Virksomhedsoplysninger 1. Ledelsespåtegning 2. Den uafhængige revisors erklæringer 3. Ledelsesberetning 4. Anvendt regnskabspraksis 7

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Virksomhedsoplysninger 1. Ledelsespåtegning 2. Den uafhængige revisors erklæringer 3. Ledelsesberetning 4. Anvendt regnskabspraksis 7"

Transkript

1

2 Esbjerg Havn Indholdsfortegnelse Virksomhedsoplysninger 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer 3 Ledelsesberetning 4 Anvendt regnskabspraksis 7 Resultatopgørelse for Balance pr Egenkapitalopgørelse for Pengestrømsopgørelse for Side Noter 17

3 Esbjerg Havn 1 Virksomhedsoplysninger Virksomhed Esbjerg Havn Hulvejen Esbjerg CVR-nr Hjemstedskommune Esbjerg Telefon Telefax Havnebestyrelse Flemming N. Enevoldsen, formand Johnny Søtrup, næstformand Flemming Just Helle Vingolf Larsen Finn Strøm Madsen Hans Erik Møller John Veje Olesen Freddy Hansen (medarbejdervalgt) Thorleif Jensen (medarbejdervalgt) Havnedirektør Ole Ingrisch Revision Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Godkendt af Esbjerg Byråd, den

4

5

6 Esbjerg Havn 4 Ledelsesberetning 5 års hovedtal t.kr. t.kr. t.kr. t.kr. t.kr. Nettoomsætning Bruttofortjeneste Driftsresultat Resultat af finansielle poster (10.463) (17.219) (24.381) (23.240) (23.090) Resultat af ekstraordinære poster Årets resultat Egenkapital Samlede aktiver Investeringer i materielle anlægsaktiver (netto) Investereret kapital (ROAIC) (%) Nettorentebærende gæld * Nøgletal Bruttomargin (%) 83,2 82,7 78,7 82,6 82,2 EBITA-margin (%) 44,1 44,8 40,2 44,9 44,6 Afkast af investeret kapital (ROAIC) 11,4 9,2 8,3 9,3 9,2 Finansiel gearing 0,6 1,0 0,9 0,7 0,7 Egenkapitalens forrentning (%) 14,5 13,0 14,6 12,7 11,2 Egenkapitalandel (%) 50,8 45,7 45,1 49,1 54,0 * Børsnoterede værdipapirer på t.kr. indgår ikke.

7 Esbjerg Havn 5 Ledelsesberetning Hovedaktivitet Esbjerg Havn er organiseret som en kommunal selvstyrehavn med Esbjerg Kommune som ejer. Havnen driver aktiviteter i henhold til Havneloven. Udvikling i aktiviteter og økonomiske forhold Resultatopgørelse Årets resultat udgør 76,9 mio.kr. mod 77,8 mio.kr. i Faldet i årets resultat på 0,9 mio.kr. i forhold til 2014 skyldes hovedsageligt nedgang i salg af andre ydelser, herunder salg af el til Havnens kunder. Årets af- og nedskrivninger udgør 50,6 mio.kr., hvilket er 1,5 mio.kr. mindre end i Af de 1,5 mio.kr. kommer 1,3 mio.kr. fra fortjeneste ved afhændelse af anlægsaktiver. Årets resultat på 76,9 mio.kr. anses for tilfredsstillende. Balance og pengestrømsopgørelse De samlede aktiver udgør ultimo mio.kr. mod mio.kr. i Netto pengestrømmen for 2015 udgør 13,5 mio.kr. I årets løb er der investeret 53,0 mio.kr. og afdraget 53,3 mio.kr. på den langfristede gæld. Hovedparten af anlægsudgifterne er anvendt til yderlige udbygning af den nye Østhavn samt til nye vejanlæg ved H. E. Bluhmes Vej. Miljø Esbjerg Havn har tidligere indgået klimapartnerskab med DONG Energy A/S. Aftalen betyder, at parterne målrettet og ansvarligt arbejder med at gennemføre energieffektive løsninger, stimulere efterspørgslen efter vedvarende energi og bidrage til en bæredygtig udvikling. Klimapartnerskabet med Dong Energy A/S bygger på tre grundpiller: 1) energirådgivning, 2) køb af certificeret strøm fra havvindmølleparken Horns Rev 2 samt, 3) at der kommunikeres så bredt som muligt om aftalen for derved at motivere andre til at gøre det samme.

8 Esbjerg Havn 6 Ledelsesberetning Risikovurdering Esbjerg Havn vurderes ikke at være genstand for særlige risici i forhold til branchens øvrige virksomheder. Esbjerg Havn er sårbarhedsvurderet og opfylder kravene i henhold til de internationale ISPS-standarder (bekendtgørelse nr. 414 af 8. maj 2012). Begivenheder efter regnskabsårets afslutning Der er fra balancedagen og frem til i dag ikke indtrådt forhold, som forrykker vurderingen af årsrapporten. Fremtiden Budget 2016 Der budgetteres med stort set uændret nettoomsætning og nettoresultat i forhold til Strategiproces Havnen har i 2013 gennemført en strategiproces. Processen har resulteret i en række strategiske initiativer, som er igangsat og løbende vil blive implementert. De overordnede fokusområder vil for de kommende år fortsat være vind, olie & gas samt ro/ro.

9 Esbjerg Havn 7 Anvendt regnskabspraksis Årsrapporten er aflagt i overensstemmelse med årsregnskabslovens bestemmelser for regnskabsklasse C (mellem). Esbjerg Havn har i henhold til Årsregnskabslovens 13, stk. 1 nr. 3 undladt at udarbejde koncernregnskab, idet det er havnedirektionens og havnebestyrelsens opfattelse, at EH Ejendomme ApS er en biforretning af uvæsentlig betydning i forhold til vurderingen af resultat og balancesum for den samlede virksomhed. Selskabet værdiansættes i øvrigt efter equity-metoden i moderselskabets årsregnskab. Årsregnskabet er aflagt efter samme regnskabspraksis som sidste år. Generelt om indregning og måling Aktiver indregnes i balancen, når det som følge af en tidligere begivenhed er sandsynligt, at fremtidige økonomiske fordele vil tilflyde selskabet, og aktivets værdi kan måles pålideligt. Forpligtelser indregnes i balancen, når selskabet som følge af en tidligere begivenhed har en retlig eller faktisk forpligtelse, og det er sandsynligt, at fremtidige økonomiske fordele vil fragå selskabet, og forpligtelsens værdi kan måles pålideligt. Ved første indregning måles aktiver og forpligtelser til kostpris. Måling efter første indregning sker som beskrevet for hver enkelt regnskabspost nedenfor. Ved indregning og måling tages hensyn til forudsigelige risici og tab, der fremkommer, inden årsrapporten aflægges, og som be- eller afkræfter forhold, der eksisterede på balancedagen. I resultatopgørelsen indregnes indtægter, i takt med at de indtjenes, mens omkostninger indregnes med de beløb, der vedrører regnskabsåret. Omregning af fremmed valuta Transaktioner i fremmed valuta omregnes ved første indregning til transaktionsdagens kurs. Tilgodehavender, gældsforpligtelser og andre monetære poster i fremmed valuta, som ikke er afregnet på balancedagen, omregnes til balancedagens valutakurs. Valutakursdifferencer, der opstår mellem transaktionsdagens kurs og kursen på henholdsvis betalingsdagen og balancedagen, indregnes i resultatopgørelsen som finansielle poster. Materielle og immaterielle anlægsaktiver, varebeholdninger og andre ikke-monetære aktiver, der er købt i fremmed valuta, omregnes til historiske kurser.

10 Esbjerg Havn 8 Anvendt regnskabspraksis Resultatopgørelsen Nettoomsætning Nettoomsætningen omfatter årets fakturerede salg og indregnes på retserhvervelsestidspunktet. Forudmodtaget kontraktleje er periodiseret. Andre eksterne omkostninger Andre eksterne omkostninger omfatter omkostninger til reparation og vedligeholdelse, salg, reklame, administration, lokaler, tab på debitorer mv. Personaleomkostninger Personaleomkostninger omfatter løn, gager og sociale omkostninger, pensioner mv. til virksomhedens medarbejdere og bestyrelse. Finansielle poster Finansielle poster omfatter renteindtægter og -omkostninger, realiserede og urealiserede kursgevinster og -tab vedrørende værdipapirer, gældsforpligtelser og transaktioner i fremmed valuta, amortiseringstillæg og -fradrag vedrørende prioritetsgæld mv. Skat Esbjerg Havn er ikke skattepligtig. Balancen Materielle anlægsaktiver Arealer, bygninger, vej- og havneanlæg, frikøb for oprensning, kraner, flydende materiel og andet materiel måles til kostpris med fradrag af akkumulerede af- og nedskrivninger. Der afskrives ikke på arealer. Kostprisen omfatter anskaffelsesprisen, omkostninger direkte tilknyttet anskaffelsen samt omkostninger til klargøring af aktivet indtil det tidspunkt, hvor aktivet er klar til at blive taget i brug. Renteomkostninger på lån til finansiering af fremstilling af materielle anlægsaktiver indregnes i kostprisen, såfremt de vedrører fremstillingsperioden. Alle øvrige finansieringsomkostninger indregnes i resultatopgørelsen.

11 Esbjerg Havn 9 Anvendt regnskabspraksis Afskrivningsgrundlaget er kostpris med fradrag af forventet restværdi efter afsluttet brugstid. Der foretages lineære afskrivninger baseret på følgende vurdering af aktivernes forventede brugstider: Bygninger Vejanlæg Havneanlæg Frikøb for oprensning Kraner og flydende materiel Andet materiel 33 år år 25 år 25 år år 3-5 år Aktiver med en kostpris under 50 t.kr. pr. enhed indregnes som omkostninger i resultatopgørelsen på anskaffelsestidspunktet. Materielle anlægsaktiver nedskrives til genindvindingsværdi, såfremt denne er lavere end den regnskabsmæssige værdi. Fortjeneste og tab ved afhændelse af materielle anlægsaktiver opgøres som forskellen mellem salgsprisen med fradrag af salgsomkostninger og den regnskabsmæssige værdi på salgstidspunktet. Fortjeneste eller tab indregnes i resultatopgørelsen som korrektion til af- og nedskrivninger eller under andre driftsindtægter, i det omfang salgsprisen overstiger den oprindelige kostpris. Kapitalandele i dattervirksomhed Kapitalandele i dattervirksomhed indregnes og måles efter den indre værdis metode (equity-metoden), hvilket indebærer, at kapitalandelene måles til den forholdsmæssige andel af virksomhedens regnskabsmæssige indre værdi med fradrag eller tillæg af urealiserede koncerninterne fortjenester og tab. I resultatopgørelsen indregnes modervirksomhedens andel af dattervirksomhedens resultat efter eliminering af urealiserede koncerninterne fortjenester og tab. Nettoopskrivning af kapitalandele i dattervirksomhed overføres til reserve for nettoopskrivning af kapitalandele i det omfang, den regnskabsmæssige værdi overstiger kostprisen. Tilgodehavender Tilgodehavender måles til amortiseret kostpris, der sædvanligvis svarer til nominel værdi, med fradrag af nedskrivninger til imødegåelse af forventede tab. Periodeafgrænsningsposter Periodeafgrænsningsposter indregnet under aktiver omfatter afholdte omkostninger, der vedrører efterfølgende regnskabsår. Periodeafgrænsningsposter måles til kostpris.

12 Esbjerg Havn 10 Anvendt regnskabspraksis Andre værdipapirer og kapitalandele Værdipapirer indregnet under omsætningsaktiver omfatter børsnoterede obligationer og kapitalandele, der måles til dagsværdi (børskurs) på balancedagen. Lån Lån måles på tidspunktet for låneoptagelse til kostpris, svarende til det modtagne provenu efter fradrag af afholdte transaktionsomkostninger. Efterfølgende måles lån til amortiseret kostpris. Dette betyder, at forskellen mellem provenuet ved låneoptagelsen og den nominelle værdi, der skal tilbagebetales, indregnes i resultatopgørelsen over låneperioden som en finansiel omkostning ved anvendelse af den effektive rentes metode. Andre finansielle forpligtelser Andre finansielle forpligtelser måles til amortiseret kostpris, der sædvanligvis svarer til nominel værdi. Periodeafgrænsningsposter Periodeafgrænsningsposter indregnet under forpligtelser omfatter modtagne indtægter til resultatføring i efterfølgende regnskabsår. Periodeafgrænsningsposter måles til kostpris. Pengestrømsopgørelsen Pengestrømsopgørelsen præsenteres efter den indirekte metode og viser pengestrømme vedrørende drift, investeringer og finansiering samt selskabets likvider ved årets begyndelse og slutning. Pengestrømme vedrørende driftsaktiviteter opgøres som driftsresultatet reguleret for ikke-kontante driftsposter og ændring i driftskapital. Pengestrømme vedrørende investeringsaktiviteter omfatter betalinger i forbindelse med køb og salg af materielle anlægsaktiver. Pengestrømme vedrørende finansieringsaktiviteter omfatter optagelse af lån og afdrag på rentebærende gæld. Likvider omfatter likvide beholdninger og kortfristede værdipapirer med ubetydelig kursrisiko med fradrag af kortfristet bankgæld.

13 Esbjerg Havn 11 Anvendt regnskabspraksis Hoved- og nøgletal Hoved- og nøgletal er defineret og beregnet i overensstemmelse med Den Danske Finansanalytikerforenings Anbefalinger & Nøgletal Nøgletal Beregningsformel Nøgletal udtrykker Bruttomargin = Bruttoresultat x 100 Nettoomsætning Virksomhedens driftsmæssige gearing. EBITA-margin (%) EBITA x 100 Nettoomsætning Virksomhedens driftsmæssige rentabilitet. ROAIC (%) = EBITA x 100 Gns. investeret kapital (ROAIC) inkl. goodwill Det afkast, som virksomheden genererer af driftsaktiviteterne. Finansiel gearing = Nettorentebærende gæld Egenkapital Virksomhedens finansielle gearing. Egenkapitalens forrentning (%) = Årets resultat x 100 Gns. egenkapital Virksomhedens forrentning af den kapital, som ejerne har investeret i virksomheden. Soliditetsgrad (%) = Egenkapital x 100 Samlede aktiver Virksomhedens finansielle styrke. EBITA (Earnings Before Interest, Tax and Amortisation) er defineret som driftsresultat tillagt årets af- og nedskrivninger på immaterielle anlægsaktiver inklusive goodwill. Investeret kapital inklusive goodwill ved beregning af ROAIC er defineret som nettoarbejdskapital tillagt den regnskabsmæssige værdi af materielle og immaterielle anlægsaktiver samt akkumulerede afskrivninger på immaterielle anlægsaktiver inklusive goodwill. Akkumulerede nedskrivninger af goodwill er ikke tillagt. Nettoarbejdskapital er defineret som varebeholdninger, tilgodehavender og øvrige driftsmæssige omsætningsaktiver fratrukket leverandørgæld og andre kortfristede driftsmæssige forpligtelser. Tilgodehavende og skyldig selskabsskat samt likvide beholdninger indgår ikke i nettoarbejdskapitalen. Nettorentebærende gæld er defineret som rentebærende forpligtelser fratrukket rentebærende aktiver, herunder likvide beholdninger.

14 Esbjerg Havn 12 Resultatopgørelse for Note t.kr. t.kr. Nettoomsætning Andre eksterne omkostninger (39.809) (39.191) Bruttoresultat Personaleomkostninger 1 (33.674) (32.718) Af- og nedskrivninger 2 (50.621) (52.130) Driftsresultat Resultat i dattervirksomhed Finansielle indtægter Finansielle omkostninger 4 (24.214) (24.035) Årets resultat Forslag til resultatdisponering Overført til reserve for nettoopskrivning af kapitalandele Overført til næste år

15 Esbjerg Havn 13 Balance pr Note t.kr. t.kr. Arealer Bygninger Vejanlæg Havneanlæg Frikøb for oprensning Kraner Flydende materiel Andet materiel Anlæg under opførsel Materielle anlægsaktiver Kapitalandele i tilknyttede virksomheder Finansielle anlægsaktiver Anlægsaktiver Mellemregning med EH Ejendomme ApS 0 20 Tilgodehavender fra salg af varer og tjenesteydelser Andre tilgodehavender Periodeafgrænsningsposter Tilgodehavender Andre værdipapirer og kapitalandele Værdipapirer og kapitalandele Likvide beholdninger Omsætningsaktiver Aktiver

16 Esbjerg Havn 14 Balance pr Note t.kr. t.kr. Reserve for nettoopskrivning af kapitalandele Overført overskud Egenkapital Lån, Kommunekredit Langfristede gældsforpligtelser Kortfristet del af langfristet gæld Feriepengeforpligtelse mv Leverandørgæld og skyldige omkostninger Skyldig moms Forudmodtaget kontraktleje Kortfristede gældsforpligtelser Gældsforpligtelser Passiver Pantsætninger og eventualforpligtelser mv. 11 Øvrige noter 12-13

17 Esbjerg Havn 15 Egenkapitalopgørelse for 2015 Netto- opskriv- Kommunens ning af kapital- kapital- Overført indskud andele overskud I alt t.kr. t.kr. t.kr. t.kr. Egenkapital Årets resultat Egenkapital

18 Esbjerg Havn 16 Pengestrømsopgørelse for Note t.kr. t.kr. Driftsresultat Af- og nedskrivninger Ændring i driftskapital 9 (7.636) (263) Betalte finansielle omkostninger, netto (23.090) (23.409) Pengestrømme vedrørende drift Investeringer i materielle anlægsaktiver, netto (53.003) (39.531) Investering i værdipapirer, netto ( ) 0 Pengestrømme vedrørende investeringer ( ) (39.531) Afdrag på langfristede gældsforpligtelser (53.350) (29.152) Pengestrømme vedrørende finansiering (53.350) (29.152) Ændring i likvider ( ) Likvider Likvider

19 Esbjerg Havn 17 Noter 1. Personaleomkostninger t.kr. t.kr. Lønninger og gager Pensionsbidrag Feriepengeforpligtelse mv., regulering (143) 103 Andre personale omkostninger Refusion af løn og gager (188) (250) Heraf samlet vederlag til havnedirektør og -bestyrelse Gennemsnitligt antal medarbejdere Af- og nedskrivninger Bygninger Vejanlæg Havneanlæg Frikøb for oprensning Kraner Flydende materiel Andet materiel Tab/(fortjeneste) ved afhændelse (1.252) Finansielle indtægter Renter af bankindestående Renter af obligationer Dagsværdiregulering af værdipapirer Renter i øvrigt

20 Esbjerg Havn 18 Noter 4. Finansielle omkostninger t.kr. t.kr. Renter mv. af lån Dagsværdiregulering af værdipapirer Renter og gebyrer i øvrigt

21

22 Esbjerg Havn 20 Noter 6. Finansielle anlægsaktiver Kapital- Andele i tilknyttedevirksomheder t.kr. Kostpris Kostpris Nettoopskrivninger Årets resultat 0 Nettoopskrivninger Regnskabsmæssig værdi Kapitalandele i tilknyttede virksomheder omfatter: EH Ejendomme ApS, Esbjerg, 100%. 7. Periodeafgrænsningsposter t.kr. t.kr. Forudbetalt forsikringspræmie Langfristede gældsforpligtelser Forfald Forfald inden for efter Amortiseret Nominel 1 år 1 år gæld i alt gæld i alt t.kr. t.kr. t.kr. t.kr. Lån, KommuneKredit Efter mere end 5 år forfalder: Lån, KommuneKredit Esbjerg Kommune har stillet selvskyldnerkaution for lånene hos KommuneKredit.

23 Esbjerg Havn 21 Noter 9. Ændring i driftskapital t.kr. t.kr. Ændring i tilgodehavender (6.236) (5.462) Ændring i leverandørgæld m.v. (1.400) (7.636) (263) 10. Likvider Likvide beholdninger Pantsætninger og eventualforpligtelser mv. Ingen. 12. Nærtstående parter Nærtstående parter med bestemmende indflydelse på Esbjerg Havn: Esbjerg Kommune, Torvegade 74, 6700 Esbjerg. 13. Ejerforhold Virksomheden ejes af Esbjerg Kommune lkn-mil T:\AFD31\ \ re1602.docx

ONE REVISION VEST STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

ONE REVISION VEST STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB ONE REVISION VEST STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB Frichsvej 19 8600 Silkeborg Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Financial Outsourcing ApS

Financial Outsourcing ApS Financial Outsourcing ApS Bernhard Bangs Alle 25 2000 Frederiksberg Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/05/2019

Læs mere

DANICA REVISION ApS. Rødegårdsvej Odense M. Årsrapport 1. januar december 2016

DANICA REVISION ApS. Rødegårdsvej Odense M. Årsrapport 1. januar december 2016 DANICA REVISION ApS Rødegårdsvej 182 5230 Odense M Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/05/2017 Özgür Basoda

Læs mere

Invest Birk & Bang ApS Visbjerg Hegn Mårslet CVR-nr Årsrapport 2017

Invest Birk & Bang ApS Visbjerg Hegn Mårslet CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Østre Havnepromenade 26, 4. sal 9000 Aalborg Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk Invest Birk & Bang ApS Visbjerg Hegn

Læs mere

SIGNIFLY ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

SIGNIFLY ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den SIGNIFLY ApS Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 01/05/2014 Patrick Lundstrøm Rønning Dirigent Side 2 af 12 Indhold

Læs mere

PITSTOP VESTERBRO 20 ApS

PITSTOP VESTERBRO 20 ApS PITSTOP VESTERBRO 20 ApS Vesterbro 20, st 9000 Aalborg Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/04/2017 Bøje Larsen

Læs mere

NNC APS. Suomisvej Frederiksberg C. Årsrapport 6. december december 2017

NNC APS. Suomisvej Frederiksberg C. Årsrapport 6. december december 2017 NNC APS Suomisvej 4 1927 Frederiksberg C Årsrapport 6. december 2016-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/03/2018 Pernille Molin Rasmussen

Læs mere

LH HANDEL & LOGISTIK ApS

LH HANDEL & LOGISTIK ApS LH HANDEL & LOGISTIK ApS Gestenvej 33 6600 Vejen Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/05/2017 Lars Erik Højbjerg

Læs mere

MP Ejendomme Nuuk ApS Reg.nr Årsrapport 2016

MP Ejendomme Nuuk ApS Reg.nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Imaneq 33, 6.-7. etage Postboks 20 3900 Nuuk Telefon +299321511 Telefax +299322711 www.deloitte.dk MP Ejendomme Nuuk ApS Reg.nr. 482.237

Læs mere

MPC 1 ApS. Tryvej Østervrå. Årsrapport 1. januar december 2017

MPC 1 ApS. Tryvej Østervrå. Årsrapport 1. januar december 2017 MPC 1 ApS Tryvej 153 9750 Østervrå Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 06/06/2018 Marta Paulina Czadek Madsen Dirigent

Læs mere

REX KLEIN REVISION A/S

REX KLEIN REVISION A/S REX KLEIN REVISION A/S Center Boulevard 5 2300 København S Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/03/2016 Torben

Læs mere

Brødrene Hartmanns Fond CVR-nr. 31 76 78 14. Årsrapport 2014

Brødrene Hartmanns Fond CVR-nr. 31 76 78 14. Årsrapport 2014 Brødrene Hartmanns Fond CVR-nr. 31 76 78 14 Årsrapport 2014 Brødrene Hartmanns Fond Indholdsfortegnelse Fondsoplysninger 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer 3 Ledelsesberetning 4

Læs mere

Virksomhedsoplysninger 1. Ledelsespåtegning 2. Den uafhængige revisors påtegning 3. Ledelsesberetning 4. Anvendt regnskabspraksis 5

Virksomhedsoplysninger 1. Ledelsespåtegning 2. Den uafhængige revisors påtegning 3. Ledelsesberetning 4. Anvendt regnskabspraksis 5 Ilulissat Marine Service ApS Indholdsfortegnelse Side Virksomhedsoplysninger 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning 3 Ledelsesberetning 4 Anvendt regnskabspraksis 5 Resultatopgørelse for

Læs mere

HAPPY2B-ESTATE ApS. Flæsketorvet 68, København V. Årsrapport 1. januar december 2018

HAPPY2B-ESTATE ApS. Flæsketorvet 68, København V. Årsrapport 1. januar december 2018 HAPPY2B-ESTATE ApS Flæsketorvet 68, 1 1711 København V Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26/06/2019 Tina Maria

Læs mere

SAVH STATSAUT. REVISIONS ApS

SAVH STATSAUT. REVISIONS ApS SAVH STATSAUT. REVISIONS ApS Ringstedvej 71 4000 Roskilde Årsrapport 1. juli 2017-30. juni 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/12/2018 Michael Hansen

Læs mere

K/S Bondön 2 CVR-nr Skanderborgvej Viby J. Årsrapport 2015

K/S Bondön 2 CVR-nr Skanderborgvej Viby J. Årsrapport 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Gøteborgvej 18 9200 Aalborg SV Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk f K/S Bondön 2 CVR-nr. 35403345 Skanderborgvej

Læs mere

ApS KBUS 8 NR Kongensgade 18, Esbjerg CVR-nr Årsrapport

ApS KBUS 8 NR Kongensgade 18, Esbjerg CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Dokken 8 Postboks 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk ApS KBUS 8 NR. 2038 Kongensgade 18, 1. 6700

Læs mere

Møller og Wulff Logistik ApS

Møller og Wulff Logistik ApS Møller og Wulff Logistik ApS Teglvænget 89 7400 Herning Årsrapport 28. oktober 2016-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23/03/2018 Daniel

Læs mere

PITSTOP VESTERBRO 20 ApS

PITSTOP VESTERBRO 20 ApS PITSTOP VESTERBRO 20 ApS Vesterbro 20, st 9000 Aalborg Årsrapport 1. januar 2017-30. september 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 08/02/2018 Bøje Larsen

Læs mere

HR REVISION ApS. Svanemosen Greve. Årsrapport 1. juli juni 2018

HR REVISION ApS. Svanemosen Greve. Årsrapport 1. juli juni 2018 HR REVISION ApS Svanemosen 79 2670 Greve Årsrapport 1. juli 2017-30. juni 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/09/2018 Kenneth Barrett Dirigent Side

Læs mere

PITSTOP VESTERBRO 20 ApS

PITSTOP VESTERBRO 20 ApS PITSTOP VESTERBRO 20 ApS Vesterbro 20, st 9000 Aalborg Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/05/2016 Jens Krogh

Læs mere

OURE AUTOVÆRKSTED ApS

OURE AUTOVÆRKSTED ApS OURE AUTOVÆRKSTED ApS Landevejen 119 5883 Oure Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er godkendt den 30/05/2017 Steffen Sundberg Dirigent Side 2 af 10 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

STATUS ApS. Årsrapport for 2012

STATUS ApS. Årsrapport for 2012 FSR Revisorerne Bastian og Krause Registrerede revisorer ApS Guldborgvej 8, 2000 Frederiksberg Tlf. 38 111 400 Fax. 38 111 440 STATUS ApS Vestergade 6, 1. 1456 København K CVR-nr. 27077048 Årsrapport for

Læs mere

KOMPLEMENTARSELSKABET WIND PARTNER 15 ApS

KOMPLEMENTARSELSKABET WIND PARTNER 15 ApS KOMPLEMENTARSELSKABET WIND PARTNER 15 ApS Københavnsvej 4 4000 Roskilde Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/05/2016

Læs mere

PR electronics Holding ApS CVR-nr Årsrapport 2011/12

PR electronics Holding ApS CVR-nr Årsrapport 2011/12 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33 96 35 56 Arosgaarden, Åboulevarden 31 Postboks 514 8100 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk PR electronics Holding

Læs mere

Den Korte Avis ApS Von Ostensgade Dragør CVR-nr Årsrapport 2016

Den Korte Avis ApS Von Ostensgade Dragør CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Den Korte Avis ApS Von Ostensgade

Læs mere

Møllers Have og Anlæg ApS. Årsrapport for 2011/12

Møllers Have og Anlæg ApS. Årsrapport for 2011/12 Baunebjergvej 367 3050 Humlebæk CVR-nr. 29521360 Årsrapport for 2011/12 6. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 6. marts 2013 Bjørn Pedersen Dirigent

Læs mere

Revisorerne Bastian og Krause. Årsrapport 2016/17

Revisorerne Bastian og Krause. Årsrapport 2016/17 Registrerede revisorer ApS Guldborgvej 8 st. tv. 2000 Frederiksberg CVR-nr. 27335616 Årsrapport 2016/17 14. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

SkatteInform Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Årsrapport 2017

SkatteInform Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Årsrapport 2017 CVR-nr. 35394206 Årsrapport 2017 5. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30-05-2018 Inge Nilsson Dirigent Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning

Læs mere

Virksomhedsoplysninger 1. Ledelsespåtegning 2. Den uafhængige revisors erklæringer 3. Ledelsesberetning 4. Anvendt regnskabspraksis 5

Virksomhedsoplysninger 1. Ledelsespåtegning 2. Den uafhængige revisors erklæringer 3. Ledelsesberetning 4. Anvendt regnskabspraksis 5 Ved Klædebo 4 ApS Indholdsfortegnelse Side Virksomhedsoplysninger 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer 3 Ledelsesberetning 4 Anvendt regnskabspraksis 5 Resultatopgørelse for 2015 9

Læs mere

Guardians ApS. Stormosevej Hasselager. Årsrapport 6. september december 2017

Guardians ApS. Stormosevej Hasselager. Årsrapport 6. september december 2017 Guardians ApS Stormosevej 31 8361 Hasselager Årsrapport 6. september 2016-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 07/05/2018 Michael Lange Dirigent

Læs mere

DEN FORENEDE GRUPPE KØBENHAVN IVS

DEN FORENEDE GRUPPE KØBENHAVN IVS DEN FORENEDE GRUPPE KØBENHAVN IVS Produktionsvej 1 2600 Glostrup Årsrapport 4. juli 2014-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/06/2016 Juliett

Læs mere

4audit rådgivning ApS. Årsrapport 2015/16

4audit rådgivning ApS. Årsrapport 2015/16 Goldschmidtsvænget 6 5230 Odense M CVR-nr. 34054657 Årsrapport 2015/16 5. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 6. december 2016 Johnny Hast Hansen

Læs mere

MD Thai Cucine ApS. Knabrostræde København K. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 19/09/2018

MD Thai Cucine ApS. Knabrostræde København K. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 19/09/2018 MD Thai Cucine ApS Knabrostræde 3 1210 København K Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er godkendt den 19/09/2018 Kritsakda Suraphut Dirigent Side 2 af 11 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

K/S Gross Welle Byløkken Risskov CVR-nr Årsrapport 2017

K/S Gross Welle Byløkken Risskov CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk K/S Gross Welle - 2005 Byløkken 17

Læs mere

Dan Høyer ApS Bernstorffsvej Hellerup CVR-nr Årsrapport 2016

Dan Høyer ApS Bernstorffsvej Hellerup CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Dan Høyer ApS Bernstorffsvej 116

Læs mere

DM BLOMST DIREKTE ApS

DM BLOMST DIREKTE ApS DM BLOMST DIREKTE ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2013 Mogens Illum Hansen Dirigent Side 2 af 13

Læs mere

CPD INVEST ApS. Jomsborgvej 21, 3 th 2900 Hellerup. Årsrapport 1. januar december 2016

CPD INVEST ApS. Jomsborgvej 21, 3 th 2900 Hellerup. Årsrapport 1. januar december 2016 CPD INVEST ApS Jomsborgvej 21, 3 th 2900 Hellerup Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/06/2017 Christen Peder

Læs mere

SAMSØ VEDVARENDE ENERGI ApS

SAMSØ VEDVARENDE ENERGI ApS SAMSØ VEDVARENDE ENERGI ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/05/2013 Per Søgaard Dirigent Side 2 af 16 Indhold

Læs mere

PITSTOP VESTERBRO 20 ApS

PITSTOP VESTERBRO 20 ApS PITSTOP VESTERBRO 20 ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/04/2015 Jens Krogh Dirigent Side 2 af 12 Indhold

Læs mere

K.H. ApS. Nørrebrogade 18, 1 tv 8000 Aarhus C. Årsrapport 1. januar december 2017

K.H. ApS. Nørrebrogade 18, 1 tv 8000 Aarhus C. Årsrapport 1. januar december 2017 K.H. ApS Nørrebrogade 18, 1 tv 8000 Aarhus C Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/03/2018 Kristoffer Nikolaj

Læs mere

HENNING VIND HOLDING ApS Vrenderupvej Årre CVR-nr Årsrapport 2017

HENNING VIND HOLDING ApS Vrenderupvej Årre CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Dokken 8 Postbox 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk HENNING VIND HOLDING ApS Vrenderupvej 38

Læs mere

Kjaer Knudsen Agriculture A/S. Årsrapport 2017

Kjaer Knudsen Agriculture A/S. Årsrapport 2017 Allindemaglevej 60 Allindemagle 4100 Ringsted CVR-nr. 38521543 Årsrapport 2017 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24-11-2017 Kim Kjær Knudsen

Læs mere

The Factory Music ApS

The Factory Music ApS The Factory Music ApS Østergade 17, 2 1100 København K Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/05/2018 Jamal Abdul

Læs mere

Liberatio A/S CVR-nr Årsrapport 2014

Liberatio A/S CVR-nr Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Liberatio A/S CVR-nr. 28710259

Læs mere

Revisionsfirmaet Per Kronborg ApS. Årsrapport for 2017

Revisionsfirmaet Per Kronborg ApS. Årsrapport for 2017 Fuglebækvej 3A, 1 2770 Kastrup CVR-nr. 26659817 Årsrapport for 2017 16. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10-07-2018 Per Kronborg Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Møllegarden IVS. Årsrapport 2016

Møllegarden IVS. Årsrapport 2016 Ørestads Boulevard 55, 30. 6. 2300 København S CVR-nr. 37451657 Årsrapport 2016 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31. maj 2017 Veronica Antosova

Læs mere

A-NET ApS. Pilekæret Holte. Årsrapport 1. januar december 2017

A-NET ApS. Pilekæret Holte. Årsrapport 1. januar december 2017 A-NET ApS Pilekæret 14 2840 Holte Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/05/2018 Annette Heick Dirigent Side 2

Læs mere

K/S Søprotho. Marselisborg Havnevej 22, 8000 Aarhus. Årsrapport for. 1. januar december 2014

K/S Søprotho. Marselisborg Havnevej 22, 8000 Aarhus. Årsrapport for. 1. januar december 2014 K/S Søprotho Marselisborg Havnevej 22, 8000 Aarhus Årsrapport for 1. januar - 31. december 2014 CVR-nr. 29 78 74 25 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 8.

Læs mere

RELEASE LEASING ApS. Farverland Glostrup. Årsrapport 1. juli juni 2017

RELEASE LEASING ApS. Farverland Glostrup. Årsrapport 1. juli juni 2017 RELEASE LEASING ApS Farverland 5 2600 Glostrup Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/12/2017 Nicolas Bergholdt Dirigent

Læs mere

Optikselskabet af 1. januar 2016 ApS

Optikselskabet af 1. januar 2016 ApS Optikselskabet af 1. januar 2016 ApS Store Kongensgade 26 1264 København K CVR-nr. 37 36 90 71 Årsrapport for 2017/18 (2. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

K/S Gefionsvej 20, Hillerød Store Kongensgade 34, København K CVR-nr Årsrapport 2017

K/S Gefionsvej 20, Hillerød Store Kongensgade 34, København K CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk K/S Gefionsvej 20, Hillerød Store Kongensgade

Læs mere

L&K ENTREPRISE - ISOLERING APS. Bakkeledet 9. Årsrapport for 2014/15 (Selskabets 3. regnskabsår)

L&K ENTREPRISE - ISOLERING APS. Bakkeledet 9. Årsrapport for 2014/15 (Selskabets 3. regnskabsår) Bakkeledet 9 4600 Køge Årsrapport for 2014/15 (Selskabets 3. regnskabsår) CVR-nr. 34351090 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling Køge, den 23. december 2015 Lene

Læs mere

Jørgensen og Andersen Ejendomme ApS CVR-nr Hvidovregade 25 B 2650 Hvidovre. Årsrapport 2015/16. Dirigent

Jørgensen og Andersen Ejendomme ApS CVR-nr Hvidovregade 25 B 2650 Hvidovre. Årsrapport 2015/16. Dirigent Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Jørgensen og Andersen Ejendomme

Læs mere

KLAUS MØLLER HOLDING ApS Vinkelvej Viborg CVR-nr Årsrapport 2018

KLAUS MØLLER HOLDING ApS Vinkelvej Viborg CVR-nr Årsrapport 2018 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk KLAUS MØLLER HOLDING ApS Vinkelvej

Læs mere

REKA Byudvikling ApS Reesens Vej Varde CVR-nr Årsrapport

REKA Byudvikling ApS Reesens Vej Varde CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Dokken 8 Postboks 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk REKA Byudvikling ApS Reesens Vej 2 6800 Varde

Læs mere

AMN TRADING ApS. Årsrapport 17. september december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

AMN TRADING ApS. Årsrapport 17. september december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den AMN TRADING ApS Årsrapport 17. september 2013-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 03/06/2015 Mukhalad Raad Mohammad Al-Magad Dirigent Side

Læs mere

Morten Maimburg Holding ApS Eske Hedegårds Vej Fredericia CVR-nr Årsrapport 2018

Morten Maimburg Holding ApS Eske Hedegårds Vej Fredericia CVR-nr Årsrapport 2018 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Morten Maimburg Holding ApS Eske Hedegårds Vej 2 7000

Læs mere

Bente Hedegaard ApS CVR-nr Årsrapport 2012

Bente Hedegaard ApS CVR-nr Årsrapport 2012 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Papirfabrikken 26 8600 Silkeborg Telefon 89207000 Telefax 89207005 www.deloitte.dk Bente Hedegaard ApS CVR-nr. 32948162 Årsrapport 2012

Læs mere

Øjefryd Kunst & Kommunikation ApS CVR-nr Årsrapport 2013/14. Dirigent. Godkendt på selskabets generalforsamling, den

Øjefryd Kunst & Kommunikation ApS CVR-nr Årsrapport 2013/14. Dirigent. Godkendt på selskabets generalforsamling, den Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36102030 Telefax 36102040 www.deloitte.dk Øjefryd Kunst & Kommunikation ApS CVR-nr.

Læs mere

Aarhus Papir Holding ApS CVR-nr

Aarhus Papir Holding ApS CVR-nr Aarhus Papir Holding ApS CVR-nr. 67 10 52 14 Årsrapport 2012/13 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18. september 2013. Grete Wiemann Jensen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

CVR-nr Arkitekt-C ApS. Indholdsfortegnelse. Selskabsoplysninger 3. Ledelsespåtegning 4.

CVR-nr Arkitekt-C ApS. Indholdsfortegnelse. Selskabsoplysninger 3. Ledelsespåtegning 4. Indholdsfortegnelse SIDE Selskabsoplysninger 3. Ledelsespåtegning 4. Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 5. Selskabets hovedaktivitet 6. Årsregnskab Anvendt regnskabspraksis 7. Resultatopgørelse

Læs mere

Silkeborg Udviklings Selskab A/S CVR-nr Årsrapport 2012

Silkeborg Udviklings Selskab A/S CVR-nr Årsrapport 2012 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Papirfabrikken 26 8600 Silkeborg Telefon 89 20 70 00 Telefax 89 20 70 05 www.deloitte.dk Silkeborg Udviklings Selskab A/S CVR-nr. 18832380

Læs mere

PACTA SUNT SERVANDA ApS

PACTA SUNT SERVANDA ApS Halsskovgade 4 3 305 2100 København Ø CVR-nr. 31170672 Årsrapport for 2016 9. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23. maj 2017 Christian Petri

Læs mere

PACTA SUNT SERVANDA ApS

PACTA SUNT SERVANDA ApS Halsskovgade 4 3 305 2100 København Ø CVR-nr. 31170672 Årsrapport for 2017 10. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15-03-2018 Christian Petri Dirigent

Læs mere

Købmand Hansen Ejendomme ApS Strandvejen Henne CVR-nr Årsrapport

Købmand Hansen Ejendomme ApS Strandvejen Henne CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Dokken 8 Postbox 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk Købmand Hansen Ejendomme ApS Strandvejen 425

Læs mere

KRS 2012 Holding ApS CVR-nr Weidekampsgade 67, 6. tv København S. Årsrapport 2015

KRS 2012 Holding ApS CVR-nr Weidekampsgade 67, 6. tv København S. Årsrapport 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Frodesgade 125 Postboks 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk KRS 2012 Holding ApS CVR-nr. 34804362

Læs mere

RUDBÆK HOLDING ApS. Damhavevej Odense S. Årsrapport 1. januar december 2017

RUDBÆK HOLDING ApS. Damhavevej Odense S. Årsrapport 1. januar december 2017 RUDBÆK HOLDING ApS Damhavevej 55 5260 Odense S Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15/06/2018 Jan Rudbæk Larsen

Læs mere

Aalborg Trading ApS CVR-nr

Aalborg Trading ApS CVR-nr CVR-nr. 32 08 17 03 Årsrapport for 2012/13 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 29.11.13 Thomas Olesen Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB

Læs mere

Brødrene Hartmanns Fond CVR-nr Årsrapport 2012

Brødrene Hartmanns Fond CVR-nr Årsrapport 2012 Brødrene Hartmanns Fond CVR-nr. 31 76 78 14 Årsrapport 2012 Brødrene Hartmanns Fond Indholdsfortegnelse Fondsoplysninger 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer 3 Ledelsesberetning 4

Læs mere

W3 Properties ApS Vingelhøjvej Aabenraa CVR-nr Årsrapport

W3 Properties ApS Vingelhøjvej Aabenraa CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk W3 Properties ApS Vingelhøjvej 18 6200 Aabenraa CVR-nr.

Læs mere

P.W. Hansen, VVS- Smede- og Maskinværksted Korsør ApS. Årsrapport for 2014/15

P.W. Hansen, VVS- Smede- og Maskinværksted Korsør ApS. Årsrapport for 2014/15 Korsør ApS Algade 12 4220 Korsør CVR-nr. 61113711 Årsrapport for 2014/15 34. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30-11-2015 Sten Stjerne Hansen

Læs mere

RAVN BANE ApS. Transport- og Bygningsudvalget TRU Alm.del Bilag 175 Offentligt. Smedeland Glostrup

RAVN BANE ApS. Transport- og Bygningsudvalget TRU Alm.del Bilag 175 Offentligt. Smedeland Glostrup Transport- og Bygningsudvalget 2015-16 TRU Alm.del Bilag 175 Offentligt RAVN BANE ApS Smedeland 28 2600 Glostrup Årsrapport 1. juli 2014-30. juni 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets

Læs mere

Fem Stjerner Service ApS

Fem Stjerner Service ApS Fem Stjerner Service ApS Birkedommervej 29 2400 København NV Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 01/06/2017 Belal

Læs mere

Jesper Jørvad og Katrine Berke Pension Aps

Jesper Jørvad og Katrine Berke Pension Aps Jesper Jørvad og Katrine Berke Pension Aps Hybenhaven 31 8520 Lystrup Årsrapport 10. februar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2017

Læs mere

STOIC ApS. Store Kirkestræde 1, København K. Årsrapport 1. juli juni 2015

STOIC ApS. Store Kirkestræde 1, København K. Årsrapport 1. juli juni 2015 STOIC ApS Store Kirkestræde 1, 1 1073 København K Årsrapport 1. juli 2014-30. juni 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/12/2015 Mathias Fabricius Dirigent

Læs mere

Ejendoms Invest A/S CVR-nr

Ejendoms Invest A/S CVR-nr Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den / 2010 (dirigent) CVR-nr. 12 34 56 78 Årsrapport 2009 - Uddrag Anvendt regnskabspraksis - Uddrag Årsrapporten for for 2009

Læs mere

BELT ApS CVR-nr Årsrapport 2013

BELT ApS CVR-nr Årsrapport 2013 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Gøteborgvej 18 Postboks 7012 9200 Aalborg SV Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk BELT ApS CVR-nr. 30357892 Årsrapport

Læs mere

Ole Christiansen & Co ApS

Ole Christiansen & Co ApS Ole Christiansen & Co ApS CVR-nr. 13 53 74 02 Årsrapport for 2015/16 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 7. september 2016 Ole Christiansen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Gammel Kongevej 142 ApS. Årsrapport 2015/16

Gammel Kongevej 142 ApS. Årsrapport 2015/16 c/o Cafe Emma Gammel Kongevej 142 1850 Frederiksberg C CVR-nr. 37218006 Årsrapport 2015/16 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15. juni 2017

Læs mere

REZAS ORIENTAL & MODERN RUGS ApS

REZAS ORIENTAL & MODERN RUGS ApS REZAS ORIENTAL & MODERN RUGS ApS Unsbjergvej 20 5220 Odense SØ Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/11/2017 Reza Rejaye

Læs mere

Tvillingernes Håndværkerservice IVS

Tvillingernes Håndværkerservice IVS Tvillingernes Håndværkerservice IVS Søndervigvej 52 2720 Vanløse Årsrapport 2. maj 2016-1. maj 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/07/2017 Rasmus Haugaard

Læs mere

Far til 4 ApS Morlenesvej Holte CVR-nr Årsrapport 2017

Far til 4 ApS Morlenesvej Holte CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Far til 4 ApS Morlenesvej 7 2840

Læs mere

SOLBAKKEN 503 ApS. Bycentret Munkebo. Årsrapport 1. januar december 2016

SOLBAKKEN 503 ApS. Bycentret Munkebo. Årsrapport 1. januar december 2016 SOLBAKKEN 503 ApS Bycentret 203 5330 Munkebo Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/02/2017 Claus Thomsen Dirigent

Læs mere

Årsrapport 2014 (sammendrag)

Årsrapport 2014 (sammendrag) Dansk Revision Korsør godkendt revisionsaktieselskab Jens Baggesens Gade 35 DK-4220 Korsør korsoer@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 58 37 34 24 Telefax: +45 58 37 30 23 CVR: DK 29 91

Læs mere

Aa.S.F. Holding A/S CVR-nr Årsrapport 2014

Aa.S.F. Holding A/S CVR-nr Årsrapport 2014 Aa.S.F. Holding A/S CVR-nr. 13897212 Årsrapport 2014 Godkendt på selskabets generalforsamling, den 10.03.2015 Dirigent Navn: Nils Dorin Jacobsen Aa.S.F. Holding A/S 1 Indholdsfortegnelse Side Virksomhedsoplysninger

Læs mere

A-Maler ApS ÅRSRAPPORT 2017/2018

A-Maler ApS ÅRSRAPPORT 2017/2018 A-Maler ApS Taastrup Hovedgade 180 2630 Taastrup CVR.nr.: 36 93 68 86 ÅRSRAPPORT 2017/2018 Regnskabsperiode: 1/7 2017-30/6 2018 (3. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

Amager Strandvej 130 ApS CVR-nr Årsrapport 2014

Amager Strandvej 130 ApS CVR-nr Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk Amager Strandvej 130 ApS CVR-nr. 29147116

Læs mere

Kjærgård Trading ApS. Årsrapport for 2015

Kjærgård Trading ApS. Årsrapport for 2015 c/o Ole Kjærgård Husebyvej 19 3200 Helsinge CVR-nr. 25314123 Årsrapport for 2015 16. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27-05-2016 Ole Kjærgård

Læs mere

Wavehouse CPH ApS. Årsrapport for 2014 (Opstillet uden revision eller review)

Wavehouse CPH ApS. Årsrapport for 2014 (Opstillet uden revision eller review) Fruebjergvej 3 2100 København Ø CVR-nr. 35654984 Årsrapport for 2014 (Opstillet uden revision eller review) 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

NORDIC CENTER EJENDOMME ApS

NORDIC CENTER EJENDOMME ApS NORDIC CENTER EJENDOMME ApS Torvet 6, st th 6600 Vejen Årsrapport 1. januar 2018-31. december 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 07/02/2019 John Robert

Læs mere

OLO Invest, Tyrkiet ApS Stærevej Aars CVR-nr Årsrapport 2016

OLO Invest, Tyrkiet ApS Stærevej Aars CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Løgstørvej 14 Postboks 46 9600 Aars Telefon 96 98 23 00 Telefax 96 98 23 23 www.deloitte.dk OLO Invest, Tyrkiet ApS Stærevej 1 9600 Aars

Læs mere

SUKKER TOPPEN N ApS. Nørrebrogade København N. Årsrapport 1. juni december 2017

SUKKER TOPPEN N ApS. Nørrebrogade København N. Årsrapport 1. juni december 2017 SUKKER TOPPEN N ApS Nørrebrogade 158 2200 København N Årsrapport 1. juni 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/05/2018 Bakir Hashem

Læs mere

KL Ejendom A/S CVR-nr Årsrapport 2013

KL Ejendom A/S CVR-nr Årsrapport 2013 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk KL Ejendom A/S CVR-nr. 24256820

Læs mere

Rosenørns Allé I/S CVR-nr Fynsvej Middelfart. Årsrapport 2015

Rosenørns Allé I/S CVR-nr Fynsvej Middelfart. Årsrapport 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk Rosenørns Allé I/S CVR-nr. 35531858 Fynsvej

Læs mere

Property And Restaurant Group Invest ApS. Årsrapport for 2017

Property And Restaurant Group Invest ApS. Årsrapport for 2017 Axeltorv 6, 5. tv. 1609 København V CVR-nr. 29614660 Årsrapport for 2017 11. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 4. juli 2018 Bahram Sari Beliverdi

Læs mere

MARTINS TØMRERFORRETNING ApS

MARTINS TØMRERFORRETNING ApS MARTINS TØMRERFORRETNING ApS Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/05/2014 Martin Böing Dirigent Side 2 af 10

Læs mere

Talentsoft Nordic ApS. Årsrapport for 2016

Talentsoft Nordic ApS. Årsrapport for 2016 Islands Brygge 43 2300 København S CVR-nr. 28662033 Årsrapport for 2016 10. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15. maj 2017 Jean-Stephane Jacques

Læs mere

Helse Invest A/S CVR-nr Åhavevej Silkeborg. Årsrapport 2015/16

Helse Invest A/S CVR-nr Åhavevej Silkeborg. Årsrapport 2015/16 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Papirfabrikken 26 8600 Silkeborg Telefon 89 20 70 00 Telefax 89 20 70 05 www.deloitte.dk Helse Invest A/S CVR-nr. 27777724 Åhavevej 85

Læs mere

ILG Consult ApS Klintedalen Farum CVR-nr Årsrapport

ILG Consult ApS Klintedalen Farum CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk ILG Consult ApS Klintedalen 40

Læs mere