design Designklassiker i køkkenet, prisvindende detaljer i badet og direkte havudsigt. Havhuset er gennemtænkt design fra inderst til yderst.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "design Designklassiker i køkkenet, prisvindende detaljer i badet og direkte havudsigt. Havhuset er gennemtænkt design fra inderst til yderst."

Transkript

1 design Designklassiker i køkkenet, prisvindende detaljer i badet og direkte havudsigt. Havhuset er gennemtænkt design fra inderst til yderst. lys DESIGN by udsigt hav

2 navnet Strandlodden består af en række huse, som hver især har deres karakteristiske kendetegn. Havhuset har fået navn efter bygningens helt særlige placering, der giver direkte udsigt til Øresund. Kobberhuset og Trinhuset, som allerede er opført på Strandlodden, når du flytter ind, er navngivet henholdvis efter bygningens gyldne altaner og efter husets forskellige niveauer på taget. 02 storbyliv med havudsigt Storbyliv med havudsigt Med Amager Strandparks badestrand mindre end 500 meter fra dine vinduer og omkring to kilometer til København K, samler Strandlodden nogle af byens bedste sider på ét sted og giver dig mulighed for at bo i et hjem, der kombinerer bylivet med lys, udsigt og hav. De store, lyse boliger er tegnet, så du får en række af de samme kvaliteter i dit hjem, som du kan finde i en villa store, private uderum og usædvanlig meget dagslys, der strømmer ind gennem panoramavinduer og taghuse. Strandlodden ligger i en grøn, rolig lomme, imellem Københavns byggerier, ny arkitektur, gamle fabriksbygninger og rig storbynatur. I et område, som er i gang med at blive transformeret til en ny, levende del af København. Holscher Arkitekter har tegnet Havhusets 52 lejligheder og 2 rækkehuse ved Strandlodsvej 13. Boligerne er fordelt på henholdsvis 12, 8, 6, 4 og 2 etager, med tagterrasser og taghuse på toppen. Det giver hjem med ekstraordinær havudsigt i op til 43 meters højde. Ca. 200 meter fra dit hjem kan du finde en række nye specialbutikker, supermarkeder, cafeer og børneinstitutioner. Strandlodden og det nye kvarter, der bliver bygget omkring, er en lille bydel i sig selv. Og foran din dør bliver Amagerbanens nedlagte spor til en grøn, rolig sti, som du kan følge, når du har lyst til at dyppe tæerne i Øresund. Omkring Havhuset anlægges en park med æble- og blommetræer. I den er der både legepladser, grillområder og en offentlig sti, som forbinder Strandlodden med resten af kvarteret. Havhuset er indflytningsklar i begyndelsen af 2016.

3 01 indledning 01 indledning Strandlodden Strandlodden betyder grund ved stranden. I området omkring Strandlodsvej 13 ligger kunstmaleres og glaspusteres værksteder og boligområder. Her finder du supermarkeder, fitnesscentre, cafeer og børneinstitutioner. Få hundrede meter fra dit hjem giver Amager Strandpark dig 4,6 kilometer børnevenlig badestrand, og bådene i Sundby Sejlforenings havn vugger under dit vindue.

4 05 gennemtænkt design Gennemtænkt design I Havhuset er det ikke bare det ydre, der er designet og gennemtegnet af anerkendte arkitekter. Også boligernes indre er præget af prisvindende dansk design. Tegnestuen Holscher Arkitekter står bag selve bygningen og indretningen af hver enkelt lejlighed, med fokus på lys, funktionelle rum og udsigt. e i boligerne er den danske designer Knud Holscher manden bag blandt andet dørgreb og toiletter. Knud Holscher bliver kaldt for Arne Jacobsens arvtager, og hans enkle og funktionelle design har gjort ham verdenskendt. 01 indledning At have fokus på detaljerne er en gammel tradition, som vi blandt andet kender fra Arne Jacobsen. Det giver en oplevelse af sammenhæng mellem arkitektur og design og en særlig stemning. Mikkel Nordberg, Arkitekt og partner i Holscher Arkitekter Det er hans klassiske serie d line i børstet stål, du får fat i, når du åbner og lukker dørene i dit hjem. Samme serie kan du blandt andet også finde i Operaen. Det børstede stål går igen i din boligs armaturer, så alle detaljer hænger sammen. Ekstra design Du har mulighed for at tilkøbe endnu mere design til dit hjem. Holscher Arkitekter har specialdesignet et siddemøbel, som passer ind i de dybe panoramavinduer, der er i hver eneste bolig. På det kan du drikke din morgenkaffe eller se på snefnug sammen med børnene. Og løfter du det sæde, du sidder på, kan du fylde møblet op med lune tæpper, legetøj og puder.

5 01 indledning ernes dybde på 1,80 meter er ret unik. På dem kan man sidde rundt om et bord og spise, ligesom man kan i sin spisestue, og altanen kan blive en forlængelse af lejligheden. Mikkel Nordberg, Arkitekt og partner i Holscher Arkitekter 01 indledning Himmel og hav i dit hjem På Strandlodden kan du både få trætoppe og blå himmel i øjenhøjde. På de laveste af Havhusets etager får du den grønne park, der omgiver bygningen, trætoppe og områdets dyreliv ind gennem dine vinduer. Jo højere du bevæger dig op i byggeriet, desto tydeligere er udsigten til Øresunds blågrønne overflade. Havhuset ligger få hundrede meter fra havet, derfor får du en helt særlig udsigt. Langt de fleste af bygningen lejligheder har panoramavinduer og brede altaner. Flere af dem har også tagterrasse og taghus. Både altaner og vinduer er sat i bygningen, hvor du får den bedste udsigt og mest muligt lys. Ingen placering er tilfældig. Kombineret med de ca. 2,7 meter, der er til loftet, får du rum fyldt med dagslys. Med mindst én altan eller terrasse får du enten eftermiddagssol eller udsigt over Øresund og i mange tilfælde begge dele. Alle altanerne er markant større og bredere end den gennemsnitlige storbyaltan. Med en størrelse op til 13 kvadratmeter har du både plads til at have et rigtigt spisebord, magelige liggestole og krydderurtebed. Til penthouselejlighederne hører tagterrasser, som flytter havelivet helt tæt på med op til 61 udendørs kvadratmeter. Kombinationen af tagterrasse og panoramavinduer giver dig et stort køkken-alrum med lys fra forskellige verdenshjørner. Taghusene, som er på flere af husets tagterrasser, udstyrer din bolig med et helt særligt rum fyldt med dagslys og skyer. Med tagterrasserne kan du få et hjem, der har næsten lige så mange udendørs kvadratmeter som indendørs.

6 Vi har tegnet et køkken, der er TILPASSET den enkelte bolig. Det får arkitektur, køkken og boligens indretning til at smelte sammen til en helhed. 01 indledning 01 indledning Uno form køkken og bad Mikkel Nordberg, Arkitekt og partner i Holscher Arkitekter Alle boligernes køkkener er hvide, enkle og fra uno form. Det samme er elementerne i badeværelserne. Uno form er design og håndværk uden skuffegreb og dikkedarer. Mærket er dansk, og det samme er håndværkstraditionerne bag. De stilrene og funktionelle køkkener og skabe er blevet produceret siden 1960erne. Derfor er både dit køkken og badeværelse designklassikere. I de fleste af boligernes køkkener får du et bredt vindue over køkkenbordet, som lukker endnu mere dagslys ind i dit hjem og giver dig en fantastisk udsigt, imens du laver mad. Bordpladen går helt til vinduet og giver dig ekstra meget plads at arbejde på. Den detalje er tegnet af Holscher Arkitekter, som også har sørget for, at du får usædvanlig meget opbevaringsplads med køkkenets mange overskabe. Køkkenets hårde hvidevarer er fra Miele, og i badeværelset får du et Ifö-toilet, der er tegnet af den anerkendte danske designer Knud Holscher. I alle lejlighedernes værelser er gulvene brede egeplanker, og samtlige rum opvarmes ved gulvvarme. Entreen er så bred og lang, at der er plads til både skohylder og knagerækker til hele familiens samling af frakker og flyverdragter. Og i langt de fleste lejligheder finder du et indbygget walk-in closet i boligens store soveværelse. Vi har sørget for, at du får den allerbedste kvalitet i dit hjem. Men hvis du hellere vil have noget andet end det, vi har valgt, har du mulighed for at ændre både gulvtype og køkkenlåger. Det koster lidt mere, men så har du også frit valg.

7 11 fleksible hjem En lejlighed er ramme om adskillige år, og det er vanvittig vigtigt, at detaljerne passer ind. Folk skal kunne præge deres eget hjem 01 indledning Forskelle I rækkehusene får du tagterrasse og en stor terrasse i stueplan. I lejlighederne får du mindst én bred altan eller terrasse og endnu mere udsigt. I penthouselejlighederne får du en stor tagterrasse og et lyst rum i boligens taghus. Knud Holscher, Arkitekt og art director i Holscher Design Fleksible hjem I Havhuset kan du vælge netop den bolig, der passer dig og din familie. Du kan vælge imellem rækkehuse, lejligheder og penthouselejligheder. Du har mulighed for at vælge 3, 4, 5 eller 6-værelses hjem, og i flere af lejlighederne kan du selv bestemme, om du vil fjerne en eller flere vægge for at få en større og lysere stue, eller om du foretrækker at have det oprindelige antal værelser. Alle boliger har mindst én bred altan eller en terrasse. Penthouselejlighederne og rækkehusene har tagterrasse og et lyst taghus. I alle hjem får du dybe panoramavinduer, som giver dig lys og himmel i din stue.

8 AFSTANDE miljøet omkring 14 Miljøet omkring 500 meter Metro 500 meter Amager Strandpark 250 meter Daginstitution 250 meter Skole 200 meter køb 2 km København K 01 grøn cykelsti strandlodden strandlodsvej Øresundsvej 09 NÆROMRÅDE 01. Haveforening 02. Lystbådehavn 03. Kvickly/Fakta/apotek 04. Daginstitution 05. Bager 06. Fitnesscenter 07. Amager Strandpark 08. Planlagte boliger og butikker 09. Metro 10. Havhuset 11. Trinhuset 12. Kobberhuset

9 15 design og Detaljer 01 indledning Når man taler om design, man monterer i et hjem, vil det være der de næste 20 år. Derfor er det nødt til at have en lidt afdæmpet rolle og en meget høj funktionalitet. Knud Holscher, Arkitekt og art director i Holscher Design Dornbracht armatur I køkken og bad får du et armatur, der er ud over det sædvanlige. Det tyske mærke Dornbracht har i mere end 60 år udviklet armaturer af høj kvalitet, som har vundet en række internationale priser. Produkterne hører til inden for luksusgenren. Designet er enkelt og i børstet stål så alle detaljer i dit hjem fra dørgreb til vandhaner hænger sammen.

10 17 små byhuse Små byhuse To af Havhusets 54 hjem er rækkehuse, der ligger i forlængelse af bygningen. Også i dem får du dybe panoramavinduer, så lyset strømmer ind på husenes to etager. Øverst ligger tre værelser, nederst et lyst køkken-alrum. Den omkringliggende park kan blive en del af dit hjem, fordi du kan gå direkte fra din stue til din boligs store terrasse i stueplan og videre ud i den fælles have, som både har legeplads og grillområde. I rækkehusene får man som beboer en meget privat tagterrasse, hvor man kan sidde helt uforstyrret - det gør boligen ekstra eksklusiv. Mikkel Nordberg, Arkitekt og partner i Holscher Arkitekter På toppen af rækkehusene er en 28 kvadratmeter stor tagterrasse, hvor du kan holde familiemiddag, plante jordbær og nyde aftenlyset fra en dyb stol. Sammen med din tagterrasse får du også et taghus, der kan fungere som soveværelse med kig til stjernerne eller en lys stue. Til rækkehusene hører også et redskabsskur med plads til cykler, grill og værktøj.

11 19 boligtype 5-værelses Rækkehus 20 boligtype 5-værelses Rækkehus Skur 3 m 2 4 m 2 3 m 2 3 m2 Skur 4 m 2 / køkken 36 m 2 / køkken 36 m 2 Terrasse 44 m 2 Terrasse 42 m 2 4 m 2 14 m 2 14 m 2 Gang/trappe 5-værelses rækkehus F.0.1 Tagterrasse 28 m 2 5-værelses rækkehus E.0.1 Tagterrasse 28 m kvm -2. sal 129 kvm -2. sal Terrasse: 44 kvm Tagterrasse: 28 kvm Kontantpris: kr. Terrasse: 42 kvm Tagterrasse: 28 kvm Kontantpris: kr. Du får næsten lige så mange private, udendørs kvm i rækkehuset, som du får indendørs. På 2. sal udstyrer taghuset dig med en stue, der får dagslys fra tre sider, og som giver ovenlys til boligens 1. sal. Rækkehuset har både direkte udgang til en 42 kvm stor terrasse, der omslutter bygningens ene side, et lyst taghus og 28 kvm tagterrasse med lækrog og eftermiddagssol.

12 01 indledning Udsigten er helt fantastisk - ikke kun ud over havet, men også ind over byen. den vil man sætte stor pris på, når man bor i byggeriet. 01 indledning Mikkel Nordberg, Arkitekt og partner i Holscher Arkitekter

13 23 villa i himmelhøjde 01 indledning Tagterrasserne er så store, at de kan sammenlignes med en lille have. De kan give én fornemmelsen af, at ude og inde smelter sammen, ligesom en villa uden for byen kan. Mikkel Nordberg, Arkitekt og partner i Holscher Arkitekter Villa i himmelhøjde Penthouselejlighederne er Strandloddens mest eksklusive boliger. Med en stor, privat tagterrasse er du sikret en ekstraordinær udsigt over Københavns skyline og Øresund. De store uderum giver dig mulighed for både at have blomsterbede og en imponerende udendørs spisestue. Taghusene, som hører til flere af penthouselejlighederne, er en integreret del af boligerne. De har en fantastisk udsigt og kan bruges som et værelse eller en stue. Med ca. 2,7 meter til loftet, dagslys fra tre verdenshjørner og en terrasse på størrelse med en lille have, får du en villas kvaliteter i skyhøjde.

14 25 boligtype 6-værelses PENTHOUSE LEJLIGHEDER 26 boligtype 6-værelses PENTHOUSE LEJLIGHEDER 1 32 m 2 Skoskab Elevator 31 m 2 1 Fransk altan 6-værelses penthouse C m 2 6-værelses penthouse A.5.2 Tagterrasse 56 m kvm sal 125 kvm 5.sal : 13 kvm Tagterrasse: 61 kvm Kontantpris: kr. Du får både et stort, integreret walk-in closet og skoskab i dit soveværelse, en stor altan på 13 kvm og direkte havudsigt fra din 61 kvm store tagterrasse. Tagterrasse 61 m 2 Tagterasse: 56 kvm Kontantpris: kr. Du får et hjem i to etager med direkte kig til Øresund, både fra dit køkken og fra den 56 kvm store tagterrasse. Boligens store panoramavinduer giver dig blå himmel, og den franske altan åbner dit hjem endnu mere op.

15 27 boligtype 5-værelses PENTHOUSELEJLIGHEDER 28 boligtype 5-værelses PENTHOUSELEJLIGHEDER 8 m 2 10 m 2 34 m 2 4 m 2 Elevator 26 m 2 12 m 2 Gang/ 18 m 2 5-værelses penthouse A.5.1 Tagterrasse 52 m 2 5-værelses penthouse B kvm 5.sal 140 kvm 11. sal sal : 11 kvm Tagterrasse: 52 kvm Kontantpris: kr. Du har både altan, tagterrasse og taghus i penthouselejligheden. De store uderum betyder, at du får en fantastisk udsigt til kystlinjen, til Christianshavns tårne og til den omkringliggende park. : 8 kvm Tagterrasse: 55 kvm Kontantpris: kr. Allerede i entreen har du direkte udsigt ud over Øresund, og lyset står ind i boligen fra tre forskellige verdenshjørner gennem de store vinduer og karnappen. Du kan også nyde havudsigten fra den 55 kvm store tagterrasse og fra taghuset. Tagterrasse 5

16 29 boligtype 5-værelses PENTHOUSELEJLIGHEDER 30 boligtype 5-værelses PENTHOUSELEJLIGHEDER 8 m 2 34 m 2 26 m 2 6 m 2 5 m 2 10 m 2 Gang/trappe Tagterrasse 4 14 m 2 5-værelses penthouse B kvm 11. sal 5-værelses penthouse D kvm sal : 8 kvm Tagterrasse: 55 kvm Kontantpris: kr. Den fantastiske havudsigt får du både fra din 55 kvm store tagterrasse og fra den altan, du kan åbne op til fra køkkenalrummet. Køkkenet er placeret i en karnap, og på 12. sal har du et usædvanlig lyst rum i taghuset. Tagterrasse 5 : 9 kvm Tagterrasse: 45 kvm Kontantpris: kr. Du kan både se Øresunds kystlinje, når du laver mad, sidder på din brede altan, og når du nyder aftensolen fra din 45 kvm store tageterrasse. Den har både tilhørende lækrog og taghus, som giver dig en ekstra etage på boligen.

17 31 boligtype 5-værelses PENTHOUSELEJLIGHEDER Amager-oase 01 indledning Havhuset ligger helt særligt - med mindre end 500 meter til Øresund og den lokale sejlklub. Bygningen er placeret i en grøn lomme, en lille, støjfri oase, ved Amagerbanens grønne spor. Her er du sikret en ekstraordinær udsigt til enten bølger eller trætoppe og masser af dagslys. Ca. 500 meter fra huset finder du metroen, som i løbet af få minutter tager dig til Kongens Nytorv. 26 m 2 12 m 2 Tagterrasse 46 m 2 5-værelses penthouse D kvm sal : 9 kvm Tagterrasse: 46 kvm Kontantpris: kr. Fra taghuset på 4. sal kan du åbne havedørene direkte ud til en 46 kvm stor tagterrasse, kystlinjen og Amagers grønne natur. Dit soveværelse fyldes med aftenlys, og udsigten over dit køkkenbord er grøn.

18 33 boligtype 5-værelses LEJLIGHEDER 34 boligtype 5-værelses LEJLIGHEDER m 2 5 M 2 32 m 2 5-værelses lejlighed C kvm 6. sal : 13/11 kvm Kontantpris: kr. Når du hænger din jakke op i entreen, kan du se direkte ud på Øresunds kystlinje, og du kan komme endnu tættere på havudsigten ved at gå ud på den ene altan, som hænger sammen med stuen. 5-værelses lejlighed C kvm 5. sal : 13/9 kvm Kontantpris: kr. I soveværelset får du både en udsigtsniche og et stort walk-in closet. Din ene altan, der har havudsigt, ligger som en solfyldt forlængelse af din stue, og fra køkkenbordet har du samme panorama.

19 35 boligtype 5-værelses LEJLIGHEDER 36 boligtype 5-værelses LEJLIGHEDER 1 32 m 2 7 m m 2 7 m 2 Skoskab Skoskab 5-værelses lejlighed C værelses lejlighed C værelses lejlighed C værelses lejlighed C kvm 1. sal 117 kvm 2.sal 117 kvm 3. sal 119 kvm 4. sal : 9/7 kvm Kontantpris: kr. : 9/7 kvm Kontantpris: kr. : 9/7 kvm Kontantpris: kr. : 9/7 kvm Kontantpris: kr. Boligens sydvendte altan, som giver dig eftermiddagens lys og sol, ligger i læ. I hjemmets modsatte ende kommer parkens grønne udsigt ind gennem panoramavinduerne. I alt får du tre udgange til boligens to altaner, som henholdsvis har udsigt til Øresund og Amagers eftermiddagssol. I stuen giver panoramavinduer dig endnu mere havudsigt. Den stiplede linje betyder, at vinduet er delvist dækket af perforeret metal. Den stiplede linje betyder, at vinduet er delvist dækket af perforeret metal.

20 37 boligtype 5-værelses LEJLIGHEDER 38 boligtype 5-værelses LEJLIGHEDER 4 m 2 Terrasse 3 Elevator 6 m 2 Elevator (Muligt værelse) 8 m 2 30 m 2 Skur 3 m 2 14 m 2 31 m 2 Fransk altan 8 m 2 5-værelses lejlighed A kvm n Terrasse: 35 kvm Kontantpris: kr. Idet du går ind i boligen, har du udsigt til parken, der ligger omkring dit hjem. Langs lejlighedens ene side løber en stor, privat terrasse, og i forlængelse af den får du et skur med plads til grill og liggestole. 5-værelses lejlighed A kvm 1.sal : 8 kvm Kontantpris: kr. Tre gode værelser ligger i forlængelse af hinanden i boligen. Du kan lukke lys og luft ind i dit hjem gennem lejlighedens franske altan og det 8 kvm store uderum, som giver dig eftermiddagssol. 5-værelses lejlighed A kvm 2. sal : 8 kvm Kontantpris: kr.

21 39 boligtype 5-værelses LEJLIGHEDER 40 boligtype 4-værelses LEJLIGHEDER Terrasse 11 m2 10 m 2 Elevator 4 m 2 31 m 2 Elevator 14 m 2 7 m 2 2 Skur 3 m 2 8 m 2 Terrasse 16 m2 5-værelses lejlighed A kvm 3.sal : 7 / 8 kvm Kontantpris: kr. Med fem værelser, mere end 100 kvm og panoramavinduer får du en usædvanlig lys og rummelig storbybolig ved Øresund. Boligens altaner giver dig to store uderum, som trækker sol og luft ind i dit hjem. 5-værelses lejlighed A kvm 4. sal : 7 / 8 kvm Kontantpris: kr. A kvm n Terrasse: 16 / 11 kvm Kontantpris: kr. Med to private terrasser får du i alt 27 kvm uderum, du kan slå dørene op til. Det giver dig lige så meget udendørs plads, som du har i dit køkken-alrum. Boligens store vinduer sørger for, at parkens farver kommer ind dit hjem.

22 41 boligtype 4-værelses LEJLIGHEDER 42 boligtype 4-værelses LEJLIGHEDER 10 m 2 10 m 2 4 m 2 4 m 2 Elevator Elevator 26 m 2 26 m 2 12 m 2 12 m 2 A kvm 1.sal : 9 kvm Kontantpris: kr. Fra køkken-alrummet kan du slå altandøren direkte op til eftermiddagssol og et roligt, grønt gårdrum. I lejlighedens modsatte ende kan du sidde i den dybe panorama-niche, som lukker lys og luft ind i dit hjem. A kvm 2.sal : 9 kvm Kontantpris: kr. I soveværelset får du en dyb vinduesniche, der lader dagslys og udsigt til kystlinjen komme ind i dit hjem. I boligens anden ende ligger en 9 kvm stor altan, som giver dig en hyggekrog og ekstra spiseplads.

23 43 boligtype 4-værelses LEJLIGHEDER 44 boligtype 4-værelses LEJLIGHEDER 10 m 2 10 m 2 4 m 2 4 m 2 Elevator Elevator 26 m 2 26 m 2 12 m 2 12 m 2 A kvm 3.sal : 9 kvm Kontantpris: kr. På boligens altan kan du nyde eftermiddagssolen. Du kan åbne dørene op til uderummet fra dit køkken-alrum, og i soveværelset kan du se Christianshavns tårne gennem udsigtsnichen. A kvm 4.sal : 11 kvm Kontantpris: kr. Fra den 11 kvm store altan kan du se solen gå ned over Christianshavns tårne. Samme udsigt har du fra dit køkkenbord, og i samtlige værelser sørger panoramavinduer for, at du ender med lys og luft fra tre verdenshjørner i lejligheden.

24 45 boligtype 4-værelses LEJLIGHEDER 46 boligtype 4-værelses LEJLIGHEDER Terrasse 1 Terrasse 17 m 2 28 m m 2 Gang/ Gang/ Terrasse 7 m 2 Terrasse 7m 2 B kvm n Terrasse: 19/7 kvm Kontantpris: kr. Fra din store, private terrasse, som hæver sig to trin over græsset, kan du gå direkte ud i parken, der omgiver Havhuset. Store vinduer giver dig grøn udsigt overalt i dit hjem, og din mindre terrasse på 7 kvm sikrer dig eftermiddagsol. B kvm n Terrasse: 17/7 kvm Kontantpris: kr. Lys kan strømme gennem din bolig, fra din ene terrasse til den anden. I alt får du 24 private, udendørs kvm og to trin ned til parken og Amagerbanens grønne, fredelige spor, som løber ved Havhuset.

25 47 boligtype 4-værelses LEJLIGHEDER 48 boligtype 4-værelses LEJLIGHEDER 8 m 2 8 m 2 28 m 2 2 vm tt 6 m 2 Gang/trappe Gang/ B.1.1-B.2.1 B.3.1 B.5.1 B.1.2 B.2.2 B kvm 1-2. sal 110 kvm 3. sal 110 kvm 5 sal 107 kvm 1. sal 107 kvm 2. sal 107 kvm 4. sal : 9/8 kvm Kontantpris: kr. : 9/8 kvm Kontantpris: kr. : 9/8 kvm Kontantpris: kr. : 9/8 kvm Kontantpris: kr. : 9/8 kvm Kontantpris: kr. : 9/8 kvm Kontantpris: kr. Fra din ene altan har du udsigt til Øresunds kystlinje, fra den anden kan du nyde eftermiddagens sol. I det store køkken-alrum har du udsigt til trætoppe og blå himmel gennem de store panoramavinduer. B kvm 4. sal : 9/8 kvm Kontantpris: kr. B kvm 6. sal : 9/8 kvm Kontantpris: kr. Fra lejlighedens indbygede niche med panoramavindue kan du se ud i Amagers grønne natur. erne åbner op til sammenlagt 17 kvm privat uderum, med plads til både spisebord og urtekrukker. B kvm 3. sal : 9/8 kvm Kontantpris: kr.

26 49 boligtype 4-værelses LEJLIGHEDER 50 boligtype 4-værelses LEJLIGHEDER 8 m m 2 28 m 2 Vm Tt 6 m 2 Gang/ Gang/ B.5.2 B.6.2 B.7.2 B.7.1 B.8.1 B kvm 5. sal 107 kvm 6. sal 107 kvm 7. sal 111 kvm 7. sal 111 kvm 8. sal 111 kvm 10. sal : 9/8 kvm Kontantpris: kr. : 9/8 kvm Kontantpris: kr. : 9/8 kvm Kontantpris: kr. : 9/7 kvm Kontantpris: kr. :9/7 kvm Kontantpris: kr. : 9/7 kvm Kontantpris: kr. Du får udsigtsniche med panoramavindue i dit store køkkenalrum og en altan i hver ende af boligen. Den ene med udsigt til Øresund, den anden med eftermiddagssol og tilhørende læ. I dit store køkken-alrum giver boligens panoramavinduer dig en fantastisk udsigt over Øresunds kystlinje. Du kan komme endnu tættere på bølgerne på din ene altan eller vælge aftensolen på den anden. B kvm 9. sal : 9/7 kvm Kontantpris: kr.

27 51 boligtype 4-værelses LEJLIGHEDER 52 boligtype 4-værelses LEJLIGHEDER 8 m m 2 Vm Tt Vm Tt Gang/ Gang/ B kvm 8. sal : 9/8 kvm Kontantpris: kr. Hver morgen vågner du op til havudsigt, som du både kan nyde fra panoramavinduet i dit soveværelse og fra den altanen, der ligger i forlængelse af dit køkken-alrum. Din anden altan, som ligger i boligens modsatte ende, giver dig eftermiddagslys. B kvm 9. sal : 9/7 kvm Kontantpris: kr. Store vinduer med havudsigt præger din bolig, både i soveværelset, køkken-alrummet og over køkkenbordet. De to brede altaner giver dig endnu mere lys og luft i boligen og to solfyldte uderum.

28 53 boligtype 4-værelses LEJLIGHEDER 54 boligtype 4-værelses LEJLIGHEDER Terrasse 22 m 2 2 Vm Tt Walk-In 14 m 2 Vm Tt 6 m 2 32 m 2 Gang/ 3 m 2 Gang/ 10 m 2 10 m 2 B kvm 10. sal : 13/9 kvm Kontantpris: kr. Den 13 kvm store altan vender mod Øresund. Fra boligens anden altan på 9 kvm kan du se trætoppe og Amagers skyline. Med Havhusets næst-højeste placering er du sikret en ekstraordinær udsigt over både hav og by. C kvm Terrasse: 22 kvm Kontantpris: kr. Med 22 private kvm er terrassen, som hører til din bolig, stor nok til både kuglegrill, spisebord og liggestole og næsten lige så stor som dit rummelige køkken-alrum. Den stiplede linje betyder, at vinduet er delvist dækket af perforeret metal.

29 55 boligtype 4-værelses LEJLIGHEDER 56 boligtype 4-værelses LEJLIGHEDER 27 m 2 Terrasse 32 m 2 27 m 2 Terrasse 8 m 2 10 m 2 10 m 2 Gang/ D kvm stue Terrasse: 32/8 kvm Kontantpris: kr. Den ene private terrasse, der hører til dit hjem, giver dig en lige så stor udendørs spisestue som den indendørs i dit køkkenalrum. Den direkte udgang til begge terrasser binder dit hjem sammen med Havhusets grønne have. D kvm 1. sal : 9 kvm Kontantpris: kr. En hyggelig udsigtsniche lukker farverne fra Amagerbanens grønne, rolige spor ind i dit hjem. Panoramavinduer giver dig lys og luft i boligen, som har en bred altan på 9 kvm, der både har plads til spisebord og planter. D kvm 2. sal : 9 kvm Kontantpris: kr.

30 57 boligtype 4-værelses LEJLIGHEDER 58 boligtype 4-værelses LEJLIGHEDER Vm Tt 2 13m 2 2 D kvm 1. sal : 9 kvm Kontantpris: kr. I soveværelset får du både indbygget walk-in closet og panoramavindue med eftermiddagssol. I lejlighedens modsatte ende giver en bred altan dig 9 udendørs kvm, som ligger i forlængelse det rummelige køkken-alrum. D kvm 2. sal : 9 kvm Kontantpris: kr. I det lyse køkken-alrum har du panoramavinduer og direkte adgang ud til den 9 kvm store altan. I soveværelset kan du komme helt tæt på den grønne udsigt med udsigtsnichen, og tøj kan gemmes i det indbyggede walk-in closet.

31 59 boligtype 3-værelses LEJLIGHEDER 60 Delikatesseforretning 200 meter fra din dør Gang/ Vm Tt 1 Terrasse 1 3 m 2 2 Terrasse 10 m 2 3-værelses lejlighed D kvm stue Terrasse: 15/10 kvm Kontantpris: kr. Med en privat terrasse på 15 kvm i den ene ende af boligen og en 10 kvm stor terrasse i den anden, bestemmer du selv, om aftensmaden skal spises i aftenlys eller ud mod Strandloddens grønne omgivelser.

32 61 udsigten fra 12. etage

33 01 indledning Noget fantastisk ved bygningens placering er, at Amagerbanens nedlagte spor ligger lige foran fødderne på én. det kan fragte dig sikkert til Amager Strandpark eller ind til centrum af København på kort tid, og det er en enorm kvalitet. 01 indledning Mikkel Nordberg, Arkitekt og partner i Holscher Arkitekter

34 STI havhuset OPPEFRA I parken omkring Havhuset kommer legeplads, cykelparkering, tørrestativer og havearealer med boldbane, grillplads og frugttræer. PLÆNE Regnvandet genanvendes i små kanaler, og på cykelskurenes tag plantes stenurt, der skifter farve fra brunt til grønt og blomstrende hen over året. Tæt ved husene laves parkeringspladser, som kan lejes. Foran bygningen bliver Amagerbanens spor omdannet til en grøn gåog cykelrute, der leder til Københavns centrum og Amager Strandpark. 36 CYKELPARKERING / OVERDÆKKET 36 CYKELPARKERING / OVERDÆKKET PLÆNE TERRASSE TERRASSE TERRASSE FLØJ F TERRASSE FLØJ A INDGANG TERRASSE TERRASSE INDGANG FLØJ B TERRASSE GANGSTI CYKELSTI 36 CYKELPARKERING / OVERDÆKKET LAMPE KLINKER TERRASSE TERRASSE 36 CYKELPARKERING / OVERDÆKKET LAMPE BÆNK LAMPE VANDRENDE LAMPE FLØJ C FORSINKELSES BASSIN INDGANG INDGANG STORSKRALD MED GRØNT TAG BÆNK SANDKASSE LAMPE LYSMAST PLINT PLÆNE TERRASSE INDGANG TERRASSE HAVHUSET FLØJ D GRÆSSER TERRASSE PLÆNE PLÆNE FLØJ E TERRASSE TERRASSE TERRASSE TI

35 67 Materialebeskrivelse UDVENDIG 68 Materialebeskrivelse INDVENDIG Tilkørsel Fra Strandlodsvej. Parkering rettes med p-pladser i gadeplan, som kan lejes. Cykler kan parkeres i stativer tæt ved bygningen. Varme Varmeforsyningen er fjernvarme, der føres frem til varmecentralen, som er placeret i kælderen. Herfra fordeles varme og varmt vand til de enkelte lejligheder Renovation Affaldsskakte til køkkenaffald findes i trappeopgangen. Affaldet fjernes med affaldssug. Energimærkning Bygningerne lever op til Energiklasse 2015-kravene og er energimærkede. Det betyder, at din bolig har et lavere energiforbrug end huse, der er bygget bare få år tidligere. Facader Havhusets facade bygges op af teglsten i grålige nuancer med mørtelfuge i tilsvarende farver. Adgangsdøre Til boligerne er alle adgangsdøre med dørkikkert, trepunktslås og sikkerhedsslutblik. Facadedøre laves i træ og aluminium. Døre til teknikrum er aflåselige og i stål. Vinduer, altaner og terrasser Vinduespartier er i aluminium og træ. Vindues-pladerne i vindueskarmene er hvidmalede MDF-plader. Værnene på altanerne laves i lamineret, klart glas og malet aluminium, der monteres i stålrammer. ernes bund er lavet i fiberbeton. Tagterrasserne er belagt med hårdt træ og de terrasser, der er i terrænhøjde, har betonfliser som belægning. Belysning Vejene for gående og kørende til Strandlodden bliver belyst. I trapperum tændes og slukkes lyset automatisk ved bevægelse. Den udvendige belysning styres automatisk af ur og fotoceller. Gadeplan I gården anlægges legeareal, cykelparkering, tørrestativer og havearealer med boldbane, grillplads, klatrevæg og sansehaver. Regnvandet genanvendes i små kanaler, og husets tage får solceller og i nogle tilfælde stenurt på toppen. El Hver bolig har individuel el-måling. Målerne er placeret i trappeskakt eller kælder, og i hver lejlighed er en el-tavle med sikringsgrupper og HPFI relæ. Det fælles forbrug måles over en særskilt elmåler. Vand Det individuelle vandforbrug aflæses på en vandmåler placeret i hver enkelt lejlighed. Der er mulighed for at fjernaflæse målerne. Fælles afregningsmåler er i trappeskakten eller i kælderen. Varme Varmemålere, som kan fjernaflæses, er monteret i hver lejlighed. Fælles måler findes i bunden af trapperummet eller i kælderen. Antenneanlæg, telefon og IT Samtlige lejligheder er tilsluttet kabel-tv ved overdragelse, men ejer skal selv lave aftale med leverandøren om signal og pakkeløsning. Stik til tv, radio og telefon findes i alle opholdsrum. vendige vægge Skillevægge laves som malede beton-, porebeton-, letbeton- eller gipsvægge. vendige lofter Lofterne indenfor er malede betonlofter, som er samlet af en række elementer. vendige døre Døre er hvide celledøre med d line dørgreb af rustfrit stål og færdigmalede karme. fatning og fodpaneler er hvide. Gulve Gulve i entre, køkken, stue, soverum og værelser lægges som 22 mm WS Lamelplank Europæisk eg natur-sortering. Underkonstruktionen laves som Thermotec og slidlag eller som en strøkonstruktion. Alle gulvene får gulvvarme, bortset fra evt. taghuse, der er opvarmet med radiatorer eller konvektorwer. Køkken Køkkenet er som uno form U-series i hvid i alle boliger. Bordpladen er som hvid, 10 mm homogenlaminat med underlimet Franke RBU 480 køkkenvask og integreret blandingsbatteri med keramiske pakninger. Blandingsbatteri er som Dornbracht i platin mat. Der monteres lys under overskabe og stikkontakter over køkkenbordet. Hvidevarer bygningsovnen er som Miele H 2161 B hvid, komfuret som Miele KM 5600 og den integrerede opvaskemaskine som Miele G 4280 SCVI. Kølefryseskab er som Miele KDN ID og emhætten som en Exhausto med udtræk. Toilet og bad Toiletskabe er også som uno form U-series i hvid. Bordpladen med indstøbt vask er som Prisma og lavet i materialet Trento. Blandingsbatteri er som Dornbracht i platin mat. I hele brusenichens bredde laves afløbsrender som Unidrain. Toilettet er et væghængt Ifö med to-trins skyl. Med følger toiletpapirholder, spejl, spots i loftet og fire håndklædekroge i d-line designet af Knud Holscher. Brusesættet er som Dornbracht platin mat. Stikkontakter er placeret bag vaskesøjlen eller under bordpladen til vaskemaskine og tørretumbler og over bordpladen til hårtørre etc. Klinkerne på gulvet og er som Beton Malta

36 69 Materialebeskrivelse INDVENDIG 01 indledning Grå i langformat 45 x 90 centimeter. Der er vådrumsmembran under klinkebeklædningen. Sokkelkanten er i samme klinketype som gulvet. I brusenichen er fliserne også som Beton Malta Grå. Vægge uden fliser er vådrumsmalede, og bruseafskærmningen er af lamineret glas. Hvidevarer Vaskemaskinen er som en Miele W1714 og tørretumbleren som en Miele T7644 C. Øvrige værelser Garderobeskabe som uno form U-series i Glacier White monteres. Dørtelefon Hver bolig får dørtelefon. rummets adgangsdøre kan åbnes fra boligerne ved hjælp af en el-lås. Tilkøb Det specialdesignede siddemøbel, som passer ind i de dybe panoramavinduer, der er i hver eneste bolig, er et tilkøb. Det er helt op til dig, om du vil købe et eller flere, eller om du slet ikke har lyst til at have møblet i dit nye hjem. Forbehold Fordi Havhuset endnu ikke er færdigbygget, er billeder af bygningen, rum og terrasser ikke rigtige fotografier, men 3D-visualiseringer, som viser eksempler på indretning og materialer. Der tages forbehold for trykfejl og ændringer. opgang r og gulve i opgangene laves i lys terrazzo. Elevatoren er i rustfrit stål. Opbevaring Hver lejlighed har et walk-in closet (pulterrum) eller skur på minimum tre kvadratmeter.

37 Vi tegner detaljerne i dit hjem. De skal ikke være noget, du skal tage stilling til, men skabe harmoni og sammenhæng. Og så skal de blive ved med at virke optimalt det er vores mål. Knud Holscher, Arkitekt og art director i Holscher Design oplev strandlodden Strandlodsvej 13, 2300 København S Salgslokale på Lergravsvej 53, 2300 København S Se også mere på strandloddenkbh.dk Kontakt og salg livinghomes.dk Islands Brygge 43, 2300 København S Kongevejen 367, 2840 Holte Tlf udvikler

NATUR. Grønt, blåt og hvidt. Platanhusets hjem ligger imellem frugttræer, tæt på Øresund med kun 500 meter til strandens sand og bølger.

NATUR. Grønt, blåt og hvidt. Platanhusets hjem ligger imellem frugttræer, tæt på Øresund med kun 500 meter til strandens sand og bølger. NATUR Grønt, blåt og hvidt. Platanhusets hjem ligger imellem frugttræer, tæt på Øresund med kun 500 meter til strandens sand og bølger. LYS NATUR BY UDSIGT HAV NAVNET Strandlodden består af en række huse,

Læs mere

kobberhuset hav Soppe, bade eller bare tælle bølger? På Strandlodden får du 4,6 kilometer børnevenlig badestrand 400 meter fra dit hjem.

kobberhuset hav Soppe, bade eller bare tælle bølger? På Strandlodden får du 4,6 kilometer børnevenlig badestrand 400 meter fra dit hjem. kobberhuset hav Soppe, bade eller bare tælle bølger? På Strandlodden får du 4,6 kilometer børnevenlig badestrand 400 meter fra dit hjem. lys by udsigt hav 02 storbyliv ved stranden Storbyliv ved stranden

Læs mere

trinhuset Lys lys by udsigt hav

trinhuset Lys lys by udsigt hav trinhuset Lys Panoramavinduer, store altaner og højt til loftet er den kombination, som giver Strandlodden mere lys at prale af, end den gennemsnitlige bolig. lys by udsigt hav 02 et hus med udsigter Et

Læs mere

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE.

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. Fordelen ved at bo i et rækkehus som Magnolia Husene II er, at du får det bedste fra alle etager. Mange, der skal vælge sig en ny lejlighed, skal vælge

Læs mere

BØLGEN STANDARD VALGMULIGHEDER MERPRIS. Stikkontakter i henhold til gældende lovgivning som i kvalitet som LK Fuga

BØLGEN STANDARD VALGMULIGHEDER MERPRIS. Stikkontakter i henhold til gældende lovgivning som i kvalitet som LK Fuga BOLIGEN Opholdsrum Gulve Vægge Lofter Indvendige døre Skydedøre Dørgreb Fodlister, gerigter Stikkontakter Massiv egeparket Vægge med glasfilt, malerbehandlet hvide Lofter med glasfilt, malerbehandlet hvide.

Læs mere

Materialeliste. Materialer og valgmuligheder. På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard

Materialeliste. Materialer og valgmuligheder. På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard Materialeliste Materialer og valgmuligheder På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard indgår i lejlighederne, og ikke mindst om de mange forskellige muligheder du har for at påvirke

Læs mere

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen Velkommen til Strandkanten - med tæerne i havet og byen i ryggen Da Strandkanten endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt 3D

Læs mere

MILJØ. Skovbrynet LAVENERGI, KLASSE 1

MILJØ. Skovbrynet LAVENERGI, KLASSE 1 Arkitekttegnet grøn bolig LAVENERGI, KLASSE 1 MILJØ Skovbrynet Virupskovvej 85-95 8530 Hjortshøj - 125 m² i 2 plan, 3 eller 4 værelser - Allergivenligt ventilationsanlæg - Højisoleret med lavt varmeforbrug

Læs mere

Plantegninger og materialebeskrivelse

Plantegninger og materialebeskrivelse 1A Bolig nr.: xxxxxx Beliggenhed: Areal: 103 m 2 Altaner: 6 m 2 Terrasse: 46 m 2 Plantegninger og materialebeskrivelse kabe kabe T T 1 Beliggenhed: tuen Areal: 79 m² Have i gård Bolig nr.: 62, 69 Areal:

Læs mere

Plantegninger. amager strandpark

Plantegninger. amager strandpark Plantegninger Strandgården er noget ganske særligt. Det er det sidste boligbyggeri, der opføres direkte ved stranden i Amager Strandpark og i en kvalitet, der er helt i særklasse. Det er samtidig et klassisk

Læs mere

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen Haraldsvej Boliger i helt ny bydel i Vejen Afdeling 1229-0 Lejerbo Kolding Regionskontor Kolding 71 boliger - både etageboliger og rækkehuse - med altaner og/eller privat have. Pakhustorvet 4 6000 Kolding

Læs mere

Rovsingsgade. lejligheder med til 3 dejlige altaner. Plads til familien Tæt på alle muligheder

Rovsingsgade. lejligheder med til 3 dejlige altaner. Plads til familien Tæt på alle muligheder til familien Tæt på alle muligheder Rovsingsgade 1 lejligheder med til 3 dejlige altaner 42 ejerlejligheder dér, hvor Nørrebro giver landets ro og byens puls til at ånde Da de store, gamle produktionsvirksomheder

Læs mere

Torphusene. Rækkehuse i Humlebæk. Boligplaner & Materialebeskrivelse

Torphusene. Rækkehuse i Humlebæk. Boligplaner & Materialebeskrivelse Torphusene Rækkehuse i Humlebæk oligplaner & Materialebeskrivelse 3Torphusene r på 10 side 3 Type C olig i to plan Dejligt /al med udgang til hyggelig gårdhave Stue med udgang til mindre have Sove med

Læs mere

GODSBANEGADE 4, 6 & 8. Eksklusive lejligheder i Horsens centrum

GODSBANEGADE 4, 6 & 8. Eksklusive lejligheder i Horsens centrum GOSBNEGE 4, 6 & 8 Eksklusive lejligheder i Horsens centrum Boligselskabet omea Horsens fdeling 60.09 Boligselskabet Godsbanegade 4, 6 og omea 8 i Horsens Horsens Boligselskabet fdeling 60.09 omea opfører

Læs mere

Ydermur Facaden udføres i Strøjer tegl (B 542 Laika) samt Muncholm aluminium facadebeklædning (ff2, kupfer patina).

Ydermur Facaden udføres i Strøjer tegl (B 542 Laika) samt Muncholm aluminium facadebeklædning (ff2, kupfer patina). Materialebeskrivelse Ydermur Facaden udføres i Strøjer tegl (B 5 Laika) samt Muncholm aluminium facadebeklædning (ff, kupfer patina). Vinduer og terrassedøre I facaden isættes vinduer i træ/aluminium fra

Læs mere

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED 15 LEJLIGHEDER MED UDSIGT 02. marts 2015 indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Indledning...2 Situationsplan...3 Bygning 1...4-9 Bygning 2...10-14 Bygning

Læs mere

Boligselskabet Midtsjælland Afd SØTORVET, Hvalsø. 47 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 beliggende i Hvalsø.

Boligselskabet Midtsjælland Afd SØTORVET, Hvalsø. 47 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 beliggende i Hvalsø. Boligselskabet Midtsjælland Afd. 146-1 SØTORVET, Hvalsø 47 nye lavenergiboliger i størrelsen 73-108 m2 beliggende i Hvalsø. Boligselskabet Midtsjælland Afd. 146-1 SØTORVET, Hvalsø BEBYGGELSE Boligselskabet

Læs mere

Langkilde Have 29 nye velindrettede rækkehuse i grønne omgivelser

Langkilde Have 29 nye velindrettede rækkehuse i grønne omgivelser Langkilde Have 9 nye velindrettede rækkehuse i grønne omgivelser www.langkildehave.dk Nu opføres 9 rækkehuse i to fulde plan til forventet indflytning foråret 018... Rækkehusene er beliggende i et roligt

Læs mere

TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: FORELØBIG UDGAVE 24.04.2012

TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: FORELØBIG UDGAVE 24.04.2012 TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: FORELØBIG UDGAVE 24.04.2012 TRYLLESKOV STRAND Trylleskov Strand er en ny bydel med op til 700 boliger, samt arealer

Læs mere

bygning 01 F_Carpet_Brown Stiagergrunden type 1.1 - varianter Boligtype 1.1 1.1 Bolig nr 1-1.sal, tv 1.1 Bolig nr 3-2.

bygning 01 F_Carpet_Brown Stiagergrunden type 1.1 - varianter Boligtype 1.1 1.1 Bolig nr 1-1.sal, tv 1.1 Bolig nr 3-2. tiagergrunden bygning 01 Bolig Bolig 1 Boligtype 1.1 Rum Bruttoareal 9m 2 Nettoareal 8m 2 0 m 1.1 Bolig nr 1-1.sal, tv OVEVÆRELE VÆRELE type 1.1 - varianter 1.1 Bolig nr - 2.sal, tv Bruttoareal 9m 2 Nettoareal

Læs mere

Holmen. Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse

Holmen. Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse Holmen Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse På Krudtløbsvej, på Holmen, midt i København K., er 4 unikke rækkehuse nu under opførsel. En beliggenhed i særklasse. 2 3 Unikke boliger, unikke omgivelser

Læs mere

TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: 28.01.2013 REV. A

TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: 28.01.2013 REV. A TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: 28.01.2013 REV. A TRYLLESKOV STRAND Trylleskov Strand er en ny bydel med op til 700 boliger, samt arealer til detailhandel,

Læs mere

Karréen: Udsigt til det gode liv

Karréen: Udsigt til det gode liv Karréen: Udsigt til det gode liv Oplev verden fra toppen Karréen i Kongensgade bliver en oase af eksklusiv komfort, hjemlighed og liv. Oplev storbypuls, afslappet idyl og kompromisløs kvalitet i hjertet

Læs mere

Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte. mytownhouse.dk. mytownhouse.dk 3. Der tages forbehold for ændringer eller trykfejl

Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte. mytownhouse.dk. mytownhouse.dk 3. Der tages forbehold for ændringer eller trykfejl Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte 9 8 6 5 4 3 1 2 Tæt på: Odense centrum Odense banegård Letbanestop (juli 2020) Naturen og Langesøstien Odense stadion & idrætsområde Gode indkøbsmuligheder Restauranter

Læs mere

Skejbytoften. - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE.

Skejbytoften. - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE. Skejbytoften ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø Adresse: Skejbytoften 109-113, 117-121 8200 Århus N www.skejbytoften.com

Læs mere

MATERIALELISTE BØLGEN. VEJLE VALGMULIHED MERPRIS

MATERIALELISTE  BØLGEN. VEJLE VALGMULIHED MERPRIS BOLIGEN: Opholdsrum Gulve Vægge Lofter Indvendige døre Skydedøre Dørgreb Fodlister, gerigter Stikkontakter Egeparket. Vægge med glasfilt, malerbehandlet hvide. Lofter med glasfilt, malerbehandlet hvide

Læs mere

Ærenprisbakken. 36 lækre rækkehuse i Randers

Ærenprisbakken. 36 lækre rækkehuse i Randers 36 lækre rækkehuse i Randers Afdeling 1230-0 Lejerbo Randers Regionskontor Aalborg Østre Havnepromenade 10 9000 Aalborg Telefon 70 12 13 10 Lejerbo Randers bygger nye, moderne, lyse rækkehuse med god beliggenhed

Læs mere

STRANDLODSHUS 93 moderne familieboliger

STRANDLODSHUS 93 moderne familieboliger STRANDLODSHUS 93 moderne familieboliger 4. revideret udgave 21. maj 2014 Strandlodhus Beliggende Lergravsvej 50 og 51A /Strandlodsvej 17, 19 og 59, matr. nr. 177, Sundbyøster, København Der tages forbehold

Læs mere

Søborg Huse - Blok E. Lejligheder i Gyngemosen til salg. soborghuse.dk Management

Søborg Huse - Blok E. Lejligheder i Gyngemosen til salg. soborghuse.dk Management Søborg Huse - Blok E Lejligheder i Gyngemosen til salg soborghuse.dk Management e Rema1000 A C D Fakta Irma B Mørkhøjvej N Søborg Huse, blok C og D Gyngemosen...en attraktiv ny bydel nord for københavn

Læs mere

Fasanvangen. Lækre rækkehuse i Ishøj

Fasanvangen. Lækre rækkehuse i Ishøj Fasanvangen Lækre rækkehuse i Ishøj Afdeling 957-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam 1 18 moderne, energivenlige rækkehuse med egen have og sydvendt altan Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012

Læs mere

ATTRAKTIVE BOLIGER PÅ SVANELUNDSBAKKEN

ATTRAKTIVE BOLIGER PÅ SVANELUNDSBAKKEN SVANEN SITUATIONSPLAN MATERIALEBESKRIVELSE Materialer er angivet nedenfor og hvor der kan foretages ændringer i materialevalget, fremgår dette direkte af beskrivelsen. For nogle områder er materialerne

Læs mere

ENGKANTEN. Sabro ved Aarhus til salg

ENGKANTEN. Sabro ved Aarhus til salg ENGKANTEN 1 6 r æ k ke h u s e i Sabro ved Aarhus til salg R ø n n e v a n g e n 77-1 0 7 02 ENGKANTEN ENGKANTEN - SÆT DIT PERSONLIGE PRÆG Sabro ligger skønt i naturen med kun 12 km. til Aarhus centrum.

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Vesterhavnen 10-12, Nyborg Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en bolig. Som

Læs mere

ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER I MÅLØVS NYE BYKVARTER

ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER I MÅLØVS NYE BYKVARTER UDLEJES FOR: ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER I MÅLØVS NYE BYKVARTER LEJEBOLIGER PÅ 2-3 VÆRELSER SE UDLEJNINGSSTATUS PÅ SØNDERGÅRDSALLE.DK LYSE BOLIGER MED STOR ALTAN ELLER TERRASSE Uanset hvilken af de 33 lejeboliger

Læs mere

RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER

RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB DATO: 16.09.2015 Rådhusparken Allerød: Rådhusparken ligger på Rådhusvej mellem Allerød Rådhus og Allerød St på den tidligere Rådhusgrund.

Læs mere

STRANDLODSHUS 93 moderne familieboliger

STRANDLODSHUS 93 moderne familieboliger STRADLODSHUS 93 moderne familieboliger 2. revideret udgave 10. oktober 2013 Strandlodhus Beliggende Lergravsvej 50 og 51A /, 19 og 59, matr. nr. 177, Sundbyøster, København Der tages forbehold for fejl

Læs mere

HUSET PROVENCE. Inspiration/Visualiseringsbillede. Tøndergade 8-12 - Vesterbro - Hjertet i København

HUSET PROVENCE. Inspiration/Visualiseringsbillede. Tøndergade 8-12 - Vesterbro - Hjertet i København HUSET PROVENCE Inspiration/Visualiseringsbillede Tøndergade 8-12 - Vesterbro - Hjertet i København SE SOLEN GÅ NED OVER VESTERBRO! Inspiration/Visualiseringsbillede Med købet af de unikke penthouselejligheder

Læs mere

Vesterdamsvænget, Lind

Vesterdamsvænget, Lind Vesterdamsvænget, Lind 14 fritliggende boliger beliggende i særdeles dejligt og roligt område i Lind tæt ved skole, børnehave, indkøb mv. Kontantpris kr. 2.195.000 151 m 2 bolig + 29 m² carport og redskabsrum

Læs mere

A og L i/s c/o Andersen & Vejgaard Mådevej 80 6705 Esbjerg Ø

A og L i/s c/o Andersen & Vejgaard Mådevej 80 6705 Esbjerg Ø HAVNEGADE 3 ESBJERG 6 hyggelige lejligheder A og L i/s c/o Andersen & Vejgaard Mådevej 80 6705 Esbjerg Ø home Esbjerg Behrendsen & Christensen Strandbygade 13 6700 Esbjerg Tlf.: 75137011 Fax: 75180244

Læs mere

Skolegade. Familieboliger centralt i Grindsted

Skolegade. Familieboliger centralt i Grindsted Skolegade Familieboliger centralt i Grindsted Afdeling 1223-0 Lejerbo Kolding Regionskontor Kolding 46 lækre 2- og 3-rums boliger med private altaner eller terrasser. Pakhustorvet 4 6000 Kolding Telefon

Læs mere

KYSTPARKEN - 19 FAMILIEBOLIGER BOLIGFORENINGEN DOMEA STEVNS AFD. 14002 13.05.2015 ILLUSTRATION AF FACADE MOD STEVNSVEJ

KYSTPARKEN - 19 FAMILIEBOLIGER BOLIGFORENINGEN DOMEA STEVNS AFD. 14002 13.05.2015 ILLUSTRATION AF FACADE MOD STEVNSVEJ KYSTARKEN - 19 FAMILIEBOLIGER BOLIGFORENINGEN DOMEA STEVNS AFD. 14002 13.05.2015 ILLUSTRATION AF FACADE MOD STEVNSVEJ INDHOLDFORTEGNELSE INTRO INTRO / rojekt beskrivelse side 02 / lacering side 03 SITUATIONSLAN

Læs mere

Grønjords Ager. Boligselskabet Domea Odder bygger 35 nye attraktive almene lejeboliger. Udlejning og administration Læs mere på

Grønjords Ager. Boligselskabet Domea Odder bygger 35 nye attraktive almene lejeboliger. Udlejning og administration Læs mere på Grønjords Ager Boligselskabet Domea Odder bygger 35 nye attraktive almene lejeboliger Udlejning og administration Læs mere på www.domea.dk Grønjords Ager De nye almene boliger opføres som rækkehuse, der

Læs mere

Skudehavnen. 54 nye boliger i Vejle

Skudehavnen. 54 nye boliger i Vejle Skudehavnen 54 nye boliger i Vejle Afdeling 956-2 Lejerbo Trekanten Regionskontor Kolding Dejlige 2-, 3- og 4- værelses boliger i Vejle med egne altaner eller terrasser Pakhustorvet 4 00 Kolding Telefon

Læs mere

Campus Living Kolding

Campus Living Kolding Campus Living Kolding Attraktive studieboliger i Kolding 83 1- og 2-værelses ungdomsboliger klar til indflytning i november 2015 Afdeling 958-0 Lejerbo Kolding Pakhustovet 4 6000 Kolding Telefon 7012 1310

Læs mere

Danish Smart House Eco

Danish Smart House Eco Danish Smart House Eco Valbæk Brørup Arkitekter Ryesgade 19A, 3. Sal DK- 2200 København N +45 30 11 99 00 post@vb-arkitekter.dk www.vb-arkitekter.dk Velkommen til DANISH SMART HOUSE ECO Det er med stolthed

Læs mere

Nye boliger til leje i efteråret 2013

Nye boliger til leje i efteråret 2013 Nye boliger til leje i efteråret 2013 Lykkegårdshave 1-77 39 nye rækkehuse i udkanten af Kolding med ekstremt lave forbrugsudgifter Kontakt os: Telefon: 38 12 14 35 Email: Kolding@lejerbo.dk Pakhustorvet

Læs mere

Teglværkskrogen. Nye, lækre boliger i Asnæs. Afdeling og Lejerbo Holbæk Regionskontor Holbæk Kasernevej Holbæk Telefon

Teglværkskrogen. Nye, lækre boliger i Asnæs. Afdeling og Lejerbo Holbæk Regionskontor Holbæk Kasernevej Holbæk Telefon Teglværkskrogen Nye, lækre boliger i Asnæs 12 familieboliger og 6 ungdomsboliger centralt i Asnæs Afdeling 1225-0 og 1225-1 Lejerbo Holbæk Regionskontor Holbæk Kasernevej 75 4300 Holbæk Telefon 7012 1310

Læs mere

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310 Fasanparken Lækre familieboliger i Ishøj 62 boliger med gode udearealer, parkeringsmuligheder og fælleshus Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon

Læs mere

UDLEJNINGSPROSPEKT MAJ Hjemme i naturen Tæt på byen KALVEBODHUSE.DK

UDLEJNINGSPROSPEKT MAJ Hjemme i naturen Tæt på byen KALVEBODHUSE.DK UDLEJIGSPROSPEKT MAJ 2018 Hjemme i naturen Tæt på byen Kalvebod Fælled på Vestamager er et helt enestående naturområde, kun få minutters kørsel fra København. 2000 fredede hektar med lys og luft, Danmarks

Læs mere

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG REOVERIG AF GÅRDHUSEE ALBERTSLUD VEST 2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG IDRETIG IPUT FRA SIDSTE MØDE: MED Stor fleksibilitet Valgmuligheder for den enkelte Overblik langs facaden Valgfrihed til indretning af køkken

Læs mere

Nye boliger til leje i efteråret 2015

Nye boliger til leje i efteråret 2015 Nye boliger til leje i efteråret 2015 Vejlevej 4A-L Kontakt os! Lejerbo udvider byggeriet på Vejlevej med endnu flere lækre boliger! Har du drømt om, at bo tæt på grønne områder og alligevel bo centralt?

Læs mere

Fyns almennyttige Boligselskab

Fyns almennyttige Boligselskab Tankefuld Svendborg Fyns almennyttige oligselskab Fyns almennyttige oligselskab har boliger på hele Fyn. Vi udlejer mere end 8.500 boliger, der huser ca. 20.000 lejere, i mere end 90 afdelinger. www.fabbo.dk

Læs mere

Olof Palmes Park. - Skønne solfyldte balkoner - Stor fælles tagterrasse - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og eng ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE

Olof Palmes Park. - Skønne solfyldte balkoner - Stor fælles tagterrasse - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og eng ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE Olof Palmes Park ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE - Skønne solfyldte balkoner - Stor fælles tagterrasse - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og eng Adresse: Olof Palmes Allé 42B Skejby, Århus www.olofpalmespark.dk

Læs mere

Campus Living Kolding

Campus Living Kolding Campus Living Kolding Attraktive studieboliger i Kolding 83 1- og 2-værelses ungdomsboliger klar til indflytning i november 2015 Afdeling 958-0 Lejerbo Kolding Pakhustovet 4 6000 Kolding Telefon 7012 1310

Læs mere

Sejlet - udsigtslejligheder på Odense Havn

Sejlet - udsigtslejligheder på Odense Havn n. Sejlet - udsigtslejligheder på Odense Havn Unikke Lejligheder på Odense Havn Nyt boligområde på Odense Havn Odenses bedste udsigt ...Læs mere på promenadebyen.dk Lejligheder med 2-5 værelser 5 minutter

Læs mere

HØJT TIL HIMLEN OG KORT TIL BYEN: NYD LIVET PÅ NORDKYSTEN

HØJT TIL HIMLEN OG KORT TIL BYEN: NYD LIVET PÅ NORDKYSTEN HØJT TIL HIMLEN OG KORT TIL BYEN: NYD LIVET PÅ NORDKYSTEN BOLIGER I KULTURHAVN GILLELEJE UDVIKLES OG OPFØRES AF GILLELEJE BYEN PÅ TOPPEN Bolig A, B, C, D, E og F Gilleleje ligger på Gilberg Hoved, som

Læs mere

A og L i/s c/o Andersen & Vejgaard Mådevej 80 6705 Esbjerg Ø

A og L i/s c/o Andersen & Vejgaard Mådevej 80 6705 Esbjerg Ø HAVNEGADE 3 ESBJERG 6 hyggelige lejligheder A og L i/s c/o Andersen & Vejgaard Mådevej 80 6705 Esbjerg Ø home Esbjerg Behrendsen & Christensen Strandbygade 13 6700 Esbjerg Tlf.: 75137011 Fax: 75180244

Læs mere

Næsten så godt som hjemme...

Næsten så godt som hjemme... Næsten så godt som hjemme... TeaterHotellet udvider med 12 hotel lejligheder Nyindrettede og indflytningsklare, lækre møbler, lyse rum, elevator og central beliggenhed. TeaterHotellet som er kendt for

Læs mere

www.egebaek-byg.dk Egebæk Byg A/S opfører 40 lyse arkitekttegnede lejligheder midt i byen tæt på naturen Salg og information

www.egebaek-byg.dk Egebæk Byg A/S opfører 40 lyse arkitekttegnede lejligheder midt i byen tæt på naturen Salg og information Hyvildparken Egebæk Byg A/S opfører 40 lyse arkitekttegnede lejligheder midt i byen tæt på naturen Salg og information Brande Tlf. 9718 0815 DanBolig Brande ApS Storegade 32 7330 Brande Tlf.: 89 18 08

Læs mere

Cirkelhuset Familieboliger i Køge

Cirkelhuset Familieboliger i Køge Cirkelhuset Familieboliger i Køge 130 boliger i op til 7 plan Afdeling 914-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 70 12 13 10 Bygges i samarbejde med: Cirkelhuset

Læs mere

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje - 45 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø Adresse: Ellebrinken 136-172 Lystrup, Århus www.kongslunden.dk

Læs mere

Afdeling 922-0 Lejerbo Aalborg

Afdeling 922-0 Lejerbo Aalborg Aurora Attraktive studieboliger i Aalborg 269 2-værelses ungdomsboliger på Østre Havn klar til indflytning fra december 2015 Afdeling 922-0 Lejerbo Aalborg Vesterå 18 9000 Aalborg Telefon 7012 1310 Bygges

Læs mere

NIELS JUELSVEJ SÆBY - i by, tæt på det grønne. 15 moderne lejligheder i det attraktive Sæby med beboervenlig afstand til byens faciliteter

NIELS JUELSVEJ SÆBY - i by, tæt på det grønne. 15 moderne lejligheder i det attraktive Sæby med beboervenlig afstand til byens faciliteter NIELS JUELSVEJ SÆBY - i by, tæt på det grønne 15 moderne lejligheder i det attraktive Sæby med beboervenlig afstand til byens faciliteter sæby OVERSIGT,,,,, en central beliggenhed, der henvender sig til

Læs mere

54 st+1.sal 52 st+1.sal 50 st+1.sal 48 st+1.sal. 46 st. 46 Part. 44 st. 44 Part. 42 st. 42 Part

54 st+1.sal 52 st+1.sal 50 st+1.sal 48 st+1.sal. 46 st. 46 Part. 44 st. 44 Part. 42 st. 42 Part B G D C F 64 66 st+1.sal st+1.sal Mølledammen 56 58 60 62 st+1.sal st+1.sal E st+1.sal st+1.sal Boligselskabet Domea Fredensborg Region København Nord fdeling 6806 Mølledammen 20 2980 Kokkedal 4 st+1.sal

Læs mere

West Coast. Lejeboliger. Park

West Coast. Lejeboliger. Park West Coast Lejeboliger Park Teglholmen - her bygger vi drømmeboliger Tusindvis af teglsten blev gennem mange år lavet af flittige hænder på Teglholmen. I dag bygger vi videre og skaber 140 moderne lejligheder

Læs mere

Sluseholmen afd. 783-0 Lejerbo Gl. Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 70 12 13 10. 78 lejeboliger på Birkholm

Sluseholmen afd. 783-0 Lejerbo Gl. Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 70 12 13 10. 78 lejeboliger på Birkholm Sluseholmen afd. 783-0 Lejerbo Gl. Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 70 12 13 10 78 lejeboliger på Birkholm Historie Sluseholmen i Sydhavnen er oprindelig anlagt som et sluseanlæg af Københavns Havnevæsen

Læs mere

Fælledudsigten II. Skønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad Syd. balder.dk

Fælledudsigten II. Skønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad Syd. balder.dk Fælledudsigten II kønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad yd balder.dk 1 Fælledudsigten I Fremtidigt erhvervsbyggeri Fælledudsigten II køjtehal Med nem adgang til det praktiske og med metro tæt

Læs mere

Herlevs nye boligområde

Herlevs nye boligområde Herlevs nye boligområde LEJEBOLIGER ETAPE 2 SIDE 1 SIDE 2 SIDE 3 SIDE 4 SIDE 5 SIDE 6 SIDE 7 SIDE 8 SIDE 9 SIDE 10 SIDE 11 SIDE 12 SIDE 13 SIDE 14 SIDE 15 SIDE 16 SIDE 17 SIDE 18 Sådan lejer du en bolig

Læs mere

KØKKEN GREBSFRIE LÅGER. Køkkensystem: Invita. Front: Athena Inline i modehvid, grebsfrit.

KØKKEN GREBSFRIE LÅGER. Køkkensystem: Invita. Front: Athena Inline i modehvid, grebsfrit. KØKKEN Køkkensystem: Invita Front: Athena Inline i modehvid, grebsfrit. Bordplade: 30mm Solid Surface plade i hvid med underlimet stålvask. Solid Surface er et kompositmateriale som Corian. Armatur og

Læs mere

NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT

NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT M a r g r e t h e h ø j p a r k e n 3 0 a r k i t e k t t e g n e d e l e j l i g h e d e r i u n i k t m i l j ø Læs mere på www.margrethehoejparken.dk NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT Til dig,

Læs mere

Eksklusive ejerlejligheder. Den gamle brødfabrik. Oehlenschlægersgade 15 B-L 4200 Slagelse. Nybolig Jan Milvertz A/S

Eksklusive ejerlejligheder. Den gamle brødfabrik. Oehlenschlægersgade 15 B-L 4200 Slagelse. Nybolig Jan Milvertz A/S Den gamle brødfabrik Eksklusive ejerlejligheder Oehlenschlægersgade 15 B-L 4200 Slagelse Nybolig Jan Milvertz A/S Rosengade 11 4200 Slagelse Tlf. 5853 3030 Fra Skrot til Slot 02 Eksklusive lejligheder

Læs mere

Ide/Forslag Prioritering Ide/forslag Prioritering Nye køkkener og bad 1 Mere afveksling 1 Både åbne og lukkede. 2 Mindst lige så meget.

Ide/Forslag Prioritering Ide/forslag Prioritering Nye køkkener og bad 1 Mere afveksling 1 Både åbne og lukkede. 2 Mindst lige så meget. Gruppe Ide/Forslag Prioritering Ide/forslag Prioritering Nye køkkener og bad Mere afveksling Både åbne og lukkede Mindst lige så meget køkkener grønt som nu Skabe med skydedøre Lyst byggeri Nye store vinduer

Læs mere

GRADER. overflade og hvor du har udsigt til Kullen og Helsingborg? Læs blot videre...

GRADER. overflade og hvor du har udsigt til Kullen og Helsingborg? Læs blot videre... Drømmer du om en ny horisont? En horisont med bøgetræer, græs og duftende blomster? En horisont, hvor solen spejler sig i havets bølgende overflade og hvor du har udsigt til Kullen og Helsingborg? Læs

Læs mere

NYE LEJEBOLIGER I ØSTRE HAVN TÆT PÅ VANDET OG BYENS PULS

NYE LEJEBOLIGER I ØSTRE HAVN TÆT PÅ VANDET OG BYENS PULS UDLEJES FOR: HAVEHUSEE / ETAPE 2 YE LEJEBOLIGER I ØSTRE HAV TÆT PÅ VADET OG BYES PULS LEJEBOLIGER PÅ 1-4 VÆRELSER SE UDLEJIGSSTATUS PÅ HAVEHUSEE.DK LYSE BOLIGER MED SKØ UDSIGT OG ADGAG TIL SOLRIGE TAGTERRASSER

Læs mere

LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C.

LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C. F R I S KO H U S Eksklusive lejligheder udlejes LÆS MERE PÅ WWW.FRISKOHUSBOLIGER.DK LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C. Nye eksklusive lejligheder udlejes nu i Århus ÅRHUS GÅR FORREST Verdenskunst. Prisbelønnet

Læs mere

MÅLØV - SØHOLMEN. 1 Søholmen. Eksisterende bygninger. Søndergårds Allé P-pladser. www.lr-hus.dk. P-pladserP-pladser. P-pladser P-pladser.

MÅLØV - SØHOLMEN. 1 Søholmen. Eksisterende bygninger. Søndergårds Allé P-pladser. www.lr-hus.dk. P-pladserP-pladser. P-pladser P-pladser. P-pladserP-pladser 15 13 17 19 P-pladser 11 9 21 23 7 5 25 27 29 P-pladser P-pladser P-pladser 3 1 Søholmen 22 24 22 24 Eksisterende bygninger Søndergårds Allé P-pladser 6 4 2 8 10 12 P-pladser P-pladser

Læs mere

NYE TAGBOLIGER. - i en karré med karakter. I ejendommen Lyngbyvej 70 72/ Æbeløgade 23 29 opføres 12 nye tagboliger.

NYE TAGBOLIGER. - i en karré med karakter. I ejendommen Lyngbyvej 70 72/ Æbeløgade 23 29 opføres 12 nye tagboliger. Lyngbyvang_A4_Salg_rent 27/04/06 14:11 Side 1 12 NYE TAGBOLIGER - i en karré med karakter I ejendommen Lyngbyvej 70 72/ Æbeløgade 23 29 opføres 12 nye tagboliger. Indhold Boligerne 3 Oversigt og beliggenhed

Læs mere

MATERIALER OG TILVALG

MATERIALER OG TILVALG MATERIALER OG TILVALG MATERIALEBESKRIVELSE GENERELT BOLIGERNE UDVENDIGT OMRÅDET, TERRÆN OG VEJ Bygninger opføres med murede facader i 2 farver, Bebyggelsen etableres i et udbygget boligområde - gavlboliger

Læs mere

Sydbyen Frederikssund dit nye hjem i smukke omgivelser

Sydbyen Frederikssund dit nye hjem i smukke omgivelser Sydbyen Frederikssund dit nye hjem i smukke omgivelser Bo smukt til få penge I sommeren 2008 vil 24 lyse og moderne BoKlok ejerlejligheder stå klar til indflytning i Sydbyen. Sydbyen er en ny bydel under

Læs mere

Rønnerækkerne. 48 arkitekttegnede familierækkehuse. Living Homes A/S - vi gør boliger levende...

Rønnerækkerne. 48 arkitekttegnede familierækkehuse. Living Homes A/S - vi gør boliger levende... Rønnerækkerne 48 arkitekttegnede familierækkehuse Living Homes A/S - vi gør boliger levende... 1 De gennemgående stisystemer mellem husene skaber plads til aktiv leg og fællesskab 2 3 Familieboliger med

Læs mere

142 UNIKKE BOLIGER VED VANDKANTEN. www.islandsbrygge30.dk ISLANDS BRYGGE 30

142 UNIKKE BOLIGER VED VANDKANTEN. www.islandsbrygge30.dk ISLANDS BRYGGE 30 ISLANDS BRYGGE 30 Udlejningstelefon 3910 3820 Mandag-fredag 9.00-15.00 info@islandsbrygge30.dk www.islandsbrygge30.dk 142 UNIKKE BOLIGER VED VANDKANTEN INDHOLD 4 BELIGGENHED 6 MILJØ 8 BYGNINGEN 12 LEJLIGHED

Læs mere

bebyggelsen -kvalitet og variation Arkitekturen vinduer eller murede facader med helt andre udtryk.

bebyggelsen -kvalitet og variation Arkitekturen vinduer eller murede facader med helt andre udtryk. Royal Golf Center Ørestads Blvd. bebyggelsen -kvalitet og variation Bella Center Bella Center station M Kalvebod Fælled Horisonten2 Horisonten1 Center Blvd. 2A 2B 2C 2D Byparken 4 C. F. Møllers Allé Edvard

Læs mere

Engelunden Lejligheder og rækkehuse til leje

Engelunden Lejligheder og rækkehuse til leje Engelunden Lejligheder og rækkehuse til leje - 61 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø Adresse: Engelundsvej 42-96 Viby, Århus www.engelunden.dk

Læs mere

LANGELINIE EKSKLUSIVE LEJLIGHEDER PÅ UNIK BELIGGENHED. Lund Gruppen

LANGELINIE EKSKLUSIVE LEJLIGHEDER PÅ UNIK BELIGGENHED. Lund Gruppen LANGELINIE EKSKLUSIVE LEJLIGHEDER PÅ UNIK BELIGGENHED Lund Gruppen materialer > Facader i special importeret lys teglsten, munkeforbandt > Felter beklædt med egetræ > Vinduespartier og udvendige døre:

Læs mere

NYE BOLIGER I TEGLVÆRKSGADE DATO: 01.03.2013 SAG NR.:13.4759

NYE BOLIGER I TEGLVÆRKSGADE DATO: 01.03.2013 SAG NR.:13.4759 NYE BOLIGER I TEGLVÆRKSGADE DATO: 01.03.2013 SAG NR.:13.4759 - 2 - INDHOLDSFORTEGNELSE ARKITEKTURBESKRIVELSE 5 PRINCIPSNIT A-A, 1:500 6 OPGØRELSE 7 - Parkering - Bebyggelsesprocent SITUATIONSPLAN, 1:500

Læs mere

Tjørnens Kvarter. Nye, lækre boliger i Høng

Tjørnens Kvarter. Nye, lækre boliger i Høng Tjørnens Kvarter Nye, lækre boliger i Høng 27 nybyggede 2- og 3-værelses familieboliger i Høng Afdeling 1080-0 Lejerbo Kalundborg Kommune Regionskontor Holbæk Kasernevej 75 4300 Holbæk Telefon 7012 1310

Læs mere

Syrengården. inspireret af Henning Larsen Architects. 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk.

Syrengården. inspireret af Henning Larsen Architects. 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk. Syrengården inspireret af Henning Larsen Architects 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk Kom tæt på boligerne med de markante karnapper De eksklusive boliger fremstår lyse

Læs mere

Tjørnens Kvarter. Nye, lækre boliger i Høng

Tjørnens Kvarter. Nye, lækre boliger i Høng Tjørnens Kvarter Nye, lækre boliger i Høng 27 nybyggede 2- og 3-værelses familieboliger i Høng Afdeling 1080-0 Lejerbo Kalundborg Kommune Regionskontor Holbæk Kasernevej 75 4300 Holbæk Telefon 7012 1310

Læs mere

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje - 45 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø Adresse: Ellebrinken 136-172 Lystrup, Århus www.kongslunden.dk

Læs mere

FLADSTRANDSPARKEN. - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse

FLADSTRANDSPARKEN. - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse FLADSTRANDSPARKEN - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse Fladstrandsparken De 84 miljø- og energirigtige familieboliger er opført i en arkitektur, der i sin stilrene enkelthed spiller flot sammen med

Læs mere

ARKADERNE 45 ALMENE BOLIGER I TINGBJERG

ARKADERNE 45 ALMENE BOLIGER I TINGBJERG ARKADERNE 45 ALMENE BOLIER I TINBJER 2 INDHOLDSFORTENELSE Side 3 Oversigt og beskrivelse Side 4 Oversigt blok 19 Side 5 Oversigt blok 20 Side6 Oversigt blok 21 Side 7 Lejlighedsplan type E Side 8 Lejlighedsplan

Læs mere

Kom hjem til tårnet på toppen af byen

Kom hjem til tårnet på toppen af byen Kom hjem til tårnet på toppen af byen Din nye bolig over vandet lige under skyerne ydtårnet amager strandpark amager strandpark Kom hjem til det bedste af to verdener æt på storbylivet, tæt på strand og

Læs mere

unika hus til tiden Fra boligdrøm til drømmebolig funkis gårdhave nordic

unika hus til tiden Fra boligdrøm til drømmebolig funkis gårdhave nordic unika funkis gårdhave nordic Fra boligdrøm til drømmebolig FBA A/ S hus til tiden 3 Vi har alle forskellige ønsker, drømme og behov. Sæt ord på jeres ideer og lad FBA HUSE hjælpe med at få ønskerne opfyldt.

Læs mere

Materialebeskrivelse Rådhusgården

Materialebeskrivelse Rådhusgården Materialebeskrivelse Rådhusgården Materialebeskrivelse indhold 1. Materialevalg generelt 2. Materialevalg eksteriør 3. Materialevalg interiør - fælles arealer 4. Materialevalg interiør 2 Materialevalg

Læs mere

LINDHOLM BRYGGE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE VED FJORDEN

LINDHOLM BRYGGE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE VED FJORDEN UDLEJES FOR: LINDHOLM BRYGGE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE VED FJORDEN RÆKKEHUSE TIL LEJE PÅ 3-4 VÆRELSER SE UDLEJNINGSSTATUS PÅ LINDHOLM-BRYGGE.DK LYSE OG MODERNE RÆKKEHUSE ATTRAKTIV BELIGGENHED I NATURSKØNT OMRÅDE

Læs mere

Domea Rødekro. afdeling 38-19

Domea Rødekro. afdeling 38-19 C r b im n e k r a P ia 102 attraktive og klimavenlige familieboliger med egen altan opføres i Aabenraa med unik placering tæt på havn og bymidte Domea Rødekro l afdeling 38-19 Cimbria Parken - dit nye

Læs mere

Regimentsparken Oversigtsplan

Regimentsparken Oversigtsplan Regimentsparken Oversigtsplan Divisionsvænget P Stabsvænget 16 17 12 10 11 24 9 25 7 26 P Armévænget Regimentsvej Korpsvænget Legeplads Skansevænget Patruljevænget Legeplads N SIGNATURFORKLARING 24 Husnr.

Læs mere

16 attraktive og nyistandsatte andelslejligheder til salg på Østerbro velkommen til Andelsboligforeningen Koldinggade 24-26

16 attraktive og nyistandsatte andelslejligheder til salg på Østerbro velkommen til Andelsboligforeningen Koldinggade 24-26 16 attraktive og nyistandsatte andelslejligheder til salg på Østerbro velkommen til Andelsboligforeningen Koldinggade 24-26 Koldinggade 24-26. 16 klassiske lejligheder renoveret fra A-Z... Denne utrolig

Læs mere

Seniorboliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia

Seniorboliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia Seniorboliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia Afd. 604 Kongens Punkt. Materialebeskrivelse af boligerne: Køkken: Indretning af køkken fremgår af plantegning. (Ændring kan forekomme) Inventar

Læs mere

KVALITETSBOLIGER TÆT PÅ MIDTBY OG NATUR

KVALITETSBOLIGER TÆT PÅ MIDTBY OG NATUR KVALITETSBOLIGER TÆT PÅ MIDTBY OG NATUR Om herning SKY IDÉMANDEN BAG HERNING SKY Den primære drivkraft bag udviklingen og opførelsen af herning SKY er Benny Christensen, projektudvikler og byggeentreprenør

Læs mere