NY CITROËN C4 PICASSO

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NY CITROËN C4 PICASSO"

Transkript

1 NY CITROËN C4 PICASSO

2 Den nye C4 Picasso er kompakt og rummelig og giver en ny oplevelse af komfort. Det markante design betyder starten på en ny epoke for Citroën. Ny dynamisk front hvor Citroëns logo med de dobbelte vinkler glider over i det nye lygtedesign med LED lys. Bagfra giver de nye 3D LED baglygter bilen en meget genkendelig signatur. Bagklappen åbner i hele bilens bredde og signalerer masser af plads og let adgang til bagagerummet. Denne brochure er europæisk og viser alt udstyr og teknik der kan leveres til ny Citroën C4 Pciasso. Derfor kan udstyr og versioner variere fra land til land. Med hensyn til detaljerede oplysninger om versioner, standard- og ekstraudstyr der markedsføres i Danmark, henvises til tillæg med tekniske speci kationer og udstyr på

3 NY CITROËN C4 PICASSO

4 I Citroën C4 Picasso er den nyeste teknologi anvendt for komfort og sikkerhed både for fører og passagerer.

5 NY CITROËN C4 PICASSO TECHNOSPACE

6 NY CITROËN C4 PICASSO ENESTÅENDE UDSYN

7 BERØRINGSFØLSOM OG INTUITIV FORBINDELSE DEN NYE C4 PICASSO GENOPFINDER FORBINDELSEN MELLEM FØRER OG BIL I FORM AF TO SKÆRME, EN BERØRINGSSKÆRM PÅ 7 FOR STY- RING AF ALLE FUNKTIONER OG EN 12 HD SKÆRM MED INFORMA- TIONER OM KØRSLEN. Instrumentbordet i Citroën C4 Picasso er formgivet med rene linjer og bygget op om én eller to skærme afhængigt af model. Den første er en 7 berøringsskærm der gør det muligt at betjene bilens funktioner intuitivt: bi-zone aircondition/klimaanlæg, multimedia, navigation, telefoni, hjælpefunktioner. Den anden en 12 HD skærm der viser alle informationer vedr. kørslen (hastighed, motoromdrejninger, brændstofniveau). Denne skærm kan vise informationerne fra navigation, multimedia, hjælpefunktioner etc. i højtopløsning (HD). Den kan også vise fotos som skærmbaggrund. Endelig har føreren mulighed for selv at vælge opsætningen og han kan vælge mellem to gra ske universer.

8 NAVIGATION Navigationsanlægget er baseret på nyeste generation af satellitnavigation med komplet europakort og Birdview-funktion. 7 tommer berøringsskærmen letter læsningen af køreinstruktionerne med mulighed for indtastning af adresser via et numerisk tastatur.

9 BI-ZONE KLIMAANLÆG Citroën C4 Picasso er udstyret med bi-zone aircondition/ aut. klimanlæg (afhængigt af model) med individuelle knapper til temperatur og fordeling af luftstrømme i højre og venstre side. I modeller med aut. klimaanlæg er der også styring af luftstrømme til bagsædet. TELEFONI Bluetooth* gør det sikrere at telefonere. takket være 7 berøringsskærmen har det aldrig været nemmere at ringe op og slå op i telefonregisteret, der er endog mulighed for at indsætte foto på kontaktpersonerne. *Kræver en kompatibel telefon. «CITROËN MULTICITY CONNECT» Dette nye revolutionerende system der kombinerer gps og internetfunktioner som facebook, tripadvisor, guide michelin, Coyote er endnu ikke tilgængeligt i Danmark. MEDIA På 7 berøringsskærmen kan føreren intuitivt skifte fra CD afspiller til usb-nøgle eller til digital mp3 jukebox eller nde de indtastede radiostationer. Du kan også navigere rundt i play-listerne til din ipod/iphone. Som ekstraudstyr fås et JBL Hifi-system med 8 højttalere, der giver en optimal lydkvalitet takket være Arkamys teknologien. HJÆLPEFUNKTIONER (Afhængigt af model) På 7 berøringsskærmen kan føreren tænde eller slukke alle hjælpefunktioner, såsom blindvinkelalarm, automatisk nedblænding af fjernlys, Park Assist, der hjælper føreren med at opmåle en parkeringsplads og med at parkere bilen, når pladsen er fundet. føreren skal blot styre speeder-og bremsepedal KONFIGURATION Når Citroën C4 Picasso holder stille kan 7 berøringsskærmen forvandles til en interaktiv instruktionsbog der forklarer bilens mange tekniske nesser (kun muligt når bilen holder stille). regnemaskine og kalender ndes også og endelig kan føreren indstille nogle af funktionerne

10 KABINE MED MASSER AF PLADS OG LYS KABINEN I CITROËN C4 PICASSO ER FORMGIVET MED RENE LINJER FOR AT FREMHÆVE KOMFORT OG RUMME- LIGHED. DAGSLYSET STRØMMER FRIT IND FRA ALLE SIDER, TAKKET VÆRE DEN STORE PANORAMAFORRUDE OG DE STORE SIDERUDER. MEN OGSÅ ELEGANTE DETALJER SOM F.EKS. DET TOFARVEDE INSTRUMENTBORD FALDER I ØJNENE. rummeligheden er forbedret i forhold til forgængeren takket være en større akselafstand, hvilket giver bedre benplads. Pack Lounge, der udelukkende fås til Citroën C4 Picasso (standard i Exclusive) består udover massagefunktion i forsæderne - af en udfoldelig benstøtte ved forreste passagersæde, så forsædepassageren kan gøre sig det behageligt under turen og strække benene. Alle 5 pladser er udstyret med relax nakkestøtter med regulerbare øreklapper, så støtten tilpasses hovedet.

11 Citroën C4 Picasso genop nder begrebet komfort med den lyse, rummelige og komfortable kabine, sæder med mulighed for massagefunktion samt relax nakkestøtter.

12

13 NYSKABELSER DER GENOPFINDER KØREGLÆDEN Citroën optimerer løbende motorerne ved at forbedre ydeevne, brændstofforbrug samt øge de dynamiske køreegenskaber. Den nye Citroën C4 Picasso er blevet lettere, den vejer hele 140 kg mindre end sin forgænger, hvilket reducerer brændstofforbruget og øger bilens dynamiske køreegenskaber. Den fås med 5 forskellige motorer. 2 benzinmotorer: vti 120 med 5 trins gearkasse med et veloplagt kraftoverskud der forener effektivitet og kørekomfort og den dynamiske thp 155 med 6-trins gearkasse, og med et stor smidighed på grund af momentet på 240 Nm ved1400 omdr./min i et bredt område allerede ved lave omdrejningstal. 3 dieselmotorer: HDi 90 med 5-trins gearkasse, e-hdi 90 Etg6 med et stærkt reduceret brændstofforbrug (26,3 km/l) og lav CO2-udledning (98g/km ), samt e-hdi 115, der kan fås med 6 trins gearkasse eller den nye elektronisk styrede manuelle gearkasse Etg6 (Ef cient tronic gearbox 6 speeds) der giver behagelige og smidige gearskift samt et reduceret brændstofforbrug og en lav CO2- udledning (fra 104 g/km). Den nye elektriske servostyring giver enestående køreegenskaber, der gør bilen let at manøvrere i bykørsel og let at parkere samt giver en meget præcis kørsel på motorvej.

14 MILJØVENLIGE MOTORER FRA 98 G CO 2 * KM

15 *e-hdi 90 Airdream ETG6 CItrOËN integrerer miljøhensyn i udviklingen af nye modeller uden at give afkald på køreglæden. De innovative og effektive motorer har en af de laveste CO2-udledninger i klassen med kun 98g/km med e-hdi 90 Airdream Etg6.to af dieselmotorerne er udstyret med mikrohybrid teknologi, der forener HDi-motoren og seneste generation af Start&Stop-teknologi, samt et system til genindvinding af energi ved deceleration som reducerer bilens brændstofforbrug og CO2-udledning uden at det går ud over kørekomforten. En avanceret teknologi, der er let at bruge. Så snart du holder stille, f. eks. ved et tra klys går motoren på stand-by. Så snart du løfter foden fra bremsen med Etg6 (den nye elektronisk styrede 6 trinsgearkasse) eller koblingen med 6 trins- manuel gearkasse, starter motoren automatisk. Stop&Start systemet vil give dig en helt ny køreoplevelse, fordi det er lydløst og uden vibrationer, når motoren står på stand-by.dieselmotorerne er alle udstyret med partikel lter (fap), der sikrer eliminering af uforbrændte sodpartikler.

16 TILSLUTTET OVERALT 7 BERØRINGSSKÆRMEN I CITROËN C4 PICASSO STYRER INTUITIVT MUSIK, NAVIGATION OG TELEFONI. 0ved hjælp af JukeBox-funktionen som vises i 7 berøringsskærmen i Citroën C4 Picasso kan der laves en personlig playliste for hver tur. Den gør det muligt at vælge i en af de mange album lagret på den interne harddisk. med et enkelt tryk kan man hente numre i musikken på det eksterne audioudstyr ipad/iphone eller lytte til en af de mange radiostationerne på fm-båndet.navigationssystemet der altid er tilsluttet med komplette kort af 42 lande i Europa, viser aktuelle analyser af ruten med meddelser om tra kproblemer (tra kuheld, tra kpropper). Om nødvendigt beregner den også en ny rute for at komme uden om problemet. Det satellitstyrede navigationssystem har birdview funktion, der giver et praktisk overblik over ruten. Den registrerer desuden parkeringspladser, service stationer og næsten interessepunkter i hele Europa. 7 berøringsskærmen styrer alle ind- og udgående opkald til telefoner med Bluetooth funktion. for at forbedre brugervenligheden kan den også vise fotos af personerne i telefonlisten. Citroën C4 Picasso kan fås med en meget høj tilslutningsgrad: usb-port og Jack-stik, 12 volt- og endog 230 volt stik for tilslutning eller opladning af audioudstyr. Alle disse tilslutningsstik er beskyttende placeret øverst i det centrale opbevaringsrum i midterkonsollen, hvor der også er plads til udstyr, der er tilsluttet eller til opladning. Endelig er Exclusive modellen udstyret med et serviceprogram, der via en indbygget telematikboks med gps-modul og SImkort tilbyder nye tryghedsskabende kommunikations- og servicemuligheder CItrOËN ecall (nødkald) med lokalisering, CItrOËN bcall (CItrOËN Assistance på dansk) med lokaliseringogså i udlandet samt, CItrOËN online servicehæfte og CItrOËN Eco Driving. *Kræver en kompatibel telefon.

17 INGEN TRAFIK- PROBLEMER PÅ RUTEN Tilslutning PERSONALISERET JUKEBOX OPFYLDNING AF TANK OM 30 KM

18 INTEGRERET TEKNOLOGI GIVER SIKKER KØRSEL DEN NYE CITROËN C4 PICASSO KAN AFHÆNGIGT AF MODEL FÅS MED TEK- NOLOGI, DER ØGER KOMFORTEN OG FORBEDRER SIKKERHEDEN: BLIND- VINKELALARM, AUTOMATISK NED- BLÆNDING TIL NÆRLYS VED MØDET MED EN MODKØRENDE BIL OG VEJSTRIBEALARM. Aktiv fartpilot, der registrerer og advarer, hvis en forankørende bil nedsætter farten. Systemet fastholder en konstant afstand til den forankørende ved at påvirke acceleration og motorbremse.blindvinkelalarmen advarer føreren ved at tænde en orange diode i førerens sidespejl, når et andet køretøj be- nder sig i den blinde vinkel til højre eller venstre i op til 3 meter bag Citroën C4 Picasso. via et mini-kamera placeret i bakspejlets fod, skifter fjernlyset automatisk til nærlys når Citroën C4 Picasso møder et modkørende køretøj, og skifter tilbage til fjernlys når det modkørende køretøj er passeret. mini-kameraet overvåger også køreretningen på Citroën C4 Picasso. Den nye generation vejstribe-alarm (AfIL) der i tilfælde af en utilsigtet overskrid-else af de hvide linjer i vejen (uden aktivering af afviserblinket) advarer føreren via vibrationer i den aktive sikkerhedssele. vejstribealarmen bidrager til at reducere risikoen for ulykker ved træthed og uopmærksomhed hos føreren. Aktive sikkerhedsseler ved forsæderne strammer automatisk selerne ved risiko for en kollision.

19 Den aktive fartpilot i Citroën C4 Picasso registrerer og advarer, hvis en forankørende bil nedsætter farten og fastholder en konstant afstand til den forankørende ved at påvirke acceleration og motorbremse og arbejder inden for 30 km/t.

20

21 13K46 à venir 13K48 à venir TEKNOLOGI I HVERDAGEN CITROËN C4 PICASSO FORENKLER DEN DAGLIGE KØRSEL. Den nye Citroën C4 Picasso fås også med funktionen nøglefri adgang og start, så det ikke længere er nødvendigt at tage nøglen op af lommen for at starte bilen. funktionen registrerer føreren, når han/hun nærmer sig. En let berøring af håndtaget aktiverer åbningsmekanismen og tænder belysningen i kabinen. Når du har sat dig godt til rette bag rattet, startes bilen med et enkelt tryk på Start & Stop knappen uden at du behøver at tage nøglen ud af lommen. Citroën C4 Picasso fås også med bakkamera der gør det nemmere at parkere bilen. Når føreren skifter til bakgear viser bakkameraet automatisk billedet på 12 skærmen, så du har sikkert overblik over forholdende bag bilen. funktionen Park Assist er en aktiv hjælpefunktion i forbindelse med parallel- eller skråparkering. funktionen hjælper føreren med at måle om en parkeringsplads er stor nok til hans bil og med at parkere bilen, når pladsen er fundet. føreren skal blot sætte bilen i bakgear samt styre speeder- og bremsepedal.

22

23 MASSER AF FRALÆG-NINGS- OG BAGAGEPLADS DEN NYE CITROËN C4 PICASSO ER MINDRE UDVENDIG, OG STØRRE IND- VENDIG. DEN HAR MANGE PRAKTISKE OPBEVARINGSMULIGHEDER FOR OG BAG. Den nye Citroën C4 Picasso har en bagagerumsvolumen på 537 liter, så der er plads til familiens bagage. Selvom den nye Citroën C4 Picasso er 4 cm kortere udvendig er bagagerumsvolumen vokset med 37 liter takket være en forøgelse af akselafstanden på 6 cm. Den kan fås med elektrisk åbning og lukning af bagklap, som styres via nøgle eller direkte på bagklappen. Som sikkerhedsforanstaltning er systemet udstyret med en anti-klem funktion, der blokerer lukningen hvis den registrer hindringer. Citroën C4 Picasso har masser af praktiske opbevaringsrum: foran et handskerum med køling, et meget rummeligt centralt placeret opbevaringsrum, et opbevaringsrum placeret bag gearstangen og bagtil to praktiske lukkede opbevaringsrum i gulvet og (afhængigt af model) kortlommer på bagsiden af forsæderyglæn. Endelig er der (afhængigt af model) skuffer under førersæde og forreste passagersæde til opbevaring af personlige ejendele.bagsædet består af tre individuelle sæder, som er lige brede så alle tre passagerer sidder komfortabelt, og passageren på midtersædet ikke behøver at føle sig indeklemt. Afhængigt af model er lysspot og praktiske ybakker indbygget i forsædernes ryglæn. Lysspottet gør det muligt at læse uden at forstyrre fører eller medpassagerer. BÅDE 1 2

24 Hjulkapsel Loo 16 Alufælg Notos 16 Alufælg, tofarvet, Alufælg, tofarvet, Éole Alufælg Levant 17 * Zephyr TILBEHØR, FÆLGE, KArrOSSErIfArvEr Og INDtrÆK Tilbehør : 1. Sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. Cykelholder til montering på trækkuglen der kan tilpasses de este stel, både store og små. Den monteres med et snuptag og foldes lige så hurtigt sammen, hvilket er en stor fordel, når man har travlt. 2. Dørpanelbeskytter for og bag: krom pynteliste med CITROËN logo, der effektivt beskytter døråbningernes nederste del mod ridser. 3. Beskyt tæppet i bagagerummet med en skridsikker bagagerumsbakke med C4 Picasso logo, så det ikke tilsmudses, f.eks. ved transport af haveaffald og lignende. Bakken er let at rengøre og let at montere. 4. Citroën tilbyder barnestolen Kiddy Comfort Pro med CITROËN logo, beregnet til børn med en vægt fra 9 til 36 kg. Det giver høj sikkerhed samt nem og sikker fastspænding på pladser med Iso x-beslag. Barnesædet har mange indstillingsmuligheder, så det kan vokse i takt med barnet. * Tilbehør.

25 Stof Ondulice sort/grå Dellæder grå Ardoise/Stof Finn Dellæder Champagne/Stof Finn Læder, sort + perforeret Nappalæder grå/champagne UDSTYRSNIVEAU OG StANDArDuDStYr NY CItrOËN C4 PICASSO AttrACtION : ABS med EBD bremseassistent ESP - ITC (Intelligent Traction Control) - elektrisk parkeringsbremse hillholder tågeforlygter nøglefri start 6 airbags - opvarmelige el-sidepejle - programmerbar fartpilot/hastighedsbegrænser - bi-zone aircondition Connecting Box med Bluetooth(1) og USB-port dækreparationssæt el-ruder for og bag varme i forsæder instrumentbordcomputer 16 stålfælge LED lyssignatur RDS radio med mono-tuner MP3 afspiller og 6 højttalere 7 berøringsskærm med funktionstaster læderrat justerbart i højde og hældning sto ndtræk. NY CItrOËN C4 PICASSO SEDuCtION : SOM NY CITROËN C4 PICASSO ATTRACTION + Automatisk tænding af kørelys aut. bi-zone klimaanlæg regnsensor 16 alufælge NOTOS passagersæde, der kan nedfældes som bord RDS radio med bi-tuner MP3 afspiller. NY CItrOËN C4 PICASSO INtENSIvE : SOM NY CITROËN C4 PICASSO SEDUCTION + nøglefri adgang og start parkeringssensor bag bakkamera 12 HD skærm tågeforlygter med statisk svinglys el-indfoldelige sidespejle solskærme ved bagsæder længdejusterbare bagsæder krom-sidelister - e-myway navigation. NY CItrOËN C4 PICASSO ExCLuSIvE : SOM NY CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE + CITROËN etouch 3D LED-baglygter 17 alufælge Park Assist med parkeringssensor for og P-pladsopmåler 230V-stik aktiv fartpilot aut. blændfrit bakspejl sidespejle med bakautomatik Lounge passagersæde forsæder med massage-funktion bundmåtter for og bag blindvinkelalarm sideruder bag og bagrude mørktonede og med akustisk laminering- elektrisk bagklap læder/stof Finn. (1) Kræver en kompatibel telefon. Hickory (P) Aluminium (M) Blå Télès (M) Grå Shark (M) Blå Kyanos (M) Rød Rubi (P) Hvid Banquise Sort Onyx (M) : metallak (P) : perlemorslak.

26 TEKNOLOGI I SIKKErHEDENS tjeneste RESPEKT for miljøet Den nye Citroën C4 Picasso er udstyret med den nyeste teknologi inden for aktiv og passiv sikkerhed ABS : Antiblokeringssystem, der forhindrer hjulene i at blokere under bremsning, så føreren kan bremse og styre samtidig uden at miste kontrollen over bilen. Betegnelsen CITROËN AirDream omfatter de mest miljøvenlige teknologier udviklet af CITROËN. Vejstribealarm (AFIL) : Funktion, der i tilfælde af en utilsigtet overskridelse af de hvide linjer i vejen (uden aktivering af afviserblinket) advarer føreren via vibrationer i den aktive sikkerhedssele. Vejstribealarmen bidrager til at reducere risikoen for ulykker ved træthed og uopmærksomhed hos føreren. Bremseassistent (AFU) : System integreret i ABS-systemet, der ved pludseligt tryk på bremsepedalen øjeblikkelig etablerer fuld bremsekraft, så bremselængden reduceres. Bremseassistenten aktiverer automatisk katastrofeblinket for at advare den bagfra kommende tra k. ASR : Antispin regulering er integreret i ESP-systemet og virker på de trækkende hjul. Det begrænser eller forhindrer, at de trækkende hjul spinder ved start på glat over ade ved at aktivere bremser og motorstyring. CITROËN etouch : Nyskabende serviceprogram med CITROËN ecall (nødkald) og CITROËN vejhjælpsopkald et system, der automatisk (eller manuelt) sender lokaliserede nødopkald og vejhjælpsopkald og sikrer hurtig og præcis hjælp i tilfælde af uheld eller ulykker, og to tjenester, der er tilgængelige via dit personlige site MyCITROËN og på smartphones, nemlig CITROËN online servicehæfte og CITROËN Eco Driving. ESP : Elektronisk Stabilitets Program. Et intelligent elektronisk system, der mindsker risikoen for udskridning allerede inden føreren kan mærke den. Systemet stabiliserer bilen med motorstyring og ved at dosere bremserne på de enkelte hjul. Er der tegn på udskridning, griber systemet ind og bringer bilen på ret kurs. Intelligent Traction Control (ITC) : Dette system forbedrer sikkerheden og bilens styreegenskaber på våde, sne- og isglatte veje eller løst underlag, hvor der er nedsat vejgreb. Systemet analyserer snedybde, vejens hældning, vejbelægning og kontrollerer spind på hvert enkelt hjul. På våd eller glat vej sikrer systemet en stabil kraftoverførsel til de trækkende hjul, og det forbedrer bilens styreegenskaber i sving. For at reducere CO2-udledningen er den nye Citroën C4 Picasso ehdi Airdream ETG6 standardudstyret med : Vægtreduktion på 140 kg ; Brændstofbesparende MICHELIN dæk ; Nyeste Stop & Start-system ; Optimeret servostyring med mindre energiforbrug ; Optimering af den elektronisk styrede manuelle gearkasse ; Optimeret aerodynamik ; Aerodynamisk pakke: vindafdækning af luftindtag og bundplade sænket med 5 mm. Elektrisk parkeringsbremse : Den elektrisk styrede parkeringsbremse aktiverer automatisk bremsen, så snart motoren afbrydes. Den er også en hjælp ved start på en skråning og fungerer som en ekstra bremse, hvis hovedbremsekredsen skulle svigte. Variabel hastighedsbegrænser :Funktion, der giver føreren mulighed for at fastsætte en maksimal hastighedsgrænse som kun kan overskrides midlertidigt ved at træde speederpedalen i bund, så føreren har mulighed for at reagere på tra kforholdene. EBD : Elektronisk bremsekraftfordeling, der anvender ABS-systemets følere til at optimere bremsekraftfordelingen på baghjulene ved at kontrollere bremsningen af højre og venstre hjul separat.e. Aktiv fartpilot :Funktion der giver føreren mulighed for at indstille en given hastighed og fastholde denne uden at træde på speederen uafhængigt af vejforholdene. Desuden registrerer og advarer den, hvis en forankørende bil nedsætter farten. Systemet fastholder en konstant afstand til den forankørende ved at påvirke acceleration og motorbremse og arbejder ved 30 km. Så snart der atter er tilstrækkelig afstand til den forankørende eller helt fri bane gen nder bilen sin oprindelige hastighed. * Indfoldede sidespejle.

27 CITROËN : SErvICE Er EN SELvføLgE FABRIKSGARANTI Person- og varebiler: 2 år. GARANTI MOD GENNEMTÆRING Personbiler: 12 år. Varebiler: 6 år. LAKGARANTI Personbiler: 3 år Varebiler: 2 år. CITROËN FINANS Gennem Citroën Finans kan du lease eller nansiere dit bilkøb til en favorabel rente. Der kan vælges mellem et fast eller variabelt forrentet lån med en løbetid på op til 9 år. CITROËN ASSISTANCE Så længe din CITROËN er dækket af fabriksgaranti, er den også omfattet af gratis Europadækket FALCK vejhjælp, som træder i kraft ved problemer, som ikke skyldes tra kuheld eller selvforskyldt skade. CITROËN Assistance omfatter vejhjælp/bugsering i tilfælde af: Garantirelateret driftsstop (mekanisk eller elektronisk nedbrud) - Starthjælp, med mindre dette er selvforskyldt - Defekte vinduesviskere i regn/snevejr. Hvis køresikkerheden ikke er forsvarlig/lovlig (f.eks. defekt sikkerhedssele i førerside, lovpligtigt lys, osv.) - Punktering* Brændstofmangel* - Mistede nøgler (tyveri/tab)* * Merydelser gældende for alle DS og C-Zero modeller samt alle modeller med tilkøbt CITROËN serviceaftale. CITROËN SERVICEAFTALER Med en CITROËN Serviceaftale er du og din bil i gode hænder. For et fast månedligt beløb kan du vælge mellem tre grader af tryghed, så du får den løsning, der passer bedst til dit behov. På kan du beregne prisen på din foretrukne serviceaftale og herefter bestille den.. - CITROËN BasicDrive Fabriksgaranti i hele aftaleperioden og CITROËN Assistance. CITROËN Easy Drive Fabriksgaranti i hele aftaleperioden - CITROËN Assistance - Service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til bilens servicehæfte. CITROËN FreeDrive Fabriksgaranti i hele aftaleperioden - CITROËN Assistance - Service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til bilens servicehæfte - Reparationer som er nødvendige for, at bilen fungerer drift- og tra ksikkert, herunder udskiftning af udtjente sliddele så som bremser, styretøjsdele, kobling mv. - Gratis lånebil ved planlagte serviceeftersyn (inkl. 50 km brændstof og forsikring) - Gratis udskiftning af pærer og viskerblade mellem serviceeftersyn - Gratis opfyldning af motorolie, køler- og sprinklervæske mellem serviceeftersyn. Ny C4 PICASSO Denne brochure er europæisk og viser derfor biler, der markedsføres i hele EU. Eftersom produktspeci kationerne varierer fra land til land, kan der i denne brochure være billeder og omtale af versioner og udstyr, som ikke markedsføres i Danmark. For detaljerede oplysninger om standard- og ekstraudstyr henvises til tillæg med tekniske speci kationer og udstyr. Dette tillæg, der opdateres løbende, erstatter evt. tidligere tillæg og korrigerer oplysninger med hensyn til teknik og udstyr i denne brochure. Tillægget ndes på og hos de autoriserede Citroënforhandlere. Alle oplysninger og illustrationer i denne brochure er generelle beskrivelser af Citroën C4 Picasso modelprogrammet, som de forelå ved redigeringen inden trykstart. Citroën forbeholder sig ret til uden forudgående varsel at ændre på modelprogram, tekniske speci kationer og udstyrsmæssige detaljer uden at være forpligtet til at ajourføre denne brochure.der tages forbehold for trykfejl.

28 Ny Citroën C4 Picasso Création et réalisation :

CITROËN C4 INSPIRERENDE POSITIVE POWER DESIGN & KØREGLÆDE TEKNOLOGI TIL TJENESTE Proportionerne i Citroën C4 signalerer robusthed og stabilitet. De skulpturelle linjer med elegante kromdetaljer fanger

Læs mere

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 NYHED NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 VTi 82 Attraction KUN 129.990,- CITROËN C4 VTi 95 Attraction KUN 179.990,- CITROËN C1 FRA 79.990,- FINANSIERING FRA

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

PÅ HJEMMEBANE OVERALT

PÅ HJEMMEBANE OVERALT CITROËN C4 AIRCROSS PÅ HJEMMEBANE OVERALT Citroën C4 AIRCROSS repræsenterer en vellykket balance mellem kraft og dynamik på den ene side og stilsikker elegance på den anden side. Den markante front med

Læs mere

SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET

SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET CITROËN C3 PICASSO 2 SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET CITROËN C3 PICASSO har maksimal plads indvendig og en kompakt udvendig størrelse. CITROËN C3 PICASSO er meget mere end blot en MPV og lever

Læs mere

[INTELLIGENT FORMGIVNING]

[INTELLIGENT FORMGIVNING] CITROËN C3 [INTELLIGENT FORMGIVNING] Med dens rene langstrakte linjer er Citroën C3 et eksempel på avantgardistisk design. Fronten, det øvre kølergitter med integreret Citroën-logo og LED-lyssignaturen

Læs mere

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ CITROËN C-ZERO AIRDREAM Betegnelsen CITROËN Airdream omfatter de mest miljøvenlige teknologier udviklet af Citroën: Mikrohybrid teknologi e-hdi, fuldhybrid teknologi HYbrid4 og fuldt elektriske biler.

Læs mere

NY CItRoËN C4 INSPIRERENDE POSITIVE POWER DESIGN & KØREGLÆDE teknologi TIL TJENESTE Proportionerne i den nye Citroën C4 signalerer robusthed og stabilitet. De skulpturelle linjer med elegante kromdetaljer

Læs mere

CITROËN C3 PICASSO Kreativt DESIGN Citroën C3 Picasso bryder med vanetænkningen og kører sine helt egne veje. Designet er nærmest som en kube med afrundede linjer og genial pladsudnyttelse. Space Box kalder

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE S04 - DESIGN S06 - KOMFORT S12 - CITROËN C5 TOURER S14 - NYTTIG TEKNOLOGI S20 - YDEEVNE S22 - SIKKERHED INDHOLD 02

INDHOLDSFORTEGNELSE S04 - DESIGN S06 - KOMFORT S12 - CITROËN C5 TOURER S14 - NYTTIG TEKNOLOGI S20 - YDEEVNE S22 - SIKKERHED INDHOLD 02 CITROËN C5 INDHOLDSFORTEGNELSE S04 - DESIGN S06 - KOMFORT S12 - CITROËN C5 TOURER S14 - NYTTIG TEKNOLOGI S20 - YDEEVNE S22 - SIKKERHED INDHOLD 02 ELEGANT DESIGN, RELEVANT TEKNOLOGI Citroën C5 er tro mod

Læs mere

NY CITROËN C3 VISIODRIVE STÆRKE SOMMERTILBUD FRA CITROËN. CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN

NY CITROËN C3 VISIODRIVE STÆRKE SOMMERTILBUD FRA CITROËN. CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN NY CITROËN C3 VISIODRIVE CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN MPV-KAMPAGNE: DVD-SYSTEM OG BURY HÅNDFRIT BLUETOOTH-SYSTEM UDEN MERPRIS FÅ DEN NYE CITROËN C3 HDi DIESEL TIL SAMME

Læs mere

DEN NYE BERLINGO CITYVAN

DEN NYE BERLINGO CITYVAN NY CITROËN DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer Ny Berlingo Multispace Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. november 2015 TEKNISKE SPECIFIKATINER MTR VTi 98 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen cm3

Læs mere

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg?

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? CITROËN NEMO Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? Så kan drømmen blive til virkelighed med den nye Citroën

Læs mere

FREMTIDEN ER HER OG NU

FREMTIDEN ER HER OG NU CITROËN DS5 FREMTIDEN ER HER OG NU KAN DESIGN STADIG OVERRASKE? CITROËN DS5 - DE DRISTIGE LINJER ER TILBAGE Citroën DS5 s banebrydende design gør den til en unik oplevelse lige fra første øjekast. Oplevelsen

Læs mere

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL CITROËN NEMO VAN PRILITE GÆLDENDE FRA CITROËN NEMO KAEBIL VARERUM M3 VEJLEDENDE UDALGPRI EK MOM CITROËN NEMO 2 personers HDi 75 FAP 2,5 22,2 / 119 1.780 89.990 19.241 CITROËN NEMO TANDARDUDTYR NIVEAU 1

Læs mere

Prislister og tekniske specifikationer CITROËN Sportvan

Prislister og tekniske specifikationer CITROËN Sportvan Prislister og tekniske specifikationer CITROËN Sportvan C3 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 C3 Picasso Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 C4 2015 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 C4

Læs mere

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan DS 4 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Ny DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Blank DS

Læs mere

FØRSTEGANGSYDELSE 9.990,- EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL

FØRSTEGANGSYDELSE 9.990,- EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL SKRÆDDERSY DIN NYE CITROËN VAREBIL Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine forhold på arbejdspladsen

Læs mere

NY CITROËN NY CITROËN C4 Når en bil kommer til verden med så vellykket et design som C4, bør et facelift være nænsomt og diskret. Det er også tilfældet med den nye C4, hvor fronten har fået en mere buet

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk.

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk. PERSONBILER Ny 108 3/5-dørs Vejl. udsalgspris ekskl. Access 3-dørs 1.0 VTi 69 hk 24,4 95 620 Access 5-dørs 1.0 e-vti 69 hk 26,3 88 620 Active 5-dørs 1.0 VTi 69 hk ESG 23,8 97 620 Active 5-dørs 1.2 VTi

Læs mere

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE NY CITROËN NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE En helt ny bilklasse blev skabt, da første generation af Citroën Berlingo så dagens lys. Den nye Berlingo viderefører alt det bedste fra sin forgænger og

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

CITROËN C3 SPORTVAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. AUGUST 2014

CITROËN C3 SPORTVAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. AUGUST 2014 CITROËN C3 SPORTVAN Citroën C3 PureTech 68 VAN 5 man Attraction Benzin 1,4 23,3 / 99 290 69.565 17.391 Citroën C3 PureTech 68 VAN 5 man Seduction Benzin 1,4 23,3 / 99 290 74.949 18.367 Citroën C3 PureTech

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM Personbiler 108 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS More 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 More+ 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Edition 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Desire Sky 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Kampagnepriser

Læs mere

C4 Cactus Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C4 Cactus Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C4 Cactus Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. januar 2016 TEKNISKE SPECIFIKATINER MTR PureTech 82 PureTech 82 PureTech 110 e-hdi 92 ETG6 BlueHDi 100 BlueHDi 100 (EUR 5) S&S

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

Optimale arbejdsbetingelser

Optimale arbejdsbetingelser CITROËN JUMPY Varebil med stil! 06S11 DETAIL????? Den nye Citroën Jumpy udstråler dynamik og styrke. Det understr eges af de stor e beskyttende kofangere, de brede fenderlister, de højt placerede forlygter

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

CITROËN FINANS FULDENDER DIT BILKØB

CITROËN FINANS FULDENDER DIT BILKØB PRIVATLEASING FINANS FULDENDER DIT BILKØB Sammen med Citroën Finans kan vi tilbyde privatleasing og finansieringspakker, der gør vores nye biler endnu mere attraktive. Sammenlign gerne med de nærmeste

Læs mere

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL CITROËN NEMO VAN PRILITE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KAEBIL MOTOR VARERUM M3 VEJLEDENDE UDALGPRI EK MOM CITROËN NEMO 2 personers HDi 75 FAP 2,5 22,2 / 119 1.780 89.990 19.241 CITROËN NEMO

Læs mere

NYE PRISER NY FINANSIERING

NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER OG MASSER AF STÆRKE TILBUD Den nye registreringsafgift har betydet, at Fiat nu har endnu mere attraktive priser. Lige nu kan du endda få masser af stærke lagertilbud,

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

Ny Renault Talisman stationcar. Ny Renault Talisman sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25.

Ny Renault Talisman stationcar. Ny Renault Talisman sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25. Ny stationcar Ny sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25.000,- Stationscar DIESEL DATA ZEN 1.5 Energy dci KM/L: 27 CO2: 98 284.825,- 1.5 Energy dci EDC KM/L: 26,3 CO2:

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

CITROËN C-ZERO PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1.OKTOBER 2013. CITROËN C-ZERO - 100% elektrisk UDSTYRSNIVEAU ENERGIKLASSE

CITROËN C-ZERO PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1.OKTOBER 2013. CITROËN C-ZERO - 100% elektrisk UDSTYRSNIVEAU ENERGIKLASSE CITROËN C-ZERO PRILITE GÆLDENDE FRA 1.OKTOBER 2013 CITROËN C-ZERO - 100% elektrisk UDTYRNIVEAU ENERGIKLAE VEJLEDENDE PRI CITROËN C-ZERO Airdream* eduction 215.990 C-ZERO TANDARDUDTYR AB-bremser Airbags,

Læs mere

Opel Astra Classic II

Opel Astra Classic II Opel Astra Classic II Øg dine forventninger med OPEL ASTRA Classic II. Oplev, at dynamisk design, teknisk snilde og enestående komfort går op i en højere enhed. Opel Astra CLASSIC II. Designet for at

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Superb - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Superb - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Alarmsystem med bevægelses- og niveausensor (Kan ikke kombineres med KESSY) - 5.100 - Anhængerforberedelse (Standard fra produktionsuge 22/16 pånær i 2.0 TSI 280 hk samt 2.0 TDI 190 hk.) Anhængerforberedelsen

Læs mere

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund CRÉDIT PHOTO : PRINTED IN EC JXFCDK1501 DECEMBER 2014 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund ny renault Espace Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne

Læs mere

Prislister og tekniske specifikationer CITROËN

Prislister og tekniske specifikationer CITROËN Prislister og tekniske specifikationer CITROËN C1 Sidst opdateret 1. august 2015 C3 Sidst opdateret 1. august 2015 C3 Picasso Sidst opdateret 1. august 2015 C4 2015 Sidst opdateret 1. august 2015 C4 Cactus

Læs mere

Prisliste og tekniske specifikationer for DS

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Prisliste og tekniske specifikationer for DS DS3 Sidst opdateret 1. august 2015 DS 3 Cabrio Sidst opdateret 1. august 2015 DS 4 Sidst opdateret 1. august 2015 DS 5 Sidst opdateret 1. august 2015 Blank

Læs mere

Personbiler 208 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS

Personbiler 208 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS Personbiler 208 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS Envy 1.2 VTi 82 Man. 23,3 99 Envy 1.2 VTi 82 ESG 23,8 97 DIESEL 5-DØRS Envy 1.6 BlueHDi 100 Man. 33,3 79 Envy Sky 1.6 BlueHDi 100 Man. 33,3

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 31.3.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

NY DS 4. Prisliste og tekniske specifikationer

NY DS 4. Prisliste og tekniske specifikationer NY DS 4 Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. januar 2016 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 130 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 180 S&S S&S S&S EAT6 S&S S&S EAT6 Cylindervolumen

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE VOLVO S80 QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Hvis du gennemser denne Quick Guide, vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Instruktionsbogen indeholder

Læs mere

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER DEN NYECOLT EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER Storbyens pulserende liv er fuld af mangfoldighed, og tiden står aldrig stille. Det er her Colt føler sig hjemme. Dens unikke design vil blive værdsat, og dens

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b NISSAN NV300 COMBI Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 NV300 COMBI Brænd-stof Grøn Længde og forbrug Energi ejerafgift / højde Grade Motor Gearkasse km/l Klasse halvår (kr.) Vejl. udsalgspris

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 1.1.2017 01-01-2017 NV300 KASSEVOGN Længde Varerumstørrelse Stop/ Startsystem Brændstofforbrug v. bl. kørsel (NEDC, Grøn ejerafgift Vejl.

Læs mere

MERE KØREGLÆDE, HELT SIKKERT.

MERE KØREGLÆDE, HELT SIKKERT. Peugeot forhandler Création : BETC EURO RSCG Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Édition : Imprimé en U.E. Réf. 1D0505 Tarif 05C DK 10/2005 Ny MERE KØREGLÆDE, HELT SIKKERT. Ny Livsglæde Få lys ind

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

UNE PARFAITE SENSATION DE CONFORT ENESTÅENDE UDSYN

UNE PARFAITE SENSATION DE CONFORT ENESTÅENDE UDSYN NY CITROËN C3 ET NYT DESIGN Det karakteristiske design med rundede, dynamiske linjer har fået et mere dynamisk og moderne udformning i den nye Citroën C3. Fronten med de boomerangformede forlygter har

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km- se mere under klima og miljø på Peugeot.dk

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km- se mere under klima og miljø på Peugeot.dk 208 3-dørs Access 1,0 1.0 VTi 68 HK 22,7 102 620 18.711 79.990 98.701 GTi 1,0 1.6 THP 208 hk 18,5 125 1.200 32.358 184.990 217.348 5-dørs Active 1,0 1.2 e-vti 82 hk ESG 23,8 97 620 24.081 109.990 134.071

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER 208 VEJL. UDSALGSPRIS* 129.990 129.990 MOTOR 1.2 VTi 1.6 BlueHDi YDELSE (HK) 82 100 GEAR Man. 5-trins Man. 5-trins BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) 23,3 33,3 CO2 99 79 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) 130 ENERGIKLASSE

Læs mere

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 BREAKING NEWS: En stjerne er født! fra kun 119.995.- anmelderne er enige - klassens bedste! i20 Den nye i20 forener elegance og rummelighed i ét sporty

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 28. januar 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 grøn ejerafgift side 11 versioner

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D 2.2 D-4D 2.2 D-CAT 1ZR-FAE 2ZR-FAE 3ZR-FAE 1AD-FTV (150 hk) (150 hk) 2AD-FTV 2AD-FHV 6 M/T 6

Læs mere

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Aftageligt anhængertræk (Kræver trailer assist) - - 7.180 9.700 9.700 9.700 Alarmsystem (Kan ikke kombineres med KESSY) - 2.960 2.960 4.000 4.000 4.000 Ambition plus-pakke Indeholder Climatronic, Multifunktionsrat

Læs mere

PREMIERE TIL SOMMER KØB IKKE NY BIL FØR DU HAR PRØVET EN CITROËN PRØV EN CITROËN, GIV OS DIN MENING OG VIND ET SPIES REJSEGAVEKORT (20.

PREMIERE TIL SOMMER KØB IKKE NY BIL FØR DU HAR PRØVET EN CITROËN PRØV EN CITROËN, GIV OS DIN MENING OG VIND ET SPIES REJSEGAVEKORT (20. NY CITROËN C4 CACTUS PREMIERE TIL SOMMER SE MERE PÅ C4CACTUS.DK OG TILMELD DIG NYHEDSBREV PÅ CITROEN.DK SCAN OG SE FILM KØB IKKE NY BIL FØR DU HAR PRØVET EN CITROËN PRØV EN CITROËN, GIV OS DIN MENING ET

Læs mere

DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS

DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS 206 + DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS Det er de små glæder i hverdagen, der giver livet kulør. Og derfor håber Peugeot at kunne gøre din hverdag endnu mere farverig med den nye 206+. Har du brug

Læs mere

DS 3. Prisliste og tekniske specifikationer. Sidst opdateret 1. september 2015. Side 1 ud af 5

DS 3. Prisliste og tekniske specifikationer. Sidst opdateret 1. september 2015. Side 1 ud af 5 DS 3 Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. september 2015 Side 1 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 82 PureTech 82 THP 165 ehdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 120 (Euro 5) S&S S&S

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

KM/L CO 2 G/KM. S = Standardudstyr O = Ekstraudstyr -- = Ikke tilgængelig

KM/L CO 2 G/KM. S = Standardudstyr O = Ekstraudstyr -- = Ikke tilgængelig CITROËN NY C1 PRILITE GÆLDENDE FRA 15. OKTOBER 2014 UDTYRNIVEAU ENERGIKLAE KM/L CO 2 G/KM 1/2 ÅRLIG GRØN EJERAFGIFT VEJLEDENDE PRI CITROËN C1 1.0i VTi 68 3-dørs LIVE 24,4 / 95 290 79 990 CITROËN C1 1.0i

Læs mere

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER MODEL PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER ACTIVE ENVY Benzin Diesel Benzin Diesel VEJL. UDSALGSPRIS* 157.990 165.990 139.990 139.990 MOTOR 1.2 VTi 1.6 BlueHDi 1.2 VTi 1.6 BlueHDi YDELSE (HK) 82 100 82 100 GEAR

Læs mere

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010 Prisoversigt 12. august 2010 PRIVATLEASING MiTo fra 2.495,- kr./md.* ALFA ROMEO PRIVATLEASING PRISLISTE AUGUST 2010 Model 1. gangsydelse Mdl. ydelse Løbetid Km i perioden MiTo 1.3 JTDm 95 hk Distinctive

Læs mere

Octavia H/B Facelift - Ekstraudstyr

Octavia H/B Facelift - Ekstraudstyr Aftageligt anhængertræk 9.600 9.600 9.600 9.600 9.600 Alarmsystem (Kan ikke kombineres med KESSY) - 4.000 4.000 4.000 4.000 Ambition plus-pakke Indeholder Climatronic, Multifunktionsrat med styring af

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa

Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa Pressemeddelelse 18. juli 2006 Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa Også premiere på det indbyggede og udtrækkelige transportsystem Flex-Fix med plads til to cykler Den ny Opel

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 8. marts 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 8. marts 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 8. marts 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 fiat DoblÒ side 12 grøn ejerafgift

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

Personbiler 2008 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS

Personbiler 2008 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS Personbiler 2008 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN Connect 1.2 VTi 82 Man. 20,4 114 Connect 1.2 VTi 82 ESG 22,7 102 Desire 1.2 VTi 82 Man. 20,4 114 Desire Sky 1.2 e-thp 110 Man. 22,7 103 Desire Sky

Læs mere

Prisliste personbiler Chrysler 2005 Nyvognspriser excl. leveringsomkostninger

Prisliste personbiler Chrysler 2005 Nyvognspriser excl. leveringsomkostninger Chrysler PT Cruiser 1,6 Classic Motor 1,6 DOHC 116 hk 3-punktsseler på alle pladser 6 højttalere ABS med elektronisk bremsedistribution Aircondition Dæk dim. 195/65R15 El-justerbare og opvarmede sidespejle

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 4,3/4,7 4,9/5,1 5,1 3,8/4,1/4,2 3,3/3,6 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 109/99 114/119 114/119 108/111/99

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 01-01-2018 NV300 KASSEVOGN Længde og højde Udstyr Varerumstørrelse (m3) Motor Stop/ Startsystem Gearkasse Brændstofforbrug v.

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug * Pris eksl. moms, eksl. levering T28, L1H1 2.3 dci 100hk FAP

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013 M110 Metallakering 13 523 M155 ARTICO kunstlæder r 101 sort, 105 saharabeige og 108 krystalgrå S S S S S S S S S Grå taghimmel kode 58U indgår ved kode 101 og 108 Sort taghimmel kode 51U indgår ved kode

Læs mere

Sikkerhed note: Når du når den maksimale hastighed af scooteren lyder et advarselssignal og du bør selv reducere din hastighed for at undgå et fald.

Sikkerhed note: Når du når den maksimale hastighed af scooteren lyder et advarselssignal og du bør selv reducere din hastighed for at undgå et fald. Indhold 1. Indledning... 2 2. Sikkerhed... 2 SIKKERHED Generel information...2 Sikkerhed... 2 Sikkerhedsfunktioner...4 Beskyttelsesudstyr... 4 Idriftsættelse...... 4 Batteri... 5 Opladning af batteriet...

Læs mere

DS 3. Prisliste og tekniske specifikationer. Sidst opdateret 1. november 2015. Side 1 ud af 8

DS 3. Prisliste og tekniske specifikationer. Sidst opdateret 1. november 2015. Side 1 ud af 8 DS 3 Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. november 2015 Side 1 ud af 8 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 82 PureTech 82 THP 165 ehdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 120 (Euro 5) S&S S&S

Læs mere