SAMMEN KAN VI MERE. Lykken er. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni 2. juli udviklet i samarbejde med:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SAMMEN KAN VI MERE. Lykken er. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni 2. juli udviklet i samarbejde med:"

Transkript

1 SAMMEN KAN VI MERE Lykken er Uge juni 2. juli udviklet i samarbejde med: Danmarks mest rummelige højskole

2 Lykken er SAMMEN KAN VI MERE at bruge en uge af sin sommerferie på Egmont Højskolen at møde nye mennesker at kaste sig ud i nye oplevelser og udfordre sig selv Lykken er mange ting, og vi glæder os til at byde dig velkommen til et nyt sommerkursus på Egmont Højskolen. I år er kurset planlagt i samarbejde med både Muskelsvindfonden, PolioForeningen og UlykkesPatientForeningen. Vi ser frem til en uge, hvor lykken er i centrum. En lykke, som findes i mange former, og som vi skal udforske både på fag, til foredrag og med hinanden. Vi har i år planlagt et undervisningsindhold, som lægger op til, at man gennem kurset kan reflektere, skabe og ikke mindst opleve hinanden i højskolens fantastiske rammer. For de morgenfriske starter dagen med en dukkert i bølgen blå. Derefter er der flaghejsning og morgenmad. Efter morgenmaden er der fælles morgensamling i spisesalen. I løbet af ugen skal vi høre 4 spændende og vidt forskellige foredrag. Hvert foredrag følges op med mulighed for spørgsmål og diskussion. Vi skal også bruge en masse tid på forskellige fag. I år er udbuddet bredt og det rummer både kreative, aktive, reflekterende, producerende, velsmagende og vellydende fag. Du vælger ét fag for hele ugen, som du kan fordybe dig i. Aftenerne byder på både musikalske indslag, et besøg i Danmarks mest tilgængelige svømmehal og oplæg. Som noget nyt har vi inviteret formand for Muskelsvindfonden Lisbeth Koed Doktor og formand for PolioForeningen og UlykkesPatientForeningen Janus Tarp til en debataften. Der vil også være fritid, hvor man forhåbentlig kan nyde lune sommeraftener i godt selskab. Vi glæder os til at byde såvel nye som gamle kursister velkomne i uge 26 på Egmont Højskolen. De bedste hilsner Kim Asmussen, Mette Lager, Jannie Jensen og Ole Lauth (Egmont Højskolen) PolioForeningn og UlykkesPatientForeningen Muskelsvindfonden UNDSKYLD VI RODER! Højskolen er igen midt i et stort byggeprojekt. Vi håber, at vi er færdige til sommer, men man kan aldrig vide Vi beklager rigtig meget.

3 FOREDRAG & FÆLLESUNDERVISNING DONALD TRUMP SOM PRÆSIDENT v/ Mads Fuglede LIVETS OPSKRIFT v/ Sisse Fisker LYKKE OG HJERNEFORSKNING v/ Louise Oppbrud Jakobsen ET LANGT LIV PÅ SIDELINJEN v/ Poul Smidt Hold øje med Egmont Højskolens hjemmeside under sommerkurserne og/eller sin mail (hvis man er tilmeldt), da vi på et senere tidspunkt udgiver/sender uddybende information om foredragene.

4

5 KERAMIK VALGFAG I dette fag får du en grundlæggende introduktion til formgivning (pladeteknik), glasering og brænding af stentøjsler. Fokus ligger på brugsting, og det er målet, at alle får noget unikt keramik med hjem, som kan bruges og nydes hver dag. Det kunne være et personligt krus, et lille fad, en vase, eller noget helt andet. Vi arbejder med pladeteknik, hvor leret rulles og skæres ud i plader og lægges i en form eller bygges over en skabelon. Der er rigtig mange muligheder, som introduceres undervejs. Vi får gode idéer af hinanden, arbejder i værkstedet ud fra oplæg, ser en film om keramik og har det sjovt. Kurset kræver ingen forudgående kendskab. Vi afslutter med en fernisering, hvor ugens produktion udstilles. Velkommen til keramikkens verden. v/ Camilla With Aasager FULD FART, GRIN OG FORDYBELSE I dette fag skal vi hovedsageligt være fysisk aktive. Vi skal lege, grine, dyste, danse og træne vores krop gennem en masse spændende og varierede idrætsaktiviteter. Vi vil forsøge at skabe en god balance for krop og sjæl gennem yoga, mindfulness og øvelser til musik, som både styrker og afspænder din krop. Vi skal også i skolens dejlige svømmehal og prøve kræfter med det våde element. Målet er, at du mærker glæden ved at bevæge kroppen på forskellige måder, men også at du bliver del af et aktivt fællesskab. På højskolen har vi fantastiske rammer til at bevæge os i. Vi råder over en hal, fitnessrum, svømmehal og skønne grønne udendørsarealer. Medbring sportstøj og sko til ude og inde husk selvfølgelig også badetøj. Der kræves ikke særlige forudsætninger, bare at v/ Mette Lager du har lysten til at bevæge dig. Alle kan være med og aktiviteterne vil blive tilpasset holdet. Vi ses!

6 GLAS Lykken er at have fået en god idé til et glasfad. og når du så har fået det, så skal du lære at skære glas, ikke puste, men skære og bruge værktøjet og håndtere de forskellige teknikker. Så derfor kan alle være med, nye som gamle. Glasset smeltes i en særlig ovn også kaldet»fusing«, og efterfølgende lægges det i en form og kommer i ovnen, igen kaldet»slumbing«. Hovedsageligt arbejder vi i»bull s eye«glas, som er en bestemt type glas, der kommer fra USA. Hvis du er lidt nysgerrig, men måske ikke synes, du har den gode idé, så hjælper jeg gerne med det også. F.eks. kan du lave fade, skåle, ting til haven, genbruge gamle flasker til fade, lave jule/påske pynt, smykker, ophæng osv. osv. Kun fantasien sætter grænser. De glasting, man laver, betales efter vægt. v/ Dorthe Mortensen Lykken er at have lavet sit eget glasfad. MADKLUBBEN Lykken er at indtage et godt måltid i et fællesskab! Vi laver mormormad med et twist. Vi skal dykke ned i den danske madkultur, vi alle husker og værdsætter. Vi skal lave de traditionelle retter fra bunden, som vores mormødre gjorde det og tilsætte en opgradering til vores tid. Du vil blive inspireret og udfordret i madklubben, og du vil være en del af at værdsætte måltidet som en social aktivitet, hvor vi nyder smagene og det gode selskab. Vi skal arbejde med de gode danske råvarer, der er i sæson, og vi skal forfine vores tekniske kunnen og skabe dejlige retter, der skaber erindring om et stolt traditionsrigt køkken, hvor alt er lavet fra bunden og kræset for. Vi skal samtidig udforske lokale råvarer ved en tur ud af huset og bringe gode lokale råvarer med tilbage i køkkenet og tilberede dem til en storslået middag i godt selskab. Som afslutning på madklubben vil du få egen»kogebog«med hjem, som du v/ Jesper Hansen kan bruge til at kræse for dine gæster i fremtiden. Vil du smage lykken, skal du vælge madklubben!

7 SY-KÆLDEREN På dette fag skal vi udforske syning, arbejde med almindeligt syarbejde og desuden prøve at arbejde i alternative materialer og med alternative metoder. Hver dag vil starte med et oplæg og en opgave, som du kan vælge at fordybe dig i -eller arbejde videre med opgaven fra dagen før. Det bliver en inspirerende uge, hvor vi hovedsageligt bruger tekstilværkstedets symaskiner og øvrige faciliteter. Vi kommer til at arbejde med grundlæggende syteknikker og alternative løsninger, og du får dine unikating og masser af inspiration med hjem. v/ Bettina Mai Rander FÅ RO PÅ At få lidt mere ro i sindet. Nogle af os døjer med, at der er mange tanker, som myldrer rundt i hovedet, og det føles, som om der er meget, der forhindrer os i at leve det liv, vi gerne vil - eller bare være glad for det, man har. Den gode nyhed er, at man faktisk kan øve sin mentale muskel og blive bedre til både at udholde det, der er svært men også blive bedre til at mærke og føle det, der gør en glad. Så dette fag handler om at lære lidt om, hvordan hovedet og hjernen virker. Blive tydelig med sig selv på, hvilke værdier og handlinger, man ønsker der fylder i ens liv, og det handler også om at lære at styre sine tanker lidt bedre. Derfor skal vi arbejde meget med lettere mindfulnessøvelser af enhver slags, lige fra bodyscan til gående meditationer og venlighedsmeditationer. Undervisningen vil være en blanding af oplæg fra underviseren, diskussioner mellem deltagerne og både kollektive- og individuelle øvelser. Er vejret v/ Bente Kloppenborg godt, vil vi nyde det gode vejr og lave nogle af øvelserne uden for.

8 KOR MED BAND Musikalske oplevelser med vidunderlig energi og fællesskab. Alle kan synge, og her er der plads til alle. Har du lyst til at nyde sangens vidunderlige energi og fællesskab eller være bandmusiker sammen med en flok begejstrede sangere, er her holdet for dig. Du får nye melodier i tankerne, gang i krop og hjerne og ny musikalsk inspiration. Vi skal synge en blandet bunke sange, danske, engelske hits, højskolesange, gospel, nyt og gammelt, følsomt og energisk. Vi fordyber os også i, hvordan disse sange er forankret i kultur ved at tage en løbende og forhåbentlig livlig og aldeles uløselig debat om musikalsk smag, som altid er forfriskende og bevidsthedsudvidende i selskab med andre spændende mennesker. Vi dykker ned i, hvad sang er mange forskellige steder i verden og nørder også en smule med sangteknik og -anatomi, så vi alle går sommeren i møde i lidt bedre sangform, end da vi kom. DE 10 BUD PÅ FILM KIESLOWSKI S DEKALOG Med udgangspunkt i den polske filminstruktør Krzysztof Kieslowskis mesterværk»dekalog«vil vi diskutere De 10 Bud ét for ét. Kieslowski s»dekalog«består af 10 små film alle af knap en times varighed der hver især behandler ét af De 10 Bud. Filmenes personer bliver i et spil af tilfældigheder og valg tvunget ud i situationer og dilemmaer, der alle sætter det aktuelle bud til diskussion og stiller spørgsmålstegn ved dets værdi og gyldighed. Hver dag vil vi se en ny film og derpå diskutere»dagens bud«. Vi når (desværre) kun at se seks af filmene i ugens løb, men det er store spørgsmål, vi skal diskutere:»dekalog«handler om følelser og moral i forbindelse med f.eks elskov, vold, incest, løgn, druk, utroskab om sjæl og samvittighed. Derfor skal du som deltager være parat til at tage del i diskussioner nogle gange i mindre grupper, andre gange i samlet flok. Under alle omstændigheder kræver det, at v/ Inge Johnsen Kom og prøv hvad du kan, der er plads til alle sangglade mennesker. v/ Kasper Rander du er åben og villig til at diskutere og tage stilling til nogle af livets store og vigtige emner.

9 SEJLADS Glæd dig, for igen i år kommer du til at føle dig nærmest lykkelig. Enten når du sejler ud på Kattegat med din skipper, eller når du selv sejler ud af havnen alene i din båd. For højskolen har mange forskellige både og de rigtige hjælpemidler, så alle kan komme ud og opleve friheden på havet. Vi er afhængige af vejret, så der vil være stille dage og vilde dage, men tag ikke fejl - sommersejlads i højskolens både er for alle, erfarne som uerfarne, unge som ældre, kvinder som mænd. Inden vi sejler ud, mødes vi på højskolens bådeværft. Her fortæller instruktørerne, hvilke naturog kulturoplevelser dagen vil byde på, og vi aftaler, hvilke maritime aktiviteter dagen kommer til at indeholde. Det er en god idé, at du selv tager noget tøj og fodtøj med, der kan tåle vand, selv om højskolen har en del sejlerltøj, du kan låne. Højskolen har redningsveste til alle. v/ Dan Ellegaard og Pierre Baad På grund af sikkerhed og ressourcer er der plads til max 25 deltagere. VANDRING OG NATURLIV Naturen lige nu - om dyrog planteliv. Vi besøger lokale steder, der byder på natur- og kulturoplevelser. Nogle i gåafstand, andre med en lille køretur. Området omkring højskolen rummer både skov, hav og en spændende kultur, f.eks på havnen. Vi ser på positive forurenings-indikatorer, der viser, at selvom vandplanerne er meget dyre, så virker de. Eksempelvis har man opdræt her af blåmuslinger og tang. Vi ser på invasive arter, og hvad kan vi gøre med dem? På gensyn og husk praktisk udetøj. v/ Erik Moes

10 PRAKTISKE OPLYSNINGER ANKOMST Mandag den 26. juni mellem kl. 15:00 og 17:30. AFREJSE Søndag den 2. juli kl. 12:00. Værelser forlades senest kl. 10:00. KURSUSPRIS Voksne over 18 år Hjælperpris Tillæg for enkeltværelse: kr kr. 300 kr. Ved afbud pga. sygdom får du alle penge retur, hvis du fremsender lægeerklæring. TILMELDING Send vedlagte tilmeldingsblanket til Egmont Højskolen senest mandag d. 15. maj. Tilmelding kan også ske via vores hjemmeside: Herefter fremsendes faktura på deltagerbetaling + evt. tillæg for enkeltværelse, elseng eller loftlift. Hele beløbet betales på én gang senest d. 1. juni. VÆRELSER Skolens værelser er af meget forskellig standard. Det skyldes, at værelserne er bygget i løbet af en årrække, og at krav og behov har ændret sig. Vi håber, at I vil have forståelse for, at værelsesfordelingen sker efter kriterierne: behov og først-til-mølle. SENGETØJ, LINNED MV. Du skal ikke medbringe dyne, pude, sengelinned og håndklæder. Det er dog en god idé at medbringe et håndklæde til strandbrug, da skolens ikke må medbringes på stranden. BADEUDSTYR Husk badetøj og eget badehåndklæde. Egmont Højskolen har verdens bedste badebro ved stranden, samt Vandhalla, vores nye svømmehal med bl.a. rutsjebane og varmtvandsbassin. KONTOR Skolens kontor er åbent alle hverdage mellem kl. 8:00 og 15:00. Her findes bl.a. dankortterminal, busplaner, togplaner, frimærker mv. HENVENDELSE Egmont Højskolen Villavej 25, Hou tlf Odder mail@egmont-hs.dk Egmont Højskolen formidler videre til rette organisation

11 HJÆLPERE/HJEMMEHJÆLP På Egmont Højskolen findes en lille hjemmehjælpsafdeling, som kan give en hånd med, når du f.eks. skal hente mad ved buffeten, have pakket ud, have gjort rent i begrænset omfang, knappet skjorte, bundet sko osv. Hvis du skal have mere omfattende personlig pleje eller støtte til fx bad, toilet og påklædning i mere end 10 min. morgen og aften, skal du medbringe den hjælp, som du får hjemme. Det vil sige, at din hjemkommune skal overflytte din hjemmehjælp (som du har fået bevilget efter Servicelovens 83, 85 eller 95) til Egmont Højskolen, så vi har midlerne til at ansætte ekstra hjælpere. Hvis du har hjælperordning efter 96, skal du medbringe egne hjælpere. Hvis du ikke medbringer timer til hjemmehjælp, og hvis du ikke har oplyst skolen om dit behov for hjælp, vil der ikke blive stillet hjælp til rådighed. Det er således dit ansvar at sørge for, at bevillingen er på plads, og at skolen er vidende om dit behov for praktisk hjælp, inden kurset starter. Husk at afkrydse på tilmeldingsblanketten, at du ønsker et skema omkring hjælpebehov tilsendt. HJÆLPEMIDLER Skolen har 30 værelser med loftlift, som fordeles efter først-til-mølle-princippet. Sejl skal medbringes. Badesæde (væghængt) og badebåre kan lånes, hvis det er forudbestilt. Elseng kan lejes men skal bestilles senest en måned før kursusstart. Leje af loftlift: Leje af elseng: Billund Århus Ålborg Hou Tirstrup 200 kr. pr. uge 300 kr. pr. uge Alle andre hjælpemidler (f.eks. toiletstol, særlig madras, ekstra puder mv.) skal medbringes. Husk medbring egen crosser højskolen har ingen mulighed for leje. København Esbjerg Kastrup

12 Ugeprogram SAMMEN KAN VI MERE lykken er 26. juni - 2. juli 2017 Tid Mandag 26/6 Tirsdag 27/6 Onsdag 28/6 Torsdag 29/6 Fredag 30/6 Lørdag 1/7 Søndag 2/7 6:30 Dukkert v/broen Dukkert v/broen Dukkert v/broen Dukkert v/broen Dukkert v/broen Dukkert v/broen 8:00 Flaghejsning Morgenmad 9:30-10:00 10:15-12:30 Valgfag Flaghejsning Morgenmad Foredrag v/ Mads Fuglede Flaghejsning Morgenmad Valgfag Flaghejsning Morgenmad Foredrag v/ Sisse Fisker Flaghejsning Morgenmad Morgensamling Morgensamling Morgensamling Morgensamling Morgensamling Foredrag v/ Louise Oppbrud Jakobsen 8:00-12:00 Flaghejsning Mokost & afrejse. Værelserne forlades senest kl. 10:00 12:30 Frokost Frokost Frokost Frokost Frokost 14:00-16:30 15:00-17:30 Ankomst & indkvartering Foredrag v/ Poul Smidt Valgfag Valgfag Valgfag 14:00-16:00 Valgfag 16:00 Fernisering og musik 18:15 Aftensmad Aftensmad Aftensmad Aftensmad Aftensmad Fest 19:45 Flaget ned Flaget ned Flaget ned Flaget ned Flaget ned Flaget ned kl :00-22:00 Velkomst og fællesundervisning Bålaften med fællessang Friaften Paneldebat v/ Lisbeth Koed Doktor, Janus Tarp og Ole Lauth Aftenaktivitet i svømmehallen Musikalsk festindslag v/ Inge og co. Med forbehold for ændringer

13 NAVN...: ADRESSE...: POSTNR/BY..: Tilmelding til "Sammen kan vi mere" fra den 26. juni til den 2. juli 2017 TLF.NR...: Må tlf.-nr vises på deltagerlisten: Ja Nej ...: CPR.NR (tilmelding er kun gyldig med cpr.nr.): HAR DU ET HANDICAP: Ja Nej HVIS JA, HVILKET: BRUGER DU: Elstol Manuel stol Crosser Rollator Andet: HVIS DU HAR EGEN HJÆLPER MED, ANGIV: Kommunal hjælperordning Hjælperens navn: Kommunal ledsagerordning Ledsagerens navn: HVIS DU IKKE HAR EGEN HJÆLPER MED, ANGIV: Jeg har brug for hjælp fra Egmont Højskolen og ønsker spørgeskema tilsendt (se venligst i brochuren i afsnittet om hjælpere/hjemmehjælp) FAGVALG: (angiv 1. og 2. prioritet. Husk at din 2. prioritet er vigtig, da det er begrænset hvor mange kursister de enkelte fag kan have, og vi derfor kan blive nødt til at flytte rundt på folk) 1. prioritet 2. prioritet Keramik Keramik Fuld fart, grin og fordybelse Fuld fart, grin og fordybelse Glas Glas Madklubben Madklubben Sy-kælderen Sy-kælderen Få ro på Få ro på Kor med band Kor med band De 10 bud på film De 10 bud på film Sejlads Sejlads Vandring og naturliv Vandring og naturliv DATO UNDERSKRIFT

14 INDKVARTERING (se brochuren) Jeg ønsker enkeltværelse (tillæg kr. 300 pr. uge) Jeg ønsker dobbeltværelse sammen med: Særlige behov i forb. med værelsesindretning: HJÆLPEMIDLER (se brochuren) Jeg har brug for elseng (leje kr. 300 pr. uge) Jeg har brug for loftlift (leje kr. 200 pr. uge). Eget sejl skal medbringes. Jeg har brug for en forhøjet seng Jeg har brug for badebåre Jeg har brug for badesæde Alle andre hjælpemidler såsom toiletstol, særlig madras, ekstra puder skal du selv medbringe KOST Jeg er vegetar Jeg skal have særlig lægeordineret kost. Hvilken: Andet: Denne tilmeldingsblanket sendes senest mandag d. 15. maj 2017 til: Egmont Højskolen Villavej 25 Hou 8300 Odder

EN PLADS I SOLEN. det er her, det sker. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli 6. august udviklet i samarbejde med

EN PLADS I SOLEN. det er her, det sker. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli 6. august udviklet i samarbejde med EN PLADS I SOLEN det er her, det sker Uge 31 31. juli 6. august 2016 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole EN PLADS I SOLEN det er her, det sker Vi glæder os til at byde velkommen

Læs mere

SJÆL I FLAMMER. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni 1. juli udviklet i samarbejde med:

SJÆL I FLAMMER. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni 1. juli udviklet i samarbejde med: SJÆL I FLAMMER Uge 26 25. juni 1. juli 2018 udviklet i samarbejde med: Danmarks mest rummelige højskole SJÆL I FLAMMER...er titlen på årets sommerkursus i uge 26 på Egmont Højskolen. At brænde igennem,

Læs mere

EN PLADS I SOLEN. grib dagen! Danmarks mest rummelige højskole. 29. juli 4. august Uge udviklet i samarbejde med

EN PLADS I SOLEN. grib dagen! Danmarks mest rummelige højskole. 29. juli 4. august Uge udviklet i samarbejde med EN PLADS I SOLEN grib dagen! Uge 31 29. juli 4. august 2013 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole EN PLADS I SOLEN» grib dagen!«vi glæder os til at byde velkommen til Egmont Højskolen,

Læs mere

EN PLADS I SOLEN. igen igen! Uge juli 3. august udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole

EN PLADS I SOLEN. igen igen! Uge juli 3. august udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole EN PLADS I SOLEN igen igen! Uge 31 28. juli 3. august 2014 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole EN PLADS I SOLEN igen igen! Vi glæder os til at byde velkommen til Egmont Højskolen,

Læs mere

JUL PÅ DEN GAMLE HØJSKOLE

JUL PÅ DEN GAMLE HØJSKOLE JUL PÅ DEN GAMLE HØJSKOLE 22. 28. december 2013 UDKAST - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole VELKOMMEN TIL JULEKURSUS PÅ EGMONT HØJSKOLEN For første gang i Egmont Højskolens nyere

Læs mere

DET GODE LIV. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni udviklet i samarbejde med:

DET GODE LIV. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni udviklet i samarbejde med: DET GODE LIV Uge 26 24. 30. juni 2019 udviklet i samarbejde med: Danmarks mest rummelige højskole DET GODE LIV... er titlen på årets sommerkursus i uge 26 på Egmont Højskolen. Vi drømmer alle om det: Det

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Uge 27 29. juni 5. juli 2015 - udviklet i samarbejde med: Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE... også for dig! Et stort velkommen til uge 27»Handicapidræt for

Læs mere

HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN

HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN Uge 26 Udviklet i samarbejde med 27. juni 3. juli 2016 Muskelsvindfonden Danmarks mest rummelige højskole HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN! Hæld nye tanker på tanken har været temaet

Læs mere

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening. udviklet i samarbejde med:

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening. udviklet i samarbejde med: SOMMERSJOV I HOU SOMMERSJOV 28 I HOU UGE egmont højskolen Uge 28 9. 15. juli 2018 udviklet i samarbejde med: Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening Danmarks mest rummelige

Læs mere

[ SNAK ] SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli 2019

[ SNAK ] SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli 2019 SOMMERSJOV I HOU SOMMERSJOV 28 I HOU UGE egmont højskolen Uge 28 8. 14. juli 2019 [ SNAK ] udviklet i samarbejde med: Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening Danmarks mest

Læs mere

DET GODE LIV. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni udviklet i samarbejde med:

DET GODE LIV. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni udviklet i samarbejde med: DET GODE LIV Uge 26 24. 30. juni 2019 udviklet i samarbejde med: Danmarks mest rummelige højskole DET GODE LIV... er titlen på årets sommerkursus i uge 26 på Egmont Højskolen. Vi drømmer alle om det: Det

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Uge 27 30. juni 6. juli 2014 Eventsponsor - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE... også for dig! I uge 27 2014 skal vi igen have gang

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Uge 27 4. 10. juli 2016 udviklet i samarbejde med: Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE... også for dig! Et stort velkommen til uge 27»Handicapidræt for alle«,

Læs mere

DET GODE LIV. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni udviklet i samarbejde med:

DET GODE LIV. Danmarks mest rummelige højskole. Uge juni udviklet i samarbejde med: DET GODE LIV Uge 26 24. 30. juni 2019 udviklet i samarbejde med: Danmarks mest rummelige højskole DET GODE LIV... er titlen på årets sommerkursus i uge 26 på Egmont Højskolen. Vi drømmer alle om det: Det

Læs mere

EN PLADS I SOLEN. på kanten. Danmarks mest rummelige højskole. 30. juli 5. august Uge udviklet i samarbejde med

EN PLADS I SOLEN. på kanten. Danmarks mest rummelige højskole. 30. juli 5. august Uge udviklet i samarbejde med EN PLADS I SOLEN på kanten Uge 31 30. juli 5. august 2012 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole EN PLADS I SOLEN» på kanten«vi har nu fornøjelsen af at indbyde alle interesserede

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE UGE 27. Uge juli udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole. Eventsponsor

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE UGE 27. Uge juli udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole. Eventsponsor HANDICAPIDRÆT FOR ALLE UGE 27 Uge 27 2. 8. juli 2012 Eventsponsor - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE også for dig HOVEDFAG Du skal vælge ét og følge dette

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Uge 27 3. 9. juli 2017 Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer Danmarks mest rummelige højskole ... også for dig! HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Endnu engang vil vi byde velkommen til

Læs mere

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Uge 29 16. 22. juli 2018 udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Ugens fællesnævner og overskrift er leg, latter og livsglæde. Et kursus

Læs mere

IDRÆT FOR ALLE. også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer

IDRÆT FOR ALLE. også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer IDRÆT FOR ALLE også for dig! Uge 27 1. 7. juli 2019 Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer Danmarks mest rummelige højskole v4 IDRÆT FOR ALLE også for dig! Idræt for alle er en uge på Egmont Højskolen,

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE UGE 27. Uge juli udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole. Eventsponsor

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE UGE 27. Uge juli udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole. Eventsponsor HANDICAPIDRÆT FOR ALLE UGE 27 Uge 27 2. 8. juli 2012 Eventsponsor - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE også for dig HOVEDFAG Du skal vælge ét og følge dette

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE For børn og voksne Uge 29 16. 22. juli 2018 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE For børn og voksne Ugens fællesnævner og overskrift

Læs mere

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Uge 28 9. 15. juli 2012

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Uge 28 9. 15. juli 2012 SOMMERSJOV I HOU Uge 28 9. 15. juli 2012 - udviklet i samarbejde med: Muskelsvindfondens Ungdomsgruppe Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening Danmarks mest rummelige højskole

Læs mere

TEGNE, MALE, MODELLERE

TEGNE, MALE, MODELLERE TEGNE, MALE, MODELLERE 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE PATCHWORK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2018 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi mere end 400 elever mod på en sundere livsstil. Vi tilbyder korte

Læs mere

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv om dit liv. Når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit

Læs mere

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Fælles for begge kurser Motion for alle. Undgå stivhed i nakke og skuldre ved Charlotte Aagaard Nielsen. Morgensang og sangaften med Kristian la Cour. Ingrid

Læs mere

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening. udviklet i samarbejde med:

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening. udviklet i samarbejde med: SOMMERSJOV I HOU SOMMERSJOV 28 I HOU UGE egmont højskolen Uge 28 10. 16. juli 2017 udviklet i samarbejde med: Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening Danmarks mest rummelige

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

BRIDGE PÅ ASKOV

BRIDGE PÅ ASKOV BRIDGE PÅ ASKOV 05.05.19 11.05.19 PROGRAM Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne,

Læs mere

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014 2014 Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Uge 27 29/6 5/7 2014 Side 2 Afspænding meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du

Læs mere

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE FOR BØRN OG VOKSNE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE FOR BØRN OG VOKSNE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE FOR BØRN OG VOKSNE Uge 29 18. 24. juli 2016 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE FOR BØRN OG VOKSNE Ugens fællesnævner og overskrift

Læs mere

MIDSOMMER I ASKOV i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion

MIDSOMMER I ASKOV i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion MIDSOMMER I ASKOV 17.06.19 21.06.19 i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion PROGRAM På kurset får du indblik i brydninger i historie, kunst, litteratur og musik gennem foredrag og studiekredse. Dagsrytme

Læs mere

IDRÆT FOR ALLE. også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer

IDRÆT FOR ALLE. også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer IDRÆT FOR ALLE også for dig! Uge 27 1. 7. juli 2019 Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer Danmarks mest rummelige højskole IDRÆT FOR ALLE også for dig! Idræt for alle er en uge på Egmont Højskolen,

Læs mere

IDRÆT FOR ALLE. også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer

IDRÆT FOR ALLE. også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer IDRÆT FOR ALLE også for dig! Uge 27 1. 7. juli 2019 Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer Danmarks mest rummelige højskole IDRÆT FOR ALLE også for dig! Idræt for alle er en uge på Egmont Højskolen,

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2019 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi mere end 400 elever mod på en sundere livsstil. Vi tilbyder korte

Læs mere

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI 23.06.19 29.06.19 Kurset henvender sig til fotografentusiaster, som har lyst til at fordybe sig i det håndværk, det er at fotografere. Hver dag starter med et oplæg, som kan give

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE

SKRIV DIN LIVSHISTORIE SKRIV DIN LIVSHISTORIE 17.02.19 23.02.19 PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

STRIK ASKOV HØJSKOLE

STRIK ASKOV HØJSKOLE STRIK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

Patchwork ASKOV HØJSKOLE

Patchwork ASKOV HØJSKOLE Patchwork 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Patchwork får du mulighed for at fordybe dig i patchwork, samtidig med, at du sammen med hele holdet får indblik i nye tendenser og brydninger

Læs mere

VIDEO VIDEO Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre.

VIDEO VIDEO Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre. VIDEO VIDEO 05.07.20 11.07.20 Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre. På dette praktiske filmkursus kan du lære at lave korte, skarpe og interessante små film, som kan bruges i privat,

Læs mere

SØLVSMYKKER ASKOV HØJSKOLE

SØLVSMYKKER ASKOV HØJSKOLE SØLVSMYKKER 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst

Læs mere

Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet -

Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet - Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE og lidt flere 30. juni 6. juli 2008 - udviklet i samarbejde med HANDICAPIDRÆT FOR ALLE også for dig Velkommen til en uge, hvor du bliver beriget fagligt, og hvor du er med til at

Læs mere

HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN

HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN Uge 26 27. juni 3. juli 2011 Muskelsvindfonden - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole HÆLD NYE TANKER PÅ TANKEN! Igen i år arrangerer Egmont Højskolen sommerkursus

Læs mere

Broderi

Broderi Broderi 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

IDRÆT FOR ALLE. ... også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer

IDRÆT FOR ALLE. ... også for dig! Danmarks mest rummelige højskole. Uge juli Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer IDRÆT FOR ALLE... også for dig! Uge 27 2. 8. juli 2018 Udviklet i samarbejde med: Hovedsponsorer Danmarks mest rummelige højskole IDRÆT FOR ALLE... også for dig! Idræt for alle er først og fremmest en

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

BRIDGE PÅ ASKOV

BRIDGE PÅ ASKOV BRIDGE PÅ ASKOV 11.08.19 17.08.19 Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne,

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE

Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag 6. december 15.00 Indkvartering 17.00 Rundvisning ved højskolelærerne Ulla Henningsen og Kristian la Cour 18.15 Aftensmad 19.00 Velkommen og introduktion

Læs mere

STRIK

STRIK STRIK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

Sportsweekend. du er inviteret! 5 Egmont Højskolen. Villavej 25, 8300 Odder september 2017

Sportsweekend. du er inviteret! 5 Egmont Højskolen. Villavej 25, 8300 Odder september 2017 Sportsweekend 5 Egmont Højskolen Villavej 25, 8300 Odder 1.-3. september 2017 du er inviteret! Sportsweekend Sportsweekend er weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret,

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus SKRIV DIN LIVSHISTORIE 21.10.18 27.10.18 Ekstra kursus PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling

Læs mere

GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN

GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN 25.11.18 01.12.18 PROGRAM Hos Grundtvig havde historiefortællingen en kolossal betydning i udviklingen af os som individer og som folk, i dannelsen af nationen og i historiens

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE

SKRIV DIN LIVSHISTORIE SKRIV DIN LIVSHISTORIE 10.11.19 16.11.19 Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er samtidig

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Spastikerforeningens Ungdom Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening

SOMMERSJOV I HOU. Danmarks mest rummelige højskole. Spastikerforeningens Ungdom Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens Elevforening SOMMERSJOV I HOV SOMMERSJOV 28 I HOU UGE egmont højskolen Uge 28 7. 13. juli 2014 TAG SKRIDTET - udviklet i samarbejde med: Spastikerforeningens Ungdom Dansk Handicap Forbund Ungdomskredsen Egmont Højskolens

Læs mere

Tank op! Sommerkurser 2015

Tank op! Sommerkurser 2015 Tank op! Sommerkurser 2015 Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative fag som omdrej

Læs mere

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING 13.10.19 19.10.19 PROGRAM Fællesskabende Familiehøjskole Vi glæder os til at se dig og din familie her på Askov Højskole. I denne uge bliver du og din familie ført

Læs mere

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei Korte kurser 2013 Idrætshøjskolen Bosei Familiekursus Vælg mellem uge 28 (7. til 13. juli) og uge 29 (14. til 20. juli) 2013. I ugerne 28 og 29 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til to uforglemmelige

Læs mere

SOMMERJAZZ PÅ ASKOV

SOMMERJAZZ PÅ ASKOV SOMMERJAZZ PÅ ASKOV 02.06.19 08.06.19 Åbn saxofonkassen, børst støvet af bassen, få rørt tangenterne og find trommestikkerne frem! På dette jazzkursus spiller vi en god gang jazzmusik! Vi dyrker glæden

Læs mere

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 16.09.18 22.09.18 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov Bliv introduceret til amatørarkæologi. Lær om at læse et historisk landskab, og hvordan man kan undersøge det

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE

LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Uge 29 15. 21. juli 2013 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole LEG, LATTER OG LIVSGLÆDE Ugens fællesnævner og overskrift er leg, latter og livsglæde. Et

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Sommerkurser 2014 Kære elev Vi har hermed fornøjelsen at fremsende de praktiske oplysninger for dit ophold på Djurslands Folkehøjskole. Har du behov for at der tages specielle kosthensyn

Læs mere

Krigens væsen og uvæsen 8.11.15 14.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Krigens væsen og uvæsen 8.11.15 14.11.15 ASKOV HØJSKOLE Krigens væsen og uvæsen 8.11.15 14.11.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag 8. november 15.00 Ankomst og indkvartering. Kaffe i Spisesalen 18.15 Aftensmad i Spisesalen 19.00 Velkomst ved højskoleforstander Jørgen Kløve

Læs mere

Skriv din livshistorie februar 2017

Skriv din livshistorie februar 2017 Skriv din livshistorie 19.-25. februar 2017 Skriv om dit liv - for når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion ASKOV HØJSKOLE

Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion ASKOV HØJSKOLE Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion 19.06.17 23.06.17 ASKOV HØJSKOLE Mandag 19. juni 10.00 Ankomst med kaffe i spisesalen og indkvartering 11.30 Rundvisning ved kursuslederne Ulla

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

DANS DANS DANS i samarbejde med leder af Husted Dans, Birgit Husted

DANS DANS DANS i samarbejde med leder af Husted Dans, Birgit Husted DANS DANS DANS 01.09.19 07.09.19 i samarbejde med leder af Husted Dans, Birgit Husted Seniordans er den motionsform som aktiverer flest muskelgrupper - inkl. lattermusklerne. Her kan alle være med både

Læs mere

Strik ASKOV HØJSKOLE

Strik ASKOV HØJSKOLE Strik 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Strik får du mulighed for at fordybe dig i emnet strik, samtidig med at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for

Læs mere

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING 13.10.19 19.10.19 PROGRAM Fællesskabende Familiehøjskole Vi glæder os til at se dig og din familie her på Askov Højskole. I denne uge bliver du og din familie ført

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Alt det praktiske Mandag den 23. juni fredag den 27. juni Mandag-torsdag kl. 9-14.45, fredag 9-14 Hvor meget? Pris kr. 900,-

Alt det praktiske Mandag den 23. juni fredag den 27. juni Mandag-torsdag kl. 9-14.45, fredag 9-14 Hvor meget? Pris kr. 900,- Sommer Kurser 2014 SOMMERH Puls 14 Er du til sjov og latter, fordybelse og refleksion, god mad og godt selskab, så er det her du skal være. Kom og vær med til en højskoleuge i nysgerrighedens og oplevelsens

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2017 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative

Læs mere

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE EFTERSKOLEUGE FOR UNGE 26. juni - 2. juli 2016 Efterskoleuge Tag på Baunehøj en uge og mærk fællesskabets forunderlige sus. Ugen er til dig som er 14-16 år og her kan du prøve, hvordan det er at gå på

Læs mere

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE

HANDICAPIDRÆT FOR ALLE HANDICAPIDRÆT FOR ALLE Uge 27 5. 11. juli 2010 - udviklet i samarbejde med Danmarks mest rummelige højskole HANDICAPIDRÆT FOR ALLE også for dig Velkommen til en uge, hvor du bliver beriget fagligt, og

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

Salsa - cubansk dans, musik og sang 2019

Salsa - cubansk dans, musik og sang 2019 - cubansk dans, musik og sang 2019 Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 8.00-9.00 - Morgenmad 9.00-9.45 Morgensamling Morgensamling (9.00-9.15) 10.00-11.45 Workshop A + afrejse sammenspil

Læs mere

Camp Unge Pårørende. 5 Fredericia Vandrerhjem september 2018

Camp Unge Pårørende. 5 Fredericia Vandrerhjem september 2018 Camp Unge Pårørende 28.-30. september 2018 5 Fredericia Vandrerhjem En weekend med fællesskab, faglige og personlige oplæg, aktiv udfoldelse og mad i det fri 5 Camp Unge Pårørende Fredericia Vandrerhjem

Læs mere

DUA Den Uafhængige Aftenskole Byens Højskole. Efterår Kurser for mennesker med demens. Kursuskatalog udgave til web 23.6.

DUA Den Uafhængige Aftenskole Byens Højskole. Efterår Kurser for mennesker med demens. Kursuskatalog udgave til web 23.6. DUA Den Uafhængige Aftenskole Byens Højskole Kurser for mennesker med demens Efterår 2019 Kursuskatalog 2019-2 1.udgave til web 23.6.2019 Kurser for mennesker med demens Kurserne laves i et samarbejde

Læs mere

JUL på EMMAUS december 2017 HØJSKOLE

JUL på EMMAUS december 2017 HØJSKOLE JUL på EMMAUS 23. - 27. december 2017 HØJSKOLE Program LØRDAG 23. DECEMBER Ankomst, indkvartering og kaffe te fra kl. 9.00 10.00 Velkomst v/ Henrik og Grethe Olsen 10.30 Erik Brix fortæller om et langt

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Velkommen til en uge, hvor man møder mange spændende mennesker. Smilet, humoren og livsglæden er gennemgående tema. Bjarne Nielsen Brovst, forfatter,

Læs mere

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 16. - 22. august 2009 Le, leg og lev vel! Sommerhøjskole arrangeret i samarbejde med Fountainhouse k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 Sommerhøjskolen arrangeres i samarbejde

Læs mere

Værkstedsuge Uldum Højskole 2015

Værkstedsuge Uldum Højskole 2015 Værkstedsuge Uldum Højskole 2015 Mandag den 6. juli 16.00-18.00 Ankomst og indkvartering (kaffe, te og saft i Pejsestuen) i Spisesalen 19.00 Velkomst og præsentation i St. Skolestue Derefter Rundvisning

Læs mere

Ler som råmateriale Bornholms Højskole, august 2017

Ler som råmateriale Bornholms Højskole, august 2017 Ler som råmateriale Bornholms Højskole, 10.-13.august 2017 Undervisere: Iwami Shinsuke, Japan og Anne Mette Hjortshøj, Danmark Søger du inspiration til at eksperimentere med lokale råmaterialer? Igennem

Læs mere

juni Sommer Sang Samvær. Sommerhøjskole i samarbejde med SIND. et ugekursus på Brenderup Højskole arrangeret i samarbejde med SIND

juni Sommer Sang Samvær. Sommerhøjskole i samarbejde med SIND. et ugekursus på Brenderup Højskole arrangeret i samarbejde med SIND 22. - 28. juni 2008 Sommer Sang Samvær Sommerhøjskole i samarbejde med SIND et ugekursus på Brenderup Højskole arrangeret i samarbejde med SIND Sommerhøjskolen arrangeres i samarbejde med Landsforeningen

Læs mere

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær 2013 Julekursus - 22.12-28.12 Julehygge Omsorg Nærvær Samvær Side 2 Julehygge på Livsstilshøjskolen For nogle mennesker er det slet ikke en selvfølge, at juledagene er ensbetydende med smilende hygge,

Læs mere

DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans ASKOV HØJSKOLE

DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans ASKOV HØJSKOLE DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans 02.09.18 08.09.18 ASKOV HØJSKOLE Seniordans er den motionsform som aktiverer flest muskelgrupper - inkl. lattermusklerne.

Læs mere

Aktivitetskatalog forår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog forår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog forår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om alle de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af foråret 2015. Find nærmere beskrivelser af de enkelte

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

PROGRAM Familiehøjskole på Ryslinge Høj- & Efterskole Lørdag den 4. juli til fredag den 10. juli 2015

PROGRAM Familiehøjskole på Ryslinge Høj- & Efterskole Lørdag den 4. juli til fredag den 10. juli 2015 PROGRAM Familiehøjskole på Ryslinge Høj- & Efterskole Lørdag den 4. juli til fredag den 10. juli 2015 Familiehøjskolen er et tilbud til beboere, som bor i KAB-fællesskabet. Formålet er at give børn og

Læs mere

Trivsel og velvære - en mulighed?

Trivsel og velvære - en mulighed? 2016 Trivsel og velvære - en mulighed? Uge 32 7/8-14/8-2016 Side 2 En uge med fokus på livskvalitet i forhold til hormonelle og stofskiftebetingede sygdomme. Du kan i ugens løb lære om: - sundhed og balance

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Bridge på Askov 15.05.17 21.05.17 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det

Læs mere