LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE"

Transkript

1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Journalnr. : Plan & Erhverv Dato... : 20. august 2015 Ref.... : Anna Pi Poulsen Kim Pløhn R E F E R A T af borgermøde om forslag til Kommuneplantillæg 14/2013 for Tracéet langs Helsingørmotorvejen Til stede var: Borgmester Sofia Osmani Formand for Byplanudvalget Simon Pihl Sørensen Repræsentanter fra de politiske partier/medlemmer af kommunalbestyrelsen Mogens Møller og Morten Stenberg fra Via Trafik Rasmus Guldborg Jensen og Peter Funk fra Cowi Anders Olesen, Anna Pi Poulsen, Birger Kjer Hansen, Bjarne Holm Markussen, Bo Helstrup Vilberg, Eva Ørum, Jacob Lundgaard, Kim Pløhn, Pernille Kvarning, Sidsel Poulsen, Søren Hansen, Tina Reinicke og Trine Schreiner Tybjerg fra Lyngby-Taarbæk Kommune. Der var fremmødt 52 borgere. Præsentation: Sofia Osmani (SO) bød velkommen. Simon Pihl Sørensen (SPS) præsenterede planen for mødet.

2 Trine Schreiner Tybjerg (TT), afdelingsleder for Plan og Erhverv, holdt oplæg om forslag til Kommuneplantillæg 14. Derefter holdt Mogens Møller (MM) fra Viatrafik et oplæg om den supplerende trafikanalyse. Spørgsmål fra borgere refereres herunder emnevist: Trafik: Borger: Er trafikanalysens tal også inkluderet byudvikling på DTU, Tracéet og Dyrehavegårds Jorder? Muligheden med tilkørselsrampe mod syd fremgår ikke af kommuneplantillægget. SPS: Trafikanalysen inkluderer byudvikling på DTU, Tracéet og Dyrehavegårds Jorder. TT: Der kan etableres rampeanlæg, selv om det ikke står specifikt beskrevet i alle kommuneplanrammerne. Borger: Analyser er tit ikke til at stole på. Studieboliger og ældreboliger skaber mindre trafik end fx erhverv. SPS: Studieboliger kan tænkes ind. Den sydlige del af Tracéet er tiltænkt ikketrafikskabende anvendelser (dette gør sig gældende for anvendelsen detailhandel, red.). Dygtige folk laver analyserne, og man gør sit yderste for, at de skal give et realistisk billede af den fremtidige udvikling. Borger: Der er ikke noget i trafikanalysen om Hjortekærsvej. Der er problemer ved Hjortekærsvej-Klampenborgvej vil der komme lysregulering? SPS: Der sker en trafikforøgelse i området. MM: Krydset Hjortekærsvej-Klampenborgvej foreslås ombygget til rundkørsel eller lysreguleret i Trafikanalysen. Dialog med grundejere skal sikre, at trafikken holder sig til det overordnede vejnet. Borger: Hvorfor fører ekstra etagemeter i forhold til det tidligere forslag til Kommuneplantillæg 10/2013 ikke til en større øgning i trafik? I stedet for at hæve bebyggelseshøjden til 28 meter, kunne den sænkes til 20 meter og have mindre trafik. MM: Forøgelse, der blev præsenteret i oplægget om den supplerende trafikanalyse, var kun forøgelse i forhold til den foregående trafikanalyse, og altså ikke hele forøgelsen i trafik ved maksimal udvikling af området beklager misforståelsen. SPS: Vi skal tage højde for markedet. Udviklingen omkring DTU er massiv, men vi skal også have en trafikmaskine, der fungerer. Borger: Ønsker at se de tre trafikale skitseprojekter, som blev nævnt i TT sit oplæg.

3 TT: Det første skitseprojekt (nordgående frakørsel til Rævehøjvej) er til forhandling i Vejdirektoratet. Det andet projekt (til- og frakørsel ved Anker Engelundsvej) er tilgængeligt, og det tredje (sydgående tilkørsel ved Rævehøjvej) vil være tilgængeligt i løbet af efteråret. (Viatrafik har udarbejdet et skitseforslag til nordgående frakørselsrampe til Rævehøjvej, som er sendt til Vejdirektoratet med hensyn på godkendelse og evt. videre samarbejde om dette. Cowi har udarbejdet et overordnet skitseforslag til ruderanlæg i forlængelse af Anker Engelundsvej og med både til- og frakørselsrampe. Begge disse skitseprojekter er tilgængelige på hjemmesiden: Vi har bedt Cowi om at udarbejde overordnede skitseforslag til sydgående tilkørselsrampe ved dels Rævehøjvej og dels Anker Engelundsvej (som alternativer). Dette arbejde er ikke færdiggjort og forventes at være det medio oktober, hvor vi vil offentliggøre det på hjemmesiden, red). Borger: Hvorfor er der ikke anlagt to kørebaner med den nye asfalt ved afkørsel 16? Hvor skal trafikken til det nye gymnasium ved Trongården køre? På Klampenborgvej er der et stort trafikalt pres på en almindelig søndag, og det er svært at komme ud fra Hjortekærsvej. SPS: Det er Vejdirektoratet der bestemmer vejbanerne, og kommunen er i dialog med dem nu. Der er meget trafik på Klampenborgvej, fordi det er en vej der binder bydelene sammen, og der vil altid være særlige tidspunkter, hvor der kan være mange biler, men kommunen skal have en trafikmaskine, der fungerer. Borger: Er belastningen fra Microsoft samt lukning af veje bag storcenteret regnet ind i trafikanalysen? SPS: Ja. Borger: Trafikbelastning fra Virum og Holte vil også belaste vejene. MM: DTU har undersøgt hvor folk i trafikken kommer fra, og det er denne analyse Via Trafik har lagt sig op ad. En stor del kommer syd fra, fra København, og det har vi lagt til grund for trafikmodellen. Vi har ikke taget de små lokale veje med i prognoserne, for dette må man kigge på efterfølgende, når det overordnede er kortlagt og planlagt. Borger: Klampenborgvej er en kommunal vej, så der bestemmer vi selv. Vi skal have lagt en ekstra bane på Klampenborgvej mod syd. SPS: Vi vil ikke negligere borgernes trafikproblemer, og vi ønsker at bruge midler for at bringe dette i orden. Novozymes har købt og betalt, og de midler vi får gennem at byudvikle kan vi bruge til at forbedre trafikmaskinen. (Efter mødet opklarer Via Trafik: Klambenborgvej tilhører kommunen, men rampekryds og mellemliggende strækninger tilhører Vejdirektoratet, red.) Borger: Er der problemer med trafikken, fordi man udelukker muligheden for at lave en vejbro på tværs ved Anker Engelundsvej?

4 Bjarne Holm Markussen (BHM), direktør: Vi har set på en trafikbro på tværs ved Anker Engelundsvej som en mulighed, og vi har påpeget nogle fordele og betydelige ulemper ved den løsning. Rampeanlægget vil fx afskære letbanen og havne midt i projektet til Novozymes og omkring bygning 101 på DTU siden. I forhold til Vejdirektoratet er det nok vanskeligere at placere en bro henover motorvejen end at få lov til at lave en afkørselsrampe. SO: Vi har talt med grundejerforeningerne angående en eventuel motorvejsbro. Vi har brugt energi på at belyse den løsning, men den er desværre næppe fornuftig og realiserbar. Med tanke på de store omkostninger ved løsningen er vurderingen at vi kan løse mere på andre måder, og dermed bruge pengene bedre. Borger: Bliver der bygget en ny rampe i den nordligste ramme, hvor der nu indgår mulighed for en ridehal, eller er det en eksisterende rampe, der henvises til i forslaget? SPS: Rampen er der i forvejen, og det er denne rampe, der henvises til. Borger: Hvad betyder mulighed for p-huse er det så et krav? Kan parkering komme til at belaste lokalområdet? TT: P-huse bliver en mulighed, ikke et krav. Parkering skal fastsættes videre i lokalplaner. Letbanen: Borger: Er det sikkert, at letbanen kommer, og hvis ja, hvornår? Hvad sker der så med busnettet? Støjer letbanen meget? SPS: Der er indgået forlig i Folketinget, og der skal rigtig meget til for at den ikke kommer. Den vil mest sandsynlig komme i Der kan i den forbindelse ske en regulering af busnettet. Letbanen støjer ikke meget. Borger: Vil letbanen påvirke den eksisterende rækkehusbebyggelse på Klampenborgvej? SPS: Letbanen vil ikke ligge tæt op til rækkehusene. (Letbanen lå tidligere langs Klampenborgvejs sydlige side, og er nu planlagt i dens nordlige side, men den vil ikke skæmme bebyggelsen langs vejen, red). Borger: Vil letbanestationen ved Lundtofteparken flyttes meter mod nord? SPS: Stationen rykkes ikke. Støj: Borger: Hvor lang tid vil der være støj i forbindelse med anlæg af letbane og fra nybyggeri?

5 SPS: Anlæg af Letbanen vil ikke støje i sammenligning med fx Københavns metrobyggeri. Når vi skal detailplanlægge, vil vi tage støj med i hensynet. Borger: Ked af, at tyngde af bebyggelse ligger i den nordlige del af området, hvor der allerede er støjproblemer. Det nye støjværn mod Eremitageparken dæmper, men måske ikke nok i forhold til forøgelsen af trafik? SPS: Der kommer ikke mere støj på grund af nybyggeri på den anden side af motorvejen. Støjværnet vil fortsat virke i Eremitageparken. Udbygningens arkitektur og omfang Borger: Nervøs for at beboere i højhuset (i den sydlige ende af Lundtoftegårdsvej, red) mister udsigt til grønne områder. SPS: Vi skal ikke have en mur, der løber hele vejen ned igennem der vil være varieret arkitektur og anvendelse, og bebyggelsen skal suppleres med grønne områder ved og imellem bygningerne. Borger: Hvorfor skal der være 28 meter i højden, og hvordan forholder dette sig til anden bebyggelse på den anden side af Lundtoftegårdsvej? SPS: Tracéet er ikke noget naturområde, så nogle steder må bebyggelse godt blive højt, fordi vi her har en enestående mulighed for at bygge i nærheden af DTU. Vi vil stille høje arkitektoniske krav. Kommunalbestyrelsen har et højt ambitionsniveau. Microsoft er et godt byggeri, hvor der fx er en restriktiv skiltepolitik. Det skal ny bebyggelse også have. Kommunalbestyrelsen har truffet en beslutning om, at vi skal være en stærk handelsby. Byen er udfordret af konkurrence. Vi skal udvikle Lyngby og have virksomheder, der giver skatteindtjening. DTU er her et kæmpe aktiv. På denne måde kan vi holde resten af det grønne fri, og vi vil stadig være en attraktiv kommune. Borger: Sigter tilladelsen til huse i 28 meters højde hen i mod et nyt hoteltårn? SPS: Der er ikke umiddelbare planer om et hotel, men vi mener, at 28 meter maksimalt i højden er en højde der passer. På DTU er nybyggeri nogle og tyve meter. Vi har ikke lagt os fast på endelige maksimale højder endnu. Borger: Hvor stor del af arealet i den nordligste ramme kan bebygges? TT: Rummeligheden i den nordlige ramme er på etagemeter. Med et areal på ca giver det en max bebyggelsesprocent på ca Vi kigger på placering, terræn, letbane, ledninger med videre, og der er vejbyggelinjer, så der er en del areal i de rammer, som ikke kan bebygges. Derfor er ikke sikkert, at det kan blive plads til så mange etagemeter. Dette belyser vi nærmere i de kommende lokalplaner. Borger: Hvorfor er den sydlige del af Tracéet allerede i udbud, og hvordan relaterer ikke-trafikskabende erhverv såsom forhandler af biler, både og campingvogne sig til DTU?

6 SPS: Kommunalbestyrelsen har besluttet, at dette areal skal i udbud, for at teste markedet. SO: Vi kan stadig sige nej tak til et eventuelt tilbud. Borger fra Lyngby Boligselskab: Bygninger i Tracéet skal ikke være alt for høje. Boligselskabet vil gerne være med til at lave nogle ungdomsboliger i den sydlige del af Tracéet. Borger: Er det rigtigt, at Fredskoven kan fældes / flyttes, og er dette noget som Novozymes kan gøre? Søren Hansen (SH), kommunaldirektør: Novozymes vil lave et stisystem igennem skoven, fordi de ønsker at borgerne bruger området, men skoven består. Borger: Vil ny bebyggelse i udbuddet kunne genere boligbebyggelse ved at være alt for højt og ligge lige overfor? SPS: Der er ingen der siger, at vi kommer til at bygge i 28 meters højde. Det er en maksimumshøjde, og vi vil lave fine projekter som kan forskønne byen, med varieret højde og anvendelse. Vi vil være i dialog med de borgere, der bor i området. Borger: Kan man spare et regnvandsbassin i Lundtofteparken ved at slå det sammen med det nye regnvandsbassin? SPS: Der laves ikke flere regnvandsbassiner, end der er behov for, da de er meget dyre. Økonomi Borger: Der er mange pendlere, der kommer til kommunen. Med ny byudvikling vil der komme endnu flere. Pendlerne belaster området, men betaler ikke skat. SPS: Mange af virksomhederne, som fx Microsoft, betyder rigtig meget for kommunen. Novozymes kommer også til at betale skat og få stor betydning. Projektet for Novozymes er i verdensklasse, det er åbent for offentligheden, og vi får glæde af det i lokalsamfundet. Kommunalbestyrelsen er kræsen og sælger ikke til hvem som helst. Vi vil fastholde det grønne, og samtidig har vi en national forpligtelse overfor DTU. Sofia afrunder mødet klokken 21:00. Hun opsummerede: Bebyggelse i 28 meter kan godt blive undtagelsen frem for reglen. Nogle trafikændringer kan kommunen lave selv, andre skal vi afklare med Vejdirektoratet. Kommunens grundsalg i området gør, at vi kan få penge til at løse problemerne med trafikken. Kommunen ønsker, at trafikken skal flyde bedre, end den gør i dag.

7 Hun takkede for deltagelsen og inviterede til fortsat individuel dialog med politiske repræsentanter og forvaltningen i foyeren.

Dialog og spørgsmål Afrunding v/ Formand for Byplanudvalget Simon Pihl Sørensen

Dialog og spørgsmål Afrunding v/ Formand for Byplanudvalget Simon Pihl Sørensen Program Velkomst v/ Borgmester Sofia Osmani Oplæg Kommuneplantillæg Trafikanalyser Dialog og spørgsmål Afrunding v/ Formand for Byplanudvalget Simon Pihl Sørensen Medlemmer af kommunalbestyrelsen og oplægsholdere

Læs mere

Opsummerende referat. Høring om kommuneplantillæg 11 og 12 for Dyrehavegårds Jorder og Traceet langs Helsingørmotorvejen

Opsummerende referat. Høring om kommuneplantillæg 11 og 12 for Dyrehavegårds Jorder og Traceet langs Helsingørmotorvejen LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Plan og Erhverv Sagsnr. : Mødedato: 08-12-2014 Dato : 18-12-2014 Skrevet af : ANPP/HJO Opsummerende referat Høring om kommuneplantillæg 11 og 12 for Dyrehavegårds

Læs mere

Dyrehavegårds Jorder -trafik

Dyrehavegårds Jorder -trafik Dyrehavegårds Jorder -trafik Borgermøde Mogens Møller mm@viatrafik.dk Tina Karlsen tfk@viatrafik.dk December 2014 1 Forudsætninger Eksisterende trafikmodel i Lyngby-Taarbæk Kommune. Viser trafikmængderne

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Journalnr. : Dato... : 04.12.2015 Ref... : Kim Pløhn

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Journalnr. : Dato... : 04.12.2015 Ref... : Kim Pløhn LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Journalnr. : Dato... : 04.12.2015 Ref.... : Kim Pløhn Mødedato : 30.11.2015 Mødenr... : R E F E R A T af møde om Forslag til VVM for 1. etape af Novozymes byggeri på Dyrehavegårds

Læs mere

Velkomst Simon Pihl Sørensen bød velkommen mødet.

Velkomst Simon Pihl Sørensen bød velkommen mødet. LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Journalnr.... : 01.02.05-P16-33-15 Plan_og_Erhverv Dato... : 19-04-2016 Ref.... : BOHEL Mødedato... : Mødenr.... : R E F E R A T af møde om Orienterende

Læs mere

Principper for landskab, bygninger og bæredygtighed. Dialog og spørgsmål Afrunding v/ Formand for Byplanudvalget Simon Pihl Sørensen

Principper for landskab, bygninger og bæredygtighed. Dialog og spørgsmål Afrunding v/ Formand for Byplanudvalget Simon Pihl Sørensen Program Velkomst v/ Borgmester Sofia Osmani Oplæg Kommuneplanrammer Trafikanalyse Principper for landskab, bygninger og bæredygtighed Dialog og spørgsmål Afrunding v/ Formand for Byplanudvalget Simon Pihl

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Journalnr. : Team Planlægning Dato... : 26.06.2015 Ref... : KIMPL

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Journalnr. : Team Planlægning Dato... : 26.06.2015 Ref... : KIMPL LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Journalnr. : Team Planlægning Dato... : 26.06.2015 Ref.... : KIMPL R E F E R A T af møde om Lokalplanforslag 256 Fortunbyen Mødedato : 22.06.2015 Mødenr...

Læs mere

R E F E R A T. Opsummerende referat af møde om forhøring for Lyngby Hovedgade 63

R E F E R A T. Opsummerende referat af møde om forhøring for Lyngby Hovedgade 63 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Journalnr. : 20140710116 Plan og Erhverv Dato : 30-10-2014 Ref. : HJO Mødedato : 27-10-2014 R E F E R A T Opsummerende referat af møde om forhøring for Lyngby

Læs mere

INFORMATIONSMØDE. Trafikforbedrende tiltag omkring Dyrehavegårds Jorder og Traceet Langs Helsingørmotorvejen

INFORMATIONSMØDE. Trafikforbedrende tiltag omkring Dyrehavegårds Jorder og Traceet Langs Helsingørmotorvejen INFORMATIONSMØDE Trafikforbedrende tiltag omkring Dyrehavegårds Jorder og Traceet Langs Helsingørmotorvejen DAGSORDEN 1. Velkomst v/borgmester Sofia Osmani 2. Kort status på udviklingen i området v/viceborgmester

Læs mere

Byudvikling i Lyngby-Taarbæk Kommune

Byudvikling i Lyngby-Taarbæk Kommune Byudvikling i Lyngby-Taarbæk Kommune Trine Tybjerg Afdelingsleder for Plan og Erhverv Netværkskonferencen Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Lyngby, Rudersdal og Furesø den 2/10 2017

Læs mere

Medlemmer Simon Pihl Sørensen. Birgitte Hannibal Jens Timmermann Karsten Lomholt Henrik Brade Johansen

Medlemmer Simon Pihl Sørensen. Birgitte Hannibal Jens Timmermann Karsten Lomholt Henrik Brade Johansen Byplanudvalget Protokol 19-03-2015 kl. 08:15 Udvalgsværelse 1 Medlemmer Simon Pihl Sørensen Jan Kaspersen Birgitte Hannibal Jens Timmermann Karsten Lomholt Henrik Brade Johansen Morten Normann Jørgensen

Læs mere

REFERAT. Borgermøde den 25. september 2017 om lokalplan 279 for boliger ved Akademivej

REFERAT. Borgermøde den 25. september 2017 om lokalplan 279 for boliger ved Akademivej LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Plan og Erhverv Journalnr. : 01.02.05-P16-2-17 Dato : 25-09-2017 Skrevet af : CAMIV REFERAT Borgermøde den 25. september 2017 om lokalplan 279 for boliger

Læs mere

Lyngby-Taarbæk Kommune Dyrehavegårds Jorder Supplerende Trafikanalyse for Tracéet

Lyngby-Taarbæk Kommune Dyrehavegårds Jorder Supplerende Trafikanalyse for Tracéet Dyrehavegårds Jorder Supplerende Trafikanalyse for Tracéet NOTAT 3. juni 2015 tfk/ms 0 Indholdsfortegnelse 0 Indholdsfortegnelse... 2 1 Indledning... 3 2 Forudsætninger og metode... 4 2.1 Turrater... 4

Læs mere

Kommuneplantillæg 14/2013 for Tracéet langs Helsingørmotorvejen

Kommuneplantillæg 14/2013 for Tracéet langs Helsingørmotorvejen 14/2013 Tracéet langs Helsingørmotorvejen Kommuneplantillæg 14/2013 for Tracéet langs Helsingørmotorvejen Status Plannavn bydel Dato for forslagets vedtagelse i kommunalbestyrelsen Vedtaget Kommuneplantillæg

Læs mere

R E F E R A T af informationsmøde om Trafikforbedrende tiltag omkring Dyrehavegårds Jorde og Traceét langs Helsingørmotorvejen

R E F E R A T af informationsmøde om Trafikforbedrende tiltag omkring Dyrehavegårds Jorde og Traceét langs Helsingørmotorvejen LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Journalnr.... : 01.02.00-P35-1-15 Vej Dato... : 07-11-2016 Ref.... : jyt Mødedato... : 1.11.2016 Mødenr.... : R E F E R A T af informationsmøde om Trafikforbedrende

Læs mere

Firskovvejområdet. fornyelse - intensivering - omdannelse

Firskovvejområdet. fornyelse - intensivering - omdannelse Firskovvejområdet fornyelse - intensivering - omdannelse 07. november 2017 Temadrøftelse i Byplanudvalget 1 Program Velkomst v./ Bjarne Holm Markussen, LTK Firskovvej fornyelse og intensivering v./ Trine

Læs mere

PID - Projektinitieringsdokument for Spor 2 Byudvikling i Lundtofteområdet

PID - Projektinitieringsdokument for Spor 2 Byudvikling i Lundtofteområdet PID - Projektinitieringsdokument for Spor 2 Byudvikling i Lundtofteområdet 1. Baggrund Økonomiudvalget besluttede 14. maj 2014, at sætte gang i et pilotprojekt "Liv i Lundtofte" omkring bedre udnyttelse

Læs mere

R E F E R A T af møde om «VVM forhøring - Forlængelse af Firskovvej , kl »

R E F E R A T af møde om «VVM forhøring - Forlængelse af Firskovvej , kl » LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Journalnr.... : 05.00.00-G01-30-14 Dato... : 23-08-2017 Ref.... : EVAML/BOHEL/ODM/TRYBJ Mødedato... : 21-08-2017 Mødenr.... : 1 R E F E R A T af møde om

Læs mere

R E F E R A T ORIENTERINGSMØDE 4. JUNI 2015

R E F E R A T ORIENTERINGSMØDE 4. JUNI 2015 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Journalnr. : 20150610087 Byggesag Dato : 23-06-2015 Byggesag Ref. : EVP Mødedato : Mødenr. : R E F E R A T ORIENTERINGSMØDE 4. JUNI 2015 Mødets dagsorden:

Læs mere

Mødedato. :

Mødedato. : LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE CAE Dato... : 20.06.2016 Ref.... : Cbs Referat - Politisk styregruppemøde nr. 3 Liv i Lundtofte Deltagere (politisk styregruppe): Borgmester Sofia Osmani, formand for styregruppen

Læs mere

Kommuneplantillæg 9/2009 for DTU

Kommuneplantillæg 9/2009 for DTU Dato: 2. august 2012 Lyngby-Taarbæk Kommuneplan 2009 Kommuneplantillæg 9/2009 for DTU Status Plannavn Område bydel Dato for forslagets vedtagelse i kommunalbestyrelsen Vedtaget Kommuneplantillæg 9/2009

Læs mere

Øvrige input vedr. udviklingen af Rungsted Kyst stationsområde. Sendt til administrationen i juni 2018

Øvrige input vedr. udviklingen af Rungsted Kyst stationsområde. Sendt til administrationen i juni 2018 Øvrige input vedr. udviklingen af Rungsted Kyst stationsområde Sendt til administrationen i juni 2018 1 # 1 Afsender: Anne-Grethe Brings, Ulvemosen 18, st., 2960 Rungsted Modtaget d. 9. juni 2018 pr. mail

Læs mere

Opsummerende referat. Fornyet høring om plangrundlag for Sorgenfri stationscenter

Opsummerende referat. Fornyet høring om plangrundlag for Sorgenfri stationscenter LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Team Planlægning Sagsnr. : 20111110003 Mødedato: 23-04-2014 Dato : 24-04-2014 Skrevet af : HJO/TMCH Opsummerende referat Fornyet høring om plangrundlag for

Læs mere

Referat af Fortunvængets Grundejerforenings generalforsamling,

Referat af Fortunvængets Grundejerforenings generalforsamling, Referat af Fortunvængets Grundejerforenings generalforsamling, afholdt tirsdag den 8. marts 2016 kl 18.00 på Hotel Fortunen. Formanden Annette Hartung bød velkommen. Nye medlemmer blev budt velkommen:

Læs mere

Forhøring til forestående planlægning for området ved Rødovre Station - oversigt over indkomne høringssvar og Teknisk Forvaltnings kommentarer

Forhøring til forestående planlægning for området ved Rødovre Station - oversigt over indkomne høringssvar og Teknisk Forvaltnings kommentarer Teknisk Forvaltning, den 07.12.2015 Forhøring til forestående planlægning for området ved Rødovre Station - oversigt over indkomne høringssvar og Teknisk Forvaltnings kommentarer 1 07.11.2015 Janni Grønbæk

Læs mere

N O T A T. med redaktionelle ajourføringer - forslag fra forvaltningen

N O T A T. med redaktionelle ajourføringer - forslag fra forvaltningen LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Byggesag Sagsnr. : 20150610087 Byggesag Dato : 24-08-2015 Skrevet af : EVP N O T A T med redaktionelle ajourføringer - forslag fra forvaltningen GRØNT LYS+

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Journalnr. : Team Planlægning Dato... : Ref... : KIMPL

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Journalnr. : Team Planlægning Dato... : Ref... : KIMPL 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Journalnr. : Team Planlægning Dato... : 26.11.2015 Ref.... : KIMPL R E F E R A T af orienterende møde om Lokalplanforslag 249 Sted: Stuckenbergsalen, Kulturhuset

Læs mere

rammeområde under ét Detailhandel: dagligvarer, tekstil og beklædning og øvrige udvalgsvarer.

rammeområde under ét Detailhandel: dagligvarer, tekstil og beklædning og øvrige udvalgsvarer. 6.1.01 Eremitageparken Plannummer 6.1.01 Plannavn Anvendelse generelt Anvendelse specifik Fremtidig zonestatus Zonestatus Plandistrikt Eremitageparken Centerområde Mindre butiksområder Hjortekær bydel

Læs mere

R E F E R A T af orienteringsmøde 9. oktober 2013 om forslag til Kommuneplan 2013 afholdt på Lyngby Rådhus, 5. sal kl. 19.00 21.00

R E F E R A T af orienteringsmøde 9. oktober 2013 om forslag til Kommuneplan 2013 afholdt på Lyngby Rådhus, 5. sal kl. 19.00 21.00 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Journalnr. : 20130410211 Team Planlægning Dato : 09-10-2013 Ref. : MARTP Mødedato : Mødenr. : R E F E R A T af orienteringsmøde 9. oktober 2013 om forslag

Læs mere

Hvad sker der på Dyrehavegårds Jorder og i Tracéet?

Hvad sker der på Dyrehavegårds Jorder og i Tracéet? NYHEDSBREV februar 2019 Hvad sker der på Dyrehavegårds Jorder og i Tracéet? Da mange følger med i aktiviteterne i området, vil vi gerne, fra Lyngby Taarbæk Kommune, give et overblik over, hvad der pt.

Læs mere

Høringssvar til forslag til Kommuneplantillæg 14/2013 for Tracéet langs Helsingørmotorvejen

Høringssvar til forslag til Kommuneplantillæg 14/2013 for Tracéet langs Helsingørmotorvejen Høringssvar til forslag til Kommuneplantillæg 14/2013 for Tracéet langs Helsingørmotorvejen Nr. Høringssvar fra: Resumé: Forvaltningens kommentarer: Forvaltningens 1.1 Nicolai Plum nplum@nordija.co m 2.1

Læs mere

Kommuneplantillæg 13/2009 for Kanalvejsområdet nord

Kommuneplantillæg 13/2009 for Kanalvejsområdet nord Kommuneplantillæg 13/2009 for Kanalvejsområdet nord Status Plannavn bydel Dato for forslagets vedtagelse i kommunalbestyrelsen Vedtaget Kommuneplantillæg 13/2009 for Kanalvejsområdet nord Kgs. Lyngby 3.

Læs mere

Firskovvejområdet. fornyelse - intensivering - omdannelse

Firskovvejområdet. fornyelse - intensivering - omdannelse Firskovvejområdet fornyelse - intensivering - omdannelse 07. november 2017 Temadrøftelse i Byplanudvalget 1 Program Velkomst v./ Trine Schreiner Tybjerg, LTK Firskovvej fornyelse og intensivering v./ Trine

Læs mere

Mødedato. :

Mødedato. : LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE CAE Dato... : 04.02.2016 Ref.... : Cbs Politisk styregruppemøde Liv i Lundtofte Mødedato. : 28.01.2016 Deltagere (politisk styregruppe): Borgmester Sofia Osmani, formand for styregruppen

Læs mere

Lyngby-Taarbæk Kommune Byudvikling på Dyrehavegårds Jorder og Tracéet langs Helsingørmotorvejen Trafikanalyse inkl. dagligvarebutik og DTU scenarie

Lyngby-Taarbæk Kommune Byudvikling på Dyrehavegårds Jorder og Tracéet langs Helsingørmotorvejen Trafikanalyse inkl. dagligvarebutik og DTU scenarie Byudvikling på Dyrehavegårds Jorder og Tracéet langs Helsingørmotorvejen Trafikanalyse inkl. HOVEDRAPPORT Rev. 1 26. september 2014 tfk/mm/ms Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 0 Indledning...

Læs mere

Forslag til Lokalplan 2.76 Boliger ved Torpet

Forslag til Lokalplan 2.76 Boliger ved Torpet Forslag til Lokalplan 76 Boliger ved Torpet Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsfase samt administrationens indstilling hertil Der er modtaget 3 skriftlige høringssvar. Resumeer af det indkomne

Læs mere

Orientering om forudgående høring om udvikling af Bella Center

Orientering om forudgående høring om udvikling af Bella Center KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Til Økonomiudvalget Orientering om forudgående høring om udvikling af Bella Center har igangsat en forudgående høring om ændring af kommuneplanens rammer for Bella Center. Den

Læs mere

UDBUDSVILKÅR for salg af et samlet areal på ca. 8.545 m² i Lyngby - Tracéet langs Helsingørmotorvejen.

UDBUDSVILKÅR for salg af et samlet areal på ca. 8.545 m² i Lyngby - Tracéet langs Helsingørmotorvejen. UDBUDSVILKÅR for salg af et samlet areal på ca. 8.545 m² i Lyngby - Tracéet langs Helsingørmotorvejen. Lyngby-Taarbæk Kommune har vedtaget, at ovennævnte areal skal udbydes offentligt til salg med henblik

Læs mere

DEBATOPLÆG. Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for Herlev Bymidte

DEBATOPLÆG. Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for Herlev Bymidte DEBATOPLÆG Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning og miljøkonsekvensrapport for Herlev Bymidte Høringsperiode fra den 11. oktober 2018 til den 1. november 2018 Hjo rte spr ing Herlev Rin Herlev

Læs mere

INDHOLD BILAG. 1 Indledning 3. 2 Baggrund Vandbehov 5

INDHOLD BILAG. 1 Indledning 3. 2 Baggrund Vandbehov 5 NOVEMBER 2015 TILLÆG 1 2015, TIL VANDFORSYNINGSPLAN 1995-2010. DYREHAVEGÅRD OG TRACÉET. NOVEMBER 2015 2 INDHOLD 1 Indledning 3 2 Baggrund 5 2.1 Vandbehov 5 3 Beskrivelse af projektet 8 3.1 Etablering af

Læs mere

UDBUDSVILKÅR for salg af et samlet areal på ca. 139.700 m² i Kgs. Lyngby - Dyrehavegårds Jorder.

UDBUDSVILKÅR for salg af et samlet areal på ca. 139.700 m² i Kgs. Lyngby - Dyrehavegårds Jorder. UDBUDSVILKÅR for salg af et samlet areal på ca. 139.700 m² i Kgs. Lyngby - Dyrehavegårds Jorder. Lyngby-Taarbæk Kommune har vedtaget, at ovennævnte areal skal udbydes offentligt til salg med henblik på

Læs mere

Byplanudvalget

Byplanudvalget Byplanudvalget 2018-2021 Dagsorden 25. april 2018 kl. 08:00 Udvalgsværelse 1 Indkaldelse Simon Pihl Sørensen Dorthe la Cour Sigurd Agersnap Gitte Kjær-Westermann Karsten Lomholt Søren P. Rasmussen John

Læs mere

2 STORE ANLÆGSPROJEKTER - De trafikale konsekvenser. Den nye bane København Ringsted over Køge Udbygning af Køge Bugt Motorvejen

2 STORE ANLÆGSPROJEKTER - De trafikale konsekvenser. Den nye bane København Ringsted over Køge Udbygning af Køge Bugt Motorvejen 2 STORE ANLÆGSPROJEKTER - De trafikale konsekvenser Den nye bane København Ringsted over Køge Udbygning af Køge Bugt Motorvejen 2 STORE ANLÆGSPROJEKTER - De trafikale konsekvenser MANGE BLIVER PÅVIRKET

Læs mere

Høringssvar vedrørende Skovvejen's 2. etape

Høringssvar vedrørende Skovvejen's 2. etape Vejdirektoratet Vejplan- og miljøafdelingen Niels Juels Gade 13 Postboks 9018 1022 København K Høringssvar vedrørende Skovvejen's 2. etape Placering af motorvejen Motorvejen går tværs igennem vores lokalområde

Læs mere

Ledige byggegrunde med direkte adgang til naturskønne omgivelser.

Ledige byggegrunde med direkte adgang til naturskønne omgivelser. Ledige byggegrunde med direkte adgang til naturskønne omgivelser. Ledige byggegrunde til boligformål på kanten mellem by og land - tæt på indkøbsmuligheder, S-tog og med direkte adgang til rekreative områder.

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR LUNDTOFTE

HELHEDSPLAN FOR LUNDTOFTE Notat Lyngby-Taarbæk Kommune HELHEDSPLAN FOR LUNDTOFTE 17. november 2016 Projekt nr. 224817 Dokument nr. 1221970545 Version 1 Udarbejdet af MALN Kontrolleret af MST Godkendt af PFK Opsamling på workshop

Læs mere

Bilag 3. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden

Bilag 3. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT 3. januar 2019 Bilag 3. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden Dispensationer i Ørestad City Nord og Ørestad Syd Forvaltningen

Læs mere

BESIGTIGELSESFORRETNING AARHUS LETBANE, ETAPE 1

BESIGTIGELSESFORRETNING AARHUS LETBANE, ETAPE 1 BESIGTIGELSESFORRETNING AARHUS LETBANE, ETAPE 1 2 DAGSORDEN FOR FREMLÆGGELSEN Kort introduktion v. Ole Sørensen, Letbanesekretariatet Status og tidsplan etape 1 v. Morten Springdorf, Letbanesekretariatet

Læs mere

Kommuneplantillæg 14 Ringe Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. 11. november 2008.

Kommuneplantillæg 14 Ringe Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. 11. november 2008. Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013 Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe 11. november 2008 Gestelevvej Kommuneplantillægets retsvirkninger Kommunalbestyrelsen skal

Læs mere

Kommuneplantillæg 10/2009 for Skovtofte

Kommuneplantillæg 10/2009 for Skovtofte Kommuneplantillæg 10/2009 for Skovtofte Status Plannavn bydel Dato for forslagets vedtagelse i kommunalbestyrelsen Forslag Kommuneplantillæg 10/2009 for Skovtofte Sorgenfri bydel 30. maj 2011 Høringen

Læs mere

R E F E R A T af møde 16.8.2012 om Arealerne ved Trongårdsvej - Offentliggørelse af to idéforslag

R E F E R A T af møde 16.8.2012 om Arealerne ved Trongårdsvej - Offentliggørelse af to idéforslag LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Teknisk Forvaltning Journalnr. : 20120310218 Plan & Byg Dato : 21-08-2012 Ref. : HJO Mødedato : 16-08-2012 R E F E R A T af møde 16.8.2012 om Arealerne ved Trongårdsvej - Offentliggørelse

Læs mere

Kertemindelisten afgiver hermed høringssvar til den fremlagte Byomdannelsesplan for Kerteminde Havn 2016.

Kertemindelisten afgiver hermed høringssvar til den fremlagte Byomdannelsesplan for Kerteminde Havn 2016. Kerteminde, den 2. november 2016 Kertemindelisten afgiver hermed høringssvar til den fremlagte Byomdannelsesplan for Kerteminde Havn 2016. Faseopdeling. Kertemindelisten foreslår, at udmøntningen af byomdannelsesplanen

Læs mere

Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013. Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. Gestelevvej FORSLAG

Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013. Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. Gestelevvej FORSLAG Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013 Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe Gestelevvej FORSLAG Kommuneplantillægets retsvirkninger Kommunalbestyrelsen skal efter Planlovens

Læs mere

STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD

STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN 2002-2012 RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD Vedtaget af byrådet den. 28. april 2004 Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Udbygningen af Stenløse Syd...

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 3

Kommuneplantillæg nr. 3 Kommuneplantillæg nr. 3 Plannavn Kommuneplantillæg nr. 3 Område bydel Dato for forslagets vedtagelse i kommunalbestyrelsen Elementbyen og Kunstnerbyen 24. juni 2010 Høringen starter 1. juli 2010 Høringen

Læs mere

Program Velkomst v/ Simon Pihl Sørensen

Program Velkomst v/ Simon Pihl Sørensen Borgermøde 24.9 Lokalplanforslag 281 og Lokalplanforslag 284 Kl. 20.00 - Kl. 20.50 - Kl. 21.00 - Program Velkomst v/ Simon Pihl Sørensen Planprocessen - Lokalplanforslag 281 og 284 samt KP 1/2017 v/ Helle

Læs mere

Høringssvar vedr. spildevandstillæg for Dyrehavegårds jorder og traceet langs Helsingørmotorvejen

Høringssvar vedr. spildevandstillæg for Dyrehavegårds jorder og traceet langs Helsingørmotorvejen DN Lyngby-Taarbæk Formand: Hans Nielsen, Kastanievej 4 B, st. mf. 2800 Kgs. Lyngby Telefon: 45 88 94 55, e-mail: hans@nielsen.mail.dk Dato: 8. januar 2016 Lyngby-Taarbæk Kommune Lyngby Torv 17 2800 Kgs.

Læs mere

Referat fra borgermøde

Referat fra borgermøde KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling BILAG 5 Referat fra borgermøde Dato: 14.3.2016 Tid: Kl. 19-21 Sted: Østerbrohuset, Århusgade, Kbh Ø Mødedeltagere: Ca. 35 Kim Vindbjerg

Læs mere

ROSKILDE Indsigelser og kommentarer til lokalplanforslag 645

ROSKILDE Indsigelser og kommentarer til lokalplanforslag 645 7 LOKALPLANOMRÅDET Området er ikke vejbetjent i dag, men kan nås fra parkeringspladsen ved Bauhaus. Dette er ikke korrekt, da den offentlige vej nord om BAUHAUS (Industrivejs forlængelse) kan betjene området

Læs mere

NYHEDSBREV - september 2019 Hvad sker der på Dyrehavegårds Jorder og i Tracéet?

NYHEDSBREV - september 2019 Hvad sker der på Dyrehavegårds Jorder og i Tracéet? NYHEDSBREV - september 2019 Hvad sker der på Dyrehavegårds Jorder og i Tracéet? Dette er det tredje nyhedsbrev om aktiviteterne i områderne. Lyngby-Taarbæk Kommune giver et overblik over, hvad der pt.

Læs mere

Indkaldelse af ideer og forslag

Indkaldelse af ideer og forslag Hvad skal der ske på Sorgenfri Torv? Indkaldelse af ideer og forslag Med Kommuneplan 2009 har Kommunalbestyrelsen gjort det muligt, at der kan ske en udvikling af Sorgenfri Torv. I kommuneplan 2009 gives

Læs mere

Forslag til ændrede rammebestemmelser for 13-B-04 i Planområde Gødvad, der udsendes i supplerende 8 ugers høring.

Forslag til ændrede rammebestemmelser for 13-B-04 i Planområde Gødvad, der udsendes i supplerende 8 ugers høring. TILLÆG 34 Forslag Forslaget til tillæg nr. 34 for erhvervsrammen Erhvervskorridoren i Gødvad, er fremlagt i offentlig høring fra 27. marts 2013 til 22. maj 2013 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag

Læs mere

Indkaldelse af idéer og forslag til VVM undersøgelsen. Oi Orienteringsmøde i Letbane på Ring 3 p g Lyngby-Taarbæk Kommune, mandag den 13.

Indkaldelse af idéer og forslag til VVM undersøgelsen. Oi Orienteringsmøde i Letbane på Ring 3 p g Lyngby-Taarbæk Kommune, mandag den 13. Indkaldelse af idéer og forslag til VVM undersøgelsen Indledende høring fra 23. april til 30. maj 2014 Oi Orienteringsmøde i Letbane på Ring 3 p g Lyngby-Taarbæk Kommune, mandag den 13. maj 2014 Om letbanen

Læs mere

selvbetjeningsvaskeri og lign.) anden detailhandelslignende funktion (apotek, bank og lign.) hotel, restaurant og forlystelser. Liberalt erhverv: klin

selvbetjeningsvaskeri og lign.) anden detailhandelslignende funktion (apotek, bank og lign.) hotel, restaurant og forlystelser. Liberalt erhverv: klin 6.1.01 Eremitageparken Plannummer 6.1.01 generelt specifik Eremitageparken Centerområde Mindre butiksområder Bebyggelsesprocent 45% Bebyggelsesprocent af Max. antal etager Max. bygningshøjde rammeområde

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Byplanudvalget den 28-03-2011, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Byplanudvalget Protokol Mandag den 28. marts 2011 kl. 16:15 afholdt Byplanudvalget ekstraordinært møde i kommunalbestyrelsens spisestue. Medlemmerne

Læs mere

Byggegrund med direkte adgang til naturskønne omgivelser

Byggegrund med direkte adgang til naturskønne omgivelser Byggegrund med direkte adgang til naturskønne omgivelser Ledig byggegrund til boligformål på kanten mellem by og land - tæt på indkøbsmuligheder, S-tog og med direkte adgang til rekreative områder. Dato

Læs mere

Ringbanen. Fordele: Den korteste vej mellem ét centralt punkt og hvert af de øvrige punkter. Ulemper: Lang forbindelsesvej mellem alle de øvrige

Ringbanen. Fordele: Den korteste vej mellem ét centralt punkt og hvert af de øvrige punkter. Ulemper: Lang forbindelsesvej mellem alle de øvrige Ringbanen. Fordele: Den korteste vej mellem ét centralt punkt og hvert af de øvrige punkter. Ulemper: Lang forbindelsesvej mellem alle de øvrige punkter. Høj trafikintensitet tæt ved det centrale punkt.

Læs mere

Efter opfordring fra borgmesteren fremsendes bemærkninger til forslaget.

Efter opfordring fra borgmesteren fremsendes bemærkninger til forslaget. Maj 2014 Ishøj Kommune Ishøj Store Torv 20 2635 Ishøj plan-byg-miljo@ishoj.dk Høringssvar til Forslag til Kommuneplan 2014, Ishøj Kommune Efter opfordring fra borgmesteren fremsendes bemærkninger til forslaget.

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Plan og Erhverv Dato...:

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Plan og Erhverv Dato...: LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Plan og Erhverv Dato...: 16-12-2016 Journalnr.... : 01.02.05-P16-9-16 Ref.... : HJO Mødedato... : 12.12.2016 R E F E R A T af borgermøde den 12. december

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kaj Birksteds Vej, Vadum (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kaj Birksteds Vej, Vadum (2. forelæggelse) Punkt 5. Godkendelse af Kommuneplantillæg 5.025 og Lokalplan 5-1-104 Boliger, Kaj Birksteds Vej, Vadum (2. forelæggelse) 2015-051258 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

TILLÆG , TIL VANDFORSYNINGSPLAN DYREHAVEGÅRD OG TRACÉET. VERSIONSDATO 2. JULI Beliggenhed af planlagte vandledninger

TILLÆG , TIL VANDFORSYNINGSPLAN DYREHAVEGÅRD OG TRACÉET. VERSIONSDATO 2. JULI Beliggenhed af planlagte vandledninger FORSLAG JULI 2015 TILLÆG 1 2015, TIL VANDFORSYNINGSPLAN 1995-2010. DYREHAVEGÅRD OG TRACÉET. VERSIONSDATO 2. JULI 2015 2 INDHOLD 1 Indledning 3 2 Baggrund 5 2.1 Vandbehov 5 3 Beskrivelse af projektet 8

Læs mere

REFERAT af borgermøde om Forslag til støjhandlingsplan

REFERAT af borgermøde om Forslag til støjhandlingsplan REFERAT af borgermøde om Forslag til støjhandlingsplan 2013-2018 Data om mødet Dato: 30. april 2013 Tid: Kl. 19.00-21.00 Sted: Kantinen, Rådhuset, 5. sal Mødedeltagere: Borgmester, Søren P. Rasmussen Formand

Læs mere

Tidsplan CENTRALE SPØRGSMÅL DET MENER BYRÅDET BYGGE BÆREDYGTIGT

Tidsplan CENTRALE SPØRGSMÅL DET MENER BYRÅDET BYGGE BÆREDYGTIGT Tidsplan DET MENER BYRÅDET Udbygningen af området skal ske i etaper og afstemmes med en udvikling af bymidten i øvrigt CENTRALE SPØRGSMÅL Hvordan kan området fungere som bydel, selv om det udbygges i etaper?

Læs mere

Tillæg nr. 44 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 44 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 44 til Rammeområde 33.E2 Erhvervsområde syd for Hovedvej 15 (Silkeborgvej) Rammeområde 33.OF1 Område til offentlige formål ved Birk Centerpark Fremlægges fra xx. måned 20xx til xx. måned

Læs mere

Ejendom og arealer til salg

Ejendom og arealer til salg PostNord AB Ejendom og arealer til salg Allerød Kommune 50 meter fra Allerød St. 30 min. fra København City Allerød Kommune og PostNord Real Estate udbyder i fællesskab attraktiv ejendom og areal til bebyggelse

Læs mere

Velkommen til Borgermøde

Velkommen til Borgermøde Velkommen til Borgermøde 13-03-2018 1 Dagsorden Kl. 19.00 Velkommen v/ Formand for Teknik- og Miljøudvalget Sigurd Agersnap Kl. 19.05 Præsentation af vejprojekt v/ Kommunens vejafdeling, Helle Lagersted

Læs mere

Resumé. Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal Trekroner Syd

Resumé. Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal Trekroner Syd Teknik og Miljø Plan og Byggesag Planafsnittet Sagsnr. 86665 Brevid. 1072876 Ref. LED Dir. tlf. 46 31 35 06 gunillasr@roskilde.dk Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 580 for erhvervsareal

Læs mere

Helhedsplan for området omkring Sorgenfri Station FORSLAG

Helhedsplan for området omkring Sorgenfri Station FORSLAG Helhedsplan for området omkring Sorgenfri Station FORSLAG Indhold Intro side 2 Vision side 4 Området i dag side 6 Hovedidé side 8 Trafik side 14 Den videre proces side 15 Helhedsplanen er udarbejdet af

Læs mere

LOKALPLAN Hummeltoftevej 14. LOKALPLAN 269 Hummeltoftevej 47

LOKALPLAN Hummeltoftevej 14. LOKALPLAN 269 Hummeltoftevej 47 LOKALPLAN 261 - Hummeltoftevej 14 LOKALPLAN 269 Hummeltoftevej 47 HUMMELTOFTESKOLEN 9. MAJ 2016 Program 19:00 Velkomst v. Simon Pihl Sørensen 19:10 Lokalplan 268 Hummeltoftevej 47 v. Jørgen Olsen, Lyngby-Taarbæk

Læs mere

Orientering til Økonomiudvalget om forudgående offentlighed for området mellem Sydhavnsgade, Scandiagade og Borgmester Christiansens Gade i Sydhavn

Orientering til Økonomiudvalget om forudgående offentlighed for området mellem Sydhavnsgade, Scandiagade og Borgmester Christiansens Gade i Sydhavn KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling NOTAT Til Økonomiudvalget 28. maj 2018 Orientering til Økonomiudvalget om forudgående offentlighed for området mellem Sydhavnsgade, Scandiagade

Læs mere

TILLÆG NR. 24 TIL KOMMUNEPLAN FOR ODENSE KOMMUNE

TILLÆG NR. 24 TIL KOMMUNEPLAN FOR ODENSE KOMMUNE TILLÆG NR. 24 TIL KOMMUNEPLAN 2013-2025 FOR ODENSE KOMMUNE STENFISKERKAJEN ÆNDRING AF KOMMUNEPLANOMRÅDE 1 SKIBHUSKVARTERET SKIBHUSENE VOLLSMOSE STIGE Ø HVAD ER EN KOMMUNEPLAN? I henhold til lov om planlægning

Læs mere

Hvidovre Komme Plan- og Miljøafdelingen Høvedstensvej Hvidovre (sendt til Mandag den 2. januar 2017

Hvidovre Komme Plan- og Miljøafdelingen Høvedstensvej Hvidovre (sendt til Mandag den 2. januar 2017 Hvidovre Komme Plan- og Miljøafdelingen Høvedstensvej 45 2650 Hvidovre (sendt til kmv@hvidovre.dk) 1 Mandag den 2. januar 2017 Høringssvar på ændring af kommuneplan for erhvervsområdet 1E3 Jeg har modtaget

Læs mere

Byen til Vandet. Notat. Projektbeskrivelse - forundersøgelse. Baggrund. Vision Byen til Vandet. Fra vision til virkelighed

Byen til Vandet. Notat. Projektbeskrivelse - forundersøgelse. Baggrund. Vision Byen til Vandet. Fra vision til virkelighed Notat Sagsnavn: Byen til Vandet projektbeskrivelse - forundersøgelse Sagsnummer: 01.00.05-P20-14 Forvaltning: Miljø & Teknik, Dato: 15. august 2014 Byen til Vandet Projektbeskrivelse - forundersøgelse

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag Kommuneplantillæg 3 for Kommuneplan 2013-2015 Boligområde - Østerbakken - Vils Forslag - juli 2015 Morsø Kommune - www.morsoe.dk Forslag KOMMUNEPLANTILLÆG Hvad er et kommuneplantillæg? Behov for at ændre

Læs mere

BESIGTIGELSESFORRETNING AARHUS LETBANE, ETAPE 1

BESIGTIGELSESFORRETNING AARHUS LETBANE, ETAPE 1 BESIGTIGELSESFORRETNING AARHUS LETBANE, ETAPE 1 2 DAGSORDEN FOR FREMLÆGGELSEN Kort introduktion v. Ole Sørensen, Letbanesekretariatet Status og tidsplan etape 1 v. Morten Springdorf, Letbanesekretariatet

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Plan og Udvikling Sagsnr. 285421 Brevid. 2715171 Ref. CH Dir. tlf. 46 31 35 44 cecilieh@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 654 og kommuneplantillæg 3 for boliger

Læs mere

Kommuneplantillæg 3/2009 for Kunstnerbyen

Kommuneplantillæg 3/2009 for Kunstnerbyen Kommuneplantillæg 3/2009 for Kunstnerbyen og Elementbyen Status Plannavn Område bydel Dato for forslagets vedtagelse i kommunalbestyrelsen Vedtaget Kommuneplantillæg 3/2009 for Kunstnerbyen og Elementbyen

Læs mere

FORSLAG. Tillæg 18. Silkeborg Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg 18. Silkeborg Kommuneplan FORSLAG Tillæg 18 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Fremlagt i offentlig høring fra 1. december 2014-26.januar 2015 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til Tillæg 18 til Kommuneplan 2013-2025.

Læs mere

Tillæg nr. 38 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 38 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 38 til Rammeområde 91.E2 Erhvervsområde ved Industriparken Rammeområde 91.E3 Erhvervsområde ved Østerbro Rammeområde 91.R2 Rekreativt område ved Østerbro Fremlægges fra xx. måned 20xx

Læs mere

Transport- og Bygningsudvalget TRU Alm.del Bilag 99 Offentligt

Transport- og Bygningsudvalget TRU Alm.del Bilag 99 Offentligt Transport- og Bygningsudvalget 2016-17 TRU Alm.del Bilag 99 Offentligt Til medlemmerne af Transport- og Bygningsudvalget Notat om manglende støjskærm ved Motorring 3 Rødovre Kommune Materiale forud for

Læs mere

Furesø Kommune. 0 Indholdsfortegnelse. Farum bymidteanalyse Strategi. NOTAT 20. juni 2011 RAR

Furesø Kommune. 0 Indholdsfortegnelse. Farum bymidteanalyse Strategi. NOTAT 20. juni 2011 RAR Farum bymidteanalyse Strategi NOTAT 20. juni 2011 RAR 0 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 2 1.1 Strategi... 2 1.1.1 Vejklassificering... 3 2 Frederiksborgvej... 4 2.1 Tværsnit af Frederiksborgvej...

Læs mere

Resumé og vurdering af input til program for Rolighedsvej Bycampus

Resumé og vurdering af input til program for Rolighedsvej Bycampus Notat 3. januar 2018 Sagsbeh.:AT J.nr.: 01.00.05-P00-21-17 By Byggeri og Ejendomme Resumé og vurdering af input til program for Rolighedsvej Bycampus Input 1 Michael Kahr Jørgensen MJ har læst om projekt

Læs mere

Debatoplæg Ny planlægning for en del af Laanshøj

Debatoplæg Ny planlægning for en del af Laanshøj Debatoplæg Ny planlægning for en del af Laanshøj www.furesoe.dk/hoering OBS: Ny høringsfrist den 11. marts 2016 Ny planlægning for den sydlige og sydøstlige del af Laanshøj Furesø Kommune igangsætter en

Læs mere

Referat af Fortunvængets Grundejerforenings generalforsamling,

Referat af Fortunvængets Grundejerforenings generalforsamling, Referat af Fortunvængets Grundejerforenings generalforsamling, afholdt tirsdag den 24. marts 2015 kl 18.00 på Hotel Fortunen. Formanden Annette Hartung bød velkommen. Nye medlemmer blev budt velkommen:

Læs mere

Opsamling på noter fra borgermødet 26. juli samt efterfølgende kommentarer

Opsamling på noter fra borgermødet 26. juli samt efterfølgende kommentarer Opsamling på noter fra borgermødet 26. juli samt efterfølgende kommentarer Boligudvikling og infrastruktur Emne Bemærkninger Plancher med tegninger fra borgermødet Blåt scenarie Fordele: Meget attraktivt;

Læs mere

UDKAST. Lyngby-Taarbæk Kommune. Dyrehavegårds Jorder Trafikanalyse. NOTAT BILAG Rev. 1 18. september 2014 tfk/ms/sb/mm

UDKAST. Lyngby-Taarbæk Kommune. Dyrehavegårds Jorder Trafikanalyse. NOTAT BILAG Rev. 1 18. september 2014 tfk/ms/sb/mm UDKAST Lyngby-Taarbæk Kommune Dyrehavegårds Jorder Trafikanalyse NOTAT BILAG Rev. 1 18. september 2014 tfk/ms/sb/mm 0 Indholdsfortegnelse 0 Indholdsfortegnelse... 2 1 Indledning... 3 2 Baggrund... 3 3

Læs mere

Revideret indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.BC.15.12.01 for et område ved Margrethevej i Frederikshavn

Revideret indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.BC.15.12.01 for et område ved Margrethevej i Frederikshavn Revideret indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.BC.15.12.01 for et område ved Margrethevej i Frederikshavn Center for Teknik og Miljø Februar 2014 SUOS Indkomne bemærkninger CTMs bemærkninger 1. Vejdirektoratet

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 47 KOLLEGIEBOLIGER TOLDBODGADE

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 47 KOLLEGIEBOLIGER TOLDBODGADE HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 1-857 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 47 KOLLEGIEBOLIGER TOLDBODGADE Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte forslag

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Byplanudvalget den 25-10-2011, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Byplanudvalget Protokol Tirsdag den 25. oktober 2011 kl. 15:30 afholdt Byplanudvalget ekstraordinært møde i kommunalbestyrelsens spisestue. Medlemmerne

Læs mere