Sven Knudsen Knagsledvej Vojens 16. april DK G

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sven Knudsen Knagsledvej Vojens 16. april DK G"

Transkript

1 Ginpart Sven Knudsen Knagsledvej Vojens 16. april DK G MILJØGODKENDELSE i henhold til miljøbeskyttelsesloven 35, for udvidelse af slagtekyllingefarm på matr. nr. 9 m.fl. af Nr. Vilstrup, Grødebølvej 17, 6100 Haderslev. Virksomheden er omfattet af punkt J-l i bilaget til miljøbeskyttelsesloven : "Fjerkræfarme med plads til mere end slagtekyllinger eller stk. andet fjerkræ". Ansøger og virksomhedens ejer: Sven Knudsen Tørninggård, Knagsledvej Vojens. Ejendommens ejer: Samme. Zonestatus: Landzone. Virksomhedens ejer har ved indsendelse af ansøgningsskema modtaget her den 21. februar 1991 ansøgt om miljøgodkendelse for nyanlæg af 2 slagtekyllingestalde på ejendommen, Grødebølvej 17, Haderslev, i henhold til miljøministeriets lovbekendtgørelse nr. 68 af 24. januar 1989, "Bekendtgørelse af lov om miljøbeskyttelse", kap. 5. Yderligere oplysninger til ansøgningen modtages den 12. marts og 5. april Der har til Haderslev Kommunes sagsbehandling foreligget følgende oplysninger fra ansøgeren (pkt. A - D).

2 A. Virksomhedens placering. Slagtekyllingestaldene skal placeres på ejendommen matr. nr. 9 m.fl. af Nr. Vilstrup, beliggende Grødebølvej 17, 6100 Haderslev (kortbilag 1 og 2). B. Virksomhedens etablering, indretning og drift. Der agtes opført to stalde på ialt 3700 m 2. Byggeriet opdeles i to etaper, således at stald nr. 1 opføres i foråret 1991 og ibrugtages i sommeren 1991, medens stald nr. 2 opføres og færdigbygges i sommeren Staldenes placering på ejendommen fremgår af bilag 3. Efter indsættelsen af daggamle kyllinger i staldene, reduceres temperaturen med 0,5 grad dagligt fra 33 C til 22 C. Staldventilation holdes minimalt i den første uge, hvorefter den stiger gradvis til normal kapacitet. Belægningen er ca. 25 kyllinger pr. m 2, og produktionstiden for eet hold kyllinger er ca dage. Årligt produceres ca. 6,2 hold. Når kyllingerne er taget ud af stalden, rengøres den, hvorefter den står tom i en uge eller mere. Derefter strøes der i stalden, inden den opvarmes til indsætning af et nyt hold. Foderforbruget til produktion af een 42-dages kylling, som vejer ca. 1,8 kg, er ca. 3,2 kg. Det samlede, årlige foderforbrug vil således udgøre ca tons. C. Virksomhedens forurening og forureningsbegrænsende foranstaltninger. Spildevand: Efter levering af kyllinger fjernes dybstrøelsen og staldene fejes. Staldene vaskes og vandet, der indeholder støv fra loft, vægge o.lign. samt meget små mængder strøelse, føres til samletank. Der forbruges ca. 1 m 3 vand pr. 100 m 2 stald.

3 Støj: Ved daglig drift vil kun ventilationsanlægget give anledning til støj. Virksomhedens bidrag til støjniveauet skønnes at blive ca. 50 db(a) målt 15 m fra bygningen. Ventilatorerne er hastighedsregulerede, hvilket betyder, at omdrejningstallet og dermed bidraget til støjniveauet vil være nedsat en stor del af tiden. Luft: Staldene forsynes med undertryksanlæg med indsugningsventiler placeret i væg, og udsugninger placeret med udmundinger ca. 1 m over kip. Der er ikke overdækning på, hvorved luften kastes mere lige op. Lufthastigheden i luftafkastene er ved maksimal ventilation ca. 8 m/sek., men ved minimal ventilation under 1 m/sek. Udsugningskapaciteten er maksimalt 3,5 m 3 /time pr. kylling, men om vinteren vil ventilationsbehovet være under 1/10 heraf. Ventilationsluften indeholder lugte, bl.a. NH3. Der er ikke foretaget målinger over luftens totalindhold af lugte. Staldene vil dog ikke give anledning til væsentlige lugtgener udenfor gårdens område, dog evt. nogle kortvarige gener i forbindelse med udrensning af staldene ca. 6 gange pr. år. De meget små mængder støv, der kommer ud med ventilationsluften, vil ikke give anledning til støvgener ved staldene. D. Oplysning om dyrehold, husdyrgødning og affald. Ansøgeren har ejendomme i både Haderslev og Vojens Kommune. Det er oplyst, at der på ejendommene er en kvægbesætning på 140 køer (svarende til 140 dyreenheder). Herudover findes der også en produktion af slagtekyllinger. Efter færdiggørelsen af de to i nærværende miljøgodkendelse nævnte stalde, vil den samlede slagtekyllingeproduktion udgøre følgende:

4 Nuværende produktion: 6,2 hold å kyll kyll/år Udvidelse etape 1 (1991): 6, = (1993): 6, = Samlede fremtidige produktion: kyll/år Efter endt udbygning vil den samlede dyrebesætning på ejendommen blive på 586,4 dyreenheder. Til udspredning af husdyrgødning råder ejendommen over 228 ha jord, hvoraf de 54 ha er forpagtet. Der vil blive truffet gødningsaftaler for afsættelse af den resterende gødningsmængde. Ved afslutning af hvert hold kyllinger renses stalden og gødningen - ialt ca tons/år - bortkøres til markstak eller spredes direkte på markjorde. Døde dyr opbevares i lukket beholder og bortskaffes til destruktionsanstalt. Medicinrester og kemikalieaffald opbevares i aflåst rum/- skab. Olie- og kemikalieaffald afhændes til foderstof/gødningshandel. E. Kommunens vurdering. Opmærksomheden henledes på, at etablering af stald samt drift af landbrugsvirksomhed herunder opbevaring af gødning i markstak er omfattet af bestemmelserne i Miljøstyrelsens bekendtgørelse nr. 568 af 22. september 1988 om husdyrgødning og ensilage m.v. (husdyrbekendtgørelsen). Særligt bemærkes, at strøelse fra kyllingestaldene skal overdækkes under opbevaringen i marken, således at regnvand ikke kan trænge gennem oplaget. Dette kan f.eks. gøres med halm eller plastic. Den samlede årlige produktion efter udbygningen vil omfatte slagtekyllinger eller 446,4 dyreenheder. Da der højst må udbringes fjerkrægødning svarende til 2,0 dyreenheder pr. ha pr. år, vil den opståede gødningsmængde kræve et areal på 223,2 ha. En 140 dyreenhed stor kvægbesætning på ejendommene kræver tilsvarende - til gødningsudspredning - 60,8 ha jord (2,3 dyreenheder pr. ha pr. år).

5 Det kan beregnes, at der efter gennemførelsen af etape 1 netop er jord nok til udspredning af husdyrgødning fra kvægbesætningen og slagtekyllingeproduktionen. Først når den sidste stald (etape 2) er bygget, vil det blive nødvendigt at skaffe aftale om afsættelse af overskydende gødning. Krav herom er derfor indarbejdet i vilkår i nærværende miljøgodkendelse. Ejendommen, hvor kyllingestaldene skal opføres, er beliggende i landzone, i et område med almindelig landbrugsdrift, herunder en enkelt minkfarm. Ifølge kortskitse vedlagt ansøgningen skal staldene placeres på åben, flad mark, således at der til nærmeste nabo mod nord er en afstand på 70 m. Mod vest og øst er der henholdsvis ca. 100 og 180 m. Det er kommunens opfattelse, at miljømæssigt set er driften af slagtekyllingestalde først og fremmest forbundet med lugtgener. I dette tilfælde forventes det, at den åbne placering vil befordre en god opblanding/fortyndning af lugtstofferne, og i betragtning af, at den fremherskende vindretning er vestlig, er det Haderslev Kommunes endelige vurdering, at placering og drift af kyllingestaldene, som det fremgår af ansøgningen for miljøgodkendelsen, ikke vil medføre væsentlige gener i omgivelserne udenfor ejendommen. I forbindelse med afledningsforholdene for tagvand fra de påtænkte kyllingestalde på ialt 3700 m 2 meddeler ansøgeren, at tagvand, jf. tegning vedlagt ansøgningen, ønskes afledt til kommunevandløbet nr (tidl. kommunevandløbet nr. 20 af Hoptrup). Afledningen sker via et ca. 80 m 2 vandhul, der skal fungere som forsinkelsesbassin. Haderslev Kommune finder, at tilladelse kan gives, idet tagvand ikke forventes at skabe miljømæsssige problemer. F. Udledningstilladelse for tagvand. Haderslev Kommune meddeler tilladelse til udledning af tagvand fra de planlagte slagtekyllingestalde. Udledningen foretages til kommunevandløb nr via et eksisterende vandhul umiddelbart øst for kyllingestaldene. Udledningstilladelse gives på følgende vilkår:

6 1) at tilladelsen kun omfatter udledning af tagvand, 2) at udledningen ikke må medføre en væsentlig forøgelse af vandføringen i kommunevandløbet og 3) at udledningen ikke må give anledning til gener for øvrige lodsjere i vandløbssystemt. G. Godkendelsens vilkår. Haderslev Kommune meddeler godkendelse af ovennævnte virksomhed på vilkår af: 1. at virksomheden indrettes og drives som beskrevet og som vist på de i ansøgningen værende tegninger. 2. at spildevand fra rengøring af staldene tilføres samletank, der mindst kan indeholde spildevand fra én afvaskning, og hvis indhold udspredes på markjord. 3. at den samlede årlige produktion af gødning på ejendommen efter endt udbygning udbringes på et areal på mindst 288,2 ha. 4. at udenomsarealer holdes i ryddelig stand, således at mulighed for rottetilhold og gener for omgivelserne minimeres. 5. at stalde og udenomsarealer skal vedligeholdes, således at væsentlige lugtgener ikke opstår i området udenfor ejendommen. 6. at døde dyr, der skal opbevares i tætlukkede beholdere, inden afhentning til destruktionsanstalt, ikke må give anledning til væsentlige lugtgener eller andet uhygiejnisk forhold. 7. at der skal foretages en effektiv fluebekæmpelse efter Statens Skadedyrslaboratoriums "Retningslinier for fluebekæmpelse af fluer på gårde med husdyr". 8. at der ikke foretages afbrænding af affald på ejendommen.

7 9. at virksomhedens bidrag til det ækvivalente, korrigerede støjniveau i db(a) i intet punkt i området - udenfor ejendommens egen grund - overstiger nedenfor anførte værdier, som er normale for områder udlagt til blandet bolig og erhverv: Mandag - fredag kl db(a) kl db(a) Lørdag kl db(a) kl db(a) Søn- og helligdage kl db(a) Alle dage kl db(a) Maksimalværdien af støjniveauet må om natten ikke overstige 55 db(a). 10. at virksomheden, såfremt miljømyndigheden finder det nødvendigt - gennem målinger dokumenterer overfor miljømyndigheden i Haderslev Kommune, at de ovennævnte støjvilkår overholdes. Målingerne skal udføres som angivet i Miljøstyrelsens seneste vejledning herom. 11. at der til enhver tid over for tilsynsmyndigheden, Haderslev Kommune, skal kunne fremlægges sædskifte- og gødningsplaner, som kan dokumentere, at gødningen udbringes miljømæssigt forsvarligt. 12. at der fremlægges tilsynsmyndigheden, Haderslev Kommune, senest 4 uger efter gennemførelsen af etape 2, kopi af skriftlige aftaler af mindst 1 års varighed om afsætning af overskydende gødning. H. Opmærksomheden henledes på følgende forhold. Godkendelsen bortfalder, såfremt den ikke er udnyttet, inden 3 år efter den er meddelt. Nærværende godkendelse omfatter udelukkende virksomhedens forhold til miljøbeskyttelseslovens bestemmelser. Anden tilladelse herunder byggetilladelse skal indhentes hos de respektive myndigheder.

8 I. Annoncering og offentlig fremlæggelse. Miljøgodkendelsen for udvidelse af slagtekyllingestalde på Grødebølvej 17, 6100 Haderslev, vil blive annonceret i Haderslev Posten, onsdag den 17. april Godkendelsen vil være offentligt fremlagt i perioden 17. april 1991 til 14. maj 1991 kl og må først udnyttes, når klagefristen er udløbet, og såfremt klage ikke forinden er indgivet. Bygge- og anlægsarbejder i forbindelse med udnyttelsen af denne tilladelse må ikke påbegyndes før udløbet af klagefristen, eller inden Miljøstyrelsen har truffet afgørelse i tilfælde af at godkendelsen påklages; jf. dog miljøbeskyttelseslovens 72 stk. 4, hvis godkendelsen påklages. Endvidere skal byggearbejdet anmeldes til Haderslev Kommune i henhold til bygningsreglementets bestemmelser herom. De vil, senest når klagefristen er udløbet, blive underrettet om, hvorvidt der er indgået klager til kommunen over afgørelsen. Med venlig hilsen E. Btichårdt stadsingeniør / Søren Klint Kistorp afdelingsarkitekt Klagevejledning vedlagt. Følgende er underrettet om ovenstående godkendelse: Miljø- og Levnedsmiddelkontrollen, Haderslev. Arbejdstilsynet, Aabenraa. Embedslægeinstitutionen, Aabenraa. Sønderjyllands Amtsråd, Tønder. 8

9 \ Q1 W / r isore Hejls frørup _l I \ f \ BlLftfi 1 Wfeøfet/J '( 97 Hjemdi ifb K Knud Fjelgjcup B J^L Rørkær-^lKsjifeyp j m * ITS/ \ Zfylfrcested j ) Jb-T^^^ ^ ^nsbaek \ L 7 \ \ \ c istrui verfc'p rakwdrup TV, v ÅrøW ^Grarup /-, Årøsum y/7 ; O (andling 58 -Vilsfru A 10 r L- 97 Kniysbjei ^derballe 7 /7/7# Bodum B?rsrpdrk

10 <p K$*J>Å -i -uj VN Xrn fcllftg X O o / /. -7 / 36 ' o \* o*.i.. o /s & /.i.o..1 */. /.1.. I..0..I..I-' ^Saksiidborg 44 i.. i..o..i; **N vj A^ // :.6N 5//o J 50 \# <q / * "-o; /..o "S / oo ' %'.o..,,,r j';-o. ' Or* * q? /8 rødebøl ^ fc Grødebøl Stenbjerg ",j \ / 5 km /./ : GflØQ -5ø v^r //Von«.0..»..»..o. / <Q //«/-.. ab ~ O o SL o Vennersminde / V Cb 49/ Ke&trupgård "4 w.., o /V fc. o / Mo o / z/ls!»t//-*.o. i 44 a i VS/.. i / i..o.-åv «&..>'- i 0 -//

11 BUAG 3

/^g^/ 12- Peter Knudsen Grødebølvej Haderslev. Revurdering af miljøgodkendelse

/^g^/ 12- Peter Knudsen Grødebølvej Haderslev. Revurdering af miljøgodkendelse 12-13. maj 2003 Peter Knudsen Grødebølvej 17 6100 Haderslev. Sid«1/4 Revurdering af miljøgodkendelse Haderslev Kommune har gennemført en revurdering af miljøgodkendelse for Grødebølvej 17, 6100 Haderslev,

Læs mere

\\%b*$(tv. Hans Henning Kraack Flovtvej Haderslev. Revurdering af miljøgodkendelse

\\%b*$(tv. Hans Henning Kraack Flovtvej Haderslev. Revurdering af miljøgodkendelse Hans Henning Kraack Flovtvej 35 6100 Haderslev. 6. december 2006 side 1/6 Sagsbehandler David Klindt Revurdering af miljøgodkendelse Haderslev Kommune har gennemført en revurdering af miljøgodkendelse

Læs mere

Miljøgodkendelse. Miljøgodkendt landbrug har listebetegnelsen I 101D. jf. godkendelsesbekendtgørelsen

Miljøgodkendelse. Miljøgodkendt landbrug har listebetegnelsen I 101D. jf. godkendelsesbekendtgørelsen 4. november 2005 JKR/htk 190283 Miljøgodkendelse af slagtesvineproduktion omfattende 249 DE på ejendommen matrikel nr. 4A, Ravnebjerg by, Sanderum Ravnebjerggyden 75, 5491 Blommenslyst (CVR-nr.: 15777990)

Læs mere

REVURDERING AF EKSISTERENDE MILJØGODKENDELSE FRA MAJ 1991 I HENHOLD TIL KAP. 5 I MILJØBESKYTTELSESLOVEN

REVURDERING AF EKSISTERENDE MILJØGODKENDELSE FRA MAJ 1991 I HENHOLD TIL KAP. 5 I MILJØBESKYTTELSESLOVEN REVURDERING AF EKSISTERENDE MILJØGODKENDELSE FRA MAJ 1991 I HENHOLD TIL KAP. 5 I MILJØBESKYTTELSESLOVEN Landbrugets navn og beliggenhed: Art: Matrikel nr.: Ejer af ejendommen: Driftsansvarlig: Listebetegnelse:

Læs mere

Hr. Peter Rudbeck Sverdrupvej Haderslev. 13. oktober DK/LN G MILJØGODKENDELSE

Hr. Peter Rudbeck Sverdrupvej Haderslev. 13. oktober DK/LN G MILJØGODKENDELSE TEKNISK FORVALTNING miljøafdelingen GEMPART Hr. Peter Rudbeck Sverdrupvej 18 6100 Haderslev. 13. oktober 1987 520 DK/LN 09.02.08.G01 06-8200-018 MILJØGODKENDELSE til opstilling af halmfyr på matr.nr. 7

Læs mere

Teknik- og Miljøafdeling

Teknik- og Miljøafdeling Teknik- og Miljøafdeling Frans Lange Spanggårdsvej 1 5853 Ørbæk Dato: 12-08-2008 Sagsbehandler: Bo Clausen Direkte tlf: 63337159 E-mail: bcl@nyborg.dk Sagsid.: 08/3702. Vurdering af anmeldelse om etablering

Læs mere

Miljøgodkendelse af svinebrug på Ledbjerggård, Nyrupvej 40, 4296 Nyrup

Miljøgodkendelse af svinebrug på Ledbjerggård, Nyrupvej 40, 4296 Nyrup STENLILLE KOMMUNE Hovedgaden 60, 4295 Stenlille, tlf. 57 89 42 00, fax 57 89 42 69, gironr. 505 98 87, CVR-nr. 70261413 E-mail:post@stenlille.dk, Internet hjemmeside: www.stenlille.dk Udvalget for Teknik

Læs mere

Forskrift for visse miljøforhold ved midlertidige bygge- og anlægsarbejder i Esbjerg og Fanø Kommune. Teknik & Miljø Esbjerg Kommune

Forskrift for visse miljøforhold ved midlertidige bygge- og anlægsarbejder i Esbjerg og Fanø Kommune. Teknik & Miljø Esbjerg Kommune Forskrift for visse miljøforhold ved midlertidige bygge- og anlægsarbejder i Esbjerg og Fanø Kommune Teknik & Miljø Esbjerg Kommune Forskrift for visse miljøforhold ved midlertidige bygge- og anlægsarbejder

Læs mere

Dispensation til dyrehold på Grantoftens Fritidscenter, Platanbuen 12, 2750 Ballerup

Dispensation til dyrehold på Grantoftens Fritidscenter, Platanbuen 12, 2750 Ballerup MILJØ OG TEKNIK Klub Syd Platanbuen 12 2750 Ballerup Rådhuset Hold-an Vej 7 2750 Ballerup Tlf: 4477 2000 www.ballerup.dk Dato:. oktober 2013 Tlf. dir.: 4477 2323 Fax. dir.: 4477 2717 E-mail: hli@balk.dk

Læs mere

Teknik- og Miljøafdeling

Teknik- og Miljøafdeling Teknik- og Miljøafdeling Bjørn Ø. Nielsen Vældegaard Sulkendrupvej 19 5800 Nyborg Dato: 03-07-2008 Sagsbehandler: Bo Clausen Direkte tlf: 63337159 E-mail: bcl@nyborg.dk Sagsid.: 08/1094. Vurdering af anmeldelse

Læs mere

REVURDERING AF MILJØGODKENDELSE. Fjerkræfarm Nr. Økse Engvej 15, Arentsminde, 9460 Brovst

REVURDERING AF MILJØGODKENDELSE. Fjerkræfarm Nr. Økse Engvej 15, Arentsminde, 9460 Brovst REVURDERING AF MILJØGODKENDELSE Fjerkræfarm Nr. Økse Engvej 15, Arentsminde, 9460 Brovst Godkendt den 5. december 2006 af teknik- og miljøudvalget Sagsnr. 1849-5933 OPLYSNINGER OM BEDRIFTEN Landbrugets

Læs mere

Tidsbegrænset dispensation til hestepension i byzone. I henhold til 9 i lov om miljøgodkendelse mv. af husdyrbrug

Tidsbegrænset dispensation til hestepension i byzone. I henhold til 9 i lov om miljøgodkendelse mv. af husdyrbrug CENTER FOR MILJØ OG ENERGI Teknik og Miljø Aarhus Kommune Tidsbegrænset dispensation til hestepension i byzone I henhold til 9 i lov om miljøgodkendelse mv. af husdyrbrug Preben Dahl Jørgensen Koltvej

Læs mere

#split# Tilladelse til udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde - Bjørnbækvej 12, 9320 Hjallerup

#split# Tilladelse til udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde - Bjørnbækvej 12, 9320 Hjallerup #split# CHRISTIAN LARSEN Bjørnbækvej 12 9320 Hjallerup Sendt til virksomhedens digitale postkasse via CVR.nr. 69104010 Kopi sendt til AgriNord, att. Tina Madsen Plan og Miljø Dato: 08-12-2014 Sags. nr.:

Læs mere

Dannie Feldbak Lykkensprøve Ikast. 19. februar Anmeldelse af dyrehold af hobbybetonet karakter, Lykkensprøve 4, 7430 Ikast

Dannie Feldbak Lykkensprøve Ikast. 19. februar Anmeldelse af dyrehold af hobbybetonet karakter, Lykkensprøve 4, 7430 Ikast Dannie Feldbak Lykkensprøve 4 7430 Ikast 19. februar 2019 Anmeldelse af dyrehold af hobbybetonet karakter, Lykkensprøve 4, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 8. januar 2019 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved etablering af en hestestald på Pilgårdvej 1, 7600 Struer.

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved etablering af en hestestald på Pilgårdvej 1, 7600 Struer. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK DATO 22. august 2017 Lykke Nielsen Hestbækvej 21 7600 Struer JOURNALNUMMER 09.17.18-P19-4-17 RÅDHUSET,

Læs mere

Afgørelse efter 27 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen om etablering af maskinhus på ejendommen Bygaden 11, 7171 Uldum

Afgørelse efter 27 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen om etablering af maskinhus på ejendommen Bygaden 11, 7171 Uldum Søren Pedersen Vandmøllevej 74 8723 Løsning Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Aino Hvam Direkte nr.: 7975 5619 aino.hvam@hedensted.dk Lok.id.: 613-L03-000013 Sagsnr.:

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til ændret placering af ungdyrstald på husdyrbruget Hesteløkken 5, 6340 Kruså

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til ændret placering af ungdyrstald på husdyrbruget Hesteløkken 5, 6340 Kruså Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø og landbrug Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73 76 76 76 Dato: 12-07-2013 Sagsnr.: 13/22799 Dok.løbenr.: 197345/13 Kontakt: Susanne

Læs mere

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af kvægbruget beliggende Refshøjvej 67, 7250 Hejnsvig

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af kvægbruget beliggende Refshøjvej 67, 7250 Hejnsvig Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af kvægbruget beliggende Refshøjvej 67, 7250 Hejnsvig Billund Kommune modtog den 5. februar 2014 en ansøgning om miljøgodkendelse

Læs mere

19-tilladelse til udsprinkling af restvand fra malkerum, plansiloanlæg og køreareal på ejendommen Døstrupvej 159, 9500 Hobro

19-tilladelse til udsprinkling af restvand fra malkerum, plansiloanlæg og køreareal på ejendommen Døstrupvej 159, 9500 Hobro Gårdejer Per Hougaard Døstrupvej 159 9500 Hobro Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.09-P19-1-17 Ref.:

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse af smågriseproduktion Odensevej 156, 5400 Bogense. Ændring af bygninger. CVR.nr 29806071

Tillæg til miljøgodkendelse af smågriseproduktion Odensevej 156, 5400 Bogense. Ændring af bygninger. CVR.nr 29806071 Tillæg til miljøgodkendelse af smågriseproduktion Odensevej 156, 5400 Bogense. Ændring af bygninger CVR.nr 29806071 30. maj 2013 Miljøgodkendelse Baggrund Enghavegård ApS har den 21. september 2010 fået

Læs mere

Robert Helge Beck Kanalvej Augustenborg. Vedr. Afgørelse om Ikke godkendelsespligtig etablering af 5 siloer på Kanalvej 10, Augustenborg 6440

Robert Helge Beck Kanalvej Augustenborg. Vedr. Afgørelse om Ikke godkendelsespligtig etablering af 5 siloer på Kanalvej 10, Augustenborg 6440 Robert Helge Beck Kanalvej 10 6440 Augustenborg Vedr. Afgørelse om Ikke godkendelsespligtig etablering af 5 siloer på Kanalvej 10, Augustenborg 6440 Robert Beck har den 17. april 2018 anmeldt opførelse

Læs mere

Hedensted Kommune har registreret svineproduktion på ejendommen. Husdyrbrugets produktion ændres ikke i forbindelse med etableringen af siloen.

Hedensted Kommune har registreret svineproduktion på ejendommen. Husdyrbrugets produktion ændres ikke i forbindelse med etableringen af siloen. Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Rikke Bjerg Direkte nr.: 7975 5673 rikke.bjerg@hedensted.dk Lok.id.: 619-L02-000187 Sagsnr.: 09.17.38-P19-1-18 Den 12. december 2018

Læs mere

Meddelelse om ophævelse af miljøgodkendelse af slagtesvinebruget og meddelelse af påbud, der er relevante for den fortsatte drift

Meddelelse om ophævelse af miljøgodkendelse af slagtesvinebruget og meddelelse af påbud, der er relevante for den fortsatte drift Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 04-12-2015 Sagsnr.: 15/18369 Dok.løbenr.: 331235/15 Kontakt: Susanne Niman Jensen

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til etablering af 2 stk. kornsiloer på landbrugsejendommen Sentvedvej 25, 5853 Ørbæk, cvrnr.:

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til etablering af 2 stk. kornsiloer på landbrugsejendommen Sentvedvej 25, 5853 Ørbæk, cvrnr.: Mikkel Grubbe Hansen Egemosevej 5 5871 Frørup Teknik og Miljø Rådhuset Torvet 1 5800 Nyborg Tlf. 6333 7000 Fax. 6333 7001 kommune@nyborg.dk www.nyborg.dk Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til etablering

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse Skælskør Haveaffaldsplads Industrivej 55, 4230 Skælskør

Tillæg til miljøgodkendelse Skælskør Haveaffaldsplads Industrivej 55, 4230 Skælskør Tillæg til miljøgodkendelse Skælskør Haveaffaldsplads Industrivej 55, 4230 Skælskør 1 Tillægsgodkendelse til opbevaring af husdyrgødning Slagelse Kommune meddeler hermed tillægsgodkendelse til opbevaring

Læs mere

Dato Type Kommentar. 24-11-2011 Indskærpelser Indskærpelse vedr. dyrehold fastholdes.

Dato Type Kommentar. 24-11-2011 Indskærpelser Indskærpelse vedr. dyrehold fastholdes. Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Tlf 74 34 34 34 Fax 74 34 23 34 landbrugssager@haderslev.dk www.haderslev.dk Tilsynsrapport til offentliggørelse efter

Læs mere

Gribskov Kommune har udarbejdet et regulativ for ikke erhvervsmæssigt dyrehold, som kan ses på kommunens hjemmeside.

Gribskov Kommune har udarbejdet et regulativ for ikke erhvervsmæssigt dyrehold, som kan ses på kommunens hjemmeside. Hvor må man holde hest? Heste hører til på landet. Det er ikke tilladt at holde heste i byzone og i sommerhusområder. I områder i landzone der ved lokalplan er udlagt til boligformål eller til blandet

Læs mere

Steen Weigelt Rasmussen Skovsrodvej Ry. Anmeldelse af to plansiloer Skovsrodvej 20, 8680 Ry

Steen Weigelt Rasmussen Skovsrodvej Ry. Anmeldelse af to plansiloer Skovsrodvej 20, 8680 Ry Steen Weigelt Rasmussen Skovsrodvej 20 8680 Ry Anmeldelse af to plansiloer Skovsrodvej 20, 8680 Ry Skanderborg kommune har den 5. september 2016 modtaget en anmeldelse om opførelse af to plansiloer efter

Læs mere

Glamsbjerg Kommunes afgørelse

Glamsbjerg Kommunes afgørelse Glamsbjerg Kommune 5620 Glamsbjerg - Tlf. 63 72 72 72 - Postglronr. 5 03 62 40 Teknisk Forvaltning 63 72 72 52 Telefax nr. 64 7216 22 - E-mail salskov@glamsbjerg.dk Allan Bo Kristensen Voldtoftevej 71

Læs mere

42 afgørelse vedrørende anmeldelse af erhvervsmæssigt dyrehold på ejendommen Gammel Hobrovej 8, Bonderup, 9610 Nørager

42 afgørelse vedrørende anmeldelse af erhvervsmæssigt dyrehold på ejendommen Gammel Hobrovej 8, Bonderup, 9610 Nørager Center Natur og Miljø Jensens Frilandsgrise Gammel Hobrovej 8, Bonderup 9610 Nørager Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 09.17.15-P19-5-19 Ref.: Maria

Læs mere

Torben Styrbæk Larsen Fruens Have 11, 5762 V. Skerninge. Afgørelse efter anmeldelse efter 19f, Fruens Have 15, 5762 V. Skerninge, CVR nr.:

Torben Styrbæk Larsen Fruens Have 11, 5762 V. Skerninge. Afgørelse efter anmeldelse efter 19f, Fruens Have 15, 5762 V. Skerninge, CVR nr.: Torben Styrbæk Larsen Fruens Have 11, 5762 V. Skerninge. Miljø og Teknik Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 mt@svendborg.dk www.svendborg.dk Afgørelse efter anmeldelse efter 19f, Fruens

Læs mere

Afgørelse efter 27 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen om etablering af et maskinhus på ejendommen Stubberup Skovvej 33, 8723 Løsning

Afgørelse efter 27 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen om etablering af et maskinhus på ejendommen Stubberup Skovvej 33, 8723 Løsning Bjarne Jensen Stubberup Skovvej 33 8723 Løsning Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Aino Hvam Direkte nr.: 7975 5619 aino.hvam@hedensted.dk Lok.id.: 613-L01-000020 Sagsnr.:

Læs mere

Afgørelse vedrørende udvidelse af staldbygning på Lille Vedbølvej 6, 6500 Vojens, som følge af dyrevelfærdskrav

Afgørelse vedrørende udvidelse af staldbygning på Lille Vedbølvej 6, 6500 Vojens, som følge af dyrevelfærdskrav Hendrik Jan van der Veen Lille Vedbølvej 6 6500 Vojens Dato: 17. september 2014 Sagsident: 14/23171 Sagsbehandler: aljo Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A 1.sal 6100 Haderslev

Læs mere

Udkast til Tillæg til Miljøgodkendelse

Udkast til Tillæg til Miljøgodkendelse Udkast til Tillæg til Miljøgodkendelse Af Minkfarmen Bredkærvej 54, Vrå Ændring til udvidelse i etaper Husdyrgodkendelsesloven 12 Dato for gyldighed: Dag måned 2016 Journalnummer 09.17.17-P19-1-17 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Teknik & Miljø Esbjerg Kommune

Teknik & Miljø Esbjerg Kommune Grafisk produktion: Kommunikation Fotos: Torben Meyer, Byhistorisk Arkiv Forskrift for visse miljøforhold ved midlertidige bygge- og anlægsarbejder i Esbjerg og Fanø Kommune 5. udgave, november 2014 Teknik

Læs mere

Afgørelse om etablering af Halmlade.

Afgørelse om etablering af Halmlade. Kresten Fog Bjerre Hedegyden 10 5892 Gudbjerg Mail: kresten@hg-b.dk Miljø, Erhverv og Teknik Natur og Miljø Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge lene.jultved@svendborg.dk www.svendborg.dk Afgørelse om

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde

Læs mere

Tillæg til Miljøgodkendelse (jordhåndtering)

Tillæg til Miljøgodkendelse (jordhåndtering) November 2013 Tillæg til Miljøgodkendelse (jordhåndtering) Tornved Genbrugsplads Holbækvej 167-167a, 4450 Jyderup Matrikelnumre: 7000-a Bennebo by, Skamstrup og 7000-c Tornved by CVR nr. 33033192 P. nr.

Læs mere

Dispensation fra afstandskrav til naboskel samt tilladelse til etablering af dyrehold op til 15 De på Torpmaglevejen 78, 3390 Hundested

Dispensation fra afstandskrav til naboskel samt tilladelse til etablering af dyrehold op til 15 De på Torpmaglevejen 78, 3390 Hundested Natur og Miljø Rådhuspladsen 1 DK 3300 Frederiksværk 22. maj 2017 Side 1 af 5 Sagsnr 2017/0004757 Tømmerupgaard Holding ApS Torpmaglevejen 78 Klik her for at angive tekst.3390 Hundested Dispensation fra

Læs mere

Dispensation til hundekennel

Dispensation til hundekennel Ulla Zinn Hvidberg og Jan Zinn Bertelsen Gammelmosevej 171 A 2800 Lyngby 6. juli 2016 Sags id: 16/11847 Dispensation til hundekennel Midlertidig tilladelse til et hundehold med 5 eller flere voksne hunde

Læs mere

Dispensation til etablering af læskur

Dispensation til etablering af læskur Dispensation til etablering af læskur Dispensation Esbjerg Kommune meddeler hermed dispensation til etablering af læskur på Sjelborggårdsvej 30, 6710 Esbjerg V. Da læskuret er opført er der tale om en

Læs mere

Miljøgodkendelse for Enghave, Simmerstedvej Haderslev

Miljøgodkendelse for Enghave, Simmerstedvej Haderslev Miljøgodkendelse for Enghave, Simmerstedvej 212 6100 Haderslev Teknik og Miljø 20. marts 2006 Del I - Vilkår for godkendelse 4 I.1.1 Indretning og drift 4 I.1.2 Støj 4 I.1.3 Emission (lugt og luft) 5 I.1.4

Læs mere

Miljøgodkendelse af anlæg til nedknusning af uforurenet byggeog anlægsaffald.

Miljøgodkendelse af anlæg til nedknusning af uforurenet byggeog anlægsaffald. Miljøgodkendelse af anlæg til nedknusning af uforurenet byggeog anlægsaffald. Teknik & Miljø - 2007 Side 2/21 Udgiver: Bornholms Regionskommune Natur & Miljø Skovløkken 4, Tejn 3770 Allinge Udgivelsesår:

Læs mere

Gilbjergvej 31 Dyreart Antal DE Småkalve, Jersey (2-6 mdr.) 70 11,7 Opdræt, Jersey (6-25 mdr.) ,4 I alt 102,1

Gilbjergvej 31 Dyreart Antal DE Småkalve, Jersey (2-6 mdr.) 70 11,7 Opdræt, Jersey (6-25 mdr.) ,4 I alt 102,1 Bilag 5: Vilkår i miljøgodkendelse af 17. december 2008 Vilkår Ejendomme, anlæg, drift og arealer, som hører under virksomheden, omfattes med nærværende afgørelse af vilkårene i virksomhedens miljøgodkendelse

Læs mere

Forskrift for visse miljøforhold ved midlertidige bygge- og anlægsarbejder i Esbjerg og Fanø Kommune. Teknik & Miljø Esbjerg Kommune

Forskrift for visse miljøforhold ved midlertidige bygge- og anlægsarbejder i Esbjerg og Fanø Kommune. Teknik & Miljø Esbjerg Kommune Forskrift for visse miljøforhold ved midlertidige bygge- og anlægsarbejder i Esbjerg og Fanø Kommune Teknik & Miljø Esbjerg Kommune Forskrift for visse miljøforhold ved midlertidige bygge- og anlægsarbejder

Læs mere

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Ravlundvej 5, 7200 Grindsted

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Ravlundvej 5, 7200 Grindsted Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af husdyrbruget på Ravlundvej 5, 7200 Grindsted Dato: 22. september 2017 Billund Kommune modtog den 12. juli 2017 en ansøgning

Læs mere

Anmeldelse af udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde, Branebjerg 21, 5471 Søndersø. CVR.nr.:

Anmeldelse af udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde, Branebjerg 21, 5471 Søndersø. CVR.nr.: Anmeldelse af udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde, Branebjerg 21, 5471 Søndersø CVR.nr.: 19724174 Februar 2013 Indholdsfortegnelse ANMELDELSE AF UDVIDELSE AF DYREHOLD I EKSISTERENDE STALDE. 4 BAGGRUND...

Læs mere

Vejledning om hestehold

Vejledning om hestehold Vejledning om hestehold Vejledning om heste hold. Hvor må man holde hest? Heste er sidestillet med landbrugsdyr og hører derfor til på landet. Det er ikke tilladt at holde heste i byzone og i sommerhusområder.

Læs mere

Høring i forbindelse med 36 afgørelse

Høring i forbindelse med 36 afgørelse Syddjurs Kommune Hovedgaden 77, 8410 Rønde Niels-Henry Steensen 21-02-2014 Lyngvej 14 Sagsnr.: 13/20921 8543 Hornslet Sagsbehandler: Dennis H. Jensen Tlf.: +4587535786 Høring i forbindelse med 36 afgørelse

Læs mere

Tilladelse til opførelse af fortank

Tilladelse til opførelse af fortank Tilladelse til opførelse af fortank Mosegyden 16, 5450 Otterup Forfatter: Nordfyns Kommune Oprettet den 16. juli 2015 Dokument nr. 480-2015-260555 Sags nr. 480-2015-88748 Indhold Afgørelse vedr. etablering

Læs mere

10-tilladelse til husdyrproduktionen på. Sejstrupvej 7a, 7840 Højslev. Stor race kvier 7-26 mdr.

10-tilladelse til husdyrproduktionen på. Sejstrupvej 7a, 7840 Højslev. Stor race kvier 7-26 mdr. 10-tilladelse til husdyrproduktionen på Sejstrupvej 7a, 7840 Højslev Stor race kvier 7-26 mdr. v/ Frank Jessen, Sejstrupvej 7a, 7840 Højslev Ansøger: Navn: Adresse: Frank Jessen Sejstrupvej 7a, 7840 Højslev

Læs mere

Midlertidig tilladelse til hundekennel, Løkkemarken 17, 5450 Otterup

Midlertidig tilladelse til hundekennel, Løkkemarken 17, 5450 Otterup , Løkkemarken 17, 5450 Otterup 15. februar 2013 Beskrivelse Nordfyns Kommune har modtaget ansøgning vedrørende lovliggørelse af eksisterende hundekennel på Løkkemarken 17, 5450 Otterup. Hundekennelen har

Læs mere

Miljøgodkendelse af dyrkningsarealerne på ejendommen matr.nr. 55a Svindinge By, Svindinge beliggende Huslodderne 10, 5853 Ørbæk, cvr.

Miljøgodkendelse af dyrkningsarealerne på ejendommen matr.nr. 55a Svindinge By, Svindinge beliggende Huslodderne 10, 5853 Ørbæk, cvr. Teknik- og Miljøafdeling Henrik Dahlhede Huslodderne 10 5853 Ørbæk Dato: 11-09-2008 Sagsbehandler: Bo Clausen Direkte tlf: 6333 7159 E-mail: bcl@nyborg.dk Sagsid.: 07/8549. Miljøgodkendelse af dyrkningsarealerne

Læs mere

(TILLÆG TIL) MILJØGODKENDELSE (OG AFGØRELSE OM IKKE VVM-PLIGT) Colas Danmark A/S Pindsmøllevej Hørning 11. juni 20142

(TILLÆG TIL) MILJØGODKENDELSE (OG AFGØRELSE OM IKKE VVM-PLIGT) Colas Danmark A/S Pindsmøllevej Hørning 11. juni 20142 (TILLÆG TIL) MILJØGODKENDELSE (OG AFGØRELSE OM IKKE VVM-PLIGT) Colas Danmark A/S Pindsmøllevej 9 8362 Hørning 11. juni 20142 Sags nr.: 14/015815 Sagsbeh.: Hans Kunnerup KS: Jens Tikær Andersen Tillæg til

Læs mere

Tilladelse til hundepension, hundedagpleje og hundetræningscenter på Fabriksvej 31, 5485 Skamby

Tilladelse til hundepension, hundedagpleje og hundetræningscenter på Fabriksvej 31, 5485 Skamby Tilladelse til hundepension, hundedagpleje og hundetræningscenter på Fabriksvej 31, 5485 Skamby 18. september 2012 Beskrivelse Nordfyns Kommune har modtaget din ansøgning vedrørende etablering af hundepension,

Læs mere

Ikke VVM-pligt for opbevaring af soyamelasse i gyllebeholder, Hellevej 4, Grindsted. Dato: 2. juli 2018

Ikke VVM-pligt for opbevaring af soyamelasse i gyllebeholder, Hellevej 4, Grindsted. Dato: 2. juli 2018 HedeDanmark a/s Sletvej 30 N 8310 Tranbjerg J Att. Christian Rydahl Ikke VVM-pligt for opbevaring af soyamelasse i gyllebeholder, Hellevej 4, Grindsted. Dato: 2. juli 2018 HedeDanmark har d. 3. januar

Læs mere

4. august 2011. Peter Juhl Friedriksen Felstedvej 39 6300 Gråsten. Miljøtilsyn på husdyrbruget, Felstedvej 39, 6300 Gråsten

4. august 2011. Peter Juhl Friedriksen Felstedvej 39 6300 Gråsten. Miljøtilsyn på husdyrbruget, Felstedvej 39, 6300 Gråsten 4. august 2011 Peter Juhl Friedriksen Felstedvej 39 6300 Gråsten Miljøtilsyn på husdyrbruget, Felstedvej 39, 6300 Gråsten Ved tilsyn den 25. maj 2011, gennemgik jeg miljøforholdene på din ejendom. I den

Læs mere

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af svinebruget beliggende Fugdalvej 8, 7250 Hejnsvig

Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af svinebruget beliggende Fugdalvej 8, 7250 Hejnsvig Offentliggørelse af ansøgning om miljøgodkendelse i forbindelse med udvidelse af svinebruget beliggende Fugdalvej 8, 7250 Hejnsvig Billund Kommune modtog den 2. november 2016 en ansøgning om miljøgodkendelse

Læs mere

Bilag 15. Vilkårsændring i miljøgodkendelse af 8. maj 2003, til RGS 90 A/S PVC-Recycling. RGS 90 Selinevej København S. Att. Sandie S.

Bilag 15. Vilkårsændring i miljøgodkendelse af 8. maj 2003, til RGS 90 A/S PVC-Recycling. RGS 90 Selinevej København S. Att. Sandie S. RGS 90 Selinevej 4 2300 København S. Att. Sandie S. Andersen Bilag 15 Vilkårsændring i miljøgodkendelse af 8. maj 2003, til RGS 90 A/S PVC-Recycling Vestsjællands Amt ændrer hermed vilkår 1.11 og tilføjer

Læs mere

Forskrift for visse miljøforhold ved BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER. i Københavns Kommune

Forskrift for visse miljøforhold ved BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER. i Københavns Kommune Forskrift for visse miljøforhold ved BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER i Københavns Kommune 1 2 Forskrift for visse miljøforhold ved bygge- og anlægsarbejder i Københavns Kommune Denne forskrift er udarbejdet i

Læs mere

Regulativ for visse. MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER i Horsens Kommune KORREKTUR TEKNIK OG MILJØ

Regulativ for visse. MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER i Horsens Kommune KORREKTUR TEKNIK OG MILJØ Regulativ for visse MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER i Horsens Kommune TEKNIK OG MILJØ 1 2 REGULATIV FOR VISSE MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER I HORSENS KOMMUNE Denne forskrift er udarbejdet

Læs mere

BYGGE- OG ANLÆGS- FORSKRIFT I KØBENHAVN DECEMBER 2016

BYGGE- OG ANLÆGS- FORSKRIFT I KØBENHAVN DECEMBER 2016 BYGGE- OG ANLÆGS- FORSKRIFT I KØBENHAVN DECEMBER 2016 1 2 FORSKRIFT FOR VISSE MILJØFORHOLD VED MIDLERTIDIGE BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER I KØBENHAVNS KOMMUNE Denne forskrift er udarbejdet i henhold til 20

Læs mere

Miljøgodkendelse. FFV Energi & Miljøs Affaldssorteringsanlæg Korsvangen 8B 5750 Ringe

Miljøgodkendelse. FFV Energi & Miljøs Affaldssorteringsanlæg Korsvangen 8B 5750 Ringe Miljøgodkendelse FFV Energi & Miljøs Affaldssorteringsanlæg Korsvangen 8B 5750 Ringe Faaborg-Midtfyn Kommune meddeler miljøgodkendelse til FFV Energi & Miljøs affaldssorteringsanlæg, Korsvangen 8 B, 5750

Læs mere

Regulativ for ikkeerhvervsmæssigt. Halsnæs Kommune. Natur og Udvikling. Oktober 2014

Regulativ for ikkeerhvervsmæssigt. Halsnæs Kommune. Natur og Udvikling. Oktober 2014 Regulativ for ikkeerhvervsmæssigt fuglehold i Halsnæs Kommune Oktober 2014 Natur og Udvikling Indholdsfortegnelse Regulativ for ikke-erhvervsmæssigt fuglehold i Halsnæs Kommune... 2 1 Lovgivningsgrundlag...

Læs mere

Tillæg nr. 3 til Miljøgodkendelse af husdyrbrug

Tillæg nr. 3 til Miljøgodkendelse af husdyrbrug UdkastUUE U Teknik og Miljø Dato: 12.03.2012 Reference: Jens Rasmussen /anje Direkte telefon: 89 59 40 14 E-mail: jenr@norddjurs.dk Journalnr.: 12/4927 Tillæg nr. 3 til Miljøgodkendelse af husdyrbrug på

Læs mere

/ Jesper Bladt Stenderup Sønderborg

/ Jesper Bladt Stenderup Sønderborg 2933329717/28050 Jesper Bladt Stenderup 1 6400 Sønderborg Afgørelse om ikke godkendelsespligtig opstilling af fire mindre fodersiloer og omplacering af to eksisterende kornsiloer på Stenderup 1, 6400 Sønderborg

Læs mere

Informationsfolder om anvendelse af affald til jordbrugsformål

Informationsfolder om anvendelse af affald til jordbrugsformål Krav Opbevaring Udbringning Informationsfolder om anvendelse af affald til jordbrugsformål I denne folder kan du læse mere om hvilke krav og anbefalinger der er, når du får leveret, opbevarer og udbringer

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til udvidelse af antal husdyr i eksisterende stald på Sentvedvej 20B, 5853 Ørbæk, cvr-nr.

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til udvidelse af antal husdyr i eksisterende stald på Sentvedvej 20B, 5853 Ørbæk, cvr-nr. Teknik- og Miljøafdelingen Natur og Miljø Kaj Andersen Sentvedvej 20A 5853 Ørbæk Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk Sagsansvarlig: Bo Clausen Tlf. 6333 7159 E-mail: bcl@nyborg.dk

Læs mere

BYGGE- OG ANLÆGS- FORSKRIFT I KØBENHAVN. Oktober 2012

BYGGE- OG ANLÆGS- FORSKRIFT I KØBENHAVN. Oktober 2012 BYGGE- OG ANLÆGS- FORSKRIFT I KØBENHAVN Oktober 2012 1 FORSKRIFT FOR VISSE MILJØFORHOLD VED MIDLERTIDIGE BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER I KØBENHAVNS KOMMUNE Denne forskrift er udarbejdet i henhold til 20, stk.

Læs mere

HADERSLEV KOMMUNE. Miljøgodkendelse af. Rugholm l/s Moltrup Landevej Haderslev

HADERSLEV KOMMUNE. Miljøgodkendelse af. Rugholm l/s Moltrup Landevej Haderslev HADERSLEV KOMMUNE Miljøgodkendelse af Rugholm l/s Moltrup Landevej 110 6100 Haderslev Teknik & Miljø Den 10. juni 2003 Miljøgodkendelse 3 Del I - Vilkår for godkendelse 4 LI Indretning og drift 4 1.2 Støj

Læs mere

Tilsynsrapport for tilsyn på ejendom med fjerkræproduktion udført den 10-03- 2015 - Simon Mark Simonsen, Raade Bygade 21, 6100 Haderslev

Tilsynsrapport for tilsyn på ejendom med fjerkræproduktion udført den 10-03- 2015 - Simon Mark Simonsen, Raade Bygade 21, 6100 Haderslev Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Tlf 74 34 34 34 Fax 74 34 23 34 landbrugssager@haderslev.dk www.haderslev.dk Tilsynsrapport for tilsyn på ejendom

Læs mere

1. Indsendelse: 1, 1.00 Situationsplan. 21 februar 2017.pdf. Hører til journalnummer: P Godkendt den

1. Indsendelse: 1, 1.00 Situationsplan. 21 februar 2017.pdf. Hører til journalnummer: P Godkendt den 1. Indsendelse: 1, 1.00 Situationsplan. 21 februar 2017.pdf 1 2. Indsendelse: 1, tegning nr. 1.02 A.pdf 2 3. Indsendelse: 1, tegning nr. 1.01 A.pdf 3 4. Indsendelse: 1, Afsætningsplan.pdf 4 SOLRØD KOMMUNE

Læs mere

Dispensation til hestehold i sommerhusområde

Dispensation til hestehold i sommerhusområde Plan, Byg og Miljø 25. februar 2019 Dispensation til hestehold i sommerhusområde Dispensation til etablering af et ikke-erhvervsmæssigt hestehold på ejendommen Højgårdsvej 69, 4400 Kalundborg Afgørelse

Læs mere

Afgørelse efter 27 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen om etablering af et maskinhus på ejendommen Pebringsvej 5, 8700 Horsens

Afgørelse efter 27 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen om etablering af et maskinhus på ejendommen Pebringsvej 5, 8700 Horsens Jeppe Mouritsen Pebringsvej 5 8700 Horsens Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Aino Hvam Direkte nr.: 7975 5619 aino.hvam@hedensted.dk Lok.id.: 613-L03-000074 Sagsnr.:

Læs mere

Tilladelse til at foretage midlertidige forurenende aktiviteter på Nørrevangsskolen, beliggende på Glentevej 15, 8930 Randers NV.

Tilladelse til at foretage midlertidige forurenende aktiviteter på Nørrevangsskolen, beliggende på Glentevej 15, 8930 Randers NV. Randers Kommune Miljø og Teknik Laksetorvet 8900 Randers Udvikling, Miljø og Teknik Miljø Natur og Landbrug Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 1687 jonna.ploug@randers.dk www.randers.dk

Læs mere

Husk kvægbesætning og opl. herom. Der er jf. CHR fra den 5-5-2015: - 2 handyr - 2 kvier - 2 køer

Husk kvægbesætning og opl. herom. Der er jf. CHR fra den 5-5-2015: - 2 handyr - 2 kvier - 2 køer Haderslev Kommune Teknik og Miljø Miljø Simmerstedvej 1A, 1 6100 Haderslev Tlf 74 34 34 34 Fax 74 34 23 34 landbrugssager@haderslev.dk www.haderslev.dk Tilsynsrapport til offentliggørelse efter tilsyn

Læs mere

Vejledning om hestehold. Version 1.3. Udarbejdet af Kultur, Miljø & Erhverv

Vejledning om hestehold. Version 1.3. Udarbejdet af Kultur, Miljø & Erhverv Vejledning om hestehold Version 1.3 Udarbejdet af Kultur, Miljø & Erhverv Hurtige spørgsmål & svar nr Spørgsmål Ja Nej 1 Må jeg holde hest i byzone? x 2 Skal det anmeldes til kommunen, hvis jeg ønsker

Læs mere

Informationsfolder om anvendelse af affald til jordbrugsformål

Informationsfolder om anvendelse af affald til jordbrugsformål Krav Opbevaring Udbringning Informationsfolder om anvendelse af affald til jordbrugsformål I folderen kan du læse mere om hvilke krav og anbefalinger der er, når du får leveret, opbevarer og udbringer

Læs mere

Torben Andreasen Langemarken 26 5762 V. Skerninge

Torben Andreasen Langemarken 26 5762 V. Skerninge Torben Andreasen Langemarken 26 5762 V. Skerninge Miljø og Teknik Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 mt@svendborg.dk www.svendborg.dk Afgørelse om ikke godkendelsespligt for udvidelse

Læs mere

Bo Saxdorff Brinkmann Brænderupvej 12 5892 Gudbjerg Sydfyn

Bo Saxdorff Brinkmann Brænderupvej 12 5892 Gudbjerg Sydfyn Bo Saxdorff Brinkmann Brænderupvej 12 5892 Gudbjerg Sydfyn Miljø og Teknik Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 mt@svendborg.dk www.svendborg.dk Afgørelse om ikke godkendelsespligt for

Læs mere

Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen, Bekendtgørelse nr af 6. juli 2018 om godkendelse og tilladelse m.v. af husdyrbrug. 2

Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen, Bekendtgørelse nr af 6. juli 2018 om godkendelse og tilladelse m.v. af husdyrbrug. 2 Karsten Jakobsen Kragelund Skovvej 2 Skovvej 2 Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Annette Pihl Pedersen Direkte nr.: 7975 5678 Annette.P.Pedersen@Hedensted.dk Lok.id.:

Læs mere

Orientering om miljøafgørelse på Bolderslevskovvej 90

Orientering om miljøafgørelse på Bolderslevskovvej 90 Digital annoncering Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 14-04-2015 Sagsnr.: 15/9664 Dokumentnr.: 9 Ejendom: 7425 Kontakt: Jørn Nissen Petersen Direkte tlf.: 73767283

Læs mere

MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER i Horsens Kommune

MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER i Horsens Kommune Regulativ for visse MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER i Horsens Kommune TEKNIK OG MILJØ 1 REGULATIV FOR VISSE MILJØFORHOLD VED BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDER I HORSENS KOMMUNE Denne forskrift er udarbejdet

Læs mere

Tilsynet gav anledning til følgende bemærkninger til de miljømæssige forhold på virksomheden:

Tilsynet gav anledning til følgende bemærkninger til de miljømæssige forhold på virksomheden: John Sortkær Jsortkaer@gmail.com Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Tel.: +45 98 45 50 00 tf@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Miljøtilsyn med Tuenvej 265 i henhold

Læs mere

1. Anmeldelse på ejendommen Se vejledning! Vejnavn (stedbetegnelse)

1. Anmeldelse på ejendommen Se vejledning! Vejnavn (stedbetegnelse) 5 708410 017698 Sendes til (kommunens navn og adresse) Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Ejendomsnummer Side/dørnr. Bygn.nr. Udfyldes af ansøgeren - sæt X Forhåndsvurdering Forhåndsanmeldelse

Læs mere

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE AF LISTEVIRKSOMHED. Natur og Miljø Teknik og Miljø Aarhus Kommune

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE AF LISTEVIRKSOMHED. Natur og Miljø Teknik og Miljø Aarhus Kommune Natur og Miljø Teknik og Miljø Aarhus Kommune TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE AF LISTEVIRKSOMHED Midlertidig udvidelse af driftstiden ved Colas Danmark A/S, Pindsmøllevej 9, 8362 Hørning 26. maj 2011 Sagsnr.:

Læs mere

Meddelelse om ophævelse af miljøgodkendelse af slagtesvinebruget på Krathusevej 1 A, 6330 Padborg

Meddelelse om ophævelse af miljøgodkendelse af slagtesvinebruget på Krathusevej 1 A, 6330 Padborg Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 09-02-2016 Sagsnr.: 15/36118 Dok.løbenr.: 42110/16 Kontakt: Susanne Niman Jensen

Læs mere

RGS 90 A/S Askelunden 24 Østerhoved 4230 Skælskør. Sendt til virksomhedens digitale postkasse. Tillægsgodkendelse til oplag af havnesediment

RGS 90 A/S Askelunden 24 Østerhoved 4230 Skælskør. Sendt til virksomhedens digitale postkasse. Tillægsgodkendelse til oplag af havnesediment RGS 90 A/S Askelunden 24 Østerhoved 4230 Skælskør Sendt til virksomhedens digitale postkasse Teknik og Miljø Miljø og Natur Dahlsvej 3 4220 Tlf. 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Tillægsgodkendelse

Læs mere

Afgørelse om dispensation fra afstandskravet til åbnet vandløb ved Kragelundvej

Afgørelse om dispensation fra afstandskravet til åbnet vandløb ved Kragelundvej Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 15-11-2016 Sagsnr.: 16/34252 Kontakt: Lene Kragh Møller Direkte tlf.: 7376 8235

Læs mere

15-11-2013 13/42599 KS: tdah. ATTEC DANMARK A/S Mommarkvej 293 B 6470 Sydals

15-11-2013 13/42599 KS: tdah. ATTEC DANMARK A/S Mommarkvej 293 B 6470 Sydals 15-11-2013 13/42599 KS: tdah ATTEC DANMARK A/S Mommarkvej 293 B 6470 Sydals Tillæg til miljøgodkendelse - udvidelse af produktionstid og påbud om ændring af støjgrænser Sønderborg Kommune har den 22. oktober

Læs mere

Anpartsselskabet af G.A. Centervej Billund

Anpartsselskabet af G.A. Centervej Billund Anpartsselskabet af 19. 9. 2006 G.A. Centervej 4 7190 Billund Dato: 16. november 2018 Ikke VVM-pligt for etablering og drift af terminalbygning og hangar med tilhørende faciliteter på Billund Lufthavn

Læs mere

Tilladelse til opførelse af nyt maskinhus på ejendommen Horsensvej 44, 8660 Skanderborg

Tilladelse til opførelse af nyt maskinhus på ejendommen Horsensvej 44, 8660 Skanderborg Peder Sølvsten Horsensvej 44 8660 Skanderborg Tilladelse til opførelse af nyt maskinhus på ejendommen Horsensvej 44, 8660 Skanderborg Skanderborg kommune har den 6. juli 2016 modtaget en anmeldelse om

Læs mere

Regulativ for hønsehold. og andre ikke-erhvervsmæssige fuglehold

Regulativ for hønsehold. og andre ikke-erhvervsmæssige fuglehold Regulativ for hønsehold og andre ikke-erhvervsmæssige fuglehold December 2009 Regulativ for hønsehold og andre ikke-erhvervsmæssige fuglehold Inden du etablerer et hold af fjerkræ eller fugle bør du tænke

Læs mere

Forskrift for midlertidige nedrivnings-, bygge- og anlægsaktiviteter i Fredensborg Kommune

Forskrift for midlertidige nedrivnings-, bygge- og anlægsaktiviteter i Fredensborg Kommune Forskrift for midlertidige nedrivnings-, bygge- og anlægsaktiviteter i Fredensborg Kommune Vedtaget af byrådet i Fredensborg Kommune d. 30. oktober 2017. Formål Formålet med denne forskrift er at begrænse

Læs mere

TILLÆG TIL 11 MILJØGODKENDELSE

TILLÆG TIL 11 MILJØGODKENDELSE TILLÆG TIL 11 MILJØGODKENDELSE TILLÆG TIL 11 MILJØGODKENDELSE TIL SLAGTEKALVEPRODUKTION PÅ BRARUPVEJ 16, 4840 NR. ALSLEV GULDBORGSUND KOMMUNE JULI 2013 SAGSNR.:13/28470 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Resume, vurdering

Læs mere

Miljøtilsyn på Landbrug

Miljøtilsyn på Landbrug Jørgen P. Felstedt Vestergade 51 6330 Padborg Miljøtilsyn på Landbrug 1. Baggrunden for tilsynet Baggrunden for dette tilsyn er Aabenraa Kommunes miljøtilsynsplan for virksomheder og husdyrbrug 2013-2017,

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Skabelonnavn: DTO afgørelse, version 1 Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af udvidelse

Læs mere

Tilladelse til velfærdsudvidelse

Tilladelse til velfærdsudvidelse Tilladelse til velfærdsudvidelse Efter 30 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Gl. Feggesundvej 26, 7742 Vesløs 26. april 2016 Anmeldelse efter 17 stk. 3 i Lov om miljøgodkendelse

Læs mere

Forskrift for opbevaring af olier og kemikalier i Frederikssund Kommune

Forskrift for opbevaring af olier og kemikalier i Frederikssund Kommune Forskrift for opbevaring af olier og kemikalier i Frederikssund Kommune Forskrift for opbevaring af olier og kemikalier i Frederikssund Kommune 1. Baggrund og lovgrundlag Uhensigtsmæssig opbevaring og

Læs mere

Sønderborg Fornikling 2011 A/S Tinggårdvej Sønderborg

Sønderborg Fornikling 2011 A/S Tinggårdvej Sønderborg Sønderborg Fornikling 2011 A/S Tinggårdvej 2 6400 Sønderborg Afgørelse om ikke-godkendelsespligt for ændringer i ventilationsanlæg, Sønderborg Fornikling 2011 A/S, Tinggårdvej 2, 6400 Sønderborg Sønderborg

Læs mere