Toscana Firma Event. Se hvad vi kan gøre - For en unik oplevelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Toscana Firma Event. Se hvad vi kan gøre - For en unik oplevelse"

Transkript

1 Se hvad vi kan gøre - For en unik oplevelse

2 Må vi præsentere en helt ny dimension til dit næste firma event, som er: En helt Unik oplevelse for et begrænset antal virkelig kræsne deltagere. Max 20 deltager max 15 kurser. Et event kun for de bedste af dine kunder/medarbejdere. Event med højt til himlen, med plads til ro i sjælen, i helt utrolige rammer. Et event der gør indtryk og huskes. Et eksklusivt event som er individuelt tilpasset. Oplev Toscana kultur/madkultur helt ind under huden.

3 Et event tilpasset din virksomhed, produkter og event ønsker. En sjælden perfekt ramme til: - Medarbejder/sælger belønning - Salgsmøde - Produkt introduktion - Kundemøder - Strategimøder - Teambuilding - Firmafest - Jubilæumsfest - Julefrokost Med Toscana firma event kan du tilføje helt nye dimensioner til dit arrangement som vil huskes. Et firma begivenhed hos os, er noget helt specielt, værterne er med hele vejen prøv det selv.

4 Introduktions arrangement Vi ønsker, at bevise vore påstande, derfor vil vi gerne tilbyde et absolut unikt introduktions tilbud. Udrejse (fly) mandag hjemrejse onsdag 2 overnatninger i suite med eget bad/toilet/ 2 x morgen luksusbuffet, let aftensmad på ankomstdag 2 x kokke kursus med udvalgt vin til maden, kaffe og likør, (kokke kurset består af 4 retters frokost/middag). Alt inklusiv husets øl, vin vand, kaffe, te og fri bar, forklæde og opskrifter. Sol & Sommer i Toscana, Transfer fra Firenze/Rom lufthavn. Tid/møde til at planlægge dit næste firma arrangement. Kun 4 Introduktions tilbud uge Pris kr , flybillet 3.000kr. Brug dette tilbud til, at sikre dig et firma arrangement, som vil gøre indtryk der vil blive rift om dette unikke tilbud.

5 Kokkekursus En gastronomisk madrejse, hvor du oplever Italien på en måde, du altid har drømt om. På madlavningskurset får du indblik i hvordan god og enkel mad laves fra bunden, hvad enten du kokkererer på hyggeplan eller er mere professionel. Ideel til teambuilding hvem kreere det bedste Vi kan besøger berømte Toscanske byer, lokale restauranter, markedet, en vingård og smager på de berømte skinker, sagt på en anden måde, du er medbestemmende på endeligt program Vi tilpasser dine ønsker så det bliver en absolut individuel unik oplevelse. Se meget mere på Brug dette tilbud til at sikre dig et firma arrangement som vil gøre indtryk der vil blive rift om dette unikke tilbud

6 Kokkekursus Færdige pakke løsninger VIRKSOMHEDSLØSNING 1: max 20 personer 5 dage(6 nætter) i dobbelt værelse eget bad og toilet, 4 x kokkekurser, 6 x morgenbuffet, 1 restaurationsbesøg med tilhørende vin, Besøge vingård med efterfølgende vinsmagning og frokost. Udflugter til Cortona. Vandretur med picnic. Transfer til og fra lufthavn. Alt inklusiv: husets øl, vin, vand, kaffe og te. Forklæde samt opskrifter. 9950,- pr. person VIRKSOMHEDSLØSNING 2: max 20 personer 3 dage(4 nætter) i dobbeltværelse med eget bad og toilet, 2 kokkekurser med udvalgt vin til maden, 4 x morgenbuffet, 1 restaurationsbesøg med tilhørende vin, rundvisning på vingård med efterfølgende vinsmagning og frokost, udflugt til Cortona. Vandretur med picnic. Transfer til og fra lufthavn. Alt inklusiv: husets øl, vin, vand, kaffe og te. Forklæde samt opskrifter. 7950,- pr. person Vi indsætter gerne dine ønsker i så det bliver en absolut individuel unik oplevelse. Priser er eks. Fly få tilbud til dagspris kokkekurser er max 12 personer pr. lektion Se meget mere på

7 Julefrokost arrangement Prøv noget utraditionelt hold din julefrokost i eksklusive rammer. Lav selv din julefrokost (kokkekursus) med bund i den Toskanske madkultur Udrejse (fly) torsdag hjemrejse lørdag 2 overnatninger i suite med eget bad/toilet/ 2 x luksus morgenbuffet, let aftensmad på ankomstdag 1 x kokke kursus med udvalgt vin til maden, kaffe og likør, (kokke kurset består af 4 retters frokost/middag). Alt inklusiv husets øl, vin vand, kaffe, te og fri bar, forklæde og opskrifter. Transfer fra Firenze/Rom lufthavn. Tid/ til at opleve en smagsprøve på Toscana og til samvær med kollegaer. Kun 4 arrangementer 2013, 21-23, nov , dec. Pris 4800 per pers, eks. Rejse - vi finder fly til dagspris. Brug dette tilbud til at, sikre dig et julearrangement, som vil gøre indtryk der vil blive rift om dette unikke tilbud.

8 Beliggenhed I midten af Toscanas herligheder, en times kørsel syd for Firenze og ca. 2 timer nord fra Rom - i området mellem Siena, Montepulciano og Cortona, ligger den lille skønne by Marciano della Chiana. Vores hus er beliggende kun 1,5 km fra byen som er en lille hyggelig by med ca indbyggere. Her er et par stemningsfulde cafeer, en restaurant, samt lidt indkøbsmuligheder. Ved hovedbyporten finder man et fint gammelt klokketårn med et stort ur og Medici-familiens våbenskjold. I byen er der også at finde en plads med brønd, og resterene af en imponerende borg, samt en lille kirke fra 1700 tallet. Hvis man er fascineret af den autentiske stemning, uden for mange turister, så giver denne lille by bestemt en mulighed for at opleve de lokale og deres hverdag

9 Beliggenhed Afstande fra villaen: Foiano Della Chiana 6 km Monte San Savino 8 km Luciganao 8 km. Siena 50 km. Arezzo 22 km. Montepulciano 26 km. Cortona 21 km. Perugia 65 km. Firenze 80 km. Pisa 166 km. Bologne 190 km. Rom 213 km. Venedig 345 km. Milano 386 km.

10

11 Huset Hvis vi skulle beskrive området med ord, ville vi komme til kort: postkort - Billeder lyver ikke, her er faktisk olivenlunde og vinstokke i baghaven. Indkvartering i hyggelige dobbeltværelser med eget bad og toilet. Poolen, som er åben fra maj til og med september, ligger midt i postkortet.

12 Kokken Da vi besluttede at udleve vores drøm og lave gastronomiske rejser til Toscana, var vi så heldige at møde Ryan. Han er en super dygtig kok, som kender det Italienske køkken indgående, både fra restaurationsbranchen, men ikke mindst fra hans svigermor, som har indviet ham i det autentiske toscanske køkken. Ryan Hanley er 36 år og kommer oprindelig fra USA, hvor han har arbejdet på en italiensk restaurant i 3 år samt 1 år på en middelhavsrestaurant. Han tog efterfølgende på californisk kulinarisk akademi, for at tage sin kokkeuddannelse. Han fik her mulighed for at tage til Firenze i praktik, for at udvide sit kendskab til det Italienske køkken. Efter endt uddannelse, var han kort tilbage i USA, for at hjælpe en kammerat med at starte en middelhavsrestaurant op. Han vendte dog hurtig tilbage til Italien, hvor han har boet og arbejdet de sidste 9 år. Han er Italiensk gift og har 2 døtre. Undervisningen vil foregå på engelsk, evt. oversat af os. Der vil aldrig være større grupper end 10 personer, da vi vil sikre at alle får det optimale ud af undervisningen, og har mulighed for at lære hinanden at kende.

13 Om os Vi er et dansk ægtepar, som gennem længere tid har haft et brændende ønske om at indvie folk fra hele verden i det fantastiske toskanske køkken. Vi har besluttet at udleve vores årelange drøm om at lave madkursus for livsnydere i Toscana. Selv elsker vi alt ved området, både vinen, naturen, lokalbefolkningen, og ikke mindst maden. Så vores passion for Toscana er stor. Vi har gennem mange år rejst en hel del, dog har turen de sidste 7 år primært gået til Toscana i Italien. Hvorfor? Spørger du nok!! Simpelthen fordi vi elsker det. Visionen, drømmen, stræben, hvad du end vil kalde det, opstod efter at have drevet succesfulde forretninger i årevis. Vi er altid glade og udadvendte når vi møder nye mennesker, samt meget åbne og ærlige omkring vores arbejde, liv og ambitioner. Vi må selvfølgelig også erkende at det har været hårdt, udfordrende og utrolig lærerigt at etablere denne spændende mulighed for vores gæster. Efter at havde stiftet bekendtskab med den toskanske mad og kultur, ønsker vi bare at dele den med andre. Fra at kreere for familie og venner i Danmark, vil vi nu invitere alle til at deltage i vores drøm om at den lave den fantastiske toskanske mad. Vi vil hele ugen være jeres værter og glæder os til at se jer. Vi ses, Roald og Majbritt Solberg -Velbekomme!

14 Kokken Se film fra vores spændende verden klik her Pressen skrev: Nordjyske klik her Berlingske klik her JP Explore klik her Ugebladet Søndag klik her Alt for damer klik her Se & Hør klik her Se mere presse stof klik her

15 Gæstereferancer Christian Rise, Horsens Undervisningen er uhøjtidelig og der tages hensyn til de enkles evner i et køkken eller mangel på samme, men det er bestemt en del af charmen og der grines meget. Kokken er god til at lære fra sig og man lærer hurtigt nogle af alle de gode fif der gør så mange ting i et køkken noget nemmere. Karsten og Lis Jespersen fra Kjellerup Det blev afviklet i en god stemning med megen humor, megen mad og enormt megen service. Stemningen og den gode afvikling støttes af kokken Ryan, Majbritt og Roald. Ryan er en god kok og en god pædagog, som fint fornemmede, hvordan den enkelte i gruppen skulle udfordres. Hertil fik han en næsten usynlig hjælp af Majbritt og Roald. Kaja, Hjørring Hils Ryan og fortæl ham, at jeg synes han var en formidabel kok og pædagog, men en elendig sanger. Endnu engang tak for jeres dejlige og ligefremme måde at være på. På et forhåbentligt gensyn Mogens Vandborg, Silkeborg - Jeg har aldrig før haft en ferie, hvor der har været så stor opmærksomhed på, at jeg havde det godt. Vel og mærke uden at det blev en turistferie ja, det var vel tæt på, at jeg følte mig som en indfødt italiener. Dette skal værtsparret (Maibritt og Roald) primært have kredit for, men også den amerikanske kok (Ryan) var uovertruffen professionel samtidig med, at han havde den nødvendige empati for en amatør-kok som mig. Else Marie og Stig Møller Nielsen, Egå Tak for et super kokkekursus. Vi har kun roser til overs for konceptet. Vi har omtalt det for venner og kolleger og med glæde uddelt de "løbesedler" vi selv bad om. Udover roser til Jer skal der også uddeles en stor buket roser til vores alle sammens lærer og kok Ryan. Vi regner helt sikkert med at komme igen.

16 Gæstereferancer Peter og Gitte Baaring Hansen, Farum En herlig smagsprøve på Toscana. Allerede da vi ankom sent lørdag aften, vidste vi, at vi havde valgt rigtigt, da vi besluttede os til at holde vores efterårsferie hos Maibritt og Roald. Vi blev modtaget med hjertevarme og smil og selvfølgelig et glas iskoldt limoncello af egen fabrikation. Maibritt og Roald vaskede op, skænkede vin, hjalp os, hvis det skulle knibe lidt med at forstå de små variationer i Ryans instruktioner. De sørgede for, at vi kom til at spise ved veldækket bord, hentede, hvad vi manglede og sørgede for de hyggelige rammer. Poul og Margith, Fårup En fantastisk uge med masser af sjov, hygge, lækker mad, flotte omgivelser og dejlige mennesker. En stor tak til Majbritt og Roald for en fantastisk uge hos dem. Aase Nielsen, Esbjerg Alt hvad vi foretog os, - alle de steder vi besøgte var nøje udvalgte, både slagteren, den lokale kro og vingården. Ikke noget stort og prangende, men steder, hvor personerne var stolte af det de lavede, og på samme måde som Majbritt og Roald, ønskede at vi skulle opleve det bedste fra Toscana, og ja! - det var svært ikke at blive begejstrede. Christian Rise, Horsens en mad glad dreng.. Jeg har nu været på madkursus med Smag Toscana 2 gange, og begge gange har været unikke og dejlige oplevelser, med vidt forskellige og dejlige mennesker. Og jeg er helt sikker på at jeg ikke har været der for sidste gang. Tak til Værterne for nogle dejlige dage Mine varmeste anbefaler til dette dejlige sted.. Paal og Kirsten fra Norge Dette var en opplevelse for livet! Vi lærte mye, så og opplevde, smakte og luktet samt traff herlige mennesker. Dessuten ga den gode stemningen og gode humøret oss masse latter og godt humør. TUSEN TAKK

17 Firmareferancer Da vi alle er meget interesseret i mad, især italiensk, så havde vi store forventninger til kurset. Der skal lige tilføjes, at vi i det daglige arbejder med italiensk vin og specialiteter i vores vin butik. Rigtig hyggeligt -det har været en fantastisk uge. Søde og rare værter. Velorganiseret. Højt serviceniveau. Jeg vil på det varmeste anbefale det til andre. Vel hjemme og kan næsten ikke vente med at afprøve retterne. Vera Jensen Ca del Vino Aalborgvej 602,Harken, 9760 Vrå I det skønneste toscanske landskab var jeg på kokkeskolen.. Det blev en unik oplevelse. - Kokken Ryan kører undervisningen med sikker hånd Roald og Majbritt er de hjælpende engle under hele forløbet og stor tak for jeres opmærksomhed og humor, der giver den lette stemning og får det bedste frem i alle. Ambitionsniveauet er højt og det kommer vi til at sætte stor pris på, når alle forberedelserne sidst på dagen ender med et brag af lækre italienske retter uhm uhm uhm var en lyd, der gentog sig igen igen under måltidet. Steen Lund Hansen. Kosulentfirmaet, Toscana Blues.dk Havde 3 fantastiske dage i selskab med folkene bag Smag Toscana. Lige fra jeg trådte ind af døren følte jeg mig velkommen og i meget godt selskab fra tidlig morgen til sen aften. Jeg kommer helt sikkert tilbage alene, med venner eller i firmasammenhæng. Claus Levin Re-bag A/S Aarhusgade 88, 1. Dk Copenhagen -Bestil flere kunde referencer på

18 Firmareferancer Man behøver ikke være god til at lave mad, eller have den store passion udi kogekunsten, for at komme til SmagToscana s kokkeskole! Man bliver nemlig grebet af den gode stemning. Der er en skøn, afslappet stemning i køkkenet, hvor man udveksler stort og småt og lærer derved nye mennesker at kende. Vi samarbejder på kryds og tværs om, at lave det mad, der tilsammen udgør en fantastisk, velsmagende toskanske menu. Jeg kan varmt anbefale en tur til SmagToscana det er bare at komme afstedj Birthe Bendtsen, SCANPAN A/S SCANPAN A/S for the love of good food I juni og september 2012 var vi Fertin Pharma, Vejle på kokkeskolen Smag Toscana Og det blev en teambuilding, der har styrket vores kommunikation og forståelse af hinanden. Vi var i samarbejdets navn alle sammen på kokkeskole det var selvfølgelig en stor udfordring, men ved fælles hjælp fik vi dels en fantastisk oplevelse men også et fantastisk og velsmagende måltid. Jeg kan varmt anbefale firmaer at tage til Smag Toscana og opleve en unik italiensk kokkeskole, der bringer det bedste samarbejde frem i en personale gruppe. Ole Nielsen, Fertin Pharma Vejle

19 Special event kursus Vi tilbyder at indbygge en helt speciel oplevelse ind i et arrangement som kan give medarbejderne helt nye input og energi til hverdag på kontoret Gennemslagskraft Social Intelligens, Med Personlig komik, krop og humor Steen Lund Hansen Steen er trænet proceskonsulent med videreuddannelser inden for systemisk ledelse, personale og organisationsudvikling. Har i mange år været chefkonsulent og leder for innovationsvirksomheden PS i Århus. Erfaren proceskonsulent, underviser og coach med en mangeårig baggrund som leder og konsulent i det offentlige og private erhvervsliv bl.a. som forstander på Skolen for Økologisk Afsætning. Steen er specielt optaget af Social Intelligens, den Anerkendende og Værdsættende tilgang i organisations- og ledelsesudvikling ligesom hans speciale er at oplive siden oplyse - gennem krop, komik og humor. Steen har 2 gange tidligere besøgt Smag Toscana, med virksomheden Fertin Farma med stor succes. Til daglig driver han Toscana Blues, Ledelse - Coaching Krop & Komik

20 Slot el. speciel event Vores rammer er max 20 deltager ønskes større arrangementer findes der mange rigtig charmerende slotte, med fantastisk beliggenhed i Toscana. Lad os fremkomme med et rigtig godt forslag, som med garanti bliver noget helt specielt.

21 Kontakt os Roald og Majbritt Solberg Niels Simonsen Virksomheds konsulent

22 Gør som TV 2 Stjernerne på slottet! Hold den næste firma event i Toscana på slottet

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden De gode gerningers sted 21fortællinger fra FrivilligHeden Hvad er den gode gerning? Vi gør dem alle sammen, de gode gerninger. Men ofte får vi ikke øje på dem, fordi det bare er noget, vi gør af os selv.

Læs mere

dybe vand Melbourne bevægelse firma til 7 mia. Karriere og krudtugle Vores mand i jobansøgning En karriere i permanent Den perfekte

dybe vand Melbourne bevægelse firma til 7 mia. Karriere og krudtugle Vores mand i jobansøgning En karriere i permanent Den perfekte career En karriere i permanent bevægelse Louise på 20 sprang ud på det dybe vand Den perfekte jobansøgning Jens, 28: Jeg værdiansatte et firma til 7 mia. Karriere og krudtugle Udstationeret i Australien

Læs mere

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2015/16. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2015/16. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School Valgfrihed! Kun hos InterStudies: vælg mellem 3 programtyper Plusprogram Giver dig en blød landing på Orientation Camp i London eller

Læs mere

Ernæringsassistenter professionelle madhåndværkere gør en forskel

Ernæringsassistenter professionelle madhåndværkere gør en forskel Ernæringsassistenter professionelle madhåndværkere gør en forskel Ernæringsassistenter tilbereder hver dag sund, lækker, velsmagende og ernæringsrigtig mad. Mad, som gør en stor forskel for dem, som spiser

Læs mere

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG Bydelsmødrene bringer håb og forandring i andre kvinders liv Bydelsmødrenes Landsorganisation www.bydelsmor.dk Indholdsfortegnelse HVORDAN

Læs mere

AT SKABE ET BEDRE LIV

AT SKABE ET BEDRE LIV AT SKABE ET BEDRE LIV - fortællinger fra Korskærparken www.korskaerparken.dk Denne bog er lavet i samarbejde mellem beboere i Korskærparken og Fredericia Kommune. TAK til Niels Dahl for den store hjælp

Læs mere

KAPITEL 3 (16. ØVELSE)

KAPITEL 3 (16. ØVELSE) KAPITEL 3 (16. ØVELSE) TEKST De manglende verber indsættes i datid (se listen næste side): Sidste år 1) jeg på sprogkursus i Frankrig i 4 uger. Jeg 2) til fransk fem gange om ugen, og vi 3) 16 elever i

Læs mere

Det enkle liv. "Børnene er vores katalysator" JA TAK

Det enkle liv. Børnene er vores katalysator JA TAK Det enkle liv JA TAK "Børnene er vores katalysator" Anna og Carsten flyttede fra byen til Bornholm og blev selvstændige. Det gav dem det familieliv, de altid burde have haft, fortæller de. AF HEIDI VESTERBERG.

Læs mere

SPARKER DØRE IND FORTÆLLINGER OM SAMARBEJDET MED JOB- OG UDVIKLINGSCENTER CASTBERGGÅRD

SPARKER DØRE IND FORTÆLLINGER OM SAMARBEJDET MED JOB- OG UDVIKLINGSCENTER CASTBERGGÅRD SPARKER DØRE IND FORTÆLLINGER OM SAMARBEJDET MED JOB- OG UDVIKLINGSCENTER CASTBERGGÅRD SPARKER DØRE IND FORTÆLLINGER OM SAMARBEJDET MED JOB- OG UDVIKLINGSCENTER CASTBERGGÅRD KOLOFON SPARKER DØRE IND FORTÆLLINGER

Læs mere

De, der drog ud AVALANNERIT. - om grønlandske studerende i Danmark

De, der drog ud AVALANNERIT. - om grønlandske studerende i Danmark De, der drog ud AVALANNERIT - om grønlandske studerende i Danmark Jeg trives, hvor jeg bor, men jeg savner mit hjem i det kolde nord (frit efter Natasja) De, der drog ud - AVALANNERIT 1. udgave, 2. oplag,

Læs mere

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem ADHD Viden om øvelser Gennem &Leg Forord Med dette hæfte ønsker ADHD-foreningen at sætte fokus på ADHD på en ny og positiv måde. Vi ønsker, at eleverne i fællesskab prøver de udfordringer, som ADHD giver,

Læs mere

jeg havde aldrig forestillet mig

jeg havde aldrig forestillet mig jeg havde aldrig forestillet mig Elev i Novo Nordisk lifechanging careers indhold Intro Side 3 Hvorfor blive elev hos Novo Nordisk? Side 5 Laborantpraktikant Side 6 Kontorelev Side 7 Økonomielev Side 8

Læs mere

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde Hvorfor ville I gerne være lærer? Det startede med min egen, da jeg ville være lærer. Jeg kom nok fra en familie der ikke var så struktureret, så havde jeg en lærer, som var meget god til at holde den

Læs mere

Fleksibel barselsorlov. Til forældre

Fleksibel barselsorlov. Til forældre Fleksibel barselsorlov Til forældre ministrenes forord 3 Kære forældre Når et barn kommer til verden, er det på alle måder vigtigt, at barnet får en god start på livet. Og ligeså vigtigt er det, at I

Læs mere

Forord... 4 Skywalks Eksistensgrundlag... 5. Skywalks trosgrundlag... 7 Cellegruppernes formål... 10

Forord... 4 Skywalks Eksistensgrundlag... 5. Skywalks trosgrundlag... 7 Cellegruppernes formål... 10 cellehåndbog indholdsfortegnelse Forord... 4 Skywalks Eksistensgrundlag... 5 Skywalks trosgrundlag... 7 Cellegruppernes formål... 10 Cellegruppelederen... 12 Cellegruppeaftenerne... 15 Facilitering...

Læs mere

På vej. mod mere brugerindflydelse

På vej. mod mere brugerindflydelse På vej mod mere brugerindflydelse At rejse skaber de små øjeblikke, der aldrig ophører 2 Kære læser Dette er et rejsemagasin, der handler om mennesker, som på hver deres måde ser verden på ny i deres rejse

Læs mere

bladet Tag et gratis kursus fra sofarækken læs side 4 nr 4 august 2012

bladet Tag et gratis kursus fra sofarækken læs side 4 nr 4 august 2012 hk midt bladet nr 4 august 2012 Tag et gratis kursus fra sofarækken læs side 4 af afdelingsformand Martin Rasmussen leder Det skal i højere grad være op til det enkelte medlem selv at fastsætte sit kontingent

Læs mere

Tal dog ordentlig sammen! Totalentreprenør med hjerte for Middelfart. Gazelle-vinder for anden gang Netværksdag 2014. middelfart

Tal dog ordentlig sammen! Totalentreprenør med hjerte for Middelfart. Gazelle-vinder for anden gang Netværksdag 2014. middelfart nr. 26 november 2014 middelfart erhvervscenter Tal dog ordentlig sammen! Totalentreprenør med hjerte for Middelfart Gazelle-vinder for anden gang Netværksdag 2014 Middelfart Rådhus 2017 + Netværk + Virksomhedsportræt

Læs mere

Guide til jul. - med et barn med autisme. af Janni Pilgaard FLIKFLAKFAMILIE

Guide til jul. - med et barn med autisme. af Janni Pilgaard FLIKFLAKFAMILIE Guide til jul - med et barn med autisme af Janni Pilgaard Guide til jul med et barn med autisme Janni Pilgaard Forside og layout: Marie Olofsen Forsideillustration: Jeppe Pilgaard Sørensen KÆRE LÆSER Du

Læs mere

UNG PÅ VEJ I FÅG. Kogebog til et succesfuldt vejledningsforløb ved Ungdommens Uddannelsesvejledning Nordvestsjælland

UNG PÅ VEJ I FÅG. Kogebog til et succesfuldt vejledningsforløb ved Ungdommens Uddannelsesvejledning Nordvestsjælland UNG PÅ VEJ I FÅG Kogebog til et succesfuldt vejledningsforløb ved Når man fokuserer på mål og kompetencer, er det ligesom første stolpe i at finde ud af, hvad man er god til. Det kan man ikke lære af sig

Læs mere

JEG SKABER EN VERDEN, HVOR JEG KAN LEGE

JEG SKABER EN VERDEN, HVOR JEG KAN LEGE 02 2015 f-f.dk FRIE DET ER DIG, DER BESTEMMER 3 TIPS TIL AT OPNÅ FLOW ÅRETS FUNKTIONÆR: Indstil din ekstraordinære kollega til prisen og præmien på 10.000 kr. TEMA: ARBEJDSLIV I FLOW SIDE 16-29 EN CIGARET

Læs mere

Interview med Otto Skak, direktør, Karina Brauner, HR-chef, Edvard Køhrsen, souschef.

Interview med Otto Skak, direktør, Karina Brauner, HR-chef, Edvard Køhrsen, souschef. Interview med Otto Skak, direktør, Karina Brauner, HR-chef, Edvard Køhrsen, souschef. Transcription Eva: Så tror jeg bare vi starter nu.. Så tror jeg gerne vi vil høre hvordan du fik ideen til Slotssøbadet?

Læs mere

indholdsfortegnelse kolofon SIDE 5 VELKOMMEN TIL BORNHOLM Udgivet af: Business Center Bornholm April 2010

indholdsfortegnelse kolofon SIDE 5 VELKOMMEN TIL BORNHOLM Udgivet af: Business Center Bornholm April 2010 MERE BORNHOLM til flere mennesker MERE BORN HOLM MERE BORNHOLM MERE BORN HOLM MERE BORNHOLM MERE BORN HOLM MERE BORNHOLM MERE BORN HOLM MERE BORNHOLM MERE BORN HOLM MERE BORNHOLM MERE BORN HOLM MERE BORNHOLM

Læs mere

Vi viser vejen Portrætter af 9 social- og sundhedshjælpere og en manual til, hvordan medarbejderne selv skaber en inspirerende arbejdsplads

Vi viser vejen Portrætter af 9 social- og sundhedshjælpere og en manual til, hvordan medarbejderne selv skaber en inspirerende arbejdsplads Vi viser vejen Portrætter af 9 social- og sundhedshjælpere og en manual til, hvordan medarbejderne selv skaber en inspirerende arbejdsplads En bog om TænkeTankprojektet i Ældreplejen i Slagelse Kommune

Læs mere

Forlaget Flammen. Tommy Krabbe Andersen. ildsjælenes bog

Forlaget Flammen. Tommy Krabbe Andersen. ildsjælenes bog Forlaget Flammen Tommy Krabbe Andersen ildsjælenes bog The most powerful weapon on earth is the human soul on fire. Ferdinand Foch Øverstkommanderende for de allierede styrker på Vestfronten under 1. Verdenskrig.

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

MAGASIN. Nyder livet som sommerhusejer. Giv dit sommerhus personlighed EJER. Peter Gade: Erik Peitersen: Renovering gav flere lejere

MAGASIN. Nyder livet som sommerhusejer. Giv dit sommerhus personlighed EJER. Peter Gade: Erik Peitersen: Renovering gav flere lejere EJER MAGASIN MAGASINET FOR SOMMERHUSEJERE Nr. 2 2008 Peter Gade: Nyder livet som sommerhusejer Foto: www.petergade.net Erik Peitersen: Giv dit sommerhus personlighed Bente og Egon: Renovering gav flere

Læs mere

Study Abroad Semester på San Diego State University i Californien, efteråret 2012

Study Abroad Semester på San Diego State University i Californien, efteråret 2012 Study Abroad Semester på San Diego State University i Californien, efteråret 2012 Indledning Denne rapport omhandler et study abroad semester på San Diego State University(SDSU) i San Diego, Californien,

Læs mere