Stensballegaard Golfklub. Referat af ordinær generalforsamling. Mandag den 20. marts 2017 kl hos

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Stensballegaard Golfklub. Referat af ordinær generalforsamling. Mandag den 20. marts 2017 kl hos"

Transkript

1 Stensballegaard Golfklub Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 20. marts 2017 kl hos Stensballegaard Golfklub, Bygaden 70, 8700 Horsens 1. Valg af dirigent. Klaus Therkildsen valgt. Konstaterede af generalforsamlingen er rettidigt indkaldt. 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Bestyrelsens årsberetning for 2016 Året 2016 er det første hele regnskabsår for Stensballegaard Golfklub, i foreningsregi. Bestyrelsen har gennem hele året været fokuseret på,at vores økonomi kunne servicere de aktiviteter, vi har sat i gang. Et andet punkt, vi har været fokuseret på er vores anlæg, således at vi gennem en god bane kan tiltrække og fastholde vore medlemmer, samtidig med at vi kan tiltrække greenfee gæster. Vi havde udarbejdet et budget med et overskud et beskedent overskud og det har vi realiseret, godt og vel. Vi præsenterer et overskud på kr , hvor vi havde budgetteret med kr Vi har samtidigt haft den glæde, at vi i 2016 har kunne leve op til de forpligtigelser, vi havde påtaget os overfor udlejer. Jeg er derfor stolt over det regnskab, som Axel senere vil fremvise. Bestyrelsen har endvidere haft fokus på at tiltrække nye golfspillere, det være sig golfspillere, som allerede er i handicap, og helt nye spillere. Vi lavede derfor et koncept, som vi kaldte TRY OUT. Her kunne man komme og lære at spille golf for 300 kr. for hele sæsonen. Det tiltrak 225 personer, hvoraf 50 er blevet medlem fra I bestyrelsen er vi utrolig glade for den hjælp, som vi modtager fra mange frivillige. Uden den store indsats og hjælp, ville det helle ikke kunne lykkes. Der er mange, som har mange forskellige jobs, som altid stiller op, når der er behov. I skal alle have en stor tak.

2 Vi har i år i bestyrelsen haft fokus på : Økonomi Nye medlemmer Banen Kommunikation til medlemmerne Sponsorer, nuværende som nye Øget aktiviteter Frivillighed Strategiplan Medlemmerne Medlemstallet i Stensballegaard Golf Klub var i 2016 stigende. Vi er meget glade for, at vi har haft den vækst, som vi har oplevet i Vi har haft en tilgang på 109 nye medlemmer. Der sker jo desværre samtidig det, at nogle melder sig ud, så vi havde en netto tilgang på 50 nye spillere. Den var vi 822 medlemmer, hvoraf 701 var aktive og 121 var passive. Jeg kan oplyse at DGU samlet har haft en vækst på 223 flere end i Vi oplever desværre samtidigt, at antallet af fleksible medlemmer er stigende. Jeg siger desværre, fordi det har en negativ indvirkning på vores indtjening, men samtidig betyder det også, at vi bevarer disse medlemmer i klubben. Antallet af fleks medlemskaber udgør 20 % på landsplan hos os er det det samme. Som nævnt har der i 2016 været stor fokus på at få nye spiller til klubben. Dette mindskes ikke i Her vil vi fortsat intensivere jagten på nye medlemmer. Vi vil igen kører Try Out, dog på et lidt andet måde end i Prøveperioden sættes til 3 måneder. Vi håber herved, at få flere til at konvertere hurtigere end, vi har oplevet i Vi vil derfor gerne opfordre jer, som medlemmer at hverve endnu flere. Det være sig helt nye som endnu ikke er i hcp., som spiller der er i hcp.. Vores Try Out koncept er en god måde at komme i gang med golf. Det er for klubbens fremtid meget vigtigt at vi får/ bliver flere medlemmer. Gerne fuldbetalende. Vi arbejder samtidigt på at gøre det attraktivt for eksisterende medlemmer, at blive ved med at være medlem, gennem forskellige tilbud og medlems arrangement. Et af medlems tilbuddene, for fuldtidsmedlemmer, er Club 1, hvor vi har et samarbejde mellem 6 klubber bestående af Vejle - Kolding Haderslev Brejnhøjgård Gyttergaard og Stensballegaard. Vi kan kun opfodre jer til at benytte dette tilbud, da det giver gode muligheder for at prøve andre baner til en fornuftig pris. Jeg vil også nævne vores samarbejde med Silkeborg Lyngbygård Lübcke, hvor vi opnår 33 % rabat på greenfee.

3 Det er brugt mange timer fra medlemmer på at holde vores anlæg i orden og servicerer vore gæster. Det er ikke mindre end fantastisk den hjælpsomhed, der udvises fra en stor del af medlemmerne. TAK for det. Skulle nogle have lyst til at hjælpe, som ikke pt. hjælper kan vi stadig bruge nogle, vi har et par ting, som vi godt kan bruge hjælp til. Der ligger skemaer, som man kan tilmelde sig på, eller man kan gøre det direkte til mig eller kontoret Vi har også haft mange, som har været mentorer, til hjælp for nye spillere. Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at vi holder fast i de nye medlemmer. Det er vigtigt, at vi giver dem gode oplevelser, gode relationer og nogle gode sociale oplevelser. Disse oplevelser behøves ikke kun være på banen, det kan også være at sætte sig og drikke en kop kaffe eller en fadøl i restauranten. Golfspilleren i Centrum GIC, som Stensballegaard Golfklub deltager i, er et meget nyttigt redskab, der giver os mulighed for at fokuserer på de områder, hvor vi kan forbedre banen og anlægget. Vi bliver informeret gennem de svar, som vi får fra såvel gæster som egne medlemmer. Alle greenfee gæster får tilsendte et spørgeskema når de har spillet en runde. Alle medlemmer i klubben bliver spurgt i løbet af året, 1/3 af gangen. Der kan derfor være afvigelse fra gang til gang. De der bliver spurgt først på sæsonen kan have andre oplevelser end de, der bliver spurgt sidst på sæsonen. Svarerne omsættes til et tal. Det tal kan vi så sammenligne med os selv eller vi kan benchmarke det med andre klubber. Dén score der komme ud kalder man en ambassadørscore, når man regner det hele sammen. I 2015 var den for medlemmer på 42, og i 2016 var den 69, en stigning på 27. For greenfee gæster var den i og i , en stigning på 14. Sammenligner vi os med Midtjylland her er den 56 og for hele landet er det også 56, altså er vi 13 bedre, det er vi meget stolte af. De laveste score vi fik, var for træningsanlægget. Det har vi gjort noget ved bl.a. er måtterne nu rettet op. Der kommer ved sæsonstart ny bolde. Som Quickly Odder er medsponsor på. Boldene er denne gang hvide. Jeg vil derfor gerne I som medlemmer, når I får spørgeskemaet, deltager i undersøgelsen. Det er et meget nyttigt redskab for os Gennem systemet kan vi sammenligne os med andre klubber. Vi kan måle på de forskellige parametre, hvor vi forsøger at forbedre os. Tak til de medlemmer som har givet sig tid til at besvare spørgsmålene. Jeg håber også at I vil gøre det i fremtiden. Sport Årets sportslige højdepunkt er vores klubmesterskab, som vi afviklede den september, hvor der var 69 deltager.

4 Vi vil derfor gerne endnu en gang ønske klubbens mestre tillykke med mesterskaberne de har vundet i Klubmestre 2016 : Veteran Damer Vibeke Fyenboe Damer Daniela Gomig Hansen Senior Damer Veteran HerrerRamon Ubric Lopez Herrer Lars Flemming Hansen Senior Herrer Bendix Henningsen Herrer Mid Age Anders Emmertsen Hulspillet blev vundet af Christian Brandt Hansen Jeg vil samtidig gerne ønske et par af vore dygtige unge spiller tillykke med deres individuelle præstationer. Jacob Worm Agerschou vandt DGU s årgangsmesterskab (2000) i august i Nivå Golfklub. Han vandt turneringen i 6. Efterfølgende har Jacob modtaget Horsens Kommunes Idrætspris for det fine resultat. Christian Brandt Hansen vandt DGU ranglisteturnering i Skanderborg. Christian vandt, som allerede nævnt også hulspilsmesterskab. I slagspilsmesterskab blev det til en 2. plads. Stor tillykke til Jacob og Christian. Eliteholdet 2015 Stensballegaard Golfklub har 2 herrehold en 4. division og en Kval. række og et damehold som spiller i Kval. række Herre holdene: 4. division opnåede en 2. plads og bevarer der med pladsen i 4. divisionen. Kval. rækken blev nr. 3 i puljen, hvilket giver et år mere i rækken. Fra sæson 2017 er der oprettet en 5. division, så det betyder lidt længere vej til toppen. Damer Kval. rækken blev nr. 2 i puljen og det betyder samme række i 2017 Bestyrelsen vil gerne ønske tillykke med de fine resultater. For sæson 2017 har klubben en ekstra herrehold i kvalrækken. Dette hold er selvkørende og hører ikke under sportsbudgettet. I Stensballegaard Golfklub har vi i 2016 haft 2 unge medlemmer, som også træner under Eliteklassen Langmarksskolen og Sportscollege Horsens i klubben nogle morgener om ugen. Det er Christian og Jacob.

5 Jacob og Christian er blandt landets bedste juniorer, det kan ses af de resultater, som jeg lige har nævnt. De har næsten hver weekend, spillet turneringer i ind - og udland. Hver gang repræsenterer de Stensballegaard Golfklub. Det er vi meget stolte af. Samarbejdet med Eliteklassen og Sportscollege fortsætter, men vi er endnu ikke klar over, hvor mange der bliver. Jacob vil ikke i 2017 repræsentere Stensballegaard Golfklub, idet han har ønsket at finde nogle nye udfordringer i Kolding, hvor han har flere på både alders og spilleniveau. Vi ønsker Jacob alt godt fremover, han forbliver medlem hos os. Klubben har også i 2016 deltaget i Regionsgolf ABCD Vest med 4 hold. Alle holdene fik sekundære placeringer. Bestyrelsen støtter dette arbejde, da det er en faktor, som kan bidrage til det sociale samvær. Samtidig er det en god måde at prøve andre baner på. I 2017 er regionsgolfen udvidet til at omfattet Senior og veteraner. Banen Banen var i 2015 udsat for hård kritik, både af medlemmer og gæster, når vi læste i de svar vi fik i GIC. I 2016 er dette ændret, vi oplever nu mange rosende ord omkring vores bane. Scoren er fra medlemmerne i GIC øget med 8. Der er også kommet styr på de fugtige fairways på B 9, E 9 og B3. Roughen er blevet klippet ned, hvilket har bevirket, at det er nemmere at komme hurtigere videre i spillet. Denne klipning har selvfølgelig ændret på layoutet af banen. Vi er fra bestyrelsen, meget tilfreds med den standard vores bane har haft i Der vil i 2017 stadigt blive arbejdet på at forbedre og optimere banen på alle 27 huller, således at vi kan fremstå med en af de bedste golfbaner. Der er afsat midler til forbedringer. Som i nok har bemærket er vi gået i gang med udvidelsen af par 3 banen. Vi forventer, at den er klar til ibrugtagning i Vi fik i 2015 tilbud fra en af vore medlemmer om, at han vil lave entreprenørarbejdet som et sponsorat. Det sagde vi så tak til. Vi manglede herefter en hel del penge til resten, såning af græs, dræning mv. Det er lykkes at skaffe de penge ved hjælp af gode klubmedlemmer, som har givet økonomiske gaver til klubben. Det er vi i bestyrelsen meget taknemmelige for. En stor TAK til alle, som har bidraget med støtte. Jeg nævner ingen navne, da man indtil videre ønsker at være anonyme. Sponsorer Bestyrelsen er meget taknemmelig for den støtte, som vi får af vore Sponsorer. Uden denne støtte vil det ikke være muligt at køre klubben på det niveau vi gør.

6 Der skal derfor lyde en meget stor tak til alle vore sponsorer. Det er både sponsorer, som yder en dirket økonomisk støtte eller der er tale om gaver til en af vores klubarrangementer. Vi er som alle andre foreninger udsat for en meget stor konkurrence når der skal hentes sponsorater, vi er mange foreninger, som har behov for støtte. Vi er utrolig glad for den store opbakning vi får. Jeg vil gerne opfordre klubbens medlemmer til at støtte op om vore sponsorer. Vi har i år forsøgt at lave en del flere aktiviteter for sponsorerne i form at netværksgolf, træning og socialt samarbejde. Det har været en stor succes, hvor der er mange deltagere når vi mødes. Bestyrelsen vil gerne takke alle sponsorer for deres bidrag Medarbejdere, frivillige. Bestyrelsen vil meget gerne ved denne lejlighed takke alle medarbejdere, som er med til at holde vores dejlige klub kørende i hverdagen. Der udføres en fantastisk stykke arbejde. Tak til alle vore greenkeepere, som gennem ihærdigt arbejdsindsats er med til, at vi igen har en rigtig god bane, som vi kan spille på hele året. 1. april får vi en ny greenkeeper. Han skal efter kort tid overtage jobbet, som chefgreenkeeper efter Jens, der ønsker at overgår til greenkeeper job. Jeg vil derfor her gerne sige Jens tak for det gode arbejde du har lavet. Tak fordi du var villig til, med kort varsel, at overtage jobbet efter Gunnar. Jens du har stået for den forbedring og opgradering af banen, som vi får meget ros for. Tak Jens. Jeg /vi glæder os til samarbejdet fremover og jeg er sikker på,at du vil være en god sparring for Morten. Tak til Kaja for hendes omhyggelig rengøring, som er til stor glæde for os alle, både i klubhuset og på toiletterne ud på banen. Tak til vores pro team, som tålmodig forsøge at udvikle os til bedre golfspiller. Tak for arbejdet i udfører med de forskellige grupper. Tak skal der også lyde fra bestyrelsen, til alle de frivillige der gennem 2016 har bidraget med et stykke arbejde : regelundervisning, baneservice, handicapudvalg, juniorer, eliten, turneringsafvikling, begyndere, boldopsamling, bunkers, udenoms arealer, mentorer, receptionen. Der skal også lyde en stor tak til Ladies Section, Mens Section og Senior Section, for det store arbejde, som i udfører til glæde for medlemmerne. Tak til samarbejdet med restauranten og til Proshoppen Jeg håber at jeg er kommet hele vejen rundt. Skulle jeg har misset nogle, er det ikke bevist. Tak til alle frivillige, som nævnt, vil vi ikke kunne lykkes uden den indsats i har gjort. Tak allesammen Fremtiden Vi i bestyrelsen ser positiv, men samtidig realistisk på fremtiden. Det vil fremover kræve mange kræfter for at erhverve nye medlemmer og fastholde vore nuværende

7 medlemmer. Der skal også bruges mange kræfter på at fastholde og finde nye sponsorer. Som allerede nævnt er tilgang af juniorer faldet til kun at udgøre 5 % af medlemmerne på landsplan. Her har vi en stor opgave for at sikre tilgangen til vores klub. Samtidig har vi også en stor trussel i vandringen over til flexmedlemskab. Vi har haft tilgang af 109 nye spiller, men desværre er 59 forsvundne. Det er dog det laveste tal vi har haft i de seneste 3 år. Vi har her en stor opgave i, at begrænse den afgang. Det viser sig at mange af de, som starter er væk igen efter 2 år. Derfor er det vigtigt at vi etablerer et godt netværk til alle de nye. Dette er ikke kun et problem i vores klub, men generelt Vi har en fantastisk udfordrende og spændende bane med gode forhold, hvor vi kan spille hele året på sommergreens. Vi har gode klublokaler. Vi har god medlemmer Vi har en god restaurant, og jeg kunne blive ved. Vi har alle de faciliteter, der skal til for at man, som medlem, har de fordele der skal til for at være i vores klub. Som der i 2016 har været fokus på økonomien, vil det også være tilfældet i Da vi har mange økonomiske udfordringer og vores råderum ikke er ret stor, vil vi fra bestyrelsen lægge op til en mindre kontingentstigning. Herudover vil bestyrelsen koncentrer indsatsen omkring de punkter jeg har nævnt. Vi vil forsøge at kommunikerer og informerer på det niveau, som vi har gjort i 2016, således at alle er godt orienteret om hvad der sker. Vi vil gerne takke familien Ahlefeldt Laurvig for samarbejdet i 2016, og ser med glæde frem til samarbejdet fremover. Jeg vil ikke undlade at nævne at vi i bestyrelsen er meget afhængig af det frivilligt arbejde medlemmerne udfører, jeg vil derfor appellere til jer om at bidrage med et par timers arbejde. På forhånd tak. Til sidst vil jeg gerne takke alle i bestyrelsen for samarbejdet i Tak for den interesse og arbejdsindsats i har leveret. Vi har standerhejsning den 1. april i forbindelse med åbningsmatchen. Vi synger og hejser vores flag kl.08.00, tak

8 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse. Regnskabet blev godkendt. Stensballegård Golfklub Regnskab 2016 Generalforsamling 20. marts kr. Real. Budget Kontingent Greenfee Sponsorater Andre indtægter Indtægter i alt Direkte omkostninger Dækningsbidrag Kapacitetsomkostninger Personaleomkostninger Salgs- og rejseomkosninger Bane Lokaler og leasing EDB Forsikring Kontingent DGU + arbg.forening Øvrig administratiosomk Kapacitetsomkostninger i alt Resultat før afskrivninger Afskrivninger Resultat før renter Renter 5-3 Ekstraord. Poster 0 0 Resultat 25 8

9 Stensballegård Golfklub Udvikling inklusiv omkostninger fra driftsselskab Generalforsamling 20. marts kr. Real. *)Real. Real Kontingent Greenfee Sponsorater Andre indtægter Indtægter i alt Direkte omkostninger Dækningsbidrag Kapacitetsomkostninger Personaleomkostninger Salgs- og rejseomkosninger Bane Lokaler og leasing EDB Forsikring Kontingent DGU + arbg.forening Øvrig administratiosomk Kapacitetsomkostninger i alt Resultat før afskrivninger Afskrivninger Resultat før renter Renter Ekstraord. Poster Resultat *) Inklusiv omkostninger fra driftsselskab

10 Stensballegård Golfklub Balance ultimo Aktiver Driftsmidler og inventar Varelager Debitorer Andre tilgodhavender MR. Golf Drift Kassebeholdning 2 13 Marstercard 1 5 Bank Likvider Aktiver i alt Passiver Egenkapital Res. Tidligere år Årets resultat 25 Egenkapital i alt Kreditorer MR. Ejerfamilien Skyldige omkostninger Moms og afgifter Anden gæld Gæld i alt Passiver i alt

11 4. Fremlæggelse af budget og fastlæggelse af medlemskontingenter og indskud. Stensballegård Golfklub Budget 2017 Generalforsamling 20. marts 2017 K Real. Budget Kontingent Greenfee Sponsorater Andre indtægter Indtægter i alt Direkte omkostninger Dækningsbidrag Kapacitetsomkostninger Personaleomkostninger Salgs- og rejseomkosninger Bane Lokaler og leasing EDB Forsikring Kontingent DGU + arbg.forening Øvrig administratiosomk Kapacitetsomkostninger i alt Resultat før afskrivninger Afskrivninger Resultat før renter Renter 5 0 Ekstraord. Poster 0 0 Resultat 25 17

12 Fastsættelse af kontingent år 2017 ÅR 2016 Forslag ÅR 2017 Fuldtid med aktie 6700,- 6900,- Fuldtid uden aktie 7200,- 7400,- Tilbud 1. års medlem 6000,- 6000,- Flex 9 huls 4200,- 4400,- Long distance 3900,- 3900,- Studerende 3400,- 3400,- Yngling (19-21) 3400,- 3400,- Junior (til 18) 500/1150/ /1150/1850 Flex medlemskab par3 2650,- 2650,- Super Senior Par år 1150,- 1150,- Passive 550,- 550,- Try Out 350,- 450,- Budget og medlemskontingent godkendt. 5. Forslag fra bestyrelsen Ingen forslag. 6. Forslag fra medlemmerne. Ingen forslag. 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer (og evt. sideordnede suppleanter) Følgende er på valg: Bent Kyndesgaard (modtager genvalg) Leif Biza (modtager genvalg) Axel Kjær (Modtager ikke genvalg) Bestyrelsen foreslår Finn Bundgaard Finn blev valgt. 8. Valg af revisor. Roesgaard og Partnere genvalgt.

13 9. Eventuelt. Der blev spurgt til nye par 3 huller. Vi er ikke helt klar på hvornår vi kan tage den i brug. Vi informerer. Bedre information om hvad der sker ude på banen. Oprens af rødder i vandet!! Tiltag vedr. vinter teesteder så de bliver bedre. Prikning sker rettidigt i Bent fortalte lidt om de nye (forenklede) regler fra (se evt. ) Vi arbejder på en udfasning af aktiemedlemskab og passive medlemmer. Tak til Axel for sin store indsats som kasserer. Restauranten reklamererede for pianoaften den 24. marts. Vær opmærksom på det nye turneringsprogram på mail og på Dirigenten lukkede generalforsamlingen 20:18 For referat Christian

Stensballegaard Golfklub. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00. hos

Stensballegaard Golfklub. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00. hos Stensballegaard Golfklub Indkaldelse til ordinær generalforsamling Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 hos Stensballegaard Golfklub, Bygaden 70, 8700 Horsens Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for 2018

Bestyrelsens årsberetning for 2018 Stensballegaard Golfklub Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mandag den 18. marts 2019 kl. 19.00 hos Stensballegaard Golfklub, Bygaden 70, 8700 Horsens Referat fra generalforsamling: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Stensballegaard Golfklub. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Mandag den 19. marts 2018 kl hos

Stensballegaard Golfklub. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Mandag den 19. marts 2018 kl hos Stensballegaard Golfklub Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mandag den 19. marts 2018 kl. 19.00 hos Stensballegaard Golfklub, Bygaden 70, 8700 Horsens Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 9. april 2018, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 27. marts 2017, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 11. april 2016 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Generalforsamling 26. november 2013

Generalforsamling 26. november 2013 Generalforsamling 26. november 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år, herunder beretning fra udvalgene. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til

Læs mere

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 1. Valg af dirigent Preben Olesen er udpeget og bliver godkendt. Generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Jesper Clausen og Torben er valgt

Læs mere

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Velkommen til Generalforsamling 2018 Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Generalforsamling 21. marts 2018 Bestyrelsens beretning v/formand Tage E. Jensen Velkommen til generalforsamling

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

indkalder til ordinær generalforsamling

indkalder til ordinær generalforsamling indkalder til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 11 indkaldes der herved til ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub. Generalforsamlingen afholdes med følgende Onsdag, den

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

VELKOMMEN. Preben Aaen DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub. 1.

VELKOMMEN. Preben Aaen DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub. 1. VELKOMMEN til ordinær generalforsamling i DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forelæggelse af budget og fastlæggelse

Læs mere

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 27. februar 2014 Beretning 2014 Indledning Nedenstående beretning er bestyrelsens bud på at fortælle om et der er gået i Tollundgaard Golfklub. Desværre har vi nu

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning ved formanden 3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2013 til godkendelse 4. Fremlæggelse af budget for 2014 til

Læs mere

Generalforsamling 24. november 2009

Generalforsamling 24. november 2009 Generalforsamling 24. november 2009 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. 4. Forelæggelse af budget, samt

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt

Læs mere

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl. 19.00 På Hotel Søpark, Maribo 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår advokat Tina Høpfner fra Advodan. Dirigenten takkede

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub

Sønderjyllands Golfklub Sønderjyllands Golfklub indkalder til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 11 indkaldes der herved til ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub. Generalforsamlingen afholdes

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2013 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

HOLMSLAND KLIT GOLFKLUB Klevevej 19 - Søndervig. 6950 Ringkøbing ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 2015

HOLMSLAND KLIT GOLFKLUB Klevevej 19 - Søndervig. 6950 Ringkøbing ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 2015 HOLMSLAND KLIT GOLFKLUB Klevevej 19 - Søndervig 695 Ringkøbing ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 215 Årsrapporten er :fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling torsdag den 4. februar 216 kl. 19..

Læs mere

Velkommen til golfklubben

Velkommen til golfklubben Her kan du færdes midt i naturen. Medlemskaber efter individuel behov. Velkommen til golfklubben Afslappet og hyggelig klubmiljø Varde Golfklub Tager imod dig med et smil! Spil Golf i Varde Golfklub -

Læs mere

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 26. februar 2018 Indledning 2017 var et godt år for Ribe Golf Klub. Vi har igen i år haft en god og stabil udvikling, hvor pilen

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Spetember 2016

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Spetember 2016 Bestyrelses- og managerrapport Odense Golfklub Spetember 2016 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg Årsberetning 2017 Kære medlemmer. 2017 er snart fortid. Desværre måtte vi tage afsked med to af vores æresmedlemmer i foråret. Jens Pedersen døde i februar og Pagh Mørup døde i april. De har begge haft

Læs mere

Generalforsamling 30. november 2010

Generalforsamling 30. november 2010 Generalforsamling 30. november 2010 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. 4. Forelæggelse af budget, samt

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Generalforsamling tirsdag den 19.3.2013 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning: Brande Golfklub 2012 Trods en del konkurser så lysner det faktisk lidt omkring i de forskellige golfklubber. Jeg vil indlede

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018

FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018 FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018 Indledning Der findes tre grupper af mennesker, der næsten altid taler om vejret. Nemlig landmænd, fiskere og golfspillere. Og 2018 var ingen undtagelse. Vejret

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub. Den 20. februar 2018 kl

Velkommen til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub. Den 20. februar 2018 kl Velkommen til ordinær generalforsamling i Brande Golfklub Den 20. februar 2018 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed det forløbne år 3. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2015

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2015 Bestyrelses- og managerrapport Odense Golfklub Juli 2015 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

Henne Golfklub generalforsamling 2012

Henne Golfklub generalforsamling 2012 Henne Golfklub generalforsamling 2012 Torsdag d. 29. november 2012 kl. 19.00 i Klubhuset. Referat Formanden byder velkommen. Ca. 90 fremmødt. A. Valg af dirigent Bente Kristensen Lovligt indkaldt. Udklip

Læs mere

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD)

Afbud: Karen Margrethe Harder (KMH) og Martin Høgh (MH) og Kai Dinesen (KD) Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 24. februar 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Jørn Schlichting (JS), Janne Andreasen (JA)

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Økonomi Golfklubberne i Danmark har det svært i disse tider, klubber går konkurs og der kæmpes om medlemmerne. I vores nærområde gik Greve Golf Klub konkurs i foråret 2012,

Læs mere

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden:

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. februar 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Malene Kjærsgaard

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Midtsjællands Golfklub Spetember 2016

Bestyrelses- og managerrapport. Midtsjællands Golfklub Spetember 2016 Bestyrelses- og managerrapport Midtsjællands Golfklub Spetember 2016 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Juli 2018

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Juli 2018 Bestyrelses- og managerrapport Esbjerg Golfklub Juli 2018 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Generalforsamling Skive Golfklub 29. november 2016

Generalforsamling Skive Golfklub 29. november 2016 Generalforsamling Skive Golfklub 29. november 2016 Spar Nord Jeg har et godt tilbud i dag Tirsdag den 29. november 2016 - kl. 19.00 Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2016 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00. Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00. 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Til dirigent blev valgt Gert Meyer Madsen, og han kunne erklære

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2011 kl. 17.30 22.00 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Velkomst. Kære medlemmer. Traditionen tro holder vi jo vores generalforsamling her i midten af marts måned. Det plejer at være omkring det tidspunkt,

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling MTB Randers. Mandag d. 22. februar 2016

Velkommen til Generalforsamling MTB Randers. Mandag d. 22. februar 2016 Velkommen til Generalforsamling MTB Randers Mandag d. 22. februar 2016 Agenda 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Fremlæggelse af regnskab for 2015 til godkendelse 4. Fremlæggelse

Læs mere

Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Mogens Broe Andersen, som blev valgt med akklamation.

Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Mogens Broe Andersen, som blev valgt med akklamation. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I HADERSLEV GOLFKLUB Den 26. november 2013 Klubbens formand, John Wilhardt, bød velkommen til den årlige generalforsamling, der i alt havde samlet 120 medlemmer. Formanden

Læs mere

DRIFTSPLAN 2016. Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland.

DRIFTSPLAN 2016. Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland. - Den foretrukne i Sønderjylland DRIFTSPLAN 2016 Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland. Sønderjyllands Golfklub vil fastholde de nuværende medlemmer, tiltrække nye medlemmer

Læs mere

Begyndelse i klubben. Maribo Sø Golfklub September 2017

Begyndelse i klubben. Maribo Sø Golfklub September 2017 Begyndelse i klubben Maribo Sø Golfklub September 2017 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Nivå Golf Klub. Ordinær Generalforsamling 2019

Nivå Golf Klub. Ordinær Generalforsamling 2019 Nivå Golf Klub Ordinær Generalforsamling 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 4. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til

Læs mere

Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet

Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet Marketing/kommunikation 1. Ny hjemmeside Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet 2. Målsætning for 2013 Der udarbejdes en kommunikationsplan inden

Læs mere

Formand Niels A. Jensen bød velkommen til generalforsamling, hvor 80 medlemmer var fremmødte på Mediecenteret, Søparken i Aabybro.

Formand Niels A. Jensen bød velkommen til generalforsamling, hvor 80 medlemmer var fremmødte på Mediecenteret, Søparken i Aabybro. AABYBRO GOLFKLUB Bestyrelsen 26-02-2011 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 16. februar 2011. Formand Niels A. Jensen bød velkommen til generalforsamling, hvor 80 medlemmer var fremmødte på

Læs mere

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud.

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud. Vedtægter 1. Klubbens navn er Kaj Lykke Golfklub og dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Klubbens formål er at forestå driften af en golfbane og organisere de dertil hørende idrætslige aktiviteter, således

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2018

Bestyrelses- og managerrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2018 Bestyrelses- og managerrapport Maribo Sø Golfklub Maj 2018 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

VELKOMMEN. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub

VELKOMMEN. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub VELKOMMEN til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Review af årsregnskabet til godkendelse 4. Forelæggelse

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Himmelbjerg Golf Club.

Himmelbjerg Golf Club. Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling TIRSDAG, DEN 28. MARTS 2017 kl. 19.00 Himmelbjerg Golf Club. Generalforsamlingen afholdes i Mulligans - klubhuset. I henhold til vedtægten er der fastsat

Læs mere

a. På dagen hvor det skulle have været tilgængelig gør bestyrelsen opmærksom på det via

a. På dagen hvor det skulle have været tilgængelig gør bestyrelsen opmærksom på det via Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 10. marts 2OL4i Valhal, Skolevej 55, Havnbjerg Klubbens formand B6rge Munksgaard bød de 60 medlemmer velkommen til generalforsamlingen. Pkt.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Afbud: Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim Dalsgaard Ole Peter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 23. november 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Ordinær Generalforsamling 2018 HAMMEL GOLF KLUB. Mandag den 19. november 2018 kl. 19:30

Ordinær Generalforsamling 2018 HAMMEL GOLF KLUB. Mandag den 19. november 2018 kl. 19:30 GENERALFORSAMLING 19. november 2018 Hammel Golf Klub Ordinær Generalforsamling 2018 HAMMEL GOLF KLUB Mandag den 19. november 2018 kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent - Bestyrelsen foreslår Michael

Læs mere

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning Bestyrelsen Nu kan vi snart se tilbage på endnu et år i Trehøje Golfklubs historie. Marius har brugt meget tid sammen med Maibrit på at indføre et nyt regnskabssystem der hænger godt sammen

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat (H) Ulrik

Læs mere

Generalforsamling Klubhuset 17. marts 2015 kl Velkommen

Generalforsamling Klubhuset 17. marts 2015 kl Velkommen Generalforsamling Klubhuset 17. marts 2015 kl. 19.00 Velkommen Dagsorden Valg af dirigent Fremlæggelse af bestyrelsens beretning for 2014 Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse Forslag

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Vedtægter Foreslået på generalforsamlingen November 2013

Vedtægter Foreslået på generalforsamlingen November 2013 Vedtægter Foreslået på generalforsamlingen November 2013 1 Klubbens navn er ALBERTSLUND GOLFKLUB hjemmehørende i Albertslund kommune. Det er Albertslund Golfklubs formål med udgangspunkt i foreningsfællesskabet

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2014

Nyhedsbrev marts 2014 Nyhedsbrev marts 2014 marts 2014 Ny leder i Roskilde Golf Klub Det er med stor glæde, at bestyrelsen kan præsentere Thomas Wichmann som klubbens ny forretningsfører. Thomas har de seneste 5 år været ansat

Læs mere

FGC beretning om klubbens virksomhed for Året 2017 var et meget vigtigt år for Fredensborg Golf Club.

FGC beretning om klubbens virksomhed for Året 2017 var et meget vigtigt år for Fredensborg Golf Club. FGC beretning om klubbens virksomhed for 2017 Indledning Året 2017 var et meget vigtigt år for Fredensborg Golf Club. Klubbens økonomi har jo været dårlig i flere år, og det har betydet, at vi i mange

Læs mere

Begyndelse i klubben. Sebber Kloster Golf Klub Juli 2017

Begyndelse i klubben. Sebber Kloster Golf Klub Juli 2017 Begyndelse i klubben Sebber Kloster Golf Klub Juli 2017 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2016 2020

S T R A T E G I P L A N 2016 2020 S T R A T E G I P L A N 2016 2020 November 2015 Version 6 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis. Forslag til ændring af vedtægter. 1 stk. 3 ændres til (kommende tekst) 1 stk. 3 (nuværende tekst)

BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis. Forslag til ændring af vedtægter. 1 stk. 3 ændres til (kommende tekst) 1 stk. 3 (nuværende tekst) Forslag til ændring af vedtægter BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis 1 stk. 3 (nuværende tekst) Klubben skal være medlem af Dansk Golf Union og af den lokale idrætsunion. 1 stk. 3 ændres til Klubben

Læs mere