Præsentation. UNO Property Consulting

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Præsentation. UNO Property Consulting"

Transkript

1 Præsentation UNO Property Consulting

2 UNO-PROPERTY CONSULTING EJENDOMSRÅDGIVNING MED OMTANKE! VÆRDISKABENDE OPTIMERING UDLEJNING GENFORHANDLING ASSET MANAGEMENT PORTEFØLGEPLEJE UDVIKLINGSPROJEKTER PROJEKTLEDELSE TRANSAKTIONER HANDLINGSPLANER IMPLEMENTERING TABSBEGRÆNSNING. Der er nok at tænke på hvorfor ikke overlade det til en professionel, uvildig og uafhængig konsulent, med mere end 25 års brancheerfaring, der bl.a. omfatter: EJENDOMSADMINISTRATION REGNSKAB, ØKONOMI OG FINANSIERING UDLEJNING, HERUNDER GENFORHANDLING SALG/EXIT INVESTERINGER VÆRDIOPTIMERING PROJEKTUDVIKLING UDVIKLING AF HELHEDSPLANER FOR BYOMÅRDER ETC., HERUNDER UDARBEJDELSE AF LOKALPLANER UDARBEJDELSE AF HANDLINGSPLANER OG IMPLEMENTERING AF DISSE PROJEKTLEDELSE ASSET MANAGEMENT PORTEFØLJEPLEJE Heraf de fleste områder på ledelsesplan og med HANDS-ON UNO-PROPERTY CONSULTING Direktør og indehaver: Uno Sand Mobilnr.: Mail: CVR.NR.:

3 Jeg yder rådgivning til f.eks. finansielle virksomheder, ejendomsselskaber, advokatfirmaer, ejendomsadministratorer og private investorer, herunder K/S selskaber. Rådgivning omfatter alle forhold i.f.m. f.eks. nødlidende ejendomme/porteføljer, herunder: Tabsbegrænsning Gennemgang af ejendomme/porteføljer med henblik på at analysere stærke og svage sider, herunder identifikation af potentiale og risici Udarbejdelse af indstillinger til beslutningstagere om løsningsforslag, f.eks. om salg bør ske på kort eller længere sigt, færdiggørelse/istandsættelse/udvikling af ejendommen inden salg, optimering af ejendommens indtægtsmuligheder, minimering af ejendommens driftsudgifter, alternativ anvendelse, salg af portefølje eller salg af ejendomme enkeltvis etc. Udarbejdelse af handlingsplaner Implementering af handlingsplaner Jeg yder også rådgivning ifm. almindeling driftsejendomme, men hvor forrentningen af kapitalen ikke er tilfredsstillende, eller hvor der kan være behov for almindelig professionel rådgivning. Ligeledes yder jeg rådgivning i.f.m. salg og investering. Af opgaver kan nævnes: Rådgivning om, i hvilket omfang der vil være mulighed for at forbedre driftsresultatet for en investeringsejendom eller portefølje Vurdering af muligheden for at optimere lejekontraktsvilkår, herunder regulering af lejens størrelse Vurdering af muligheden for at optimere lejeindtægtsgrundlaget, f.eks. ved ombygning af sekundære udlejningsarealer til primære arealer, hel eller delvis ombygning af ejendommen til anden anvendelse, tilbygning til ejendommen eller ændring af anvendelse f.eks. fra erhverv til bolig/ejerbolig etc. Almindelig driftsoptimering Rådgivning kan ydes i Danmark, Sverige og Finland (via netværk i Finland)

4 Honorar: Som udgangspunkt efter medgået tid, dvs. iht. gældende timetakst som pr. 1/ udgør DKK 1.400,-- + moms, se dog særskilt om udlejning/genforhandling og salg. Hertil kommer der refusion af kørselsudgifter og rejseomkostninger, efter nærmere aftale. Udlejnings- og genforhandlingsopgaver honoreres med følgende satser: Alm. udlejningsopgave, 15% af førte årsleje (ved særlige typer udlejningsopgaver kan der tilkomme startfee etc.) Genforhandling med eksisterende lejer: Lejekontrakt forlænges med op til 3 år, honoreres med 3 % af første årsleje, dog minimum DKK ,-- Lejekontrakt forlænges med 5 år, honoreres med 5 % af første årsleje, dog minimum DKK ,-- Lejekontrakt forlænges med minimum 7 år, honoreres med 7,5 % af første årsleje, dog minimum DKK ,-- NB! Honorar er inkl. skrivning af allonge, og beregnes før evt. lejerabatter, trappeleje etc. Honorar ved formidling af erhvervsejendomme aftales for sag til sag. Som udgangspunkt udgør honoraret et fast procentbeløb af salgsprisen, med et minimumshonorar. Ved større og længerevarende opgaver, kan der tilbydes en faseopdelt rådgivningsaftale, enten efter medgået tid, eller efter et faseopdelt honorar, evt. kombineret ved timebaseret og succes-baseret honorar. Ved en faseopdeling af opgaven, har kunden sikkerhed for, at der ikke betales for mere rådgivning end højst nødvendigt, og at opgaven kan stoppes inden næste fase igangsættes. Dermed kan kunden også overskue de økonomiske konsekvenser, inden sidste fase i opgaven påbegyndes. Til hver opgave udarbejdes en aftale, kaldet rådgivningsaftale, hvori opgaven beskrives nærmere, inkl. en vurdering af det tidsforbrug, der er forbundet med arbejdet, samt angivelse af et forventeligt honorar. Endelig kan der i større og længerevarende projektopgaver aftales et fast honorar. Alle honorarer tillægges moms efter de til enhver tid gældende momsregler.

5 Kvaliteter som jeg kan stå inde for: PROFESSIONEL ENGAGEMENT DISKRETION PERSONLIG INVOLVERING I ALLE SAGER (ENMANDSKONTOR) SERIØS SPARRINGSPARTNER RESULTATORIENTERET FLERE LØSNINGER HOLDE HVAD MAN LOVER EKSEMPEL PÅ OPGAVE JEG HAR LØST: NEDRIVNING AF UTIDSSVARENDE BUTIKSBYGNING, OG OPFØRSEL AF NY STOR MODERNE BUTIKSBYGNING, DER ER FREMTIDSSIKRET MANGE ÅR FREM.

6 FORRETNINGSBETINGELSER: UNO-PROPERTY CONSULTING forretningsbetingelser - I det følgende kaldes UNO: Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som UNO udfører for kunden, i det omfang de ikke konkret er fraveget ved anden skriftlig aftale. Interessekonflikter: UNO undersøger forud for opstarten af et opdrag, om der foreligger interessekonflikter, som medfører, at UNO er afskåret fra at påtage sig opgaven for kunden. Fortrolighed: UNO er underlagt fortrolighedsforpligtelse i forhold til de oplysninger, som UNO modtager. Fortrolighedsforpligtelsen gælder med respekt af regler, som pålægger UNO oplysningspligt i forhold til offentlige myndigheder eller andre, herunder hvidvaskningsreglerne. Fakturering: UNO afregner a/c ved udgangen af hver måned og endeligt i forbindelse med sagens afslutning. Alle fakturaer indeholder en nøje beskrivelse af det arbejde, der er udført i forbindelse med sagen. Betalingsbetingelser er netto 8 dage fra fakturadato. Ved forsinket betaling kan beregnes renter i overensstemmelse med rentelovens bestemmelser. UNO kan i visse opgaver opkræve et a/c honorar forud for opstart af en opgave, og i visse tilfælde også begære deponering af et kontant beløb til sikkerhed for UNO honorar. Betaling af eksterne omkostninger: Hvis opgavens løsning kræver betaling eller deponering etc., opkræves sådanne beløb direkte hos kunden. UNO er ikke forpligtet til at afholde udlæg for kunden. Såfremt et opdrag bringes til ophør før dets ordinære afslutning, vil UNO være berettiget til honorar og omkostningsgodtgørelse for tiden frem til, at opdraget bringes til ophør. Ansvarsbegrænsning: UNO er erstatningsansvarlig i overensstemmelse med dansk rets almindelige regler for eventuelt tab, som rådgivningen måtte påføre kunden, med de nedenfor nævnte begrænsninger: UNO er ikke ansvarlig for driftstab, avancetab, tab af goodwill eller lignende indirekte tab. Derudover gælder følgende begrænsninger i UNO ansvar: UNO ansvar for rådgivning i forbindelse med opdraget kan ikke overstige kr. 2,5 mio. UNO er ikke ansvarlig for rådgivning ydet af kundens øvrige rådgivere, herunder uanset om sådanne rådgivere er engageret med UNO bistand.

7 EKSEMPEL PÅ OPGAVE JEG HAR LØST: UDARBEJDELSE AF HELHEDSPLAN OG LOKALPLAN FOR CA M² GRUNDAREAL, MED EFTERFØLGENDE PROJEKTUDVIKLING AF STØRRE RETAIL- OG EJERBOLIG-BEBYGGELSE. EKSEMPEL PÅ OPGAVE JEG HAR LØST: NEDRIVNING AF UTIDSSVARENDE BUTIKSBYGNING, OG OPFØRSEL AF NY STOR MODERNE BUTIKSBYGNING, DER ER FREMTIDSSIKRET MANGE ÅR FREM.

8 EKSEMPEL PÅ OPGAVE JEG HAR LØST: PROJEKTUDVIKLING AF MØBELHUS PÅ BEGRÆNSET PLADS

9 EKSEMPEL PÅ OPGAVE JEG HAR LØST: PROJEKTUDVIKLING AF CA M² RETAILEJENDOM

10 EKSEMPEL OPGAVE JEG HAR LØST I SVERIGE: HANDLINGSPLAN OG IMPLEMENTERING AF DENNE INKL. PROJEKTLEDELSE FØR RENOVERING Ombygning af større nedslidt og halvtom retailejendom, herunder: Udarbejdelse af handlingsplan og implementering af denne. Bl.a. omstilling af ejendom fra ca M² butikscenter (m. indvendige rulletrapper etagerne imellem) til etablering af 4 storbutikker i underetagen med lang facade direkte ud til motorvej samt ombygning af 1. sal til større dagligvarebutik og 3 mindre special-detailbutikker. Genforhandling af eksisterende lejekontrakter, bl.a. City GROSS. Projektledelse og styring af rådgiver, entreprenører etc. Varighed ca. 1½ år. Projektsum til ombygning ca. 40 mio. SEK. Stor værdiforøgelse EFTER RENOVERING

11 Eksempel på opgave jeg har løst i Sverige: Udlejning af større butikslejemål til Jysk samt projektledelse ifm. ombygning af lejemål iht. Jysk byggeprogram Ifm. Expert Radio konkurs ultimo 2012 skulle lejemålet genudlejes hurtigst og bedst muligt. Bestyrelsen for selskabet kontaktede mig i april 2013 pga. manglende resultater fra udlejningsfirmaet, der havde opgaven. Via mit gode samarbejde med Jysk lykkedes det at få en aftale på plads i løbet af kort tid. Lejeniveauet blev bibeholdt, og lejeaftalen blev indgået for en 10-årig periode med mulighed for 5-årig forlængelse. Indflytning medio september Ud over lejeforhandlingerne og rådgivning til ejer, varetog jeg også projektledelsen ifm. ombygning og indretning af lejemålet til Jysk. Til trods for et stramt budget og kort byggetid, så lykkedes det at holde budgettet og indflytningstidspunktet. Ny store front med Jysk flotte blå logo

12 UNO-PROPERTY CONSULTING EJENDOMSRÅDGIVNING MED OMTANKE! UNO-PROPERTY CONSULTING v/uno Sand Kirkeleddet Fredensborg Mobilnr.: Mail: CVR.NR.: WEBSITE:

Opdraget Copenhagen Counsel s opdrag omfatter juridisk rådgivning og afgrænses i samarbejde med Klienten.

Opdraget Copenhagen Counsel s opdrag omfatter juridisk rådgivning og afgrænses i samarbejde med Klienten. FORRETNINGSBETINGELSER Nærværende Forretningsbetingelserne gælder, medmindre andet konkret er aftalt på skrift, for alle advokatopgaver, som Copenhagen Counsel Advokatpartnerselskab udfører for Klienten.

Læs mere

Disse forretningsbetingelser gælder for alle CERTA s opdrag, medmindre andet er aftalt med klienten.

Disse forretningsbetingelser gælder for alle CERTA s opdrag, medmindre andet er aftalt med klienten. CERTA S FORRETNINGSBETINGELSER Disse forretningsbetingelser gælder for alle CERTA s opdrag, medmindre andet er aftalt med klienten. Opdraget CERTA s opdrag omfatter bistand i forbindelse med sikkerhedsmæssige

Læs mere

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR ADVOKATFIRMAET FRANK IBRUG

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR ADVOKATFIRMAET FRANK IBRUG ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR ADVOKATFIRMAET FRANK IBRUG 1. GENERELT 1.1. Medmindre andet konkret er aftalt, er nærværende forretningsbetingelser gældende for enhver rådgivningsydelse (opdraget),

Læs mere

Forretningsbetingelser for Advokatfirmaet Hindkjær

Forretningsbetingelser for Advokatfirmaet Hindkjær Grønnegade 2, 1. sal 8000 Aarhus C Tlf: 75 75 25 25 Mail: post@hindkjaerlaw.com CVR DK 36 13 25 07 Bank: 2316 6278837856 www.hindkjaerlaw.com Forretningsbetingelser for Advokatfirmaet Hindkjær Disse forretningsbetingelser

Læs mere

Forretningsbetingelser for Rønne & Lundgren

Forretningsbetingelser for Rønne & Lundgren Forretningsbetingelser for Rønne & Lundgren 1. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER Rønne & Lundgren Advokatpartnerselskab ( R&L ) CVR-nr. 36 44 20 42 Tuborg Havnevej 19 2900 Hellerup 2. GENERELT 2.1 Nærværende forretningsbetingelser

Læs mere

Forretningsbetingelser for Advokatfirmaet Hindkjær

Forretningsbetingelser for Advokatfirmaet Hindkjær Grønnegade 2, 1. sal 8000 Aarhus C Tlf: 75 75 25 25 Mail: post@hindkjaerlaw.com CVR DK 36 13 25 07 Bank: 2316 6278837856 www.hindkjaerlaw.com Forretningsbetingelser for Advokatfirmaet Hindkjær Disse forretningsbetingelser

Læs mere

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR ADVOKATFIRMAET FRANK IBRUG

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR ADVOKATFIRMAET FRANK IBRUG SKT. CLEMENS TORV 17 DK-8000 AARHUS C TEL (+45) 86 13 86 00 ADV@FRANKIBURG.DK WWW.FRANKIBURG.DK BANK 4387 0016858188 SWIFT-BIC DABADKKK IBAN DK3330000016858188 ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR ADVOKATFIRMAET

Læs mere

DENLAW ADVOKATER JULIAN JENSEN ADVOKAT, LL.M.

DENLAW ADVOKATER JULIAN JENSEN ADVOKAT, LL.M. DENLAW Advokater Julian Jensen Advokat, LL.M. Østergade 55 1100 København K T: +45 33 13 15 11 M: +45 27 28 01 51 E: jj@denlaw.dk H: www.denlaw.dk CVR-nr.: 33443129 FORRETNINGSBETINGELSER Advokatfirmaet

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER Forretningsbetingelserne er gældende for enhver opgave ( Neugarden ) udfører, med mindre andet er aftalt. 1. NEUGARDEN ADVOKATER Når Neugarden påtager sig en opgave indgår kunden

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER Forretningsbetingelserne er gældende for enhver opgave Neugarden Advokatpartnerselskab ( Neugarden ) udfører, med mindre andet er aftalt. 1. NEUGARDEN ADVOKATER Når Neugarden påtager

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER HASSERISVEJ 174 9000 AALBORG FAX 98 12 98 55 TELEFON 98 12 98 00 26.02.2015 MORTEN JENSEN (H) JAN HELLMUND JENSEN (L) THOMAS SCHULTZ (L) STEPHAN MUURHOLM (H) MIKKI NIELSEN (H) ULLA SKOV (H) PREBEN BANG

Læs mere

Bachmann/Partners opdrag omfatter juridisk rådgivning og afgrænses i samarbejde med Klienten.

Bachmann/Partners opdrag omfatter juridisk rådgivning og afgrænses i samarbejde med Klienten. CVR-nr. 39 55 25 90 FORRETNINGSBETINGELSER GÆLDENDE FRA 18. OKTOBER 2018 Bachmann/Partners Advokatpartnerselskab kan kontaktes på følgende adresser: Aarhus: København: Europahuset Brønnums Hus Europaplads

Læs mere

COMPASS ADVOKATFIRMAS FORRETNINGSBETINGELSER

COMPASS ADVOKATFIRMAS FORRETNINGSBETINGELSER COMPASS ADVOKATFIRMAS FORRETNINGSBETINGELSER Forretningsbetingelserne gælder for alle advokatopgaver, som Compass Advokatfirma udfører for kunden, i det omfang de ikke konkret er fraveget ved anden skriftlig

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Forretningsbetingelser for Patriotisk Selskab

Forretningsbetingelser for Patriotisk Selskab Forretningsbetingelser for Patriotisk Selskab 1. Anvendelse og gyldighed A. Nærværende forretningsbetingelser er gældende for enhver ydelse fra Patriotisk Selskab, medmindre betingelserne er fraveget ved

Læs mere

F O R R E T N I N G S B E T I N G E L S E R F O R A D V O K A T F I R M A E T B O H A N S E N & M O R T E N H A R T E L I U S

F O R R E T N I N G S B E T I N G E L S E R F O R A D V O K A T F I R M A E T B O H A N S E N & M O R T E N H A R T E L I U S ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS BO HANSEN Advokat Møderet for Højesteret MORTEN HARTELIUS Advokat Møderet for Landsret Aut. bobebehandler F O R R E T N I N G S B E T I N G E L S E R F O R A

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LETT

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LETT LETT Advokatpartnerselskab Rådhuspladsen 4 1550 København V Tlf. 33 34 00 00 Fax 33 34 00 01 CVR 35 20 93 52 FORRETNINGSBETINGELSER FOR LETT lett@lett.dk www.lett.dk Disse forretningsbetingelser gælder

Læs mere

Alle advokater hos Nyborg & Rørdam er beskikkede som advokater af Justitsministeriet i Danmark og er medlemmer af Advokatsamfundet.

Alle advokater hos Nyborg & Rørdam er beskikkede som advokater af Justitsministeriet i Danmark og er medlemmer af Advokatsamfundet. NYBORG & RØRDAM ADVOKATFIRMA P/S FORRETNINGSBETINGELSER Medmindre andet aftales skriftligt, er disse forretningsbetingelser gældende for opgaver, som klienten anmoder Nyborg & Rørdam Advokatfirma P/S (

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER Advokatfirmaet Drachmann Advokatpartnerselskab CVR-nr. 36 89 79 61 Skolegade 24 4800 Nykøbing Falster Nygade 1A 4900 Nakskov Telefon 54 84 50 50 www.drachmann.com FORRETNINGSBETINGELSER Forretningsbetingelserne

Læs mere

Forretningsbetingelser for Ødegård ApS. 1. Aftale og aftaleparter. 2. Ødegård ApS ydelser. 3. Bemanding og underleverandører

Forretningsbetingelser for Ødegård ApS. 1. Aftale og aftaleparter. 2. Ødegård ApS ydelser. 3. Bemanding og underleverandører 1. Aftale og aftaleparter 1.1 Disse forretningsbetingelser gælder for de bogførings-, rådgivnings-, og regnskabsmæssige assistanceydelser, som Ødegård ApS leverer til Kunden. 1.2 Kundeaftalen mellem Kunden

Læs mere

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen 1. Indledning Disse generelle betingelser finder anvendelse såfremt der ikke er aftalt andre betingelser i den

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LEVERING AF YDELSER PR

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LEVERING AF YDELSER PR INDLEDNING Nærværende forretningsbetingelser, eventuelt aftalebrev samt eventuelle skriftlige ændringer hertil udgør den samlede aftale (Aftalen) mellem kunden (Kunden) og Beierholm Statsautoriseret Revisionspartnerselskab,

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser for erhvervsklienter, herunder hvidvaskning

Almindelige forretningsbetingelser for erhvervsklienter, herunder hvidvaskning Almindelige forretningsbetingelser for erhvervsklienter, herunder hvidvaskning Disse forretningsbetingelser gælder for enhver opgave, som en erhvervsklient beder Trade Institute Scandinavia (vi) om at

Læs mere

GENERELLE BESTEMMELSER I FORBRUGERAFTALER

GENERELLE BESTEMMELSER I FORBRUGERAFTALER GBF 19 GENERELLE BESTEMMELSER I FORBRUGERAFTALER 2019 Danske Arkitektvirksomheder og Foreningen af Rådgivende Ingeniørers Generelle Bestemmelser i Forbrugeraftaler 2019 GBF 19 Den 30. august 2019, version

Læs mere

Generelle Bestemmelser i Forbrugeraftaler 2019 GBF 19

Generelle Bestemmelser i Forbrugeraftaler 2019 GBF 19 Danske Arkitektvirksomheder og Foreningen af Rådgivende Ingeniørers Generelle Bestemmelser i Forbrugeraftaler 2019 FORORD Danske Arkitektvirksomheder og Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) har udarbejdet

Læs mere

Dansk Facilities Management Optimering af lejekontrakter Deloitte d. 23. september 2008

Dansk Facilities Management Optimering af lejekontrakter Deloitte d. 23. september 2008 Dansk Facilities Management Optimering af lejekontrakter Deloitte d. 23. september 2008 September 2008 Colliers Hans Vestergaard A/S Gl. Kongevej 60 DK - 1805 Frederiksberg Kontaktinformation Jonas Sand

Læs mere

ATTRAKTIV INVESTERINGSEJENDOM TIL SALG FRISENGÅRDSVEJ 5A, NYBORG THE FULL SERVICE PROPERTY HOUSE

ATTRAKTIV INVESTERINGSEJENDOM TIL SALG FRISENGÅRDSVEJ 5A, NYBORG THE FULL SERVICE PROPERTY HOUSE ATTRAKTIV INVESTERINGSEJENDOM TIL SALG FRISENGÅRDSVEJ 5A, NYBORG THE FULL SERVICE PROPERTY HOUSE Side 2 NEWSEC DATEA TILBYDER ATTRAKTIV INVESTERINGSEJENDOM Vi har fået mulighed for at tilbyde denne yderst

Læs mere

Aftale. Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem

Aftale. Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem Aftale Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr. 7030-0045 Side 1 af 6 Dato: dato-mnd-år

Læs mere

Standardvilkår for ydelser fra Forskerservice

Standardvilkår for ydelser fra Forskerservice 7. december 2017 DAFO - Forskerservice Standardvilkår for ydelser fra Forskerservice 1. Indledende bestemmelser Disse Standardvilkår gælder for alle ydelser leveret af Forskerservice i og uden for kontrakt.

Læs mere

Af de efterfølgende sider fremgår regnskabet for perioden 1. januar til 30. juni 2011.

Af de efterfølgende sider fremgår regnskabet for perioden 1. januar til 30. juni 2011. Til investorerne i K/S Albatros VII Difko Administration A/S Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro Tlf. +45 70 11 75 00 Fax +45 70 11 75 25 difko@difko.dk www.difko.dk CVR-nr. 84012416 Ref. HEF/suj Dato 30.

Læs mere

1. Advokatopdragets omfang og indhold

1. Advokatopdragets omfang og indhold DLA Piper Denmark Advokatpartnerselskab Rådhuspladsen 4 1550 København V Tlf. +45 33 34 00 00 Fax +45 33 34 00 01 CVR 35 20 93 52 denmark@dlapiper.com www.dlapiper.com FORRETNINGSBETINGELS ER FOR DLA PIPER

Læs mere

Samarbejdsaftale vedrørende bogføring og regnskabsservice

Samarbejdsaftale vedrørende bogføring og regnskabsservice Samarbejdsaftale vedrørende bogføring og regnskabsservice Mellem Bogholder navn Bogholders firmanavn Bogholders adresse Postnr. By mail@bogholder.dk Tlf. XX XX XX XX CVR. XX XX XX XX i det følgende kaldet

Læs mere

Alm. Forretningsbetingelser

Alm. Forretningsbetingelser Elite IT ApS Alm. Forretningsbetingelser Almindelige forretningsbetingelser for Elite IT ApS Gældende pr. 19. marts 2013 1 Gyldighed Alle aftaler mellem kunden og Elite IT indgås på grundlag af nærværende

Læs mere

GBI 14 GENERELLE BETINGELSER FOR INDUSTRIRÅDGIVNING

GBI 14 GENERELLE BETINGELSER FOR INDUSTRIRÅDGIVNING GBI 14 GENERELLE BETINGELSER FOR INDUSTRIRÅDGIVNING 2014 Generelle Betingelser for Industrirådgivning, GBI 14 Forord Generelle Betingelser for Industrirådgivning (GBI 14) er udarbejdet af Foreningen af

Læs mere

+ = EJENDOMME DETAIL RC JRC EJENDOMSRÅDGIVNING APS. MAIL : jr@jr-c.dk TLF. : +45 3052 9762 WWW.JR-C.DK E J E N D O M S R Å D G I V N I N G O M

+ = EJENDOMME DETAIL RC JRC EJENDOMSRÅDGIVNING APS. MAIL : jr@jr-c.dk TLF. : +45 3052 9762 WWW.JR-C.DK E J E N D O M S R Å D G I V N I N G O M RC EJENDOMSRÅDGIVNING APS CVR NR. 33768095 Bankforbindelse: Jyske Bank WWW.JR-C.DK MAIL : jr@jr-c.dk TLF. : +45 3052 9762 + = EJENDOMME DETAIL RC E J E N D O M S R Å D G I V N I N G O M Ejendomme Detailhandel

Læs mere

1. DRIFTSAFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 3 2. YDELSEN 4 3. KUNDENS MEDVIRKEN 4 4. VEDERLAG 5 5. UDLÆG 5 6. BETALINGSBETINGELSER 5 7.

1. DRIFTSAFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 3 2. YDELSEN 4 3. KUNDENS MEDVIRKEN 4 4. VEDERLAG 5 5. UDLÆG 5 6. BETALINGSBETINGELSER 5 7. DRIFTSAFTALE ii INDHOLDSFORTEGNELSE 1. DRIFTSAFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 3 2. YDELSEN 4 3. KUNDENS MEDVIRKEN 4 4. VEDERLAG 5 5. UDLÆG 5 6. BETALINGSBETINGELSER 5 7. FORTROLIGHED 5 8. ANDRE DRIFTSOPGAVER

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER SKOV ADVOKATER ADVOKATAKTIESELSKAB. Version af 20. juni 2018 SKOV ADVOKATER

FORRETNINGSBETINGELSER SKOV ADVOKATER ADVOKATAKTIESELSKAB. Version af 20. juni 2018 SKOV ADVOKATER FORRETNINGSBETINGELSER SKOV ADVOKATER ADVOKATAKTIESELSKAB J.nr.: TBA37432HAW /JH Version af 20. juni 2018 SKOV ADVOKATER Advokataktieselskab Havneparken 4 DK-7100 Vejle Telefon: +45 76 40 70 00 Telefax:

Læs mere

Forretningsbetingelser Vistas Revisor ApS

Forretningsbetingelser Vistas Revisor ApS Forretningsbetingelser Vistas Revisor ApS Følgende forretningsbetingelser er gældende, med mindre andet er aftalt. Indledning Vilkårene i nærværende forretningsbetingelser, eventuelt aftalebrev, fuldmagt,

Læs mere

Corpitals Forretningsbetingelser # ( )

Corpitals Forretningsbetingelser # ( ) Corpitals Forretningsbetingelser #00014207 (2019-01-15) 1. Generelt 1.1. Corpitals Forretningsbetingelser udgør en integreret del af det samlede aftalegrundlag mellem Corpital og Kunden, og er således

Læs mere

Forretningsbetingelser for levering af ydelser pr

Forretningsbetingelser for levering af ydelser pr INDLEDNING Nærværende forretningsbetingelser, eventuelt aftalebrev samt eventuelle skriftlige ændringer hertil udgør den samlede aftale (Aftalen) mellem kunden (Kunden) og Statsautoriseret Revisionspartnerselskab,

Læs mere

Standard leveringsbetingelser

Standard leveringsbetingelser Standard leveringsbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra CompanYoung ApS (herefter CompanYoung), medmindre

Læs mere

Backup & Opbevaring. Skovdal Nordic forpligter sig til at opbevare materiale i minimum 3

Backup & Opbevaring. Skovdal Nordic forpligter sig til at opbevare materiale i minimum 3 Standardbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra Skovdal Nordic, medmindre dette udtrykkeligt er fraveget

Læs mere

Samarbejdsaftale vedrørende bogføring og regnskabsservice

Samarbejdsaftale vedrørende bogføring og regnskabsservice Samarbejdsaftale vedrørende bogføring og regnskabsservice Mellem Bogholder navn Bogholder firmanavn Bogholder adresse Bogholder postnr/by xx@bogholder.dk Tlf. xx xx xx xx CVR. xx xx xx xx i det følgende

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser THORVALD REIN Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Aftale og aftaleparter Disse forretningsbetingelser gælder for de erklærings-, rådgivnings-, og assistanceopgaver, som THORVALD

Læs mere

GBR 92 GENERELLE BESTEMMELSER FOR RÅDGIVNING. September 1992. Side 1

GBR 92 GENERELLE BESTEMMELSER FOR RÅDGIVNING. September 1992. Side 1 GBR 92 GENERELLE BESTEMMELSER FOR RÅDGIVNING September 1992 Side 1 Generelle Bestemmelser for Rådgivning, GBR 92 Forord Generelle Bestemmelser for Rådgivning ( GBR 92) er udarbejdet af Foreningen af Rådgivende

Læs mere

Volumenreduktion af lavaktivt affald Aftale

Volumenreduktion af lavaktivt affald Aftale Bilag 2 Volumenreduktion af lavaktivt affald Aftale Indgået mellem Dansk Dekommissionering Frederiksborgvej 399 4000 Roskilde CVR nr. 2614 4744 (Herefter benævnt Kunden) og... CVR nr. (herefter benævnt

Læs mere

Civilingeniør, HD JACOB JUUL-HANSEN. Projektstyring, Værdiskabelse og Udvikling af Fast Ejendom

Civilingeniør, HD JACOB JUUL-HANSEN. Projektstyring, Værdiskabelse og Udvikling af Fast Ejendom Civilingeniør, HD JACOB JUUL-HANSEN Projektstyring, Værdiskabelse og Udvikling af Fast Ejendom - analyse af alle ejendommens muligheder (og risici) for at sikre investor en bedre pengestrøm, likviditet

Læs mere

Kontrakt om udarbejdelse af Konkretiseringsprojekt for Buddinge

Kontrakt om udarbejdelse af Konkretiseringsprojekt for Buddinge Kontrakt om udarbejdelse af Konkretiseringsprojekt for Buddinge Nærværende kontrakt er indgået mellem: Gladsaxe Kommune Rådhus Allé 7 2860 Søborg (herefter Ordregiver) og < Indsæt leverandørens navn>

Læs mere

Delaftale 1 Organisk affald

Delaftale 1 Organisk affald Miljøstyrelsens Rammeaftale vedrørende rådgivning og bistand Rammeaftale på affaldsfaglige konsulentydelser og -bistand mellem: Miljøstyrelsen Strandgade 29 1401 København K CVR-nr.: 25 79 83 76 og

Læs mere

EJERFORENINGER ADMINISTRATION AF. Tryghed og tilgængelighed i din dagligdag. www.housinggroup.dk. Mere end bare et administrationsselskab

EJERFORENINGER ADMINISTRATION AF. Tryghed og tilgængelighed i din dagligdag. www.housinggroup.dk. Mere end bare et administrationsselskab Tryghed og tilgængelighed i din dagligdag ADMINISTRATION AF EJERFORENINGER Mere end bare et administrationsselskab "Vi gør en dyd ud af personlig og professionel service, gennemsigtighed og proaktivitet."

Læs mere

Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og

Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og hastetillæg... 4 Hastetillæg... 4 Ændring af aftalen...

Læs mere

Aftale om finansiel og processuel bestillerrådgivning til Glostrup Hospital.

Aftale om finansiel og processuel bestillerrådgivning til Glostrup Hospital. Sag: Virksomhedens navn: Opgavens navn: Aftale om finansiel og processuel bestillerrådgivning til Glostrup Hospital. 1. Parterne: I det følgende kaldet Klienten og medundertegnede: I det følgende kaldet

Læs mere

EFTERTRAGTET. BUTIK PÅ 905 m NABO TIL NETTO OG PETWORLD HOVEDVEJEN GLOSTRUP. Sagsnummer:

EFTERTRAGTET. BUTIK PÅ 905 m NABO TIL NETTO OG PETWORLD HOVEDVEJEN GLOSTRUP. Sagsnummer: EFTERTRAGTET 2 BUTIK PÅ 905 m NABO TIL NETTO OG PETWORLD HOVEDVEJEN 11-2600 GLOSTRUP Sagsnummer: 18010505 OVERBLIK Denne ejendom som er på små 5.000 m 2 ligger perfekt placeret på Hovedvejen i Glostrup,

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. indgået mellem. [Kunde] (den Dataansvarlige ) Sandgrav Solutions ApS CVR: Granbakken 53.

DATABEHANDLERAFTALE. indgået mellem. [Kunde] (den Dataansvarlige ) Sandgrav Solutions ApS CVR: Granbakken 53. DATABEHANDLERAFTALE indgået mellem [Kunde] (den Dataansvarlige ) og Sandgrav Solutions ApS CVR: 30 81 47 46 Granbakken 53 3400 Hillerød ( Databehandleren ) Den Dataansvarlige og Databehandleren kaldes

Læs mere

Penta Advokater Forretningsbetingelser pr. 1. januar 2016

Penta Advokater Forretningsbetingelser pr. 1. januar 2016 Penta Advokater Forretningsbetingelser pr. 1. januar 2016 1. Aftalen og Parterne 1.1. De i ordrebekræftelsen angivne vilkår, og eventuelle senere skriftlige ændringer hertil, samt nærværende forretningsbetingelser,

Læs mere

Nordea Ejendomme. Enkelhed på alle niveauer. Nordea Ejendomme

Nordea Ejendomme. Enkelhed på alle niveauer. Nordea Ejendomme Nordea Ejendomme Enkelhed på alle niveauer Nordea Ejendomme Bredgade Den enkle vej Overblik skabt på erfaring Som en af landets største ejendomsforvaltere har Nordea Ejendomme opbygget en stor erfaring

Læs mere

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER. Udgave af 4. december - 2014

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER. Udgave af 4. december - 2014 Bilag 1 ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER Udgave af 4. december - 2014 1. OPTIMON`s hemmeligholdelsespligt OPTIMON træffer alle rimelige og nødvendige foranstaltninger til hemmeligholdelse

Læs mere

Kr. 800 pr. m² om året ekskl. fællesudgifter uden tillæg for særindretninger

Kr. 800 pr. m² om året ekskl. fællesudgifter uden tillæg for særindretninger Sag 051309NP Ca. 527 m² lejemål i nyt administrationscenter på Skanderborg Fælled Skanderborg Kommune, Rådhuset, Adelgade 44, 8660 Skanderborg Kr. 800 pr. m² om året ekskl. fællesudgifter uden tillæg for

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER 323-182087 SLA/sla 16.03.2015 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Advokatfirma Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 3 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser...

Læs mere

Forretningsbetingelser gældende for samarbejdet med Backoffice Eksperterne Aps

Forretningsbetingelser gældende for samarbejdet med Backoffice Eksperterne Aps Forretningsbetingelser gældende for samarbejdet med Backoffice Eksperterne Aps Retningslinjerne, der er defineret nedenfor er de generelle rammer for ydelser og vilkår i forbindelse med samarbejde mellem

Læs mere

Leveranceaftale. Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service. Juli 2008

Leveranceaftale. Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service. Juli 2008 Leveranceaftale Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service Juli 2008 Dato: 16-07-2008 Kontor: Sagsbeh.: Digitaliseringsafdelingen Niels Kleberg Versionsnr.: 1.0 Leveranceaftale for miniudbud

Læs mere

Aftale. Aftale om konsulentbistand XXXXX. xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr Side 1 af 7

Aftale. Aftale om konsulentbistand XXXXX. xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr Side 1 af 7 Aftale Aftale om konsulentbistand XXXXX xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr. 1502-0044 Side 1 af 7 Dato: dato-mnd-år Aftalens parter Xxxx xxxxxx XXXXXX (herefter benævnt konsulenten)

Læs mere

2.4 Alle estimater angivet i forbindelse med tilbud eller aftale, er med mindre andet specifikt er anført afgivet uden forbindtlighed.

2.4 Alle estimater angivet i forbindelse med tilbud eller aftale, er med mindre andet specifikt er anført afgivet uden forbindtlighed. 1. Indledning 1.1 Med mindre andet er skriftligt aftalt, er nærværende generelle vilkår gældende for alle tilbud, salg og leverancer fra Capto A/S (herefter Leverandøren ). Såfremt der i forbindelse med

Læs mere

Dit værktøj til tyske ejendomme ligger her - lige ved hånden!

Dit værktøj til tyske ejendomme ligger her - lige ved hånden! Dit værktøj til tyske ejendomme ligger her - lige ved hånden! Nøgleydelser: Køb og salg af ejendomme Asset management - Ejendomsadministration (kontakt til lejere, myndigheder, udlejning etc.) - Selskabsadministration

Læs mere

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE INDLEVELSE SKABER UDVIKLING TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE WWW.BDO.DK KONSULENTAFTALE VEDR. PROJEKT: Gennemgang af forudsætninger og beregninger til skolestrukturrapportens bilag I Vurdering af økonomisk

Læs mere

Hotelprojekt Thyborøn. Lemvig Kommune

Hotelprojekt Thyborøn. Lemvig Kommune Hotelprojekt Thyborøn Lemvig Kommune Jour.# > V 110 Dato > 05. 11.2013 Ref. > JA H O T E L P R O J E K T T H Y B O R Ø N FORSLAG SENDT TIL: Lemvig Kommune Udviklingschef Anders Holm Rådhusgade 1 7620 Lemvig

Læs mere

Renovering og investering i ejendomme

Renovering og investering i ejendomme estate VIDEN Renovering og investering i ejendomme - udvikling og grøn værdioptimering Indhold På denne konference bliver der sat fokus på, hvilke muligheder man kan og bør gribe for at få det optimale

Læs mere

Aftalen træder i kraft ved underskrift, og er gældende indtil 1. november 2012, eller til den opsiges skriftligt af en af parterne, jf. punkt 1.21.

Aftalen træder i kraft ved underskrift, og er gældende indtil 1. november 2012, eller til den opsiges skriftligt af en af parterne, jf. punkt 1.21. 1 Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand til forarbejdet til etablering af campus i Næstved 1.1 Parterne Følgende kontrakt er indgået mellem Næstved Kommune Teatergade 8 4700 Næstved CVR. 2918 9625

Læs mere

Bilag 3. MILJØMINISTERIETS STANDARDKONTRAKT FOR Rådgivning og bistand

Bilag 3. MILJØMINISTERIETS STANDARDKONTRAKT FOR Rådgivning og bistand Bilag 3 MILJØMINISTERIETS STANDARDKONTRAKT FOR Rådgivning og bistand Mellem Miljøstyrelsen og... (herefter kaldet rådgiveren) er dags dato indgået aftale om (rådgiverens) udførelse af et projekt på følgende

Læs mere

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser Bilag 2 Salgs- og Leveringsbetingelser Indholdsfortegnelse 1 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER... 3 1.1 Anvendelse og gyldighed... 3 1.2 Tilbud/ordre... 3 1.3 Priser... 3 1.4 Ejendomsforbehold... 3 1.5 Levering...

Læs mere

KONSULENTAFTALE. mellem [LEVERANDØREN] DANMARKS MILJØPORTAL

KONSULENTAFTALE. mellem [LEVERANDØREN] DANMARKS MILJØPORTAL KONSULENTAFTALE mellem [LEVERANDØREN] og DANMARKS MILJØPORTAL INDHOLDSFORTEGNELSE 1 AFTALENS FORMÅL... 4 2 OPGAVEN... 4 3 LEVERANDØRENS KONSULENTER... 4 4 UDSKIFTNING AF LEVERANDØRENS MEDARBEJDERE... 5

Læs mere

Landbrugsprojekter i udlandet Sale and lease back koncept. - Likviditetsfrigørelse for Sælger - Sikker investering for Køber

Landbrugsprojekter i udlandet Sale and lease back koncept. - Likviditetsfrigørelse for Sælger - Sikker investering for Køber Landbrugsprojekter i udlandet Sale and lease back koncept - Likviditetsfrigørelse for Sælger - Sikker investering for Køber Udarbejdet af: DLBR ADVICE Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret Udkærsvej 15,

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Lyngholm, herunder

Salgs- og leveringsbetingelser for Lyngholm, herunder Salgs- og leveringsbetingelser for Lyngholm, herunder LYNGHOLM KLOAK-SERVICE LYNGHOLM KLOAK-RENOVERING A/S LYNGHOLM TV INSPEKTION ApS 1. Anvendelsesområde 1.1. Nærværende salgs- og leveringsbetingelser

Læs mere

esoft systems FIRST NORTH NR. 74 05.08.2014 esoft systems HALVÅRSMEDDELELSE CVR-nr. 25 36 21 95

esoft systems FIRST NORTH NR. 74 05.08.2014 esoft systems HALVÅRSMEDDELELSE CVR-nr. 25 36 21 95 05.08.2014 esoft systems HALVÅRSMEDDELELSE 2014 CVR-nr. 25 36 21 95 2 Stigende omsætning Positivt resultat Investeringer Omsætning Esoft systems a/s, der omfatter alle aktiviteter i gruppen, har i perioden

Læs mere

KONTRAKT. mellem. Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) Stenbrudsvej 55 DK-3730 Nexø CVR.nr.: (i det følgende kaldet leverandøren)

KONTRAKT. mellem. Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) Stenbrudsvej 55 DK-3730 Nexø CVR.nr.: (i det følgende kaldet leverandøren) KONTRAKT mellem Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) Stenbrudsvej 55 DK-3730 Nexø CVR.nr.: 19716406 (i det følgende kaldet leverandøren) og Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm Ullasvej

Læs mere

ALMINDELIGE SALGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Betalingsbetingelser... 4 6. Force majeure... 4 7. Reklamations- og undersøgelsespligt...

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

Formuepleje A/S Fondsmæglerselskab ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER // MAJ 2015

Formuepleje A/S Fondsmæglerselskab ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER // MAJ 2015 Formuepleje A/S Fondsmæglerselskab ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER // MAJ 2015 FORMUEPLEJE A/S, FONDSMÆGLERSELSKAB ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER Betingelsernes anvendelsesområde Formuepleje A/S

Læs mere

Oplever du problemer, eller har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 31 38 11 30

Oplever du problemer, eller har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 31 38 11 30 Husk Når du udfylder følgesedlen - kan du udfylde den elektronisk - er det vigtigt at anføre prioritet for opgaven - vigtigt at skrive en gyldig email adresse - bør du udfylde fejlbeskrivelsen så godt

Læs mere

Aftale mellem. Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C. Kontrakthaver. Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver

Aftale mellem. Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C. Kontrakthaver. Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver Aftale mellem Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C og Kontrakthaver Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver Indholdsfortegnelse 0 1 3 6 8 9 10 11 1 13 1 1 Præampel Aftalegrundlag Opgavens omfang Vederlag

Læs mere

Rammeaftale om teknisk rådgivning mellem [Rådgiver] og House of Energy

Rammeaftale om teknisk rådgivning mellem [Rådgiver] og House of Energy Rammeaftale om teknisk rådgivning mellem [Rådgiver] og House of Energy Den [dato] oktober 2018 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1. Parterne... 3 2. Opgaven... 3 3. Aftalegrundlag... 3 4.

Læs mere

Målet er optimering af likviditetsplaceringen og minimering af finansieringsomkostningerne inden for den af Byrådet vedtagne finansielle strategi.

Målet er optimering af likviditetsplaceringen og minimering af finansieringsomkostningerne inden for den af Byrådet vedtagne finansielle strategi. Hjørring Kommune Hjørring kommunes finansielle strategi gældende fra 1. juli 2013 Udkast Formål: Formålet med en finansiel strategi er at fastlægge rammerne for en aktiv styring af Hjørring kommunes finansielle

Læs mere

RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNINGSYDELSER RENSEANLÆG A-Z

RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNINGSYDELSER RENSEANLÆG A-Z BIOFOS A/S Refshalevej 250 DK-1432 København K post@biofos.dk www.biofos.dk Tlf: +45 32 57 32 32 CVR nr. 25 60 19 20 RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNINGSYDELSER RENSEANLÆG A-Z mellem BIOFOS A/S Refshalevej 250 1432

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1.0 Anvendelsesområde 1.1 Disse generelle aftalevilkår finder anvendelse på enhver aftale mellem SiteLoom ApS og en kunde om levering af konsulentydelser, abonnementsydelser og andre

Læs mere

Obligationsejermøde. Landic Property Bonds I A/S. 29. august august 2012

Obligationsejermøde. Landic Property Bonds I A/S. 29. august august 2012 Obligationsejermøde Landic Property Bonds I A/S 1 Panelet Esben Kjær, Plesner Advokatfirma Michael Ziegler, Plesner Advokatfirma Søren Jenstrup, Lett Advokatfirma 2 Agenda 1. Valg af dirigent 2. Orientering

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER FOR DLA PIPER DEN- MARK ADVOKATPARTNERSELSKAB

FORRETNINGSBETINGELSER FOR DLA PIPER DEN- MARK ADVOKATPARTNERSELSKAB DLA Piper Denmark Advokatpartnerselskab Rådhuspladsen 4 1550 København V Tlf. +45 33 34 00 00 Fax +45 33 34 00 01 CVR 35 20 93 52 denmark@dlapiper.com www.dlapiper.com FORRETNINGSBETINGELSER FOR DLA PIPER

Læs mere

CHARMERENDE BYEJENDOM DIREKTE V/ TORVEPLADSEN. Nytorv 8A-C, 4200 Slagelse

CHARMERENDE BYEJENDOM DIREKTE V/ TORVEPLADSEN. Nytorv 8A-C, 4200 Slagelse CHARMERENDE BYEJENDOM DIREKTE V/ TORVEPLADSEN Nytorv 8A-C, 4200 Slagelse FAKTA: Matr.nr.: 269 Slagelse Bygrunde Adresse: Nytorv 8A-C, 4200 Slagelse Ejendomsvurdering 2014: Kr. 11.700.000, heraf grundværdi

Læs mere

PRODUKT KATALOG ADMINISTRATION. Indhold. Nøglen til den rigtige løsning. Selskabsadministration side 1. Indleje ejendomsadministration.

PRODUKT KATALOG ADMINISTRATION. Indhold. Nøglen til den rigtige løsning. Selskabsadministration side 1. Indleje ejendomsadministration. ADMINISTRATION PRODUKT KATALOG Indhold Selskabsadministration side 1 Indleje ejendomsadministration. side 3 Nøglen til den rigtige løsning DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby 45 26 01 02 datea@datea.dk

Læs mere

Aftale om rådgivning til udarbejdelse af helhedsplan for Vinge, samt masterplan for Vinge midtby

Aftale om rådgivning til udarbejdelse af helhedsplan for Vinge, samt masterplan for Vinge midtby Aftale om rådgivning til udarbejdelse af helhedsplan for Vinge, samt masterplan for Vinge midtby Aftale om rådgivning til udarbejdelse af helhedsplan for Vinge, samt masterplan for Vinge midtby 15/12/2011

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT For ejendommen: Matr.nr. [INDSÆT] Bygning [INDSÆT] Udlejer: [INDSÆT] Lejer: [INDSÆT] 1. Det lejede 1.1 Lejemålet omfatter til lejers særskilte brug kontorlokaler, hvis bruttoareal

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER. pr. 1. januar 2019 Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut

FORRETNINGSBETINGELSER. pr. 1. januar 2019 Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut FORRETNINGSBETINGELSER pr. 1. januar 2019 Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut 1. Aftalegrundlag 1.1 Nærværende forretningsbetingelser supplerer den mellem Dansk Brand- og sikrings teknisk Institut

Læs mere

ATRIUM Havneholmen 29 1.387 m 2 ATRIUM

ATRIUM Havneholmen 29 1.387 m 2 ATRIUM Havneholmen 29 1.387 m 2 Marts 2015 LEJEMÅL Et eksempel på skandinavisk arkitektur når den er lysende. Udefra set er det samspillet mellem sort granit og glas, der falder i øjnene. Og indvendigt er det

Læs mere

Forretningsog handelsbetingelser

Forretningsog handelsbetingelser Forretningsog handelsbetingelser 1 Alt det med småt For at skabe klare rammer og gennemsigtighed mellem os og jer, har vi udarbejdet en oversigt over det med småt. Såfremt I måtte have indvendinger eller

Læs mere

1.3 Formålet med denne politik er at forhindre, at en interessekonflikt bliver udnyttet af Selskabet eller dets medarbejdere til skade for kunden.

1.3 Formålet med denne politik er at forhindre, at en interessekonflikt bliver udnyttet af Selskabet eller dets medarbejdere til skade for kunden. 1. Indledning 1.1 Denne politik ( Politik for håndtering af interessekonflikter ) definerer og skitserer retningslinjerne for Formuepleje A/S Fondsmæglerselskab ( Selskabet ) i relation til interessekonflikter.

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER 1. BAGGRUND 1.1 Klienten ønsker at modtage økonomisk rådgivning og er derfor blevet enig med Konsulenten om, at denne mod betaling af vederlag skal varetage Klientens økonomi.

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag XX Udbud af Scale-up Denmark. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag XX Udbud af Scale-up Denmark. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Sagsnr. 1-30-76-29-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag XX Udbud af Scale-up Denmark 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 1.1 I Udbudsbetingelserne er der i afsnit 10.3, s. 16, angivet I

Læs mere

ABR-13. Almindelige bestemmelser for rådgivning

ABR-13. Almindelige bestemmelser for rådgivning ABR-13 Almindelige bestemmelser for rådgivning Ver. 01 af 01.01.2013 Forord Nærværende almindelige bestemmelser for rådgivning (ABR-13) er udarbejdet af Nielsen, Rudolph & Partners ApS, CVR Nr. 32 33 06

Læs mere

Kontor. Masnedøgade 20, 1. sal 948 m 2

Kontor. Masnedøgade 20, 1. sal 948 m 2 Kontor 948 m 2 Præsentabel og klassisk Østerbro-ejendom fra 1920 Store vinduesfacader Lige ved Metro (2019), S-tog, Bus og motorvej Årlig leje 1.050 pr. m² ekskl. drift Beliggenhed 2100 København Ø Ejendommen

Læs mere

KONTOR-/KLINIKLEJEMÅL TÆT PÅ RÅDHUSPLADSEN. H.H. Seedorffs Stræde 3-5, 8000 Aarhus C Sag 121295

KONTOR-/KLINIKLEJEMÅL TÆT PÅ RÅDHUSPLADSEN. H.H. Seedorffs Stræde 3-5, 8000 Aarhus C Sag 121295 KONTOR-/KLINIKLEJEMÅL TÆT PÅ RÅDHUSPLADSEN H.H. Seedorffs Stræde 3-5, 8000 Aarhus C Sag 121295 BELIGGENHED OG OMRÅDET Ejendommen er beliggende med en attraktiv placering tæt på Rådhuset og Hovedbanegården,

Læs mere