fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel."

Transkript

1 >> Den ny smart fortwo Som skabt til bykørsel. Oplev bykørsel på en ny, revolutionerende måde: Oplev en bil, der som intet andet køretøj er udviklet til urban mobilitet. Og som hver dag gør din kørsel gennem byen nemmere og mere komfortabel.

2 >> FOR a new joy. urban smart 03 05

3 smart Vil du gerne have en digital oplevelse af den ny smart fortwo? Download smart fortwo katalog-appen til din ipad i App Store. Indhold 03 smart Gør bykørsel sjovere. 12 Design Helt nyt og toneangivende. 24 Køreglæde Gør det sjovere at køre, parkere og manøvrere din smart. 26 Funktionalitet Tusind ideer, 2,69 m. 32 Infotainment Multimedia-løsninger i smart. 36 Sikkerhed Aktiv, passiv, innovativ. 40 Udstyr Standardudstyr, passion, prime, proxy & edition #1. 50 Udstyrspakker Til ethvert formål og for enhver smag. 56 Ekstraudstyr Få mere ud af din smart. 62 Farver Kombinér dine yndlingsfarver. 66 Alt, der vedrører din smart Service, finansiering & smart Collection. 70 Udstyr & tekniske data >> FOR a new urban joy. Der er ingen som smart. smart er original. smart er ægte. smart spreder glæde. Og smart har altid været det oplagte valg til livet i byen. Den snoer sig rundt og tager trafikkens udfordringer med et smil. Den vender på en tallerken. Har nemmere ved at finde huller. Også til parkering. Så på mange måder er livet sjovere i smart. Og der er god plads. For det er kun udvendigt, at smart er lille.

4 >> FOR more smiles per hour. smart Den ny smart byder på en masse nye højdepunkter, der gør det endnu sjovere at bo og køre i byen. Velkommen til den ny smart fortwo. Hvor andre stadig tænker i kilometer i timen, tænker vi også i andre baner. Når alt kommer til alt, er det jo helt andre egenskaber, der har betydning for bykørsel sammenlignet med motorvejskørsel. Høj dynamik, en lille vendediameter, høj komfort og smarte funktioner og ikke mindst muligheden for ganske afslappet at kunne parkere overalt, for blot at nævne et par eksempler. Med hensyn til disse discipliner er også den ny smart fortwo garant for enestående højdepunkter. Og det på trods af en længde på blot 2,69 m.

5 fun per ride. >> FOR more smart Den ny smart fortwo er vokset i alle henseender ikke kun i længden. Med et helt nyt, toneangivende design og endnu flere smarte løsninger sætter den nye standarder i sin klasse. Innovative hjælpesystemer, en uovertruffen vendediameter, en forbløffende mængde plads og en udførelse af høj kvalitet er blot nogle af højdepunkterne i den ny smart fortwo. Kort sagt: De gamle styrker er blevet suppleret med en lang række nye. Og det gør det endnu sjovere at bo og køre i byen.

6 Design wow >> FOR more per view. Et nyt, frisk look, som virker mere markant og dynamisk: Den ny smart fortwo er ti centimeter bredere end sin forgænger, hvilket ikke kun indvirker positivt på pladsfornemmelsen, men også på bilens design. En imponerende fremtoning, som man ikke bliver træt af at se på.

7 Design >> FOR more love per detail. Typisk smart og ikke til at tage fejl af: Ikoniske og toneangivende designkendetegn, som f.eks. det tofarvede design i form af tridion sikkerhedscellen og bodypanels. Resultatet er et design, som træder tydeligt frem, og som gør byen lidt mere spændende og farverig. Baglygterne er organisk integreret i bagenden af tridion sikkerhedscellen. Som ekstraudstyr kan det avancerede design gøres endnu mere elegant med baglygter med LED-teknologi. bodypanels af plast bidrager til en lav vægt og til det tofarvede design, der kendetegner smart fortwo, og gør, at små ridser ikke ses. Meget korte overhæng: Hjulene er placeret yderst på bilen - et meget usædvanligt design. Og dermed ser bilen ikke kun godt ud. Sammen med konceptet med motoren bagi muliggør dette den bedst mulige pladsudnyttelse og en fornemmelse af større rummelighed. Designet af lygter og kølergitter i et vaffelmønster dominerer den flotte fronts udseende. Når du låser den ny smart fortwo op, lyser de elegant, kurvede kørelyslygter med LED- lyslederteknik og Welcomefunktion op (ekstraudstyr). Panoramatag (ekstraudstyr) af brudfast polycarbonat: Ser ikke kun godt ud indefra og udefra, men skaber også en endnu større pladsfornemmelse. Og sikrer også, at du ikke misser noget f.eks. lyskurver.

8 Design >> FOR more room per personality. Den ny smart fortwo er med sine døre, der kan åbnes næsten til en ret vinkel, og en meget rummelig kabine, en imponerende bil. Dertil kommer designet, som sætter nye standarder i denne klasse.

9 >> FOR more style per mile. Design Masser af plads til at sikre en ganske særlig stemning: I smart fortwos kabine føler man sig straks hjemme, og takket være den gode komfort, parat til at indtage byen. At du sidder i en lille bil, lægger du måske kun mærke til, når du uden problemer parkerer bilen i en lille parkeringsbås. Interiøret er i hvert fald i alle henseender usædvanligt rummeligt. Takket være materialernes look og berøringsflade såvel som designets konsekvente linjeføring er det en fornøjelse at køre hver kilometer. Mange flader er beklædt med stof, der findes i spændende farvekombinationer, der er lige så varierede som selve bylivet. Så er det næsten en skam, at du så hurtigt finder en parkeringsplads. For egentlig har man slet ikke lyst til at forlade bilen. smart fortwo har ikke kun fået et nyt design. Når man sidder i bilen, kan det absolut mærkes, at smart fortwo er blevet ti centimeter bredere.

10 Højttalerafdækningerne i dørene skaber en god stemning, også når der ikke 1 Standard i forbindelse med passion, prime og proxy. >> FOR more fun per function. Stofbetrækket på instrumentbrættet 1 og på centerpanelet i dørene viser, at der er fokus på detaljen. Design Skuffen i midterkonsollen 1 er en smart idé: Den skaber plads på et sted, hvor der før ikke var nogen plads. Her kan du opbevare små genstande sikkert, så andre ikke kan se dem. Et interiør, der imponerer i dobbelt henseende. Den typiske høje funktionalitet, der kendetegner smart, har aldrig før skabt så stor begejstring som i den ny smart fortwo. Lige fra gennemtænkte opbevaringsløsninger til detaljer som f.eks. ventilationsdysernes udformning. Hver detalje forbinder funktion og følelse. Et funktionelt højdepunkt i interiøret er det nye Media-System (ekstraudstyr) med et 17,8 cm (7") multitouch-display ligesom ved en moderne smartphone. Materiale- og farvemixet i kabinen understreger den ny smart fortwos unikke karakter og giver hver udstyrslinje sin egen ganske særlige finish. Det nye kombiinstrument med 8,9 cm (3,5") TFT-farvedisplay 1 viser alle vigtige data og oplysninger, som du har brug for under kørslen. Som ekstraudstyr kan du udvide kørecomputeren i din ny smart fortwo med et ekstra instrument, der viser omdrejningstal og klokkeslæt. afspilles musik: Også her er der anvendt et raffineret vaffelmønster. Det, der giver god lyd, kan i sidste ende også se godt ud. De store ventilationsdyser på instrumentbrættet sørger for masser af frisk luft. Og når de ikke skal bruges, viser de i lukket tilstand smart-logoet.

11 >> FOR more punch per inch. Hækmotor og baghjulstræk: Lyder det mere som en sportsvogn end en bybil? Du finder begge dele i den ny smart fortwo, hvilket er helt unikt for denne klasse. Køreglæde Motor og gearkasse bagi: Det ikoniske udseende, der kendetegner smart fortwo, skyldes også bilens ganske særlige konstruktion motor og gearkasse er placeret i hækken, hvilket muliggør den bedst mulige pladsudnyttelse og en fornemmelse af større rummelighed. Den effektive 3-cylindrede benzinmotor med en ydelse på 45 kw (61 hk) eller 52 kw (71 hk) og en ny 5-trins manuel gearkasse sikrer stor køreglæde.

12 Du kan vende og dreje bilen, nemt og enkelt: I disciplinen «vendediameter» ligger smart fortwo på førstepladsen. Takket være længden på kun 2,69 m og det nye direkte styretøj med variabel udveksling kan du nærmest dreje rundt på stedet vendediameteren er på kun 6,95 m 1, hvilket næsten må være en rekord. Og det gør ofte livet betydeligt nemmere for dig. For eksempel, når du ser en ledig parkeringsplads på den anden side af vejen og kan vende bilen uden at skulle køre frem og bakke gentagne gange. Og du vil formodentligt nemmere kunne finde ledige parkeringspladser, når du kører i den ny smart fortwo, takket være den høje sædeposition og det gode udsyn til alle sider. Funktionalitet Målt fra kantsten til kantsten. >> FOR more agility per road.

13 Funktionalitet >> FOR more space per life. Der er plads til alt det, du har brug for i dagligdagen. Du vil blive overrasket over, hvor meget der kan være i en bil, som udefra virker så kompakt.

14 Funktionalitet Takket være den todelte bagklap er det særligt nemt at læsse bilen. Hvis der er tale om små genstande, åbner du blot den øverste del af bagklappen med hånden. Og hvis det drejer sig om større genstande, klapper du den nederste del af bagklappen ned og kan dermed nemt komme til bagagerummet. Ryglænet på passagersædet kan vippes fuldstændigt ned, hvorved du kan få plads til endnu flere ting: I smart fortwo kan du uden problemer få plads til genstande med en længde på op til 1,55 m. space >> FOR more per life. Bagagerummet i smart fortwo er med op til 350 liter lastvolumen overraskende stort. Når du skal ud og køre, er det altså dig selv og ikke så meget pladsforholdene, der er afgørende for, hvad du tager med på turen.

15 Infotainment >> FOR more connectivity per trip. smart Audio-System 2 giver dig omfattende funktioner til at sikre ubegrænset musikglæde. Afspil din yndlingsmusik via USBnøgle eller mp3-afspiller eller stream dine audiofiler uden problemer via Bluetooth fra din smartphone. Ved hjælp af denne forbindelse bliver smart Audio- System desuden et bekvemt, håndfrit betjeningssystem. smart cross connect er en innovativ Infotainment-løsning, som giver dig meget mere end almindelige radio- og navigationsfunktioner. Kombineret med smart Audio-System, den universelle smartphoneholder 1 og smart cross connect-appen bliver denne løsning til din multimedie-kommandocentral. Med den universelle smartphoneholder 1 forbinder du din mobiltelefon 3 med din smart fortwo. Takket være den direkte indbygning i Audio-System bliver din smartphone en central styreenhed for musik, Infotainment og navigation placeret på en gennemskuelig måde og let at betjene. smart cross connect-appen udgør forbindelsen mellem din smartphone og din smart fortwo. Den kan anvende dine bildata og udføre mange funktioner f.eks. vurdere din køredynamik. Appen med navigationsfunktion, der er intuitiv at betjene, finder desuden parkeringspladser til dig. Du kan desuden høre dit personaliserede radioprogram og under kørslen finde nye numre, der passer til din musiksmag. Og også uden for bilen har appen nyttige funktioner: Den viser dig f.eks. strækninger og forbrug. Herudover husker appen ikke kun din parkeringsplads, men også, hvor lang tid du har parkeret der. 1 Godkendt til smartphones med smart cross connect-app. 2 Kun i forbindelse med Cool & Audio-pakke. 3 Til ios og bestemte Android smartphones; for information vedr. kompatibilitet, se smart.com/connect.

16 Infotainment >> FOR more multi per media. smart Media-System 1 er nem at betjene og åbner for en hel række muligheder. Takket være den perfekte indbygning i interiørdesignet imponerer Media-System (ekstraudstyr) med et 17,8 cm (7") stort multitouch-display og høj funktionalitet. Ud over håndfri betjening og streaming af musik via Bluetooth er Media-system udstyret med tilslutninger til AUX, USB og SD-kort dermed kan du ud over din egen musik også se billeder og afspille film via systemet. Takket være LIVE tjenester 2 med HD Traffic er din rejseplanlægning altid helt aktuel du kan også få realtidsoplysninger om eventuelle køer og om vejret samt gøre brug af lokalitetssøgefunktioner med TomTom Places. Dermed er du med din smart fortwo ikke kun sikker på altid at kunne finde en parkeringsplads, du kan også altid finde eksempelvis en restaurant eller biograf. Endvidere kan du styre vigtige funktioner i smart Media-System via stemmekommando. JBL Soundsystem inkl. 6-kanals DSP-forstærker med en samlet effekt på 240 W omdanner din smart fortwo til en lille koncertsal. Du er omgivet af 8 højeffekthøjttalere med krystalklar lyd fra alle sider. Subwooferen, der er placeret i bagagerummet, og som om nødvendigt nemt kan afmonteres uden brug af værktøj, sørger dermed for kraftig bas og en fremragende lyd. 1 Kun i forbindelse med Cool & Media-pakke og elsidespejle. 23 år inkl., kan herefter forlænges alt efter ønske.

17 Sikkerhed >> FOR more guard per body. tridion sikkerhedscelle Nøgleelementet i det innovative sikkerhedssystem i smart er ikke kun ansvarlig for det karakteristiske tofarvede smart design, men varetager også hovedansvaret for personbeskyttelse. Da smart er fremstillet af 75 % højstyrkestål, er bilen beskyttet ligesom en nød i den hårde skal. I forbindelse med yderligere komponenter som f.eks. kollisionszoner og deformationselementer sørger tridion sikkerhedscellen for sikkerhed på minimal plads.

18 Sikkerhed >> FOR more attention per situation. Forward collision warning Forward collision warning (standardudstyr) hjælper dig med at undgå påkørsler ved at registrere og advare mod uforudsete faremomenter, der kan føre til kollision. Ved kollisionsfare lyder der således et akustisk advarselssignal. Lane Keeping-assistent Lane Keeping-assistenten (ekstraudstyr) aktiveres ved en hastighed fra 70 km/t. Dette hjælpesystem er udstyret med et kamera, der overvåger vejen foran bilen. Skulle bilen utilsigtet forlade vejbanen, vil der lyde et akustisk advarselssignal og vises et optisk signal i kombiinstrumentet. Sidevindsassistent Navnlig ved høj fart kan pludselige vindstød udgøre en sikkerhedsmæssig risiko. Sidevindsassistenten, der er standardudstyr, registrerer fejl på lige strækninger og sørger med målrettet nedbremsning på enkelte hjul for, at du kan holde bilen i den rette vejbane. Airbags Ud over airbags til fører og forsædepassager er smart fortwo som standard udstyret med en knæairbag til føreren samt to hoved-/brystairbags i ryglænene ved fører og forsædepassager.

19 Udstyr >> FOR more life per style. Ud over standardudstyret fås den ny smart fortwo i tre individuelle udstyrslinjer, der på hver deres måde er med til at give bilen lidt ekstra kant. Ekstravagant, elegant, teknik uanset hvordan din livsstil er, findes der en smart fortwo, der passer dertil. Sådan finder du din ideelle smart fortwo? Vælg din foretrukne udstyrslinje og motorvariant og kombinér ekstraudstyrspakker og bestemt ekstraudstyr for at få endnu mere design, komfort eller funktion.

20 Udstyr >> FOR more ideas per standard. Selv standardudstyret i den ny smart fortwo er alt andet end ordinært. Med mange innovative sikkerhedsfunktioner som f.eks. en sidevindsassistent og en fartpilot med hastighedsbegrænser. Hertil kommer mange funktioner og features, som gør livet i byen nemmere og mere ubesværet: Der kan f.eks. nævnes de intelligente opbevaringsrumsløsninger eller kombiinstrumentet med LCD-teknologi og kørecomputer. Hvis man altså gerne vil have ukomplicerede løsninger, skal man blot stige ind i smart fortwo og opleve, hvor nem vejen gennem byen kan være. Oplev den ny smart fortwo i sin klareste form. Interiør Instrumentbrættet > og centerpanelet i dørene i narvet sort og hvide accentdele Stofindtræk > (sort) >Rat i 3-egers design >Gearstangsskaft i sort >Direkte styretøj >Kombiinstrument med monokromt display i LCD-teknologi og kørecomputer >Elruder med enkel åbning og lukning >Midterkonsol med dobbelt kopholder Indvendig > døråbner i sort >Handskerum, åbent >Kabinelys >Passagersæde med mulighed for udvidelse af bagagerumspladsen Fastsurringsringe > i bagagerum Eksteriør >bodypanels i standardlakering sort (black) eller hvid (white) tridion > sikkerhedscelle i sort (black) >38,1 cm (15") stålfælge med hjulkapsel med dæk foran i størrelsen 165/65 R 15, bagpå 185/60 R 15 >H4-halogenforlygter med integreret kørelys i LED-teknik >Heltag i sort Billederne på denne dobbeltside viser delvist ekstraudstyr.

21 Udstyr proxy. >> Progressiv, sporty, toneangivende. Den hvidlakerede tridion sikkerhedscelle (standard) og de 40,6 cm (16") letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, sortlakeret og højglanspoleret, viser, hvor progressiv en udvikling der kendetegner kabinen. Sportspakken med lavere sportsundervogn og forkromet afgangsrørsforlænger sikrer ekstra meget dynamik og panoramataget sørger for optimalt udsyn. passion. >> Sikker, cool, dynamisk. smart fortwo passion er det rigtige valg for enhver, der er på udkig efter noget lidt specielt. tridion sikkerhedscellen er holdt i sort, og de 38,1 cm (15") letmetalfælge i 8-egers design, sølvlakeret, hvilket fremhæver karakteren af denne udstyrslinje. prime. >> Stilfuld, gennemført og moderne. smart fortwo prime har udstyr i høj kvalitet og stramt og stilrent design. tridion sikkerhedscellen i sort og de 38,1 cm (15") letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, sortlakeret og højglanspoleret, præger eksteriørets gennemførte look. >> FOR more character per car.

22 passion. Interiøret i smart fortwo passion fås i to farvekombinationer, som fremhæver denne variants dynamiske karakter. Instrumentbræt > og centerpanel i dørene i orange stof og sorte/grå accentdele Sæder > med indtræk i sort/orange stof eller: Instrumentbræt > og centerpanel i dørene i sort stof og hvide accentdele Sæder > med indtræk i sort/hvidt stof >Multifunktionsrat i 3-egers design i læder >Gearstangsskaft i læder >Kombiinstrument med 8,9 cm (3,5") TFT-farvedisplay >Makeup-spejl i solskærm til fører og forsædepassager >Midterkonsol med skuffe passion. 1 Das Interieur des smart fortwo passion ist in zwei Farbvarianten erhältlich, die den extravaganten Charakter dieser Variante betonen. > Instrumententafel und Türmittelfelder in prime. Gennemført, moderne og høj kvalitet: Interiøret i smart fortwo prime byder ud over læderindtræk på følgende: Instrumentbræt > og centerpanel i dørene i sort stof og hvide accentdele >Læderindtræk i sort med hvide kontrastsyninger Sædevarme > til fører og forsædepassager >Multifunktionsrat i 3-egers design i læder >Gearstangsskaft i læder >Kombiinstrument med 8,9 cm (3,5") TFT-farvedisplay >Makeup-spejl i solskærm til fører og forsædepassager >Midterkonsol med skuffe >Lane Keeping assistent proxy. Udstyr Man lægger virkelig mærke til det blå-hvide look i kabinen i smart fortwo proxy. Så tag dig tid til at se nærmere på designet! >Panoramatag med solgardin Instrumentbræt > og centerpanel i dørene i blåt stof og hvide accentdele Indtræk > i læderlook/stof i hvidt/blåt >Multifunktionssportsrat i 3-egers design i læder >Gearstangsskaft i læder >Kombiinstrument med 8,9 cm (3,5") TFT-farvedisplay >Makeup-spejl i solskærm til fører og forsædepassager >Midterkonsol med skuffe >Aflukkeligt handskerum >Lane Keeping assistent Billederne på denne dobbeltside viser delvist ekstraudstyr.

23 Udstyr edition #1. Den ny smart fortwo præsenteres i en helt særlig edition: edition #1. Den eksklusive farvekombination af hvide bodypanels og tridion i lava orange giver edition #1 et ganske særligt look. Og har desuden et højt standardudstyrsniveau: Sportspakken og Cool & Audio-pakken er allerede standardudstyr. smart fortwo er dermed den perfekte bil til alle, som gerne vil køre i forreste række. tridion > i lava orange (eksklusivt for edition #1), sølv (cool silver) fås som ekstraudstyr >Hvide bodypanels >Hvid kølerafdækning >Panoramatag med solgardin Interiør > i sort/orange >Eksklusiv edition #1 mærkater og bundmåtter med edition #1-tekst Sportspakke >40,6 cm (16") letmetalfælge i 8-Y-egers design, sortlakeret, med dæk foran i størrelsen 185/50 R 16, bagtil 205/45 R 16 Sportsundervogn > med 10 mm lavere undervogn >Udstødningssystem med forkromet udstødningsrørsforlænger >Multifunktionssportsrat i 3-egers design i læder og med grå kontrastsyninger Sportspedaler > i børstet, rustfrit stål med gummidupper Cool & Audio-pakke >Klimaautomatik smart > Audio-System

24 Udstyrspakke >> For mere dynamik i byen. Sportspakke. Sportsligt look indvendigt og udvendigt: >40,6 cm (16") letmetalfælge i 8-Y-egers design, sortlakeret, med dæk foran i størrelsen 185/50 R 16, bagtil 205/45 R 16 Sportsundervogn > med 10 mm lavere undervogn >Udstødningssystem med forkromet udstødningsrørsforlænger >Multifunktionssportsrat i 3-egers design i læder og med grå kontrastsyninger Sportspedaler > i børstet rustfrit stål med gummidupper Ønsker du at gøre din tilværelse endnu mere dynamisk? No problem: 40,6 cm (16") letmetalfælge i 8-Y-egers design, sortlakeret, sørger sammen med den sænkede sportsundervogn for et komplet dynamisk indtryk, som konsekvent videreføres i kabinen i form af sportspedaler og multifunktionssportsrat.

25 Udstyrspakke >> For mere Design i detaljen. LED & Sensor-pakke. Sikrer et godt udsyn: Du vil blive imponeret over forlygterne med Welcomefunktion, så snart du sætter dig ind i din smart. LED-kørelyset i lysleder teknik og baglygterne, der ligeledes er udført i LED-teknik, hjælper til med at opretholde din opmærksomhed under kørslen. Når vejene bliver fugtige, og/eller det bliver mørkt, kan du altid få hjælp fra regn- og lyssensoren. >H4-halogenforlygter med Welcomefunktion, integreret kørelys i LED-lyslederteknik og baglygter i LED-teknik >Tågeforlygter >Regn- og lyssensor Komfortpakke. Sørg for, at komforten er i højsædet og det i flere henseender. I forbindelse med komfortpakken tilpasser det højdeindstillelige førersæde og det ligeledes højdeindstillelige rat sig efter dit behov. >Højdeindstilleligt førersæde >Højdeindstillelig ratstamme Sidespejle > med elindstilling og elvarme

26 Udstyrspakke >> For mere Underholdning undervejs. Cool & Audio-pakke 2 Må jeg bede om noget musik! Afspil din yndlingsmusik via USB-nøgle eller mp3- afspiller eller stream dine audiofiler uden problemer via Bluetooth. Og det kan du til enhver tid gøre samtidig med, at der er en behagelig temperatur. smart > Audio-System med AUX-/USBforbindelse, Bluetooth -forbindelse med håndfrit betjeningssystem, Audio Streaming til musikoverførsel og til at oprette forbindelse med smart cross connect-appen (fås separat i App Store til ios og Android 3 ) >Klimaautomatik med automatisk temperaturregulering og et aktivt kulfilter. 4 Cool & Media-pakke. En pakke med underholdningsværdi: 17,8 cm (7") multitouch-display, stemmestyring, navigationssystem og mange tilslutningsmuligheder til mobile enheder som f.eks. smartphone, SD-kort eller USB-nøgle. Der findes også en anden enhed, der er ret cool, nemlig klimaautomatikken. smart > Media-System med 17,8 cm (7") multitouch-display, AUX-/USB-/SDforbindelse (midterkonsol), stemmestyring, Bluetooth -forbindelse med håndfrit betjeningssystem, Audio Streaming til musikoverførsel, navigationssystem med kortmateriale Full Europe inkl. 3 års LIVE-tjenester 1 >Klimaautomatik med automatisk temperaturregulering og et aktivt kulfilter. 13 år inklusiv, kan herefter forlænges alt efter ønske. 2 Dansk standard. 3 Udvalgte Android smartphones; Ang. kompatibilitet, se smart.com/connect. 4 I forbindelse med 45-kW-motor med manuelt k limaanlæg.

27 >> For mere komfort i kabinen. Ekstraudstyr Ekstraudstyret til interiøret: Du har mulighed for at tilkøbe ekstraudstyr til din smart fortwo, såfremt du vil have mere design, komfort og funktion i din smart fortwo. >Orienteringslys med indirekte belysning i dørene, fodrummene, handskerummet og midterkonsollen >Handskerum, aflåseligt >Ekstra instrument med cockpitur og omdrejningstæller >Bagagerumsafdækning (rullegardin) med netlomme Sædevarme > til fører og forsædepassager >Panoramatag med solgardin

28 Ekstraudstyr Ekstraudstyret for funktionalitet & teknik: Tekniske løsninger, der ruster dig til at håndtere dagligdagens udfordringer. Sidespejle > med elindstilling og elvarme >Klimaanlæg, manuelt, med støv- og pollenfilter 1 >Klimaautomatik med automatisk temperaturregulering og et aktivt kulfilter 2 Ekstraudstyret for mere sikkerhed: Så du får en endnu mere afslappet kørsel. >Lane Keeping assistent med akustisk og optisk advarsel >Parkeringshjælp bagi >Bakkamera 3 >Tyverialarm med overvågning af døre og serviceklap Skadessæt > med luftkompressor og tætningsmiddel >> For mere underholdning & netforbindelse. Ekstraudstyr til Infotainment, navigation og kommunikation: Er du træt af at høre radio? Så kan du lytte til din egen musik, når du sidder i bilen f.eks. via syv højttalerbokse plus subwoofer. > JBL Soundsystem inkl. 6-kanals DSP-forstærker med en samlet effekt på 240 W, med 8 højeffekthøjttalere inkl. aftagelig subwoofer i bagagerummet >Digital radio (DAB) til standard DAB, DAB+ og DMB >Universel smartphoneholder til smart Audio-System 4 >> For mere sikkerhed & funktionalitet. Det er ikke kun navnet, der lyder godt: JBL Soundsystem til smart fortwo giver dig den bedste lyd. 1 Kun i forbindelse med 45-kW-motor. 2 Ikke i forbindelse med 45-kW-motor. 3 Kun i forbindelse med Cool & Media-pakke og elsidespejle. 4 Godkendt til smartphones med cross connect-appen.

29 >> For mere personlig udstråling. Ekstraudstyr Letmetalfælge for enhver smag: Form- og farvesammensætningen leverer optiske highlights lige fra sportslig til elegant. Uanset om det er sølv, sort eller bicolor hjulenes usædvanlige look passer perfekt til smart fortwos design R86 38,1 cm (15") letmetalfælge i 8-egers design, sortlakeret og højglanspoleret, med dæk foran i størrelsen 165/65 R 15, bagtil 185/60 R 15 2 R87 38,1 cm (15") letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, sortlakeret og højglanspoleret, med dæk foran i størrelsen 165/65 R 15, bagtil 185/60 R R88 38,1 cm (15") letmetalfælge i 8-egers design, sølvlakeret, med dæk foran i størrelsen 165/65 R 15, bagtil 185/60 R 15 4 R91 40,6 cm (16") letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, sortlakeret og højglanspoleret, med dæk foran i størrelsen 185/50 R 16, bagtil 205/45 R R95 40,6 cm (16") letmetalfælge i 8-Y-egers design, sortlakeret, med dæk foran i størrelsen 185/50 R 16, bagtil 205/45 R I forbindelse med sportspakke eller udstyrslinjen proxy.

30 Farver Titaniagrå (titania grey), mat Farvekombinationerne til den ny smart fortwo er lige så mangfoldige som livet i storbyen. Du kan vælge mellem cool bodypanel farver i kombination med tridion sikkerhedscellen i sort (black), hvid (white) eller sølv metallic (cool silver metallic). Hvis du vælger bodypanels eller tridion i en af disse tre farver, bør du også vælge den tilsvarende farve til kølerafdækningen, så din smart fortwo får et rigtig smart look. Du kan give din smart fortwo et særligt individuelt touch ved hjælp af et eksklusivt udvalg af letmetalfælge. Sølv (cool silver), metallic Midnatsblå (midnight blue), metallic Hvid (moon white), mat Lava orange, metallic >> For mere individuel stil. Hasselbrun (hazel brown), metallic Hvid (white), uni Sort (black), uni

31 >> For mere farve i byen: Anbefalet farve. Farver Interiør Standardudstyr passion prime proxy Instrumentbræt og centerpanel i dørene i sort, hvide accentdele, indtræk i sort stof Instrumentbræt og centerpanel i dørene i orange stof, sort/ grå accentdele, indtræk i sort/orange stof eller Instrumentbræt og centerpanel i dørene i sort stof, hvide accentdele, indtræk i sort/hvidt stof Instrumentbræt og centerpanel i dørene i sort stof, hvide accentdele, læderindtræk i sort med hvide kontrastsyninger Instrumentbræt og centerpanel i dørene i blåt stof, hvide accentdele, indtræk i læderlook/stof i hvidt/blåt tridion black (uni) white (uni) cool silver (metallic) bodypanel bodypanel black (uni) black (uni) white (uni) white (uni) cool silver (metallic) cool silver (metallic) hazel brown (metallic) hazel brown (metallic) lava orange (metallic) lava orange (metallic) midnight blue (metallic) midnight blue (metallic) moon white (mat) moon white (mat) titania grey (mat) titania grey (mat) Anbefales Kan evt. anbefales Anbefales ikke

32 >> For færre bekymringer: Service & road assistance. Hele vejen rundt om din smart For at sikre, at du efter købet af din smart får glæde af bilen så længe som muligt, har du brug for både en professionel og skræddersyet service hos dit smart serviceværksted. Stol på eksperterne, der kender din smart ud og ind. Vi anvender kun førsteklasses originaldele og en diagnoseteknik, der er særligt tilpasset din smart, som garant for din sikkerhed og optimal opretholdelse af bilens værdi. Kig forbi, og oplev vores fan tastiske service. smart road assistance Med smart road assistence er du garanteret mobilitet og hurtig hjælp, hvis din smart på grund af tekniske fejl ikke længere kan køre. smart road assistence kan forlænges efter hvert serviceeftersyn hos et autoriseret serviceværksted i op til 30 år. Du kan næsten overalt i Europa drage fordel af den professionelle og hurtige hjælp i tilfælde af en ulykke, en punktering, ved hærværk eller små hændelser. Hvis det er nødvendigt, bugseres din bil til det nærmeste autoriserede smart serviceværksted. For at sikre, at du forbliver mobil, stiller vi en erstatningsbil til rådighed for dig. Alternativt kan du fortsætte din rejse med taxi, tog eller fly inklusive eventuelle overnatningsudgifter. smart serviceaftaler Ingen bekymringer takket være sikkerhed: Hermed undgår du nemt og praktisk ekstra værkstedsudgifter, da uventede udgifter til reparationer, serviceeftersyn eller udskiftning af slidte dele alt efter serviceaftale allerede er dækket. Alt efter behov og økonomi kan du vælge mellem: Forlængelse > af garantien med Advance Serviceaftalen > Service Compact Serviceaftalen > Service ClassicPlus Serviceaftalen > Service Excellent Service 24h Hvis du skulle få brug for hjælp, kan du altid kontakte vores callcenter gratis på telefonnummer Pålagt gebyr hos enkelte mobiltelefonudbydere.

33 Hele vejen rundt om din smart >> For mere Fleksibilitet: Mercedes-Benz Finans. Med en smart er du altid mobil også i forbindelse med finansiering. Således kan du med vores leasing-, finansierings- og forsikringsløsninger hurtigt og nemt komme ud og køre i din smart. Og det til attraktive betingelser, som fuldstændigt kan tilpasses dine behov. Din smart forhandler er altid klar til at rådgive dig. Solbriller smart passion i sort/orange. (B ) Sweatshirt i turkis med hvide accenter. (B ) Leasing Det er en god idé at lease en smart så kører du altid i en ny bil og forbliver fleksibel hvad angår finansieringen. Du betaler kun for benyttelse af bilen og drager dermed fordel af gunstige månedlige rater. Vi informerer dig gerne om vores produkter, som ikke kun sikrer dig et økonomisk spillerum, men også giver dig en komplet sikkerhed i kraft af vores omfattende forsikringsløsninger. Finansiering Ønsker du at finansiere din smart gennem betaling af rater, der er individuelt tilpasset dine behov? Tal gerne med din smart forhandler om de muligheder, som smart tilbyder i samarbejde med Mercedes-Benz Finans. Også hvad angår finansieringen er du i øvrigt sikret stor fleksibilitet lige til spørgsmålet om, hvorvidt du vil beholde din smart ved afslutningen af kontraktens løbetid eller ønsker at udskifte den med en ny. Poloshirt med hvid meshdetalje på skuldrene. (B ) smart, også til fods: >> For mere smart Collection. Meget attraktiv. smart Collection er et perfekt supplement til din smart fortwo. Lige som udstyrslinjerne passion, prime og proxy er alle produkter fra smart Collection tilpasset ægte entusiaster. Opdag smart, nyttigt og praktisk outfit til hver dag og enhver situation. Mærket smart står for en individuel, urban livsstil i enhver henseende. Du finder et lille udpluk her oplev hele kollektionen på Sweatshirt i sort med orange accenter, blød inderside. (B ) Poloshirt med doublelayereffekt med orange mesh på ærmeog underkant. (B ) Nøglering med vognpolet i smart fortwo design. (B ) Sports- og rejsetaske i mat sort med orange finish. (B )

34 >> Udstyrskendetegn. Standardudstyr Udstyrslinjerne passion, prime og proxy 1 Udstyrslister & tekniske data Motor 45 > kw (61 hk) 52 > kw (71 hk) Eksteriør bodypanels > i standardlakering sort eller hvid Sidespejlsholdere > i sort Kølerafdækning > i sort 38,1 > cm (15") stålfælge med hjulkapsel med dæk foran i størrelsen 165/65 R 15, bagpå 185/60 R 15 Sommerdæk > >H4-halogenforlygter med integreret dagskørelys i LED-teknik Ekstra > stoplygte >Hvide blinklygter på siden >Dørhåndtag i sort >Heltag i sort Interiør Instrumentbræt > og centerpanel i dørene i sort og hvide accentdele Stofindtræk > i sort Rat > i 3-egers design >Gearstangsskaft i sort >Midterkonsol med dobbelt kopholder foran, kopholder bagi Indvendig > døråbner i sort >Opbevaringsrum i dørene >Handskerum, åbent Kabinelys > Passagersæde > med mulighed for udvidelse af bagagerumspladsen (ryglæn kan klappes helt ned) Fastsurringsringe > i bagagerum Solskærme > med holder til parkeringsbillet Funktion og elsystem >Cool & Audio-pakke med klimaautomatik og Audio-System >Udetemperaturindikator med advarsel om frost >Manuelt indstillelige sidespejl Elruder > med enkel åbning og lukning Komfortvinduesviskere > med intervalfunktion og automatisk visker-/sprinklerfunktion >Bagrudevisker med intervalfunktion og automatisk visker-/ sprinklerfunktion Bagrude, > opvarmet Kombiinstrument > med monokromt display i LCD-teknologi og kørecomputer >Manuel lyslængderegulering Blinklys > med komfort-vippekontakt >Centrallåsesystem med radiofjernbetjening, optisk låsetilbagemelding og startspærre 12-volt > stikdåse med afdækning Teknik >Direkte styretøj med hastighedsafhængig servo og variabel styretøjsudveksling 5-trins > manuel gearkasse Start-stop-automatik > 1 Brændstoftank > (28 liter) Sikkerhed og hjælpesystemer esp > elektronisk stabilitetsprogram abs > antiblokeringssystem med elektronisk bremsekraftfordeling Sidevindsassistent > Igangsætningshjælp > på stigninger >Dæktrykskontrolsystem tridion > sikkerhedscelle i sort > Forward collision warning > Fartpilot med fartbegrænser (variabel hastighedsbegrænsning) Airbags > til fører og forsædepassager Sideairbags > til fører og forsædepassager (hoved-/brystairbag) Knæairbag > til fører Trepunktssikkerhedsseler > med selestrammere og selekraftbegrænsere Seleadvarselsfunktion > til fører og forsædepassager ISOFIX-barnesædefastgørelse > på passagersæde med manuel frakobling af airbag Kollisionssensor > til aktivering af havariblinksystem >Drive lock automatisk døraflåsning under kørslen Motor 52 > kw (71 hk) Eksteriør Sidespejlsholdere > i tridion farve Kølerafdækning > lakeret Interiør Instrumentbræt > og centerpanel i dørene i stof >Multifunktionsrat i 3-egers design i læder >Gearstangsskaft i læder (sort) >Midterkonsol med skuffe Indvendig > døråbner i mat krom >Holdegreb til forsædepassager >Makeup-spejl i solskærm til fører og forsædepassager Brillerum > fører >Opbevaringsrum i bagklap Sædelomme > på fører- og passagersædets ryglæn Læselampe > til forsædepassager Bagagerumsbelysning > Funktion og elsystem >Kombiinstrument med 8,9 cm (3,5") farvedisplay i TFT-teknologi og kørecomputer Serviceklap, > aflåselig passion prime proxy Eksteriør 38,1 > cm (15") letmetalfælge i 8-egers design, sølvlakeret, med dæk foran i størrelsen 165/65 R 15, bagtil 185/60 R 15 >Heltag i sort Kølerafdækning > i sort tridion > sikkerhedscelle i sort Interiør Instrumentbræt > og centerpanel i dørene i orange stof og accentdele i sort/grå og sæder med indtræk i sort/orange stof Instrumentbræt > og centerpanel i dørene i sort stof og accentdele i hvid og sæder med indtræk i sort/hvidt stof Cool & Audio-pakke med klimaautomatik og Audio-System Eksteriør 38,1 > cm (15") letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, sortlakeret og højglanspoleret, med dæk foran i størrelsen 165/65 R 15, bagtil 185/60 R 15 >Heltag i sort Kølerafdækning > i sort tridion > sikkerhedscelle i sort Interiør Instrumentbræt > og centerpanel i dørene i sort stof og hvide accentdele Læderindtræk > i sort med hvide kontrastsyninger Funktion og elsystem Sædevarme > til fører og forsædepassager Sikkerhed og hjælpesystemer Lane > Keeping assistent med akustisk og optisk advarsel Eksteriør 40,6 > cm (16") letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, sortlakeret og højglanspoleret, med dæk foran i størrelsen 185/50 R 16, bagtil 205/45 R 16 Panoramatag > med solgardin Kølerafdækning > i sort, hvid eller sølv (uden merpris) tridion > sikkerhedscelle i sort, hvid eller sølv (uden merpris) Interiør Instrumentbræt > og centerpanel i dørene i blåt stof og hvide accentdele Indtræk > i læderlook/stof i hvidt/blåt >Handskerum, aflåseligt Sikkerhed og hjælpesystemer Lane > Keeping assistent med akustisk og optisk advarsel Sportspakke 2 1 Ikke i forbindelse med 45-kW-motor. 1 Forskelle i forhold til standardudstyret. 2 Sportspakke ved proxy med afvigende letmetalfælge (ang. detaljer i sportspakken, se side 50).

35 Udstyrslister & tekniske data Udstyrspakker Udstyrspakker fås til udstyrslinjerne passion, prime og proxy Sportspakke (ekstraudstyr) 40,6 > cm (16") letmetalfælge i 8-Y-egers design, sortlakeret, med dæk foran i størrelsen 185/50 R 16, bagtil 205/45 R 16 Sportsundervogn > med 10 mm lavere undervogn >Udstødningssystem med forkromet udstødningsrørsforlænger >Multifunktionssportsrat i 3-egers design i læder og med grå kontrastsyninger Sportspedaler > i børstet rustfrit stål med gummidupper LED & Sensor-pakke (ekstraudstyr) >H4-halogenforlygter med Welcome-funktion, integreret kørelys i LED-lyslederteknik og baglygter i LED-teknik Tågeforlygter > Regn- > og lyssensor Cool & Media-pakke (ekstraudstyr) smart > Media-System med 17,8 cm (7") kapacitivt multitouchdisplay, AUX-/USB-/SD-forbindelse (midterkonsol), stemmestyring, Bluetooth -forbindelse med håndfrit betjeningssystem, Audio Streaming til musikoverførsel, navigationssystem med kortmateriale Full Europe inkl. 3 års LIVE-tjenester 1 Klimaautomatik > med automatisk regulering af temperaturen Udstyrspakke fås til standardudstyr og udstyrslinjerne passion, prime og proxy Cool & Audio-pakke (dansk standard) smart > Audio-System med AUX-/USB-forbindelse, Bluetooth - forbindelse med håndfrit betjeningssystem, Audio Streaming til musikoverførsel og til at oprette forbindelse med smart cross connect-appen (fås separat i App Store til ios og Android 2 ) Klimaautomatik > med automatisk temperaturregulering og et aktivt kulfilter 3 Komfortpakke (ekstraudstyr) >Højdeindstilleligt førersæde >Højdeindstillelig ratstamme Sidespejle > med elindstilling og elvarme 1 Kan forlænges individuelt efter 3 år. 2 Til ios og bestemte Android smartphones; Ang. kompatibilitet, se smart.com/connect. 3 I forbindelse med 45-kW-motor med manuelt k limaanlæg.

36 Udstyrspakker Ekstraudstyr >> Tekniske data. Udstyrslister & tekniske data Udstyrspakker fås til udstyrslinjerne passion, prime og proxy Sportspakke (ekstraudstyr) 40,6 > cm (16") letmetalfælge i 8-Y-egers design, sortlakeret, med dæk foran i størrelsen 185/50 R 16, bagtil 205/45 R 16 Sportsundervogn > med 10 mm lavere undervogn >Udstødningssystem med forkromet udstødningsrørsforlænger >Multifunktionssportsrat i 3-egers design i læder og med grå kontrastsyninger Sportspedaler > i børstet rustfrit stål med gummidupper LED & Sensor-pakke (ekstraudstyr) >H4-halogenforlygter med Welcome-funktion, integreret kørelys i LED-lyslederteknik og baglygter i LED-teknik Tågeforlygter > Regn- > og lyssensor Cool & Media-pakke (ekstraudstyr) smart > Media-System med 17,8 cm (7") kapacitivt multitouchdisplay, AUX-/USB-/SD-forbindelse (midterkonsol), stemmestyring, Bluetooth -forbindelse med håndfrit betjeningssystem, Audio Streaming til musikoverførsel, navigationssystem med kortmateriale Full Europe inkl. 3 års LIVE-tjenester 1 Klimaautomatik > med automatisk regulering af temperaturen Udstyrspakke fås til standardudstyr og udstyrslinjerne passion, prime og proxy Cool & Audio-pakke (dansk standard) smart > Audio-System med AUX-/USB-forbindelse, Bluetooth - forbindelse med håndfrit betjeningssystem, Audio Streaming til musikoverførsel og til at oprette forbindelse med smart cross connect-appen (fås separat i App Store til ios og Android 2 ) Klimaautomatik > med automatisk temperaturregulering og et aktivt kulfilter 3 Komfortpakke (ekstraudstyr) >Højdeindstilleligt førersæde >Højdeindstillelig ratstamme Sidespejle > med elindstilling og elvarme Eksteriør Funktion og elsystem > tridion sikkerhedscelle i sort (black), hvid (white), sølv metallic Ekstra > instrument med ur og omdrejningstæller (cool silver metallic) Klimaautomatik > med automatisk temperaturregulering bodypanels > i sølv metallic (cool silver metallic), hasselbrun og et aktivt kulfilter. metallic (hazel brown metallic), lava orange metallic, midnatsblå metallic (midnight blue metallic), hvid mat (moon white) Sidespejle > med elindstilling og elvarme Sædevarme > til fører og forsædepassager eller titaniagrå mat (titania grey) Askebæger > og lighter Kølerafdækning > i sort 1, 2 (black), hvid 2 (white), sølv 2 (cool silver) >Hjulkapsler til stålfælge Teknik 38,1 > cm (15") letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, Brændstoftank > (35 liter) sortlakeret og højglanspoleret, med dæk foran i størrelsen 165/65 R 15, bagtil 185/60 R 15 Sikkerhed og hjælpesystemer 38,1 > cm (15") letmetalfælge i 8-egers design, sortlakeret Afstandsadvarselsfunktion > med optisk og akustisk advarsel og højglanspoleret, med dæk foran i størrelsen 165/65 R 15, Lane > Keeping assistent med akustisk og optisk advarsel bagtil 185/60 R 15 Parkeringshjælp > bagi 38,1 > cm (15") letmetalfælge i 8-egers design, sølvlakeret, Bakkamera > 8 med dæk foran i størrelsen 165/65 R 15, bagtil 185/60 R 15 Tyverialarm > med overvågning af døre og serviceklap 40,6 > cm (16") letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, Skadessæt > med luftkompressor og tætningsmiddel sortlakeret og højglanspoleret, med dæk foran i størrelsen Forbindingstaske > 185/50 R 16, bagtil 205/45 R 16 3 Advarselstrekant > 40,6 > cm (16") letmetalfælge i 8-Y-egers design, sortlakeret, med dæk foran i størrelsen 185/50 R 16, bagtil 205/45 R 16 3 Infotainment, navigation og kommunikation Vinterdæk > 4 JBL > Soundsystem inkl. 6-kanals DSP-forstærker med en samlet Panoramatag > med solgardin 5 effekt på 240 W, med otte højeffekthøjttalere inkl. aftagelig Tågeforlygter > subwoofer i bagagerummet 9 Smartphoneholder > til Audio-System 10 Interiør >Digital radio (DAB) til standard DAB, DAB+ og DMB 11 >Orienteringslys med indirekte belysning i fordørene, Forberedelse > til radio med 2 højttalere, antenne og fodrummene foran, handskerummet og midterkonsollen 2, 6 1-DIN-udskæring Indtræk > i læderoptik sort 7 Bundmåtter > velour sort >Handskerum aflåseligt Bagagerumsafdækning > (rullegardin) med netlomme 45 kw (61 hk) 52 kw (71 hk) med start-stop-automatik Motor/konstruktionstype 3-cylindret rækkemotor 3-cylindret rækkemotor 3 Slagvolumen i cm Maks. ydelse i kw (hk) ved o/min 45 (61)/ (71)/ Maks. drejningsmoment i Nm ved o/min 91/ /2.850 Boring x slaglængde i mm 72,2 x 81,3 72,2 x 81,3 Kompressionsforhold 10,5 : 1 10,5 : 1 Blandingstilberedning Benzinindsprøjtning Benzinindsprøjtning Tophastighed i km/t Acceleration km/t. i sek. 15,6 14,4 Træk Baghjulstræk Baghjulstræk Gearkassetype 5-trins manuel gearkasse 5-trins manuel gearkasse Brændstofforbrug i km/l: 3 Bykørsel 17,8 20,4 3 Landevejskørsel 26, Blandet kørsel 22,2 24,4 Brændstoftype Blyfri benzin 95 oktan Blyfri benzin 95 oktan Udstødningsrensning/ udstødningsnorm 3-vejs katalysator/euro 6 3-vejs katalysator/euro 6 3 CO 2-emission (kombineret) i g/km Bremser/køredynamikregulering 4 Energiklasse A+ A+ Dæk/fælge (foran; bagtil) Standard, passion, prime Dæk (foran; bagtil) proxy, edition #1 esp, abs, massive skive bremser foran, tromlebremser bagtil 5,0 J x 15//165/65 R 15; 5,5 J x 15//185/60 R 15 esp, abs, massive skive bremser foran, tromlebremser bagtil 5,0 J x 15//165/65 R 15; 5,5 J x 15//185/60 R 15 6,0 J x 16//185/50 R 16; 6,5 J x 16//205/45 R 16 Bilens længde/bredde/højde i mm 2.695/1.663/ /1.663/ Sporvidde (foran/bagtil) i mm 1.469/ /1.430 Akselafstand i mm Vendediameter i m 6,95 6,95 7 Egenvægt/last i kg 885/ /260 Tilladt totalvægt i kg Bagagerumsvolumen i l Tankvolumen/heraf reserve i l 28/5,0 28/5,0 9 Serviceinterval km/1 år km/1 år Garanti/år Kan forlænges individuelt efter 3 år. 2 Til ios og bestemte Android smartphones; Ang. kompatibilitet, se smart.com/connect. 3 I forbindelse med 45-kW-motor med manuelt k limaanlæg. 1 Standard i forbindelse med tyverialarm. 2 Ikke i forbindelse med standardudstyr. 3 Kun i forbindelse med sportspakke eller udstyrslinjen proxy. 4 Ikke i forbindelse med 40,6 cm (16") letmetalfælge i dobbelt 5-egers design eller i 8-Y-egers design. 5 I forbindelse med standardudstyr inkl. holdegreb til forsædepassager og brillerum til fører. 6 Kun i forbindelse med ekstra instrument. 7 Kun i forbindelse med standardudstyr. 8 Kun i forbindelse med Cool & Media-pakke og elsidespejle. 9 Ikke i forbindelse med standardudstyr, kun i forbindelse med Cool & Audio-pakke eller Cool & Media-pakke og med elsidespejle. 10 Kun i forbindelse med Cool & Audio-pakke. 11 Kun i forbindelse med Cool & Audio-pakke eller Cool & Media-pakke. 1 Oplysninger om nominel ydelse og nominelt drejningsmoment ifølge direktiv 80/1269/EØF i den aktuelt gældende udgave. 2 Elektronisk nedreguleret. 3 De angivne værdier blev beregnet i overensstemmelse med de foreskrevne målemetoder ifølge direktiv 80/1268/EØF i den hver især aktuelt gældende udgave. Oplysning ifølge direktiv 1999/94/EF i den aktuelt gældende udgave: Oplysningerne vedrører ikke et enkelt køretøj og er ikke en del af tilbuddet, men formålet hermed er udelukkende en sammenligning af de forskellige biltyper. 4 Beregnet på grundlag af de målte CO 2-emissioner under hensyntagen til bilens vægt. 5 Med basisdæk 165/65 R 15 foran og 185/60 R 16 bagtil. 6 F ra kantsten til kantsten. 7 Oplysninger ifølge direktiv 92/21/EF i udgaven 95/48/EF stel i køreklar stand, brændstoftank 90 % fyldt, med fører, 68 kg, og bagage, 7 kg for biler med standardudstyr. Ekstraudstyr og tilbehør øger som regel denne værdi, og nyttelasten reduceres tilsvarende. 8 Op til taget; i overensstemmelse med DIN Afhængigt af, hvad der indtræffer først. Visning ved hjælp af WIA (serviceintervalindikator). Der skal udføres ekstra olieservice for hver km eller 1 gang om året.

37 DK smart infocenter (Gratis opkald fra fastnettet. Der kan blive pålagt gebyrer for opkald fra mobiltelefonnettet.) Vi tager gerne din smart tilbage igen med henblik på miljøvenlig bortskaffelse i henhold til bortskaffelsesdirektivet fra Den europæiske Union (EU) men der er længe til endnu (*gælder ikke i Schweiz). For at gøre bortskaffelsen så enkel som muligt står et netværk af genbrugsstationer og skrotningsfirmaer til din rådighed. Her er du velkommen til at aflevere din bil uden omkostninger. På den måde kan du være med til at slutte genbrugsringen og skåne ressourcerne. Du kan læse mere om genbrug af udrangerede biler, genvinding og betingelserne for bortskaffelsesordningen på Bemærk følgende angående oplysningerne i denne brochure: Efter redaktionens afslutning d kan der være foretaget ændringer på produktet. Der tages derfor forbehold for konstruktions- eller formændringer, afvigelser i farvetoner og ændringer i leveringsomfanget fra producentens side, i det omfang det med rimelighed kan forlanges af køber at acceptere disse ændringer eller afvigelser under hensyntagen til sælgers interesser. Såfremt sælger eller producent anvender symboler eller numre til at betegne en bestilling eller den bestilte genstand med, kan der ikke udledes nogen rettigheder alene heraf. Illustrationerne kan vise tilbehør og ekstraudstyr, som ikke er omfattet af det almindelige standardudstyr ved levering. Der kan forekomme farveafvigelser, som skyldes tryktekniske faktorer. Denne brochure kan ligeledes omtale typer og serviceydelser, som ikke tilbydes i visse lande. Udsagn, der vedrører lov-, rets- og skattemæssige bestemmelser og konsekvenser, gælder imidlertid kun for Forbundsrepublikken Tyskland på tidspunktet for redaktionens afslutning. Kontakt derfor din smart forhandler for at få oplysninger om gældende love og bestemmelser i dit land eller de aktuelt gældende bestemmelser i Tyskland. smart a Daimler brand Daimler AG, smart/mm, H336, Mercedesstr. 137, Stuttgart 7129 CC / 1214

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel.

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel. >> Den ny smart fortwo Som skabt til bykørsel. Oplev bykørsel på en ny, revolutionerende måde: Oplev en bil, der som intet andet køretøj er udviklet til urban mobilitet. Og som hver dag gør din kørsel

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart.

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. >> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. 6371 >> Ingen bekymringer med smart fra første kilometer. Hvad passer bedst til dit behov? Du kan næsten

Læs mere

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

En ny stor lille bil.

En ny stor lille bil. Ny Hyundai i10 2 En ny stor lille bil. Den nye i10 er ikke som de fleste i sin klasse. Den er ret rummelig. Den er sjov at køre. Den er også frisk udstyret. Læg dertil smart phoneintegration og masser

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis.

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. God service skal man ikke lede længe efter! Tillykke med din nye Mercedes-Benz. I dette øjeblik tænker du næppe meget over fremtidige serviceeftersyn

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

ProPPet Med ekstra udstyr

ProPPet Med ekstra udstyr Jazz Comfort Plus Proppet Med ekstra udstyr Hos Honda er vi konstant på udkig efter nye måder at være innovative på. Derfor har vi som alternativ til Jazz Comfort udviklet Comfort Plus, en Jazz med endnu

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI.

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI. 5-dørs DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105 213.780,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 CO2: 110 239.435,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,2 CO2: 115 277.742,- DIESEL DATA FR

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg ST DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 223.567,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 23,3 110 232.700,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,7 115 256.645,- DIESEL DATA FR 2.0 TDI HK: 184

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Nedsat 50.000 Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Excite Impress

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr

W/C 453 Ekstraudstyr Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 024 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 024 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 9 754 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer Vejledende prisliste FÅ KOMFORT I SÆRKLASSE, MASSER AF PLADS TIL HELE FAMILIEN, HØJT UDSTYRSNIVEAU OG EFFEKTIVE TURBO MOTORER SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER

Læs mere

Superb - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Superb - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Alarmsystem med bevægelses- og niveausensor (Kan ikke kombineres med KESSY) - 5.100 - Anhængerforberedelse (Standard fra produktionsuge 22/16 pånær i 2.0 TSI 280 hk samt 2.0 TDI 190 hk.) Anhængerforberedelsen

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver 31.07.2018 31-07-2018 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerus volue 3 Transission Model Totalvægt inkl. Reg. Afgift inkl. Reg. Afgift

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 27.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

NY CITROËN C4 CACTUS

NY CITROËN C4 CACTUS KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 07.09.2018 KAMPAGNEMODEL LIVE ICONIC SKYLINE Vejl. Udsalgspris inkl. leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift (KR.)

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves.

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 23,3 20,4 20,4 28,6 30,3 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 99 114 114 99 75 EURO-norm EURO 6 W EURO

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer.

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. En ny klasse af last. Hvad angår nyttelast og volumen kan det i fremtiden vare lidt længere, inden du støder mod kapacitetsgrænserne. For med Antos Loader og

Læs mere

Octavia - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Octavia - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Aftageligt anhængertræk (Kræver trailer assist) - - 7.180 7.180 9.700 Alarmsystem (Kan ikke kombineres med KESSY) - 3.035 3.035 3.035 4.100 Ambition plus-pakke Indeholder Climatronic, Multifunktionsrat

Læs mere

SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR S P E C I F I K A T I O N E R BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ MOTOR BRÆNDSTOFFORBRUG Blandet kørsel (km/l) 16,7 16,9 25,6 Bykørsel (km/l) 13,5 13,7 28,6 Landevejskørsel (km/l)

Læs mere

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer.

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den nye dimension inden for last: Actros Loader og Actros Volumer. Fremover vil der gå længere tid, inden du støder mod begrænsningerne, hvad angår nyttelast

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 13.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Image 269.990

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM Personbiler 108 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS More 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 More+ 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Edition 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Desire Sky 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Kampagnepriser

Læs mere

Din tekniske del. Data & udstyr.

Din tekniske del. Data & udstyr. SEAT Mii. Din tekniske del. Data & udstyr. Den tekniske del. Sikkerhed Airbag til fører og forsædepassager med deaktivering af forsædepassagerens airbag Sideairbag foran Advarsel om glemt sikkerhedssele

Læs mere

Kodiaq - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Kodiaq - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Alarmsystem 6.000 Amundsen navigation inkl. Smartlink (Kræver bluetooth opkobling med WLAN. SD-kort købes som tilbehør) 5.000 Area view (Kræver el-sidespejle med aut. nedblænding, blind spot detect og

Læs mere

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Aftageligt anhængertræk (Kræver trailer assist) - - 7.180 9.700 9.700 Alarmsystem (Kan ikke kombineres med KESSY) - 3.035 3.035 4.100 4.100 Ambition plus-pakke Indeholder Climatronic, Multifunktionsrat

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 4,3/4,7 4,9/5,1 5,1 3,8/4,1/4,2 3,3/3,6 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 109/99 114/119 114/119 108/111/99

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR S P E C I F I K A T I O N E R BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ MOTOR Brændstofforbrug, blandet kørsel (km/l) 16,7-16,9 1 16,9 25,6-26,3 2 Brændstofforbrug, bykørsel (km/l) 13,5

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER MODEL Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER ACTIVE ALLURE+ DESIRE TOP Benzin Benzin Benzin VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* 104.990 102.990 119.990 MOTOR 1.0 e-vti

Læs mere

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Aftageligt anhængertræk (Kræver trailer assist) - - 7.180 9.700 9.700 9.700 Alarmsystem (Kan ikke kombineres med KESSY) - 2.960 2.960 4.000 4.000 4.000 Ambition plus-pakke Indeholder Climatronic, Multifunktionsrat

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere

Seat Leon ST. Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris. Leon 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning 212.

Seat Leon ST. Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris. Leon 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning 212. Seat ST Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 212.275,- Diesel - Xcellence Data Anhængervægt m/ bremse Pris 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 111 221.748,- 2.0 TDI 6 Trins

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere