NY CITROËN C4 PICASSO

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NY CITROËN C4 PICASSO"

Transkript

1 NY CITROËN C4 PICASSO

2 Den nye C4 Picasso er kompakt og rummelig og giver en ny oplevelse af komfort. Det markante design betyder starten på en ny epoke for Citroën. Ny dynamisk front hvor Citroëns logo med de dobbelte vinkler glider over i det nye lygtedesign med LED lys. Bagfra giver de nye 3D LED baglygter bilen en meget genkendelig signatur. Bagklappen åbner i hele bilens bredde og signalerer masser af plads og let adgang til bagagerummet. Denne brochure er europæisk og viser alt udstyr og teknik der kan leveres til ny Citroën C4 Pciasso. Derfor kan udstyr og versioner variere fra land til land. Med hensyn til detaljerede oplysninger om versioner, standard- og ekstraudstyr der markedsføres i Danmark, henvises til tillæg med tekniske speci kationer og udstyr på

3 NY CITROËN C4 PICASSO

4 I Citroën C4 Picasso er den nyeste teknologi anvendt for komfort og sikkerhed både for fører og passagerer.

5 NY CITROËN C4 PICASSO TECHNOSPACE

6 NY CITROËN C4 PICASSO ENESTÅENDE UDSYN

7 BERØRINGSFØLSOM OG INTUITIV FORBINDELSE DEN NYE C4 PICASSO GENOPFINDER FORBINDELSEN MELLEM FØRER OG BIL I FORM AF TO SKÆRME, EN BERØRINGSSKÆRM PÅ 7 FOR STY- RING AF ALLE FUNKTIONER OG EN 12 HD SKÆRM MED INFORMA- TIONER OM KØRSLEN. Instrumentbordet i Citroën C4 Picasso er formgivet med rene linjer og bygget op om én eller to skærme afhængigt af model. Den første er en 7 berøringsskærm der gør det muligt at betjene bilens funktioner intuitivt: bi-zone aircondition/klimaanlæg, multimedia, navigation, telefoni, hjælpefunktioner. Den anden en 12 HD skærm der viser alle informationer vedr. kørslen (hastighed, motoromdrejninger, brændstofniveau). Denne skærm kan vise informationerne fra navigation, multimedia, hjælpefunktioner etc. i højtopløsning (HD). Den kan også vise fotos som skærmbaggrund. Endelig har føreren mulighed for selv at vælge opsætningen og han kan vælge mellem to gra ske universer.

8 NAVIGATION Navigationsanlægget er baseret på nyeste generation af satellitnavigation med komplet europakort og Birdview-funktion. 7 tommer berøringsskærmen letter læsningen af køreinstruktionerne med mulighed for indtastning af adresser via et numerisk tastatur.

9 BI-ZONE KLIMAANLÆG Citroën C4 Picasso er udstyret med bi-zone aircondition/ aut. klimanlæg (afhængigt af model) med individuelle knapper til temperatur og fordeling af luftstrømme i højre og venstre side. I modeller med aut. klimaanlæg er der også styring af luftstrømme til bagsædet. TELEFONI Bluetooth* gør det sikrere at telefonere. takket være 7 berøringsskærmen har det aldrig været nemmere at ringe op og slå op i telefonregisteret, der er endog mulighed for at indsætte foto på kontaktpersonerne. *Kræver en kompatibel telefon. «CITROËN MULTICITY CONNECT» Dette nye revolutionerende system der kombinerer gps og internetfunktioner som facebook, tripadvisor, guide michelin, Coyote er endnu ikke tilgængeligt i Danmark. MEDIA På 7 berøringsskærmen kan føreren intuitivt skifte fra CD afspiller til usb-nøgle eller til digital mp3 jukebox eller nde de indtastede radiostationer. Du kan også navigere rundt i play-listerne til din ipod/iphone. Som ekstraudstyr fås et JBL Hifi-system med 8 højttalere, der giver en optimal lydkvalitet takket være Arkamys teknologien. HJÆLPEFUNKTIONER (Afhængigt af model) På 7 berøringsskærmen kan føreren tænde eller slukke alle hjælpefunktioner, såsom blindvinkelalarm, automatisk nedblænding af fjernlys, Park Assist, der hjælper føreren med at opmåle en parkeringsplads og med at parkere bilen, når pladsen er fundet. føreren skal blot styre speeder-og bremsepedal KONFIGURATION Når Citroën C4 Picasso holder stille kan 7 berøringsskærmen forvandles til en interaktiv instruktionsbog der forklarer bilens mange tekniske nesser (kun muligt når bilen holder stille). regnemaskine og kalender ndes også og endelig kan føreren indstille nogle af funktionerne

10 KABINE MED MASSER AF PLADS OG LYS KABINEN I CITROËN C4 PICASSO ER FORMGIVET MED RENE LINJER FOR AT FREMHÆVE KOMFORT OG RUMME- LIGHED. DAGSLYSET STRØMMER FRIT IND FRA ALLE SIDER, TAKKET VÆRE DEN STORE PANORAMAFORRUDE OG DE STORE SIDERUDER. MEN OGSÅ ELEGANTE DETALJER SOM F.EKS. DET TOFARVEDE INSTRUMENTBORD FALDER I ØJNENE. rummeligheden er forbedret i forhold til forgængeren takket være en større akselafstand, hvilket giver bedre benplads. Pack Lounge, der udelukkende fås til Citroën C4 Picasso (standard i Exclusive) består udover massagefunktion i forsæderne - af en udfoldelig benstøtte ved forreste passagersæde, så forsædepassageren kan gøre sig det behageligt under turen og strække benene. Alle 5 pladser er udstyret med relax nakkestøtter med regulerbare øreklapper, så støtten tilpasses hovedet.

11 Citroën C4 Picasso genop nder begrebet komfort med den lyse, rummelige og komfortable kabine, sæder med mulighed for massagefunktion samt relax nakkestøtter.

12

13 NYSKABELSER DER GENOPFINDER KØREGLÆDEN Citroën optimerer løbende motorerne ved at forbedre ydeevne, brændstofforbrug samt øge de dynamiske køreegenskaber. Den nye Citroën C4 Picasso er blevet lettere, den vejer hele 140 kg mindre end sin forgænger, hvilket reducerer brændstofforbruget og øger bilens dynamiske køreegenskaber. Den fås med 5 forskellige motorer. 2 benzinmotorer: vti 120 med 5 trins gearkasse med et veloplagt kraftoverskud der forener effektivitet og kørekomfort og den dynamiske thp 155 med 6-trins gearkasse, og med et stor smidighed på grund af momentet på 240 Nm ved1400 omdr./min i et bredt område allerede ved lave omdrejningstal. 3 dieselmotorer: HDi 90 med 5-trins gearkasse, e-hdi 90 Etg6 med et stærkt reduceret brændstofforbrug (26,3 km/l) og lav CO2-udledning (98g/km ), samt e-hdi 115, der kan fås med 6 trins gearkasse eller den nye elektronisk styrede manuelle gearkasse Etg6 (Ef cient tronic gearbox 6 speeds) der giver behagelige og smidige gearskift samt et reduceret brændstofforbrug og en lav CO2- udledning (fra 104 g/km). Den nye elektriske servostyring giver enestående køreegenskaber, der gør bilen let at manøvrere i bykørsel og let at parkere samt giver en meget præcis kørsel på motorvej.

14 MILJØVENLIGE MOTORER FRA 98 G CO 2 * KM

15 *e-hdi 90 Airdream ETG6 CItrOËN integrerer miljøhensyn i udviklingen af nye modeller uden at give afkald på køreglæden. De innovative og effektive motorer har en af de laveste CO2-udledninger i klassen med kun 98g/km med e-hdi 90 Airdream Etg6.to af dieselmotorerne er udstyret med mikrohybrid teknologi, der forener HDi-motoren og seneste generation af Start&Stop-teknologi, samt et system til genindvinding af energi ved deceleration som reducerer bilens brændstofforbrug og CO2-udledning uden at det går ud over kørekomforten. En avanceret teknologi, der er let at bruge. Så snart du holder stille, f. eks. ved et tra klys går motoren på stand-by. Så snart du løfter foden fra bremsen med Etg6 (den nye elektronisk styrede 6 trinsgearkasse) eller koblingen med 6 trins- manuel gearkasse, starter motoren automatisk. Stop&Start systemet vil give dig en helt ny køreoplevelse, fordi det er lydløst og uden vibrationer, når motoren står på stand-by.dieselmotorerne er alle udstyret med partikel lter (fap), der sikrer eliminering af uforbrændte sodpartikler.

16 TILSLUTTET OVERALT 7 BERØRINGSSKÆRMEN I CITROËN C4 PICASSO STYRER INTUITIVT MUSIK, NAVIGATION OG TELEFONI. 0ved hjælp af JukeBox-funktionen som vises i 7 berøringsskærmen i Citroën C4 Picasso kan der laves en personlig playliste for hver tur. Den gør det muligt at vælge i en af de mange album lagret på den interne harddisk. med et enkelt tryk kan man hente numre i musikken på det eksterne audioudstyr ipad/iphone eller lytte til en af de mange radiostationerne på fm-båndet.navigationssystemet der altid er tilsluttet med komplette kort af 42 lande i Europa, viser aktuelle analyser af ruten med meddelser om tra kproblemer (tra kuheld, tra kpropper). Om nødvendigt beregner den også en ny rute for at komme uden om problemet. Det satellitstyrede navigationssystem har birdview funktion, der giver et praktisk overblik over ruten. Den registrerer desuden parkeringspladser, service stationer og næsten interessepunkter i hele Europa. 7 berøringsskærmen styrer alle ind- og udgående opkald til telefoner med Bluetooth funktion. for at forbedre brugervenligheden kan den også vise fotos af personerne i telefonlisten. Citroën C4 Picasso kan fås med en meget høj tilslutningsgrad: usb-port og Jack-stik, 12 volt- og endog 230 volt stik for tilslutning eller opladning af audioudstyr. Alle disse tilslutningsstik er beskyttende placeret øverst i det centrale opbevaringsrum i midterkonsollen, hvor der også er plads til udstyr, der er tilsluttet eller til opladning. Endelig er Exclusive modellen udstyret med et serviceprogram, der via en indbygget telematikboks med gps-modul og SImkort tilbyder nye tryghedsskabende kommunikations- og servicemuligheder CItrOËN ecall (nødkald) med lokalisering, CItrOËN bcall (CItrOËN Assistance på dansk) med lokaliseringogså i udlandet samt, CItrOËN online servicehæfte og CItrOËN Eco Driving. *Kræver en kompatibel telefon.

17 INGEN TRAFIK- PROBLEMER PÅ RUTEN Tilslutning PERSONALISERET JUKEBOX OPFYLDNING AF TANK OM 30 KM

18 INTEGRERET TEKNOLOGI GIVER SIKKER KØRSEL DEN NYE CITROËN C4 PICASSO KAN AFHÆNGIGT AF MODEL FÅS MED TEK- NOLOGI, DER ØGER KOMFORTEN OG FORBEDRER SIKKERHEDEN: BLIND- VINKELALARM, AUTOMATISK NED- BLÆNDING TIL NÆRLYS VED MØDET MED EN MODKØRENDE BIL OG VEJSTRIBEALARM. Aktiv fartpilot, der registrerer og advarer, hvis en forankørende bil nedsætter farten. Systemet fastholder en konstant afstand til den forankørende ved at påvirke acceleration og motorbremse.blindvinkelalarmen advarer føreren ved at tænde en orange diode i førerens sidespejl, når et andet køretøj be- nder sig i den blinde vinkel til højre eller venstre i op til 3 meter bag Citroën C4 Picasso. via et mini-kamera placeret i bakspejlets fod, skifter fjernlyset automatisk til nærlys når Citroën C4 Picasso møder et modkørende køretøj, og skifter tilbage til fjernlys når det modkørende køretøj er passeret. mini-kameraet overvåger også køreretningen på Citroën C4 Picasso. Den nye generation vejstribe-alarm (AfIL) der i tilfælde af en utilsigtet overskrid-else af de hvide linjer i vejen (uden aktivering af afviserblinket) advarer føreren via vibrationer i den aktive sikkerhedssele. vejstribealarmen bidrager til at reducere risikoen for ulykker ved træthed og uopmærksomhed hos føreren. Aktive sikkerhedsseler ved forsæderne strammer automatisk selerne ved risiko for en kollision.

19 Den aktive fartpilot i Citroën C4 Picasso registrerer og advarer, hvis en forankørende bil nedsætter farten og fastholder en konstant afstand til den forankørende ved at påvirke acceleration og motorbremse og arbejder inden for 30 km/t.

20

21 13K46 à venir 13K48 à venir TEKNOLOGI I HVERDAGEN CITROËN C4 PICASSO FORENKLER DEN DAGLIGE KØRSEL. Den nye Citroën C4 Picasso fås også med funktionen nøglefri adgang og start, så det ikke længere er nødvendigt at tage nøglen op af lommen for at starte bilen. funktionen registrerer føreren, når han/hun nærmer sig. En let berøring af håndtaget aktiverer åbningsmekanismen og tænder belysningen i kabinen. Når du har sat dig godt til rette bag rattet, startes bilen med et enkelt tryk på Start & Stop knappen uden at du behøver at tage nøglen ud af lommen. Citroën C4 Picasso fås også med bakkamera der gør det nemmere at parkere bilen. Når føreren skifter til bakgear viser bakkameraet automatisk billedet på 12 skærmen, så du har sikkert overblik over forholdende bag bilen. funktionen Park Assist er en aktiv hjælpefunktion i forbindelse med parallel- eller skråparkering. funktionen hjælper føreren med at måle om en parkeringsplads er stor nok til hans bil og med at parkere bilen, når pladsen er fundet. føreren skal blot sætte bilen i bakgear samt styre speeder- og bremsepedal.

22

23 MASSER AF FRALÆG-NINGS- OG BAGAGEPLADS DEN NYE CITROËN C4 PICASSO ER MINDRE UDVENDIG, OG STØRRE IND- VENDIG. DEN HAR MANGE PRAKTISKE OPBEVARINGSMULIGHEDER FOR OG BAG. Den nye Citroën C4 Picasso har en bagagerumsvolumen på 537 liter, så der er plads til familiens bagage. Selvom den nye Citroën C4 Picasso er 4 cm kortere udvendig er bagagerumsvolumen vokset med 37 liter takket være en forøgelse af akselafstanden på 6 cm. Den kan fås med elektrisk åbning og lukning af bagklap, som styres via nøgle eller direkte på bagklappen. Som sikkerhedsforanstaltning er systemet udstyret med en anti-klem funktion, der blokerer lukningen hvis den registrer hindringer. Citroën C4 Picasso har masser af praktiske opbevaringsrum: foran et handskerum med køling, et meget rummeligt centralt placeret opbevaringsrum, et opbevaringsrum placeret bag gearstangen og bagtil to praktiske lukkede opbevaringsrum i gulvet og (afhængigt af model) kortlommer på bagsiden af forsæderyglæn. Endelig er der (afhængigt af model) skuffer under førersæde og forreste passagersæde til opbevaring af personlige ejendele.bagsædet består af tre individuelle sæder, som er lige brede så alle tre passagerer sidder komfortabelt, og passageren på midtersædet ikke behøver at føle sig indeklemt. Afhængigt af model er lysspot og praktiske ybakker indbygget i forsædernes ryglæn. Lysspottet gør det muligt at læse uden at forstyrre fører eller medpassagerer. BÅDE 1 2

24 Hjulkapsel Loo 16 Alufælg Notos 16 Alufælg, tofarvet, Alufælg, tofarvet, Éole Alufælg Levant 17 * Zephyr TILBEHØR, FÆLGE, KArrOSSErIfArvEr Og INDtrÆK Tilbehør : 1. Sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. Cykelholder til montering på trækkuglen der kan tilpasses de este stel, både store og små. Den monteres med et snuptag og foldes lige så hurtigt sammen, hvilket er en stor fordel, når man har travlt. 2. Dørpanelbeskytter for og bag: krom pynteliste med CITROËN logo, der effektivt beskytter døråbningernes nederste del mod ridser. 3. Beskyt tæppet i bagagerummet med en skridsikker bagagerumsbakke med C4 Picasso logo, så det ikke tilsmudses, f.eks. ved transport af haveaffald og lignende. Bakken er let at rengøre og let at montere. 4. Citroën tilbyder barnestolen Kiddy Comfort Pro med CITROËN logo, beregnet til børn med en vægt fra 9 til 36 kg. Det giver høj sikkerhed samt nem og sikker fastspænding på pladser med Iso x-beslag. Barnesædet har mange indstillingsmuligheder, så det kan vokse i takt med barnet. * Tilbehør.

25 Stof Ondulice sort/grå Dellæder grå Ardoise/Stof Finn Dellæder Champagne/Stof Finn Læder, sort + perforeret Nappalæder grå/champagne UDSTYRSNIVEAU OG StANDArDuDStYr NY CItrOËN C4 PICASSO AttrACtION : ABS med EBD bremseassistent ESP - ITC (Intelligent Traction Control) - elektrisk parkeringsbremse hillholder tågeforlygter nøglefri start 6 airbags - opvarmelige el-sidepejle - programmerbar fartpilot/hastighedsbegrænser - bi-zone aircondition Connecting Box med Bluetooth(1) og USB-port dækreparationssæt el-ruder for og bag varme i forsæder instrumentbordcomputer 16 stålfælge LED lyssignatur RDS radio med mono-tuner MP3 afspiller og 6 højttalere 7 berøringsskærm med funktionstaster læderrat justerbart i højde og hældning sto ndtræk. NY CItrOËN C4 PICASSO SEDuCtION : SOM NY CITROËN C4 PICASSO ATTRACTION + Automatisk tænding af kørelys aut. bi-zone klimaanlæg regnsensor 16 alufælge NOTOS passagersæde, der kan nedfældes som bord RDS radio med bi-tuner MP3 afspiller. NY CItrOËN C4 PICASSO INtENSIvE : SOM NY CITROËN C4 PICASSO SEDUCTION + nøglefri adgang og start parkeringssensor bag bakkamera 12 HD skærm tågeforlygter med statisk svinglys el-indfoldelige sidespejle solskærme ved bagsæder længdejusterbare bagsæder krom-sidelister - e-myway navigation. NY CItrOËN C4 PICASSO ExCLuSIvE : SOM NY CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE + CITROËN etouch 3D LED-baglygter 17 alufælge Park Assist med parkeringssensor for og P-pladsopmåler 230V-stik aktiv fartpilot aut. blændfrit bakspejl sidespejle med bakautomatik Lounge passagersæde forsæder med massage-funktion bundmåtter for og bag blindvinkelalarm sideruder bag og bagrude mørktonede og med akustisk laminering- elektrisk bagklap læder/stof Finn. (1) Kræver en kompatibel telefon. Hickory (P) Aluminium (M) Blå Télès (M) Grå Shark (M) Blå Kyanos (M) Rød Rubi (P) Hvid Banquise Sort Onyx (M) : metallak (P) : perlemorslak.

26 TEKNOLOGI I SIKKErHEDENS tjeneste RESPEKT for miljøet Den nye Citroën C4 Picasso er udstyret med den nyeste teknologi inden for aktiv og passiv sikkerhed ABS : Antiblokeringssystem, der forhindrer hjulene i at blokere under bremsning, så føreren kan bremse og styre samtidig uden at miste kontrollen over bilen. Betegnelsen CITROËN AirDream omfatter de mest miljøvenlige teknologier udviklet af CITROËN. Vejstribealarm (AFIL) : Funktion, der i tilfælde af en utilsigtet overskridelse af de hvide linjer i vejen (uden aktivering af afviserblinket) advarer føreren via vibrationer i den aktive sikkerhedssele. Vejstribealarmen bidrager til at reducere risikoen for ulykker ved træthed og uopmærksomhed hos føreren. Bremseassistent (AFU) : System integreret i ABS-systemet, der ved pludseligt tryk på bremsepedalen øjeblikkelig etablerer fuld bremsekraft, så bremselængden reduceres. Bremseassistenten aktiverer automatisk katastrofeblinket for at advare den bagfra kommende tra k. ASR : Antispin regulering er integreret i ESP-systemet og virker på de trækkende hjul. Det begrænser eller forhindrer, at de trækkende hjul spinder ved start på glat over ade ved at aktivere bremser og motorstyring. CITROËN etouch : Nyskabende serviceprogram med CITROËN ecall (nødkald) og CITROËN vejhjælpsopkald et system, der automatisk (eller manuelt) sender lokaliserede nødopkald og vejhjælpsopkald og sikrer hurtig og præcis hjælp i tilfælde af uheld eller ulykker, og to tjenester, der er tilgængelige via dit personlige site MyCITROËN og på smartphones, nemlig CITROËN online servicehæfte og CITROËN Eco Driving. ESP : Elektronisk Stabilitets Program. Et intelligent elektronisk system, der mindsker risikoen for udskridning allerede inden føreren kan mærke den. Systemet stabiliserer bilen med motorstyring og ved at dosere bremserne på de enkelte hjul. Er der tegn på udskridning, griber systemet ind og bringer bilen på ret kurs. Intelligent Traction Control (ITC) : Dette system forbedrer sikkerheden og bilens styreegenskaber på våde, sne- og isglatte veje eller løst underlag, hvor der er nedsat vejgreb. Systemet analyserer snedybde, vejens hældning, vejbelægning og kontrollerer spind på hvert enkelt hjul. På våd eller glat vej sikrer systemet en stabil kraftoverførsel til de trækkende hjul, og det forbedrer bilens styreegenskaber i sving. For at reducere CO2-udledningen er den nye Citroën C4 Picasso ehdi Airdream ETG6 standardudstyret med : Vægtreduktion på 140 kg ; Brændstofbesparende MICHELIN dæk ; Nyeste Stop & Start-system ; Optimeret servostyring med mindre energiforbrug ; Optimering af den elektronisk styrede manuelle gearkasse ; Optimeret aerodynamik ; Aerodynamisk pakke: vindafdækning af luftindtag og bundplade sænket med 5 mm. Elektrisk parkeringsbremse : Den elektrisk styrede parkeringsbremse aktiverer automatisk bremsen, så snart motoren afbrydes. Den er også en hjælp ved start på en skråning og fungerer som en ekstra bremse, hvis hovedbremsekredsen skulle svigte. Variabel hastighedsbegrænser :Funktion, der giver føreren mulighed for at fastsætte en maksimal hastighedsgrænse som kun kan overskrides midlertidigt ved at træde speederpedalen i bund, så føreren har mulighed for at reagere på tra kforholdene. EBD : Elektronisk bremsekraftfordeling, der anvender ABS-systemets følere til at optimere bremsekraftfordelingen på baghjulene ved at kontrollere bremsningen af højre og venstre hjul separat.e. Aktiv fartpilot :Funktion der giver føreren mulighed for at indstille en given hastighed og fastholde denne uden at træde på speederen uafhængigt af vejforholdene. Desuden registrerer og advarer den, hvis en forankørende bil nedsætter farten. Systemet fastholder en konstant afstand til den forankørende ved at påvirke acceleration og motorbremse og arbejder ved 30 km. Så snart der atter er tilstrækkelig afstand til den forankørende eller helt fri bane gen nder bilen sin oprindelige hastighed. * Indfoldede sidespejle.

27 CITROËN : SErvICE Er EN SELvføLgE FABRIKSGARANTI Person- og varebiler: 2 år. GARANTI MOD GENNEMTÆRING Personbiler: 12 år. Varebiler: 6 år. LAKGARANTI Personbiler: 3 år Varebiler: 2 år. CITROËN FINANS Gennem Citroën Finans kan du lease eller nansiere dit bilkøb til en favorabel rente. Der kan vælges mellem et fast eller variabelt forrentet lån med en løbetid på op til 9 år. CITROËN ASSISTANCE Så længe din CITROËN er dækket af fabriksgaranti, er den også omfattet af gratis Europadækket FALCK vejhjælp, som træder i kraft ved problemer, som ikke skyldes tra kuheld eller selvforskyldt skade. CITROËN Assistance omfatter vejhjælp/bugsering i tilfælde af: Garantirelateret driftsstop (mekanisk eller elektronisk nedbrud) - Starthjælp, med mindre dette er selvforskyldt - Defekte vinduesviskere i regn/snevejr. Hvis køresikkerheden ikke er forsvarlig/lovlig (f.eks. defekt sikkerhedssele i førerside, lovpligtigt lys, osv.) - Punktering* Brændstofmangel* - Mistede nøgler (tyveri/tab)* * Merydelser gældende for alle DS og C-Zero modeller samt alle modeller med tilkøbt CITROËN serviceaftale. CITROËN SERVICEAFTALER Med en CITROËN Serviceaftale er du og din bil i gode hænder. For et fast månedligt beløb kan du vælge mellem tre grader af tryghed, så du får den løsning, der passer bedst til dit behov. På kan du beregne prisen på din foretrukne serviceaftale og herefter bestille den.. - CITROËN BasicDrive Fabriksgaranti i hele aftaleperioden og CITROËN Assistance. CITROËN Easy Drive Fabriksgaranti i hele aftaleperioden - CITROËN Assistance - Service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til bilens servicehæfte. CITROËN FreeDrive Fabriksgaranti i hele aftaleperioden - CITROËN Assistance - Service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til bilens servicehæfte - Reparationer som er nødvendige for, at bilen fungerer drift- og tra ksikkert, herunder udskiftning af udtjente sliddele så som bremser, styretøjsdele, kobling mv. - Gratis lånebil ved planlagte serviceeftersyn (inkl. 50 km brændstof og forsikring) - Gratis udskiftning af pærer og viskerblade mellem serviceeftersyn - Gratis opfyldning af motorolie, køler- og sprinklervæske mellem serviceeftersyn. Ny C4 PICASSO Denne brochure er europæisk og viser derfor biler, der markedsføres i hele EU. Eftersom produktspeci kationerne varierer fra land til land, kan der i denne brochure være billeder og omtale af versioner og udstyr, som ikke markedsføres i Danmark. For detaljerede oplysninger om standard- og ekstraudstyr henvises til tillæg med tekniske speci kationer og udstyr. Dette tillæg, der opdateres løbende, erstatter evt. tidligere tillæg og korrigerer oplysninger med hensyn til teknik og udstyr i denne brochure. Tillægget ndes på og hos de autoriserede Citroënforhandlere. Alle oplysninger og illustrationer i denne brochure er generelle beskrivelser af Citroën C4 Picasso modelprogrammet, som de forelå ved redigeringen inden trykstart. Citroën forbeholder sig ret til uden forudgående varsel at ændre på modelprogram, tekniske speci kationer og udstyrsmæssige detaljer uden at være forpligtet til at ajourføre denne brochure.der tages forbehold for trykfejl.

28 Ny Citroën C4 Picasso Création et réalisation :

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 TOURAN 02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 MOTORER, UNDERVOGN OG GEARKASSER 40 VOLKSWAGEN ORIGINAL

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Opel Astra OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Indhold Modeller 14 21 Farver 22 23 Fælge 24 25 Miljø 26 27 Motorer og gearkasser 28 29 Køredynamik 30 31 Sikkerhed 32 37 Funktionelt 38 41 Komfort 42 43 Infotainment

Læs mere

Egentlig findes der ikke noget,

Egentlig findes der ikke noget, Scirocco Fra første sekund vil Scirocco have dig i sin magt og den giver ikke sådan lige slip igen. Derfor skal du ikke undre dig, hvis du pludselig gerne vil køre ture på flere timer. For med grænseløs

Læs mere

VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR

VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR VOLVO FH OG VOLVO FH16 Du kan tage dette personligt. 3 10 Fokus på detaljerne 11 20 Udendørs Førerhus Lys Hjul Chassis 21 30 Interiør Komfort Opbevaring

Læs mere

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund CRÉDIT PHOTO : PRINTED IN EC JXFCDK1501 DECEMBER 2014 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund ny renault Espace Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne

Læs mere

2 Introduktion. Introduktion

2 Introduktion. Introduktion Indhold Introduktion... 2 Kort og godt... 6 Nøgler, døre og ruder... 20 Sæder, sikkerhed... 37 Opbevaring... 53 Instrumenter og betjening... 63 Lygter... 94 Infotainment-system... 101 Klimastyring... 202

Læs mere

VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR

VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR VOLVO FMX 3 6 Fokus på detaljerne 7 15 Udvendigt Førerhus Lys Hjul Chassis 16 23 Interiør Komfort Opbevaring 24 29 Kommunikation og elektronik 30

Læs mere

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Instruktionsbog

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Instruktionsbog SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Instruktionsbog Forord Tak for den tillid, du har vist ved at beslutte dig for en ŠKODA Med din nye ŠKODA får du en bil med den nyeste teknik og et stort udvalg af udstyr. Vi

Læs mere

At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk.

At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk. Den nye Touareg At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk. Den nye Touareg imponerer straks med sit markante og karakteristiske design. Og især med den op til 200 kg lavere vægt i forhold til

Læs mere

OPEL CORSA. Instruktionsbog

OPEL CORSA. Instruktionsbog OPEL CORSA Instruktionsbog Indhold Introduktion... 2 Kort og godt... 6 Nøgler, døre og ruder... 19 Sæder, sikkerhed... 33 Opbevaring... 50 Instrumenter og betjening... 66 Lygter... 93 Klimastyring... 101

Læs mere

KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK.

KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK. DEN NYE OPEL CORSA KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK. Sofistikeret, stilfuld og sjove køreegenskaber. Med materialer, interiør og funktioner i højeste kvalitet, giver den nye Corsa en eksklusiv følelse af en

Læs mere

NISSAN NV400. Range Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør go Stil Udskriv Stige ud

NISSAN NV400. Range Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør go Stil Udskriv Stige ud NISSAN NV400 SKAB DET PERFEKTE MATCH UFORLIGNELIGT POTENTIALE. NV400 byder på ét af markedets bredeste udvalg af varebiler. De mange kombinationer af akselafstand, længde, højde, lasteevne, motor, for-/baghjulstræk

Læs mere

OPEL ASTRA. Instruktionsbog

OPEL ASTRA. Instruktionsbog OPEL ASTRA Instruktionsbog Indhold Introduktion... 2 Kort og godt... 6 Nøgler, døre og ruder... 21 Sæder, sikkerhed... 38 Opbevaring... 60 Instrumenter og betjening... 100 Lygter... 136 Klimastyring...

Læs mere

Med hjertet i Midt- & Vestjylland

Med hjertet i Midt- & Vestjylland Med hjertet i Midt- & Vestjylland Få en forsikring, der er lige så god som din Toyota Ved køb af en Toyota kan du nu tegne en ekstra favorabel forsikring med indbyggede fordele, du ellers må kigge langt

Læs mere

08 0 5 t o e g u e p tilbehør, pleje og tryghed 5008

08 0 5 t o e g u e p tilbehør, pleje og tryghed 5008 peugeot 5008 TILBEHØR, PLEJE OG TRYGHED 5008 Hvorfor købe originalt? Skræddersyet design Peugeot-tilbehør er designet og udviklet specielt til hver enkelt model. Alternativt er det håndplukket, så det

Læs mere

BRUGSANVISNING PUMA 40 9006406E

BRUGSANVISNING PUMA 40 9006406E BRUGSANVISNING DA PUMA 40 9006406E Danish 2011 Handicare Alle rettigheder forbeholdt. Informationen, som er givet heri, må ikke mangfoldiggøres og/eller udgives på nogen måde, på tryk, i fotokopi, på

Læs mere

DRIVEN BY QUALITY DEN NYE EURO 6-SERIE TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM

DRIVEN BY QUALITY DEN NYE EURO 6-SERIE TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DEN NYE EURO 6-SERIE EN REN KVALITETSSERIE Den nye DAF Euro 6-produktserie. Splinternyt design giver maksimal effektivitet, optimal driftssikkerhed og størst mulig kørekomfort. De nye højteknologiske PACCAR

Læs mere

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr Scudo Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat Scudo Motor 90 Multijet 120 Multijet 140 Multijet Antal cylindre 4 på række 4 på række 4 på række Volumen (cm 3 ) 1560 1997 1997 Miljønorm

Læs mere

Avensis Ekstraudstyr

Avensis Ekstraudstyr Avensis Ekstraudstyr Til dig og din Avensis Velkommen til en præsentation af Toyota Ekstraudstyr, udviklet og designet specielt til Avensis. Du kan sætte personligt præg på designet, styrke brugsværdien

Læs mere

Dansk 2011 YOU-Q. Alle rettigheder forbeholdt.

Dansk 2011 YOU-Q. Alle rettigheder forbeholdt. BRUGSANVISNING SAMM Dansk 2011 YOU-Q Alle rettigheder forbeholdt. Informationen, som er givet heri, må ikke mangfoldiggøres og/eller udgives på nogen måde, på tryk, i fotokopi, på mikrofilm eller på nogen

Læs mere

04-07. De personlige sider

04-07. De personlige sider Aygo Ekstraudstyr De personlige sider Når du kører Aygo, siger det samtidig noget om din personlighed. Du har fokus på økonomi og miljø uden at gå på kompromis med stil og køreglæde. Med Toyota Ekstraudstyr

Læs mere

Undervisningsplan for køreuddannelsen til kategori B

Undervisningsplan for køreuddannelsen til kategori B Rigspolitiet Undervisningsplan for køreuddannelsen til kategori B 0-1 Bekendtgørelse om undervisningsplan for køreuddannelsen til almindelig bil (kategori B) I medfør af 56, stk. 5, 64, stk. 5, og 134a

Læs mere

Et helt personligt præg

Et helt personligt præg BMW Motorrad Motorcykeludstyr 2008/2009 Glæden ved at køre Et helt personligt præg INDHOLDSFORTEGNELSE High performance-dele 12 Opbevaringsløsninger 20 Tasker og indertasker 22 Topbokse og tasker 30 Tanktasker

Læs mere

Ny OPEL Corsa 3-dørs & 5-dørs Specifikationer, udstyr & prisliste 15.01.2015

Ny OPEL Corsa 3-dørs & 5-dørs Specifikationer, udstyr & prisliste 15.01.2015 Ny OPEL Corsa 3-dørs & 5-dørs Specifikationer, udstyr & prisliste 15.01.2015 2 3-dørs Essentia Enjoy Motorer /gearkasser Kode Inkl. moms* Kode Inkl. moms* Motorer / Udstyrsniveau, 3-dørs 1.4 ECOTEC 55

Læs mere

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O T5OOO. PERFEKT SAMSPIL MELLEM GENNEMFØRT TEKNOLOGI OG MODERNE DESIGN Monteret med New Holland NEF Tier 3 miljøgodkendte intercooler motorer, kombinerer New

Læs mere

Nokia-bilsæt CK-100 Bruger- og installationsvejledning

Nokia-bilsæt CK-100 Bruger- og installationsvejledning Nokia-bilsæt CK-100 Bruger- og installationsvejledning 9209908 2. udgave OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING NOKIA CORPORATION erklærer herved, at udstyret HF-22 overholder de væsentligste krav og øvrige relevante

Læs mere

TomTom Online-vejledning

TomTom Online-vejledning TomTom Online-vejledning Indhold Æskens indhold 7 Æskens indhold... 7 Læs dette først 8 Placering af enheden... 8 Montering i bilen... 8 Tænd og sluk... 9 Opsætning... 9 GPS-modtagelse... 9 Stik til micro-sd-kort...

Læs mere