OPTIMÉR DIN DIGITALISERING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OPTIMÉR DIN DIGITALISERING"

Transkript

1 OPTIMÉR DIN DIGITALISERING Med workshopforløbet Digitaliseringsløft optimerer du din virksomhed og får input til nye forretningsmodeller med digitale teknologier. Workshopforløbet giver dig en grundlæggende forståelse for den tekno logiske udvikling, de digitale megatrends og de muligheder det giver. Efter endt forløb vil du kunne prioritere relevante digitaliseringsinitia tiver og være i stand til at indarbejde initiativerne i din virksomheds forretningsmodel og strategigrundlag. UDBYTTE Digital strategi og handlingsplan for din virksomhed Forståelse for de digitale megatrends og deres muligheder Prioritering af relevante digitaliseringsinitiativer Individuel sparring Erfaringsudveksling med andre virksomhedsledere erfaringsudveksle med andre virksomhedsejere. Derefter selvstæn digt i forhold til din egen digitale situation (SWOT) og handlings plan. Hver dag sluttes af med et overblik over digitale quickwins i forhold til dagens temaer. Vækstkonsulenter fra Væksthusene er til stede under hele forløbet, mens afviklingen af workshopforløbet faciliteres af Provize. Du kan deltage på et hold i enten Vejle eller København. På de individuelle opfølgningsmøder vil en vækstkonsulent fra Væksthusene være i dialog med dig og følge op på dine digitale indsatsområder fra forløbet. FORLØBET Forløbet tager udgangspunkt i 3 x 1 dags workshops og individuelle opfølgningsmøder. Hver workshop-dag består af en inspirationsdel om formiddagen, hvor digitale eksperter klæder dig på inden for digitalisering. TEMAER PÅ FORLØBET DAG 1: Nye forretningsmodeller, Cloud Computing og Mobil Platform DAG 2: Internet of Things (IoT) og Big Data DAG 3: Salgs- og Marketing Automation & Analytics og Social Media Selling Dagene kommer også omkring: Disruption, Virtuel- og Argumentet Reality, Artificial Intelligence, Robotics, 3D Printing, Security m.m. Om eftermiddagen arbejder du med dagens temaer relateret til din egen virksomhed. Først i gruppearbejde, hvor du kan sparre og Vi glæder os til at se dig og hjælpe dig videre med det digitale løft af din virksomhed. FORLØBET GIVER DIG... En digital strategi og handlingsplan En prioritering af digitaliseringsinitiativer Individuel sparring med eksperter

2 ORM MOBIL PLATF TION ING AUTOMA T E K R A M G ALGS- O S TID OG STED Du har mulighed for at deltage i Digitaliseringsløft to steder i landet. Der plads til max 25 deltagere pr. hold. Vest-forløb den kl Green Tech Center Lysholt Allé Vejle Øst-forløb den kl Symbion Fruebjergvej København K ANALYTICS INTERNET OF THINGS PUTING CLOUD COM FÅ MERE AT VIDE OM DIGITALISERINGSLØFT Kontakt dit lokale Væksthus for yderligere information. Væksthus Nordjylland Flemming Eriksen, vækstkonsulent / / fe@vhnordjylland.dk Jakob Neua Nørgaard, vækstkonsulent / / jnn@vhnordjylland.dk Væksthus Midtjylland Klaus Hall, vækstkonsulent / / kh@vhmidtjylland.dk Væksthus Syddanmark Lars Bergholdt, vækstkonsulent / / lb@vhsyd.dk Jesper Holst-Egede, Vækstkonsulent / / jhe@vhsyd.dk TILMELDING Tilmeld dig senest den 21. september på Væksthus Sjælland Jørgen Wagner Hansen, vækstkonsulent / / jwh@vhsj.dk Kontaktperson vedr. tilmelding: Marketingkoordinator Joan Løvstad Issa / / jli@vhsyd.dk Væksthus Hovedstadsregionen Johnny Louis Bauer, vækstkonsulent / / jlb@vhhr.dk PRIS FOR DELTAGELSE kr. (ex moms) pr. deltager for hele forløbet kr. (ex moms) v. 2 deltagere fra samme virksomhed kr. (ex moms) v. 3 deltagere fra samme virksomhed HVEM STÅR BAG OM VÆKSTHUSENE Væksthusene er etableret for at hjælpe små og mellemstore virk somheder med at skabe arbejdspladser, eksport og øget omsæt ning. Hvert år hjælper Væksthusene mere end virksomheder med at realisere deres vækstpotentiale. OM PROVIZE Provizes konsulenter har de sidste 10 år ledet og gennemført en lang række projekter med digitalisering og digital transformation i både store og mellemstore virksomheder, som f.eks. ARLA, JYSK, Post Danmark, Vestas og VikingGenetics. Du møder Michael Libens og Peer Uldum Erlandsen som har mere end 20 års erfaring med IT, forretningsoptimering og digitalisering.

3 DAG 1 MOBIL PLATF ORM PUTING M O C D U O L C FORRETNINGSMODELLER DISRUPT ELLER DØ Tune Hein viser hvordan radikal innovation udfordrer de eksisterende branchers forretningsmodeller, giver en vej gennem junglen og viser mønstre i den flodbølge af nye forretningsmodeller, innovation og iværksætteri der truer de fleste brancher. Vi kender alle historierne om Airbnb, Apple og Tesla som har disrupted deres globale brancher. MEN det sker også for din arbejdsplads! Faktisk er det i gang lige nu... CLOUD OG MOBIL COMPUTING Søren Bolvig viser hvorledes Cloud og Mobile Computing forandrer virk somhedernes muligheder for at introducere nye innovative produkter og services til deres kunder. Søren kan med sin store erfaring skille 'hype' fra realiteter på disse områder og inspirere til, hvorledes man som virksomhed kan udnytte disse teknologier til forretningsfordele. TUNE HEIN RÅDGIVER, FORFATTER OG FOREDRAGSHOLDER Tune Hein er en af landets førende eksperter inden for ledelse og or ganisation, og han har i en lang årrække arbejdet med ledelse, strategi eksekvering og change management internationalt i bla. Accenture og Right Management. Tune Hein har også fungeret som rådgiver i forbin delse med mere end 15 fusioner. Han har skrevet en række bøger og været fast ekspert-kommentator på Berlingske, epn.dk, JPTV, CIO magazine og Amino.dk I NDIVIDUELT ARBEJDE Derefter arbejder du selvstændigt med temaerne i forhold til din egen digitale situation (SWOT) og handlingsplan. GRUPPEDISKUSSION I grupper diskuterer vi findings fra SWOT og handlingsplan. Vi slutter dagen af med et overblik over digitale quickwins i forhold til dagens temaer. SØREN BOLVIG CEO, BRIDGEIT Søren Bolvig har arbejdet med mobile computing siden 2000, og har en baggrund fra Ernst & Young, Mobli, ATEA og Quartz. Søren er medstifter af og siden 2012 direktør i BridgeIt som har fokus på cloud og mo bil udvikling. BridgeIT er en af de førende virksomheder inden for disse områder, og udvikler en række spændende applikationer for virksom heder som Mærsk, DONG, ISS, MAN, Sikorsky m.fl. Til dag 2: Du arbejder videre med din digitale SWOT og handlingsplan. Dit arbejde understøttes af en vækstkonsulent fra Væksthusene.

4 DAG 2 FORRETNINGSMODELLER INTERNET OF THINGS INTERNET OF THINGS (IOT) Teknologien bag IoT åbner for en lang række nye muligheder. Du får spændende eksempler fra virksomheder, der allerede anvender IoT. Og du bliver inspireret til, hvordan din virksomhed kan implementere teknologien og få et nyt grundlag for innovation. Navn på oplægsholder er på vej. Søren Joensen fortæller om den praktiske forretningsmæssige anven delse af (Big) data og gennem relevante eksempler kommer han ind på f.eks. hvordan virksomheder kan udnytte eksisterende ubrugt informa tion. Søren præsenterer også nemt tilgængelige værktøjer, som du kan afprøve umiddelbart i forbindelse med din egen virksomhed. SØREN JOENSEN SALGSDIREKTØR, KAPAZITY A/S Søren Joensen har gennem mere end 10 år udelukkende arbejdet med virksomheders brug af data vha. teknologi. Fra virksomheder som Ka pacity, Targit, og Norriq, medbringer Søren en dyb indsigt i de forret ningsmæssige muligheder i Big Data og han har samtidig en stor indsigt i hvordan teknologi kan bruges og udnyttes forretningsmæssigt. INDIVIDUELT ARBEJDE Derefter arbejder du selvstændigt med temaerne i forhold til din egen digitale situation (SWOT) og handlingsplan. GRUPPEDISKUSSION I grupper diskuterer vi findings fra SWOT og handlingsplan. Vi slutter dagen af med et overblik over digitale quickwins i forhold til dagens temaer. Til dag 3: Du arbejder videre med din digitale SWOT og handlingsplan. Dit arbejde understøttes af en vækstkonsulent fra Væksthusene.

5 DAG 3 ANALYTICS N AUTOMATIO G IN T E K R A ALGS- OG M S SALGS- OG MARKETING AUTOMATION & ANALYTICS Michael Zink forklarer om strategiske og praktiske muligheder som din virksomhed kan udnytte til at optimere kundesamarbejde og resultater men også om nogle af teknologiens faldgruber, der venter den der tror at CRM kun handler om at sætte strøm til salget og ikke også om organisation og ledelse. Hvor aktiv er du på de sociale medier? Sociale medier kan tilføre virk somhedens salgsarbejde stor værdi. Kunderne bruger i stigende grad sociale medier for at undersøge virksomheder og træffe købsbeslut ninger. Du hører, hvordan sociale medier kan være en værdifuld kilde til lead-generering samt pleje af eksisterende og potentielle kunder. Navn på oplægsholder er på vej. MICHAEL ZINK VP OG LANDECHEF SALESFORCE.COM Michael Zink har en baggrund som topleder og salgsdirektør i en række internationale virksomheder som Oracle, Columbus og Salesforce.com, og er ekspert i salg, ledelse, CRM og digital transformation. Som landechef og topleder i Salesforce.com deltager Michael på første række, når virk somheder vil udvikle kunderelationer vha. teknologi. INDIVIDUEL DIGITAL STRATEGI Du prioriterer hvilke indsatser der er vigtigst i din virksomhed. Vi gennemgår hvorledes konkrete digitaliseringsinitiativer kan tages fra proof-of-concept til fuld udrulning og indbygges i eksisterende strategiplaner i henhold til din SWOT og handlingsplan. Vi giver et overblik over digitale quickwins i forhold til dagens temaer og slutter dagen af med en evaluering af workshoppen. Efter forløbet fortsætter du arbejdet med din digitale SWOT og handlings plan. Dit arbejde understøttes af en vækstkonsulent fra Væksthusene.

OPTIMÉR DIN DIGITALISERING

OPTIMÉR DIN DIGITALISERING WORKSHOP VEST: DIGITALISERINGSLØFT OPTIMÉR DIN DIGITALISERING Med workshopforløbet Digitaliseringsløft optimerer du din virksomhed og får input til nye forretningsmodeller med digitale teknologier. Workshopforløbet

Læs mere

OPTIMÉR DIN DIGITALISERING

OPTIMÉR DIN DIGITALISERING WORKSHOP ØST: DIGITALISERINGSLØFT OPTIMÉR DIN DIGITALISERING Med workshopforløbet Digitaliseringsløft optimerer du din virksomhed og får input til nye forretningsmodeller med digitale teknologier. Workshopforløbet

Læs mere

CODE OF DEN GODE VEJLEDNING CONDUCT

CODE OF DEN GODE VEJLEDNING CONDUCT CODE OF DEN GODE VEJLEDNING CONDUCT INTRODUKTION Visionen bag Væksthusene er, at Danmark i 2020 skal være blandt de lande, der har flest nye vækstvirksomheder. Væksthusene har således en klar mission om

Læs mere

What s Hot 2018 Survey

What s Hot 2018 Survey What s Hot 2018 Survey Hvordan ser vores digitale fremtid ud? kaastrup andersen Marts 2018 BAGGRUND Den digitale fremtid giver virksomhederne mulighed for at skabe nye forretningsområder og indtjening.

Læs mere

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING

STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING STRATEGISK DESIGN OG FORRETNINGSUDVIKLING SEMINAR OG WORKSHOPFORLØB Evnen til at udnytte nye markedsmuligheder og digitale forretningsområder har afgørende betydning for en virksomheds potentiale og konkurrenceevne.

Læs mere

Virksomheder høster de lavthængende digitale frugter

Virksomheder høster de lavthængende digitale frugter Indsigt går i dybden med et aktuelt tema. Denne gang om digitalisering. Du kan abonnere særskilt på Indsigt som nyhedsbrev på di.dk/indsigt Af Christian Hannibal, chhn@di.dk Fagleder Anja Skadkær Møller,

Læs mere

Disruption by Deloitte 4 intense videnssessioner om den digitale revolution. Side 1

Disruption by Deloitte 4 intense videnssessioner om den digitale revolution. Side 1 Grab Disruption by Deloitte 4 intense videnssessioner om den digitale revolution Side 1 Side 2 Velkommen til den digitale revolution Alle taler om den digitale revolution. Om de nye eksponentielle digitale

Læs mere

Den Digitale Transformation Hans Peter Lybæk, CIO, Redmark

Den Digitale Transformation Hans Peter Lybæk, CIO, Redmark 1 Den Digitale Transformation Hans Peter Lybæk, CIO, Redmark Agenda Baggrund Den digitale udvikling Teknologitrends Robotterne kommer Hvad skal Redmark? 2 Min baggrund Jeg er ikke revisor 15 år som leder,

Læs mere

FUTURE. Finanssektorens netværk for forretningsudvikling, innovation og indsigt i digitale tendenser

FUTURE. Finanssektorens netværk for forretningsudvikling, innovation og indsigt i digitale tendenser FUTURE Finanssektorens netværk for forretningsudvikling, innovation og indsigt i digitale tendenser k for forretningsudvikling, igitale tendenser OM NETVÆRKET CENTRALE TEMAER Finanssektorens Uddannelsescenter

Læs mere

Oplevelsesbaseret innovation

Oplevelsesbaseret innovation Oplevelsesbaseret innovation I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b Velkommen til vækstgruppeforløbet vækst via oplevelser oplevelser som fremtidens konkurrenceparameter i fødevarebranchen

Læs mere

Kickstart din virksomheds digitale rejse

Kickstart din virksomheds digitale rejse www.pwc.dk Kickstart din virksomheds digitale rejse Revision. Skat. Rådgivning. Har du overvejet digitalisering men ved ikke, hvor din virksomhed skal starte? Hvordan vil digitalisering i Danmark påvirke

Læs mere

Velfærds Partnerskab folder_oplæg_4sidet.indd 1 02/03/

Velfærds Partnerskab folder_oplæg_4sidet.indd 1 02/03/ VelfærdsPartnerskab Nye løsninger på velfærdsområdet Fremtidens udfordring Samfundet står over for en global udfordring. Den demografiske udvikling betyder, at der er færre hænder til at løse stadig flere

Læs mere

Opgaver og mål for Business Center Bornholm, 2015

Opgaver og mål for Business Center Bornholm, 2015 Opgaver og mål for Business Center Bornholm, 2015 Med Vækstforums erhvervsudviklingsstrategi 2015-2020 Vilje til vækst er erhvervslivet sat i centrum for indsatsen. For at tydeliggøre, at det ikke blot

Læs mere

hub north - 3rd announcement Bliv bedre endnu!

hub north - 3rd announcement Bliv bedre endnu! hub north - 3rd announcement Bliv bedre endnu! Hub North inviterer til gratis, målrettet forretningsudvikling under ledelse af specialiserede konsulenter. Det er sidste chance for at sikre sig en af de

Læs mere

Aftale mellem KL og Erhvervs- og Vækstministeriet om Væksthusene i 2015

Aftale mellem KL og Erhvervs- og Vækstministeriet om Væksthusene i 2015 6. juni 2014 Aftale mellem KL og Erhvervs- og Vækstministeriet om Væksthusene i 2015 Baggrund/Indledning Indsatsen i Væksthusene giver et positivt samfundsøkonomisk afkast, viser en ekstern evaluering

Læs mere

SUSTAINABLE BUSINESS ALLIANCE En alliance for bæredygtig udvikling og vækst

SUSTAINABLE BUSINESS ALLIANCE En alliance for bæredygtig udvikling og vækst SUSTAINABLE BUSINESS ALLIANCE En alliance for bæredygtig udvikling og vækst Vi vil skabe bedre kendskab til verdensmålene hos danske SMV er samt styrke deres evne til at kapitalisere på de vækst- og eksportmuligheder,

Læs mere

National aftale for Væksthusene i 2018

National aftale for Væksthusene i 2018 26. april 2017 National aftale for Væksthusene i 2018 Aftale mellem og Erhvervsministeriet Slotsholmsgade 10-12 1216 København K Kommunernes Landsforening Weidekampsgade 10 2300 København S Indledning:

Læs mere

Fra data til disruption: Hvordan får du succes som Airbnb, Uber, Amazon og JUST EAT?

Fra data til disruption: Hvordan får du succes som Airbnb, Uber, Amazon og JUST EAT? INDLÆG 20 Fra data til disruption Fra data til disruption: Hvordan får du succes som Airbnb, Uber, Amazon og JUST EAT? Michael Holk Wätjen 4.11.2015 CGI Group Inc. 2015 Navn Uddannelse Cand.merc.dat. Rolle

Læs mere

VÆKSTHUS SYDDANMARK. Gør udfordringer til muligheder. Peter Rosendahl

VÆKSTHUS SYDDANMARK. Gør udfordringer til muligheder. Peter Rosendahl VÆKSTHUS SYDDANMARK Gør udfordringer til muligheder Peter Rosendahl OPGAVE OG MÅLGRUPPE Målgruppen er virksomheder med høje vækstambitioner 20% Mindst 5 ansatte og ambition 20% årlig vækst 3 år i træk

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

Fremtidens UDFORDRINGER

Fremtidens UDFORDRINGER HUB NORTH - 2ND ANNOUNCEMENT Fremtidens UDFORDRINGER skal loses nu! Hub North inviterer til målrettet forretningsudvikling under ledelse af specialiserede konsulenter. Du kan sikre dig en plads ved at

Læs mere

TILBUD OG PROGRAMMER I 2015

TILBUD OG PROGRAMMER I 2015 VÆKSTHUS SYDDANMARKS TILBUD OG PROGRAMMER I 2015 SKAB VÆKST MED PROFESSIONEL BESTYRELSE. 5. MAJ 2015. VÆKSTHUSENE Gør udfordringer til muligheder PROGRAM FOR DAGEN 1. 15.00. Velkomst og introduktion til

Læs mere

Disrupt eller Dø! Forstå mønstrene i disruption

Disrupt eller Dø! Forstå mønstrene i disruption Disrupt eller Dø! Forstå mønstrene i disruption Tune Hein www. heinp.dk www.tunehein.dk 1 HEIN HVEM? Tune Hein DTU, CBS, IMD Hein & Partnere consulting strategi-ledelse-org Globalt i Accenture og Right

Læs mere

Forretningsudvikling for iværksættervirksomheder vækst

Forretningsudvikling for iværksættervirksomheder vækst Forretningsudvikling for iværksættervirksomheder Accelerace vækst din vej til hurtig Accelerer din vækst Fra idé til marked hurtigt og effektivt Har I udviklet et nyt produkt og har I behov for hjælp til

Læs mere

EXECUTIVE FORUM 2018

EXECUTIVE FORUM 2018 EXECUTIVE FORUM 2018 Executive Forum 2018 Velkommen til programmet for Executive Forum 2018, hvor du kan glæde dig til hele fem fremragende arrangementer. Fem muligheder for dig til at hente inspiration

Læs mere

2 Copyright 2019 Deloitte Development LLC. All rights reserved.

2 Copyright 2019 Deloitte Development LLC. All rights reserved. A P R I L 2 0 1 9 2 Copyright 2019 Deloitte Development LLC. All rights reserved. 3 Copyright 2019 Deloitte Development LLC. All rights reserved. 4 Copyright 2019 Deloitte Development LLC. All rights reserved.

Læs mere

HVAD VIL VI MED AL DEN ADGANG

HVAD VIL VI MED AL DEN ADGANG HVAD VIL VI MED AL DEN ADGANG DIGITALISERING & DELEØKONOMI EN TRUSSEL ELLER EN MULIGHED FOR DIN VIRKSOMHED? Source: Diamandis & Kotler 2012 Jesper Bove-Nielsen CEO, CPH Skunkworks +45 30 91 92 93 https://www.linkedin.com/in/bovenielsen

Læs mere

Derfor bør du have en strategi

Derfor bør du have en strategi Derfor bør du have en strategi Strategi handler grundlæggende om at afklare, hvordan virksomheden kommer op på næste niveau. Og om, hvordan den kan skabe yderligere værdi for kunderne og for virksomheden

Læs mere

EXECUTIVE FORUM 2018

EXECUTIVE FORUM 2018 EXECUTIVE FORUM 2018 Executive Forum 2018 Velkommen til programmet for Executive Forum 2018, hvor du kan glæde dig til fire fremragende og aktuelle Masterclasses. Fire muligheder for dig til at hente inspiration

Læs mere

Retail i transition fra salgskanal til oplevelsesunivers

Retail i transition fra salgskanal til oplevelsesunivers Retail i transition fra salgskanal til oplevelsesunivers Arbejdet i spændingsfeltet mellem forretning og IT Digital forretningsudvikling og strategi Kunder, kundeoplevelser, kunderejser E-commerce, CPH

Læs mere

A C ADE M Y. målrettet uddannelse til branchen. KONPA Academy 2018

A C ADE M Y. målrettet uddannelse til branchen. KONPA Academy 2018 A C ADE M Y målrettet uddannelse til branchen KONPA Academy 2018 1 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD 3 GRUNDLÆGGENDE KURSER 4 Grundlæggende Excel Udvidet Excel Grundlæggende PowerPoint Præsentationsteknik KOMMUNIKATION

Læs mere

Heldagsseminar torsdag den 12. marts 2009 i Ingeniørhuset, København INGENIØRFORENINGEN

Heldagsseminar torsdag den 12. marts 2009 i Ingeniørhuset, København INGENIØRFORENINGEN Organisationen og it: Fra medlemsservice til kundepleje Heldagsseminar torsdag den 12. marts 2009 i Ingeniørhuset, København INGENIØRFORENINGEN Medlemsorganisationer og virksomheder kan lære meget af hinanden.

Læs mere

VR/AR/MR effektiviserer på tværs af virksomheden. IDA Driving 3D - Betydningen

VR/AR/MR effektiviserer på tværs af virksomheden. IDA Driving 3D - Betydningen VR/AR/MR effektiviserer på tværs af virksomheden IDA Driving 3D - Betydningen Agenda 1 Introduktion 2 AR, MR og VR - Teknologi status 3 Betydningen 4 Strategisk tilgang 5 Case INTRODUKTION Introduktion

Læs mere

ACCELERACE SPIN-OFF. Hotel Hvide Hus Onsdag d. 14. nov.

ACCELERACE SPIN-OFF. Hotel Hvide Hus Onsdag d. 14. nov. ACCELERACE SPIN-OFF Hotel Hvide Hus Onsdag d. 14. nov. Fakta om spin-offs Rockwool Fonden har lavet en undersøgelse der viser: Spin-offs har 25 % større sandsynlighed for at blive succesfulde end andre

Læs mere

I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b

I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b Velkommen til vækstgruppeforløbet vækst via oplevelser Fremtidens konkurrenceparameter i turisme-erhvervet Mange taler om kundeoplevelsen som et

Læs mere

Kommunalt udviklingsprojekt om it i unde r- visning og læring

Kommunalt udviklingsprojekt om it i unde r- visning og læring Kommunalt udviklingsprojekt om it i unde r- visning og læring I regi af KL s folkeskolereformsekretariat og som et led i kommunesamarbejderne inviteres forvaltninger, skoleledere og pædagogisk personale

Læs mere

TOPLEDERPROGRAMMET THE ALCHEMIST EXPERIENCE UDVIKLING AF TOPLEDERE, DER KAN FORME FREMTIDEN. Januar 2014 Oktober 2014

TOPLEDERPROGRAMMET THE ALCHEMIST EXPERIENCE UDVIKLING AF TOPLEDERE, DER KAN FORME FREMTIDEN. Januar 2014 Oktober 2014 TOPLEDERPROGRAMMET THE ALCHEMIST EXPERIENCE UDVIKLING AF TOPLEDERE, DER KAN FORME FREMTIDEN Januar 2014 Oktober 2014 Et tværsektorielt udviklingsprogram målrettet topledere The Alchemist Experience er

Læs mere

KL DIGITALISERINGTRÆF LEDELSE AF DIGITALISERING I KOMMUNER SENIOR DIREKTØR ERIK MØBERG,

KL DIGITALISERINGTRÆF LEDELSE AF DIGITALISERING I KOMMUNER SENIOR DIREKTØR ERIK MØBERG, KL DIGITALISERINGTRÆF LEDELSE AF DIGITALISERING I KOMMUNER SENIOR DIREKTØR ERIK MØBERG, EM@RAMBOLL.COM 19.06.2017 INTRODUKTION TIL RAMBØLL Rambøll Uafhængigt ingeniør-, design- og rådgivervirksomhed Rambøll

Læs mere

MMV dag - Workshop - ledelse og strategi skaber vækst

MMV dag - Workshop - ledelse og strategi skaber vækst De mindre og mellemstore virksomheder udgør vækstlaget i dansk erhvervsliv. Det er udfordrende at stå i spidsen som ejerleder eller ansat direktør. De fleste direktører i m Vagn Riis MMV dag 19. jan. 11

Læs mere

Industrialisering Hvad betyder det for din virksomhed?

Industrialisering Hvad betyder det for din virksomhed? Business & Technology Innovation Industrialisering 4.0 - Hvad betyder det for din virksomhed? Tom Togsverd, Ph.D., partner Indesmatech ApS Hvem er Tom Togsverd? Civilingeniør og Ph.D. fra DTU Compute 18

Læs mere

Aftale mellem KL og Erhvervs- og Vækstministeriet om Væksthusene i 2014

Aftale mellem KL og Erhvervs- og Vækstministeriet om Væksthusene i 2014 BILAG 3 13. juni 2013 Aftale mellem KL og Erhvervs- og Vækstministeriet om Væksthusene i 2014 Baggrund/Indledning Væksthusene er, som en del af aftalen fra 2009 mellem KL og regeringen om kommunernes overtagelse

Læs mere

FUTURE FINANSSEKTORENS NETVÆRK FOR FORRETNINGSUDVIKLING, INNOVATION OG INDSIGT I DIGITALE TENDENSER

FUTURE FINANSSEKTORENS NETVÆRK FOR FORRETNINGSUDVIKLING, INNOVATION OG INDSIGT I DIGITALE TENDENSER FUTURE FINANSSEKTORENS NETVÆRK FOR FORRETNINGSUDVIKLING, INNOVATION OG INDSIGT I DIGITALE TENDENSER OM NETVÆRKET Finanssektorens Uddannelsescenter startede i foråret 2015 et strategisk netværk, der bringer

Læs mere

Open Call. Sprint:Digital søger designpartnere til at facilitere designsprints. digitale løsninger

Open Call. Sprint:Digital søger designpartnere til at facilitere designsprints. digitale løsninger Open Call søger designpartnere til at facilitere designsprints med fokus på digitale løsninger Open call Vil I hjælpe med at ruste danske virksomheder til en digital fremtid? Og har I erfaring med at facilitere

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget 16. september Business Center Bornholm

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget 16. september Business Center Bornholm Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget 16. september 2015 Business Center Bornholm Opfølgning på BCB handlingsplan 16. September 2015 Overordnede aktiviteter En indgang Ombygning, istandsættelse CRM system

Læs mere

PwC s CXO Network. PwC s CXO Network 1

PwC s CXO Network. PwC s CXO Network 1 PwC s CXO Network PwC s CXO Network 1 Toplederudvikling Bliv en del af PwC s CXO Network og få inspiration og indsigt fra en række topledere ansat i nogle af Danmarks største virksomheder. Vi kan med PwC

Læs mere

Disruptors Academy TM

Disruptors Academy TM DI Disruptors Academy TM grib fremtiden før dine konkurrenter Fire dages uddannelse med fokus på: > Anvendelse af nye teknologier > Digital transformation set fra et B2B-perspektiv > Nye forretningsmodeller

Læs mere

Der ligger store muligheder i innovation og digitalisering

Der ligger store muligheder i innovation og digitalisering Hanne Merete Lassen, chefkonsulent, haml@di.dk, 3377 3868 Mille Munksgaard, konsulent, mimu@di.dk, 3377 4631 NOVEMBER 2018 Der ligger store muligheder i innovation og digitalisering Virksomhederne arbejder

Læs mere

Ydelsesbeskrivelse. Baggrund

Ydelsesbeskrivelse. Baggrund Ydelsesbeskrivelse Baggrund I foråret 2013 blev Væksthusene evalueret. Som led i opfølgningen på evalueringen blev der udarbejdet en ny vækstmodel for Væksthusene Væksthusene 2.0. (Bilag A) Som led i realisering

Læs mere

Disruptors Academy TM. Fire dages uddannelse med fokus på:

Disruptors Academy TM. Fire dages uddannelse med fokus på: DI HANDEL Disruptors Academy TM grib fremtiden før dine konkurrenter Fire dages uddannelse med fokus på: > Anvendelse af nye teknologier > Digital transformation set fra en handelsvirksomheds perspektiv

Læs mere

Vi skaber resultater for virksomhederne. Årsberetning 2017

Vi skaber resultater for virksomhederne. Årsberetning 2017 Vi skaber resultater for virksomhederne Årsberetning 2017 Digitale fuldtræffere i 2017 Vi ved, at netværk og dygtige konsulenter kan gøre vejen lettere. Digitalisering, automation og eksport er 3 væsentlige

Læs mere

Grundlaget for digital transformation: Hastighed og Fleksibilitet

Grundlaget for digital transformation: Hastighed og Fleksibilitet Grundlaget for digital transformation: Hastighed og Fleksibilitet Væsentlige iagttagelser: Hvad driver moderne virksomheder til at gennemgå en digital transformation? Hvordan kan BPM-værktøjer hjælpe digitale

Læs mere

Vi sætter scenen for morgendagens digitale muligheder og udfordringer

Vi sætter scenen for morgendagens digitale muligheder og udfordringer Vi sætter scenen for morgendagens digitale muligheder og udfordringer Fredag 4. december 2015 hos IDA Mødecenter, København. De nye teknologier har medført nye forretningsmodeller, der ændrer konkurrenceforholdene

Læs mere

Oplæg til Erhvervsforeningen, Halsnæs Kommune 28. september 2017

Oplæg til Erhvervsforeningen, Halsnæs Kommune 28. september 2017 Oplæg til Erhvervsforeningen, Halsnæs Kommune 28. september 2017 Agenda Om Væksthuset Vækstudfordringer for virksomheder Det kan vi - det gør vi Ejerskifte Myter om væksthuset og erhvervsfremmesystemet

Læs mere

Ejendomsforeningen Danmark Introduktion til PropTech

Ejendomsforeningen Danmark Introduktion til PropTech Introduktion til PropTech PwC s Financial Services Revision. Skat. Rådgivning. Agenda 01 MARKEDSTRENDS OG DEFINITION AF PROPTECH Smartbuildings, shared economy & Real Estate FinTech 02 TEKNOLOGIER Introduktion

Læs mere

BAGGRUND FOR VÆKSTHUSENE

BAGGRUND FOR VÆKSTHUSENE Task Force Rapport BAGGRUND FOR VÆKSTHUSENE Den overordnede vision for Væksthusene er, at Danmark frem mod 2020 udvikler sig til et af de lande i verden, der har flest vækstvirksomheder pr. indbygger.

Læs mere

LEANNETVÆRK MED FOKUS PÅ EFFEKT!

LEANNETVÆRK MED FOKUS PÅ EFFEKT! LEANNETVÆRK MED FOKUS PÅ EFFEKT! Formålet med Lean Få styr på planlægningen Reducere spild Sikre flow og undgå flaskehalse Reducere overflødige processer Få løbende forbedringer At være på forkant Formål

Læs mere

Afsnit 1 gør status for udvalgte resultatmål pr. Side 2. Afsnit 2 følger udvikling i beskæftigelse, Afsnit 3 præsenterer beskrivende statistik for

Afsnit 1 gør status for udvalgte resultatmål pr. Side 2. Afsnit 2 følger udvikling i beskæftigelse, Afsnit 3 præsenterer beskrivende statistik for 1. halvår 2016 statistikken statistikken er en midtvejsstatus på aktiviteterne i de fem regionale væksthuse opgjort pr. 30. juni 2016. Når året er omme, holdes enes samlede resultater i 2016 op imod målene

Læs mere

Vi sætter scenen for morgendagens digitale muligheder og udfordringer

Vi sætter scenen for morgendagens digitale muligheder og udfordringer Vi sætter scenen for morgendagens digitale muligheder og udfordringer Fredag 4. december 2015 hos IDA Mødecenter, København. De nye teknologier har medført nye forretningsmodeller, der ændrer konkurrenceforholdene

Læs mere

Open Call. Sprint:Digital søger sprint-facilitatorer

Open Call. Sprint:Digital søger sprint-facilitatorer Open Call søger sprint-facilitatorer Open call Kan I hjælpe små og mellemstore virksomheder med deres digitale udfordringer og facilitere design-sprint? Så er det jer, vi søger til at være sprint-facilitator

Læs mere

Digitaliserings- AKADEMI. Hvad revisor skal vide om digitalisering

Digitaliserings- AKADEMI. Hvad revisor skal vide om digitalisering Digitaliserings- AKADEMI 2019 Hvad revisor skal vide om digitalisering Hvad skal revisor vide om digitalisering? Hvad er bare snak? Hvad er relevant? Og hvad betyder det for revisors arbejdsopgaver, hverdag

Læs mere

Vækst via Ledelse et ledelsesudviklingsprogram til ledere i Region Sjælland. Projektleder: Karsten Andersen Projektkonsulent: Søren Duckert Hansen

Vækst via Ledelse et ledelsesudviklingsprogram til ledere i Region Sjælland. Projektleder: Karsten Andersen Projektkonsulent: Søren Duckert Hansen Vækst via Ledelse et ledelsesudviklingsprogram til ledere i Region Sjælland Projektleder: Karsten Andersen Projektkonsulent: Søren Duckert Hansen Baggrund for Vækst via Ledelse Vækst via Ledelse Et nationalt

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for digitalisering og teknologi

Referat af møde i Opgaveudvalg for digitalisering og teknologi GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for digitalisering og teknologi Mødetidspunkt 12-03-2018 18:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 20.45 Tilstede:

Læs mere

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up

Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace og Green Tech Center kommer nu med et unikt tilbud om udvikling af din virksomhed Green Scale Up Accelerace har gennem de seneste 7 år arbejdet tæt sammen med mere end 250 af de mest lovende

Læs mere

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE OVERORDNET FORMÅL MED UDDANNELSEN Danske Arkitektvirksomheder og CBS Executive udbyder

Læs mere

Succesfuld Digital Transformation

Succesfuld Digital Transformation Succesfuld Digital Transformation Analyse af succesfulde digitale transformationsprocesser i SMV er HANNE SHAPIRO Futures Hovedresultater HANNE SHAPIRO Futures Den digitale transformationstrappe Digitalisering

Læs mere

Succesfuld Digital Transformation. Analyse af succesfulde digitale transformationsprocesser i SMV er REG LAB

Succesfuld Digital Transformation. Analyse af succesfulde digitale transformationsprocesser i SMV er REG LAB Succesfuld Digital Transformation Analyse af succesfulde digitale transformationsprocesser i SMV er REG LAB REG LAB REG LAB = REGIONAL LÆRING, ANALYSE OG BEST PRACTICE. ET MEDLEMSBASERET LABORATORIUM DER

Læs mere

DIPLOMCLASS DIGITALISERING

DIPLOMCLASS DIGITALISERING Fra strategi til handling DIPLOMCLASS DIGITALISERING - nye begreber at begribe med og værktøjer at handle med Diplomclass i Digitalisering Diplomclass i Digitalisering er en uddannelse på diplomniveau

Læs mere

Fremtidens Facility Management er datadrevet!

Fremtidens Facility Management er datadrevet! Fremtidens Facility Management er datadrevet! Få mere værdi ud af FM ved hjælp af Big Data Lidt om mig Flemming Adsersen Direktør, Over 20 års erfaring med Information Management fra projekter hos mange

Læs mere

Brugerdreven innovation

Brugerdreven innovation Brugerdreven innovation - værktøjer til udvikling med brugeren i centrum Det får du ud af at deltage: n Få en innovationsprofil af din virksomhed n Skab optimale produkter og processer gennem brugernes

Læs mere

Torsdag 5. oktober 2017 Hal F DIGITALISERINGSKONFERENCE

Torsdag 5. oktober 2017 Hal F DIGITALISERINGSKONFERENCE Torsdag 5. oktober 2017 Hal F DIGITALISERINGSKONFERENCE kl. 9.40 Velkomst, registrering og indledning ved Claus Clausen kl. 9.50 #01 Industri 4.0 omsat i praksis Ved Bo Lybæk, President and CEO, GPV International,

Læs mere

4 sekunder. 20 sekunder. 1-3 timer. 14% hurtigere. 5-6% bagud. 30/70 split. Vejen til succes med Hybrid Cloud v/cso, Poul Bærentsen, Atea

4 sekunder. 20 sekunder. 1-3 timer. 14% hurtigere. 5-6% bagud. 30/70 split. Vejen til succes med Hybrid Cloud v/cso, Poul Bærentsen, Atea 4 sekunder 1-3 timer 20 sekunder 14% hurtigere 5-6% bagud 30/70 split Vejen til succes med Hybrid Cloud v/cso, Poul Bærentsen, Atea Emnerne jeg vil tale om Brændende platforme versus brændende ambitioner

Læs mere

Skab ekstraordinære resultater. Bliv en Category of One virksomhed

Skab ekstraordinære resultater. Bliv en Category of One virksomhed Skab ekstraordinære resultater Bliv en Category of One virksomhed VILJE TIL VÆKST 2018 1 En Category of One virksomhed har balance mellem drift og udvikling, og skaber ekstra- ordinære resultater på kort

Læs mere

Forslag til målgrupper og ydelser for fremtidens erhvervsservice på Bornholm

Forslag til målgrupper og ydelser for fremtidens erhvervsservice på Bornholm 19. maj 2014 Forslag til målgrupper og ydelser for fremtidens erhvervsservice på Bornholm Baggrund I kommissoriet for arbejdsgruppen om Fremtidens erhvervsservice på Bornholm, står der overordnet som formål

Læs mere

Servitization via IoT i industrien nr.:

Servitization via IoT i industrien nr.: Aktivitetsplan (titel): Servitization via IoT i industrien Aktivitetsplan nr.: S7 Resumé Danske maskinproducenter er udfordrede i forhold til at udnytte digitaliseringspotentialer til at skabe nye services

Læs mere

Hvorfor er ejerleder-agendaen vigtig? Thomas Hofman-Bang Adm. direktør Industriens Fond

Hvorfor er ejerleder-agendaen vigtig? Thomas Hofman-Bang Adm. direktør Industriens Fond Hvorfor er ejerleder-agendaen vigtig? Thomas Hofman-Bang Adm. direktør Industriens Fond SMV spiller en hovedrolle af Danmarks virksomheder er små og mellemstore virksomheder. af omsætningen i danske virksomheder

Læs mere

KONFERENCE D. 30. OKTOBER 2019 ARKEN, KØBENHAVN. Digitale forretningsløsninger 2019 Processer og teknologier, der øger bundlinjen

KONFERENCE D. 30. OKTOBER 2019 ARKEN, KØBENHAVN. Digitale forretningsløsninger 2019 Processer og teknologier, der øger bundlinjen KONFERENCE D. 30. OKTOBER 2019 ARKEN, KØBENHAVN Digitale forretningsløsninger 2019 Processer og teknologier, der øger bundlinjen Den digitale transformation har potentialet til at ændre virksomhedernes

Læs mere

Flere virksomheder har sat digitalisering på dagsordenen

Flere virksomheder har sat digitalisering på dagsordenen Christian Hannibal, fagleder chhn@di.dk, 3377 3349 Michael Meineche, økonomisk konsulent mime@di.dk, 3377 3454 JANUAR 2018 Flere virksomheder har sat digitalisering på dagsordenen I mere end fire ud af

Læs mere

Sådan får du hjælp i Væksthuset til din virksomheds eksport? Steen Lohse Væksthus Hovedstadsregionen. Vækstmøde den 28.

Sådan får du hjælp i Væksthuset til din virksomheds eksport? Steen Lohse Væksthus Hovedstadsregionen. Vækstmøde den 28. Sådan får du hjælp i Væksthuset til din virksomheds eksport? Steen Lohse Væksthus Hovedstadsregionen Vækstmøde den 28. januar 2014 Et Væksthus i hver region Målgruppen er ambitiøse virksomheder og iværksættere

Læs mere

Erhvervspartnerskabet for avanceret produktion

Erhvervspartnerskabet for avanceret produktion Erhvervspartnerskabet for avanceret produktion Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion Væksthusenes rolle : - operatør på tilskudsprogrammet Tilskudsordning TILSKUD TIL EKSTERN UVILDIG BISTAND 100.000

Læs mere

MMT3000 Eftera rskonference Fredag 28. oktober 2016 Hotel Vejlefjord

MMT3000 Eftera rskonference Fredag 28. oktober 2016 Hotel Vejlefjord MMT3000 Eftera rskonference 2016 Fredag 28. oktober 2016 Hotel Vejlefjord Perspektivering af Industri 4.0 Charles Møller Professor, AAU Jeppe Gustafsson Associated Professor, AAU Torben Bach Pedersen Professor,

Læs mere

Velfærd gennem digitalisering

Velfærd gennem digitalisering Velfærd gennem digitalisering Sorø Kommunes Strategi for velfærdsteknologi og digitalisering 2011 2016 1. Indledning Strategi for velfærdsteknologi og digitalisering er udarbejdet i 2011 over en periode

Læs mere

PROGRAM DIPLOMCLASS I DIGITAL TRANSFORMATION. Aalborg, Efteråret 2019 (h6)

PROGRAM DIPLOMCLASS I DIGITAL TRANSFORMATION. Aalborg, Efteråret 2019 (h6) PROGRAM DIPLOMCLASS I DIGITAL TRANSFORMATION Aalborg, Efteråret 2019 (h6) MODUL 1: Digital transformation nye rammer for det digitale arbejde Dag 1: Den 30. oktober 2019 9.00 9.45 Velkomst og præsentationsrunde

Læs mere

Disruption i den offentlige sektor

Disruption i den offentlige sektor Disruption i den offentlige sektor IKA Årskonference 2017 Partner Per Gulløv Lundh Eeg Disruption af forretningsmodellen Disruption er (i denne sammenhæng), at nye teknologier gør det muligt at ændre afgørende

Læs mere

Væksthus Hovedstadsregionen. Rådgiverseminar. 4. September 2009 Marlene Haugaard

Væksthus Hovedstadsregionen. Rådgiverseminar. 4. September 2009 Marlene Haugaard Væksthus Hovedstadsregionen Rådgiverseminar 4. September 2009 Marlene Haugaard Agenda Hvad er Væksthus Hovedstadsregionen? Vækstvirksomhedens udfordringer og samarbejdet med Væksthuset Hvordan kommer virksomheden

Læs mere

Strategikursus: Fra god til vindervirksomhed

Strategikursus: Fra god til vindervirksomhed Strategikursus: Fra god til vindervirksomhed få strategi til at virke i praksis! Powered by Audi Gladsaxe Bliv uddannet i Vinderstrategi A/S unikke Vinderstrategi koncept, så du kan guide jeres strategiarbejde

Læs mere

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE OVERORDNET FORMÅL MED UDDANNELSEN Danske Arkitektvirksomheder lancerer i samarbejde

Læs mere

Bliv en stærkere personalechef

Bliv en stærkere personalechef INVITATION TIL Bliv en stærkere personalechef Udviklingsforløb for personalechefer i staten Kære personalechef Du inviteres hermed til at deltage i Personalestyrelsens udviklingsforløb for personalechefer

Læs mere

Forretningssystemers rolle i den digitale transformation

Forretningssystemers rolle i den digitale transformation Forretningssystemers rolle i den digitale transformation Forretningssystemer 2016 24. november 2016 Torben Storgaard og Søren B. Sørensen Digital Transformation Den itunderstøttede Eksisterende forretningsmodel

Læs mere

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse Potsdam Berlin Madrid Kolding En lederuddannelse med format Med den nyeste viden om ledelse, innovation og forretningsudvikling

Læs mere

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse Potsdam Berlin Madrid Kolding En lederuddannelse med format Lederuddannelsen har tre moduler Med den nyeste viden om ledelse,

Læs mere

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring

STUDIEORDNING. for. Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring STUDIEORDNING for Professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring Del IV: Valgfrit fagelement Specialemodul og International Sommerskole Ikrafttrædelse: 15. august 2019 Indhold 1.

Læs mere

Kapitalcoach hvad er det?

Kapitalcoach hvad er det? Kapitalcoach hvad er det? Et kapitalcoachforløb er et tilbud om, at ejeren af eller ledende medarbejdere i en vækstvirksomhed, som har behov for at få tilført yderligere kapital i form af typisk ekstern

Læs mere

KKR Midtjyllands bemærkninger til udkast til Vækstplan 2016-2020

KKR Midtjyllands bemærkninger til udkast til Vækstplan 2016-2020 NOTAT KKR MIDTJYLLAND Den 16. september 2015 KKR Midtjyllands bemærkninger til udkast til Vækstplan 2016-2020 KKR Midtjylland har den 10. september 2015 drøftet første udkast til Vækstplan 2016-2020 Handlingsplan

Læs mere

Temamøder i A-Kassen Januar Kl. 09:30 12:30 Den gode jobsamtale

Temamøder i A-Kassen Januar Kl. 09:30 12:30 Den gode jobsamtale Januar 2018 11.01.2018 Kl. 09:30 12:30 Den gode jobsamtale Temaet på mødet er selve jobsamtalen (forberedelse, jobsamtalen og opfølgning på samtalen). Mødet bliver en blanding af oplæg, fælles drøftelse

Læs mere

informationsspecialister

informationsspecialister Stigende behov for informationsspecialister karrieremuligheder i en digital tidsalder Klar til fagligt lederskab Den teknologiske forandringsbølge rummer masser af job. Mange af dem findes ikke endnu,

Læs mere

Den Nye Generation Ejerledere

Den Nye Generation Ejerledere Dato 28.03.2014 og 07.04.2014 kl. 08:30 til 11:00 og 11.04.2014 kl. 08:30 til 13:00 Sted Forskerparken 10, 5230 Odense M Pris Kr. 1.650,00 inkl. moms Baggrund og formål Fra det fynske erhvervsliv er der

Læs mere

erhvervsilkeborg - Opfølgning på samarbejdsaftale 2011 pr. 1. maj 2011

erhvervsilkeborg - Opfølgning på samarbejdsaftale 2011 pr. 1. maj 2011 erhvervsilkeborg - Opfølgning på samarbejdsaftale 2011 pr. 1. maj 2011 Silkeborg Welcome UDDANNELSE & KOMPETENCE At lette nes modtagelse og integration af udenlandsk arbejdskraft samt at understøtte og

Læs mere

Internationalisering i SMV ere Hvordan kan Væksthuset bistå

Internationalisering i SMV ere Hvordan kan Væksthuset bistå Internationalisering i SMV ere Hvordan kan Væksthuset bistå Regeringens strategi Virksomheder V V Æ V Æ K V Æ K S V Æ K S T 2015 Virksomhedernes udfordringer Fald i Industrieksporten på +16% fra jan 2008

Læs mere

Den sælgende vært. Tag styringen over dit salg. Lær at sælge på 5 workshops

Den sælgende vært. Tag styringen over dit salg. Lær at sælge på 5 workshops Den sælgende vært Tag styringen over dit salg Lær at sælge på 5 workshops Den sælgende vært Du arbejder sandsynligvis som vært eller medarbejder med salgsansvar på et hotel eller lignende. Måske synes

Læs mere