Afdelingsbestyrelsens beretning for 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afdelingsbestyrelsens beretning for 2013"

Transkript

1 Afdelingsbestyrelsens beretning for 2013 Afdelingens tidligere formand, Christina Clausen valgte at flytte fra afdelingen i foråret, hvorfor vi i april afholdt ekstraordinært afdelingsmøde for at vælge ny formand. Suppleant Elisabeth Bransmark blev valgt til formand. Suzan Krohn Crawford havde kort før ønsket at fratræde som suppleant, så ved samme anledning blev 2 nye suppleanter valgt: Lilian Hindsberg og Kent Just Christensen. Bestyrelsens primære indsats har været koncentreret omkring helhedsplanen, Etape 2 samt opfølgning på Etape 1. Christina Clausen deltager stadig i arbejdet omkring byggeriet stort tak for det. Herudover har vi behandlet stort og småt af henvendelser fra PAB, beboere og funktionærerne, samt forhandlet nye aftaler med leverandører m.v. Referater af bestyrelsens møder kan læses på PAB s hjemmeside under afd. 4 afdelingsbestyrelsen. Vi holder møde hver måned på nær juli og december. Vi deltager i månedlige bygherremøder og er i løbende kontakt med byggeledelsen. Som noget nyt bliver nyhedsbreve, udsendt af bestyrelsen, også lagt på PAB s hjemmeside under afd. 4. Flere praktiske oplysninger findes på afdelingens infokanal. Kanalen vil gennemgå en nødvendig renovering af indholdet i løbet af efteråret Husorden Bestyrelsen har foretaget en omfattende ændring af afdelingens husorden, da der i forbindelse med helhedsplanen er ændret på mange ting i vores område: carporte i stedet for garager fælles vaskeri i stedet for blokvaskerier ændring i affaldshåndtering afledt af nye regler fra kommunen. Vi har samtidig benyttet lejligheden til at gøre sproget mere tidssvarende. Endelig er nogle af emnerne overført til Praktiske informationer. Vi håber, at I vil tage godt imod ændringerne og godkende den nye udgave af husordenen og ikke mindst overholde de besluttede regler. Både husorden og de praktiske informationer vil efter godkendelse kunne ses på PABs hjemmeside og på InfoKanalen. Dansk Kabel TV Afdelingsbestyrelsen er i gang med at forhandle en ny og bedre løsning om telefoni og internet. Den nye version medfører ikke huslejestigninger. Nærmere info herom, når aftalen er på plads.

2 Inddækning af altaner I husordenen er beskrevet regler for anvendelse af de nye altaner, der er etableret i forbindelse med helhedsplanen. Reglerne er lavet, for at vores afdeling skal fremstå pæn og attraktiv. Den tidligere leverandør af altaninddækningerne satte priserne helt urimeligt op i starten af året, så bestyrelsen har indgået aftale med en ny leverandør Moogio på Frederikssundsvej. Priserne er nu i samme niveau som før. Efter anbefaling fra leverandøren valgte bestyrelsen samtidig en bedre kvalitet stof end den tidligere. Bestyrelsen har videreekspederet ca. 15 bestillinger i løbet af sommeren. Vaskeri Indvielse af afdelingens nye fællesvaskeri foregik den 30. januar, hvor repræsentanter fra Miele og Jysk Kemi demonstrerede faciliteterne. Der var mange fremmødte beboere, og der blev stillet mange gode spørgsmål. Forinden havde bestyrelsen indrettet et opholdsområde med borde, stole og lejetøj. Efterfølgende har flere beboere suppleret med blade og legetøj tak for det! Afdelingsbestyrelsen vil gerne opfordre til, at vi alle rydder op efter endt brug af vaskeri og ophold i hyggehjørnet. Vi synes det er meget underligt, at en del beboere glemmer deres tøj ofte i flere dage, inden det hentes. Regler om benyttelse af vaskeriet er udførligt beskrevet i praktiske informationer herunder reservation af vaskemaskiner via internettet. Hjertestartere og kursus Afdelingen har indkøbt 2 hjertestartere den ene er opsat i fællesvaskeriet og den anden i det nye selskabslokale. I den forbindelse har vi afholdt 4 hjerte-lunge redningskurser for interesserede beboere, hvor brug af hjertestarteren samt førstehjælp blev gennemgået. Der var stor tilslutning til kurserne, og hvis der er behov og interesse for det, afholdes flere. Kontakt gerne bestyrelsen herom. Beboeraktiviteter i årets løb Årets fastelavnsfest blev afholdt søndag den 10. februar, hvor 50 børn og 50 voksne deltog og havde nogle dejlige timer sammen. Afdelingen afholdt loppemarked den 9. juni. Det var tørvejr, men køligt og blæsende. Der var salg af varm kaffe og pandekager. Der var ikke mange stande og ikke mange interesserede købere. Måske det skyldtes det kølige vejr.

3 Den traditionelle tur ud i det blå, som plejer at være en forårstur, blev i år til en sensommertur. Bestyrelsen foretog en rundspørge blandt beboerne for at lodde, om der var stemning for at afholde skovturen en lørdag, så flere beboere havde mulighed for at deltage. Men det var der ingen stor interesse for. Tirsdag den 3. september drog 24 forventningsfulde beboere af sted. Turen gik til Orø. Det var en dejlig dag. Bestyrelsen håber på større tilslutning til næste år, så en ny tur kan arrangeres. Selskabslokale i afdelingen Bestyrelsen har kæmpet for at få selskabslokalet til rådighed til årsmødet. Vi er glade for, at det er lykkedes og udlejningen starter meget snart. Yderligere informationer om selskabslokalet udsendes i et nyhedsbrev så hurtigt som muligt. Bekey-løsning Når helhedsplanen er afsluttet får vi installeret Bekey. Systemet er kort fortalt et system, der giver begrænset, kontrolleret/overvåget, elektronisk adgang til opgangene, så vi undgår reklameomdelere, der skal ringe på for at få adgang til vores opgange. Systemet etableres uden udgifter for afdelingen og kan på sigt også omfatte andre serviceydere som f.eks. hjemmehjælpere, sygepleje m.v. Udsmidning af affald Igen i år har afdelingsbestyrelsen flere gange opfordret beboerne til at overholde reglerne om henstilling af affald. Der er fra Kommunen stillet krav om sortering, og det skal overholdes. Når affaldet afsættes udenfor de opstillede containere eller lægges i de forkerte containere, giver det afdelingens funktionærer unødigt meget ekstraarbejde. Denne tid kan bruges på vigtigere ting, bl.a. til vedligeholdelse af afdelingens udearealer. Hvis I er i tvivl om, hvad I skal gøre med større affaldsmængder eller har I problemer med at forstå anvisningerne på de opstillede affaldscontainer, så henvend jer til ejendomsmesteren han hjælper meget gerne. Nye tage og vinduer i blok K og L (Voldfløjen og 17-21) Afdelingsbestyrelsen har efter anbefaling fra PAB besluttet at udskifte tage og vinduer i disse blokke. Tagene er utætte og der har været vandskader i flere af lejlighederne, så det er nødvendigt med en udskiftning. Da stilladsleje er en væsentlig udgift har vi valgt at skifte vinduerne samtidig. Arbejdet vil blive udført i foråret Investeringen kan finansieres over hensættelserne og kan ske uden huslejestigninger. Beløbet er indarbejdet i budgettet for 2014.

4 Helhedsplanen Det har været en lang og hård proces for os alle. Der har været forsinkelser på aflevering af lejligheder, store forsinkelser på genetablering af affaldsskakte, larm fra håndværkere og leverandører tidligt om morgenen og i weekenden og meget andet, som vi løbende har fulgt op på og rykket for. Senest har der været problemer med varmeregnskabet, som vi har bedt administrationen gennemgå endnu engang. Heldigvis er der da også mange beboere, der er blevet rigtig glade for deres nye eller renoverede lejligheder, når de enten er flyttet til en anden lejlighed i afdelingen eller er kommet tilbage til deres egen. Nu er Etape 2 ved at være færdig, og vi glæder os til at se resultatet, især når udearealerne også står klar. Afleveringsdato for Etape 2 er 1. oktober 2013, og byggeledelsen har meddelt, at der vil være enkelte små opgaver, der vil blive afsluttet efter afslutningsdatoen. Etape 3, som starter op i løbet af efteråret, er væsentlig mindre og påvirker ikke så mange beboere, da blok H er tom og derfor ikke skal genhuse beboere i denne forbindelse. Blok I er jo allerede i gang, da renoveringen her hænger sammen med det nye selskabslokale. Vi vil her igen opfordre jer til at kontakte afdelingsbestyrelsen, hvis I har spørgsmål til processen eller har informationer, som bestyrelsen kan have gavn af at vide og kan tage med på de løbende bygherremøder. Byggepladsen er ikke for børn Vi vil endnu engang opfordre alle forældre i afdelingen til at tage en snak med deres børn om at byggepladsen og stilladser m.m. ikke er en legeplads. Det er strengt forbudt at færdes der, da det både er farligt og materialer kan blive ødelagt. Afdelingens børn Vi har fået en del nye beboere og et større antal børn i alle aldre. Det synes vi som udgangspunkt er dejligt, men afdelingsbestyrelsen modtager desværre mange henvendelser/klager fra andre beboere omkring adfærden af en gruppe af disse børn. Der har været en del hærværk i området udøvet af denne gruppe. Nogle af episoderne har medført involvering af politiet. Vi er meget bekymrede over disse episoder og håber, det vil ændre sig til det bedre, når børnene får flere muligheder og mere plads til at udfolde sig på, når udearealerne bliver klar til brug. Vi beder indtrængende afdelingens forældre om at tale med deres børn om at passe på området, legeredskaberne og boldbanen det er jo også deres og det er da skørt at ødelægge sine egne ting!! Samtidig skal børnene vide, at leg og ophold i opgange og kældre ikke er tilladt.

5 Afdelingsbestyrelsen vil gerne arbejde på at give børnene mulighed for flere aktiviteter i beboelsen, men hvis pengene skal gå til udbedring af skader efter hærværk, er der ikke penge til nye tiltag. Så vi må arbejde sammen om denne opgave. Det er et fælles ansvar. Vi håber i den forbindelse, at vi kan få hjælp fra beboere i området til at starte tiltag f.eks. ungdomsklub, boldspil m.v. Kontakt afdelingsbestyrelsen hvis du har lyst til at deltage. Opfordring til beboerne kom med jeres ideer Vi vil gerne opfordre jer til at komme med ideer til arrangementer i afdelingen eller andre gode forslag. Henvend jer hos afdelingsbestyrelsen i kontortiden, smid en seddel ind på afdelingskontoret, Åfløjen 5 med idéer/forslag eller send en mail til: kagshusene@gmail.com Fællesrum i afdelingen meld jer til arbejdsgrupper Vi vil stadig gerne opfordre beboerne til at komme med ideer til, hvordan vi kan anvende de forskellige fællesrum i afdelingen. Der er flere ledige rum i kældrene, som kan indrettes efter behov, og der er også det gamle selskabslokale i Åfløjen 15, når det nye bliver sat i gang. Der er tidligere kommet forslag til blandt andet et værksted, motionsrum, junglesti, syklub og billardklub. Da bestyrelsen stadig har rigeligt at se til i forbindelse med helhedsplanen, har vi brug for at nedsætte en arbejdsgruppe bestående af beboere til at arbejde videre med disse ideer. Kontakt afdelingsbestyrelsen, hvis du vil være med i dette spændende arbejde. Frivilligt arbejde Vi synes at arbejdet i afdelingsbestyrelsen er både spændende, udviklende, interessant og udfordrende og temmelig tidkrævende - og vi i afdelingsbestyrelsen arbejder frivilligt/ulønnet. Der er meget at holde øje med, så vi håber, at beboerne fortsat vil bidrage med løbende indrapporteringer om både godt og skidt afdelingsbestyrelsens medlemmer er for størsteparten fuldtidsarbejdende, og det er ikke muligt for os at opfange/observere alt i dagligdagen. Så brug endelig de mange muligheder for at meddele afdelingsbestyrelsen om både store og små ting i jeres hverdag, som kan være af fælles interesse for alle beboerne eller er et problem for jer selv. Vi er der for jeres skyld og vil meget gerne hjælpe hvor vi kan. Afdelingsbestyrelsen glæder sig til nye og spændende udfordringer i det kommende år. Som skrevet i starten af beretningen læs vores referater og følg med i vores gøremål. Med venlig hilsen Afdelingsbestyrelsen i afd. 4.

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Torsdag den 13. juni 2013 Sted Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kent Christensen Kim Holk Jette Bøgh Nemming

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER

PRAKTISKE INFORMATIONER POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING AFDELING 4 KAGSHUSENE ÅFLØJEN 3C 2700 BRØNSHØJ Tlf.: 44 91 60 03 September 2014 PRAKTISKE INFORMATIONER AFDELINGSBESTYRELSEN Afdelingsbestyrelsen træffes på afdelingskontoret,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4. Tid: Onsdag den 6. juni 2012. Sted: Afdelingskontoret, Åfløjen 5

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4. Tid: Onsdag den 6. juni 2012. Sted: Afdelingskontoret, Åfløjen 5 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid: Onsdag den 6. juni 2012 Sted: Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere: Afbud: Christina Clausen Lilian Hindsberg Kim Holk Thomas Berg Nielsen Jesper Madsen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Onsdag den 8. maj 2013 Sted Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere Gæst Afbud Dagsorden Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kent Christensen Lilian Hindsberg

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 Sted: Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere: Christina Clausen Dorthe Hindsberg Kim Holk Lilian Hindsberg Nini Rice Thomas

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Tirsdag den 13. januar 2015 Sted Deltagere Fælleslokalerne, Åfløjen Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kim Holk Janne Hjorth Jesper Munch-Madsen Jette

Læs mere

Postfunktionærernes Andelsbolig-Forening. Afdeling 9, Televang. Afdelingsbestyrelsens beretning 2014-2015

Postfunktionærernes Andelsbolig-Forening. Afdeling 9, Televang. Afdelingsbestyrelsens beretning 2014-2015 Postfunktionærernes Andelsbolig-Forening Afdeling 9, Televang Afdelingsbestyrelsens beretning 2014-2015 10. september 2015 1 Siden sidste årsmøde Blok 5, (plejeboliger) Afdelingsbestyrelsen har igen haft

Læs mere

Bestyrelsen godkendte referatet uden bemærkninger.

Bestyrelsen godkendte referatet uden bemærkninger. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid: Onsdag den 27. november 2012 kl. 18.30 Sted: Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere: Afbud: Christina Clausen Kim Holk Patrick Abrahamsen Suzan Crawford

Læs mere

3. Gennemgang af opfølgningspunkter i referat af sidste bestyrelsesmøde. 8. Afdelingsmøde den 20. september 2011 - indkomne forslag

3. Gennemgang af opfølgningspunkter i referat af sidste bestyrelsesmøde. 8. Afdelingsmøde den 20. september 2011 - indkomne forslag REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid: Tirsdag den 6. september 2011 Sted: Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere: Afbud: Dagsorden: Christina Clausen Dorthe Hindsberg Flemming Dahl Kim Holk

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Tirsdag den 8. oktober 2013 Sted Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere Afbud Dagsorden Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kent Christensen Kim Holk

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER December 2015

PRAKTISKE INFORMATIONER December 2015 POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING AFDELING 4 KAGSHUSENE ÅFLØJEN 3C 2700 BRØNSHØJ PRAKTISKE INFORMATIONER December 2015 AFDELINGSBESTYRELSEN Afdelingsbestyrelsen træffes på afdelingskontoret på torvet

Læs mere

INFORMATIONSBREV JULI 2014

INFORMATIONSBREV JULI 2014 INFORMATIONSBREV JULI 2014 Lidt om hvad der rør sig i afdelingen: Renovering af ventilationsanlæg. Renoveringen af vores ventilationsanlæg fortsætter efter planen. En kort status på dette er at når anlægget

Læs mere

Referat. Nyt fra AlmenBo. - intet. Nyt fra/om afdelingen - Igangværende sager

Referat. Nyt fra AlmenBo. - intet. Nyt fra/om afdelingen - Igangværende sager Mødedato: torsdag 5/3 2015 Deltagere: Jette Jansen, Gitte Horsfall, Jens Peter Nielsen, Hans Bye Jensen, Fraværende: Lene G. Andersen, Heidi Hansen Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Referatet godkendt.

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Tirsdag d. 8. januar 2013 Sted Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere Gæst Afbud Dagsorden Christina Clausen Kim Holk Patrick Abrahamsen Jette Bøgh Nemming

Læs mere

Referat. Nyt fra AlmenBo. - intet. Træer ved garager fældes. Arbejdet vil ske torsdag og fredag d. 4+5 februar 2015. Igangværende sager

Referat. Nyt fra AlmenBo. - intet. Træer ved garager fældes. Arbejdet vil ske torsdag og fredag d. 4+5 februar 2015. Igangværende sager Mødedato: tirsdag 3/2 2015 Deltagere: Heidi Hansen, Gitte Horsfall, Jens Peter Nielsen, Hans Bye Jensen, Fraværende: Lene G. Andersen, Jette Jansen Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt fra/om afdelingen

Læs mere

AAB Afdeling 16. Beretning 2014. Afdeling 16. Almene boliger. Fastelavn/juletræstænding/bankoklub. april 2015

AAB Afdeling 16. Beretning 2014. Afdeling 16. Almene boliger. Fastelavn/juletræstænding/bankoklub. april 2015 AAB Afdeling 16 april 2015 Beretning 2014 Afdeling 16 Almene boliger Det bliver stadig mere kompliceret at administrere vores afdeling. Administration udsender mange cirkulærer som afdelingsbestyrelserne

Læs mere

FSB Bellahøj afd. 1-35 Bestyrelsens årsberetning 2008/2009

FSB Bellahøj afd. 1-35 Bestyrelsens årsberetning 2008/2009 FSB Bellahøj afd. 1-35 Bestyrelsens årsberetning 2008/2009 Så er tiden kommet, hvor vi afholder vores årlige afdelingsmøde (generalforsamling) og som det har været tradition de sidste par gange, afholdes

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid: Mandag den 8. august 2011 Sted: Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere: Afbud: Dagsorden: Christina Clausen Dorthe Hindsberg Lilian Hindsberg Kim Holk

Læs mere

AAB Afdeling 16. Beretning 2013. Afdeling 16. april 2014

AAB Afdeling 16. Beretning 2013. Afdeling 16. april 2014 AAB Afdeling 16 april 2014 Beretning 2013 Afdeling 16 Almene boliger Tilsynsmyndigheder har for tiden stor fokus på de almene boliger inklusiv Boligforeningen AAB. Denne forøgede fokus har medført mange

Læs mere

3. Gennemgang af opfølgningspunkter i referat af sidste b e- styrelsesmøde.

3. Gennemgang af opfølgningspunkter i referat af sidste b e- styrelsesmøde. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid: Tirsdag den 8. marts Sted: Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere: Afbud: Dagsorden: Clausen Dorthe Hindsberg Flemming Dahl Kim Holk Lillian Hindsberg

Læs mere

Bestyrelsen godkendte referatet uden bemærkninger.

Bestyrelsen godkendte referatet uden bemærkninger. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid: Mandag den 16. april 2012 Sted: Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere: Clausen Dorthe Hindsberg Lilian Hindsberg Kim Holk Thomas Berg Nielsen Jette Bøgh

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Tirsdag d. 12. februar 2013 Sted Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere Gæst Afbud Dagsorden Christina Clausen Kim Holk Patrick Abrahamsen Jette Bøgh Nemming

Læs mere

HUSORDEN: Hensyn til andre beboere Tobaksrygning Affald

HUSORDEN: Hensyn til andre beboere Tobaksrygning Affald Husorden afd.3 HUSORDEN: Husordenen er et sæt regler, der er vedtaget af afdelingens beboere. Husordenen handler blandt andet om, hvordan vi beboere skal opføre os for ikke at genere vore naboer eller

Læs mere

Referat. Nyt fra/om afdelingen

Referat. Nyt fra/om afdelingen Mødedato: tirsdag 5/3 2013 Deltagere: Anni Olesen, Grethe Meier, Heidi Hansen, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Lene Glud Andersen Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt fra/om afdelingen

Læs mere

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting.

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting. Husorden. Husorden for AAB afdeling 26. Indledning: En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange

Læs mere

Afdeling 13 & 30 Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdeling 13 & 30 Afdelingsbestyrelsesmøde Fraværende: Gitte Horsfall, Lene G. Andersen Mødedato: tirsdag 7/10 2014 Deltagere: Heidi Hansen, Jette Jansen, Jens Peter Nielsen, Hans Bye Jensen, Referat fra sidste mode Godkendt følgende punkter: i

Læs mere

naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj

naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj Renoveringen rykker nærmere Snart er der gået et halvt år, siden beboerne i afdeling 107-108-109 stemte ja til de omfattende planer for et helt nyt Skanseparken.

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 10 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 10. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her.

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde torsdag d. 20. august 2915 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5. Dagsorden

Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde torsdag d. 20. august 2915 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5. Dagsorden Lejerbo afd. 204 30. juli 2015 Lejerbo Tlf: 70 12 13 10 www.lejerbo.dk nan@lejerbo.dk Åbningstid: man-fre kl. 10-15 Telefontid: man-tors kl. 8.30-14 fre kl. 9-12 Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening Referat af ordinært afdelingsmøde Tirsdag den 24. september 2013. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse

Læs mere

Beboermødet (Afdelingsmødet) 20 råd og tips

Beboermødet (Afdelingsmødet) 20 råd og tips Beboermødet (Afdelingsmødet) 20 råd og tips Afdelingsmødet 20 råd og tips Det årlige afdelingsmøde er det vigtigste møde i boligafdelingen. I Lejerbos beboerhåndbog kan du læse om de juridiske og lovgivningsmæssige

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING AFDELING 4 KAGSHUSENE ÅFLØJEN 5 2700 BRØNSHØJ Tlf.: 44 91 60 03 Fax: 44 26 60 02

POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING AFDELING 4 KAGSHUSENE ÅFLØJEN 5 2700 BRØNSHØJ Tlf.: 44 91 60 03 Fax: 44 26 60 02 Referat af ordinært afdelingsmøde tirsdag den 21. september 2010 kl. 19.00 i aulaen på Korsager Skole, Tersløsevej 35-39, 2700 Brønshøj Inden mødets start blev der holdt 1 minuts stilhed i anledning af

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. 13. FEBRUAR 2013 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

Aktiv i boligområdet

Aktiv i boligområdet Aktiv i boligområdet Aktiv i boligområdet Stadig flere danskere gider godt det frivillige arbejde. Vores samfund ville ikke kunne fungere, hvis ikke vi havde så mange ildsjæle. Du kan lave frivilligt

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010.

Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010. Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010. Dagsorden: 1. Protokol 2. Konstituering af ny bestyrelse 3. Meddelelser fra formanden 4. Meddelelser fra øvrig best. 5. Siden sidst fra varmemesteren

Læs mere

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger.

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. Sådan vil vi bo her! - husorden og leveregler for dig, der bor i Røde Kro Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. I Røde Kro ønsker vi at have et godt naboskab,

Læs mere

Husorden for Bispeparken afd. 1-22

Husorden for Bispeparken afd. 1-22 Husorden for Bispeparken afd. 1-22 Generelt Bispeparken er et godt sted at bo, og det skal det fortsat være. Derfor har vi vedtaget denne husorden. Den fortæller, hvordan vi som beboere i Bispeparken omgås

Læs mere

AAB Afdeling 16. Beretning april Afdeling 16

AAB Afdeling 16. Beretning april Afdeling 16 AAB Afdeling 16 april 2012 Beretning 2011 Afdeling 16 Almene boliger Arbejdernes Andels- Boligforening fyldte 100 år den 12. marts 2012. Det blev fejret med stor fest den 10. marts og reception på Artillerivej

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 3. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her. Afdeling

Læs mere

Husorden for afd. 4 Kagshusene

Husorden for afd. 4 Kagshusene Husorden for afd. 4 Kagshusene Afdelingen består af nedenstående blokke, der hver er tildelt et bogstav internt i afdelingen. Der gøres opmærksom på, der kan være små afvigelser i husordenen imellem boligblokkene

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Velkommen. til. E/F Elverbo

Velkommen. til. E/F Elverbo Velkommen til E/F Elverbo 10-03-2009 Side 1 Indhold Administrator... 3 Arbejdsweekend... 4 Bestyrelsen... 5 Dørskilte... 6 / email... 7 Gas... 8 Haven... 9 Husorden... 10 Husholdningsaffald... 11 Håndværkere...

Læs mere

Rygeområde Forslag om plantekasser m. afdelingsbestyrelsens kommentarer Nej til fsb s helhedsplan m. afdelingsbestyrelsens kommentarer Årlig vaskning

Rygeområde Forslag om plantekasser m. afdelingsbestyrelsens kommentarer Nej til fsb s helhedsplan m. afdelingsbestyrelsens kommentarer Årlig vaskning Rygeområde Forslag om plantekasser m. afdelingsbestyrelsens kommentarer Nej til fsb s helhedsplan m. afdelingsbestyrelsens kommentarer Årlig vaskning af glas-halvtag på altanerne m. afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse 1 Bagrund Heldigvis synes de fleste beboere, at Saltværkshuse er et dejligt sted at bo. Det skal det også være i fremtiden. Derfor er der siden

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II Jens Erik Basballe Esben Knudsen Birgit Borre Henrik Hansen Birthe Rasmussen Torben Andersen Allan Olsson Michael Tang Pedersen Kim Vesselgaard Preben Mac 26. marts 2017 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet

Læs mere

AAB, VEJLE LØGET BY, RENOVERING AF AFDELING 41 OG 42 BEBOER- INFORMATION. Nyhedsbrev nr. 8 - Maj 2015

AAB, VEJLE LØGET BY, RENOVERING AF AFDELING 41 OG 42 BEBOER- INFORMATION. Nyhedsbrev nr. 8 - Maj 2015 AAB, VEJLE LØGET BY, RENOVERING AF AFDELING 41 OG 42 BEBOER- INFORMATION Nyhedsbrev nr. 8 - Maj 2015 KÆRE BEBOERE I AFD. 41 OG 42 Sammen med det spirende forår bliver arbejdet med renoveringen af boligerne

Læs mere

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22.

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Fra administrationen var der Åge Kristoffersen, Steen Johansen, Flemming

Læs mere

Afdelingsmøde. Afdeling 12 Skovvej 6-10

Afdelingsmøde. Afdeling 12 Skovvej 6-10 Afdelingsmøde Afdeling 12 Skovvej 6-10 Tidspunkt: Onsdag den 12. september 2018 kl. 17.30-18.30 Sted: Smedevej 28 Tilstede fra boligforeningen: Anders Kjær Lisbeth Pind Mikkel Poulsen Antal fremmødte beboere:

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Flyverbo 16.3.2017 1 2 Der var 34 boliger repræsenteret på mødet, svarende til 17,9 %. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af

Læs mere

Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken.

Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken. 1 Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken. Åbyhøj marts 2018 Bestyrelsen har igen i år haft mange opgaver mange har været akutte, nogle kan klares med det

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

«Bruger_Initial» «Bruger_Initial»

«Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening 8. oktober 2010 Referat fra ordinært årsmøde mandag den 27. september 2010. Velkomst Otto Wois bød velkommen til afdelingens ordinære årsmøde, specielt til: Formand for PAB Preben Bansemer, næstformand

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 46 BROHUSGADE/NYBROGADE/ØSTRE KANALGADE. «Bruger_Initial»

VELKOMMEN TIL AFDELING 46 BROHUSGADE/NYBROGADE/ØSTRE KANALGADE. «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 46 BROHUSGADE/NYBROGADE/ØSTRE KANALGADE «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. FEBRUAR 2014 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere nuværende

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 13 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 13. Vi håber du vil føle dig hjemme, og blive glade for at bo her.

Læs mere

Referat. Godkendt uden kommentarer.

Referat. Godkendt uden kommentarer. Mødedato: tirsdag 6/11 2012 Deltagere: Anni Olesen, Grethe Meier, Heidi Hansen, Lene Glud Andersen, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: - ingen - Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt

Læs mere

Gæst under punkt 5. Ingeniør og arkitektfirmaet Kærsgård & Andersen: Niels Andersen

Gæst under punkt 5. Ingeniør og arkitektfirmaet Kærsgård & Andersen: Niels Andersen Side 1/9 Afdeling 10. Referat fra afdelingsmødet den 1. september 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 54 inkl. afdelingsbestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: John Hansen Ellen Magrethe Poulsen Tove

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Referat af beboermøde mandag den 14. marts 2016 kl. 19.00 15. marts 2016 Deltagere: 57 husstande, 114 stemmer. Formand Lena Toftlund bød velkommen til mødet

Læs mere

Du får her mødematerialer til Nordhavnsgårdens afdelingsmøde den 20. sept. 2012.

Du får her mødematerialer til Nordhavnsgårdens afdelingsmøde den 20. sept. 2012. d. 12. september 2012 Kære Beboer. Du får her mødematerialer til Nordhavnsgårdens afdelingsmøde den 20. sept. 2012. Mødet foregår i beboerlokalet og starter kl. 19.00, men dørene åbner allerede kl. 18.30,

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 16

Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 16 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 29. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 18 beboere Kurt

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 Der var mødt 15 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Ingen. Fra administrationen: Kurt Olsen, Claus

Læs mere

ordinært afdelingsmøde 4. marts 2014 kl. 19:00 På Lundtofte Skole Storrummet Nøjsomhedsvej 1 2800 Kgs. Lyngby

ordinært afdelingsmøde 4. marts 2014 kl. 19:00 På Lundtofte Skole Storrummet Nøjsomhedsvej 1 2800 Kgs. Lyngby Til beboerne Side 1 af 6 4304 LZS 4304 / Lejer 04-03-2014 19:00 04-03-2014 22:00 Referat af ordinært afdelingsmøde 4. marts 2014 kl. 19:00 På Lundtofte Skole Storrummet Nøjsomhedsvej 1 2800 Kgs. Lyngby

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Boligforeningen B42. Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d

Boligforeningen B42. Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 01.03.2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 01.03.2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

AAB Afdeling 16. Beretning 2012. Afdeling 16. april 2013

AAB Afdeling 16. Beretning 2012. Afdeling 16. april 2013 AAB Afdeling 16 april 2013 Beretning 2012 Afdeling 16 Almene boliger Almene boliger har på det sidste været drøftet i dagspressen og det forlyder, at der er afsat 4,1 milliarder til ekstra renovering af

Læs mere

Endelig indkaldelse til afdelingsmøde tirsdag den 10. september 2013 kl. 19:00 i Flintemarkens selskabslokaler

Endelig indkaldelse til afdelingsmøde tirsdag den 10. september 2013 kl. 19:00 i Flintemarkens selskabslokaler Vedbæk, den 01. september 2013 Endelig indkaldelse til afdelingsmøde tirsdag den 10. september 2013 kl. 19:00 i Flintemarkens selskabslokaler Endelig dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent

Læs mere

Februar/ Marts 2015. Adventureklubben inviterer til FASTELAVNSFEST. Klæd dig ud og kom til fastelavnsfest i Titanparken.

Februar/ Marts 2015. Adventureklubben inviterer til FASTELAVNSFEST. Klæd dig ud og kom til fastelavnsfest i Titanparken. Nyheder fra Titanparken Februar/ Marts 2015 Et nyt år er kommet og derfor kommer også et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere om nyheder fra Titanparken, nyt fra den sociale

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/6 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Leif Erik Nielsen Eva Jensen Jørgen Mortensen

Læs mere

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3

Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen til Sundby-Hvorup Boligselskab Afdeling 3 Velkommen Vi byder dig velkommen som beboer i Sundby-Hvorup Boligselskabs afdeling 3. Vi håber du vil føle dig hjemme og blive glad for at bo her. Afdeling

Læs mere

Opsamling - Workshop fælleshus afd. 021 og 024 d. 18. juni 2018 Referat - formål og opgaverne

Opsamling - Workshop fælleshus afd. 021 og 024 d. 18. juni 2018 Referat - formål og opgaverne Referat - formål og opgaverne Mandag d. 18. juni kl. 17-20 mødtes afdelingsbestyrelserne fra afd. 021 og 024 i afd. 024 s fælleshus til en workshop omkring et muligt, kommende fælleshus for de to afdelinger.

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Bestyrelsesmødereferat Dato: 14. februar 2013 Afd. 18 Hornemanns Vænge Sted: bestyrelseslokalet Indkaldte E-mail Deltaget Afbud Ej mødt Ulla Lind (UL) formand ulihn@stofanet.dk x Inge Grønlund (IG) næstformand

Læs mere

Velkommen som beboer i Hjerteparken

Velkommen som beboer i Hjerteparken Velkommen som beboer i Hjerteparken Boligselskabet BSB Svendborg samt Hjerteparkens afdelingsbestyrelse byder alle nye beboere velkommen her til afdeling 8 Hjerteparken. Vi vil håbe, at I kan falde godt

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde i Afdeling Fruehøj

Ordinært afdelingsmøde i Afdeling Fruehøj Til beboere i Afdeling Fruehøj Brorsonsvej 13-63, Herning Grundtvigsvej 22-74, Herning Fruehøjvej 14-38, Herning Herning, den 28/8 215 Ordinært afdelingsmøde i Afdeling Fruehøj Til brug ved det ordinære

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Afdeling 1-6064 + 1-6066 Damagervej/stubmøllevej Mødedato/kl.: Torsdag den 8. september 2011 klokken 19.00 Sted: Hammelstrupshus beboerlokale, Damagervej

Læs mere

Referat af afdelingsmøde afd. 88 21.09.2016 Referent: Karina Deltager: nr. 24, 26, 30, 11, 29, 35, 39, 43, 23 og 25 1) Katja byder velkommen 2) Katja vælges som dirigent 3) Charlotte, Susanne og Mette

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde mandag d. 29. april 2013 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5. Dagsorden

Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde mandag d. 29. april 2013 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5. Dagsorden Lejerbo afd. 204 d. 10. april 2013 Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde mandag d. 29. april 2013 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg

Læs mere

Referat. Godkendt uden kommentarer.

Referat. Godkendt uden kommentarer. Mødedato: onsdag 9/1 2013 Deltagere: Anni Olesen, Grethe Meier, Heidi Hansen, Lene Glud Andersen, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: - ingen - Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Ingen

Læs mere

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24 Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

HUSORDEN FOR AFDELING 4, KAGSHUSENE

HUSORDEN FOR AFDELING 4, KAGSHUSENE POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING AFDELING 4 KAGSHUSENE ÅFLØJEN 3C 2700 BRØNSHØJ Tlf.: 44 91 60 03 September 2014 HUSORDEN FOR AFDELING 4, KAGSHUSENE Afdelingen består af nedenstående blokke, der

Læs mere

Afd. 9 Munkebjergparken. Så er renoveringerne i fuld gang.

Afd. 9 Munkebjergparken. Så er renoveringerne i fuld gang. Så er renoveringerne i fuld gang. Først lidt billeder og fortælling. Afd. 9 Munkebjergparken Bramstrupvej NYE ADRESSER Bramstrupvej 7 A, st. Bramstrupvej 9 A, St. Bramstrupvej 11 A, st. Bramstrupvej

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Husorden For Stilledal

Husorden For Stilledal Husorden For Stilledal SAMVIRKENDE BOLIGSELSER Husorden for afd. Stilledal Så vi alle kan være her Affald Af hygiejniske grunde skal affald være pakket i affaldsposer. Større ting som møbler og lignende,

Læs mere

Bilag 1. Generalforsamling A/B Lykkehøj 28. april 2015 Velkommen til A/B Lykkehøjs generalforsamling 2015. Særlig velkomst til de nye andelshavere som er kommet til i det forgangne år. Vi har inviteret

Læs mere

Tilstede: Sanne (nr. 115), Jonas (nr. 271), Lene (nr. 181), Ernst (nr. 259), Thora (nr. 175) og Nina (nr. 117).

Tilstede: Sanne (nr. 115), Jonas (nr. 271), Lene (nr. 181), Ernst (nr. 259), Thora (nr. 175) og Nina (nr. 117). REFERAT AF AFD. BESTYRELSESMØDET D. 4/3 2013. Tilstede: Sanne (nr. 115), Jonas (nr. 271), Lene (nr. 181), Ernst (nr. 259), Thora (nr. 175) og Nina (nr. 117). Afbud: Jørgen (nr. 157). Referent: Thora. 1.

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd

Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd FYNS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB Afdeling Fyrreparken (01 15) Til beboerne i Fyrreparken Den 20. september 2017 Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd. 01 15. Som oplyst i det tidligere omdelte

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 4

AAB Silkeborg Afdeling 4 AAB Silkeborg Afdeling 4 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt mandag d. 29/8 2016, kl. 18.00, i gildesalen, Læssøgade 33 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 01-juni-2017

Referat fra bestyrelsesmøde 01-juni-2017 Referat fra bestyrelsesmøde 01-juni-2017 Deltagere: Peter Vilain, Lotte Corvinius, Hanne Heilmann, Svend Larsen, Martin Hartvich, Christian Roed, Kirsten Kragh, Stefan Sørensen Fraværende: Ingen 1. Godkendelse

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

Bestyrelsens Årsberetning 2018/2019

Bestyrelsens Årsberetning 2018/2019 Bestyrelsens Årsberetning 2018/2019 Der er afholdt 6 møder i 2018 - det ene var et ekstraordinært orienterende afdelingsmøde den 6. august 2018 - vedr. multibanen. Til mødet var 15 husstande repræsenteret.

Læs mere

POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING. Referat afdelingsmøde PAB afd. 1 den 9. september 2013

POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING. Referat afdelingsmøde PAB afd. 1 den 9. september 2013 POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING AFD 1 POSTPARKEN Postparken 8A kld. 2770 KASTRUP Referat afdelingsmøde PAB afd. 1 den 9. september 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetæller

Læs mere

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/9 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Lis Andersen Eva Jensen Bjarne Hajbert Mette

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider Fælles leveregler En boligafdeling udgør

Læs mere

Glostrup, den 30.08.2010 SA Referat Den 19. august 2010

Glostrup, den 30.08.2010 SA Referat Den 19. august 2010 Postfunktionærernes Andels-Boligforening Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail pab@pab.dk CVR nr. 31 49 64 11 Glostrup, den 30.08.2010 SA

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 22

Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 22 Sted: Gildesalen, Hældagervej 75 Dato: Den 28. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 47 beboere + bestyrelsen

Læs mere