[INTELLIGENT FORMGIVNING]

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "[INTELLIGENT FORMGIVNING]"

Transkript

1 CITROËN C3

2

3 [INTELLIGENT FORMGIVNING] Med dens rene langstrakte linjer er Citroën C3 et eksempel på avantgardistisk design. Fronten, det øvre kølergitter med integreret Citroën-logo og LED-lyssignaturen fremhæver det elegante og dynamiske design. Takket være den intelligente formgivning bevarer kabinen sin rummelighed, og de store vinduer øger fornemmelsen af, at der er rigeligt med plads. Alt udstyr, der er beskrevet i denne brochure, udgør hele teknologien bag Citroën C3. Specifikationer, udstyr og modeller for Citroën-biler, der markedsføres i EU, kan variere fra land til land. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om standard- og ekstraudstyr, henvises der til dokumentet Tekniske specifikationer og udstyr, som kan downloades fra

4

5 [IDEEL TIL BYMILJØER] Den nye Citroën C3 er en af de mest kompakte modeller i sin klasse. Med en længde på kun 3,94 m, en bredde på 1,73 m og en vendediameter på 10,2 m er den perfekt dimensioneret til bykørsel.

6 [EN MARKANT SIGNATUR]

7

8 MED ZENITH-FORRUDE

9 [FREMRAGENDE UDSYN] Takket være Zenith-forrudens store glasareal er Citroën C3 udtryk for teknologisk nytænkning, som lader alle passagerer fordybe sig i landskabet og giver føreren en helt ny kørselsoplevelse (afhængigt af udstyrsniveau).

10 [BEHAGELIG OG BRUGERVENLIG] Kabinen i Citroën C3 har et både unikt og elegant design med detaljer i krom og lak.

11

12

13 Multifunktionsskærmen i Citroën C3 er udstyret med navigationssystemet emyway (option), der omfatter navigation via den nyeste satellitteknologi, Birdview-funktion og europakort, der er lagret i den interne hukommelse. Den gør det også muligt at navigere i musiklisten på din musikafspiller på en 7 -skærm og bruge det håndfri Bluetooth*- telefonsæt til din mobiltelefon. Endelig kan du med USBstikket, som er ideelt placeret nederst på midterkonsollen, vælge din lydkilde ved direkte at tilslutte en MP3-afspiller eller USB-nøgle. * Kræver en kompatibel telefon.

14

15 [FRA 95 G CO 2 /KM] Du kan se en film om Citroën C3 ved at scanne denne kode med din smartphone ved hjælp af en app, du kan hente på App Store, Google Play eller tilsvarende.

16 Takket være e-hdi teknologien, der er udviklet af Citroën, og Stop & Start-systemet, er Citroën C3 imponerende, både hvad angår køreglæde og miljøvenlighed.

17 [FRA 79 G CO 2 /KM] Med de allernyeste teknologier herunder Stop & Start samt BlueHDi motorer formår Citroën C3 at øge effekten af motorerne samtidig med en øget miljøvenlighed. Den nye SCR-katalysator med AdBlue (Selected Catalyse Reduction) foran partikelfiltret giver en mere effektiv behandling af udstødningsgas. Reduktion på 90% af NOx og partikelantallet med 99,9%. Citroën C3 findes både med manuel gearkasse samt manuel gearkasse med elektronisk gearskift (ETG/E5G).

18 [MØRKTONET OMRÅDE] Den øverste del af Zenith-forruden på Citroën C3 er mørktonet, hvilket giver bilens passagerer fuldt udsyn, uden at blive blændet af stærkt lys. (Afhængig af udstyrsniveau).

19 [STIFT SOLGARDIN] Et stift solgardin med to solskærme giver forruden et mere klassisk design.

20

21 Med det velstrukturerede og strømlinede instrumentbræt optimerer Citroën C3 køreglæden. Rattet med den usædvanlige form virker indbydende og interessant. Instrumentgruppens tre cirkelformede instrumentskiver lader både teknologi og dynamik komme til udtryk. Det automatiske klimaanlæg betjenes ved hjælp af runde styreknapper, som er fremhævet af en kromliste. HiFi-lydsystemet består af en diskanthøjtaler midt på instrumentbrættet og en subwoofer (afhængig af model og option).

22 I kabinen på Citroën C3 er der god plads til fem voksne. Bilen udnytter sine langturskvaliteter til at garantere førsteklasses velvære ombord. Og denne fornemmelse deles af både fører og passagerer såvel foran som bagi.

23

24

25 Intet er overladt til tilfældighederne i kabinen i Citroën C3, som er sammensat af udsøgte materialer. Kabinen er indrettet med ideelt placerede styreknapper, som bidrager til at gøre kørslen behagelig. Luftfriskeren (option) er en særligt udsøgt komfort, der på fremragende vis skaber en velduftende atmosfære i bilen på dine rejser. Med den enkle og fleksible tilgang er Citroën C3 velegnet til både landevejskørsel og bykørsel. Bagagerummet har en overraskende kapacitet på 300 l. Bagsæderne kan klappes sammen 2/3 1/3 i forskellige kombinationer og med varierende lastkapacitet. Kabinen byder på utallige opbevaringsmuligheder til alle personlige småting. Den aftagelige bagrudehylde kan nemt lægges i bunden af bagagerummet. En stor fordel i en bil med kompakte ydre dimensioner.

26

27 Parkeringshjælpen (option) bagtil gør det nemmere at manøvrere, fordi du advares, når du kører tæt på forhindringer Bakkameraet (option), hvis billeder vises på 7 farveskærmen gør det nemmere at manøvrere på steder, hvor der ikke er megen plads. 3. Bakspejlet med nedblænding (afhængig af niveau) måler lysniveauet med en sensor og tilpasser automatisk sin vinkel for at undgå forblænding. Sensoren tilpasser ligeledes belysningen i instrumenterne, når det bliver mørkt. 4. De elektriske styreknapper på dørpladerne gør det muligt nemt at justere sidespejlene, aktivere el-rudehejsene foran og bagi og betjene børnesikringen, som blokerer åbningen af både døre og vinduer bagi. 4 Citroën C3 er udstyret med masser af sikkerhedsudstyr. Den fås blandt andet med selealarm, som ved hælp af en kontrollampe og et lydsignal, advarer om, at sikkerhedsselerne foran ikke er spændte. For bagsædepassagerene indikerer en lampe om selerne er spændte, og et lydsignal advarer såfremt seler spændes op. De passive sikkerhedsanordninger suppleres af 6 airbags, som aktiveres i tilfælde af kollision: to frontairbags, to sideairbags foran og to airbaggardiner, der er integreret i loftet. Citroën C3 er udstyret med en komplet kombination af elektroniske hjælpefunktioner til kørsel. ABS med elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) og bremseassistent med automatisk tænding af katastrofeblinket. ESP fås også som standardudstyr. Den dynamiske stabilitetsstyring gør det muligt (inden for rammerne af fysikkens love) at fastholde bilens køreretning, samtidig med at hjulenes spin begrænses takket være anti-spinfunktionen (ASR). 1

28 TILBEHØR, FÆLGE, INDTRÆK OG FARVER Fås som tilbehør: 1. Det halvintegrerede navigationssystem er kompatibelt med hele den nuværende GPS Garmin-serie. Det integreres i instrumentbrættet og afdækker sugekoppen og de synlige ledninger. Eksternt navigationssystem 1 Bagagerumsbakke 2 Forkromede sidespejlhuse 3 2. Med henblik på at sikre en meget effektiv beskyttelse mod snavs og rifter i bagagerummets tæppe er bagagerumsbakken specialdesignet efter mål, så den passer perfekt. Den er meget modstandsdygtig og let at installere og vedligeholde. 3. De forkromede sidespejlhuse gør Citroën C3 ekstra stilfuld og elegant. 4. Med særligt henblik på komfort er Citroën C3 udstyret med et aftageligt makeup-spejl Aftageligt makeup-spejl Barnestol Kiddy Cruiserfi x pro Cykelholder på tagbøjler 5. Kiddy Cruiserfix Pro-sædet med Citroënlogoet er meget sikkert, behageligt og nemt at installere på sæder, der er udstyret med Isofix-forankringspunkter. Med det V-formede ryglæn tilpasser det sig barnets vækst. Den lave vægt (kun 8 kg) og anvendelsen af lette materialer bidrager til energiabsorberingen ved kollision. 6. Cykelholderen er formonteret og kan installeres uden værktøj. Den er tyverisikret på meget effektiv vis: Låsning af cyklerne på cykelholderen og låsning af cykelholderen på tagbøjlerne. Hjulkapsel Airfl ow 15 Alufælg Valonga 16

29 Læder Claudia + Stof Carla Mørkegrå Stof C&T Fyber Stof Andorre Gloss STANDARD UDSTYR ALT EFTER UDSTYRSNIVEAU CITROËN C3 ATTRACTION : 6 airbags - ABS-bremser med EBD og bremseassistent - Dæktryksmåler - ESP og ASR - Højde- og dybdejusterbart rat - Højdejusterbart førersæde - Punkteringskit - Selealarmer i forsæder - Servostyring - 15» stålfælge - El-justerbare sidespejle - Fjernbetjent centrallås - Splitbagsæde 2/3-1/3 - Aircondition - El-sideruder for - Fartpilot og hastighedsbegrænser - Kørecomputer - RDS radio m. CD/MP3 og Jackstik - Varme i forsæder. CITROËN C3 SEDUCTION : ATTRACTION + LED-lys foran - Kortlommer i forsæderyg - Handskerum med køling. CITROËN C3 EXCLUSIVE : SEDUCTION + Elektrisk børnesikring - Tågeforlygter - 16» alufælge - Krom udstyrspakke: Kromdetaljer på dørhåndtag, bagklap og kofanger for, samt kantliste ved sideruder - Ekstra måtter for og bag - Automatisk klimaanlæg - El-sideruder bag - Læderrat - Midterarmlæn foran - Regnsensor og blændfribakspejl - El-indfoldelige sidespejle med varme - Autostop og quickkontakt på el-ruder for - Parkeringssensor bag - Zenith forrude - Armlæn mellem forsæder. Grå Shark (M) Hvid Perlemor Sort Perlemor (M) Grå Aluminium (M) Blå Virtuel (M) * Kræver en kompatibel telefon. Blå Belle-Île (M) Rød Rubi (M) Blå Encre (M) Hvid Banquise Lilla Karma (M) (M) : Metallak

30 TEKNOLOGI I SIKKERHEDENS TJENESTE Citroën C3 er udstyret med den nyeste teknologi inden for aktiv og passiv sikkerhed: ABS: Antiblokeringssystem, der forhindrer hjulene i at blokere under bremsning, så føreren kan bremse og styre samtidig uden at miste kontrollen over bilen. Bremseassistent (AFU): Et system, der ved et pludseligt tryk på bremsepedalen øjeblikkeligt etablerer fuld bremsekraft, så bremselængden reduceres. Bremseassistenten aktiverer automatisk katastrofeblinket for at advare den bagfra kommende trafi k. ASR: Antispinreguleringen er et elektronisk system, der bevirker, at bilen bevarer sin bevægelighed og giver optimal respons ved igangsætning på underlag med ringe friktion, ved at det eller de spinnende hjul nedbremses, så snart systemets følere registrerer det. Bakkamera: Bakkameraet er forbundet med emyway-navigationssystemet og aktiveres automatisk ved skift til bakgear og gør det nemmere at parkere bilen. Bakning af bilen overvåges på skærmen med angivelse af bagkofangerens afstand til forhindringen i form af to blå streger. En rød streg angiver den mindste afstand, der kræves til en mur for at kunne åbne bagklappen, når man parkerer op ad en mur. Bakkameraet er kombineret med et lydsignal for genstande i nærheden. RESPEKT FOR MILJØET BlueHDi motorer Denne nye type motorer med nyeste teknologi lever op til Euro 6 normen, idet den reducerer udledningen af kvælstofi lter (NOx) med op til 90 % samtidigt med, at den reducerer brændstofforbruget og udledningen af CO2. Den løsning, som PSA har valgt, er den mest effektive på markedet. SCR-teknologien (Selective Catalytic Reduction), der er placeret foran partikelfiltret, omdanner takket være indsprøjtning af AdBlue de forurenende stoffer til vanddamp og kvælstof, som ikke er sundhedsfarligt. Citroën C3 er udstyret med motoren BlueHDi 100 BVM 79 g med særligt lavt brændstofforbrug og lav CO 2 -udledning: 33,3 km/l og 79 g CO 2 /km, som samtidigt har en høj ydeevne og fl eksibilitet. PureTech motorer PureTech benzinmotorerne anvender innovativ, effektiv og økonomisk teknologi. Denne type benzinmotorer er endnu mere kraftfuld og miljøvenlig: 15 % mere kraftfuld og op til 25 % mindre brændstofforbrug og CO 2 -udledning i forhold til tidligere generationer. Citroën C3 er udstyret med motoren PureTech 82 S&S ETG, der er i overensstemmelse med Euro 6-bestemmelserne, og som har et særligt begrænset brændstofforbrug og lav CO 2 -udledning: 24,4 km/l og 95 g CO 2 /km. En kompakt og let motor med høj ydeevne og stor kørekomfort. ESP: Det elektroniske stabilitetsprogram er et intelligent elektronisk program, der mindsker risikoen for udskridning ved tab af vejgreb i sving, og som inden for rammerne af fysikkens love stabiliserer bilen på den kurs, føreren har valgt, ved at benytte motorstyring og ved at dosere bremserne. Variabel hastighedsbegrænser: Funktion, der giver føreren mulighed for at fastsætte en maksimal hastighedsgrænse, som ikke kan overskrides. Føreren kan stadigvæk accelerere. Hastighedsgrænsen kan kun overskrides midlertidigt ved at træde speederpedalen i bund. EBD: Elektronisk bremsekraftfordeling, der anvender ABS-systemets følere til at optimere bremsekraftfordelingen på baghjulene ved at kontrollere bremsningen af højre og venstre hjul separat. Fartpilot: Funktion, der giver føreren mulighed for at indstille en given hastighed og fastholde denne uden at træde på speederen og uanset vejens forløb. Funktionen afbrydes ved manuel deaktivering eller automatisk ved at træde på bremse- eller koblingspedalen. DIMENSIONER 1524 / / / DK

31 CITROËN: SERVICE ER EN SELVFØLGE FABRIKSGARANTI Person- og varebiler: 2 år GARANTI MOD GENNEMTÆRING Personbiler: 12 år Varebiler: 5 år LAKGARANTI Personbiler: 3 år Varebiler: 2 år CITROËN FINANS Gennem Citroën Finans kan du lease eller fi nansiere dit bilkøb til en favorabel rente. Der kan vælges mellem et fast eller variabelt forrentet lån med en løbetid på op til 8 år. CITROËN ASSISTANCE Så længe din CITROËN er dækket af fabriksgaranti, er den også omfattet af gratis Europadækket vejhjælp, som træder i kraft ved problemer, som ikke skyldes trafi kuheld eller selvforskyldt skade. CITROËN Assistance omfatter vejhjælp/bugsering i tilfælde af: Garantirelateret driftsstop (mekanisk eller elektonisk nedbrud) - Starthjælp, med mindre dette er selvforskyldt - Defekte vinduesviskere i regn/snevejr. Hvis køresikkerheden ikke er forsvarlig/lovlig (f.eks. defekt sikkerhedssele i førerside, lovpligtig lys, osv.) - Punktering* - Brændstofmangel* - Mistede nøgler (tyveri/tab)* *Merydelser gældende for alle DS og C-Zero modeller samt alle modeller med tilkøbt CITROËN serviceaftale. CITROËN SERVICEAFTALER Med en CITROËN Serviceaftale er du og din bil i gode hænder. For et fast månedligt beløb kan du vælge mellem tre grader tryghed, så du får den løsning, der passer bedst til dit behov. På kan du beregne prisen på din foretrukne serviceaftale og herefter bestille den. CITROËN BasicDrive Fabriksgaranti i hele aftaleperioden og CITROËN Assistance. CITROËN EasyDrive Fabriksgaranti i hele aftaleperioden - CITROËN Assistance - Service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til bilens servicehæfte. CITROËN FreeDrive Fabriksgaranti i hele aftaleperioden - CITROËN Assistance - Service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til bilens servicehæfte - Reparationer som er nødvendige for, at bilen fungerer drift- og trafi ksikkert, herunder udskiftning af udtjente sliddele så som bremser, styretøjsdele, kobling mv. - Gratis lånebil ved planlagte serviceeftersyn (inkl. 50 km brændstof og forsikring) - Gratis udskiftning af pærer og viskerblade mellem serviceeftersyn - Gratis opfyldning af motorolie, køler- og sprinklervæske, samt AdBlue mellem serviceeftersyn. C3 - Oktober 2014: Denne brochure er europæisk og viser derfor biler, der markedsføres i hele EU. Eftersom produktspecifi kationerne varierer fra land til land, kan der i denne brochure være billeder og omtale af versioner og udstyr, som ikke markedsføres i Danmark. For detaljerede oplysninger om standard- og ekstraudstyr henvises til tillæg med tekniske specifi kationer og udstyr. Dette tillæg, der opdateres løbende, erstatter evt. tidligere tillæg og korrigerer oplysninger med hensyn til teknik og udstyr i denne brochure. Tillægget fi ndes på og hos de autoriserede Citroën-forhandlere. Alle oplysninger og illustrationer i denne brochure er generelle beskrivelser af Citroën C3s modelprogram, som det forelå ved redigeringen inden trykstart. Citroën forbeholder sig ret til - uden foregående varsel - at ændre på modelprogram, tekniske specifi kationer og udstyrsmæssige detaljer uden at være forpligtet til at ajourføre denne brochure. Der tages forbehold for trykfejl. 31 DK

32 Oktober 2014 Création et réalisation :

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 TOURAN 02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 MOTORER, UNDERVOGN OG GEARKASSER 40 VOLKSWAGEN ORIGINAL

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Opel Astra OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Indhold Modeller 14 21 Farver 22 23 Fælge 24 25 Miljø 26 27 Motorer og gearkasser 28 29 Køredynamik 30 31 Sikkerhed 32 37 Funktionelt 38 41 Komfort 42 43 Infotainment

Læs mere

Egentlig findes der ikke noget,

Egentlig findes der ikke noget, Scirocco Fra første sekund vil Scirocco have dig i sin magt og den giver ikke sådan lige slip igen. Derfor skal du ikke undre dig, hvis du pludselig gerne vil køre ture på flere timer. For med grænseløs

Læs mere

KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK.

KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK. DEN NYE OPEL CORSA KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK. Sofistikeret, stilfuld og sjove køreegenskaber. Med materialer, interiør og funktioner i højeste kvalitet, giver den nye Corsa en eksklusiv følelse af en

Læs mere

At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk.

At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk. Den nye Touareg At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk. Den nye Touareg imponerer straks med sit markante og karakteristiske design. Og især med den op til 200 kg lavere vægt i forhold til

Læs mere

Med hjertet i Midt- & Vestjylland

Med hjertet i Midt- & Vestjylland Med hjertet i Midt- & Vestjylland Få en forsikring, der er lige så god som din Toyota Ved køb af en Toyota kan du nu tegne en ekstra favorabel forsikring med indbyggede fordele, du ellers må kigge langt

Læs mere

VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR

VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR VOLVO FH OG VOLVO FH16 Du kan tage dette personligt. 3 10 Fokus på detaljerne 11 20 Udendørs Førerhus Lys Hjul Chassis 21 30 Interiør Komfort Opbevaring

Læs mere

08 0 5 t o e g u e p tilbehør, pleje og tryghed 5008

08 0 5 t o e g u e p tilbehør, pleje og tryghed 5008 peugeot 5008 TILBEHØR, PLEJE OG TRYGHED 5008 Hvorfor købe originalt? Skræddersyet design Peugeot-tilbehør er designet og udviklet specielt til hver enkelt model. Alternativt er det håndplukket, så det

Læs mere

NISSAN NV400. Range Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør go Stil Udskriv Stige ud

NISSAN NV400. Range Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør go Stil Udskriv Stige ud NISSAN NV400 SKAB DET PERFEKTE MATCH UFORLIGNELIGT POTENTIALE. NV400 byder på ét af markedets bredeste udvalg af varebiler. De mange kombinationer af akselafstand, længde, højde, lasteevne, motor, for-/baghjulstræk

Læs mere

Avensis Ekstraudstyr

Avensis Ekstraudstyr Avensis Ekstraudstyr Til dig og din Avensis Velkommen til en præsentation af Toyota Ekstraudstyr, udviklet og designet specielt til Avensis. Du kan sætte personligt præg på designet, styrke brugsværdien

Læs mere

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund CRÉDIT PHOTO : PRINTED IN EC JXFCDK1501 DECEMBER 2014 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund ny renault Espace Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne

Læs mere

VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR

VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR VOLVO FMX 3 6 Fokus på detaljerne 7 15 Udvendigt Førerhus Lys Hjul Chassis 16 23 Interiør Komfort Opbevaring 24 29 Kommunikation og elektronik 30

Læs mere

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Instruktionsbog

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Instruktionsbog SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Instruktionsbog Forord Tak for den tillid, du har vist ved at beslutte dig for en ŠKODA Med din nye ŠKODA får du en bil med den nyeste teknik og et stort udvalg af udstyr. Vi

Læs mere

OPEL ASTRA. Instruktionsbog

OPEL ASTRA. Instruktionsbog OPEL ASTRA Instruktionsbog Indhold Introduktion... 2 Kort og godt... 6 Nøgler, døre og ruder... 21 Sæder, sikkerhed... 38 Opbevaring... 60 Instrumenter og betjening... 100 Lygter... 136 Klimastyring...

Læs mere

2 Introduktion. Introduktion

2 Introduktion. Introduktion Indhold Introduktion... 2 Kort og godt... 6 Nøgler, døre og ruder... 20 Sæder, sikkerhed... 37 Opbevaring... 53 Instrumenter og betjening... 63 Lygter... 94 Infotainment-system... 101 Klimastyring... 202

Læs mere

DRIVEN BY QUALITY DEN NYE EURO 6-SERIE TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM

DRIVEN BY QUALITY DEN NYE EURO 6-SERIE TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DEN NYE EURO 6-SERIE EN REN KVALITETSSERIE Den nye DAF Euro 6-produktserie. Splinternyt design giver maksimal effektivitet, optimal driftssikkerhed og størst mulig kørekomfort. De nye højteknologiske PACCAR

Læs mere

04-07. De personlige sider

04-07. De personlige sider Aygo Ekstraudstyr De personlige sider Når du kører Aygo, siger det samtidig noget om din personlighed. Du har fokus på økonomi og miljø uden at gå på kompromis med stil og køreglæde. Med Toyota Ekstraudstyr

Læs mere

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr Scudo Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat Scudo Motor 90 Multijet 120 Multijet 140 Multijet Antal cylindre 4 på række 4 på række 4 på række Volumen (cm 3 ) 1560 1997 1997 Miljønorm

Læs mere

OPEL CORSA. Instruktionsbog

OPEL CORSA. Instruktionsbog OPEL CORSA Instruktionsbog Indhold Introduktion... 2 Kort og godt... 6 Nøgler, døre og ruder... 19 Sæder, sikkerhed... 33 Opbevaring... 50 Instrumenter og betjening... 66 Lygter... 93 Klimastyring... 101

Læs mere

Ny OPEL Corsa 3-dørs & 5-dørs Specifikationer, udstyr & prisliste 15.01.2015

Ny OPEL Corsa 3-dørs & 5-dørs Specifikationer, udstyr & prisliste 15.01.2015 Ny OPEL Corsa 3-dørs & 5-dørs Specifikationer, udstyr & prisliste 15.01.2015 2 3-dørs Essentia Enjoy Motorer /gearkasser Kode Inkl. moms* Kode Inkl. moms* Motorer / Udstyrsniveau, 3-dørs 1.4 ECOTEC 55

Læs mere

BRUGSANVISNING PUMA 40 9006406E

BRUGSANVISNING PUMA 40 9006406E BRUGSANVISNING DA PUMA 40 9006406E Danish 2011 Handicare Alle rettigheder forbeholdt. Informationen, som er givet heri, må ikke mangfoldiggøres og/eller udgives på nogen måde, på tryk, i fotokopi, på

Læs mere

Undervisningsplan for køreuddannelsen til kategori B

Undervisningsplan for køreuddannelsen til kategori B Rigspolitiet Undervisningsplan for køreuddannelsen til kategori B 0-1 Bekendtgørelse om undervisningsplan for køreuddannelsen til almindelig bil (kategori B) I medfør af 56, stk. 5, 64, stk. 5, og 134a

Læs mere

Nokia-bilsæt CK-100 Bruger- og installationsvejledning

Nokia-bilsæt CK-100 Bruger- og installationsvejledning Nokia-bilsæt CK-100 Bruger- og installationsvejledning 9209908 2. udgave OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING NOKIA CORPORATION erklærer herved, at udstyret HF-22 overholder de væsentligste krav og øvrige relevante

Læs mere

Variabelkammerpressere Kverneland 6516-6520. Høj ydeevne i alle afgrøder

Variabelkammerpressere Kverneland 6516-6520. Høj ydeevne i alle afgrøder Variabelkammerpressere Kverneland 6516-6520 Høj ydeevne i alle afgrøder 2 De nye Kverneland pressere - udviklet til krævende forhold Fordele 2,2 m pickup med lille diameter for maksimal kapacitet. SuperCut-14

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O T5OOO. PERFEKT SAMSPIL MELLEM GENNEMFØRT TEKNOLOGI OG MODERNE DESIGN Monteret med New Holland NEF Tier 3 miljøgodkendte intercooler motorer, kombinerer New

Læs mere

Hybrid 2010 model. 10 Auris ERG REV (6/10/10)

Hybrid 2010 model. 10 Auris ERG REV (6/10/10) Hybrid 2010 model 2010 Toyota Motor Corporation Alle rettigheder forbeholdes. Dette dokument må ikke ændres uden skriftlig tilladelse fra Toyota Motor Corporation. 10 Auris ERG REV (6/10/10) Forord I juni

Læs mere