Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift"

Transkript

1 Bæredygtig Effektiv Teknologi effektiv produktivitet > Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift

2 Respekt for miljøet New Holland har allerede introduceret branchens førende teknologi til overholdelse af Tier 4A standarden, inklusiv den anerkendte ECOBlue selective catalytic reduction (SCR) teknologi. Denne gennemtestede løsning har givet landmænd og maskinstationer mulighed for en væsentlig forbedring af deres produktivitet og reducering af brændstofomkostningerne. Du kan nu vælge mellem 36 traktorer og 19 høstmaskiner! Tier 4B løsningen er den naturlige videreudvikling af denne teknologi. VORT LØFTE TIL MILJØET Men er alt dette virkelig nødvendigt? Det indlysende svar er ja. Det er ikke blot et lovmæssigt krav, New Holland har forpligtet sig til at tilbyde landmændene intelligente løsninger, som gør landbruget mere effektivt, miljøvenligt og bæredygtigt for at sikre, at jorden forbliver frugtbar også for de kommende generationer. NEW HOLLAND: FØRENDE PÅ MILJØOMRÅDET New Holland var den første producent, som tilbød 100% biodiesel kompatibilitet. Siden 2006 har vi været pionerer indenfor dette innovative, miljøvenlige brændstof og i dag er stort set alle produkter i New Holland serien biodiesel kompatible. Yderligere har New Holland sat sig som mål at opnå B7, 7% biodiesel kompatibilitet med Tier 4B. Men det stopper ikke her MORGENDAGEN VIL BRINGE ÆGTE ENERGIUAFHÆNGIGHED New Holland Agriculture har forpligtet sig til at respektere miljøet og er allerede i gang med at udvikle koncepter, som rækker langt udover de fremtidige miljøregulativer. Faktisk er målet en fremtid helt uden skadelige udledninger, en verden hvor landmanden vil kunne dække sine egne energibehov. Prototypen, en fuldt fungerende metandrevet traktor, er det første skridt på vejen til energiuafhængig landbrugsdrift. Denne maskine er forløberen for metan/brint hybridtraktoren, og vil bane vejen for en mere omfattende indførsel af NH² brinttraktoren. En maskine, som kører på ren brint, produceret af landmanden selv på hans fremtidige energiuafhængige landbrug. NH² traktoren producerer ingen skadelige udledninger, kun lidt vand. New Holland ser altid ud over horisonten for at kunne tilbyde dig morgendagens løsninger i dag.

3 Dette giver ligelig reduktion af NOx og PM PM Tier 1 (1996): 1 HISTORIEN BAG DE REDUCEREDE EMISSIONER 1996 var året for introduktionen af de første Tier 1 miljøstandarder og siden da er kvælstofdioxider (NOx) og partikeludslip (PM) blevet reduceret med 95%. Disse skadelige stoffer produceres under forbrændingen og kan være farlige for både miljøet og menneskets helbred. NOx: kvælstofoxid og kvælstofdioxid skabes af forbrændingen, når motoren er varmest, dvs. ved arbejdstemperaturer over 1500 C. Disse gasser er to af hovedårsagerne til syreregn og det svindende ozonlag. PM: partikeludslip består hovedsageligt af små kulpartikler og andre giftige stoffer, som dannes, når ikke al brændstoffet forbrændes under selve forbrændingen. Specielt når motoren er koldere eller ved arbejdstemperaturer under 1500 C. Tier 2 (2002): 4 Tier 3 (2006): 6 Tier 4A (2011): 100 Tier 4B (2013): 180 NOx 180 GANGE BEDRE END FOR FEMTEN ÅR SIDEN New Holland har reduceret udledningerne 180 gange i løbet af de seneste femten år for at forbedre livet for landmændene og deres familier. I tørre tal betyder det, at du kan køre din Tier 4B godkendte maskine i 180 dage eller seks måneder, og producere den samme mængde udledninger som en Tier 1 maskine ville have gjort på blot en enkelt dag. Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift effektiv produktivitet MOTORER, UDVIKLET AF FPT INDUSTRIAL New Holland arbejder ikke alene, når det gælder Tier 4 teknologi, men kan trække på erfaringerne fra sit søsterselskab: FPT Industrial. Pionerer: Fiat opfandt Common Rail teknologien i 1980 erne og var de første, som introducerede teknologien indenfor landbrugsmaskiner. Gennemført innovation. Renere: For andet år i træk har Fiat Industrial ligget øverst i bæredygtighedsindekset The Dow Jones Sustainability World and Europe indexes for den industrielle sektor. Gennemført miljøvenlighed. Gennemtestet: FPT Industrial har arbejdet på SCR-teknologien siden 1995, og har gennem de seneste otte år allerede produceret over SCR-motorer til landbrugs-, byggeog transportindustrien. Derudover har HI-eSCR motorerne allerede tilbagelagt millioner af kilometer. Gennemført pålidelighed.

4 Skræddersyede løsninger for øget produktivitet Konsekvent, produktiv strategi New Holland fastlagde en klar køreplan for Tier 4B overholdelse tilbage i 2010 for at sikre en sammenhængende og konsekvent strategi. I overensstemmelse med denne politik, har to løsningsmodeller, baseret på deres respektive fordele, været på plads siden 2010 og vil blive anvendt i forbindelse med opfyldelse af Tier 4B standarden. High Efficiency Selective Catalytic Reduction (HI-eSCR) vil blive brugt på maskiner med en effekt på over 120 hk, og light Cooled Exhaust Gas Recirculation (CEGR) sammen med et kompakt SCR-system er blevet udviklet til maskiner i de lavere hk-klasser. Men hvorfor to løsninger? New Holland Agriculture bestræber sig på at integrere den optimale motorteknologi for at reducere dine driftsomkostninger og øge din produktivitet. Det betyder, at vi vælger skræddersyede løsninger til hver eneste maskine. MINIMALT brændstofforbrug. Reducerede driftsomkostninger. FPT Industrial er den eneste virksomhed, der komplet har fjernet dieselpartikelfiltre (DPF) fra alle sine motorer med en ydelse over 75 hk. Ligeledes er alle landbrugsmaskiner, som producerer mere end 120 hk, også uden CEGR! Hvad betyder det i praksis? Det betyder, at kun FPT Industrial motorer tilbyder fordelen af minimalt brændstofforbrug og lavere driftsomkostninger gennem hele sin omfattende motorserie. Krav til kølesystem Lav-effekt motorer B cegr + scr Effekt Høj-effekt motorer CEGR kræver en kølepakke til nedkøling af den varme udstødningsgas, før den recirkuleres. Motorer med højere effekt og større kapacitet producerer større mængder varm gas, hvilket medfører et behov for en meget stor kølepakke. Sektion A. Dette gør ECOBlue HI-eSCR systemet til det naturlige valg til maskiner over 90 kw 120 hk. Hvorfor? Det reducerer kølebehovet og sikrer samtidig effektydelsen. Sektion B. Til mindre traktorer, som arbejder med lavere effekt og lavere varmeudvikling og dermed lavere kølebehov, er light CEGR med et kompakt SCR-system det rigtige valg. A scr

5 ECOBlue HI-eSCR system: patenteret, effektiv løsning til maskiner med høj effekt DIN GUIDE TIL ECOBlue HI-eSCR systemet Udviklet af New Hollands søsterselskab FPT Industrial, og både motorer og efterbehandlingssystemet er skræddersyet til at opfylde New Holland kundernes specifikke behov, hvilket har skabt ECOBlue HI-eSCR, High Efficiency Selective Catalytic Reduction, som bruger en katalysator til at behandle NOx i udstødningsgassen og omdanne den til ufarligt vand og kvælstof. For at opnå dette mål bruges et efterbehandlingssystem, der tilsætter Diesel Exhaust Fluid (DEF)/AdBlue, en blanding af farveløst og uskadeligt vand og urea, i udstødningen. Denne løsning fra FPT Industrial er den mest effektive i branchen og beskyttet af syv forskellige patenter for at sikre dig den mest effektive drift. Hele systemet styres af motorens kontrolenhed, som administrerer doseringsog tilførselsmodulerne. Der anvendes følere i det lukkede sløjfesystem til overvågning af udstødningsgasserne og disse oplysninger bruges til at beregne den præcise mængde DEF/AdBlue, som skal tilsættes blandingen. Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift effektiv produktivitet CUC-katalysator (Clean up catalyst) Blanderør Doseringsmodul Dieseloxyderingskatalysator (DOC) Tilførselsmodul Yderligere hovedkomponenter i FPT Industrial s ECOBlue HI-eSCR system er: Patenteret lukket sløjfesystem. Ved hjælp af ekstra følere, placeret ved udstødningens udløb i motoren, registreres de præcise NOx niveauer for nøjagtig dosering af DEF/AdBlue. Dette sikrer endnu bedre neutralisering af NOx, uden for stort DEF/AdBlue forbrug. Motorens udstødningsklap sikrer, at motoren altid arbejder ved den optimale temperatur og sørger for effektiv NOx konvertering ved opstart. Dieseloxyderingskatalysatoren ilter udstødningsgassen og sikrer den optimale blanding mellem kvælstofoxid (NO) og kvælstofdioxid (NO 2 ), hvilket øger omdannelseseffektiviteten i SCR-katalysatoren. Patenteret blanderør med forbedret væskedynamisk design leverer den bedst mulige blanding af udstødningsgas og DEF/AdBlue for den højeste NOx konverteringsgrad (over 95%) og maksimal udnyttelse af katalysatoren for at sikre den mest effektive anvendelse af DEF/AdBlue. DEF/AdBlue tank SCR-beholder Motorudstødningsklap COC-katalysatoren (Clean up catalyst) fjerner overskydende NH3 (ammoniak).

6 Optimal præstation. Effektiv enkelhed. KONSTANT: Uændret drift New Holland udviklede et sammenhængende koncept for emissioner da Tier 4A blev introduceret, og Tier 4B strategien følger dette spor præcist. Driften er uændret for de højeffektive maskiner og en kombination af light CEGR og SCR vil blive anvendt for produkter i de lavere hk-klasser. Dette sikrer, at alle produkter udnytter de produktivitetsfremmende fordele ved ECOBlue SCR-teknologien. Indtil nu har FPT Industrial produceret utallige motorer til transportopgaver, som anvender HI-eSCR teknologien og de har allerede tilbagelagt mange millioner kilometers pålidelig og effektiv kørsel. Præstation: forbedret landbrugsproduktivitet Alle produkter i det høje hk-segment, som overholder Tier 4B standarden, vil bevare præstationen af deres ECOBlue SCR Tier 4A motor. Hvordan? De fortsætter med at indånde ren, frisk luft. Du vil stadig have fordelen af utrolige effektniveauer samt moment og momentreserver, der sikrer dig markedets højeste effektivitet. Kombineret med automatisk motorstyring, som giver dig yderligere effekt, når det er påkrævet, kan du ubesværet holde dig kørende, selv under de mest krævende forhold. For lynhurtig reaktion, når din maskine belastes maksimalt, vil den bedste kortvarige reaktion på markedet sørge for, at du bevarer produktiviteten, uanset dine arbejdsforhold eller opgaver. Cursor motor T8.420 Tier 4A T8.435 Tier 4B Forbedring Max. EPM hk (kw/hk) 308/ / % Nominelle hk (kw/hk) 270/ / % Max. moment (Nm) % EPM effektområde (kw/hk) %

7 Enkelhed: typisk New Holland De bedste løsninger er altid de mest enkle. ECOBlue HI-eSCR systemet bruges alene til produkter med en kapacitet over 120 hk. Én løsning. Enkelt. Alle produkter er designet til enkel, pålidelig drift, som holder dig længere tid i marken. Enkelt. Påfyld din DEF/AdBlue tank samtidig med din brændstoftank og kør så afsted. Enkelt. Absolut ingen ændring af betjeningen for højeffektive produkter. Maskiner med lavere hk har nu fordelen af den produktivitetsfremmende ECOBlue SCR-teknologi. Enkelt. Tier 4B. Enkeltheden selv. Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift effektiv produktivitet EFFEKTIVITET: EN REALITET Effektivitet er afgørende indenfor moderne landbrugsdrift. Et effektivt landbrug er også et indbringende landbrug. Produkter, udstyret med ECOBlue HI-eSCR systemet har et brændstofforbrug (diesel plus DEF/AdBlue ), som er det samme eller lavere end på en tilsvarende Tier 4A maskine. Derudover har disse produkter reducerede driftsomkostninger gennem deres totale levetid, bl.a. takket være de lange 600 timers motor serviceintervaller.

8 > Din guide til AdBlue Er DEF / AdBlue let tilgængeligt? Svaret er ja! Det vil kunne leveres lige til dit dørtrin gennem CNH Industrial Parts & Service; kontakt venligst din lokale forhandler for yderligere information. For optimal service kan DEF/AdBlue leveres direkte til gården. Hvad kommer DEF/AdBlue til at betyde for mig? Det betyder, at du vil få en mere effektiv maskine, stort set uden nogen indsats fra din side. Hvordan? DEF/AdBlue systemet fungerer helt ubesværet: du kan påfylde DEF/ AdBlue samtidig med diesel, eftersom tankene er placeret ved siden af hinanden. Hvad kommer DEF/AdBlue til at betyde for min maskine? Tilsætning af DEF/AdBlue berører kun det separate efterbehandlingssystem, hvilket betyder at effekten forbliver på samme høje niveau, som du har erfaring med at forvente af New Holland. Brændstofbesparelser reducerer også dit klimaaftryk Emissioner fra dieselforbrænding er i afgørende grad en del af gårdens totale klimaaftryk. ECOBlue HI-e SCR system teknologien til overholdelse af Tier 4B standarden reducerer udledningen af NOx og mindsker brændstofforbruget med op til 10%, sammenlignet med Tier 3 modellerne, hvilket giver en betydelig nedskæring af gårdens kulstofudledninger. Besøg for at se, præcist hvor meget kulstof du kan spare! New Holland vœlger smøremidler - tel: New Holland - fabrikkerne bestræber sig hele tiden på at udvikle og forbedre maskinerne, og vi må derfor forbeholde os ret til at ændre de opgivne specifikationer uden forudgående varsel. NB: På grund af de enkelte landes specielle udstyr kan noget af udstyret på billederne afvige fra det danske. Published by New Holland Brand Communications. Bts Adv. -Printed in Italy - 11/14 - TP01 - (Turin) /DKO

Bæredygtig Effektiv Teknologi AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT

Bæredygtig Effektiv Teknologi AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT Bæredygtig Effektiv Teknologi EFFEKTIV PRODUKTIVITET > AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT Respekt for miljøet New Holland har allerede introduceret branchens førende teknologi til overholdelse

Læs mere

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven.

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. Blue Power. Specialudgaven. Velkommen til en verden af førsteklasses landbrugsdrift, hvor præstation og komfort har højeste prioritet. Kombineret med eksklusivt

Læs mere

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 MAKSIMAL KOMFORT MED SUVERÆN STIL New Holland ved, at du ikke bare vil føle dig komfortabel under de lange arbejdsdage det skal også være med

Læs mere

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet.

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. New Holland introducerede selvkørende mejetærskere i Europa for over 60 år siden og den nyeste CX generation kan spore sine rødder tilbage

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

Fordi din tryghed er vigtig.

Fordi din tryghed er vigtig. Fordi din tryghed er vigtig. Op til 5 år uden bekymringer, vanskeligheder og uventede udgifter. Det er Service Plus. Med Service Plus bliver både dit liv og dit arbejde lettere. Service Plus er beregnet

Læs mere

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O 4 5 6 7 8 FREMRAGENDE PRESNING UKOMPLICERET BETJENING HØJ PRÆSTATION PÅLIDELIGHED OG KVALITET SPECIFIKATIONER PERFEKT TIL ARBEJDE MED HØ OG HALM Siden indførslen af rundballepressere

Læs mere

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD.

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. Maksimal Alsidighed Seks-cylinder traktorer fremstillet til alsidig brug For optimal alsidighed

Læs mere

Plove i PM, PH og PX Serien.

Plove i PM, PH og PX Serien. PLOVE 02 FULDT MONTEREDE VENDEPLOVE Plove i PM, PH og PX n. New Holland n af fuldt monterede vendeplove fås i tre forskellige modeller, PM Standard Duty, PH Heavy Duty og PX Extra Heavy Duty. Fås i flere

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND Tilsluttede maskiner for effektiv landbrugsdrift Tilsluttet, Produktiv, Effektiv Landbruget er i konstant udvikling og hurtige beslutninger kan spille en afgørende betydning

Læs mere

STUB- OG SÅBEDSHARVER

STUB- OG SÅBEDSHARVER STUB- OG SÅBEDSHARVER 02 STUBHARVER ST, ST C og STX V stubharver. De tre modeller i n med stubharver er alle udviklet til arbejde i forskellige typer af stubmarker og forskellige jordtyper. ST n, der fås

Læs mere

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. Boomer 20-50 SERIEN 02 En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra golfbaner

Læs mere

Steiger & Quadtrac 540 / 580 / 620 HK

Steiger & Quadtrac 540 / 580 / 620 HK Steiger & Quadtrac med HI-eSCR teknologi 540 / 580 / 620 HK steiger / quadtrac DEN OPTIMALE PRODUKTIVITET TIL DINE MARKER Som professionel stordriftslandmand har du brug for maskiner, der leverer maksimal

Læs mere

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C 2 3 HØJ PRODUKTIVITET BYGGET PÅ ERFARING New Holland C Serien af alsidige og kompakte hjullæssere byder på et helt nyt design og er et fremragende alternativ

Læs mere

Godkendelsesordning for SCR katalysatorer

Godkendelsesordning for SCR katalysatorer Miljø- og Planlægningsudvalget L 39 - Bilag 12 Offentligt Godkendelsesordning for SCR katalysatorer Niels-Anders Nielsen Godkendelsesordning for efterbehandlingsudstyr til dieselbiler (tunge køretøjer),

Læs mere

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive New Holland Boomer EasyDrive Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive ÅRETS MASKINE 2015 2 3 Effekt & Transmission HØJERE EFFEKT, FREMRAGENDE KOMFORT OG LET BETJENING New Holland har imødekommet kundernes

Læs mere

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B 02 Serien Den rigtige maskine til jobbet. New Hollands minigravere, som spænder fra 1580 kg til 5300 kg, tilbyder fremragende præstation

Læs mere

NO X emissioner fra brændsler. Anne Mette Frey

NO X emissioner fra brændsler. Anne Mette Frey NO X emissioner fra brændsler Anne Mette Frey Outline Introduktion til NO x Hvad er NO x? Hvordan opstår det? Problemerne med NO x Mulige løsninger på NO x udfordring Fokus på selektiv katalytisk reduktion

Læs mere

TechData. Duron E Motorolier.:

TechData. Duron E Motorolier.: Duron E Motorolier.: Introduktion: Petro-Canadas Duron-E multigrade motorolier er 1. klasses heavy duty motorolier, der overgår de gældende krav for API CJ-4, og er anvendelige i 07 EPA - lav emissions

Læs mere

Bæredygtig Effektiv Teknologi

Bæredygtig Effektiv Teknologi Bæredygtig Effektiv Teknologi Din partner indenfor bæredygtigt > Siden 2006 har New Holland slået sit navn fast som førende indenfor miljøområdet for sin aktive udvikling og udbredelse af vedvarende brændstof,

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

Purefi A/S. Reduktion af NOx ved hjælp af diesel. Purefi A/S, Rugmarken 37, 3520, Farum, Denmark - www.purefi.dk 1

Purefi A/S. Reduktion af NOx ved hjælp af diesel. Purefi A/S, Rugmarken 37, 3520, Farum, Denmark - www.purefi.dk 1 Purefi A/S Reduktion af NOx ved hjælp af diesel Purefi A/S, Rugmarken 37, 3520, Farum, Denmark - www.purefi.dk 1 Om Purefi Purefi A/S blev etableret i februar 2003. Purefi har udelukkende fokus på emissionsreducerende

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

Support og information året rundt. til New Holland kunder

Support og information året rundt. til New Holland kunder Support og information året rundt til New Holland kunder NEW HOLLAND OG DIN FORHANDLER STÅR ALTID VED DIN SIDE Målsætningen om den højeste standard for kvalitet og service er afgørende for vores succes,

Læs mere

GAS-PRO.dk. IG gasfyr. Så økonomisk kan komfort være. Gasvarme fra Q-PRO

GAS-PRO.dk. IG gasfyr. Så økonomisk kan komfort være. Gasvarme fra Q-PRO GAS-PRO.dk IG gasfyr Så økonomisk kan komfort være GAS-PRO.dk Det ideelle gasfyr eksisterer Det ideelle gasfyr tilbyder høj komfort, et meget lavt energiforbrug og en attraktiv pris. Står disse ting øverst

Læs mere

Emissions Teknologi. Lavmands A/S Emissions teknologi CRT / SCRT Busser. >Project Proposal for Dennis Busses > Per Lavmand.

Emissions Teknologi. Lavmands A/S Emissions teknologi CRT / SCRT Busser. >Project Proposal for Dennis Busses > Per Lavmand. Kærup Parkvej 11-13 4100 DK 4100 Emissions Teknologi >Project Proposal for Dennis Busses >17.02.2010 Emissions teknologi CRT / SCRT Busser Per Lavmand 1 kort Lavmands er en af Danmarks førende virksomheder

Læs mere

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745 LM/LM/LM LM/LM LM TELESKOPLÆSSER TURBO PROVEN PERFORMANCE M/LM/LM M/LM/LM EN KOMPLET SERIE modeller sikrer maksimal fleksibilitet til enhver arbejdsopgave. De førende egenskaber for alle modeller i serien

Læs mere

Efterbehandling Emissioner. Lars Christian Larsen

Efterbehandling Emissioner. Lars Christian Larsen Efterbehandling Emissioner Lars Christian Larsen Dinex Group New Technology Centre 2007 The new R&D head quarter of the Dinex Group Russia 2007 Production of exhaust & emission systems Turkey 2008 Production

Læs mere

Reduktion af NOx udledning fra Søværnets Patruljefartøjer med SCR. National Instruments Green Engineering Technology Day

Reduktion af NOx udledning fra Søværnets Patruljefartøjer med SCR. National Instruments Green Engineering Technology Day Reduktion af NOx udledning fra Søværnets Patruljefartøjer med SCR Agenda DANSK TEKNOLOGI - DANSK TEKNOLOGI - Det Danske Søværns nye patruljefartøjer - NOx og luftforurening - SCR princip - DANSK TEKNOLOGI

Læs mere

200 SERIENS MINILÆSSERE OG KOMPAKTE BÆLTELÆSSERE L213 I L216 I L218 I L220 I L221 I L230 I C227 I C238

200 SERIENS MINILÆSSERE OG KOMPAKTE BÆLTELÆSSERE L213 I L216 I L218 I L220 I L221 I L230 I C227 I C238 200 SERIENS MINILÆSSERE OG KOMPAKTE BÆLTELÆSSERE L213 I L216 I L218 I L220 I L221 I L230 I C227 I C238 02 SERIEN Stærk og kompakt 200 Serie. 200 Seriens minilæssere og kompakte bæltelæssere er videreudviklingen

Læs mere

200 SERIENS MINILÆSSERE OG KOMPAKTE BÆLTELÆSSERE L213 I L216 I L218 I L220 I L221 I L228 I L234 C227 I C232 I C234 I C238

200 SERIENS MINILÆSSERE OG KOMPAKTE BÆLTELÆSSERE L213 I L216 I L218 I L220 I L221 I L228 I L234 C227 I C232 I C234 I C238 200 SERIENS MINILÆSSERE OG KOMPAKTE BÆLTELÆSSERE L213 I L216 I L218 I L220 I L221 I L228 I L234 C227 I C232 I C234 I C238 02 Serien Stærk og kompakt 200 Serie. 200 Seriens minilæssere og kompakte bæltelæssere

Læs mere

Efterbehandlingsudstyr på tunge køretøjer i Danmark

Efterbehandlingsudstyr på tunge køretøjer i Danmark Efterbehandlingsudstyr på tunge køretøjer i Danmark Markedet for efterbehandlingsudstyr har et kolossalt potentiale, og danske producenter og leverandører kan få betydelig del heri. Det er anslået, at

Læs mere

Hoval Biolyt Træpillestokeren med en ydeevne på 3-26 KW Varme uden at gå på kompromis!

Hoval Biolyt Træpillestokeren med en ydeevne på 3-26 KW Varme uden at gå på kompromis! Hoval Biolyt Træpillestokeren med en ydeevne på 3-26 KW Varme uden at gå på kompromis! I denne tid taler alle om svindende energi ressourcer, og hvordan fossile brændstoffer skaber problemer ikke dig!

Læs mere

Beskrivelse. A World of Transport. Gældende fra Februar 2008. Side DK-3

Beskrivelse. A World of Transport. Gældende fra Februar 2008. Side DK-3 140 HK - 300 HK Stærk og alsidig motor Iveco er en af verdens førende producenter af dieselmotorer over 75 hk med en årlig produktion på over 300.000 stk. tector motorernes konstruktionsfilosofi giver

Læs mere

DURON-E CJ-4 heavy duty motorolie, giver en række af anvendelses tekniske fordele i forhold til den tidligere API CI-4 Plus/CI-4 kategori:

DURON-E CJ-4 heavy duty motorolie, giver en række af anvendelses tekniske fordele i forhold til den tidligere API CI-4 Plus/CI-4 kategori: - Introduktion: Petro-Canadas Duron-E multigrade motorolier er 1. klasses heavy duty motorolier, der overgår de gældende krav for API CJ-4, og er anvendelige i 07 EPA - lav emissions motorer. Disse motorer

Læs mere

Katalysatorer nedbringning af emissioner fra energieffektive dieselbiler

Katalysatorer nedbringning af emissioner fra energieffektive dieselbiler Katalysatorer nedbringning af emissioner fra energieffektive dieselbiler 16% af Danmarks samlede CO 2 udledning kommer fra transport med personbiler. Andre former for transport står for yderligere 13%.

Læs mere

ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL

ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL NY ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL New Holland T7 Serien er blevet et ikon indenfor det moderne landbrug. Uanset opgavens art, løser T7 den til perfektion. Og nu har dette ikon hævet standarden til nye

Læs mere

Dantherm Power Kraft- og varmeløsninger med brændselsceller

Dantherm Power Kraft- og varmeløsninger med brændselsceller Dantherm Power Kraft- og varmeløsninger med brændselsceller Dantherm Power Siden 2003 har Dantherm Power haft fokus på udvikling og produktion af praktiske løsninger, der gør brug af brændselsceller og

Læs mere

Ren luft til danskerne Miljøopgradering med effektiv emissionsteknologi

Ren luft til danskerne Miljøopgradering med effektiv emissionsteknologi Ren luft til danskerne Miljøopgradering med effektiv emissionsteknologi Agata Bialy Amminex Emissions Technology A/S Om Amminex 6500 m 2 Production & refilling site Dansk CleanTech-firma; stiftet i 2005

Læs mere

Emissions Teknologi. Lavmands A/S Emissions teknologi. >Project Proposal for Dennis Busses >17.02.2010. NON-Road Maskiner. Per Lavmand.

Emissions Teknologi. Lavmands A/S Emissions teknologi. >Project Proposal for Dennis Busses >17.02.2010. NON-Road Maskiner. Per Lavmand. Kærup Parkvej 11-13 4100 DK 4100 Emissions Teknologi >Project Proposal for Dennis Busses >17.02.2010 Emissions teknologi NON-Road Maskiner Per Lavmand 1 kort Lavmands er en af Danmarks førende virksomheder

Læs mere

Gasdrevne køretøjer fra Iveco

Gasdrevne køretøjer fra Iveco Gasdrevne køretøjer fra Iveco CNG og LNG Henning Nielsen Produktchef - Lastbiler Iveco North Europe & Baltic HMN-Gladsaxe, Danmark CNH Industrial: Koncernstruktur & Landbrugs Maskiner Entrepenør Maskiner

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Ren luft til danskerne

Ren luft til danskerne Ren luft til danskerne Hvert år dør 3.400 danskere for tidligt på grund af luftforurening. Selvom luftforureningen er faldende, har luftforurening fortsat alvorlige konsekvenser for danskernes sundhed,

Læs mere

New Holland T8 T8.32O I T8.35O I T8.38O I T8.41O I T8.435

New Holland T8 T8.32O I T8.35O I T8.38O I T8.41O I T8.435 New Holland T8 T8.32O I T8.35O I T8.38O I T8.41O I T8.435 2 3 GØR ALTING MULIGT - OG MERE TIL Øget effekt og produktivitet T8 er den stærkeste, konventionelle traktor i New Holland Serien. Og Seriens nye

Læs mere

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. BOOMER 20-50 SERIEN 02 SERIE 03 Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra

Læs mere

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F 2 3 DEN NYE LETTE KOMPAKTE TRAKTOR TIL PROFESSIONELLE FRUGTAVLERE New Holland har en lang tradition for kvalitet, og vi er førende inden for produktion

Læs mere

FORÅRSTILBUD NYHED KUN KR.400 EKSKL. MOMS SPECIAL TILBUD FRA SPAREX. Unikt smøremiddel til din Case IH maskine. Innovative frontlift systemer

FORÅRSTILBUD NYHED KUN KR.400 EKSKL. MOMS SPECIAL TILBUD FRA SPAREX. Unikt smøremiddel til din Case IH maskine. Innovative frontlift systemer 2019 FORÅRSTILBUD NYHED TILBUDENE ER GÆLDENDE FRA DEN 28. FEBRUAR TIL DEN 1. APRIL 2019 SPECIAL TILBUD FRA SPAREX DONKRAFT (HYDRAULISK) 20T HØJDESJUSTERING: 145 MM. VARENUMMER: S.14473 KUN KR.400 Unikt

Læs mere

DEN NYE MAN TGE. Tekniske data

DEN NYE MAN TGE. Tekniske data DEN NYE MAN TGE. Tekniske data. 01.09.2017 INDHOLD Drivlinje 3 Dimensioner 4 Vægte 10 Dækmærkat 12 Bemærkninger 13 DRIVLINJE. 2.0 l 75 kw 102 HK 2.0 l 90 kw 122 HK 2.0 l 103 kw 140 HK 2.0 l 130 kw 177

Læs mere

NOx-reduktion med SCR v / Allan S. Jakobsen

NOx-reduktion med SCR v / Allan S. Jakobsen NOx-reduktion med SCR v / Allan S. Jakobsen www.industrivarme.dk Din fleksible energipartner Vi har altid energien til dig Hvem er INDUSTRIVARME Moderne industrivirksomhed Mere end 30 års erfaring Agerer

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

NYT EURO 6 MOTORPROGRAM

NYT EURO 6 MOTORPROGRAM NYT EURO 6 MOTORPROGRAM EFFEKTIVITET ER STYRKE Til de nye Euro 6 DAF XF, CF og LF lastbiler kan der fås et komplet udvalg af avancerede PACCAR motorer: Fra de mest kompakte PX-5 motorer med effekter fra

Læs mere

Green Ship of the Future

Green Ship of the Future Green Ship of the Future Green Ship of the Future Åbent samarbejde. Initieret af virksomheder der har samarbejdet i årtier. Projekt har været undervejs i mere end halvandet år. DCMT og Søfartsstyrelsen

Læs mere

NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O

NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O 2 3 STILREN ALSIDIGHED TIL ETHVERT BEHOV T3OOO. DEN ØKONOMISKE, KOMPAKTE LØSNING New Hollands T3000 kompakt traktorserie der er designet til at opfylde ethvert

Læs mere

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C 02 SERIEN 03 Høj produktivitet bygget på erfaring. New Hollands C-serie af alsidige og kompakte hjullæssere byder på et helt nyt design og er et fremragende

Læs mere

Hvad kræver det at være leverandør af katalystorer til lastbilproducenter. Driving Green 14, Øksnehallen 28. august 2014, Keld Johansen

Hvad kræver det at være leverandør af katalystorer til lastbilproducenter. Driving Green 14, Øksnehallen 28. august 2014, Keld Johansen Hvad kræver det at være leverandør af katalystorer til lastbilproducenter Driving Green 14, Øksnehallen 28. august 2014, Keld Johansen Eksempler på Topsoe katalysatorer Fra kraftværker til lastbiler Stationary

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

Køretøjsteknologi og Luftforurening Center for Grøn Transport Et center i centret. Niels Anders Nielsen Trængselskommissionen den 24.

Køretøjsteknologi og Luftforurening Center for Grøn Transport Et center i centret. Niels Anders Nielsen Trængselskommissionen den 24. Køretøjsteknologi og Luftforurening Center for Grøn Transport Et center i centret Niels Anders Nielsen Trængselskommissionen den 24. september 2012 Køretøjsteknologi og luftforurening Lette køretøjer:

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

CITROËN. Gode råd fra UDSTØDNING. mere viden bedre vedligeholdelse. Oplev hvad CITROËN kan gøre for dig

CITROËN. Gode råd fra UDSTØDNING. mere viden bedre vedligeholdelse. Oplev hvad CITROËN kan gøre for dig UDSTØDNING mere viden bedre vedligeholdelse Oplev hvad kan gøre for dig UDSTØDNING mere viden bedre vedligeholdelse Udstødningen er en teknisk kompliceret del, som både er underlagt lovgivningens miljønormer

Læs mere

Lagertruck med Lithium-Ion batterier

Lagertruck med Lithium-Ion batterier www.toyota-forklifts.dk Lagertruck med Lithium-Ion batterier optimering af omkostninger minimering af stilstandstid mindre miljøpåvirkning Toyota lancerer nu Toyota Li-Ion, en nye serie af lagertruck,

Læs mere

Efterhånden som fjernelse af partikler er blevet mere rutinepræget, er der kommet mere og mere fokus på reduktion af NO x.

Efterhånden som fjernelse af partikler er blevet mere rutinepræget, er der kommet mere og mere fokus på reduktion af NO x. Side 1 af 6 Modulært, fleksibelt system til begrænsning af forureningen fra dieseldrevne køretøjer Project Chemist Abstract Dinex Emission Technology A/S har udviklet et integreret system til rensning

Læs mere

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID Siden 2003 har Geesinknorba tilbudt hybrid systemer på komprimatorer. I 2009 vandt Hybrid Plug-In systemet CIWM Recycling Award og skubbede

Læs mere

Forslag til indlæg på Trafikdagene 2005

Forslag til indlæg på Trafikdagene 2005 Forslag til indlæg på Trafikdagene 2005 Indlæggets titel: Forslag til emneindplacering: Forslagsstiller: Har paperet været præsenteret på andre konferencer? nej Hvis ja, hvilke: Omhandler paperet et projekt,

Læs mere

Hvordan vurderes effektiviteten af eftermonterede NOx og partikelfiltersystemer? Trafikdage Aalborg 2017 Sten Frandsen

Hvordan vurderes effektiviteten af eftermonterede NOx og partikelfiltersystemer? Trafikdage Aalborg 2017 Sten Frandsen Hvordan vurderes effektiviteten af eftermonterede NOx og partikelfiltersystemer? Trafikdage Aalborg 2017 Sten Frandsen Ny SCRT informationsordning Med baggrund i de erfaringer, der er opnået i København

Læs mere

NYTÆNKENDE DESIGN MILJØVENLIG PERFEKTIONISME

NYTÆNKENDE DESIGN MILJØVENLIG PERFEKTIONISME NYTÆNKENDE DESIGN MILJØVENLIG PERFEKTIONISME 2 7 INTELLIGENT TEKNOLOGI MILJØRIGTIG FORBRÆNDING ENKEL BETJENING 7 11 3 BIONIC FIRE EN GRØN REVOLUTION Med Bionic Fire har RIS realiseret drømmen om at skabe

Læs mere

Hvad er drivhusgasser

Hvad er drivhusgasser Hvad er drivhusgasser Vanddamp: Den primære drivhusgas er vanddamp (H 2 O), som står for omkring to tredjedele af den naturlige drivhuseffekt. I atmosfæren opfanger vandmolekylerne den varme, som jorden

Læs mere

ecocirc XL and XLplus HØJ EFFEKTIVE SINGLE OG DOBBELT CIRKULATIONSPUMPER I STØBEJERN ELLER BRONZE TIL VARME OG KOLDE HVAC APPLIKATIONER

ecocirc XL and XLplus HØJ EFFEKTIVE SINGLE OG DOBBELT CIRKULATIONSPUMPER I STØBEJERN ELLER BRONZE TIL VARME OG KOLDE HVAC APPLIKATIONER ecocirc XL and XLplus HØJ EFFEKTIVE SINGLE OG DOBBELT CIRKULATIONSPUMPER I STØBEJERN ELLER BRONZE TIL VARME OG KOLDE HVAC APPLIKATIONER Præcis hvad du har brug for, fra en cirkulationspumpe. Lave driftomkostninger.

Læs mere

Det bedste er blevet endnu bedre

Det bedste er blevet endnu bedre Det bedste er blevet endnu bedre Kræv den NYE ALPHA2 KONSTANT INNOVATION DET LIGGER I VORES GENER Med over 3 millioner solgte enheder på verdensplan har Grundfos ALPHA2 vist sig at være verdens bedst sælgende

Læs mere

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS 1 Hvem er Dansk Varmepumpe og vores partnere DANSKVARMEPUMPE.DK er en del af den efterhånden store familie hvor også DANSKSOLVARME.DK og

Læs mere

Your reliable partner. Hurtig, støjsvag og. Vacumat Eco

Your reliable partner. Hurtig, støjsvag og. Vacumat Eco Your reliable partner Hurtig, støjsvag og Vacumat Eco effektiv på enhver måde Vandets kvalitet bestemmer ydelsen Kvaliteten af vandet bestemmer ydelsen af varme- og kølesystemer. Et system med iltholdigt

Læs mere

DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE

DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE DEN NYE MOFFETT M5 NX MERE END BLOT TOPYDELSE PRODUKTBROCHURE M5 MØD DEN NYE GENERATION MOFFETT M5 NX Produkterne, der vises i denne brochure, er en del af Hiab's globale produktprogram. Produktprogrammet

Læs mere

NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O

NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O 2 3 NY TC. FANTASTISK UDSEENDE. FREMRAGENDE PRÆSTATION. New Holland lancerede TC mejetærskerserien i 1992, og vores prioriteter dengang var de samme som

Læs mere

Diesel partikel filtre: Vores nærmiljø

Diesel partikel filtre: Vores nærmiljø Diesel partikel filtre: Vores nærmiljø MT Filter Service Partikelfiltret funktion Erfaringer med service Gode råd mht. vedligehold MT Filter 2017: Specialværksted kun filtersystemer Karlslunde 500m², Hedehusene

Læs mere

Luftkvalitetsvurdering af SCRT på bybusser i København

Luftkvalitetsvurdering af SCRT på bybusser i København Trafikdage på Aalborg Universitet 22-23. august 20163 Luftkvalitetsvurdering af SCRT på bybusser i København Steen Solvang Jensen, Matthias Ketzel, Thomas Ellermann, Morten Winther, Aarhus Universitet,

Læs mere

50% Hæv din effektivitet til et højere niveau. Udstyret til lydløs drift og høj ydelse. EcoDesign.

50% Hæv din effektivitet til et højere niveau. Udstyret til lydløs drift og høj ydelse. EcoDesign. Optyma Plus New Generation Hæv din effektivitet til et højere niveau. Udstyret til lydløs drift og høj ydelse Udvidelse fuldender serien: 0.6-16.5 kw til MBP køling 0.7-9.6 kw til LBP køling 50% kortere

Læs mere

Vi skaber innovative løsninger man taler om

Vi skaber innovative løsninger man taler om Vi skaber innovative løsninger man taler om profil LCD MEDIA Den rette sparringspartner for dig LCD Media har leveret til en lang række brancher, herunder bl.a. til retail-butikker, supermarkeder, byggemarkeder,

Læs mere

50% Hæv din effektivitet til et højere niveau. Udstyret til lydløs drift og høj ydelse. EcoDesign.

50% Hæv din effektivitet til et højere niveau. Udstyret til lydløs drift og høj ydelse. EcoDesign. Optyma Plus New Generation Hæv din effektivitet til et højere niveau. Udstyret til lydløs drift og høj ydelse Udvidelse fuldender serien: 0.6-16.5 kw til MBP køling 0.7-9.6 kw til LBP køling 50% kortere

Læs mere

Kapacitetsområde i [W] ved fordampningstemperatur [ C] -20 C -15 C -10 C -5 C 0 C +5 C +10 C

Kapacitetsområde i [W] ved fordampningstemperatur [ C] -20 C -15 C -10 C -5 C 0 C +5 C +10 C R407A* Kapacitetsområde i [W] -20 C -15 C -10 C -5 C 0 C +5 C +10 C [W] Lydeffektniveau Lydtrykniveau 10m Mål og vægt Højde x bredde x dybde [mm] Nettovægt OP-MPUM034 114X4261 1 2 100 2 650 3 300 4 000

Læs mere

Hvad er SmartAssist Remote?

Hvad er SmartAssist Remote? Hvad er SmartAssist Remote? SmartAssist Remote* er Yanmars nye system til administration af maskinparker, som sørger for optimalt overblik over maskinernes placering og status ved hjælp af den nyeste telematiske

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

Når motoren bruger gas

Når motoren bruger gas Artikel 1/5 Når motoren bruger gas Kompakt 300 kw e kraftvarmeenhed. Motor, generator, udstødskedel samt lyddæmper er monteret på rammen. Hvor mange og hvor? Der er nu opstillet i alt ca. 800 gasmotorer

Læs mere

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER.

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. 1 2 EN SKARP HJERNE FIK EN GENIAL IDÉ. Vores historie begyndte i 70 erne, da den første patentansøgning blev indleveret. Året efter var

Læs mere

NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luftvarmepumper for bedre miljø og økonomi

NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luftvarmepumper for bedre miljø og økonomi NYHED LUFT-TIL-LUFT-VARMEPUMPER NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luftvarmepumper for bedre miljø og økonomi Varmepumper af høj kvalitet 100 % Panasonic Store besparelser op til 80 % af varmeomkostningerne

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

Stiga Oliesortiment. Original olie

Stiga Oliesortiment. Original olie Stiga Oliesortiment STIGAs originale olier er udviklet, så de sikrer pålidelighed, effektivitet og lang levetid for dine havemaskiner. Alle originale olier leverer en perfekt ydelse, også under skrappe

Læs mere

Nr. 5-2008 Den rene os Fag: Kemi A/B Udarbejdet af: Michael Bjerring Christiansen, Århus Statsgymnasium, februar 2009

Nr. 5-2008 Den rene os Fag: Kemi A/B Udarbejdet af: Michael Bjerring Christiansen, Århus Statsgymnasium, februar 2009 Nr. 5-2008 Den rene os Fag: Kemi A/B Udarbejdet af: Michael Bjerring Christiansen, Århus Statsgymnasium, februar 2009 Spørgsmål til artiklen 1. Hvilke fordele er der ved dieselmotorer i forhold til benzinmotorer?

Læs mere

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 2 3 OPTIMAL STYRKE OG EFFEKTIVITET TIL FREMTIDENS BLANDEDE LANDBRUG MAKSIMAL ALSIDIGHED Skræddersyet produktivitet er standardudstyr på den

Læs mere

UDKAST TIL UDTALELSE

UDKAST TIL UDTALELSE EUROPA-PARLAMENTET 2009-2014 Transport- og Turismeudvalget 28.1.2011 2010/0301(COD) UDKAST TIL UDTALELSE fra Transport- og Turismeudvalget til Udvalget om Miljø, Folkesundhed og Fødevaresikkerhed om forslag

Læs mere

Fremtidens bilteknologier

Fremtidens bilteknologier Fremtidens bilteknologier Baggrund og formål Internationale ønsker om reduktion af energiforbrug og emissioner i transportsektoren har medført skærpede krav og fokus på de tekniske muligheder for at indfri

Læs mere

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN SOL OG LUFT, DEN IDEELLE KOMBINATION MED DEN BEDSTE VARMEPUMPE I SIN KLASSE ET BOOST TIL EKSISTERENDE SOLVARMESYSTEMER * A2/W35 COP 4,02 i henhold til testresultat

Læs mere

GETINGE DA VINCI LØSNINGEN

GETINGE DA VINCI LØSNINGEN GETINGE DA VINCI LØSNINGEN 2 GETINGE DA VINCI LØSNING NY OG AVANCERET LØSNING, VALIDERET OG KLAR TIL ROBOTASSISTERET KIRURGI I mere end 100 år har Getinge leveret produkter i forbindelse med rengørings-

Læs mere

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg?

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg? Nilan Calculator Passiv forvarmeveksling af luften via indbygget Heat-pipe, baseret på miljøvenligt kølemiddel Stort tilbehørs- og udvidelsesprogram Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling

Læs mere

Hurtig, støjsvag og utrolig økonomisk afluftning

Hurtig, støjsvag og utrolig økonomisk afluftning Your reliable partner Hurtig, støjsvag og utrolig økonomisk afluftning Vacumat Eco effektiv på enhver måde Vandets kvalitet bestemmer ydelsen Kvaliteten af vandet bestemmer ydelsen af varme- og kølesystemer.

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on Til rationel rengøring af mellemstore arealer Feje-sugemaskiner med sæde og en kapacitet på op til m² pr. time Rationel fejning hurtigt og effektivt

Læs mere

Ikrafttrædelse for de forskellige Euro-normer samt planlagte revisioner fremgår af nedenstående tabel.

Ikrafttrædelse for de forskellige Euro-normer samt planlagte revisioner fremgår af nedenstående tabel. Europæiske udstødningsnormer for motorkøretøjer Civilingeniør Dorte Kubel, Miljøstyrelsen 1 Status for Euro-normer Euro-normer betegner de totalharmoniserede udstødningsnormer for motorer, der gælder i

Læs mere