Præsentation af medlemmer af repræsentantskabet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Præsentation af medlemmer af repræsentantskabet"

Transkript

1 Præsentation af medlemmer af repræsentantskabet Naser Khader, Artillerivej 98c, 2300 København S, tlf Forfatter, foredragsholder og tidligere folketingsmedlem ( ) Cand polit,københavns Universitet i 1993 Supplerende fjernuddannelse i retorik og formidling Århus Universitet Senior Fellow ved Hudson Institute, Washington DC Arabisk tolk og oversætter fra Flere bogudgivelser og priser Linda Olsen, journalist, Rasmus Rasks Vej 2, 2. tv Valby. Tlf.: Var elev på Askov Højskoles journalistlinje i vinteren Blev valgt ind i Askov Lærlinge, senere hen formand for Askov Lærlinge. Medlem af styrelsen Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i januar Praktik i nyhedsafdelingen hos TV 2 hvor jeg også siden hen har været ansat. Her har jeg desuden været medlem af medarbejderbestyrelsen i to år samme sted.

2 Marianne Jensen, Bjerrevej 379, 8783 Hornsyld, tlf Udpræget foreningsmenneske og formand for Askov Lærlinge. ( elev på Askov Højskole i 2001 ) Har arbejdet som veterinær sygeplejerske på et dyrehospital i godt 15 år og er i bestyrelsen for flere hundeforeninger. Har som uddannet hundefrisør og gennemført psykologikursus om hunde haft egen salon og har siden 1972 opdrættet hunde.. Niels-Erik Jørgensen, Kalkerupvej 7, 4684 Holmegaard, tlf Efterskolelærer på Efterskolen Smededal. Underviser primært i matematik og teater. Desuden administrative opgaver. Uddannet på Den frie Lærerskole i Ollerup Masteruddannelse i teaterpædagogik fra Universität der Künste, Berlin. Er desuden landbrugsuddannet og driver et lille fritidslandbrug. Har bevaret forbindelsen til Askov Højskole og Efterskole gennem elevforeningen Askov Lærlinge, og har i to perioder siddet i skolens styrelse. Indtrådte i repræsentantskabet, valgt af Askov Lærlinge, ved repræsentantskabets etablering.

3 Lasse Bo Handberg Fredericiagade 1,6000 Kolding, tlf Direktør for Mungo Park, Kolding siden 2012 Cand mag i filosofi og dansk fra Københavns Universitet Har læst dramatik ved Odsherreds Teaterskole. Chef for Baggård teatret i Svendborg Sidder i bestyrelsen for Det københavnske Teatersamarbejde - KBHT Har været formand for bestyrelsen for Teater Momentum i Odense siden 2005 og er bestyrelsesformand for filmfestivalen SVEND. Anders Schriver Pertou Ø. Skibelundvej 45 Askov 6600 Vejen tlf. : Højskolelærer på Askov Højskole( ) med forskellige funktioner f. eks. dramalærer, filmlinjeleder, leder af korte kurser, PR ansvarlig, lærer- og medarbejderrådsformand. Konstitueret forstander på Askov Højskole 2006/2007. Uddannet på Aarhus Universitet i dramaturgi( ) Aktuelt nu dramainstruktør af unge og voksne, skuespiller, dramatiker og PR-ansvarlig ved Sløjdscenen, Askov Amatørteater

4 Peter Solkær, Skovhastrupvej 3, Skovhastrup, 4330 Hvalsø tlf Specialkonsulent i Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen, Undervisningsministeriet. Uddannet tømrer og cand.scient.soc fra RUC. Elev på højskolen i Tidligere formand for Askov Lærlinge. Medlem af repræsentantskabet siden 1998 Medlem af styrelsen siden 2002, næstformand siden Anders Hind, Vor Frue Plads 4, Ålborg, tlf Engageret i det folkeoplysende arbejde, herunder medlem af DFS - Dansk Folkeoplysning Samråds bestyrelse. Tidligere underviser, souschef og leder i social og sundhedsuddannelse (bl.a. Socialrådgiver-uddannelsen, Socialpædagoguddannelsen, Plejehjemsassistentuddannelsen og den nordjyske SOSU-skole ). I flere år afdelingsleder i Voksenhandicapafdelingen i henholdsvis Nordjyllands Amt og Frederikshavn Kommune. Endvidere i en årrække ansat i den private sektor som konsulent og redaktør i DAFOLO. Er nu pensioneret, men medlem af flere kulturpolitiske bestyrelser og repræsentantskaber bl.a. i Foreningen Norden, Det hem'lige Teater i Aalborg og engageret i internationale organisationer bl.a. som vicepresident i NEATA."

5 Gudmund Busk Jensen, Gårdejer, Favrskovvej 50, 6650 Brørup tlf Har bortset fra højskole, landbrugsskole og militæret været landmand, og sideløbende siddet i div. foreningers bestyrelser. Formand for Askov Skolekreds. Har været i bestyrelsen for Uldum højskole 15 år som formand. Medlem i Askov højskoles bestyrelse. Siddet i det tidligere Vejen byråd i 8 år og som følge heraf 7 år som formand for kulturelt udvalg, og i 16 år vurderingsinspektør for Nykredit. Niels L. Schmidt, Ryttervej 17, St. Andst, 6600 Vejen, tlf Født og opvokset på landet. Været elev på Brejninggaard Efterskole og Frederiksborg Højskole. Taget læreruddannelse på den frie Lærerskole, Ollerup. Tog efterfølgende faglærer- og bifagseksamen ved OU. Lærer på Agerskov Ungdomsskole Leder af et forsøgsprojekt på Assersbølgaard for skoletrætte elever Forstander på St. Andst Efterskole Er udpræget foreningsmenneske og har siddet i mange bestyrelser. Er p.t. formand for Vejen Golfklub

6 Erik Nellemann, Egevænget 11, Askov, 6600 Vejen, tlf Partner i advokatfirmaet Buch og Barua. Afdelingsleder i basen i Vejen med hovedarbejdsområderne: Rådgivning og køb af fast ejendom, civile retssager, rådgiver i sager om familieret og medhjælper i Retten i Esbjerg i gældssaneringssager. Har været i repræsentantskabet siden 2010 og indtrådt i styrelsen i Formand for styrelsen fra april 2015 Inge Lis Dalsgaard,Egevænget 12, Askov, 6600 Vejen, tlf / Pensioneret distriktssygeplejerske. Uddannet sygeplejerske i Århus. Efteruddannet på Danmarks Sygeplejerske Højskole og taget diverse efteruddannelser. Specialiseret i psykiatri og har været med til at opbygge distriktspsykiatrien. Har arbejdet som psykiatrisk distriktssygeplejerske i Aarhus amt og i Sønderjyllands amt (Region Syd). Tidligere elev på Askov Højskole og har været i Askov Lærlinges bestyrelsen. Har siden Askov Skolekreds start været med i bestyrelsen, som kasserer. Er af skolekredsen udpeget til at sidde i skolens repræsentantskab. Medlem af skolens styrelse i 10 år ( ).

7 Marie Kjærgaard, Carl Holst-Knudsens vej 6, 2.v.423, 8000 Århus C Jeg er PhD studerende ved Institut for Statskundskab på Aarhus Universitet, hvor jeg også har taget min uddannelse til cand.scient.pol. Jeg gik på Askov Efterskole i skoleåret 2001/2002 og var således en del af efterskolens første elevhold. Jeg er vokset op på Silkeborg-egnen, men har siden 2006 haft hjemsted i Aarhus, hvor jeg også nu bor sammen med min kæreste Poul. Per Krogh Hansen, Universitetsparken 1, 6000 Kolding Tlf / SDU, Institutleder for Institut for Design og Kommunikation og campusleder for campus Kolding. Cand.phil og ph.d fra Aalborg Universitet Lektor, Institut for Litteratur, Kultur og Medier, SDU Medredaktør af K&K, Kultur og Klasse,Kritik og Kulturanalyse og har varetaget en række andre redaktionelle opgaver Formand for Damusa siden 2011.

8 Bent Valentin Jensen, Baungårdsvej Vejen, tlf Pensioneret ( 2001 ) tidligere medlem af direktionen i Vejen kommune og direktør for skole- kultur og børneområdet. Læreruddannet med diverse efteruddannelsesforløb. Medlem af bestyrelsen for skoledirektørforeningen ( Børne- og Kulturchefforeningen ) i ca. 10 år. Medlem af repræsentantskabet siden Næstformand og sekretær i Askov Skolekreds`s bestyrelse. Formand for styrelsen for Askov Højskole og Efterskole og siden 2002 tillige formand for repræsentantskabet. Christian Jensen, Gardes Alle 32, 1. sal, 2900 Hellerup, tlf Christian Jensen, f. 1972, ansvarshavende chefredaktør på Information. Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Ansat som undersøgende journalist i Berlingske Tidendes samfundspolitiske gruppe fra 1999 til Nyhedschef i 2004 og chefredaktør i 2007 ved samme avis. Fra medlem af chefredaktionen på Berlingske Tidende med ansvar for bl.a. avisens gravergruppe og nyhedsorganisation. Medforfatter til bogen Krigens Købmænd (Gyldendal, 2000) om erhvervslivets rolle under besættelsen. Censor på Syddansk Universitet, næstformand i Den Danske Publicistklub og formand for dommerkomiteen til FUJ-prisen (Foreningen for Undersøgende Journalistik)

9 Hasse Neldeberg Jørgensen, Askov Kirkevej 7, Askov, 6600 Vejen tlf. : Cand.mag. fra Århus Universitet Museumsinsp. i Varde og Vejle. Præst i Ågård grundtvigske frimenighed 1991, Odense Valgmenighed 1997 og sognepræst i Askov og tillige provst i Malt provsti Visiting Fellow, Durham University Forskningsmedarbejder, Systematisk teologi, Kbh. Universitet Best.mdl.: Foreningen for kirkegårdskultur og Grundtvigsk Forum, Askov. Medlem af Ribe Stiftsråd Bente von Schindel, Farvergade 27D, København K, tlf / Sekretariatsleder, Kulturelle Samråd i Danmark. Cand. mag. i dansk litteratur og retorik (Københavns Universitet). Studier på Univerzita Karlova v Praze, Tjekkiet, og Danmarks Pædagogiske Universitet. Medlem af en række bestyrelser, arbejdsgrupper, repræsentantskaber m.v. bl.a.:det Danske Kulturinstitut, Musisk Oplysningsforbund ( formand ), Holstebro Musikefterskole, TV2 Lorry m.fl. Udgivelser : Kulturens tredje vej (1999),Kunst af lyst(2005),kunstens rum(2006),foreningshåndbogen(2008),kunsten i os alle(2010),danmark for HELE folket(2012) Medlem af styrelsen siden 2011

10 Carina Christensen, Slengeriksvej 3, 5500 Middelfart, tlf Direktør for UdviklingVejen siden 2012 Uddannet cand.negot fra SDU i Odense i 1999 Medlem af Folketinget Bestred i perioden forskellige ministerposter, sidst posten som kulturminister. Hans Brun Hansen, Bavnborgvej 11, Maltbæk, 6600 Vejen, tlf Forstander for VBC, Vejen Business College. Har tidligere været medlem af Amtsrådet og Vejen Byråd. Bestyrelsesmedlem i forskellige bestyrelser Medlem af styrelsen for Askov Højskole og Efterskole siden 2002.

11 Tyge Skovgaard Christensen, Hjerting Strandvej 133, 6710 Esbjerg V. tlf Pensioneret tidligere prorektor / Uddannelsesdirektør for University College Syddanmark. I perioden poster som rektor for Ribe Statsseminarium, CVU Vest og University College, Esbjerg. I perioden adjunkt senere lektor ved bl.a. Esbjerg Seminarium, DLH Odense. I perioden folkeskolelærer i Varde og Esbjerg kommuner. Uddannelsesbaggrund : Lærereksamen og diverse efter- og videreuddannelser. Erfaringsbaggrund : Uddannelses- og institutionspolitiske arbejdsområder med såvel nationale som internationale arbejdsområder og repræsentationer. Medlem af styrelsen siden april Lisbeth Nørgaard, Gjesing Lundallé 8, 6715 Esbjerg N, tlf Direktør på Social- og Sundhedsskolen i Esbjerg siden Uddannelseschef samme sted Uddannet Socialrådgiver med master i kommunikation og business development. Medlem af bestyrelsen for Campus Grindsted 2010 Tidligere medlem af bestyrelsen for Welfare Tech Region

12 Ole Slot, Baslund 93, Askov, 6600 Vejen tlf Kommunaldirektør i Vejen Kommune. Uddannet cand. scient. pol. fra Aarhus Universitet 1987 Erfaring fra offentlige og privat ansættelse. Siden 1997 kommunaldirektør i Vejen Kommune. Aktiv i Kommunaldirektørforeningen og i diverse fora i Kommunernes Landsforening. Styrelsesvalgt medlem af repræsentantskabet og medlem af styrelsen siden I perioden 2011 april 2015 formand for styrelsen. Peter Gæmelke, Røjgård, Egholtvej 38,6600 Vejen tlf Selvstændig landmand, Røj Landbrug siden Professionelt bestyrelsesmedlem med bl.a. erfaring som formand for Dansk Landbrug. Tidligere præsident for Landbrugsraadet i 18 år. Indehaver af en række bestyrelsesposter og repræsentantskaber, bl.a. Københavns Universitet, Hedeselskabet, Danmarks Nationalbank, Kirkbi A/S og Gl. Estrup Herregårdsmuseum.

13 Jacob Sander, Ellestrup 55, 6600 Vejen, tlf / Centerleder / daglig leder af Vejen Idrætscenter siden 1986 Udviklingschef i DGI huse og haller siden Uddannet murer og arbejdet med byggeri samt byggeledelse. Leder af Bjert Hallen ved Kolding I 27 år været frivillig leder inden for sport. Foredragsholder inden for udvikling og drift af idrætsanlæg siden Formand for Turismeudvalget under UdviklingVejen ( Mar )Grethe Nielsen, Rølkjær 39, Askov, 6600 Vejen, tlf Født i 1968 i Gabøl ved Vojens i Sønderjylland Læreruddannelse fra N. Zahles Seminarium i København i 1994 Ansættelse som efterskolelærer på Ågård Ungdomsskole i Egtved Ansættelse som folkeskolelærer i Ringsted, Frederiksberg og senest i Vejen Nu ansat som lærer på Askov Efterskole Efteruddannelse : Eksamen i liniefaget tysk i Jelling samt kursus : Sårbare unge.

14 Teresa Nielsen, Museumsdirektør, Østergade 4, 6600 Vejen, tlf Uddannet som kunsthistoriker ved Københavns Universitet. Leder af Vejen Kunstmuseum siden 1994 Ved ansættelsen ved Vejen Kunstmuseum i 1994 var hun kunstfaglig konsulent ved Rudoph Tegners Museum. Forfatter til en række bøger og publikationer og tildelt en række priser for sit store faglige engagement. Museet arbejder målrettet med formidling til dagpleje, børnehaver og særligt skolerne og efterskolerne i Vejen Kommune. Museets forskning er centreret om billedhuggeren Niels Hansen Jacobsen ( ), hans tid og hans arbejdsområder skulptur og keramik. Dertil har museet arbejdet med en særlig niche, højskolernes kunstnere såsom Karl Schrøder, Elise Konstantin-Hansen, P.V. Jensen-Klint og Susette Holten født Skovgaard. I 2018 sættes fokus på Niels Skovgaard, hvis Magnussten står tæt på i Skibelund Krat. Else Flansmose, Ø. Skibelundvej 42, Askov, 6600 Vejen tlf Pædagogisk konsulent på erhvervsskolen HANSENBERG i Kolding. Arbejder professionelt primært med lærernes pædagogiske uddannelse, organisering og udvikling af nye pædagogiske tiltag i forbindelse med undervisningen, pædagogisk vejledning og supervision og coaching. Har været i repræsentantskabet siden 2007 og indtrådte i styrelsen i Har fungeret som formand for Askov Amatørteater og derigennem arbejdet på et tæt samarbejde med Askov Højskole og Efterskole.

15 Ole H.B. Andreesen,Sdr.Kongevej 18, 6000 Kolding, tlf Linjefagsleder i journalistik på Askov Højskole.BA i samfundsfag fra Aalborg Universitetscenter 1982, uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole 1986, praktik på Aarhuus Stiftstidende. Journalist og redaktionssekretær på Jydske Tidende/JydskeVestkysten Teologistudier på Århus Universitet, Underviser på Danmarks Journalisthøjskole Freelance journalist og selvstændig kursusleder , med kurser for både offentlige og private virksomheder og institutioner. Lektor og koordinator på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole Har undervist i journalistisk metode og teori på blandt andet Tartu University, Estland, Journalistuddannelsen i Grønland, Hogeschool Utrecht, Holland, CEU Universidad San Pablo, Madrid, Spanien.Næstformand i Kolding Kommunes Musikskoles bestyrelse, næstformand i DAMUSA, sekretær i MandHatten.dk. Peter Hedegaard, Valmuevej 57, 7500 Holstebro, tlf Født i Vendsyssel i Cand. Theol fra Aarhus universitet i Sognepræst i Dalum Højskoleforstander Ryslinge højskole Valgmenighedspræst i Holstebro 2005-

16 Rikke Tønder, Jelsvej 19, 6630 Rødding. Tlf Rikke Tønder har været ansat som Oldfrue på skolen siden Er uddannet butiksassistent men har efterfølgende arbejdet hos DFDS i flere år, hvor hun har sejlet som hotelsupervisor på diverse færgeruter i Skandinavien. Har sejlet på krydstogtskibe på det meste af jordkloden som stewardesse. Sammen med sin mand driver hun en mindre virksomhed indenfor udlejning af have- og parkmaskiner. Kasper Hemmer Pihl, Hindøvænget 7, 8381 Tilst, tlf Uddannet klassisk saxofonist og primært aktiv som kammermusikker i flere ensembler, bl.a. Jutlandia Saxophone Quartet. Klassisk MGK-koordinator ved MGK-Syd i Kolding (www.mgksyd.dk). Saxofonlærer på Kolding Musikskole og lærer på Det Jyske Musikkonservatorium i saxofon, saxofonpædagogik og entreprenørskab. Har tidligere været ensemblechef for Århus Sinfonietta, formand for Århus Sommerfestival og redaktør på tidsskrifterne Saxofonbladet og Nordisk Saxofontidsskrift mm.

Her, det sner? Skolelederne i Aalborg undersøger sig selv, s. 18. 2 februar 2010 Magasin for Skolelederne. Dårlig økonomi presser ledere Side 6

Her, det sner? Skolelederne i Aalborg undersøger sig selv, s. 18. 2 februar 2010 Magasin for Skolelederne. Dårlig økonomi presser ledere Side 6 2 februar 2010 Magasin for Skolelederne Her, det sner? Skolelederne i Aalborg undersøger sig selv, s. 18 Dårlig økonomi presser ledere Side 6 Trusler og vold i skolen Midtersider Vores skole & Marienborgmøde

Læs mere

PROJEKTLEDER- SUMMIT 2014

PROJEKTLEDER- SUMMIT 2014 PROJEKTLEDER- SUMMIT 2014 6. - 7. februar PROGRAM VELKOMMEN TIL PROJEKTLEDERSUMMIT 2014 Atter i år åbner vi dørene til Rambølls hovedkvarter i Ørestaden og byder dig velkommen til et spændende Projektledersummit

Læs mere

Ungdom på erhvervsuddannelserne. Delrapport om valg, elever, læring og fællesskaber

Ungdom på erhvervsuddannelserne. Delrapport om valg, elever, læring og fællesskaber Ungdom på erhvervsuddannelserne Delrapport om valg, elever, læring og fællesskaber Rikke Brown Arnt Louw Vestergaard Noemi Katznelson Center for Ungdomsforskning, DPU, Aarhus Universitet Erhvervsskolernes

Læs mere

Karriere en verden af muligheder

Karriere en verden af muligheder Karriereeftermiddag 29. april 2014 Kl. 13.30-17.00 Karriere en verden af muligheder I dette katalog finder du information om: Tidsplan for oplæg Indhold i oplæg Kort præsentation af deltagende institutioner

Læs mere

VEJE TIL RESSOURCE- DANMARK - et mere socialt og økonomisk bæredygtigt velfærdssamfund

VEJE TIL RESSOURCE- DANMARK - et mere socialt og økonomisk bæredygtigt velfærdssamfund VEJE TIL RESSOURCE- DANMARK - et mere socialt og økonomisk bæredygtigt velfærdssamfund Interview VEJE TIL RESSOURCEDANMARK - et mere socialt og økonomisk bæredygtigt velfærdssamfund VEJE TIL RESSOURCEDANMARK

Læs mere

Udkast af 13. juni 2006 RAPPORT FRA UDVALGET OM CENTRE FOR UNDERVISNINGSMIDLER

Udkast af 13. juni 2006 RAPPORT FRA UDVALGET OM CENTRE FOR UNDERVISNINGSMIDLER Udkast af 13. juni 2006 RAPPORT FRA UDVALGET OM CENTRE FOR UNDERVISNINGSMIDLER INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Kommissorium beskrivelse af opgaven og udvalgsarbejdet... 3 1.1. Udvalgets kommissorium... 3 1.2. Udvalgets

Læs mere

Ældre med anden etnisk baggrund. viden og inspiration til indsats

Ældre med anden etnisk baggrund. viden og inspiration til indsats Ældre med anden etnisk baggrund viden og inspiration til indsats ÆldreForum er et uafhængigt råd under Social-, Børne- og Integrationsministeriet, der skal følge og vurdere ældres vilkår i samfundet på

Læs mere

Kandidathæfte til valg af landsledelse, lovnævn og kritiske revisorer

Kandidathæfte til valg af landsledelse, lovnævn og kritiske revisorer Kandidathæfte til valg af landsledelse, lovnævn og kritiske revisorer Landsmøde 2014 deltagerhæfte.indd 1 25/02/14 12.37 Pia Olsen Dyhr, 42 år, MF for SF siden 2007, minister fra 2011-2014, tidl. formand

Læs mere

Kursuskatalog - efterår 2010. FORENINGSHØJSKOLEN Kurser om drift, økonomi, udvikling og ledelse i det frivillige sociale arbejde

Kursuskatalog - efterår 2010. FORENINGSHØJSKOLEN Kurser om drift, økonomi, udvikling og ledelse i det frivillige sociale arbejde Kursuskatalog - efterår 2010 FORENINGSHØJSKOLEN Kurser om drift, økonomi, udvikling og ledelse i det frivillige sociale arbejde Indhold Drift & Økonomi Kurserne i dette spor er for dig, der sidder i bestyrelsen,

Læs mere

AMATØRKULTURENS TAL 2009. Den organiserede amatørkulturs medlemmer, aktiviteter og økonomi baseret på regnskabstal 2007

AMATØRKULTURENS TAL 2009. Den organiserede amatørkulturs medlemmer, aktiviteter og økonomi baseret på regnskabstal 2007 AMATØRKULTURENS TAL 2009 Den organiserede amatørkulturs medlemmer, aktiviteter og økonomi baseret på regnskabstal 2007 Indhold Indhold...1 Forord...2 Indledning...3 Baggrund og AKKS medlemsorganisationerne...5

Læs mere

Grænsennr. 2 april 2008

Grænsennr. 2 april 2008 Grænsennr. 2 april 2008 SPROGDEBAT Advarselslamperne er så småt begyndt at blinke side 4 Overskud på engelsk? side 7 Jeg har flere modersmål side 10 Sprog til tiden side 12 GRÆNSEFORENINGEN for en åben

Læs mere

En lille forening i udvikling - fra Skoledirektørforening til Børne- og Kulturchefforening. - et rids over aktiviteter og historie fra 1995-2005

En lille forening i udvikling - fra Skoledirektørforening til Børne- og Kulturchefforening. - et rids over aktiviteter og historie fra 1995-2005 Børne- og Kulturchefforeningen 20 år. En lille forening i udvikling - fra Skoledirektørforening til Børne- og Kulturchefforening. - et rids over aktiviteter og historie fra 1995-2005 Forord Der er al mulig

Læs mere

20/20 Inspiration og erfaringer fra 20/20 forløb i 10. klasse i ungdomsskolen

20/20 Inspiration og erfaringer fra 20/20 forløb i 10. klasse i ungdomsskolen 20/20 Inspiration og erfaringer fra 20/20 forløb i 10. klasse i ungdomsskolen 20/20... Juni 2012 1 Indhold Side 2: Side 3: Side 4: Side 5: Side 7: Side 10: Side 12: Side 16: Side 18: Side 19: Indhold og

Læs mere

PROFESSIONSHØJSKOLERNE I TAL

PROFESSIONSHØJSKOLERNE I TAL 2013 PROFESSIONSHØJSKOLERNE I TAL Udgivet af Danske Professionshøjskoler 2013 Oplag: 300 Ansvarshavende redaktør: Marianne la Cour Sonne, direktør Redaktion & produktion: David Erichsen, kommunikationschef

Læs mere

FORSKNINGSOG UDVIKLINGSKULTUR I KLINISK PRAKSIS. Redigeret af Bibi Hølge-Hazelton

FORSKNINGSOG UDVIKLINGSKULTUR I KLINISK PRAKSIS. Redigeret af Bibi Hølge-Hazelton FORSKNINGSOG UDVIKLINGSKULTUR I KLINISK PRAKSIS Redigeret af Bibi Hølge-Hazelton Forsknings- og udviklingskultur i klinisk praksis Bibi Hølge-Hazelton (red.) Forsknings- og udviklingskultur i klinisk

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde tirsdag den 25. marts kl. 10.15-14.30 hos FEAS, Finlandsgade 14, 8200 Aarhus N

Dagsorden til bestyrelsesmøde tirsdag den 25. marts kl. 10.15-14.30 hos FEAS, Finlandsgade 14, 8200 Aarhus N 17. marts 2014 TIL BESTYRELSEN FOR DANMARKS MEDIE- OG JOURNALISTHØJSKOLE Dagsorden til bestyrelsesmøde tirsdag den 25. marts kl. 10.15-14.30 hos FEAS, Finlandsgade 14, 8200 Aarhus N Punkt Tema Bilag 1.

Læs mere

VPC-ERHVERV. VPC-Erhverv 2015

VPC-ERHVERV. VPC-Erhverv 2015 V o k s e n p æ d a g o g i k 2015 VPC-ERHVERV VPC-Erhverv 2015 1 Indhold Voksenpædagogisk uddannelse 3 Voksenpædagogisk grundkursus 12 Lær at holde et foredrag 13 Konfliktløsning 14 Feed-back en rød tråd

Læs mere

Ny journalistuddannelse i Danmark

Ny journalistuddannelse i Danmark Nya utbildnings- och forskningsinstitutioner/program Ny journalistuddannelse i Danmark ANKER BRINK LUND & JØRN HENRIK PETERSEN Den 1. september 1998 begyndte 72 håbefulde studerende deres uddannelse ved

Læs mere

Emmerske Efterskole Årsskrift 2007

Emmerske Efterskole Årsskrift 2007 Emmerske Efterskole Årsskrift 2007 Emmerske Efterskole, Aabenraavej 14, 6270 Tønder Tlf. 7472 4433 ee@emmerskeefterskole.dk Fax. 7472 5770 Hjemmeside: www.emmerskeefterskole.dk INDHOLD: Forord...3 Skolen

Læs mere

Bilag 1: City of Educational Change and Learning Design

Bilag 1: City of Educational Change and Learning Design Bilag 1: City of Educational Change and Learning Design Om Sønderborg har 76.000 indby ggere. Hovedbyen Sønderborg er et knudepunkt for et tæt netværk af mindre byer og landsbyer i én af Danmarks smukkeste

Læs mere

PRAKTIKPLADSOPSØGENDE ARBEJDE HVORDAN GRIBES DET AN?

PRAKTIKPLADSOPSØGENDE ARBEJDE HVORDAN GRIBES DET AN? PRAKTIKPLADSOPSØGENDE ARBEJDE HVORDAN GRIBES DET AN? side 2 PRAKTIKPLADSOPSØGENDE ARBEJDE Forfatter: Annemarie Holsbo Fotos: Colourbox Layout: Robert Georgalas Teknologisk Institut har udgivet publikationen

Læs mere

PROGRAM Sted Onsdag d. 26. november

PROGRAM Sted Onsdag d. 26. november FORMÅL Indvandrerdage er en konference, der som sit væsentligste formål har at styrke dialogen og samarbejdet mellem forskere, undervisere, organisationsfolk, politikere, medieaktører, embedsmænd, og i

Læs mere

Mastere fra Danmarks Pædagogiske Universitet

Mastere fra Danmarks Pædagogiske Universitet Mastere fra Danmarks Pædagogiske Universitet - Hvordan går det dem senere jobmæssigt? Lars Klewe Danmarks Pædagogiske Universitet December 2006 Indholdsfortegnelse Mastere fra Danmarks Pædagogiske Universitet...

Læs mere

Motivation i. erhvervsuddannelserne. Med eleverne ind i undervisningsrummet til faget, pædagogikken, lærerne og praktikpladsmanglen.

Motivation i. erhvervsuddannelserne. Med eleverne ind i undervisningsrummet til faget, pædagogikken, lærerne og praktikpladsmanglen. Motivation i erhvervsuddannelserne Med eleverne ind i undervisningsrummet til faget, pædagogikken, lærerne og praktikpladsmanglen Anden delrapport Rikke Brown Noemi Katznelson Center for Ungdomsforskning,

Læs mere

Dansk Selskab for Sygeplejeforsknings historie mundtlig og skriftlig formidling af sygeplejeforskning

Dansk Selskab for Sygeplejeforsknings historie mundtlig og skriftlig formidling af sygeplejeforskning ARTIKEL Dansk Selskab for Sygeplejeforsknings historie mundtlig og skriftlig formidling af sygeplejeforskning ved Margarethe Lorensen, formand for Dansk Selskab for Sygeplejeforskning, Ph.D, professor

Læs mere

Karriereveje for psykologer. 19 inspirationsportrætter

Karriereveje for psykologer. 19 inspirationsportrætter Karriereveje for psykologer 19 inspirationsportrætter Psykologuddannelsen åbner for et væld af karriereveje. Psykologer ved noget om mennesker mennesker som medarbejdere, som forbrugere, som elever og

Læs mere

PROJEKT TIL UDVIKLING AF AMATØRKULTUR, AMATØRKUNST OG FRIVILLIGT KULTURELT ARBEJDE

PROJEKT TIL UDVIKLING AF AMATØRKULTUR, AMATØRKUNST OG FRIVILLIGT KULTURELT ARBEJDE Endelig afrapportering af PROJEKT TIL UDVIKLING AF AMATØRKULTUR, AMATØRKUNST OG FRIVILLIGT KULTURELT ARBEJDE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORORD 3 2. METODE, DISPOSITION SAMT STYREGRUPPENS SAMMENSÆTNING OG

Læs mere

s.2 til ministerstol s.6 og s.12 Nyt formandskab på s.14 s.16

s.2 til ministerstol s.6 og s.12 Nyt formandskab på s.14 s.16 s.2 Fra byggeplads til ministerstol s.6 og s.12 Nyt formandskab på Syddansk Erhvervsskole s.14 Tidligere Lindø-folk med nyt svendebrev s.16 Krisen har næsten forbigået nogle brancher s.2 MINISTER MED FAGLIG

Læs mere

Jubilæumsbog. Landbrug og husholdning gennem 50 år

Jubilæumsbog. Landbrug og husholdning gennem 50 år Jubilæumsbog Landbrug og husholdning gennem 50 år Landbrug og husholdning gennem 50 år Landbrug og husholdning gennem 50 år Jubilæumsbog Landbrug og husholdning gennem 50 år 1961-2011 ISBN 978-87-992487-4-2

Læs mere

Vækst. over 40 %, og et niveau svarende til de største byer i Danmark.

Vækst. over 40 %, og et niveau svarende til de største byer i Danmark. Vækst Middelfart synes at være ramt af varig vækst. År 2006 satte rekord med antal solgte kvadratmeter erhvervsjord og i januar offentliggjorde Revisionsfirmaet Ernest & Young en analyse, der kårede Middelfart

Læs mere