Håbets Pris/Prize of Hope 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Håbets Pris/Prize of Hope 2014"

Transkript

1 Håbets Pris/Prize of Hope 2014 I år er det 25 år siden, Håbets Pris blev uddelt første gang i Danmark. Visionen med Håbets Pris er fortsat at fremme en levende, vital, skarp og nytænkende folkelig kunst. Institut for Folkeligt Teater og Dell Arte International indbyder til Håbets Pris i USA på Dell Arte i Blue Lake, Californien, lørdag d kl. 16. Håbets Pris gives til en person eller et teater, som har arbejdet for det menneskelige håb; vovet, kærligt, vulgært, alvorligt, poetisk...med gnistrende energi mod vanetænkningen, som er vor kulturs største trussel: For en verden, hvor folk bruger deres egne øjne, ører, stemme. Håbets Pris er en international pris. Håbets pris har været uddelt i Danmark siden 1989, i USA siden Prisen uddeles hvert andet år i Danmark på Aasen Teater og hvert andet år i USA på Dell Arte Carlo Theatre i Californien. Håbets Pris 2014 til Clowns Without Borders. Klovnenes indsats bringer glæde og håb til børn i nøden og krigenes skygge. Klovne fra mange lande har i mere end tyve år bragt latter og livsmod til børn i verdens konfliktområder. De tilbyder latteren som lindring til børn, som har det største behov for at opleve livsglæde, fra syriske børn i Jordans overfyldte flygtningelejre til forarmede storbybørn i Sydafrikas slum. Dell Arte International & Institut for Folkeligt Teater har besluttet at give Håbets Pris 2014 til Klovner Uden Grænser/CLOWNS WITHOUT BORDERS. I 2014 står Clowns Without Borders bag mere end 100 projekter rundt blandt verdens nødstedte børn, og organisationen har afdelinger i 9 lande.

2 Håbets Pris 2014 går til en diamant med mange facetter. Clowns Without Borders er en samlet bevægelse. Men det samlede prisme stråler i lys, som udgår fra de enkelte facetter. Ved prisuddelingen på Dell Arte vil Tim Cunningham og Jamie McLaren Lachman, to lysende aktører, bl.a. repræsentere Clowns Without Borders. Tim Cunningham - en af lederne af Clowns Without Borders på internationalt plan, arbejder altid barfodet. Og barfodet har han kørt det amerikanske kontinent tyndt for at skaffe penge til projekter for Clowns Without Borders. Han gør det for at ære de tusindvis af børn, som ofte uden noget på fødderne oplever klovnene. At gå barfodet rundt i New York City er for ham et stille opråb til alle - fra familier i hyggelige stuer til topledere på alverdens bonede gulve. Jamie McLaren Lachman grundlagde Clowns Without Borders i Sydafrika. Det er den første afdeling på det afrikanske kontinent. Ideen til CLOWNS WITHOUT BORDERS opstod i 1993, da klovnen Tortell Poltrona, en professionel klovn fra Barcelona, blev inviteret til at optræde i en flygtningelejr i Kroatien. Interessen var overvældende. Mere end 700 børn stimlede sammen i flygtningelejren for at se Poltrona klovne, og latteren bredte sig som ringe i vandet. Børnenes øjne åbnedes og mørkets skygger forsvandt. Poltrona forstod straks, at det her var noget særligt, for netop disse børn havde jo i den grad brug for latteren i deres vanskelige livssituation. Han grundlagde Clowns Without Borders og dermed latteren som en virkningsfuld nødhjælpskasse for børn i områder, hvor civilisationerne bløder. Den første afdeling var spansk og blev grundlagt i Barcelona i juli Frankrig og Sverige fulgte hurtigt efter. Moshe Cohen fra USA deltog sammen med den franske afdeling i Kroatien i 1994 og grundlagde herefter Clowns Without Borders i USA i 1995, og sådan er det fortsat. Idag findes Clowns Without Borders i 9 lande: Spanien, Frankrig, USA, Sverige, Tyskland, Belgien, Irland, Canada og Sydafrika. Men også fra Danmark tager klovnen del. Helga Rosenfeldt-Olsen rejste i 2007 og 2009 til Mumbais slumkvarterer sammen med klovner fra Indien og Sverige. En egentlig afdeling af Klovner Uden Grænser savner vi dog fortsat i Danmark. Clowns Without Borders er en græsrodsorganisation, som eksisterer med støtte fra frivillige og en hårdtarbejdende bestyrelse. Klovnene, som optræder, får ikke løn for deres indsats. Alligvel udvikler bevægelsen sig til stadighed til glæde for verdens nødlidende børn. I år er der planlagt mere end 100 projekter med Clowns Without Borders i bl.a. Columbia, Haiti, Libanon, Sydafrika, Indien, Ecuador, Mexico, Myanmar, Filippinerne og i USA. Hvor nøden er til stede, dukker der før eller siden klovner op fra Clowns Without Borders. Tillykke til CLOWNS WITHOUT BORDERS med Håbets pris/prize of Hope Klovnenes indsats bringer glæde og håb til børn i nøden og krigenes skygge. f. Institut for Folkeligt Teater Birthe Rosenfeldt Lars Olsen

3 Prisfesten den 28. juni i Blue Lake starter kl. 16 og vil indholde bl.a.: -Velkommen til Dell Arte og præsentation af gæster v.: Michael Fields, Joan Schirle, Birthe Rosenfeldt, Lars Olsen og Moqi Trolin. -Prisoverrækkelsesfest og middag. Prize of Hope til Clowns Without Borders. -Tim Conningham modtager Håbets Pris på vegne af Clowns Without Borders. -Dell Arte Festforestilling: KORBEL 5 - THE SECRET -Efterfest med aktiviteter i Dell Artes nye telt. -Prisfesten er samtidig del af Mad River Festival med masser af aktiviteter. -Se mere om Clowns Without Borders: Formål: Dell Arte og Institut for Folkeligt Teater giver Håbets Pris med ønsket om at fremme levendegørelsen af den folkelige kunst og modarbejde kunstens rolle som passiviserende konsum. Institut for Folkeligt Teater har i dag mere 20 teatre og institutionsmedlemmer og 100 enkeltmedlemmer i Danmark og Skandinavien. Dell Arte er USAs center for fysisk teater med teater og skuespillerskole. Fest blandt skovens kæmper. Håbets Pris uddeles d. 28. juni hos Dell Arte på The Carlo Theater i Nordcalifornien. Blue Lake som er Dell Artes hjemsted, er en lille by ved Mad River, som ligger i hjertet af Redwoodområdet. Her er vidunderlig natur. Det er muligt at overnatte i Blue Lake. Henvend jer til De nærmeste lidt større byer er Arcata og Eureka. Det nemmeste er at tage et fly til San Francisco og leje en bil. Selve køreturen fra San Francisco til Blue Lake tager ca. 7 timer. Man kan også komme fra San Francisco til Arcata med en Greyhound bus. Det koster kr. for en enkeltbillet. Festen koster 50 $ incl. middag, prisfest og forestilling Håbets pris som kunstværk. Håbets Pris som kunstværk skabes personligt til CLOWNS WITHOUT BORDERS. Værket vil desuden indgå i Håbets Frise, som hænger på Aasen med et eksempler af samtlige værker fra 1989 til Værkerne er i Danmark skabt af maskekunstneren, Klaus Tams og i USA af Bruce Mars m.fl. Priskomite. Modtagere af Håbets Pris vælges af Dell Arte & Institut for Folkeligt Teater: Priskomiteen i USA består af: Joan Shirle, Michael Fields, Ronlin Forman, Stephanie Thomson og Joe Krienke fra Dell Arte.

4 Håbets pris Christian Lollike Dramatiker, Café Teatret, København, Danmark. For en radikal nytolkning af det folkelige teater med tabuet som middel og dialogen som mål. Geoff Hoyle og Dan Hoyle San Francisco, USA. For to generationers teater, hvor kunst, idealer og fornyelse forløses med stor folkelig virtuositet. Eugenio Barba og Odin Teatret Holstebro, Danmark. For en verdensomspændende indsats gennem 47 år, som skaber dialog og visioner om ligeværdige kulturer på den samme jord. Human Nature v/ David Simpson & Jane Lapiner, Petrolia, USA. For et kunstnerisk arbejde for naturen og kampen mod klimaforandringerne. Suzanne Osten Teatret Unga Klara, Stockholms Stadsteater, Sverige. For en radikal, vedvarende og nyskabende indsats for barnet i teaterkunsten. Tim Robbins og The Actors Gang Los Angeles, USA For modet til i livet og kunsten at stå op imod vinden. Konsekvent har han og teatret taget parti for de svage og glemte Poul Fly Plejdrup Scenograf, Odder, Danmark. For med magiske forvandlinger af teaterrummet at skabe grobund for folks billedskabende evne. Dell Arte International Blue Lake, Californien, USA. For langt oppe i Nordcaliforniens Redwooddistrik at have skabt en folkelig teaterskole af international klasse. Finn Hesselager For som lærer for en hel generation af danske skuespillere at have sin store andel i det liv, der i disse år opleves på danske teatre, på TV og i film. Bådteatret Ved kaptajnerne Tue Biering, Rolf Heim og Emil Korf-Hansen. På trods af nedskæringer insisterer de på at spille et nyt politisk teater i tiden. Helle Ryslinge Filminstruktør, København. For en pionerindsats indenfor dansk film, der med mikroskopisk nærvær afdækker samfundets tabuer. Klaus Hoffmeyer Skuespilchef ved Det Kongelige Teater. Fordi han har bevaret sin kerne intakt, om han var på Studenterscenen eller Det kongelige Teater. Åsa Simma Samisk teater og film. Sameland. For gennem sin kunst at vække de ressourcer der ligger gemt i den samiske kulturs urfjeld af ritualer og billeder. Randi Patterson Living Movement & Nyt Dansk Danseteater. Som grundlægger og pioner indenfor moderne dans i Danmark.

5 Chris Torch Intercult Stockholm. Grundlægger af Jordcirkus & Shikaste. Som pioner for interkulturel scenekunst i Sverige, Norden og Europa. Grenland Friteater Porsgrunn. Norge. For tyve års pionerindsats med gruppeteater i Norge, i stedse kunstnerisk søgen mod identiteten i et moderne efterkrigs-norge. Hans Rønne Teatret, Odder, Danmark. For sine soloforestillinger, som fornemt vartegn for dansk børne- og ungdomsteater i et kulturbyår. Hans Hellberg Narren, Stockholm, Sverige. Som grundlægger af gruppeteatret i Norden og dets første store arkitekt. Arne Aabenhus & Asger Hulgaard Dansk Amatør Teater Samvirke. Som grundlægger af og bygmester i Dansk Amatør Teater Samvirke gennem en menneskealder. Iben Nagel Rasmussen Odin Teatret, Holstebro, Danmark. Som banebryder for ny skuespilkunst i Danmark & for forestillingen Itsi-Bitsi. Tage Hind Institut for Dramaturgi, Århus Universitet, Danmark. Som banebryder ved etablering af et nyt teatersyn og grundlægger af Institut for Dramaturgi ved Aarhus Universitet. Alexander Jochwed Teaterværkstedet Den Blå Hest, Århus, Danmark. For med sit teater at bryde mure i sindet og mellem øst og vest. Trevor Davies Festival of Fools, København, Danmark. For som kulturformidler og kulturel rambuk at have skabt Festival of fools.

6 Institut for Folkeligt Teaters teater- og institutionsmedlemmer: Teater Nordkraft, Aalborg, Odin Teatret, Holstebro Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole, Odense Aalborg Teater, Aalborg, Mungo Park, Kolding, Vendsyssel Teater, Hjørring, Teater Uno, Göteborg, S, Intercult, Stockholm, S, Holbergteatret/Falkereden, Kalundborg, Grenland Friteater, Porsgrunn, N, Dansk Amatør Teater Samvirke, Rødekro, Kaospiloterne, Aarhus, Nordjyllands Idrætshøjskole, Brønderslev, BAS, Brønderslev, Teatret, Hans Rønne, Aarhus, Danseteatret NordenFra, Hjortshøj, Teater TT, København, Brønderslev Kommune, Brønderslev, Dell'Arte International, Californien. Teater Rich, København, Brønderslev Erhvervs- og Turistcenter, Brønderslev, CaféTeatret, København, Kuffertcirkus, Bælum, Vrå Højskole, Vrå. Kontingent i 2014: Teatre & Institutioner kr.: 600,- Personer kr.: 125,- Støttemedlem kr.: 225,- Danske Bank konto: reg. nr kontonummer Indbetalingskort over netbank: +01< (Husk personlige oplysninger). Betaling udenfor Danmark. Danske Bank A/S - SWIFT: DABADKKK - IBAN: DK Giro

12 Udvikling eller af afvikling af dansk teaterdramatik 15 Canadiske dramatikere i Manitoba 17 Fremme af ny dansk dramatik

12 Udvikling eller af afvikling af dansk teaterdramatik 15 Canadiske dramatikere i Manitoba 17 Fremme af ny dansk dramatik LEDER 3 TEMA - UDVIKLING AF NY DANSK DRAMATIK 4 En rundbordssamtale 12 Udvikling eller af afvikling af dansk teaterdramatik 15 Canadiske dramatikere i Manitoba 17 Fremme af ny dansk dramatik IN PROGRESS

Læs mere

Indhold. Kulturmødet 2014 nu mod 2015 Kulturmødet november 2014. Fotos: DAHLphotography.dk m. fl. Layout: Anja Korsgaard Tryk: TypoGraphic A/S

Indhold. Kulturmødet 2014 nu mod 2015 Kulturmødet november 2014. Fotos: DAHLphotography.dk m. fl. Layout: Anja Korsgaard Tryk: TypoGraphic A/S Kulturmødet 2014 nu mod 2015 Indhold Mors stedet for den nødvendige diskussion..................... 3 Kulturmødet 2014 er slut Kulturmødet 2015 er i gang............. 4 Hvad Kulturmødet er......................................

Læs mere

Årets Reumert 2013-priserne uddelt her til aften

Årets Reumert 2013-priserne uddelt her til aften Fiolstræde 44 DK-1171 København K Tlf. (+45) 33 77 93 93 www.bikubenfonden.dk 6. maj 2013 Pressemeddelelse Maj 2013 Årets Reumert 2013-priserne uddelt her til aften Teaterinstruktør Klaus Hoffmeyer modtog

Læs mere

VEJE TIL RESSOURCE- DANMARK - et mere socialt og økonomisk bæredygtigt velfærdssamfund

VEJE TIL RESSOURCE- DANMARK - et mere socialt og økonomisk bæredygtigt velfærdssamfund VEJE TIL RESSOURCE- DANMARK - et mere socialt og økonomisk bæredygtigt velfærdssamfund Interview VEJE TIL RESSOURCEDANMARK - et mere socialt og økonomisk bæredygtigt velfærdssamfund VEJE TIL RESSOURCEDANMARK

Læs mere

Kronik Hvad fik vi ud af dialogen? 10 år med Islamisk-Kristent Studiecenter

Kronik Hvad fik vi ud af dialogen? 10 år med Islamisk-Kristent Studiecenter Kronik Hvad fik vi ud af dialogen? 10 år med Islamisk-Kristent Studiecenter Safet Bektovic, PhD i filosofi, medarbejder og tidligere næstformand i Islamisk-Kristent Studiecenter (IKS) og dr.theol. Lissi

Læs mere

Film skal se fede ud! Omar Shargawi. A f Eva Novrup Redvall

Film skal se fede ud! Omar Shargawi. A f Eva Novrup Redvall Dar Salim i Ma Salama Jamil (2008, Gå med fred Jamil), Foto: Christian Geisnæs. Film skal se fede ud! Omar Shargawi A f Eva Novrup Redvall Du dukkede i 2008 op ud a f det blå og gjorde din entré i dansk

Læs mere

verdens mest berejste pølsevogn

verdens mest berejste pølsevogn verdens mest berejste pølsevogn Udgivet af Aarhus Entrepreneurship Centre, Aarhus Universitet 2010 Trykt hos Chronografisk A/S Alle billeder rettighedshaves af www.kontutto.com. Omslagsfoto, opslagsfoto

Læs mere

Når far eller mor får kræft

Når far eller mor får kræft Familierådgivning Kræftens Bekæmpelse Når far eller mor får kræft En arbejdsbog til kræftramte familier Indholdsfortegnelse Når far eller mor får kræft....................... 1 Til hele familien.............................

Læs mere

kapelmesteren Carl Nielsen som dirigent Om Sibelius Akademiet Generalforsamling 17. april på Rytmisk Musikkonservatorium

kapelmesteren Carl Nielsen som dirigent Om Sibelius Akademiet Generalforsamling 17. april på Rytmisk Musikkonservatorium kapelmesteren Medlemsblad for Dansk Kapelmesterforening Om Sibelius Akademiet Læs side 12 59 FORÅR 2015 Interview med tre dirigenter med hver sit ungdomsensemble Læs side 6 Carl Nielsen som dirigent Generalforsamling

Læs mere

DECEMBER 2009 STRATEGI: KULTUR FOR ALLE WWW.KUM.DK KULTUR FOR ALLE KULTUR I HELE LANDET

DECEMBER 2009 STRATEGI: KULTUR FOR ALLE WWW.KUM.DK KULTUR FOR ALLE KULTUR I HELE LANDET DECEMBER 2009 STRATEGI: KULTUR FOR ALLE WWW.KUM.DK KULTUR FOR ALLE KULTUR I HELE LANDET KULTUR FOR ALLE KULTUR I HELE LANDET Strategien er udgivet i 2009 af: Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 Kbh. K www.kum.dk

Læs mere

Venskaber der gør en forskel for livet

Venskaber der gør en forskel for livet Venskaber der gør en forskel for livet 1 Til alle der vil gøre en livsafgørende positiv forskel for et barn Alt for mange børn har alt for lidt voksenkontakt og dermed mangel på rollemodeller og fortrolige.

Læs mere

SeniorBladet. Leder: Et skridt i den rigtige kørselsretning. Mød Gerda, en ildsjæl i lokalsamfundet. Kontaktannoncer hitter. Vind signerede bøger

SeniorBladet. Leder: Et skridt i den rigtige kørselsretning. Mød Gerda, en ildsjæl i lokalsamfundet. Kontaktannoncer hitter. Vind signerede bøger SeniorBladet DANSKE SENIORER 3. ÅRGANG NR. 2 MARTS 2015 Leder: Et skridt i den rigtige kørselsretning Mød Gerda, en ildsjæl i lokalsamfundet Kontaktannoncer hitter Vind signerede bøger RUNDT I LANDET Der

Læs mere

Layout: India Tryk: Bording A/S Oplag: 1000 ISBN: 978-87-7960-136-9 ISBN, elektronisk udgave: 978-87-7960-137-6

Layout: India Tryk: Bording A/S Oplag: 1000 ISBN: 978-87-7960-136-9 ISBN, elektronisk udgave: 978-87-7960-137-6 APRIL 2010 veje til udvikling WWW.KUM.DK scenekunst i danmark veje til udvikling rapport fra teaterudvalget scenekunst i danmark veje til udvikling Udarbejdet af Teaterudvalget: Monna Dithmer, Staffan

Læs mere

TIDENDE Nr. 4 / 2007. Nyhedsbrev fra Tangoforeningen

TIDENDE Nr. 4 / 2007. Nyhedsbrev fra Tangoforeningen TANGO TIDENDE Nr. 4 / 2007 Nyhedsbrev fra Tangoforeningen Har du noget at berette om tango, så skriv til Tango Tidende. Det kan være en artikel, en rejsebeskrivelse, nogle betragtninger, et godt billede

Læs mere

JEG SKABER EN VERDEN, HVOR JEG KAN LEGE

JEG SKABER EN VERDEN, HVOR JEG KAN LEGE 02 2015 f-f.dk FRIE DET ER DIG, DER BESTEMMER 3 TIPS TIL AT OPNÅ FLOW ÅRETS FUNKTIONÆR: Indstil din ekstraordinære kollega til prisen og præmien på 10.000 kr. TEMA: ARBEJDSLIV I FLOW SIDE 16-29 EN CIGARET

Læs mere

Solens Børn. Nyhedsbrev Nr. 31 marts 2011

Solens Børn. Nyhedsbrev Nr. 31 marts 2011 Solens Børn Nyhedsbrev Nr. 31 marts 2011 1 Indholdsfortegnelse: Nyt fra bestyrelsen s. 4 Indkaldelse til generalforsamling s. 6 Årsregnskabet s. s. 7 Fra deltidsseminariet s. 9 Webside lille bedste s.11

Læs mere

gode råd fra forskerne Lær ledelse af roskilde festival Husk ros og humor

gode råd fra forskerne Lær ledelse af roskilde festival Husk ros og humor gode råd fra forskerne Lær ledelse af Roskilde Festival Ny undersøgelse: Frivillige kræver noget særligt Frivilligledere: Husk ros og humor Ledelseskonsulent: Glem ikke de fastansatte Ledelse af frivillige

Læs mere

Jeg vil se Jesus -2. Natanael ser Jesus

Jeg vil se Jesus -2. Natanael ser Jesus Jeg vil se Jesus -2 Natanael ser Jesus Mål: Skab forventning til Jesus i børnene. Gennem undervisningen vil vi se på, hvordan Natanael møder Jesus, og hvad det gør i ham, og vi vil se på, hvordan vi kan

Læs mere

Venskaber der. gør en forskel. for livet

Venskaber der. gør en forskel. for livet 1 Venskaber der gør en forskel for livet Til alle der vil gøre en livsafgørende positiv forskel for et barn Alt for mange børn har alt for lidt voksenkontakt og dermed mangel på rollemodeller og fortrolige.

Læs mere

DET KONGELIGE TEATERS ORGANISATIONSOPBYGNING

DET KONGELIGE TEATERS ORGANISATIONSOPBYGNING ÅRSBERETNING 2004 Å R S B E R E T N I N G 2004 DET KONGELIGE TEATERS ORGANISATIONSOPBYGNING DET KONGELIGE TEATERS ORGANISATIONSOPBYGNING Bestyrelse Økonomi Balletskole Personaleudvikling Teaterchef Operaakademi

Læs mere

Et enkelt regnestykke til indsamlerne

Et enkelt regnestykke til indsamlerne Magasinpost IDNR 12757 Afsender: Kræftens Bekæmpelse I Strandboulevarden 49 I 2100 København Ø Et enkelt regnestykke til indsamlerne Hun er efterhånden en moden dame på 81 år, og årene har gjort hende

Læs mere

De danske provinsbyer har fået nye smukke byrum - men er de dynamiske nok?

De danske provinsbyer har fået nye smukke byrum - men er de dynamiske nok? De danske provinsbyer har fået nye smukke byrum - men er de dynamiske nok? Af Gitte Marling og Helle Juul Bymidterne har fået et løft over det ganske land. Bilerne er blevet fortrængt til fordel for ikke

Læs mere

VI HAR BRAGT DANMARK TILBAGE PÅ SPORET

VI HAR BRAGT DANMARK TILBAGE PÅ SPORET 1 MAJ 2015 10 ÅR 10 ÅR MED THORNING-SCHMIDT VI HAR BRAGT DANMARK TILBAGE PÅ SPORET TAK FOR KAFFE OPVARMNING TIL VALG MED PEPTALK, KAFFE OG GADEKAMPAGNE LIGESTILLING STORT TEMA OM 100-ÅRET FOR KVINDERNES

Læs mere

SKOLEMATERIALE til teaterforestillingen Et Mærkeligt Skib

SKOLEMATERIALE til teaterforestillingen Et Mærkeligt Skib SKOLEMATERIALE til teaterforestillingen Et Mærkeligt Skib Dette skolemateriale er tænkt som et oplæg til at arbejde videre med forestillingen i fagene dansk, drama og billedkunst. Det består af nogle korte

Læs mere

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Håndbog for DFUNKs regionsforeninger Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Indhold: 1. Formålet med håndbogen 2. Regionsforeningens placering i organisationen 3. Arbejdet i bestyrelsen

Læs mere

Aalborg Øst. Hverdag og fællesskab. Ann-Dorte Christensen Sune Qvotrup Jensen

Aalborg Øst. Hverdag og fællesskab. Ann-Dorte Christensen Sune Qvotrup Jensen Aalborg Øst Hverdag og fællesskab Ann-Dorte Christensen Sune Qvotrup Jensen Der er trods alt forskel på Aalborg Øst og Aalborg Øst ( ) Der er rimelig mere fredeligt på den anden side af Humlebakken. Tingene

Læs mere

www.grundtvigs.dk Velkommen

www.grundtvigs.dk Velkommen 03 Velkommen På Grundtvigs Højskole går vi til kamp mod ligegyldigheden. Det gælder i fag, i fritid og i det fælles rum. Du vil møde lærere, som brænder for deres fag. Og du vil møde højskoleelever, som

Læs mere

Fest på rådhuset side 2-3 LIGE NU. Information fra din kommune februar 2015 15. årgang Gent

Fest på rådhuset side 2-3 LIGE NU. Information fra din kommune februar 2015 15. årgang Gent Mere motion Idrætspædagoger tilrettelægger daglig motion for børnene på Munkegårdsskolen med stor succes. Samtidskunst på Tranen Se Tranens ambitiøse udstillingsprogram for denne sæson på Gentofte Hovedbibliotek.

Læs mere

Dagen før. Aarhus Teater store scene 13. december 2013-25. januar 2014-1. februar 2014

Dagen før. Aarhus Teater store scene 13. december 2013-25. januar 2014-1. februar 2014 PRESSEMateriale Dagen før Aarhus Teater store scene 13. december 2013-25. januar 2014-1. februar 2014 DAGEN FØR ER EN SAMPRODUKTION MELLEM AVENY-T, DET KGL. TEATER OG AARHUS TEATER 2 Jeg er popsanger og

Læs mere

Nyt fra. MønsBank. Møns Bank åbner i Næstved. Tid til nyt boliglån? Smag på Møn. Banken med stærke relationer - værd at anbefale.

Nyt fra. MønsBank. Møns Bank åbner i Næstved. Tid til nyt boliglån? Smag på Møn. Banken med stærke relationer - værd at anbefale. Oktober 2014 Nyt fra MønsBank Møns Bank åbner i Næstved Smag på Møn Tid til nyt boliglån? Banken med stærke relationer - værd at anbefale NYT FRA BANKEN Velkommen til godt Nyt fra Møns Bank I denne udgave

Læs mere