær, minimalistisk, rebelsk og meget sexet.

24 vejl. uds. 100 ml kr ,- Patricia Choux pc01 - sol, endelig. en smag af vinden. sjælen smiler. Top: Begynder med en levende friskhed af eksotiske frugter. Mandarin, neroli, davana, mangoblade. Hjerte: En ny fortolkning af hvide blomster. Pæon, iris, mango. Bund: Afrundet med en dybde af cashmeretræ, vetiver, musk. pc02 - cirkus og candy floss. kildende sommerfugle i maven. maksimalt overmod. Top: Vovet og lige til at spise. Bergamotte, kardemomme, krydderier. Hjerte: Pudrede, krydrede blomsternoter. Pæon, fresia, turkish delight. Bund: Meget sensuel, varm og erotisk. Hvidt træ, patchouli, tonkabønne, honning, musk. Lidenskaben blev til hendes karriere. Siden hun var en helt lille pige har den verdensberejste franskmand været helt sikker på én sag: hun ville være parfumør. Optagelsen på den prestigefyldte parisiske parfumerskole ISIPCA (Institut supérieur internationale du parfum, de la Cosmetique et de l'aromatique alimentaire), blev det afgørende skridt. parfumør, det blev hun og hvilken én af slagsen! Der findes kun få som hende, der har så meget mod til at eksperimentere og bryde med de uskrevne regler. hendes stil: crazy. chic. en tempofyldt blanding af behændig tradition og en modig lidenskab efter at afprøve nye idéer

25 Thorsten Biehl - en eventyrer med en passion for duft. Hele verden er hans hjem. Thorsten Biehl er en rejsende. Allerede i en alder af 16 år tog han med sin far, den berømte perfumeur Henning Biehl, til New York. Den amerikanske millionstorby formede Thorsten Biehl. Hans ønske: at lære om nye kulturer, lade dem inspirere hans arbejde, og leve med fingeren på pulsen. Siden har han rejst i over 60 lande. Hans karriere førte ham gennem Europa, Sydamerika og Asien, og i 1999 tilbage igen til New York, som til stadighed fascinerer 48-årige Thorsten Biehl. Efter hans tidlige år på Manhattan, vendte Thorsten Biehl tilbage til Tyskland - hans hjemby i Holzminden, Niedersachsen. Hans karriere som duftekspert begyndte i 1987 med en kommerciel uddannelse og træning hos Haarman & Reimer, en af verdens førende duft virksomheder (nu Symrise). Forskellige kurser i duftens kunst, skulle snart vække Thorstens Biehls kreative side frem. Kombinationen af hans faglige viden og den, fra barnsben formede passion for dufte, gjorde Thorsten Biehl til ekspert i markedspositionering og udviklinsstrategier indenfor parfumeindustri. Han tilbragte 6 år som marketing and evaluation manager for Harmann & Reimer i Mexico City og kom derefter til New York som salgschef for international duft udvikling. I 2007 tog Thorsten Biehl det modige, men meget vellykkede skridt mod uafhængighed - hans nye eventyr. Med sit eget firma, biehl. parfumkunstwerke, etableret i 2007, er Thorsten Biehl er en succesfuld iværksætter, der har realiseret et usædvanligt koncept. Biehls olfaktoriske galleri har ligesom ham selv en international aura: Seks parfumører fra fem forskellige lande udvikler luksusdufte for Thorsten Biehl. Hans rejse som en iværksætter er netop begyndt og vil tage ham på en ny rejse rundt i verden.

26 Brands of Beauty ApS C/O Hotel Marina Vedbæk Strandvej 391 DK 2950 Vedbæk T: (+45) M: W: brandsofbeauty.dk Salg Sjælland: Vibeke Vinther-Jensen T: (+45) M: Salg Jylland/Fyn: Mette Cassøe T: (+45) M:

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Ainhoa Bio økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Bio Til økologisk hudpleje Biolinien fra Ainhoa er en bred økologisk hudpleje- og makeupserie, der som det første professionelle hudplejemærke i verden

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE THE ROCKET. Vipperne letter i eksplosiv volumen

PRESSEMEDDELELSE THE ROCKET. Vipperne letter i eksplosiv volumen PRESSEMEDDELELSE THE ROCKET Vipperne letter i eksplosiv volumen THE BUZZ Det vippelook, der får mest opmærksomhed lige nu: stor og glat volumen uden klumper. FÅ VOLUMEN FRA ROD TIL SPIDS - HURTIGT! Hørt:

Læs mere

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN HVAD ER dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje,

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

where there s man there s crew

where there s man there s crew where there s man there s crew historie Crews historie er fortællingen om en stylist ved navn David Raccuglia der i 1993 havde en mission. Han forudså at mænd i fremtiden ville gå lige så meget op i deres

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger det blide alternativ til Botox indsprøjtninger En tydelig reducering af rynker samtidig plejes huden blidt uden brug af kemisk konservering, mineralske olier og PEG. toxskincare Perfectly Clean Balancing

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Château De Valcombe Herning Vin Center Herning Vin Center Er en lille familie drevet virksomhed Vi er et af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende

Læs mere

JUNI. Must have. Sommerens. historie. solbrille. en sand HURTIGE. Verdens flotteste. TIL lindberg. læsebriller

JUNI. Must have. Sommerens. historie. solbrille. en sand HURTIGE. Verdens flotteste. TIL lindberg. læsebriller 03 # 2009 JUNI Sommerens Must have solbrille historie en sand Verdens flotteste læsebriller 10 HURTIGE TIL lindberg 10 HURTIGE TIL henrik lindberg, arkitekt MAA, direktør Lindberg A/S 1. Hvad inspirerede

Læs mere

i en galakse langt væk

i en galakse langt væk Caroline Legrands lejlighed i London er et univers for sig selv. Indretningsarkitekten har skabt en unik parallelverden med vintagefund fra 1900-tallet og eksklusiv kunst. Tekst: Mette Nexmand Foto: Douglas

Læs mere

NYHEDER I SORTIMENT AUTUMN 2010

NYHEDER I SORTIMENT AUTUMN 2010 NATURAL TOUCH FOUNDATION GOSH Natural Touch Foundation er en rig, cremet og alligevel fin og fjerlet ny foundation, der giver huden et ensartet og perfekt look. Konsistensen er så vidunderlig blød og let,

Læs mere

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN NÅR KUN FANTASTISK ER GODT NOK At skabe det perfekte for hver ny service på restauranten er blevet betydelig nemmere. Evolin er et helt nyt materiale, der kombinerer luksus

Læs mere

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT Yards Fine Footcare er et avanceret og innovativt fodplejekoncept, som intensivt dækker alle plejeog behandlingsbehov. Konceptet byder på nyeste

Læs mere

LET OP!!! Lage resolutie!

LET OP!!! Lage resolutie! Auping Superbox 2980.pdf - pag.1 LET OP!!! Lage resolutie! Komfort og design i ét Når Auping introducerer en seng, så er det aldrig nogen almindelig seng. Og denne her er virkelig speciel. Superbox er

Læs mere

MOUSSENDE VINE. Glas 1/1 Fl. Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien. Nanci Carol Cava Brut Penedès, Spanien

MOUSSENDE VINE. Glas 1/1 Fl. Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien. Nanci Carol Cava Brut Penedès, Spanien VINKORT Glas 1/1 Fl. MOUSSENDE VINE Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien Let mousserende og sødmefyldt med umiddelbare noter af ananas, ferskner, mandariner og abrikoser i smagen.

Læs mere

ET ANDALUSISK PAR A DIS

ET ANDALUSISK PAR A DIS bolig ET ANDALUSISK PAR A DIS I salatdronningen Tina Scheftelowitz sommerhus i Sydspanien er stemningen på én gang eksotisk og hjemlig. Her hersker der ikke én stil, men et eklektisk mix af marokkanske

Læs mere

eyes T r æ t t e ø j n e o g m ø r k e r a n d e? Ikke længere

eyes T r æ t t e ø j n e o g m ø r k e r a n d e? Ikke længere eyes T r æ t t e ø j n e o g m ø r k e r a n d e? Ikke længere 2 garnier eyes garnier eyes 3 Denne lille skønhedsbog handler om dine øjne. Den er lavet som et unikt samarbejde mellem Garnier og skønhedsekspert

Læs mere

AGERBÆK HOTEL. Velkomst

AGERBÆK HOTEL. Velkomst - vinkort AGERBÆK HOTEL Velkomst Abrikos, alkoholfri 15,00 FRANKRIG Concert de Paris, Peche Concert de Paris er en mousserende vin med en vidunderlig smag af fersken 20,00 SPANIEN Miquel de March, Cava

Læs mere

Januar 2014. - vinkort

Januar 2014. - vinkort Januar 2014 - vinkort Hvidvine Australien Husets vin, Chardonnay Farven er lys gylden, og vinen har den karakteristiske frugtagtige bouquet. pr. flaske 135,00 kr Smagen er afrundet, tør og frisk. glas,

Læs mere

Be a Star. Hvorfor gemme glitrende udstråling til den røde løber?

Be a Star. Hvorfor gemme glitrende udstråling til den røde løber? Sebastian Professional Selective Brands Nøglegårdsvej 10 DK-3540 Lynge tlf 702 70 702 Be a Star Hvorfor gemme glitrende udstråling til den røde løber? Den nye Laminates Cellophanes fra Sebastian Professional

Læs mere

7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere..

7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere.. 7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere.. TIL SPORTSFOLK, SKØNHEDER, VITAMINHUNGRENDE, LÆKKERTØRSTIGE, MÆND, KVINDER OG BØRN! Ønsker du at optimere din energi, din vitalitet og booste dit immunforsvar på

Læs mere

Beautiful Skin Anti-aging. Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka.

Beautiful Skin Anti-aging. Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka. Beautiful Skin Anti-aging Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka. Mød Født i England i 1935 og et mærke som har omskrevet beauty historien i mange år. Vores mission er simpel. Vi ønsker at du skal føle

Læs mere

Villa OpNed, CEBRA arkitekter. Højkantparket Ask

Villa OpNed, CEBRA arkitekter. Højkantparket Ask Højkantparket Ask Villa OpNed, CEBRA arkitekter Woodfl Højkantparket Merbau. MT Højgaard - Kbh. En stærk partner for arkitekter og bygherrer Luksusboliger på havnefronter, eksklusive firmadomiciler og

Læs mere

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 VINSMAGNING Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 Vintner s Reserve Riesling Kendall-Jackson Vintner s Reserve serien repræsenterer Kendall- Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene.

Læs mere

70% Nettomærker. Optjen rabat, når du handler Gælder fra lørdag den 8. august til søndag den 13. december 2015. Spar op til SAMLEHÆFTE

70% Nettomærker. Optjen rabat, når du handler Gælder fra lørdag den 8. august til søndag den 13. december 2015. Spar op til SAMLEHÆFTE SAMLEHÆFTE Nettomærker Optjen rabat, når du handler Gælder fra lørdag den 8. august til søndag den 13. december 2015 Spar op til 70% på Rituals luksusprodukter Opholdets værdi i alt I perioden fra lørdag

Læs mere

REPAIR YOUR HEAL YOUR

REPAIR YOUR HEAL YOUR REPAIR YOUR HEAL YOUR Hair&Soul I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der fi ndes

Læs mere

Hvilke ord 'trigger' dine kunder?

Hvilke ord 'trigger' dine kunder? Hvilke ord 'trigger' dine kunder? Af Rikke Moos, Webskribenten Du kender talemåden: vælg dine ord med omhu. Et fornuftigt råd, der er værd at følge, hvis du vil undgå at blive misforstået af andre. Men

Læs mere

Intet slår den ægte Pronature Original! Sunde måltider tilberedt med kærlighed og passion! Det bedste du kan få til din kat!

Intet slår den ægte Pronature Original! Sunde måltider tilberedt med kærlighed og passion! Det bedste du kan få til din kat! www.pronature.dk Intet slår den ægte Pronature Original! Når din kat er glad, er du også glad! Det er derfor Pronature Original tilbyder din bløde ven en række foder-varianter, der er sunde, velafbalancerede

Læs mere

PROFESSIONEL STYLING HVER DAG

PROFESSIONEL STYLING HVER DAG PROFESSIONEL STYLING HVER DAG Opnå det professionelle touch fra din frisør Med styling kan din frisør give din frisure det sidste touch, det der giver dig det bedste look som er originalt, personligt og

Læs mere

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe!

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Her får du opskriften på, hvad du skal gøre for at købe det maleri, der er det helt rigtige for lige præcis dig. Rigtig god fornøjelse!

Læs mere

INGREDIENSER NATURLIGE PA R A B E N P P D U D E N

INGREDIENSER NATURLIGE PA R A B E N P P D U D E N & UDEN A M MONIAK P e r m a n e n t fa r v e c r e m e u d e n a m m o n i a k NATURLIGE INGREDIENSER PA R A B E N P P D U D E N be BLACK be RED be BROWN be BLOND At være GREEN : Det er en ansvarlig og

Læs mere

Produkt navn. Beskrivelse HVILKET PRODUKT. Produktkatalog. EAN nr. Forbruger Enhed. EAN nr. Colli. EAN nr. Colli

Produkt navn. Beskrivelse HVILKET PRODUKT. Produktkatalog. EAN nr. Forbruger Enhed. EAN nr. Colli. EAN nr. Colli Produkt navn Produktkatalog Beskrivelse HVILKET PRODUKT Colli Colli 02 idento@identogroup.dk Tlf.: +45 75 35 31 56 Fax.: +45 75 33 25 09 Smedevej 5 7190 Billund FLOSS & STICK Floss 55 04 Floss 2 Sides

Læs mere

Nemt og effektivt Naturligvis. Trip Trap Colour. Væg-, træ- og metalmaling

Nemt og effektivt Naturligvis. Trip Trap Colour. Væg-, træ- og metalmaling Nemt og effektivt Naturligvis Trip Trap Colour Væg-, træ- og metalmaling 1 farver Til enhver smag inspiration fra havet, skoven og Byen Stemningsfulde farver bidrager til en spændende indretning. men foretrækker

Læs mere

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis TRIP TRAP WOODCARE Udendørs plejeprodukter Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis 1 Det naturlige valg Træ skal ikke overfladebehandles; det skal styrkes og beskyttes indefra. Denne

Læs mere

Toilettet, som vasker dig med vand.

Toilettet, som vasker dig med vand. Toilettet, som vasker dig med vand. I centrum af dit badeværelse: Velvære. Vand har egenskaber, som har en mærkbar indvirkning på vores velbefindende: det forfrisker, opliver, renser. Men Geberit AquaClean

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Det nye OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTSERIEN Hvad er SATINIQUE? SATINIQUE er en kvalitetsserie af hårpleje-, behandlings- og stylingprodukter, der er udviklet til at opfylde behovene hos alle hårtyper.

Læs mere

DANISH RETRO. - en hyldest til de ukendte hænder

DANISH RETRO. - en hyldest til de ukendte hænder DANISH RETRO - en hyldest til de ukendte hænder OM DANISH RETRO DANISH RETRO en hyldest til de ukendte hænder er et dansk design-brand, som producerer og markedsfører retro-stole fra 1940 erne og 50

Læs mere

Korkgulv. HARO CORKETT Arteo XL kork i parketlook

Korkgulv. HARO CORKETT Arteo XL kork i parketlook Korkgulv Arteo XL kork i parketlook Velkommen hos HARO Virksomhedens ledelse i fjerde og femte generation: Peter Hamberger og dr. Peter M. Hamberger Hele vores viden fra næsten 150 års træbearbejdning

Læs mere

VINkort. (Til velkomst og dessert)

VINkort. (Til velkomst og dessert) Champagne og Mousserende vine (Til velkomst og dessert) Crémant d Alsace Brut Cave Vinicole de Hunawihrs Cremant er ren, frisk og elegant. Bouquet en er fint duftende og blomsteragtig, og smagen er tør,

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

Fokus på kundetilfredshed, sikkerhed, æstetik og naturlig skønhed

Fokus på kundetilfredshed, sikkerhed, æstetik og naturlig skønhed En af Danmarks mest erfarne i laserbehandlinger og kosmetiske injektioner Fokus på kundetilfredshed, sikkerhed, æstetik og naturlig skønhed laserbehandlinger og kosmetiske injektioner Sikker - skånsom

Læs mere

Aroma - en duft af velvære - til vands, til lands og i luften www.pro-ren.dk

Aroma - en duft af velvære - til vands, til lands og i luften www.pro-ren.dk Din sikkerhed: Allergen kontrolleret parfumer Aroma - en duft af velvære - til vands, til lands og i luften www.pro-ren.dk Aroma - en duft af velvære PRO-REN er den førende samarbejdspartner, når det gælder

Læs mere

pure luxury simply pure!

pure luxury simply pure! pure luxury simply pure! Aktivt. Luksuriøst. Skånsomt. Ingen parabener. Ingen alkohol. Ingen syntetiske ingredienser. AKTIVT I 24 TIMER PURE er en luksuriøs hudplejeserie baseret på naturlige ekstrakter

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer

Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer Et skolemiljø, som inspirerer og motiverer 3 I grunden handler det om trivsel Første dag efter sommerferien. Hele kroppen dirrer af forventning og nervøsitet. At møde de samme lærere og kammerater føles

Læs mere

KLINISKE BEHANDLINGER. - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi

KLINISKE BEHANDLINGER. - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi KLINISKE BEHANDLINGER - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi Til dig, der ønsker synlige ændringer Tilmeld dig NYHEDSMAIL OG FACEBOOK Her får du viden om din egen skønhed, nyheder, tips og

Læs mere

Dorado - designet til effektivitet!

Dorado - designet til effektivitet! Dorado - designet til effektivitet! Dorado - Jump in the air! Dorado trampolinen fra PE-Redskaber er opkaldt efter en tropisk mahi-mahi fisk. Dorado fisken er en meget bemærkelsesværdig og smuk fiskeart.

Læs mere

» 31. Face a Face Her er brillen til punkeren.

» 31. Face a Face Her er brillen til punkeren. Messe Silmo i optimismens tegn Der en ny trend på vej. Det er blevet et kvalitetstegn at producere i Europa. Tyskerne er gået foran, men italienere og franskmænd er fulgt godt efter med at fremhæve, når

Læs mere

Toyota Bilpleje. Komplet kollektion af bilplejemidler

Toyota Bilpleje. Komplet kollektion af bilplejemidler Toyota Bilpleje Komplet kollektion af bilplejemidler Det er nemt at pleje din bil Du stoler på din Toyota. Dag efter dag. Uanset hvor turen går hen, giver det ro i sjælen, at din bil er driftsikker og

Læs mere

H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV

H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV S Æ R L I G E N E G L E P R O B L E M E R H A R B R U G F O R M E G E T I N N O VAT I V E P R O D U K T E R. Forsknings baseret

Læs mere

The beskrivelser oktober 2013

The beskrivelser oktober 2013 The beskrivelser oktober 2013 Sort the Sort te kommer af bladene på thebusken. Bladene gennemgår, efter plukning, fem proceser: Umiddelbart efter plukning lægges thebladene til tørring i 8-12 timer. Dernæst

Læs mere

SÅDAN HOLDER DIN NEGLELAK EN HEL UGE!

SÅDAN HOLDER DIN NEGLELAK EN HEL UGE! SÅDAN HOLDER DIN NEGLELAK EN HEL UGE! SÅDAN HOLDER DIN NEGLELAK EN HEL UGE! Der var engang, hvor neglelak blev karakteriseret som damet, altid rød eller pink, og hvor ingen unge piger med respekt for sig

Læs mere

Der var engang. Sådan starter alle gode eventyr. Om prinser og prinsesser. Om guld og grønne skove. Om at det gode altid vinder.

Der var engang. Sådan starter alle gode eventyr. Om prinser og prinsesser. Om guld og grønne skove. Om at det gode altid vinder. 2014 I 2015 Der var engang. Sådan starter alle gode eventyr. Om prinser og prinsesser. Om guld og grønne skove. Om at det gode altid vinder. Men! Hvorfor flygte fra den virkelige verden? Nok er den ikke

Læs mere

Raindance det nye bad og hvordan det kom dertil

Raindance det nye bad og hvordan det kom dertil Raindance det nye bad og hvordan det kom dertil Oftest er det de enkle, daglige ting i vores liv, der ved hjælp af farven, klangen eller smagen er afgørende for vores livsglæde. Dertil hører også brusebadet.

Læs mere

TÖRLEY. Skønne mousserende vine fra. Charmant Doux. Populære mousserende vine fra Ungarn.

TÖRLEY. Skønne mousserende vine fra. Charmant Doux. Populære mousserende vine fra Ungarn. Skønne mousserende vine fra TÖRLEY Charmant Doux Populære mousserende vine fra Ungarn. Elegant udseende, typisk champagne farve, intensiv mousserende. Dens bouquet og smag minder om sukkersøde frugter

Læs mere

Ansigtsbehandlinger 70 minutter 495,- 90 minutter 595,- 45 minutter 395,-

Ansigtsbehandlinger 70 minutter 495,- 90 minutter 595,- 45 minutter 395,- PRISLISTE Ansigtsbehandlinger KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING // 70 minutter // Afslappende behandling som starter med afrensningen af ansigt, hals og bryst. Herefter foretages hudanalyse samt vejledning. Huden

Læs mere

(Critiquing på enkelsk bør ikke oversættes til kritik men til evaluering. Kritik er på engelsk criticism)

(Critiquing på enkelsk bør ikke oversættes til kritik men til evaluering. Kritik er på engelsk criticism) Billede kritik Eller nærmer billede evaluering, da kritik er negativt ladet på dansk. Man kan også kalde det billede bedømmelse der er mere dansk (Critiquing på enkelsk bør ikke oversættes til kritik men

Læs mere

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN Årgang J H ANDRESEN TAWNY Standard Tawny Blended Portvin Traditionelle Røde Stål Tanke/Cement 4-5 år på gammel eg Smuk Tawny mahogni farve. Vinen er lys, klar

Læs mere

Mød dine nye sunde guider

Mød dine nye sunde guider 7 dages kickstart til en sundere krop Mød dine nye sunde guider Andrea og louise Andrea Elisabeth Rudolph og Louise Bruun er to travle kvinder, der har gjort det naturlige til deres levevej. På de næste

Læs mere

Nyt design og inspiration til lofter

Nyt design og inspiration til lofter Gyptone Kant D2 Nyt design og inspiration til lofter Gyptone D2 giver harmoniske lofter med et fuldendt og let udtryk. Et nyt design til lofter med skjult skinnesystem En følelse af velvære Et loft er

Læs mere

Kikkertoptik. Kikkertoptik. Kikkertteknologi. Optiske specifikationer. Kikkertegenskaber. At købe en kikkert. Rengøring af kikkerten

Kikkertoptik. Kikkertoptik. Kikkertteknologi. Optiske specifikationer. Kikkertegenskaber. At købe en kikkert. Rengøring af kikkerten Kikkertoptik Kikkertoptik Kikkertteknologi Optiske specifikationer Kikkertegenskaber At købe en kikkert Rengøring af kikkerten Kikkertoptik Generel beskrivelse: En kikkert er et optisk præcisionsinstrument,

Læs mere

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Det, der ligger før os, og det, der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os. - Oliver Wendell Holmes Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Så er Mindjuice

Læs mere

Spa og Wellness på Sardinien

Spa og Wellness på Sardinien Thalasso Spa og Wellness på Sardinien Specialrejser til Sardinien i samarbejde med Art of Touch v/henrijette Kamille Andersen Thalassoterapi har været anvendt i landene omkring Middelhavet gennem mange

Læs mere

IDdesign flex en sofa til dig!

IDdesign flex en sofa til dig! IDdesign flex en sofa til dig! sofa koncept 1 personlige din helt sofa din sofa er vel nok stuens mest personlige møbel. det er her du trækker dig tilbage, når du skal slappe af og lade op. her du hygger

Læs mere

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie.

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie. I 2014 fyldte Pressalit 60 år. Meget er sket, og meget mere vil ske. Succes handler om at overraske positivt igen og igen. PRESSALIT SPACES Nyt syn på unikke løsninger MATRIX Vi satte os for at udvikle

Læs mere

Vegetar Light. Vegetar Light. Mere. Mere. Karina Schramm FLERE FEDTFAT TIGE VEGETAROPSKRIF TER

Vegetar Light. Vegetar Light. Mere. Mere. Karina Schramm FLERE FEDTFAT TIGE VEGETAROPSKRIF TER Mere Vegetar Light Mere Vegetar Light Uanset om du er kaloriebevidst vegetar, kødspiser på nedtrapning eller bare nysgerrig på afveje, kan du få glæde af denne kogebog. Efter at have bladret lidt i den

Læs mere

Pige. Kærlighed. Årstid: Hele året

Pige. Kærlighed. Årstid: Hele året Pige Kærlighed Målgruppe: Spejder Årstid: Hele året Varighed: 4 trin + et engagement Kærlighed - niveau 3 - trin for trin En stor del af en piges hverdag og tanker handler om kærlighed. Det kan være kærlighed

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

Makeup artist & stylist

Makeup artist & stylist fotograf: Winnie Methmann, makeup artist: Marianne Lind, Model: Salli Marianna Kror Villefrance Makeup artist & stylist www.stylistuddannelse.dk Makeup artist elever på job hos Bella Vista Makeup artist

Læs mere

Planter påvirker dit velvære

Planter påvirker dit velvære 12 Planter påvirker dit velvære Planters betydning for indeklimaet Jeg vil her nævne nogle meget interessante undersøgelser. Rumforskningscentret NASA i USA har i mange år forsket i forbedring af luft

Læs mere

GENERELLE RETNINGSLINJER Harmoni er en af de vigtigste faktorer at huske på, når man udvælger en bestemt type drikkevare

GENERELLE RETNINGSLINJER Harmoni er en af de vigtigste faktorer at huske på, når man udvælger en bestemt type drikkevare ØL TIL MAD SIDE 1 AF 5 ØL TIL MAD Øl kan være et godt alternativ til vin - selvom nogle har svært ved at få forestillingen om hvid dug og øl til at hænge sammen. Ser vi på variationen i øl, er der øltyper,

Læs mere

Grafisk. Design. Orkla Foods Opskriftsbrochure

Grafisk. Design. Orkla Foods Opskriftsbrochure Grafisk Design 2 Orkla Foods Orkla Foods Opgaven Projektet er en opskriftsbrochure for Orkla Foods - som I samarbejde med Smagsløg skal have udformet en brochure til besøgende på Food Expo messen i Herning

Læs mere

En grøn forretningsløsning

En grøn forretningsløsning En grøn forretningsløsning Miljøvenlig vådrensning med økonomiske muligheder electrolux professional lagoon-vådrensning 2 electrolux Electrolux professional Professional Cleaning lagoon-vådrensning Sector

Læs mere

Spændende lyssætning side 18

Spændende lyssætning side 18 Nr. 16 December 2009 Spændende lyssætning side 18 Fuldautomatisk ESD-system øger sikkerheden i sommerlandet side 10 Få en optimal motorløsning side 28 Horsens vand side 14 I forbindelse med renoveringen

Læs mere

Professionel makeupartist

Professionel makeupartist Professionel makeupartist Kunne du tænke dig en uddannelse som makeupartist/hairstylist uden allergifremkaldende konserveringsmidler? green beauty academy byder på undervisning i en kreativ og grøn verden

Læs mere

Få det bedste ud af dine 3 V.O.K.S-dage med disse tips:

Få det bedste ud af dine 3 V.O.K.S-dage med disse tips: For en bedre syre-base-balance som er godt for: Vægt Energi Afgiftning Ledsmerter Immunforsvaret Styrke og smidighed Med en enkelt viden om syre-base balancen i krop og syre-base værdier i kosten, kan

Læs mere

Fjordblink. vand og velvære

Fjordblink. vand og velvære Fjordblink vand og velvære Fjordblink vand og velvære FJORDBLINK har i mere end 40 år leveret anlæg for vand og velvære til Danmark og de omkringliggende lande. FJORDBLINK leverer koncepter, som passer

Læs mere

Nemt hurtigt - billigt

Nemt hurtigt - billigt Nemt hurtigt - billigt gør-det-selv tvis.as 1 Tvis gør-det-selv er et stort udvalg af kvalitetsprodukter i flere forskellige stilarter, som kan leveres usamlet eller samlet mod en beskeden merpris Color-Laminat

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler -

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler - Fagmanden anbefaler - Den ægte vare Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring! Outrups greb er designet af Monica Ritterband 1 Uanset hvordan du bor Outrup har de rigtige

Læs mere

Bedste Fra: Bourgogne, Californien (russisk River, Sonoma Coast, Santa Barbara), Oregon, Champagne - mousserende Blanc de Noirs

Bedste Fra: Bourgogne, Californien (russisk River, Sonoma Coast, Santa Barbara), Oregon, Champagne - mousserende Blanc de Noirs Pinot Noir Farve: Lys - mørk rubin Syrah / Shiraz Krop: Let - medium Karakter: Mangfoldighed - blød og tærte Smagsvarianter: Kirsebær, skovbund, jordbær, friske svampe, urter Drikkes: Tidligt (nu 10 år)

Læs mere

Appendiks til Grafisk design side 122

Appendiks til Grafisk design side 122 Appendiks til Grafisk design side 122 Appendiks 122/2 Et helt almindeligt portrætfotografi Her er et billede af et helt almindeligt menneske. Modellen er ikke professionel, og billedet er et eksempel på

Læs mere

Charlotte Torpegaard. yummy Mummy. Uundværlige skønhedstips. til gravide og nybagte mødre

Charlotte Torpegaard. yummy Mummy. Uundværlige skønhedstips. til gravide og nybagte mødre Charlotte Torpegaard yummy Mummy Uundværlige skønhedstips til gravide og nybagte mødre KÆRE LÆSER Værsågod, her er en lille forsmag på min nye skønhedsbog Yummy Mummy. En underholdende, skæv og yderst

Læs mere

CHÂTEAU GISCOURS Margaux Cru Classe En 1855-2007395.-75. CHÂTEAU GRAND TAYAC Margaux - 2012

CHÂTEAU GISCOURS Margaux Cru Classe En 1855-2007395.-75. CHÂTEAU GRAND TAYAC Margaux - 2012 C V ine hâteau 15 C 13 % Vol. 4-5 år efter GISCOURS Margaux Cru Classe En 1855-2007395.-75 cl pr. ltr 526,67 FARVE: Flot mørkerød kerne med en kant i mere gullig nuance på grund af modningsniveauet. DUFT:

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Drømmen om et smukkere hus

Drømmen om et smukkere hus Drømmen om et smukkere hus 1 Vores kærlighed til træ har en forklaring Vores virksomhed har bygget trapper i det lille lokalsamfund Norsjö i Västerbottens siden 1923. Det er ret nemt at forstå, hvorfra

Læs mere

NYHEDER OG TILBUD JANUAR/FEBRUAR 2014

NYHEDER OG TILBUD JANUAR/FEBRUAR 2014 NYHEDER OG TILBUD JANUAR/FEBRUAR 2014 TILBUDENE ER GÆLDENDE I PERIODEN 20/1 28/2-2014 Lækre ovnbagte Bornholmske SPELT SNACKS Disse lækre snacks er velegnede både som snacks og som crackers. De er bagt

Læs mere

Det praktiske hvornår, hvor og hvordan

Det praktiske hvornår, hvor og hvordan Det praktiske hvornår, hvor og hvordan Allerførst skal du planlægge de praktiske rammer for din meditation. Første skridt er at lægge aktiviteten ind i din kalender. Sæt allerførst en startdato, gerne

Læs mere

Sådan finder du din Ayurvedatype

Sådan finder du din Ayurvedatype Sådan finder du din Ayurvedatype Tekst: Nikolai Zederlinn (Spis dig lykkelig) og Metthe Christensen (Feelgood.dk) Layout: Valentin Thomsen Hvad er godt for dig? Nogen mennesker kan bare spise uhæmmede

Læs mere

Kommuikations design synopsis Målene Case Faser, aktiviteter og metoder Pruduktbeskrivelse

Kommuikations design synopsis Målene Case Faser, aktiviteter og metoder Pruduktbeskrivelse Kommuikations design synopsis Målene Case Hotel Oku er et nyt hotel som står og mangler en designmanual og en måde at brande deres navn på. Hotel Oku er et moderne hotel som gerne vil henvænde sig til

Læs mere

Nye hold 2008. tag ordet i din magt! Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver

Nye hold 2008. tag ordet i din magt! Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver Eksklusivt lederkursus Retorik Nye hold 2008 tag ordet i din magt! Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver Flemming Enevold, skuespiller og instruktør en af

Læs mere

VMZINC regnvandssystemer

VMZINC regnvandssystemer REGNVANDSSYSTEMER VMZINC regnvandssystemer - zink til vand Sådan køber du regnvandssystemerne fra VMZINC: Er du nu blevet inspireret til at montere regnvandssystemerne fra VMZINC på dit hus, så kontakt

Læs mere

Constructor bibliotek Bliv inspireret

Constructor bibliotek Bliv inspireret Constructor bibliotek Bliv inspireret FOKUS PÅ KUNDETILFREDSHED Vi stræber efter fremskridt for at sikre jeres succes. Se vores kreative og pladsudnyttende løsninger. Lad jer inspirere. 2 CONSTRUCTOR BIBLIOTEK

Læs mere

Ny teknologi til at reparere skadet hår

Ny teknologi til at reparere skadet hår Presseinformation September 2008 Schwarzkopf Gliss - Ny teknologi til at reparere skadet hår Et skadet hår bliver tørt og mat, men der findes også skader i den indre struktur som ikke er at se for det

Læs mere

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV VI HAR GJORT DET NEMT AT GØRE DET RIGTIGE Som forældre ønsker man, at skabe de bedste vilkår for sine børn. Fra første færd bliver de små påvirket af en

Læs mere

FAKTA RAPPORT OM MORGENMAD OG SUNDHED. (Forfatter: Selvstændig Herbalife forhandler og wellness Coach Peter Netz Lassen) RAPPORT #1 af 3

FAKTA RAPPORT OM MORGENMAD OG SUNDHED. (Forfatter: Selvstændig Herbalife forhandler og wellness Coach Peter Netz Lassen) RAPPORT #1 af 3 FAKTA RAPPORT OM MORGENMAD OG SUNDHED (Forfatter: Selvstændig Herbalife forhandler og wellness Coach Peter Netz Lassen) RAPPORT #1 af 3 Spørgsmål: Hvorfor er din krop (form, vægt, udseende, almen sundhed

Læs mere

R Bedre søvn R Færre muskelspændinger R Magnetterapi R Færre smerter

R Bedre søvn R Færre muskelspændinger R Magnetterapi R Færre smerter opgrader din søvn Billede af hende fra æsken R Bedre søvn R Færre muskelspændinger R Magnetterapi R Færre smerter MAGPUR TOPMADRAS opgrader din søvn Magpur giver dig fuldstændig komfort uanset sovestilling.

Læs mere

Diploma in Music Business and Leadership

Diploma in Music Business and Leadership Obligatorisk modul Musikbranchen I samarbejde med en række af branchens aktører, udarbejdes et koncentreret forløb, der vil omfatte moduler med fokus på: Plade/musikbranchen funktioner/aktører A&R Publishingbranchen

Læs mere

Stil ind på et foto af en afdød

Stil ind på et foto af en afdød Kapitel Stil ind på et foto af en afdød Du er på besøg hjemme hos en af dine venner, og går forbi et billede, der hænger i entréen. På billedet ses en nydelig dame og lige da du passerer billedet, tænker

Læs mere