Nyhedsbrev august Jeg håber, at I alle har haft en rigtig god ferie og har haft tid til at slappe af og lade op til endnu et skoleår.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev august - 2015. Jeg håber, at I alle har haft en rigtig god ferie og har haft tid til at slappe af og lade op til endnu et skoleår."

Transkript

1 Nyhedsbrev august Jeg håber, at I alle har haft en rigtig god ferie og har haft tid til at slappe af og lade op til endnu et skoleår. Første skoledag Vi glæder os til at se jer alle på søndag til første skoledag og også skolens 4 års fødselsdag. Man behøver ikke være forældre til de mindste elever for at måtte deltage ;-) ALLE er velkommen og tag bare bedste med. Tag bare et tæppe med eller stolen fra sommerens festival, hvis ikke den er slidt op. Vi skal være på plænen bag skole, og jeg har traditionen tro bestilt godt vejr. Se programmet på intra under nyt fra Renovering. Skolen har også haft tid til skønhedssøvn og blevet ladt op. Der er blevet gjort hovedrent og ryddet kraftigt op både inde og ude. Vi har lagt en opfriskningsplan for maling af klasselokaler mv. og derfor er en del af klasselokalerne og enkelte steder i gangarealerne blevet frisket op på vægge, paneler og døre. Det har vi haft hjælp til af flere af jer forældre, som har stillet jer til rådighed i ferien. Det er vi naturligvis meget taknemmelige for, så STOR tak skal der lyde til jer. I enkelte klasselokaler er der blevet skiftet inventar, her er der kommet nye stole og borde. Vi har i et par klasselokaler (som et forsøg) fået renset linoleummet i bund og fået lagt en polish, derfor skinner nogle gulve mere end andre. Der er også foretaget renovering af linoleum, hvor der var mest tiltrængt. Skobakker Vi lavede et forsøg i de mindste klasser før sommerferien, hvor vi indkøbte skobakker til børnenes fodtøj. Vi har haft nogle udfordringer med at få børnene til at sætte fodtøjet ind til siden, så vi ikke gik og faldt i dem og samtidigt var gulvene ofte våde, da vådt fodtøj gav vand på gulvene, hvilket igen resulterede i våde strømper og sokker. Ved skobakkeforsøget har det vist sig at børnene nemmere kan se hvor skoene skal stå og vandet løber ikke ud på gulvet men bliver i skobakken. Derfor har vi nu indkøbt skobakker til hele skolen, som bliver sat op inden første skoledag, så de kan tages i brug fra start.

2 Blå overtrækssko Vi vil rigtig gerne lære vores børn at tage fodtøjet af når de færdes på skolens inde område, dette både for at markere forskellen på indetøj/sko og udetøj/sko, samt for at alle kan færdes og sætte sig på gulvet på gange og fællesarealer samt i klasselokaler uden at sætte sig i mudder eller vand mv. Endvidere vil vi lære vores børn at passe på vores skole, holde den ren og pæn og have respekt for det arbejde vores rengøringspersonale dagligt gør. Børnene (og forældre) opfordres til af have hjemmesko med, eller et par sko, der kun bruges indendørs, alternativt er et par kraftige sokker. I sommerperioden er det naturligvis acceptabelt at få i lette strømper eller bare tær. Vi skal som voksne fremstå som de gode eksempler og vise vejen for børnene, derfor gælder dette alle der færdes på skolens inde område, både forældre og andre der henter og bringer børnene, samt naturligvis vores personale. Vi ved det kan være bøvlet at skulle binde sko op og tage af for 2 minutter efter at tage dem på igen, derfor hænger der spande med blå overtrækssko ved alle indgange. Skulle der mangle, så sig det til personalet. Der er selvfølgelig undtagelser hvor vi kan går på kompromis med dette fx ved forældremøder, sommerfester, akutte situationer. Tak for jeres forståelse og opbakning omkring dette. Skoletasker mv. Vi vil bede jer lade jeres egne børn selv være ansvarlige for at bære skoletaske, mv. når de kommer til skolen. Det er vigtigt at børnene føler sig ansvarlige overfor deres egne ting også når det gælder at få skoletasken ind fra p-pladsen ;-) Undervisnings start. Desværre er der en del børn, der stadig kommer for sent i skole, det giver dem en skæv start på dagen, som for nogle kan præge dem resten af dagen. Det gør også at andre elever og personale bliver afbrudt eller må vente på dem der kommer for sent og det er bestemt ikke fair. Vi alle kan have en uheldig morgen, som gør vi kommer for sent, men med god struktur kan det minimeres. Det er sjældent de børn, der kommer langvejs fra, der kommer for sent, og ofte er det kun 4-5 minutter over tiden, men nok til at påvirke en masse kammerater. Klokken ringer to gange om morgenen, første gang kl og anden gang hvor undervisningen starter. Eleverne skal altså senest være på skolen ved første ring, så en god afsked med mor og/eller far kan foretages, taske mv. kan anbringes på elevens plads og man så kan være klar ved det lokale eller det område man skal inden starte i kl Da dagen starter med morgenbånd så er det i skolegården der mødes ind i den periode hvor der er bevægelse om morgenen (fra påske til efterårsferien) og i klassen når det er læsebånd (fra efterårsferien til påskeferien) Dog med undtagelse af den ene dag hvor der er fællessamling, tirsdag for klasse og torsdag for Bh. klassen til 3. klasse. Her mødes der i musiklokalet hvis anden besked ikke er givet.

3 Skoleåret Vi glæder os rigtig meget til et godt skoleår i samarbejde med jer. Vi har både før og i sommerferien haft en stor interesse for optagelse af nye elever på vores skole. Det er blevet en luksus at kunne sige til potentielle nye børn, at vi ikke pt. har plads og de må stå på venteliste. Der er dog stadig enkelte klasser der har plads, primær 5 samt 7 og 8 klasse, som vi har valgt at adskille, hvilket også gør at klasserne kun er på 12 og 15 elever, 5 klasse er også pt. på 15 elever. Hvis I har kendskab til børn der kunne være interesserede, så kontakt skolens kontor. Nye børn Vi har den glæde at sige velkommen til følgende nye børn og deres forældre. Eleverne starter første skoledag, så tag godt imod dem. Viktoria til 7. klasse. Jens og Frederik til 6. klasse Maria, Ann Sofie og Camilla til 4. klasse Velkommen. Lektiecafe Som tidligere nævnt, så tilbydes lektiecafe ud fra en ny model i dette skoleår. Lektiecafe er et tilbud til eleverne og ikke et krav, altså frivilligt. Tilbuddet placeres fra kl til kl , hvor skoleklokken ringer første gang. Der laves cafe er opdelt i de naturvidenskabelige fag og i humanistiske fag. Eleverne møder op der hvor de vil have hjælp. Klassens lærere og I som forældre kan blive enige om, at et barn skal komme i lektiecafe. I disse tilfælde kan I bede personalet i SFO/klubben om at huske jeres barn på, at de skal til lektiecafe. Nævn hvilke dage og hos hvem, så hjælper de jer. Vores erfaring fra sidste skoleår er, at eleverne ikke orkede at gå i lektiecafe når skoledagen var omme. Det resulterede i at der kom meget få elever, trods flere havde brug for det. Nu kan eleverne som udgangspunkt lave lektien, når de har lyst og hvis de mangler noget eller har brug for hjælp, kan det klares om morgen. Nærmere om hvor de enkelte cafe er placeres kommer i uge 33. Børnene orienteres på vores fællessamling på tirsdag. Lektiecafe starter først fra uge 34.

4 Læseløft I år bliver der også tilbud om specielt læseløft til elever fra klasse. Læseløft er et tilbud rettet mod børn, der har brug for mere tid og støtte til at knække læsekoden og få fat i bogstavernes og lydenes principper. Der vil blive lagt vægt på forskellige tilgange til dette. Vi vil benytte bevægelse, lydering, spil og andre indlæringsmetoder, bl.a. gennem materialet Guldbjerget fra Time2learn. Kirsten varetager læseløft tirsdag og onsdag fra kl og Kristian torsdag og fredag i samme tidsrum. Der skrives ud til de enkelte elever fra klasse, som ud fra forskellige kriterier tilbydes forløbet. Længden af forløbet kan variere individuelt, eftersom læseudviklingen ofte sker i spring. Det er vigtigt, at forløbet sker i forbindelse med hjemmelæsning, biblioteksbesøg og relevante læseøvelser, såsom oplæsning af indkøbslister når I handler, bogstavlege i bilen, undertekster fra film mv. Der indledes med at tale med eleverne om læsestile og gode råd om valg af frilæsningsbøger. I den forbindelse udleveres der en vejledning til den gode læseudvikling. Valgfag Valgfag er også frit valg det er altså frivilligt om man vil melde sig til de valgfag der er, men når man er tilmeldt binder man sig for perioden, som kan vare op til et helt skoleår. Der bliver ligesom tidligere år mulighed for at vælge kor, drama, krea/design, musik og bevægelse, Lego League og muligvis også rollespil. De fleste valgfagene er forbeholdt enten de store eller de mindre elever, men det kan I læse om når tilbuddene kommer ud i løbet af uge 33. Valgfag starter tidligst fra uge 34. men se på informationen når den kommer ud. Billedskole. (valgfag) Vi forventer, at der igen i år bliver tilbudt billedskole, som udbydes af musik- og kulturskolen i Næstved. Billedskolen foregår på Tybjerg Privatskole tirsdage kl. holdet til og kl. holdet til Prisen pr. elev er: Pr. år 1.773,- som afregnes direkte til musik- og kulturskolen, hvor også tilmelding foregår. Når vi ved nærmere bliver I orienteret. Tøj og sko Det er utrolig vigtigt at barnets skoledag (skoletid og fritid) ikke begrænses af manglende eller ukorrekt påklædning. Vi oplever desværre ofte, at elever stiller op i små ballerinasko, sandaler der klemmer mv. eller står i en lille let kjole, shorts eller sommerjakke, når de skal ud af huset og vejret ikke ligefrem indbyder til denne påklædning, som så gør at barnet selv og dets kammerater bliver unødigt opholdt eller der ligefrem må aflyses en tur. Det er naturligvis uacceptabelt og må ikke forekomme. At have et barn med på tur der begrænses at kulde eller er gennemblødt og bare tænker på at komme hjem, er ikke godt for nogle og slet ikke for barnets forhold til det at være ude. Derfor skal alle børn have det rette tøj på eller med, passende til tur/vejrforhold. Er man i tvivl, så kontakt læreren. Vi ser gerne at børnene har regntøj/støvler fast på deres plads, samt skifte/ekstratøj i kassen.

5 Leje af skabe Det er som tidligere stadig muligt at leje et lille stålskab med strøm til opbevaring af pc mv. Gå ind på I øverste venstre side af hjemmesiden under lej skab kan du indtaste Tybjerg privatskole Følg derefter vejledningen. Pc Husk at elever fra og med 4. klasse skal have egen bærbar pc med. Er I i tvivl om noget i denne forbindelse, så kontakt klassens lærere, som kan vejlede jer. Forældrebank I forbindelse med vores videreudvikling af skolens udeskole har vi brug for jeres hjælp og opbakning. Vi har da skolen var helt ny, forsøgt at opbygge en forældrebank. Det prøver vi nu at gøre igen. Vi har brug for en udmelding fra jer om følgende. Hvem kan vi kontakte hvis vil har brug for en gæstelærer til at komme og fortælle om et bestemt erhverv eller en anden spændende kompetence. Det kunne være en bankrådgiver, der kunne komme og lave budget med de ældste elever i en matematiktime, en politimand eller brandmand der kunne komme og fortælle lidt for de mindre elever (og måske vise uniformen frem) eller en der brænder for fiskeri og vil komme og vise eleverne hvordan en flue bindes eller en torsk renses mv. eller kan en speciel idrætsgren. Alt har interesse. Hvem kan vi kontakte hvis vi gerne vil på virksomhedsbesøg. Det kan være en mindre virksomhed, som en mekanikker, smed, bager eller på skadestuen eller en større virksomhed. Hvem kan vi kontakte og hvilket erhverv kan der tilbydes, når vi skal have en elev i praktik. Er der andet I kan tilbyde som vi måske bare ikke har tænkt på og som kan være til gavn og inspiration for vores elever, så giv os en melding. Vi vil naturligvis altid tage hensyn til hvornår tingene kan lade sig gøre, men en stor hjælp hvis I vil åbne op for jeres viden og erfaring. Vi udarbejder et skema, som sendes ud til jer i løbet af efteråret og vi håber mange byder ind.

6 Støtteforening og onsdagshold og anden hjælp. Vi har i skolens 4 leveår haft glæde af en støtteforening, som består af forældre, bedsteforældre og andre der vil støtte op om vores skole. I starten af skolens leveår var der en stor opbakning til skolen støtteforeningen. En del var medlemmer og gav et fast kontingent hvert år. Der var altid forældre og andre der bagte kager og hjalp med kaffebrygning mv. ved vores arrangementer. Der har været søgt fonde, så skolen har fået mange dejlige ting til vores børn. En lille flok forældre kæmper stadig for at opretholde skolens støtteforening og det sætter jeg meget pris på, men det er også et hårdt slid, at det altid er de samme, der skal tage slæbet. Derfor opfordrer jeg til at flere forældre melder sig til at hjælpe i støtteforeningen. Jo flere der er om at dele opgaven, jo bedre. Ligeledes har vi siden skolen startede haft en håndfuld forældre, der er mødtes hver anden onsdag og har lavet praktiske ting. Det har aldrig været tanken, at man skulle møde op hver gang, men når man havde tid og overskud, men mange har troligt mødt op onsdag efter onsdag og lagt et kæmpe arbejde i renovering og vedligeholdelse af vores skole. Udover det at løse opgaver er det at kunne mødes og have noget socialt sammen en vigtig del og skal vægtes højt. Vi har som privatskole ikke en forvaltning, som kommer og holder vores skole og derfor er det at have engagerede og hjælpsomme forældre, med til at vi kan kanalisere pengene hen på det vigtigste, nemlig børnene og ikke på håndværkere og andre udgifter. Vi har i de sidste par år fået mange nye forældre som måske tænker. Der er massere af gamle forældre der er i gang, så vi vil ikke blande os men vi har brug for alle, både nye og gamle forældre til at bakke op om skolen og vores børn. Hvis du/i er nogle af dem, så meld jer gerne, da der er brug for jer. Med ønske om et godt skoleår Kenneth Oksborg Skoleleder

HURRA vores nye 15 personers bus er klar til syn, vi regner med den er klar til efter sommerferien.

HURRA vores nye 15 personers bus er klar til syn, vi regner med den er klar til efter sommerferien. Nyhedsbrev nr.7-2013 Nyt fra Skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev. Årets sommerfest blev afholdt torsdag den 13. juni. Der har været en flot opbakning og jeg har haft mange gode

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4, 2014 Tybjerg Privatskole

Nyhedsbrev nr. 4, 2014 Tybjerg Privatskole Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! D. 26. april blev der holdt arbejdsdag på skolen. Det var en rigtig god dag og der blev lavet rigtig mange gode ting til jeres børn.

Læs mere

VELKOMMEN I TURBOHUSET

VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET. Turbohuset er en sfo, med daglig drift af Højmark børnehus. Vi har til huse på Højmark skole om morgenen og eftermiddagen. Vi er som regel i børnehuset i

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER

PRAKTISKE INFORMATIONER PRAKTISKE INFORMATIONER Mødetid Undervisningen starter med morgensang kl. 8.15. Som forældre er man velkommen til at deltage i morgensangen på sidelinjen. Hvis man kommer for sent, bedes man vente i klassen,

Læs mere

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen A P R I O L 2 0 1 4 NYT Herskindskolen og Nordlyset Valg til Fællesbestyrelsen Kære forældre så er det nu, hvis du vil være med Fællesbestyrelsen og få indflydelse på dit barns skole. Det er valgår og

Læs mere

Lektiecafe og læseløft

Lektiecafe og læseløft N Y H E D S B R E V N R. 1 2 0 1 5 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Første skoledag. Vi havde en fantastisk første skoledag, det var dejligt med den store forældreopbakning,

Læs mere

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning Side 1 af 8 Aabenraa Friskoles Fritidsordning Side 2 af 8 Adresse: Bakketoppen Aabenraa Friskole Bjerggade 26 6200 Aabenraa Tlf. 74 62 86 10 / 51 92 79 97 Mail: kr@aabenraafriskole.dk Åbningstider: Mandag

Læs mere

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt Kommende begivenheder Juli 2014 Sommerferie til mandag d. 11.8.2014. kl. 8.00. Nærmere program for dagen følger i uge 32. Gram Skole Slotsvej 6, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Stjernebrevet. SFO1 Pavillonen oktober 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41

Stjernebrevet. SFO1 Pavillonen oktober 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen oktober 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Efteråret er så småt begyndt at trænge sig på og vi vil derfor for alvor begynde med inde-aktiviteterne i Pavillonen. Dette betyder blandt

Læs mere

N Y H E D S B R E V N R Onsdagsholdet

N Y H E D S B R E V N R Onsdagsholdet N Y H E D S B R E V N R. 8 2 0 1 4 Onsdagsholdet Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Lokalrådet for Tybjerg og omegn har lavet en spørgeskema undersøgelse som har ligget

Læs mere

Hvornår skal vi i skole?

Hvornår skal vi i skole? Folkeskolereformen + Hvordan bliver reformen på Sakskøbing Skole? Reformnyt nummer 3 juni 2014 Læs mere om: Mødetider Bevægelse Hvorden bliver den længere skoledag? Elever skal bevæge sig meget mere. IT

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2016

Nyhedsbrev marts 2016 Nyhedsbrev marts 2016 Siden sidst Fastelavn Mandag den 8. februar holdt vi fastelavn for hele huset. Det var rigtig hyggeligt med flot udklædte børn, sang og tøndeslagning. Mange tak til dem der havde

Læs mere

Godt at vide, når man skal i 4. klasse

Godt at vide, når man skal i 4. klasse Godt at vide, når man skal i 4. klasse Kære forældre. I denne folder kan I læse om strukturer, retningslinjer, holdninger og ønsker, som er fælles for de tre klasser på 4. årgang. Vi ønsker at komme tæt

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: August Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

SOMMERFERIEN, DER GIK og skoleåret, der kommer

SOMMERFERIEN, DER GIK og skoleåret, der kommer SOMMERFERIEN, DER GIK og skoleåret, der kommer Velkommen tilbage Kære alle, Så er sommerferien endegyldigt forbi og et nyt skoleår venter. Vi går det nye år i møde med 45 elever et plus på tre elever i

Læs mere

Skoleåret September

Skoleåret September Skoleåret 2013 2014 September Sidste skoledag før sommerferien! Sidste dag før sommer ferien var i år noget helt særligt i Gislinge. Vi skulle tage afsked med 6.klasse, der efter ferien er begyndt i Svinninge.

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Velkommen til Kollerup Skoles SFO

Velkommen til Kollerup Skoles SFO Velkommen til Kollerup Skoles SFO 1 Værdier og mål: Hverdagen i SFO/Klub er præget af fokus på: Trivsel og udvikling Frihed til at vælge Kreativitet Relationer Det betyder at: Børn føler sig set og hørt

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre!

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Velkommen til Køgevejens Børne og Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en klub. Men vi vil

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

velkommen til sfo børnebakken

velkommen til sfo børnebakken velkommen til sfo børnebakken Sakskøbing skoles sfo SFO Børnebakken Parkvej 31 B 4990 Sakskøbing 2 SFO Børnebakken byder velkommen til jer og jeres barn I denne folder vil vi give oplysninger om institutionens

Læs mere

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer.

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer. J U N I 2 0 1 8 Nyhedsbrev Velkommen til en ny lærer Så har vi afholdt ansættelsessamtaler, og kan præsentere Line Gejl Lund som ny lærer her på skolen. Line er 25 år, og bliver færdig som lærer her til

Læs mere

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540 Leder af SFO Viceskoleleder Rasmus Andreassen Tlf. skolens kontor. 88 72 44 07 Hverdagens beskeder: Tlf. SFO køkkenet 27 90 82 60 Tlf. Klub 27 90 82 62 Åbningstider i SFO Mandag torsdag: 6.30 8.00 / 12.55

Læs mere

Nyhedsbrev oktober 2017

Nyhedsbrev oktober 2017 Grauballe, den 13. oktober 2017 Nyhedsbrev oktober 2017 Kære forældre og elever på Grauballe Skole Så nærmer vi os efterårsferien. Vi startede op på skoleåret med 148 elever i 7 klasser. Knapt 8 elever

Læs mere

Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud

Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud Målsætning for førskolegruppen Børnene i førskolegruppen skal opnå glæde ved at gå i skole. De skal være trygge i forhold til de ansatte samt kunne færdes

Læs mere

Sommer 2015 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41

Sommer 2015 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Sommer 2015 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på Grillaften i Gekko og sommerfest i Kudu & Fritten. Juni måned betyder også,

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

BUSVENDEPLADSEN. De beder om akut vagt, således at bussen kan komme frit frem og tilbage -sikkert og trygt for børnene.

BUSVENDEPLADSEN. De beder om akut vagt, således at bussen kan komme frit frem og tilbage -sikkert og trygt for børnene. [deadline mandag kl. 8.30] BUSVENDEPLADSEN Sidste vinter havde vi en lang kampagne for at undgå trafikale problemer på busvendepladsen! Det resulterede i et Indkørsel forbudt skilt for personbiler fra

Læs mere

SFO-NYT VELKOMMEN TIL ALLE JER OGSÅ. Her kommer mest nogle praktiske oplysninger som en reminder til jer gamle og som info til de nye.

SFO-NYT VELKOMMEN TIL ALLE JER OGSÅ. Her kommer mest nogle praktiske oplysninger som en reminder til jer gamle og som info til de nye. 7. juli 2011 Kære børn og forældre VELKOMMEN TILBAGE FRA FERIEN VI HÅBER ALLE HAR HAFT DET GODT. DEN FØRSTE UGE VIL HELT SIKKERT HANDLE OM: OG HVAD HAR DU SÅ LAVET I FERIEN OG SÅ SKAL VI SELVFØLGELIG TAGE

Læs mere

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup VELKOMMEN til Mini-SFO Tlf.:

Læs mere

I perioder har vi derforuden tilknyttet støttepædagoger, øvelsesstuderende og jobtræningspersoner.

I perioder har vi derforuden tilknyttet støttepædagoger, øvelsesstuderende og jobtræningspersoner. Praktiske oplysninger Åbningstider: Mandag torsdag: 6.25 17.00 Fredag: 6.25 16.50 I morgen- og eftermiddagstimerne vil børnehaven og småbørnsgruppen være samlet i institutionen. Organisering: Vi er organiseret

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere

Velkommen i Kahytten

Velkommen i Kahytten Velkommen i Kahytten SFO på Skjern Kristne Friskole Skoleåret 2015-16 - at lede til livet At lede til livet Når børnene træder ind i SFO, indgår de i relationer med andre børn og et personale, der har

Læs mere

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN 2014-2015 Ledelsesskifte og ansættelser: Skoleåret startede med at bestyrelsen konstituerede sig, og bød velkommen til konstitueret skoleleder Dorthe Bønning Møller. I november

Læs mere

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde!

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde! Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 4: Kalenderen side 5: En lille huskeliste side 6: Forældremøderne side 7: UndervisningsMiljøVurde ring side 8: Idrætsdagene på Herlev Stadion side

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

Århus, d. 22. september 2014. Kære børn og forældre

Århus, d. 22. september 2014. Kære børn og forældre Århus, d. 22. september 2014 Kære børn og forældre Hermed et nyhedsbrev fra SFO, hvori jeg gerne vil give vores oplevelse af, hvordan vi oplever starten på vores nye samlede tiltag skole/sfo med det nye

Læs mere

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9 SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9 Kære alle sammen Vi er allerede kommet godt i gang med det nye skoleår på Spjellerup Friskole. Mange elever kom friske og brune tilbage fra en veloverstået sommerferie og det

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 Kære Lærere, pædagoger, bestyrelse, forældre og elever! Jeg vil hermed tak for nogle gode år i Landsbyordningen

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 50 skolebørn og 4 voksne. Men i den

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus God sommerferie! Der skulle egentlig ikke udkomme et Nyhedsbrev i dag, men her kommer en lille særudgave med nyt fra det engelske v. nå nej, det kommer med en særudgave for

Læs mere

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Bordings Friskole 2016 Fritidsordningen Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Fritidsordningen på Bordings Friskole er for elever fra børnehaveklasse til 3. klasse.

Læs mere

Praktiske oplysninger. - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen

Praktiske oplysninger. - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen Praktiske oplysninger - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen Kære forældre! Nu nærmer tiden sig, hvor jeres barn skal begynde i skole og her er lidt informationer på skrift, da det kan være

Læs mere

Husk Mini-arbejdsdag, lørdag den 26. oktober. Vi vil bl.a. gerne have hjælp til, at lave materialer til udeskoleundervisning. Plan kommer senere.

Husk Mini-arbejdsdag, lørdag den 26. oktober. Vi vil bl.a. gerne have hjælp til, at lave materialer til udeskoleundervisning. Plan kommer senere. Nyhedsbrev nr.8-2013 Nyt fra Skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev. Et nyt skoleår er startet og vi har glædet os til at komme i gang. Første skoledag blev en god start på dette

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

ForældreINFO OKTOBER 2014

ForældreINFO OKTOBER 2014 ForældreINFO OKTOBER 2014 Motionsdag fredag den 10. oktober Traditionen tro afholder også Thomasskolens motionsdag fredagen før efterårsferien. Alle elever møder omklædte kl. 08:20 og har fri efter frokost

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

TIL FORÆLDRENE I BØRNEHAVEKLASSEN OG 1. KLASSE.

TIL FORÆLDRENE I BØRNEHAVEKLASSEN OG 1. KLASSE. Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev Nyhedsbrev uge 24-2012 Side 1 Indledning Side 5 Kalender Side 2 Side 6 Filuren Side 4 Ferieplan 2012-13 Side 7 Diverse, kontakt mm. Tak for sidst! Det

Læs mere

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke Billedede fra Markfest 2012 2 Herfra SFO skal der lyde en stor tak til alle jer forældre for den kæmpestore opbakning til vores Markfest. Jeres børn nød også rigtig at vise deres arbejde frem og have jer

Læs mere

Velkommen til Kollerup Skoles SFO

Velkommen til Kollerup Skoles SFO Velkommen til Kollerup Skoles SFO Vores Værdier: Hverdagen tilrettelægges så børnene føler sig trygge og er glade for at komme. Børn skal videreudvikle sociale og personlige kompetencer. Herved forstås

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Stjernebrevet. Oktober 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41

Stjernebrevet. Oktober 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Stjernebrevet Oktober 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Efteråret er så småt begyndt at trænge sig på og vi vil derfor for alvor begynde med inde-aktiviteterne. Dette betyder

Læs mere

Velkomstpjece til Fanø Børnehave

Velkomstpjece til Fanø Børnehave Velkomstpjece til Fanø Børnehave Kære børn og forældre! Velkommen til Fanø Børnehave. Hensigten med denne pjece er at give en kortfattet orientering om dagligdagen, traditioner og andre emner, som vi tror

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer:

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer: Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og Gøgl-temauge i Pavillonen. Juni måned betyder

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 5. april 2013 Fredagsbrev nr. 734 Næste uger: Uge 15 09. april 12. april Mette G. Kursus hele ugen Spisning for kommende Bh.kl. forældre Forældremøde ml.gr. Skole-hjem overbygn.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Bålfest Bålfest deltager vi traditionelt i hvert år, i det forgangne år kom vi ved arrangementet igennem med stor succes,der var bred forældre opbakning af både børnehave forældre,

Læs mere

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole Velkommen til SFO Fryndesholm Skole 1/10 Velkommen Hensigten med denne folder er at give en kortfattet orientering om skolefritidsordningen, dens dagligdag, traditioner og andre emner, som vi tror, er

Læs mere

VELKOMSTFOLDER TIL BØRN OG FORÆLDRE I 0. KLASSE

VELKOMSTFOLDER TIL BØRN OG FORÆLDRE I 0. KLASSE VELKOMSTFOLDER TIL BØRN OG FORÆLDRE I 0. KLASSE 2018 2019 N. Zahles Gymnasieskoles fritidshjem ZAHLITTEN Nørre Voldgade 5-7, 1358 København K. Att. Zahlitten. Telefon: 33 69 79 05. E-Mail: zfo@zahlesgym.dk

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten :

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten : Årshjulet: Vi har endnu ikke fået planlagt vores fælles årshjul for hele året, så derfor er der ikke en overordnet plan for hvilke temaer og aktiviteter året kommer til at bestå af. I får mere info om

Læs mere

SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30

SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30 SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30 1. Velkommen. Goddag gooddaaag. Balder og jeg har såmænd glædet os til at se jer igen. Det har jo været en lang ferie kunne I kende hinanden? Skolen? Jeg har været

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Kirkedalsvej 64, Rårup. 7130 Juelsminde. Tlf: 79 83 30 20. Den 20. mar. 2013. Kære Forældre

Kirkedalsvej 64, Rårup. 7130 Juelsminde. Tlf: 79 83 30 20. Den 20. mar. 2013. Kære Forældre Den 20. mar. 2013 Kære Forældre Kommunernes Landsforening (KL) har varslet en lockout af de fleste af landets folkeskolelærere fra den 1.april. Det har de gjort, fordi de og Lærernes Centralorganisation

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere

Godt humør Dejligt at vende tilbage til Børnehuset, hvor vi kan mærke og høre på børnene, at de har haft en dejlig og afslappende påskeferie

Godt humør Dejligt at vende tilbage til Børnehuset, hvor vi kan mærke og høre på børnene, at de har haft en dejlig og afslappende påskeferie Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 17/2019 HUSK at det er lørdag d.04.05, der

Læs mere

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6 Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 44-2013 Side 1 Side 2 Musik for 4.-5. kl. om Carl Nielsen Invitation til bedsteforældredag

Læs mere

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter HUSK på søndag Loppemarked på BØF! Der er stadig plads til DIG og dine LOPPER så kom frisk. Søndag d.18. maj fra

Læs mere

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien.

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien. UGEBREVET DATO: 13. juni 2014 NR.: 39. 18. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Skoleåret

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2013-2014 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse 3300 Natur Frederiksværk og Udvikling Indledning På alle 8 SFOer i arbejder vi professionelt med at styrke barnets kompetencer til at

Læs mere

Ejsing Friskole og pasningsdel

Ejsing Friskole og pasningsdel Nyhedsbrev oktober 2013 Både skolen og Gazellen kom godt fra start efter sommerferien, og vores andet leveår som friskole og fribørnehave tegner godt. Lige efter sommerferien gik en flok pensionister i

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 32/2017 Nyt fra Børnehuset: Barselsvikar for Iben. Den 1.september starter Magnus Bogh som pædagogmedhjælper i Børnehuset. Magnus er 19 år og kommer fra Tønder. En nærmere præsentation kommer

Læs mere

Bramdrup SFO et godt sted at være, et godt sted at lære

Bramdrup SFO et godt sted at være, et godt sted at lære Bramdrup SFO et godt sted at være, et godt sted at lære Velkommen Med denne lille folder vil vi gerne byde velkommen til Bramdrup SFO. Vi håber, folderen vil give jer et indblik i vores SFO. Med venlig

Læs mere

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9 Musikskolen frivillige undervisningstilbud Tilmelding senest 1. juni Sæson 2015-16 af 9 Velkommen Undervisere Kåre Tórður Anette Det er mig en stor glæde, at kunne byde velkommen til en ny sæson i Musikskolen

Læs mere

Skolestart. Skoleåret 2018/2019 HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. Billedet er fra sommersang i skolegården den 29. juni

Skolestart. Skoleåret 2018/2019 HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. Billedet er fra sommersang i skolegården den 29. juni HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV Skolestart Skoleåret 2018/2019 Billedet er fra sommersang i skolegården den 29. juni Nyhedsbrev skolestart 2018 Et nyt skoleår Mandag morgen åbnede Højvangskolen dørene for endnu

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 12/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 12/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 12/2018 Nyt fra

Læs mere

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Nedenstående er udarbejdet i et forsøg på at afhjælpe nogle af de spørgsmål som forældre ofte stiller i forbindelse med en start i Vilstrup Skoles Fritidsordning.

Læs mere

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev SFO.

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev SFO. FORÆLDRE - INFORMATION Roslev SFO. Side 2 Til forældre med børn i Roslev SFO. Forældreinformationen indeholder nyttige oplysninger om fritidsordningen. Brug folderen hvis I har brug for oplysninger, men

Læs mere

2010/2011 Skolefritidsordningen ved

2010/2011 Skolefritidsordningen ved 2010/2011 Skolefritidsordningen ved Grundlagt 1898 Hovedgaden 47, 4270 Høng Information SFO: Direkte telefonnummer er 5884 1775 Høng Privatskole Hovedgaden 47 4270 Høng SFO Skolefritidsordning modtager

Læs mere

Velkommen til Hurup Skole

Velkommen til Hurup Skole Velkommen til Hurup Skole EN GOD SKOLESTART 01-11-2018 Kære forældre At begynde i skole er et kæmpe skridt både for dit barn, men bestemt også for dig som forælder og der venter en ny og spændende tid.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 55. Ferieplan for skoleåret 15/16

Nyhedsbrev nr. 55. Ferieplan for skoleåret 15/16 www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 9. oktober 2014 Nyhedsbrev nr. 55 Skolefrugt Efter en pause på et par år, giver vi igen mulighed for, at eleverne på Nørreskov-Skolen kan købe frugt. Vi har

Læs mere

Velkommen til Humlebien

Velkommen til Humlebien Velkommen til Humlebien Humlebien Sct. Jørgens Park 17 4700 Næstved Tlf. 55 88 75 10 Email:Humlebien@naestved.dk Kære forældre Med denne folder vil vi gerne byde Jer og Jeres barn velkommen i Humlebien.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Kan du gætte, hvem jeg er.? Se flere billeder fra fastelavn inde i bladet

Indholdsfortegnelse. Kan du gætte, hvem jeg er.? Se flere billeder fra fastelavn inde i bladet Indholdsfortegnelse side 2: Keld har ordet læs bl.a. om den kommende skolereform side 4: Forældrekredsmødet side 5: Hit med de brugte cowboybukser side 6: Nyt fra Klubben side 7: Kalenderen side 8: Datoer

Læs mere

Trivselspolitik på Kragsbjergskolen

Trivselspolitik på Kragsbjergskolen Trivselspolitik på Kragsbjergskolen Kragsbjergskolen, efteråret 2010 At vi trives er vigtigt. Både for eleverne og for skolens personale. Trivsel skaber gode resultater og er afgørende for, at man lærer

Læs mere

Nyhedsbrev. 3. november 2016

Nyhedsbrev. 3. november 2016 Nyhedsbrev 3. november 2016 Så er det vist på tide med et nyhedsbrev. Personale; Som tidligere skrevet ud, har Lars af personlige årsager måttet se sig nødsaget til at opsige sin stilling. Det er vi selvfølgelig

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Gode råd til den bedste start i VUGGESTUEN ANKERSGADE

Gode råd til den bedste start i VUGGESTUEN ANKERSGADE Gode råd til den bedste start i VUGGESTUEN ANKERSGADE VUGGESTUEN ANKERSGADE Ankersgade 19 8000 Aarhus C Hjertelig velkommen til Vuggestuen Ankersgade Vi glæder os til at lære jeres barn at kende og sammen

Læs mere

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Fra 1. august og et halvt år frem har vi været så heldige at få tilbudt gratis ansættelse af en studerende fra den Pædagogiske Assistent Uddannelse

Læs mere