RAMMEAFTALE VEDRØRENDE NY SKOLE OG NYT BØRNEHUS SAMT NY SPORTS- OG AKTIVITETSHAL VED IDRÆTSCENTER VENDSYSSEL I VRÅ

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RAMMEAFTALE VEDRØRENDE NY SKOLE OG NYT BØRNEHUS SAMT NY SPORTS- OG AKTIVITETSHAL VED IDRÆTSCENTER VENDSYSSEL I VRÅ"

Transkript

1 SSO/hho RAMMEAFTALE VEDRØRENDE NY SKOLE OG NYT BØRNEHUS SAMT NY SPORTS- OG AKTIVITETSHAL VED IDRÆTSCENTER VENDSYSSEL I VRÅ mellem Hjørring Kommune og Idrætscenter Vendsyssel Advokatfirma

2 Indholdsfortegnelse 1. Parterne Præambel Plangrundlag m.v Bygherre, ejerskab og gensidig inddragelse Sports- og aktivitetshal Hjørring Kommunes minimumsbenyttelse Reservation og årshjul Køberet og forkøbsret Drift og vedligehold Køkkenfaciliteter Aftalens ophør Betingelser Underskrifter

3 1. Parterne 1.1 Mellem Hjørring Kommune Springvandspladsen Hjørring og Idrætscenter Vendsyssel Stadionvej Vrå er der dags dato indgået følgende rammeaftale vedrørende det planlagte byggeri af ny skole og nyt børnehus samt ny sports- og aktivitetshal ved Idrætscenter Vendsyssel (ICV) i Vrå. 2. Præambel 2.1 ICV er en selvejende institution og tjener som mødested for mange idrætsudøvere på alle niveauer og i alle aldre. 2.2 Det er en del af Hjørring Kommunes bosættelsespolitik, at Vrå fremover skal udvikle sig. I konsekvens af denne forventede udvikling ønsker Hjørring Kommune at forbedre og udvide de nuværende gode faciliteter i Vrå omkring såvel skole og børnepasningsmuligheder som i forhold til idræts- og fritidsliv. 2.3 Denne rammeaftale skal skitsere de overordende aftaler og parternes hensigter, men parterne er enige om, at nærværende aftale skal erstattes af efterfølgende yderligere specifikke aftaler vedrørende fornødne specifikke forhold, når disse endeligt kendes og når byggeriets endelige udformning m.v. kendes efter valg af arkitekt m.v. 2.4 Parterne lægger vægt på, at der er en god og åben dialog mellem parterne i beslutningerne omkring byggeriernes endelige udformning og deres sammenspil. Det tilstræbes derfor, at alle beslutninger træffes i enighed. 3.

4 2.5 I konsekvens af og i respekt for, at planerne om opførelse af ny skole og nyt børnehus samt ny sports- og aktivitetshal først og fremmest udspringer af Hjørring Kommunes ønske om at skabe de mest optimale rammer for den fremtidige skole- og dagtilbudsdrift, så er parterne enige om, at ethvert spørgsmål vedrørende det samlede projekt/byggeri, herunder placering og indretning, der har eller kan få direkte eller indirekte indflydelse på den fremtidige skole- og dagtilbudsdrift, afgøres endeligt af Hjørring Kommune (vetoret), jf. dog straks nedenfor. Hjørring Kommune skal give skriftlig meddelelse til ICV om, at vetoretten udnyttes. Vetoretten, jf. pkt omfatter også sports- og aktivitetshallen, hvor ICV formelt er bygherre, men vetoretten i forhold til sports- og aktivitetshallen må dog ikke udnyttes således, at ICV afskæres fra eller begrænses i de sports- og aktivitetstilbud, der gives til øvrige brugere af sports- og aktivitetshallen. Såfremt ICV ikke kan acceptere konsekvenserne af Hjørring kommunes udnyttelse af vetoretten vedrørende sportsog aktivitetshallen, så skal ICV give skriftlig meddelelse herom til Hjørring Kommune senest 14 dage efter, at ICV har fået meddelelse om, at vetoretten udnyttes (reklamation), idet Hjørring Kommunes udnyttelse af vetoretten ellers ikke kan påberåbes af ICV. Såfremt ICV reklamerer rettidigt over Hjørring Kommunes udnyttelse af køberetten, så skal ICV stilles som om ICV aldrig havde været involveret i hverken køb af grund og/eller opførelse af byggeri. Begge parter skal således medvirke til eventuel overdragelse af ejerskab og universalsuccession i diverse indgåede aftaler. Begge parter kan under alle omstændigheder kun få dækket deres eventuelle direkte og dokumenterede tab. Hjørring Kommunen skal afholde udgifterne forbundet med handlen og/eller overdragelserne. 3. Plangrundlag m.v. 3.1 Hjørring Kommune har tilvejebragt plangrundlaget, jf. lokalplan nr L02, som angiver den kommende planlagte brug. Hele projektet har været i udbud og i skrivende stund er det endelige projekt ikke valgt. 3.2 Da det er begge parters opfattelse, at ICV kommer til at spille en væsentlig rolle i forbindelse med den fremtidige udvikling, så indgås nærværende rammeaftale med henblik på, at de nye byggerier bliver en integreret del af ICV, som det kendes i dag. 4.

5 4. Bygherre, ejerskab og gensidig inddragelse 4.1 Formelt bliver ICV ejer og bygherre i forhold til opførelse af den nye sports- og aktivitetshal, mens Hjørring Kommune bliver ejer og bygherre vedrørende opførelse af den nye skole og det nye børnehus. 4.2 Da der forventes omfattende gensidig brug parterne imellem af såvel ny sports- og aktivitetshal som af ny skole og nyt børnehus og da Hjørring Kommunes forventede brug (og betaling herfor) udgør en forudsætning for, at den nye sports- og aktivitetshal overhovedet kan opføres og finansieres af ICV, så er parterne enige om, at det tilstræbes, at alle væsentlige beslutninger vedrørende byggeriets endelige udformning skal ske ved enighed og efter forudgående gensidig sparring og dialog, herunder valg af overordnet projekt efter gennemført udbud. Hjørring Kommune har dog vetoret i det omfang, det er beskrevet ovenfor. 4.3 Parterne er enige om, at det samlede projekt således opfattes som et fælles projekt, hvilket er en væsentlig forudsætning for, at man kan opnå de tiltænkte synergieffekter og at niveauet, som det kendes i dag fra ICV, opretholdes og videreføres. 5. Sports- og aktivitetshal Den nye sports- og aktivitetshal skal fysisk forbindes med nuværende ICV som en tredje hal. 5.1 Byggefeltet, hvor den nye sports- og aktivitetshal skal opføres, ejes i dag af Hjørring Kommune og byggefeltet skal overdrages til ICV i forbindelse med opførelse af hallen og i henhold til nærmere aftale. Arealet udmatrikuleres selvstændigt og lægges sammen med ICVs nuværende ejendom. Prisen for arealet fastlægges i forbindelse med udformningen af købsaftalen. 5.2 ICV vil herefter være ejer og bygherre vedrørende opførelse af sports- og aktivitetshallen. 5.3 Uanset, at ICV formelt bliver ejer og bygherre, så indgår opførelse af sports- og aktivitetshallen i det samlede udbudsmateriale, udbudt af Hjørring Kommune. 5.

6 6. Hjørring Kommunes minimumsbenyttelse 6.1 En forudsætning for ICVs opførelse og finansiering som ejer og bygherre af sports- og aktivitetshallen er, at Hjørring Kommune forpligter sig til en minimumsanvendelse af såvel den nyopførte sports- og aktivitetshal som af de eksisterende og øvrige omklædnings- og idrætsfaciliteter. 6.2 I dag betaler Hjørring Kommune kr. 350,00 eksklusiv moms pr. anvendt time, som er den gældende timesats til selvejende haller. Afregning til ICV skal til enhver tid følge denne sats, som fremgår af Hjørring Kommunes takstblad. 6.3 Ved nærværende aftale forpligter Hjørring Kommune sig til og har ret til at anvende hal 1, 2 eller 3 samt alle øvrige omklædnings- og idrætsfaciliteter i og omkring ICV. i alt mindst timer årligt (svarende til det behov som skole og dagtilbud har PT) til den gældende takst, der d.d. er kr. 350,00 pr. anvendt time. Denne forpligelse har betydning for ICVs forrentning af den investerede kapital. ICV er dog indforstået med, at såfremt taksten ændres, så vil dette have betydning for det samlede beløb, som Hjørring Kommune årligt skal betale. 6.4 Rådes over en hal i et helt døgn (24 timer), så tæller dette kun for 15 timer i afregningsmæssig sammenhæng. 7. Reservation og årshjul 7.1 Det er parternes fælles hensigt, at udvise stor fleksibilitet i forhold til den praktiske booking af de enkelte haller og udearealer. 7.2 Parterne er enige om, at der udarbejdes et fast årshjul, således at Hjørring Kommune fra skoleårets begyndelse kan tilkendegive nogle specifikke tider i løbet af året vedrørende hallerne samt øvrige omklædnings- og idrætsfaciliteter, hvor brugen ønskes. 7.3 Hjørring Kommune har dog eksklusivret til at råde over den nye sports- og aktivitetshal inklusiv omklædningsfaciliteter på de angivne tidspunkter og dermed fortrinsret fremfor andre vedrørende 6.

7 brugen af den nye sports- og aktivitetshal inklusiv omklædningsfaciliteter, når denne brug fremgår af det af Hjørring Kommune udarbejdede årshjul. 7.4 Årshjulet skal aftales og være godkendt inden den 1. maj forud for det kommende skoleår. 7.5 ICV skal tilstræbe at acceptere den samlede planlagte brug, der fremgår af Hjørring Kommunes udarbejdede årshjul, men ICV har pligt til at acceptere den planlagte brug af den nye sports- og aktivitetshalinklusiv omklædningsfaciliteter, der fremgår af Hjørring Kommunes udarbejdede årshjul. 7.6 Det er parternes hensigt, at Hjørring Kommunes forpligtelse til ovennævnte brug gælder i en 30- årig periode, dog således at Hjørring Kommune såfremt der gives besked herom senest 12 måneder før udløbet af den 30-årige bindingsperiode har ret til en forlængelse af aftalen på identiske vilkår. 8. Køberet og forkøbsret 8.1 I forbindelse med overdragelse af byggefeltet/ejendommen, jf. pkt. 5.2., hvor sports- og aktivitetshallen skal opføres, så tinglyses en køberet og forkøbsret til ejendommen for Hjørring Kommune. Det nærmere indhold af køberetten og forkøbsretten fastsættes nærmere i skødet eller som tillæg hertil, der udarbejdes i forbindelse med overdragelsen. 8.2 Parterne er dog enige om, at køberetten og forkøbsretten skal gælde i den periode, hvor Hjørring Kommune til enhver tid har forpligtet sig til brugen af sports- og aktivitetshallen, jf. pkt Køberetten skal dog kun kunne udnyttes i 10-års intervaller med et forvarsel på 12 måneder, medmindre ICV misligholder sine forpligtelser overfor Hjørring Kommune, hvorefter køberetten straks kan kræves udnyttet. I køberetsperioden kan ICV ikke overdrage ejendommen til tredjemand, medmindre ejendommen forinden er blevet tilbudt til Hjørring Kommune (forkøbsret) og/eller såfremt Hjørring Kommune har godkendt denne tredjemand som ny ejer. Denne forkøbsret gælder, uanset hvordan overdragelsen til tredjemand måtte ske, herunder som følge af ICVs insolvens. Overdrages ejendommen til tredjemand skal Hjørring Kommune køberet og forkøbsret opretholdes. 7.

8 8.3 Ved udnyttelse af køberetten eller forkøbsretten skal købesummen fastsættes til markedsprisen, dog minimum restgælden på overtagelsesdagen, jf. den fiktive 30-årige amortiseringsplan, der vedlægges købsaftalen. 8.4 Gældens hovedstol i jf amortiseringsplanen er udtryk for de samlede opførelsesomkostninger for sports- og aktivitetshallen inkl. fastinventar og grund. 8.5 Prisfastsættelse ud fra den teoretiske restgæld er begrundet i parternes fælles erkendelse af, at markedsprisen for sports- og aktivitetshallen i en lang periode vil være lavere end opførelsesprisen inklusiv de til enhver tid foretagne regnskabsmæssige afskrivninger. Ved at prisfastsætte ud fra den teoretiske restgæld har ICV mulighed for at optage og afvikle et lån, hvor handelsprisen altid mindst vil svare til restgælden på lånet. Medmindre ICV ændrer sin låneprofil eller oprindeligt vælger et andet lån i forhold til amortiseringsplanen, så kan ICV undgå en underdækning i forbindelse med overdragelse til Hjørring Kommune. 8.6 Med denne prissætningsmodel stilles Hjørring Kommune ikke anderledes end hvis Hjørring Kommune selv var bygherre vedrørende sports- og aktivitetshallen. Under aftalens beståen slipper Hjørring Kommune dog for den økonomiske risiko ved drift af sports- og aktivitetshallen og dette opvejes af forpligtelsen til betale, som det det fremgår af amortiseringsplanen. 8.7 Hjørring Kommune kan for egen regning lade aftalen om køberet og forkøbsret tinglyse servitutstiftende og Hjørring Kommune er påtaleberettiget. 8.8 Uanset ovenstående, så udløses forkøbsretten ikke, såfremt overdragelse sker til en anden juridisk enhed, der er 100%-ejet og 100% kontrolleret af ICV, dog under forudsætning af, at overdragelsen ikke i nogen henseende medfører en forringet retsstilling for Hjørring Kommune. 8.

9 9. Drift og vedligehold 9.1 Parterne tilstræber, at der kan laves en fælles drifts- og vedligeholdelsesplan for såvel sports- og aktivitetshallen som for den nye skole og det nye børnehus. Der træffes nærmere aftale om praktikken, omfang m.v. mellem Hjørring Kommune og ICV. 10. Køkkenfaciliteter 10.1 Den nye skole opføres uden produktionskøkken, da det forventes, at skolen får leveret skolemad udefra. På nuværende tidspunkt er det parternes hensigt at denne skolemad kan produceres i ICV s køkken, men Hjørring Kommune er ikke forpligtet til at anvende ICV som leverandør Da skolemaden er et tilbud til brugerne af skolen (eleverne) og ikke et tilbud til skolen som sådan (Hjørring Kommune), er levering af skolemad ikke omfattet af udbudsreglerne. Hjørring Kommunes juridiske afdeling har bekræftet dette i et notat Den begrænsede levering af mad m.v. i forbindelse med mødefaciliteter er heller ikke omfattet af udbudsreglerne. Dette er også bekræftet i notatet I efterfølgende uddybende aftaler skal der ske stillingtagen til priser og vilkår, herunder hvem der skal drage omsorg for dagligt salg på skolen samt hvem der skal bære risikoen for over-/og underproduktion af mad. Begge parter skal nærmere undersøge, hvorledes man via elektroniske hjælpemidler på ugeplan kan bestille mad og betale online, således at leverandøren kan tilpasse sin produktion. 11. Aftalens ophør 11.1 Overgår ejerskabet til sports- og aktivitetshallen til Hjørring Kommune uanset årsag så ophører denne aftale i sin helhed straks. 12. Betingelser 12.1 Denne aftale er i det hele betinget af godkendelse fra såvel Hjørring Byråd som Bestyrelsen i ICV. 9.

10 13. Underskrifter 13.1 Hjørring, den * Hjørring Kommune ICV 10.

Beskrivelse af situationer, hvor Københavns Kommune investerer i 3. mands ejendom og hvordan kommunen sikrer sig økonomisk

Beskrivelse af situationer, hvor Københavns Kommune investerer i 3. mands ejendom og hvordan kommunen sikrer sig økonomisk Kultur- og Fritidsforvaltningen Københavns Ejendomme NOTAT Bilag 1 Beskrivelse af situationer, hvor Københavns Kommune investerer i 3. mands ejendom og hvordan kommunen sikrer sig økonomisk Når Københavns

Læs mere

OPTIONSAFTALE STRANDKILEN SYD KERTEMINDE KOMMUNE "SOM OPTIONSGIVER" mellem [OPTIONSTAGER] "SOM OPTIONSTAGER" ADVOKATFIRMA

OPTIONSAFTALE STRANDKILEN SYD KERTEMINDE KOMMUNE SOM OPTIONSGIVER mellem [OPTIONSTAGER] SOM OPTIONSTAGER ADVOKATFIRMA OPTIONSAFTALE STRANDKILEN SYD mellem og KERTEMINDE KOMMUNE "SOM OPTIONSGIVER" [OPTIONSTAGER] "SOM OPTIONSTAGER" ADVOKATFIRMA WWW.KROMANNREUMERT.COM CVR-NR. DK 62 60 67 11 ANSVARLIG PARTNER JACOB MØLLER

Læs mere

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning.

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning. FD Sikring A/S (FD Alarmer) cvr. nr. 11 77 76 00 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Erhverv) 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle aftaler

Læs mere

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning.

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning. TROLDHEDE INSTALLATIONSFORRETNING A/S CVR. NR. 35 52 64 47 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Erhverv) 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle

Læs mere

RINGKØBING-SKJERN INSTALLATIONSFORRETNING A/S, CVR nr , Herunder TI-AUTOMATION A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

RINGKØBING-SKJERN INSTALLATIONSFORRETNING A/S, CVR nr , Herunder TI-AUTOMATION A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER RINGKØBING-SKJERN INSTALLATIONSFORRETNING A/S, CVR nr. 26 10 37 97, Herunder TI-AUTOMATION A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Erhverv) 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser

Læs mere

Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.]

Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.] København September 2014 Sagsnr. 028156-0064 aa/cru/ssk UDKAST 21. september 2014 Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.] Mellem Roskilde Kommune CVR-nr. 29 18 94 04 Rådhusbuen 1

Læs mere

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget)

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) 1. Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori denne forefindes, og som beset af køberen med de på grunden evt. værende

Læs mere

HANDELSVILKÅR. Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til. Navn: CVR nr. Adresse:

HANDELSVILKÅR. Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til. Navn: CVR nr. Adresse: HANDELSVILKÅR Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til Navn: CVR nr. Adresse: en ca. 2.045 m2 stor del af litra 7000 t beliggende ved Jellingvej/E.T. Jørgensensvej, 7100 Vejle (i det følgende

Læs mere

UDKAST TIL KØBSAFTALE

UDKAST TIL KØBSAFTALE UDKAST TIL KØBSAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. EJENDOMMEN 2. KØBESUM OG BETALINGSBETINGELSER 3. OVERTAGELSE 4. SKÆRINGSDAG 5. INKLUDERET I KØBESUMMEN 6. FORPLIGTELSER UDENFOR KØBESUMMEN 7. SERVITUTTER 8.

Læs mere

OPTIONSAFTALE NORDRE HAVNEKAJ - BYGGEFELT 2 KERTEMINDE KOMMUNE "SOM OPTIONSGIVER" [OPTIONSTAGER] "SOM OPTIONSTAGER" ADVOKATFIRMA

OPTIONSAFTALE NORDRE HAVNEKAJ - BYGGEFELT 2 KERTEMINDE KOMMUNE SOM OPTIONSGIVER [OPTIONSTAGER] SOM OPTIONSTAGER ADVOKATFIRMA OPTIONSAFTALE NORDRE HAVNEKAJ - BYGGEFELT 2 mellem og KERTEMINDE KOMMUNE "SOM OPTIONSGIVER" [OPTIONSTAGER] "SOM OPTIONSTAGER" ADVOKATFIRMA WWW.KROMANNREUMERT.COM CVR-NR. DK 62 60 67 11 ANSVARLIG PARTNER

Læs mere

Generelle vilkår for køb af erhvervsgrunde Industri Vest, Dianalund

Generelle vilkår for køb af erhvervsgrunde Industri Vest, Dianalund Generelle vilkår for køb af erhvervsgrunde Industri Vest, Dianalund Køb: Erhvervsgrundene sælges til fast pris i den rækkefølge ansøgninger om køb modtages. Der kan ikke reserveres grunde, men alene ansøges

Læs mere

Overenskomst mellem Gladsaxe Kommune og Akademisk Boldklub (AB)

Overenskomst mellem Gladsaxe Kommune og Akademisk Boldklub (AB) Matr.nr. 3 ex Bagsværd Skovdiget 1 Overenskomst mellem Gladsaxe Kommune og Akademisk Boldklub (AB) Formålet er at revidere overenskomsten af 6. og 12.07.1962, med tillæg af 19.01.1963, 24.07.1963, 04.04.1964,

Læs mere

GENERELLE SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde i 2014

GENERELLE SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde i 2014 Hjørring Kommune GENERELLE SALGSVILKÅR for Hjørring Kommunes salg af boliggrunde i 2014 Indhold 1. Udbud 2. Reservation af grunde 3. Betalingsbetingelser 4. Tilslutningsbidrag 5. Salgsomkostninger 6. Afmærkning

Læs mere

KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger)

KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Paderup By, Kristrup 6Y Neptunvej 20, 8960 Randers SØ KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 - Parterne... 1 2 Det solgte... 2 3 Købesummen... 2

Læs mere

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S Teknik- og Miljøforvaltningen [dd.mm.åååå] Sagsnr. 2010-115960 Dokumentnr. xxxx Kontrakt indgået mellem [Leverandøren] og Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Ressourcer Njalsgade

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Udkast til salgsvilkår byggefelt nord for Østergade i Ørum

Udkast til salgsvilkår byggefelt nord for Østergade i Ørum Udkast til salgsvilkår byggefelt nord for Østergade i Ørum Undertegnede Viborg Kommune Rødevej 3 8800 Viborg sælger herved til Boligselskabet Sct. Jørgen, Viborg Kjellerup, afdeling 713, beliggende Brovej

Læs mere

Køberetsaftale. Mellem Horsens Kommune. Vedrørende køberet til matr. nr d og 1023 b, Horsens Bygrunde.

Køberetsaftale. Mellem Horsens Kommune. Vedrørende køberet til matr. nr d og 1023 b, Horsens Bygrunde. Køberetsaftale Mellem Horsens Kommune og Vedrørende køberet til matr. nr. 1023 d og 1023 b, Horsens Bygrunde. Indholdsfortegnelse Parterne Køberetten til Ejendommen, del 2 Vederlag for køberetten Godkendelse

Læs mere

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger)

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Drastrup By, Essenbæk Del nr. 2 af 4dd Dybdalvej KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 - Parterne... 1 2 Det solgte... 2 3 Købesummen... 2 4 Overtagelsesdag....

Læs mere

TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive

TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive Undertegnede Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: tilbyder hermed køb af: Matr.nr.: Beliggende: Bilstrupparken, 7800 Skive Af

Læs mere

KØBEKONTRAKT til hestehandel mellem to private.

KØBEKONTRAKT til hestehandel mellem to private. KØBEKONTRAKT til hestehandel mellem to private. Mellem By: Land: Tlf: herefter benævnt køber og By: Land: Tlf: herefter benævnt sælger er der indgået aftale på nedenstående betingelser om købers erhvervelse

Læs mere

Assens Kommunes sagsnr.: 16/1966. Offentligt udbud af ejendommen. matr.nr.: 16dy, Haarby By, Haarby, beliggende Postvænget 2A, 5610 Haarby.

Assens Kommunes sagsnr.: 16/1966. Offentligt udbud af ejendommen. matr.nr.: 16dy, Haarby By, Haarby, beliggende Postvænget 2A, 5610 Haarby. Assens Kommunes sagsnr.: 16/1966 Offentligt udbud af ejendommen matr.nr.: 16dy, Haarby By, Haarby, beliggende Postvænget 2A, 5610 Haarby. I henhold til bekendtgørelsen nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 26.05.2011-1002619597 Servitut: Lejekontrakt Senest påtegnet: 19.01.2017 15:58:29 Ejendom: Adresse: Brendstrupgårdsvej 23 8200 Aarhus N Landsejerlav:

Læs mere

TDC ERHVERV RABATAFTALE

TDC ERHVERV RABATAFTALE TDC ERHVERV RABATAFTALE Marts 2017 1. Aftalens omfang TDC Erhverv Rabataftale ( Aftalen ) gælder i tillæg til den mellem TDC Erhverv og Kunden indgåede kontrakt for levering af de denne aftale omfattede

Læs mere

Udbudsvilkår for erhvervsgrunde Pedersborg Nord, Sorø. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x.

Udbudsvilkår for erhvervsgrunde Pedersborg Nord, Sorø. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18a. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. 18x. side af 5 Udbudsvilkår for erhvervsgrunde Pedersborg Nord, Sorø a a a a a a a a a c c c c c c c c c e e e e e e e e e m m m m m m m m m l l l l l l l l l ba ba ba ba ba ba ba ba ba o o o o o o o o o d

Læs mere

Lejekontrakt. Mellem udlejer: Kolding Kommune By- og Udviklilngsforvaltningen Nytorv Kolding Cvr. Nr Tlf

Lejekontrakt. Mellem udlejer: Kolding Kommune By- og Udviklilngsforvaltningen Nytorv Kolding Cvr. Nr Tlf Lejekontrakt Mellem udlejer: Kolding Kommune By- og Udviklilngsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Cvr. Nr. 29189897 Tlf. 79 79 79 79 og lejer: Kolding Miniby Elvej 2 6000 Kolding Cvr. nr. 31716179 Tlf.

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) Grunden: Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori den forefindes, og som beset af køberen med de

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER 323-182087 SLA/sla 16.03.2015 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Advokatfirma Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 3 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser...

Læs mere

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Rådhus Allé 5, 5610 Assens 1.2. Køber: Adresse Cpr.nr./CVR. nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget erhvervsparcel,

Læs mere

Fastsættelse af grundpriser og øvrige salgsvilkår for 2007

Fastsættelse af grundpriser og øvrige salgsvilkår for 2007 Fastsættelse af grundpriser og øvrige salgsvilkår for 2007 Med henblik på at kunne sælge bolig- og erhvervsgrunde i den nye fra 1. januar 2007 skal der fastsættes grundpriser og øvrige salgsvilkår. Der

Læs mere

TILBUDSBLANKET for køb af erhvervsgrund beliggende Industrivej 16 Jebjerg 7870 Roslev

TILBUDSBLANKET for køb af erhvervsgrund beliggende Industrivej 16 Jebjerg 7870 Roslev TILBUDSBLANKET for køb af erhvervsgrund beliggende Industrivej 16 Jebjerg 7870 Roslev Undertegnede Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: tilbyder hermed køb af: Matr.nr.: 16dq Jebjerg by, Jebjerg Beliggende:

Læs mere

OPTIONSAFTALE NORDRE HAVNEKAJ KERTEMINDE KOMMUNE "SOM OPTIONSGIVER" mellem [OPTIONSTAGER] "SOM OPTIONSTAGER" ADVOKATFIRMA

OPTIONSAFTALE NORDRE HAVNEKAJ KERTEMINDE KOMMUNE SOM OPTIONSGIVER mellem [OPTIONSTAGER] SOM OPTIONSTAGER ADVOKATFIRMA OPTIONSAFTALE NORDRE HAVNEKAJ mellem og KERTEMINDE KOMMUNE "SOM OPTIONSGIVER" [OPTIONSTAGER] "SOM OPTIONSTAGER" ADVOKATFIRMA WWW.KROMANNREUMERT.COM CVR-NR. DK 62 60 67 11 ANSVARLIG PARTNER JACOB MØLLER

Læs mere

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Willemoesgade 15, 5610 Assens 1.2. Køber: Navn Adresse Cpr.nr./SE nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget

Læs mere

Bilag I.A Tilslutningsaftale Øvrige ikke-kommunale Kunder

Bilag I.A Tilslutningsaftale Øvrige ikke-kommunale Kunder Bilag I.A Tilslutningsaftale Øvrige ikke-kommunale Kunder Rammeaftale 50.85 Brændstof og fyringsolie Delaftale 2 Levering af Brændstof og fyringsolie Indholdsfortegnelse 1. Øvrige ikke-kommunale Kunders

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal OPP Kalvebod Brygge Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden og opsigelse 4 6 Lejemålets

Læs mere

På nedenstående kortudsnit ses grundene, der er i udbud.

På nedenstående kortudsnit ses grundene, der er i udbud. Erhvervsgrund Katkjærvej En lavtliggende erhvervsgrund på Katkjærvej i Skive, sælges i udbud uden mindstepris men med byggepligt og normale udstykningsomkostninger og tilslutningsafgifter På nedenstående

Læs mere

KØBSAFTALE. -Tilbudsformular indtil underskrevet af sælger

KØBSAFTALE. -Tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Munkdrup By, Kristrup 3bc Æbleplantagen 8, 8960 Randers SØ KØBSAFTALE -Tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 - Parterne... 1 2 Det solgte... 2 3 Købesummen...

Læs mere

Driftsoverenskomst. Udnyttelsen af institutionens fysiske rammer skal overholde den byggelovgivning, der gælder for institutionen.

Driftsoverenskomst. Udnyttelsen af institutionens fysiske rammer skal overholde den byggelovgivning, der gælder for institutionen. Driftsoverenskomst Driftsoverenskomst mellem Frederikssund Kommune og Bestyrelsen for Sct. Georgs Gårdens Børnehus, beliggende Valmuevej 10, om institutionens drift som integreret daginstitution for børn

Læs mere

Udkast til betinget købsaftale. (i det følgende betegnet sælger) (i det følgende betegnet køber)

Udkast til betinget købsaftale. (i det følgende betegnet sælger) (i det følgende betegnet køber) Hørsholm Kommune Udkast til Købsaftale - sydligt byggefelt 12042013 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowidk DATO 12 april 2013 SIDE 1/6 REF

Læs mere

Vareindkøbsaftale vedrørende

Vareindkøbsaftale vedrørende vedrørende Udskiftning af plastkædeskrabere i 3 rektangulære forklaringstanke på Helsingør Renseanlæg Sagsnr. 18/00239 1. Parterne Mellem Forsyning Helsingør 25 Haderslevvej 3000 Helsingør Repræsenteret

Læs mere

Overtagelsesdagen er skæringsdag for de skatter og afgifter, der påhviler parcellen.

Overtagelsesdagen er skæringsdag for de skatter og afgifter, der påhviler parcellen. 2012 - Fastsættelser af grundpriser og øvrige vilkår Med henblik på fortsat at kunne sælge bolig- og erhvervsgrunde skal der fastsættes grundpriser og øvrige salgsvilkår. Derefter annonceres de fastsatte

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR. 32 44 93 44 Maj 2019 1. Generelt 1.1 Danske Solceller ApS, CVR-nr. 32 44 93 44 (herefter Danske Solceller) sælger og leverer komplette solcelleanlæg

Læs mere

Bilag [nr.] Trepartsaftale

Bilag [nr.] Trepartsaftale J.nr.: 7501417 MPE/KRM Bilag [nr.] Trepartsaftale Kammeradvokaten Telefon +45 33 15 20 10 Vester Farimagsgade 23 Fax +45 33 15 61 15 DK-1606 København V www.kammeradvokaten.dk Trepartsaftale INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) Købers navn. Købers bopæl. Postnr.

K Ø B S A F T A L E. CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) Købers navn. Købers bopæl. Postnr. Sag.nr. 14/2036 Dok.nr. 111266/14 K Ø B S A F T A L E Underskrevne Vordingborg Kommune CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) sælger til medunderskrevne Købers

Læs mere

Tilslutningsaftale selvejende institutioner. Rammeaftale Interaktive tavler og av-udstyr

Tilslutningsaftale selvejende institutioner. Rammeaftale Interaktive tavler og av-udstyr Tilslutningsaftale selvejende institutioner Rammeaftale 50.70 Interaktive tavler og av-udstyr Indholdsfortegnelse 1. Tilslutning af selvejende institutioner... 3 1.1. Selvejende statslige og selvejende

Læs mere

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger)

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Drastrup By, Essenbæk 4dd Dybdalvej KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 - Parterne...1 2 Det solgte...2 3 Købesummen...2 4 Overtagelsesdag...3 5

Læs mere

STANDARD SAMARBEJDSAFTALE

STANDARD SAMARBEJDSAFTALE STANDARD SAMARBEJDSAFTALE MELLEM (herefter benævnt Designvirksomheden ) OG (herefter benævnt Kunden ) (i det følgende samlet benævnt "Parterne" og hver for sig en "Part") Standard samarbejdsaftalen ( Aftalen

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Danfo Trading

Salgs- og leveringsbetingelser for Danfo Trading Salgs- og leveringsbetingelser for Danfo Trading 1. Anvendelsesområde 1.1. Nedenstående betingelser finder anvendelse ved salg og levering af Danfo Trading s produkter i det omfang, de ikke fraviges ved

Læs mere

SAMEJEAFTALE. Mellem. Vesthimmerlands Kommune. Himmerlandsgade Aars. Region Nordjylland. Specialsektoren. Niels Bohrs Vej 30.

SAMEJEAFTALE. Mellem. Vesthimmerlands Kommune. Himmerlandsgade Aars. Region Nordjylland. Specialsektoren. Niels Bohrs Vej 30. SAMEJEAFTALE Mellem Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Og Region Nordjylland Specialsektoren Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Vedrørende ejendommen matr.nr. XX, XX, beliggende [adresse]

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By

Læs mere

Mellem. Boligforeningen AAB Afdeling 95 Artillerivej 34 2300 København S (herefter kaldet Sælger )

Mellem. Boligforeningen AAB Afdeling 95 Artillerivej 34 2300 København S (herefter kaldet Sælger ) J.nr. 6171-25 JG/tjk Dok 000055 Mellem Boligforeningen AAB Afdeling 95 Artillerivej 34 2300 København S (herefter kaldet Sælger ) og Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (herefter kaldet Køber

Læs mere

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr]

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr] Leveringsaftale mellem NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V (herefter benævnt Kunden) og [navn] [adresse] [cvr-nr] (herefter benævnt Leverandøren) [dato] Bistand til planlægning af jordfordeling

Læs mere

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger

KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Over Hornbæk By, Hornbæk 9i, 10m, 10r, 10q og 11h Overvænget 25, 25a, 25c og 31, 8920 Randers NV KØBSAFTALE - tilbudsformular indtil underskrevet af sælger 1 - Parterne...

Læs mere

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder:

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder: Sag nr. 96366/PJJ Reg.afgift. Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb 1.400,00 kr. I alt * kr. Delnr. * af Matr.nr. 12 a, Karlstrup By, Karlstrup Beliggende: Cementvej

Læs mere

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune)

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune) 1. Grunden overdrages til køber i den stand, hvori den er og forefindes, således som den er besigtiget. Grunden skal være

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Oktober 2010 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

KØBSAFTALE. GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til:

KØBSAFTALE. GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til: GREVE KOMMUNE Center for Byråd & Økonomi Rådhusholmen 10 2670 Greve KØBSAFTALE GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til: Del af den af kommunen tilhørende grund matr. 7000p, Kildebrønde

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup.

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen. Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning.

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup

Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup Undertegnede Navn: Adresse:_ By og postnr.: Telefon nr.: E.mail CVR nr: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

UDBUDSVILKÅR TIL BRUG FOR SALG AF CHRISTIANSHUSVEJ 179

UDBUDSVILKÅR TIL BRUG FOR SALG AF CHRISTIANSHUSVEJ 179 UDBUDSVILKÅR TIL BRUG FOR SALG AF CHRISTIANSHUSVEJ 179 1. INDLEDNING Hørsholm Kommune udbyder i offentligt udbud ejendommen, der udgøres af matr.nr. 11f, Usserød By, Hørsholm, som er en grund beliggende

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 5e, Haderup By, Haderup.

Udbud af ejendommen matr. nr. 5e, Haderup By, Haderup. Udbud af ejendommen matr. nr. 5e, Haderup By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Nr. 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, og 28. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE 2

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE 2 BETINGET UDBYGNINGSAFTALE 2 mellem K/S Buddingevej 272 c/o Sophienberg Ejendomsudvikling A/S Kongevejen 495C 2840 Holte Cvr. Nr. 31 17 98 74 (herefter benævnt KS) og Gladsaxe Kommune Rådhus Alle 1 2860

Læs mere

KOMMANDITSELSKABSKONTRAKT FOR. K/S Århus Bugt Linien

KOMMANDITSELSKABSKONTRAKT FOR. K/S Århus Bugt Linien Advokatfirmaet Espersen Tordenskjoldsgade 6 9900 Frederikshavn Tlf. 98 43 34 11 1202-0571 - LE/UJ KOMMANDITSELSKABSKONTRAKT FOR K/S Århus Bugt Linien 2 Mellem 3 er der d.d. indgået aftale om kommanditskab

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 5hl, Over Feldborg By, Haderup. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr. nr. 5hl, Over Feldborg By, Haderup. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr. nr. 5hl, Over Feldborg By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Nordager i lokalplan Ved Eltangvej et erhvervsområde

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Nordager i lokalplan Ved Eltangvej et erhvervsområde KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Nordager i lokalplan 0552-12 Ved Eltangvej et erhvervsområde Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.:

Læs mere

S A M E J E O V E R E N S K O M S T

S A M E J E O V E R E N S K O M S T Følgende er et eksempel på en aftale om sameje af en grund på hvilken senere ønskes opført en bolig. Eksemplet er ikke udtømmende og bør tilpasses den konkrete situation med professionel bistand. S A M

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer KØGE KOMMUNE 2008-18417-69 TORVET 1 4600 KØGE SPÆTTEVÆNGET, EJBY EJBY NORD 3. ETAPE KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget boligparcel matr.

Læs mere

UDKAST 19. januar Sag rlw/hs EJERAFTALE. Arosia Ejendomsinvest I A/S CVR-nr. [ ]

UDKAST 19. januar Sag rlw/hs EJERAFTALE. Arosia Ejendomsinvest I A/S CVR-nr. [ ] UDKAST 19. januar 2018 Sag 531439-001 rlw/hs EJERAFTALE Arosia Ejendomsinvest I A/S CVR-nr. [ ] Indholdsfortegnelse 1. Baggrund mv.... 3 2. Selskabets formål og målsætning... 3 3. Ejeraftalens formål...

Læs mere

Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer for Forsyning Helsingør A/S med tilknyttede selskaber

Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer for Forsyning Helsingør A/S med tilknyttede selskaber Vareindkøbsaftale Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer for Forsyning Helsingør A/S med tilknyttede selskaber Marts 2019 Sagsnr. Dok.nr. 1. Parterne Mellem Forsyning Helsingør

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem Fredericia Kommune, Conventus og DGI

Samarbejdsaftale mellem Fredericia Kommune, Conventus og DGI Parterne Samarbejdsaftale mellem Fredericia Kommune, Conventus og DGI 1 Denne aftale finder anvendelse mellem parterne Fredericia Kommune, Gothersgade 20, 7000 Fredericia, som den ene part og Conventus

Læs mere

BETINGET AFTALE OM KØBERET

BETINGET AFTALE OM KØBERET BETINGET AFTALE OM KØBERET AREAL VED BUDDINGE STATION UDKAST 15. maj 2011 GLADSAXE KOMMUNE K/S BUDDINGEVEJ 272 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. AFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 1 2. AREALET, TERMINALAREALET OG BEBYGGELSEN

Læs mere

Udbudsmateriale Grunden Bygaden 29, Ø. Assels

Udbudsmateriale Grunden Bygaden 29, Ø. Assels Udbudsmateriale Grunden Bygaden 29, Ø. Assels 03. april 2018 1 Sagsnr.: 773-2017-10482 Navn: Pia Thybo Direkte tlf.nr.: 9970 7006 E-mail: pt@morsoe.dk Generel information om offentligt udbud Salgsvilkår:

Læs mere

UDKAST BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger til medunderskrevne

UDKAST BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger til medunderskrevne UDKAST BETINGET KØBSAFTALE Undertegnede Hillerød Kommune Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger til medunderskrevne P-hus Torvet, Østergade 3, 3400 Hillerød med grundareal på 2.492 m 2 Ejendommen overdrages

Læs mere

Udbud af landbrugsparceller matr. nr. 6cy, Gl. Arnborg By, Arnborg

Udbud af landbrugsparceller matr. nr. 6cy, Gl. Arnborg By, Arnborg Udbud af landbrugsparceller matr. nr. 6cy, Gl. Arnborg By, Arnborg Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad

Læs mere

Driftsoverenskomst mellem den selvejende daginstitution Børnehuset Honningkrukken og Rudersdal Kommune

Driftsoverenskomst mellem den selvejende daginstitution Børnehuset Honningkrukken og Rudersdal Kommune Driftsoverenskomst mellem den selvejende daginstitution Børnehuset Honningkrukken og Rudersdal Kommune Driftsoverenskomst mellem Rudersdal Kommune og bestyrelsen for Børnehuset Honningkrukken beliggende

Læs mere

Samarbejdsaftale om idrætsfaciliteter

Samarbejdsaftale om idrætsfaciliteter By, Land og Kultur Mellemgade 15, 5600 Faaborg Samarbejdsaftale om idrætsfaciliteter mellem Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@faaborgmidtfyn.dk www.faaborgmidtfyn.dk Faaborg-Midtfyn Kommune (herefter

Læs mere

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER Aftalegrundlag Enhver levering af tredjepartsprodukter fra DFF-EDB, vil ske i henhold til nærværende betingelse, der sammen med det underskrevne

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 4 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser... 5 6. Leveringsbetingelser... 5 7. Force majeure...

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 OPP Kalvebod Brygge Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden, opsigelse og købsret 4 6 Lejemålets

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

Aftale mellem. Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C. Kontrakthaver. Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver

Aftale mellem. Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C. Kontrakthaver. Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver Aftale mellem Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C og Kontrakthaver Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver Indholdsfortegnelse 0 1 3 6 8 9 10 11 1 13 1 1 Præampel Aftalegrundlag Opgavens omfang Vederlag

Læs mere

Partnerskabsaftale om udvikling af området ved Asger Jorns Allé i Ørestad Syd

Partnerskabsaftale om udvikling af området ved Asger Jorns Allé i Ørestad Syd Udkast 12. juni 2015 Partnerskabsaftale om udvikling af området ved Asger Jorns Allé i Ørestad Syd mellem Udviklingsselskabet By og Havn I/S og Københavns Kommune Indhold ASGER JORNS ALLÉ SOM AKTIV HOVEDGADE...

Læs mere

(I det følgende samlet benævnt Parterne og hver for sig en Part )

(I det følgende samlet benævnt Parterne og hver for sig en Part ) København den XX SAMARBEJDSAFTALE MELLEM Re-public ApS Dronningens Tværgade 30, 1 1302 København K CVR. 27224679 (herefter benævnt Designvirksomheden ) OG XXXX (herefter benævnt Kunden ) (I det følgende

Læs mere

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R :

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R : UDKAST K Ø B S A F T A L E Hillerød Kommune sælger herved til medundertegnede ejendommen matr.nr. 3c Nr. Herlev By, Nr. Herlev på 2.209 m 2 beliggende Bygaden 32, Nr. Herlev, 3400 Hilllerød. Ejendommen

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord November 2013 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på

T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på Mejsevej 2, Breum 7870 Roslev Mellem Skive Kommune, Torvegade 10, 7800 Skive som sælger, og Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: er der indgået

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 1a, Gl. Hodsager, Hodsager. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr. nr. 1a, Gl. Hodsager, Hodsager. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr. nr. 1a, Gl. Hodsager, Hodsager. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad

Læs mere

Samhandelsbetingelser InfraHouse P/S Vers. 1.2 8. Januar 2014

Samhandelsbetingelser InfraHouse P/S Vers. 1.2 8. Januar 2014 Samhandelsbetingelser InfraHouse P/S Vers. 1.2 8. Januar 2014 Indholdsfortegnelse 1. Aftaleindgåelse... 3 2. Ydelsernes omfang... 3 3. Parternes forpligtelser... 4 4. Pris og betalingsbetingelser... 5

Læs mere

Aftale om ejendomsmæglerydelser ved salg af ejendomme

Aftale om ejendomsmæglerydelser ved salg af ejendomme J.nr.: 8914829 JAV/KRM BILAG 2.2 Aftale om ejendomsmæglerydelser ved salg af ejendomme Mellem Professionshøjskolen UCC CVR nr. 30 78 79 86 Buddinge Hovedgade 80 2860 Søborg (i det følgende kaldet UCC)

Læs mere

Udbudsmateriale Grunden Outrupstræde 6, Nykøbing Mors

Udbudsmateriale Grunden Outrupstræde 6, Nykøbing Mors Udbudsmateriale Grunden Outrupstræde 6, Nykøbing Mors 26. april 2018 1 Sagsnr.: 773-2017-8302 Navn: Pia Thybo Direkte tlf.nr.: 99707006 E-mail: pt@morsoe.dk Generel information om offentligt udbud Salgsvilkår:

Læs mere

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af. areal til boligformål i Søndersø

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af. areal til boligformål i Søndersø Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af areal til boligformål i Søndersø Salg sker efter Indenrigs- og Sundhedsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011. Det fremgår blandt andet heraf, at kommunen

Læs mere

Hovedaftale - EnergiLeasing

Hovedaftale - EnergiLeasing RUBAK Energy ApS DK-9670 Løgstør Mobil: +45 61 67 40 91 E-mail: rubak@rubakenergy.dk Web: www.rubakenergy.dk Hovedaftale - EnergiLeasing Projektnummer: 2015E000 MELLEM Rubak Energy ApS 9670 Løgstør CVR-Nr:

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner

Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner Pkt. 161 Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner Sagsnr. 49186 Økonomiudvalget Lukket punkt Resume Kommunen har modtaget revideret tilbud på køb af grunden på Lysalleen til i alt 44 private lavenergi

Læs mere

Udbud af ejendommen matr.nr. 2ac, Skjerk By, Aulum. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr.nr. 2ac, Skjerk By, Aulum. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr.nr. 2ac, Skjerk By, Aulum Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk Kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den 5.

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade Aarhus C

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade Aarhus C SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade 5 8000 Aarhus C Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Kunsulentydelser...

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen 2013-4899-33 KØGE KOMMUNE TORVET 1 4600 KØGE KILDEBJERGS AGRE, BJÆVERSKOV 2. DEL AF ETAPE 1 KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget boligparcel

Læs mere