Børnehaven er - en del af

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "www.hobitten-frie.dk Børnehaven er - en del af"

Transkript

1 Børnehaven er - en del af

2 Velkommen til Hobitten Vi vil med denne pjece byde Jer velkommen i Hobitten, samt give Jer nogle informationer om børnehaven og vores dagligdag. Kort om Hobitten Hobitten er en selvejende daginstitution, som er tilknyttet Landsforeningen af Frie Børnehaver og Fritidshjem. Vi har til huse i en ejendom ejet af Lokalforeningen Frie Børnehaver og Fritidshjem i Kalundborg Kommune. Hobitten blev indviet i 1969 med det formål at være daginstitution. I 1978 blev dagplejen etableret. De to stuer; Jættestuen, Elverhøjen har fælles køkken, udestue og et motorikrum, der giver rig mulighed for fysisk udfoldelse. Børnehaven er aldersopdelt, sådan at de yngste børn er på Elverhøjen og de ældste på Jættestuen. Hobitten danner rammen for 43 børn i alderen 3-7 år. Vi er 6 pædagoger, 3 pædagogmedhjælpere, en dagplejepædagog, en kontorassistent, en rengøringsassistent og vikarer samt i perioder også personer i jobtræning og praktik. Der er for tiden 25 dagplejere med 100 dagplejebørn tilknyttet Hobitten. I huset vil i måske også møde talepædagog, pædagogisk konsulent og psykolog. Åbningstid Hobitten har åbent mandag-fredag fra 6.00 til og fredag fra 6.00 til Hobitten har lukket Grundlovsdag og juleaftensdag. I følgende perioder sammenlægges børnehavens drift med de 3 andre selvejende daginstitutioner i Gørlev-området; de tre dage før påske, dagen efter Kr.Himmelfartsdag og hverdage mellem jul og nytår.

3 Hobittens målsætning Hobittens overordnede mål er, at barnet til enhver tid er i centrum for vores tanker ideer og visioner. Barnets udvikling, behov og trivsel skal være fundament for vores arbejde, og det forudsætter, at vi ser det enkelte barn, som dét barn er. Spørg efter et eksemplar af vores læreplan og virksomhedsplan og læs bl.a. mere om dette, om vores pædagogiske ideer, struktur og perspektiver. Nye børn Det er svært at starte et nyt sted. Vi vil gerne hjælpe barnet med så blid en introduktion som muligt, og derfor ønsker vi, at I har mulighed for at være sammen med barnet i institutionen i et nærmere aftalt tidsrum de første dage. Aftal nærmere med personalet. Børnene er i en stuegruppe for sig, og har en fast voksen tilknyttet, så de oplever genkendelighed og tryghed. Bruger Jeres barn ble når det starter, vil vi i samarbejde med Jer påbegynde toilettræning med det mål, at barnet hurtigst muligt bliver renligt. Vi forventer at I sammen med os arbejder målrettet med barnets renlighed. Aflevering og afhentning Det er vigtigt, at I føler Jer velkomne i Hobitten om morgenen, og at Jeres barn bliver taget godt imod. Nogle børn har svært ved at sige farvel og græder. Vi er her for at tage imod, trøste, vinke og I er altid velkomne til at ringe og høre, hvordan det går, hvis I føler at afleveringen eller andet var svært. Husk altid at sige goddag og farvel til en voksen når i afleverer eller henter jeres barn.

4 Vi må ikke udlevere børnene til andre end forældrene, medmindre andet er aftalt. Husk derfor altid at give besked, hvis andre skal hente for Jer. Dagens gang i Hobitten Morgenmad i køkkenet Samling på stuerne og forberedelse af aktiviteter Morgenaktivitet med vejrtavle, historie, musik, sang, fortælling eller andet, mens børnene spiser deres medbragte frugt Formiddagsaktiviteter eller ture. Ture kan godt strække sig til efter frokost Frokost. Børnene er fordelt på 4 spisegrupper, og spiser med en fast voksen Aktiviteter på vores store legeplads - alle er ude. Sovebørnene sover Fælles frugt ude eller inde afhængigt af vejret Børn og voksne er på stuerne, i udestuen eller udenfor og leger igen Hygge og samling på en stue indtil lukketid (Fredage til kl ).

5 Bus Vi har indgået en aftale om busfællesskab med KHI, d.v.s. vi kan råde over bussen de fleste hverdage. Vi vil gøre brug af bussen til udflugter, f.eks. i forbindelse med vores temauger, hvor vi nu har mulighed for også at komme ud og få oplevelser også på steder som ikke er så tilgængelige med offentlig transport, eksempelvis på Røsnæs, Lochnees ved Tømmerup, en bondegård og mange andre steder. Vi glæder os meget til at kunne tilbyde børnene i Hobittens børnehave og dagpleje mange dejlige, spændende, sjove og lærerige oplevelser ud i naturen. Vi kan tage af sted med en stuegruppe af gangen eller måske børn fra flere stuer. Der er plads til 13 børn og 3 voksne. Der er hofteseler i bussen. Kost Vi har her i Hobitten en kostpolitik, der skal hjælpe os alle, både børn og voksne, med at få sundere kostvaner. Dette har indflydelse på, hvordan vi fejrer fødselsdage, holder afslutninger, og på de krav vi sætter til morgenmaden og madpakken. En enkelt gang imellem bager vi kage, hvor vi vælger opskrifter med mindre fedt og sukker og som oftest tilsat frugt eller grønt (æble-, banan,- gulerod- eller squashkage). Der tilbydes morgenmad til børnene mellem kl og Denne består af havregryn, cornflakes med tørret frugt samt brød/rugbrød med forskellig slags ost og marmelade samt frisk frugt. Der serveres mælk hertil. Ønsker børnene at have morgenmad med hjemmefra, skal dette være sundt. Vi ønsker ikke fedende og sukkerholdige produkter som f.eks. boller med smør og chokolade, frugtyoghurt, wienerbrød, pølsehorn, chokokugler eller lignende.

6 Børnene skal have to stykker frugt med hver dag. Et til formiddagsfrugt, som børnene har til sig selv, og et til eftermiddagsfrugt, der tilberedes på et fælles frugtfad. Til formiddagsfrugten får hvert barn syet en frugtpose, som I venligst bedes vaske jævnligt. I henhold til vores kostpolitik, skal børnene have en sund madpakke med i børnehave. Det er ikke tilladt med slik som mælkesnitte, kiks, Danone-yoghurt eller lignende i madkassen. Til frokost serveres vand til alle. Til vores fællesfrugt om eftermiddagen serveres der også brød og mælk. Der tages hensyn til børn med allergi. Vi tilstræber, at de fødevarer vi tilbyder børnene er enten økologisk produceret eller danske produkter. Forældresamarbejde Det daglige samarbejde skal bygge på ærlighed, åbenhed, respekt og tillid. Vi tilstræber en daglig kommunikation, hvor vi sammen får opbygget et trygt forældresamarbejde, hvor det føles naturligt med plads til ris og ros. Er der behov for en længere samtale, kan vi altid finde tid til dette. Hvis det ikke kan lade sig gøre samme dag, bliver det en af de nærmeste dage. På opslagstavlen ved hoveddøren, kan I læse referater af bestyrelsesmøder og andre meddelelser. Husk også at kigge på den store tavle ved indgangen, hvor der skrives vigtige oplysninger og beskeder om ture og andre aktiviteter. Vi tilbyder en samtale efter ca. 3 måneder, hvor vi taler om hvordan både I og vi synes det går med Jeres barn. Derudover tilbydes en samtale én gang årligt. Vi holder forældremøde 1 gang årligt for begge stuer.

7 Forældrebestyrelsen Institutionen har en bestyrelse, som består af 4 forældrevalgte forældre og 3 medlemmer, som er udpeget af lokalforeningen Frie Børnehaver og Fritidshjem, en personalerepræsentant fra institutionen og en fra dagplejen. Der afholdes ca. 5 bestyrelsesmøder om året. Nogle af bestyrelsens overordnede opgaver: - At fremme samarbejde mellem forældre og personale - At godkende pædagogiske mål og principper - At støtte op omkring institutionens samarbejde med kommunen - Årlig gennemgang af bygninger og vedligeholdelse - At overholde budgetter og godkende regnskaber Sygdom Syge børn må ikke modtages i institutionen. Det er for at beskytte det syge barn og for at undgå smitte af de andre børn. Barnet kan være i institutionen, når det er feberfrit og almentilstanden er sådan, at barnet kan deltage i dagens aktiviteter både ude og inde. Ring til os, hvis Jeres barn bliver hjemme på grund af sygdom. Hvis Jeres barns sygdom smitter, skal I kontakte Hobitten og fortælle om sygdommen, således at de øvrige forældre er forberedte på eventuelle sygdomme hos deres børn. Hvis Jeres barn bliver sygt, mens det er i Hobitten, kontakter vi Jer. Det er i den forbindelse vigtigt at vi har ajourførte kontaktoplysninger. Husk os hvis I skifter telefonnummer eller arbejdsplads. Personalet påtager sig normalt ikke opgaven med at give Jeres

8 barn medicin. Det sker kun i særlige tilfælde, hvor det drejer sig om kronisk syge børn, eksempelvis hvis de har astma. I sådanne tilfælde skal der foreligge en skriftlig instruks fra Jeres læge. Ferier og fridage Ved fridage er det vigtigt at I ringer og giver besked. Af hensyn til tilrettelæggelsen af arbejdet og for planlægning af personalets ferie og afspadsering, er det vigtigt, at vi i god tid ved, hvornår I holder ferie. Ved sommer-, efterårs-, jule-, vinter-, og påskeferie samt enkelte dage, sætter vi en afkrydsningsseddel op på informationstavlen. Vi synes det er vigtigt, at børn også får mulighed for at holde ferie og til at få en fridag en gang i mellem. Børn har, ligesom voksne, også behov for at være hjemme og slappe af og hygge sig sammen med dem man holder af. Tøj Skriv eller sæt navn i barnets tøj, så er det nemmere at få på rigtig plads igen. I barnets garderobe skal der være skiftetøj: bukser, bluser, strømper og undertøj. Vi er meget ude, i alt slags vejr, så derfor skal der også være regntøj og gummistøvler. Husk at rydde op på garderobepladsen hver dag. Garderoben bedes tømt helt hver fredag, af hensyn til rengøringen. Snore i halsåbninger og hætter samt halstørklæder er ikke tilladt. Udeleg Som hovedregel er børnene ude at lege hver dag. De børn, der ikke sover til middag, er fast ude at lege mellem frokost

9 og eftermiddagsmåltidet. De børn, der sover, er ude hver formiddag. Alle er desuden ude om eftermiddagen når vejret tillader dette. I løbet af dagen kan der være et mindre antal børn ude at lege med opsyn af voksne indefra. Beslutningen om, hvor mange og hvem der må lege ude med opsyn indefra, sker ud fra pædagogiske overvejelser. Legetøj Børnene må ikke have legetøj med hjemmefra. Undtaget herfra er sovedyr eller tryghedstøjdyr. Skriv venligst navn på dette. Vi påtager os ikke ansvaret for ødelagt eller bortkommet legetøj. Temauger I stedet for legetøjsdag har vi valgt at indføre fredagstemaer. Vi tager udgangspunkt i læreplanernes 6 temaer når vi tilrettelægger temauger. Vi tager et tema fra læreplanen eksempelvis om kultur og kulturfænomener og bruger 4 uger på dette emne. Vi ser på temaerne i forhold hvor aktuelle de er f.eks, i forhold til årstider og højtider. Nogle af de produkter, som børnene laver, vil vi komme i deres kufferter. Fotograf Vi tilbyder hvert år, at Jeres barn kan blive fotograferet. Der er mulighed for at få taget et portrætbillede samt et gruppebillede af stuen.

10 Fødselsdag Hvis fødselsdagen holdes her, fejrer vi barnet ved at: vi hejser flaget fødselaren er 'hovedpersonen' den dag fødselaren bestemmer leg, sang, historie fødselaren sidder på guldstol og har kappe på fødselaren får en lille gave og noget som børnene har fremstillet fødselaren kan komme med boller eller frugt/grønt vi dækker festligt op med dug og lys Fødselsdage holdes i forbindelse med samling på stuerne kl Afslutning afslutninger i løbet af året markeres på samme måde som ved fødselsdage en fælles afslutning for alle, som stopper i forbindelsen med sommerferien selve den sidste dag for det enkelte barn fejres med barnet i centrum uden nogen form for traktement. Traditioner Vi har valgt at lægge vægt på: Fastelavn med udklædning og tøndeslagning, hvor forældrene er velkomne. Påskefrokost med fællesspisning på tværs af stuerne. Forældrearbejdsdag med opgaver ude som inde. Sommerfest med fællesspisning og aktiviteter/underholdning for hele familien Julefesten, hvor vi har værksteder, hvor der julehygges med fremstilling af

11 dekorationer, havregrynskugler og julepynt. Julemanden kommer med godteposer, og vi danser om juletræet og synger julesange. Bestyrelsen sælger glögg og æbleskiver. Stamkort Når Jeres barn starter i institutionen, får I udleveret et stamkort, hvor I giver oplysninger om blandt andet navn, adresse, telefonnummer, arbejdsplads, allergi og sygdomme, der kræver særlige hensyn, vaccinationer samt forældremyndighed. Det er vigtigt, at I husker at give os besked, hvis der sker ændringer i de oplysninger, I har givet os på stamkortet. Fremover, vil vi også indhente tilladelser til brug og offentliggørelse af fotos og film, til at bade samt kørselstilladelse. Overgang fra børnehave til skole I forbindelse med den røde tråd vi på, arbejder vi på, at vores børn får kendskab til de andre børn, de skal starte i skole med, til Gørlev Skole, SFO en samt personalet. Vi indgår i det faglige samarbejde omkring skoleparathed samt kendskab til det enkelte barn. Se beskrivelse af, hvordan vi samarbejder om på vores hjemmeside. Tavshedspligt Institutionens personale har tavshedspligt om personlige oplysninger. Det gælder både om oplysninger på børnene, forældrene og personalet. I særlige tilfælde er institutionen, af hensyn til barnets tarv, dog forpligtet til at give oplysninger videre til rette myndighed, som oftest kommunen.

12 Hobitten Algade 30A 4281 Gørlev Telefonnummer: (efter at du har ringet op, vejledes du om nedenstående lokalnumre. Du skal nu blot taste lokalnummeret) Lokalnumre: 1. for kontoret angående børnehave og dagpleje 2. for lederen 3. for gæstehjemmet Lillebitten Leder: Berit Westi Souschef: Conni Burmeister Dagplejepædagog: Linda Jensen WEB:

Velkommen til Hobitten Vi vil med denne pjece byde Jer velkommen i Hobitten, samt give Jer nogle informationer om børnehaven og vores dagligdag.

Velkommen til Hobitten Vi vil med denne pjece byde Jer velkommen i Hobitten, samt give Jer nogle informationer om børnehaven og vores dagligdag. Velkommen til Hobitten Vi vil med denne pjece byde Jer velkommen i Hobitten, samt give Jer nogle informationer om børnehaven og vores dagligdag. Kort om Hobitten Hobitten er en selvejende daginstitution,

Læs mere

Velkommen til Hobitten -

Velkommen til Hobitten - 1 Velkommen til Hobitten - bevægelsesbørnehaven Vi vil med denne pjece byde Jer og Jeres barn velkommen i Hobitten, samt give Jer nogle informationer om børnehaven og vores dagligdag. 2 Kort om Hobitten

Læs mere

Velkommen til.

Velkommen til. 1 Velkommen til 2 Kort om Hobitten Hobitten er en bevægelsesbørnehave, og vi er certificeret af DGI. Vi er meget fysisk aktive, og vi har stor fokus på at bruge motorikken i mange af dagens aktiviteter.

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Med denne folder vil vi gerne byde dig og dine forældre velkommen til børnehaven Kastaniegården.

Med denne folder vil vi gerne byde dig og dine forældre velkommen til børnehaven Kastaniegården. Med denne folder vil vi gerne byde dig og dine forældre velkommen til børnehaven Kastaniegården. Folderens væsentligste formål er, at give Jer et indblik i Kastaniegårdens tilbud/arbejde. Folderen svarer

Læs mere

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

Velkomstfolder. Vesterbjerggård Børnehave

Velkomstfolder. Vesterbjerggård Børnehave Velkomstfolder Vesterbjerggård Børnehave ÅBNINGSTID OG PERSONALE VESTERBJERGGÅRD BØRNEHAVE Vi er en børnehave med max 69 børn, fordelt på 3 stuer BLÅ STUE GUL STUE REGNBUEN Børnene er fra 2 6 år Gul stue

Læs mere

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 Velkommen Vi vil med denne pjece byde nye børn og forældre velkommen til Paletten. Som personale er vi klar over, at I som forældre

Læs mere

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ DEN INTEGREREDE INSTITUTION TLF. 87 13 81 54 07 Velkommen til Børnegården Dagligdagen i vuggestueafdelingen Glade børn. Glade voksne. God stemning. Børnegården Rundhøj er et selvejende,

Læs mere

Dagligdagen i Minihøj

Dagligdagen i Minihøj Dagligdagen i Minihøj Der er naturligvis ikke to dage, der er ens, men for alligevel at give jer et indtryk af en normal dags forløb, har vi beskrevet en sådan med ca. tidspunkter. 06.30 Institutionen

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon:

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon: Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Velkommen til Småfolket / Regnbuen Daglig pædagogisk leder Line Stabell Jacobsen Mail: ljaco@faxekommune.dk Telefon:

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN Solsikken: 49284352 Klokkeblomsten: 49284354 Anemonen 49284353 Leder David Seebach: 49282451 Souschef: Bjørg Ødegård: 49281297 Med denne velkomstfolder vil vi byde dig og dit barn

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Kontakt Områdeleder/ Daglig pædagogisk leder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Småfolket / Stue / Fastnet / Sms Vuggestuen: Troldene

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Småfolkets Vuggestue 2 Småfolket / Regnbuen er én 0-6 års daginstitution fordelt på 2 matrikler og vi er en del af Faxe kommunes Dagtilbud Vest. Småfolket er bygget i

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

Velkommen til Barnets Hus Afd. Gårdens Børnehave. Frølundvej Herning

Velkommen til Barnets Hus Afd. Gårdens Børnehave. Frølundvej Herning Velkommen til Barnets Hus Afd. Gårdens Børnehave Frølundvej 49 7400 Herning Gårdens Børnehave: Børnehaven er normeret til 35 børn i alderen 2,9 år - 6 år, Åbningstider: Mandag torsdag: 6.30 16.45 Fredag:

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Regnbuens Vuggestue 2 Småfolket / Regnbuen er én 0-6 års daginstitution fordelt på 2 matrikler og vi er en del af Faxe kommunes Dagtilbud Vest. Småfolket er bygget i

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Velkommen til Egeknoppen

Velkommen til Egeknoppen På glædelig gensyn Velkommen til Egeknoppen Telefon nummer til Egeknoppen Hoved nummer 76162645 Vuggestuen 76162646 Børnehaven 76162647 Side 10 Velkommen til afdeling Egeknoppen. Med denne folder vil vi

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN LARVERNE SKOVHUSET

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN LARVERNE SKOVHUSET VELKOMMEN TIL SKOVHUSETS VUGGESTUE: Med denne velkomstfolder byder vi jer velkommen i Skovhusets vuggestue gruppe Larverne. Vi glæder os til at samarbejde med jer og håber, at I og jeres barn må få en

Læs mere

Velkomstfolder 2015 BJERGSTED BAKKER

Velkomstfolder 2015 BJERGSTED BAKKER 2015 VESTERBJERGGÅRD BØRNEHAVE BJERGSTED BAKKER Velkomsstfolder VELKOMMEN Velkommen til Vesterbjerggård Børnehave Vi er en børnehave normeret til 9 småbørn (2-3 år) og 50 børnehavebørn (3-6 år) Børnene

Læs mere

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Vuggestuen Institutionens adresse og telefon nummer: Børnehuset Heimdal Ny strandvej 3A 4640 Faxe Tlf.: 56 20 34 90/ 20 45 47 32 Område leder:

Læs mere

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl.

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. 6:30-8:00 Vores adresse: Kierulffsvej 2, 4200 Slagelse E-mail adresse: bhnord@slagelse.dk Børnehaveafdelingen:

Læs mere

Møder i børnehaven/vuggestuen

Møder i børnehaven/vuggestuen Forældresamtaler Når der er gået ca. 3 måneder efter at barnet er begyndt i børnehave/vuggestue, vil I få tilbudt en samtale med den pædagog, som er fast på barnets stue. Samtalen vil dreje sig om barnets

Læs mere

Velkommen i Nim Børnehus. Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf

Velkommen i Nim Børnehus. Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf Velkommen i Nim Børnehus Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf 7629 1611 Revideret juni 2016 Velkommen Velkommen til Samdriftsordningen Nim Skole og Børnehus. Med denne folder, ønsker vi at give jer forældre

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY VELKOMMEN TIL VILLA VALBY Kære Du skal begynde hos Vi glæder os meget til, at du skal begynde hos os og til at vi modtager dig De voksne der vil passe på dig er: Pædagoger: Pædagogmedhjælper: Det direkte

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Hyrdehøj!

Velkommen til Børnehuset Hyrdehøj! Velkommen til Børnehuset Hyrdehøj! Vi glæder os til at byde jer velkomne her hos os. Den første dag her i børnehuset vil vi bruge god tid på, at vise jer mange af de dejlige ting vores hus indeholder,

Læs mere

Børnehaven Hækkemosen Bjergsted Bakker

Børnehaven Hækkemosen Bjergsted Bakker Forældrefolder Børnehaven Hækkemosen Bjergsted Bakker BJERGSTED BAKKER Velkommen til Hækkemosen Opstart Vi vil gerne have,at I ringer og aftaler et besøg i børnehaven inden I starter, så I kan se børnehaven,

Læs mere

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf:

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: Velkommen til Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: 72 57 82 60 www.aabybroskole.dk Indhold Indhold... 2 Velkommen i Ulveskov Børnehave... 3 Ulveskov Børnehave... 3 Personale...

Læs mere

Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet

Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet www.omraade1.htk.dk/lindetraet Velkommen Vi vil hermed byde jer velkommen til Børnehuset Lindetræet herunder Lindetræet afd. 2, som

Læs mere

Velkommen til børnehaven Kernehuset

Velkommen til børnehaven Kernehuset Velkommen til børnehaven Kernehuset Smedebakken 16-8530 Hjortshøj Telefon 86 22 01 89 E-mail: suyde@aarhus.dk 1 Velkommen til Kernehuset Personalet og bestyrelsen ønsker dig og dit barn velkommen i Kernehuset.

Læs mere

Velkomstfolder 2017 BJERGSTED BAKKER

Velkomstfolder 2017 BJERGSTED BAKKER 2017 VESTERBJERGGÅRD BØRNEHUS BJERGSTED BAKKER Velkomsstfolder VELKOMMEN Velkommen til Vesterbjerggård Børnehus Vi er et børnehus normeret til 10 vuggestuebørn og 35 børnehavebørn (3-6 år) Børnene er fordelt

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Motorik-børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig, at

Læs mere

Velkommen til Mælkebøtten

Velkommen til Mælkebøtten 2016 Velkommen til Mælkebøtten Mælkebøtten Ringvejen 1, 4900 Nakskov 54 92 11 16/54 95 19 80 maelkeboetten@lolland.dk Børneintra: https://lolland.inst.dk Ideen bag denne velkomstskrivelse er, at I som

Læs mere

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Anemonevej 12, 8410 Rønde Tlf. 87535180 Åbningstider: Mandag Torsdag kl.6.30 17.00 Fredag kl. 6.30 16.00 Leder: Birte Rask Pedersen Med denne pjece vil personalet i Vigen,

Læs mere

Velkommen: Med denne folder vil vi fortælle om Børnehusets børnehavedel, så vi ved fælles hjælp kan få et godt samarbejde i dagligdagen.

Velkommen: Med denne folder vil vi fortælle om Børnehusets børnehavedel, så vi ved fælles hjælp kan få et godt samarbejde i dagligdagen. Velkommen: Vi vil gerne byde Jer velkommen i Børnehuset Vestbyen. Det er vores mål, at få et godt samarbejde mellem forældre, børn og personale, da det er vejen til god trivsel for alle. Vi forventer en

Læs mere

Vi vil godt se dig og dine forældre inden du starter i børnehaven, så du kan se den stue du skal gå på, samt hilse på os alle sammen.

Vi vil godt se dig og dine forældre inden du starter i børnehaven, så du kan se den stue du skal gå på, samt hilse på os alle sammen. Side 1 af 13 Side 2 af 13 Kære Velkommen til Frøgårdens Børnehave. Du skal gå på De voksne på din stue hedder: Din primær-voksen er Du har dit eget mærke, det sidder på din garderobeplads. Dit mærke ser

Læs mere

Hvem er vi. En god start

Hvem er vi. En god start BØRNEHAVEN BAVNEHØJ Velkommen til Børnehaven Bavnehøj Herluf Trolles Gade 6 8200 Aarhus N. tlf.: 20354620 Pædagogisk Leder: Jane Iversen kontakt mail: jai@aarhus.dk Hvem er vi Vi er en børnehave med plads

Læs mere

Velkommen til. Esbønderup Børnehus Kornbakken 12 3230 Græsted

Velkommen til. Esbønderup Børnehus Kornbakken 12 3230 Græsted Velkommen til Esbønderup Børnehus Kornbakken 12 3230 Græsted Esbønderup Børnehus Børnehuset er kommunal og opført i 1972, den er beliggende i et villakvarter i et lille landsbysamfund i Gribskov kommune.

Læs mere

2010/2011 Skolefritidsordningen ved

2010/2011 Skolefritidsordningen ved 2010/2011 Skolefritidsordningen ved Grundlagt 1898 Hovedgaden 47, 4270 Høng Information SFO: Direkte telefonnummer er 5884 1775 Høng Privatskole Hovedgaden 47 4270 Høng SFO Skolefritidsordning modtager

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Mette Kære XXXXXX Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Inden I starter på Fredensgård er I altid velkommen til

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet Knus hinanden Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet miljø Er energisparende sparer på andre varmeressourcer Kræver ingen speciel opbevaring Kan transporteres toldfrit Forlanger

Læs mere

VELKOMMEN. Børnehaven. Vilstedvej Løgstør Mail:

VELKOMMEN. Børnehaven. Vilstedvej Løgstør Mail: VELKOMMEN I Børnehaven Vilstedvej 163 9670 Løgstør 99 66 85 55 Mail: legehuset@hotmail.dk Personalet Leder: Mette Souschef: Pædagog Majbritt Pædagog Annette Pædagog Lene Pædagog Janni Pædagog Boris Medhjælper

Læs mere

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 51 VUGGESTUEN TLF. 29 34 71 08 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: MANDAG TIL OG MED TORSDAG FRA KL. 6.00 TIL 16.30 FREDAG FRA

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

Velkommen til Magdalene Haven

Velkommen til Magdalene Haven Velkommen til Magdalene Haven Vi er glade for, at I har valgt Magdalene Haven og vi håber at I bliver glade for at have jeres barn her i vores hus. Magdalene Haven er en integreret institution bygget i

Læs mere

Velkomstpjece til Fanø Børnehave

Velkomstpjece til Fanø Børnehave Velkomstpjece til Fanø Børnehave Kære børn og forældre! Velkommen til Fanø Børnehave. Hensigten med denne pjece er at give en kortfattet orientering om dagligdagen, traditioner og andre emner, som vi tror

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius børnehave som er

Læs mere

Velkommen til Lindetræet

Velkommen til Lindetræet Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet Lindehaven 3, 2630 Taastrup Tlf. 43 35 31 40 www.detgroenneomraade.htk.dk Velkommen Vi vil hermed byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Velkommen. i Frederikssund dagpleje

Velkommen. i Frederikssund dagpleje Velkommen i Frederikssund dagpleje Kære Forældre Velkommen i dagpleje Det sætter mange tanker i gang, når man skal aflevere sit barn i dagpleje for første gang. Det er vigtigt at I føler jer trygge og

Læs mere

Velkommen til Børnegårdens vuggestue KORREKTUR BØRNEGÅRDENS VUGGESTUE

Velkommen til Børnegårdens vuggestue KORREKTUR BØRNEGÅRDENS VUGGESTUE Velkommen til Børnegårdens vuggestue BØRNEGÅRDENS VUGGESTUE Velkommen Velkommen til Børnegårdens vuggestue. Vi glæder os rigtig meget til at lære jeres barn og jer forældre at kende. Det vil være en ny

Læs mere

Orientering til nye forældre i Slagelse Børneasyl.

Orientering til nye forældre i Slagelse Børneasyl. Orientering til nye forældre i Slagelse Børneasyl. 1 Indholdsfortegnelse: Forord... side 3 Historie, adresse og telefonnummer...side 4 Sådan ser hverdagen ud i børnehaven...side 5 Praktiske oplysninger...side

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Rårup Børnehus - Stærekassen

Rårup Børnehus - Stærekassen Rårup Børnehus - Stærekassen Velkommen til Stærekassen - En integreret gruppe i Rårup Børnehus Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Stærekassen. I denne lille folder vil vi fortælle

Læs mere

Hjems Børnehaves lille A Å

Hjems Børnehaves lille A Å Hjems Børnehaves lille A Å A Afhentning ; Sig altid farvel til en personale! Skal foregå inden 16.45, hvor døren skal være låst - udefra! Giv besked, hvis det er andre der henter, vi må ellers ikke udlevere

Læs mere

Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20

Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Se Bremdal Dagtilbuds hjemmeside: http://bremdal.struer.dk Mail: bremdaldagtilbud@struer.dk Åbningstider: Mandag-torsdag 6.15-16.45

Læs mere

Velkommen i. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail:

Velkommen i. Hjemmeside:  Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail: Velkommen i Hjemmeside: www.askevaenget.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00 Fredag: 7:00-16:0 Hvem er vi? Vi er

Læs mere

Velkommen i Øster Højst Børnehus

Velkommen i Øster Højst Børnehus Velkommen i Øster Højst Børnehus Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i Øster Højst Børnehus og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius vuggestue som er

Læs mere

Myretuen. Maribovej 3B 4960 Holeby. Myretuen tlf Skovgruppen tlf / myretuen.lolland.inst.

Myretuen. Maribovej 3B 4960 Holeby. Myretuen tlf Skovgruppen tlf / myretuen.lolland.inst. Maribovej 3B 4960 Holeby Myretuen tlf. 54607107 Skovgruppen tlf. 20232119/20235149 E-mail: myretuen@lolland.dk myretuen.lolland.inst.dk 1 Velkommen i Myretuen Kære børn og forældre Vi vil hermed byde jer

Læs mere

OBS OBS OBS. Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større

OBS OBS OBS. Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større OBS OBS OBS Husk at I altid er velkomne til at tage del i vores daglige aktiviteter. Fortæl os blot, hvornår I kunne tænke jer at deltage, så laver vi en aftale. Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større

Læs mere

Børnehaven Lystruplund Lystruplund 36 8520 Lystrup Telefon: 87 13 83 17 Email: hekru@aarhus.dk

Børnehaven Lystruplund Lystruplund 36 8520 Lystrup Telefon: 87 13 83 17 Email: hekru@aarhus.dk Børnehaven Lystruplund Lystruplund 36 8520 Lystrup Telefon: 87 13 83 17 Email: hekru@aarhus.dk 1 Velkommen til børnehaven Lystruplund Børnehaven og dens historie Børnehaven Lystruplund er opført i 1974

Læs mere

Børnehaven Rømersvej. Rømersvej 2 4. 9700 Brønderslev Tlf.: 99454986. E-mail: lene.mariegaard@99454545.dk Hjemmeside: www.bornehaven-romersvej.

Børnehaven Rømersvej. Rømersvej 2 4. 9700 Brønderslev Tlf.: 99454986. E-mail: lene.mariegaard@99454545.dk Hjemmeside: www.bornehaven-romersvej. Børnehaven Rømersvej. Rømersvej 2 4. 9700 Brønderslev Tlf.: 99454986. E-mail: lene.mariegaard@99454545.dk Hjemmeside: www.bornehaven-romersvej.dk 0 Velkommen: Velkommen i børnehaven Rømersvej. Vi har lavet

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

Velkommen i Øster Højst Børnehus

Velkommen i Øster Højst Børnehus Velkommen i Øster Højst Børnehus Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i Øster Højst Børnehus og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie.

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. På Fredensgård har vi fokus på at være ude i naturen. Derfor vil

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Charlottehøj

Velkommen til Børnehaven Charlottehøj Velkommen til Børnehaven Charlottehøj - En del af Dagtilbud Hasle Børnehaven Charlottehøj Bornholmsvej 9 8210 Aarhus V Telefon 24 52 25 30 Pædagogisk leder Steffen Klitgaard Andreasen Telefon 41 87 28

Læs mere

VUGGESTUEN ELLEKILDE

VUGGESTUEN ELLEKILDE VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN ELLEKILDE Vuggestue start. Vi vil hermed byde Jer velkommen til vuggestuen Ellekilde. Vi ser det som vores fornemmeste opgave sammen med Jer, at skabe en tryg, udviklende og sjov

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Børnehave. Himmelblå Blomsterhøjen

Børnehave. Himmelblå Blomsterhøjen Børnehave Himmelblå Blomsterhøjen 2012-2013 Velkommen til børnehaven Børnehaven er en del af Menighedsinstitutionen Troelstrupgård. Børnehaven er normeret til 44 børn fordelt på 2 stuer Himmelblå og Blomsterhøjen.

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus

Velkommen i Hesselager Børnehus Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave Det er en god måde at opleve stemningen, tonen og alle vores skønne aktiviteter, og du kan spørge ind til vores daglige

Læs mere

Velkommen til Gormsvej Slagelse

Velkommen til Gormsvej Slagelse Velkommen til Gormsvej 20 4200 Slagelse 58 52 02 02 Se mere på vores hjemmeside: www.slagelse.dk/soebjerggaard Velkommen Til Søbjerggård Børnehus Søbjerggård er en kommunal børnehave, indrettet i en gammel

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY VELKOMMEN TIL VILLA VALBY Kære Du skal begynde hos Vi glæder os til at se dig. De voksne der vil passe på dig er: Pædagoger: Pædagogmedhjælper: Det direkte telefonnummer til stuen er: Koden til indgangen

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Oasen.

Velkommen til Børnehuset Oasen. Velkommen til Børnehuset Oasen. Hvem er vi? Børnehuset Oasen er en del af landsbyordningen Tre Ege Skolen, det betyder at skoleleder Hanne Ryggard er øverste leder for Landsbyordningen i Ryslinge og Kværndrup.

Læs mere

Velkommen til Skæringhus. Skæring Hedevej Egå Telefon: Pædagogisk Leder: Annette Aude. Mail: anau aarhus.dk

Velkommen til Skæringhus. Skæring Hedevej Egå Telefon: Pædagogisk Leder: Annette Aude. Mail: anau aarhus.dk Velkommen til Skæringhus Skæring Hedevej 18-26 8270 Egå Telefon: 20 53 37 49 Pædagogisk Leder: Annette Aude Mail: anau aarhus.dk Velkommen i Skæringhus J Nu nærmer tiden sig, hvor dit barn skal begynde

Læs mere

Humlehavens pædagogiske arbejde Billeder fra barnets tid i Humlehaven

Humlehavens pædagogiske arbejde Billeder fra barnets tid i Humlehaven Arbejds-og strategigrundlag. Formålet med dette er at skabe helhed og sammenhæng i børnenes liv, i et samarbejde mellem institution og skoler. Det fælles arbejdsgrundlag tager udgangspunkt i udviklingen

Læs mere

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet Velkommen til Børnehuset Kære forældre! Velkommen til Pilehaven. Her er nogle praktiske oplysninger om vores hverdag som vi håber, vil være med til at gi en god start i børnehaven. I er altid velkommen

Læs mere

Kære. huse man kan sidde og lege i, biller, mariehøns og mange andre spændende ting. Det er vores egen lille oase.

Kære. huse man kan sidde og lege i, biller, mariehøns og mange andre spændende ting. Det er vores egen lille oase. Kære Du skal snart starte i Børnehaven Bølgen, og du kan tro, vi glæder os til at møde dig og dine forældre. Inden du starter på, må du og din mor og far gerne komme på besøg. Det er en god ide, hvis din

Læs mere

Velkommen til. Esbønderup Børnehus Kornbakken Græsted

Velkommen til. Esbønderup Børnehus Kornbakken Græsted Velkommen til Esbønderup Børnehus Kornbakken 12 3230 Græsted Esbønderup Børnehus Børnehuset er kommunal og opført i 1972, den beliggende i et villakvarter i et lille landsbysamfund i Gribskov kommune.

Læs mere

Vi vil godt se dig og dine forældre inden du starter i vuggestuen, så du kan se den stue du skal gå på, samt hilse på os alle sammen.

Vi vil godt se dig og dine forældre inden du starter i vuggestuen, så du kan se den stue du skal gå på, samt hilse på os alle sammen. Side 1 af 12 Side 2 af 12 Kære Velkommen til Frøgårdens Vuggestue. Du skal gå på De voksne på din stue hedder: Din primær-voksen er Du har dit eget mærke, det sidder på din garderobeplads. Dit mærke ser

Læs mere

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave.

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Velkommen til Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores

Læs mere

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på 1 De voksne er fordelt således: Sol-stuen: Nina Susanne W. Måne-stuen: Lena Gitte Charlotte Rune Stjerne-stuen: Grethe Susanne

Læs mere

Velkommen til nye børn og forældre i. De Glade Børns Hus Oliebladsgade 9 2300 Kbh. S. Tlf. omstilling: 32585201 Kontor direkte: 32878040

Velkommen til nye børn og forældre i. De Glade Børns Hus Oliebladsgade 9 2300 Kbh. S. Tlf. omstilling: 32585201 Kontor direkte: 32878040 Velkommen til nye børn og forældre i De Glade Børns Hus Oliebladsgade 9 2300 Kbh. S Tlf. omstilling: 32585201 Kontor direkte: 32878040 Kære Vi byder jer velkommen til De Glade Børns Hus, hvor jeres barn

Læs mere

INFORMATIONSHÆFTE FOR VEMB BØRNEHAVE

INFORMATIONSHÆFTE FOR VEMB BØRNEHAVE INFORMATIONSHÆFTE FOR VEMB BØRNEHAVE INFORMATIONSHÆFTE FOR VEMB BØRNEHAVE Indledning: Kære forældre. Velkommen til Vemb Børnehave og til det kommende samarbejde omkring Jeres barn og dets hverdag i børnehaven.

Læs mere

Velkommen i Børnehuset Udsigten!

Velkommen i Børnehuset Udsigten! BØRNEHUSET UDSIGTEN Forældrefolder 2013 / 2014 Indholdsfortegnelse Velkommen i Børnehuset Udsigten side 2 Afslutning for vuggestue- og skolebørn side 3 Andre informationer side 3 Bleer side 4 Dagsrytme

Læs mere

Velkommen i Østerdalen Skårup Børnehus

Velkommen i Østerdalen Skårup Børnehus Velkommen i Østerdalen Skårup Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre redigeret marts 2016 Hvad er Østerdalen Skårup Børnehus? Skårup Børnehus er et integreret børnehus som del af det kommunale

Læs mere

BØRNEHAVEN KRIDTHUSET 2011....en tryg hverdag for dit barn

BØRNEHAVEN KRIDTHUSET 2011....en tryg hverdag for dit barn BØRNEHAVEN KRIDTHUSET 2011...en tryg hverdag for dit barn Limfjordsvej 2 9670 Løgstør T: 99 66 90 70 E: bh@kridt-huset.dk W: www.kridt-huset.dk Velkommen i Børnehaven Kridthuset Børnehaven Kridthuset er

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset Kære forældre. Det handler om at være tryg, ja nu skulle man måske tro, at vi reklamerer for et forsikringsselskab, men det gør vi absolut ikke. Men ordlyden er god nok, for det handler jo netop om, at

Læs mere

Indhold. Lidt om Rønnehuset s. 2. Pædagogisk målsætning s. 3. Rønnehusets dagligdag s. 6. Forældresamarbejde s. 8. Studerende s. 9

Indhold. Lidt om Rønnehuset s. 2. Pædagogisk målsætning s. 3. Rønnehusets dagligdag s. 6. Forældresamarbejde s. 8. Studerende s. 9 Indhold Lidt om Rønnehuset s. 2 Pædagogisk målsætning s. 3 Rønnehusets dagligdag s. 6 Forældresamarbejde s. 8 Studerende s. 9 Praktiske oplysninger s. 10 Se også vores hjemmeside for yderligere oplysninger

Læs mere

Velkommen til Børneoasen Lind

Velkommen til Børneoasen Lind Velkommen til Børneoasen Lind Børnehaven Toftegården Mellemtoften 14, Lind Start i børnehaven Inden et barn starter i børnehaven snakker vi med de andre børn om, at der kommer et nyt barn, så både børn

Læs mere

MARKLEDETS BØRNEHAVE

MARKLEDETS BØRNEHAVE VELKOMMEN TIL MARKLEDETS BØRNEHAVE Indhold Velkommen. side 2 Om os. side 3 En god start.. side 4 Praktiske informationer side 5 Garderobe og tøj.. side 6 Sove. side 6 Mad og drikke. side 7 Fødselsdage

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8.

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8. Indholdsfortegnelse Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2 Personalet 3 Dagsrytmen 4 Når I starter i børnehave 5 Traditioner 6 Temauger 8 Ture 8 Mad 9 Praktiske oplysninger 10 Sådan er børnehaven indrettet

Læs mere

VELKOMMEN I UNGDOMSGÅRDENS BØRNEHAVE.

VELKOMMEN I UNGDOMSGÅRDENS BØRNEHAVE. VELKOMMEN I UNGDOMSGÅRDENS BØRNEHAVE. Vi er en institution, som startede d. 24 april 1972, med plads til 75-80-85 heldagsbørn, 5 deltidsbørn og 10 busbørn i alderen 3-6 år. Pædagogiske mål og principper.

Læs mere

VELKOMMEN I STILLINGE BØRNEHAVE

VELKOMMEN I STILLINGE BØRNEHAVE VELKOMMEN I STILLINGE BØRNEHAVE FORORD Dette hæfte er en introduktion til de værdier Stillinge Børnehave står for. (Ordet Børnehave dækker både vuggestue og børnehave) Information om hverdagen, indsatsområder

Læs mere