NY CITROËN C4 PICASSO

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NY CITROËN C4 PICASSO"

Transkript

1 NY CITROËN C4 PICASSO

2 Den nye C4 Picasso er kompakt og rummelig og giver en ny oplevelse af komfort. Det markante design betyder starten på en ny epoke for Citroën. Ny dynamisk front hvor Citroëns logo med de dobbelte vinkler glider over i det nye lygtedesign med LED lys. Bagfra giver de nye 3D LED baglygter bilen en meget genkendelig signatur. Bagklappen åbner i hele bilens bredde og signalerer masser af plads og let adgang til bagagerummet. Denne brochure er europæisk og viser alt udstyr og teknik der kan leveres til ny Citroën C4 Pciasso. Derfor kan udstyr og versioner variere fra land til land. Med hensyn til detaljerede oplysninger om versioner, standard- og ekstraudstyr der markedsføres i Danmark, henvises til tillæg med tekniske speci kationer og udstyr på

3 NY CITROËN C4 PICASSO

4 I Citroën C4 Picasso er den nyeste teknologi anvendt for komfort og sikkerhed både for fører og passagerer.

5 NY CITROËN C4 PICASSO TECHNOSPACE

6 NY CITROËN C4 PICASSO ENESTÅENDE UDSYN

7 BERØRINGSFØLSOM OG INTUITIV FORBINDELSE DEN NYE C4 PICASSO GENOPFINDER FORBINDELSEN MELLEM FØRER OG BIL I FORM AF TO SKÆRME, EN BERØRINGSSKÆRM PÅ 7 FOR STY- RING AF ALLE FUNKTIONER OG EN 12 HD SKÆRM MED INFORMA- TIONER OM KØRSLEN. Instrumentbordet i Citroën C4 Picasso er formgivet med rene linjer og bygget op om én eller to skærme afhængigt af model. Den første er en 7 berøringsskærm der gør det muligt at betjene bilens funktioner intuitivt: bi-zone aircondition/klimaanlæg, multimedia, navigation, telefoni, hjælpefunktioner. Den anden en 12 HD skærm der viser alle informationer vedr. kørslen (hastighed, motoromdrejninger, brændstofniveau). Denne skærm kan vise informationerne fra navigation, multimedia, hjælpefunktioner etc. i højtopløsning (HD). Den kan også vise fotos som skærmbaggrund. Endelig har føreren mulighed for selv at vælge opsætningen og han kan vælge mellem to gra ske universer.

8 NAVIGATION Navigationsanlægget er baseret på nyeste generation af satellitnavigation med komplet europakort og Birdview-funktion. 7 tommer berøringsskærmen letter læsningen af køreinstruktionerne med mulighed for indtastning af adresser via et numerisk tastatur.

9 BI-ZONE KLIMAANLÆG Citroën C4 Picasso er udstyret med bi-zone aircondition/ aut. klimanlæg (afhængigt af model) med individuelle knapper til temperatur og fordeling af luftstrømme i højre og venstre side. I modeller med aut. klimaanlæg er der også styring af luftstrømme til bagsædet. TELEFONI Bluetooth* gør det sikrere at telefonere. takket være 7 berøringsskærmen har det aldrig været nemmere at ringe op og slå op i telefonregisteret, der er endog mulighed for at indsætte foto på kontaktpersonerne. *Kræver en kompatibel telefon. «CITROËN MULTICITY CONNECT» Dette nye revolutionerende system der kombinerer gps og internetfunktioner som facebook, tripadvisor, guide michelin, Coyote er endnu ikke tilgængeligt i Danmark. MEDIA På 7 berøringsskærmen kan føreren intuitivt skifte fra CD afspiller til usb-nøgle eller til digital mp3 jukebox eller nde de indtastede radiostationer. Du kan også navigere rundt i play-listerne til din ipod/iphone. Som ekstraudstyr fås et JBL Hifi-system med 8 højttalere, der giver en optimal lydkvalitet takket være Arkamys teknologien. HJÆLPEFUNKTIONER (Afhængigt af model) På 7 berøringsskærmen kan føreren tænde eller slukke alle hjælpefunktioner, såsom blindvinkelalarm, automatisk nedblænding af fjernlys, Park Assist, der hjælper føreren med at opmåle en parkeringsplads og med at parkere bilen, når pladsen er fundet. føreren skal blot styre speeder-og bremsepedal KONFIGURATION Når Citroën C4 Picasso holder stille kan 7 berøringsskærmen forvandles til en interaktiv instruktionsbog der forklarer bilens mange tekniske nesser (kun muligt når bilen holder stille). regnemaskine og kalender ndes også og endelig kan føreren indstille nogle af funktionerne

10 KABINE MED MASSER AF PLADS OG LYS KABINEN I CITROËN C4 PICASSO ER FORMGIVET MED RENE LINJER FOR AT FREMHÆVE KOMFORT OG RUMME- LIGHED. DAGSLYSET STRØMMER FRIT IND FRA ALLE SIDER, TAKKET VÆRE DEN STORE PANORAMAFORRUDE OG DE STORE SIDERUDER. MEN OGSÅ ELEGANTE DETALJER SOM F.EKS. DET TOFARVEDE INSTRUMENTBORD FALDER I ØJNENE. rummeligheden er forbedret i forhold til forgængeren takket være en større akselafstand, hvilket giver bedre benplads. Pack Lounge, der udelukkende fås til Citroën C4 Picasso (standard i Exclusive) består udover massagefunktion i forsæderne - af en udfoldelig benstøtte ved forreste passagersæde, så forsædepassageren kan gøre sig det behageligt under turen og strække benene. Alle 5 pladser er udstyret med relax nakkestøtter med regulerbare øreklapper, så støtten tilpasses hovedet.

11 Citroën C4 Picasso genop nder begrebet komfort med den lyse, rummelige og komfortable kabine, sæder med mulighed for massagefunktion samt relax nakkestøtter.

12

13 NYSKABELSER DER GENOPFINDER KØREGLÆDEN Citroën optimerer løbende motorerne ved at forbedre ydeevne, brændstofforbrug samt øge de dynamiske køreegenskaber. Den nye Citroën C4 Picasso er blevet lettere, den vejer hele 140 kg mindre end sin forgænger, hvilket reducerer brændstofforbruget og øger bilens dynamiske køreegenskaber. Den fås med 5 forskellige motorer. 2 benzinmotorer: vti 120 med 5 trins gearkasse med et veloplagt kraftoverskud der forener effektivitet og kørekomfort og den dynamiske thp 155 med 6-trins gearkasse, og med et stor smidighed på grund af momentet på 240 Nm ved1400 omdr./min i et bredt område allerede ved lave omdrejningstal. 3 dieselmotorer: HDi 90 med 5-trins gearkasse, e-hdi 90 Etg6 med et stærkt reduceret brændstofforbrug (26,3 km/l) og lav CO2-udledning (98g/km ), samt e-hdi 115, der kan fås med 6 trins gearkasse eller den nye elektronisk styrede manuelle gearkasse Etg6 (Ef cient tronic gearbox 6 speeds) der giver behagelige og smidige gearskift samt et reduceret brændstofforbrug og en lav CO2- udledning (fra 104 g/km). Den nye elektriske servostyring giver enestående køreegenskaber, der gør bilen let at manøvrere i bykørsel og let at parkere samt giver en meget præcis kørsel på motorvej.

14 MILJØVENLIGE MOTORER FRA 98 G CO 2 * KM

15 *e-hdi 90 Airdream ETG6 CItrOËN integrerer miljøhensyn i udviklingen af nye modeller uden at give afkald på køreglæden. De innovative og effektive motorer har en af de laveste CO2-udledninger i klassen med kun 98g/km med e-hdi 90 Airdream Etg6.to af dieselmotorerne er udstyret med mikrohybrid teknologi, der forener HDi-motoren og seneste generation af Start&Stop-teknologi, samt et system til genindvinding af energi ved deceleration som reducerer bilens brændstofforbrug og CO2-udledning uden at det går ud over kørekomforten. En avanceret teknologi, der er let at bruge. Så snart du holder stille, f. eks. ved et tra klys går motoren på stand-by. Så snart du løfter foden fra bremsen med Etg6 (den nye elektronisk styrede 6 trinsgearkasse) eller koblingen med 6 trins- manuel gearkasse, starter motoren automatisk. Stop&Start systemet vil give dig en helt ny køreoplevelse, fordi det er lydløst og uden vibrationer, når motoren står på stand-by.dieselmotorerne er alle udstyret med partikel lter (fap), der sikrer eliminering af uforbrændte sodpartikler.

16 TILSLUTTET OVERALT 7 BERØRINGSSKÆRMEN I CITROËN C4 PICASSO STYRER INTUITIVT MUSIK, NAVIGATION OG TELEFONI. 0ved hjælp af JukeBox-funktionen som vises i 7 berøringsskærmen i Citroën C4 Picasso kan der laves en personlig playliste for hver tur. Den gør det muligt at vælge i en af de mange album lagret på den interne harddisk. med et enkelt tryk kan man hente numre i musikken på det eksterne audioudstyr ipad/iphone eller lytte til en af de mange radiostationerne på fm-båndet.navigationssystemet der altid er tilsluttet med komplette kort af 42 lande i Europa, viser aktuelle analyser af ruten med meddelser om tra kproblemer (tra kuheld, tra kpropper). Om nødvendigt beregner den også en ny rute for at komme uden om problemet. Det satellitstyrede navigationssystem har birdview funktion, der giver et praktisk overblik over ruten. Den registrerer desuden parkeringspladser, service stationer og næsten interessepunkter i hele Europa. 7 berøringsskærmen styrer alle ind- og udgående opkald til telefoner med Bluetooth funktion. for at forbedre brugervenligheden kan den også vise fotos af personerne i telefonlisten. Citroën C4 Picasso kan fås med en meget høj tilslutningsgrad: usb-port og Jack-stik, 12 volt- og endog 230 volt stik for tilslutning eller opladning af audioudstyr. Alle disse tilslutningsstik er beskyttende placeret øverst i det centrale opbevaringsrum i midterkonsollen, hvor der også er plads til udstyr, der er tilsluttet eller til opladning. Endelig er Exclusive modellen udstyret med et serviceprogram, der via en indbygget telematikboks med gps-modul og SImkort tilbyder nye tryghedsskabende kommunikations- og servicemuligheder CItrOËN ecall (nødkald) med lokalisering, CItrOËN bcall (CItrOËN Assistance på dansk) med lokaliseringogså i udlandet samt, CItrOËN online servicehæfte og CItrOËN Eco Driving. *Kræver en kompatibel telefon.

17 INGEN TRAFIK- PROBLEMER PÅ RUTEN Tilslutning PERSONALISERET JUKEBOX OPFYLDNING AF TANK OM 30 KM

18 INTEGRERET TEKNOLOGI GIVER SIKKER KØRSEL DEN NYE CITROËN C4 PICASSO KAN AFHÆNGIGT AF MODEL FÅS MED TEK- NOLOGI, DER ØGER KOMFORTEN OG FORBEDRER SIKKERHEDEN: BLIND- VINKELALARM, AUTOMATISK NED- BLÆNDING TIL NÆRLYS VED MØDET MED EN MODKØRENDE BIL OG VEJSTRIBEALARM. Aktiv fartpilot, der registrerer og advarer, hvis en forankørende bil nedsætter farten. Systemet fastholder en konstant afstand til den forankørende ved at påvirke acceleration og motorbremse.blindvinkelalarmen advarer føreren ved at tænde en orange diode i førerens sidespejl, når et andet køretøj be- nder sig i den blinde vinkel til højre eller venstre i op til 3 meter bag Citroën C4 Picasso. via et mini-kamera placeret i bakspejlets fod, skifter fjernlyset automatisk til nærlys når Citroën C4 Picasso møder et modkørende køretøj, og skifter tilbage til fjernlys når det modkørende køretøj er passeret. mini-kameraet overvåger også køreretningen på Citroën C4 Picasso. Den nye generation vejstribe-alarm (AfIL) der i tilfælde af en utilsigtet overskrid-else af de hvide linjer i vejen (uden aktivering af afviserblinket) advarer føreren via vibrationer i den aktive sikkerhedssele. vejstribealarmen bidrager til at reducere risikoen for ulykker ved træthed og uopmærksomhed hos føreren. Aktive sikkerhedsseler ved forsæderne strammer automatisk selerne ved risiko for en kollision.

19 Den aktive fartpilot i Citroën C4 Picasso registrerer og advarer, hvis en forankørende bil nedsætter farten og fastholder en konstant afstand til den forankørende ved at påvirke acceleration og motorbremse og arbejder inden for 30 km/t.

20

21 13K46 à venir 13K48 à venir TEKNOLOGI I HVERDAGEN CITROËN C4 PICASSO FORENKLER DEN DAGLIGE KØRSEL. Den nye Citroën C4 Picasso fås også med funktionen nøglefri adgang og start, så det ikke længere er nødvendigt at tage nøglen op af lommen for at starte bilen. funktionen registrerer føreren, når han/hun nærmer sig. En let berøring af håndtaget aktiverer åbningsmekanismen og tænder belysningen i kabinen. Når du har sat dig godt til rette bag rattet, startes bilen med et enkelt tryk på Start & Stop knappen uden at du behøver at tage nøglen ud af lommen. Citroën C4 Picasso fås også med bakkamera der gør det nemmere at parkere bilen. Når føreren skifter til bakgear viser bakkameraet automatisk billedet på 12 skærmen, så du har sikkert overblik over forholdende bag bilen. funktionen Park Assist er en aktiv hjælpefunktion i forbindelse med parallel- eller skråparkering. funktionen hjælper føreren med at måle om en parkeringsplads er stor nok til hans bil og med at parkere bilen, når pladsen er fundet. føreren skal blot sætte bilen i bakgear samt styre speeder- og bremsepedal.

22

23 MASSER AF FRALÆG-NINGS- OG BAGAGEPLADS DEN NYE CITROËN C4 PICASSO ER MINDRE UDVENDIG, OG STØRRE IND- VENDIG. DEN HAR MANGE PRAKTISKE OPBEVARINGSMULIGHEDER FOR OG BAG. Den nye Citroën C4 Picasso har en bagagerumsvolumen på 537 liter, så der er plads til familiens bagage. Selvom den nye Citroën C4 Picasso er 4 cm kortere udvendig er bagagerumsvolumen vokset med 37 liter takket være en forøgelse af akselafstanden på 6 cm. Den kan fås med elektrisk åbning og lukning af bagklap, som styres via nøgle eller direkte på bagklappen. Som sikkerhedsforanstaltning er systemet udstyret med en anti-klem funktion, der blokerer lukningen hvis den registrer hindringer. Citroën C4 Picasso har masser af praktiske opbevaringsrum: foran et handskerum med køling, et meget rummeligt centralt placeret opbevaringsrum, et opbevaringsrum placeret bag gearstangen og bagtil to praktiske lukkede opbevaringsrum i gulvet og (afhængigt af model) kortlommer på bagsiden af forsæderyglæn. Endelig er der (afhængigt af model) skuffer under førersæde og forreste passagersæde til opbevaring af personlige ejendele.bagsædet består af tre individuelle sæder, som er lige brede så alle tre passagerer sidder komfortabelt, og passageren på midtersædet ikke behøver at føle sig indeklemt. Afhængigt af model er lysspot og praktiske ybakker indbygget i forsædernes ryglæn. Lysspottet gør det muligt at læse uden at forstyrre fører eller medpassagerer. BÅDE 1 2

24 Hjulkapsel Loo 16 Alufælg Notos 16 Alufælg, tofarvet, Alufælg, tofarvet, Éole Alufælg Levant 17 * Zephyr TILBEHØR, FÆLGE, KArrOSSErIfArvEr Og INDtrÆK Tilbehør : 1. Sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. Cykelholder til montering på trækkuglen der kan tilpasses de este stel, både store og små. Den monteres med et snuptag og foldes lige så hurtigt sammen, hvilket er en stor fordel, når man har travlt. 2. Dørpanelbeskytter for og bag: krom pynteliste med CITROËN logo, der effektivt beskytter døråbningernes nederste del mod ridser. 3. Beskyt tæppet i bagagerummet med en skridsikker bagagerumsbakke med C4 Picasso logo, så det ikke tilsmudses, f.eks. ved transport af haveaffald og lignende. Bakken er let at rengøre og let at montere. 4. Citroën tilbyder barnestolen Kiddy Comfort Pro med CITROËN logo, beregnet til børn med en vægt fra 9 til 36 kg. Det giver høj sikkerhed samt nem og sikker fastspænding på pladser med Iso x-beslag. Barnesædet har mange indstillingsmuligheder, så det kan vokse i takt med barnet. * Tilbehør.

25 Stof Ondulice sort/grå Dellæder grå Ardoise/Stof Finn Dellæder Champagne/Stof Finn Læder, sort + perforeret Nappalæder grå/champagne UDSTYRSNIVEAU OG StANDArDuDStYr NY CItrOËN C4 PICASSO AttrACtION : ABS med EBD bremseassistent ESP - ITC (Intelligent Traction Control) - elektrisk parkeringsbremse hillholder tågeforlygter nøglefri start 6 airbags - opvarmelige el-sidepejle - programmerbar fartpilot/hastighedsbegrænser - bi-zone aircondition Connecting Box med Bluetooth(1) og USB-port dækreparationssæt el-ruder for og bag varme i forsæder instrumentbordcomputer 16 stålfælge LED lyssignatur RDS radio med mono-tuner MP3 afspiller og 6 højttalere 7 berøringsskærm med funktionstaster læderrat justerbart i højde og hældning sto ndtræk. NY CItrOËN C4 PICASSO SEDuCtION : SOM NY CITROËN C4 PICASSO ATTRACTION + Automatisk tænding af kørelys aut. bi-zone klimaanlæg regnsensor 16 alufælge NOTOS passagersæde, der kan nedfældes som bord RDS radio med bi-tuner MP3 afspiller. NY CItrOËN C4 PICASSO INtENSIvE : SOM NY CITROËN C4 PICASSO SEDUCTION + nøglefri adgang og start parkeringssensor bag bakkamera 12 HD skærm tågeforlygter med statisk svinglys el-indfoldelige sidespejle solskærme ved bagsæder længdejusterbare bagsæder krom-sidelister - e-myway navigation. NY CItrOËN C4 PICASSO ExCLuSIvE : SOM NY CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE + CITROËN etouch 3D LED-baglygter 17 alufælge Park Assist med parkeringssensor for og P-pladsopmåler 230V-stik aktiv fartpilot aut. blændfrit bakspejl sidespejle med bakautomatik Lounge passagersæde forsæder med massage-funktion bundmåtter for og bag blindvinkelalarm sideruder bag og bagrude mørktonede og med akustisk laminering- elektrisk bagklap læder/stof Finn. (1) Kræver en kompatibel telefon. Hickory (P) Aluminium (M) Blå Télès (M) Grå Shark (M) Blå Kyanos (M) Rød Rubi (P) Hvid Banquise Sort Onyx (M) : metallak (P) : perlemorslak.

26 TEKNOLOGI I SIKKErHEDENS tjeneste RESPEKT for miljøet Den nye Citroën C4 Picasso er udstyret med den nyeste teknologi inden for aktiv og passiv sikkerhed ABS : Antiblokeringssystem, der forhindrer hjulene i at blokere under bremsning, så føreren kan bremse og styre samtidig uden at miste kontrollen over bilen. Betegnelsen CITROËN AirDream omfatter de mest miljøvenlige teknologier udviklet af CITROËN. Vejstribealarm (AFIL) : Funktion, der i tilfælde af en utilsigtet overskridelse af de hvide linjer i vejen (uden aktivering af afviserblinket) advarer føreren via vibrationer i den aktive sikkerhedssele. Vejstribealarmen bidrager til at reducere risikoen for ulykker ved træthed og uopmærksomhed hos føreren. Bremseassistent (AFU) : System integreret i ABS-systemet, der ved pludseligt tryk på bremsepedalen øjeblikkelig etablerer fuld bremsekraft, så bremselængden reduceres. Bremseassistenten aktiverer automatisk katastrofeblinket for at advare den bagfra kommende tra k. ASR : Antispin regulering er integreret i ESP-systemet og virker på de trækkende hjul. Det begrænser eller forhindrer, at de trækkende hjul spinder ved start på glat over ade ved at aktivere bremser og motorstyring. CITROËN etouch : Nyskabende serviceprogram med CITROËN ecall (nødkald) og CITROËN vejhjælpsopkald et system, der automatisk (eller manuelt) sender lokaliserede nødopkald og vejhjælpsopkald og sikrer hurtig og præcis hjælp i tilfælde af uheld eller ulykker, og to tjenester, der er tilgængelige via dit personlige site MyCITROËN og på smartphones, nemlig CITROËN online servicehæfte og CITROËN Eco Driving. ESP : Elektronisk Stabilitets Program. Et intelligent elektronisk system, der mindsker risikoen for udskridning allerede inden føreren kan mærke den. Systemet stabiliserer bilen med motorstyring og ved at dosere bremserne på de enkelte hjul. Er der tegn på udskridning, griber systemet ind og bringer bilen på ret kurs. Intelligent Traction Control (ITC) : Dette system forbedrer sikkerheden og bilens styreegenskaber på våde, sne- og isglatte veje eller løst underlag, hvor der er nedsat vejgreb. Systemet analyserer snedybde, vejens hældning, vejbelægning og kontrollerer spind på hvert enkelt hjul. På våd eller glat vej sikrer systemet en stabil kraftoverførsel til de trækkende hjul, og det forbedrer bilens styreegenskaber i sving. For at reducere CO2-udledningen er den nye Citroën C4 Picasso ehdi Airdream ETG6 standardudstyret med : Vægtreduktion på 140 kg ; Brændstofbesparende MICHELIN dæk ; Nyeste Stop & Start-system ; Optimeret servostyring med mindre energiforbrug ; Optimering af den elektronisk styrede manuelle gearkasse ; Optimeret aerodynamik ; Aerodynamisk pakke: vindafdækning af luftindtag og bundplade sænket med 5 mm. Elektrisk parkeringsbremse : Den elektrisk styrede parkeringsbremse aktiverer automatisk bremsen, så snart motoren afbrydes. Den er også en hjælp ved start på en skråning og fungerer som en ekstra bremse, hvis hovedbremsekredsen skulle svigte. Variabel hastighedsbegrænser :Funktion, der giver føreren mulighed for at fastsætte en maksimal hastighedsgrænse som kun kan overskrides midlertidigt ved at træde speederpedalen i bund, så føreren har mulighed for at reagere på tra kforholdene. EBD : Elektronisk bremsekraftfordeling, der anvender ABS-systemets følere til at optimere bremsekraftfordelingen på baghjulene ved at kontrollere bremsningen af højre og venstre hjul separat.e. Aktiv fartpilot :Funktion der giver føreren mulighed for at indstille en given hastighed og fastholde denne uden at træde på speederen uafhængigt af vejforholdene. Desuden registrerer og advarer den, hvis en forankørende bil nedsætter farten. Systemet fastholder en konstant afstand til den forankørende ved at påvirke acceleration og motorbremse og arbejder ved 30 km. Så snart der atter er tilstrækkelig afstand til den forankørende eller helt fri bane gen nder bilen sin oprindelige hastighed. * Indfoldede sidespejle.

27 CITROËN : SErvICE Er EN SELvføLgE FABRIKSGARANTI Person- og varebiler: 2 år. GARANTI MOD GENNEMTÆRING Personbiler: 12 år. Varebiler: 6 år. LAKGARANTI Personbiler: 3 år Varebiler: 2 år. CITROËN FINANS Gennem Citroën Finans kan du lease eller nansiere dit bilkøb til en favorabel rente. Der kan vælges mellem et fast eller variabelt forrentet lån med en løbetid på op til 9 år. CITROËN ASSISTANCE Så længe din CITROËN er dækket af fabriksgaranti, er den også omfattet af gratis Europadækket FALCK vejhjælp, som træder i kraft ved problemer, som ikke skyldes tra kuheld eller selvforskyldt skade. CITROËN Assistance omfatter vejhjælp/bugsering i tilfælde af: Garantirelateret driftsstop (mekanisk eller elektronisk nedbrud) - Starthjælp, med mindre dette er selvforskyldt - Defekte vinduesviskere i regn/snevejr. Hvis køresikkerheden ikke er forsvarlig/lovlig (f.eks. defekt sikkerhedssele i førerside, lovpligtigt lys, osv.) - Punktering* Brændstofmangel* - Mistede nøgler (tyveri/tab)* * Merydelser gældende for alle DS og C-Zero modeller samt alle modeller med tilkøbt CITROËN serviceaftale. CITROËN SERVICEAFTALER Med en CITROËN Serviceaftale er du og din bil i gode hænder. For et fast månedligt beløb kan du vælge mellem tre grader af tryghed, så du får den løsning, der passer bedst til dit behov. På kan du beregne prisen på din foretrukne serviceaftale og herefter bestille den.. - CITROËN BasicDrive Fabriksgaranti i hele aftaleperioden og CITROËN Assistance. CITROËN Easy Drive Fabriksgaranti i hele aftaleperioden - CITROËN Assistance - Service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til bilens servicehæfte. CITROËN FreeDrive Fabriksgaranti i hele aftaleperioden - CITROËN Assistance - Service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til bilens servicehæfte - Reparationer som er nødvendige for, at bilen fungerer drift- og tra ksikkert, herunder udskiftning af udtjente sliddele så som bremser, styretøjsdele, kobling mv. - Gratis lånebil ved planlagte serviceeftersyn (inkl. 50 km brændstof og forsikring) - Gratis udskiftning af pærer og viskerblade mellem serviceeftersyn - Gratis opfyldning af motorolie, køler- og sprinklervæske mellem serviceeftersyn. Ny C4 PICASSO Denne brochure er europæisk og viser derfor biler, der markedsføres i hele EU. Eftersom produktspeci kationerne varierer fra land til land, kan der i denne brochure være billeder og omtale af versioner og udstyr, som ikke markedsføres i Danmark. For detaljerede oplysninger om standard- og ekstraudstyr henvises til tillæg med tekniske speci kationer og udstyr. Dette tillæg, der opdateres løbende, erstatter evt. tidligere tillæg og korrigerer oplysninger med hensyn til teknik og udstyr i denne brochure. Tillægget ndes på og hos de autoriserede Citroënforhandlere. Alle oplysninger og illustrationer i denne brochure er generelle beskrivelser af Citroën C4 Picasso modelprogrammet, som de forelå ved redigeringen inden trykstart. Citroën forbeholder sig ret til uden forudgående varsel at ændre på modelprogram, tekniske speci kationer og udstyrsmæssige detaljer uden at være forpligtet til at ajourføre denne brochure.der tages forbehold for trykfejl.

28 Ny Citroën C4 Picasso Création et réalisation :

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 NYHED NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 VTi 82 Attraction KUN 129.990,- CITROËN C4 VTi 95 Attraction KUN 179.990,- CITROËN C1 FRA 79.990,- FINANSIERING FRA

Læs mere

[INTELLIGENT FORMGIVNING]

[INTELLIGENT FORMGIVNING] CITROËN C3 [INTELLIGENT FORMGIVNING] Med dens rene langstrakte linjer er Citroën C3 et eksempel på avantgardistisk design. Fronten, det øvre kølergitter med integreret Citroën-logo og LED-lyssignaturen

Læs mere

CITROËN C3 PICASSO Kreativt DESIGN Citroën C3 Picasso bryder med vanetænkningen og kører sine helt egne veje. Designet er nærmest som en kube med afrundede linjer og genial pladsudnyttelse. Space Box kalder

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE S04 - DESIGN S06 - KOMFORT S12 - CITROËN C5 TOURER S14 - NYTTIG TEKNOLOGI S20 - YDEEVNE S22 - SIKKERHED INDHOLD 02

INDHOLDSFORTEGNELSE S04 - DESIGN S06 - KOMFORT S12 - CITROËN C5 TOURER S14 - NYTTIG TEKNOLOGI S20 - YDEEVNE S22 - SIKKERHED INDHOLD 02 CITROËN C5 INDHOLDSFORTEGNELSE S04 - DESIGN S06 - KOMFORT S12 - CITROËN C5 TOURER S14 - NYTTIG TEKNOLOGI S20 - YDEEVNE S22 - SIKKERHED INDHOLD 02 ELEGANT DESIGN, RELEVANT TEKNOLOGI Citroën C5 er tro mod

Læs mere

DEN NYE BERLINGO CITYVAN

DEN NYE BERLINGO CITYVAN NY CITROËN DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der

Læs mere

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan DS 4 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Ny DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Blank DS

Læs mere

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL CITROËN NEMO VAN PRILITE GÆLDENDE FRA CITROËN NEMO KAEBIL VARERUM M3 VEJLEDENDE UDALGPRI EK MOM CITROËN NEMO 2 personers HDi 75 FAP 2,5 22,2 / 119 1.780 89.990 19.241 CITROËN NEMO TANDARDUDTYR NIVEAU 1

Læs mere

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE NY CITROËN NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE En helt ny bilklasse blev skabt, da første generation af Citroën Berlingo så dagens lys. Den nye Berlingo viderefører alt det bedste fra sin forgænger og

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk.

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk. PERSONBILER Ny 108 3/5-dørs Vejl. udsalgspris ekskl. Access 3-dørs 1.0 VTi 69 hk 24,4 95 620 Access 5-dørs 1.0 e-vti 69 hk 26,3 88 620 Active 5-dørs 1.0 VTi 69 hk ESG 23,8 97 620 Active 5-dørs 1.2 VTi

Læs mere

CITROËN C3 SPORTVAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. AUGUST 2014

CITROËN C3 SPORTVAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. AUGUST 2014 CITROËN C3 SPORTVAN Citroën C3 PureTech 68 VAN 5 man Attraction Benzin 1,4 23,3 / 99 290 69.565 17.391 Citroën C3 PureTech 68 VAN 5 man Seduction Benzin 1,4 23,3 / 99 290 74.949 18.367 Citroën C3 PureTech

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL CITROËN NEMO VAN PRILITE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KAEBIL MOTOR VARERUM M3 VEJLEDENDE UDALGPRI EK MOM CITROËN NEMO 2 personers HDi 75 FAP 2,5 22,2 / 119 1.780 89.990 19.241 CITROËN NEMO

Læs mere

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund CRÉDIT PHOTO : PRINTED IN EC JXFCDK1501 DECEMBER 2014 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund ny renault Espace Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

CITROËN C-ZERO PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1.OKTOBER 2013. CITROËN C-ZERO - 100% elektrisk UDSTYRSNIVEAU ENERGIKLASSE

CITROËN C-ZERO PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1.OKTOBER 2013. CITROËN C-ZERO - 100% elektrisk UDSTYRSNIVEAU ENERGIKLASSE CITROËN C-ZERO PRILITE GÆLDENDE FRA 1.OKTOBER 2013 CITROËN C-ZERO - 100% elektrisk UDTYRNIVEAU ENERGIKLAE VEJLEDENDE PRI CITROËN C-ZERO Airdream* eduction 215.990 C-ZERO TANDARDUDTYR AB-bremser Airbags,

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km- se mere under klima og miljø på Peugeot.dk

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km- se mere under klima og miljø på Peugeot.dk 208 3-dørs Access 1,0 1.0 VTi 68 HK 22,7 102 620 18.711 79.990 98.701 GTi 1,0 1.6 THP 208 hk 18,5 125 1.200 32.358 184.990 217.348 5-dørs Active 1,0 1.2 e-vti 82 hk ESG 23,8 97 620 24.081 109.990 134.071

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug * Pris eksl. moms, eksl. levering T28, L1H1 2.3 dci 100hk FAP

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

DS 3. Prisliste og tekniske specifikationer. Sidst opdateret 1. september 2015. Side 1 ud af 5

DS 3. Prisliste og tekniske specifikationer. Sidst opdateret 1. september 2015. Side 1 ud af 5 DS 3 Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. september 2015 Side 1 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 82 PureTech 82 THP 165 ehdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 120 (Euro 5) S&S S&S

Læs mere

Kom vidt omkring på en el-scooter

Kom vidt omkring på en el-scooter MERE LIVSKVALITET Kom vidt omkring på en el-scooter At kunne komme nemt og hurtigt rundt i dagligdagen er desværre ikke en selvfølge for alle. Men fordi man ikke længere er så rask til bens, behøver man

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

Erhvervsbiler? Så ring til Burgaard Sørensen

Erhvervsbiler? Så ring til Burgaard Sørensen ERHVERV Erhvervsbiler? Så ring til Burgaard Sørensen Biler indgår som en vigtig del af de fleste virksomheders dagligdag til transport af medarbejdere, varer og udstyr. Samtidig fungerer bilerne som virksomhedernes

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 BREAKING NEWS: En stjerne er født! fra kun 119.995.- anmelderne er enige - klassens bedste! i20 Den nye i20 forener elegance og rummelighed i ét sporty

Læs mere

Partner Tepee. Partner Tepee. Peugeot // Forhandlernet og service.

Partner Tepee. Partner Tepee. Peugeot // Forhandlernet og service. Forhandlernet og service. Partner Tepee Når du vælger Peugeot, råder du samtidig over et omfattende net af forhandlere, hvis imødekommenhed, professionalisme, udstyr og kvalitet af service vil garantere

Læs mere

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr Scudo Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat Scudo Motor 90 Multijet 120 Multijet 140 Multijet Antal cylindre 4 på række 4 på række 4 på række Volumen (cm 3 ) 1560 1997 1997 Miljønorm

Læs mere

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER 2 3 ET VEDVARENDE INDTRYK Dette er den nye Mitsubishi Lancer sports sedan, hvis enestående design kun bliver overgået af de fabelagtige køreegenskaber. Inspireret af mange års

Læs mere

BILAG 2 KRAVSPECIFIKATION

BILAG 2 KRAVSPECIFIKATION BILAG 2 KRAVSPECIFIKATION INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 3 2. Kravspecifikation for elbiler... 3 2.1 Mindstekrav... 3 2.1.1 Udstyr/tekniske krav... 3 2.1.2 Tjenesteydelser... 4 3. Kravspecifikation

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT INDHOLD NY RENAULT TWINGO GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Læs mere

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag A.1: Kravspecifikation (indgår som bilag 1 til Rammeaftalen) Kravspecifikation vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Indledning 1.1 Mindstekrav og krav Der sondres mellem to typer

Læs mere

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,-

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,- PRILITE VOLVO C30 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo Master KASSEVOGN m. forhjulstræk Master Kassevogn T28 kort C02 g/km T28 L1H1 2.3 dci 110 6-trin manuel F 12,8 207 1 040 2 800 194 900 kr Master Kassevogn T33 medium

Læs mere

Peugeot // Ny Partner

Peugeot // Ny Partner www.peugeot.dk For at leve op til kundernes forventninger tilbyder Peugeot et bredt udvalg af varebiler, der passer til alle erhverv: Boxer, Expert, Ny Partner, og Bipper. Din forhandler står altid til

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER Chassis Platform chassis www.renault-trucks.dk RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Begrænset brændstofforbrug, nem at køre, høj anvendelseskomfort, høj produktivitet, alsidig

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

Prisliste Volvo XC70 Tribute

Prisliste Volvo XC70 Tribute Prisliste Volvo XC70 Priserne er pr. 1. maj 2015. De vejledende nyvognspriser er inkl. moms, men eksl. leveringsomkostninger på 3.780,- kr. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer i specifikationer,

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 VOLVO S80 Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

Nye rejseoplevelser EN NY PROFIL MED MARKANTE OG ELEGANTE LINIER Den nye Citroën C5 peger langt frem i tiden og er samtidig trofast mod mærkets kerneværdier: innovation, teknologi og design. Både som

Læs mere

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering 3. Alufælg 16 990E0-61M73-000 Sort lakering med poleret finish 4. Alufælg 17 990E0-61M75-000.

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

20 ÅRS FØDSELSDAGSFEST

20 ÅRS FØDSELSDAGSFEST Mandag - fredag 09.00-17.30 Lørdag - søndag 11.00-16.00 Vejlevej 160 8700 Horsens 8711 8800 www.rafmotors.dk 20 ÅRS FØDSELSDAGSFEST - hos DK s største Hyundai-forhandler DET SKAL FEJRES!!! 25. - 26. april

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

LEAF. Udvendigt Indvendigt Specifikationer Udskriv Stige ud

LEAF. Udvendigt Indvendigt Specifikationer Udskriv Stige ud LEAF genanvendelse Nissan LEAF elsker planeten. Det er derfor, den fremstilles med den største andel af genanvendte materialer i klassen og er mere end 95 % genanvendelig. det nye design Nissan LEAFs ekstremt

Læs mere

Grande Punto. Nu med Turbo

Grande Punto. Nu med Turbo Grande Punto. Nu med Turbo Lige siden de første Multijet motorer har Fiat Powertrain Technologies været med helt i front i den teknologiske udvikling. Det viser de blandt andet i dag med den helt nye T-Jet

Læs mere

AP800 Installations manual til: Ssang Yong Rexton XDI-270 / E-230

AP800 Installations manual til: Ssang Yong Rexton XDI-270 / E-230 AP800 Installations manual til: Ssang Yong Rexton XDI-270 / E-20 AS Marketing CC00000100-MA / Version 5 ABE 90864 Maj 2006 e1 024151 2 Advarsel! Forkert kabel tilslutning kan resultere i kortslutninger,

Læs mere

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V70 & XC70

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V70 & XC70 VOLVO V70 & XC70 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige

Læs mere

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 02.01.2014 * Gælder kun biler på lager * 2 Model- og motoroversigt Opel Ampera Motorer Elmotor 111kW (150 hk) 1.4 liter benzinmotor 63 kw (86 hk) Motor 5-dørs Ekstraudstyr

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. Indholdsfortegnelse Brugsanvisning Side 2 Brugervejledning Side 3 Din første tur Side 4 Tilpasning af cyklen Side 4 Justering af sadel Side 5 Justering af ryglæn Side 5 Justering af ryglænets stabilitet

Læs mere

Prisliste Volvo S80 Tribute

Prisliste Volvo S80 Tribute Prisliste Volvo 80 Lak olid Metallic 15.501,- Inscription metallak (477 og 487) 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- Interiør undby stof/t-tec Læder Comfort

Læs mere

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre?

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre? NISSAN Erhvervssalg Skal din virksomhed køre bedre? Sørg for at din virksomhed får den bedste plads Grøn er vores yndlingsfarve Vi har alle et ansvar for at passe på miljøet. Ikke mindst, når man er en

Læs mere

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S60

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S60 VOLVO S60 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

Honda CR-V. Honda Motor Europe - Denmark Birkemose Allé 33, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda CR-V. Honda Motor Europe - Denmark Birkemose Allé 33, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696)

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallak / alm. Farve Indtræk CDI NGD CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI Standardfarve S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallakering 13 523 Kosmossort metallic

Læs mere

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen Nakkestøtte skærmløsninger spænding på bagsædet Skræddersyet skærmløsning i nakkestøtten CSM forhandler og tilbyder professionel montering

Læs mere

renault clio SPORT TOURER drive the change

renault clio SPORT TOURER drive the change NY renault clio SPORT TOURER drive the change PASSIONENS ANATOMI NY RENAULT CLIO SPORT TOURER VIRKER FORFØRENDE MED SIN STÆRKE PERSONLIGHED. DE SENSUELLE KURVER, DEN UDTRYKSFULDE FRONT OG DE MUSKULØSE

Læs mere

VelKOMMeN TIl din NYe VOlVO! VOLVO V50 QUICK GUIDE

VelKOMMeN TIl din NYe VOlVO! VOLVO V50 QUICK GUIDE VOLVO V50 QUICK GUIDE VelKOMMeN TIl din NYe VOlVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Hvis du gennemser denne Quick Guide, vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Instruktionsbogen indeholder

Læs mere

UDSTYR. Hjælp til vinterferien. Sikkerhedspakke Klar til rejsen i udlandet. Find vej til bjergene Integreret GPS-navigation

UDSTYR. Hjælp til vinterferien. Sikkerhedspakke Klar til rejsen i udlandet. Find vej til bjergene Integreret GPS-navigation SIMPLY CLEVER UDSTYR Find vej til bjergene Integreret GPS-navigation Side 2 Begge hænder på rattet Bluetooth til mobilen Side 3 Sikkerhedspakke Klar til rejsen i udlandet Side 5 Vintertilbud Gør et godt

Læs mere

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V60

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V60 VOLVO V60 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition v40 Quick GUIDE Web edition Web Edition VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 8.304,- 8.304,- 8.304,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 13.394,- 13.394,- 13.394,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S S - Læder

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S40 QUICK GUIDE. Det er spændende at lære sin nye bil at kende.

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S40 QUICK GUIDE. Det er spændende at lære sin nye bil at kende. VOLVO S40 QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Ved at gennemse denne Quick Guide vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Mere detaljerede oplysninger

Læs mere

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler.

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Ford Mondeo EcoBoost 240HK Titanium Stationcar Km pr. l. 13,0 CO2 179 g pr. km Udstyr: Titanium udstyr + aktiv fartpilot, xenon lygter, sportsundervogn, sædepakke,

Læs mere

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre

1: Batteriindikator 2: Tændingsnøgle 3: Stik til oplader 4: Kontakt til højt og lavt gear 5: Speeder til fremad kørsel 6: Blink til venstre Tillykke med din nye scooter fra Lindebjerg Vi hos Lindebjerg vil gerne sige tak fordi dit valgt faldt på netop et af vores produkter. Vi håber din nye scooter vil leve op til dine forventninger og give

Læs mere

Ford for alle. stortest

Ford for alle. stortest stortest Mondeo er hidtil gået rent ind hos danskerne, hvad enten det drejer sig om en firmabil, en familiebil eller en flådebil. Den nye generation slår den gamle på plads, køreegenskaber og sikkerhed,

Læs mere

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION id7_volvo-r-nc_2482895_007.indd 3 6-8-2012 14:51:10 Tiden har formet Volvo FH til den førende lastvogn, når det gælder brændstofeffektivitet og pålidelighed. Vi fejrer 500.000

Læs mere

Honda Motor Europe - Denmark

Honda Motor Europe - Denmark Kvalitet Honda CR-V Tilbehør Når du kører i en Honda CR-V, kører du i en bil af meget høj kvalitet. Alt tilbehør er skabt med størst muligt hensyn til design og med den mest avancerede teknologi. Hos Honda

Læs mere

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK NY CIVIC Oplysningerne vedrører ikke noget specifikt produkt på markedet. Honda Motor Co. Ltd. forbeholder sig ret til at ændre udstyr og specifikationer uden varsel. Detaljer, farver, beskrivelser og

Læs mere

NISSAN EVALIA. Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør og Stil Udskriv Stige ud

NISSAN EVALIA. Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør og Stil Udskriv Stige ud NISSAN EVALIA EVALIA TÅLER FAMILIEBESØG EVALIA ER PARAT TIL ALT, hvad din familie måtte finde på at udsætte den for: sko på sæderne, cykler, hunde, potteplanter og strandsand. EVALIA er rummelig, hårdfør

Læs mere

NISSAN NT400 CABSTAR

NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR NT400 CABSTAR ER LØSNINGEN TIL DIN VIRKSOMHED NT400 CABSTARS KVALITETER gør den til favoritlastbilen til alle typer virksomheder fra enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder.

Læs mere

Prisliste Volvo V70. Lak Kinetic Momentum Summum. Solid S S S. Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Interiør Kinetic Momentum Summum

Prisliste Volvo V70. Lak Kinetic Momentum Summum. Solid S S S. Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Interiør Kinetic Momentum Summum Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 25.001,- 25.001,- 25.001,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S - -

Læs mere

Tekniske spørgsmål til køreprøven

Tekniske spørgsmål til køreprøven Tekniske spørgsmål til køreprøven Lovens krav til styrtøjet: 1. Rattet skal kunne betjenes let, sikkert og hurtigt fra yderstilling til yderstilling uden mislyde. 2. Rattet skal være selvoprettende, dvs.

Læs mere

Alhambra - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr

Alhambra - 2016 Forhandlermonteret ekstraudstyr Bagagerum Excl. montering Incl. montering Bagagerumsbakke, blød (5 sæder) Med kant 7N5017221C Pris kr. 595 Pris kr. 595 Bagagerumsbakke, hård plast (5 sæder) Med kant 7N5061170 Pris kr. 790 Pris kr. 790

Læs mere

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda FR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK Sikker, komfortabel, fl ot, rummelig, økonomisk. Og så er den oven i købet sjov at køre i! Den nye Doblò er meget mere end blot endnu en bil. Tænk i stedet på den som familiens

Læs mere

Nyhedsbrev. Nu er vi gået ind i efteråret 2013 og mange er ved at bestille biler for resten af året og til levering i begyndelsen af det nye år.

Nyhedsbrev. Nu er vi gået ind i efteråret 2013 og mange er ved at bestille biler for resten af året og til levering i begyndelsen af det nye år. ALM. BRAND Leasing Alm. Brand Leasing A/S Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 70 03 Telefax 35 47 70 04 www.almbrandleasing.dk Oktober 2013 Nyhedsbrev Kære kunde Nu er vi gået ind i efteråret

Læs mere

STÆRK STABIL SIKKER MINI CROSSER T-MODEL

STÆRK STABIL SIKKER MINI CROSSER T-MODEL MINI CROSSER T-MODEL LIVSKVALITET... Min Mini Crosser har lettet min hverdag, og jeg glædes ved at køre, hvorhen jeg vil. Lige meget hvem man er, så gør Mini Crosseren hverdagen både nemmere og sjovere.

Læs mere

NISSAN LEAF SHIFT_. Eksteriør Interiør Specifikationer Udskriv Luk

NISSAN LEAF SHIFT_. Eksteriør Interiør Specifikationer Udskriv Luk NISSAN LEAF SHIFT_ NISSAN LEAF nyt design ny energi Det ultraaerodynamiske design af Nissan LEAF bidrager også til at spare strøm og reducere vindstøjen. Genopladningen af Nissan LEAF er hurtig, ren og

Læs mere

Next Bred. Det har aldrig været nemmere. Sædebredde fra 52,5-57,5 cm. God kørekomfort. Suveræn nem at indstille. Optimal funktionalitet

Next Bred. Det har aldrig været nemmere. Sædebredde fra 52,5-57,5 cm. God kørekomfort. Suveræn nem at indstille. Optimal funktionalitet Next Bred Det har aldrig været nemmere Sædebredde fra 52,5-57,5 cm God kørekomfort Suveræn nem at indstille Optimal funktionalitet Indstilles med kun to stykker værktøj Kan løftes i de låsbare benstøtter

Læs mere

Brugervejledning Husky, Mini, Midi & Maxi

Brugervejledning Husky, Mini, Midi & Maxi Brugervejledning Husky, Mini, Midi & Maxi Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Inden første cykeltur

Læs mere

Touran - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Autohuset Glostrup

Touran - 2015 Forhandlermonteret ekstraudstyr Autohuset Glostrup Elektrisk udstyr Excl. montering Incl. montering CAN-bus alarm, Cobra Aktiveres af original fjernbetjening TIL061220B Pris kr. 1.835 Pris kr. 3.935 Espresso maskine "Handpresso" 12 V 000069641 Pris kr.

Læs mere

DET FORNUFTIGE VALG.

DET FORNUFTIGE VALG. Den nye OPEL Karl DET FORNUFTIGE VALG. Det er nemt at se fordelene ved den nye Opel KARL den har et stort udvalg af udstyr til en fornuftig pris. Du får fem døre, City Mode 1 og avancerede assistancesystemer

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo V40 Cross Country Van

Prisliste (incl. moms) Volvo V40 Cross Country Van Lak Kinetic Momentum Solid S S Metallic 6.162,- 6.162,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 11.735,- 11.735,- Interiør Kinetic Momentum Lorensberg Stof S - Lindholmen stof/t-tec 4.553,- S Vasa læder (Lædersæder

Læs mere

Din brugermanual RENAULT MEGANE http://da.yourpdfguides.com/dref/2736825

Din brugermanual RENAULT MEGANE http://da.yourpdfguides.com/dref/2736825 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere