Juli årg. Nr. 3 P-POSTEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Juli 2013 4. årg. Nr. 3 P-POSTEN"

Transkript

1 Juli årg. Nr. 3 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS

2 PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Juli ÅRGANG NR. 3 DEMOGRAFI Byrådet i Skive Kommune besluttede i forbindelse med vedtagelsen af budgettet for 2013, at der skulle sættes en proces i gang der skal forberede Kommunen på den udfordring den ændrede demografi medfører. Så er der igen sneget sig et fremmedord ind i vores tilværelse. Det er ikke fordi at ordet demografi er nyt. Faktisk har det været anvendt siden middelalderen, hvor folk begyndte at interessere sig for og beskrive befolkningsforholdene. Ordet er afledt af det græske sprog og betyder slet og ret: befolkningsbeskrivelse. Nå, og hvad betyder det så i al almindelighed for os ældre? Det er jo sådan at befolkningen i løbet af tiden ændrer sig - ja, i hele ens levetid ændrer befolkningsstrukturen sig. Befolkningens størrelse, sammensætning efter køn, alder, ægteskabelig stilling samt dens fordeling på området og meget mere. Skive Kommune vil vurdere, hvordan det nuværende service tilbud harmonerer med de ændringer som foregår - bl.a. faldende fødselstal og stigende antal ældre. Debatten skal inddrage de forskellige dagtilbud her i blandt ældreområdet for at sikre et højt kvalitetsniveau i de kommunale tilbud. Der lægges op til en proces, hvor vi vil blive inddraget i drøftelserne. Processen skal munde ud i hvordan den kommunale service skal afspejle den demografiske (befolkningsmæssige) udfordring på vores egn. Byrådet ønsker at tage udgangspunkt i bl.a. i de kommende års økonomiske vilkår. Skive Kommune vil opsætte kreterier for gode bæredygtige servicetilbud ved eksempelvis at forbedre samarbejds- og ledelsesstrukturer m.m. - og der vil i den anledning blive indkaldt til møder med faggrupper, bestyrelser - samt afholdelse af borgermøder. Nu vil vi spændte følge debatten og de resultater der opnås på såvel ældreområdet som alle øvrige fagområder, der kan styrke

3 os i dagligdagen - og det bliver også spændende at se, hvad der prioriteres højst. Økonomien eller sociale forbedringer - personligt satser jeg på, at det i det store og hele - igen - går ud på at opnå besparelser - koste hvad det koste vil! ORIENTERING OM FORRIGE KVARTAL AFHOLDTE ARRANGEMENTER FORÅRSFESTEN DEN 24. APRIL BLEV DER AFHOLDT FORÅRSFEST i Kulturcenteret. Forårsfesten afholdes traditionelt sammen med Jebjerg - Lyby, Thorum - Åsted - Junget Pensionistforeninger samt Selde - Åsted Pensionist- og Venneforening. Selde - Åsted Pensionist- og Venneforening havde besluttet ikke at deltage i arrangementet, alligevel havde næsten 100 personer begivet sig af sted til Kulturcenteret for at være med. Det var en fin aften - ja faktisk et brag af en fest. Der blev serveret smørrebrød og kaffe med flødeskums lagkage. Øl, vin og vand kunne købes til små priser. Ind imellem smørrebrød og kaffe var der underholdning. Harry havde fået en aftale med en tidligere bakkesangerinde, som sang og underholdte på bedste vis til stor morskab for alle. Der blev spillet op til dans og mange benyttede lejligheden til at svinge træbenet indtil vi sluttede ved 23 tiden med at synge Skuld gammel venskaw rejn forgo En rigtig hyggelig aften, som vi kan se tilbage på med stor glæde. UDFLUGT DEN 28. MAJ TOG VI PÅ UDFLUGT Den var lidt anderledes end tidligere fordi den blev afholdt i samarbejde med Thorum - Grættrup - Junget Pensionist forening. Årsagen hertil er, ingen af os kan fylde bussen helt op, men i forening var bussen denne gang fyldt til sidste plads - godt og vel! Turen gik først til Borbjerg Mølle, som jo er en lille stor charmerende skønhedsplet i det midtjyske. Her var der rig lejlighed til at nyde de smukke og hyggelige omgivelser med det snurrende møllehjul og møllemuseet. Her spiste vi til middag en velsmagende hakkekarbonader med stuvede ærter og gulerødder og kartofler. Desserten var citronfromage. Rigtig godt.

4 Under middagen fortalte kromutter om møllens historie, Hun er en dygtig og levende fortæller og det var derfor en spændende oplevelse. Turen gik videre til Vemb, hvor vi skulle besøge Flamingo naturpark - der var nu ingen flamingoer! Her fik vi spændende omvisning af ejeren, som med stor iver fortalte om naturparkens tilblivelse. Efter omvisningen fik vi kaffe i pavillonen inden turen gik til Salling igen. Vi var hjemme ved 18 tiden, en stor oplevelse rigere. DEN 19. MAJ VAR DER LYSBILLEDFOREDRAG MED ULLA SIMONSEN. Som mange sikkert ved har Ulla og hendes mand i en årrække opholdt sig i Rusland for at udvikle et projekt for Danfoss. Ulla viste lysbilleder og fortalte levende om hendes oplevelser. Vi var på bytur i Moskva, vi var på sejltur på Volga og vi var på besøg i Sankt Petersborg. Det var meget spændende at høre om den meget forskellige kultur og om udviklingen i Rusland før og efter Den kolde krig. Jeg er sikker at alle gik hjem en stor oplevelse rigere. Til de som ikke var der kan jeg sige, at Ulla kommer igen og øser af sine oplevelse fulgt af lysbilleder - næste gang tror jeg det bliver om Litauen. Glæd jer. HVAD SKER DER I NÆSTE KVARTAL UDFLUGT DA VI SELV MENER, AT UDFLUGTEN I MAJ SAMMEN MED THORUM var en succes - ja, hvorfor så ikke gentage den - og det gør vi så, nemlig: TIRSDAG DEN 20. AUGUST Denne gang går turen til Borris og Skjern Enge. I Borris skal vi besøge Borrislejren og vi vil få en tur i det meget særprægede og smukke terræn, Borris Sønderland. En person, Ole Pedersen, fra Lejren vil guide os rundt og fortælle os om terrænet og landskabet, dets flora og fauna samt historien. Borris Sønderland er et af Danmarks største sammenhængende hede arealer og er fuglebeskyttelses område. Her findes et meget rigt fugleliv med alle

5 de for heden karakteristiske fugle fordi området på grund af dets sjældne og specielle vegetation giver fuglelivet gode betingelser - også selv med den store militære aktivitet. Det er så planen, at vi skal spise til middag i Borrislejrens cafeteria inden vi sætter kurs mod Skjern Enge. Her skal vi først besøge Gårdejer Mads Rahbek, som bor som 17. generation på Sønderbygård ved Borris og tæt på Skjern Å. Han har fulgt både afvandingen 1960erne og genoprettelsesprojektet. Han vil sammen med Niels Kristoffersens bror Ivar fortælle om forholdene omkring Skjern Å projektet m.m. Herefter kører vi til Skavenhus, hvor vi vil nyde vores kaffe med smuk udsigt over Ringkøbing Fjord. Videre går det til Lønborg Kirke, Hvor Ivar vil fortælle om det vi ser på vejen ind til Skjern og derefter fortsætter vi videre mod Salling. Vi forventer at være hjemme ved 18.00/18.15 tiden. Det bliver en tur med store oplevelser, som vi glæder os meget til. I perioden er en del af Skjern ådalen genskabt til et meget smukt område med våde enge og søer med et rigt planteog dyreliv. Vi vil blive guidet rundt og nyde den høje himmel i de vidtstrakte enge. Hvor vi skal nyde eftermiddagskaffen - ja, det finder vi ud af. Alt i alt er dette en tur, som I ikke må gå glip af. Tilmelding sker efter først til mølle princippet og I skal melde til hos Ella ( ) så hurtigt som muligt - og senest tirsdag den 13. august. Der vil naturligvis blive annonceret - men alligevel meld til i god tid.

6 FOREDRAG ONSDAG DEN 4. SEPTEMBER ER DER FOREDRAG MED ULRIK PILEMAND. Ulrik Pilemand er sognepræst i Ulbjerg og har i en periode været orlogspræst på krigsskibet Absalon. Absalon er en dansk fregat og er et fleksibelt støtteskib, som er opkaldt efter ærkebiskoppen Absalon. Skibet er taget i brug efter den kolde krig da nye trusselbilleder gjorde det klart at nye skibstyper skulle til. Absalon har været på togt i farvandet ud for Afrikas Horn og har været indsat for at forhindre pirateri. Vi vil høre Ulrik Pilemand fortælle om livet om bord på skibet og de episoder og opgaver, som fulgte i kølvandet på Absalon Det er helt sikkert et spændende foredrag, som vil blive fulgt op af lysbilleder. HUSK TILMELDING TIL ELLA TLF SÅ HURTIG SOM MULIGT OG SENEST DEN 2. SEPTEMBER ÆLDREMOTION Fællesaktivitetsdagen bliver i år den 3. september og foregår i SUNDSØREHALLEN. Vi håber, at rigtig mange vil komme og være med til en fornøjelig dag med mange og gode aktiviteter. Vedr. program m.m. se opslag og annoncering. Umiddelbart efter fællesaktivitetsdagen starter tirsdagsmotionen selv om der måske er længe til, så skriv det allerede nu i kalenderen. KØRSELSORDNINGER HUSK hvis I behov for det, så kører vi jer til arrangementerne. Sig det til Ella.

7 DET LUNE HJØRNE Her lidt at grine af. Buschaufføren siger til manden: - Hør nu her min gode mand, nu har De bedt mig stoppe ved de sidste 5 stoppesteder, men De står jo ikke af! - Ja, svarer manden, men ellers kan min kone ikke følge med - hun er nemlig på cykel! Lystfisker - og hvad så? Manden havde for første gang taget sin kone med ud at fiske i sin lille båd og havde langt om længe fået hende til at holde mund. Pludselig går der hul i bunden af båden og manden går i panik. Men konen bevarer fatningen og laver et hul mere - og siger: - Bare rolig skat - jeg har lavet et hul mere - så nu kan vandet løbe ud igen!? HOS LÆGEN Den gamle følte sig rigtig syg og bad sin datter sende bud efter præsten. Datteren mente dog, at det i første omgang var bedre at sende bud efter lægen, hvilket hun gjorde. Lægen kom og undersøgte den gamle dame rigtig grundigt. Da han kom ud fra sygeværelset, trøstede han datteren med, at hendes mor snart ville være frisk og rask igen. Let om hjertet gik hun ind til moderen: - Mor doktoren mener, at du snart bliver rask igen! - Doktoren? - Jamen var det ikke præsten, der var her? - Nej mor - det var doktoren - Nåh - sagde moderen med lettelsens suk - jeg syntes jo nok han var lidt nærgående af en præst at være!

8 BESTYRELSEN Formand Erik Søndergaard Næstformand Harry Kusch Sekretær Marie Jakobsen Best. medlem Estrid Egeberg Best. medlem Gerda Holmboe Kasserer Niels Kristoffersen I kan også finde os på vores hjemmeside:

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Juli 2015 6. årg. Nr. 3 P-POSTEN NYHEDSAVIS

Juli 2015 6. årg. Nr. 3 P-POSTEN NYHEDSAVIS Juli 2015 6. årg. Nr. 3 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Juli 2015 6. ÅRGANG NR. 3 Formanden har ordet En yndig og frydefuld sommertid i al sin herlighed den glæder og trøster så mangen

Læs mere

April 2015 6. årg. Nr. 2 P-POSTEN

April 2015 6. årg. Nr. 2 P-POSTEN April 2015 6. årg. Nr. 2 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS April 2015 6. ÅRGANG NR. 2 Formanden har ordet Når vinteren rinder i grøft og i grav. JEG BLI

Læs mere

Januar 2016 7. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS

Januar 2016 7. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS Januar 2016 7. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Januar 2016 7. ÅRGANG NR. 1 Formanden har ordet Handler om NYTÅRET. NYTÅR HVORFOR HOLDER VI NYTÅR.? Nytåret er både årets

Læs mere

Marts 2014 5. årg. Nr. 2 P-POSTEN

Marts 2014 5. årg. Nr. 2 P-POSTEN Marts 2014 5. årg. Nr. 2 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Marts 2014 5. ÅRGANG NR. 2 APRILSNAR Har I nogensinde hørt om denne her epokegørende opfindelse?

Læs mere

April 2013 4. årg. Nr. 2 P-POSTEN

April 2013 4. årg. Nr. 2 P-POSTEN April 2013 4. årg. Nr. 2 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS April 2013 4. ÅRGANG NR. 2 Formanden har ordet Handler om livskvalitet LIVSKVALITET Der er talt

Læs mere

Oktober 2012 3. årg. Nr. 4 P-POSTEN

Oktober 2012 3. årg. Nr. 4 P-POSTEN Oktober 2012 3. årg. Nr. 4 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Oktober 2012 3. ÅRGANG NR. 4 Formanden har ordet: KONTAKTRÅD For ca. 1 år siden blev der afholdt

Læs mere

Januar årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS

Januar årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS Januar 2017 8. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Januar 2017 8. ÅRGANG NR. 1 Formanden har ordet. Nu er vi godt i gang med det nye år 2017 og det også selvom en del mennesker

Læs mere

Juli 2014 5. årg. Nr. 3 P-POSTEN

Juli 2014 5. årg. Nr. 3 P-POSTEN Juli 2014 5. årg. Nr. 3 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Juli 2014 5. ÅRGANG NR. 3 Formanden har ordet I det sidste nummer af P-POSTEN ønskede vi jer alle

Læs mere

Januar 2015 6. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2015 6. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2015 6. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Januar 2015 6. ÅRGANG NR. 1 Formanden og nytåret. Så gik der igen et år, ja, tiden går og vi

Læs mere

April årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS

April årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS April 2019 10. årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS April 2019 10. ÅRGANG NR. 2 Formanden har ordet. Forårshilsen til medlemmerne i Østsalling Pensionistforening. Nu er de første

Læs mere

Juli årg. Nr. 3 P-POSTEN

Juli årg. Nr. 3 P-POSTEN Juli 2012 3. årg. Nr. 3 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS April 2012 3. ÅRGANG NR. 3 Formanden skriver om: SOMMERVEJRET Den ked som vinter gik sin gang.jeg

Læs mere

April 2016 7. årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS

April 2016 7. årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS April 2016 7. årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS April 2016 7. ÅRGANG NR. 2 FORMANDEN HAR ORDET Det er forår / det er påske / det er glæde / det er forventning? Gækkebrev En

Læs mere

Marts 2014 5. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Marts 2014 5. årg. Nr. 1 P-POSTEN Marts 2014 5. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Marts 2014 5. ÅRGANG NR. 1 Formanden har ordet HANDLER OM TIDEN Årets første nummer af P-posten

Læs mere

Oktober 2015 6. årg. Nr. 4 P-POSTEN NYHEDSAVIS

Oktober 2015 6. årg. Nr. 4 P-POSTEN NYHEDSAVIS Oktober 2015 6. årg. Nr. 4 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Oktober 2015 6. ÅRGANG NR. 4 Formanden har ordet Allerførst en stor TAK til alle for det ¾ af året 2015, som nu er gået,

Læs mere

Januar 2013 4. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2013 4. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2013 4. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Januar 2013 4. ÅRGANG NR. 1 Denne gang vil jeg skrive om Nytåret Nu er vi gået ind i det nye

Læs mere

Oktober 2011 2. årg. Nr. 4 P-POSTEN

Oktober 2011 2. årg. Nr. 4 P-POSTEN Oktober 2011 2. årg. Nr. 4 P-POSTEN GRINDERSLEV - GRØNNING - THISE PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS OKTOBER 2011 2. ÅRGANG NR. 4 Fællesskab Den 30. august var der fællesaktivitetsdag,

Læs mere

Jeg besøger mormor og morfar

Jeg besøger mormor og morfar Jeg besøger mormor og morfar I dag er det søndag. Normalt kan jeg sove længe, for jeg skal selvfølgelig ikke i skole om søndagen. Men i dag står jeg alligevel tidligt op. Jeg skal nemlig besøge mormor

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

Juli årg. Nr. 3 P-POSTEN NYHEDSAVIS

Juli årg. Nr. 3 P-POSTEN NYHEDSAVIS Juli 2017 8. årg. Nr. 3 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Juli 2017 8. ÅRGANG NR. 3 Formanden har ordet. Man har to valg i livet. Vi vælger selv livet og vores holdning til det. Ukendt

Læs mere

April årg. Nr. 2 P-POSTEN

April årg. Nr. 2 P-POSTEN April 2012 3. årg. Nr. 2 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS April 2012 3. ÅRGANG NR. 2 Formanden skriver: Forår Åh ja, nu er det forår. Den norske digter

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

April årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS

April årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS April 2017 8. årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS April 2017 8. ÅRGANG NR. 2 Formanden har ordet. Jeg blev ringet op af Erik, som siger at formanden plejer at skrive nogle ord

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Januar årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS

Januar årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS Januar 2019 10. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Januar 2019 10. ÅRGANG NR. 1 Formanden har ordet. Nytårshilsen til medlemmerne i Østsalling Pensionistforening. Når vores

Læs mere

Januar årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS

Januar årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS Januar 2018 9. årg. Nr. 1 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Januar 2018 9. ÅRGANG NR. 1 Formanden har ordet. ÅRET DER GIK Nu er der igen gået et år, tiden løber stærkt. Jeg har nu været

Læs mere

Oktober årg. Nr. 4 P-POSTEN

Oktober årg. Nr. 4 P-POSTEN Oktober 2013 4. årg. Nr. 4 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Oktober 2013 4. ÅRGANG NR. 4 Kære alle sammen! Nu falmer skoven trindt om land og efterår og

Læs mere

April 2011 2. årg. Nr. 2 P-POSTEN

April 2011 2. årg. Nr. 2 P-POSTEN April 2011 2. årg. Nr. 2 P-POSTEN GRINDERSLEV - GRØNNING - THISE PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS APRIL 2011 2. ÅRGANG NR. 2 Formanden har ordet Jeg skrev i sidste nummer

Læs mere

April årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS

April årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS April 2018 9. årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS April 2018 9. ÅRGANG NR. 2 Formanden har ordet. ET SMIL... Et smil koster intet, men giver meget. Det gør den rig, som modtager

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Vi besøger farmor og farfar

Vi besøger farmor og farfar Vi besøger farmor og farfar Vi sidder alle omkring bordet og spiser aftensmad. Far, mor, Ulrik, mig og mejeristeleven, som bor oppe på det lille værelse oppe under taget på mejeriet. - Hvad med at køre

Læs mere

1 s e Trin. 29.maj 2016. Vinderslev kirke kl.9.00. Hinge kirke kl.10.30.

1 s e Trin. 29.maj 2016. Vinderslev kirke kl.9.00. Hinge kirke kl.10.30. 1 s e Trin. 29.maj 2016. Vinderslev kirke kl.9.00. Hinge kirke kl.10.30. Salmer: Vinderslev kl.9: 36-208/ 379-680 Hinge kl.10.30: 36-208- 621/ 379-287- 680 Dette hellige evangelium skriver evangelisten

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Peter på tlf. 35 11 04 15 Brugerbladet

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Og sådan blev det. Hver gang jeg gik i stå, hviskede Bamse en ny historie i øret på mig. Nu skal du få den første historie.

Og sådan blev det. Hver gang jeg gik i stå, hviskede Bamse en ny historie i øret på mig. Nu skal du få den første historie. Bamse hjælper Nogle gange, når jeg sidder ved mit skrivebord og kigger på gamle billeder, dukker der en masse historier frem. Historier fra dengang jeg var en lille dreng og boede på et mejeri sammen med

Læs mere

Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30

Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30 Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30 Salmer: Hinge kl.9: 458-462/ 467-37,v.5-671 Vinderslev kl.10.30: 458-462- 178/ 467-37,v.5-671 Dette hellige evangelium

Læs mere

1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 1 0 7 Januar 2016

1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 1 0 7 Januar 2016 GildeNyt 1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 1 0 7 Januar 2016 Stafetten Tale er sølv tavshed er guld. Sct. Georgs Gilderne I Danmark Et gammelt dansk ordsprog. 1. Gilde Gildemester

Læs mere

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014 FjörðurNyt Juni 2014 Deltagere til klubaften på Skive Trav Hvor skal I hen? I denne udgave af vores nyhedsbrev giver vi en samlet opdatering på debat, begivenheder og medlemsspørgsmål i den forgangne måned

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Peder Poulsen, Formand. Hother Husted. Inge Lise Bech. Margurite

Læs mere

Opgaver til:»tak for turen!«

Opgaver til:»tak for turen!« Opgaver til:»tak for turen!«1. Hvad kan du se på bogens forside? 2. Hvad kan du læse på bogens bagside? 3. Hvad tror du bogen handler om? En invitation 1. Hvad hedder Lindas veninde? 2. Hvorfor ringer

Læs mere

Gemt barn. Tekst fra filmen: Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt

Gemt barn. Tekst fra filmen: Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt Følgende er en transskription af filmen,, som er produceret af DIIS, 2013. I filmen fortæller Tove Udsholt om sine oplevelser som gemt barn under Besættelsen. Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt Mit navn

Læs mere

Besøg hos Havets Moder Genfortalt af Mâliâraq Vebæk Illustreret af Aka Høegh

Besøg hos Havets Moder Genfortalt af Mâliâraq Vebæk Illustreret af Aka Høegh Besøg hos Havets Moder Genfortalt af Mâliâraq Vebæk Illustreret af Aka Høegh milik publishing Engang troede menneskene i Grønland på Havets Moder. Hun boede på havets bund og herskede over alle havets

Læs mere

Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013

Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 Bilag J Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013 Kursiv:

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Retsudvalget 2015-16 L 107 Bilag 4 Offentligt

Retsudvalget 2015-16 L 107 Bilag 4 Offentligt Retsudvalget 2015-16 L 107 Bilag 4 Offentligt Viborg d. 20 januar 2016 Til Folketingets Restudvalg Vedr. Høringssvar om den ændrede Knivlov Kære medlemmer af Retsudvalget Jeg er helt klar over at denne

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 35. Årgang Nr. 354. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 35. Årgang Nr. 354. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU November DEN 2012 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 35. Årgang Nr. 354 Side 1 Kaj Normann Andersen Anne-Grete Langaard Annie Andersen Ove Søtofte 10 November 22. November 22.

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj oktober-november 2015 Mærkedage oktober- sædemåned Fødselsdage: Mette Gellberg-Rita Leona Lauritzen november-slagtemåned Fødselsdage:

Læs mere

Formandens beretning 1.4.2014 31.3.2015

Formandens beretning 1.4.2014 31.3.2015 Formandens beretning 1.4.2014 31.3.2015 Borgmesterfrokost og generalforsamling den 23. marts 2015 på Gladsaxe Rådhus, Rådhuskælderen. Sidste års frokost med borgmesteren, og den efterfølgende generalforsamling

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Sangeftermiddag. Foredrag v/ Agnete Odgaard-Jensen

Sangeftermiddag. Foredrag v/ Agnete Odgaard-Jensen Program 2018 Indhold Sangeftermiddag v/ Anton Lyhne...3 Foredrag v/ Agnete Odgaard...3 Generalforsamling...4 Besøg hos Midt- og Vestjyllands Politi...4 Tur til Nordsjælland...5 Udflugt til Trekantsområdet...5

Læs mere

Johanne og Claus Clausen

Johanne og Claus Clausen Johanne og Claus Clausen 9. maj 2013 Denne historie handler om min kone Inger Clausens forældre Johanne og Claus Clausen. Johannes fødsel Johanne blev født den 30. januar 1917 i Skive. Hendes forældre

Læs mere

Hun er blevet gammel. Ældre udviklingshæmmede. Af Lone Marie Pedersen, lmp@sl.dk Foto: Carsten Ingemann

Hun er blevet gammel. Ældre udviklingshæmmede. Af Lone Marie Pedersen, lmp@sl.dk Foto: Carsten Ingemann Ældre udviklingshæmmede Vi prikker til hendes erindring Frida er blevet gammel og mister flere og flere færdigheder. Socialpædagog Monica Andersen er en af de medarbejdere, der skal hjælpe Frida med at

Læs mere

Anitta har ordet... ber at vi via denne forening kan få endnu

Anitta har ordet... ber at vi via denne forening kan få endnu Plejecenter Skovvænget Maj 2015 Anitta har ordet... I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. Venner af Skovvænget Bruger/ pårørende råd Høreomsorg Aktivitetens kalender Billeder fra forsk. arrangementer

Læs mere

En lille familiesolstrålehistorie

En lille familiesolstrålehistorie Fra WWW.behinderte-eltern.de En lille familiesolstrålehistorie Også i Tyskland er det at være forælder med handicap både en uendelig glæde og et pokkers besvær. Katrin, der er spastiker, fortæller her

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

3. søndag efter trin. Luk 15,1-10. Der mangler en

3. søndag efter trin. Luk 15,1-10. Der mangler en 3. søndag efter trin. Luk 15,1-10. Der mangler en Egentlig et fint og smukt lille puslespil. Ikke sandt. Der er bare det ved det, at der mangler en brik. Sådan som vores tema lyder i dag: der mangler en.

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

Oktober årg. Nr. 4 P-POSTEN NYHEDSAVIS

Oktober årg. Nr. 4 P-POSTEN NYHEDSAVIS Oktober 2016 7. årg. Nr. 4 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Oktober 2016 7. ÅRGANG NR. 4 Formanden har ordet FANEINDVIELSE DEN 15. JUNI PÅ VALDEMARSDAG FIK ØSTSALLING PENSIONISTFORENING

Læs mere

Program for sæsonen

Program for sæsonen Program for sæsonen 2017-2018 Til opslagstavlen. Vi har igen sammensat en buket af forskellige aktiviteter og arrangementer, så der er noget for enhver smag. Vi håber at I vil møde op, og dermed vise at

Læs mere

Plejeboligundersøgelse i Aarhus kommune -2015

Plejeboligundersøgelse i Aarhus kommune -2015 undersøgelse i Aarhus kommune -2015 Den følgende rapport viser en oversigt over tilknyttede kommentarer fra pårørendeundersøgelsen 2015. 1. Kommentarer til tilfredshed med plejeboligen alt i alt? Stor

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

Roning Sund og. sjov motion. i årevis

Roning Sund og. sjov motion. i årevis Roning Sund og sjov motion i årevis Hvordan får man på samme tid mulighed for at komme i god form, tabe sig (hvis nødvendigt), opnå personlige resultater, hygge sig sammen med gode kammerater og nyde oplevelser

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne 1. Så sad jeg og lyttede, alt hvad jeg kunne Nå for søren! Man kan komme til Cuba for 6000 kr. Cæcilie: 6000? Cæcilie: Jeg var på Cuba i sommer, så betalte jeg 7000. Nå, jeg har faktisk også tænkt på at

Læs mere

kvinden fra Kanaan kan noget usædvanligt hun kan ydmyge sig det kan vi vist alle sammen

kvinden fra Kanaan kan noget usædvanligt hun kan ydmyge sig det kan vi vist alle sammen 1 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Matthæus: Jesus gik bort derfra og drog til områderne ved Tyrus og Sidon. Og se, en kana'anæisk kvinde kom fra den samme egn og råbte:»forbarm dig over mig,

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Område Christiansbjerg ARRANGEMENTER FORÅR 2019 LOKALCENTER VEJLBY VIKÆR TOFTEN RISSKOV.

Område Christiansbjerg ARRANGEMENTER FORÅR 2019 LOKALCENTER VEJLBY VIKÆR TOFTEN RISSKOV. Område Christiansbjerg ARRANGEMENTER FORÅR 2019 LOKALCENTER VEJLBY VIKÆR TOFTEN 6 8240 RISSKOV www.aarhus.dk/omraadechristiansbjerg Januar Fredag d. 4. januar kl. 14 16 Banko Lotterisalg fra kl. 12.30

Læs mere

Rønnebærhus. Fredag den 1. maj - Bededag Rønnebærhus lukket

Rønnebærhus. Fredag den 1. maj - Bededag Rønnebærhus lukket Rønnebærhus Fredagsarrangementer maj august 2015 Fredag den 1. maj - Bededag Rønnebærhus lukket Fredag den 8. maj Som led i vore højskoleuge skal vi en tur til Immigrant museet i Farum. Vi kører tilbage

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Oktober 2014 5. årg. Nr. 4 P-POSTEN

Oktober 2014 5. årg. Nr. 4 P-POSTEN Oktober 2014 5. årg. Nr. 4 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS Oktober 2014 5. ÅRGANG NR. 4 Formanden har ordet LYSET Lyset svinder ind dag for dag, de lyse

Læs mere

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11.

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 1 Juleaften hører vi om glæden for hele folket og så kan skeptikerne tilføje: - hvis man da ellers kan tro på nogle overtroiske hyrder. I fasten hører vi om Jesu

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

September 2011. September 2011

September 2011. September 2011 September 2011 September 2011 Velkommen tilbage til en ny gildesæson efter en lang sommer! Jeg tror, at sommeren 2011 vil blive husket på mange måder, jeg er lige gået ind ude fra haven, hvor jeg sad under

Læs mere

Juli 2011 2. årg. Nr. 3 P-POSTEN

Juli 2011 2. årg. Nr. 3 P-POSTEN Juli 2011 2. årg. Nr. 3 P-POSTEN GRINDERSLEV - GRØNNING - THISE PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JULI 2011 2. ÅRGANG NR. 3 Formanden har ordet Handler om lykke Lykken er ikke

Læs mere

Pause fra mor. Kære Henny

Pause fra mor. Kære Henny Pause fra mor Kære Henny Jeg er kørt fuldstændig fast og ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg er har to voksne børn, en søn og en datter. Min søn, som er den ældste, har jeg et helt ukompliceret forhold til.

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Prædiken til skærtorsdag 17. april kl. 17.00 i Engesvang

Prædiken til skærtorsdag 17. april kl. 17.00 i Engesvang Prædiken til skærtorsdag 17. april kl. 17.00 i Engesvang 178 Han står på randen af sin grav 448 Fyldt af glæde 457 Du som gik foran os 470 Lad os bryde brødet sammen ved hans bord 473 Dit minde skal 366

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Januar 2011 2. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2011 2. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2011 2. årg. Nr. 1 P-POSTEN GRINDERSLEV - GRØNNING - THISE PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2011 2. ÅRGANG NR. 1 Formanden har ordet Den kolde vinter er over

Læs mere

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F..

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F.. Klub Solstrålen har sommerudflugter i uge 28-29-30. Ud fra medlemmernes forslag har brugerrådet, de Grønne Busser og personalet, planlagt de omtalte tilbud. Har du behov for støtte, så sørg for at få din

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

En dag i Maries liv. Undervisningsmateriale 5.-7. klasse. Morgen på sengestuen: Formiddagens beskæftigelse

En dag i Maries liv. Undervisningsmateriale 5.-7. klasse. Morgen på sengestuen: Formiddagens beskæftigelse En dag i Maries liv Undervisningsmateriale 5.-7. klasse Morgen på sengestuen: Klokken er 6, og Marie vækkes af en sygeplejerske, der banker på døren, stikker hovedet ind og siger godmorgen. Marie strækker

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Gud giv os fred i verden. Amen

Gud giv os fred i verden. Amen Jeg ville ønske, at jeg har en million sko, som jeg kan passe. Det ville være så rart, hvis alle levede deres liv og ingen blev skilt. Gud, du almægtige Giv mig et kreditkort med uendelige penge på. Gud

Læs mere