PASSION FOR GODE RÅVARER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PASSION FOR GODE RÅVARER"

Transkript

1 PASSION FOR GODE RÅVARER DANSK KØDKVÆG - FYNSK GOURMETGRIS - SYDFYNSK LAM

2 DANSK KØDKVÆG FRA KILDEGÅRDEN I et bredt produktprogram er vi bl.a. stolte af vores helt egne specialiteter: Sydfynsk Lam fra Hesselager, Fynsk Frilandsgris fra Hesselager, Gourmetgris fra Svendborg Slagtehus og højkvalitets dansk kødkvæg fra Kildegården. Høje krav til kvaliteten er en fællesnævner i BF-OKS dialog med vores kunder. Vi har blandt andet fælles fokus på dyrenes velfærd og høj leveringssikkerhed både i de store og små mængder, som vores kunder har brug for. Dialogen kan også handle om de individuelle ønsker, vi kan imødekomme, når vores kunder ønsker udskæring og specialprodukter. Vores dygtige slagtere står parate til at opfylde begge dele og bidrager til vores profil som specialvirksomhed. SVENDBORG GOURMETGRIS SYDFYNSK LAM Svendborg Gourmetgris er en stor og kødfuld gris i gourmetklassen med en sprød svær og en fedtmamorering, der giver den saft og kraft, og gør kødet til en udsøgt smagsoplevelse. Gourmetgrisen fra Svendborg Slagtehus er kød i en klasse for sig. Det gør den ikke bare velegnet som hverdagsmad, men også som et festmåltid, hvor kun det bedste af det bedste er godt nok. BF-OKS er med rette stolt af at kunne levere Svendborg Gourmetgris, som er udvalgt blandt de bedste grise i vægtkategorien kg. Fynsk Frilandsgris er vores eget produkt, opdrættet efter de bedste Borum bæredygtige inctore am voloritius produktioner, que ratatium der er exces under autenist løbende at kontrol, anissi så qui både il experaecesti produktion distibus og produkt rectat vid matcher quatquia vores dundelluptas nam quodi officat audam volectest doloreptiam dio. Obit høje kvalitetskrav. rem eos et magnis magnima gnatur, volum, test veliquideni quam int quiae volorae. Dandam nem quiat de sit odit ero eatem volorpore non prorrum sinvellorum fugiam, quo magnime aut apis sin nem ipis nonsequamus molupta tenduci milique Sydfynsk consequi Lam uta er deleni magert officto lammekød te ressi tet som repta stammer doluptatquas fra en etur fin gammel quo familie ernatia dolesto virksomhed, explisqui der sitio bea ligger alit vitatem lidt udenfor quate Hesselager. culpariorum Familien rem comnitis har expedit drevet lande uldspinderiet, pores sum fuga. ved navn Hjelholts Uldspinderi, i flere generationer. Sydfynsk Lam fra Hjelholt er Texel og Gotland krydsninger hvilket giver de bedste spiselam med en speciel god kødfylde. Vi arbejder tæt på såvel leverandør som dyr, hvilket gør at vi kan stå inde for såvel bæredygtighed som dyrevelfærd. Sydfynsk lam er kød af højeste kvalitet og vi er hos BF-OKS glade for, at kunne tilbyde vores kunder lam af en sådan kvalitet. Anvendelsesmulighederne af det gode lammekød er mangfoldige, og vi leverer i alle ønskede udskæringer.

3 MODERNE SPECIALVIRKSOMHED OG HØJ FØDEVARERSIKKERHED, GIVER REN SAMVITTIGHED Tillid og tryghed spiller mere end nogensinde før en rolle, når det handler om fødevarer. Det har vi for længst taget konsekvensen af hos BF-OKS, hvor vi skaber både tillid og tryghed hos vores og deres kunder gennem høje kvalitetskrav til vores leverandører og til os selv. Det gør vi, når vi udvælger, håndterer, modner og forarbejder kødet, inden vi leverer en flot, færdig vare, der er klar til brug hos vores kunder. Det kan både ses, duftes og smages ude hos forbrugeren. Og vores filosofi er enkel: Når vi har valgt rigtigt fra starten, er det svært for vores kunde at vælge forkert. Det kræver godt håndværk, gode råvarer og de rette faciliteter med fødevarersikkerheden konstant i fokus, for at drive en moderne specialvirksomhed som BF-OKS. Derfor opdaterer vi løbende faciliteter og maskiner. Derved får vi også fuld glæde af vores kompetente medarbejdere. Sådan har det været i BF-OKS siden virksomhedens etablering i Netop produktionens høje kvalitet giver dig mulighed for at byde dine kunder på kød, som de med god samvittighed kan sætte tænderne i. For heldigvis kommer god smag ikke af dårlige forhold for dyrene. Den skaber vi med en moderne produktion, der er masser af frilandsliv i. Når Borum vi forædler inctore kødet, am voloritius holder vi que vores ratatium kvalitetsråvarer exces autenist så rene at som anissi overhovedet qui il experaecesti muligt. Ganske distibus enkelt rectat fordi vid quatquia vores kunder dundel-eluptas så krævende, nam quodi som officat vi selv audam er. Derfor volectest accepterer doloreptiam vi heller dio. Obit ikke lige vækstfremmere eos et magnis eller medicinrester magnima gnatur, i kødet. volum, test veliquideni quam int quiae volorae. Dandam nem quiat de sit odit ero eatem lange volorpore tradition non prorrum for udvikling sinvellorum har igen fugiam, og quo igen magnime bragt os Den på forkant aut apis gennem sin nem målrettede ipis nonsequamus investeringer molupta i tenduci produktionen. milique consequi uta deleni officto te ressi tet repta doluptatquas etur Michael am quo Gertz ernatia dolesto explisqui sitio bea alit vitatem quate Direktør culpariorum og ejer rem af BF-OKS comnitis A/S expedit lande pores sum fuga.

4 GODE RÅVARER

5 MODNET TIL PERFEKTION Hos BF-OKS krogmodner vi i eget modningsrum og har mulighed for at langtidstørre kødet. Dermed kan vi levere modnet kød i den kvalitet og i de mængder, vores kunder forventer. Det gælder for eksempel de friske oksehøjreb, der hænger 2-3 måneder, så kødet modnes på den helt rette måde med den smag og duft, der kendetegner modnet kød. Som moderne specialvirksomhed har vi samtidig det sortiment, som vores kunder efterspørger både når det gælder udskæringer, forædlet kød og pålæg. På alle tre områder leverer vi højeste standarder. GODT SLAGTERHÅNDVÆRK Det er klart sjovere, når du som slagter arbejder med gode råvarer og endda får lov til at bruge dit håndværk. Det er lige præcis, hvad vi gør hos BF-OKS, hvor det faglige fylder meget. For mig er det samtidig vigtigt, at vi laver produkter, vi kan være stolte af. Både som slagter, håndværker og forbruger. Jack Baagøe, slagtersvend, BF-OKS En god udskæring, udført af en dygtig slagter, giver et flot resultat, hvor kødet er skåret fra det rigtige sted og renset for alt det overflødige, der ikke hører til et godt stykke kød. Hos BF-OKS nyder du godt af medarbejdere, der kan deres slagterhåndværk og har blik for den gode kvalitet. Borum inctore am voloritius que ratatium exces autenist at anissi qui il experaecesti distibus rectat vid quatquia dundelluptas nam quodi officat audam volectest doloreptiam dio. Obit rem eos et magnis magnima gnatur, volum, test veliquideni quam int quiae volorae. Dandam nem quiat de sit odit ero eatem volorpore non prorrum sinvellorum fugiam, quo magnime aut apis sin nem ipis nonsequamus molupta tenduci milique consequi uta deleni officto te ressi tet repta doluptatquas etur am quo ernatia dolesto explisqui sitio bea alit vitatem quate culpariorum rem comnitis expedit lande pores sum fuga.

6 DANSKE FAVORITTER

7 PÅLÆGSPROGRAM PAKKET OG BEHANDLET MED KVALITET OG GOD SMAG Vores brede, fynske pålægsprogram til de danske storkøkkener har hele den bredde, det skal have. Derfor rammer vi alle danskeres forventninger til et velsmagende måltid med fynske favoritter til bla. danskernes frokostbord. Fra roastbeef til rullepølse, fra skinke til spegepølse. Det hele i en så høj kvalitet, at det hænger tæt sammen med kvaliteten af de rene råvarer, vi vælger at arbejde med. Der skal gode håndværkere til at producere godt pålæg efter velsmagende opskrifter baseret på de bedste, danske traditioner. Hos BF-OKS får vores faguddannede slagtere plads til at dyrke deres håndværk. Det er én af forskellene på en specialvirksomhed som vores og en stor industriproduktion uden fokus på kød og håndværk. DET GODE SORTIMENT Til et godt pålægssortiment hører også et udvalg af pølser, der rækker fra de klassiske til de nyere og udenlandsk inspirerede pølser. Med knækpølser, brunchpølser, wienerpølser, frankfurtere, kålpølser m.fl. er der alle muligheder for at gøre pølser til en del af menuen. SOUS-VIDE Sous-vide, Borum inctore som udtales am voloritius su veed, que ratatium er et exces fransk autenist udtryk at der betyder anissi under qui il experaecesti tomhed eller distibus under rectat vakuum. vid quatquia Navnet dundelluptas virke nam lidt quodi misvisende, officat audam for selvom volectest de doloreptiam fleste fødevarer dio. Obit som kan til tider tilberedes rem eos sous-vide, et magnis skal magnima vakuumpakkes gnatur, volum, før test tilberedning, veliquideni så er selve quam vakuumpakningen int quiae volorae. Dandam kun en nem lille quiat del de af sit hele odit idéen ero eatem volorpore non prorrum sinvellorum fugiam, quo magnime bag sous-vide. BF-OKS aut apis har sin stort nem expertise ipis nonsequamus i at fremstille molupta tenduci alle tænkelige milique produkter consequi færdig uta deleni til officto sous-vide, te ressi tet hvilket repta doluptatquas indebærer, etur at vi tilskærer, am quo krydrer ernatia og dolesto pakker explisqui kødet klar sitio til bea brug. alit vitatem quate culpariorum rem comnitis expedit lande pores sum fuga. Sous-vide bliver brugt i storkøkkendrift så som sygehuse og plejehjem, men er blevet mere og mere udbredt i restaurationsbranchen, ved at man tilbereder kødet ved lavere temperatur i længere tid, og derved sikrer den rette kernetemperatur og et mere mørt stykke kød. BF-OKS sidder altid klar med rådgivning om hvordan man kan komme i gang med at stege med sous-vide.

8 ØR TIL DANMARKS STORKØKK D N A R E V E L E K S ENER DEN FYN KVALITETSKØD TRYGT PÅ VEJ TIL KUNDER OG KØKKENER... BF-OKS kombinerer kvalitetskød og godt håndværk med professionelt setup og konkurrencedygtige priser. Det gør os til en stærk fynsk totalleverandør til kunder og køkkener. Fra gourmetkøkkener til hoteller, restauranter, caféer, storkøkkener, skolekøkkener, kantinedrift, sygehuse, plejehjem... leveret trygt til tiden af BF s egne chauffører. KONTAKT - Vores uddannede slagtere er klar til at rådgive eller tage imod bestilling mandag - fredag kl NATHOLDET Som noget nyt har vi nu også personale klar til at rådgive eller tage imod bestilling søndag - torsdag kl TLF.: Borum inctore am voloritius que ratatium exces autenist at anissi qui il experaecesti distibus rectat vid quatquia dundelluptas nam quodi officat audam volectest doloreptiam dio. Obit rem eos et magnis magnima gnatur, volum, test veliquideni quam int quiae volorae. Dandam nem quiat de sit odit ero eatem volorpore non prorrum sinvellorum fugiam, quo magnime aut apis sin nem ipis nonsequamus molupta tenduci milique consequi uta deleni officto te ressi tet repta doluptatquas etur am quo ernatia dolesto explisqui sitio bea alit vitatem quate culpariorum rem comnitis expedit lande pores sum fuga. Mejerivej Hesselager Tlf.: Fax: bf-oks@bf-oks.dk

Mad der smager af meget mere

Mad der smager af meget mere Din lokale madleverandør Mad der smager af meget mere Se mere på www.fælleskøkkenet.dk Fælleskøkkenet er en aktiv medspiller i lokalsamfundet som en god arbejdsplads, og fordi vi støtter initiativer, der

Læs mere

Velkommen. Det Danske. Hverdagsmad hjem til dig

Velkommen. Det Danske. Hverdagsmad hjem til dig Velkommen Det Danske Hverdagsmad hjem til dig Velkommen til Det Danske Madhus Velkommen som kunde hos Det Danske Madhus. Vi vil gøre vort bedste til, at du bliver tilfreds med vores samarbejde. I denne

Læs mere

Herlev Hospital Det Nordiske Køkken Smagen af sæsonens råvarer

Herlev Hospital Det Nordiske Køkken Smagen af sæsonens råvarer Det Nordiske Køkken Herlev Hospital Det Nordiske Køkken Smagen af sæsonens råvarer Kære patient Nordisk menu I Det Nordiske Køkken på Herlev Hospital ønsker vi at servere velsmagende mad for vores gæster,

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW HOVEDFORLØB 2 AARHUS TECH 2014

GRAFISK WORKFLOW HOVEDFORLØB 2 AARHUS TECH 2014 GRAFISK WORKFLOW HOVEDFORLØB 2 AARHUS TECH 2014 G H1 H3 REDESIGN AF WEBSITE - FRU MØLLERS MØLLERI Processen 1. skal have optimeret deres website med en som får den position, som den skal have, hvis netaktiviteterne

Læs mere

Børnepålæg. MILD er det oplagte navn

Børnepålæg. MILD er det oplagte navn Børnepålæg mad med mere introducerer en serie af pølser og pålæg, der er udviklet til børn og deres madpakker. Serien er godkendt af et panel af børn, der har vendt tommelfingeren op efter at have smagt

Læs mere

Sous-vide, din vej til en succesfuld køkkenøkonomi og smagsoplevelse

Sous-vide, din vej til en succesfuld køkkenøkonomi og smagsoplevelse Sous-vide, din vej til en succesfuld køkkenøkonomi og smagsoplevelse - Lang holdbarhed på køl - Ingen svind - Hurtig tilberedning - Excellent smagsoplevelse Hvad er Sous-Vide? Begrebet sous-vide er fransk

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

r trykfejl og ændringer. d fo rbehol er tages fo ber 2012 Version 1.0. D Varenr. 1000009 Septem passion

r trykfejl og ændringer. d fo rbehol er tages fo ber 2012 Version 1.0. D Varenr. 1000009 Septem passion Varenr. 1000009 September 2012 Version 1.0. Der tages forbehold for trykfejl og ændringer. passion Hvordan elsker man kaffe?... På samme måde som man elsker livet. Med omhu. Passion. Omtanke, og ved at

Læs mere

MADJYDEN Madjyden - Ikast-Brande Kommunes eget køkken

MADJYDEN Madjyden - Ikast-Brande Kommunes eget køkken MADJYDEN Madjyden - Ikast-Brande Kommunes eget køkken Vælg Madjyden og smag Madjydens lækre menuer. Oplev Madjydens chauffører, de er i særklasse de leverer med et smil, og er altid hjælp somme, når de

Læs mere

Bedre spisekvalitet mindre svind

Bedre spisekvalitet mindre svind Bedre spisekvalitet mindre svind Hanne Castenschiold Chefkonsulent Afsætning, Ernæring & Markedsudvikling hca@lf.dk maj 2013 Skabe og formidle viden Ernæring og sundhed Køds positive og negative betydning

Læs mere

Velkommen til kantinen på Social- og sundhedsskolen Esbjerg

Velkommen til kantinen på Social- og sundhedsskolen Esbjerg Velkommen til kantinen på Social- og sundhedsskolen Esbjerg Fazer Food & Co er stolte over at drive kantinen for Socialog sundhedsskolen Esbjerg. Herunder kan du møde vores køkkenteam på skolen. På de

Læs mere

Hotel- og restaurationsbranchen: Rekruttering til HoReCa er et speciale hos

Hotel- og restaurationsbranchen: Rekruttering til HoReCa er et speciale hos 2 Hotel- og restaurationsbranchen: Rekruttering til er et speciale hos Rekruttering til både vikariater og faste jobs indenfor og fødevareindustrien er et speciale hos. Vi har stor erfaring med at finde

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Vordingborg Madservice

Vordingborg Madservice Vordingborg Madservice God og veltilberedt mad lige til døren September 2015 Vordingborg Madservice mad med høj kvalitet - og den gode smag Vi tilbereder velsmagende mad af friske råvarer, fra de bedste

Læs mere

Saftigt og mørt kød får kunderne til at vende tilbage Vær med. Verden er til at forandre. - zbc.dk

Saftigt og mørt kød får kunderne til at vende tilbage Vær med. Verden er til at forandre. - zbc.dk GOURMET SOUS VIDE - CERTIFICERING Saftigt og mørt kød får kunderne til at vende tilbage Vær med. Verden er til at forandre. - zbc.dk 2 zbc.dk Gourmet Sous Vide Gourmet Sous Vide er en ny uddannelse, der

Læs mere

Restaurant. & Café. En verden af bacon Til TapasBrættet FRILANDSGRIS. De forkælede grise

Restaurant. & Café. En verden af bacon Til TapasBrættet FRILANDSGRIS. De forkælede grise Restaurant & Café En verden af bacon Til TapasBrættet FRILANDSGRIS De forkælede grise Nyhed Tørsaltet bacon Håndbåret gennem hele produktionen Hvert eneste stykke bliver individuelt tilset og dækket af

Læs mere

RESPEKT FOR KULTURARV OG ARKITEKTUR - OG DE KLASSISKE HÅNDVÆRKSTRADITIONER

RESPEKT FOR KULTURARV OG ARKITEKTUR - OG DE KLASSISKE HÅNDVÆRKSTRADITIONER RESPEKT FOR KULTURARV OG ARKITEKTUR - OG DE KLASSISKE HÅNDVÆRKSTRADITIONER LINDSKOV.COM Det, der gjorde Moestrup særligt egnet til opgaven, var den passionerede måde, som de går til håndværket på, hvor

Læs mere

Måltidet samler venner og familie og giver livsglæde og livskvalitet i hverdagen. Gode rammer skaber trivsel, tryghed og hyggelige stunder for den

Måltidet samler venner og familie og giver livsglæde og livskvalitet i hverdagen. Gode rammer skaber trivsel, tryghed og hyggelige stunder for den Lige meget hvor i verden vi bliver født, starter vi alle sammen med at spise det samme. Vi starter livet med en tår mælk givet af mor eller af far. Et beskedent måltid, der alligevel er sundt og nærende,

Læs mere

Brian Dybro Formand for Sundhedsudvalget. November Mad- og måltidsstrategien er vedtaget i Odense Byråd d. 23. november 2016.

Brian Dybro Formand for Sundhedsudvalget. November Mad- og måltidsstrategien er vedtaget i Odense Byråd d. 23. november 2016. Sammen om bedre Måltider er Odenses strategi på mad- og måltidsområdet. I strategien kan du læse vores fælles historie og de seks bærende politiske værdier for mad og måltider i Odense. Strategien handler

Læs mere

Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke

Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke Velkommen Din Private Kok glæder sig til at give dig nogle dejlige og varierede madoplevelser hver dag. Vi har mange

Læs mere

Opskrifter Nemme Retter

Opskrifter Nemme Retter Opskrifter Nemme Retter 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Opskrifter Nemme Retter Vi er en lille familie, der løbende samler, videreudvikler og viser vores yndlingsopskrifter med store billeder. Far har lavet al maden

Læs mere

KROGAGERGÅRD. Slagterbutik Gårdbutik Webshop Vareudbringning Besøgsgård Husdyr Marker Oplevelser Markedsdage Naturoplevelser

KROGAGERGÅRD. Slagterbutik Gårdbutik Webshop Vareudbringning Besøgsgård Husdyr Marker Oplevelser Markedsdage Naturoplevelser KROGAGERGÅRD Slagterbutik Gårdbutik Webshop Vareudbringning Besøgsgård Husdyr Marker Oplevelser Markedsdage Naturoplevelser Sådan gør vi Vi har siden 1995 drevet Krogagergård økologisk. Vi er økologer

Læs mere

Sous-vide, din vej til en succesfuld køkkenøkonomi og smagsoplevelse

Sous-vide, din vej til en succesfuld køkkenøkonomi og smagsoplevelse Sous-vide, din vej til en succesfuld køkkenøkonomi og smagsoplevelse - Lang holdbarhed på køl - Ingen svind - Hurtig tilberedning - Excellent smagsoplevelse Hvad er Sous-Vide? Begrebet sous-vide er fransk

Læs mere

INDHOLD. Velkommen til Det Gode Køkken Hjemmelavet mad efter stolte traditioner. Lidt udover det sædvanlige Du tilføjer selv det sidste krydderi

INDHOLD. Velkommen til Det Gode Køkken Hjemmelavet mad efter stolte traditioner. Lidt udover det sædvanlige Du tilføjer selv det sidste krydderi INDHOLD S 0 2 S 0 4 S 0 6 S 1 0 S 1 2 S 1 6 S 1 8 S 2 2 S 2 4 Velkommen til Det Gode Køkken Hjemmelavet mad efter stolte traditioner Lidt udover det sædvanlige Du tilføjer selv det sidste krydderi Husk

Læs mere

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit 1 PRESSETIPS Jeres køkken skal da i pressen! Lækker veltillavet mad, glade inspirerede medarbejdere og tilfredse mætte kunder er værd at fortælle

Læs mere

Ideer til afsætning. Konsulent Else Torp Christensen Landscentret, Landdistriktsudvikling. Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret

Ideer til afsætning. Konsulent Else Torp Christensen Landscentret, Landdistriktsudvikling. Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret Ideer til afsætning Konsulent Else Torp Christensen, Landdistriktsudvikling Direkte salg Direkte salg (spring led over) Fra slagter Eget afsætningsnetværk Fra gårdbutik Leveringsordning Torvesalg Butik

Læs mere

PAS PÅ DIN, MIN OG VORES JORD

PAS PÅ DIN, MIN OG VORES JORD NAVN KLASSE LÆRINGSMÅL: Du kan give eksempler på, hvordan produktion af mad påvirker kloden, uanset om det er økologisk eller konventionelt produceret. Du kan give eksempler på, hvordan man kan tage hensyn

Læs mere

HJØRRING KOMMUNES OVERORDNEDE. Mad- og måltidspolitik

HJØRRING KOMMUNES OVERORDNEDE. Mad- og måltidspolitik HJØRRING KOMMUNES OVERORDNEDE Mad- og måltidspolitik INDLEDNING Sund mad er en vigtig forudsætning for læring, trivsel og et godt helbred hele livet igennem. At sikre gode mad- og måltidsvaner forudsætter,

Læs mere

w w w.grisla m ogco.d k ko gri sl amogco.dk tl f

w w w.grisla m ogco.d k ko gri sl amogco.dk tl f Gris Lam & Co er økologisk kød, pølser og charcuteri fremstillet med omhu og faglig stolthed i eget slagteri lige udenfor Roskilde. Størstedelen af vores kød kommer fra udvalgte danske gårde. Vi kender

Læs mere

APPETIT PÅ LIVET UDKAST MARTS 2012

APPETIT PÅ LIVET UDKAST MARTS 2012 APPETIT PÅ LIVET UDKAST MARTS 2012 MAD- OG MÅLTIDSPOLITIK FOR ÆLDRE I KØBENHAVNS KOMMUNE 2012-2016 1 INDHOLD Forord...3 APPETIT PÅ LIVET...4 Madkvalitet...5 Det gode måltid...6 Det rette tilbud til den

Læs mere

NÅR ÉN RÅVARE 3 FORTÆLLINGER OM ÉN KYLLING

NÅR ÉN RÅVARE 3 FORTÆLLINGER OM ÉN KYLLING NÅR ÉN RÅVARE 1 GØR ALT MULIGT 3 FORTÆLLINGER OM ÉN KYLLING HEL KYLLING 1100 G VARE NR. 1001111 1200 G VARE NR. 1001131 1300 G VARE NR. 1001151 1400 G VARE NR. 1001171 Euro Poultry tog ud i det ganske

Læs mere

ØKOLOGISK. OG BÆREDYGTIG Den direkte vej til det økologiske køkken L I. Frugt Karl øko folder NY.indd 1

ØKOLOGISK. OG BÆREDYGTIG Den direkte vej til det økologiske køkken L I. Frugt Karl øko folder NY.indd 1 ØKOLOGISK OG BÆREDYGTIG Den direkte vej til det økologiske køkken Frugt Karl øko folder NY.indd 1 T AR FRU G L I OLOG K Ø K 17/02/15 10.33 ØKOLOGI fra sværmeri til sund fornuft De første mange årtier var

Læs mere

Køkkenet på Aarhus Sygehus

Køkkenet på Aarhus Sygehus Køkkenet på Aarhus Sygehus Vi er 100 medarbejdere fordelt på bagere, slagtere, kokke, ernæringsassistenter, økonomaer, PBére samt catere og husassistenter Vi laver mad til 800 patienter og 1500 kunder/gæster

Læs mere

Hvornår bliver den kolde produktion kritisk? Birgitte Sterup Hansen Cand. Brom. VIFFOS/EASJ Campus Roskilde e-mail: biha@easj.dk

Hvornår bliver den kolde produktion kritisk? Birgitte Sterup Hansen Cand. Brom. VIFFOS/EASJ Campus Roskilde e-mail: biha@easj.dk Hvornår bliver den kolde produktion kritisk? Birgitte Sterup Hansen Cand. Brom. VIFFOS/EASJ Campus Roskilde e-mail: biha@easj.dk Konference 30. maj 2013 Forudsætninger for vurdering af kritisk produktion

Læs mere

ØKOLOGISK BARE FROSSEN

ØKOLOGISK BARE FROSSEN ØKOLOGISK BARE FROSSEN ØKOLOGISK BARE FROSSEN Vi arbejder målrettet for at dygtiggøre os inden for økologi. Der er et stykke vej endnu - det erkender vi. Vi har store ambitioner - og en klar målsætning

Læs mere

Økologisk kød på menuen

Økologisk kød på menuen FREMTID VæksT BalancE FREMTID VÆKST BALANCE Økologisk kød på menuen lokal Økologi Fyn Muligheder med økologisk kød i dit storkøkken. Den Europæiske Landbrugsfond for udvikling af Landdistrikterne: Danmark

Læs mere

Mere end Mad. Vi skræddersyr et madkoncept efter jeres ønsker. Det Danske

Mere end Mad. Vi skræddersyr et madkoncept efter jeres ønsker. Det Danske Mere end Mad Vi skræddersyr et madkoncept efter jeres ønsker Det Danske Gør hverdagen lettere Med Det Danske Madhus som jeres madleverandør får I: Altid velsmagende, frisk og hjemmelavet mad. Mad som er

Læs mere

DESIGNMANUAL Til brug ved ekstern annonceproduktion i forbindelse med lokalannoncering

DESIGNMANUAL Til brug ved ekstern annonceproduktion i forbindelse med lokalannoncering DESIGNMANUAL Til brug ved ekstern annonceproduktion i forbindelse med lokalannoncering Download alt materiale på: Irma.dk/designmanual Eksempler på Der bruges som hovedregel packs. Det vigtigste er at

Læs mere

Passion for tømmerhandel

Passion for tømmerhandel år med byggeri Passion for tømmerhandel Det hele startede i 1974. Drivkraften var en passion for tømmerhandel for medejer Vagn Hansen. Stedet var Øster Jølby midt på Mors, og det blev begyndelsen på den

Læs mere

Spørgsmål og svar til EU-udbud vedr. køb af slagtervarer

Spørgsmål og svar til EU-udbud vedr. køb af slagtervarer Skemaet indeholder alle, til dato, spørgsmål og svar. Spørgsmål og svar til EU-udbud vedr. køb af slagtervarer 24. august 2016 Nummer Spørgsmål Svar Vi er interesseret i at læse jeres udbud på fødevarer.

Læs mere

w w w.grisla m ogco.d k ko gri sl amogco.dk tl f

w w w.grisla m ogco.d k ko gri sl amogco.dk tl f Gris Lam & Co er økologisk kød, pølser og charcuteri fremstillet med omhu og faglig stolthed i eget slagteri lige udenfor Roskilde. Størstedelen af vores kød kommer fra udvalgte danske gårde. Vi kender

Læs mere

SkagenMenu Nytår2013

SkagenMenu Nytår2013 SkagenMenu Nytår2013 SkagenMenu Nytår 2013 Snacks Skagenskinke fra Slagter Munch og ristede nødder lavet efter Michel Michauds egen opskrift, velegnet til Hendes Majestæt Dronningens nytårstale. Forret

Læs mere

Julen er nær, og den danske tradition med at glæde hinanden og sige tak for en god indsats for året er forestående.

Julen er nær, og den danske tradition med at glæde hinanden og sige tak for en god indsats for året er forestående. Julen er nær, og den danske tradition med at glæde hinanden og sige tak for en god indsats for året er forestående. Vi hos vil gerne hjælpe Jer til at gøre denne tradition minderig og hyggelig, og vi vil

Læs mere

Forslag til grafisk linie

Forslag til grafisk linie 1 Forslag til grafisk linie Version 2 Udarbejdet af PAYOFF november 2014 2 OPGAVEN: Udarbejdelse af ideoplæg på grafisk look/visuel identitet, visualiseret på diverse gennemgående virkemidler til markedsføring

Læs mere

Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_ indd 1

Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_ indd 1 Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_02052017.indd 1 05-05-2017 14:11:35 FRISKE og BÆREDYGTIGE råvarer til detail og foodservice Solhjulet er DIN leverandør af økologiske og biodynamiske råvarer. Vi håndplukker

Læs mere

Landslagteren. Slagter Stiller A/S. www.slagter-stiller.dk

Landslagteren. Slagter Stiller A/S. www.slagter-stiller.dk Landslagteren 62 61 06 30 Slagter Stiller A/S www.slagter-stiller.dk 98 12 53 52 Grillbuffet 1 Minimum 4 kuverter. Hjemmelavede pølser Marinerede koteletter Dagens kartoffelsalat Dagens salat Pr. kuvert...kr.

Læs mere

Vi ved mest om lys...

Vi ved mest om lys... Vi ved mest om lys... Generationers erfaring i ungt firma Dansk Belysnings Service A/S bygger på det gamle, hæderkronede Søren Madsen Lampe A/S, som blev stiftet i Danmark i 1923. Da det gamle familiefirma

Læs mere

Ring og book tid eller gå ind på vores on-line booking www.bosch-hjoerring. dk og bestem selv hvornår din bil skal til service.

Ring og book tid eller gå ind på vores on-line booking www.bosch-hjoerring. dk og bestem selv hvornår din bil skal til service. Lundgaard Autoteknik Lundgaard Autoteknik er et topmoderne værksted med fokus på servicering, optimering, specialopgaver og komplekse reparationer. Vi er specialværkstedet, hvor selv de vanskeligste problemer

Læs mere

Brødsortiment Grødbrød

Brødsortiment Grødbrød Vi er bagere Brødsortiment 2019 Vores serie er bagt med havregrød som nøgleingrediens. Det giver en unik og lækker tekstur, masser af smag, og så holder brødene sig friske og saftige i længere tid. Velegnede

Læs mere

Landslagteren. Fjordagerslagteren. mad med mere. www.fjordagerslagteren.dk

Landslagteren. Fjordagerslagteren. mad med mere. www.fjordagerslagteren.dk Landslagteren 62 61 06 30 mad med mere www.fjordagerslagteren.dk 66 10 93 05 Bedre råvarer, bedre smag Smørrebrød Flotte håndmadder... kr. 13,00 Uspecificeret smørrebrød... kr. 22,00 Æg med rejer og mayonnaise...

Læs mere

DeViKa. Velkommen til. Find ud af:

DeViKa. Velkommen til. Find ud af: Velkommen til DeViKa Find ud af: Hvem DeViKa er Hvilke tilbud DeViKa har til dig, også hvis du har særlige behov Hvordan du bestiller Hvornår og hvordan maden leveres Priser og betaling Kostråd Velkommen

Læs mere

Årets største. leverandørmesse. 27. & 28. september 2011 Kl. 09.00-17.00. FrederiksborgCentret i Hillerød

Årets største. leverandørmesse. 27. & 28. september 2011 Kl. 09.00-17.00. FrederiksborgCentret i Hillerød Årets største leverandørmesse 27. & 28. september 2011 Kl. 09.00-17.00 FrederiksborgCentret i Hillerød 9.00: Hørkrams restaurant åbner 9.30: Foredrag med Christian Bitz eller Rasmus Kofoed 10.00: Standene

Læs mere

bedste tilverdens Leverandør

bedste tilverdens Leverandør tilverdens bedste Leverandør Vi har smag for gode oste Hos HKI OST står vi til rådighed stort set døgnet rundt, når det handler om ost; vi kører Europa tyndt for at få ostene hjem til rette tid, og bringer

Læs mere

APPETIT PÅ LIVET. Mad- og måltidspolitik for ældre i Københavns Kommune 2012-2016

APPETIT PÅ LIVET. Mad- og måltidspolitik for ældre i Københavns Kommune 2012-2016 APPETIT PÅ LIVET Mad- og måltidspolitik for ældre i Københavns Kommune 2012-2016 Sundheds- og Omsorgsforvaltningen skal tilbyde velsmagende og nærende mad, og måltiderne skal være med til at skabe fællesskaber

Læs mere

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER 2 Glamsbjerg Maskin Center VELKOMMEN TIL GLAMSBJERG MASKIN CENTER Finn Banke, Indehaver Uddannet maskiningeniør, og har mere end 25 års erfaring med landbrugsmaskiner.

Læs mere

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE Der er mange muligheder, når du afholder din fest på Hotel Saxkjøbing. Skal menuen være 3 eller 5-retter, hvad er dine livretter og hvilke vine passer sammen med maden?

Læs mere

Aktivitetsprogram DJURSLANDS TELTET

Aktivitetsprogram DJURSLANDS TELTET Aktivitetsprogram DJURSLANDS TELTET Fredag den 2. september kl. 13.00-19.00 Spis dit ukrudt Den djurslandske forfatter Anemette Olesen gæster køkkenet og tilbyder gæsterne smagsprøver på retter fra hendes

Læs mere

Når smage og aromaer udvikler sig over tid!

Når smage og aromaer udvikler sig over tid! SimreSmag Når smage og aromaer udvikler sig over tid! 2 Claus Angelo, Kulinarisk rådgiver Københavns Madhus Økologi kommer fra græsk og betyder at holde hus Paradisæbler fra Pjejecentret Sølunds egen have

Læs mere

Historien om gris. 5. december 2017 Grethe Andersen

Historien om gris. 5. december 2017 Grethe Andersen Historien om gris 5. december 2017 Grethe Andersen Grethe.andersen@gmail.com Vidste du, at.. Tamsvinet har været danskernes følgesvend i 6000 år Svinet er det eneste husdyr, der holdes alene med henblik

Læs mere

NY BUTIK NYHEDER JOB HISTORIEN BAG BRØDET ÅBNINGSTIDER KONTAKT. Vores bagere har netop lancheret et nyt glutenfrit brød.

NY BUTIK NYHEDER JOB HISTORIEN BAG BRØDET ÅBNINGSTIDER KONTAKT. Vores bagere har netop lancheret et nyt glutenfrit brød. NYHEDER JOB NY BUTIK Vores bagere har netop lancheret et nyt glutenfrit brød. Vi søger 2 bagere samt salgsassistenter, fuldtid og deltid, til vores bagerbutikker i København. The Organic Bakery har netop

Læs mere

Pakkemetode forringer kødets kvalitet

Pakkemetode forringer kødets kvalitet Pakkemetode forringer kødets kvalitet Når kød pakkes i beskyttende atmosfære kan det blive både tørt og sejt, og det kan se gennemstegt ud uden at være det, viser ny forskning. 18 Tekst: Ina Clausen foto:

Læs mere

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET NYT NORDISK LANDKØKKEN FORM 12 NYT NORDISK LANDKØKKEN DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET Vi har klædt vores snedkerkøkkener i klassisk

Læs mere

Diætistmøde 25. og 26. september 2008. Grethe Andersen, Chefkonsulent, Måltider og Ernæring ga@danishmeat.dk 101004

Diætistmøde 25. og 26. september 2008. Grethe Andersen, Chefkonsulent, Måltider og Ernæring ga@danishmeat.dk 101004 Diætistmøde 25. og 26. september 2008 Grethe Andersen, Chefkonsulent, Måltider og Ernæring ga@danishmeat.dk 101004 Hvad er DMA? Danish Meat Association (DMA) er fælles faglig og administrativ enhed for

Læs mere

ALIGAL - gasser til pakning, køling og frysning af fødevarer

ALIGAL - gasser til pakning, køling og frysning af fødevarer ALIGAL - gasser til pakning, køling og frysning af fødevarer Der har selvfølgelig været nogle nye rutiner at indarbejde, men indkøringsvanskeligheder har vi ikke haft. Per Nielsen, Slagter Air Liquides

Læs mere

Det er nemt. Håndværket til forskel. Den gode smag

Det er nemt. Håndværket til forskel. Den gode smag Det er nemt Med GO LOCAL s dedikerede producenter og deres dejlige varer på hylderne i din butik, bliver det nemt for dine kunder at fylde køkkenet derhjemme med udvalgte, lækre specialiteter. Med Smagen

Læs mere

DEN ORIGINALE. Mine yndlingsopskrifter. RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse

DEN ORIGINALE. Mine yndlingsopskrifter. RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse DEN ORIGINALE Mine yndlingsopskrifter RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse RÖMERTOPF Mine yndlingsopskrifter RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse 1. Oplag Copyright 2009 by RÖMERTOPF Keramik

Læs mere

FREMTIDENS TRANSPORTANLÆG TIL INDUSTRI OG LANDBRUG

FREMTIDENS TRANSPORTANLÆG TIL INDUSTRI OG LANDBRUG FREMTIDENS TRANSPORTANLÆG TIL INDUSTRI OG LANDBRUG PÅ AUTOMATISERET FORKANT MED UDVIKLINGEN PRODUKTION OG STYRET GEARET AF TIL VISIONÆRE FREMTIDEN FAGFOLK Verdens fødevaresituation ændrer sig. Globaliseringen

Læs mere

World BBQ Association Danmark KATEGORI-KATALOG 2013

World BBQ Association Danmark KATEGORI-KATALOG 2013 World BBQ Association Danmark KATEGORI-KATALOG 2013 KATEGORIER VED DM I GRILL 2013 Spareribs Kylling Seafood Okse Smagen af Fyn blindbox Svine nakkefilet (low&slow) Brød på grill (Frivillig) BBQ Sauce

Læs mere

Opskrift Spinattaerte

Opskrift Spinattaerte Opskrift Spinattaerte 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Opskrift Spinattaerte Spinattærte med laks er skøn og nem aftensmad! Jeg er blevet helt vildt glad for at bage gode madtærter, efter jeg fandt på den grove tærtedej

Læs mere

MEDIEOMTALE KANTINEPRISEN

MEDIEOMTALE KANTINEPRISEN MEDIEOMTALE KANTINEPRISEN 2016 Kære læser Vi har i denne medieomtalefolder samlet presseomtale om Kantineprisen 2016. Vinderen blev hyldet på Fødevaredagen den 12. oktober på Hindsgavl Slot på Fyn, hvor

Læs mere

Papirlinie og identifikation

Papirlinie og identifikation Papirlinie og identifikation 2 12 14 6 2 10 pkt. størrelse / 1 pkt. linieafstand Vejnavn 8 10 pkt. størrelse / 1 pkt. linieafstand 10/1 Obit vendae endusci litaque des aut volum que ipsunt resectur? Poriaspedis

Læs mere

Madtilheleugen.dk Opskrifter 22/03/15 16.48

Madtilheleugen.dk Opskrifter 22/03/15 16.48 Madtilheleugen.dk Opskrifter 22/03/15 16.48 Uge 13 Mandag: Glaseret skinke med flødekartofler og karamelliserede løg 5 stk. kartofler 2 stk. løg 1 fed. hvidløg 1 stk. hønsebouillon terning 0,25 l fløde

Læs mere

Outsourcing af Kantine/ personalerestaurantdrift. Hvad betyder det for Deres virksomhed. Hvem er KE Service.

Outsourcing af Kantine/ personalerestaurantdrift. Hvad betyder det for Deres virksomhed. Hvem er KE Service. Outsourcing af Kantine/ personalerestaurantdrift. Hvad betyder det for Deres virksomhed. Hvem er KE Service. KE Service 1 2004 11 23 Sådan gør vi. Konceptet. Vores koncept bygger på høj kvalitet af madvarer

Læs mere

Hotel- og restaurationsbranchen mangler arbejdskraft.

Hotel- og restaurationsbranchen mangler arbejdskraft. Hotel- og restaurationsbranchen mangler arbejdskraft. Det gælder for både i køkkenet, i restauranten, i service og Housekeeping. Derfor udbyder Hotelog Restaurantskoen et kursusforløb på 34 dage rettet

Læs mere

Kaffe varmer på bundlinien

Kaffe varmer på bundlinien Kaffe varmer på bundlinien Fordele ved et samarbejde Mulighed for øget indtjening Mulighed for at dække flere behov hos kunden Bredt kaffesortiment noget for enhver smag Bredt tesortiment Bredt sortiment

Læs mere

Ddddd. Fødevarer fra Kolding Ådal

Ddddd. Fødevarer fra Kolding Ådal Ddddd Fødevarer fra Kolding Ådal Susannesholm er en lille landbrugsejendom i Ådalen lige uden for Kolding, hvor vi har fødevareproduktion og gårdbutik. I 2015 har vi ændret ejendommens drift fra at være

Læs mere

4/2017. Nordjylland JULETRADITIONER LEDELSE. Skagensylten fra Slagter Munch er lavet af kærlighed. Humøret er højt på Tulip efter ledelsesskift

4/2017. Nordjylland JULETRADITIONER LEDELSE. Skagensylten fra Slagter Munch er lavet af kærlighed. Humøret er højt på Tulip efter ledelsesskift 4/2017 Nordjylland JULETRADITIONER Skagensylten fra Slagter Munch er lavet af kærlighed LEDELSE Humøret er højt på Tulip efter ledelsesskift Svend Eriks leder Arbejdsglæde Et Nordjylland for velfærd Nu

Læs mere

Introduktion til måltidsbarometeret

Introduktion til måltidsbarometeret Introduktion til måltidsbarometeret Et redskab til vurdering af kvaliteten af måltidssituationer for ældre borgere og med anbefalinger til forbedringer.. Introduktion til måltidsbarometeret Et redskab

Læs mere

God smag godt håndværk! Fejring

God smag godt håndværk! Fejring God smag godt håndværk! af2012 Fejring 2012 Hvert år den 3. onsdag i september hylder foreningen Store Smagedag den gode smag. Alle danske køkkener og mad håndværkere opfordres til at bruge denne dag til

Læs mere

Fadebursloven Nyborg, april 2013

Fadebursloven Nyborg, april 2013 Fadebursloven Nyborg, april 2013 Kongens Fadebur Kongens Fadebur er et fødevarenetværk etableret af Nyborg Slot for fødevareproducenter, specialiserede fødevareforhandlere og restauranter på Fyn. Mission:

Læs mere

Grafisk design af Maibrit Raal

Grafisk design af Maibrit Raal Visuel profil... Grafisk design af Maibrit Raal Med min passion for grafisk design, visua liserer jeg din virksomhed eller produkt. Jeg har stor erfaring med de grafiske virkemidler i de forskellige former

Læs mere

Vi lever og brænder for faget. randører

Vi lever og brænder for faget. randører GROSSISTVAREVIRKSOMHED & DISTRIBUTØR Vi lever og brænder for faget samt sætter en stor ære i kundernes samarbejde med os. Vi stræber derfor vedholdende og dynamisk efter at opfylde vores kunders behov

Læs mere

Robert Lind Fødevarestyrelsen Københavns Madhus 6. dec. 2012

Robert Lind Fødevarestyrelsen Københavns Madhus 6. dec. 2012 Robert Lind Fødevarestyrelsen Københavns Madhus 6. dec. 2012 Sådan blev spisemærkerne til.. Det røde Ø-mærke i praksis for besværligt for storkøkkener Bekendtgørelse om økologisk storkøkkendrift nr. 1240

Læs mere

Kom dine kunder i møde med store smagsoplevelser Vær med. Verden er til at forandre. zbc.dk

Kom dine kunder i møde med store smagsoplevelser Vær med. Verden er til at forandre. zbc.dk KØD CUISINIER - CERTIFICERING Kom dine kunder i møde med store smagsoplevelser Vær med. Verden er til at forandre. zbc.dk KØD CUISINIER - CERTIFICERING Kød Cuisinier Kød Cuisinier er en ny uddannelse,

Læs mere

Markedsanalyse. Danskerne mangler kendskab til tilberedning af gris

Markedsanalyse. Danskerne mangler kendskab til tilberedning af gris Markedsanalyse 13. juli 2018 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danskerne mangler kendskab til tilberedning af gris Landbrug & Fødevarer ønsker

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

ROSE KYLLING ER 100% DANSK

ROSE KYLLING ER 100% DANSK SORTIMENT 2018 ROSE KYLLING ER 100% DANSK ROSE er lig med velsmagende produkter af høj kvalitet, der giver de bedste muligheder for at skabe inspirerende og smagfulde måltider. En ROSE Kylling er opvokset,

Læs mere

Frokostplus frokostordning

Frokostplus frokostordning Frokostplus frokostordning Frokost+ tilbyder en indbydende og varieret frokostordning med et stort udvalg, som dækker de flestes behov og ønsker. Høj service, gode råvarer og stor variation er det, der

Læs mere

BagerNYT nr. 50 SÆRUDGAVE MESSEUDGAVE! Samarbejdspartnere BagerNYT 50:

BagerNYT nr. 50 SÆRUDGAVE MESSEUDGAVE! Samarbejdspartnere BagerNYT 50: BagerGruppen sammen står vi stærkere! BagerNYT nr. 50 24. maj 2013 SÆRUDGAVE MESSEUDGAVE! Denne udgave af BagerNYT er en messeudgave! Det indeholder udelukkende informationer omkring Scandinavian Bakery

Læs mere

Rema 1000, Muslingevej 10, 8250 Egå. Kvickly, Øster Allé 16, 8400 Ebeltoft

Rema 1000, Muslingevej 10, 8250 Egå. Kvickly, Øster Allé 16, 8400 Ebeltoft Midtjylland - Øst Begrundelser Rema 1000, Muslingevej 10, 8250 Egå Generelt mange økologiske varer. Lavt fedtindhold i kød & pålæg. Lokker ikke med usunde varer man skal nærmest lede efter slik & chokolade.

Læs mere

CERTIFICERING. k ØD CUISINIER. Kom dine kunder i møde med store smagsoplevelser

CERTIFICERING. k ØD CUISINIER. Kom dine kunder i møde med store smagsoplevelser CERTIFICERING k ØD CUISINIER Kom dine kunder i møde med store smagsoplevelser Danmarks Slagteriskole ZBC Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde Tlf. 4634 6200 2 zbc.dk k ØD CUISINIER k ØD CUISINIER er en ny uddannelse,

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

FREMTIDENS BAGER FREMDRIFT, EVNER OG MOD TIL SELVSTÆNDIGT VIRKE. tør selv, vil selv, Fremtidens bager. kan selv

FREMTIDENS BAGER FREMDRIFT, EVNER OG MOD TIL SELVSTÆNDIGT VIRKE. tør selv, vil selv, Fremtidens bager. kan selv FREMTIDENS BAGER FREMDRIFT, EVNER OG MOD TIL SELVSTÆNDIGT VIRKE Fremtidens bager tør selv, vil selv, kan selv FREMTIDENS BAGER EN SELVSTÆNDIG BAGER Fremtidens bager er Valsemøllens servicekoncept til bagere,

Læs mere

SKAVEN SOMMERHUSUDLEJNING. Det lille bureau med den store service..! Det lille bureau med den store service..! Skaven sommerhusudlejning

SKAVEN SOMMERHUSUDLEJNING. Det lille bureau med den store service..! Det lille bureau med den store service..! Skaven sommerhusudlejning Efter mere end 15 år med sommerhusudlejning kan vi sikre, at udlejningen af dit sommerhus foregår så professionelt, problemfrit og indbringende som muligt. Vi varetager udlejningen af i alt 65 huse i området

Læs mere

Madglæde. En guide til restauranter og caféer i Viborg og omegn

Madglæde. En guide til restauranter og caféer i Viborg og omegn Madglæde En guide til restauranter og caféer i Viborg og omegn 1 Tokyo Hut Running Sushi & Take Away Som den første Running Sushi restaurant i Viborg præsenterer Tokyo Hut vores mange menuer og retter

Læs mere

Ernæringsassistent og Ernæringshjælper

Ernæringsassistent og Ernæringshjælper EUD FØDEVARER, JORDBRUG OG OPLEVELSER Ernæringsassistent og Ernæringshjælper - kompetencer til en fremtid med succes Skal maden være sund og intelligent?... Så vælg uddannelsen til ernæringsassistent eller

Læs mere

Vi finder de. store vine N N. www.an-agentur.dk

Vi finder de. store vine N N. www.an-agentur.dk Vi finder de store vine Vin med smag N N www.an-agentur.dk ALLAN IELSE AGENTUR A N A g e n t u r Allan Nielsen Vine er opstået på baggrund af mange dejlige ferieture til Italien. Kærlighed til de lokale

Læs mere

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen.

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen. Steensgaard rundt Mød vores lokale guide Regnormen Steno der har boet på Steensgaard hele sit liv, og som vil tage dig og dine voksne med på en spændende rejse fra hans jord til vores bord. Derfor er hele

Læs mere

Mad- og måltidspolitik i Børnehusene Humlebæk

Mad- og måltidspolitik i Børnehusene Humlebæk Mad- og måltidspolitik i Børnehusene Humlebæk Mange børn spiser mindst halvdelen af deres daglige måltider i daginstitutionen. Måltiderne spiller derfor en vigtig rolle i børnenes hverdag, og de har betydning

Læs mere

Rapport. Spisegrisen - alternative racer. Sensorisk kvalitet af ribbenssteg. Margit D. Aaslyng

Rapport. Spisegrisen - alternative racer. Sensorisk kvalitet af ribbenssteg. Margit D. Aaslyng Rapport Spisegrisen - alternative racer 24. august 2010 Proj.nr. 1378783-01 Version 1 AG/MT Sensorisk kvalitet af ribbenssteg Margit D. Aaslyng Formål Sammendrag Formålet med forsøget er at sammenligne

Læs mere