JEG ØNSKER KONTOR- LØSNINGER, DER ARBEJDER LIGE SÅ GODT SOM JEG SKRÆDDERSYEDE KONTOR LØSNINGER

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "JEG ØNSKER KONTOR- LØSNINGER, DER ARBEJDER LIGE SÅ GODT SOM JEG SKRÆDDERSYEDE KONTOR LØSNINGER"

Transkript

1 JEG ØNSKER KONTOR LØSNINGER, DER ARBEJDER LIGE SÅ GODT SOM JEG SKRÆDDERSYEDE KONTOR- LØSNINGER

2 SKRÆDDERSYEDE KONTORLØSNINGER 2 LØSNINGER TIL ALT HVERDAGENS KONTORARBEJDE På trods af de forskellige behov og ønsker på arbejdspladsen er det overordnede billede stort set det samme over alt. Uanset om dit kontor er stort eller lille, om det er en del af koncernhovedsædet eller en afdeling i et datterselskab, så er oprettelse, gengivelse, distribution og deling af dokumenter baseret på omfattende løsninger. Især logistik-, marketing-, HR- og økonomiafdelingerne har brug for kontorudstyr, der opfylder visse krav: Enhederne skal have en overkommelig pris og et godt forhold mellem omkostninger og ydelser. Du forventer med rette, at dit udstyr altid fungerer, hvilket sikres med perfekt, pålidelig teknisk service og support, som du praktisk talt ikke lægger mærke til. Nyt udstyr skal være nemt at integrere i din nuværende netværksopsætning. Samtidig ønsker administratorer nem opsætning og vedligeholdelse af alle enheder og intelligent softwaresupport. Du ønsker fremtidssikret teknologi, som kan integreres her og nu. Samtidig har du et ufravigeligt krav om nem og intuitiv betjening. Miljøvenlighed er en vigtig faktor i dit valg af produkter. Du forventer nemt at kunne kombinere forskellige enheder og printhastigheder, uanset om det drejer sig om A4- og A3-print i både farve og sort/hvid, og uanset om det gælder den lille bordprinter eller den højproduktive multifunktionsprinter, som hele afdelingen benytter. Konica Minoltas produktudviklingsafdeling har i mange år været i stand til at opfylde disse og andre krav fra brugerne. Frem for alt mener vi, at vores produkter skal være med til at øge din arbejdsglæde. Vi ved, at gode og effektive workflows sikrer højere produktivitet, så du sparer både tid og penge.

3 TEKNOLOGI, DER ER SKRÆDDERSYET TIL DINE BEHOV SKRÆDDERSYEDE KONTORLØSNINGER 3 Konica Minoltas multifunktionsprintere og kontorløsninger er fremtidssikret teknologi til nutidens kontorlandskab. Intuitive skærme og stor brugervenlighed Betjeningspanelet og den grafiske brugergrænseflade sikrer konsekvens og er standard på de fleste bizhub multifunktionsprintere. Så når du først har lært at bruge én bizhub-model, kan du nemt og hurtigt anvende andre modeller. De fleste enheder er udstyret med store intuitive touchskærme. Simitri HD patenteret tonerteknologi Konica Minolta er stolt over at være førende inden for udviklingen af polymeriseret toner. Simitri HD-polymeriseret toner (High Definition) bruges udelukkende i vores bizhub multifunktionsprintere og garanterer fremragende printkvalitet, stor mediefleksibilitet og økonomisk toner- og strømforbrug takket være den enestående lave fikseringstemperatur. bizhub OP (åben platform) Alle touchskærme kan vippes og drejes, så det er nemt at se skærmen, uanset hvor du står. Og skærmfunktionerne er nemme at forstå takket være det velstrukturerede intuitive skærmlayout der bl.a. omfatter animeret hjælp samt let genkendelige ikoner. Derudover kan du tilføje individuelle funktioner og knapper på skærmen, som gør betjeningen enkel og ligetil. Emperon -printcontroller Den nuværende generation af vores egne Emperon-controllere er den seneste nyskabelse i et alsidigt og gennemprøvet printsystem, der altid sikrer problemfri integration og avanceret printfunktionalitet. Emperon-teknologien er standard i næsten alle bizhub-kontorprodukter og sikrer en effektiv printcontroller-arkitektur og flotte printresultater. For at sikre ensartethed og samme funktionsstandard på tværs af alle multifunktionsprintere udviklede Konica Minolta en fælles platform: bizhub OP. Derved forenes tre kerneteknologier: bizhub-arkitektur en fællesstruktur for hardware og firmware, der gør det muligt at overføre nyskabelser til de forskellige systemer Emperonprintcontrolleren og best (bizhub Extended Solution Technology). Kerneelementerne i best er OpenAPI og IWS: OpenAPI er Konica Minoltas eget interface til applikationer i multifunktionsprinteren. Herudover gør Konica Minoltas IWS-teknologi (indbygget webserver) det nemt at konfigurere betjeningspanelet, så det opfylder brugernes individuelle behov og krav. Med bizhub OP kan vi nemt tilpasse funktionerne til dine individuelle behov og problemfrit integrere bizhub enheder i dit eksisterende workflow. Med andre ord hjælper det os med at skabe brugerdefinerede løsninger til din fordel. Brancheførende sikkerhedsstandarder Sikkerhed er et vigtigt aspekt i moderne organisationer. For at beskytte følsomme virksomhedsoplysninger på interne harddiske samt internettet har Konica Minoltas bizhub multifunktionsprintere markedets mest omfattende udvalg af standardsikkerhedsfunktioner. Det giver et solidt grundlag for professionelle og meget individuelle sikkerhedsløsninger.

4 FUNKTIONALITET MED BRUGERVENLIGHED I HØJSÆDET De avancerede Konica Minolta-løsninger er alle beregnet til at opfylde ét afgørende mål: optimal brugervenlighed, så brugerne få mere tid til det daglige arbejde. Print-, kopi-, scannings-og faxfunktioner er integreret i omfattende kommunikationsworkflows, så dine medarbejdere kan håndtere, distribuere og arkivere dokumenter. Effektiv: Print og kopiering Alle bizhub multifunktionsprintere er utroligt brugervenlige og har en imponerende række funktioner. Afhængigt af din enhed dækker mediefleksibiliteten papirstørrelser lige fra A6 og A5, der kan bruges til brevforsendelser, til SRA3, der kan benyttes til brochurer med billeder og layout fra kant til kant. Papirvægten varierer fra 52 g/m 2 til følgesedler og op til 300 g/m 2 til omslag og plakater. Med et system, der kan opfylde alle individuelle krav, varierer hastigheden i bizhub- fra 5 til 65 sider/min. i farve, mens vores sort/hvide modeller har en printhastighed på sider/min. På alle bizhub multifunktionsprintere gør et omfattende udvalg af print- og kopifunktioner det nemmere at printe både standarddokumenter og mere komplicerede dokumenter, herunder formularoverlejringer til produktion af forretningskorrespondance, bannere til udstillingsmateriale i forskellige størrelser (helt op til 1,2 m i længden), vandmærker og n-up. Duplexprint- og -kopiering giver ikke alene en mere miljøvenlig produktion, men reducerer også omkostningerne via besparelser på papir, arkivplads og porto. Funktionen til automatisk farvevalg forhindrer utilsigtet farveprint og -kopiering af sort/hvide originaler. Med alle bizhub multifunktionsprintere får du nem og produktiv print og kopiering. Konica Minolta My Tabprinterdriveren giver dig mulighed for at tilrette driveren, således at den kun indeholder dine egne foretrukne indstillinger. Med My Tab opnår brugerne større brugervenlighed, de sparer tid, som gør arbejdsdagen mere effektiv. Og det er ikke alt: Den universelle printerdriver skal kun installeres én gang og er derefter tilgængelig på alle tilsluttede bizhub-printere. Administratorerne har stor fordel af dette universelle driverdesign, der øger effektiviteten og den samlede produktivitet. Det intelligente "Easy Set-koncept", gør det muligt at udføre komplekse printopgaver ved at vælge forudindstillinger såsom papirvalg og efterbehandlingsfunktioner.

5 SKRÆDDERSYEDE KONTORLØSNINGER 5 Essentiel: Scanning På moderne kontorer bliver hurtig og enkel scanning af dokumenter en stadig vigtigere og mere uundværlig del af de fleste workflows, såsom nem elektronisk distribution af information, f.eks. pr. , eller sikker og nem tilgængelig arkivering. Konica Minolta bizhub-enhederne kombinerer scanningshardware og -funktioner med alle relevante og ønskede funktioner, så du sikres optimal anvendelighed og effektivitet. Scanningen automatiserer komplekse processer, der tidligere krævede en hel del manuelt arbejde. Digitaliseringen og den elektroniske distribution af dokumenter strømliner disse typiske kontoropgaver, så brugervenligheden, effektiviteten og den generelle produktivitet på kontoret forbedres. Funktionerne Scan-til-mig og Scan-til-hjem, der kan kombineres med brugergodkendelse, sikrer, at scanninger sendes til brugerens egen -adresse eller egen registrerede pc-mappe på sikker vis. Og begge dele vises automatisk øverst i alle scanningsdestinationer, hvilket gør det endnu nemmere. Praktisk: Faxkommunikation På kontorer, hvor der kræves faxkommunikation, kan bizhub multifunktionsprinterere tilbyde omfattende faxfunktioner. Ud over den almindelige funktion til faxafsendelse på enheden kan du sende faxer direkte fra din computer takket være den smarte pc-faxfunktion. Indgående fax kan også videresendes til computeren, så du ikke behøver at udskrive dem, hverken når du sender eller modtager dem. Og de forskellige sikkerhedsfunktioner betyder, at fortrolig faxkommunikation sker på sikker vis. Den smarte Scan-til-USB funktion giver også brugerfleksibiliteten et løft, da der kan foretages tidsbesparende scanning direkte fra bizhubenheden til USB-nøglen uden brug af en computer. En anden stor scanningsfordel er behandling af scannede data med optisk tegngenkendelse (OCR), så det f.eks. er muligt at oprette pdf-dokumenter, der kan søges i. Dette omfatter fuldtekstsøgning, så brugeren hurtigt og nemt kan finde det ønskede dokument på sin computer. Overbevisende: Workflows Kombinationen af en eller flere bizhub-enheder med Konica Minoltas varierede udvalg af softwareapplikationer giver kontorer mulighed for at etablere avancerede scannings- og dokumentworkflows. De omfatter dokumentfangst og -distribution samt -arkivering. Den automatiske digitalisering af dokumenter og konvertering til redigerbare elektroniske formater sikrer problemfri integration i eksisterende workflows, f.eks. i ordre-, leverings-, fakturerings- og arkiveringsprocesserne i logistik- og økonomiafdelinger. Takket være de fleksible applikationer er praktisk talt alt muligt.

6 Professionel: Fleksibel efterbehandling Avanceret efterbehandling minimerer det manuelle arbejde i forbindelse med professionel dokumentproduktion, hvilket letter det daglige kontorarbejde, sparer tid og garanterer optimal produktivitet. De fleksible efterbehandlingsmuligheder på vores bizhub enheder omfatter hjørne- og 2-punktshæftning til f.eks. regnskaber og brugervejledninger, som leveres brugsklare i udfaldsbakken uden manuel samling. Brochureenheder automatiserer produktionen af midterfalsede og ryghæftede dokumenter, såsom produktbrochurer, præsentationer osv., og 2- eller 4-hulning hjælper med at producere handouts og dokumenter, der kan arkiveres med det samme. Der er også forskellige falsningsfunktioner, såsom brevfalsning, der gør kuvertering af fakturaer, brevforsendelser og lignende hurtigere, samt funktioner til indskydning af ark, hvis du f.eks. ønsker at opdele store dokumenter med skilleark. Smart: Brugerbokse Bedre: i-option Brugerboksene i vores bizhub enheder giver plads i enhedens harddisk til lagring af dokumenter og scanninger Takket være denne funktion har du direkte adgang til dokumenter, som lige er blevet udarbejdet f.eks. til print. Det gør det nemmere af dele scannede, printede, kopierede og faxede dokumenter samt giver øjeblikkelig adgang til ofte anvendte dokumenter, f.eks. prislister, vilkår og betingelser, formularer osv. Derved slipper du for forsinkelser ved overførsel af printdata fra computeren til MFP en. Du kan oprette helt op til brugerbokse, tildele fleksible adgangsrettigheder og definere bokse som offentlige, til gruppebrug eller privat (med adgangskode). Takket være smarte funktionsforbedringer tilføjer i-option specifikke avancerede funktioner. i-option-webbrowseren giver adgang til oplysninger og dokumenter fra databaser eller intranet direkte fra betjeningspanelet. Det er din direkte forbindelse til alle webbaserede oplysninger og data, som giver dig praktisk talt ubegrænsede muligheder. i-optionfunktionerne omfatter direkte print, websider eller sammenkædede pdf- og xps-filer. Digital id-kryptering og digital signatur beskytter pdf-filerne mod uautoriseret ændring og uretmæssig brug. i-option giver også mulighed for OCR-behandling af scannede data til oprettelse af pdf-dokumenter, der kan søges i. Derudover tilføjer i-option PDF/A som et nyt scanningsfilformat, hvilket opfylder lovkravene mht. digital arkivering. Andre i-optionværktøjer til indbygget stregkode og Unicode-print kan være relevante i specielle miljøer såsom ERP-systemer. 1

7 KONICA MINOLTAS 12 KATEGORIER DÆKKER ALLE JERES BEHOV SKRÆDDERSYEDE KONTORLØSNINGER 7 Ud over Konica Minoltas omfattende udvalg af in- og outputsystemer tilbyder vi også softwareapplikationer, som ikke alene optimerer eksisterende strukturer og workflows, men også giver mulighed for helt nye arbejdsprocesser. Derved kan du strømline kontorarbejdet, så du og dit team bliver mere effektive. Dette er blot et lille udvalg af de Konica Minolta applikationer, vi tror kan være interessante for dig. Farvestyring Tilpasning Web to print Dokumentfangst og -håndtering Print af variable data (VDP) Sikkerhed Printautomatisering Integration Bruger- og omkostningsstyring Outputmanagement Enhedsstyring Cloud- og mobilprintning Typiske kontorapplikationer Dokumentfangst og -håndtering Disse applikationer hjælper med at oprette velstrukturerede workflows og arkiver, hvor der både indgår elektroniske dokumenter og papirdokumenter. Funktionerne omfatter dokumentscanning, indeksering, behandling, levering, routing, arkivering samt søg og hent. Sikkerhed Beskytter mod uautoriseret adgang og øjeblikkelig registrering af sikkerhedslækager. De typiske funktioner er brugergodkendelse, follow me-print og informationslogning Integration Mulighederne omfatter datastrømkonvertering og funktionsforbedringer i specifikke miljøer, så enhederne problemfrit integreres i eksisterende kundenetværk. Bruger- og omkostningsstyring Disse applikationer til central styring af brugerrettigheder giver administratorer mulighed for at tildele rettigheder samt spore og budgettere printomkostninger efter bruger, arbejdsgrupper, opgaver osv. Det danner grundlaget for f.eks. sikker print og effektiv omkostningsstyring. Output management Applikationer og løsninger til regelbaseret print og follow me-print samt køstyring sikrer kompatibilitet mellem outputenhederne og printopgavernes krav og optimerer kapacitetsudnyttelsen for alle tilgængelige enheder. Enhedsstyring Funktioner til central administration, strømlinet konfigurering og overvågning af enheder samt mindre vedligeholdelse af alle enheder. Cloud- og mobilprintning Løsninger til print uden driver fra bærbare enheder, såsom smartphones, tablets og bærbare computere, samt tilslutning af bizhub enheder til offentlige og interne cloud-løsninger. Applikationer med fokus på print i store oplag Vi har også en lang række softwareprodukter til disse applikationer, som virksomheder der producerer store oplag ofte efterspørger. Farvestyring Web to print Print af variable data (VDP) Printautomatisering Tilretning

8 VI TAGER SIKKERHED ALVORLIGT Nu om dage står sikkerhed højt på dagsordenen. Selvom visse risici i forbindelse med dine multifunktionsprintere er nemme at identificere, undervurderes de ofte, især når det gælder følsomme dokumenter og oplysninger. Det kan være meget kritisk i forbindelse med multifunktionsprintere, der befinder sig på offentlige områder, hvor personale, leverandører og endda besøgende kan få adgang til dem. Netværkssikkerhed er et andet vigtigt aspekt, man skal tænke på. Konica Minolta har et stort udvalg af print- og dokumentsikkerhedsfunktioner,, hvoraf mange er standardfunktioner på deres bizhub-printere. I stedet for at certificere sikkerhedssæt, der kan købes som ekstraudstyr, tilbyder Konica Minolta et stor udvalg af fuldt ISO certificerede MFP er på markedet. Kilde: Quocirca (2011), markedsundersøgelse "Closing the print security gap. The market landscape for print security", s. 11. Denne uafhængige rapport er udarbejdet af Quocirca Ltd., der er et forsknings- og analyseinstitut, som specialiserer sig i virksomheders indvirkning på it og kommunikation (ITC). Konica Minoltas brancheførende sikkerhedsstandarder dækker alle aspekter og håndterer alle risici inden for moderne kontorkommunikation. Praktisk talt alle multifunktionelle bizhub enheder er certificeret i henhold til standarden Common Criteria EAL3/ISO Det store udvalg af sikkerhedsfunktioner dækker alle tænkelige sikkerhedsaspekter. De kan opdeles i tre hovedområder: kontrol/adgangssikkerhed, data- og dokumentsikkerhed samt netværkssikkerhed.

9 SKRÆDDERSYEDE KONTORLØSNINGER 9 KONICA MINOLTAS STRATEGI FOR EN BÆREDYGTIG VERDEN OG ET BÆREDYGTIGT SAMFUND Som førende producent af printteknologi ser Konica Minolta miljøbeskyttelse som en vigtig del af sin koncernfilosofi. Strategien er beskrevet i Eco Vision 2050, og Konica Minolta forpligter sig til at udvise miljøhensyn i hele produktets levetid. Vi tager initiativ til at modvirke den globale opvarmning og arbejder for et samfund, hvor genbrug og forebyggelse af kemisk forurening og minimering af eventuelle miljørisici, er i højsæde. Konica Minoltas miljøvenlige teknologier Vi arbejder løbende på at gøre vores avancerede teknologier stadig mere miljøvenlige og dermed mere effektive. To af de vigtigste teknologier i Konica Minoltas mange miljøvenlige nyskabelser og aktiviteter er som følger: Vores egen polymeriserede Simitri HD-toner reducerer ikke alene CO 2 -udledningen under produktionen, men også under selve brugen, fordi den har en lavere fikseringstemperatur, hvilket nedsætter energiforbruget, når der printes. Herudover indeholder Simitri HD-toner biomasse, hvilket bidrager til CO 2 -neutralitet under genbrug og er med til at reducere den samlede miljøpåvirkning. Den standardiserede TEC-værdi er ikke producentspecifik og angiver et produkts typiske elforbrug i en uge. Konica Minoltas enheder har meget lave TEC-værdier. Det giver derfor store energibesparelser, hvorved de bidrager til at beskytte miljøet. Miljøvenlige funktioner Ingen spild Konica Minolta har pålagt sig selv høje mål for nedsættelse af spild og risikostyring. Målene nås ved effektiv udnyttelse af alle indkøbte ressourcer og forsøg på reduktion af den affaldsmængde, der bortskaffes eksternt, ved hjælp af effektiv intern genbrug. Miljøvenligt indkøb Konica Minoltas globale indkøbspolitik betyder, at der på alle stadier i produktudviklingen og -fremstillingen lægges vægt på brug af råvarer, dele og komponenter, der indkøbes hos leverandører, der gør en aktiv indsats for miljøet. Forebyggelse af kemisk forurening Konica Minolta benytter omfattende kemikaliestyring i alle vore produkters levetid for at forebygge kemikalierelaterede uheld og sundhedsskadelig påvirkning. Vores kontorprodukter har en række funktioner såsom duplexprint- og kopiering, forhåndsvisning af print og kopier og en funktion, så tomme sider ikke printes. Formålet med disse funktioner er at spare papir, øge produktiviteten og reducere printomkostningerne. ISO Certificering i henhold til denne internationalt anerkendte standard for miljøledelse er obligatorisk for Konica Minolta, vores verdensomspændende forretning og vores fabrikker. CO 2 -udslip Konica Minolta har forpligtet sig til at hjælpe med at forebygge global opvarmning. Derfor bestræber vi os på at reducere CO 2 -udslippet under produktionen, distributionen, på salgsstadiet og under anvendelsen af produkterne, og vi har sat os endnu højere mål, end dem, der blev vedtaget i Kyoto-protokollen.

10 SERVICE ER VORES FILOSOFI Konica Minolta ønsker at tilbyde dig det mest optimale. Vores avancerede servicekoncepter dækker alle aspekter af din daglige drift og sikrer dig præcis de produkter og den service, du har brug for til at optimere kontorprocesser og workflows og dermed øge produktiviteten. Vores dygtige servicepersonale sørger for, at du tilbydes førsteklasses vedligeholdelse, rådgivning og service. Optimerede printtjenester (OPS) Kontorteknologierne er blevet mere avancerede, brugerbehovene har ændret sig, men mange steder er print-, scannings- og kopienheder en uskøn blanding, som ikke håndteres og vedligeholdes, så de kan holde trit med den moderne forretningsverden. Konica Minoltas Optimized Print Services (OPS) kombinerer, rådgivning, hardware, softwareimplementering og workflowstyring med henblik på at reducere dokumentomkostningerne. Målet er at sikre dig en effektiv printinfrastruktur, og derfor udvikler Konica Minolta forbedringsstrategier ud fra præcise fakta og tal og garanterer både omkostningsreduktion samt problemfrie processer. Med fokus på de fire afgørende områder: Fleet, Process, Finance og Security og den tredelte tilgang med Consult, Implement og Manage kombinerer OPS-pakken ekspertsupport med detaljeret, individuel optimering og projektstyring, så der skabes en nem overgang. Og formålet er ikke kun at hjælpe dig med at installere den optimale printinfrastruktur, men også at sikre dig den størst mulige effektivitet. Det er det, der sikrer løbende reduktion af TCO, både direkte og indirekte, minimale risici og driftsafbrydelser og maksimal styring og effektivitet.

11 SKRÆDDERSYEDE KONTORLØSNINGER 11 Kundetilpasning Konica Minolta kan tilbyde skræddersyet tilpasning, så printudstyret lever op til dine eksisterende funktioner, krav og ønsker. Vores service omfatter tilpasning af firmware og drivere samt oprettelse af individuelle indstillinger og funktioner. CS Remote Care I virksomheder kræves der maksimal maskintilgængelighed samt minimalt tidsforbrug og arbejde i forbindelse med vedligeholdelse og bestilling af forbrugsstoffer. Konica Minoltas fjernovervågningssystem CS Remote Care hjælper med at sikre den nødvendige proaktive og meget fleksible servicesupport. CS Remote Care sender automatisk alle relevante systemdata direkte til Konica Minoltas servicecenter. Takket være CS Remote Care kan Konica Minolta tilbyde automatiseret tælleraflæsning, og levering af toner og forbrugsstoffer. Omhyggelig dataanalyse giver Konica Minolta mulighed for at tilbyde jer en oversigt over jeres systemtilgængelighed. De indsamlede data hjælper derved med at sætte fokus på løbende forbedringer i overensstemmelse med jeres forventninger.

12 Alle specifikationer henviser til papir i A4-format med en vægt på 80 g/m 2. Understøttelse og tilgængelighed af de ovenfor anførte specifikationer og funktioner kan variere afhængigt af operativsystemer, applikationer og netværksprotokoller samt netværks- og systemkonfigurationer. Den anførte forventede levetid for forbrugsstoffer er baseret på specifikke driftsbetingelser, såsom sidedækning for et bestemt sideformat (5 % dækning på A4). Den faktiske levetid for hvert forbrugsstof varierer afhængigt af anvendelse og andre printvariabler, herunder sidedækning, sideformat, medietype, kontinuerlig eller periodisk print, rumtemperatur og luftfugtighed. Nogle af produktillustrationerne viser systemerne med ekstraudstyr. Specifikationer og tilbehør er baseret på de oplysninger, der var tilgængelige på tidspunktet for trykningen af denne brochure og kan ændres uden varsel. Konica Minolta garanterer ikke, at de anførte priser eller specifikationer er fejlfri. Alle mærke- og produktnavne kan være registrerede varemærker eller varemærker tilhørende deres respektive ejere og anerkendes hermed. Din Konica Minolta Business Solutions-partner: Cloud Printing Ready Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej Albertslund Hjulmagervej 4B 7100 Vejle Søren Frichs Vej 40A 8230 Åbyhøj Gøteborgvej Aalborg SV Tlf

JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED

JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED BEDRE BANKPROCESSER DEN KORTESTE VEJ TIL OPTIMEREDE PROCESSER Finansielle institutioner producerer enorme mængder dokumenter. Lånebehandlere, kundeserviceansvarlige,

Læs mere

JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK IN-HOUSE PRINT PRODUKTIONS PRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med stor succes ind på produktionsprintmarkedet

Læs mere

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK GRAFISK KOMMUNIKATION PRODUKTIONSPRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med stor succes ind på produktionsprintmarkedet

Læs mere

Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE

Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund

Læs mere

JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE

JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE INTELLIGENTE KONTORLØSNINGER KONTORLØSNINGER 2 MODERNE ARBEJDSGANGE TIL DEN MODERNE VERDEN Moderne arbejdsgange er fyldt med data og information. Det

Læs mere

FORBEDRET bizhub-oplevelse

FORBEDRET bizhub-oplevelse FORBEDRET bizhub-oplevelse Avanceret funktionalitet med i-option Strømlinet brugervenlighed og øget workflow-kapacitet er vigtige parametre, når man driver virksomhed i dag. Og det er lige præcis, hvad

Læs mere

JEG ØNSKER AT FORNY OG UDVIDE MIN VIRKSOM- HED MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER AT FORNY OG UDVIDE MIN VIRKSOM- HED MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER AT FORNY OG UDVIDE MIN VIRKSOM- HED MED DIGITALTRYK PRODUKTIONSPRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med succes ind på produktionsprintmarkedet i 2004 og er blevet en

Læs mere

JEG ØNSKER EFFEKTIVE WORKFLOWS, HØJERE PRODUKTIVITET OG LAVERE OMKOSTNINGER

JEG ØNSKER EFFEKTIVE WORKFLOWS, HØJERE PRODUKTIVITET OG LAVERE OMKOSTNINGER JEG ØNSKER EFFEKTIVE WORKFLOWS, HØJERE PRODUKTIVITET OG LAVERE OMKOSTNINGER OPTIMIZED PRINT SERVICES HVAD ER DEN OPTIMALE LØSNING TIL UDFORDRINGER PÅ DEN MODERNE ARBEJDSPLADS? SAMARBEJDE! På de moderne

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Vi værner om vores planet. Teknologier og koncepter til at tage vare på miljøet. Information Miljøaktiviteter

Vi værner om vores planet. Teknologier og koncepter til at tage vare på miljøet. Information Miljøaktiviteter Vi værner om vores planet Teknologier og koncepter til at tage vare på miljøet Information Miljøaktiviteter Konica Minolta virksomheden som en ansvarlig global borger Som førende producent af kontor- og

Læs mere

Jeg vil have med personlige services, der gør

Jeg vil have med personlige services, der gør Jeg vil have UDDANNELSE med personlige services, der gør tingene ENKLERE Bedre SERVICEBASERET UDDANNELSE Den korteste vej til servicebaseret uddannelse Uddannelse er et af de mest afgørende succeskriterier

Læs mere

DOKUMENTER, DER ER SIKRE OG OVERHOLDER COMPLIANCE, ER AFGØRENDE FOR MIG

DOKUMENTER, DER ER SIKRE OG OVERHOLDER COMPLIANCE, ER AFGØRENDE FOR MIG DOKUMENTER, DER ER SIKRE OG OVERHOLDER COMPLIANCE, ER AFGØRENDE FOR MIG FORBEDRING AF JURIDISKE WORKFLOWS FORBEDRING AF JURIDISKE WORKFLOWS 2 DEN KORTESTE VEJ TIL STØRRE EFFEKTIVITET Advokatfirmaer producerer

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

Få det maksimale ud af uniflow

Få det maksimale ud af uniflow Få det maksimale ud af uniflow Indgå et partnerskab med os Professionelle services Hardware Software Vi sætter os 100 % ind i jeres virksomheds krav og behov Vi leverer komplette løsninger, der opfylder

Læs mere

Fra papir til digitalisering

Fra papir til digitalisering 11000 10101001011 11000 Fra papir til digitalisering Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk 10101001011 11000 11000 Dokumentfangst

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

BERLINGSKE BUSINESS GRØNNE FORRETNINGSMODELLER

BERLINGSKE BUSINESS GRØNNE FORRETNINGSMODELLER BERLINGSKE BUSINESS GRØNNE FORRETNINGSMODELLER Michael Fray, chefkonsulent ITS & ECM ANBEFALINGER DET SMARTE GRØNNE KONTOR Print Udskift små lokale printere med færre miljørigtige MFP er Udskriv på begge

Læs mere

Her er din nye arkivløsning!

Her er din nye arkivløsning! Her er din nye arkivløsning! Vælg netop dét digitale arkiv, der passer til dine behov. En Plug n Play løsning lige til at gå til! KONICA MINOLTA Archive Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej

Læs mere

Document Distributor 1. Fordele. Document Distributor

Document Distributor 1. Fordele. Document Distributor 1 I Lexmark -programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede scripts, der omfatter arbejdsprocessen for papir. Kombiner disse brugerdefinerede scripts med scanningsindstillinger (format,

Læs mere

Document Distributor oversigt

Document Distributor oversigt Klik her for at få vist eller hente denne eller andre Lexmark Document Solutions-dokumenter. Document Distributor oversigt I Lexmark Document Distributor-programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede

Læs mere

Farver til alle. Kontorsystem bizhub C200

Farver til alle. Kontorsystem bizhub C200 bizhub C200 Farver til alle Kontorsystem bizhub C200 bizhub C200, kontorsystem Enkel, men kvalificeret: farveudskrivning, der er til at betale Flere og flere virksomheder, der længe var af den overbevisning,

Læs mere

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering.

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Print Danmark ApS Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Rammeaftale Til GAF Danmark Bilag 1. Bilag 1 Om print Danmark ApS Print Danmark er en veltrænet, dedikeret salgs- og support-organisation,

Læs mere

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: ET STÆRKT VALG TIL INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan giver kontormedarbejdere let adgang til at gemme dokumenter og distribuere kopier

Læs mere

YSoft SafeQ Suite. Moduler

YSoft SafeQ Suite. Moduler YSoft SafeQ Suite Kategorier Moduler Output Management User & Cost Management Security YSoft SafeQ Authentication YSoft SafeQ Print Roaming YSoft SafeQ Reporting YSoft SafeQ Chargeback YSoft SafeQ Scan

Læs mere

Konica Minolta. Effektiv integreret dokumentbehandling. Document capture & distribution Unity Document Suite

Konica Minolta. Effektiv integreret dokumentbehandling. Document capture & distribution Unity Document Suite Konica Minolta Unity Document Suite Effektiv integreret dokumentbehandling Document capture & distribution Unity Document Suite Unity Document Suite, Document capture & distribution Strømlinede dokumentworkflows

Læs mere

XP Output Management

XP Output Management XP Output Management 2 3 Hvorfor investere i Output Management? Output Management betyder oversat til dansk: håndtering og styring af din kommunikation. Dette indebærer alle former for kommunikation med

Læs mere

bizhub 40P Skabt til produktivitet

bizhub 40P Skabt til produktivitet bizhub 40P Skabt til produktivitet Kontorsystem bizhub 40P bizhub 40P kontorsystem Lille og diskret: stor ydelse Konica Minolta har i den nye bizhub 40P kombineret produktiv udskrivning i sort/hvid med

Læs mere

Skabt til kontinuerligt arbejdsflow

Skabt til kontinuerligt arbejdsflow PDS-5000 & PDS-6000 Skabt til kontinuerligt arbejdsflow Dokumentscanning til din virksomhed Hurtig og sikker digital konvertering til scanning og arkivering af store dokumentmængder PDS-5000 & PDS-6000

Læs mere

bizhub C353P Udskrivning i sort/hvid og farve i overlegen stil Kontorsystem bizhub C353P

bizhub C353P Udskrivning i sort/hvid og farve i overlegen stil Kontorsystem bizhub C353P bizhub C353P Udskrivning i sort/hvid og farve i overlegen stil Kontorsystem bizhub C353P bizhub C353P, kontorsystem Avanceret teknologi, mere brugervenlighed Når der er travlt på kontoret og i afdelingen

Læs mere

Udkast til printstrategi for Faxe Kommune

Udkast til printstrategi for Faxe Kommune Udkast til printstrategi for Faxe Kommune 1 Formål Faxe Kommune er klimakommune og sætter derfor fokus på kommunens energiforbrug og arbejder til stadighed på at udnytte energien bedre og reducere CO2

Læs mere

TRANSFORMÉR GENOVERVEJ JERES TILGANG TIL INFORMATIONS- OG DOKUMENTHÅNDTERING BE EXCEPTIONAL KONSOLIDÉR PROCESSER STYR BUDGETTER ØG COMPLIANCE

TRANSFORMÉR GENOVERVEJ JERES TILGANG TIL INFORMATIONS- OG DOKUMENTHÅNDTERING BE EXCEPTIONAL KONSOLIDÉR PROCESSER STYR BUDGETTER ØG COMPLIANCE TRANSFORMÉR GENOVERVEJ JERES TILGANG TIL INFORMATIONS- OG DOKUMENTHÅNDTERING KONSOLIDÉR PROCESSER STYR BUDGETTER ØG COMPLIANCE BE EXCEPTIONAL og besøg canon.dk HVAD FOKUSERER DU PÅ, NÅR DU ER UNDER PRES

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

Pcounter. Kategori Funktioner. Styring af printproduktionen Printpolitikker og -regler Produktbaseret jobbehandling Printkøstyring.

Pcounter. Kategori Funktioner. Styring af printproduktionen Printpolitikker og -regler Produktbaseret jobbehandling Printkøstyring. Pcounter Kategori Funktioner Output Management Styring af printproduktionen Printpolitikker og -regler Produktbaseret jobbehandling Printkøstyring FÅ OVERBLIK MED PROFESSIONEL PRINT- STYRING Som avanceret

Læs mere

bizhub C25 A4-administrator i farve og sort/hvid Kontorsystem bizhub C25

bizhub C25 A4-administrator i farve og sort/hvid Kontorsystem bizhub C25 bizhub C25 A4-administrator i farve og sort/hvid Kontorsystem bizhub C25 bizhub C25, kontorsystem Alt-i-én farveenhed for alsidig administration Uanset om der er behov for en løsning til ordrebehandling,

Læs mere

Nem, hurtig og alsidig scanning

Nem, hurtig og alsidig scanning DR1210C brochure Danish.qxd 6-4-2006 11:17 Page 1 Kompakt scanner til arbejdsgrupper Nem, hurtig og alsidig scanning DR1210C brochure Danish.qxd 6-4-2006 11:17 Page 2 Nem at bruge for alle Bliv mere effektiv,

Læs mere

HP LaserJet 300/400-multifunktionsfarveprinterserien

HP LaserJet 300/400-multifunktionsfarveprinterserien Fordele Print, kopier, fax og scan med internetopkoblede funktioner på en enhed, som er designet til at levere effektivitet for arbejdsgruppen og ovelegen printkvalitet. Print hvor som helst med HP eprint

Læs mere

SP 8300DN. Sort-hvid A3-laserprinter. Printer. 50 S/h s/min. SP 8300DN

SP 8300DN. Sort-hvid A3-laserprinter. Printer. 50 S/h s/min. SP 8300DN SP 8300DN Sort-hvid A3-laserprinter Printer SP 8300DN 50 S/h s/min. Højtydende og driftsikker s/h-laserprinter Laserprinteren SP 8300DN leverer en stærk kombination af høj hastighed, alsidighed og driftsikkerhed.

Læs mere

Den kompakte kommunikations ekvilibrist til farver og s/h

Den kompakte kommunikations ekvilibrist til farver og s/h bizhub C20 Den kompakte kommunikations ekvilibrist til farver og s/h Kontorsystem bizhub C20 bizhub C20, kontorsystem Allround maskine til farver sort/hvid (A4) og avanceret kontorkommunikation Store virksomheder

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

Bring lys over driften af belysningen

Bring lys over driften af belysningen Bring lys over driften af belysningen CityTouch LightPoint Asset Management system for belysning CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Velkommen til den nye intelligens inden for belysning. Professionel

Læs mere

www.konicaminolta.dk Kontorsystem bizhub C450 bizhub C450 med Emperon controller

www.konicaminolta.dk Kontorsystem bizhub C450 bizhub C450 med Emperon controller www.konicaminolta.dk Kontorsystem bizhub C450 bizhub C450 med Emperon controller bizhub C450 Kontorsystem Den nye kollega kommer Når den nye kollega starter på jobbet, håber chefen, at han er en hurtig,

Læs mere

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver Samsung multifunktionsfarveprinter CLX-2160/2160N Nu lanceres verdens mindste og fl otteste multifunktionsfarveprinter. Med Samsung

Læs mere

Fleksibel styring af printere & printjobs. Applikationer PageScope Enterprise Suite

Fleksibel styring af printere & printjobs. Applikationer PageScope Enterprise Suite PageScope Enterprise Suite Fleksibel styring af printere & printjobs Applikationer PageScope Enterprise Suite PageScope Enterprise Suite Strømlinet administration, forøget effektivitet I erhvervslivet

Læs mere

NOVEMBER FESTIVAL KOM TIL ÅBENT HUS HELE NOVEMBER OG OPLEV EN PERLERÆKKE AF NYHEDER TIL ÅBENT HUS PRISER

NOVEMBER FESTIVAL KOM TIL ÅBENT HUS HELE NOVEMBER OG OPLEV EN PERLERÆKKE AF NYHEDER TIL ÅBENT HUS PRISER NOVEMBER FESTIVAL KOM TIL ÅBENT HUS HELE NOVEMBER OG OPLEV EN PERLERÆKKE AF NYHEDER TIL ÅBENT HUS PRISER KÆMPE LODTRÆKNING 1. præmie iphone 7 2. præmie ipad Mini 3. præmie Dauphin kontorstol Develop +258

Læs mere

STRØMLINING HÅNDTERING AF PAPIRPROCESSER I EN DIGITAL VERDEN

STRØMLINING HÅNDTERING AF PAPIRPROCESSER I EN DIGITAL VERDEN STRØMLINING HÅNDTERING AF PAPIRPROCESSER I EN DIGITAL VERDEN NOGLE AF DE BEDSTE MULIGHEDER FOR AT OPTIMERE WORKFLOWS FINDES, HVOR PAPIR OG DIGITALT MØDES Alle ved, at... DIGITALE PROCESSER STRØMLINER INFORMATIONSFLOWET

Læs mere

Business Smart ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM BRINGER DIN VIRKSOMHEDS PRINT TIL NYE HØJDER. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0

Business Smart ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM BRINGER DIN VIRKSOMHEDS PRINT TIL NYE HØJDER. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0 Business Smart GARANTI Få 3 års garanti med on-site SWAP-service ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM BRINGER DIN VIRKSOMHEDS PRINT TIL NYE HØJDER. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0 A3 315-025 iprint&scan BROTHER INTRODUCERER

Læs mere

bizhub ECO guide Optimering af det miljømæssige aspekt og de samlede ejerskabsomkostninger for multifunktionsmaskiner Information bizhub ECO guide

bizhub ECO guide Optimering af det miljømæssige aspekt og de samlede ejerskabsomkostninger for multifunktionsmaskiner Information bizhub ECO guide bizhub ECO guide Optimering af det miljømæssige aspekt og de samlede ejerskabsomkostninger for multifunktionsmaskiner Information bizhub ECO guide ECOlogical = ECOnomical Kære kunde Uanset dine personlige

Læs mere

Pcounter. Kategori Funktioner

Pcounter. Kategori Funktioner Pcounter Kategori Funktioner User & Cost Management Central bruger- og rettighedsstyring Tildeling af omkostninger og afregning Budget- og kvotestyring Detaljeret print- og omkostningsrapportering Brugertilpasset

Læs mere

bizhub C35 Satellit eller central multifunktionsprinter den ultimative A4-kommunikator Kontorsystem bizhub C35

bizhub C35 Satellit eller central multifunktionsprinter den ultimative A4-kommunikator Kontorsystem bizhub C35 bizhub C35 Satellit eller central multifunktionsprinter den ultimative A4-kommunikator Kontorsystem bizhub C35 bizhub C35, Kontorsystem Ideel til kommunikation overalt Konica Minoltas nye A4 multifunktionsfarveprinter

Læs mere

Canon Business Services

Canon Business Services Canon Business Services "Transforming your business" Canon Business Services I et landskab, hvor kundeadfærden hele tiden ændrer sig, ændrer det også den måde, virksomheder arbejder på, samt hvordan de

Læs mere

ReadSoft er den naturlige start på al elektronisk fakturahåndtering

ReadSoft er den naturlige start på al elektronisk fakturahåndtering INVOICE PROCESSING BEST PRACTICES FOR READSOFT ON PREMISE SOLUTIONS ReadSoft er den naturlige start på al elektronisk fakturahåndtering Er din håndtering af fakturaer dyr og tidskrævende så automatisér.

Læs mere

Printgroove POD Suite Version 1.5. Effektiv workflow-styring når det er bedst. Applikationer Printgroove POD Suite version1.5

Printgroove POD Suite Version 1.5. Effektiv workflow-styring når det er bedst. Applikationer Printgroove POD Suite version1.5 Printgroove POD Suite Version 1.5 Effektiv workflow-styring når det er bedst Applikationer Printgroove POD Suite version1.5 Printgroove POD Suite Version 1.5 Drift af printproduktionen med automatiseret

Læs mere

Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions

Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Purchase-to-Pay automatisering giver et samlet styresystem for både indkøbs- og økonomiafdelingen

Læs mere

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15, 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15, 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk Prisliste på printere og multifunktionsprintere for Nyborg Kommune Bemærk, at det er muligt at tilkøbe ekstraudstyr til de enkelte modeller SKI 50.10 Kopi og Print aftalen er gældende fra den 1. maj 2015

Læs mere

20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN

20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN 20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN Klik her ThinkVantage -teknologi og design er karakteristiske innovationer på ThinkPad

Læs mere

Beskyt din forretning

Beskyt din forretning S I K K E R H E D Sikkerhedsløsninger Beskyt din forretning Sikkerhedsløsninger, der omfatter både enheder, netværk og dokumenter Ved at vælge Canon multifunktionsprintere kan du gøre din virksomhed mere

Læs mere

Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV

Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV optimér rutiner - spar omkostninger ACTIVE WORKFLOW Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV Scanning og behandling af bilag i Microsoft Dynamics NAV Minimering af fejl og automatiseret opfølgning

Læs mere

TEKNOLOGI I HARMONI MED ØKOLOGI

TEKNOLOGI I HARMONI MED ØKOLOGI TEKNOLOGI I HARMONI MED ØKOLOGI BEDRE PRODUKTER TIL EN BEDRE FREMTID Vi forstår, at når det drejer sig om at vælge teknologi, så placerer virksomheder pålidelighed og miljøpåvirkning øverst på deres liste.

Læs mere

Drupa 2012 VELKOMMEN. Dagens program. 13:30 13:40 Velkommen. 13:40 14:40 Trends fra Drupa. 14:40 15:00 Pause. 15:00 16:00 Trends fra Drupa del 2

Drupa 2012 VELKOMMEN. Dagens program. 13:30 13:40 Velkommen. 13:40 14:40 Trends fra Drupa. 14:40 15:00 Pause. 15:00 16:00 Trends fra Drupa del 2 Drupa 2012 VELKOMMEN Dagens program 13:30 13:40 Velkommen 13:40 14:40 Trends fra Drupa 14:40 15:00 Pause 15:00 16:00 Trends fra Drupa del 2 VELKOMMEN Trends fra drupa i dag din forretning i morgen Morten

Læs mere

Lys sort, lys lys sort, fotosort, mat sort, cyan, lys cyan, gul, klar magenta, klar lys magenta, orange, grøn, violet 4

Lys sort, lys lys sort, fotosort, mat sort, cyan, lys cyan, gul, klar magenta, klar lys magenta, orange, grøn, violet 4 SPECIFIKATIONER SureColor SC-P6000 SureColor SC-P7000/V SureColor SC-P8000 SureColor SC-P9000/V Teknologi Blækteknologi UltraChrome HD UltraChrome HDX UltraChrome HD UltraChrome HDX Udskrivningsmetode

Læs mere

ScanSuite produktbeskrivelse Scan@Suite Fleksibel dokumentskanning Produktbeskrivelse Neopost, juni 2015 DocID: ScanSuite produktblad.

ScanSuite produktbeskrivelse Scan@Suite Fleksibel dokumentskanning Produktbeskrivelse Neopost, juni 2015 DocID: ScanSuite produktblad. Scan@Suite Fleksibel dokumentskanning Produktbeskrivelse Neopost, juni 2015 DocID: ScanSuite produktblad.docx side 1/7 Overblik Neopost har udviklet en løsning, der hjælper private og offentlige organisationer

Læs mere

InfoPro 2i. Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro.

InfoPro 2i. Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro. InfoPro 2i Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro. Mission MaCom's mission er at sikre og skabe struktur i vores kunders

Læs mere

Printerstyringsprogrammet MarkVision

Printerstyringsprogrammet MarkVision Printerstyringsprogrammet MarkVision Printersoftware og -tilbehør 1 MarkVision til Windows 95/98/2000, Windows NT 4.0 og Macintosh leveres sammen med printeren på cd'en Drivers, MarkVision and Utilities.

Læs mere

CBS Marketing INFORMERER

CBS Marketing INFORMERER CBS Marketing INFORMERER CBS marketing introducerer en helt ny 22. juni 2006 serie af meget spændende storformatprintere! Ultimativ kvalitet - 12 farver MBK BK C PC M PM Y GY PGY R B G ipf5000 og ipf9000

Læs mere

bizhub 163 og bizhub 211 Perfekt til stigende behov Kontorsystemer bizhub 163 og bizhub 211

bizhub 163 og bizhub 211 Perfekt til stigende behov Kontorsystemer bizhub 163 og bizhub 211 bizhub 163 og bizhub 211 Perfekt til stigende behov Kontorsystemer bizhub 163 og bizhub 211 bizhub 163 og bizhub 211, Kontorsystem Omfattende modularitet når virksomheden vokser Konica Minoltas bizhub

Læs mere

Din professionelle partner på. Trykkeriaftalen

Din professionelle partner på. Trykkeriaftalen Din professionelle partner på Trykkeriaftalen Hvem er Bording? Bording er kendt i den grafiske branche for at levere høj kvalitet af standardvarer indenfor tryk og print. Med over 222 års erfaring, investerer

Læs mere

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services Version 1.0 09/10 Xerox 2010 Xerox Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. Upublicerede rettigheder forbeholdes under copyright-lovgivningen i USA. Indholdet i denne publikation må ikke gengives på nogen

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300 Den ultimative og robuste all-in-one ultrabærbare pc. Toshiba EasyGuard består af en række funktioner, der hjælper erhvervskunder med at opfylde deres behov for større datasikkerhed, avanceret systembeskyttelse

Læs mere

KONTORAVISEN 1.999,- 22,5 ØRE KOPI PRINT SCAN FRA KUN KR ,- TONERPRIS (FARVE) KUN A4 FARVE NU KUN KR. Læs mere i avisen

KONTORAVISEN 1.999,- 22,5 ØRE KOPI PRINT SCAN FRA KUN KR ,- TONERPRIS (FARVE) KUN A4 FARVE NU KUN KR. Læs mere i avisen KONTORAVISEN TIL KONTORER 2017-2018 A4 FARVEMASKINE MED SUPER LAVE TONERPRISER!!! A4 PRODUKTIONSMASKINE (350ci) TONERPRIS (FARVE) KUN 22,5 ØRE (A4 FARVEKOPI/PRINT) LAD OS BEREGNE HVAD DU/I KAN SPARE OM

Læs mere

Product Builder. Fleksible produktmodeller. Præcision. Med Microsoft Navision Axapta Product Builder. kan produktionsmedarbejdere, sælgere og

Product Builder. Fleksible produktmodeller. Præcision. Med Microsoft Navision Axapta Product Builder. kan produktionsmedarbejdere, sælgere og Med Microsoft Navision Axapta Product Builder kan produktionsmedarbejdere, sælgere og kunder konfigurere komplekse produkter ved hjælp af en Windows-klient eller internettet. Product Builder Produktionsvirksomheder

Læs mere

En enkelt platform til styring af print, kopiering og scanning. you can

En enkelt platform til styring af print, kopiering og scanning. you can En enkelt platform til styring af print, kopiering og scanning you can Få større kontrol over og øget effektivitet i dit scannings- og kopieringsmiljø Hvad er uniflow? uniflow er en softwareplatform, der

Læs mere

optimér rutiner - spar omkostninger Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV

optimér rutiner - spar omkostninger Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV optimér rutiner - spar omkostninger ACTIVE WORKFLOW Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV Scanning og behandling af bilag i Microsoft Dynamics NAV Minimering af fejl og automatiseret opfølgning

Læs mere

Professionelle farver.

Professionelle farver. printer-kopimaskine Stærk ydelse. Professionelle farver. Fleksibel interface til enhed! Stor pegeskærm i fuld farve er let at anvende og enkel at programmere. Tilpas tastaturet med de funktioner, du bruger

Læs mere

Konica Minolta 240f. Integreret intelligens. Kontorsystem Konica Minolta 240f

Konica Minolta 240f. Integreret intelligens. Kontorsystem Konica Minolta 240f Konica Minolta 240f Integreret intelligens Kontorsystem Konica Minolta 240f Konica Minolta 240f, Kontorsystem Intelligent, med professionelt ekstraudstyr som standard Konica Minolta 240f imponerer som

Læs mere

Sæt it-sikkerheden på autopilot

Sæt it-sikkerheden på autopilot Sæt it-sikkerheden på autopilot POLICY MANAGER Det har aldrig været nemmere at centralisere sikkerhedsadministrationen F-Fecure Policy Manager indeholder værktøjer til at automatisere de fleste daglige

Læs mere

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen.

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III til Microsoft Navision Axapta forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III Produktionsserien til Microsoft Navision Axapta gør det muligt for producenter at styre hele Fordele

Læs mere

d ube Brugervenlig dokumentstyring

d ube Brugervenlig dokumentstyring Jeg ønsker at anvende den bedste teknologi i min virksomhed. Den skal være brugervenlig, omkostningseffektiv og fremtidssikret. Et produkt der er let at tage i brug, og som er i stand til at vokse med

Læs mere

Få styr på vejbelysningen

Få styr på vejbelysningen Få styr på vejbelysningen CityTouch LightWave Remote Lighting Management CityTouch LightWave / Intelligent lysstyring 3 Velkommen til den nye offentlige belysning. I dag er vejbelysning statiske enheder,

Læs mere

ACTIVE WORKFLOW. Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV OPTIMÉR RUTINER - SPAR OMKOSTNINGER. Your challenge. Our passion.

ACTIVE WORKFLOW. Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV OPTIMÉR RUTINER - SPAR OMKOSTNINGER. Your challenge. Our passion. OPTIMÉR RUTINER - SPAR OMKOSTNINGER ACTIVE WORKFLOW Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV Scanning og behandling af bilag i Microsoft Dynamics NAV Minimering af fejl og automatiseret opfølgning

Læs mere

Shop Floor Control. Registrering. Med Shop Floor Control i Microsoft Navision. Axapta kan du indsamle og analysere

Shop Floor Control. Registrering. Med Shop Floor Control i Microsoft Navision. Axapta kan du indsamle og analysere Med Shop Floor Control i Microsoft Navision Axapta kan du indsamle og analysere produktionsrelaterede oplysninger, f.eks. arbejdstimer og produktionsaktiviteter, for at forbedre omkostningsstyringen samt

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC er den mobile arbejdsplads en Windowsbaseret terminal til alle typer registreringer via PC eller tablet både i virksomheden og på farten. Imponerende stærk offline-funktionalitet. WINDOWSBASERET TERMINAL

Læs mere

PixMoor Packshot Automation (PPA) - whitepaper

PixMoor Packshot Automation (PPA) - whitepaper PixMoor Packshot Automation (PPA) - whitepaper Fra behov til færdige hostede packshots på minutter. Spar op til 90% i tid og penge. En ny måde at producere varefoto til online markedsføring: Convenient

Læs mere

PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN

PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN 315-025 www.brother.dk Printløsninger til din virksomhed De udvidede modeller er kompatibel med en række professionelle løsninger, som kan hjælpe dig med at

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

Bliv fri for indtastninger

Bliv fri for indtastninger Bliv fri for indtastninger Nu kan du slippe for tidskrævende indtastninger af købsfakturaer. Efter et hurtigt scan bliver fakturaoplysninger genkendt og data registreres automatisk i Dynamics NAV, klar

Læs mere

Home Smart ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM GIVER FLEKSIBILITET TIL HJEMMEKONTORET. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0. Få 3 års garanti. 1. år on-site SWAP-service

Home Smart ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM GIVER FLEKSIBILITET TIL HJEMMEKONTORET. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0. Få 3 års garanti. 1. år on-site SWAP-service Home Smart GARANTI Få 3 års garanti. 1. år on-site SWAP-service ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM GIVER FLEKSIBILITET TIL HJEMMEKONTORET. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0 A3 315-025 iprint&scan BROTHER INTRODUCERER

Læs mere

Prisfornuftige farver til alle virksomhedens dokumenter

Prisfornuftige farver til alle virksomhedens dokumenter Farver på kontoret Prisfornuftige farver til alle virksomhedens dokumenter C O L O U R FARVER PÅ KONTORET Intelligente farver giver dig et forspring Farver gør indtryk Uanset hvor dine forretninger bringer

Læs mere

bizhub 421/501 Udstyret til virksomhedens sort-hvide arbejdsprocesser Kontorsystem bizhub 421/501

bizhub 421/501 Udstyret til virksomhedens sort-hvide arbejdsprocesser Kontorsystem bizhub 421/501 bizhub 421/501 Udstyret til virksomhedens sort-hvide arbejdsprocesser Kontorsystem bizhub 421/501 bizhub 421/501, kontorsystem Alsidigheden selv allround-maskiner til sort-hvid produktion Travle kontormiljøer,

Læs mere

ColorQube -printere og multifunktionsprintere

ColorQube -printere og multifunktionsprintere Solid Ink-printere og multifunktionsprintere fra Xerox Xerox ColorQube -printere og multifunktionsprintere Det er indlysende, at du skal til at tænke anderledes på toner. Solid Ink-printere og multifunktionsprintere

Læs mere

Digital fuldfarve-mfp er RICOH MP CW2200SP RICOH MP CW2200SP. S/h 3,2s/m Farve 1,1s/m

Digital fuldfarve-mfp er RICOH MP CW2200SP RICOH MP CW2200SP. S/h 3,2s/m Farve 1,1s/m Digital fuldfarve-mfp er RICOH MP CW2200SP Kopimaskine Printer Scanner RICOH MP CW2200SP A1 S/h 3,2s/m Farve 1,1s/m Opnå hurtigt output med denne nye digitale inkjetmultifunktionsprinter, som sætter nye

Læs mere

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år 73 % af alle danske virksomheder er kunder hos TDC Erhverv fordi de har en forretning, der skal køre Gennemført af

Læs mere

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE Computershare Din globale leverandør af investorservices Lokal ekspertise med global rækkevidde Computershares innovative investorservices sikrer value for money for dit selskab,

Læs mere

Bliv fri for indtastninger

Bliv fri for indtastninger Bliv fri for indtastninger Nu kan du slippe for tidskrævende indtastninger af købsfakturaer. Efter et hurtigt scan bliver fakturaoplysninger genkendt og data registreres automatisk i Dynamics NAV, klar

Læs mere

Lexmark X-serien. Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! We make printing easy. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne.

Lexmark X-serien. Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! We make printing easy. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne. Sommetider ikke. Lexmark X-serien Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! Hvordan vælger du den bedste multifunktionsløsning til din

Læs mere

Pain Treatment Survey

Pain Treatment Survey Pain Treatment Survey Projektoplæg Projektoplæg til fælles udviklingsprojekt, i samarbejde mellem KLONK og smerteeksperter fra Sverige, Danmark og Norge www.klonk.dk Indholdsfortegnelse Baggrund... 2 Idé...

Læs mere

bizhub 601 og bizhub 751 Effektivitet i sort/hvid

bizhub 601 og bizhub 751 Effektivitet i sort/hvid bizhub 601 og bizhub 751 Effektivitet i sort/hvid Kontorsystemer bizhub 601 og 751 bizhub 601 og bizhub 751, kontorsystemer Centrum for produktivitet af større mængder Med bizhub 601 og bizhub 751 lancerer

Læs mere