25-års jubilarer i københavn Af: Arne Iversen, StilladsInformation

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "25-års jubilarer i københavn - 2012 Af: Arne Iversen, StilladsInformation"

Transkript

1 25-års jubilarer i københavn Af: Arne Iversen, StilladsInformation Torsdag den 11. oktober var der inviteret til fest i Stilladsarbejdernes Brancheklub af Anledningen var fejringen af årets jubilarer, og igen i år var der mange - nemlig hele ni stilladsarbejdere, som kunne hædres for 25 års uafbrudt medlemskab af stilladsklubben. Et par af dem kunne endda prale med adskillige år mere på bagen... De ni var - nævnt i rækkefølge efter indmeldelsesdato: Torben Jørgensen Birger Larsen Rene Jensen Leon Dalsgaard Per Andersen Henrik Larsen Nålen Steen Børge Jensen Preben Rasmussen Leif Pagh Langtidssyg Heibing Stilladser Sygemeldt Rodahl Stilladser AC Stilladser

2 Det foregik i den store mødesal i LPSF, som igen er klar efter sidste års vandskade. Bordene var fint dækket med røde duge, levende lys og røde roser - og masser af snacks og snolder... Fra baren kunne man forsyne sig med øl, vin, vand eller kaffe, og som sædvanlig var der sørget for en fin lille receptionsbuffet, hvor man både kunne få stillet det værste af sulten efter en lang arbejdsdag og finde små lækre ting til den søde tand... Salen blev fyldt med glade mennesker - jubilarer, familier og mange nuværende og tidligere kolleger, som kom for at hylde jubilarerne, få en lille en til halsen og få udvekslet gamle minder og løgnehistorier.

3 Efter en halv times tid, hvor folk havde kunnet forsyne sig, bød klubbens formand, John Jakobsen, velkommen. Herefter holdt han tale for jubilarerne, først for alle og så lidt til hver især. John sagde blandt andet: 25 års medlemskab af klubben - det er stort. Da I startede i branchen kunne der gå år imellem, at vi kunne fejre en kollega. Men det har ændret sig gennem de senere år, og i år er I altså ni! Det er svært at være 25 år i vores branche, hvis ikke man er en god kollega, men det er I! Stilladsarbejdere og gode kollegaer. Torben På en måde er I også en lidt speciel flok der er nemlig flere langvarige makkerskaber i den flok, som står her: Fuglene Preben og Steen Børge. Næstved-drengene Rene og Leon. Torben og Henrik makkere i E-ser vice, ASA og DSS.

4 Men vi fejrer også, at I har været aktive i klubben i 25 år at være klubmedlem er aldrig ligegyldigt have holdninger, tage jer af nye kolleger stå på branchens ret. Derfor tak til jer alle sammen, uanset om I har stået på klubbens holdninger i borgerstuen, i vores udvalg og bestyrelser eller ude på barrikaderne. I får en lille gave! Først havde vi jo vasen med byens tårne kongeligt porcelæn. I 2001 var det slut med dem. Så fik vi karaflen med stilladsmanden fra Holmegaard. Den slap op i 2008! Vi har nu fået lavet vores egen gave stilladsmanden som broncefigur -som er meget symbolsk for os i stilladsklubben. Jeg vil nu holde en lille tale til hver især - i modsat rækkefølge af indmeldelsesdatoen. Det gode ved denne tale er, at det her jo ikke er et klubmøde - I har ikke ret til at forsvare jer...sådan er det også at blive fejret...

5 Leif Pagh Indmeldt 16. oktober 1987 Du startede i Witca sammen med Moffe og flere af de andre, som Witca havde lokket til at være underentreprenører. Det første stillads, du var med til at bygge, blev revet ned det var i Prinsessegade. Så lærte du det, og har holdt klubbens ånd højt lige siden. Du er ikke den eneste, der lærte branchen at kende på den hårde måde... men det kommer vi tilbage til om lidt! Så tog du ud til Viggo, men i virkeligheden ventede du jo på at komme i gang i Albrico, hos Kim Staal. Det kom du og så har du sådan set været der lige siden. Forstået sådan, at Albrico, Centrum og ABC jo fusionerede til. Du har for nylig fejret 25 års jubilæum i koncernen. Godt gået! I er fire fra DSS i aften, så det er jo et firma med gode folk. Du har i de senere år kørt med rullestilladser, lavet småopgaver, kvalitetssikret og grunden til at jeg nævner det er, at du ofte kører rundt med de nye lærlinge, så de bliver sat ordentligt ind i vores branche. Og det er vigtigt! Du har efter din start med Witca altid stillet op for klubbens holdninger. Og det gælder både vores faglige holdninger og ikke mindst sikkerhed og uddannelse. Det er vi glade for det bærer branchen videre Så et stort tillykke med dine 25 år i klubben!

6 Steen Børge Jensen Rodahl Stilladser Indmeldt 1.september 1987 Preben Rasmussen AC Stilladser Indmeldt 1.september 1987 I startede i Stæhr og var dér, indtil Erland kom ind over. Så tog I til JEB ud til Jørgen Jeb - og retur til Stæhr i en årrække. Og så til JS det var sjovt. Så blev det AC - JS - AC - så Lauth, hvor I jo kendte John Lauth fra JS-tiden og så AC igen, hvor I så stoppede som makkerpar. I var ikke så store dengang, I startede hos Stæhr det er I måske heller ikke nu...men derfor blev I døbt Fuglene. Men I er et par seje gutter, og I har vist, at det handler om at være en professionel og velovervejet stilladsmand så kan man komme langt her i branchen. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med jer i JS i mange år, og det var sjovt. I har altid været klar, når klubben skulle aktionere eller hvad klubben nu ellers har haft gang i. Og I har stået på jeres ret i borgerstuerne og ude på byggepladserne. Det gør branchen stærk. Og så skal I jo lige have et par ord med på vejen hver især...

7 Steen Efter AC blev det til Flinke Michael og nu er det så Rodahl Stilladser. Du har aldrig været kedelig at arbejde sammen med, men desværre så koster det nogen gange at have det sjovt. En herlig skovtur til Dyrehaven med JS -iført stråhatte, fine skjorter og slips endte for dig med en smadret hæl. Lang sygemelding og gener fra hælen resten af livet. Det var noget lort du fik hjælp fra sygekassen men du har taget det med godt humør. Du ringer stadig, hvis kollegerne ikke har meldt sig ind i klubben, eller hvis der er vrøvl med akkordbetalingen sådan skal det være Så et stort tillykke med dine 25 år i klubben! Preben Du fortsatte i AC, og der er du stadigvæk. Du har været sikkerhedsmand og taget det meget alvorligt - Tak for det.. Du stiller gerne op for klubbens holdninger og punker kollegerne til at deltage i aktioner og klubmøder. Du bruger gerne tid på at forklare de unge, hvad der har gjort vores branche stærk. Og så er du en kammerat vi er mange der har været i byen med dig og det er meget trygt. Hvis der er nogen der truer, så løser du problemerne - og du kan reagere meget hurtigt... Så et stort tillykke med dine 25 år i klubben!

8 Henrik Posselt Larsen Nålen Indmeldt 18. august 1987 Du startede i Trumf en tre måneder sammen med Glyffen en af de rigtig gamle drenge. Så du lærte hurtigt noget om branchen. Palle Plat startede SGD afd. 16 ude på Avedøre, og derefter kom du til MK, hvor du mødte Torben, Hans og Henrik Guldlok. På et tidspunkt blev flere af jer lånt ud til E-service, og det var lidt sjovere end MK. I flyttede ganske langsomt over til E- service, og pludselig så var I et storsjak, som blev større og større. I havde lærlinge, som blev skidegode, fordi I tog jeres rolle som erfarne stilladsfolk meget alvorligt. E-service blev til Altima og så blev de til Ramirent. Ramirent syntes det var besværligt at have proffe stilladsfolk, som i den grad stod på jeres ret. Så tog flere af jer til ASA, som Henrik Guldlok havde startet.og nu er mange af storsjakket i DSS. I E-service lavede du et lille stunt, som gav genlyd i branchen. Da Nykredit skulle bygge nyt hovedsæde lavede I platform oppe i 25 meters højde - meget professionelt arbejde! En byggeleder var emsig og blandede sig hele tiden i jeres arbejde og sikkerhed ved montage. På et tidspunkt mens I pillede ned kom han ud på platformen, og brokkede sig. Jeg ved ikke, hvor langt du holdt ham ud over kanten, men i al fald forlangte bygherren, at du blev fyret, men endte nærmest med at give en undskyldning for at have blandet sig i jeres arbejde. Dette er ikke en opfordring til I andre men det gav respekt!! Så et stort tillykke med dine 25 år i klubben!

9 Per Andersen Den sovende taxachauffør Indmeldt 16. juni 1987 Du startede i Taarnby, med Kim Ryberg, Henri, Boris, og flere andre. Så blev det Rodahl i mange år især med Ken som makker. Tilbage til Taarnby Stilladser... Og så til Rodahl igen... Og nu er det så, Du var i klubbestyrelsen i nogle år og leverede din indsats til klubbens arbejde. Det var før vores mange hjælpemidler, og vi var trætte, når vi holdt vores bestyrelsesmøder inde i Rantzausgade hver tirsdag. Mere end een gang faldt du i søvn til møderne og ind imellem kørte du som taxa chauffør. Så Den sovende taxachauffør var døbt. Men du tog din tørn i bestyrelsen, og det har vi været glade for. Du er en af dem, vi altid kan ringe til, hvis der ikke er en tillidsmand i firmaet, eller hvis der er problemer, som en nyvalgt tillidsmand kan have svært ved at håndtere alene. Du sætter dig ind i tingene, og så tager du affære på din egen stille og rolige måde. Det er godt for vores branche, og det er godt for de borgerstuer, hvor du er ansat. Så et stort tillykke med dine 25 år i klubben!

10 Leon Dalsgaard rene Jensen Sygemeldt heibing Stilladser Indmeldt 1. maj 1987 Indmeldt 1. maj 1987 I startede i DANA Stilladser i foråret 87. Firmaet var ude i en lang konflikt, klubmedlemmerne havde forladt firmaet, og I blev ansat uden at mester Verner fortalte, hvad det gik ud på. Men da der pludselig stod 200 mand og en masse lastbiler ude foran DANA s plads, så fandt I hurtigt ud af, hvad klubben står for. En effektiv lærestreg - Vi bliver hurtigt lært op i vores branche... Derfra tog I ned til Ekspert Stilladser et lille lortefirma på en pløjemark uden for Køge.Det var et skidt firma på mange måder. I kom ind til JS og var der i nogle år. Så blev det Rodahl, og så E-service, hvor I var sammen i mange år. I har ry for at være gode klubfolk og har ry for at være gode kammerater.i har været på plads, når klubben kaldte, og I har også kaldt på klubben, når der var brug for det det er med til at gøre vores branche stærk. Og så skal I jo lige have et par ord hver især:

11 Rene Efter makkerskabet med Leon har du arbejdet hos Rodahl, E-Service igen, Barbererens, Bryggens, HL og Heibing. Du er en af de kolleger, som sørger for, at vi får hvad vi skal have for vores arbejde. Du ringer jævnligt og spørger: Kan det passe at Hvordan skal det forstås Det er de spørgsmål, den nysgerrighed, den vilje til at stå på din ret, til at stå på vores ret, som udvikler branchen og vores priskurant. Så et stort tillykke med dine 25 år i klubben! Leon Efter tiden med Rene prøvede du kræfter med E-Service og provinsarbejde det blev til mange år i E-service/Altima/Ramirent. Så blev det til Revsbæk i hjembyen Næstved. Derfra ind til AC og videre til Barberens stilladser. Og så begyndte kroppen at sige stop. Du har nu fået bevilget flexjob, og vi håber, at det bliver i stilladsbranchen du finder arbejde. Du er nemlig en kammerat, som der er brug for i branchen. Du er god til at fange signaler blandt kollegerne og sige til klubben, at nu skal vi tage os sammen og gøre noget. Du er god til at snakke med kollegerne god til at passe på dem. Så et stort tillykke med dine 25 år i klubben!

12 Birger Larsen Sygemeldt Indmeldt ca.? Du startede i Activ, sammen med Slangen, Steen og flere andre. Sådan lidt løst. Så blev du rigtig stilladsarbejder og blev ansat i Trumf. Her arbejdede du sammen med John Desideriussen, Jan Dåe og Banditten, som du senere mødte igen i JS. Herefter kom du til Øksen i BS, og så blev det Rodahl, hvor du var makker med Tom Frederiksen i mange år. I var et muntert sjak at møde. Så blev det Taarnby og endelig landede du så i JS. Du var medlem af klubbestyrelsen, og når der var klubarrangemen-ter, skulle halvdelen af JS borgerstue have fri på grund af tillidshverv... De senere år har du ikke været i branchen, men du har troligt betalt dit klubkontingent alle årene. Du har været ramt af sygdom, men vi ved, at du tager kampen op. Du har altid været med, når vi har haft det sjovt landsmøder, kurser og meget andet.du er også den eneste, der har hevet mig henover knæene og givet mig røvfuld - dog ikke uden hjælp. Sammen med Jackie sørgede du for at få overspillet Stilladsfilmen fra masterbånd til video, så hele branchen kunne få glæde af den. Så et stort tillykke med dine mere end 25 år i klubben!

13 Torben Jørgensen Indmeldt ca uafbrudt siden 1986 I 1980 startede du i Søborg Stilladser. I 1982 kom du til MK det gamle MK med Bent Thomsen som tillidsmand Ib Hansen, Murer Finn, Flemming Westermann, Dupont og Dupont Flemming og Ove. I MK kom du til at køre sammen med Johnny Yamsekogeren. Han blev tillidsmand og du blev sikkerhedsmand. Et godt sjak, som drev Bent Thomsen til vanvid. Du var en rigtig sikkerhedsmand, som tog miljøarbejdet alvorligt både i firmaet og i klubben. Det var dengang sikkerhedsmændene fyldte meget i branchen. Du begyndte at køre sammen med Hans - I var gode sammen, og I kunne arbejde mange timer!! I blev lånt ud til E-service det var godt, så I skiftede til E-service. E-service blev til Altima og så blev de til Ramirent. Og Ramirent syntes det var besværligt at have proffe stilladsfolk, som i den grad stod på jeres ret. Der var ikke rigtig plads til jer storsjakket i Ramirent. Herefter en del rundt omkring og nu de sidste tre år i DSS med Nålen og alle de andre. Du har alle årene mere end 30 år - kæmpet for et godt arbejdsmiljø. Kæmpet for at vise, at man kan kombinere akkorden, vores frie liv og en sund fornuft med et godt arbejdsmiljø. Så et stort tillykke med dine 25 år i klubben!

25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation

25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation 25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation Torsdag den 14. november var der inviteret til jubilæumsreception i 1920-klubben. Tre af klubbens mere end 600 medlemmer har i

Læs mere

25-års jubilarer i københavn - 2009 Af: StilladsInformation

25-års jubilarer i københavn - 2009 Af: StilladsInformation 25-års jubilarer i københavn - 2009 Af: StilladsInformation Torsdag den 3. december 2009 blev der igen holdt jubilæumsreception for 25-års jubilarer i Stilladsarbejdernes Brancheklub af 1920 i København.

Læs mere

25-års jubilarer i københavn - 2010 Af: StilladsInformation

25-års jubilarer i københavn - 2010 Af: StilladsInformation 25-års jubilarer i københavn - 2010 Af: StilladsInformation Torsdag den 11. november blev der igen holdt jubilæumsreception for 25-års jubilarer i Stilladsarbejdernes Brancheklub af 1920 i København. Jubilarerne

Læs mere

John And eller John Anderledes. Fik bæltet på ERFA-linjen

John And eller John Anderledes. Fik bæltet på ERFA-linjen StilladsInformation nr. 87 - juni 2008 side 9 manden Navn: John Andreasen, John And eller John Anderledes Bopæl: Hvidovre Alder: 45 Start i branchen: Starten af 1983 Nuværende firma: JG Stilladser, København

Læs mere

25-års jubilarer i københavn - 2011 Af: Arne Iversen, StilladsInformation

25-års jubilarer i københavn - 2011 Af: Arne Iversen, StilladsInformation 25-års jubilarer i københavn - 2011 Af: Arne Iversen, StilladsInformation Torsdag den 6. oktober var der inviteret til fest i Stilladsarbejdernes Brancheklub af 1920. Det foregik i Det Grå Palæ (klubhuset),

Læs mere

side 9 manden StilladsInformation nr 86 - marts 2008 Simon Gregersen Strøby ved Køge Alder: 34 1. februar 1996, Multi Stilladser i Århus

side 9 manden StilladsInformation nr 86 - marts 2008 Simon Gregersen Strøby ved Køge Alder: 34 1. februar 1996, Multi Stilladser i Århus StilladsInformation nr 86 - marts 2008 side 9 manden Navn: Bopæl: Simon Gregersen Strøby ved Køge Alder: 34 Start i branchen: 1. februar 1996, Multi Stilladser i Århus Nuværende firma: Langborg Stilladser,

Læs mere

syv 25-års jubilarer i københavn - 2014 Af: Arne Iversen, StilladsInformation

syv 25-års jubilarer i københavn - 2014 Af: Arne Iversen, StilladsInformation syv 25-års jubilarer i københavn - 2014 Af: Arne Iversen, StilladsInformation Så har københavnerklubben igen fejret sine 25-års jubilarer, og i år var der hele syv af slagsen. I modsætning til tidligere

Læs mere

side 9 manden StilladsInformation nr. 107 - juni 2013 Alder: 50 Stilladser, Kbh. Start i branchen: 1988

side 9 manden StilladsInformation nr. 107 - juni 2013 Alder: 50 Stilladser, Kbh. Start i branchen: 1988 StilladsInformation nr. 107 - juni 2013 side 9 manden Navn: Lars Henriksen Bopæl: Humlebæk Alder: 50 Firma: Oldenborg Stilladser, Kbh. Start i branchen: 1988 Stilladsudd: ERFA 1 og 2, Faldsikring Tillidshverv:

Læs mere

SIDE 9 MANDEN. Kenneth Jensen. Alder: 42. Start i branchen: 1984. Stilladsudd.: ERFA 1

SIDE 9 MANDEN. Kenneth Jensen. Alder: 42. Start i branchen: 1984. Stilladsudd.: ERFA 1 SIDE 9 MANDEN Navn: Bopæl: Kenneth Jensen Esbjerg Alder: 42 Start i branchen: 1984 Nuværende firma: SUB.C. Partner Stilladsudd.: ERFA 1 - Allerførst et stort tillykke med dit 25 års jubilæum i stilladsbranchen,

Læs mere

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar Stilladsinformation nr. 64 - december 2001 side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar Navn: Ib Hansen Bopæl: albertslund Alder: 55 Start i branchen: 1975 Firma: Tillidspost: Herlev Stilladser Fanebærersuppleant

Læs mere

side 9 manden jungmand jønsson - 28 år i brancen

side 9 manden jungmand jønsson - 28 år i brancen StilladsInformation nr. 60 - februar 2000 side 9 manden jungmand jønsson - 28 år i brancen Navn: Bopæl: Bent Klysner nørrebro Alder: 53 Start i branchen: 1972 Firma: Pt. sygemeldt Bent, også kaldet Jungmand

Læs mere

side 9 manden Portræt af formanden for Stilladsarbejdernes Brancheklub i Nordjylland

side 9 manden Portræt af formanden for Stilladsarbejdernes Brancheklub i Nordjylland StilladsInformation nr. 74 - februar 2005 side 9 manden Portræt af formanden for Stilladsarbejdernes Brancheklub i Nordjylland Navn: Jan Hugreffe Strand Bopæl: Aalborg Alder: 36 Start i branchen: 1994

Læs mere

side 9 manden Portræt af den ny landsklubformand:

side 9 manden Portræt af den ny landsklubformand: StilladsInformation nr. 67 - april 2003 side 9 manden Portræt af den ny landsklubformand: Navn: John Jakobsen Bopæl: Valby Alder: 42 Start i branchen: 1986 Nuværende firma: JG Stilladser Tillidshverv:

Læs mere

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar StilladsInformation nr. 71 - april 2004 side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar Navn: Rene Liafi Bopæl: Odense Alder: 48 Start i branchen: 14. maj 1979 Nuværende firma: Fyens Stillads Co. Tillidshverv:

Læs mere

Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub

Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub StilladsInformation nr. 75 - maj 2005 Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub Navn: Jesper Christiansen Bopæl: Svebølle Alder: 32 Start i branchen: 1993/1994 Nuværende firma:

Læs mere

Stilladsudd.: Grundkursus 1+2 (1988) og ERFA 2 i -95

Stilladsudd.: Grundkursus 1+2 (1988) og ERFA 2 i -95 Side 9 manden Navn: Karsten Hardy Jørgensen Bopæl: Reginehøj, Århus Alder: 47 Start i branchen: 1984 Nuværende firma: Århus Stilladser Stilladsudd.: Grundkursus 1+2 (1988) og ERFA 2 i -95 StilladsInformation:

Læs mere

side 9 manden Portræt af en gammel kæmpe, Jan Skytte fra Århus,som desværre har måttet stoppe i branchen

side 9 manden Portræt af en gammel kæmpe, Jan Skytte fra Århus,som desværre har måttet stoppe i branchen StilladsInformation nr. 77- november 2005 side 9 manden Portræt af en gammel kæmpe, Jan Skytte fra Århus,som desværre har måttet stoppe i branchen For første gang i StilladsInformations historie har vi

Læs mere

side 9 manden Navn: martin Neess

side 9 manden Navn: martin Neess StilladsInformation nr. 103 - juni 2012 side 9 manden Navn: martin Neess Bopæl: Alder: Firma: Gislinge nær Holbæk på Vestsjælland 32 år Bolas Stilladser, Holbæk Start i branchen: 2004 Stilladsuddannelse:

Læs mere

side 9 manden flemming Dupont StilladsInformation nr. 59 - november 1999 - et jubilæumsportræt Alder: 53 Start i branchen: 1974 Solrød Stilladser

side 9 manden flemming Dupont StilladsInformation nr. 59 - november 1999 - et jubilæumsportræt Alder: 53 Start i branchen: 1974 Solrød Stilladser StilladsInformation nr. 59 - november 1999 side 9 manden flemming dupont - et jubilæumsportræt Navn: Bopæl: flemming Dupont dragør Alder: 53 Start i branchen: 1974 Firma: Solrød Stilladser Den 30. september

Læs mere

side 9 manden Navn: Jacob Jespersen

side 9 manden Navn: Jacob Jespersen StilladsInformation nr. 104-september 2012 side 9 manden Navn: Jacob Jespersen Bopæl: Alder: Malling ved Aarhus 36 år Lokalklub: Aarhus Firma: Mars A/S, Aarhus Start i branchen: Sommeren 2005 Stilladsuddannelse:

Læs mere

STILLADSINFORMATION NR. 105 DECEMBER 2012

STILLADSINFORMATION NR. 105 DECEMBER 2012 STILLADSINFORMATION NR. 105 DECEMBER 2012 Læs artiklen på side 34-37 om polakstilladser på KARA Læs i dette nummer bl.a. om: - Mindeord for Simon side 6-7 - Ni 25 års-jubilarer i København side 9-21 -

Læs mere

Side 9 manden. Alder: 67. Start i branchen: 1979. Stilladsarbejdernes Brancheklub af

Side 9 manden. Alder: 67. Start i branchen: 1979. Stilladsarbejdernes Brancheklub af Side 9 manden Navn: Bopæl: Jørgen Bak Hvidovre Alder: 67 Start i branchen: 1979 Tillidshverv: 1920 Fanebærer i Stilladsarbejdernes Brancheklub af StilladsInformation: - Allerførst vil vi ile med et stort

Læs mere

Schroeder-Løhndorf. Bestyrelsesmedlem i 1920-klubben,Kbh.

Schroeder-Løhndorf. Bestyrelsesmedlem i 1920-klubben,Kbh. StilladsInformation nr. 84 - september 2007 side 9 manden Navn: Bopæl: Olaf Tysker Schroeder-Løhndorf Nær Nykøbing Falster men forhåbentlig snart i København Alder: 39 Nuværende firma: AC Stilladser, Hvidovre

Læs mere

Alder: 44 Start i branchen: 1979 Nuværende firma: NSU - Nordjysk Stilladsudlejning

Alder: 44 Start i branchen: 1979 Nuværende firma: NSU - Nordjysk Stilladsudlejning StilladsInformation nr. 68 - juni 2003 Side 9 manden Claus Swing, Aalborg Navn: Claus Swing Bopæl: Aalborg Alder: 44 Start i branchen: 1979 Nuværende firma: NSU - Nordjysk Stilladsudlejning Tillidshverv:

Læs mere

side 9 manden Af: Arne Iversen, StilladsInformation

side 9 manden Af: Arne Iversen, StilladsInformation StilladsInformation nr. 120 - september 2016 side 9 manden Af: Arne Iversen, StilladsInformation Navn: Bopæl: Alder: Øgenavn / Kælenavn: Firma: Start i branchen: Stilladsuddannelse: Tillidshverv: Kim Nielsen

Læs mere

90 år er ingen alder Af: John Ekebjærg Jakobsen, formand for 1920-klubben Kbh.

90 år er ingen alder Af: John Ekebjærg Jakobsen, formand for 1920-klubben Kbh. 90 år er ingen alder Af: John Ekebjærg Jakobsen, formand for 1920-klubben Kbh. Som det jo fremgår af vores kære gamle klubs navn -Stilladsarbejdernes Brancheklub af 1920 - så har klubben 90 års jubilæum

Læs mere

ved Skanderborg Stilladsudd.: 2-årig (færdig i 1998) landsklubformand

ved Skanderborg Stilladsudd.: 2-årig (færdig i 1998) landsklubformand SIDE 9 MANDEN Navn: Bopæl: Voerladegård, ved Skanderborg Thorkil Jansen Alder: 39 Lokalklub: Start i branchen: Nuværende firma: Århus Februar 1996 i Mars Stilladser i Århus Mars Stilladser Stilladsudd.:

Læs mere

side 9 manden StilladsInformation nr. 116 - september 1015 Øgenavn / Kælenavn:

side 9 manden StilladsInformation nr. 116 - september 1015 Øgenavn / Kælenavn: StilladsInformation nr. 116 - september 1015 side 9 manden Navn: Bopæl: Alder: Øgenavn / Kælenavn: Firma: Start i branchen: 2004 Stilladsuddannelse: ERFA-linjen morten Olesen 9260 Gistrup 39 år På dating.dk

Læs mere

side 9 manden Af: Arne Iversen, StilladsInformation

side 9 manden Af: Arne Iversen, StilladsInformation StilladsInformation nr. 121 - december 2016 side 9 manden Af: Arne Iversen, StilladsInformation Navn: Kim Søder Bopæl: avedøre, Kbh. Alder: 40 år Firma: Jerslev Stilladsservice Start i branchen: maj 2005

Læs mere

Tillidshverv: TR og formand for Stilladsklubben Offshore

Tillidshverv: TR og formand for Stilladsklubben Offshore StilladsInformation nr. 88 - september 2008 side 9 manden Navn: Brian Christiansen Bopæl: Skødstrup Alder: 34 Start i branchen: 2001 Nuværende firma: Semco Maritime Tillidshverv: TR og formand for Stilladsklubben

Læs mere

Side 9 manden Navn: Bjarne Holm

Side 9 manden Navn: Bjarne Holm StilladsInformation nr. 99 - juni 2011 Side 9 manden Navn: Bjarne Holm Bopæl: Brøndbyøster Alder: 54 Firma: JG Stilladser, København Start i branchen: 1980 Øgenavne: - I 80 erne Drengen eller Knægten -

Læs mere

Stilladsudd.: ERFA-svend fra Esbjerg, 2008

Stilladsudd.: ERFA-svend fra Esbjerg, 2008 Side 9 manden Navn: Bopæl: Jeppe Weng Mikkelsen Viby J, Århus Alder: 41 Start i branchen: 1997 Nuværende firma: Q-stilladsservice Stilladsudd.: ERFA-svend fra Esbjerg, 2008 Tillidshverv: Klubformand i

Læs mere

side 9 manden StilladsInformation nr december 1015

side 9 manden StilladsInformation nr december 1015 StilladsInformation nr. 117 - december 1015 side 9 manden Navn: Thomas Haarh Nielsen Bopæl: aarhus Alder: 61 år Øgenavn / Kælenavn: Gammmelnok. Firma: City Stilladser, Aarhus Start i branchen: 1981 Stilladsuddannelse:

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

side 9 manden karate mogens - et jubilæumsinterview

side 9 manden karate mogens - et jubilæumsinterview StilladsInformation nr. 62 - december 2000 side 9 manden karate mogens - et jubilæumsinterview Navn: mogens Andersen Bopæl: kastrup Alder: 51 år Start i branchen: 1975 Firma: Brødrene Svensson Karate Mogens,

Læs mere

side 9 manden Portræt af Århus-klubbens formand

side 9 manden Portræt af Århus-klubbens formand StilladsInformation nr. 73 - oktober 2004 side 9 manden Portræt af Århus-klubbens formand Navn: Thorkil Jansen Bopæl: Århus Alder: 33 år Start i branchen: Februar 1996 Nuværende firma: Mars Stilladser

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Læserbrevkasse Af: John Ekebjærg-Jakobsen, formand for 1920-klubben, København

Læserbrevkasse Af: John Ekebjærg-Jakobsen, formand for 1920-klubben, København Læserbrevkasse Af: John Ekebjærg-Jakobsen, formand for 1920-klubben, København Denne gang vil vi svare på spørgsmål om besværlig transport. vi Et sjak har spurgt, om de bare skal slæbe derudaf, hvis de

Læs mere

LÆSERBREVKASSE - DENNE GANG OM UDDANNELSE Af: StilladsInformation, Juni 2009

LÆSERBREVKASSE - DENNE GANG OM UDDANNELSE Af: StilladsInformation, Juni 2009 LÆSERBREVKASSE - DENNE GANG OM UDDANNELSE Af: StilladsInformation, Juni 2009 Som annonceret i sidste nummer af bladet, vil vi fremover lave en slags læserbrevkasse, hvor tre af vore meget kloge og indsigtsfulde

Læs mere

side 9 manden stiladsinformation nr sept 2014 alder: 36 lauth stilladsudlejning aps start i branchen: 2005 Bestyrelsesmedlem i 1920-klubben

side 9 manden stiladsinformation nr sept 2014 alder: 36 lauth stilladsudlejning aps start i branchen: 2005 Bestyrelsesmedlem i 1920-klubben stiladsinformation nr. 112 - sept 2014 side 9 manden navn: Kaldenavn: bopæl: thomas strømsholt strømsholt København alder: 36 firma: lauth stilladsudlejning aps start i branchen: 2005 stilladsuddannelse:

Læs mere

side 9 manden StilladsInformation nr. 63 - marts 2001 Svend Erik Vase Pedersen Alder: 54 Start i branchen: 1983

side 9 manden StilladsInformation nr. 63 - marts 2001 Svend Erik Vase Pedersen Alder: 54 Start i branchen: 1983 StilladsInformation nr. 63 - marts 2001 side 9 manden Navn: Bopæl: Svend Erik Vase Pedersen Århus Alder: 54 Start i branchen: 1983 Firma: mc Stilladser StilladsInformation: - Svende, hvordan kom du ind

Læs mere

Race report fra Triple Ironman i Lensahn

Race report fra Triple Ironman i Lensahn Race report fra Triple Ironman i Lensahn Jeg vil her skrive lidt om projektet 3 double ironman - fra ide til handling. Da jeg i 2011 gennemførte Copenhagen Challenge, var det en super fed oplevelse, og

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

PORTRÆT // LIVTAG #6 2011

PORTRÆT // LIVTAG #6 2011 P PORTRÆT // LIVTAG #6 2011 6 Jeg elsker mit job. En god dag for mig, er en dag, hvor jeg er på arbejde, siger Dennis, der har ansvaret for butikkens kiosk og blandt andet også står for indkøb af varer

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen.

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 Notater fra pilotinterview med Sofus 8. Klasse Introduktion af Eva.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE. Tillid Sygefravær. Samarbejde Retfærdighed. Krav Støtte. Psykisk arbejdsmiljø Indflydelse. Indeklima Arbejdsstillinger

GLADSAXE KOMMUNE. Tillid Sygefravær. Samarbejde Retfærdighed. Krav Støtte. Psykisk arbejdsmiljø Indflydelse. Indeklima Arbejdsstillinger Antal besvarelser: 5 Svarprocent: 100% GLADSAXE KOMMUNE Krav Støtte Mening Udvikling Psykisk arbejdsmiljø Indflydelse Samarbejde Retfærdighed Indeklima Arbejdsstillinger Tillid Sygefravær Arbejdets resultater

Læs mere

Spilleregler: Find vej til bedre trivsel. Introduktion til redskabet:

Spilleregler: Find vej til bedre trivsel. Introduktion til redskabet: Introduktion til redskabet: er et redskab til at undersøge trivslen i en virksomhed. Det kan bruges i mindre virksomheder med under 20 ansatte og man behøver ikke hjælp udefra. Det kræver dog, en mødeleder

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Jeg lå i min seng. Jeg kunne ikke sove. Jeg lå og vendte og drejede mig - vendte hovedpuden og vendte dynen.

Jeg lå i min seng. Jeg kunne ikke sove. Jeg lå og vendte og drejede mig - vendte hovedpuden og vendte dynen. 1. Søvnløs Jeg lå i min seng. Jeg kunne ikke sove. Jeg lå og vendte og drejede mig - vendte hovedpuden og vendte dynen. Jeg havde en mærkelig uro i mig - lidt kvalme og lidt ondt i maven. Det havde jeg

Læs mere

Afslapning og hårdt arbejde

Afslapning og hårdt arbejde Afslapning og hårdt arbejde Lørdag var en temmelig stille dag for mig, da jeg ikke var helt på toppen, og da vejret mildest sagt var noget møg. Derfor var det eneste jeg rigtig fik bedrevet en del timer

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 81 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste.

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste. Formandens beretning Jeg skal nu holde en beretning som formand. Da jeg sammen med Mette (nuværende næstformand) hørte at klubben stod tæt for at stoppe var vi begge ærgerlige. På det tidspunkt gik Birte

Læs mere

Fortegnelse over voldgiftkendelser. servicepræget stilladsarbejde. Dansk Byggeri

Fortegnelse over voldgiftkendelser. servicepræget stilladsarbejde. Dansk Byggeri Fortegnelse over voldgiftkendelser servicepræget stilladsarbejde mellem Entreprenørforeningen Danske Entreprenører nu Dansk Byggeri og Specialarbejderforbundet i Danmark nu 3F Sagsnr. År Virksomhed Emne

Læs mere

side 9 manden Portræt af en gammel kæmpe, som stadig er særdeles aktiv

side 9 manden Portræt af en gammel kæmpe, som stadig er særdeles aktiv StilladsInformation nr. 76 - august 2005 side 9 manden Portræt af en gammel kæmpe, som stadig er særdeles aktiv Navn: Jens Pedersen Bopæl: Skørping Alder: 56 Start i branchen: 1970 Nuværende firma: Bera

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

Stilladsarbejdernes Landsklub. Nyhedsbrev oktober 2014

Stilladsarbejdernes Landsklub. Nyhedsbrev oktober 2014 Stilladsarbejdernes Landsklub. Nyhedsbrev oktober 2014 1) Nye regler Flere firmaer er i gang med at afprøve opskydeligt rækværk. Der er forskellige typer i spil. Vi vil gerne høre om jeres erfaringer.

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Interviewer1: Chris: Interviewer1: Chris: Interviewer1: Chris:

Interviewer1: Chris: Interviewer1: Chris: Interviewer1: Chris: Interviewer1: Kan du fortælle lidt om dig selv og din baggrund? Chris: Jeg kan prøve. Kom på et sidespor med stofmisbrug og gik de forkerte veje og mødte nogle forkerte mennesker. Så røg jeg hurtigt med

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang.

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang. Tøserunden 2014. Mens nogle af ræserne er taget til Rügen Rund, andre til Italien ja, så er vi nogle stykker, der standhaftigt holder fast i at køre Tøserunden. Da jeg stod i startboksen spekulerede jeg

Læs mere

Artikel i MAN:D d. 17/8-2013.

Artikel i MAN:D d. 17/8-2013. Artikel i MAN:D d. 17/8-2013. Jørgen og Fie - et makkerpar 17. august 2013 Jørgen Madsen elsker hunde og kan slet ikke få nok. Halvdelen af hans liv har han arbejdet med hunde, og hans passion for at træne

Læs mere

Information til unge om depression

Information til unge om depression Information til unge om depression Sygdommen, behandling og forebyggelse Psykiatri og Social psykinfomidt.dk Indhold 03 Hvad er depression? 03 Hvad er tegnene på depression? 05 Hvorfor får nogle unge depression?

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

Case 3: Leder Hans Case 1: Medarbejder Charlotte

Case 3: Leder Hans Case 1: Medarbejder Charlotte Case 3: Leder Hans Case 1: Medarbejder Charlotte Du er 35 år, og ansat som skrankeansvarlig på apoteket. Du har været her i 5 år og tidligere været meget stabil. På det sidste har du haft en del fravær

Læs mere

Assertion. I opfører 2 situationer i plenum, og I modtager feedback via papkort.

Assertion. I opfører 2 situationer i plenum, og I modtager feedback via papkort. OPGAVE OM ASSERTIV ADFÆRD Snak sammen 2 og 2 og find frem til en assertiv adfærd i hver enkelt situation. Gør jer klart, hvad den assertive ret og den assertive forpligtelse er i hver enkelt situation.

Læs mere

Byens Avis og dens ansatte

Byens Avis og dens ansatte Byens Avis og dens ansatte Vores avis hedder byens avis. Vi er 13 ansatte, og vi hedder Janus, Matilde Degania, Christina, Hanne, Zenia, Asger, Mads, Joachim, Frederik, Patrick, Frida og Lena. Dens ansatte

Læs mere

Tre måder at lyve på

Tre måder at lyve på Tre måder at lyve på Skrevet af Ghita Makowska Rasmussen Sted: Café Blomsten i Nyhavn Personer: Et forhold fra fortiden Tid: ns fødselsdag 1 Scene En mand ankommer på en café. Tjekker. Går igen. Kommer

Læs mere

Side 9-manden Af: Arne Iversen, StilladsInformation

Side 9-manden Af: Arne Iversen, StilladsInformation StilladsInformation nr. 124 - sept. 2017 Side 9-manden Af: Arne Iversen, StilladsInformation Almindeligvis bringer vi på disse sider et interview med en af vores kolleger en stilladsarbejder som er med

Læs mere

En fortælling om drengen Didrik

En fortælling om drengen Didrik En fortælling om drengen Didrik - til renæssancevandring 31. maj 2013 - Renæssancen i Danmark varede fra reformationen i 1536 til enevælden i 1660. Længere nede syd på særligt i Italien startede renæssancen

Læs mere

De første arbejdsdage

De første arbejdsdage De første arbejdsdage Torsdag var første dag på kontoret, og her tog de alle sammen godt i mod mig. Det var simpelthen en fornøjelse at se dem alle sammen og ikke mindst møde et par af folkene for første

Læs mere

Den som flaskehalsen peger på...!"

Den som flaskehalsen peger på...! Den som flaskehalsen peger på...!" Filmen er bygget op omkring 5 små afsnit, som sker under den samme fest, hvor 14 unge deltager. De unge skuespillere har selv bidraget med egne og andres erfaringer til

Læs mere

Uge 10. Emne: Venner. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY. Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11.

Uge 10. Emne: Venner. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY. Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11. Uge 10 Emne: Venner Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11.26 Uge 10 l Venner Det er en dejlig frostklar vinterdag, og der er ikke

Læs mere

Gør jeg det godt nok?

Gør jeg det godt nok? Gør jeg det godt nok? Mette, som er butiksassistent, bliver tit overset eller forstyrret af sin kollega, som overtager hendes kunder eller irettesætter hende, mens der er kunder i butikken. Det får Mette

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Forestil dig, at du kommer hjem fra en lang weekend i byen i ubeskriveligt dårligt humør. Din krop er i oprør efter to dage på ecstasy, kokain og

Forestil dig, at du kommer hjem fra en lang weekend i byen i ubeskriveligt dårligt humør. Din krop er i oprør efter to dage på ecstasy, kokain og Plads til Rosa Slåskampe, raserianfald og dårlig samvittighed. Luften var tung mellem Rosa og hendes mor, indtil Rosa fortalte, at hun tog hårde stoffer. Nu har både mor og datter fået hjælp og tung luft

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Man føler sig lidt elsket herinde

Man føler sig lidt elsket herinde Man føler sig lidt elsket herinde Kirstine er mor til en dreng med problemer. Men først da hun mødte U-turn, oplevede hun engageret og vedholdende hjælp. Det begyndte allerede i 6. klasse. Da Oscars klasselærer

Læs mere

om at være pårørende Af: Mai-Britt Gammelgaard, København

om at være pårørende Af: Mai-Britt Gammelgaard, København StilladsInformation nr. 80 - august 2006 om at være pårørende Af: Mai-Britt Gammelgaard, København Det lyder, som om det drejer sig om en sygdom men mine tanker går i helt andre retninger - nemlig at være

Læs mere

Resultatliste MOBERG-LØBET SM 4 Søndag, den 23. oktober 2016

Resultatliste MOBERG-LØBET SM 4 Søndag, den 23. oktober 2016 Resultatliste MOBERG-LØBET 2016 - SM 4 Søndag, den 23. oktober 2016 MBO takker for Jeres deltagelse, kørsel i terrænet og humør på løbsaftenen. Hermed resultatliste som underskrevet på løbsaftenen: På

Læs mere

Men hvad, det gør deres lærer også! Bare de ikke drukner. Ha, ha. Hvem narrer hvem? De drak hurtigt på toilettet.

Men hvad, det gør deres lærer også! Bare de ikke drukner. Ha, ha. Hvem narrer hvem? De drak hurtigt på toilettet. Politi Fastelavnsfesten var en fest på skolen. Altså nul alkohol til elever og andre under 18. Forældre som var med de mindre elever kunne købe øl! De kunne også købe kaffe og alt det andet. Jens kunne

Læs mere

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole Klovnen Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole 8. gennemskrivning, 20. september 2010 SC 1. INT. S VÆRELSE DAG (17) ligger på sin seng på ryggen og kigger op i loftet. Det banker på døren, men døren er

Læs mere

side 9 manden StilladsInformation nr. 56 -december 1998 Jesus Alder: 38 Start i branchen: 1979 Revisorsuppleant i 1920-klubben

side 9 manden StilladsInformation nr. 56 -december 1998 Jesus Alder: 38 Start i branchen: 1979 Revisorsuppleant i 1920-klubben StilladsInformation nr. 56 -december 1998 side 9 manden Navn: Bopæl: Jens Løvemod Jesus Rødovre Alder: 38 Start i branchen: 1979 Firma: Tillidshverv: JEB Stilladser, København Tillidsmand hos JEB Revisorsuppleant

Læs mere

side 9 manden StiladsInformation nr. 115 - juni 2015 Øgenavn/Kælenavn Ravn

side 9 manden StiladsInformation nr. 115 - juni 2015 Øgenavn/Kælenavn Ravn StiladsInformation nr. 115 - juni 2015 side 9 manden Navn: Thomas Ravn Øgenavn/Kælenavn Ravn Bopæl: Kalundborg Alder: 34 Firma: Jerslev Stilladsservice Start i branchen: 2001 Stilladsuddannelse: Mangler

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere

De 12 ord den fra hvis man ved sagde hver der lige

De 12 ord den fra hvis man ved sagde hver der lige Den gamle mand Baldur fortalte børnene fortællinger fra tidernes morgen. Hvert 10énde år vender dragerne tilbage fortalte Baldur. Børnene gispede. Hvert drageæg rummer magiske kræfter fortsatte Baldur.

Læs mere

Alt går over, det er bare et spørgsmål om tid af Maria Zeck-Hubers

Alt går over, det er bare et spørgsmål om tid af Maria Zeck-Hubers Alt går over, det er bare et spørgsmål om tid af Maria Zeck-Hubers Forlag1.dk Alt går over, det er bare et spørgsmål om tid 2007 Maria Zeck-Hubers Tekst: Maria Zeck-Hubers Produktion: BIOS www.forlag1.dk

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Speedy 27/06/06 12:57 Side 1. Historien om. Speedy. En beretning om hunden der ikke ville sidde stille

Speedy 27/06/06 12:57 Side 1. Historien om. Speedy. En beretning om hunden der ikke ville sidde stille Speedy 27/06/06 12:57 Side 1 Historien om Speedy En beretning om hunden der ikke ville sidde stille Speedy 27/06/06 12:57 Side 2 Hejsa Tamara. Ja, jeg synes lige jeg ville skrive og fortælle dig lidt om

Læs mere

Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ)

Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ) Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ) Skrevet af Helle Heidi Jensen Jeg har lige været på lavinehundekursus med min hund Vanilla på 8½ år. Jeg ville helst have deltaget min hund Ginger,

Læs mere

Erfaringer fra en gruppe børn med skilte forældre Vinteren 2008-09

Erfaringer fra en gruppe børn med skilte forældre Vinteren 2008-09 Erfaringer fra en gruppe børn med skilte forældre Vinteren 2008-09 Af cand pæd psych Lisbeth Lenchler-Hübertz og familierådgiver Lene Bagger Vi har gennem mange års arbejde mødt rigtig mange skilsmissebørn,

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere