Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Søbo.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Søbo."

Transkript

1 1 Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Søbo. Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af beboernes udsagn, oplysninger fra plejepersonalet og gruppeleder, samt tilsynets egne observationer. Under konklusionen fremkommer tilsynsmyndigheden med en vurdering af oplysningerne, tilsynets bemærkninger og anbefalinger til lærings- og udviklingspunkter. Formålet med tilsynet har været at belyse beboernes oplevelse af: Boligforhold Fysiske rammer og hverdagen Hjælpen efter Lov om Social Service 83 og 86 Den sociale trivsel Forplejningen Kultur og - socialt miljø, herunder dialog med personalet m.v. Aktiviteter Formålet med tilsynet for plejepersonalet belyser: Om der er instrukser for ansvars-, kompetence- og opgavefordeling, herunder om instrukserne er kendte og tilgængelige. Om der foretages oplæring af nyt personale, herunder afløsere og vikarer. Hvordan er forholdene for grupper med særlige behov, herunder personer med demens, handicap m.v. Om der er instruktion i magtanvendelse. Hvordan dialogen er mellem henholdsvis beboere og ledelse. Hvordan hjælpen efter 83 og 86 opleves. Om der er mulighed for efteruddannelse. Formålet med tilsynet for ledelsen belyser: Om der siden sidste tilsynsbesøg er sket væsentlige ændringer i forhold til beboersammensætning og personalesituation m.v. Hvordan der er fulgt op på eventuelle tidligere kritikpunkter i forhold til tidligere besøg. Om der er udarbejdet værdigrundlag. Om der er instrukser for ansvars-, kompetence- og opgavefordeling, herunder om instrukserne er kendte og tilgængelige, og hvorledes ledelsen sikrer, at instrukserne er kendte og følges af plejepersonalet. Om der foretages oplæring af nyt personale, herunder afløsere og vikarer. Hvordan forholdene er for grupper med særlige behov. Hvordan sikres regler omkring magtanvendelse, herunder registrering og indberetning af magtanvendelse. Hvordan dialogen er med henholdsvis plejepersonale og beboere. Hvordan hjælpen efter 83 og 86 opleves. Om der er mulighed for efteruddannelse - både i relation til ledelse og medarbejdere. Hvorvidt personalets kompetencer afspejler beboernes behov. Omfanget af sygefravær. Om der findes procedurer for håndtering af fravær, herunder tilkaldelse af vikarer. Dato og tidspunkt for uanmeldt tilsyn Tilsynet blev udført d i tidsrummet kl

2 2 Tilsynet udført af Tilsynet på Søbo blev udført af Handicapkonsulent Ulla Mikkelsen og Faglig koordinator på aktivitetsområdet Inge-Lise Brønserud. Plejecenter Søbo Plejecenter, Rolighedsvej 16, 5400 Bogense. Søbo består af 18 plejeboliger og 12 rehabiliteringsboliger fordelt på 3 etager. I stuen er 6 lejligheder. På 1. og 2. sal er 12 lejligheder. 1. sal benyttes til rehabiliteringspladser. Søbo blev ombygget i Der er en daglig leder tilknyttet plejecentret og en centerleder i samarbejde med Møllehaven. Lejligheder er renoveret i forbindelse med ombygningen, mens der ikke er ændret på fællesarealerne. I henhold til oplysninger hentet på Tilbudsportalen er Søbos værdigrundlag: Helhed, Omsorg, Ansvar, Samarbejde, og Fleksibilitet. Der arbejdes ud fra princippet om Leve-Bo miljø. Der er til den enkelte borger tilknyttet kontaktpersoner, som lægger stor vægt på at tilrettelægge pleje, omsorg og aktiviteter sammen med borgeren ud fra den enkeltes behov, ønsker og livshistorie. Borgeren får mulighed for at deltage i alle hverdagens gøremål, i den udstrækning man har ressourcer til det. Indholdet i tilsynet Besigtigelse af de fysiske rammer i forbindelse med besøg i lejlighederne til de beboere, som var udvalgt til at blive interviewet. Gennemførelse af interview af 3 beboere i henhold til interviewguide. Beboerne, som deltog i interviewet, var informeret og forstod formålet med det uanmeldte tilsyn. 1 ud af de 3 interviewede beboere havde ægtefælle med under tilsynet. De deltagere, som ønskede det, fik udleveret skriftlig information om tilsynet. Gennemgang af dokumentation i Rambøll Care hos de interviewede beboere med henblik på faglig dokumentation, plejeplan mv. Samtale med leder omkring lovpligtig dokumentation samt opfølgning på udviklingsområder fra seneste tilsyn. Status på det forløbne år Siden sidste tilsyn er der på Søbo arbejdet med følgende fokusområder: Fokusområde kost og ernæring: Søbo har løbende arbejdet med fokusområdet, og trækker på viden fra ernæringsuddannet medarbejder på Møllehaven. Fokusområde motion: Søbo har arbejdet med fokusområdet, og en medarbejder tilbyder gymnastik en gang om ugen. Desuden er der mulighed for at gå ture. Fokusområde trivsel: Søbo har arbejdet med fokusområdet sammentænkt med rehabilitering.

3 3 Fokusområde velfærdsteknologi: Søbo bruger robotstøvsugere, og en enkelt beboer har fået et velfærdsteknologisk toilet. Fokusområde digitalisering: Søbo har arbejdet med digitalisering ift. personalets opgaver, og skal nu have Ipads. Indtryk af plejecentret Fysiske rammer Ældre plejeboligbyggeri, hvor lejlighederne er renoveret. Indgangen består af hall med administration. Der er opsat løse skillevægge ind til stort fælles samlings rum. Plejeboliger i stueetagen ligger længst væk fra indgangen. Der er trapper og elevator til 1. sal. Anden sal er indrettet med to lange gange med lejligheder, som i hver ende udvides til stue. Stuen i den ene ende benyttes ikke. Stuen i den anden ende benyttes til opholdsstue og spisestue. Etagernes hjerte er spise- og opholdsstuen i den anden ende. Midt i afdelingen er et lille kontor, lille anretterkøkken, vaskerum og depot. Der er indrettet flere hyggekroge på etagerne. Beboernes lejligheder består af stue, soveværelse, eget bad og tekøkken. Der er fra lejligheder udgang til selvstændig lille terrasse/ altan. Beboerne på 2. sal har havudsigt. Fra lejlighedens hoveddør træder beboerne ud til den fælles opholdsstue og køkken. Der er på alle etager stor fælles altan. I stueplan er indrettet havestue med udgang til fælles haveanlæg. Indtryk af stedets atmosfære (lugt, lyd, stemning, syn) Stemningen i husene virker hyggelig, hjemlig, rolig og rar. Der er en stille og rolig atmosfære. Rengøring og hygiejne Der er rent og pænt i lejlighederne og fællesarealerne. Rammer i forhold til aktivitet/ beskæftigelse/ træning Der er mulighed for at lave fælles aktiviteter i stueplanet. Der er anlagt stisystem i haven rundt om Søbo, som benyttes til gåture. Der afholdes arrangementer for beboere og pårørende i husene bl.a. ved højtider. Søbos venner laver sociale arrangementer. Konklusion: De fysiske rammer er gode og tidssvarende indrettet. Husets rammer med stue og 2. sal gør det vanskeligere for beboerne på egen hånd at gå ture Hygiejne og rengøring vurderes af tilsynet som værende i orden. Der er muligheder for fysisk træning i stueplan. Der er mange aktiviteter, som ikke lige har med daglig husførelse at gøre. Søbo virker som et rart sted at bo.

4 4 Dokumentation vedr. tilsynsborger Nedenstående oplysninger er indhentet via samtale med gruppeleder og ved stikprøver i KMD- Care Kontaktperson Beboerne er alle tildelt kontaktpersoner. Foreligger der oversigt over ydelsestildeling i henhold til 83. Er beskrevet under fanebladet døgnrytme i helhedsvurdering. Er beboernes livshistorie beskrevet Alle interviewede beboere havde en beskrivelse af deres livshistorie liggende i KMD Care. Livshistorien har betydning for ens identitet, og er et godt redskab for personalet til, at kunne tage udgangspunkt i den enkelte beboers livserfaringer og interesser i hverdagen. Ikke mindst hvis hukommelsen svækkes. Det at bruge livshistorien kan hjælpe beboeren selv til at huske og andre til at møde og forstå den person, man er. Foreligger der løbende faglig dokumentation Alle borgere er oprettet i KMD Care. Hos de borgere, som deltog i tilsynet var dokumentationen i orden. Der var udarbejdet helhedsvurdering med sygeplejefaglige optegnelser, medicinregistrering, indsatsplaner og journalskrivning. Hvad er tilgængelig samarbejdsstruktur med pårørende Personlige beskeder: Der tages kontakt til pårørende ved ændring i beboerens helbredstilstand, via kontaktpersonen. Generelle beskeder via en informationstavle til pårørende, og Søbo udgiver hvert kvartal en husavis til beboere og pårørende. Pårørende inviteres til aktiviteter i huset. Der er opsat en whiteboard i indgangshallen, hvorpå der er oplysning om den kommende tids aktivitetstilbud. Flere pårørende har overfor lederen givet udtryk for, at der sker meget på Søbo. Pårørende inddrages i det omfang, de magter, i opgaveløsninger omkring beboeren. Værgemål På nuværende tidspunkt har 1 beboer værgemål. Personalet var bekendt med reglerne. Værdihåndtering I velkomstbogen forefindes fuldmagt vedr. økonomiske forhold. Samtykke Samtykkeerklæring: Der er udarbejdet procedure for brug af samtykkeerklæring til brug for f.eks. samarbejde med egen læge. Aftalerne er dokumenteret i KMD Care.

5 5 Magtanvendelse Magtanvendelse indberettes efter de gældende regler, som medarbejdere er bekendt med, og ifølge ledelsen er medarbejderne blevet gode til at huske at indberette hændelser. Retningslinjer i forhold til magtanvendelse er indsat i standard og proceduremappe, som dels findes elektronisk, og dels er placeret i hver afdeling i papirudgave. Kopi af registreringsskema opbevares aktuelt med et eksemplar på gruppelederens kontor og originalen indsendes til Socialcentret i Nordfyns Kommune. Retningslinjer for medicin administration Findes tilgængeligt i hver afdeling i procedurebogen. Kvalitetsstandarder for personlig pleje/ praktisk hjælp og træning i Nordfyns Kommune Drøftes løbende på personalemøder og foreligger skriftligt i hver beboerlejlighed samt tilgængelig i husenes standard- og proceduremappe eller i elektronisk form på U-drev. Konklusion: Tilsynet finder, at lovpligtig dokumentation og kendskabet til værgemål, medicin, håndtering af værdier, magtanvendelse, kontaktperson og løbende sundhedsfaglig dokumentation er i orden. Tilsynet finder, at Søbos struktur i forhold til de pårørende lægger op til positivt samarbejde og finder det positivt, at der er mulighed for fleksibilitet og brugerinddragelse i forhold til, hvorledes samarbejdet med pårørende planlægges og udføres. Beboer interview: Aftaler omkring praktisk hjælp og personlig pleje. Svarene fra de 3 interviewede er indsat med antal borgere fordelt på svarkategori i nedenstående skema, og samtaler er foregået med beboer på såvel 2. sal som stuen. Rehabiliteringsafsnit er ikke omfattet af tilsyn og fremgår heller ikke af besvarelsen. Aftaler omkring hjælp Spørgsmål/ indsats Ja Nej Ved ikke Tilgodeser den hjælp, du modtager på plejecentret, dine behov? Har du en skriftlig aftale om den hjælp, du modtager? Får du støtte til at udføre den personlige pleje, som du mener, du har behov for? Bemærkninger 3 En beboer udtaler, at pgl. får den hjælp, der er brug for,hvis pgl. beder om det. 2 1 De interviewede er usikre på, om de har lavet en aftale i forbindelse med indflytning på Søbo, men giver udtryk for, at de får den hjælp, der er brug for. 3 En enkelt beboer giver udtryk for at kunne klare mange ting selv. Får hjælp til øjendrypning og det, som pgl. i øvrigt beder om hjælp til. Får du støtte til de prakti- 3 1 beboer giver udtryk for, at det ikke

6 6 ske opgaver, som du mener, du har behov for? Tilpasses hjælpen, hvis der sker ændringer (f.eks. du bliver syg)? kan nå at blive beskidt i lejligheden, og at det i øvrigt går fint. 2 1 De adspurgte er enige om, at de vil tilbydes mere hjælp, hvis helbredet svigter. Aftaler omkring aktivitet Spørgsmål/ indsats Ja Nej Ved ikke Har I tilbud om aktivitet på plejecenteret? Bemærkninger 3 1 person fravælger efter eget ønske tilbud om aktivitet, da pgl. ikke har lyst. En anden beboer deltager i nogle småting ind imellem, såsom bankospil og gudstjeneste og giver udtryk for, at det er udmærket. Har I tilbud om træning? 3 2 af de adspurgte deltager i stolegymnastik. En enkelt beboer omtaler muligheden for at deltage på busture. Synes du, der sker nok på plejecenteret i hverdagen? Kan du være med til at bestemme, hvilke aktiviteter der skal foregå f.eks. mærkedage, udflugter, indkøb, gåture og lign.? Har I tilbud om aktiviteter i fællesrummene? Har du mulighed for at være med i dagligdagens aktiviteter, hvis du har lyst? 3 En beboer fortæller, at det går meget godt, og at pgl. intet har at klage over. En anden fortæller, at pgl. læser meget og slapper af, ligesom vedkommende også går daglige ture i nærområdet. 2 1 Den beboer, som svarer nej, begrunder det med, at pgl. kun har boet på Søbo i knap 4 måneder, og har endnu ikke været med til at planlægge mærkedage. En anden vælger tilbuddet fra, og den sidste af de adspurgte omtaler valg af mad på mærkedage som en mulighed En af de adspurgte har ingen interesse. En vælger træning i egen bolig, og den sidste af de adspurgte ønsker, at de andre beboere var mere sammen, ligesom pgl. savner sammenkomster. 3 Aktiviteter såsom: At bage boller - er hyggeligt ligesom gudstjeneste i forhal og besøg på Møllehaven bliver nævnt. Mad/ forplejning Spørgsmål/ indsats Ja Nej Ved Bemærkninger ikke Er du tilfreds med maden? 3 Citat: Jeg ville være et skarn, hvis

7 7 Får du mad på de tidspunkter, der passer dig? Har du indflydelse på menuen? jeg ikke var tilfreds 3 De adspurgte er enige om, at maden serveres på de tidspunkter, der passer den enkelte, ligesom de tilkendegiver at være tilfredse med, at den varme mad er om middagen. En enkelt får øllebrød og kaffe om morgenen, og er meget tilfreds med denne aftale. 2 1 Det er meget sjældent og kun til fødselsdage, er svarene fra 2 af de adspurgte. Generel tilfredshed Spørgsmål/ indsats Ja Nej Ved ikke Er du tilfreds med at bo på plejecentret? Er du tilfreds med rammerne indendørs? Er du tilfreds med rammerne udendørs? Bemærkninger 3 Udtalelse fra en beboer: Der er ikke noget at klage over, og det er bedre end førhen. 3 En beboer nævner, at skabene godt kunne være dybere, og en anden beboer udtaler, at pgl. ikke kan være andet end tilfreds. 3 Er du tilfreds med personalet? Synes du, personalet er uddannet godt nok til at kunne hjælpe dig? Har du særlige bemærkninger? 3 Godt tilfreds. 3 Citat: Jeg passer jo mig selv. 3 En beboer udtaler, at skabsbøjlestang er for højt placeret og gør pgl. mindre selvhjulpen. Konklusion på borgerinterview Tilsynet finder, at de interviewede beboere er meget tilfredse med plejecentret Søbo. Svarene afspejler stor tilfredshed med de fysiske rammer, maden, hjælpen til personlig pleje og praktiske opgaver, herunder også positive tilkendegivelser af personalet og deres kompetencer. Det er tilsynets vurdering, at beboerne får den hjælp, som er beskrevet i Nordfyns Kommunes kvalitetsstandard.

8 8 Centerleder/ medarbejder interview: Spørgsmål/indsats Ja Nej Delvist 1. Er der sket væsentlige X ændringer i forhold til sidste tilsynsbesøg? Bemærkninger 2. Er der fulgt op på anbefalinger fra tidligere besøg? Der har ingen klager været siden. Problemet blev drøftet på personalemøde. 3. Er Nordfyns Kommunes værdigrundlag kendt af personalet? Hvordan arbejder I med værdigrundlaget i dagligdagen? 4. Er der iværksat nye kvalitetsforbedrende projekter siden sidste tilsyn? 5. Opfylder maden beboernes behov? 6. Hvordan er forholdene for grupper med særlige behov, herunder personer med demens, handicap m.v.? 7. Har beboerne tilknyttet en fast plejeperson? 8. Er de fysiske rammer her på stedet egnede for demente? 9. Bor der yngre handicappede på plejecentret? 10. Har personalet den tilstrækkelige uddannelse til at varetage pleje og omsorg for grupper med særlige behov? 11. Bliver magtanvendelsesreglerne anvendt? 12. Foreligger der lovpligtige indberetninger for magtanvendelse? 13. Har personalet modtaget undervisning i reglerne om magtanvendelse? Der arbejdes med dette i det daglige arbejde. Daglig leder laver årshjul og planlægger vore fokusområder herudfra. Arbejder aktuelt med social kapital. Nyt kaldesystem, så det bliver muligt at tale med den beboer, der kalder. Bedre plads i stueetagen nu. Bruges til aktiviteter og træning. Der er ansat en fleksjobber i hvert køkken. Beboerne bor blandet, ca. 50% er demente. Godt samarbejde med demenskoordinator ved svære forløb. En aktivitetsmedarbejder arrangerer noget for alle beboere, også de demente. En enkelt. VISO er med til at rådgive. En enkelt. Ikke siden sidst, men de er bekendte med reglerne.

9 9 14. Hvordan sikres det, at reglerne om magtanvendelse, herunder registrering, er overholdt? 15. Findes der en skriftlig procedure for vurdering af beboernes genoptræning og vedligeholdelsestræning? 16. Er der udarbejdet skriftlige instrukser for ansvar, kompetence og opgavefordeling for personalet, herunder afløsere og vikarer? 17. Hvordan sikres det, at instrukserne - løbende opdateres? - er kendte og følges af personalet? 18. Sker der nødvendig oplæring af nye medarbejdere, herunder afløsere og vikarer? Hvordan? 19. Sker der nødvendig oplæring i nye opgaver? Hvordan? 20. Får du og personalet relevant efteruddannelse? 21. Er der overensstemmelse mellem personalets ansvar og kompetencer? 22. Giver hverdagen mulighed for at levere den hjælp, som er beskrevet i Kommunalbestyrelsens kvalitetsstandard? 23. Afspejler personalets kompetencer beboernes behov? 24. Hvordan oplever du /I omgangstonen på plejecentret? 1) beboerne indbyrdes 2) beboere og medarbejdere 3) medarbejderne ind- Lederen er altid inde i sagerne. Hun hjælper også med indberetning og vejledning I helhedsvurdering i KMD Care. Standard proceduremappe eller elektronisk på kommunalt U-drev. Der arbejdes aktuelt på tværs af alle plejecentre med en fælles ajourføring. Instrukserne er tilgængelige i Proceduremappe og u-drevet. Introduktionsmappe til nye medarbejdere med afkrydsningsskema. Fast procedure. De er med som føl. Der er hele tiden behov for kompetenceudvikling. De har nu øget deres kompetencer ved ansættelse af flere med længere uddannelse end tidligere. 1) Overvejende god, men flere demente 2) God 3) Medarbejderne indbyrdes trives, de er glade for hver deres gruppe.

10 10 byrdes 25. Er der (efter din opfattelse) et stort sygefravær? Kender du årsagen hertil? 26. Er årsrapporten et brugbart styringsredskab i hverdagen? 27. hvordan kan det blive bedre 28. Er der et godt samarbejde med pårørende, herunder bruger- og pårørenderådet? Ja, i 2013 har vi samlet haft 8 langtidssygemeldte, men ellers meget lidt fravær. Der er fokus på sygefraværet, og der arbejdes med fokus på den raske. Søbo arbejder meget målrettet ud fra denne. Forenkles færre fokuspunkter. Ja, men enkelte pårørende kan være vanskelige. Konklusion: På baggrund af interviewene med medarbejdere og leder vurderer tilsynet, at Søbo er et velfungerende plejeboligtilbud til målgruppen. Beboere og medarbejdere er glade for at bo og arbejde på Søbo. Beboerne giver udtryk for en velfungerende hverdag. Der er mulighed for kompetenceudvikling, og der opleves en velfungerende dialog med beboere, pårørende og ledelsen omkring problematikker på Søbo. Beboerne får dækket deres daglige behov for pleje og omsorg.

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Bryggergården.

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Bryggergården. 1 Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Bryggergården. Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af beboernes udsagn, oplysninger fra plejepersonalet, samt tilsynets egne observationer. Under konklusionen fremkommer

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Vesterbo.

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Vesterbo. 1 Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Vesterbo. Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af beboernes udsagn, oplysninger fra plejepersonalet og gruppeleder, samt tilsynets egne observationer. Under konklusionen

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Møllehaven.

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Møllehaven. 1 Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Møllehaven. Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af beboernes udsagn, oplysninger fra plejepersonalet, samt tilsynets egne observationer. Under konklusionen fremkommer

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Søbo

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Søbo Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Søbo Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af beboernes udsagn, oplysninger fra plejepersonalet og gruppeleder, samt tilsynets egne observationer. Under konklusionen

Læs mere

Bilag 2: interviewguides til det dialogbaserede tilsynsbesøg. Interviewguide til det dialogbaserede tilsynsbesøg beboere og pårørende.

Bilag 2: interviewguides til det dialogbaserede tilsynsbesøg. Interviewguide til det dialogbaserede tilsynsbesøg beboere og pårørende. Bilag 2: interviewguides til det dialogbaserede tilsynsbesøg. Interviewguide til det dialogbaserede tilsynsbesøg beboere og pårørende. Det dialogbaserede tilsynsbesøg sker med udgangspunkt i følgende lovgivning:

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 1. november 2011 på Vibedal

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 1. november 2011 på Vibedal Uanmeldt plejehjemstilsyn d.. november 20 på Vibedal I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Personlig hjælp og pleje samt genoptræning

Læs mere

Uanmeldt tilsyn d. 31/ på Vibedal beboerne og pårørende

Uanmeldt tilsyn d. 31/ på Vibedal beboerne og pårørende Uanmeldt tilsyn d. 3/3 2009 på Vibedal I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Synspunkter fra deltagerne Giver udtryk for at være

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Søbo

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Søbo Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Søbo Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af beboernes udsagn, oplysninger fra plejepersonalet og gruppeleder, samt tilsynets egne observationer. Under konklusionen

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Kærgården.

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Kærgården. Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Kærgården. Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af beboernes udsagn, oplysninger fra plejepersonalet og gruppeleder, samt tilsynets egne observationer. Under konklusionen

Læs mere

Uanmeldt tilsyn den 1. oktober 2010 på Solhjem. I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af:

Uanmeldt tilsyn den 1. oktober 2010 på Solhjem. I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Uanmeldt tilsyn den. oktober 200 på Solhjem I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Personlig hjælp og pleje samt genoptræning og

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 14. december 2011 på Solgården

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 14. december 2011 på Solgården Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 4. december 20 på Solgården I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne. beboer Glad for sin stue 2. beboer Glad

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Kærgården.

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Kærgården. Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Kærgården. Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af beboernes udsagn, oplysninger fra plejepersonalet og gruppeleder, samt tilsynets egne observationer. Under konklusionen

Læs mere

Der er gode fælles arealer. 1. Får den hjælp, der er brug for, mulighed for at deltage i gymnastik i husene og i storstuen.

Der er gode fælles arealer. 1. Får den hjælp, der er brug for, mulighed for at deltage i gymnastik i husene og i storstuen. Uanmeldt tilsyn d. 23. juni 2009 på Fjordglimt I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne Synes der er gode pladsforhold, og at der er den

Læs mere

Rapport vedr. anmeldt tilsyn Gambo.

Rapport vedr. anmeldt tilsyn Gambo. Rapport vedr. anmeldt tilsyn Gambo. Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af dialogoplysninger fra 1 personalerepræsentant og 1 gruppeleder, samt gennemført dialogmøde mellem beboere og bruger- og

Læs mere

Indstilling til Voksen og Plejeudvalget vedrørende Uanmeldt kommunalt tilsyn

Indstilling til Voksen og Plejeudvalget vedrørende Uanmeldt kommunalt tilsyn Indstilling til Voksen og Plejeudvalget vedrørende Uanmeldt kommunalt tilsyn Plejehjemmet Nørrevang d. 14. oktober 2008 Den 8. december 2008 Plejehjemmet Nørrevang Uanmeldt kommunalt tilsyn d. 14. oktober

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 12. september 2014 på Friplejehjemmet i Bedsted I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af:

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 12. september 2014 på Friplejehjemmet i Bedsted I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Uanmeldt plejehjemstilsyn den 12. september 2014 på Friplejehjemmet i Bedsted I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Beboerne Synspunkter fra deltagerne Tilsynsførendes bemærkning

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Uanmeldt tilsyn den 16. august 2011 Plejecenter Christians Have, Aleris

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Uanmeldt tilsyn den 16. august 2011 Plejecenter Christians Have, Aleris SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn den 16. august 2011 Plejecenter Christians Have, Aleris Solrød kommune aflagde den 16. august 2011, uanmeldt tilsyn på

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Bryggergården.

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Bryggergården. Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Bryggergården. Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af beboernes udsagn, oplysninger fra plejepersonalet og gruppeleder, samt tilsynets egne observationer. Under konklusionen

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Hylleholtcenteret den 18. april 2013

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Hylleholtcenteret den 18. april 2013 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Hylleholtcenteret den 18. april 2013 Centerleder Britt Kjærulf Jørgensen Tilsynet blev udført af konsulent Annelise Dehn og ekstern sygeplejefaglig konsulent

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 12. september 2014 på Friplejehjemmet i Bedsted I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af:

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 12. september 2014 på Friplejehjemmet i Bedsted I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Uanmeldt plejehjemstilsyn den 12. september 2014 på Friplejehjemmet i Bedsted I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Beboerne Synspunkter fra deltagerne 1) Boligforhold Dejligt

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Uanmeldt tilsyn Hedebo Plejecenter

Tilsynsrapport 2010. Uanmeldt tilsyn Hedebo Plejecenter Tilsynsrapport 2010 Uanmeldt tilsyn Uanmeldt tilsyn 2010 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 3 1.1. Formål... 3 1.2. Lovgrundlag... 3 1.3. Læsevejledning... 3 1.4. Grundlag for tilsynet... 4 2. Metode...

Læs mere

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 13/ på Områdecentret Kastaniegården

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 13/ på Områdecentret Kastaniegården Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 13/11 2008 på Områdecentret Kastaniegården Tilsynsskemaet følger de områder, der ifølge bekendtgørelsen som minimum skal afdækkes ved tilsynet. Beboerne Tilsynet

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Solgården

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Solgården Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Solgården Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af beboernes udsagn, oplysninger fra plejepersonalet og gruppeleder, samt tilsynets egne observationer. Under konklusionen

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Uanmeldt tilsyn den 9. oktober 2014 Plejecenter Christians Have, Kommunal del

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Uanmeldt tilsyn den 9. oktober 2014 Plejecenter Christians Have, Kommunal del SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn den 9. oktober 2014 Plejecenter Christians Have, Kommunal del Solrød kommune aflagde den 9. oktober 2014, uanmeldt tilsyn

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn. Fuglsanggården

Uanmeldt kommunalt tilsyn. Fuglsanggården Uanmeldt kommunalt tilsyn Fuglsanggården 2. november 2009 1 INDHOLDSFORTEGNELSE side 1. Indledning...3 1.1 Formål med det uanmeldte besøg 3 1.2 Fremgangsmåde generelt.3 2. Konklusion på samtale med 2 beboere...4

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Solgården

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Solgården Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Solgården Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af beboernes udsagn, oplysninger fra plejepersonalet og gruppeleder, samt tilsynets egne observationer. Under konklusionen

Læs mere

Demensafsnit har et værelses lejlighed kunne godt ønske at soveværelse og stue var i hver sit rum. Bruger fællesområdet.

Demensafsnit har et værelses lejlighed kunne godt ønske at soveværelse og stue var i hver sit rum. Bruger fællesområdet. Uanmeldt tilsyn den 20. december 200 på Fjordglimt I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne Er godt tilfreds med lejligheden er glad for

Læs mere

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 22/ på Områdecentret Trye

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 22/ på Områdecentret Trye Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 22/10 2008 på Områdecentret Trye Tilsynsskemaet følger de områder, der ifølge bekendtgørelsen som minimum skal afdækkes ved tilsynet. Beboerne Bemærkninger Tilsynet

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Uanmeldt tilsyn den 22. og 23. september 2015 Plejecenter Christians Have, Aleris

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Uanmeldt tilsyn den 22. og 23. september 2015 Plejecenter Christians Have, Aleris SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn den 22. og 23. september 2015 Plejecenter Christians Have, Aleris Solrød kommune aflagde den 22. og 23. september 2015,

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 16. december på Kastaniegården

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 16. december på Kastaniegården Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 6. december på Kastaniegården I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne. beboer Glad for sin lejlighed 2. beboer

Læs mere

Uanmeldt tilsyn den 21. december 2010 på Rønheden. I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Tilsynsførendes bemærkninger 1

Uanmeldt tilsyn den 21. december 2010 på Rønheden. I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Tilsynsførendes bemærkninger 1 Uanmeldt tilsyn den 2. december 200 på Rønheden I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Personlig hjælp og pleje samt genoptræning

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 5. december 2011 på Åbakken

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 5. december 2011 på Åbakken Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 5. december 20 på Åbakken I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne Dejlige lejligheder, velindrettede. bemærkning

Læs mere

Rapport vedr. anmeldt tilsyn Søbo.

Rapport vedr. anmeldt tilsyn Søbo. Rapport vedr. anmeldt tilsyn Søbo. Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af dialogoplysninger fra 2 personalerepræsentanter og 1 gruppeleder, samt gennemført dialogmøde mellem beboere og bruger-

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Gambo

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Gambo Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Gambo Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af beboerne udsagn, oplysninger fra plejepersonalet og gruppeleder, samt tilsynets egne observationer. Under konklusionen

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Vesterbo

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Vesterbo Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Vesterbo Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af beboernes udsagn, oplysninger fra plejepersonalet og gruppeleder, samt tilsynets egne observationer. Under konklusionen

Læs mere

1. Får hjælp til personlig pleje og bad.

1. Får hjælp til personlig pleje og bad. Uanmeldt tilsyn den 2. december 200 på Åbakken I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Personlig hjælp og pleje samt genoptræning

Læs mere

Bilag 3: interviewguide til det uanmeldte tilsynsbesøg. Interviewguide til det uanmeldte tilsynsbesøg.

Bilag 3: interviewguide til det uanmeldte tilsynsbesøg. Interviewguide til det uanmeldte tilsynsbesøg. Bilag 3: interviewguide til det uanmeldte tilsynsbesøg. Interviewguide til det uanmeldte tilsynsbesøg. Det uanmeldte tilsynsbesøg sker med udgangspunkt i følgende lovgivning: - Lov om retssikkerhed og

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn onsdag den 29. oktober 2014

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn onsdag den 29. oktober 2014 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn onsdag den 29. oktober 2014 Plejecenter Stevnshøj Stevnshøj 4660 Store Heddinge Teamleder Dorthe Danielsen Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder Anne Hagstrøm Visitator

Læs mere

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 22/ på Områdecentret Stenhøj

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 22/ på Områdecentret Stenhøj Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 22/10 2008 på Områdecentret Stenhøj Tilsynsskemaet følger de områder, der ifølge bekendtgørelsen som minimum skal afdækkes ved tilsynet. Beboerne Tilsynet skal

Læs mere

Endelig rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Endelig rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Handicap Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 62 30 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 9. december 2014 Endelig rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Tullebølle

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Lindevejscenteret den 18. april 2012

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Lindevejscenteret den 18. april 2012 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Lindevejscenteret den 18. april 2012 Centerleder Gitte Larsen Tilsynet blev udført af konsulent Birgit Friis Levysohn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe

Læs mere

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Sundhed Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 62 30 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 10. december 2013 Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Danahus Plejecenter

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 3. november 2011 på Klitrosen

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 3. november 2011 på Klitrosen Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 3. november 20 på Klitrosen I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne Dejlig velindrettede boliger. God plads.

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Uanmeldt tilsyn den 5. oktober 2017 Plejecenter Christians Have, Kommunal del

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Uanmeldt tilsyn den 5. oktober 2017 Plejecenter Christians Have, Kommunal del SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn den 5. oktober 2017 Plejecenter Christians Have, Kommunal del Solrød kommune aflagde den 5. oktober 2017, uanmeldt tilsyn

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 24. september 2014 på Stenhøj I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af:

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 24. september 2014 på Stenhøj I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 24. september 2014 på Stenhøj I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Beboerne Synspunkter fra deltagerne 1) Boligforhold Er næsten lige flyttet ind.

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt anmeldt tilsyn på Kongsted Ældrecenter den 22. maj 2013

Rapport fra lovpligtigt anmeldt tilsyn på Kongsted Ældrecenter den 22. maj 2013 Rapport fra lovpligtigt anmeldt tilsyn på Kongsted Ældrecenter den 22. maj 2013 Centerleder Anni Petersen Tilsynet blev ført af: Konsulent Annelise Dehn Ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe Østergaard-Nielsen

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Uanmeldt tilsyn den 29. september 2010 Plejecenter Christians Have, Kommunal del

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Uanmeldt tilsyn den 29. september 2010 Plejecenter Christians Have, Kommunal del SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn den 29. september 2010 Plejecenter Christians Have, Kommunal del Solrød kommune aflagde den 29. september 2010, uanmeldt

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 21. august 2014 på Sct. Mortensgård I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af:

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 21. august 2014 på Sct. Mortensgård I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Uanmeldt plejehjemstilsyn den 2 august 2014 på Sct. Mortensgård I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Beboerne Synspunkter fra deltagerne 1) Boligforhold Virker godt tilpas.

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn: Søbo, Rolighedsvej 16, 5400 Bogense, tlf

Uanmeldt kommunalt tilsyn: Søbo, Rolighedsvej 16, 5400 Bogense, tlf Uanmeldt kommunalt tilsyn: Søbo, Rolighedsvej 16, 5400 Bogense, tlf. 64 827881 E-mail: soebo@nordfynskommune.dk Centerleder Møllehaven og Søbo: Mitzie Pedersen, mobil 24 60 29 79, mail mip@nordfynskommune.dk

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Gambo

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Gambo Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Gambo Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af beboerne udsagn, oplysninger fra plejepersonalet og gruppeleder, samt tilsynets egne observationer. Under konklusionen

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Solhavecenteret den 3. maj 2012

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Solhavecenteret den 3. maj 2012 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Solhavecenteret den 3. maj 2012 Centerleder Lis Kramer Pedersen Tilsynet blev udført af konsulent Birgit Friis Levysohn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Søndervang Plejecenter den 17. april 2013

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Søndervang Plejecenter den 17. april 2013 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Søndervang Plejecenter den Centerleder Lennart Christiansen Tilsynet blev udført af konsulent Annelise Dehn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe Østergaard-Nielsen

Læs mere

Hedebo-Centret. 8. oktober 2009

Hedebo-Centret. 8. oktober 2009 Indstilling til Voksen og Plejeudvalget vedrørende Uanmeldt kommunalt tilsyn Hedebo-Centret 8. oktober 2009 Den 30. november 2009 Plejehjemmet Hedebo-Centret Uanmeldt kommunalt tilsyn d.8. oktober 2009

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2014 Svendebjerghave

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2014 Svendebjerghave Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2014 Svendebjerghave 1. Om boenheden Boenhed Adresse Plejehjemmet Svendebjerghave Svendebjergvej 28A Tilsynsdato 18. juni 2014 Antal pladser 33 plejeboliger (og 13 aflastningspladser).

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Bryggergården.

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Bryggergården. Rapport vedr. uanmeldt tilsyn Bryggergården. Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af beboernes udsagn, oplysninger fra plejepersonalet og gruppeleder, samt tilsynets egne observationer. Under konklusionen

Læs mere

Bilag 1. Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side x. 2. Læsevejledning... side x. 3. Tilsynsdato, tidspunkt og tilsynsførende...

Bilag 1. Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side x. 2. Læsevejledning... side x. 3. Tilsynsdato, tidspunkt og tilsynsførende... Bilag 1 Tilsynsrapport fra uanmeldt tilsyn Svendborg Kommune Myndighedsafdelingen Plejecenter xxxxx - xxxxxx Uanmeldt tilsynsbesøg den xx. xxxxxxxx 2008 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet...

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn i Grøndalshusene den 17. juni 2013

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn i Grøndalshusene den 17. juni 2013 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn i Grøndalshusene den 17. juni 2013 Centerleder Marion Pihl Jensen Tilsynet blev udført af konsulent Annelise Dehn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe Østergaard-Nielsen

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Dalby Ældrecenter den 3. maj 2012

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Dalby Ældrecenter den 3. maj 2012 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Dalby Ældrecenter den 3. maj 2012 Centerleder Anni Petersen Tilsynet blev udført af konsulent Birgit Friis Levysohn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 18. november 2014

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 18. november 2014 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 18. november 2014 Plejecenter Brohøj Brohøj 27 4672 Klippinge Teamleder Tatjana Frimurer Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder Anne Hagstrøm Visitator Mette

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 16. september 2014 på Nors I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af:

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 16. september 2014 på Nors I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Uanmeldt plejehjemstilsyn den 16. september 2014 på Nors I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Beboerne Synspunkter fra deltagerne 1) Boligforhold Har været meget glad for sin

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn mandag den 3. november 2014

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn mandag den 3. november 2014 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn mandag den 3. november 2014 Plejecenter Egehaven Egehaven 2 Strøby Egede 4600 Køge Teamleder Annegerd Grimsbo Birk-Sørensen Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder Anne

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn torsdag den 12. november 2015

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn torsdag den 12. november 2015 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn torsdag den 12. november 2015 Plejecenter Stevnshøj Stevnshøj 4660 Store Heddinge Plejecenterleder Dorthe Danielsen Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder Anne Hagstrøm

Læs mere

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Handicap Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 62 30 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 28. april 2016 Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Lindelse plejehjem

Læs mere

Rapport vedr. anmeldt tilsyn Vesterbo.

Rapport vedr. anmeldt tilsyn Vesterbo. Rapport vedr. anmeldt tilsyn Vesterbo. Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af dialogoplysninger fra 2 personalerepræsentanter og de 2 gruppeledere, samt gennemført dialogmøde mellem beboere og

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Kløvermarken i Thisted Kommune, 27. oktober I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse:

Anmeldt tilsyn på Kløvermarken i Thisted Kommune, 27. oktober I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse: Anmeldt tilsyn på Kløvermarken i Thisted Kommune, 27. oktober 2009. I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne Beboerrepræsentanterne er godt

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt anmeldt tilsyn på Søndervang Plejecenter den 22. maj 2013

Rapport fra lovpligtigt anmeldt tilsyn på Søndervang Plejecenter den 22. maj 2013 Rapport fra lovpligtigt anmeldt tilsyn på Søndervang Plejecenter den 22. maj 2013 Centerleder Lennart Christiansen Tilsynet blev udført af konsulent Annelise Dehn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe

Læs mere

Personlig pleje og omsorg er i forhold til aktuelt behov.

Personlig pleje og omsorg er i forhold til aktuelt behov. Anmeldt besøg på Trye i Thisted Kommune, 24. november 2009. I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse: Boligforhold bemærkninger Boligerne fungerer godt, men der mangler skabsplads

Læs mere

Endelig rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Endelig rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Handicap Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 60 68 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 6. januar 2014 Endelig rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Humble

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Lindevejscenteret den 17. april 2013

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Lindevejscenteret den 17. april 2013 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Lindevejscenteret den 17. april 2013 Centerleder Gitte Larsen Tilsynet blev udført af konsulent Annelise Dehn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe Østergaard-Nielsen

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 2. november 2011på Sct. Thøgersgaard

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 2. november 2011på Sct. Thøgersgaard Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 2. november 20på Sct. Thøgersgaard I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne Boligerne er velindrettede. Glade

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 19. august 2014 på Åbakken I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af:

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 19. august 2014 på Åbakken I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Uanmeldt plejehjemstilsyn den 19. august 2014 på Åbakken I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Beboerne Synspunkter fra deltagerne 1) Boligforhold Lejligheden er vidunderlig.

Læs mere

KB indleder med kort information om, hvorfor vi er her.

KB indleder med kort information om, hvorfor vi er her. Anmeldt tilsyn på Åbakken i Thisted Kommune, 29. sept 2009. I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold KB indleder med kort information om, hvorfor vi er her. Hvordan

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 11. december 2015

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 11. december 2015 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 11. december 2015 Plejecenter Plushøj Plushøj 18 4673 Rødvig Plejecenterleder Malene Thorup Haagensen Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder Anne Hagstrøm

Læs mere

REDEGØRELSE OVER LOVPLIGTIGE TILSYN I 2007 PÅ PLEJECENTRE I NORDFYNS KOMMUNE.

REDEGØRELSE OVER LOVPLIGTIGE TILSYN I 2007 PÅ PLEJECENTRE I NORDFYNS KOMMUNE. REDEGØRELSE OVER LOVPLIGTIGE TILSYN I 2007 PÅ PLEJECENTRE I NORDFYNS KOMMUNE. Dato 15.01-2008 Denne årlige redegørelse er opbygget af sammenfatningerne fra de enkelte rapporter fra tilsynene. Redegørelsen

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune. Samlet redegørelse for de kommunale anmeldte plejehjemstilsyn 2008

Faaborg-Midtfyn Kommune. Samlet redegørelse for de kommunale anmeldte plejehjemstilsyn 2008 Faaborg-Midtfyn Kommune Samlet redegørelse for de kommunale anmeldte plejehjemstilsyn 2008 Det overordnede formål f med de kommunale tilsyn Formålet med tilsynet er, at myndigheden blandt andet via de

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn. Fuglsanggården

Uanmeldt kommunalt tilsyn. Fuglsanggården Uanmeldt kommunalt tilsyn Fuglsanggården 20. oktober 2010 1 INDHOLDSFORTEGNELSE side 1. Indledning 3 1.1 formål med det uanmeldte besøg 3 1.2 fremgangsmåde 3 2. Konklusion på samtale med 2 beboere 4 3.

Læs mere

Tilsynsrapport. Ordinært uanmeldt tilsyn på. Plejecenter Solvænget

Tilsynsrapport. Ordinært uanmeldt tilsyn på. Plejecenter Solvænget Allerød Kommune Sundheds og Omsorgsafdelingen Tilsynsrapport Ordinært uanmeldt tilsyn på Plejecenter Solvænget Marts 2010 Indholdsfortegnelse 1) Tilsynets formål 2) Tilsynsdato og tidspunkt 3) Tilsynsresumé

Læs mere

Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Hedebo Plejecenter. Hedebo Plejecenter Uanmeldt tilsyn

Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Hedebo Plejecenter. Hedebo Plejecenter Uanmeldt tilsyn Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Uanmeldt tilsyn INDHOLDSFORTEGNELSE Gennemførelse af uanmeldte tilsyn på... 3 1. Indledning... 3 1.1. Formål... 3 1.2. Lovgrundlag... 3 1.3. Læsevejledning... 3 1.4. Grundlag

Læs mere

Rapport vedr. anmeldt tilsyn Gambo.

Rapport vedr. anmeldt tilsyn Gambo. Rapport vedr. anmeldt tilsyn Gambo. Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af dialogoplysninger fra 3 personalerepræsentanter og 1 gruppeleder, samt gennemført dialogmøde mellem beboere og bruger-

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 8. september 2014 Vibedal I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af:

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 8. september 2014 Vibedal I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Uanmeldt plejehjemstilsyn den 8. september 2014 Vibedal I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Beboerne Synspunkter fra deltagerne 1) Boligforhold Er tilfreds med det hele. Lejligheden

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn hos borgere, der ikke bor på plejecenter

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn hos borgere, der ikke bor på plejecenter Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn hos borgere, der ikke bor på plejecenter Faxe Midt den 4. oktober 2013 Privat leverandør af hjemmepleje Tilsynet blev udført af konsulent Annelise Dehn og ekstern

Læs mere

Odense Kommune - OKÆ. Tilsynsrapport uanmeldt tilsyn Plejecenter Munke Mose Dato:

Odense Kommune - OKÆ. Tilsynsrapport uanmeldt tilsyn Plejecenter Munke Mose Dato: Odense Kommune - OKÆ Tilsynsrapport uanmeldt tilsyn Plejecenter Munke Mose Dato: 15.06.2010 Juni 2010 Indhold 1. Indledning... 3 2. Tilsynets vurdering... 5 3. Data... 7 4. Service- og sundhedsfaglig dokumentation...

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Tangshave Plejecenter

Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Tangshave Plejecenter Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Tangshave Plejecenter Indholdsfortegnelse 1. TILSYN OMFANG OG GENNEMFØRELSE... 2 1.1 Interview... 2 1.2 Rapport... 2 2. KONKLUSION OG ANBEFALINGER PÅ TILSYNSBESØGET...

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2014 Holmelundsvej

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2014 Holmelundsvej Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2014 Holmelundsvej 1. Om boenheden Boenhed Holmelundsvej (under Svendebjerghave) Adresse Holmelundsvej 1-3 Tilsynsdato 18. juni 2014 Antal pladser 17 plejeboliger Antal

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Anmeldt tilsyn den 1. oktober 2008 Plejecenter Christians Have, Kommunal del

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Anmeldt tilsyn den 1. oktober 2008 Plejecenter Christians Have, Kommunal del SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN Tilsynsrapport Anmeldt tilsyn den 1. oktober 2008 Plejecenter Christians Have, Kommunal del Solrød kommune aflagde den 1. oktober 2008, anmeldt tilsyn

Læs mere

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2009.

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2009. Lovgrundlag Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2009. Lov om Social Service 151 foreskriver, at kommunen har pligt til at føre tilsyn med opgaveløsningen på kommunens plejehjem.

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 26. august 2014 på Kastaniegården I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af:

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 26. august 2014 på Kastaniegården I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Uanmeldt plejehjemstilsyn den 26. august 2014 på Kastaniegården I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Beboerne Synspunkter fra deltagerne 1) Boligforhold Er glad for at bo på

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Anmeldt tilsyn den 8. oktober 2009 Plejecenter Christians Have, Aleris

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Anmeldt tilsyn den 8. oktober 2009 Plejecenter Christians Have, Aleris SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN Tilsynsrapport Anmeldt tilsyn den 8. oktober 2009 Plejecenter Christians Have, Aleris Solrød kommune aflagde den 8. oktober 2009, anmeldt tilsyn på Plejecenter

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Hylleholtcenteret den 9. maj 2012

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Hylleholtcenteret den 9. maj 2012 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Hylleholtcenteret den 9. maj 2012 Centerleder Britt Kjærulf Jørgensen Tilsynet blev udført af konsulent Birgit Friis Levysohn og ekstern sygeplejefaglig konsulent

Læs mere

Rapport vedr. anmeldt tilsyn Søbo.

Rapport vedr. anmeldt tilsyn Søbo. Rapport vedr. anmeldt tilsyn Søbo. Rapporten er udarbejdet med en fremstilling af dialogoplysninger fra 2 personalerepræsentanter og 1 gruppeleder, samt gennemført dialogmøde mellem beboere og bruger-

Læs mere

Svendebjergvej 28 A Tilsynsdato 10. september plejeboliger i gang med omlægning til aflastning

Svendebjergvej 28 A Tilsynsdato 10. september plejeboliger i gang med omlægning til aflastning Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn 2015 Svendebjerghave 1. Om boenheden Boenhed Svendebjerghave Adresse Svendebjergvej 28 A Tilsynsdato 10. september 2015 Antal pladser Antal beboere besøgt 2 Ledelsesrepræsentant

Læs mere

Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side Læsevejledning... side Tilsynsdato, tidspunkt og tilsynsførende...

Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side Læsevejledning... side Tilsynsdato, tidspunkt og tilsynsførende... Tilsynsrapport fra uanmeldt tilsyn Svendborg Kommune Myndighedsafdelingen Hesselager Plejecenter Uanmeldt tilsynsbesøg d. 5. september 2018 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side 2 2. Læsevejledning...

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn hos borgere, der ikke bor på plejecenter

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn hos borgere, der ikke bor på plejecenter Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn hos borgere, der ikke bor på plejecenter Faxe Nord den 23. september 2013 Kommunal leverandør af hjemmepleje Tilsynet blev udført af konsulent Annelise Dehn og ekstern

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Frederiksgadecenteret den 23. maj 2012

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Frederiksgadecenteret den 23. maj 2012 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Frederiksgadecenteret den Centerleder Eva Petersen Tilsynet blev udført af konsulent Birgit Friis Levysohn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe Østergaard-Nielsen

Læs mere

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 15/12 2008 på Områdecentret Kristianslyst

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 15/12 2008 på Områdecentret Kristianslyst Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 15/12 2008 på Områdecentret Kristianslyst Tilsynsskemaet følger de områder, der ifølge bekendtgørelsen som minimum skal afdækkes ved tilsynet. Beboerne Bemærkninger

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 3. november 2011 på Fyrglimt

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 3. november 2011 på Fyrglimt Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 3. november 20 på Fyrglimt I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Personlig hjælp og pleje samt genoptræning

Læs mere

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010.

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010. Lovgrundlag Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010. Lov om Social Service 151 Kommunen har pligt til at føre tilsyn med opgaveløsningen på kommunens plejehjem. Formålet

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn torsdag den 17. november 2014

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn torsdag den 17. november 2014 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn torsdag den 17. november 2014 Plejecenter Hotherhaven Og KAS Præstemarken 76 4652 Hårlev Teamledere Anne Mette Mortensen Marianne Thomasen Tilsynet blev ført af:

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Dybbøl Plejecenter

Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Dybbøl Plejecenter Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Dybbøl Plejecenter Indholdsfortegnelse 1. TILSYN OMFANG OG GENNEMFØRELSE... 2 1.1 Interview... 2 1.2 Rapport... 2 2. KONKLUSION OG ANBEFALINGER PÅ TILSYNSBESØGET...

Læs mere

Kommunal tilsynsrapport 2016

Kommunal tilsynsrapport 2016 Kommunal tilsynsrapport 2016 Dato: 29. november 2016 Plejecenter: Solgården Leder: Annette S. Jensen Tilsynet er udført af: Bente Krogsgaard Hornstrup og Bente Øllgaard Fokusområde for det kommunale tilsynsbesøg

Læs mere